Ana Sayfa Hızlı Kısayolları. Kullanıcılar Müşteriler Projeler Siparişler Teklifler Faturalar Stoklar Sözleşmeler Depolar Teslimatlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ana Sayfa Hızlı Kısayolları. Kullanıcılar Müşteriler Projeler Siparişler Teklifler Faturalar Stoklar Sözleşmeler Depolar Teslimatlar"

Transkript

1 VEGA SDY NE YAPAR? Web üzerinden Satış Pazarlama departmanınızın yaptığı işlemleri takip edebilmenizi sağlar. *Teklif oluşturma, *Sözleşme girebilme *Bayi sistemi *Bayilerinizin müşterilerini takip edebilme *Sipariş takibi *Raporlama

2 VEGA SDY

3 Ana Sayfa Vega SDY Ana Sayfa ekranını tamamen diğer Vega Yazılım ürünlerinde olduğu gibi hızlı kısayollar ve anlık grafik raporlarla, kullanışlı ve şık bir tasarıma sahiptir.

4 Ana Sayfa Hızlı Kısayolları Kullanıcılar Müşteriler Projeler Siparişler Teklifler Faturalar Stoklar Sözleşmeler Depolar Teslimatlar

5 Ana Sayfa Anlık Raporlar

6 Ana Sayfa Anlık Raporlar Aylık Bilgilendirme (Teklif-Sipariş) Aylık Karşılaştırma Genel Siparişler Son 5 Sipariş Kritik Seviye Ürün Bilgilendirme

7 Müşteriler Müşterilerinizi kendi belirlediğiniz türlere göre tanımlayabilme ve gruplandırabilme Müşteri kartlarınıza etkinlik kayıt edebilme Müşteri ile dosyaları (pdf, resim dosyaları, office dosyaları vb) ilişkilendirebilme müşteri kartına dosya ekleme,eklenen dosyanın onay takibi yapabilme E-Dönüşüm uygulamaları ile entegre olabilmek için e-dönüşüm bilgilerini kayıt edebilme Karta detaylı notlara öncelik verilip kategorilendirme

8 Müşteri kartı

9 Müşteri kart grup Tanım Müşteri kartlarını satış türünüze göre gruplandırabilirsiniz.

10 Müşteri listesi Müşterilerin listelendiği ve Ekstresine, bakiyesine ulaşıldığı ekrandır. Bu listedeyken müşteri kartı silinebilir veya güncellenebilir.

11 Tedarikçi tanımlama ve müşteri kartına bağlayabilme.

12 Detaylı Müşteri ve Tedarikçi Takibi Veri alanlarını, zorunlu hale getirilebilir, eksik kayıt açılmasını önleyebilirsiniz. Müşteri kartı içindeyken, planlanan etkinlikleri görüntüleyebilirsiniz.

13 Randevular

14 Stoklar

15 Yeni Stok Oluştur Programda stok tanımlarının yapılması. Tanımlanan stok içerisinde. Genel bilgileri. Birimleri. Barkodlar. Satış Fiyatı. Reçete. Depo Dağılım. Ekli Dosyalar.Notlar Bilgilerini ayrı ayrı sekmelerden girişi yapılabilir.

16 Stok Listesi Program içerisinde yer alan stokların listelendiği alandır, bu alanda filtreleme özellği sayesinde stoklar listelenmektedir.işlemler menusu liste üzerinde iken ile güncelleme, silme ve stok depo hareketi yapabilirsiniz.

17 Stok Raporları Stoklar ile ilgili olan temel raporların yer aldığı alandır. Bu alanda;. Hazırlık Raporu. Satış Kanalı Raporu. Stok Hareketleri Raporu. Alış Satış Raporu. Stok Döküman Raporu

18 Depolar

19 Yeni Depo Programda depo tanımları yapılabilir. Tanımlanan depo içerisinde muhasebe kodu da kritik seviye bilgilendirmesi de tanımlanabilir.

