Çevre Dostu Genesis Makine Dairesiz Konut Asansörü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çevre Dostu Genesis Makine Dairesiz Konut Asansörü"

Transkript

1 Çevre Dostu Genesis Makine Dairesiz Konut Asansörü

2 Dairenize Nasıl Bir Asansör ile Çıktığınızı Biliyor musunuz? Daire satın almayı planlıyorsanız, binanın asansörünü mutlaka inceleyin, güvenliğinizi riske atmayın. Asansörün mucidi Otis in konut projeleri (toplu konut, site, apartman, villa vb.) için geliştirdiği Genesis Makine Dairesiz Asansörler, 160 yıllık Otis emniyet ve kalite anlayışı ile rekabetçi ve cazip fiyat avantajını birleştiriyor. Çevreci bir anlayış doğrultusunda geliştirilen Otis GeN2 teknolojisinin ürünü olan Genesis, emniyetten enerji tasarrufuna, fiyat avantajından kurulum ve montaj kolaylığına kadar, alışılagelmiş konut asansörü kavramını baştan aşağı değiştiren yenilikler içeriyor. Otis, her adımda can güvenliğini gözeten teknolojilerle, sizi ve sevdiklerinizi güven içinde taşıyor; uzun yıllar üstün performansla hizmet vererek binanızın ekonomik değerini artırıyor.

3 Genesis i Tercih Etme Nedenleriniz Çevreci, A Sınıfı Enerji Tasarrufu Mükemmel Seyir Kalitesi Fiyat Avantajı Üstün Emniyet Sistemleri Fark Yaratan Komponentler Üstün Servis ve Bakım Hizmetleri Hızlı ve Kolay Montaj 160 Yıllık Otis Deneyimi Çevreci, A Sınıfı Enerji Tasarrufu Poliüretan kaplı yassı çelik kayış ve dişlisiz makine sayesinde yağlama gerektirmez, daha temiz ve çevreci bir kullanım avantajı sunar. Genesis, ReGen Tahrik Motoru ile birlikte tercih edildiğinde, geleneksel asansör sistemlerine göre %75 daha fazla enerji tasarrufu sağlar. Makine dairesi havalandırması ve aydınlatması için gerekli olan enerji tüketimini ortadan kaldırır. Stand-by modunda, asansör kabini park halindeyken kabin ışıkları ve fanı, ayarlanabilen bir süre sonunda otomatik olarak kapatılır ve enerji tasarrufu sağlanır. LED aydınlatma sistemi, açma kapama sırasındaki anahtarlama işleminden etkilenmez, enerji tasarrufu sağlar. Mükemmel Seyir Kalitesi Genesis Makine Dairesiz Konut Asansörleri nde, çelik halatların yerini alan poliüretan kaplı yassı çelik kayışlar, metallerin birbiriyle sürtünmesini önler, asansörün ömrünü uzatır. Gürültüsüz ve titreşimsiz bir seyir sunar. Kapalı devre ReGen Tahrik ile kumanda edilen dişlisiz motor, duruş ve kalkışlarda mükemmel konfor sunar. +/- 3 mm ile dünyanın en yüksek duruş hassasiyeti oranı ile fark yaratır. (Diğer asansörlerde hassasiyet değeri +/- 5 mm) Hızlı ve pratik montaj sayesinde inşaat maliyetlerini düşürür. Fiyat Avantajı Otis Genesis Makine Dairesiz Konut Asansörleri, emniyet ve kaliteyi cazip fiyatlarla birleştirerek Türk İnşaat Sanayii nin kullanımına sunar. Genesis ile konutlarda, Otis kalitesinin rahatlığı yaşanır.

