T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü Sayı :B.08.0.YEG HAZĠRAN 2008 Konu :Beş Türk Cumhuriyetinde bulunan Eğitim Müşavirlikleri Kadrolarına Atanacak Personelin Meslekî Yeterlilik Sınavı GENELGE 2008 / 40 Ġlgi: a) 13/01/2007 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Yurtdışında Sürekli Görevlendirilecek Personel Hakkında Yönetmelik. b) 09/05/2008 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Yurtdışında Sürekli Görevlendirilecek Personel Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik. c)millî Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü nün 28/05/2008 tarih ve 1873 sayılı Makam Onayı. d)meslekî Yeterlilik Sınavı Komisyonunun 29/05/2008 tarihli Kararı. Bakanlığımız yurt dışı teşkilatlarının bulunduğu Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan da boş bulunan 5 (beş) Eğitim Müşavirliği kadrosuna sürekli görevle atanacak personeli seçmek amacıyla ilgi (a ve b) Yönetmelik, ilgi (c) Makam Onayı ve ilgi (d) Komisyon Kararı doğrultusunda meslekî yeterlilik sınavı yapılacaktır. İlgi (a) Yönetmeliğin Genel Şartlar başlıklı 6 ncı maddesi (c) fıkrasındaki yabancı dil bilmek şartı hariç, ilgi (b) Yönetmeliğin 1 inci ve 3 üncü maddeleri hükümlerinde belirtilen şartları taşımak kaydıyla, ilgi (a ve b) Yönetmeliklere göre adaylarda aranacak genel ve özel şartlar, başvuru şekli ve meslekî yeterlilik sınavı ile ilgili esas ve usuller aşağıda belirtilmiştir. 1. BAġVURUDA ARANACAK GENEL VE ÖZEL ġartlar: A. GENEL ġartlar a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde öngörülen genel şartları taşımak. b) Kurumların teşkilat kanunlarında ve bu Yönetmelikte belirtilen istisnai hükümler hariç en az dört yıllık yükseköğretim mezunu olmak. c) Meslekî yeterlilik sınavında başarılı olmak. ç) Millî Eğitim Bakanlığı nda en az üç yıl çalışmış veya kendi mesleki alanında doktor unvanını almış ve özel şartlar başlıklı (B) bendinde belirtilen Bakanlığımız kadrolarına atanmış olmak.

2 d) Son üç yılda olumlu sicil almış olmak, aylıktan kesme ve daha ağır bir disiplin cezası almamış olmak. e) Hizmetin gerektirdiği temsil yeteneğine sahip olmak. f) Çalışmakta olduğu kurum bünyesinde en az üç yıl çalışmış veya kendi mesleki alanında doktor unvanını almış olmak, Ayrıca, Meslekî yeterlilik sınavının son başvuru tarihi itibarıyla Devlet Memurluğunda toplam en az 12 (oniki) yıl hizmeti bulunmak, B. ÖZEL ġartlar Eğitim müşaviri kadrolarına atanabilmek için meslekî yeterlilik sınavının son başvuru tarihi itibarıyla; a) İl millî eğitim müdürü, daire başkanı, bakanlık müşaviri, bakanlık başmüfettişi ile Talim Terbiye Kurulu üyeliği kadrolarından birinde veya birkaçında toplam en az üç yıl çalışmış olmak, b) İlçe millî eğitim müdürü, il millî eğitim müdür yardımcısı, bakanlık şube müdürü, bakanlık müfettişi, hukuk müşaviri kadrolarından birinde veya birkaçında toplam en az dört yıl çalışmış olmak, c) İl veya ilçe millî eğitim müdürlüklerinde şube müdürü, ilköğretim müfettişi, A tipi eğitim kurumları müdürü kadrolarından birinde veya birkaçında toplam en az beş yıl çalışmış olmak şartlarından birine sahip olmak 2. BAġVURU SÜRESĠ VE ġeklġ a) Bu genelgede belirtilen baģvuru Ģartlarını taģıyan adaylar, tüm belgeleri ile birlikte; 1) Bakanlığımız taşra teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında görevli personel ile A tipi resmî okul müdürleri, 09-16/06/2008 tarihleri arasında il veya ilçe millî eğitim müdürlüklerine başvuracaklardır. İlçe millî eğitim müdürlüklerinde toplanan başvurular ile ekleri, en geç 19/06/2008 günü mesai bitimine kadar il millî eğitim müdürlüklerine teslim edilecektir. 2) Bakanlığımız merkez teşkilatında görevli personel ise başvurularını, 09-16/06/2008 tarihleri arasında ilgili birim amirliklerine yapacaktır. b) Form dilekçe ekinde teslim edilecek belgeler: 1) Başvuru formu, 2) Bilgi formu, 3) Onaylı diploma fotokopisi (lisans, yüksek lisans ve doktora vb.) 4) Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi yurt dışında tamamlanmış ise Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı ndan alınacak denklik belgesi (onaylı), 5) Hizmet cetveli (onaylı), 6) Adlî sicil (sabıka kayıt) belgesi (4 adet), 7) Nüfus cüzdanı fotokopisi (onaylı), 8) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (4 adet).

