EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU"

Transkript

1

2 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU Etkinlik Tarihi: 16 Nisan 2015 Kategorisi : Ġlçelerden seçilip gelen ĠLKOKULLAR eğitim öğretim yılında Masal Anlatma etkinliğinin il finali yarışma formatından çıkarılarak Masal Anlatma ġenliği İl merkezi ve ilçe merkezlerinde yapılacak yarışmalar sonucunda seçilecek birincilerin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün belirleyeceği tarihte il merkezinde yapılacak olan şölende gösterilerini sunmaları kararlaştırılmıştır. İl merkezindeki şölende birinci olan öğrenci seçilmeyeceğinden tüm katılımcılar ödüllendirilecektir. İl merkezi ve ilçe merkezlerinde yapılacak olan Masal Anlatma Şenliği seçmeleri ise masal anlatma yarışması formatından çıkarılarak Masal Anlatma Oskarları şeklinde farklı başlıklarda ödüllendirilmelidir. Bu şekilde daha çok öğrenci mutlu edilmiş olacaktır. Ön elemelerde ve Masal Anlatma Şöleni nde süre sınırlaması bulunmamaktadır. Ġl Sosyal Etkinlikler Komisyonun önerdiği ödül baģlıkları Ģunlardır. 1. En iyi sunum yapan öğrenci. 2. En iyi kostüm. 3. En iyi müzik. 4. En iyi dekor. Her okul bu başlıklardan ayrı ayrı puanlamaya tabi tutulacak ve ayrı ayrı ödüllendirilecektir. Dört başlıktan en iyi ortalamayı yakalayan okul ildeki şölene katılmaya hak kazanacak. Ödül başlıklarının puan açılımı şu şekildedir. 1. En iyi sunum: 100 puan. Açılımı. a. Jest ve mimik: 20 puan. b. Diksiyon 20 puan. c. Sahneyi kullanma 20 puan. d. Vurgu ve tonlama 20 puan. e. Seyirci hâkimiyeti 20 puan. 2. En iyi kostüm: 100 puan ( Masal ile kostümlerin uyumu göz önünde bulundurulacak) 3. En iyi müzik: 100 puan. ( Masalın konusu ile şiirde kullanılan müzik örtüşüyor mu? Müzik masaldaki duyguyu seyirciye aktarmada ne kadar etkili ) 4. En iyi dekor: 100 puan. ( Sahnede kullanılan dekor ile masaldaki konu ne derece uyumlu. )

3 ARTVĠN ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LĠSE KATEGORĠSĠ TÜRK HALK MÜZĠĞĠ SOLO SES YARIġMASI ġartnamesġ Etkinlik Tarihi: 16 Nisan 2015 Kategorisi : Ġlçelerden seçilip gelen ORTAÖĞRETĠM öğrencileri AMAÇ: Bu yarışma; Kültürümüzü özümsemek, duygularımızı ve düşüncelerimizi en güzel biçimde dile getiren halk müziğimizin yayılıp yaşatılmasını sağlamak, gençlerimizin serbest zamanlarının bu tür olumlu etkinliklerle değerlendirilmesine katkıda bulunmak,türk Halk Müziğini sevdirmek ve tanıtımına katkıda bulunmak amatör yorumculuğu teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. ESASLAR: 1-Yarışma liseler arası kategoride yapılacaktır. 2-Yarışmaya her okuldan bir öğrenci katılacaktır. 3-Resmi yazı ile bildirimde bulunmayan okullar yarışmaya katılamayacaklardır. 4-Yarışmalara etkili bir katılımın sağlanması için gerekli duyuru ve tanıtımların yapılması sağlanacaktır. 5-Yarışmaya; yarışma seçici kurul üyelerinin ve jüri üyelerinin birinci derece yakınları katılamayacaklardır. 6-Ön elemelerde ve finalde seslendirilecek eserlerin TRT repertuarında olması zorunludur. 7-Eserlerin süresi 7 dakikayı aşmayacak olup, birden fazla türkünün bir eser bütünlüğü içinde birleştirilerek, belirtilen süreyi aşmadan uygulanması mümkün olacaktır. 8-Esere eşlik edecek saz ekibini söz konusu okul müdürlükleri belirleyecektir. 9-Yarışma sırası kura ile belirlenecektir. Kura çekimi, yarışmadan önce yapılacak olan teknik toplantıda yapılacaktır. Kura çekimi, günü, yeri ve saati ilgililere önceden bildirilecektir. Kura ile belirlenen sıra değiştirilemez. Ancak geçerli nedenlerle (hava koşulları, trafik kazası vb. gibi)yarışmanın başlama saatine kadar yarışma yerine ulaşamayan veya yarışma yerinde bulunduğu halde geçerli nedeni olan toplulukların yarışma sırası Kültür Komisyonunun uygun görüşü ile yarışmanın sonuna alınacaktır. Ancak, yarışma bitip sonuçlar alındıktan sonra yarışmaya katılamayacaklardır. 10-Final öncesi teknik toplantının yapılacağı yer ve saat daha sonraki bir tarihte duyurulacaktır. 11-Ön eleme ve final jürisi üyeleri İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri komisyonu tarafından belirlenecektir. 12-Gerekli hallerde bu esaslarda değişiklik yapmaya, tarihleri değiştirmeye İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonu yetkili kılınmıştır. 13-Yarışmaya başvuruda bulunanlar, şartnamedeki tüm maddeleri aynen kabul etmiş sayılır. 14-Bu yarışma Artvin İl Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel liseleri kapsar. BAġVURULAR: 1-Başvurular Pazartesi günü da başlayacak, Cuma günü akşam saat da sona erecektir. 2-Başvurular, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine resmi yazı ile yapılacaktır. 3-Zamanında ulaşmayan hiçbir başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

4 ÖN ELEME: 1-Teslim alınan başvurular ve yarışmanın final aşamasına geçmeye hak kazanan öğrencilerin isimleri Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanacaktır. 2-Ön eleme Çarşamba günü ile Cuma tarihleri arasında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür komisyonu tarafından görevlendirilen beş Müzik Öğretmeninden oluşan jürinin değerlendirmesi ile yapılacaktır. 3-Finalde yarışacak öğrencilerin eserleri, öğrencinin seslendireceği ton da belirtilerek en geç Cuma günü saat a kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir yazı ile bildirilecektir. 4-Final için bildirilen eserler kesinlikle sonradan değiştirilmeyecektir. FĠNAL YARIġMASI: 1-Final yarışması Perşembe günü yapılacaktır. Yarışmanın yapılacağı salon daha sonra duyurulacaktır. Yarışma; Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Etkinlikler komisyonu tarafından belirlenecek, alanında yetkin beş jüri üyesi tarafından canlı sazlar eşliğinde yapılacaktır. 2-Daha sonra belirtilecek günlerde yarışmanın yapılacağı yerde final provası yapılacaktır. Yarışmacıların provadan bir saat önce yarışma yerinde bulunmaları zorunludur. Aksi bir durumda yarışmacılar, yarışma haklarını kaybetmiş olacaklardır. 3-Canlı performanslar bittikten sonra, jüri değerlendirmeye geçecek;1., 2. ve 3. olmak üzere üç yarışmacı seçecektir. 4-Yarışmanın final aşamasında ilk üçe giren öğrencilerin isimleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanacaktır. ÖDÜLLER: Yarışmada 1. olan öğrencinin okul müdürlüğüne ELEKTRONĠK PĠYANO hediye edilecektir. AYRICA ÖĞRENCĠLER ĠSE ÇEġĠTLĠ SÜPRĠZ HEDĠYELERLE ÖDÜLLENDĠRĠLECEKTĠR. Ġtiraz hakkı: Yarışmacıların yarışma şartnamesi ve sonuçlarına itiraz ve dava hakkı yoktur. Yarışma süresince hiçbir yarışmacının kazanılmış hakkı bulunmamaktadır. Yarışmacılar, yarışma sonuçlarından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Etkinlikler Komisyonunu sorumlu tutamaz. DeğiĢiklik yapma hakkı: Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Etkinlikler Komisyonu, gerekli gördüğü hallerde haber vermeksizin ve herhangi bir gerekçe göstermeksizin değişiklik yapma ve yarışma şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

5 ARTVĠN ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRK HALK MÜZĠĞĠ LĠSE KATEGORĠSĠ SES YARIġMASI PUAN DEĞERLENDĠRME TABLOSU Sazlarla Uyum Ses GeniĢliği Ve Ses Kalitesi Yöresel Ağzın Kullanılması Eserin Zorluk Derecesi Sahne Hâkimiyeti Esere Yorum Katma 30 puan 15 puan 15 puan 15 puan 10 puan 15 puan

6 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTVĠN ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ ġġġr DĠNLETĠSĠ ESASLARI *Şiirler Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatına dâhil olacak. ( Serbest şiir veya lirik şiirler) *Temalar serbest olacak. *Her okuldan 2 şiir 1 veya 2 öğrencinin seslendirilmesi ile yapılacak. *Şiir dinletisi her ilçede ayrı ayrı gerçekleştirilecek. *İlçelerdeki Lise dengi okulların sayısı göz önünde tutularak şiir sayısı ve öğrenci sayısı etkinliği düzenleyen okulun inisiyatifine bırakılacak, *Olanaklar ölçüsünde fon müzikleri canlı olacak, canlı müzik kullanmakta zorluk çeken okular teknolojik araç ve gereçlerden faydalanabilirler. *Şiir dinletisinde kullanılacak fon müzikleri ve seslendirilecek şiirlerden tüm okullar haberdar edilecek. *Bu koordinasyon 5-9 Ocak 2015 tarihleri arasında MEM aracılığıyla gerçekleştirilecek. *Şiir dinletisi gençlik haftası etkinlikleri içerisinde Mayıs 2015 tarihleri arsında icra edilecek. *Şiir dinletisinden önce olanaklar çerçevesinde 2 veya 3 kez prova yapılacak. *Seçilen şiirler Türk milli eğitiminin temel amaçlarına milli ve manevi değerlere uygun olacak.

7 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTVĠN ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ SANAT ġenlġğġ ESASLARI Atapark açık alan (hava durumuna göre değişebilir) ilçe ve merkez okullar (ortaokul ve lise) ayrı ayrı stantlarda çalışmalarını sunmaları, şenlik süresi 3 gün (RESİM, MÜZİK, ŞİİR DİNLETİSİ) olması uygun görülmektedir. 1.gün her okula ayrılan stantlarda; En fazla 5 öğrenci ile katılacaklardır. Şenlikte yapılacak resimde kullanılan kâğıt 75x100cm ebadında graft v.b. kâğıtla çalıştırılacaktır. Sunumların pano ve şovalede olacaktır. Öğrencilerin kullandıkları teknik serbest olacaktır. Stantda 10 resim sergilenmesi için önceden okulda hazırlanmış teknik ve konu serbest resim 35x50 boyutlarında olacaktır. Etkinlik süresince yetenekli öğrencilerin gruplar halinde enstrümantal müzik eşliğine performanslarını sergileyeceklerdir. Etkinlik sürecince görevli öğretmenler görevli ve izinli sayılacaktır. Şenlik afişi öğretmenler tarafından hazırlanacaktır. Etkinliklerin duyurusu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacaktır. Merkez ilçe olarak bütün etkinliklerde kullanılmak üzere 50 adet şovale müdürlük bünyesinde sağlanacaktır.

8 KĠTAP TANITIM YARIġMASI ĠLE ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR Kitap tanıtım yarıģması Öğrencilerimizin kitap okuma alıģkanlığı ve kitap okuma sevgisini kazandırmak amacıyla düzenlenmektedir. YarıĢma 3 kategoriden oluģmaktadır. 1. Kategori 3. 4 Sınıflardan, 2. Kategori 5, 6,7 ve 8. Sınıflardan, 3. Kategori 9,10,11 ve 12. sınıflardan oluģmaktadır. Öğrencinin yaģına, seviyesine uygun bir kitap seçilecektir. Seçilen kitabın yazarı hakkında bilgi toplanacaktır. Her kategori kendi arasında yarıģacaktır. Kitap tanıtım yarışmasında süre 5-7 dakika arasında anlatım olacaktır. 7 dakikayı geçen öğrenciden, geçtiği her dakika başına, ortalamasından 1 puan silinecektir. KĠTAP TANITIMI YARIġMASI PUAN KRĠTERLERĠ (konusu, ana fikri, özeti) 50 Puan JEST-MİMİK (10 Puan Sahne hakimiyeti (10 Puan) Anlatıcının Üslubu (15 Puan) Katkısı ve Buluşu (görsel-işitsel katkısı) 15 Puan DEĞERLENDĠRME YAPILIRKEN Puanların eģit olması halinde kitap tanıtımı kriterlerine sırasıyla bakılır. Bu kriterlerden hangisinde eģitlik bozulursa puanı yüksek olan dereceye girer. Puanların eģitliğinin devam etmesi durumunda kura ile birinci seçilir. NOT: TÜM ETKĠNLĠKLERDE, DEREEYE GĠREN ÖĞRENCĠ VE OKUL MÜDÜRLÜKLERĠ SÜPRĠZ HEDĠYELERLE ÖDÜLLENDĠRĠLECEKTĠR.

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin

Detaylı

BUCA. ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN. BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ

BUCA. ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN. BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ T.C. BUCA KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Millî Eğitim Müdürlüğü BUCA ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ BUCA 2012 BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI KONU : Öykü Anlatı AMAÇLAR: lerin; Dilsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, Özgüven kazanmalarını, Türkçeyi güzel ve etkili kullanabilme yetisi

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ 1. Sound of ANKAmall bir ANKAmall Alışveriş Merkezi organizasyonudur. 2. Yarışma ön başvuruları 1 Nisan 2016 te başlayacak olup 30 Nisan 2016 da son

Detaylı

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE CANAVAR TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (MAJESTİK) İŞBİRLİĞİNDE HALK

Detaylı

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2017 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışma, İstanbul il sınırları içinde yer alan tüm lise düzeyindeki eğitim kurumlarına ve Milli

Detaylı

T.C yusufeli belediyesi SOSYAL FAALİYETLER (skeç DRAMAtize- ve yöre türküleri, halk oyunları, yazı türleri yarışması) yönergesi

T.C yusufeli belediyesi SOSYAL FAALİYETLER (skeç DRAMAtize- ve yöre türküleri, halk oyunları, yazı türleri yarışması) yönergesi T.C yusufeli belediyesi SOSYAL FAALİYETLER (skeç DRAMAtize- ve yöre türküleri, halk oyunları, yazı türleri yarışması) yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1- Bu Yönergenin

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI TÜRK MÜZİĞİ YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI TÜRK MÜZİĞİ YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI TÜRK MÜZİĞİ YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlik ve Spor Bakanlığına

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları DÜZENLEYEN KURUM Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü KONUSU Kur an ı Anlamaya Doğru Kur an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması YARIŞMA KİTABI NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1.AMAÇ Avrupa da ve dünyada hızla yayılmakta olan ırkçılık

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri. 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri. 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları A) Amaç İmam hatip ortaokullarında ve Anadolu imam hatip liselerinde

Detaylı

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR 7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi 7. Science Expo 18 Proje Yarışması

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR

KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR Ek-1 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR 1) Yarışma iki kategoride yapılacaktır. I. Kategori: Final tarihleri itibari ile on sekiz

Detaylı

ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ

ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ YARIġMANIN KONUSU: LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ YARIġMANIN AMACI : Öğrencilerimizde ve

Detaylı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 16 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI BAŞVURU FORMU/ŞARTNAME Adı- Soyadı : Doğum Tarihi : İl : İlçe : Adres : Telefon : E-Posta : Eser Adı : Müzik eğitimi aldınız

Detaylı

ŞİİR ŞÖLENİ ETKİNLİĞİ ŞARTNAMESİ

ŞİİR ŞÖLENİ ETKİNLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞİİR ŞÖLENİ ETKİNLİĞİ ŞARTNAMESİ Kurum i Ankara Millî Eğitim Müdürlüğü Adres: Beşevler Kampüsü I Blok Yenimahalle/ANKARA Tel: 0 312 212 66 40-0 312 212 66 41-0 312 212 66 42-0 312 212 66 43 e-posta : kultur06@meb.k12.tr