4 Üstün Emniyet Sistemleri 1 Acil Kurtarma Sistemi Güç kesintisi durumunda kat arasında kalan asansör, en yakın kata getirilerek tahliye sağlanır. Manuel Acil Kurtarma Sistemi standart, Otomatik Acil Kurtarma Sistemi ise opsiyonel olarak sunulmaktadır. 4 2D Işık Barajı Geleneksel kapı güvenlik sistemlerinde tek bir noktada bulunan sensör, kapı arasındaki nesneleri algılamakta çoğu zaman yetersiz kalır ve kazalara neden olur. GeN2 teknolojisinde bulunan 2D Işık Barajı ndaki infrared ışınlar, görünmez bir güvenlik perdesi oluşturur. Bu sayede, kapıların kapanması esnasında bir nesne algılanırsa, kapılar derhal açılır ve tam emniyet sağlanır. 2 Kapı Emniyeti Asansörün kat arasında kalması durumunda, kilit sistemi devreye girer ve kapıların kabin içinden açılması engellenir. Asansörde kalan kişinin, yarı açık ya da zorlanıldığında açılan bir kapıdan, emniyetsiz bir şekilde dışarı çıkma riskini alması engellenir. 5 Elektronik Pulse Sistemi Halat, asansör sisteminin en hayati parçalarından birisidir ve zaman içinde eskiyerek sağlamlığını kaybeder. Asansör emniyeti dahilinde, halatların sağlamlığı, belirli sürelerle kontrol edilmeli ve gerektiğinde değişimleri yapılmalıdır. Halat kontrolü geleneksel sistemde, el ve göz ile yapılmakta ve çoğu zaman yanıltıcı sonuçlar vermektedir. Geleneksel halatların yerine Genesis te, poliüretan kaplı yassı çelik kayış kullanılır. Otis in geliştirdiği bir teknoloji olan Elektronik Pulse Sistemi, kayış kontrolünü tam ve mükemmel yapacak şekilde tasarlanmıştır. Geleneksel sistemin aksine, Elektronik Pulse Teknolojisi, kayışlar içinde bulunan çelik tellerin direncini elektronik olarak denetler, denetim sonucunu kumanda sistemine raporlar ve kayış değişim zamanını da otomatik olarak tespit edip gerekli uyarıyı yapar. 3 Kuyu Erişim Emniyeti Asansör kuyusuna giren kişiyi korumak amacıyla, kat kapılarından biri istem dışı olarak açılırsa, Kuyu Erişim Emniyeti devreye girer ve kabinin hareket etmesini engeller. 6Yüksek Duruş Hassasiyeti Otis GeN2 teknolojisinin sunduğu en önemli emniyet sistemlerinden birisi de yüksek duruş hassasiyetidir. Asansörün, çağırıldığı kattan daha yüksekte ya da daha alçakta durması, önemli bir emniyet problemidir. Herkes için; özellikle de çocuklar, destekle yürüyen yayalar, bebek arabaları, tekerlekli sandalyeler, servis veya alışveriş arabaları için asansör girişini riskli hale getiren alçak ya da yüksek duruş seviyesi, sıradan asansörlerde en fazla +/- 5 mm olabiliyorken, Otis GeN2 teknolojisinin ürünü olan Genesis te +/- 3 mm dir. Yüksek duruş hassasiyeti sayesinde, giriş-çıkış emniyeti tam olarak sağlanır.

