1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası"

Transkript

1

2 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye

3 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara adresinden ulaşabilirsiniz. 2. Yarışmaya katılım sağlayacak bireysel yarışmacılar belirtilen internet adresinden müracaatlarını online olarak yapacaklardır. Üniversite ekipleri ise ilgili üniversitelerin dekanlıklarınca/müdürlüklerince hazırlanmış resmi isim ve izin listesi ile yarışmaya online başvuru yaparak resmi belgelerini yarışma düzenleme komitesine ulaştırmak zorundadırlar. Üniversiteler kategorisinden her bir birimden sadece bir takım yarışmaya başvurabilecektir. 3. Yarışma katılımları Ege Şefler Şampiyonası bireysel kategorileri için 50 TL Grandprix kategorisi için 120 TL'dir. Universiade 2016 katılımları için ise üniversite takımları için 350 tl'dir. Ücretler banka havalesi veya eft ile yapıldıktan sonra dekontlar organizasyon komitesine ulaştırıldıktan sonra onaylanacaktır. Detaylı bilgi için 09:00-17:00 arasında nolu telefonla iletişim kurulabilir. Hesap Bilgileri: Türkiye İş Bankası Şube Kodu: 3030 Hesap No: IBAN: TR Üniversite takımları yarışmaya her kategori için 1 yarışmacı hazırlayacaklardır. Takımdaki her yarışmacı 2 kategoriden yarışmaya girebilecektir. Ancak Grandprix takım kategorisinde diğer kategorilerde yarışan yarışmacılardan oluşan 3 kişilik bir ekiple katılım sağlanacaktır. Grand Prix yarışması sadece takım halinde yarışmaya katılım sağlayacak ekipler içindir. Bireysel olarak 3 kişiden oluşan şefler Ege Şefler Şampiyonası bölümündeki Grand Prix kategorisine başvuruda bulunabilirler. 5. Yarışmacılar her kategori için, aldığı puana göre katılım sertifikası veya başarı sertifikası+madalya ile ödüllendirilecektir. Genel klasmanda dereceye giren ilk üç üniversite ekibine şampiyona kupaları takdim edilecektir. Genel klasman puan hesaplaması; Grand Prix yarışmasının %36'sı ve takımların diledikleri ve katılım sağladıkları 8 kategoriden alacak oldukların puanların %8'lerinin toplanması ile oluşturulacaktır. Bireysel şeflerin katıldığı Grand Prix yarışması sadece kendi içinde değerlendirilecektir. Madalya Puanlama Sistemi puan Merit puan Bronz Madalya puan Gümüş Madalya puan Altın Madalya 100 puan Altın Madalya ve distinction 6. Katılımcıların ulaşım giderleri kendileri tarafından karşılanacaktır. Yarışmada kullanacakları tüm ekipmanları yarışmacılar kendileri getirecek ancak her kategori için kullanımı zorunlu sürpriz malzemeler organizasyon tarafından temin edecektir. 7. Konaklama konusunda yarışma komitesinin anlaşmalı olduğu otellerde katılımcılara özel indirimler uygulanacaktır. Üniversite takımları için her takıma 2 oda konaklama ücretsiz organizasyon tarafından sağlanacaktır.

4 KURALLAR 1. Başvurular web adresinden online olarak yapılacak, dekanlıklar/müdürlükler tarafından onaylanmış isim ve izin listeleri adresine gönderilecektir. 2. Yarışma katılımları Ege Şefler Şampiyonası bireysel kategorileri için 50 TL Grandprix kategorisi için 120 TL'dir. Universiade 2016 katılımları için ise üniversite takımları için 350 tl'dir. Ücretler banka havalesi veya eft ile yapıldıktan sonra dekontlar organizasyon komitesine ulaştırıldıktan sonra onaylanacaktır. Detaylı bilgi için 09:00-17:00 arasında nolu telefonla iletişim kurulabilir. Hesap Bilgileri: Türkiye İş Bankası Şube Kodu: 3030 Hesap No: IBAN: TR Son başvuru tarihi, 12 ŞUBAT 2016'dır. 4. Yarışmacılar her kategori ile ilgili sürpriz verilecek ve kullanımı zorunlu tutulacak malzemeler dışında kullanmayı düşündükleri tüm gıda malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Hazır ürün kullanmak kesinlikle yasaktır. Grand Prix kategorisinde kapalı kutu uygulaması olduğundan yarışmacıların bu kategori için herhangi bir gıda maddesi getirmelerine gerek yoktur. Tüm ürünler bu kategori için yarışma komisyonu tarafından verilecektir. 5. Yarışma alanında, fritöz, ızgara, fırın, salamander, +5 buzdolabı, -18 derin dondurucu bulunmaktadır. Bunlar haricinde ihtiyaç duyulacak ekipmanlar yarışmacılar tarafından sağlanmalıdır. 6. Yarışmada Grand Prix kategorisi 90 dk, diğer tüm kategoriler 45'er dakikadır. 7. Yemeklerin sunumlarında tabakların sıcaklığı/soğukluğu ve temiz olması jüri değerlendirme kriterlerinden biridir. Yemeklerde kesinlikle dekoratif amaçlı yenilemeyen ürün kullanılması yasaktır. Jüri değerlendirme kriterleri, yarışmacının yapmış olduğu yemeğin pişirme tekniğini, malzeme kullanımını, yapmış olduğu yemeğin işçiliğine puan verecek şekilde düzenlenmiştir. Yemeklerini hazırlarken becerilerini maksimum düzeyde gösteren yarışmacıların değerlendirilmesi için jüri bilgilendirilecektir. İlgili kategori için tahsis edilmiş süre içerisinde, kasaplık ve balık filetosu çıkarmak da dahil olmak üzere, mümkün olduğunca fazla görev tamamlamak katılımcının menfaatine olacaktır. Jüri ve ödül komitesi, bazı ön hazırlıkların gerekliliği konusunda bilgi sahibidir. Kategori kriterlerinin haricinde, yalnız aşağıdakilere izin verilecektir; * Yıkanmış sebze ve meyve * Temel et suları * Pişmemiş hazır hamur (makarna kategorisi hariç) 8. Tabakların ve ekipmanların güvenliği ile ilgili olarak organizatörler tarafından gerekli bütün makul önlemler alınacaktır. Bununla birlikte, bütün malzemelerin sorumluluğu yarışmacılara aittir. Organizasyon komitesi, kişisel malzeme ve ekipmanın hasar görmesinden veya kaybolmasından sorumlu değildir. 9. Jüri menü yazılımına puan vereceğinden, reçetelerin ve özellikle yemek isimlerinin düzgün ve en az iki dilde yazılması tavsiye edilir. Grand Prix kategorisinde yarışmacıların kutuları teslim aldıktan sonra menü oluşturmaları için kendilerine 20 dakika süre verilecektir.

5 YARIŞMA KATEGORİLERİ 1. ULUSAL EGE ŞEFLER ŞAMPİYONASI Grand Prix kategorisi hariç diğer tüm kategoriler için yarışmacılara kullanımı zorunlu 3 sürpriz malzeme verilecektir. Yarışmacılar bu ürünleri ana malzeme, garnitür yada sos yapımında kullanmak zorundadırlar. Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu sistem yarışmacıların daha eşit şartlarda yarışmalarına olanak tanıyarak, yaratıcılıklarını ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. TFD 1 Restoran Başlangıç Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir başlangıç yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. Bu kategoride soğuk yada sıcak sunum yapılabilir. Mezeler, kanepeler ve Tapas tercih edilebilir. TFD 2 Taze Makarna Tabağı Yarışmacının, kendi seçtiği bir makarna cinsinden, taze yapacağı 2 kişilik makarna tabağını hazırlanması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dakika süre verilecektir. Kesinlikle hazır makarna hamuru kullanılması yasaktır. TFD 3 Kanatlı Kümes ve Av Hayvanları Tabağı Yarışmacının tercih edeceği kanatlı kümes hayvanları ve av hayvanlarından oluşan, iki (2) porsiyon yemeği hazırlanması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dakika verilecektir. TFD 4 Balık Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir balık yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. TFD 5 Et Yemeği Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir et yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. TFD 6 Türk Tencere Yemeği Tabağı Yarışmacıya iki (2) kişilik, bir etnik "Tencere Yemeği" (ana yemek) hazırlaması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dakika süre verilecektir. Yarışmacının kullanacağı ürünler özellikle Anadolu Halk Mutfağına ait, yerel kültürü yansıtan malzemelerden oluşmalıdır. Jüri nadiren kullanılan yerel ürünlere daha çok önem verecektir.

6 TFD 7 Uzakdoğu ve Asya Mutfağı Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir Uzakdoğu ve Asya Mutfağı yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. TFD 8 Modern Mutfak Uygulamaları Ana Yemek Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik yeni teknikler kullanarak oluşturacağı modern mutfak uygulamaları içiren bir ana yemek tabağının hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. TFD 9 Restoran Tatlı Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik bir sıcak veya soğuk tatlı tabağının hazırlanması ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. TFD 10 Grand Prix Her takım 3 kişiden oluşacaktır. Takımlara yarışma komitesi tarafından belirlenen ürünler teslim edilerek, 3 çeşitten oluşan (her birinden 2'şer tabak) bir menü hazırlamaları ve takdim etmeleri için 90 dakika süre verilecektir. Bu yarışmada kullanılacak ürünler alanda bulunan ve daha önceden hazırlanmış olan kutularda hazır bulunacaktır. Menü hazırlamaları için her takıma yarışma süresi öncesinde 30 dakika yemeklerin reçetelerini hazırlamaları için verilecektir. YARIŞMA KATEGORİLERİ 2. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ARASI AŞÇILIK ŞAMPİYONASI Grand Prix kategorisi hariç diğer tüm kategoriler için yarışmacılara kullanımı zorunlu 3 sürpriz malzeme verilecektir. Yarışmacılar bu ürünleri ana malzeme, garnitür yada sos yapımında kullanmak zorundadırlar. Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu sistem yarışmacıların daha eşit şartlarda yarışmalarına olanak tanıyarak, yaratıcılıklarını ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır.

7 ADU 1 Restoran Başlangıç Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir başlangıç yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. Bu kategoride soğuk yada sıcak sunum yapılabilir. Mezeler, kanepeler ve Tapas tercih edilebilir. ADU 2 Kanatlı Kümes ve Av Hayvanları Tabağı Yarışmacının tercih edeceği kanatlı kümes hayvanları ve av hayvanlarından oluşan, iki (2) porsiyon yemeği hazırlanması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dakika verilecektir. ADU 3 Balık Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir balık yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. ADU 4 Et Yemeği Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir et yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. ADU 5 Türk Tencere Yemeği Tabağı Yarışmacıya iki (2) kişilik, bir etnik "Tencere Yemeği" (ana yemek) hazırlaması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dakika süre verilecektir. Yarışmacının kullanacağı ürünler özellikle Anadolu Halk Mutfağına ait, yerel kültürü yansıtan malzemelerden oluşmalıdır. Jüri nadiren kullanılan yerel ürünlere daha çok önem verecektir. ADU 6 Uzakdoğu ve Asya Mutfağı Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik orijinal bir Uzakdoğu ve Asya Mutfağı yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. ADU 7 Modern Mutfak Uygulamaları Ana Yemek Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik yeni teknikler kullanarak oluşturacağı modern mutfak uygulamaları içiren bir ana yemek tabağının hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir.

8 ADU 8 Restoran Tatlı Tabağı Yarışmacının tercih edeceği iki (2) kişilik bir sıcak veya soğuk tatlı tabağının hazırlanması ve takdim edilmesi için 45 dakika süre verilecektir. ADU 9 Grand Prix Her takım 3 kişiden oluşacaktır. Takımlara yarışma komitesi tarafından belirlenen ürünler teslim edilerek, 3 çeşitten oluşan (her birinden 2'şer tabak) bir menü hazırlamaları ve takdim etmeleri için 90 dakika süre verilecektir. Bu yarışmada kullanılacak ürünler alanda bulunan ve daha önceden hazırlanmış olan kutularda hazır bulunacaktır. Menü hazırlamaları için her takıma yarışma süresi öncesinde 30 dakika yemeklerin reçetelerini hazırlamaları için verilecektir. YARIŞMA PROGRAMI 1. GÜN - 18 şubat PERŞEMBE EGE ŞEFLER ŞAMPİYONASU 09:00-09:45 - KAYITLAR 10:00-10:45 - TFD 1 Restoran Başlangıç Tabağı 11:00-11:45 - TFD 2 Taze Makarna Tabağı 12:00-12:45 - TFD 3 Kanatlı Kümes ve Av Hayvanları Tabağı 13:00-13:45 - TFD 4 Balık Tabağı 14:00-14:45 - TFD 5 Et Yemeği Tabağı 15:00-15:45 - TFD 6 Türk Tencere Yemeği Tabağı 16:30-1. GÜN ÖDÜL TÖRENİ

9 2. GÜN - 19 şubat CUMA EGE ŞEFLER ŞAMPİYONASU 09:00-09:45 - KAYITLAR 10:00-10:45 - TFD 7 Uzakdoğu ve Asya Mutfağı Tabağı 11:00-11:45 - TFD 8 Modern Mutfak Uygulamaları Ana Yemek Tabağı 12:00-12:45 - TFD 9 Restoran Tatlı Tabağı 13:00-13:15 - TFD 10 Grand Prix Kapalı Kutu Dağıtımı 13:15-13:35 - TFD 10 Grand Prix Menü Yazımı 13:45-15:15 - TFD 10 Grand Prix 16:00-2. GÜN ÖDÜL TÖRENİ 3. GÜN - 20 şubat CUMARTESİ UNIVERSIADE :00-09:45 - KAYITLAR 10:00-10:45 - ADU 1 Restoran Başlangıç Tabağı 11:00-11:45 - ADU 2 Kanatlı Kümes ve Av Hayvanları Tabağı 12:00-12:45 - ADU 3 Balık Tabağı 13:00-13:45 - ADU 4 Et Yemeği Tabağı 14:00-14:45 - ADU 5 Türk Tencere Yemeği Tabağı 16:00-3. GÜN ÖDÜL TÖRENİ

10 4. GÜN - 21 şubat PAZAR UNIVERSIADE :00-09:45 - KAYITLAR 10:00-10:45 - ADU 6 Uzakdoğu ve Asya Mutfağı Tabağı 11:00-11:45 - ADU 7 Modern Mutfak Uygulamaları Ana Yemek Tabağı 12:00-12:45 - ADU 8 Restoran Tatlı Tabağı 13:00-13:15 - ADU 9 Grand Prix Kapalı Kutu Dağıtımı 13:15-13:35 - ADU 9 Grand Prix Menü Yazımı 13:45-15:15 - ADU 9 Grand Prix 16:00-4. GÜN ÖDÜL TÖRENİ

11

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI Kurallar: 1. TÜM BAŞVURULAR: www.kolinhotel.com web adresinden, KOLİN Hotel Halkla İlişkiler Müdürlüğünden,

Detaylı

Ege Bölgesi Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Ege ŞeflerYarışma Kitapçığı Şubat 2018 Kuşadası/Aydın/Türkiye

Ege Bölgesi Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Ege ŞeflerYarışma Kitapçığı Şubat 2018 Kuşadası/Aydın/Türkiye Ege Bölgesi Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Ege ŞeflerYarışma Kitapçığı 21-22-23-24 Şubat 2018 Kuşadası/Aydın/Türkiye İrtibat Ofis: Yat Limanı Karşısı Derya Taksi Yanı Türkmen

Detaylı

TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU. 4-5 Kasım 2017, Çanakkale

TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU. 4-5 Kasım 2017, Çanakkale TAŞPAKON TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEMELERİ 2.ÇANAKKALE ULUSAL AŞÇILAR VE PASTACILAR ŞAMPİYONASI KATALOĞU 4-5 Kasım 2017, Çanakkale KURALLAR BAŞVURU: Başvurular www.taspakon.org.tr web adresinden online olarak

Detaylı

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir.

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir. TOKAT VALİLİĞİ TOKAT BELEDİYESİ TOKAT KENT KONSEYİ ANADOLU MEDENİYETLERİ MİRASI ETKİNLİKLERİ TOKAT YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI PROTOKOLÜ Anadolu Medeniyetleri Mirası Etkinlikleri, Tokat Mutfağını Türkiye nin

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Genç Turizmciler Yarışıyor"

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.  adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI

KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI KLASİK TÜRK MUTFAĞI KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Klasik Türk Mutfağı 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 625 sayılı

Detaylı

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( )

RONE KOEN. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN ( ) d 2017 RONE KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 15 17 Eylül 2017 1.BÜLTEN (15.07.2017) SN.RONE KOEN ANISINA 2 3 4 5 Rone KOEN Türkiye Milli Model Uçak Serbest

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

Neşè YALÇINKAYA. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN (31.08.

Neşè YALÇINKAYA. Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE Eylül BÜLTEN (31.08. d 2016 Neşè YALÇINKAYA Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 04 Eylül 2016 2.BÜLTEN (31.08.2016) SN.NEŞE YALÇINKAYA ANISINA 2 3 4 5 Neşe YALÇINKAYA Türkiye Milli

Detaylı

13UY0182-4 AŞÇI (Seviye 4)

13UY0182-4 AŞÇI (Seviye 4) i 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma 13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim 13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite 13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler 270 13UY0182-4/A5 Çorba

Detaylı

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM YARIŞMA KONUSU YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER YARIŞMA TARİHİ 19/04/2017 YARIŞMANIN AMACI KATILIM KOŞULLARI YARIŞMA KURALLARI OSMANLI SARAY YEMEKLERİ Mutfak sanatları alanında gençlerin

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 - YARIŞ İLANI İstanbul Yelken İl Temsilciliği 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn- sınıfları için

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012. (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir.

MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012. (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir. MERSİN OLBA FOTOĞRAF DERNEĞİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - MOF 2012 (Yarışmamız FIAP - TFSF Patronajlı ve UPI lisanslı olarak düzenlenmektedir.) Dört Dijital Kategori A- Genel Serbest (Siyah - Beyaz,

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2013-2014 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ 2013-2014 etkinlik dönemi Türkiye Kupası 31 Ocak - 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya-Kemer

Detaylı

SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015

SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015 SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015 DÜZENLEYEN MİMARLIK BÖLÜMÜ GRUP PAYANDA ZEYNEP POSTALLI AYŞENUR ARSLAN MERVE KAYA NİYAZİ EKİCİ İBRAHİM KOÇ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TNT FİKİR ATÖLYESİ M.FATİH TEMUR ÖMER

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması 1. Yarışmanın Vizyonu ve Amacı Bridgetti 17 köprü yarışması, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği

Detaylı

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Esat ÖZATA 2. Doğum tarihi : 21/ 03/1980 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Turizm ve

Detaylı

I. ULUSLARARASI UYGULAMALI RAKU EĞĠTĠM PROGRAMI

I. ULUSLARARASI UYGULAMALI RAKU EĞĠTĠM PROGRAMI ANADOLU ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ SERAMĠK BÖLÜMÜ I. ULUSLARARASI UYGULAMALI RAKU EĞĠTĠM PROGRAMI Eğitim Programı Tarihi: 23 27 Mayıs 2011 Son BaĢvuru Tarihi: 29 Nisan 2011 BaĢvuru Sonuçlarının

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI AT TERBİYESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 6-7-8 EKİM 2017 Göktürk / İstanbul 6.10.2017 CUMA YÜKSEK SINIF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1.AYAK YARIŞMA NO : 1 KATILIM : USTA BİNİCİLER

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI COLLEGE CUP YARIŞ İLANI 26 29 Nisan 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla College Cup Liselerarası Yelken Yarışları 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy ev sahipliğinde Karacasöğüt

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Gazipaşa Duatlonu Türkiye Finali, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya - Gazipaşa da yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : Esat ÖZATA 2. Doğum tarihi : 21/ 03/1980 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2014 CUMHURİYET KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2014 CUMHURİYET KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2014 CUMHURİYET KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI İZMİR ATLI SPOR KULÜBÜ 23-26 EKİM 2014 BUCA-İZMİR 23 Ekim 2014 Perşembe ALPER ÇİZGENAKAT ''YURT'' KUPASI(TEŞVİK) YARIŞMA NO

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur.

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur. Foto Maraton ve Yarışmanın Tanımı: Bu foto maraton ve fotoğraf yarışması, Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD), Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) organizasyonu

Detaylı

KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ

KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ DÜZENLEYEN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YARIŞMANIN AMACI Yarışma, mühendis ve mimar adayı öğrencilerin hayal gücü ile

Detaylı

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın]

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın] BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA LL L 1. Organizatörler ALTUN HEDEF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İletişim: Şöhret ALTUN Mobile/WhatsApp: 0536 500 05 73 Ömer Metin AVCIOĞLU Mobile/WhatsApp : 0553 493 24 58 Web sayfası:

Detaylı

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI ÇEŞME YELKEN İHTİSAS KULÜBÜ 2013 ELAN 210 CUP YARIŞLARI ELAN 210 CUP Organizasyonun; A- YAPISI Organizasyon ev sahipliği sekreterliği ve toplanma alanı Çeşme Yelken İhtisas Kulübü olacaktır. Organizasyon

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TYF RÜZGÂR SÖRFÜ / SLALOM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2018 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU RÜZGÂR SÖRFÜ/ SLALOM

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015

SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015 SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI 2015 DÜZENLEYEN MİMARLIK BÖLÜMÜ GRUP PAYANDA ZEYNEP POSTALLI AYŞENUR ARSLAN MERVE KAYA NİYAZİ EKİCİ İBRAHİM KOÇ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TNT FİKİR ATÖLYESİ MUHAMMED.FATİH TEMUR

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AŞÇI YARDIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

TGA Kasım Kursları BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA TL TL

TGA Kasım Kursları BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA TL TL BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TGA Kasım Kursları Ulusal ve Uluslararası Çorbalar Yöresel Lezzetler Barista Foundation Intermediate Şef Bülent Erdoğan ile her ziyafetin sıcacık başlangıcı çorbaların, farklı dillerdeki

Detaylı

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI V. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 8-12 Mart 2017 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI'17 TEKNİK ŞARTNAME KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği Çubuk Makarna Köprü Yarışması 17 1. GİRİŞ KBÜ İnşaat Mühendisliği tarafından

Detaylı

KBÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI '15 TEKNİK ŞARTNAMESİ

KBÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI '15 TEKNİK ŞARTNAMESİ KBÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ SPAGETTİ KÖPRÜ YARIŞMASI '15 TEKNİK ŞARTNAMESİ DÜZENLEYEN: http://muh.karabuk.edu.tr/insaat/ -2015- T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği Spagetti Köprü Yarışması A. GİRİŞ

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 04-08 MAYIS 2016 GÖKTÜRK-KEMER/İSTANBUL 04 Mayıs 2016 Çarşamba VETERİNER KONTROLÜ : 11:00-13:00

Detaylı

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI

TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI TÜRKİYE TRATLON FEDERASYONU KONYA AQUATLON FİNALİ YARIŞLARI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan Konya Aquatlon yarışları 3 Ekim 2015 tarihinde Konya da icra edilecektir. Akuatlon yarışları

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR)

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR) 01 Eylül 2012 Sevgili Okçular, Türkiye de ilk defa yapılacak olan uluslararası 3D Av Grand Prix 18-21 Ekim 2012 de Antalya da yapılacaktır. Organizasyon komitesi başkanı olarak bu ilginç deneyimi yaşamanız

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 /1405 RMC2 ASN Onay Tarihi: 14 / 05 /2012 ORGANİZATÖR: 1 1. YARIŞMA PROGRAMI

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI GENEL VE TEMEL PRENSİPLER Üniversite Sporları Federasyonu Yarışma Talimatı, Disiplin Talimatı ve Etik Değerleri geçerli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

SOĞUK MUTFAK AŞÇISI KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN

SOĞUK MUTFAK AŞÇISI KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN TANIM Kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, soğuk olarak tüketilen çorba, et ve deniz ürünleri, zeytinyağlı sebze ve bakliyat, meze yemekleriyle salata ve salata sosu hazırlama vb. işleri yapma

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 1. ULUSAL GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 2016 YARIŞMASI

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 1. ULUSAL GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 2016 YARIŞMASI ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI 1. ULUSAL GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 2016 YARIŞMASI Hepimiz son yıllarda bilim ve teknolojideki hızlı değişim ve gelişime tanık oluyoruz. Teknoloji tarihi; büyük küçük

Detaylı

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI atıcılık yarışmaları 04-07 ŞUBAT 2016 tarihleri

Detaylı

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi: 1 fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (9 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) OKUL BİLGİLERİ İL: İLÇE: OKUL ADI: Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

Detaylı

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İzmir 2017 6. ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) 2017 18-19-20 AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İÇİNDEKİLER Turnuva Afişi syf:3 Turnuva Programı syf:4 Katılım Şartları syf:5 Konaklama

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2019 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Marmaris'te yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER KOŞU

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL

Detaylı

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ Türkiye Eskrim Federasyonu sizleri 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da

Detaylı

İHALEYE DAVET. :SEP- 1a/21-NCB

İHALEYE DAVET. :SEP- 1a/21-NCB İHALEYE DAVET İkraz No ID No :4767-TU :SEP- 1a/21-NCB 1. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası Kalkınma Bankası ndan (IBRD) (Dünya Bankası), Orta Öğretim Projesi nin (OÖP) finansmanında kullanılmak

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ

KAYSERİ SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ ETKİNLİK DÖNEMİ KAYSERİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ İLİ KAYSERİ İLÇESİ MELİKGAZİ 2014-2015 KAYSERİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER 1. GENEL HÜKÜMLER: 13 14 20 21 ARALIK 2014 YERİ ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

Detaylı

TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI

TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI TURKISH SENIORS 2016 TÜRKİYE 50+ KATEGORİSİ 2016 BOWLING TURNUVASI 20-21 ŞUBAT 2016 ROLLHOUSE, ANKARA Rollhouse ve Trianka Bowling tarafından düzenlenen Turkish Seniors 2016 / Türkiye 50+ Kategorisi Bowling

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU ALANYA AQUATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİ YARIŞ TALİMATI Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alanya Aquatlon Şampiyonası Yarışı 16 Ekim Pazar günü Antalya-Alanya

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI YARIŞMA KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunulan özel eğitim hizmetlerinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmiş materyal

Detaylı

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ

2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ 2. ÜNSAL TÜLBENTÇİ MATEMATİK YARIŞMASI (2. ÜTMY 2013) ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum/Kuruluş Karabük Safranbolu Đlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışmanın Konusu Madde 1: T.C. ve KKTC dahilindeki ortaokulların

Detaylı