GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK"

Transkript

1 Yıl: 2014 Ay: 7 Sayı: 7 GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Açtık. Valimiz Sayın Cevdet CAN İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti. Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla SAMİMİ- YET Ailelerimizle İftarda Buluştuk. Araya Geldi Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın katılımıyla 22. Koruyucu Ailemize 25. Çocuğumuzu Teslim Ettik Personellerimizin Katılımıyla Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde İftar Programı Düzenledik "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" Eğitimi İl Müdürlüğümüz, İl Müftülüğü işbirliği ile görme engelli vatandaşlarımız için Kur'an Kursu açtık. Kursa kaydolan 10 öğrenci okul sıralarında, kabartma harflerle yazılmış özel kitaplardan Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyor. Kendisi de görme engelli olan Cami hocası Yunus YAVAŞ tarafından verilen kursta, görme engellilerimiz Arap alfabesini öğrenmelerinin yanı sıra sure ezberleme ve dini bilgiler öğreneceklerdir. Hafta içi her gün yapılması planlanan kursta engellilerimiz ve ebeveynleri ile bir araya gelen İl Müdürümüz Cem GÜL; "Öncelikle davetimizi kırmayıp kursumuza ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu kardeşlerimiz görme engelli. İmtihan dünyasındayız. Kimimiz malımızla, kimimiz evladımızla kimimiz şanınınız şöhretimizle kimimiz de makamımızla imtihan oluyoruz. Onların ve siz ailelerin fani dünyadaki imtihanları bu. Ama şunu iyi bilmek gerekiyor. Görmemek onlar için Kur'an-ı Kerim öğrenmeye engel değil. Görüştüğümüz görme engelli kardeşlerimize de bu konuyu açtığımızda bunun bir eksiklik olduğunu gördük ve böyle bir kurs açmaya karar verdik. Bu kardeşlerimiz görme engelli olmalarına rağmen Allah'ın kelamı Kur'an-ı Kerim'i öğrenmede gösterdikleri azim herkese örnek olmalı. Bu konuda bizlere destek veren İl Müftülüğümüze çok teşekkür ederim. Bu konuda Kuran-ı Kerim öğrenmek isteyen bizim ulaşamadığımız görme engelli kardeşlerimizi İl Müdürlüğümüze bekliyoruz. " diyerek sözlerine son verdi. Böyle bir kursun açılacağını duyunca çok heyecanlandığını söyleyen Nurettin SANCA; " Dokunarak Kur'an-ı Kerimi öğreneceğim. Çok heyecanlıyım. İçimde hep bir eksiklik olarak kalmıştı. Allah herkesten razı olsun. "dedi.

2 VALİMİZ CEVDET CAN İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ Valiler Kararnamesi ile Antalya, Murat paşa ilçesi kaymakamlığı görevinden ilimize vali olarak atanan Sayın valimiz Cevdet CAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti. İl Müdürlüğü binasını gezerek İl Müdürümüz Cem GÜL'den binanın fiziki durumu ve birimleri hakkında bilgi aldı. "Alışın Olduğu Verişin Olmadığı" marketimiz Gönül Çeşmesini ziyaret etti. Marketimizin çok anlamlı ve önemli olduğunu bu tür oluşturulan projelerin Türkiye'de örnek teşkil edecek projeler olduğunu, Tokatlı vatandaşlarımıza hassasiyetleri konusunda teşekkür ettiğini ama Gönül Çeşmesinin tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi adına desteklerini daha fazla artırmaları gerektiğini, Valilik olarak kendilerinin de bu konuda desteklerinin tam olacağını belirtti. İl Müdürümüz Cem GÜL'ün makam odasına geçerek, brifing aldı. İl Müdürümüz brifingde Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızın yapılarından, amaçlarından ve kaç kişiye hizmet verdikleri konusunda açıklama yaparak, oluşturulmuş olan projelerimiz hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Samimi-yet projesi hakkında detaylı bilgi alan valimiz, samimiyet projesinin çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu, Babasını kaybetmiş çocuklarımızın sıkıntılarını problemlerini bilerek anlayarak onların yanında olmak, onların yalnız olmadıklarını göstermek sıcak bir el uzatmak adına böyle bir projeye vesile oldukları için teşekkür ederek, kaymakamlıklarda oluşturulmuş olan Samimi-yet bürolarının işlevlerinin hassasiyet ile yürütülebilmesi için talimat vereceğini ifade etti. İş-Kur müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile başlatmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Bakım Refakatçısı" kursu açılacağını samimi-yet annelerinin kurs süresince ücret alacakları ve sonrasında aldıkları sertifika ile iş imkânı bulabileceklerdir diyerek teşekkür etti. Diğer projelerimiz hakkında ayrıntılı bilgiler veren İl Müdürümüz Cem GÜL; "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü maneviyatı ve yükümlülüğü ağır basan bir makam. Toplumun dezavantajlı ve tümünü kapsayacak yeni projelerimiz olacak. İnşallah bize emanet edilen bu yerlerin hakkını vermeyi nasip eder Mevla'm" dedi. Sayın Valimiz Cevdet CAN, Kültür Köprüsü final programına katıldığını muhteşem bir program olduğunu bunun geleneksel hale getirilip her sene tekrarlanması gerektiğini ifade etti. Sonrasında İl Müdürlüğümüz şeref defterine his ve düşüncelerini yazdı. İl Müdürümüz tarafından kendisine çeşitli hediyeler vererek sayın valimize teşekkürlerini arz etti

3 Samimi-Yet Ailelerimiz İçin İş-Kur Müdürlüğümüzle Protokol İmzaladık İl Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Samimi-yet Projesi kapsamında samimiyet annelerimizin meslek edinmeleri amacıyla İşkur ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle Hasta ve Yaşlı Bakım Refakatçısı Kursu açtık. Bu bağlamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ile Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa oluşturulan Hasta ve Yaşlı Refakatçısı kursu için protokol imzaladık. Protokolü İl Müdürümüz Cem GÜL ile Çalışma ve İş-Kur İl Müdürümüz İbrahim AKPINAR tarafından İş-Kur Müdürlüğü binasında imzalandı. Protokol töreninde; İl Müdürümüz Cem GÜL; "Samimi-yet ailelerine yönelik olarak başlattığımız bu kurs sayesinde ailelere kurs boyunca ekonomik destek sağlayacaklarını, kurs sonunda ise sertifika alarak bir iş imkânı oluşabileceğini ifade etti. Samimi-yet ailelerinin yalnız olmadıklarını bu tür çalışma ve faaliyetler ile daima onların yanında olduklarını ifade ederek, Samimi-yet ailelerine yönelik çalışmalar sürekli devam edecektir. Güzelliklere ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi. Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İbrahim AKPINAR da iki kurum arasına ilk defa böyle bir protokolün imzalandığını, Protokolün amacının tamamen eşini kaybetmiş bayanlara yönelik olması, onlara sosyo- ekonomik ve psikolojik destek sağlaması açısından manidar olduğunu ifade ederek, bu tür projeleri desteklediklerini ifade etti. Samimi-YET projesi, ebeyven temasından yoksun çocuklara ve annelerine yönelik gerçekleşecek olan psiko-sosyal ve ekonomik desteklerde hem toplumda dayanışmayı ve bütünleşmeyi teşvik etmek hem de o kişilere yalnız olmadıkları hissini yaşatmak için babasını yitirmiş çocuklara ve annelerine yönelik yardım hizmeti sunmak amacıyla oluşturulan bir projedir. Kurs, protokolün imzalanmasıyla birlikte bir hafta içerisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında başlayacak.

4 Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla SAMİMİ-YET Ailelerimizle İftarda Buluştuk. Turhal Yüzbaşıoğlu restoranda, Turhal Kaymakamlığı ve Turhal Belediye Başkanlığımızca düzenlenen İl Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Samimi-Yet projesi kapsamındaki Turhal merkezde bulunan yetim çocuklar ve ailelerine, Cumhuriyet çocuk yuvası çocuklarına, Çocuk evlerimizde kalan çocuklarımız için düzenlenmiş olan iftar programı coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Samimi-Yet Projesi Kapsamında Turhal merkez ve köylerinde 220 aile tespit edilmiş ve düzenlenen iftar programına Samimiyet ailelerimizden 65 çocuk ve 133 kişi katılmıştır. İftar yemeğinin ardından Sayın Valimiz Cevdet CAN konuşmasında: Güzel şehrimizin çok güzel insanları. Annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz, yavrularımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, emek verdiğimiz kutsal değerlerimiz, Anadolu da yaşayan her bir fert olarak hepimiz aslında büyük bir aileyiz. Biz burada büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. O bakımdan sizin ailenizin bir kısmında eksiklik noksanlık yok. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Biz aynı zamanda babayız, aynı zamanda anneyiz, anı zamanda bir kardeşiz. Aynı zamanda büyükbabayız, aynı zamanda büyük anneyiz. O bakımdan devletin şefkatli kolları böyle bir koldur. Sizde ne kadar büyük bir eksiklik varsa bunları kapatmak için o kadar büyür. İşte bizde sizlerle beraber büyüyoruz. Sizlerle beraber mutlu oluyoruz. O bakımdan ilçemizde çok güzel hizmetler yapılmış. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız el ele vermişler güzel işler başarmışlar. Çok güzel insanlar sizleri idare ediyor. Sizlere hizmet etmek bizim dinimizde farzdır. Kuran-ı Kerimde Cenab-ı Allah ın emridir ve bizim için farzdır sizlere hizmet etmek. Aynı zamanda sizlere hizmet etmek ve sizlerin bir parçası olmak Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir sünnetidir. O bakımdan biz sizlerin bir parçasıyız. Kalbinizin en müstesna yerinde hep bulunmak isteriz. Onun için bizim gönlümüz, soframız, kapımız açıktır bunu böyle bilin. Ne zaman başınız sıkışsa bir kardeşiniz, bir dostunuz, ailenizin bir ferdi olduğunu hiçbir zaman unutmayın Hep geleceğiniz aydınlık olsun, hep yüzünüz gülsün, hep mutlu olun.. Sayın Kaymakamımız iftar programına katılan bütün katılan çocuklara kol saati hediye etti. Belediye başkanımız bütün çocukların lunaparkta eğlenmeleri için 3 er jeton hediye etti. Çocuklarımız iftardan sonra lunaparkta neşeli vakit geçirdiler.

5 Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın katılımıyla 22. Koruyucu Ailemize 25. Çocuğumuzu Teslim Ettik. Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın katılımıyla 22. Koruyucu Ailemize 25. çocuğumuzu teslim ettik. Sayın Valimiz Cevdet CAN, Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvasında kalan 7 yaşındaki Cemil ÇAĞLAR, YARDIMCI Ailesi ne teslim etti. Yardımcı Ailesi nin evinde imzalanan teslim protokol programına Vali Cevdet Can ın yanı sıra eşi Naime CAN, Turhal Kaymakamı Fatih KADİROĞLU, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Cem GÜL ve Yardımcı Ailesi katıldı. 2 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden 2 çocuk annesi İlknur Yardımcı, 7 yaşındaki Cemil Çağlar a koruyucu aile oldu. İki kızı olan ve bir erkek evladı istediğini belirten İlknur Yardımcı, ilkokul 2. sınıfa geçen Cemil Çağlar a koruyucu anne olmakla birlikte erkek evladına sahip olduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Vali Cevdet CAN ve Turhal Kaymakamı Fatih KADİROĞLU nun teslim protokolünü imzalamasının ardından üçüncü çocuğuna sahip olan İlknur Yardımcı, 14 ve 16 yaşlarında iki kızı olduğunu ifade etti. Bir tane daha çocuğa koruyucu anne olmak istediğini kaydeden İlknur Yardımcı, önümüzdeki günlerde bunun için yeni girişimde bulunacağını söyledi. Vali Cevdet CAN ise, yetim çocuğa bakmanın önemine dikkat çekerek, Dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz. Bizim dinimiz yetimlere sahip çıkılması gerektiğini emreder. Cemil in de artık bir annesi oldu dedi. Cemil Çağlar a çok şanslı olduğunu söyleyen Vali Can, Ne kadar şanslı bir insansın. Çok güzel aile olmuşsunuz. Siz çok güzel bir hizmet yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Gönlünüzdeki bütün güzel isteklerinizi Allah size nasip etsin dedi. İl Müdürümüz Cem GÜL; "Bakanlığımız hizmet dönüşümü kapsamında önceliğimiz çocuklarımızın ailelerin yanında kalmasını sağlamak. Bu amaçla bizler Koruyucu Aile modeline ağırlık verdik. İnşallah önümüzdeki günlerde sayımız artacak. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. " dedi.sayın Valimiz Cevdet CAN, Cemil ÇAĞLAR'ın odasını gezdi ve Cemil'in odasının güzelliği karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sayın Valimiz ziyareti sonrasında çocuklara hediye etti.

6 Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla Koruyucu Aile, Çocuklarımız ve Yaşlılarımıza İftar Programı Düzenledik. Koruyucu Ailelerimiz, Kuruluşlarda kalan çocuklarımız, yaşlılarımız Huzurevinde İlimiz Valisi Cevdet CAN, eşi Naime CAN Hanımefendi ve çocuklarının da katılımıyla iftar yemeği verdik. Huzurevinin bahçesinde verilen iftara Sayın Valimiz Cevdet CAN ve eşi Naime CAN, Hanımefendi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Cem GÜL, İl Müdür Yardımcısı Hülya ÖZDEMİR'in yanı sıra İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluş idarecileri, yetiştirme yurdunda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız, koruyucu aileler ve huzurevi sakinleri katıldı. Sayın Valimiz Cevdet CAN ve eşi Naime CAN, iftar öncesi masaları tek tek gezerek yaşlılarla, kuruluşlarımızda kalan çocuklarımız ile koruyucu ailelerimiz ile sohbet etti. Açılış konuşmasını yapan İl Müdür V. Cem GÜL," Bereket ve Kuran ayı olan Ramazan ayı vesilesiyle soframızı paylaşarak daha da güzelleştiren değerli misafirlerimiz; geceleri ayrı bir duygu, gündüzleri ayrı bir aydınlıkla kapımızı çalan bir Ramazan a daha ulaştık. Efendimizin (sav) Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden kurtuluştur ifadeleriyle müjdelediği on bir ayın sultanı Ramazan, Hiç dinmeyen bir neşe, hiç bitmeyen bir zevk, hiç eksilmeyen bir aşkla, tütüp giden bir aydır. Hepinize saygılar sunuyorum." diyerek sözlerine son noktayı koydu ve duygu ve düşüncelerini aktarması için mikrofonu Sayın Valimize uzattı. Sayın Valimiz Cevdet CAN, koruyucu ailelerin dünyanın en güzel işini yaptığını söyleyerek koruyucu ailelerin çocuklara annelik ve babalık yaparak, onları evlatları kabul etmişlerdir. Bu ülkenin geleceği güzel olacaktır. O bakımdan bu sosyal hizmet sevdası, yavrularımıza iyi gelecek hazırlama sevdası, annelerimiz ve babalarımıza sıcak yuva, barınma ihtiyacını karşılama sevdası yaşadığı müddetçe dualar eksik olmayacaktır. Memleketimizde dualar yükseldikçe de bereketlenecektir Ben başta İl Müdürümüzü ve tüm çalışanları tebrik ediyorum. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Bizim amacımız, sizin mutluluğunuzdur. Sizler ne kadar mutlu olursanız, bizler o kadar mutlu oluruz dedi İftar Programımız çay sohbetiyle devam ederken çocuklarımız ilahiler söylediler ve program sonlandırıldı.

7 Personellerimizin Katılımıyla Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde İftar Programı Düzenledik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız personelleri ile Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde iftar programı yaptık. Ramazan ayının birleştirici ikliminde geçen sene Huzurevinde gerçekleştirdiğimiz iftar programına bu sene Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar programda İl Müdürümüz Cem GÜL, tüm masaları dolaşarak personelimiz ve ailelerine hayırlı iftarlar diledi. Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdür Yardımcısı Nurettin BAŞARA'nın dualarıyla hep birlikte oruçların açılmasından sonra Yetiştirme Yurdu Müdürümüz Hüseyin REEL katılım sağlayan herkese teşekkür ederken bu güzel birlikteliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve mikrofonu İl Müdürümüz Cem GÜL'e bıraktı. Konuşmalarında İl Müdürümüz Cem GÜL, "Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için orucumuzu tutuyoruz. İnşallah Cenabı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Bu ay oruç ayının olmasının yanı sıra Kuran ayıdır da. Bizde bu mübarek ayda 10 görme engelli vatandaşımıza Kuranı Kerim Kursu açtık ve çok iyi sonuçlar almaya başladık. Engellilerimiz Kabartmalı yazıyı öğrendi ve yakın zamanda Kurana geçecekler. Yine kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında kalan 50 çocuğumuz Kuran okumayı öğrendi. İnşallah bu sayı daha da artacaktır. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah nice Ramazan aylarına kavuşmayı ve sizlerle birlikte iftar açmayı nasip eder inşallah. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmadan huzur içerisinde ağız tadıyla bayramlara erişme imkânı nasip etsin diyerek organizasyonda kendilerini destekleyen Yetiştirme Yurdu idare ve personellerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. İftar programı çay sohbeti neticesinde sonlandırıldı.

8 Sayın Valimiz Cevdet CAN, Niksar Sevgi Evlerinde Kızlarımızla İftarda Bir Araya Geldi. Sayın Valimiz Cevdet Can, geçtiğimiz günde iftarını Niksar Sevgi Evlerinde koruma ve bakım altında kalan çocuklarımızla açtı. Sevgi Evleri çok amaçlı salonunda verilen iftar yemeğine Sayın Valimiz Cevdet CAN ın yanı sıra eşi Naime CAN, Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan YOLCU ve eşi, Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, İl Müdürümüz Cem GÜL ve ilçe protokolü ile sevgi evleri öğrencileri katıldı. Sayın Valimiz öncelikle kızlarımızın kışlık ve yazlık yiyeceklerini yetiştirdikleri hobi bahçelerini gezerek kışında tarla faaliyetlerini yürütebilmeleri için sera yapılmasını istedi. Sayın Valimiz Cevdet CAN, kuruluşumuzda kalan kızlarımızla birlikte evlerimizi gezdikten sonra hep birlikte iftar masasına geçtiler ve Kuruluş Müdür Yardımcımız Nurettin BAŞARA'nın dualarıyla oruçlarını açtılar. Konuşmalarında Sayın Valimiz Cevdet CAN, hükümetin son 12 yıldır sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirdiğini söyledi. Yemek öncesi sevgi evlerini gezerek, incelemelerde bulunduğunu belirten Vali Cevdet Can, O evde geniş tabanlı, ata erkil bir aile var. Torun, gelin kayınvalidenin yaşadığı bir eve girdiğinizde nasıl hissedersiniz aynı duyguları orda biz hissettik. Sizlere emek veren burada çalışan kardeşlerimize ben teşekkür ediyorum. Bizim sizinle olmamızın birçok anlamı var. Siz bizim ailemizsiniz. Zaten biz ülke olarak büyük bir aileyiz. İl olarak, ilçe olarak büyük bir aileyiz. Çok güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. Çok güzel bir havası, şahane bir atmosferi, buram buram tarih kokan bir havası var. Güzel bir ovası var. Ve o ovaya bakan güzel bir sevgi evi var. Organik ürünler yetiştirdiğiniz bahçenizi gördüm. İnşallah biz orayı kışın da devam ettireceğiz. İnşallah oraya sera yapacağız. Buradaki ortam gerçekten bir aile ortamı. Girdiğimiz andan itibaren yüzlerinizde gördüğümüz gülücükler bizlere mutluluk verdi. Tebessümleriniz hiç bitmesin. Aile içinde dert, sıkıntı, keder olmaz. Aile içinde güler yüz, teşebbüssüm olur. Bizler sizlerin anneleri, babaları, kardeşleriyiz. Her sıkıntınızda bize gelin dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Cevdet CAN ve eşi Naime CAN ı, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı sahneye davet eden çocuklarımız, kendi bahçelerinde yetiştirdikleri ürünlerden hazırladıkları sepeti takdim ettiler.

9 Görme Engelli Kuranı Kerim Kursiyerleri ve Aileleri İle İftarda Buluştuk İl Müdürlüğümüz binasında açtığımız, görme engellilere yönelik Kuranı Kerim Kursu öğrencileri ve aileleri ile iftarda biraraya geldik. İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğü iş birliği ile 'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' sloganı ile görme engelli vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim kursu açıldı. İl Müdürlüğümüz binası içerisinde oluşturulan sınıfta yaklaşık 2 hafta önce başlatılan kursta en küçüğü 8 en büyüğü 55 yaşında 10 görme engelli vatandaşımız kurs almaktadır. Ramazan ayı münasebetiyle kursiyerlerimiz ve aileleri ile iftar programında biraraya geldik. İftar öncesinde görme engellilerimizle birebir ilgilenen İl Müdürümüz Cem GÜL," Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu kardeşlerimiz görme engeliler. Bizler imtihan dünyasındayız. Kimimiz malımızla, kimimiz evladımızla kimimiz şanınımız şöhretimizle kimimiz de makamımızla imtihan oluyoruz. Ama Onların ve siz ailelerin fani dünyadaki imtihanları bu. Biliyoruz ki "O'nun huzurunda herkes eşittir." 11 ayın sultanı Ramazan ayı aynı zamanda Kuran ayı diye de adlandırılır. Burdan yola çıkarak bu kursu başlattık. Bir kardeşimizin bile Kuran öğrenmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Kardeşlerim görmüyorlar ancak pırıl pırıl kalplere sahipler. Bizler her konuda sizlerin yanınızdayız. Ramazandan sonra da etkinliklerimiz devam edecek bundan sonra hep birlikteyiz" diyerek sözlerine son verdi. Görme engelli kursiyerimiz Burak KARDEŞLER; " Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizler hem gün boyu arkadaşlarımızla oluyoruz hemde Allah'ın (cc) Kelamını öğreniyoruz." diyerek mutluluğunu ve memnuniyetini dile getirdi. Ailelerinde mutlulukları yüzlerinden okunurken çocuklarının sosyalleşmeleri konusunda ve Kuranı Kerim öğrendikleri için çok mutlu olduklarını, tanıdıkları her görme engelliyi bu kursa yönlendireceklerini söylediler ve programımız sonlandırıldı.

10 Ramazan Bayramı Münasebetiyle Şehit Yakınları ve Gazilerimizi Ziyaret Ettik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak, yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle Şehit Yakınları ve Gazi ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Ülkemizde ay yıldızlı bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde, başımız dik olarak yaşıyorsak, bunu kutsal vatan toprakları için canını ve kanını feda eden şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuz bilinciyle, Şehit Yakınları ve Gazi ailelerini yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle ziyaret ettik, Ailelerimize Bayram şekerimizle birlikte minnet ve şükranlarımızı sunduk. İl Müdürümüz Cem GÜL, Ailelerimize; Ay yıldızlı bayrağımız, bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, hiç kuşkusuz bize şehit ve gazilerimizin mirasıdır. Allah u Teâla şehitler için, Onlara ölüler demeyin. Onlar diridirler ama siz hissetmezsiniz, anlamazsınız diye buyuruyor. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkânsız şükran borçluyuz. dedi. Konuşmasının devamında GÜL, İl Müdürlüğümüz hedef kitlesinde yer alan Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizle bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini ifade ederek, bunun minnet değil vefa duygusuyla yapılacağını dile getirdi. Şehit yakınları ve gazilerin istihdamına yönelik iş ve işlemlerin büyük bir kısmının 19 Şubat 2014 tarihinden itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredildiğini hatırlatan İl Müdürümüz Cem GÜL, bu kapsamda altyapı çalışmalarını hızla tamamladıklarını, İl Müdürlüğümüz bünyesinde böyle bir birim oluşturduğumuzu ve her türlü sorununuzu burada dile getirebileceklerini ifade etti. Ziyaretimiz Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizle hatıra fotoğrafı çekinerek sonlandırıldı.

11 Bayramlık Kıyafetleriniz GÖNÜL ÇEŞMESİ'n den ulaştırılmaktadır. İlimizde herhangi bir kurumdan düzenli olarak sos yal yardım alamayan, temel ihtiyaçlarını karşıladığı halde giyinme ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan kişilerin bu ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan GÖNÜL ÇEŞMESİ mağazasında; vatandaşlarımızın kullanmadıkları giyim ve ev eşyasının atıl durumdan alınıp, temizlik ve tamirat aşamasında geçirilerek yoksul vatandaşlarımıza 8 ay gibi kısa bir zamanda 2907 vatandaşımızın giyindiğini söyleyen İl Müdürümüz; " Gönül Çeşmesi marketimiz alışın olup verişin olmadığı tek market. Şu anda 1801 çocuk, 648 kadın 412 erkek bu marketimizden giyim ihtiyaçlarını gördü. Şu an depomuzda malzemelerimiz var. Mağazamızı şimdi daha da büyütüyoruz. Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına geldik. Dolu dolu bereketli bir ay geçirdik. Koruyucu Ailelerimiz, Kuruluşlarda kalan çocuklarımız, yaşlılılarımız ve görme engelli kardeşlerimizle iftarda, sahurda biraraya geldik. Görme engelli kardeşlerimize il müftülüğümüz iş birliği ile Kuran Kursu açtık. Şehit ve Gazi Ailelerimizi kapı kapı gezerek şimdiden bayramlarını kutlayarak hediyelerimizi takdim ettik. İnşallah bayramlıklar gönül çeşmesinden sloganı ile ramazan ayı etkinliklerimizi taçlandırmak istiyoruz. Hani şair der ya Ya ağlamasın hiç kimse Ya da gülmesin şu her zaman gülenler Ya kimsede olmasın para denen illet Ya da paylaşmasını öğrensin paralı millet Ya söylemesin kimse sevdiğini Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini. Ya şu bayramlar hiç yaşanmasın Ya da bayramlarda bayramlık giymeyen kalmasın. Bu zamana kadar Gönül Çeşmesinden faydalanan herkesin cep telefonlarına mesaj yolladık. Tüm çocuklarımızı gönül çeşmesine aileleri ile birlikte bekliyoruz. Maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin boynu bükük bayram yaşamalarından gönlümüz razı olmaz. Bayramın bayram tadında geçmesi temennisiyle." dedi.

12 KİMSENİN KAYBOLMASINA İZİN VERMEYİZ. ÇÜNKÜ BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN,

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" Kursu neticesi sertifika

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4 0 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Ocak 2016 Sayı: 4 Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan "81 ile 81 Akülü Sandalye"

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Adamın biri bir yolun kenarına dikenler ekmiş. Dikenler büyüyüp gelişince yoldan geçenleri rahatsız etmeye başlamış. Gelip geçenler, adama:

Adamın biri bir yolun kenarına dikenler ekmiş. Dikenler büyüyüp gelişince yoldan geçenleri rahatsız etmeye başlamış. Gelip geçenler, adama: Yolun Kenarına Diken Eken Adam Adamın biri bir yolun kenarına dikenler ekmiş. Dikenler büyüyüp gelişince yoldan geçenleri rahatsız etmeye başlamış. Gelip geçenler, adama: - Bu dikenleri sök, insanları

Detaylı

TOBB TERÖR TOPLANTISI

TOBB TERÖR TOPLANTISI Temmuz 2015 e-bülten TOBB TERÖR TOPLANTISI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile GAZİOSMANPAŞA DA BU RAMAZAN ÇOK ÖZEL Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile Ramazan ın coşkusunu, heyecanını ve sevincini birlikte yaşayalım. Ramazan

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 Ekim tarihleri arasında, 16 farklı ülkeden 28 yabancı

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna MÜSİAD Cidde Temsilcisi Tanıtımı ve Türk Suud İş Forumu 23.05.2015 TC Cidde Başkonsolosu Fikret Özel, Cidde Tic Odası Başkan Yardımcısı, Mazeen Baterjee Türk-Suud İş Konseyi Başkanı, Mazan Ragap, Cidde

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN 2014 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, 2015 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı ARISOY, Belediye Başkanı

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI Kahramanmaraş ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü törenlerle kutlandı. Valilik Kavşağında gerçekleştirilen kutlama törenleri, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

Anlamı. Temel Bilgiler 1

Anlamı. Temel Bilgiler 1 Âmentü Haydi Bulalım Arkadaşlar aşağıda Âmentü duası ve Türkçe anlamı yazlı, ancak biraz karışmış. Siz doğru şekilde eşleştirebilir misiniz? 1 2 Allah a 2 Kadere Anlamı Ben; Allah a, meleklerine, kitaplarına,

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI 31.12.2013 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik

Detaylı

Recep in İlk Üç Orucunun Fazileti

Recep in İlk Üç Orucunun Fazileti Mektub-u Attar Muhammed İlyas Kadiri Razavi tarafından tüm İslami Erkek Kardeşlerine ve İslami Kız Kardeşlerine, Medaris El Medine ve Camiat El Medine nin erkek öğretmenler, erkek öğrenciler, kadın öğretmenler

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

Üç nesil Anneler Günü

Üç nesil Anneler Günü Üç nesil Anneler Günü Mayıs 10, 2015-11:45:00 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, siyasete başladığında 1,5 yaşında olan ve adeta "parti içinde büyüyen" 15 yaşındaki kızı Ayşe ve her zaman kendisine

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NÜ ZİYARET ETTİ

TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NÜ ZİYARET ETTİ 1 TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NÜ ZİYARET ETTİ Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli incelemelerde bulunmak üzere Meteoroloji Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A

İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A İçerik: Hikâye, masal, anı, şiir, gezi yazısı, kompozisyon vb. Yazı içerikleri, milli, manevi ve

Detaylı

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yaşlılara Saygı Haftası'' Münasebetiyle Sayın Valimiz Yaşlılarımızla Yemekte Bir Araya Geldi

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52 ASİLDER in organize ettiği ve çok sayıda genç üyemizin katılımı ile 2-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen ASİLDER Umre Organizasyonumuz güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Rabbim, bu güzel organizasyona

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler.

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. İSTANBUL TAYAD lı Aileler Bayram Kahvaltısında Bir Araya Geldiler Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıdan önce yapılan

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK Yıl: 2014 Ay: 5 Sayı: 5 EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK Araya Geldi YARIM ASIRDIR EVLİİ

Detaylı

BÖLÜM: 2. Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar. Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları. Ramazan Bayramı Sevinci

BÖLÜM: 2. Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar. Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları. Ramazan Bayramı Sevinci Hazırlayan: Mehmet Fatih Bütün URL: Oruç Tutarken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Orucu Bozan Durumlar Orucun Kişiye ve Topluma Kazandırdıkları Ramazan Bayramı Sevinci Maun Suresi ve Anlamı BÖLÜM: 2 Sosyal hayatımızı

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

Orucun Manevi Hayatımıza Katkıları

Orucun Manevi Hayatımıza Katkıları Orucun Manevi Hayatımıza Katkıları Kur ân-ı Kerim de Oruç Ey müminler! Sizden öncekilere farz kılındığı gibi, size de sayılı günler içinde Oruç tutmanız farz kılındı. Umulur ki, bu sayede, takva mertebesine

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

HOŞ GELDİN RAHMET AYI RAMAZAN!

HOŞ GELDİN RAHMET AYI RAMAZAN! HOŞ GELDİN RAHMET AYI RAMAZAN! Size bir hediye geliyor. Çok uzaktaki, en sevdiğin arkadaşın gönderiyor. İçerisinde neler mi var? Sevdiğin herşey. Arkadaşın önceden haber veriyor. Beklemeye başlıyorsun.

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ ÇAĞRI OKULLARININ SPONSURLUĞUNDA "YURT AY DER" GENEL MERKEZİ ÖZEL ÇAĞRI OKULUNDA DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİ NE KATILIM YOĞUN OLDU. Başkent-Ankara Haberi - 28 Temmuz 2013 Pazar

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Güneş Günü 15 yaşında!

Güneş Günü 15 yaşında! Güneş Günü 15 yaşında... 2 Koruncuk Vakfı nı ağırladık... 5 9 seminer 1 proje... 6 Kelimelerin gücü adına... 8 Bir aradayız ve farkındayız... 10 Bizce insan sevdiğini korur... 11 Biz işaret dilini çok

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Yayınevi Sertifika No: 14452. Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS

Yayınevi Sertifika No: 14452. Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS Yayınevi Sertifika No: 14452 Yayın No: 220 HALİM SELİM İLE 40 HADİS Genel Yayın Yönetmeni: Ergün Ür Yayınevi Editörü: Ömer Faruk Paksu İç Düzen ve Kapak: Cemile Kocaer ISBN: 978-605-9723-51-0 1. Baskı:

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı.... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü)

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı.... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Evrak Tarih ve Sayısı: 29/12/2016-E.63586 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı *BENN3L0T3* Pin: 21791 Sayı :69097877-204- Konu :Yıllık Çalışma Programı... VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Aile ve Dini Rehberlik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi 29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi İzmir Üniversiteleri Platformu'nda dönem başkanlığı İKÇÜ'ye geçti İzmir Üniversiteleri Platformu'nda bayrak değişimi yaşandı. Yedinci dönem başkanlığı, Gediz

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

GÖNÜL ELÇİLERİ İÇİN KORUYUCU AİLE

GÖNÜL ELÇİLERİ İÇİN KORUYUCU AİLE GÖNÜL ELÇİLERİ İÇİN KORUYUCU AİLE GÖNÜL ELÇİLERİ İÇİN KORUYUCU AİLE Bu kitap, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından kurulan Kitap Hazırlama Komisyonunca

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ Nisan - Mayıs - Haziran 2018 BORSA MECLİSİ SEÇİLDİ Denizli Ticaret Borsası nda gerçekleşen seçimde Borsa üyeleri yeni Borsa Meclisini seçti. Seçimde tek liste

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Türkiye nin 81 ilinden gelen 100 muhtar, çözüm sürecine destek için Mardin de toplandı. Muhtarlar, barışa destek için beyaz güvercin uçurdu.

Türkiye nin 81 ilinden gelen 100 muhtar, çözüm sürecine destek için Mardin de toplandı. Muhtarlar, barışa destek için beyaz güvercin uçurdu. Türkiye nin 81 ilinden gelen 100 muhtar, çözüm sürecine destek için Mardin de toplandı. Muhtarlar, barışa destek için beyaz güvercin uçurdu. Çözüm sürecine destek olmak için Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu

Detaylı

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET TEK MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET Değerli Ümraniyeliler, kıymetli dostlar Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, bereket, rahmet, iyilik, beraberlik ayı, cümle güzelliklerin zamanı

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 25/10/2013-15/10/2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM )

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM ) İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN VAAZ ÇİZELGESİ ( 2014 YILI 2. DÖNEM ) TARİH GÜN SAAT İLÇE YER VAİZE ADI/SOYADI D 1.4.2014 Salı 14:00 Bornova Yeşilova Camii Fatma Özmen ERGEN Sağlık ve Önemi 1.4.2014 Salı 14:00

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, İnsan yetiştirmek başka hiç bir canlıyı yetiştirmeye benzemez.

Detaylı