5 Fark Yaratan Komponentler 1 REGEN Tahrik 2 Poliüretan Kaplı Yassı Çelik Kayış 3 Çevreci Yeşil Motor Tipik bir asansör 3 ana komponent içerir: Makine motor, kabin ve karşı ağırlık... Karşı ağırlık, yarı yüklü kabini dengede tutmak için tasarlanmıştır. Tam yüklü kabin aşağı doğru ya da hafif yükteki kabin yukarı doğru hareket ettiğinde, frenleme sistemi devreye girer ve böylece elektrik üretimi gerçekleşir. ReGen olmayan tahrik sistemlerinde, açığa çıkan elektrik, şebekeye geri kazandırılamaz ve dirençler üzerinde ısı olarak tüketilir. Bu durum, ortam ısısını istem dışı bir şekilde yükselterek ek soğutma ihtiyacı doğurur. Buna karşı, ReGen Tahrik Sistemi nde, temiz elektrik enerjisi şebekeye geri kazandırılır. Bu yolla bina içinde enerji tüketen sistemlerin (aydınlatma üniteleri, güvenlik üniteleri vs.) elektrik ihtiyacı karşılanır. %75 e varan enerji tasarrufu sağlar, İşletme maliyetlerini azaltır, %30 a kadar olan ani voltaj değişimlerinde üstün performans ile çalışır, Düşük Harmonik Distorsiyonu (tipik olarak %5 in altında) ve düşük Radyo Frekansı Girişimine sahiptir. Kayış ya da motorda yağlama gibi kirlilik yaratan bakım uygulamalarına son verir. Çelik halatların yerini alan Poliüretan Kaplı Yassı Çelik Kayışlar, metallerin birbiriyle sürtünmesini önleyerek titreşimi ve gürültüyü azaltır. Mükemmel duruş ve kalkış hassasiyeti sağlar, seyir kalitesini artırır ve asansörünüzün ömrünü uzatır. Sürekli Mıknatıslı (PM) Dişlisiz Senkron Makine: Dişlili motorlara kıyasla %50 daha fazla verim, Dişlisiz asenkron motorlara kıyasla %10 daha fazla verim, Tüm diğer PM motorlara kıyasla %15 daha fazla verim elde eder. Avantaj Tablosu Yıllık Enerji Tüketimi (kw/h) Genesis Avantaj Tablosu Enerji Tasarrufu Yassı Kayış Pulse PM Makine ReGen Tahrik* LED Aydınlatma Stand-by Mode* Makine Dairesiz %100 Hidrolik %66 Dişlili Çevre Koruma Seyir Konforu Emniyet ve Güvenlik %43 Dişlisiz %25 Genesis * Stand-by Mode ve ReGen Tahrik, opsiyonel olarak sunulmaktadır.

6 Genesis Kabin ve Ekipmanlar

7 Üstün Servis ve Bakım Hizmeti Neden sizin asansörünüzün de ömrü binanızın ömrü kadar uzun olmasın? in service Bir asansörün ömrünü belirleyen en önemli unsurlardan biri doğru ve kaliteli asansör bakımıdır. Otis, yıllar sonra bile asansörünüzün ilk günkü gibi emniyetli, konforlu ve verimli çalışmasını sağlayan Üstün Servis ve Bakım Hizmeti sunar. Donanımlı saha personeli tarafından tam zamanında gerçekleştirilen doğru müdahale ve koruyucu periyodik bakım ile Otis, dünyada olduğu gibi Türkiye de de en kaliteli servis ve bakım hizmetini müşterileriyle buluşturur. Asansör ün Mucidi Otis 160 yıl önce ilk yolcu asansörünün icat edilmesinden bugüne, emniyet ve güvenlik Otis için her zaman temel ilke olmuştur. Otis, bir asansörün emniyetli ve verimli olması ve uzun yıllar hizmet vermesi için neye ihtiyacı olduğunu bilir. Otis, Üstün Servis ve Bakım Hizmeti ile müşterilerini üniteleri hakkında düzenli olarak bilgilendirir. En kalıcı ve ekonomik çözümleri geliştirir ve uygular. 7/24 Kesintisiz Destek Hattı 444 OTIS ( ) Acil müdahale ve destek için Türkiye nin her yerinden Kesintisiz Destek Hattımızı arayabilirsiniz. Teknik Özellikler Yük Kapasitesi Kapı Genişliği (mm) Yolcu Kapasitesi Kabin Ölçüleri (mm) 1000* * * *1400 Kuyu Ölçüsü (mm) 1450* * * *1650 Kuyu Dibi Derinliği (mm) Kuyu Üst Boşluğu (mm) Hız 1,0 m/sn 1,0 m/sn 1,0 m/sn 1,0 m/sn Durak Sayısı Maksimum Yükseklik 45 metre 45 metre 45 metre 45 metre Makine Dişlisiz, Sürekli Mıknatıslı Dişlisiz, Sürekli Mıknatıslı Dişlisiz, Sürekli Mıknatıslı Dişlisiz, Sürekli Mıknatıslı Senkron Makine Senkron Makine Senkron Makine Senkron Makine Tahrik Regeneratif Regeneratif Regeneratif Regeneratif Not: Kat kapıları kata yerleştirilmiş olup, kuyu içinde olması durumunda, kuyu derinliği ölçüsüne 130 mm ilave edilmelidir.

8 BUGA OTIS ASANSÖR SAN. TİC. A.Ş. MERKEZ Balabandere Cad. No: 3 Pk: İstinye, İstanbul Tel : Faks : ADANA Sümer Mah Sok. Özanlar Apt. No: 6 Kat: 3 D: 6 Pk: Seyhan, Adana Tel : Faks : OTIS ELEVATOR COMPANY, 1853 yılında ELISHA GRAVES OTIS in dünyanın ilk emniyet sistemli asansörünü icat etmesiyle kurulmuş ve dünya asansör sektörü bu şekilde doğmuştur. ELISHA GRAVES OTIS, 1854 yılı Mayıs ayında, New York Crystal Palace da kalabalığın önünde kurulan yüksek bir kaldırma platformuna çıkar ve üzerinde durduğu platformu tutan tek bir halatı dramatik bir şekilde kestirir. Böylelikle, geliştirdiği emniyet sistemi sayesinde asansörün zemine çarpmadan durabildiğini kanıtlar. Bu etkileyici gösteri karşısında şoke olan kalabalığı sakinleştirmek için ise, bugün Otis in üç temel değerlerinden birini oluşturan kelime ağzından çıkar: tamamen emniyetli baylar, tamamen emniyetli! OTIS, günümüzde, tüm dünyada den fazla çalışanı, 12 milyar dolara ulaşan cirosu ile 200 den fazla ülkede faaliyetlerini sürdüren, United Technologies Corporation a bağlı bir dünya devidir. Bugün, dünyada, 2.3 milyon asansör ve yürüyen merdiven, Otis markasını taşımaktadır. Türkiye de ise, 1865 yılında kurulan bir Türk firması olan BUGA, 1921 yılında bu yana kesintisiz olarak asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol alanında faaliyetlerine devam etmektedir yılında dek Wertheim firmasının Türkiye temsilciliğini üstlenen BUGA, bu yılda OTIS ile bir araya gelerek oluşturduğu güç birliği sayesinde Türkiye de asansör sektöründeki liderliklerini perçinlemiştir. BUGA OTIS, Pera Palas Hotel de Türkiye nin ilk asansörünün kurulmasından günümüze kadar Sabiha Gökçen Havaalanı, Ankaray Metro Hattı, TT Arena, Saphire Tower, İşbankası, Sabancı Kuleleri, Trump Tower, Akmerkez, İstinyePark gibi bir çok prestijli dev projeye imza attı. Firma büyük projelerdeki başarısının yanı sıra toplam satışlarının %30 unu konut sektörüne gerçekleştirmekte ve bu alanda daha da büyümeyi hedeflemektedir. Servis portföyünde kendi markası dışında 70 den fazla markaya hizmet veren BUGA OTIS, Türkiye nin ABD ve Avrupa ya ihracat yapan tek asansör firmasıdır. ANKARA Çetin Emeç Bulvarı Cad. No: 9/1 Aşağı Öveçler Pk: Çankaya, Ankara Tel : Faks : ANTALYA Çaybaşı Mah. Burhanettin Onat Cad Sok. Nurten Alkın Apt. No: 6/A Pk: Muratpaşa, Antalya Tel : Faks : BURSA Kükürtlü Mah. Mudanya Cad. Turgut Sitesi C Blok No: 61/B Pk: Osmangazi, Bursa Tel : Faks : ESKİŞEHİR / ELAS ASANSÖR İstiklal Mah. Çınar Sok. No: 7/3 Pk: Odunpazarı, Eskişehir Tel : Faks : İZMİR Kazım Dirik Mah. 372/1. Sok. No: 10 D: 1 Pk: Bornova, İzmir Tel : Faks : KAYSERİ / PRİZMA ASANSÖR Erciyesevler Mah. 18. Cad. Köknar Sok. No: 9 Kocasinan, Kayseri Tel : Faks : FABRİKA Beymersan Mermerciler Sitesi 8. Cad. No: 17 Pk: Beylikdüzü, İstanbul Tel : Faks : bilgi@otis.com