3 Başvuru formu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunun boyutları ve muhtevası değiştirilmeden bilgisayar ortamında doldurulacak, her birine son (6) ay içerisinde çekilmiş renkli vesikalık fotoğraf yapıştırılacak ve başvuru sahibi tarafından imzalanacaktır. İsimlerde ve diğer nüfus bilgilerinde kısaltma yapılmayacak, tüm belgelerin aslına uygunluk onayları okul/kurum amirlerince yapılacaktır. İstenen belgeler, yukarıdaki sıraya göre, plastik telli dosya içerisinde teslim edilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurularda sorumluluk başvuru sahibine ait olacak, yanlış beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. c) Yapılacak iģlemler: Başvuru belgelerini incelemek üzere; 1) Bakanlık merkez teşkilatı birimlerinde; personelden sorumlu daire başkanı başkanlığında, ilgili şube müdürü ve şeften, 2) Taşra teşkilatlarında, il millî eğitim müdür yardımcısı ve iki şube müdüründen oluşan İnceleme Komisyonu kurulacaktır. Komisyonlar, çalışmalarını 20-24/06/2008 tarihlerinde yapacaktır. d) Ġnceleme komisyonları: 1) Adayların başvuru belgeleri ile sicil dosyalarını inceleyerek, genelgedeki şartları taşıyan ve sınava girmeye hak kazanan personeli belirleyecektir. 2) Sınava girmeye hak kazanan adaylara ait başvuru formundaki ilgili bölüm, inceleme komisyonunca onaylanacaktır. Onaysız belgeler işleme alınmayacaktır. 3) İnceleme komisyonlarınca incelenen ve başvurusu kabul edilen adaylara ait belgeler, en geç 26/06/2008 tarihi mesai bitimine kadar, Millî Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü 4. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresine ulaştırılacaktır. 4) Genelge şartlarını taşımayan adayların başvuru evrakı kesinlikle Bakanlığımız Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğüne gönderilmeyecektir. 5) Genelge hükümlerine aykırı uygulama yapanlar hakkında yasal işlem yapılacak, başvuru ile ilgili doğacak hata ve eksikliklerin her türlü hukukî sorumluluğu başvuru sahibine ve inceleme komisyonlarına ait olacaktır. 6) Zamanında ulaştırılmayan başvurular dikkate alınmayacak, sorumluluk birim amirlerine ait olacaktır. 3. YURT DIġI EĞĠTĠM ÖĞRETĠM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NCE YAPILACAK ĠġLEMLER: a) Bakanlığımız merkez teşkilatı ile il millî eğitim müdürlüklerinden Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğüne ulaştırılan listeler ve ekleri ile ilgili işlemler yapıldıktan sonra, başvuru şartlarını taşıyan personelin listesi ve sınav tarihi, Bakanlığımız internet adresinde duyurulacaktır. b) Meslekî yeterlilik sınavı, 07-11/07/2008 tarihleri arasında Millî Eğitim Bakanlığı nda yapılacak, (başvuru sayısına göre bu süre değiştirilebilecektir.) sınav sonuçları Bakanlığımız internet adresinde yayımlanacaktır.

