5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir."

Transkript

1 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve Niğde Eczacı Odaları Başkan ve Yöneticileri katılmıştır. Toplantıda; * dönemi sekretarya (iletişim ve koordinasyon) faaliyetlerinin Adana Eczacı Odası tarafından yürütülmesine, ** Güneyde Eczacılık Buluşmasının 2014 yılı içerisinde Mersin Eczacı Odasının ev sahipliğinde yapılmasına, *** Toplantıların iki ayda bir yapılmasına ve sonraki toplantının Niğde Eczacı Odasının ev sahipliğinde yapılmasına, Toplantının sonunda mesleğimizde yaşanana sıkıntıların değerlendirildiği bir sonuç bildirgesi de eczacı kamuoyu ile paylaşıldı.

2 5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 6 ŞUBAT Dönem Merkez Heyeti tarafından kurulan 6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunda Değişiklik Komisyonu ilk toplantısına Odamızı temsilen Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, Ecz. Serdar ÜNSAL katıldı. Toplantıda; 6643 sayılı yasanın Büyük Kongre başlıklı 51.maddesinde yer alan delege sistemi, Haysiyet Divanı nın Vazife ve Salahiyetleri başlıklı maddesi ise eczacıların yaptıkları mesleki ve hukuki ihlallerin düzeltilebilmesi ve müeyyidelerin zamanında uygulanabilmesi açısından düzenleme yapılması hususunda fikir alışverişi yapıldı.

3 08 ŞUBAT 2014 Odamız Eğitim Komisyonu tarafından İNTERLİFE Sağlık ürünleri işbirliği ile MEDİKAL MALZEMELERİN TANITIMI UBB (Ulusal Bilgi Bankası) kaydı yapılması, SGK ya fatura edilme yöntemlerinin aktarıldığı eğitim yapıldı. 10 ŞUBAT 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN; Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinin staj düzenlemeleri ve staj sınavlarının akreditasyon yerinde inceleme ekibi ile görüşülmesine ilişkin bölge eczacı odalarının bulunduğu toplantıya katıldı.

4 12 ŞUBAT Dönem Merkez Heyeti Kamuda Çalışan ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu toplantısına Odamız Temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Abid AYDIN ve Kamu Eczacımız Ecz. Özge UĞUR katıldı. Toplantıda; kamuda çalışan eczacıların özlük hakları, çalışma koşulları, hastane eczanelerinin durumu, akademisyen eczacıların durumu ile ilgili genel değerlendirmeler yaptılar ve bölgelerindeki sorunları aktardılar. Öğleden sonra yapılan oturumda ise, Eczacılıkta Uzmanlık Yasa Tasarısı Taslağı olarak bilinen metnin, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda kurulan Alt Komisyon dan geçen şekli incelendi. 13 ŞUBAT 2014 Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus ALPARSLAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür GÖLGE Odamızı ziyaret etti.

5 13 ŞUBAT 2014 Odamız Konferans Salonunda MHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin SÖZLÜ, Seyhan Belediyesi Başkan Adayı Abdullah ÇALIŞKAN, Çukurova Belediyesi Başkan Adayı Ali Uğur AKBAŞ, Yüreğir Belediyesi Başkan Adayı Yücel BAYRAM yerel seçimlerle ilgili olarak üyelerimize projelerini anlattılar. Sarıçam Belediyesi Meclis üyesi adayı Ecz. Yeşim AKKAŞ da üyelerimize bir konuşma yaptı. 13 ŞUBAT 2014 Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak HDP (Halkların Demokratik Partisi) Seyhan Belediyesi Eşbaşkan Adayı Ayhan BİLGEN, HDP Adana İl Eşbaşkanı Yusuf TEK,, Meral TATAR ve Ecz. Mehmet Ali GÜLŞEN Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

6 13 ŞUBAT 2014 (ADAMOB) Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Başkanları: Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan YAMAN, Adana Tabip Odası Başkanı Dr.Ali İhsan ÖKTEN, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Gaffar AKTOZ, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım BİÇER, Adana Makine Mühendisleri Başkanı Hüseyin ATICI, Yaklaşan Yerel Seçimler, Adana ya yapılması gereken Yeni Adliye Binası, ve Fatma Kemal Timuçin Kalp Hastanesi nin Diş Hastanesi ne dönüştürülmesi ile ilgili Odamızda ADAMOB un 1.Toplantısını yaptılar. 18 ŞUBAT Dönem Merkez Heyeti tarafından kurulan İstihdam ve Girişimcilik Komisyonu ilk toplantısına Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Erdem KIZILTEPE ve Ecz. Zuhal Seher CENGİZ katıldı. KOSGEB, TÜBİTAK gibi fon kaynaklarından hibe, girişimcilik destekleri almak, eczacılara yeni istihdam alanları yaratılmasına ilişkin projeler geliştirmek, uygulamaya koymak ve eczacı kadrolarını takip etmek gibi konularda görüşüldü.

7 18 ŞUBAT 2014 Odamız Eğitim Komisyonu ve BD ( Becton, Dickinson and Company) firması işbirliğinde Eczane Teknisyenlerimize yönelik Enjeksiyon tekniğinin önemi, yanlış uygulamalar sonucu oluşan komplikasyonlar ve kalem iğnesinin tedavideki yeri konulu eğitim Odamızda düzenlendi. 18 ŞUBAT 2014 Odamız Eğitim Komisyonu ve Adana Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından geçen yıl başlatılan Farmakoloji Eğitimi yeni konularla devam edecektir. Eğitim ile meslektaşlarımızın hem geçmiş farmakoloji bilgilerini tazelemek, hem de eksik bilgilerin güncel farmakoloji bilgileriyle tamamlanması amaçlanmaktadır. Eğitimler, her Salı akşamı saatleri arasında Adana Eczacı Odası Akademi Salonunda gerçekleşecektir. Mayıs ayına kadar sürecek eğitim, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji ABD Başkanı Prof. Dr. Ergin ŞİNGİRİK hocamız tarafından verilecektir. 19 ŞUBAT 2014 Odamız Eğitim Komisyonu ve BD ( Becton, Dickinson and Company) firması işbirliğinde meslektaşlarımıza yönelik Enjeksiyon tekniğinin önemi, yanlış uygulamalar sonucu oluşan komplikasyonlar ve kalem iğnesinin tedavideki yeri konulu eğitim düzenlendi. 19 ŞUBAT 2014 Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Faruk ÖNAL, Türk Eczacıları Birliği nde düzenlenen Denetleme Kurulu Başkanları Toplantısına katıldı. Toplantıda; bölge eczacı odaları denetleme kurullarının görev, yetki ve sorumlukları, denetleme kurulunun toplantı ve çalışmaları, denetleme kuruluna seçilme şartları, denetleme kurulu raporları konularına ilişkin görüşme yapıldı.

8 20 ŞUBAT 2014 Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti 39. Dönem İlaçta Durum Komisyonu na Odamızı Temsilen Saymanımız Ecz. Sühendan TOKSÖZ ve Ecz. Gökçe BOZ katıldı. Toplantıda; ilaç pazarına ilişkin güncel verileri ve ilaçta durum konusunda yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü. 20 ŞUBAT 2014 Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak yeniden Seyhan Belediye Başkanı adayı olan AK Parti Seyhan Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Azim ÖZTÜRK Odamızı ziyaret etti.

9 21 ŞUBAT 2014 Odamız ve EDAK işbirliği ile EDAK Satış Geliştirme Yöneticisi Sayın Hakan Tolunay'ın sunumu ile Odamız toplantı salonunda meslektaşlarımıza "Değişen ve Gelişen Eczane" konulu eğitim düzenlendi. 21 ŞUBAT 2014 Odamız ve EDAK işbirliği ile EDAK Satış Geliştirme Yöneticisi Sayın Hakan Tolunay'ın sunumu ile Odamız toplantı salonunda eczane teknisyenlerimize "Değişen ve Gelişen Eczane" konulu eğitim düzenlendi.

10 21 ŞUBAT 2014 Sosyal Faaliyetler Komisyonumuz; Odamızda playstation turnuvası düzenledi. Turnuva sonucunda Ecz. Muzaffer NECEF birinci oldu. 23 ŞUBAT 2014 Yönetim Kurulumuz, Kamu Eczacıları Komisyonumuz tarafından organize edilen sabah kahvaltısında; SGK, Kamu ve Özel Hastaneler ile Üniversite Hastanelerinde görevli meslektaşlarımızla bir araya geldi.

11 26 ŞUBAT 2014 Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Tuba ULULAR DEVECİ Odamızı temsilen İl Tütün Kurulu toplantısına katıldı. 26 ŞUBAT Dönem Merkez Heyeti tarafından kurulan Deontoloji Tüzüğü Komisyonu nun Ankara da yapılan toplantısına Haysiyet Divanı Başkanımız Ecz. Ali ÇEVRİM katıldı. 27 ŞUBAT 2014 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İşbirliğinde Odamız toplantı salonunda Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Bilim Dalında Prof. Dr. Süleyman ÖZBEK in sunumu ile Romatolojik Hastalıklara Yaklaşım konulu eğitim yapıldı.

12 YENİ AÇILAN ECZANELER ŞUBAT 2014 KINALI ECZANESİ ECZ.EREN KINALI ELİF EROL ECZANESİ ECZ.ELİF EROL ÇETİN ECZANESİ ECZ.FUNDA ÇETİN SOLAK ECZANESİ ECZ.MUSTAFA SOLAK NAKİL OLAN ECZANELER ŞUBAT 2014 KARDEŞ ECZANESİ ECZ.KADRİYE METİN DEVİR ECZANELER ŞUBAT 2014 RUHSAT İPTALİ-KAPANAN ECZANELER ŞUBAT 2014 KAYDI SİLİNEN ECZACILAR ŞUBAT 2014 NAKİL GİDEN ECZACILAR ŞUBAT 2014 NAKİL GELEN ECZACILAR ŞUBAT 2014 YENİ ÜYELERİMİZ ŞUBAT 2014 MESUL MÜDÜRLÜK ŞUBAT 2014 İPTAL OLANLAR: GAMZE DARANCIK SARP ECZANESİ BELGE ALANLAR: ELİF CAN ÇOLAK SARP ECZANESİ KULLANILAN KREDİ ÇEŞİTLERİ ŞUBAT 2014 İŞLETME KREDİSİ 9 ECZANE AÇMA KREDİSİ 1 SOSYAL YARDIM KREDİSİ 0 NAKİL KREDİSİ 0 BAŞ SAĞLIĞI KAMU ECZACIMIZ MÜNİRE ÖZDEMİR İN BABASI

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Odamız Ecz. Ali Aysan toplantı salonunda

Detaylı

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF 1 HAZİRAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF Güney Ecza Koop 26.Olağan Genel Kurulu na katıldılar. 5 HAZİRAN

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı.

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı. 2 EKİM 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, 2010 yılında sahte Glıvec raporu karşılayan meslektaşlarımıza SGK Protokolün 6.3 maddesi gereği reçete tutarının 5 katı tutarında cezai işlem uygulanması ile

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti.

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Yönetim Kurulumuz, Kozan Temsilcilik Binasında Kozanlı meslektaşlarımızla toplantı

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Seçim Kurulu ndan mazbatalar alınıp, en yaşlı üye sıfatıyla üye olan Ecz. Sühendan TÖKSÖZ e teslim edilmiştir. Ecz. Sühendan TOKSÖZ Başkanlığında yapılan Yönetim

Detaylı

DENETLEME KURULU Başkan Ecz. Faruk ÖNAL Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Ecz. Gülşah YILMAZ

DENETLEME KURULU Başkan Ecz. Faruk ÖNAL Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Ecz. Gülşah YILMAZ 04 EYLÜL 2013 Adana Eczacı Odası İlaç Dışı Sağlık Ürünleri Komisyonu nun Numil ile ortaklaşa düzenlediği ve Ahmet Şerif İzgören'in de konuşmacı olduğu çalışmamız 150 kişilik bir eczacı topluluğu ile 4

Detaylı

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı.

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı. 2-3 KASIM 2013 Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Faruk ÖNAL ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Yakın Doğu Üniversitesinin düzenlediği 2-3 ve 4 Sınıf öğrencilerin staj sınavına jüri üyesi olarak

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde 1 MAYIS 2014 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası ve Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık 02 Ekim 2018 Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara da düzenlenen Eczacıların temel görev, yetki ve sorumluluk alanına giren akılcı ilaç kullanımı ve farmakovijilans alanında eczacı yetkinliğinin ve

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi.

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi. 1 ŞUBAT 2016 Geçici Koruma Statüsü altındaki kişilerin ilaçlarının Medula Sistemi üzerinden karşılanmasıyla beraber TEB ile AFAD arasında bir ilaç alım protokolü olmaması nedeniyle yaşanan sorunlar ve

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL 14 EYLÜL 2011 Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han ALPMAN Edak Ecza Koop ı Ecz. Emre BACANAK ve Yönetim Kurulu leri ile birlikte yemekli toplantı yaptı. 24-25 EYLÜL 2011 24 Eylül Cumartesi günü Adana Seyhan Oteli

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

03 EYLÜL EYLÜL 2012

03 EYLÜL EYLÜL 2012 03 EYLÜL 2012 Odamız Ecz. Ali Aysan Konferans Salonunda 6. Genişletilmiş Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda; Eczane Açma - Kapama Gün ve Saatleri ile Nöbetçi Eczane Sayılarının belirlenmesi, Kasım 2011

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 38 Dönem 1.Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 38 Dönem 1.Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına katıldı. 01 ARALIK 2011 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 38 Dönem 1.Başkanlar Danışma Kurulu toplantısına katıldı. 06 ARALIK 2011 5.11.2011 tarihli 28106 sayılı Resmi

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti. 02 NİSAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN; Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara Dore Otel de düzenlenen 38.Dönem 4.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. 03 NİSAN 2012 Yönetim Kurulumuz

Detaylı

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler. 03 ŞUBAT 2012 Sosyal Faaliyetler Komisyonumuz tarafından Adana Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezinde Karımla Evleniyorum adlı tiyatro oyunu için organizasyon yapıldı. 200 meslektaşımızın katıldığı tiyatro

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

06 KASIM 2012 07 KASIM 2012

06 KASIM 2012 07 KASIM 2012 05 KASIM 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Saymanımız Ecz. Sühendan TOKSÖZ, Aile ve Sosyal Sağlık Politikalar Müdürlüğü nden sorumlu Adana Vali Yardımcısı

Detaylı

9 MAYIS 2011. Oda Başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman Türk Eczacıları Birliği nin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı.

9 MAYIS 2011. Oda Başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman Türk Eczacıları Birliği nin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı. 01 MAYIS 2011 Yönetim Kurulumuz ve meslektaşlarımız ile birlikte saat 13.00 de Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosunun önünden başlayan ve Uğur Mumcu Meydanı nda son bulan Emeğin Birlik, Mücadele ve Dayanışma

Detaylı

11 KASIM 2011 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Türk Eczacılar Birliğinde düzenlenen İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı.

11 KASIM 2011 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Türk Eczacılar Birliğinde düzenlenen İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı. 02 KASIM 2011 Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mustafa HÜDAYİOĞLU ve Yönetim Kurulu Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulumuza başarı dileklerini ilettiler. 03 KASIM 2011 Türk Eczacıları Birliği

Detaylı

08 MART MART 2011

08 MART MART 2011 03 MART 2011 Oda Başkanımız Ecz. Burhanettin Bulut, Kanal A HABER de canlı yayın konuğu oldu. ilaç fiyatlarında yaşanan düşüşler ve bu düşüşlerin eczanelere olan etkileri hakkında bilgi verdi. 04 MART

Detaylı

08 HAZİRAN 2016 Yönetim Kurulumuz yeni göreve gelen Adana Tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

08 HAZİRAN 2016 Yönetim Kurulumuz yeni göreve gelen Adana Tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 02 HAZİRAN 2016 Çalışma Bakanlığı tarafından yapılacak İş Teftişleri, personel puantaj defteri ve bulunması zorunlu evraklar, özlük dosyasında bulunması gerekli evraklar ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Detaylı

15 Eylül Olağan Mali Genel Kurulumuz, Odamız Ecz. Ali Aysan Toplantı salonunda meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

15 Eylül Olağan Mali Genel Kurulumuz, Odamız Ecz. Ali Aysan Toplantı salonunda meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. 10 Eylül 2018 Adana Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi, Argüden Yönetişim Akademisi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen Belediye Yönetişim Karnesi Çalıştayı na Yönetim Kurulu üyemiz

Detaylı

Genel Kurulumuzun Divan Başkanlığını Ecz. Oğuzhan SÜRME, 2.Başkan A.Dinçay BAHÇECİ, Katip Üyeliklerini Ecz. Pelin YEŞİL ve Ecz. Fulya AKGÜN yaptılar.

Genel Kurulumuzun Divan Başkanlığını Ecz. Oğuzhan SÜRME, 2.Başkan A.Dinçay BAHÇECİ, Katip Üyeliklerini Ecz. Pelin YEŞİL ve Ecz. Fulya AKGÜN yaptılar. 01 EKİM 2016 2013-2014 Olağan Mali Genel Kurulumuz, Odamız Ecz. Ali Aysan Toplantı salonunda meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ın açılış konuşmasından sonra

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı.

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı. 02 HAZİRAN 2011 Abdi İbrahim İlaç Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Başkanı Nezih Barut odamıza nezaket ziyaretinde bulunmuştur. 04 HAZİRAN 2011 Oda Başkanımız

Detaylı

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MİADI GEÇEN İLAÇLARIN İL SAĞLIK

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU 3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 4 Temmuz 2018 Genç eczacılarla toplantı düzenlendi. 4 Temmuz 2018 T.E.B. Merkez Heyeti tarafından düzenlenen

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017 2 Ekim 2017 Yönetim Kurulumuz İznik İlçesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgesel sorunların da görüşüldüğü toplantıda Ecz. Emel Bektaş'ın İlçe Temsilciliği görevine devam etmesine karar verildi. 2 Ekim 2017

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık. 01 MAYIS 2012 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri içerisinde düzenlenen yürüyüşe Adana Eczacı Odası olara katıldık. 05 MAYIS 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih

Detaylı

14 OCAK OCAK OCAK 2011

14 OCAK OCAK OCAK 2011 4 OCAK 2011 Yönetim Kurulumuz, SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ecz.Fatih KAYACI ile birlikte SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi nin Çukobirlik evrak arşivi gezildi. 14 OCAK

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

06 OCAK 2012 09 OCAK 2012

06 OCAK 2012 09 OCAK 2012 06 OCAK 2012 OPET yetkilileri ile Yönetim Kurulumuz arasında yapılan görüşmeler sonucunda Adana Eczacı Odası üyelerine OPET ten indirimli akaryakıt alabilme imkânı oluşturulmuştur. Konu ile ilgili OPET

Detaylı

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü.

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2016 1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 2 Haziran 2016 Digiturk ile ortaklaşa

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

2 ARALIK 2010 9 ARALIK 2010 13 ARALIK 2010 14 ARALIK 2010

2 ARALIK 2010 9 ARALIK 2010 13 ARALIK 2010 14 ARALIK 2010 2 ARALIK 2010 Dermokozmetik ve İlaç Dışı Eczane Ürünleri Komisyonumuz 22-23 Ocak 2011 tarihinde Güneyde Eczacılık Buluşması adlı ilaç dışı eczane ürünleri etkinliği ve meslektaşlarımıza yönelik yapılacak

Detaylı

FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri..

FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri.. FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri.. Ecz. Filiz Balçay Ecz.Ayşegül Kahraman Chiesi İlaç Genel Müdürü Chiesi İlaç Rusatlandırma Müdürü Ajanda İlaç Endüstrisine Genel Bakış Eczacılık

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

4-5-6-7 KASIM 2010. 1.Gün ( 4 Kasım 2010 Perşembe)

4-5-6-7 KASIM 2010. 1.Gün ( 4 Kasım 2010 Perşembe) 4-5-6-7 KASIM 2010 37.Dönem 2.Bölgelerarası Toplantısı Adana Eczacı Odasının ev sahipliğinde Adana Hilton SA Otelinde gerçekleştirildi. 4 Kasım 2010 tarihinde Oda Başkanımız Ecz. Burhanettin BULUT un açılış

Detaylı

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No: 39/Kat:3 MERSİN KENT KONSEYİ GENEL KURULU NA

Detaylı

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 3 Nisan 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3

Detaylı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısı Toplantı Tarihi: 17.02.2014 Toplantıya Katılanlar: Şehmus Alparslan, Levent Yergök, Zafer Erbay, Deniz Kaypak Tona, Veli Gökkaya, Nuray Yumukgöz, Eyüp Civelek, Ahmet Pan Toplantı Gündemi: 1. Son toplantıdan

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS.2014-31.AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER A-) ODA GENEL YÖNETİM GİDERLERİ: 960.904,03.TL Oda genel giderlerini aşağıda dökümü

Detaylı

01 MART 2012 02 MART 2012

01 MART 2012 02 MART 2012 01 MART 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan İlçesinde bulunan Meslektaşlarımız ile Ceyhan Temsilcilik binasında toplantı yaptı. Toplantıda; TEB ile SGK arasında imzalanan 2012 SGK protokolü, Değişen Protokol

Detaylı

TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 1 Aralık 1978-27 Haziran 1981 Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 1 18

TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 1 Aralık 1978-27 Haziran 1981 Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 1 18 TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 1 Aralık 1978-27 Haziran 1981 Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 1 18 şeması ( 3 / 4 ) Türk Eczacıları Birliği'nin Merkez 2 18 Organları ( 3 / 5 ) 18 3 19.Büyük Kongre gündemi

Detaylı

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar

Detaylı

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü.

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. ÇALIŞMA RAPORU 1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. 1 Mart 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle-

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Meriç KALAYCIOĞLU 2 Şubat 2010 - Salı 9 Şubat 2010-Salı TEB Merkez Heyeti, ilaç firmalarını temsil eden der- nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Harun Kızılay, Maliye Bakanlığı Müsteşarı

Detaylı

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti.

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti. 1 Kasım 2017 Suriyeli hastaların kesintiye uğrayan reçeteleri ile ilgili Ankara'da yapılan İtiraz Komisyonu toplantısına Odamızı temsilen Ecz. Ümit Cömert katılım sağladı. Tek dosyanın görüşüldüğü toplantıda

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı.

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. 5 Nisan 2016 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) 27 ŞUBAT 2012, PAZARTESİ 09:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı Sn. M. Süreyya Süner ile Mali

Detaylı

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 4 Ocak 2018 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 2 dosya görüşüldü, 2 ödeme kararı alındı. 5 Ocak 2018 TEB Merkez Heyeti tarafından Ankara'da yapılan Reçetesiz ilaç uygulaması hakkında

Detaylı

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği nde 27 Mayıs 2014 tarihinde Kömür Madenlerinde Jeoloji Mühendisinin Yeri ve Soma Faciası konulu

Detaylı

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni 1 2 3 4 5 01 Eylül 2010 tarihinde, Türkiye Barış Meclisi Diyarbakır girişiminin 1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle kurduğu barış çadırına Diyarbakır İKK tarafından gerçekleştirilen ziyarete Şube Yönetim

Detaylı

EYLÜL 2018 ÇALIŞMA RAPORU

EYLÜL 2018 ÇALIŞMA RAPORU EYLÜL 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN SURİYELİ SIĞINMACILARA AİT REÇETE

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MERSİN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ DÜZENLENEN ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 16 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde, gerçekleştirilen onlarca etkinliğin

Detaylı

ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2019 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

MERSİN ECZACI ODASI ÇALIŞMA RAPORU 2017 EYLÜL / EKİM

MERSİN ECZACI ODASI ÇALIŞMA RAPORU 2017 EYLÜL / EKİM MERSİN ECZACI ODASI ÇALIŞMA RAPORU 2017 EYLÜL / EKİM 23/24 EYLÜL ODAMIZIN OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU YAPILDI Odamızın 2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 23 Eylül tarihinde 171 üyenin katılımı ile Odamızda

Detaylı