Yeni Nesil Asansörler: GeN2. Ergün n Alkan Buga Otis Asansör r San. ve Tic. A.Ş. 09 Eylül l 2011, Ankara

Yeni Nesil Asansörler: GeN2. Ergün n Alkan Buga Otis Asansör r San. ve Tic. A.Ş. 09 Eylül l 2011, Ankara Yeni Nesil Asansörler: GeN2 Asansör r Meslek Alanı Çalıştayı Ergün n Alkan Buga Otis Asansör r San. ve Tic. A.Ş. 09 Eylül l 2011, Ankara GeN2 TM DEVRİMCİ BİR ASANSÖR SİSTEMİ Seyir Konforu, Verim & Çevre

Detaylı

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler AV110 eco serisi ile artık binalarınız emniyet ve konfor altında, kullanışlı ve ekonomik olmasının oluşturduğu ürün segmentleri ile sizleri farklı bir izlenim yaşatacak 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Özellikler

Detaylı

Sınırsız ve kesintisiz bakım & arıza hizmetlerimiz ile daha güvenli bir geleceğe... . ArVına Asansör için yenilikler

Sınırsız ve kesintisiz bakım & arıza hizmetlerimiz ile daha güvenli bir geleceğe... . ArVına Asansör için yenilikler Sınırsız ve kesintisiz hizmetlerimiz ile daha güvenli bir geleceğe Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Daha iyi bir asansör için düzenli bakım şart Kullanılan asansörler, mevcut şartlar

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR DÜZCE ASANSÖR ASANSÖR İMALAT/ MONTAJ / YEDEK PARÇA www.duzceasansor.com DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR Hayatınızı geçireceğiniz mekanları en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle düzenleyelim!

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ

EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ İSTEM DIŞI KABİN HAREKETİ UNINTENDED CAR MOVEMENT Asansör kabininin katta kapısı açık iken kontrolsüz olarak hareket etmesi İstem Dışı Kabin Hareketi olarak tanımlanmıştır.

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not -

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not - BOYUT TABLOLARI Boyut tabloları asansör kuyu ebatları hakkında genel bilgi vermek içindir. Daha farklı kuyu ölçülerine de ve daha farklı tiplerde de asansör yapılmaktadır. Ancak beyan yüküne göre minimum

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Asansör Sempozyumu 2012 // İzmir 13 GENEL HERKES İÇİN ERİŞİM Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Çeviri: Stefanos PARİZYANOS // Kleemann Asansör

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

AV ArVına. service

AV ArVına. service AV171 Restoran ve diğer ufak çaplı malzemelerin taşındığı alanlarda, sizlere yardımcı bir asansör arıyorsanız, AV171 tam da aradığınız bir ürün.. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr

Detaylı

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com 1993 ten bugüne Firmamız 1993 ten beri Asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar sektörün yeniliklerini siz değerli kullanıcıların

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

www.hasmetalmakina.com.tr info@hasmetalmakina.com.tr CEPHE PLATFORMU OTOMATİK İSKELE MAST CLIMBING WORK PLATFORMS Teknik Özellikler Has Grup Metal Makina cephe platformları, bina cephe kaplamaları, mantolama,

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ Acil durum asansörü nedir? Acil durum asansörü; bir yapı içinde yangına müdahale ekiplerinin ve bunların kullandıkları ekipmanın

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz.

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz. Modernize edilen asansörler daha GÜVENLİ daha ESTETİK ve daha KONFORLU Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Binalardaki hızınızı bir üst seviyeye çıkartın Binalardaki ulaşımı geliştirmek

Detaylı

Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru. www.liftistanbul.com. iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM. Uluslararası sertifikalı

Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru. www.liftistanbul.com. iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM. Uluslararası sertifikalı Uluslararası sertifikalı iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru www.liftistanbul.com ihtiyaçınız olan yükselik, genişlik, kapasite ve fiyata göre her çeşit

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2 İLGİLİ İDARENİN ADI ASANSÖR KİMLİK NUMARASI RAPOR NO / RAPOR REVİZYON NO PERİYODİK KONTROL TARİHİ T.C PENDİK BELEDİYESİ 104133434/01 KİE1.705.0.AS10516 31.05.2016 24 HAZİRAN 2015 tarih ve 29396 sayılı

Detaylı

LED Teknolojisi, Akıllı Aydınlatma ve Enerji Tasarrufu. Emre Yılmaz

LED Teknolojisi, Akıllı Aydınlatma ve Enerji Tasarrufu. Emre Yılmaz LED Teknolojisi, Akıllı Aydınlatma ve Enerji Tasarrufu Emre Yılmaz LED Nedir? Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) 1920 lerde Rusya da İcat Edildi 1962 de Amerika da Elektronik Bileşen Haline Geldi

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU

RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU RISING BOLLARD TEKNİK KLAVUZU TSH Teknik Servis Hizmetleri A.Ş Rising Bollard - 2010 İÇİNDEKİLER Teknik Özellikler 3 Tanım 4 Elektronik Kontrol Panosu 4 Faz Koruma Rölesi 4 Termik Röle 4 Kontaktör 4 Elektronik

Detaylı

SLC - ÜRÜNLERİ WWW.SLC-LIFTCO.COM

SLC - ÜRÜNLERİ WWW.SLC-LIFTCO.COM SLC - ÜRÜNLERİ Tanıtım broşürü WWW.SLC-LIFTCO.COM MAKİNEMOTORLARI SWG SLC - ÜRÜNLERİ Makinemotoru SWG 0-3 Askı 1:1 Askı 2:1 Hızı v (frekans ayarli) 0,63-2,4 m/s 0,3-1,2 m/s Hızı v (çift devirli) 0,63-1,0

Detaylı

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

iwalk Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator

iwalk Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator , dikkatli araştırma ve incelemeler ile müşterilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi sonucunda yaratılmış yenilikçi bir yürüyen banttır. Tekerlekli çekçeklerin

Detaylı

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 1.0- İŞİN KONUSU : Maltepe rezidans ta bulunan 7 adet 18362144/01, 18362144/02 18362144/03 18362144/04 18362144/05

Detaylı

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 1996 yılında kurulan firmamız, başarılı geçmişiyle Türkiye nin önde gelen

Detaylı

CityHopper Serpme ekipmanları

CityHopper Serpme ekipmanları Serpme CityHopper ekipmanları Serpme ekipmanları AMAZONE Serpme Makinesi E+S Kış dönemi yol koşullarında trafik emniyetinin sağlanması gereklidir. Bu sebeple de buza karşı hızlı bir mücadele yapılmalıdır.

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR

SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR SABİT MIKNATISLI SENKRON MOTOR ÜRÜN GÖSTERİMİ TEKNİK YENİLİK ANA KARAKTERİSTİĞİ Yüksek Verim ve Enerji Tasarrufu Küçük Boyutlu ve Daha Düşük Bir Kütle Yüksek Performans Yüksek Sorumluluk Güçlü Yapı Kontrolü

Detaylı

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır?

Evde ya da ofisinizde, günde ortalama 6 saat süre ile 10 adet akkor lamba kullandığınızda; LED NEDİR? LED Aydınlatma Sistemleri Nasıl Çalışır? LED NEDİR? LED Aydınlatma Teknolojisi,enerji tasarruflu aydınlatmada en son teknolojidir. LED 'Işık Yayan Diyot', elektriği ışığa dönüştüren yarı iletken cihaz anlamına gelir.led aydınlatmanın düşük enerji

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Yurt içi ve yurt dışında mekânlar, Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

GENI US. Genious Solar Tracker Stirling Jeneratör. Solar Tracker Kombine Isı & Güç Stirling Çözümleri

GENI US. Genious Solar Tracker Stirling Jeneratör. Solar Tracker Kombine Isı & Güç Stirling Çözümleri GENI US Solar Tracker Kombine Isı & Güç Stirling Çözümleri Genious Solar Tracker Stirling Jeneratör 10 kw peak gücü ve 15 kw ısı. Kombine ısı ve güç. GENIOUS GENIOUS Solar Tracker sistemini, patentli ve

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

OTIS SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ

OTIS SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ SINIF I, II, III ve VI ASANSÖRLERĐ ĐÇĐN STANDART KUYU VE KABĐN ÖLÇÜLERĐ 06.07.2005 yükü 320 Kg 450 Kg 630 Kg 1000 Kg Kabin tipi 4 D 6 D 8 D 13 D ( b1 ) ( d1 ) 1000 1250 Kabin ebatları 1000 1400 ( h4 )

Detaylı

ASANSÖR SİSTEMLERİ. Asansör Makine Dairesi Asansörlerde Elle Açılan Kat Kapıları Asansörlerde Tam Otomatik Kapılar Kumanda Kasetleri

ASANSÖR SİSTEMLERİ. Asansör Makine Dairesi Asansörlerde Elle Açılan Kat Kapıları Asansörlerde Tam Otomatik Kapılar Kumanda Kasetleri ASANSÖR SİSTEMLERİ Dersin Modülleri Asansör Makine Dairesi Asansörlerde Elle Açılan Kat Kapıları Asansörlerde Tam Otomatik Kapılar Kumanda Kasetleri Asansör Kontakları Asansör Kabin Donanımları Asansör

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

ED12-REGÜLATÖRLER 2013

ED12-REGÜLATÖRLER 2013 ED12-REGÜLATÖRLER 2013 Regülatörler Şebeke gerilimindeki yükselme düşme gibi dengesizlikleri önleyip gerilim regülasyonu yapan elektriksel cihazlara regülatör denir. Regülatörler elektrik enerjisini içerisindeki

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve uygun fiyatlı... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık yer

Detaylı

GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA. zagun İŞ GÜVENLİĞİ. İstanbul.

GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA. zagun İŞ GÜVENLİĞİ. İstanbul. GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik ağı üretimi

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 18.000 -.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi :.000-52.000 Btu/h Salon Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 24.000 -.000

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. G - F Serileri Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım alanına

Detaylı

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI ENERGY SAVING SOLUTION PROVIDER FOR COOLING SYSTEMS SOĞUTMA SİSTEMLERİNDE ÇÖZÜM SAĞLAYICINIZ Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI www.klimexs.com

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

1000 V a kadar Çıkış Voltaj. 500 V a kadar İzolasyon Sınıfı. F 140C İzolasyon Malzemesi IEC EN 60641-2 Çalışma Frekansı. 50-60 Hz.

1000 V a kadar Çıkış Voltaj. 500 V a kadar İzolasyon Sınıfı. F 140C İzolasyon Malzemesi IEC EN 60641-2 Çalışma Frekansı. 50-60 Hz. BİR ve İKİ FAZLI İZOLASYON TRANSFORMATÖR Bir ve İki fazlı olarak üretilen emniyet izolasyon transformatör leri insan sağlığı ile sistem ve cihazlara yüksek güvenliğin istenildiği yerlerde kullanılır. İzolasyon

Detaylı

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, "The Gherkin", 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, The Gherkin, 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB Wall Street Journal kararını verdi: dünyanın herhangi bir yerinde son 30 yılda inşa edilmiş en ilham verici ve şık yeni gökdelen. 30 St Mary Axe te mükerrer sigorta şirketi Swiss Re tarafından kullanılan

Detaylı

Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti İÇİNDEKİLER

Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti İÇİNDEKİLER Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti. 0541 254 62 30 959 sayfa İÇİNDEKİLER Bölüm 1 ŞANTİYELERDE SIK KARŞILAŞILAN TEHLİKELER VE ALINMASI GEREKLİ ÖNLEMLER Şantiyelerde sık karşılaşılan

Detaylı

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi 2010 2011 Hayata ETKİN Bakış LED'li ameliyat lambaları inovatif aydınlatma teknolojileriyle, tüm dünyada cerrahi ekiplerin tercih ettikleri aydınlatma modeli haline gelmiştir. Etkin Tıbbi Cihazlar tarafından

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU KUYU MEVCUT ISE KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; KILIT YUVASI RAYLAR KARSIDA ISE; KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; RAYLAR YANDA ISE; STANDART

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı