Efsanevi Petler. Hıdır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Efsanevi Petler. Hıdır 24.06.2011"

Transkript

1 2011 Efsanevi Petler Hıdır

2 Sayfa 2 Efsanevi PETLER Adları neden efsanevidir tahmin etmek zor değil. Onlar Rappelzin En eski serverlarında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan ulaşılmazlar arasındaki yaratıklardır. Onlarla Egolarınızı tatmin edersiniz +Elit bir Oyuncu Olursunuz Onlar sizi değil siz onları hak edersiniz. Hakkınızı almak için inanınki çok zaman harcamanız gerekecek! Cin Esrarengiz Cin Serber

3 Efsanevi Petler Sayfa 3 Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan bölümleri yazarsanız düzeltmeleri yapabiliriz. Ama Foruma abuk sabuk Yok bu wikiadan alıntı yazacaksanız bişey yazmayın. Teşekkür edecekseniz. Bir zahmet edeceğiniz kişiyi doğru seçin. Gm benim petimi çaldılar ne yapacam diyecekseniz. Buradan açılacak linki Okuyunuz. Gm canım sıkıldı seni meşgul etmem lazım yada Gm sağol teşekkürler güzel bir çalışmanız olmuş diyecekseniz Buradan yazabilirsiniz. (Hazırlayan benim (HıDıR) ama forumda teşekkürler Gme gittiği için Linki vereyimde direk Gm lere teşekkür etsinller) Epik 7 İhtirasla gelen henüz bug mı sistem değişikliğimi belli olmayan pet düşürme sistemi burada belirtilmemiştir. Şuanda varolan durum herhangi bir zindandan herhangi bir peti düşürebilirsiniz. Efsanevi petlerin önce ortak yetenekleri ve bu ortak yeteneklerin yaratığa kattığı özellikleri inceleyeceğiz. Bu özellikler tüm petler için ortak fakat verdiği statlar farklıdır. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse Hücum uyanışı bir temel pet için +5 atak verirken olağan pet için +7 atak verir. Bunu açıkladıktan sonra şimdi sihirlendirilmiş petler ve özelliklerini açıklayalım sonrasında da Petlerimizin özelliklerine geçelim. Rappelz topraklarının efsaneleridir onlar! Her oyuncunun yanında gezdirmek isteyeceği türden ulaşılması ve elde edilmesi zor yaratıklardır. Yaratık kalkanı var olmasına rağmen hala çok sayıda olmayan bu yaratıklar değerli bir o kadarda yaralıdırlar.

4 Sayfa 4 Yaratık Sihirlendirme Sistemi Yaratık Geliştirme Uzmanı NPC yaratık kartı sihirlendirmesi hakkında her türlü ayrıntıyı içerir. Sihirlendirmeye bağlı yeni ürünleri içerir. (Ruh Yakalayıcı, Ruh Yörüngüleyici, Ruh Karıştırıcısı) Yaratık geliştirme Uzmanı ona getireceğiniz dinçlik eşyalarını yaratıklarınız için sihirli esere dönüştürecektir. Aynı türden iki evcilleştirilmiş yaratığı birleştirerek sihirlendirilmiş bir yaratık elde edebilirler. Sihirlendirilmiş yaratıklar sistemine süreklilik sistemi vardır. Yaratık kartı sihirlendirme sistemi Dolu yaratık kartı + dolu yaratık kartı + ruh karıştırıcısı = sihirlendirilmiş dolu yaratı kartı Yaratık kartları aynı yaratığa ait olmalı, iki panter kartını birleştirebilirsiniz ancak bir panter ve kırmızı peri kartını birleştiremezsiniz. Birleştirmede yaratığın OB (overbreed) olmasının hiçbir etkisi yoktur. Birleştirmede kullanacağınız yaratık kartlarında bulunan yaratığın en az bir kere çağrılmış olması gerekmektedir. Sihirlendirme başarısız olduğu takdirde, iki karttan sadece bir tanesi yanar, ana mevkide bulunan korunmuş olur, diğer ürünlerse tüketilir. Başarısız sihirlendirmelerde düşük bir oranda Joker kartı elde edilebilir. Joker kartı aktif yeteneği olmayan sadece pasif yetenekleri olan tek görünüşlü bir yaratıktır, seviyesi artırılabilir ve geliştirilebilir. Joker kartı yaratık birleşimlerinde sihirlendirme şansının artırılması için tasarlanmıştır ve bunda etkili olan bir pasif yeteneğe sahiptir. Birleşimin başarı oranı kullanılan yaratıkların seviyesinin yüksekliğine göre orantılı olarak artar. Sihirlendirme başarılı olduğu takdirde yaratığın seviyesi 1 olacaktır. Elde edilebilecek en yüksek sihirlendirme seviyesi +5 tir. Sihirlendirmiş yaratık kartı hakkında ayrıntılar Yaratığın görünüşü değişecektir, her istatistiği +1 artacaktır, ekstra donanım mevkisi açılacaktır. +1 olduğunda aksesuar yeri eklenecektir olduğundan Sihirli eser yeri eklenecektir. +1 olduğunda 8 ekstra CP puanı eklenecektir. Birlik ve yetenek kartı seviyesi (pasif yetenek) artacaktır. Yeni yetenekler kazanacaktır. Yaratık kartı birleşim denklemleri +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: dolu yaratı kartı (ana mevki) + dolu yaratı kartı + ruh karıştırıcısı +2 sihirlendirilmiş yaratık kartı formülü: +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + +1 sihirlendirilmiş yaratık kartı + ruh karıştırıcısı aynı şekilde devam ederek kartlar elde edilir. Yaratık kartı süreklilik sistemi Yaratığın sürekliliği sadece ölüm durumda azalır. Maceracılar sürekliliği Yaratık Geliştirme Uzmanından alacakları Ruh Yörüngüleyicisi sayesinde doldurabilir. Süreklilik geri doldurma formülü: Sihirlendirilmiş yaratık kartı (ana mevki) + o yaratığın boş yaratık kartı + Ruh Yörüngüleyicisi Yaratık ne kadar sihirlendirilmişse, maksimum süreklilik oranı bir o kadar düşüktür.

5 Sayfa 5 Dinçlik ve Sihirli Eser eşyaları Maceracılar Yaratık Geliştirme Uzmanında dinçlik eşyalarını sihirli eserlere dönüştürebilirler. Sihirli eserler karaktere bağlıdır, takas edilemez, bankaya konulamaz, düşürülemez. Her yaratığın dinçlik eşyaları kendilerine eş tür canavarlardan düşer. Ork dinçlik eşyaları, Ork lardan düşer. Karbuncle dinçlik eşyası Ayılar İni Mağazasında bulunur. Sihirli eserler +3 sihirlendirilmiş yaratıkların sihirli eser donamım yerine donatılır. Sihirli eserler sürekliliğe tabidir ve diğer süreklilik ürünleri gibi doldurulur. Süreklilik tükendiği takdirde diğer süreklilik yüzünden kırılmış eşyalar gibi tamir edilir. Yaratık Eşyaları Sihirli Eserler *Yaratık+ : Kıvraklık Sihirli Eseri *Yaratık+ : Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Çabukluk Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Bakış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskin Vuruş Sihirli Eseri *Yaratık+ : Mana Sihirli Eseri *Yaratık+ : Keskinlik Sihirli Eseri *Yaratık+ : Büyü Ustalığı Sihirli Eseri *Yaratık+ : Ruhsal Koruma Sihirli Eseri *Yaratık+ : Kavrayış Sihirli Eseri *Yaratık+ : Rejenerasyon Sihirli Eseri

6 Sayfa 6 Bu Bölümdeki Skiller sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Doğanın Gücü Doğanın Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülere saldırıldığında atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Doğanın Direnişi Doğanın Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Melek, Ruh ve Ölümlülerin saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

7 Sayfa 7 Kaos Gücü Kaos Gücü Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanlara saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Kaos Direnişi Kaos Direnişi Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Ejderha insani ve hayvanların saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

8 Sayfa 8 Düzenli Güç Düzenli Güç Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Atak Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler saldırdığında yaratığın atağı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır. Düzenli Direniş Düzenli Direniş Sihirlendirilmiş Pasif 1 Cp Seviye 55 Seviye Defans Gerekli Level Sihirlendirme Evo 1 15% % % % % Hortlak şeytani ve Mekanikler in saldırısına uğradığında defansı arttırır. Sadece Sihirlendirilmiş petlerde kullanılır.

9 Sayfa 9 Efsanevi Petlerin ORTAK ÖZELLİKLERİ Hücum Uyanışı Hücum Uyanışı Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Atak Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +11 atak ekler. Toplamda +330 Atak Gücü Verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Hücum Uyanışı Yaratığınızın Atak Gücünü Arttıran Pasif Bir Yetenektir. Bu Yetenek Sayesinde Yaratığınızın Vuruş Gücü artar. Atak Yaratığınızın Türüne Göre sihirli ya da fiziksel olabilir.

10 Sayfa 10 Müdafaa Uyanışı Müdafaa Uyanışı Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Seviye Defans Başlangıç seviyesi Evo 1 için 1 Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Her arttırıldığında yaratığa +11 savunma ekler Toplamda +330 Defans Verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Müdafa Uyanışı Yaratığınızın fizksel yada Sihirli defansını arttıran pasif Bir Skilldir. Bu skill sayesinde yaratığınızın defansı artar. Defans Yaratığın Türüne Göre sihirli yada fiziksel Olabilir.

11 Sayfa 11 Yaratık Eşya Eksperi Yaratık Eşya Eksperi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 1 Başlangıç seviyesi 1 dir. Eşyanın %90 performansı yaratığa işlenir. Sihirlendirmelerin %100 ü yaratığa işlenir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Yaratıklarda aynı oyuncular gibi oyunda bulunan bütün eşyaları kullanabilir. Ama Yaratığın bir eşyayı kullanabilmesi için Tüccarda satılan Eşya Kartıyla ile eşyayı birleştirmesi gerekmektedir. Eşya kartı ile birleştirilen eşyaların görünümü farklı olur ve sadece yaratıklar tarafından kullanılabilir. Eğer daha sonra eşyayı tekrardan oyuncular tarafından kullanılabilir hale getirmek istenirse. Yine Tüccarda satılan Toparlanma Tomurcuğu ile eşyayı birleştirmek yeterli olacaktır. Yaratıklar ayni tür eşyadan iki tane kullanamazlar. Yaratıkların üzerinde 2 adet eşya kutusu bulunmaktadır. Mesela 2 tane silah veya 2 tane ayni tür zırh kullanamazlar. Yaratıkların kullandığı eşyaları da aynı kendi eşyalarınız gibi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

12 Sayfa 12 Tahrikçi Hava Tahrikçi Hava Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı Seviye Tehdit Artışı 1 45% 6 70% 11 95% 2 50% 7 75% % 3 55% 8 80% % 4 60% 9 85% % 5 65% 10 90% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Temel Atakların oluşturduğu Tehtid Seviyesini Arttırır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir. Gölge İllüzyonu Gölge İllüzyonu Ortak Aktif 1 Cp Seviye 15 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması Seviye Tehdit Azalması 1 45% 6 70% 11 95% 2 50% 7 75% % 3 55% 8 80% % 4 60% 9 85% % 5 65% 10 90% % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 15 Evo 2 için 65 Evo 3 için 115 dir. Yanıltıcı illüzyonlar yaratıp yaratığın tehtid seviyesini azaltır. Geri Dolma Süresi: 1 saniyedir.

13 Sayfa 13 Vücut Kuvvetlendirmesi Vücut Kuvvetlendirmesi Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Seviye Hp Seviye Hp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +160 Hp ekler Toplamda yaratığa Hp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Ruhsal Kuvvetlendirme Ruhsal Kuvvetlendirme Ortak Pasif 1 Cp Seviye 20 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Mp Seviye Mp Seviye Mp Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Her arttırıldığında yaratığa +160 Mp ekler Toplamda yaratığa Mp verir. Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

14 Sayfa 14 Meditasyon Meditasyon Ortak Pasif 1 Cp Seviye 30 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest. Seviye Hp Rest Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Her arttırıldığında yaratığa +16 Hp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +240 Hp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur. Aydınlık Aydınlık Ortak Pasif 1 Cp Seviye 30 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Mp Rest. Seviye Mp Rest. Seviye Mp Rest Başlangıç seviyesi 30 dur. Her arttırıldığında yaratığa +16 Mp Restorasyonu ekler Toplamda yaratığa +240 Mp Restorasyonu ekler Kullanmak için bir müdahaleye gerek yoktur.

15 Sayfa 15 Gelişmiş Bakış Gelişmiş Bakış Ortak Pasif 2 Cp Seviye 45 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye İsabet Seviye İsabet Seviye İsabet Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. İsabeti artırır.

16 Sayfa 16 Güç Kutsaması Güç Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Güç Seviye Güç Seviye Güç Başlangıç seviyesi Evo 1 için 50 Evo 2 için 100 dür. Yaratığın Gücünü arttırır.

17 Sayfa 17 Zindelik Kutsaması Zindelik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zindelik Seviye Zindelik Seviye Zindelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın zindeliğini arttırır.

18 Sayfa 18 Çeviklik Kutsaması Çeviklik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Seviye Çeviklik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Çevikliğini artırır.

19 Sayfa 19 Zekâ Kutsaması Zekâ Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Zekâ Seviye Zekâ Seviye Zekâ Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Zekâsını artırır.

20 Sayfa 20 Beceriklilik Kutsaması Beceriklilik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Beceri Seviye Beceri Seviye Beceri Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Becerikliliğini arttırır.

21 Sayfa 21 Bilgelik Kutsaması Bilgelik Kutsaması Temel Pasif 1 Cp Seviye 51 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Seviye Bilgelik Başlangıç seviyesi Evo 1 için 51 Evo 2 için 101 dir. Yaratığın Bilgeliğini Arttırır. Cennet Kutsaması Cennet Kutsaması Ortak Pasif 2 Cp Seviye 150 Evo 1 Evo 2 Evo 3 Seviye Statlar Seviye Statlar Seviye Statlar Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Yaratığın bütün istatistiklerini arttırır.

22 Sayfa 22 CİN Lambanın Çaylağı Lambanın Cini Lambanın Efendisi Cin Efsanevi pet türünden olup güçlü fiziksek atak ve defansa sahiptir. Cin Kartları Marduka krallığında 121 LvL üstü yaratıklardan ve Dev silex den düşebilir. Yaratığın Özellikleri Lambanın Çaylağı Lambanın Cini Lambanın Efendisi Güç 63 Güç? Güç 178 Zindelik 48 Zindelik? Zindelik 147 Beceri 18 Beceri? Beceri 78 Zekâ 20 Zekâ? Zekâ 78 Bilgelik 34 Bilgelik? Bilgelik 78 Çeviklik 29 Çeviklik? Çeviklik 100 Şans 10 Şans 20 Şans 30

23 Sayfa 23 Rüzgâr Darbesi Rüzgâr Darbesi Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Rüzgarın Gücünü düşmana saldırması için üzerine salar. Belirli Bir Oranda Rüzgar Tohumu ekimi şansı Tanır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

24 Sayfa 24 Alabora Patlaması Rüzgâr Darbesi Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Sersemletme Level Evo % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn % 3 sn. Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Düşman Kuvvetli bir darbe etkisiyle sersemler Kullanıcı Birden fazla düşmana saldırabilir. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

25 Sayfa 25 Körelten Vuruş Körelten Vuruş Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Etkisi Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Kısa süreliğine Kör Yapar. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır

26 Sayfa 26 Hortum Durdurması Hortum Durdurması Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak İsabet Atak Hızı Level Evo % -7% -7% % -8% -8% % -9% -9% % -10% -10% % -11% -11% % -12% -12% % -13% -13% % -14% -14% % -15% -15% % -16% -16% % -17% -17% % -18% -18% % -19% -19% % -20% -20% % -21% -21% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Etrafı saran güçlü rüzgârlar hedefinizi sersemletip isabet ve atak hızını azaltacak. Debuff isabet ve Atak hızı Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-16% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

27 Sayfa 27 Zindelik Kemeri Zindelik Kemeri Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Hp Seviye Sihirklendirme Zindelik Maliyeti Rejenerasyonu % % % % % % % % % % % % Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 80 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zindelik ve Hp Rejenerasyonunu arttırır. Seviye 40 da Zindelik seviye 90 de Hp Rejenerasyonu kemeri Olarak adlandırılır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

28 Sayfa 28 Birlik: Cin Birlik: Cin Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme Atak Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Atak ve Defansını Arttırır.

29 Sayfa 29 Yaratım: Cin Nefesi Yaratım: Cin Nefesi Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Lambanın Çaylağı Lambanın Cini Lambanın Efendisi Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Cin iksiri için gerekli Cin Nefesini yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Kraliçe Peri Kutsaması Kraliçe Peri Kutsaması Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 MP MP MP Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Mp Restorasyonunu oldukça arttır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

30 Sayfa 30 Rüzgâr Kalkanı Rüzgâr Kalkanı Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Maliyeti Sihirlendirme Donma Defans S. Defans Etki Süresi Level Evo % Dak. 12s % Dak. 24s % Dak. 36s % Dak. 48s % Dak. 00s % Dak. 12s % Dak. 24s % Dak. 36s % Dak. 48s % Dak. 00s Düşmana ekmiş olduğu rüzgâr tohumu bütün vücudu kaplayıp rüzgârdan kalkan oluşturur. Hedefe rüzgâr tohumu ekme şansı tanır. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Rüzgâr Patlaması Rüzgâr Patlaması Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Rüzgâr Tohumu ekmek için düşmanın içinden geçen kuvvetli bir rüzgâr estirir. Sadece Rüzgâr Tohumunuz varsa kullanılabilir. Geri Dolma süresi 1 dakikadır.

31 Sayfa 31 Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz : Çatışma Silahı Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-16% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır. Rüzgâr Vuruşu Rüzgâr Vuruşu Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. 5 Kuvvetli ard arda vuruşla saldırır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

32 Sayfa 32 Yaratım : Cin İksiri Yaratım : Cin İksiri Özel Aktif 2 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Cin iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Özel Aktif 2 Cp Seviye 140 Lambanın Çaylağı Lambanın Cini Lambanın Efendisi Hp-Mp Hp-Mp Hp-Mp Seviye Seviye Seviye Restorasyonu Restorasyonu Restorasyonu Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Mp Restorasyonunu arttırır. Bora Gücü Bora Gücü Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Mp Seviye Atak Atak Hızı Max. Hp Level Evo Maliyeti % +70% +50% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Vücut Güçlüleşerek Max. Hp, Atak ve atak Hızının artmasını sağlar. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

33 Sayfa 33 Esrarengiz CİN Esrarengiz Lamba Çaylağı Esrarengiz Lamba Cini Esrarengiz Lamba Efendisi Esrarengiz Cin Efsanevi pet türünden olup güçlü sihirli atak ve sıyrılmaya sahiptir. Yaratığın Özellikleri Esrarengiz Lamba Çaylağı Esrarengiz Lamba Cini Esrarengiz Lamba Efendisi Güç 20 Güç 54 Güç 72 Zindelik 29 Zindelik 68 Zindelik 88 Beceri 48 Beceri 110 Beceri 121 Zekâ 53 Zekâ 122 Zekâ 165 Bilgelik 34 Bilgelik 75 Bilgelik 100 Çeviklik 18 Çeviklik 47 Çeviklik 72 Şans 10 Şans 20 Şans 30

34 Sayfa 34 Plazmik Rüzgâr Bıçağı Plazmik Rüzgâr Bıçağı Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Rüzgarın Gücünü düşmana saldırması için üzerine salar. Belirli Bir Oranda Rüzgar Tohumu ekimi şansı Tanır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

35 Sayfa 35 Esinti Esinti Özel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Zamana Yayılan Hp İlk Hp Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Hedefin Yaralarını Hp restorasyonu ile iyileştiren bir esinti çağırır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

36 Sayfa 36 Tahrikçi Çığlık Tahrikçi Çığlık Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Korku Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Nefret dolu kuvvetli bir çığlık haykırıp etraftaki düşmanları yaratığa saldırmaya zorlar. Sadece karakterin hayat seviyesi düşük olduğunda kullanılabilir. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

37 Sayfa 37 Girdap Duvarı Girdap Duvarı Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak İsabet Atak Hızı Level Evo % 7% 7% % 8% 8% % 9% 9% % 10% 10% % 11% 11% % 12% 12% % 13% 13% % 14% 14% % 15% 15% % 16% 16% % 17% 17% % 18% 18% % 19% 19% % 20% 20% % 21% 21% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Düşmanı bir rüzgâr girdabıyla vurur. Debuff Atak ve Atak hızı Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Büyücü Zırhı Büyücü Zırhı Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-16% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Büyücü zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam Mp sini artırır.

38 Sayfa 38 Zekâ Kemeri Zekâ Kemeri Temel Pasif 2 Cp Seviye 40 Mp Mp Seviye Sihirklendirme Zekâ Maliyeti Rejenerasyonu % % % % % % % % % % % % Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 80 dir. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Zindelik ve Hp Rejenerasyonunu arttırır. Seviye 40 da Zekâ seviye 90 de Mp Rejenerasyonu kemeri Olarak adlandırılır. Toplamda 16% Zindelik 16% Hp rejenerasyonu verir.

39 Sayfa 39 Birlik: Mistik Cin Birlik: Mistik Cin Özel Aktif 2 Cp Seviye 45 Mp Mp Seviye Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme S.Atak S.Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın S.Atak ve S.Defansını Arttırır.

40 Sayfa 40 Yaratım: Cin Soluğu Yaratım: Cin Soluğu Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Esrarengiz Lambanın Çaylağı Esrarengiz Lambanın Cini Esrarengiz Lambanın Efendisi Seviye Cin Soluğu Seviye Cin Soluğu Seviye Cin Soluğu Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Cin iksiri için gerekli Cin Soluğunu yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir. Kraliçe Peri Kutsaması Kraliçe Peri Kutsaması Özel Aktif 2 Cp Seviye 50 Esrarengiz Lambanın Çaylağı Esrarengiz Lambanın Cini Esrarengiz Lambanın Efendisi MP MP MP Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejenerasyonu Rejenerasyonu Rejenerasyonu sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Mp Restorasyonunu oldukça arttır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır.

41 Sayfa 41 Hortum Hortum Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Seviye Maliyeti Sihirlendirme Hasar Hız Debuff Level Evo % 12% % 14% % 16% % 18% % 20% % 22% % 24% % 26% % 28% % 30% Bir rüzgar tohumuyla düşmanda zamana yayılan hasarlar verir. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir. Çürütücü Tohum Çürütücü Tohum Özel Aktif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Rüzgâr Tohumu ekmek için düşmanın içinden geçen kuvvetli bir rüzgâr estirir. Rüzgâr Tohumunuz varsa kullanılabilir. Geri Dolma süresi 1 dakikadır.

42 Sayfa 42 Ekspertiz : Topuz Degnek Ekspertiz : Topuz Degnek Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-16% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Topuz ya da değnek ile donatıldığı zaman yaratığın sihirli atağını arttırır. Şimşekler Barajı Şimşekler Barajı Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. 5 Kuvvetli ard arda vuruşla saldırır. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır.

43 Sayfa 43 Yaratım : Cin İksiri Yaratım : Esrarengiz Cin İksiri Özel Aktif 1 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti S.Atak S.Defans Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Cin iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. Geri Dolma süresi: 1 saattir. Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Hp-Mp Resterosyon Uyanışı Özel Aktif 1 Cp Seviye 140 Esrarengiz Lambanın Çaylağı Esrarengiz Lambanın Cini Esrarengiz Lambanın Efendisi Seviye Atak/Defans Seviye Atak/Defans Seviye Atak/Defans % Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Mp Restorasyonunu arttırır. Gizemli Etki Gizemli Etki Özel Aktif 1 Cp Seviye 150 Mp Seviye S.Atak S.Atak Hızı Max. Hp Level Evo Maliyeti % +70% +25% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Vücut Güçlüleşerek Mp Rejenerasyonu, Atak ve atak Hızının artmasını sağlar. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

44 Sayfa 44 Serber Serber Cehennem Serberi Kerberos Serber Epic 5 Eklentisi ile tanıtıldı.fiziksel saldırı ve isabet konusunda uzmanlaşmıştır. Epic 7,2 ye kadar kendi sınıfındaki cin ve mistik cinin yanında deko pet gibi kalmıştı(o kadarda kötü değil biraz abarttım) çünkü isabet o kadar da önemli değildi. Yeni gelen görevler ve bosslar nedeniyle isabet önem kazanmıştır. Bu nedenlede bu pete olan talep artmıştır. Yaratığın Özellikleri Serber Cehennem Serberi Kerberos Güç 59 Güç 139 Güç 181 Zindelik 22 Zindelik 51 Zindelik 65 Beceri 18 Beceri 44 Beceri 58 Zekâ 28 Zekâ 67 Zekâ 87 Bilgelik 31 Bilgelik 72 Bilgelik 94 Çeviklik 43 Çeviklik 102 Çeviklik 131 Şans 10 Şans 20 Şans 30

45 Sayfa 45 Isırık Isırık Özel Aktif 1 Cp Seviye 10 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 10 Evo 2 için 60 Evo 3 için 110 dur. Hedefin iki kere ısırır. Geri Dolma Süresi: 15 saniyedir.

46 Sayfa 46 Son Yargı Işığı Son Yargı Işığı Temel Aktif 1 Cp Seviye 20 Seviye Mp Maliyeti Atak Debuff Atak Debuff İsabet Level Evo % -9% -7% % -11% -8% % -13% -9% % -15% -10% % -17% -11% % -19% -12% % -21% -13% % -23% -14% % -25% -15% % -27% -16% % -29% -17% % -31% -18% % -33% -19% % -35% -20% % -37% -21% Başlangıç seviyesi Evo 1 için 20 Evo 2 için 70 Evo 3 için 120 dir. Belirli Bir Noktada Konsantre bir güç yoğunlaştırıp hedefte ağır hasarlar yaratıp onun atak gücünü azaltabilir. Debuff Atak ve isabet Özelliği Vardır. Geri Dolma Süresi: 30 saniyedir.

47 Sayfa 47 Körelten vuruş Körelten vuruş Özel Aktif 2 Cp Seviye 25 Seviye Mp Maliyeti Körlük Level Evo s s s s s s s s s s s s s s s Başlangıç seviyesi Evo 1 için 25 Evo 2 için 75 Evo 3 için 125 dir. Hedefi Kısa Süreliğine Kör Yapar. Geri Dolma Süresi: 3 dakikadır.

48 Sayfa 48 Serber Şoku Serber Şoku Özel Aktif 2 Cp Seviye 30 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 30 Evo 2 için 80 Evo 3 için 130 dur. Kuvvetli bir şokla hedefi bayıltır. Bayılma etkisi 2 sn.dir. Geri Dolma Süresi: 1 dakikadır. Savaşçı Zırhı Savaşçı Zırhı Özel Pasif 2 Cp Seviye 40 Seviye Mp Maliyeti Hp Level Evo 1-16% 40 1 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 dır. Bir Savaşçı zırhıyla Donatıldığı zaman yaratığın Toplam hp sini artırır.

49 Sayfa 49 Kart: Güç, Beceri Kart: Güç, Beceri/Hücum İsabet Özel Pasif 2 Cp Seviye Mp Seviye Maliyeti Sihirklendirme Güç, Beceri Hücum İsabet Level Evo 1-0 8% % % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 1 için 40 Evo 2 için 90 dır. Yaratık kemerinize donatıldığı zaman Güç, Beceri, Hücum ve İsabet statı artar. Seviye 40 da Güç, Beceri seviye 90 de Hücum ve İsabet Kemeri Olarak adlandırılır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir.

50 Sayfa 50 Birlik: Serber Birlik: Serber Özel Pasif 2 Cp Seviye 45 Mp Seviye Mp Maliyeti Tüketimi Sihirlendirme Atak İsabet Level Evo , , , , , ,2 Başlangıç seviyesi Evo 1 için 45 Evo 2 için 95 Evo 3 için 145 dir. Sizin ve yaratığınızın Atak ve İsabetini arttırır. Kırmızı ile gösterilmiş bölüm sadece sihirlendirilmiş petler için kullanılabilir. Yaratım: Serber Dişi Yaratım: Serber Dişi Özel Pasif 2 Cp Seviye 50 Serber Cehennem Serberi Kerberos Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 dir. Serber iksiri için gerekli Serber dişini yaratır. Geri Dolma süresi 12 saattir.

51 Sayfa 51 Hayvansal Hayati Mücadele Hayvansal Hayati Mücadele Özel Pasif 2 Cp Seviye 50 Hp Hp Hp Seviye Süresi Seviye Süresi Seviye Süresi Rejen. Rejen. Rejen sn sn Başlangıç seviyesi Evo 2 için 50 Evo 3 için 100 dür. Hp Restorasyonunu oldukça arttır. Etkili menzili 30 metredir. Geri Dolma süresi : 20 Dakikadır. Cehennem Soluğu Cehennem Soluğu Temel Aktif 2 Cp Seviye 55 Mp Kükürtlü Hava Seviye Sihirlendirme Donma Maliyeti Etkisi Level Evo % 52% % 54% % 56% % 58% % 60% % 62% % 64% % 66% % 68% % 70% Cehennem ateşi tek bir solukla etrafta bulunan düşmanlarda ağır hasar yaratır. Kükürtlü hava etkisi 10 sn boyunca her saniye etki eder. Sadece sihirlendirilmiş petlerde kullanılabilir.

52 Sayfa 52 Dürtme: Güç Dürtme: Güç Özel Aktif 2 Cp Seviye 85 Seviye Mp Maliyeti Zindelik Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 85 Evo 3 için 135 dir. Kullanıcı ve etrafındaki grup üyelerinin Gücünü arttırır. Geri Dolma süresi 20 dakikadır. Etkili Menzili 10 m. Ekspertiz : Çatışma silahı Ekspertiz : Çatışma silahı Özel Pasif 2 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo 1-16% 90 2 Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 dır. Bir Çatışma silahı donatıldığı zaman yaratığın atağını arttırır.

53 Sayfa 53 Kudurmuş Serber Kudurmuş Serber Özel Aktif 1 Cp Seviye 90 Seviye Mp Maliyeti Atak Level Evo % % % % % % % % % % Başlangıç seviyesi Evo 2 için 90 Evo 3 için 140 dır. Hedef Üzerinde 3 kez ağır hasarlar yaratan Kuvvetli bir atak. Geri Dolma Süresi 3 dakikadır. Yaratım : Serber İksiri Yaratım : Serber İksiri Özel Aktif 1 Cp Seviye 100 Seviye Mp Maliyeti Atak İsabet Level Evo Başlangıç seviyesi Evo 3 için 100 dür. Serber iksiri yaratır. Boş iksir şişesi gerekir. Geri Dolma süresi: 1 saattir.

54 Sayfa 54 Hp Rejenerasyonu Uyanışı Hp Rejenerasyonu Uyanışı Özel Pasif 1 Cp Seviye 140 Serber Cehennem Serberi Kerberos Seviye Hp Restorasyonu Seviye Hp Restorasyonu Seviye Hp Restorasyonu Başlangıç seviyesi Evo 3 için 140 dır. Yaratığın Hp Restorasyonunu arttırır. Karanlık Fırtına Karanlık Fırtına Özel Aktif 2 Cp Seviye 150 Seviye Mp Maliyeti Atak İsabet Debuff Atak Debuff Level Evo % -6% -16% Başlangıç seviyesi Evo 3 için 150 dir. Hedefi Önemli hasarlara Maruz Bırakıp onun atak ve isabetini azaltır. Debuff Atak ve isabet etkisi vardır. Geri Dolma Süresi 5 dakikadır.

Eşsiz Petler. Hıdır

Eşsiz Petler. Hıdır 2011 Eşsiz Petler Hıdır 27.06.2011 Sayfa 2 Eşsiz PETLER Evet, geldik Oyunumuzun en üst seviye petlerine bunlardan ötesi yok oyunun son seviyesi hayalin gerçeğe dönüştüğü ulaşılması en zor olan EN BABA

Detaylı

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi

Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Genç : Lambanın Çaylağı Yetişkin : Lambanın Cini Elit : Lambanın Efendisi Petin Ana Özelliği : LAMBANIN CİNİ (Güçlü, Savaşçı Tank Pet); Lambanın Cini güçlü vuruşları olan, dayanaklıklı ve görünüşüyle kendine

Detaylı

Nadir Petler. HıDıR

Nadir Petler. HıDıR 2011 Nadir Petler HıDıR 23.06.2011 Sayfa 2 Olağan Petler Elinizde bulunan bu doküman yeni gelen pet birleştirme sistemide dahil edilerek hazırlanmıştır. Eski rehberdeki hatalarda düzeltilmiştir. Hata olan

Detaylı

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

SALAMANDRA REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması 1 SALAMANDRA REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Salamandra; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel kategorisinde bir pettir. Olağan özel petler içerisinde en ucuza alabileceğiniz

Detaylı

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler;

Rappelz:Yeti Rehberi. İçindekiler; Hazırlayan=Thelater Server=Fenix Klan=Alissium Rappelz:Yeti Rehberi İçindekiler; Giriş 1 Petin(Hayvanın)Ana Özellikleri.2 Petin Giyebileceği Silahlar Ve Zırhlar..3 Pete takılabilecek Ruh Taşları.4 Peti

Detaylı

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg

RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Cikoritta / Serafin Genç: Ork Yetişkin: Asker Ork Elit: Thorg Olağan; Ork: İnsani türden olup yakın dövüş ustasıdır. Fiziksel saldırı ve savunma yetenekleri ile

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3

MAVİ PERİ REHBERİ. Evo 1 Evo 2 Evo 3 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Yazar:RealDetay Server:Fenix Mavi Peri; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Petler kategorisinde bir pettir. Olağan petler içerisinde tank petlerden

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması RealDetay / Fenix Kara Unicorn; Rappelz Pet Sistemine Resurrection güncellemesi ile eklenmiştir ve Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir.

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix

BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix BEYAZ UNİCORN REHBERİ Yazar:RealDetay Server:Fenix Beyaz Unicorn; Rappelz Pet Sisteminde Olağan Özel Petler kategorisinde bir pettir. Olağan Özel petler içerisinde hem binek olarak kullanılabilmesi hem

Detaylı

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları

Harpi (Evo1) Level 1 Statları. Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik Beceri Şans Harpi (Evo 1) Level Statları HARPİ REHBERİ Harpi hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulabilceginiz bir rehber hazırladım.umarım beğenirsiniz... Evo1 Evo2 Evo3 Harpi (Evo1) Level 1 Statları Güç Zindelik Çeviklik Zeka Bilgelik

Detaylı

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1

EIMUS REHBERI. E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 EIMUS REHBERI E i m u s R e h b e r i Sayfa 1 ÖNSÖZ MERHABALAR ARKADAġLAR; Eimus rehberini bu peti uzun süredir kullanmamdan dolayı yazıyorum.umarım birçok kutsal Ģövalyenin rüyalarını süsleyen bu peti

Detaylı

KIRMIZI PERİ REHBERİ

KIRMIZI PERİ REHBERİ 1 KIRMIZI PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

YETİ REHBERİ. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 YETİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin

Detaylı

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

ŞAHİN ADAM REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 ŞAHİN ADAM REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3

MAVİ PERİ REHBERİ. RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması. İçindekiler. İçindekiler.1. Giriş.. 2. Petin Ana Özellikleri...3 1 MAVİ PERİ REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh

Detaylı

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması

Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Şahin-Adam Rehberi RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması İçindekiler İçindekiler...1 Önsöz....2 Petin Ana Özellikleri.....2 Pete takılabilecek silahlar ve zırhlar, silah ve zırha eklenebilecek ruh taşlar...3

Detaylı

BEYAZ UNİCORN REHBERİ

BEYAZ UNİCORN REHBERİ 1 BEYAZ UNİCORN REHBERİ Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek Ruh Taşları..3 Petin Kendine Özgü Birlik

Detaylı

KARA UNİCORN REHBERİ

KARA UNİCORN REHBERİ 1 KARA UNİCORN REHBERİ RappelzOnline.Net Pet Rehberi Yarışması Rubisco-Serafin İçindekiler İçindekiler.1 Giriş.. 2 Petin Ana Özellikleri...3 Pete Takılabilecek Silah ve Zırhlar ve Onlara Eklenebilecek

Detaylı

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi

Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi http://rappelzonline.net/ Katkılarıyla Rappelz Türkiye Kırmızı Peri Rehberi ĐÇĐNDEKĐLER: Giriş Kırmızı Peri nin Ana Özellikleri Kırmızı Peri nin Takabileceği Silahlar ve Zırhlar Kırmızı Peri nin Silah

Detaylı

I sk e le t p e t i nin ö z e ll ik le r i H a z ı r l a y a n :I t a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r I s k e l e t p e t i n i n g e n eö l z e l l i k l e r i 2 I s k e l e t i

Detaylı

Mağaza Kullanım Rehberi

Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi Mağaza Kullanım Rehberi İçindekiler Mağaza nedir? Mağazaya nasıl ulaşılır? Mağaza genel açıklaması. Mağaza eşyaları nelerdir? Gp alımında yaşanan sıkıntılar da ne yapılmalıdır?

Detaylı

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n

İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n p a r t i d e k i r o l ü.3 K r a k e n k u l l a n K r a k e n p e t i ni n ö z e l lki le r i H a z ı r l a y a n : It a m i S e r v e r : S e r a f i n İ ç i n d e k i l e r K r a k e n p e t i n i n g e n e l ö z e l l i k l e r i 2 K r a k e n i n

Detaylı

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix)

Rappelz: Çaylak Maceracı Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory (Fenix) İçindekiler İçindekiler...1 Giriş...3 Oyunda Fare Kontrolü...4 Oyunda Klavye Kontrolü...4 Irklar ve Sınıflar, Sınıf Seviyesi (SSev) ve CP...5 Zırhlar ve Diğer Eşyalar...15 Silahlar...15 Silah ve Zırhların

Detaylı

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KUMKIRANLAR İNİ ZiNDAN REHBERİ Dostoyevski / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz mmorpg oyunumuzun en yüksek seviyeli canavarlara ve boss una sahip olan

Detaylı

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix]

Rappelz: Eğitmen/Ruhların Efendisi Rehberi Hazırlayan: Anubis/Purgatory [Fenix] İçindekiler Giriş... 2 Genel bilgiler... 2 Oyun tarzı... 3 Silahlar & Zırh... 3 Diğer eşyalar... 4 Ruh taşları... 5 Yüzükler, küpeler & kolyeler... 6 Evcil hayvanlar... 6 Yetenekler... 9 Çift çağrı...

Detaylı

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle.

RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI. Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. RAPPELZ ÇAYLAK REHBERI Önsöz Rappelz Dünyasına Yeni Baslayan Maceracılar Için Özenle Hazırladıgım Bu Rehberin, Sizlere Yardımcı Olması Dilegiyle. Bölüm-1 İÇİNDEKİLER Bölüm-2 Rappelz nedir? Nasıl kayıt

Detaylı

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

MEHTAP TAPINAĞI ZİNDAN REHBERİ. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Mehtap Tapınağı Zindan Rehberi Giriş: İyi oyunlar Rappelz oyuncuları. Karşınıza Mehtap Tapınağı ile ilgili birçok yararlı bilginin yer aldığı zindan rehberiyle bulunmaktayım. Eksikleri olabilir fakat birçok

Detaylı

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ

El KASSIA ZİNDAN REHBERİ. Fides / Fenix. RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması ZİNDAN GRUBU (PARTİSİ) SİSTEMİ El KASSIA ZİNDAN REHBERİ Fides / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Sevgili maceracılar, sizlere Rappelz oyunumuzun en çok kullanılan zindanlarından biri olan El Kassia zindanını tanıtacağım.

Detaylı

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat

1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat RAPPELZ EL KASSIA 120. SEVİYE GÖREVLERİ Chygrynyskyy - Fenix 1. Görev: Kara Orman Muhafızına Teslimat Görevi veren NPC: Tüccar Ake [Rondo] Görev Hedefi: Paketi Kara Orman Muhafız Noktasında bulunan Muhafız

Detaylı

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı.

Server: Fenix Karakter adı: Yayking. Bu bir ork tanıtımı. Server: Fenix Karakter adı: Yayking Bu bir ork tanıtımı. İlk olarak Rappelz Online de pet sistemi çok harika.bu konuda birinci olduğunu duymuştum.hatırlamadığımdan dolayı özür dilerim. Orkun genel görünüşü

Detaylı

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi

Kara Pençe Mağarası Zindan Rehberi 1 İçindekiler Kara Pençe Mağarası Zindanına Nasıl Gidilir?... 1 Kara Pençe Mağarası Nasıl Bir Yer?... 2 Kara Pençe Mağarasına Kimler Gitmeli?... 3 Kara Pençe Mağarasının Boss u Hangisi?... 4 Kara Pençe

Detaylı

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

UNUTULMUŞ MADENLER ZİNDAN REHBERİ RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Merhabalar ZİNDAN NEDİR? Zindanlarda daha hızlı lvl ve parti sistemi sayasinde daha hızlı arkadaş edinebilirsiniz ayrıca zindan mobları exp cp oranları yüksektir örnek vermek gerekirse zindan içerisinde

Detaylı

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir?

İÇİNDEKİLER RAPPELZ ÇAYLAKLAR REHBERİ. Giriş. MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? İÇİNDEKİLER Giriş MMORPG Nedir? Rappelz e Nasıl Üye Olurum? Rappelz i Nasıl İndiririm? Rappelz Nedir? Rappelz deki Coğrafik Bölgeler Irklar ve Sınıflar Seviye Alma Petler ve Genel Özellikleri Evcilleştirme

Detaylı

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız.

Bu görevlerin sonunda; 2,033,187 EXP 406,631 CP 1485 Ayılar İni Puanı 900,000 Rupi 50. seviye için çeşitli eşyalar ve Boş Kurt Kartı kazanacaksınız. Sizlere oyunun ilk seri görevleri olan Kırmızı Çiftlik ve Muhteşem Cadı görevlerini anlatacağım. Umarım bu rehber size görevleri daha kolay yapmanızda yardımcı olur. Başlarken: Kesmemiz gereken yaratıklar,

Detaylı

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX

RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX RAPPELZ: USTALIK SINIFI GÖREV REHBERİ 2011 HAZIRLAYAN: Minerva/SeizeTheDay/FENIX İçindekiler İçindekiler 1 Giriş..2 Görevin alt yapısını hazırlayan hikaye nedir? Görev dizisi bize oyunda hangi gerçekleri

Detaylı

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması

KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması KARA DELİK ZİNDANI REHBERİ Deorock / Fenix RappelzOnline.Net Zindan Rehberi Yarışması Öncelikle zindan nedir bunu bir inceleyelim. Zindan oyuncuların genellikle toplu olarak(8 kişiye kadar) parti kurup

Detaylı

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler

Sürüm Notları. I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Sürüm Notları I. Oyuna yeni bir ırk eklendi Persler Pers ırkının bonusları: - +%10 Daha fazla Demir üretimi - %10 Daha ucuz Okçu eğitimi - %10 Daha hızlı Kuşatma Makinesi üretimi - %20 Daha fazla Sefer

Detaylı

Kristal Vadi Zindan Rehberi

Kristal Vadi Zindan Rehberi İçindekiler Zindan Nedir?... 2 Kristal Vadi Zindanlarına Nasıl Gidilir?... 3 Kristal Vadi Zindanlarına Kimler Gitmeli?... 3 Kristal Vadi Zindanlarında Hangi Boss lar Vardır?... 4 Kristal Vadi Zindanlarına

Detaylı

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven

2.Görev: 3. Görev: Ödül : R3 Eldiven ÖNEMLİ Kırmızı çiftlik görevlerini (1'den 11'e kadar) yapabilmeniz için 50 lvl veya üzeri bir karakter, cadı fanatikleri ve diğer cadı görevlerini (11'den 29'a kadar) yapabilmeniz için 70 lvl veya üzeri

Detaylı

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi

Palmir Tapınakları Zindan Rehberi İçindekiler İçindekiler 1 Palmir Tapınağı na Kısa Bir Bakış 2 Palmir Tapınağı Zindanlarına Nasıl Ulaşılır? 3 Kimler Palmir Tapınağı Zindanlarına Gitmeli? 4 Palmir Tapınağı Boss ları 4 Palmir Tapınağı Zindanlarında

Detaylı

Ad-Soyad-No YaşarCan Çoğan Büşra Baysan Kayıp Motor Smook Oyunu OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

Ad-Soyad-No YaşarCan Çoğan Büşra Baysan Kayıp Motor Smook Oyunu OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Ad-Soyad-No YaşarCan Çoğan 120805002 Büşra Baysan 120805040 Kayıp Motor Smook Oyunu OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz. Oyun Tek kişilik olarak tasarlanmıştır

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı-Soyad : Meliha ERTEN-Nuriye TUNÇ-Erkan ERKAN-Yunus ÖZKÖK OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ Oyunun amacını belirtiniz: Yapılacak olan oyunun amacı; Oyunda başkarakterimiz

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

DOĞRU AKIM DEVRE ANALİZİ Ö. ŞENYURT - R. AKDAĞ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM: OHM KANUNU, İŞ, ENERJİ VE GÜÇ

DOĞRU AKIM DEVRE ANALİZİ Ö. ŞENYURT - R. AKDAĞ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM: OHM KANUNU, İŞ, ENERJİ VE GÜÇ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM: OHM KANUNU, İŞ, ENERJİ VE GÜÇ Anahtar Kelimeler Enerji, ohm kanunu, kutuplandırma, güç,güç dağılımı, watt (W), wattsaat (Wh), iş. Teknik elemanların kariyerleri için ohm kanunu esas teşkil

Detaylı

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ AÇISINDAN NE DURUMDAYIZ? Çalıştığınız büro YETERİNCE büyük mü? Çalıştığınız büro YETERİNCE aydınlık mı?

Detaylı

A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA

A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ 10. HAFTA İçindekiler FV Güneş Pili Karakteristikleri FV GÜNEŞ PİLİ KARAKTERİSTİKLERİ Bir Fotovoltaj güneş pilinin elektriksel

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz Oyuncu oyuna Oyuna Başla butonu ile başlayacaktır. Ekranda, yukarıda çıkan resimler ile birlikte üzerinde ingilizce

Detaylı

Game Design Document for Hacettepe University Department of Computer Graphics BCO 523. Game Design Document. Kemal Sezen 2013

Game Design Document for Hacettepe University Department of Computer Graphics BCO 523. Game Design Document. Kemal Sezen 2013 Game Design Document for Hacettepe University Department of Computer Graphics BCO 523 Game Design Document Kemal Sezen 2013 Game Design Document 1 09/04/13 Oyuna Genel Bakış Oyun Konsepti Oyun 3 boyutlu

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin!

Sanal Antrenör düğmesine basıp tüm bu işleri senin için özel antrenörümüzün yapmasını da sağlayabilirsin! ONLINE OYUN NASIL OYNANIR? Online maçlara başlamak için aşağıdaki adımları takip etmen yeterli. Bir kere başlayınca ne kadar kolay ve pratik olduğunu göreceksin: 0. FORMANI VE RENKLERİNİ BELİRLE Oyunun

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Hafta 2 Yrd. Doç. Dr. Semra BORAN Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi ne aittir. "Uzaktan Öğretim" tekniğine uygun olarak hazırlanan

Detaylı

SİBER SAVAŞLAR RAUND 1 STUXNET

SİBER SAVAŞLAR RAUND 1 STUXNET SİBER SAVAŞLAR RAUND 1 STUXNET 21. yüzyıl teknolojileri her anlamda dünyanın geleceğine şekil vermeye devam ediyor. Öyle ki teknolojinin ulaştığı nokta artık onun doğrudan bir silah olarak da kullanabileceğini

Detaylı

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball Yahya İLTÜZER 2014 Version 1.0 İçindekiler Oyuna Genel Bakış... 4 Oyun Odağı... 4 Oyunun Hikayesi... 5 Tür...

Detaylı

2013 Finansal Sonuçları

2013 Finansal Sonuçları 2013 Finansal Sonuçları Ajanda 2013 Yılı Gelişmeleri Haydar Yenigün Ford Motor Company ve Avrupa Pazarı Verileri William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Sorular & Cevaplar Sayfa 2 Haydar Yenigün

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 2 Araçta bulundurulması gerekli ışıklar nedir? A. Yüksek, normal, stop ve flaşörler.

Detaylı

Çünkü,her saniye kazanmaya değerdir...

Çünkü,her saniye kazanmaya değerdir... Çünkü,her saniye kazanmaya değerdir... Trink Nedir? Trink, bir Bozuk Para Makinesi dir. Trink, alışveriş ödeme noktalarında müşteriye ödenecek para üstü tutarının madeni kısmının ödemesini otomatik olarak

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

Oyun Tasarımı. 8. Ders

Oyun Tasarımı. 8. Ders Oyun Tasarımı 8. Ders Geçtiğimiz haftalar 1. Lens: Öz Deneyim 2. Lens: Şaşırtma 3. Lens: Eğlence 4. Lens: Merak 5. Lens: Endojen 6. Lens: Problem Çözme 7. Lens: Temel Eleman Dörtlüsü 8. Lens: Hologra k

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav kaygısı, öğrenilen bilgilerin, sınav sırasında etkili biçimde kullanılmasına engel olarak başarısızlığa yol açıyor. Sınavın bir ölüm-kalım olayı olarak

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Adı Soyadı : TAYFUN KARACA OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Oyunda bulunan karakterimizin adı mörfi, oyunda bir robosikletin içinde olduğu için

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ ELEKTRİKLİ MAKİNE VE CİHAZLARIN İMALATI Hazırlayan Birgül OĞUZOĞLU Kıdemli Uzman 540 1. SEKTÖRÜN TANIMI Başka yerde sınıflandırılmamış elektrikli makine ve cihazların imalatı

Detaylı

Bernoulli Denklemi, Basınç ve Hız Yükleri Borularda Piezometre ve Enerji Yükleri Venturi Deney Sistemi

Bernoulli Denklemi, Basınç ve Hız Yükleri Borularda Piezometre ve Enerji Yükleri Venturi Deney Sistemi Bernoulli Denklemi, Basınç ve Hız Yükleri Borularda Piezometre ve Enerji Yükleri Venturi Deney Sistemi Akışkanlar dinamiğinde, sürtünmesiz akışkanlar için Bernoulli prensibi akımın hız arttıkça aynı anda

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36

İÇİNDEKİLER. 8. Ticaret.31 Mısır Çarşısı..31 Açık Arttırma 34 Pazar Kurmak 36 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz..3 2. Hafif Bir Başlangıç 4 3. Oyuna Giriş ve Karakter Açma..5 4. Arabirim.10 5. Ne Nereden Alınır?...11 6. Sınıf Seçimi 15 7. Şehirler...17 Laksi.17 Katan.20 Ufuk..23 Rondo 26 8.

Detaylı

Öğrencinin; Adı: Görkem Andaç Soyadı: KİRİŞ Sınıfı: 10 FEN B No su: 277. Konu: Transformatörler

Öğrencinin; Adı: Görkem Andaç Soyadı: KİRİŞ Sınıfı: 10 FEN B No su: 277. Konu: Transformatörler 1 Öğrencinin; Adı: Görkem Andaç Soyadı: KİRİŞ Sınıfı: 10 FEN B No su: 277 Konu: Transformatörler 2 3 1- Şekildeki transformatörde, primerden uygulanan 100 V gerilim çıkıştan V 2 =20 V olarak alınıyor.

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ 14.12.2016 Sayı 57 Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından Türkiye İstatistik Kurumu ndan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi nden alınan verilere dayalı olarak hazırlanan Konya Dış Ticaret Bülteni

Detaylı

EGZERSİZ FİZYOLOJİSİNDE TEMEL KAVRAMLAR

EGZERSİZ FİZYOLOJİSİNDE TEMEL KAVRAMLAR EGZERSİZ FİZYOLOJİSİNDE TEMEL KAVRAMLAR FİZYOLOJİ İNSAN VÜCUDUNU OLUŞTURAN SİSTEMLER NASIL ÇALIŞIYOR? ANATOMİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ BİYOFİZİK BİYOKİMYA EGZERSİZ FİZYOLOJİSİ EGZERSİZ ESNASINDA SİSTEMLER NASIL

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I AD SOYAD: Hüseyin LÜLECİ-120805022 Kerim KARABACAK-120805006 OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyunumuzun Senaryosu ve Amacı Hedef Kitle Oyuncular Oyunla Nasıl Etkileşim Kuracaklar Oyunun Aşamaları Oyunun ismi

Detaylı

YETENEK SEÇİMİ MEVKİ PLANLAMASI

YETENEK SEÇİMİ MEVKİ PLANLAMASI YETENEK SEÇİMİ MEVKİ PLANLAMASI SEMİH OKTAY TVF ERKEK MİLLİ TAKIMLAR VE TEKNİK KURUL KOORDİNATÖRÜ TVF EĞİTİM KURULU ÜYESİ 1 Bu ders sonunda aşağıdaki bilgiler ve hedeflerin tespit edilmesi amaçlanmıştır:

Detaylı

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH - GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex Kullanıcı Kılavuzu Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası için kılavuzu muhafaza edin!

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

Fezalar Eğitim Kurumları MSO 2013. Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı 9. SINIF AÇIKLAMALAR. Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır.

Fezalar Eğitim Kurumları MSO 2013. Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı 9. SINIF AÇIKLAMALAR. Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır. GROUP A M S O Fezalar Eğitim Kurumları Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı (3 ŞUBAT 03, CUMARTESİ) 0 3 9. SINIF AÇIKLAMALAR Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır. Matematik bölümünün cevaplarını

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu. 9239254 2. Baský TR

Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu. 9239254 2. Baský TR Nokia Kablosuz Kulaklýklý Mikrofon Seti (HS-36W) Kullaným Kýlavuzu 9239254 2. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION olarak biz, tamamen kendi sorumluluðumuzda olmak üzere HS-36W ürününün aþaðýdaki

Detaylı

17 Haziran 2013 GCM Forex Sabah Analizi

17 Haziran 2013 GCM Forex Sabah Analizi Makro-Ekonomik Gelişmeler 17 Haziran 2013 GCM Forex Sabah Analizi Geride bıraktığımız haftada FED e ilişkin belirsizlikler ile dalgalı bir seyir izleyen varlık fiyatlarının, yeni haftaya genelde Dolar

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

BİZİM. 3Ç2015 Mali Tabloları. ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ Yükselme Potansiyeli %19,6. Sigara ağırlıklı satışları artıyor

BİZİM. 3Ç2015 Mali Tabloları. ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ Yükselme Potansiyeli %19,6. Sigara ağırlıklı satışları artıyor Son Gelişmeler Hedef Fiyat Güncelleme 3Ç2015 Mali Tabloları BİZİM TOPTAN Sigara ağırlıklı satışları artıyor Türkiye de hızlı tüketim malları toptan satış sektörünün yaklaşık %94 lük kısmını sayıları yedi

Detaylı

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum.

Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Önsöz: Rappelz sadece bir oyun değil. Bir aile dir arkadaşlar. Bunu bildiğinizi umarak Çaylak Rehberi ni hazırlamaya başlıyorum. Kırmızı ile gösterilmiş yazılar konu başlığı, Mavi ile gösterilmiş yazılar

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Fezalar Eğitim Kurumları MSO 2013. Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı 6. SINIF AÇIKLAMALAR. Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır.

Fezalar Eğitim Kurumları MSO 2013. Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı 6. SINIF AÇIKLAMALAR. Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır. GROUP A M S O Fezalar Eğitim Kurumları Matematik ve Fen Bilgisi Olimpiyatı (23 ŞUBAT 2013, CUMARTESİ) 2 0 1 3 6. SINIF AÇIKLAMALAR Bu soru kitapçığında, çoktan seçmeli 40 soru vardır. Matematik bölümünün

Detaylı

STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU

STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU STREET BASKETBALL KULLANIM KILAVUZU ÖZEL NOT Street Basketball oyununu tercih ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz, kullanıcının güvenliği için, lütfen kullanmadan önce talimatları okuyunuz. Bu kılavuzda

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital

Detaylı

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder.

Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine olan hassasiyetini ifade eder. 21 Bölüm 4: ESNEKLİKLER 1.Talebin fiyat esnekliği 2. Talebin gelir esnekliği 3. Talebin çapraz esnekliği 4. Arzın fiyat esnekliği Talebin fiyat esnekliği talep edilen miktarın malın kendi fiyatındaki değişimine

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ 04.08.2015 Sayı 41 Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından Türkiye İstatistik Kurumu ndan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi nden alınan verilere dayalı olarak Konya nın dış ticaretinin durumu

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu 9207483 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-106W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer

Detaylı

Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz:

Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacını da belirtiniz: Oyunda bir yapbozun ters çevrilmiş hali verilmiştir. Oyuncu her bir parçaya tıkladığında karşısına bir soru çıkıyor. Eğer doğru yanıt verirse

Detaylı

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ

KONYA DIŞ TİCARET BÜLTENİ HABER BÜLTENİ 1.1.215 Sayı 43 Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından Türkiye İstatistik Kurumu ndan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi nden alınan verilere dayalı olarak Konya nın dış ticaretinin durumu Konya

Detaylı

Bö lü m 6: Kelime İ şlemciler

Bö lü m 6: Kelime İ şlemciler Bö lü m 6: Kelime İ şlemciler Könü 3: Tablö ve Resim Ekleme ve Dü zeltme Hazırlayan: Serdar Engin Koç Bü könü bittiğinde; Belgeye resim, küçük resim, şekil ve SmartArt ekleme Metin kutusu ekleme ve biçimlendirme

Detaylı

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi Çizgi İzleyen Kategorisi Kuralları 3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI Teknik Şartnamesi 1) Amaç Belirtilen parkuru en kısa sürede tamamlamak 2) Pist Yarışmada 2 adet pist bulunmaktadır. Pistler, giriş ve

Detaylı

Y N G. Kris Burm G I P F

Y N G. Kris Burm G I P F ris Burm G I P F Bir birleşimin ürünü Son söz: GIPF projesinin yedinci oyunu. 2 oyuncu için. GIPF projesi başlarken 6 oyundan oluşması planmış olsa da yedinci oyun olan LYNG, projenin bir sentezi olarak

Detaylı

HORTUM. Gelişmiş bir oraj bulutu, kümülonimbus

HORTUM. Gelişmiş bir oraj bulutu, kümülonimbus HORTUM Dar bir alandaki ani basınç değişikliğiyle meydana gelen hortumlar, girdap şeklindeki çok şiddetli rüzgarlardır. Atmosferde ani basınç değişikliğine sebep olan, sıcak havanın çok büyük bir hızla

Detaylı