Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır."

Transkript

1 Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Sanat Tarihi Bölüm Başkanlığının 18/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, Bölüm öğretim elemanı Arş. Gör. Müge SATI nın Mart 2015 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi nde gerçekleştirilecek olan 1. Teke Yöresi Sempozyumu na Muğla/Merkez Şehiriçi Hanlarında Plan Özellikleri ve Süsleme başlıklı bildiriyi sunmak üzere Burdur da Mart 2015 tarihleri arasında yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesine, yolluk ve gündeliğinin Fakültemiz 2015 yılı bütçesinin ilgili tertibinden ödenmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 02 - Fizik Bölüm Başkanlığının 17/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek; Bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hacı Ali ÇETİNKARA'nın Mayıs 2015 tarihleri arasında Üsküp, Makedonya'da gerçekleştirilecek olan, International Congress on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2015) isimli uluslararası konferansa "The effects of TritonX-100 on the formation by using sol-gel grown of Cu2SnS3" isimli çalışmayı poster olarak sunmak üzere Üsküp/Makedonya'da Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 gün süre ile katılım ücreti ile yolluklu (uçakla) ve gündelikli olarak görevlendirilmesine, katılım ücretinin, yolluk ve gündeliğinin araştırmacısı olduğu nolu altyapı BAP projesi bütçesinden karşılanmasına, durumun Bilimsel Araştırma Koordinasyonu Başkanlığına bildirilmesinde ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

2 KARAR 03 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 24/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek; Bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nuray ERGÜN ün görev süresi uzatma formu incelenmiş olup, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim liğine Atanma İlkeleri nin 3/a maddesinde belirtilen kriterleri ve puanı sağlamış olduğundan Biyoloji Bölüm Başkanının olumlu görüşü ve Dekanın uygun görüşleri doğrultusunda ilgili öğretim üyesinin görev süresinin 2 yıl süre ile uzatılmasına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. KARAR 04 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 24/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek; Bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Volkan ALTAY ın görev süresi uzatma formu incelenmiş olup, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim liğine Atanma İlkeleri nin 3/a maddesinde belirtilen kriterleri ve puanı sağlamış olduğundan Dekanın uygun görüşleri doğrultusunda ilgili öğretim üyesinin görev süresinin 2 yıl süre ile uzatılmasına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. KARAR 05 Antropoloji Bölüm Başkanlığının 25/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Antropoloji Bölümü Fiziki Antropoloji Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Ayşegül ÖZDEMİR in 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro işlemlerinin aktarılmasının uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

3 KARAR 06 Antropoloji Bölüm Başkanlığının 24/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Antropoloji Bölümü Paleoantropoloji Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Çilem SÖNMEZ in Öğretim si Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar ın 7. Maddesi gereğince 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro işlemlerinin aktarılmasının uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 07 Matematik Bölüm Başkanlığının 25/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, Bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Turgut YELOĞLU nun Erasmus Ders Verme faaliyeti kapsamında Polonya da Lublin Teknoloji Üniversitesi nde Mayıs 2015 tarihleri arasında gündelikli-yolluklu (uçakla) ve katılım ücretli olarak, masrafları Rektörlük Erasmus Program Koordinatörlüğü Erasmus Personel Ders verme bütçesinden karşılanmak üzere görevlendirilmesine, Mayıs 2015 tarihlerinde de 2 gün süre ile yolluksuz gündeliksiz olarak Polonya da görevlendirilmesine durumun Matematik Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. KARAR 08 Matematik Bölüm Başkanlığının 25/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, Bölüm öğretim elemanı Arş. Gör. Ali KURT un Erasmus Programı Eğitim Alma Faaliyeti kapsamında Polonya da Lublin Teknoloji Üniversitesi nde Mayıs 2015 tarihleri arasında gündelikli-yolluklu (uçakla) ve katılım ücretli olarak, masraflarının Rektörlük Erasmus Program Koordinatörlüğü Erasmus Personel Eğitim Alma bütçesinden karşılanmak üzere görevlendirilmesine, Mayıs 2015 tarihlerinde de 2 gün süre ile yolluksuz gündeliksiz olarak Polonya da görevlendirilmesine durumun Matematik Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir.

4 KARAR 09 Tarih Bölüm Başkanlığının 25/02/2015 tarih ve sayılı yazısı ekindeki bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan SAMIKIRAN ın dilekçesi görüşülerek, Bölüm öğrencisi numaralı Serkan ERDEM in eğitim öğretim yılı güz dönemi kodlu Osmanlı Paleoğrafyası I dersi final sınav notu sehven girilemediğinden final notunun 38 (otuzsekiz) olarak otomasyon sistemine işlenmesine durumun öğrenci işlerine, Tarih Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. KARAR 10 Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hayrettin OCAKVERDİ nin 19/02/2015 tarihli dilekçesi görüşülerek, Üniversitelerarası Kurul tarafından Ankara da yapılacak olan doçentlik sınavına katılmak üzere Mart 2015 tarihlerinde iki gün süre ile yolluklu (uçakla) ve gündelikli olarak görevlendirilmesine, yolluk ve gündeliğinin Fakültemiz 2015 yılı bütçesinin ilgili tertibinden ödenmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. KARAR 11 Sosyoloji Bölüm Başkanlığının 18/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Nur Manolya ŞEN in 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro işlemlerinin aktarılmasının uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

5 KARAR 12 Sosyoloji Bölüm Başkanlığının 18/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Nur Manolya ŞEN in 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro aktarılma işlemleri tamamlanıncaya kadar aynı kanunun 39. Maddesi uyarınca (yolluksuz, gündeliksiz ve yurtiçi maaşlı olarak) bölüm görüşleri doğrultusunda görevlendirilmesinin uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 13 Fakültemiz Sosyoloji Bölüm Başkanlığının 25/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Sosyoloji Bölümünde ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Elif ŞAKAR ın Öğretim si Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar ın 7. Maddesi gereğince YÖK tarafından ilan edilen dil merkezine yapmış olduğu başvuru sonucunda İstanbul Teknik Üniversitesi nde 09/03/2015 tarihinden itibaren 6 ay süreyle yurtiçi yabancı dil eğitimi almak üzere yerleştirildiğinden, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesi uyarınca (yolluksuz gündeliksiz ve yurtiçi maaşlı olarak) bölüm görüşleri doğrultusunda görevlendirilmesinin uygun olacağına durumun Sosyoloji Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 14 Kimya Bölümü öğrencilerinden numaralı Rana TAŞKIRAN ın 20/02/2015 tarihli dilekçesi görüşülerek, mazeretinin Mustafa Kemal Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 33/1-a maddesine göre kabulüne, mazeretinin olduğu ve aşağıda tabloda belirtildiği şekliyle bütünleme mazeret sınavlarının sorumlu öğretim elemanlarının Mart 2015 tarihleri arasında belirleyeceği gün ve saatte yapılmasına, durumun öğrenciye, öğrenci işlerine, Kimya Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