4 4. MESLEKÎ YETERLĠLĠK SINAVI ĠLE ĠLGĠLĠ ESAS VE USULLER: Genel ve özel şartları taşıyan adayların isimleri Bakanlığımız internet adresinde yayımlanacak ve bu adaylar, meslekî yeterlilik sınavına alınacaklardır. Meslekî yeterlilik sınavı, müsteşarın veya görevlendireceği müsteşar yardımcısının başkanlığında oluşan (5) kişilik komisyonca, aşağıda belirtilen konular ve puanlamaya göre yapılacak ve değerlendirilecektir. KONULAR Puanı a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Devlet Teşkilatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu % 20 b) Türkçe'yi Doğru Kullanma Becerisi % 15 c) MEB Mevzuatı, Bakanlık Merkez, Taşra ve Yurt Dışı Teşkilatının İşleyişi, Eğitim-Öğretim Hizmetleri, Resmî Yazışma Kuralları ve Protokol Kuralları Bilgisi % 20 ç) Türkiye Cumhuriyeti İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük % 15 d) Genel Kültür % 15 e) Uluslararası Kuruluşlar, Görevleri ve Türkiye ile İlişkileri % 15 Değerlendirme toplam (100) puan üzerinden yapılacak, (70) ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacak, atamalar en yüksek puan alandan başlanarak oluşturulacak sıralamaya göre yapılacaktır. Adayların başarı sıralaması, meslekî yeterlilik sınavı puanına göre, meslekî yeterlilik sınavı komisyonunca yapılacaktır. Başarı puanlarının eşit olması halinde; sırasıyla yüksek lisans ve/veya doktora yapmış olanlar; mesleki kıdemi fazla olanlar ile son (3) yıllık sicil notu yüksek olanlara öncelik verilecektir. Sınav sonuçları (3) yıl süreyle geçerli olacaktır. 5. GENEL HÜKÜMLER a) Bu genelgenin 1 inci maddesinin (A) ve (B) bentlerinde açıklanan şartları taşıyan ve meslekî yeterlilik sınavına katılmaya hak kazanan adaylarla, meslekî yeterlilik sınavını kazanan ve Bakanlığımız internet adresinde isimleri yayımlanacak adaylardan, taşra teşkilatında görev yapanlara il millî eğitim müdürlüklerince, merkez teşkilatındakilere ise ilgili birim amirlerince gerekli tebligat yapılacaktır. b) Meslekî yeterlilik sınavını kazanan adaylardan başarı sıralama listesine göre boş kadrolara müşavir olarak atanacakların atama işlemleri, ilgi (a) yönetmeliğin 16 ncı maddesinde belirtilen esaslara göre yapılacaktır. c) Daha önce yurt dışında sürekli görevden yurt içindeki görevine dönenlerden bu Genelgede aranan başvuru şartlarını taşıyanların, sınavın son başvuru tarihi olan 16/06/2008 tarihine kadar yurt içinde en az 3 (üç) yıl görev yapmış olmaları gerekir.

5 ç) İlgi (a) yönetmeliğin 16 ncı maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi Yurtdışı göreve en fazla iki kez atanılabilir. hükmü gereğince yurt dışı görevlere iki kez atanmış olanların başvurusu kabul edilmeyecektir. d) Yurtdışında sürekli göreve atananlardan, atama için öngörülen nitelikleri taşımadıkları sonradan anlaşılanlar veya bu nitelikleri sonradan kaybedenler süre beklenmeden yurt içi göreve atanacaklardır. e) Son üç yıllık sicilleri değerlendirilen personelden sicil raporları eksik olanlar, Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği'nin 20 nci maddesine göre değerlendirilecektir. f) Meslekî yeterlilik sınavına katılacak olan adaylar, bağlı bulundukları makamlarca izinli sayılacaklar, Bakanlığımız taşra teşkilatı personelinin yol masrafları ve diğer giderleri kendilerince karşılanacaktır. g) Başvuru sahipleri, ilk başvurularında belirttikleri adreslerin herhangi bir nedenle değişmesi hâlinde, bu değişikliği Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü nün e-posta adresine veya (0 312) numaralı faksına, bildireceklerdir. Aksi takdirde yapılacak tebligatlarda ilk adres esas alınacak ve her türlü sorumluluk kendilerine ait olacaktır. ğ) Genelgeyle ilgili tereddüde düşülen konularda, Bakanlığımız Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü nün (0 312) nolu telefonlarından bilgi alınabilecektir. h) Usulüne uygun ve süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. ı) Bu Genelgenin duyurusu, Bakanlığımız İLSİS Projesi kapsamında e-posta yoluyla yapılacak ve Bakanlığımız merkez teşkilatı ile il millî eğitim müdürlüklerine bildirilmiş olarak kabul edilecektir. i) Bu Genelge, Bakanlığımızın internet adresinde yayımlanmaktadır. Genelgenin ilgililere zamanında duyurulması, başvuruların Bakanlığımıza zamanında ulaştırılması ve işlemlerde gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususlarında gereğini önemle rica ederim. Muammer Yaşar ÖZGÜL Bakan a. Müsteşar EKLER : 1-Form Dilekçe (1 sayfa) 2-Başvuru Formu (1 sayfa) 3-Bilgi Formu (1 sayfa) 4-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (1 sayfa)

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203.1/ 3180 18/4/2008 Konu: Yurt Dışı Teşkilatı Kadrolarına Atanacak Personelin Mesleki Yeterlilik Sınavı GENELGE

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203.1/3907 16/5/2008 Konu: Yurt Dışı Teşkilatı Kadrolarına Atanacak Personelin Mesleki Yeterlilik Sınavı GENELGE 2008

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203-277 /2563 29/3/2007 Konu: Yurt Dışı Teşkilatı Mesleki Yeterlilik Sınavı GENELGE 2007 / 27 İlgi: a) 13/1/2007 tarihli

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203-1336 / 012221 28 KASIM 2006 Konu : Okutmanlık Sınavı GENELGE 2006 / 94 İlgi: a) 03 Temmuz 2003 tarih ve 25157

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU Durum Müdürlükleri personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri ve Valilik Makamının 19/ 08 / 2013 tarih ve 2785 sayılı Onayı gereğince,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUAT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü GENELGE 2008/84

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü GENELGE 2008/84 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203.2/ 10010 24/12/ 2008 Konu : Yurt Dışı Okutmanlık Sınavı İlgi: GENELGE 2008/84 a) 03 Temmuz 2003 tarih ve 25157

Detaylı

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1

2 İşletme Müdürü GİH İşletme Müdür Yardımcısı GİH 186 1 Görevde Yükselme Yazılı ve Sözlü Sınavı İlanı Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunan Başmühendis (kadastro-amenajman-etüd proje-araştırma),

Detaylı

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak.

TAHSİL DURUMU PUAN TÜRÜ. En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak. Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan, aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi ve adedi belirtilen "Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı" kadrolarına atama yapmak için iki aşamalı (yazılı

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU T.C. MALĠYE BAKANLIĞI HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER: Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Muhakemat Müdürlükleri

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM 22 Şubat 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28921 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: YÖNETMELİK ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEFTERDAR YARDIMCILIĞI SINAVI DUYURUSU I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliği gereğince;

Detaylı

2019 MİLLİ SPORCULARIN BEDEN EĞİTİMİ ALANINA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN OLARAK ATAMA DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI

2019 MİLLİ SPORCULARIN BEDEN EĞİTİMİ ALANINA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN OLARAK ATAMA DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI 2019 MİLLİ SPORCULARIN BEDEN EĞİTİMİ ALANINA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN OLARAK ATAMA DUYURUSU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU

MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI KILAVUZU 2012 DİKKAT: Bu kılavuzu Bu kılavuzu dikkatle dikkatlice okuyunuz. okuduktan sonra

Detaylı

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLERĠ ATAMA VE YER

MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLERĠ ATAMA VE YER 28 Şubat 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28573 YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLERĠ ATAMA VE YER DEĞĠġTĠRME YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari)