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

Tüm Bilim Severlere Başarılar Dileriz. 8. Science Expo Ekibi

Tüm Bilim Severlere Başarılar Dileriz. 8. Science Expo Ekibi 8. SCİENCE EXPO 2019 Endüstri 4.0 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Endüstri 4.0 kavramı üretimi robotların tamamen devralması, yapay zekanın gelişmesi, üç boyutlu yazıcılarla üretimi kolaylaşması,

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere ve mucitlere yardımcı

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları Arapça Etkinlik Yarışmaları Usûl ve Uygulama Esasları

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları Arapça Etkinlik Yarışmaları Usûl ve Uygulama Esasları MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları Arapça Etkinlik Yarışmaları Usûl ve Uygulama Esasları A. KATILIM ŞARTLARI: 1) Yarışmalar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilere

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU Durum Müdürlükleri personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri ve Valilik Makamının 19/ 08 / 2013 tarih ve 2785 sayılı Onayı gereğince,

Detaylı

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: GELENEKTEN GELECEĞE BEN MEDDAH Geleneksel

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ HUTBE OKUMA YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI A. Amaç Milli eğitimin amaçlarına uygun olarak Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerinin;

Detaylı

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir.

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir. EĞİTİMDE NOKTA ATIŞI BURSLULUK SINAVI Amaç: Bu sınav İzmir İli genelinde öğrencilerin analiz,sentez,değerlendirme yeteneklerini geliştirmek,öğrencileri ezberci eğitim sisteminden uzaklaştırarak üst düzey

Detaylı

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013)

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Bakanlığımızca (Muhasebat Genel Müdürlüğü)

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER : Denizli Teraspark Outlet

Detaylı

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI (Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN

Detaylı

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi T.C. RİZE VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi Ar-Ge Birimi 2016 RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ KAPSAM:

Detaylı

ORDU İLİNDEKİ ÖRGÜN EĞİTİM KURUMLARI ARASI BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI

ORDU İLİNDEKİ ÖRGÜN EĞİTİM KURUMLARI ARASI BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI ORDU İLİNDEKİ ÖRGÜN EĞİTİM KURUMLARI ARASI BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası Bir Kitap da

Detaylı

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2016 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme

Detaylı

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019 GÖNÜLLÜ MERKEZİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019 Tel: 0216 346 71 71-0216 346 57 57 - GSM: 0532 323 72 34 nesibe.musevitoglu@kadikoy.bel.tr

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde işlenebilecek

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ. Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi

BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ. Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi BANA AB Yİ ANLAT KISA ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGESİ Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi ÖĞRENCİLER AB Yİ ÖĞRENİYOR: ORTAK DEĞERLER, TEMEL HAKLAR VE POLİTİKALAR TEKNİK YARDIM PROJESİ TR2011/0136.06-01/001 KISA

Detaylı

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Proje Yarışması na katılacak olan Danışman Öğretmenlere, öğrencilere ve mucitlere

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İMAM-HATİP LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILACAK ARAPÇA YARIŞMALARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İMAM-HATİP LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILACAK ARAPÇA YARIŞMALARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR EK-1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İMAM-HATİP LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILACAK ARAPÇA YARIŞMALARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 1. Amaç: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda;

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı nda Türkiye geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü adıyla

Detaylı

MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI

MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 12 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 12-75 yaş A, B,C,D,E özellikle

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Belirlenen parkuru, en kısa sürede ve en az ceza puanı ile tamamlamak.

Detaylı

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI 1 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI İSTANBUL ŞARTNAME A) Okul Adı: İl: İlçe: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 36 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

6. THY BURSA BĠLĠM ġenlġğġ 2017 KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN. BURSA OKULLARARASI MANGALA TURNUVASI ġartnamesġ

6. THY BURSA BĠLĠM ġenlġğġ 2017 KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN. BURSA OKULLARARASI MANGALA TURNUVASI ġartnamesġ 1. GĠRĠġ 6. THY BURSA BĠLĠM ġenlġğġ 2017 KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN BURSA OKULLARARASI MANGALA TURNUVASI ġartnamesġ Turnuva Bursa İl milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Bilim ve

Detaylı

DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ

DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi VII. 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER

Detaylı

T.C. GENÇLĠK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. GENÇLĠK MERKEZLERĠ ARASI SKEÇ YARIġMA TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLĠK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. GENÇLĠK MERKEZLERĠ ARASI SKEÇ YARIġMA TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLĠK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLĠK MERKEZLERĠ ARASI SKEÇ YARIġMA TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlik ve Spor Bakanlığına

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Satranç Turnuvası

Sosyal Güvenlik Haftası Satranç Turnuvası Sosyal Güvenlik Haftası Satranç Turnuvası 14 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında Kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında 14 15 Mayıs 2012 tarihinde saat 18:00 de Antakya Saklı Ev de

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN ADI: " Fethi Gemuhluoğlu Liseler Arası Geometri Yarışması " 2. YARIŞMANIN AMAÇLARI: Öğrencilere Geometri alanını sevdirmek,

Detaylı

İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMA AMACI Yarışma, bireylerin sosyal sorumluluk bilincini teknolojik bilgi ve birikimleriyle entegre edip topluma fayda sağlayacak projeler

Detaylı

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ KONU : Türkiye Zeka Oyunları AMAÇ : Öğrencilerin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi

İlkokul 3. Ve 4. Sınıflar Arası Resim, Şiir Yarışması Şartnamesi 1 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNDEN BURSA EKMEK VE BESİN SANAYİ A.Ş (BESAŞ) İŞBİRLİĞİNDE İL GENELİ İLKOKULLARIMIZDA ÖĞRENİM GÖREN 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENECEK

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

Bursa Bilim Şenliği 2017 Enerji Verimliliği Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim Şenliği 2017 Enerji Verimliliği Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim Şenliği 2017 Enerji Verimliliği Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 17 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere ve mucitlere yardımcı

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

DUYURU. Yüzünden Kur an-ı Kerim i Güzel Okuma Yarışması

DUYURU. Yüzünden Kur an-ı Kerim i Güzel Okuma Yarışması DUYURU Yüzünden Kur an-ı Kerim i Güzel Okuma Yarışması Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur an kurslarına katılımı artırmak ve Kur an-ı Kerim i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı Kur

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ 1993 Sayı : 46316772-821.05/ Konu : Başkent Üniversitesi Üniversitelerarası Thm Ses ve Çalgı Yarışması Hk. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz tarafından 04 Nisan 2016 tarihinde; duygu ve

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 201-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ AMAÇ:

Detaylı

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI T.C. SELÇUKLU KAYMAKAMLIĞI Kemal Rızvanoğlu İlkokulu Müdürlüğü 1 GERÇEK KAHRAMANLARI TANIYOR MUSUN? 3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 Madde 1: Bu şartname Konya Selçuklu Kemal

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü Sayı :B.08.0.YEG.0.18.04.05-1948 04 HAZĠRAN 2008 Konu :Beş Türk Cumhuriyetinde bulunan Eğitim Müşavirlikleri Kadrolarına Atanacak Personelin

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GÜZEL SANATLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GÜZEL SANATLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GÜZEL SANATLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BESTE YARIŞMASI SAVAŞIN 100.YILINDA ÇANAKKALE DE BARIŞ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Konu: Çanakkale Kara Savaşlarının 100. Yılı Anma Etkinlikleri

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU TOPLULUĞUN: Tam Adı: Adresi: Telefon: Cep Telefonu: e-mail: Konumu (Belediye-Özel-Üniversite-Amatör-Profesyonel): Faaliyet Süresi: TOPLULUK SORUMLUSUNUN:

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMANIN ADI: UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Detaylı

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı :Kiler Çocuk Kulübü Şiir Yarışması Yarışmanın Konusu : Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler Yarışmanın Türü : Şiir yarışması Yarışmanın Amacı : Kiler çocuk

Detaylı

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAME Sakarya Valiliği tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında

Detaylı

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 2019 BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 02-03 MAYIS 2019 GENEL BAKIŞ Dünyada ve ülkemizde hızla önem kazanan İnsansız Hava Araçlarının, insan yaşamının her alanında kullanımı hızla

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı