RFID OTOPARK GİRİŞ -ÇIKIŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ V2.0

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RFID OTOPARK GİRİŞ -ÇIKIŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ V2.0"

Transkript

1 A-SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ RFID OTOPARK GİRİŞ -ÇIKIŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ V Kurulacak sistem Online ve Stand-Alone çalışmayı sağlayacaktır. Sistem her birine 4 adet UHF RFID okuyucu anten bağlanabilen TCP/IP tabanlı Kontrol Panel lerinden oluşacaktır. 2. Kontrol Panel leri metal muhafaza içerisinde ve kilitli olacaktır. 3. RFID okuyucu antenler Kontol Panel lere RS485 haberleşme altyapısı ile bağlanabilecek ve bu bağlantıda toplam hat uzunluğu uygun bağlantı şartlarında 1,2km ye kadar çıkabilecektir. 4. Sistemde araçların ön camlarına veya plakalarının üzerine UHF frekanslarında RFID kart veya etiket takılacak ve araçlar antenlere yaklaştıklarında etiket üzerindeki şifreli bilgiler okunarak Kontrol Panel e iletilecektir. 5. RFID okuyucu antenler uygun hava ve montaj şartları ve araç yaklaşımlarına göre 7-12m arasında algılama yapabilecektir. 6. Araç içerisine yerleştirilecek etiket veya kartlar cam yüzeyindeki sıcaktan veya soğuktan etkilenmeyecektir. Tüm sıcaklık şartları dikkate alınarak seçilecek ve uygun şekilde teslim edilecektir. 7. Sistemde kullanılacak araç etiket veya kartları ISO B veya EPC-GEN2 standartlarında olacaktır. 8. Sistemde kullanılan UHF etiketlerin ID numaraları, etiket dahili hafızasına özel kriptolarla beraber yazılacaktır. Kripto sadece Kontrol Panel i tarafından çözülebilecektir. Bu sayede sistem, diğer UHF Geçiş Kontrol Sistemleri veya HGS Araç Geçiş Sistemi ndeki etiketlerden etkilenmeyecektir. Sistemde kodlanmamış ve kripto kodu yüklenmemiş diğer herhangi bir UHF etiket işlevsel olmayacaktır. 9. Sistem Türkiye de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlana RFID frekans ve çıkış gücü sınırlarının içinde çalışacaktır. Buna göre sistem 865,6-867,6 MHz frekanslarında en fazla 1 Watt çıkış gücünde çalışmalıdır. 10. Sistem 25km/saat hızına kadar hareket halindeki araçları da algılayabilecektir. 11. Sistem istenildiği zaman manüel olarak da kumanda ve kontrol edilebilecektir. 12. Sistem normal durumda Stand-Alone olarak çalışacaktır. Server yazılımı çalıştığı durumlarda araç geçiş verileri aynı anda ekranda canlı olarak görülebilecektir.

2 13. Server yazılımında araç geçişleri aracın daha önceden sisteme tanıtılmış resmi ile görülebilecektir. Ayrıca online geçiş ekranında araç sahibinin kimlik bilgileri, plaka, şirket, departman, blok, daire ve geçiş tarihi de gösterilecektir. 14. Kontrol Panel i üzerinde bariyerlerin kontrolünü sağlamak üzere 4 adet bağımsız röle çıkışı bulunacaktır. Bu röle çıkışlarının süreleri ayarlanabilecektir. Ayrıca bu röle çıkışları her bir panel için farklı olmak üzere haftanın 7 günü ayrı ayrı 16 farklı zaman diliminde programlanabilecektir. 15. Server ve Client yazılımda geçiş kayıtları anlık olarak izlenebilecektir. Normal Geçiş Kayıtları nın yanı sıra, Antipassback ihlal kayıtları, Engellenen geçişler, Tanımsız kartlar, Manuel operatör tetiklemeleri, Manuel operatör açma ve kapama işlemleri, Programlanmış açma ve kapama işlemleri ve Buton tetiklemeleri de Server ve Client yazılımdan izlenebilecektir. 16. Kontrol Panel i sadece UHF RFID okuyuculara hizmet vermeyip aynı zamanda 125 Khz proximity kart okuyucular ile çalışabilecektir. 17. Server ve Client yazılımlarda önceden kaydedilmiş kullanıcı/araç resimleri ile geçişlerin görsel olarak doğrulaması da yapılabilecektir. 18. Kontrol Panel lerinde 2 adet lokal bölge tanımlaması yapılabilecektir. Her kapı için lokal bölge seçimi ayrı ayrı yapılabilecektir. 19. Kontrol Panel lerinde Lokal Kapasite Kontrolü yapılabilecektir. Her bir lokal bölge için ayrı kapasite kontrolü yapılabilecektir. Kapasitenin aşılması durumlarında panel dijital çıkış verebilecektir. Ayrıca yazılım ekranında mesaj olarak bildirilecektir. 20. Server yazılımda 99 adet Global Bölge tanımı yapılabilecektir. Kontrol Panel lerindeki lokal bölgeler bir global gölgeye atanabilecektir. Bu şekilde Global Antipassback, Giriş Sayısı ve Maksimum İçerdeki Kişi Sayısı gibi işlevler gerçekleştirilebilecektir. 21. Sistemde Antipassback (araç bir bölgeye girmeden o bölgeden çıkamaması veya çıkmadan girememesi kontrolü) özelliği bulunacaktır. Antipassback hem lokal panel bazında hem de global olarak tüm Kontrol Panel leri arasında yapılmalıdır. Global antipassback için sistemde PC programının çalışmasına gerek duyulmamalıdır. Ayrıca global antipassback özelliğini sağlamak için sistemde Panel ve RFID okuyucuların dışında her hangi bir donanıma da gerek olmayacaktır. Paneller kendi aralarında online haberleşerek global antipassback özelliğini gerçekleştirebilecektir. 22. Kontrol Panel lerinde Mükerrer Geçiş Engeli seçeneği bulunacak. Mükerrer okuma engeli giriş veya giriş/çıkış yönünde dakika ve saat cinsinden ayarlanabilecektir.

3 23. Sistemde herhangi bir araç giriş anteninden ve giriş bariyerinden geçtikten sonra çıkış anteninin okuma alanının içinden geçtiği durumlarda, sistem bunu standart çıkış olarak algılamayacak ve olumsuz durum oluşturmayacaktır. 24. Kontrol Panel i, UHF RFID okuyucular ile RS485 formatında, Server yazılımı ile Ethernet üzerinden haberleşecektir. 25. Kontrol Panel lerinde 4 adet giriş birimi bulanacak. Bu girişler yazılım ile çıkış butonu veya endüktif araç dedektörü olarak kullanılabilecektir. Araç dedektörü olarak kullanılması durumunda tetikleme süresi yazılım ile ayarlanabilir olacaktır. 26. Kontrol Panel lerinde sadece kartlı geçiş özelliğinin dışında kart+şifre, sadece kart, sadece şifre veya kullanıcı seçimli geçiş kontrol modları olacaktır. 27. Kontrol Panel leri dahili yazılımında birbirinden bağımsız 4 TCP/IP soketi açılabilecektir. Bu soketler PC haberleşmesi, anlık geçiş verilerini izleme, Global Antipassback ve UDP Broadcast ile sistemdeki Panel lerin taranmasında kullanılacaktır. 28. Server yazılımında sistemdeki tüm Kontrol Panel lerini tek tuş ile bulabilen bir bölüm bulunacaktır. 29. Sistemde anlık geçişleri Ethernet altyapısının kurulduğu tüm noktalardan izlemek üzere Client Yazılım bulunacaktır. Client Yazılım, Server daki veritabanına bağlanarak sistemin izlenebilmesine olanak sağlayacaktır. 30. Sistem 7 gün 24 saat sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanacaktır. 31. PC nin kapanması durumunda sistem tüm fonksiyonları ile çalışmaya ve kayıt tutmaya devam edecektir. 32. Kontrol Panel leri kullanıcıya kadar destek verebilecektir. 33. Kontrol Panel leri geçiş kayıt kapasitesine kadar kayıt yapabilecektir. 34. Kontrol Panel i kullanıcıların geçişlerini hem zaman hem de geçiş adedi bakımında sınırlayabilecektir.

4 35. Kontrol Panel lerinde 128 Zaman Grubu tanımlanabilecektir. Her bir Zaman Grubu için aşağıdaki zaman sınırlama seçenekleri tanımlanabilmelidir. o Sınırsız geçiş o İki tarih arası geçiş o İki tarih arası yasak o İki saat arası geçiş o İki saat arası yasak o Haftalık plan o Aylık plan o Geçiş yasak o Günlük 3 farklı saat aralığında geçiş o Günlük 3 farklı saat aralığında yasak 36. Kontrol Panel lerinde 1280 farklı Geçiş Grubu tanımlanabilecektir. Her bir Geçiş Grubu na ilişkin aşağıdaki özellikler tanımlanabilecektir. o Geçiş Grubuna bağlı her Kapı için ayrı Zaman Grubu seçilebilecektir. o Günlük Geçiş Sayısı Tanımlanabilecektir o Maksimum İçerdeki Kişi/Araç Sayısı tanımlanabilecektir. o Seçilen grup için Antipassback kontorlü iptal edilebilecektir. o Seçilen geçiş grubu için Mükerrer Geçiş Engelleme iptal edilebilecektir. o Seçilen geçiş grubu için Lokal Kapasite Kontrolü iptal edilebilecektir. 37. Kontrol Panel lerinde seçilen Geçiş Grubu için günlük geçiş onay özelliği bulunacaktır. Bu sayede günlük giriş-çıkış izni olmayan kişi-araç lar engellenebilecektir. Günlük çıkış listesi yazılımda, her grup için ayrıca oluşturulup panele gönderilebilecektir. Bu sayede günlük iş emirleri ile kullanılan araçların çıkışları kontrol ve takip edilebilecektir. 38. Kontrol Panel lerinde her bir geçiş grubu için maksimum içerdeki araç sayısı sınırlandırılabilecektir. Bu sayede, bir daireye ait (veya bir gruba) otoparktaki araç sayısı sınırlandırılabilecektir. 39. Kontrol Panel ine ait tüm SDK fonksiyonları istenildiğinde ücret beklemeksizin idareye teslim edilecektir. 40. Kontrol Panel i ve sistem ayarları Server yazılımı ile çok rahat bir şekilde yapılabilecektir. 41. Server yazılım opsiyonel olarak PDKS programlarının erişebileceği text formatında dosyaya geçiş verilerini kaydedebilecektir. 42. Server yazılıma panellerin dışında parmak izi okuma terminalleri de bağlanabilecektir. İlgili parmak izi okuma cihazlarının geçiş verileri Server yazılım tarafından tek komut ile alınabilecek ve raporlarda görülebilecektir. Server yazılıma 100 adet ilave parmak izi cihazı bağlanabilecektir.

5 43. Server yazılımda istenmeyen veya gereksiz (tanımsız kart, antipassback ihlali gibi ) geçiş kayıtlarının alınması isteğe bağlı olarak engellenebilecektir. 44. Server ve Client yazılımında onaylanmış geçişler, antipassback ihlalleri, sistem tarafından engellenen istekler ve tanımsız kartlar ekranı bulunmalıdır. 45. Server yazılımda sistemde çalışan tüm panellerin bağlantı durumları, çalışan RFID UHF antenlerin durumları canlı olarak gösterilmelidir. 46. Server yazılımda ziyaretçi modülü de bulunacak ve ziyaret sebebi ve ziyaret tarihi belirtilmelidir. 47. Client yazılım kullanan operatörlerin izleyebilecekleri Kontrol Panel leri seçilebilir olacaktır. İzin verilmeyen Kontrol Panel lerini ve geçişleri operatörler izleyemeyecektir. 48. Ziyaretçi modülünde Manuel Geçiş yapılabilecektir. Yapılan manuel geçiş sisteme geçiş kaydı olarak otomatik olarak kaydedilecektir. 49. Server ve Client yazılımda geniş raporlama modülleri bulunacaktır. Bu modüllerde aşağıdaki raporlama seçenekleri olmalıdır o Genel personel ve ziyaretçi geçişleri o Personel bazlı geçişler o Tarih bazlı geçişler o Panel ve UHF okuyucu bazlı geçişler o Blok, Daire, Şirket, Departman bazlı geçişler o İçerdeki/Dışarıdaki personel ve ziyaretçiler 50. Raporlar yazıcıdan çıktı olarak alınabileceği gibi, Excel, HTML ve text formatlarda da kaydedilebilecektir. 51. Server ve Client yazılımlarına giriş şifre ile yapılacaktır. İki tip kullanıcı şifresi tanımlanabilecektir. Tam yetkili ve sadece izleme tipinde.

6 B- SISTEMDE KULLANILACAK MODÜLLER ve ÖZELLİKLERİ 1- KONTROL PANELİ a) Ethernet Portu olacaktır (PC haberleşmesi ve diğer panellerle haberleşmek için) b) 2 adet RS485 portu olacaktır (UHF RFID okuyucu antenlerle haberleşmek için) c) 4 adet UHF RFID anten bağlanabilecektir. d) Bariyer kontrolü için bağımsız 4 röle çıkışı bulanacaktır. e) e kadar araç kart veya etiketi ve e kadar geçiş olay hafızası bulunacaktır. f) Lokal Antipassback desteği olacaktır. g) Bilgisayardan bağımsız Global Antipassback çalıştırılabilecektir. h) Geçiş sınırlamaları PC bağlantısı olmadan da gerçekleştirilebilecektir. i) Gerçek zaman saati bulunacaktır. j) 128 zaman grubu, 1280 farklı geçiş grubu, her bir geçiş gurubuna ilişkin kapılarda farklı zaman grupları, geçiş sayısı sınırı, maksimum içerdeki araç sınırı ve geçiş yapabileceği bariyer bilgileri tanımlanabilecektir. k) Her geçiş grubu için maksimum içerdeki araç sayısı sınırlaması yapılabilecektir. l) Kontrol Panel inde 12VDC minimum 3A güç kaynağı modülü bulunacaktır. Güç kaynağı modülü UPS özellikli olacaktır. Sistemde Kontrol Panel leri 220VAC şebeke gerilimi varken şebekeden, 220VAC yokken aküden beslenecektir. m) Kontrol Panel lerinde idarenin isteğine bağlı olarak 12V 4,3Ah akü bulunacaktır. n) Kontrol Panel i alüminyum kilitli saç kabin içerisinde teslim edilecektir. o) Opsiyonel olarak Kontrol Panel ine LCD ekran bağlanabilecektir. p) Kontrol Panel i 2 yıl garantili olacaktır. q) Kontrol Panel inin donanımı (hardware) ve dahili yazılımı (CPU software) yerli bir üretici tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olacaktır. r) Kontrol Paneli nin Server ve Client yazılımları yerli bir firma tarafından geliştirilmiş olacaktır. s) Geçiş Kontrol Panel i CE belgesine sahip olacaktır. Yüklenici firma idareye CE Declaration of Conformity ve test dökümanlarını temin edecektir.

7 2- UHF OKUYUCU ANTENLER a) 865,6-867,6 MHz EU (Avrupa) standart RFID frekanslarında en fazla 1 Watt çıkış gücünde çalışabilecektir. b) UHF Okuyucular, Kısa Mesafe Erişimli Telsiz Yönetmeliğine (KET) uygun olarak tasarlanmış olacaktır. c) Anten çıkış güçleri gerek PC konfigürasyon yazılımı ile ve panel tarafından doğrudan ayarlanabilecektir. d) Ortam ve bağlantı şartlarına göre 5-12m arası okuma mesafesi olacaktır. e) ISO B ve EPC-GEN2 Uyumlu araç etiketi ve kartları okuyabilecektir. f) Antenlerin çıkış gücü ayarlanabilir olmalıdır (0 1 Watt ya da 0 30dBm) g) Panel ile haberleşmek için RS232/485 haberleşme portuna sahip olacaktır. h) Antenlerde Besleme, RS232 çıkışı ile RS485 çıkışları ayrı ayrı konektörlerle sağlanacaktır. RS485 konnektörü üzerinde aynı zamanda Wiegand 26/34 çıkış bulunacaktır. i) Antenler dış ortam çalışma koşullarına uygun olarak tasarlanacaktır. j) Antenler kendisine bağlı araç dedektörü ile entegre çalışabilecektir. k) UHF Okuyucu Antenleri 2 yıl garantili olacak ve garanti belgeleri ibraz edilecektir. Okuyucuların üzerinde Türkiye de tescil edilmiş marka ve model bilgisi açıkça gözükecektir. l) UHF okuyucu antenlerin CE belgesi bulunacaktır. CE belgesinin sahibi yerli bir üretici veya ithalatçı firma olacaktır. 3- ARAÇ ETİKETLERİ a) UHF Araç Etiketleri ISO C standartlarında olacaktır. b) UHF Araç Etiketleri araç camına içten sorunsuz bir şekilde yapıştırılacaktır c) Etiketler MHz frekans aralığında çalışabilecektir. d) Etiketler -40 ile +80 derece arasında sorunsuz çalışabilecektir. e) Etiketlerdeki chip ler güneşin zararlı ışıklarından etkilenmeyecek şekilde tasarlanacaktır. f) Etiket boyutları 25mm x 98 mm olacaktır g) Etiketlerin her iki tarafı da çok renkli ofset baskı yapılacaktır. Baskı tasarımı idare tarafından verilecektir. h) İdarenin istemesi durumunda Etiketin her iki tarafına da sıralı ID numarası ofset veya dijital olarak, çıkmayacak şekilde basılabilecektir. i) İdarenin istemesi durumunda Etiketin her iki tarafına da sıralı ID numarasına ilişkin 1 boyutlu veya 2 boyutlu (karekod) barkod ofset veya dijital olarak, çıkmayacak şekilde basılabilecektir. j) Etiketin yapışkan tarafındaki ofset baskı, ID numarası ve barkod sorunsuz bir şekilde görülecektir. Parlaklık ve seçilebilirlik yapışkandan dolayı bozulmayacaktır. k) Sistemde kullanılan UHF etiketlerin ID numaraları etiket dahili hafızasına özel kriptolarla beraber yazılacaktır. Kripto sadece Panel tarafından çözülebilecektir. Bu sayede sistem, diğer UHF Geçiş Kontrol Sistemleri veya HGS Araç Geçiş Sistemi ndeki etiketlerden etkilenmeyecektir. Sistemde diğer kodlanmamış veya kripto kodu yüklenmemiş herhangi bir UHF etiket işlevsel olmayacaktır.

8 4- ARAÇ PLAKA TAG LARI a) UHF Araç Plaka Tag ları ISO C standartlarında olacaktır. b) UHF Araç Plaka Tag ları araç plakasına hem yapıştırılarak hem de vidalanarak takılabilecektir. c) Plaka Tag ları MHz frekans aralığında çalışabilecektir. d) Plaka Tag ları -40 ile +80 derece arasında sorunsuz çalışabilecektir. e) Plaka Tag ları chip ler güneşin zararlı ışıklarından etkilenmeyecek şekilde tasarlanacaktır. f) Plaka Tag boyutları 22 mm x 135 mm olacaktır. g) Sistemde kullanılan UHF Plaka Tag larının dahili hafızasına, ID numaraları özel kriptolarla beraber yazılacaktır. Kripto sadece Panel tarafından çözülebilecektir. Bu sayede sistem, diğer UHF Geçiş Kontrol Sistemleri veya HGS Araç Geçiş Sistemi ndeki etiketlerden etkilenmeyecektir. Sistemde diğer kodlanmamış veya kripto kodu yüklenmemiş herhangi bir UHF Plaka Tag ı işlevsel olmayacaktır.

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 2 A. STANDARTLAR: A.1. Üretici firmanın ISO9001:2000 kalite belgesi olacaktır. A.2. Sistemde kullanılacak ürünler

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu Teknik Özellikleri Ethernet 10BaseT Dahili TCP/IP Stack TCP/IP Client-Server Bağlantı Özelliği Dahili DNS İstemcisi DHCP veya Statik IP ile çalışabilme UDP, TCP,ARP,ICMP(ping)

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ A K S E L E K T R O N I K. C O M Geçiş Teknolojileri ve lot Çözümleri GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ Turnikeler Akıllı Kart Sistemleri Özel Projeler Otomatik Geçiş Sistemleri 1 A K S E L E K T R O N

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 2.02.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol (Şifre ve Kart) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D ASI1201A Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ VKP-2201. DAHİLİ 125 KHz. PROXIMITY KART OKUYUCU ( 5-15 CM OKUMA MESAFESİ) VE ŞİFRELİ TUŞ TAKIMI. 800 KART KAPASİTESİ, 1 ADET ADMIN /1 ADET KULLANICI ŞİFRESİ TANIMLAMA,

Detaylı

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Ürün Kod Açıklama Liste Fiyatı 2014 BSM Kartlı Geçiş Yönetim Yazılımı Sorunuz FA C2001.NET 1 Kapı, 2 Okuyucu Kontrol Ünitesi, TCP/IP Haberleşme 716,30

Detaylı

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7.

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7. %100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım Profesyonel Operatör Paneli Operatör Paneli - Proop10 Operatör Paneli - Proop7 www.emkoelektronik.com.tr Panel Boyutları & Ekran Çözünürlükleri Operatör Paneli - Proop10

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 02.11.2017 ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ

POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER: POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ Sistem, giriş ve/veya çıkış yapılacak olan turnike ve kapıların giriş ve çıkış yönünde monte edilen yaklaşım tip kart

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 6.7.2015 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-C series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-C SERİSİ PratikKart, Kartlı Geçiş Sistemi Pratik-C serisi, KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) mantığında

Detaylı

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Kapsam Bu şartname orta gerilim havai dağıtım hatlarında

Detaylı

2014 GENEL FİYAT LİSTESİ

2014 GENEL FİYAT LİSTESİ 2014 GENEL FİYAT LİSTESİ Q M-300 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak İzi, Q M-400 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak İzi, Q M-500 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems R electrosec Access Control Systems BAĞIMSIZ ŞİFRELİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ ABS Plastik kasa şifre cihazı, kırılmaz plastik ABS kasa, 4 haneli şifre, 1 master ve 1 kullanıcı şifresi, 1 röle çıkışlı,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-CP series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-CP SERİSİ Pratikkart, Pratik-CP serisi (şifre + kartlı geçiş sistemi) KGS (Kartlı Geçiş Sistemi)

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1 Alarm Sisteminiz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Markalı alarm sisteminiz hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken Teknik bilgiler asağıda sıralanmıstır. Sistem Kullanıcıları için uyarılar Alarm sisteminizin

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

BARKODES ARF-PANEL. User Manual

BARKODES ARF-PANEL. User Manual 1 User Manual Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim Ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Altayçeşme Mahallesi Sanayi Sokak N.8 B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: +90 (216) 442 20 62 Fax: +90 (216) 459 04

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÖZET Bu şartname Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) nın teknik özelliklerini açıklamaktadır. KGK, elektrik kaynağının kesilmesi ya da bozulması sırasında kritik yüke

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4 7-2008-5-2010-2-2011 REV4 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek

Detaylı

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Strike 5,50 R kullanım ve bilgisayar bağlantısı ile cihaz tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir.

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmaya başlamadan önce Kullanım Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 1. Paket İçeriği; Adı Miktar Notlar Geçiş kontrol cihazı 1 Kullanım kılavuzu 1

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

MOONWELL PDKS ve GEÇİŞ KONTROL - PROXIMITY OKUYUCU

MOONWELL PDKS ve GEÇİŞ KONTROL - PROXIMITY OKUYUCU Resim Ürün Kodu Açıklama MW-110 MW-110 T MW-110 E FİYAT LİSTESİ MOONWELL PDKS ve GEÇİŞ KONTROL - PROXIMITY OKUYUCU PDKS - Proximity Kart Okuyucu (TCP/IP), IP 54, SU GEÇİRMEZ DIŞ ORTAM KASA, 60.000 Kart,

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ KULLANIM KİTAPÇIĞI ve Deneyler İÇİNDEKİLER Eğitim Seti Özellikleri 3 Hibrid Şarj Regülatörü Modülü Özellikleri 4 DC-AC İnverter Modülü Özellikleri 5 AKÜ Modülü Özellikleri

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

BOSS GİRİŞ BİLET VERİCİ VE ÇIKIŞ OKUYUCU

BOSS GİRİŞ BİLET VERİCİ VE ÇIKIŞ OKUYUCU BOSS GİRİŞ BİLET VERİCİ VE ÇIKIŞ OKUYUCU * Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn edilmiş giriş bilet verme ünitesi ve çıkış bilet okuyucu ünite. * Kullanımı kolay, ağır çalışma şartlarına uygun,

Detaylı

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT

Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT PERSENEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ : MALATYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRNEĞİ Talha PEKTAŞ Metin KAPIDERE İnci Dürdane KURT Günümüzde bilişim teknolojilerindeki gelişmeler ve bu gelişmelerin l i yansımaları hem

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

fiyat listesi

fiyat listesi SENS ORIA 2 0 1 5 fiyat listesi www.layt.com.tr 420,00 420,00 190 27 105 Daireden Dış Kapı ile Görüşme Daireden Blok Görevlisini Arayabilme Daireden Ana Güvenliği Arayabilme Giriş Kapısı Otomatiği Açma

Detaylı

Smart-UPS On-Line SRC

Smart-UPS On-Line SRC Smart-UPS On-Line SRC 230V Bilgi Teknolojileri, Telekom ve Endüstriyel kullanımlar için giriş seviyesi çift çevrimli UPS Dünyada en zorlu güç koşullar için geliştirilmiş çok yönlü bir UPS Smart-UPS On-Line

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

ATB100. ATB100 GPRS / GPS Tabanlı Filo Yönetim Terminali. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1

ATB100. ATB100 GPRS / GPS Tabanlı Filo Yönetim Terminali. Bilgi Dokümanı. www.dtsis.com 1 GPRS / GPS Tabanlı Filo Yönetim Terminali Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 Tanım kompakt, bağımsız ve ekonomik, ancak güçlü ve zengin özelliklere sahip filo yönetimi terminalidir. Tri-band GSM/GPRS modem

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 13/10/2017-E.16090 Sayı :95294140-20421142-934.99- Konu : Teklife Davet Teslim Edileceği Yer : İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Teklif Türü : İşin tamamı İHTİYAÇ LİSTESİ SN MALIN CİNSİ VE ÖZELLİĞİ

Detaylı

PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI

PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER UYARILAR... 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 1. TANIM... 5 2. FİZİKSEL ÖZELLİKLER... 5 2.1. Elektriksel Özellikler... 5 2.2. Boyutlar... 5 3.

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr YAZILIM TABANLI HF TELSİZ AİLESİ HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM ÜRÜN MODEL ÖZELLİK LİSTE FİYATI BİRİM PARMAK İZİ GRUBU X7 X7-STANDALONE PARMAK İZİ 125 KHz Proximity okuma, 500 parmak izi kapasitesi, 500 proximity kart kapasitesi, standalone çalışma, açık kapı alarmı,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12. WiFi RS232 Converter. Teknik Döküman

WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12. WiFi RS232 Converter. Teknik Döküman WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12 WiFi RS232 Converter Teknik Döküman WiFi RS232 Converter Sayfa 2 / 12 1. ÖZELLĐKLER 60.20mm x 40.0mm devre boyutları (5-15)VDC giriş gerilimi Giriş ve çalışma gerilimini

Detaylı

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Kolay ve hızlı kullanım. YAZILIM GENEL ÖZELLİKLERİ Hızlı, esnek ve detaylı raporlama motoru. Personel kart, VIP kart, Günlük kart, Otel Müşterisi Kartı gibi kartları

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948

Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 SMART TELEMETRY ST-1206A Patent & Faydalı Model Tescil No: 2009/02948 Uzak İstasyon Kontrolu İçin Geliştirilmiş Telemetri Açıklama: ST 1206A, uzaktan ölçme, izleme, kontrol ve kullanıcı tanımlı fonksiyonları

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Adresli Sistem Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Girişi görüntüleme Giriş ile konuşma 4 daire içi ünite için bir adet video & ses distribütör kullanılır Protokol

Detaylı

PROPASS iclock - S880 RFID

PROPASS iclock - S880 RFID ÜRÜN BROŞÜRÜ B - K O / 103 PROPASS iclock - S880 RFID iclock-s880 FOTOĞRAF ÇEKEN, PROXİMİTY KART OKUYUCU PDKS VE ACCESS, İZLEME, ERİŞİM KONTROL TERMİNALİ. KART OKUYUCU SİSTEMLER PROPASS iclock-s880 KART

Detaylı

IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1.2 Dış cephede 44 adet Led li boyama ışık kaynağı ve 2 adet görüntü projektörü kullanılacaktır.

IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1.2 Dış cephede 44 adet Led li boyama ışık kaynağı ve 2 adet görüntü projektörü kullanılacaktır. IŞIK TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1 Bu şartname, TRT Đstanbul radyosu Müdürlüğü hizmet binası tüm cephesinin (aşağıdaki örnek resimlerde olduğu gibi ) kurumun istediği renk tonuna ayarlanabilecek

Detaylı

Programa girerken bir kullanıcı ismi ve şifre gerekmektedir. Böylece çok kullanıcılı sistemde kullanıcı bazında yetkilendirme yapılabilir.

Programa girerken bir kullanıcı ismi ve şifre gerekmektedir. Böylece çok kullanıcılı sistemde kullanıcı bazında yetkilendirme yapılabilir. WinTime Modüler bir yapıya sahiptir. Zaman Takip Modülü (Time & Attendance) Kapı Kontrol Modülü (Access Control) Yemekhane Modülü Üretim Takip Modülü WinTime-SAP Modülü Soft Terminal Modülü WinTime Windows

Detaylı

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 1 / 11 WiFi Relay Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 2 / 11 1. ÖZELLĐKLER 100.0mm x 80.0mm devre boyutları 12/24 VDC giriş gerilimi Giriş ve çalışma gerilimini gösteren LED ler 4 adet, 12/24V,

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA AG SD-69 Doküman Y. No:1 Rev:1 Kılavuz Hakkında Bu kılavuz, Boxer 10-20 kva kullanıcıları için hazırlanmıştır. Yardımcı

Detaylı

ACR-Net 100 Kullanım Kılavuzu

ACR-Net 100 Kullanım Kılavuzu ACR-Net 100 Kullanım Kılavuzu Ayrıntılı bilgi için web sayfamızı ziyaret edin. www.acrelektronik.com.tr 1 İçindekiler 1. ACR-Net 100... 3 1.1. ACR-Net 100 Özellikleri... 3 1.2. Kullanım Alanları... 3 1.3.

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu

Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu Strike SC 702 Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 702 ve bilgisayar bağlantısı ile cihaz tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

ledtra Ledtra

ledtra Ledtra ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2017 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2017 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 2013 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek performanslı

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-P series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-P SERİSİ PratikKart, Şifreli Geçiş Sistemi Pratik-P serisi, Şifreli Geçiş Sistemi mantığında çalışan

Detaylı