S.NO UNVAN SINIFI ADEDİ DERECESİ 1 Eğitim Uzmanı Merkez GİH Sayman GİH Şef (İdari) Görevde Yükselme Yazılı Sınavı İlanı (İDARİ) Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında aşağıda unvanı, derecesi ve adedi yazılı münhal bulunaneğitim Uzmanı, Sayman, Şef, Memur ve Şoför kadroları

Detaylı

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik 3-Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil dınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puanı muadili bir puan almış olması gerekir. (Meslek Yüksekokulları

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCILIĞI SINAVI BAŞVURU E-KILAVUZU http://www.sgk.gov.tr/ MÜRACAAT VE SÖZLÜ SINAV TARİHİ MÜRACAAT TARİHLERİ SINAVA KATILACAKLARIN İLAN TARİHİ 24 Ekim

Detaylı

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR SINIF ÜNVANI DER. KADRONUN BULUNDUĞU BİRİM ADET GİH ŞEF 3 MEMUR

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE SAYMANI KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye iş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınav ile Genel idare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli kadrolarda istihdam edilmek

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler

Detaylı

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI YARIġMA SINAVI ĠLANI 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri

Detaylı

YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 13 Ağustos 2009 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 27318 Millî Eğitim Bakanlığından: YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

İ L A N. Adalet Bakanlığından

İ L A N. Adalet Bakanlığından İ L A N Adalet Bakanlığından Bakanlığımızca, ekte mahal ve sayısı belirtilen genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 5-12 dereceli kadrolara, uygulama sınavını yapmak üzere Sınav Birimi olarak yetki verilen

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU

T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU T.C. ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU 2012 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU 14.01.2006 tarihli ve 26049 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Adli Tıp Kurumu Personeli

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Sayı : E Konu :2018 Dönem Atamaları

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Sayı : E Konu :2018 Dönem Atamaları 1 / 5 Bilindiği üzere, Bakanlığımız Taşra Teşkilatı Personelinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi; Genel Müdürlük, il/ilçe/kuruluşların

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU TARAFINDAN BAKILAN VE KORUNAN ÇOCUKLARDAN MEB TAŞRA TEŞKİLATI PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU

Detaylı

2017 YILI YURTDIŞI DİN HİZMETLERİ MÜŞAVİRLİK/ATAŞELİK/ KOORDİNATÖRLÜK SINAVI

2017 YILI YURTDIŞI DİN HİZMETLERİ MÜŞAVİRLİK/ATAŞELİK/ KOORDİNATÖRLÜK SINAVI DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı yurt dışı teşkilatında münhal/boşalacak olan, yeni ihdas edilen ve aşağıda grubu, unvanı, sınıfı ve adedi belirtilen kadrolara Mesleki Yeterlik Sınavı ve Yurtdışı Temsil

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YARIŞMA SINAVI İLE 5431 SAYILI SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ

Detaylı

YÖNETMELİK. İKİNCİ BÖLÜM Atanacaklarda Aranacak Şartlar

YÖNETMELİK. İKİNCİ BÖLÜM Atanacaklarda Aranacak Şartlar 16 Aralık 2011 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28144 Millî Eğitim Bakanlığından: YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞININ YURT DIŞI TEŞKİLATINA SÜREKLİ GÖREVLE ATANACAK PERSONEL HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU TEMMUZ 2012 / ANKARA Bu duyuru, Muhasebat Genel Müdürlüğü nce Muhasebe Yetkilisi

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI :

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevlendirilmek üzere boş bulunan

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ARÜ'den Duyurular Avukat Alım İlanı Duyuru Tarihi : 05 Haziran 2018 ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı

Detaylı

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından; T.C. BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞINA GİRİŞ SINAVI İLE AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ UZMAN YARBIMCISI ALINACAKTIR. A. GENEL BİLGİLER

Detaylı

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET

D U Y U R U I. ATAMA YAPILACAK KADROLARIN YER, UNVAN, SINIF, DERECE VE ADEDİNE GÖRE DAĞILIMI BULUNDUĞU YER UNVAN SINIF DERECE ADET D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız merkez teşkilatında münhal bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliği kadrolarına naklen (kurum içi) alım yapmak üzere sözlü sınav yapılacaktır.

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı. ADANA VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü)

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı. ADANA VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2016-E.2564 T.C. Sayı :75704976-300- Konu :2016 Hac Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı GÜNLÜ EVRAK ADANA VALİLİĞİNE (İl Müftülüğü) Hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı Sayı : 84605551-020/651 29/01/2014 Konu : Yurtdışı Sürekli Göreve Atanacak Personel Sınav Duyurusu

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı Sayı : 84605551-020/651 29/01/2014 Konu : Yurtdışı Sürekli Göreve Atanacak Personel Sınav Duyurusu DUYURU Başkanlığımız yurt dışı teşkilatında halen münhal bulunan Din Hizmetleri Müşavirliği/ Din Hizmetleri Ataşeliği/ Din Hizmetleri Koordinatörlüğü kadrolarına ve yurt dışı görev süresi dolacak personelden

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE SAYMANI KADROLARI İÇİN 2. ATAMA BAŞVURU KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

Grup 1 İstatistikçi İstatistik TH 2 8 İzleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü Grup 2 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği

Grup 1 İstatistikçi İstatistik TH 2 8 İzleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü Grup 2 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği DOĞU ANADOLU PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAV DUYURUSU (İlan Tarihi : 2 KASIM 2015) Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Personelinin Görevde Yükselme

Detaylı

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de

son 6 ayda 03 Aralık 2017 Pazar günü saat 14:00 de Üniversitemiz personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 12.maddesi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

GRUPLAR FAKÜLTE/BÖLÜM SAYI. Birinci Grup Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İktisadi ve İdari Bilimler 35

GRUPLAR FAKÜLTE/BÖLÜM SAYI. Birinci Grup Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İktisadi ve İdari Bilimler 35 TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTİHDAM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatına sözlü sınavla Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 6, 7 ve 8 inci dereceli

Detaylı

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü

Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü Diyanet İşleri Başkanlığından: DUYURU Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatında münhal bulunan genel idare hizmetleri sınıfındaki 36 adet il müftü yardımcısı kadrosuna sınav (yazılı ve sözlü) sonucuna

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere genel idare Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek

Detaylı

8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK

8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK 8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK Savunma Sanayii Müsteşarlığından: SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi ile 10.07.2015 tarihli

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla merkez teşkilatına; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,

Detaylı

ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU:

ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU: ĠSTANBUL BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI, ĠETT ĠġLETMELERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜFETTĠġ YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAV DUYURUSU: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Teftiş

Detaylı

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DIŞİŞLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DIŞİŞLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DIŞİŞLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I. Genel Bilgiler (1) Dışişleri Yardımcıları, Dışişleri lığı Yönetmeliğinde sayılan görevleri çerçevesinde, Dışişleri Bakanlığı

Detaylı

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : 29844 YÖNETMELİK Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden: DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İLK DEFA AÇIKTAN ATANACAK MÜHENDİS PERSONEL HAKKINDA SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ

Detaylı

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız

PERSONEL ALIMI İLANI ÖZEL BİLGİLERİ Sınav başvuru formu (Bakanlığımız ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI PERSONEL VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI haberleşme uzman yardımcısı 2 (iki) havacılık uzay teknolojileri uzman yardımcısı alımı ilanı BİK İlan No : ILN00454084

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM)

MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI ALINACAK PERSONEL UNVANLARI ARANAN ŞARTLAR (EĞITIM) MALAZGİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1-SINAVIN AMAÇ VE KAPSAMI: 1.1) 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 3 adet sözleşmeli

Detaylı

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI VE DİŞ TABİPLERİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen)

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

1. Sağlık Yüksekokullarının. Sağlık Bilimleri Fakültelerinin veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun. maddesinin B fıkrasına

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1

1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 Dışişleri Bakanlığından: DANIŞMAN GİRİŞ SINAVI DUYURUSU (SU VE ÇEVRE, ENERJİ) I. GENEL BİLGİLER 1 - Dışişleri Bakanlığına sınavla, su ve çevre konularında görevlendirilmek üzere 1 (bir) veenerji ile ilgili

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARI MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU ARALIK 2013 / ANKARA Bu duyuru, Muhasebat Genel Müdürlüğü nce Muhasebe Yetkilisi

Detaylı

SINAV DUYURUSU. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

SINAV DUYURUSU. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı SINAV DUYURUSU SINAVIN ADI Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Öğrenim dalları itibarıyla alınacak uzman yardımcısı sayısı, yazılı sınava katılabilecek aday sayısı,

Detaylı

MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 2 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 2 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. YANDAL EĞİTİMİ YAN DAL UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK (8 Şubat 2011 Resmi Gazete) YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından:YAN DAL UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI

Detaylı

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU EK - 1 İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel

Detaylı

GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU TEMMUZ 2012 / ANKARA Bu duyuru, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünce

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI EK DUYURUSU

GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI EK DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI EK DUYURUSU HAZİRAN 2014 / ANKARA Bu duyuru, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünce

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİĞİN UYGULAMA KILAVUZU

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİĞİN UYGULAMA KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİĞİN UYGULAMA KILAVUZU Ocak 2010 1 ELEKTRONİK

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MAYIS-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 15.05.2018 KAYIT TAKVİMİ WEB ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 15 Mayıs 25 Mayıs 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLANI 26 Mayıs

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YURT DIŞI TEŞKİLÂTINA SÜREKLİ GÖREVLE ATANACAK PERSONELİN SEÇİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YURT DIŞI TEŞKİLÂTINA SÜREKLİ GÖREVLE ATANACAK PERSONELİN SEÇİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YURT DIŞI TEŞKİLÂTINA SÜREKLİ GÖREVLE ATANACAK PERSONELİN SEÇİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi : 24/02/2004 Sayısı: 25383 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi

PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Bağlı

Detaylı

MALİYE BAKANLIĞI MALİ SUÇLARI ARAŞTIRMA KURULU BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV DUYURUSU

MALİYE BAKANLIĞI MALİ SUÇLARI ARAŞTIRMA KURULU BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV DUYURUSU MALİYE BAKANLIĞI MALİ SUÇLARI ARAŞTIRMA KURULU BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV DUYURUSU Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet

Detaylı

ÖZEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

ÖZEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL BÜTÇELİ İDARELER MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU TEMMUZ 2012 / ANKARA Bu duyuru, Muhasebat Genel Müdürlüğü nce Muhasebe Yetkilisi

Detaylı

EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU EYLÜL-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 14.09.2018 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 14 EYLÜL 2018 24 EYLÜL 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 24 EYLÜL

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan Sayısı

Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan Sayısı GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI DEVLET GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Başkanlığımızda açık bulunan kadrolara atanmak üzere; Grup Puan Türü Fakülte/Bölüm Kontenjan

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2016 2017 EğitimÖğretim yılı Güz

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI DUYURUSU Kurumumuzda münhal bulunan 4 (dört) adet mühendis (3 bilgisayar mühendisliği mezunu, 1 endüstri mühendisliği mezunu) kadrosu için, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU (2019) 12/04/2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli

Detaylı

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 18.01.2019 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 21 Ocak 2019 30 Ocak 2019 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 1 ŞUBAT 2019

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK EĞİTİM UZMAN YARDIMCISI ELEME VE GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezinde genel idari hizmetleri

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. MALİYE BAKANLIĞI HAZİNE AVUKATLIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER: Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Muhakemat Müdürlükleri

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ARALIK -2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 04.12.2018 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 4 ARALIK 2018 18 ARALIK 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 19 ARALIK

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN

T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN T.C. ADALET BAKANLIĞINDAN Bakanlığımız bünyesinde çalıştırılmak üzere Ek-1 listede sınıfı ve sayısı belirtilen mütercim, mühendis, şoför kadroları ile çocuk ağır ceza, çocuk ve aile mahkemelerinde çalıştırılmak

Detaylı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına (Ankara ili) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında

Detaylı

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TUFANBEYLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI http://tufanbeyli.meb.gov.tr 13 Başvuru Süresi : 11/08/2015 tarihinde web sayfamızdan

Detaylı

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. BİRİMİ ÜNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER. belgelendirebilmek.

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. BİRİMİ ÜNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER. belgelendirebilmek. *Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliğinde,

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı