Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığına Genel Ġdari Hizmetleri sınıfından münhal

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığına Genel Ġdari Hizmetleri sınıfından münhal"

Transkript

1 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından: MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığına Genel Ġdari Hizmetleri sınıfından münhal 7 ve 8. dereceli kadrolara atama yapmak üzere; 1 inģaat mühendisi, 1 bilgisayar mühendisi, 1 fizik mühendisi, 1 mimar (genel), 2 çevre mühendisi, 2 harita mühendisi ile 2 Ģehir ve bölge planlamacısı olmak üzere yazılı ve sözlü olarak iki aģamalı sınavla toplam 10 MüfettiĢ Yardımcısı alınacaktır. 1 - Yazılı sınav: GiriĢ sınavının yazılı bölümü Ankara'da 28 Haziran 2015 tarihinde yapılacaktır. Yazılı sınavın hangi adres ve saatte yapılacağı adresinde ve Sınav GiriĢ Belgelerinde belirtilecektir Sözlü sınav ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA adresinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığı Sınav Komisyonunca yapılacak olup adayların hangi tarih, saat ve yerde sınava girecekleri yazılı sınav sonuçlarının ilanından sonra ayrıca internet sayfasından duyurulacaktır Sınava katılmak isteyenlerde aranacak Ģartlar: /7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde yazılı genel Ģartları taģımak, Üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren; bilgisayar, inģaat, fizik, harita ve çevre mühendisliği ile mimarlık ve Ģehir ve bölge planlama bölümlerinden birini ya da bunlara denkliği, yetkili makamlar tarafından kabul olunan yurtdıģı öğretim kurumlarından birisini bitirmiģ olmak, Ocak 2015 tarihinde 35 yaģını doldurmamıģ olmak (01/01/1980 ve daha sonra ki bir tarihte doğanlar), Sağlık durumu her türlü iklim ve yolculuk koģullarına elveriģli olmak, müfettiģlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya engeli bulunmamak, BaĢkanlıkça yapılacak araģtırma sonucuna göre sicil, tutum ve davranıģları yönünden müfettiģliğe engel durumu olmamak, ve 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almıģ olmak,

2 gerekir Sınava girebilecek meslek grupları ve kabul edilecek aday sayıları: Sınava müracaat eden adayların, yukarıda belirtilen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P3 puan türü sırasına göre; ĠnĢaat mühendisliği bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 20, Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 20, Fizik mühendisliği bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 20, Mimarlık bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 20, Çevre mühendisliği bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 40, Harita mühendisliği bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 40 ve, ġehir ve Bölge Planlama bölümü mezunlarından en yüksek puanlı ilk 40, aday arasında yer almak üzere açıktan atama yapılacak 10 MüfettiĢ Yardımcısı kadro sayısının (meslek grupları kendi içinde ayrı ayrı dikkate alınarak) 20 katı olacak Ģekilde toplam 200 aday yazılı sınava davet olunacaktır. KPSS baģarı düzeyi eģit olan adaylardan gün/ay/yıl olarak doğum tarihlerine göre yaģı daha küçük olana öncelik verilecektir Öngörülen bir meslek grubundan istenen sayı ve nitelikte müracaat veya yazılı sınavı kazanan olmaması halinde, yerine yazılı sınavı kazananlar arasından hangi meslek grubundan sözlü sınavla müfettiģ yardımcısı alınacağına Bakanlığımızca karar verilecektir Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi Bakanlık hizmet binalarının kapılarında (Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığının bulunduğu Ek Bina; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığı, GMK Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA, Ana Bina: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı EskiĢehir Yolu 7. Km Cadde No: Çankaya/ANKARA) adresleri ile ( sayfasından duyurulacak olup ayrıca adaylara posta yolu ile bildirimde bulunulmayacaktır. 3 -Yazılı sınava giriģ baģvurusu: Sınava giriģ baģvurusu ( internet adresinden 28 Mayıs 2015 saat: Haziran 2015 saat: tarihleri arasında yapılacaktır.

3 4 - Sınava müracaat: Aday baģvuru formu ( adresindeki prosedüre göre elektronik ortamda doldurulacaktır. (Formda yer alacak olan kimlik bilgileri sistem tarafından doğrulanacaktır.), Bir fotoğraf, (Son 1 yıl içerisinde çekilmiģ olacak ve aday tarafından sisteme yüklenecektir.) Adayın tercih edeceği 2013 ya da 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS P3) puanı sistem tarafından otomatik olarak sorgulanacaktır Yükseköğretim kurumu diploma veya bitirme belgesi, (aday tarafından sisteme yüklenecektir.) 5 - BaĢvurular duyuruda belirtilen tarih ve saate kadar yapılacak olup bu tarih ve saatten sonra yapılacak baģvurular sistem tarafından kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı beyanları içerdiği anlaģılan baģvurular dikkate alınmayacağı gibi bu durumu tespit edilenler hakkında gerekli yasal iģlemler yapılacaktır Elektronik ortamda baģvuruyu yapan adayın baģvurusunun tamamlanabilmesi için "BAġVURUYU KAYDET" adımı yeterli olmamakta sınav baģvurusunun tamamlanabilmesi için adayların mutlaka "BAġVURUYU ONAYLA" butonunu kullanmaları gerekmektedir GiriĢ sınavına kabul edileceklerin listesi Bakanlık ( internet sayfasında 19 Haziran 2015 tarihinde saat 17.00'a kadar duyurulacak ve bu duyuruda adayın adı, soyadı, numarası, sınava gireceği yerin adresi, gün ve saati belirtilecektir KPSS P3 puan sıralamasına göre yazılı sınava girmeye hak kazananların ilanını müteakiben Sınav GiriĢ Belgeleri, 22 Haziran 2015 Pazartesi günü saat:10.00'dan itibaren baģvurunun yapıldığı ( internet adresinden aday tarafından yazdırılacak olup adayların adreslerine postalanmayacaktır Adaylar sınava gelirken, Fotoğraflı Sınav GiriĢ Belgesi ve kimlik tespitinde kullanılmak üzere T.C. Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi veya pasaport ile yeteri sayıda kurģun kalem ve silgi getireceklerdir Sınav Konuları: a. Kompozisyon, yazım ve anlatım tekniği - yazılı, b. Ekonomi ve Maliye bilgisi (Türkiye Ekonomisi ile Güncel Ekonomik Sorunlar ve Maliye Politikası) - test c. Hukuk Bilgisi (Anayasa, Ġdare Hukuku ve Ġdari Yargı) - test,

4 d. Alan bilgisi (mezun olduğu bölümle ilgili) - test, olarak dört grup Ģeklinde uygulanacaktır Sınav soru gruplarının toplam puanın tespitindeki ağırlıkları: Adayların yazılı sınavdaki baģarıları tespit edilirken; a. Kompozisyon, yazım ve anlatım tekniği yazılı standart puanı %15, b. Ekonomi ve Maliye bilgisi (Türkiye Ekonomisi ile Güncel Ekonomik Sorunlar ve Maliye Politikası) testi standart puanı %10, c. Hukuk Bilgisi (Anayasa, Ġdare Hukuku ve Ġdari Yargı) testi standart puanı %10 ve, d. Alan bilgisi testi standart puanı %65, oran ağırlığında hesaplanarak toplam puan elde edilecektir Yazılı sınava giren adaylardan her ders grubundan en az 50 puan almak Ģartıyla 7.2. maddesine göre hesaplanacak ağırlıklı not ortalaması 70 ve üzeri olan adaylar yazılı sınavı barajını geçmiģ sayılacaktır. 8 - Sonuç ilanı ve sözlü sınava çağrılacak aday sayıları: 8.1. Yazılı sınavda baģarı gösteren en yüksek puanlı adaydan baģlamak ve ataması yapılacak kadro sayısının beģ katı olmak üzere; ĠnĢaat mühendisliği bölümü mezunlarından ilk 5, Bilgisayar mühendisliği bölümü mezunlarından ilk 5, Fizik mühendisliği bölümü mezunlarından ilk 5, Mimarlık bölümü mezunlarından ilk 5, Çevre mühendisliği bölümü mezunlarından ilk 10, Harita mühendisliği bölümü mezunlarından ilk 10 ve, ġehir ve Bölge Planlama bölümü mezunlarından ilk 10 aday olmak üzere toplam 50 aday sözlü sınava davet olunacaktır.

5 8.2. Yazılı sınav sonuçları 15 Temmuz 2015 tarihi saat 17.00'ye kadar açıklanarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığı ( internet adresinden, Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığının çalıģma adresi olan GMK Bulvarı 128/B adresindeki ek bina kapısında ilan edilecektir Sözlü sınava girecek adayların baģvuru formunda belirtikleri adreslerine taahhütlü mektup ile sınavın yeri, günü ve saati bildirilecek ve ayrıca ( internet adresinden de duyurulacaktır. BaĢarılı olamayanlar sözlü sınava alınmayacaklardır. Sözlü sınava girmeye hak kazanamayanlara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 9 - Sınav sonucuna itiraz edilmesi: Adaylar, sonuçların kendilerine tebliğinden itibaren 10 gün içerisinde yazılı ve sözlü sınav sonuçları için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve TeftiĢ BaĢkanlığına itiraz edebilecekler ve itiraz tarihinden itibaren 5 iģ günü içerisinde itirazlar sonuçlandırılarak adreslerine bildirilecektir Yazılı sınavı kazanan adaylardan, sözlü sınav için istenecek belgeler: ,5x6 ebadında son bir yıl içinde çekilmiģ 3 adet fotoğraf, Kendi el yazısı ile yazılmıģ meslek veya iģleri, eğitim durumu, kendisi hakkında bilgi verebilecek iki kiģinin adları ve adresleri, yüksek öğretimden sonra ne gibi iģler yaptığını belirten özgeçmiģi Varsa, yabancı dil bilgi düzeyini gösteren belge ya da (bizzat BaĢkanlığa belgenin aslı ile birlikte gelinmesi durumunda) BaĢkanlıkça onaylı sureti Yazılı sınavı kazanan adaylar yukarıda yer alan belgeleri ve bilgileri sınav sonucunun internet ortamında ilanı ya da sonucun kendilerine tebliği tarihinden itibaren BaĢkanlığa ulaģtıracaklardır ya da bizzat gelerek teslim edeceklerdir. Ancak bu bilgi ve belgelerin her koģulda sözlü sınavın yapılacağı tarihten önce BaĢkanlığa ulaģtırılması gerekmektedir Sözlü sınav konuları ve sözlü sınavın baģarılması: Sözlü sınava girmeyi hak eden adaylara yazılı sınav konu gruplarından sorular yöneltilecek olup ayrıca; adayların genel kültür bilgilerinin yoklanması yanında, zeka, anlama, algılama, anlatım ve temsil yeteneği gibi özellikleri de değerlendirilerek, sözlü sınav için tek bir not verilecektir Sözlü sınav notu ortalaması 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri olan adaylar sözlü sınavda baģarılı sayılacaktır MüfettiĢ Yardımcılığı yazılı ve sözlü giriģ sınavının kazanılması:

6 12.1. MüfettiĢ yardımcılığı giriģ sınavının yazılı ve sözlü bölümlerinden ayrı ayrı baģarılı olanların ortalama puanları esas alınarak ve en yüksek puandan baģlamak üzere her meslek grubundan atanacak aday sayısı kadar kiģi asıl ve yine baģarı sırasına göre bir o kadarı da yedek olarak müfettiģ yardımcılığı giriģ sınavı kazanmıģ sayılacaktır Adayların giriģ sınav notunun eģitliği halinde; yazılı sınav notu yüksek olan, yazılı sınav notunun eģitliği halinde yaģı küçük olan aday baģarı sıralamasında öncelik kazanacaktır Sözlü sınavı kazanan adaylardan atama sırasında istenecek bilgi ve belgeler: Adayın, yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk koģullarına dayanıklı olduğuna dair yazılı beyanı, Askerlikle iliģiğinin olmadığına dair yazılı beyan, Adli sicil kaydının bulunmadığına dair yazılı beyan AĢağıda belirtilen meslek gruplarından sınavı kazanan adaylar arasından istekli olanlar öncelikli olmak üzere, istekli çıkmaması halinde ise 12.1 numaralı maddeye göre yapılacak sıralama sonucunda daha az puanı olan 1 çevre mühendisi ile bir Ģehir ve bölge planlamacısı Ġstanbul Grup BaĢkanlığında, 1 harita mühendisi ile inģaat mühendisi ise Ġzmir Grup BaĢkanlığında, teorik eğitimin tamamlanmasını müteakiben Bakanlığımızca uygun görülecek bir tarihte görevlendirilecektir Asil adaylardan ataması yapılamayan veya ataması yapıldığı halde göreve baģlamayan ya da göreve baģladıktan sonra üç ay içerisinde ayrılanların meslek grubuna göre yerine aynı gruptan, aynı gruptan atanacak yedek aday yoksa sınavı kazanan diğer yedek adaylar arasından baģarı sırasına göre atama yapılacaktır Adayların bilgi ve beyanları ile ilgili yasal sorumlulukları: Sınavı kazanan adayların bu madde gereğince yaptıkları beyanların ve sundukları belgelerin doğru olmaması halinde sınavları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmıģ olsa bile bu durumun sonradan ortaya çıkması halinde atamaları iptal edileceği gibi, bu nedenle hiçbir hak talep edemeyecekler ve haklarında gerçeğe aykırı beyanda bulunmaları gerekçesiyle 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca adaylar, sınava müracaat sırasında bu maddede belirtilen bir hususun meydana gelmesi halinde hiçbir hak talebinde bulunmayacaklarını yazılı sınav yerinde imzalayacakları BaĢvuru Formu ile taahhüt edeceklerdir.

7 ÖNEMLĠ HATIRLATMA: Sınav ve kurumsal bilgiler hakkındaki açıklama ve muhtemel sorularınız için "( internet sayfamızdaki "MüfettiĢ Yardımcılığına GiriĢ Tanıtım Sunusu" ve "Sıkça Sorulan Sorular" baģlıklı dokümanlardan bilgi edinebilirsiniz. Sınavda bütün adaylarımıza baģarılar dileriz.

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri

Detaylı

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından; T.C. BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞINA GİRİŞ SINAVI İLE AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ UZMAN YARBIMCISI ALINACAKTIR. A. GENEL BİLGİLER

Detaylı

ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU:

ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU: ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Teftiş

Detaylı

TARIM ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TĠGEM) MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU

TARIM ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TĠGEM) MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU TARIM ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TĠGEM) MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I- SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER: Tarım ĠĢletmeleri Genel Müdürlüğü (TĠGEM) TeftiĢ Kurulu BaĢkanlığı emrinde münhal bulunan,

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SĠVĠL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIġMA SINAVI ĠLE 5431 SAYILI SĠVĠL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT VE GÖREVLERĠ

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU T.C. MALĠYE BAKANLIĞI HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER: Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Muhakemat Müdürlükleri

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 30 kişi, - Hukuk,

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 60 kişi, - Hukuk,

Detaylı

KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA KURUMUNDAN KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV ĠLANI

KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA KURUMUNDAN KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV ĠLANI KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA KURUMUNDAN KĠġĠSEL VERĠLERĠ KORUMA UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV ĠLANI 1 - KiĢisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Sınavı: KiĢisel Verileri Koruma Kurumunda Genel Ġdare Hizmetleri

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI YARIġMA SINAVI ĠLANI 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI :

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevlendirilmek üzere boş bulunan

Detaylı

yılı KPSS puanı I-GENEL ŞARTLAR :

yılı KPSS puanı I-GENEL ŞARTLAR : GÜMRÜK VE TĠCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN SÖZLEġMELĠ PERSONEL ALIM ĠLANI 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye iş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınav ile Genel idare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli kadrolarda istihdam edilmek

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezinde genel idari hizmetleri

Detaylı

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER BaĢkanlığımızca, aģağıdaki tabloda belirtilen yerlerde açık bulunan kadrolara atanmak üzere, 1750 (binyediyüzelli)

Detaylı

Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan Sayısı

Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan Sayısı GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI DEVLET GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Başkanlığımızda açık bulunan kadrolara atanmak üzere; Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan

Detaylı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız merkez teşkilatında münhal bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliği kadrolarına naklen (kurum içi) alım yapmak üzere sözlü sınav yapılacaktır.

Detaylı

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak.

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak. Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan, aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen "Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı" kadrolarına atama yapmak için iki aşamalı (yazılı

Detaylı

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER BaĢkanlığımızca, aģağıdaki tabloda belirtilen yerlerde açık bulunan kadrolara atanmak üzere, 1000 (bin)

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI YARIŞMA SINAVI İLE AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI I. GENEL BİLGİLER Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzmanlığı Yönetmeliği kapsamında Merkez

Detaylı

GRUPLAR FAKÜLTE/BÖLÜM SAYI. Birinci Grup Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İktisadi ve İdari Bilimler 35

GRUPLAR FAKÜLTE/BÖLÜM SAYI. Birinci Grup Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İktisadi ve İdari Bilimler 35 TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınavla Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUAT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri

Detaylı

GEÇĠCĠ KUR'AN KURSU ÖĞRETĠCĠSĠ SINAV ĠLANI

GEÇĠCĠ KUR'AN KURSU ÖĞRETĠCĠSĠ SINAV ĠLANI GEÇĠCĠ KUR'AN KURSU ÖĞRETĠCĠSĠ SINAV ĠLANI DUYURU 10/09/2018 ANKARA ĠL MÜFTÜLÜĞÜNDEN: İlimiz Müftülüğüne bağlı İlçe Müftülüklerinde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminde, GeçiciÖğreticiye ihtiyaç duyulan

Detaylı

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI PERSONEL VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI haberleşme uzman yardımcısı 2 (iki) havacılık uzay teknolojileri uzman yardımcısı alımı ilanı BİK İlan No : ILN00454084

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER: Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Muhakemat Müdürlükleri

Detaylı

- 1 inci Grup: Gıda Mühendisliği lisans programından mezun olanlardan 1 (bir) kişi,

- 1 inci Grup: Gıda Mühendisliği lisans programından mezun olanlardan 1 (bir) kişi, Et ve Süt Kurumu Müfettiş Yardımcısı Alımı 2015 Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünden: MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK)Teftiş

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Gümrük ve Ticaret Bakanlığına İlk Defa Yapılacak Atamalar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda aşağıda sınıfı, genel ve özel şartları,

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliği gereğince;

Detaylı

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 67 sayılı Devlet

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI

GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI GELĠR ĠDARESĠ BAġKANLIĞI DEVLET GELĠR UZMAN YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER Başkanlığımızca, aşağıdaki tabloda açık bulunan (A) grubu kadrolara atanmak üzere, 400 (dört yüz)

Detaylı

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla merkez teşkilatına; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCILIĞI SINAVI BAŞVURU E-KILAVUZU http://www.sgk.gov.tr/ MÜRACAAT VE SÖZLÜ SINAV TARİHİ MÜRACAAT TARİHLERİ SINAVA KATILACAKLARIN İLAN TARİHİ 24 Ekim

Detaylı

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 sayılı Devlet

Detaylı

II-Özel Şartlar: Sıra No Unvan Teşkilatı Nitelikler Puan Türü. Alım Yapılacak Sınıfı Alım Yapılacak iller

II-Özel Şartlar: Sıra No Unvan Teşkilatı Nitelikler Puan Türü. Alım Yapılacak Sınıfı Alım Yapılacak iller GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen

Detaylı

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU EK - 1 İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER: Maliye Bakanlığı merkez teşkilatında yer alan Başkanlık, Genel Müdürlük ve Müstakil Daire Başkanlıklarında

Detaylı

Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday belirlenecektir.

Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday belirlenecektir. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen

Detaylı

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : 29844 YÖNETMELİK Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden: DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İLK DEFA AÇIKTAN ATANACAK MÜHENDİS PERSONEL HAKKINDA SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM 22 Şubat 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28921 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: YÖNETMELİK ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ANABĠLĠM DALLARI KONTENJAN YÜKSEK ALES LĠSANS Doktora Puan Türü Tezli Tezsiz ANALĠTĠK KĠMYA 7-7 SAY. FARMAKOGNOZĠ 10-5 SAY. Fitoterapi (II.Öğretim)

Detaylı

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- AĢağıda yer alan tabloda gösterildiği Ģekilde Ġstanbul Maden ve Metaller Ġhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne

Detaylı

İ L A N. Adalet Bakanlığından

İ L A N. Adalet Bakanlığından İ L A N Adalet Bakanlığından Bakanlığımızca, ekte mahal ve sayısı belirtilen genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 5-12 dereceli kadrolara, uygulama sınavını yapmak üzere Sınav Birimi olarak yetki verilen

Detaylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından:

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın, sınıfı,

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER: Maliye Bakanlığı merkez teşkilatında yer alan Başkanlık, Genel Müdürlük ve Müstakil Daire Başkanlıklarında

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU 2012 DİKKAT: Bu kılavuzu Bu kılavuzu dikkatle dikkatlice okuyunuz. okuduktan sonra

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV DUYURUSU Başkanlık 5978 sayılı Kurum yasasının 23 üncü maddesi uyarınca yazılı ve sözlü sınavla 10 adet Yurtdışı

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü Sayı :B.08.0.YEG.0.18.04.05-1948 04 HAZĠRAN 2008 Konu :Beş Türk Cumhuriyetinde bulunan Eğitim Müşavirlikleri Kadrolarına Atanacak Personelin

Detaylı

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR:

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR: T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM)

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM) MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1-SINAVIN AMAÇ VE KAPSAMI: 1.1) 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 3 adet sözleşmeli

Detaylı

Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI DUYURUSU I - YARIŞMA SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLER: Sağlık Bakanlığı ve bağlı

Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI DUYURUSU I - YARIŞMA SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLER: Sağlık Bakanlığı ve bağlı Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI DUYURUSU I - YARIŞMA SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLER: Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının (Türkiye Halk Sağlığı Kurumu/THSK, Türkiye Kamu Hastaneleri

Detaylı

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aģağıda belirtilen Anabilim Dallarında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU DSİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrinde münhal, aşağıda görev yeri, sınıfı, unvanı, kadro derecesi belirtilen 657

Detaylı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SARIÇAM KAYMAKAMLIĞI ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIM İLANI

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SARIÇAM KAYMAKAMLIĞI ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIM İLANI T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SARIÇAM KAYMAKAMLIĞI ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIM İLANI 1. GENEL HUSUSLAR a) 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında Sarıçam ilçesi mülki

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: DEVLET MALZEME OFİSİ TEFTİŞ KURULU YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: DEVLET MALZEME OFİSİ TEFTİŞ KURULU YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 6 Nisan 2012 tarih ve 28256 sayılı Resmi Gazete de yayınlanmıştır Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: DEVLET MALZEME OFİSİ TEFTİŞ KURULU YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

SINAV DUYURUSU. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

SINAV DUYURUSU. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı SINAV DUYURUSU SINAVIN ADI Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Öğrenim dalları itibarıyla alınacak uzman yardımcısı sayısı, yazılı sınava katılabilecek aday sayısı,

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri

Detaylı

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2018-2019

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI. Genel Sekreterliği PERSONEL ALIM İLANI

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI. Genel Sekreterliği PERSONEL ALIM İLANI T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI Genel Sekreterliği PERSONEL ALIM İLANI Adana ve Mersin illerinde faaliyet gösteren Çukurova Kalkınma Ajansı na, analitik düģünen, ekip çalıģmasına yatkın, Ġngilizceyi iyi

Detaylı

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR:

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR: T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 201-2019

Detaylı

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Uludere Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN:

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN: SAĞLIK BAKANLIĞINDAN: SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI DUYURUSU I- YARIŞMA SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLER: Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının (Türkiye Halk Sağlığı Kurumu/THSK, Türkiye Kamu Hastaneleri

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227

24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227 24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1004720 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir:

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir: T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI 1- GENEL T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece Hazine

Detaylı

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü yardımcısı kadrosuna sınav (yazılı ve sözlü) sonucuna

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Bakanlığımız merkez teşkilatında (ANKARA) görevlendirilmek amacıyla;

Detaylı

KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ

KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ Ankara, 2014 KAMU GÖZETİMİ, MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU 1- KGK HAKKINDA BİLGİ 02/11/2011

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 Öğretim yılı Ders Ücreti Karşılığı Öğretmenlik Başvuru Kılavuzu,

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2014 2015 EğitimÖğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

KPSS PUAN SIRASINA GÖRE ALINACAK UNVANLAR KPSS PUAN TÜRÜ SAYISI KPSSP-93 İHL+ÖNLİSANS 6 KPSSP-3 İHL+LİSANS 3 2 DİZGİ OPERATÖRÜ KPSSP-3 LİSANS 2

KPSS PUAN SIRASINA GÖRE ALINACAK UNVANLAR KPSS PUAN TÜRÜ SAYISI KPSSP-93 İHL+ÖNLİSANS 6 KPSSP-3 İHL+LİSANS 3 2 DİZGİ OPERATÖRÜ KPSSP-3 LİSANS 2 D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız merkez teşkilatında bulunan; 1. Büro Personeli, Dizgi Operatörü, Muhabir ve Redaktör unvanlı sözleşmeli boş pozisyonlara önlisans mezunları için

Detaylı

KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ

KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI SINAV BROŞÜRÜ Ankara, 2014 KAMU GÖZETİMİ, MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU 1- KGK HAKKINDA BİLGİ 02/11/2011

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 27 Ekim 14 Kasım 2014 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik

Detaylı

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ARÜ'den Duyurular Avukat Alım İlanı Duyuru Tarihi : 05 Haziran 2018 ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı

Detaylı

ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI

ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK KADROLU PERSONEL (AŞÇI) ALIM İLANI (2018-5. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU Durum Müdürlükleri personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri ve Valilik Makamının 19/ 08 / 2013 tarih ve 2785 sayılı Onayı gereğince,

Detaylı

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik 3-Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil dınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puanı muadili bir puan almış olması gerekir. (Meslek Yüksekokulları

Detaylı

TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI ĠLANI TÜRKĠYE Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 20 (Yirmi)

Detaylı

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünden: MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere 5 adet

Detaylı