6 Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Dersi Veren Öğretim Elemanı Anorganik Kimya I 23/01/2015 Yrd.Doç.Dr.Cahit DEMETGÜL Temel Bilgi Teknolojileri I 23/01/2015 Yrd.Doç.Dr.Zeki AYDIN Analitik Kimya I 22/01/2015 Prof.Dr.Şana SUNGUR Organik Kimya I 22/01/2015 Yrd.Doç.Dr.Ebru AYDIN Elektro Kimya I 21/01/2015 Prof.Dr.A.Tuncay ÖZYILMAZ Organik Kimya Lab. I 23/01/2015 Yrd.Doç.Dr.Neslihan BEYAZIT Fizikokimya I 19/01/2015 Prof.Dr.Nureddin ÇOLAK KARAR 15 Sosyoloji Bölüm Başkanlığının 18/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Selen KOÇAK ın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro işlemlerinin aktarılmasının uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 16 Sosyoloji Bölüm Başkanlığının 19/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülmüş olup, Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalına ÖYP (Öğretim si Yetiştirme Programı) kapsamında atanan Arş. Gör. Selen KOÇAK ın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35. Maddesi kapsamında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne kadro aktarılma işlemleri tamamlanıncaya kadar aynı kanunun 39. Maddesi uyarınca (yolluksuz, gündeliksiz ve yurtiçi maaşlı olarak) bölüm görüşleri doğrultusunda görevlendirilmesinin uygun olacağına ve gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

7 KARAR 17 Fizik Bölüm Başkanlığının 27/02/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, öğretim yılı bahar dönemine ait ders programı içeriğinde bazı öğretim üyelerinin ders saatlerinde yapılan değişikliğin bölümden geldiği ve ekte belirtildiği şekliyle kabulüne, durumun öğrenci işlerine, Fizik Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. (Ek-1) KARAR 18 Biyoloji Bölümü Başkanlığının 02/03/2015 tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, öğretim yılı bahar döneminde Fakültemiz Biyoloji Bölümüne 26 Kasım 2014 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa geçici maddeler ekleyen 6569 sayılı Kanunun 32. Maddesi ile düzenlenen geçici 68 inci maddesinde belirtilen esaslar gereğince af kanunundan yararlanan numaralı İlham ALKAN ın muaf olacağı ve ilk defa alacağı derslere öğretim yılı güz döneminde kayıt yapmasının uygun olacağına durumun öğrenciye, öğrenci işlerine, Biyoloji Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. KARAR 19 - Fakültemiz Coğrafya, Matematik ve Tarih Bölümleri II Öğretimde öğrenim gören ve öğretim yılı Güz Dönemi Sonunda %10 luk dilime girmiş olan aşağıda adı ve soyadı belirtilen öğrencilerin öğretim yılı harç ücretlerinin 3843 Sayılı Yükseköğretim Kurumlarında İkili Öğretim Yapılması 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 2548 Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu Kanuna 2549 Bir ek Madde Eklenmesi Hakkındaki Kanunun 7. Maddesine (Hazırlık sınıfı Hariç, bulundukları sınıfın bütün derslerini vermek ve ilk %10 na girmek suretiyle bir üst sınıfa geçmiş olan öğrenciler üst sınıfta o yıl için normal örgün öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenci katkı payı kadar miktarı, öğrenim ücreti olarak öderler) ibaresine göre ödenmesine durumun ilgili Bölüm Başkanlıklarına, ilgili öğrencilere, öğrenci işlerine bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

8 2015 GÜZ DÖNEMİ %10 LUK DİLİME GİREN ÖĞRENCİLER COĞRAFYA BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 1. SINIF Halime DOĞAN 3, Harun TORUN 3, Behiye DERİN 2, Fatma MERAL 2,71 COĞRAFYA BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 2. SINIF Erhan YILMAZ 2, Deniz GÜMÜŞ 2, Fatma DAŞ 2, Cihat AKIN 2,81 COĞRAFYA BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 3. SINIF Metehan BEŞLİ 3, Hakan GEYİKLİ 3, Ahmet KILIÇ 3, Ebru ÇAKAT 3,09 COĞRAFYA BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 4. SINIF Kanber İPER 3, Abbas ÇATI 3, Esen ŞAHİN 3,49 TARİH BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 1. SINIF Mehmet UZUN 3, Muhammed ÇEKER 3, Adem KOÇ 3, Devlethan GÜLER 2, Sabiha ÜNDER 2,71 TARİH BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 2. SINIF Çiğdem BAYER 3, Emine MERT 2,81

9 TARİH BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 3. SINIF İlknur SÖKER 3, İslim SIĞA 2,90 TARİH BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 4. SINIF Mahmut GÜL 3, Halil İbrahim CAMTOZ 3, İlknur BORAZAN (KAYA) 3,18 MATEMATİK BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM 4. SINIF Mehmet CİN 3, İsmet ÇOBAN 3, Ferhat ULUS 3,53 Ek Gündem KARAR 20- Matematik Bölüm Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı görüşülerek, bölüm öğrencisi nolu Didem ASLAN ın eğitim yılı bahar döneminde ders kaydını yaptığı harç ücretini ödediği sistem hatasından dolayı kesinleştirme işlemi yapamadığından aşağıdaki tabloda belirtilen derslere kayıt işleminin yapılmasının kabulüne durumun öğrenci işlerine, Matematik Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. Dersin Kodu Dersin adı Analiz IV Topoloji II Diferansiyel Geometri II Olasılık ve İstatistik II (seçmeli) Cebir ve Sayılar Teorisi II Kompleks Fonksiyon Teorisi II Sayısal Analiz II Bilgisayar Programlama II Matris Teorisi II (Seçmeli)

10 Ek Gündem KARAR 21- Biyoloji Bölümü nolu öğrencisi Neslişah KESTANE nin 03/03/2015 tarihli kayıt silme ile ilgili dilekçesi görüşülerek MKÜ Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmenliğinin 35/1-b maddesi gereğince Fakültemizdeki kaydının silinmesine, durumun ilgili öğrenciye, öğrenci işlerine, Biyoloji Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir. Ek Gündem KARAR 22- Tarih Bölüm Başkanlığının 03/03/2015 tarih ve sayılı yazısı ekindeki 02/03/2015 tarihli 01/01 Bölüm Akademik Kurul Kararı görüşülerek, ekte verilen Yükseköğretim Genel Kurul kararının uygulanmasına, II. Öğretim kriterlerini sağlayan bölümlerde ise öğrenci sayısı on ve altında olan derslerin açılmaması, bu derslere kayıt yaptıran öğrencilerin söz konusu ders I. Öğretimde açıksa II. Öğretim ders koduyla I. öğretimle devam etmelerinin kabulüne durumun gereği için Tüm Bölüm Başkanlıklarına, öğrenci işlerine bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verilmiştir. (Ek-2) Ek Gündem KARAR 23- Tarih Bölüm Başkanlığının 27/02/2015 tarih ve sayılı yazısı ekindeki Bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan SAMIKIRAN ın dilekçesi görüşülerek, bölüm öğrencilerinden nolu Fatih ÇAT ın güz döneminde kodlu Osmanlı Teşkilat Tarihi I dersinin final sınavından aldığı notun sehven kodlu Osmanlı Paleoğrafyası I dersinin notu olarak otomasyon sistemine girildiğinden, adı geçen öğrencinin kodlu Osmanlı Teşkilat Tarihi I dersinin final notunun 65 (altmış beş) olarak, kodlu Osmanlı Paleoğrafyası I dersinin ise sınava girmedi olarak otomasyon sistemine işlenmesinin kabulüne durumun öğrenci işlerine, Tarih Bölüm Başkanlığına bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verilmiştir.

11 Ek Gündem KARAR öğretim yılı bahar yarıyılı vize sınav tarihlerinin bölümlerden geldiği gibi aşağıdaki şekliyle kabulüne ve Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir. Sınıf Dersin Kodu 1. Öğr. ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II , Yabancı Dil II , Türk Dili II , Evrimin Temel İlke ve Kuramları , Mitoloji ve Antropoloji , Sosyal Antropolojide Kuramlar , Biyolojik Antropolojiye Giriş II , Uygarlık Tarihi , Arkeolojiye Giriş , Mesleki İngilizce II , Kazı ve Laboratuvar Teknikleri , Alan Araştırması/Uygulama , Genel Jeoloji , İlkel Topluluklar , Antropometri , Evlilik, Aile ve Akrabalık , İnsanda Büyüme ve Gelişme , Temel Bilgi Teknolojileri II ,206

12 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ARKEOLOJİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI VİZE TARİHLERİ Sınıf 1 2 Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Tarihi D İngilizce II D Türk Dili II D Arkeolojik Obje Çizim Teknikleri D Seramik Üretim Yöntemleri D Neolitik Çağ Anadolu Arkeolojisi D Bilimsel Çalışma Yöntemleri D Eski Anadolu Tarihi D Eski Çağda Dil ve Yazı II D Kuaterner Jeomorfolojisi D Taşlar Bilgisi D Erken Tunç Çağı Anadolu Arkeolojisi D Eski Çağda Önasya Sanatı I D Yunan Roma Mitolojisi D Ege Uygarlıkları D / Bilgisayar D Müzecilik D Arkeolojide Mimari Çizim Teknikleri D

13 Orta ve Son Tunç Çağı Anadolu Arkeolojisi D Eski Çağda Önasya Sanatı II D Güney Kafkasya ve Kuzeybatı İran D Arkeolojisi Klasik Çağ Mimarlığı D Klasik Çağ Heykeltıraşlığı D Anadolu Akdeniz İlişkileri D Arkaik ve Klasik Çağ Seramiği D Hitit Arkeolojisi D Yakındoğu Gliptiği D Arkeolojik Antropoloji D Frig ve Lidya Arkeolojisi D Babil Asur Arkeolojisi D Roma Çağı Mimarlığı D Roma Çağı Heykeltıraşlığı D Roma Çağı Seramiği D

14 İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARASINAV PROĞRAMI Sınıf Ders Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik I Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II : Türk Dili II : İngilizce Yazı Becerisi II : Yabancı Dil II (Fransızca) İngilizce Okuma Becerisi II : Bağlamsal Dilbilgisi II : Araştırma ve Çalışma Tek : Klasik Edebiyat :00 204

15 BİYOLOJİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARASINAV PROGRAMI Sınıf Ders Kodu I.Öğr. Ders Kodu II.Öğr. Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Genel Botanik Genel Botanik Lab Hayvan Sistematiğine Giriş Biyofizik Biyoistatistik Yabancı Dil II Türk Dili II Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi II Genel Zooloji* Genel Zooloji Lab.* Genel Kimya II* Genel Kimya Lab. II* Moleküler Biyoloji II* Histoloji Histoloji Lab Omurgalılar , Omurgalılar Lab , Tohumlu Bitkiler , Tohumlu Bitkiler Lab , Mikrobiyoloji II , Mikrobiyoloji Lab. II Bitki Anat. ve Morfolojisi , Bitki Anat. ve Morf. Lab Bitki Embriyoloji , Embriyoloji* Biyoteknoloji* Not: * İşaretli derslerden saat/kredi farkı olsa da Güz Döneminde sınava girenler bu dönem sınava giremeyeceklerdir.

16 Sınıf Ders Kodu I.Öğr. Ders Kodu II.Öğr. Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Biyokimya II , Biyokimya Lab. II Genetik II , Genetik Lab. II Hayvan Fizyolojisi II , Hayvan Fizyolojisi Lab.II , Bitki Fiz. II , Bitki Fiz. Lab. II , Mikoloji II , Mikoloji Lab. II , Hayvan Coğrafyası , Sistematiğe Giriş* , /74/ /74/76 Beden Eğt./Resim/Müzik Eğitim Fk Evrim , Ekoloji ve Çevre Biyolojisi II , Türkiye Vejetasyonu , Hayvan Fizyolojisi II , Hayvan Fizyolojisi Lab. II , Moleküler Biyoloji II Palinoloji Tıbbi Mikrobiyoloji Bitki Büyüme Düzenl Zoolojide Preparasyon Yönt , Türkiye Geofitleri Süksesyon Endokrinoloji Mantar Yetiştiriciliği II Genetik Hastalıklar Biyo. Çiz. ve Fot.. Tek Çevre Mikrobiyolojisi II

17 BİYOLOJİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARASINAV PROGRAMI Sınıf Ders Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Biyofizik Genel Botanik Hayvan Sistematiğinin İlkeleri Biyoistatistik Temel Bilgi Teknolojileri Yabancı Dil (İngilizce) Türk Dili II Atat. İlk. Ve İnk. Tar II Parazitoloji II Bitki Embriyoloji , Hayvan Histolojisi , Omurgalı Hayvanlar , Bitki Anat. ve Morfolojisi , Mikrobiyoloji II , Tohumlu Bitkiler , Endokrinoloji , Viroloji , Biyokimya II , Genetik II , Hayvan Fizyolojisi II , Bitki Fizyolojisi II , Mikoloji II , Hayvan Coğrafyası , Çevre Mikrobiyolojisi II , Histolojik Boy. Tek ,203

18 COĞRAFYA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ I. ve II. ÖĞRETİM VİZE SINAVI PROĞRAMI Sınıf Ders Kodu I. Öğretim Ders Kodu II. Öğretim Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslikler Klimatoloji II : Türk Dili II : Bilgisayara Giriş : Volkan Jeomorfolojisi : I Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi II : Klimatoloji ve Tatbikatı : İngilizce II : Kır Yerleşmeleri : Paleocoğrafya : Kartografya II : Hidrografya II : Şehir İçi Arazi Kullanımı : Ekoloji ve Çevre Sorunları : II Toprak Coğrafyası : Sanayi Coğrafyası : Ortadoğu Coğrafyası : Coğrafi Bilgi Sistemlerine Giriş : Karst Jeomorfolojisi :

19 III Türkiye Beşeri Coğrafyası : Coğrafi Araştırma Yöntemleri ve Tat : Coğrafi Bilgi Sistemleri II : Coğrafyada İstatistik Yöntemleri : Avrupa Coğrafyası : Pazarlama Coğrafyası : Buzul ve Kıyı Jeomorfolojisi : Turizm Coğrafyası : Amerika Coğrafyası : IV Bitirme Çalışmaları II : Tarihi Coğrafya : Enerji ve Doğal Kaynaklar : Afetler Coğrafyası : Türkiye Bölgeler Coğrafyası II : Sedimantoloji :

20 FİZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARASINAV PROGRAMI Sınıf I Ders Kodu I. Öğretim Ders Kodu II. Öğretim Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 16 Mart : Yabancı Dil İngilizce II 16 Mart : Türk Dili II 17 Mart : Matematik II 18 Mart : Fizik II (Elk. ve Mag.) 19 Mart : Kimya II 23 Mart : Fizik Lab II 23 Mart : II Fizikte Mat. Met. II 17 Mart : Fizik Lab. IV 18 Mart : Elektronik II 20 Mart : Elektronik Lab II 19 Mart : Bilgisayar Prog. 27 Mart : Kımi Türevli Dif. Denklemler 24 Mart : Modern Fizik 26 Mart :30 107

21 III Atom ve Molekül Fiziği 17 Mart : Elektromagnetik Teori 18 Mart : İnce Film Fiziği 20 Mart : Kuantum Fiziği II 23 Mart : IV Katıhal Fiziği II 19 Mart : Yİ. Elektronik Cihazlar 24 Mart : Çekirdek Fiziği II 22 Mart : Bitirme Projesi II 27 Mart : Malzeme II 16 Mart :30 107

22 Sınıf Dersin Kodu 1. Öğr. Dersin Kodu 2. Öğr EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KİMYA BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI VİZE TARİHLERİ Dersin Adı Sınav Sınav Saati Derslik Görevliler Tarihi Temel Kimya II (11) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Temel Kimya Lab.II (9) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Kim. için Matematik II (16) :30-15: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Fizik II (8) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Matematik II (7) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Yabancı Dil II (6) :30-15: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Türk Dili II (5) :00-10: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Atatürk İlke ve İnk. Tar. II (5) :00-10: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Fizikokimya II (43) :30-12:00 205,206 Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Organik Kimya II (29) :30-10: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Analitik Kimya II (14) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Analitik Kimya Lab. II (10) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Temel Bilgi Teknolojileri II :30-12: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK (17) Anorganik Kimya II (9) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Organik Kimya Lab. II (12) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Anorganik Kimya II (2) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Elektrokimya (24) :30-17: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL

23 4 SEÇMELİ DERSLER Fizikokimya III (7) :30-17: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Biyokimya II (27) :30-17: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Anorganik Kim. Lab. II (9) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Polimer Kimyası (7) :30-15: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Endüstriyel Kimya II (24) :30-15: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Diploma Çalışması II (30) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Fizikokimya Lab. II (20) :30-17: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Endüstriyel Kimya II (6) :30-15: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Biyokimya Lab. II (21) :30-17: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Polimer Kimyası II (23) :30-15: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Enstrümental Analiz II (16) :30-17: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Enstrümental Analiz :30-17: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Teknikleri (4) Enstrümental Analiz Lab :30-17: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK (19) Mesleki Staj (10) :30-17: Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Organik Kimyada Lab :30-10: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Teknikleri (16) Organometal Kimyası (10) :30-10:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL Enerji ve Termodinamik (6) Organik Fotokimyaya Giriş :30-10:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK (14) Beslenme (17) :30-17: Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Korozyon II (12) :30-12:00 Seminer Arş. Gör. Dr. Ersen GÖKTÜRK Kemometri (13) :30-15:00 Seminer Arş. Gör. Hüseyin ERDAL

24 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ ÖĞRETİM ve İKİNCİ ÖĞRETİM MATEMATİK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI VİZE TARİHLERİ Sınıf Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik / Analiz II :30-15: / Soyut Matematik II :30-11: / Analitik Geometri II :30-12: / Fizik II :30-15: / Doğrusal Cebir II :00-10: / Yabancı Dil II :30-15: / Türk Dili II :00-10: / Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi II :00-10: / Analiz IV :30-11: / Diferansiyel Denklemler II : / Temel Bilgi Teknolojileri :30-12: Kullanımı II / Topoloji II :30-11: / Diferansiyel Geometri II :30-15: / Olasılık İstatistik II :30-12: / Cebir ve Sayılar Teorisi II :30-15: / Bilgisayar Programlama II :30-11: / Kompleks Fonk. Teorisi II :00-16: / Kısmi Türevli Dif. Denk. II :30-12: / Sayısal Analiz II :30-15: / Varyasyonel Analiz II :30-15: / Matris Teori II :00-16: / Görsel Programlama II :30-15: / Gerçel Analiz II :30-15: / Fonksiyonel Analiz II :30-15: / Galois Teori :30-12:

25 TARİH BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI Sınıf Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik / Yabancı Dil (İngilizce) II : II. SINIFLAR I. SINIFLAR / Türk Dili II : / İslam Tarihi II : / Tarih Metodolojisi II : / Sosyolojiye Giriş II : / Osmanlıca II : / Orta Asya Türk Tarihi II : / Türk Kültür Tarihi II : / Önasya Uygarlıkları II (ALTTAN) : / İlkçağ Tarihi ve Medeniyetleri II : / Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi II : / Tarih Yazıcılığı II : / Osmanlı Paleoğrafyası II : / Bizans Tarihi II : / Kuruluş Dön. Osmanlı Tar. II : / Türk Demokrasi Tarihi II : / Atatürk İlk. Ve Ink. Tar. III (ALTTAN) : / Selçuklu Tarihi II : / Doğu Anadolu Türk Devletleri Tarihi II (ALTTAN) : / Bilgisayar ve Tarih II : / İslam Medeniyeti Tarihi II : / Türk Tarihinin Kaynakları II : / Eski Mısır Tarihi II (ALTTAN) : / Ortaçağ Tarihi Semineri II (ALTTAN) : / Ortaçağ Avrupa Tarihi II :

26 III. SINIFLAR IV. SINIFLAR / Sömürgecilik Tarihi II : / Türk Düşünce Tarihi II : / Tarih Felsefesi II : / / Osm. Tar. Kayn. II / Osmanlı Sos. Eko. Tarihi II : / Tarihi Coğrafya II : / Osmanlı Teşkilat Tarihi II : / Osmanlı Tarihi II : / Osmanlı Arş. Vsk. Thll. II : / Osmanlı Diplomatikası II (ALTTAN) : / Yeniçağ Avrupa Tarihi II : / Yeniçağ Tarihi Semineri II : / T. C. Dış Politikası II : / Osmanlı Tarihi III : / Yakınçağ Tarihi ve Med. II (ALTTAN) : / Yakınçağ Tarihi Semineri I (ALTTAN) : / Türk-Ermeni İlişkileri Tarihi II : / Ortadoğu Tarihi II : / Türk Yenileşme Tarihi II : / Güncel Sorunlara Tarihsel Bakış II : / Günümüz Dünya Sorunları II (ALTTAN) : / Çağdaş Türk Dünyası Tar. II : / Hatay Tarihi II : / T.C Sosyal ve İktisat Tarihi II : / Mezuniyet Ödevi I :

ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI. Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati

ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI. Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI Sınıf Dersin Kodu Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik 1. Öğr. 1 1209252 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 16.03.2015

Detaylı

ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati

ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Dersin Kodu ANTROPOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI Dersin Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Derslik 1. Öğr. 1 1209202 Evrimin Temel İlke ve Kuramları 11.05.2015

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Bütül UÇAR Fakülte Sekreteri V. Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Bütül UÇAR Fakülte Sekreteri V. Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 07/07/2015 tarihinde saat 10:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Coğrafya Bölüm Başkanlığının 02/07/2015 tarih

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 07/08/2015 tarihinde saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 07/08/2015 tarihinde saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 07/08/2015 tarihinde saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Fakültemiz Antropoloji Bölümü 131209033 numaralı

Detaylı

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler Fakülte Yönetim Kurulumuz 18/08/2015 tarihinde saat 11:00 de Dekan V. Prof.Dr.Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölümü Başkanlığının 15/09/2014 tarih ve 50124

Detaylı

BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II DÖNEM (BAHAR) BÜTÜNLEME PROGRAMI. 1. SINIF II. YARIYIL Tarih Dersin Adı Saat Derslik

BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II DÖNEM (BAHAR) BÜTÜNLEME PROGRAMI. 1. SINIF II. YARIYIL Tarih Dersin Adı Saat Derslik BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II DÖNEM (BAHAR) BÜTÜNLEME PROGRAMI 1. SINIF II. YARIYIL 07.06.2016 Genel Biyoloji-II (Zooloji) 09:00-10:30 B11 08.06.2016 Bilgisayara Giriş-II

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI BÖTE BÖLÜMÜ 1. SINIF I. (GÜZ) YARIYIL 18.01.2016 Eğitimde Bilişim Teknolojileri-I 08:30-09:45 B-16 21.01.2016 Eğitim Bilimine

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 14/04/2015 tarihinde saat 15:30 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Arkeoloji Bölüm Başkanlığının 09/04/2015 tarih

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) VİZE PROGRAMI

BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) VİZE PROGRAMI BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) VİZE PROGRAMI 26.12.2016 Ort.D(Türkçe-Atatürk İnk.-Y.Dil) 14:00 B11 27.12.2016 Çevre Kimyası 09:00-10:30 B11 28.12.2016 Bilgisayara

Detaylı

Toplam AKTS Kredisi 30

Toplam AKTS Kredisi 30 GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. Yarıyıl BIO 111 Genel Biyoloji I Zooloji 1 2-2 Z BIO 113 Genel Biyoloji I Botanik 2 2-2 Z BIO 115 Genel Biyoloji I Zooloji

Detaylı

Birim Yazışma Kodları

Birim Yazışma Kodları .: REKTÖRLÜK Birim Yazışma Kodları 10081436 UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 25651002 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) 91782296 KURULLAR 57985012 SENATO 89451496 ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU 72881189 ÜNİVERSİTE DİSİPLİN

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) VİZE PROGRAMI

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) VİZE PROGRAMI EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 07.11.2016 Ort.D(Türkçe-Atatürk İnk.-Y.Dil) 14:00 B11 08.11.2016 Genel Biyoloji-I (Botanik) 09:00-10:30 B11 10.11.2016 Eğitim Bilimine Giriş 09:00-10:30 B11

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR T.C. YABANCI T.C. T.C. YABANCI

Detaylı

tarih ve 661 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1

tarih ve 661 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 28.08.2014 tarih ve 661 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-1 Tablo 1 ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı Lisans Programı * GÜZ DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS ** 1. YARIYIL 2. YARIYIL

Detaylı

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi 994694 REKTÖRLÜĞÜ REKTÖRLÜĞÜ 0 74804604 ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ 854 604560 084 96547 99866 6806 ANLAŞMAZLIK

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) BÜTÜNLEME PROGRAMI

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) BÜTÜNLEME PROGRAMI BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) BÜTÜNLEME PROGRAMI 16.1.2017 Ort.D(Türkçe-Atatürk İnk.-Y.Dil) 14:00 B11 17.1.2017 Çevre Kimyası 09:00-10:30 B11 18.1.2017 Bilgisayara

Detaylı

2011 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI *

2011 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI * ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ 14 2 2 Uluslararası Ticaret Bölümü 3 2 2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 8 3 3 Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü 3 3 Pedodonti 2 2 2 Ortodonti 2 1 1 EDEBİYAT FAKÜLTESİ 60 2 1 14 17

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS DERS PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS DERS PROGRAMI I.YARIYIL İN İN ADI BİY 101 GENEL BİYOLOJİ I Z 4 0 4 6 KİM 161 GENEL KİMYA I Z 2 0 2 3 FİZ 165 GENEL FİZİK Z 2 0 2 3 BİY 109 GENEL BİYOLOJİ I LAB. Z 0 2 2 4 BİY 119 MESLEK BİLGİSİ VE LABORATUVAR Z 3 0

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI. 1. SINIF I. (GÜZ) YARIYIL Tarih Dersin Adı Saat Derslik

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI. 1. SINIF I. (GÜZ) YARIYIL Tarih Dersin Adı Saat Derslik EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF I. (GÜZ) YARIYIL 14.11.2015 Dinleme ve Sesletim I 08:30-09:45 A20-A22-Dil Lab. 15.11.2015

Detaylı

LİSANSA DAYALI DOKTORA. ALES Puan Türü UYRUKLU UYRUKLU UYRUKLU YABANCI YABANCI T.C.

LİSANSA DAYALI DOKTORA. ALES Puan Türü UYRUKLU UYRUKLU UYRUKLU YABANCI YABANCI T.C. 20182019 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖNEMLİ NOT: Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için yeni kaydolacak tüm öğrenciler, Eskişehir Teknik Üniversitesine

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI/BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) PROGRAMI

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI/BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) PROGRAMI BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI/BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I DÖNEM (GÜZ) PROGRAMI 30.10.2017 Ort.D-UZEM(Türkçe-Atatürk İnk.-Y.Dil) 14:00 B11 07.11.2017 Genel Biyoloji-I (Botanik) 09:00-10:30

Detaylı

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI DERS DENKLİKLERİ

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI DERS DENKLİKLERİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI DERS DENKLİKLERİ 1.SINIF 1.YARIYIL TAR101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-l 2 0 2 TAR103 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-l

Detaylı

ORTAÖĞRETİM FEN VE MATEMATİK ALANLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ YILI BAHAR DÖNEMİ

ORTAÖĞRETİM FEN VE MATEMATİK ALANLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ YILI BAHAR DÖNEMİ ORTAÖĞRETİM FEN VE MATEMATİK ALANLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2015 2016 YILI BAHAR DÖNEMİ hane Adı: M MKÖ 204 /MTÖ206 Doğrusal CebirII Dr. Y. TıraşM4 KİÖ 106 Meslek Almancası II Dr. Ü.I.Erdoğan M9 İNG 128 Temel

Detaylı

FİZİK BÖLÜMÜ 2018 MÜFREDATI

FİZİK BÖLÜMÜ 2018 MÜFREDATI FİZİK BÖLÜMÜ 2018 MÜFREDATI 1. YARIYIL FIZ1111 Fizik 1 Meslek Dersi 6 4 2 0 5 9 MAT1071 Matematik 1 Temel Bilimler 5 3 2 0 4 6 KIM1170 Genel Kimya Temel Bilimler 5 3 0 2 4 5 FIZ1121 Mesleki İngilizce 1

Detaylı

Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS Dilbilim I Dilbilim II Dil Edinimi Özel

Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS Dilbilim I Dilbilim II Dil Edinimi Özel Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS 1101303 Dilbilim I 1101404 Dilbilim II 1101408 Dil Edinimi 1101410 Özel Öğretim Yöntemleri I 2 2 3 5 1101503 Özel Öğretim Yöntemleri II 2 2 3 5 1101723

Detaylı

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI KPSS-YDS-ALES-DGS Kazanmak YDS Artık Kolay... 2016-2017 KPSS B ALES KAYIT KATALOĞU DGS ÖABT KPSS A KURUM SINAVLARI KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) B GRUBU GENEL YETENEK Matematik Sayısal Mantık Türkçe

Detaylı

KTÜ FEN FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ I.YIL

KTÜ FEN FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ I.YIL KTÜ FEN FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ GÜZ DÖNEMİ (I. YARIYIL) I.YIL AITB1001 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. -I 2+0+0 2 Zorunlu MBG1001 Genel Biyoloji-I 4+0+0 5 Zorunlu MBG1003

Detaylı

Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS Dilbilim I Dilbilim II Dil Edinimi Özel

Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS Dilbilim I Dilbilim II Dil Edinimi Özel Eğitim Fakültesi DERSİN KODU DERSİN ADI T U K AKTS 1101303 Dilbilim I 1101404 Dilbilim II 1101408 Dil Edinimi 1101410 Özel Öğretim Yöntemleri I 2 2 3 5 1101503 Özel Öğretim Yöntemleri II 2 2 3 5 1101723

Detaylı

25.06.2015 26.06.2015 27.06.2015 28.06.2015 25.06.2015 26.06.2015 27.06.2015 28.06.2015

25.06.2015 26.06.2015 27.06.2015 28.06.2015 25.06.2015 26.06.2015 27.06.2015 28.06.2015 İDKAB ĞRETMENLİĞİ ESA 304 TESFSİR METİNLERİ Yunus ABDURAHİMOĞLU DAK304 YAŞAYAN DÜNYA DİNLERİ Doç. Dr. Asife EMB304 ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ I Doç. Dr. Nuriye SEMERCİ DAK 308 MEZHEPLER TARİHİ Mustafa ÖZDEN

Detaylı

PUAN TÜRÜ GENEL KONTENJAN. EA SÜLEYMAN DEMİREL Anayasa Hukuku EA

PUAN TÜRÜ GENEL KONTENJAN. EA SÜLEYMAN DEMİREL Anayasa Hukuku EA KURUM ADI ALAN ADI PUAN TÜRÜ GENEL KONTENJAN YERLEŞEN ADAY SAYISI BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN ALAN KODU ADNAN MENDERES Sosyal Hizmet 1102354 (AYDIN) EA 4 4 0 83412 88714 SÜLEYMAN DEMİREL

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2005-2006 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2005-2006 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ FEN BİLİMLERİENSTİTÜSÜ 2005-2006Öğretim YılındanİtibarenGeçerli YüksekLisansveDoktoraZorunluDersleri ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2005-2006 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS

Detaylı

EK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EK-5 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJAN YÜKSEK LİSANSA DAYALI DOKTORA LİSANSA DAYALI DOKTORA ALES Puan

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Sosyal Hizmet EA 4 4 0 83.412 88.714

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Sosyal Hizmet EA 4 4 0 83.412 88.714 YLSY. com.tr ALAN PUAN GENEL YERLEŞEN ADAY BOŞ KONTEN EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KODU KURUM ADI ALAN ADI TÜRÜ KONTENJAN SAYISI JAN PUAN PUAN 1102354 ADNAN MENDERES (AYDIN) Sosyal Hizmet EA 4 4 0 83.412 88.714 1147006

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN*, ** ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YÜKSEK LİSANSA DAYALI DOKTORA LİSANSA DAYALI DOKTORA ALES Puan

Detaylı

Ek-4 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ

Ek-4 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ Ek-4 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ Öğrencinin kayıtlı olduğu Anabilim Dalında açılan Tez ve

Detaylı

BİYOLOJİ BÖLÜMÜ (BAHAR) DERS PROGRAMI 1. Sınıf. BYL 167 Biyoistatistik Yrd. Doç. Dr.Hüsnü BARUTOĞLU (AZ02)

BİYOLOJİ BÖLÜMÜ (BAHAR) DERS PROGRAMI 1. Sınıf. BYL 167 Biyoistatistik Yrd. Doç. Dr.Hüsnü BARUTOĞLU (AZ02) BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 2017-2018 (BAHAR) DERS PROGRAMI 1. Sınıf KMY 144 Temel Kimya Lab II (B128) Biyoistatistik KMY 144 Temel Kimya Lab II (B128) Biyoistatistik KMY 166 Temel Kimya II BYL 152 Genel Biyoloji

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

EGİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜNDE AÇILMASI PLANLANAN LİSANS DERSLERİ

EGİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜNDE AÇILMASI PLANLANAN LİSANS DERSLERİ 2017-2018 EGİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜNDE AÇILMASI PLANLANAN LİSANS DERSLERİ BİRİNCİ YIL I. YARIYIL 1211113 Edebiyata Giriş Z 3 0 3 3 4 1211119 Mitoloji Z 3 0 3

Detaylı

27.02.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

27.02.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 27.02.201 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 27.02.201 Eğitim Komisyon Karar No: 88 Fen Fakültesi Fakülte Kurulu nun Kimya Bölümü nün mevcut Yan Dal programı yönergesinin güncellenmesi

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLER

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLER 1.6.1 Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 18049533 (236) 2012705 (236) 241 2149 http://fbe.cbu.edu.tr 1.6.1.1 Genel Evrak Kayıt ve Yazı İşleri Birimi 57924221 1.6.1.2 Kurullar/Komisyonlar 89469829 1.6.1.2.1

Detaylı

Üzerinde doküman numarası bulunmayan dokümanlar kontrolsüz dokümandır. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

Üzerinde doküman numarası bulunmayan dokümanlar kontrolsüz dokümandır. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakülte Yönetim Kurulumuz 09/04/2018 tarihinde saat 11:45 da Dekan V. Prof. Dr. Mehmet MERT başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 05- Tarih Bölüm Başkanlığının; Rektörlüğün 02.04.2018

Detaylı

2012 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI

2012 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ 14 1 1 Turizm İşletmeciliği Bölümü 5 1 1 ALANYA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 6 2 2 İşletme Mühendisliği Bölümü 6 2 2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 14 10 10 Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM (BAHAR) VİZE PROGRAMI

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM (BAHAR) VİZE PROGRAMI BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 3.4.2017 UZAKTAN EĞİTİM 14:00 B11 4.4.2017 Genel Biyoloji Zooloji II 09:00-10:30 B11 5.4.2017 Bilgisayara Giriş II 09:00-10:30 B11 6.4.2017 Gelişim Psikolojisi 10:30 12:00

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Eğitim, Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda belirtilen programlarına, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 2012 201 GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI I. SINIF TARİH DERSİN ADI SINAV SALONU SINAV SAATİ GÖREVLİ ÖĞRETİM ELEMANI 21.01.201 Genel Matematik D1, D2 09.0 Yrd. Doç. Dr. Selahattin

Detaylı

MUALLİM RIFAT EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1. ÖĞRETİM FİNAL TARİHLERİ

MUALLİM RIFAT EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1. ÖĞRETİM FİNAL TARİHLERİ MUALLİM RIFAT EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1. ÖĞRETİM FİNAL TARİHLERİ Dersin Adı Tarih Saat Yer Gözetmen Genel Biyoloji 06.01.2014 11.00 D5-D6 I.Sınıf II. Sınıf III. Sınıf IV. Sınıf Türkçe I: Yazılı

Detaylı

TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek

TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek Yaklaşık Ağırlığı 1) Sözel Bölüm 0 2) Sayısal Bölüm 0 Sözel akıl yürütme (muhakeme) becerilerini, dil bilgisi ve yazım kurallarını

Detaylı

AÇIK RENK OLANLAR BİTİRME SINAV TARİHLERİ KOYU RENK OLANLAR TELAFİ SINAV TARİHLERİDİR

AÇIK RENK OLANLAR BİTİRME SINAV TARİHLERİ KOYU RENK OLANLAR TELAFİ SINAV TARİHLERİDİR BİYOLOJİ BÖLÜMÜ I.YARIYIL GENEL BİYOLOJİ I 29.12.2014 15.15-16.45 BİYOLOJİ BÖLÜMÜ GENERAL BIOLOGY I 29.12.2014 15.15-16.45 BİYOLOJİ BÖLÜMÜ MATEMATİK 02.01.2015 11.00-12.30 BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 22.01.2015 11.00-12.30

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK K.T.Ü. FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK K.T.Ü. FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜ : Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi PROGRAMI : Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Lisans Programı BOTE 101 Matematik I 4 0 4 6 BOTE 102 Matematik II 4 0 4 6 OMES 103 Eğitim

Detaylı

TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek

TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek TABLO-1 KPSS DE UYGULANACAK TESTLERİN KAPSAMLARI Yaklaşık Ağırlığı Genel Yetenek Yaklaşık Ağırlığı 1) Sözel Bölüm %50 2) Sayısal Bölüm %50 Sözel akıl yürütme (muhakeme) becerilerini, dil bilgisi ve yazım

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER 1.3.1 Tıp Fakültesi Dekanlığı 84815794 1.3.1.1 Dekanlık Yönetici Sekreterliği 37621853 1.3.1.2 Kurullar/Komisyonlar 67232086 1.3.1.2.1 Fakülte Kurulu 45453893 1.3.1.2.2 Fakülte Yönetim Kurulu 93364427

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN 2015-2016 öğretim yılı Güz Yarıyılında Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerine yüksek lisans ve doktora öğrenimi görmek üzere

Detaylı

NOT: TDB 1801 Türk Dili I dersi uzaktan eğitim olacak

NOT: TDB 1801 Türk Dili I dersi uzaktan eğitim olacak GÜN P A Z A R T E S İ Giriş-Çıkış Saati I.SINIF DERS KODU DERSİN ADI Dersi veren Öğretim Elemanı Derslik Giriş-Çıkış Saati FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULU ADI :... Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BÖLÜM

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin, başkanlığında 21 Temmuz 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve : l 31/12/218-321 T.C. SENATO KARARLARI Toplantı Karar Karar Tarihi 24 218/24/1 31.12.218 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı larının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin

Detaylı

YÜKSEK LİSANS DOKTORA

YÜKSEK LİSANS DOKTORA ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN 2014-2015 öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemiz Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerine yüksek lisans ve doktora öğrenimi

Detaylı

tarih ve 163 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-2

tarih ve 163 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-2 .11.16 tarih ve 163 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki- HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BOLOGNA LİSANS EĞİTİM PROGRAMI GÜZ 1. YARIYIL. YARIYIL BAHAR Dersin Kodu Dersin

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Eğitim Fakültesi 48 17

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Eğitim Fakültesi 48 17 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Fakülte, YO, MYO, Araş. Merkezi, Bölüm ve Programlar Tam Zamanlı Öğr.Üyesi Sayısı

Detaylı

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, Üniversitemiz Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına, kontenjanlar

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ FEN BİLİMLERİENSTİTÜSÜ 2006-2007Öğretim YılındanİtibarenGeçerli YüksekLisansveDoktoraZorunluDersleri T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2006-2007 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK

Detaylı

2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler

2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler 2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler Anabilimdalı Adı Sayı En Küçük Öyp Puanı En Büyük Öyp Puanı AHŞAP YAPILAR VE RESTORASYON ANABİLİM DALI 1 83,116 83,116 ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI

Detaylı

BÖLÜMLERE ÖĞRENCİ ALIMI YAPAN BİRİMLERİN 2019 YILI NORM KADRO ÇALIŞMASI

BÖLÜMLERE ÖĞRENCİ ALIMI YAPAN BİRİMLERİN 2019 YILI NORM KADRO ÇALIŞMASI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 6 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ A.D. 1 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ 6 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR A.D. 1 REKREASYON BÖLÜMÜ 6 REKREASYON A.D. 1 2 BANKACILIK

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ FEN BİLİMLERİENSTİTÜSÜ 2008-2009Öğretim YılındanİtibarenGeçerli YüksekLisansveDoktoraZorunluDersleri T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2008-2009 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN VE İKİNCİ ÖĞRETİM BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN VE İKİNCİ ÖĞRETİM BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN VE İKİNCİ ÖĞRETİM BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI I.SINIF DERSİN KODU VE ADI ÖĞRETİM ÜYESİ TARİH SAAT (Öğrenci sayıları) SINAV YERİ Aİ 0 Atatürk İlk.

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Büyük PUAN 27241 84,529 84,529 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

16 17/05/ /1 3. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet Bakır Başkanlığında toplandı.

16 17/05/ /1 3. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet Bakır Başkanlığında toplandı. 16 17/05/2007 2007/1 3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof r Mehmet Bakır Başkanlığında toplandı Karar No 1- Ekte yazılı kadrolara 2007 yılında kullanılmak üzere kullanma izini alınmasına, Karar No

Detaylı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitülere alınacak Yükseklisans ve Doktora Öğrenci İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitülere alınacak Yükseklisans ve Doktora Öğrenci İlanı Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitülere alınacak Yükseklisans ve Doktora Öğrenci İlanı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALI BİLİM DALI PRG KONTENJAN BAŞVURU

Detaylı

Fen - Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

Fen - Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/bologna/genel/listesi_prn.cfm?ed=0 1 / 5 22.05.2018 15:52 Fen - Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Katalog No Kodu Adı 2017/2018 Listesi 1. YARIYIL TLU Atatürk İlkeleri ve

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ Bahar Dönemi I. Sınıf Birinci Öğretim Bütünleme Programı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ Bahar Dönemi I. Sınıf Birinci Öğretim Bütünleme Programı 2017-2018 Bahar Dönemi I. Sınıf Birinci Öğretim Bütünleme Programı I. YARIYIL TARİH SAAT DERSLİK DERSİN SORUMLU ÖĞRETİM ELEMANI TAR 102 İlkçağ Tarihi II 31.05.2018 09.00-09.45 YD 102 Yabancı Dil İngilizce

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Moleküler Biyoloji ve Genetik Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş ENSTİTÜ ADI: FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan

Detaylı

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONU AKADEMİK KURULU Prof. Dr. Hülya ARSLAN EROL Dekan V. 2.07.2018 1 LİSANS PROGRAMLARI TARİH BÖLÜMÜ (I. ve II. ÖĞRETİM) Programlar/Bölümler TÜRK DİLİ

Detaylı

AKADEMİK YILI YAZ OKULU İLANI

AKADEMİK YILI YAZ OKULU İLANI 2017-2018 AKADEMİK YILI YAZ OKULU İLANI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİMİ Ön Kayıt 19 Haziran 2018 22 Haziran 2018 Kesin Kayıt ve Danışman Onayı 25 Haziran

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI SAAT BÖLÜM DERS ÖĞRETİM ÜYESİ DERSLİK Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Öğretimi Lab. Uygulamaları - A Doç. Dr.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 17/12/2014 Toplantı Sayısı : 402 Karar Sayısı : 3421 3421- Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6. maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09 TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Mehmet SALTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 22.03.2016 tarihli ve 16-88 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 22.03.2016 tarihli ve 16-88 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 22 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. GÜN I. YARIYIL III. YARIYIL V. YARIYIL 09.00-11.00 FZ213 BİLGİSAYAR III BİLGİSAYAR LAB.II DOÇ.DR.K.BALCI 09.00-11.00 FZ112 BİLGİSAYAR I (UYG.

T.C. GÜN I. YARIYIL III. YARIYIL V. YARIYIL 09.00-11.00 FZ213 BİLGİSAYAR III BİLGİSAYAR LAB.II DOÇ.DR.K.BALCI 09.00-11.00 FZ112 BİLGİSAYAR I (UYG. T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİYOLOJİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI GÜN I. YARIYIL III. YARIYIL V. YARIYIL PAZARTESİ FZ112 BİLGİSAYAR I (UYG.) BİLGİSAYAR LAB.I

Detaylı

Ders Adı Fakülte Program Ders Kodu

Ders Adı Fakülte Program Ders Kodu Ders Adı Fakülte Program Ders Kodu T+U K AKTS Snf Zor. Kayıtlı öğr.sayısı Türk Vergi Sistemi Antakya Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uyg. 7103404 3+0 3 3 2 Z [15]-[15]- Konaklama Muhasebesi Antakya

Detaylı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitülere alınacak Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitülere alınacak Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci İlanı Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitülere alınacak Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci İlanı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALI BİLİM DALI PRG Öğr.Sayısı BAŞVURU

Detaylı

Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü

Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/bologna/genel/listesi_prn.cfm?ed=0 1 / 5 22.05.2018 15:51 Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Adı 2017/2018 Listesi 1. YARIYIL TLU Atatürk İlkeleri ve İnkılap 9905005

Detaylı

GÜN II. YARIYIL IV. YARIYIL VI. YARIYIL 09.00-11.00 MOLEKÜLER BİYOLOJİ FAHİR YENİÇAY DERSHANESİ DOÇ.DR.F.ÖZTAY-DOÇ.DR.S.GEZGİNCİ.

GÜN II. YARIYIL IV. YARIYIL VI. YARIYIL 09.00-11.00 MOLEKÜLER BİYOLOJİ FAHİR YENİÇAY DERSHANESİ DOÇ.DR.F.ÖZTAY-DOÇ.DR.S.GEZGİNCİ. BİYOLOJİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI GÜN II. YARIYIL IV. YARIYIL VI. YARIYIL PAZARTESİ BİLGİSAYAR II (UYG.) MATEMATİK KÜTÜPHANESİ YARD.DOÇ.DR. KAMURAN KARA MOLEKÜLER BİYOLOJİ FAHİR YENİÇAY DERSHANESİ DOÇ.DR.F.ÖZTAY-DOÇ.DR.S.GEZGİNCİ.OKTAYOĞLU

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi ABD Eğitimin Felsefesi, Sosyal

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU DERSLERİ FEN BİLİMLERİENSTİTÜSÜ 2007-2008Öğretim YılındanİtibarenGeçerli YüksekLisansveDoktoraZorunluDersleri T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2007-2008 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAYARAK GEÇERLİ YÜKSEK

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 31/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 31/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 31/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Tarih Bölüm Başkanlığının 24/03/2015 tarih ve

Detaylı

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan 7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan Avrupa Birliği Enstitüsü Avrupa Hukuku İngilizce Tezli Yüksek Lisans 1 Avrupa Birliği Enstitüsü

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU İHTİYACI DUYULAN BİRİM SIRA NO FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAM PROFESÖR DOÇENT DR.ÖĞRETİM ÜYESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AĞIZ, DİŞ ve ÇENE

Detaylı

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI 209 YILI NORM KADRO PLANLAMASI REKTÖRLÜK UYGULAMALI BİRİMLER ANTROPOLOJİ FİZİKİ ANTROPOLOJİ PALEOANTROPOLOJİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİ PREHİSTORYA PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ 3 2 2 BİYOLOJİ FEN

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - üstü Öğrenci Kontenjanları Anabilim Dalları Astronomi ve Astrofizik Bahçe Bitkileri Bitki Koruma

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖRGÜN ÖĞRETİM ARA SINAV PROGRAMI (SEÇMELİ)

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖRGÜN ÖĞRETİM ARA SINAV PROGRAMI (SEÇMELİ) 17.11.2017 CUMA 16.11.2017 PERŞEMBE 15.11.2017 ÇARŞAMBA 14.11.2017 SALI 13.11.2017 PAZARTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖR ÖĞRETİM ARA SINAV PROGRAMI (SEÇMELİ) Altay

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Moleküler Biyoloji ve Genetik YÜKSEK(TEZLİ) LİSANS / DOKTORA PROGRAMLARI KONTENJANLARI ENSTİTÜ ADI: FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan Teklifi Yurtdışı Anabilim Dalı Bilim Dalı Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans

Detaylı

Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Yrd. Doç. Dr. Ümit KUL Sınıf Öğr. 1 SINÖ 103 Temel Matematik I

Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Yrd. Doç. Dr. Ümit KUL Sınıf Öğr. 1 SINÖ 103 Temel Matematik I ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI Öğretim Elemanı Program Sınıf Ders Kodu Dersin Adı Grup T U Toplam Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. SINIF / 1. YARIYIL MAT101 Matematik I 4+2 5 6 FİZ103 Fizik I 4+2 5 6 KİM105 Kimya I 4+2 5 6 MAK114 Teknik Çizim 2+2

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ : 24.04.2015 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2015/19 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2017-2018 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI Sınıf Dersin Kodu Dersin Adı Sorumlu Öğretim Üyesi Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri Gözetmenler 1 AİİT101 Atatürk

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 1. SINIF SNO102 Temel Matematik II Öğr.Gör. MUTLU PİŞKİN TUNÇ 13.06.2017 10.00 108

Detaylı