20 Depo Listesi Program içerisinde yer alan depoların listelendiği alandır. Depo Raporları Depo ile ilgili olan temel raporların yer aldığı alandır. Bu alanda; Depo Hareketleri Raporu Depo Transfer Hareketleri Raporu

21 Teklifler Müşterilerinize teklif dosyası hazırlayabilir daha sonra hazırladığınız teklifi siparişe çevirebilirsiniz.

22 Teklif Detayları TEKLİF DETAYLARI KISMINDA OLUŞTURULAN TEKLİFİN İÇERİNDE GEÇEN ÜRÜN BİLGİLERİNİN GİRİLDİĞİ KISIMDIR. GENEL ÖZET BİLGİ: Teklif ile ilgili alt toplam kısmı görüntülenir. T.C.M.B Kur : Merkez Bankası ndan bilgi amaçlı döviz kurları takip edilebilir. Toplu Stok Ekle: Ürünlerin toplu olarak filtre yardımı ile eklendiği alandır. Genel İsk. Ekleme: Belgeye alt iskonto eklenebildiği alandır.

23 Teklif için ekli dosyalar EKLİ DOSYALAR KISMINDA TEKLİF İLE İLGİLİ DOKÜMAN VEYA DÖKÜMANLARIN EKLENEBİLECEĞİ BÖLÜMDÜR.

24 Teklif Notları NOTLAR KISMINDA TEKLİF İLE İLGİLİ NOT VEYA NOTLAR GİRİLEBİLİR.

25 Teklif Listesi TEKLİF LİSTESİ BÖLÜMÜNDE ÖNCEDEN OLUŞTURULMUŞ TEKLİFLER GÖRÜNTÜLENEBİLİR.AYRICA YENİ TEKLİF DE OLUŞTURULABİLİR. Açık Teklifler: Yeni oluşturulmuş teklifler görüntülenir. Siparişe Dönüşmüşler: Oluşturulmuş tekliflerin siparişe dönüşmüşleri görüntülenir. Kapalı Teklifler: Oluşturulmuş fakat reddedilen teklifler görüntülenir.

26 SİPARİŞLER BU BÖLÜMDE SİPARİŞLE İLGİLİ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİLİR.GİRİLEN SİPARİŞLER BİR HAVUZDA TOPLANARAK DURUMUNA GÖRE ONAYLANABİLİR VEYA REDDEDİLEBİLİR.

27 Sipariş Detayları SİPARİŞ DETAYLARI BÖLÜMÜNDE SİPARİŞTE YER ALAN ÜRÜN BİLGİLERİNİN GİRİLDİĞİ BÖLÜMDÜR. GENEL ÖZET BİLGİ: Sipariş ile ilgili alt toplam kısmı görüntülenir. T.C.M.B Kur : Merkez Bankası ndan bilgi amaçlı döviz kurları takip edilebilir. Toplu Stok Ekle: Ürünlerin toplu olarak filtre yardımı ile eklendiği alandır. Genel İsk. Ekleme: Belgeye alt iskonto eklenebildiği alandır.

28 Sipariş İçin ekli dosyalar OLUŞTURUMUŞ OLDUĞUMUZ SİPARİŞ İLE İLGİLİ DÖKÜMAN VEYA DÖKÜMANLARI EKLEYEBİLECEĞİMİZ BÖLÜMDÜR.

29 Sipariş Notları SİPARİŞ NOTLARI BÖLÜMÜNDE OLUŞTURULAN SİPARİŞ İLE İLGİLİ NOT VEYA NOTLAR GİRİLEBİLİR.

30 TESLİMAT BU BÖLÜMÜNDE SİSTEMİMİZDE OLUŞTURDUĞUMUZ SİPARİŞLERİN TESLİMATLARINI YAPABİLİRİZ.

31 Depo Teslimatı Oluşturma BU BÖLÜMDE SİSTEMDE KAYITLI STOKLARI SEÇEREK TESLİMAT OLUŞTURABİLİRİZ.

32 GENEL AYARLAR

33 Birim Ayarları Program içerisinde kullanılacak olan birim türlerinin tanımlandığı, düzenlendiği ve silinebildiği alandır.

34 KDV Grupları Program içerisinde kullanılacak olan KDV oranlarının tanımlanacağı alandır. Tanımlamalar içerisinde muhasebe kodları da dahil tanımlama yapılabilmektedir.

35 Makbuz Tipleri Program içerisinde kullanılacak olan Makbuz Tipleri tanımlarının eklendiği ve silinebildiği alandır.

36 Not Tipleri Program içerisinde kullanılacak olan Not tipleri tanımlarının eklendiği ve silinebildiği alandır.

37 Öncelik Sıralamaları Projelerin ve siparişlerin önem sıralarını belirtmek için kullanılan öncelik özelliğinin eklendiği ve silinebildiği alandır.

38 Para Birimleri Program içerisinde kullanılacak olan Para Birimlerinin tanımlarını eklendiği ve silinebildiği alandır.

39 Tahsilat Tipleri Program içerisinde kullanılacak olan Tahsilat Tipi tanımlarının eklendiği ve silinebildiği alandır.

40 Satış Kanalları Program içerisinden yapılacak olan satışın tiplerinin tanımının yapıldığı ve düzenlendiği alandır.

41 Stok Grupları Program içerisinde kullanılacak olan stokların grup tanımlarının yapıldığı ve yönetildiği alandır.stok grubu özelliği ile stokları ağaç yapısı türünde gruplar ve alt gruplar şeklinde tanımlayabilirsiniz.

42 Üye Tipleri Program içerisine giriş yapabilecek olan kullanıcı tiplerinin belirlendiği alandır. Müşteri, Satış Temsilcisi gibi tanımlar yapılabilmektedir.

43 Banka Bilgileri Program içerisinde kullanılacak olan Banka tanımlarının eklendiği ve silinebildiği alandır.banka tanımı içerisinde muhasebe kodlarının da tanımı yapılabilmektedir.

44 Döküman Tipleri Program içerisinde eklenebilecek olan dökümanların tiplerinin tanımlandığı alandır.

45 Duyuru Tipleri Program içerisindeki kullanıcılara yapılamk istenen duyuruların önceden hazırlandığı alandır, bu alanda duyuru için duyru tipi de tanımlanabilemektedir.

46 Şube Tanımları Program içerisinde sipariş, sevk ve satışlarda kullanılacak olan şube tanımlarının yapıldığı alandır. Şubeler için ayrıca muhasebe kodlarının tanımlarıda yapılabilmektedir.

47 Kasa Tanımları Program içerisinden yapılacak olan tahsilatların işleneceği kasa tanımlarının yapıldığı alandır.

48 Yetki Rol Yönetimi Rol Yönetimi Program kullanıcıları için tanımlanacak rollerin tanımlandığı alandır. Rol içerisinde menü yetki gibi ayarlamalar yapılabilir.

49 Yetki Rol Yönetimi Kullanıcı Rol Yönetimi Program içerisindeki kullanıcılara tanımlanan rollerin kullanıcıya atamasının yapıldığı alandır.

50 Projeler Proje oluşturabilir, bu projeleri kişilere atayabilirsiniz. Proje başlangıç,bitiş ve teslimat tarihlerini takip edebilirsiniz. Proje genel notları, proje açıklamaları, proje özel notlarını raporlayabilirsiniz. Proje raporlarında proje durumlarını takip ederek, öncelik sıralamasına göre iş planı yapabilirsiniz.

51 Proje Oluşturma Ekranı Projenin konusu, zamanı, notları, projenin kim için hazırlandığı genel bilgilerinin girildiği ekrandır.

52 Proje Listesi Proje listesini görüntülediğiniz, öncelik sırası, atanan kişi, müşteri adı veya teslim tarihi gibi bilgilere göre filtreleme yapabileceğiniz ekrandır.

53 Proje Raporları Proje raporlarında proje karşılığında alınan tahsilat takibini yapabilirsiniz. Proje sorumlusu, proje toplam tutarı bilgisi takibi yapılabilir. İnternetin olduğu her yerden raporlara ulaşabilir iş akışı takibi yapabilirsiniz.

54 Satışlar Satış raporu seçilen müşteriye ait siparişleri gösterir. Sipariş teslimat takibi, siparişi hazırlayan, sipariş tutarını takip edebilirsiniz. İnternet bağlantısı olan her yerden bu raporu alabilir online olarak takip edebilirsiniz.

55 Satış Raporu Yine seçilen cariye ait teklifleri aynı ekran üzerinden sorgulayabilirsiniz. Sipariş ile teklif arasındaki farklılıkları çıkarabilirsiniz.

56 Muhasebe İşlemleri Tahsilat işlemleri cariden alınan tahsilatları işlemeyi online olarak yapabilirsiniz. Tahsilatları projeler ile ilişkilendirebilirsi niz. Sonrasında o projeye ait ne kadar tahsilat yapılmış bunun raporunu görebilirsiniz. Risk etkisi seçebilir, raporlamada bunun bilgisini görebilirsiniz.

57 Satış Sözleşmesi Yönetimi Müşterilerinizle satış sözleşmeleri imzalayabilir. Ve sözleşmenin nüshasını tanımlanan sözleşme ekranında «Dosya Ekle» yaparak imzalı belgeler saklanabilir. Satış ve Sipariş belgelerinizde önceden tanımlanmış olan sözleşme otomatik belgeye yansır.

58 KARLILIK RAPORU ONAYLANMIŞ SİPARİŞLERİNİZİ SEÇİYORSUNUZ VE KARLILIK RAPORU HESAPLA DİYORSUNUZ.

59 KAPANMAMIŞ FATURALAR LİSTESİ KAPANMAMIŞ FATURALAR LİSTESİNDE ÖDEME YÖNETİMİ İLE KAPANMAMIŞ OLAN FATURALARINIZI YIL BAZLI OLARAK RAPORLAYABİLİRSİNİZ.

60 DEPO BAZINDA MALZEME LİSTESİ BU RAPORDA YIL VE DEPO BAZLI OLARAK ELİNİZDEKİ MALZEMELERİNİZİN LİSTESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

61 CARİ BAKİYE LİSTESİ BU RAPORDA CARİLERİNİZİ HESAP LİSTESİNİ(BAKİYESİNİ) ÖZET ŞEKLİNDE YIL BAZINDA ALABİLİRSİNİZ

62 BANKA HESAP HAREKET LİSTESİ BU RAPORDA BANKA HAREKETLERİNİZİ AY BAZLI OLARAK ALABİLİRSİNİZ

63 MUHASEBE BAĞLANTISI OLMAYAN FATURALAR BU RAPORDA MUHASEBELEŞMEMİŞ OLAN FATURALARINIZI GÖREBİLİRSİNİZ.

64 HAREKET GÖRMEYEN CARİ KARTLARI BU RAPORDA HİÇ İŞLEM GÖRMEMİŞ OLAN CARİ KARTLARINIZI GÖREBİLİRSİNİZ.

65 AY SONU STOK SATIŞ RAPORU BU RAPORDA STOK SATIŞLARINIZI TUTAR(TL) VE MİKTAR BAZINDA ALABİLİRSİNİZ.

66 KİŞİ BAZLI SATIŞ RAPORU BU RAPORDA SATIŞ ELEMANI BAZINDA SATIŞLARINIZI ALABİLİRSİNİZ.

67 DEPO BAZINDA MALZEME LİSTESİ BU RAPORDA STOKLARINIZI DEPO ENVANTERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.

68 MUHASEBE KODU OLMAYAN CARİLER BU RAPORDA MUHASEBE HESAP KODU TANIMLANMAYAN CARİLERİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ.

69 SEVK EDİLEN VE BEKLEYEN SİPARİŞ RAPORU BU RAPORDA BEKLEYEN ONAYLANMAMIŞ VE YA SEVK EDİLMİŞ SİPARİŞLERİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ.

70 GENEL RAPOR BU RAPORDA KENDİNİZ TEKLİF,SİPARİŞ,MÜŞTERİ,T AŞIMACILIK,DEPO TRANSFER BAZINDA KENDİ PİVOT RAPORUNUZU OLUŞTURABİLİR PDF OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ.

71 MÜŞTERİ RİSK RAPORU BU RAPORDA MÜŞTERİNİZİN TOPLAM,AÇIK HESAP,ÇEK,İRSALİYE RİSKLERİNİ AYRI AYRI GÖREBİLİRİNİZ.

72 ÇEK SENET DETAYLI RAPORU BU RAPORDA CARİLER ÜZERİNDEN İŞLEM GÖRMÜŞ ÇEKSENETLERİNİZİ DETAYLI OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ.

73 TEŞEKKÜRLER

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Axoft Proje Yönetim Sistemi

Axoft Proje Yönetim Sistemi Axoft Proje Yönetim Sistemi Axoft Proje Yönetim Sistemi inşaat, mühendislik, taahhüt firmaları veya şantiye takibi gibi farklı projelerin maliyetlerini, bitirme sürelerini, stok takibini ve diğer iş süreçlerini

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz )

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) Admin ile giriş yaparak tüm kullanıcı ayarlarını yapmalısınız Ayarlar İşletme Bilgileri Sayfa Girişine Firmanıza ait

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. KTS Kurulumu KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Ajanda Kurulumu TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine benzer

Detaylı

O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü

O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü Personellerin gerekli bilgililerinin girildiği modüldür. Yetkilendirme işlemlerinde verilecek yetkiler burada atanan Görevi temel alınarak yapılmaktadır. Aynı zamanda

Detaylı

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz.

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. OKUL YÖNETİM SİSTEMİ Kayıt Öncesi Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. Randevu Kayıt görüşmeleri için velilerinize sistem

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı ONLİNE MUTABAKAT Özellik ve Kullanım Dökümanı Ürün : Online Mutabakat Yetkili : BAHADIR KARAGÜLLE Tarih : 13.01.2015 1 ONLİNE MUTABAKAT Online Mutabakat, LOGO Tiger Serisi ile entegre olup ilgili cari

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer. Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez. Onaylayan Tarih İmza İDARE SİSTEM YÖNETİM

Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer. Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez. Onaylayan Tarih İmza İDARE SİSTEM YÖNETİM Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE Sayfa No:2/16 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Müşteri Yönetimi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 17.05.2011 - SAMBA Uygulaması - Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 17.05.2011 1 Melissa

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 1 efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 2015 2 İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ...3 2 UYGULAMAYA ERİŞİM...4 3 YETKİLENDİRME...5 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 Firma Finansman Kullanıcı Rolü... 5 efinans

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI 1-İLK AÇILIŞ Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir Kullanıcı Adı ve şifre girildikten sonra aşağıdaki ekran gelir Bundan sonra

Detaylı

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır.

Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı. digikampus.com. digikampus.com tüm hakları saklıdır. Dijital Eğitim Portalı Kullanıcı el kitabı digikampus.com 2017 1 1. TANIMLAMALAR 1.1. Sınıf Grupları 1.2. Şube 1.3. Dönem 1.4. Derslik 1.5. Satış Türü 1.6. Sınıf 1.7. Ders Saati 1.8. Ders 1.9. Ünite Konu

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II 9 Ekim 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Cari II CARĐ BAZLI FĐYAT TANIMLAMA YÖNTEMLERĐ Cari bazlı fiyat takibi sayesinde programımız, her cari için ayrı ayrı fiyat tanımlamaya

Detaylı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı MOS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı Sayfa 1 / 13 İçindekiler Tablosu 1 Giriş... 3 1.1 Belgenin Amacı... 3 1.2 Belgenin Kapsamı... 3 1.3

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. UYGULAMAYA ERİŞİM... 4 3. YETKİLENDİRME / KULANICI ROL TANIMLARI... 4 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 3.1.1. Firma Finansman

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

TEB Payment Studio. Kullanım Kılavuzu 1

TEB Payment Studio. Kullanım Kılavuzu 1 TEBPS Hakkında... 2 Kurulum Sihirbazı... 3 TEBPS programının çalıştırılması... 3 Kurulum Sihirbazı Adımları... 3 Program Kullanımı... 7 Giriş Ekranı... 7 Genel bakış modülü... 8 Cari Hesaplar Modülü...

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Teklif Yönetim Sistemi. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Teklif Yönetim Sistemi. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Teklif Yönetim Sistemi Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Teklif Yönetim Sistemi ile satış faaliyetleri bir bütün olarak izlenir ve planlanır. Satış yapılması planlanan müşteriler, bu müşterilerle

Detaylı

Kullanıcı Yetkilendirme Formu

Kullanıcı Yetkilendirme Formu Kullanıcı Yetkilendirme Formu Modül Raporlama Listeleme Ekleme Değişiklik İptal Silme Tam Yetki Firmalar Anlaşmalar Rezervasyon Fiyatlandırma Özel Fiyat Verme Rez. Indirimi Fiyat Kilitleme Rez. Avansi

Detaylı

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Hakkında... 2 Özellikler... 2 Fatura İnceleme... 3 1. GELEN FATURALAR... 3 1.1. TEMEL FATURALAR... 3 1.2. TİCARİ FATURALAR... 4 2. GİDECEK FATURALAR...

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı