HASTANEMİZDE MERKEZİ RANDEVU (MHRS) SİSTEMİ UYGULANMAKTADIR. MUAYENE İÇİN RANDEVULARINIZI ALO 182 DEN ALABİLİRSİNİZ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HASTANEMİZDE MERKEZİ RANDEVU (MHRS) SİSTEMİ UYGULANMAKTADIR. MUAYENE İÇİN RANDEVULARINIZI ALO 182 DEN ALABİLİRSİNİZ."

Transkript

1 1 / 37 HASTANEMİZDE MERKEZİ RANDEVU (MHRS) SİSTEMİ UYGULANMAKTADIR. MUAYENE İÇİN RANDEVULARINIZI ALO 182 DEN ALABİLİRSİNİZ. HASTANE TELEFON NO: (KEŞAN) (İPSALA) Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

2 2 / 37 Sayın Hastalarımız; Hastanemizde tıbbın yeni ve teknolojik imkânlarını kontrol ederek katılımcı ve yetişmiş personeli ile çağdaş ve güvenilir bir sağlık hizmeti vermek, sizlerin beklentilerini, mesleki becerilerimizi insan sevgisi ile örtüştürerek kişilerin memnuniyet oranını yükseltmeyi benimsedik. Amacımız; hasta ve çalışan memnuniyeti, kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmetidir. Eleştiri ve önerileriniz bizlere yol gösterici olacaktır. Opr. Dr. Nurettin ALPARSLAN Hastane Yöneticisi TARİHÇE Hastanemiz 1914 yılında şu anki Sağlık Meslek Lisesi Binası 50 yataklı hastane olarak hizmete açılmış,1984 yılında şu anki A-Blok Binası yapılıp yatak sayısı 100 yatağa çıkarılmış ve eski hastane binası da okula (Sağlık Meslek Lisesi) çevrilmiştir. B-Blok Binası da yapılıp tarihinde A ve B blok olarak 175 yataklı olarak hizmet vermeye başlanmıştır tarihinde İpsala Devlet Hastanesi hastanemize bağlanmış ve 198yatak olarak, A Blok, B Blok ve İpsala Ünitesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir. -A Blokta; Cerrahi Branşlar ve poliklinikleri, Ameliyathane,Doğumhane,Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi,DiyalizÜnitesi,Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı,Görüntüleme Hizmetleri; Endoskopi, Odyometri; -B Blokta; Dahili Branşlar ve poliklinikleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Acil Ünitesi, I.SeviyeYoğun Bakım Ünitesi,II.SeviyeReanimasyonYoğun Bakım Ünitesi, Ultrasonografi,Eczane bulunmaktadır. C Blokta;Kalite Yönetim Birimi,Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi, Faturalama, Hasta kabul Arşiv Evrak kayıt, Sayın alma ve Ambar bulunmaktadır. -D Blokta; Hastane Yöneticiliği, Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri bulunmaktadır. -E Blokta; Sosyal hizmet uzmanı, Evde bakım hizmetleri, İş sağlığı ve güvenliği birimi, mutemetlik bulunmaktadır. Ayrıca İpsala Ünitesinde;Acil Polikliniği, Dâhiliye Polikliniği, Cerrahi Polikliniği, Çocuk PolikliniğiDiş Polikliniği, Kadın Doğum Polikliniği, Ameliyathane, Ultrason, Radyoloji Hizmetleri verilmektedir. KEŞAN İLÇESİ COĞRAFİ KONUMU Keşan ilçesi; Enez, İpsala, Uzunköprü, Malkara, Şarköy, Gelibolu gibi ilçelerin merkezi konumunda olup E87 ve E90 karayolları kavşağında, Anadolu yu Çanakkale Boğazından Avrupa ya bağlayan ve İstanbul dan İpsala GümrükKapısına bağlayan yol kavşağı üzerindedir. İpsala Gümrük Kapısı 34 km mesafededir. İlçemizin bu konumu nedeniyle doğal olarak hastanemizin önemi daha da artmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

3 3 / 37 VİZYONUMUZ Hasta haklarına saygılı, Ulusal ve Uluslararası standartlara uygun, Sağlık hizmetlerinde Güvenilir ve Tercih Edilen Hastane Olmak MİSYONUMUZ Güler yüzlü, Güvenilir, Yenilikçi, İnsan haklarına saygılı, Sağlık hizmeti sunmak POLİTİKAMIZ Çağın gerektirdiği teknolojiyi takip etmek ve hastanemizde kullanmak, Hasta ve çalışan memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak, Objektif ve katılımcı yönetim anlayışını hastanemizin her kademesine yansıtmak, Sağlıkta Kalite Standartları Yönetim Sistemimizi sürekli iyileştirmek ve geliştirmek..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

4 4 / 37 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ Amacımız; sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda sağlık hizmetlerine erişiminizi kolaylaştırmaktır. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan dönemsel denetimlerlepuanlandırılan Sağlıkta Hizmet Kalite Standartları nın en üstseviyede tutulmasına özen gösterilmektedir. NASIL MUAYENE OLURUM Telefonla Randevu için Alo:182 aranarak Web Randevu için Hastane Randevu Merkezi Online Randevu linkine basarak Randevu alamadığınız durumlarda hastanemiz Poliklinik danışma (Müracaat), otomasyon kayıt bankolarına başvurarak muayene olabilirsiniz. Randevusuz muayene sayısı özellikle bazı branşlarda kontenjanlarımız ile sınırlı olduğundan telefonla randevu alarak muayene olmayı tercih ediniz..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

5 5 / 37 KEŞAN DEVLET HASTANESİ A VE B BLOK POLİKLİNİKLERİ - İPSALA ÜNİTESİ Sayın hastalarımız; Acil vakalar (kaza, yaralanma), özürlüler, hamileler, 65 üstü yaşlılar, 7 yaşından küçük çocuklar, şehit yakınları ve gazilerin, ayrıca hizmetin aksamaması için hastane çalışanlarınakayıt ve muayene önceliği verilebilir.anlayış ve yardımlarınıza teşekkür ederiz. Sağlık Kurulu, Sağlık Raporu İşlemleri(Evlilik Raporu, Akli Meleke Raporu (Psikiyatri), Özürlü Sağlık Kurulu Raporu, Silah Bulundurma ve Taşıma Ruhsatı için Sağlık Kurulu Raporu,SilahlıÖzel Güvenlik Görevlisi için Sağlık Kurulu Raporu, Özel Güvenlik Görevlisi olmak için Sağlık Kurulu Raporu, Sağlam Raporu/İşe Giriş Raporu, Gemi Adamı Olur Sağlık Raporu, Sürücü Adayları ve Sürücüler için Ehliyet Raporu ) içinsağlık kurulumuza başvurabilirsiniz. Randevu sonrası rapor çıkarma süreleri 1-3 gün arasında değişmektedir. Muayene işlemleri için her türlü sorunlarınızda Otomasyon sekreteri, Danışma veya Hasta Kayıt (Müracaat)görevlilerinden yardım isteyebilirsiniz..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

6 6 / 37 Ellerinizi sık yıkayın, kendinizi ve yakınlarınızı bulaşıcı enfeksiyonlardan koruyun. Ellerinizi çok kirli görürseniz hemen Her tuvalete gidişten sonra Yemek hazırlamadan önce, yemekten önce ve sonra Hapşırdıktan, öksürdükten sonra Vücudunuzun kirli bölgesine dokunduktan sonra Makyaj yapmadan önce Hayvanlara dokunduktan(kafes, malzeme dahil) sonra Para saydıktan ve çöplere dokunduktan sonra Hasta kişilere dokunduktan ve el tokalaştıktan sonra TANI ve TEDAVİ BÖLÜMLERİMİZ GÖRÜNTÜLEME; Hastanemizde Röntgen, Tomografi,MR,Mamografi, Ultrason(USG),Dopler USG, Kemik Dansitometrisi görüntüleme hizmetleri aynı gün veya en kısa süre içinde randevu verilerek yapılmakta ve tecrübeli uzman kadromuz tarafından en kısa süre içinde raporlanmaktadır. Dijital RöntgenTomografi Kemik Dansinometrisi MR LABORATUVARLAR Hastanemiz A Blok binasında;biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarlarımız hizmet vermektedir. Hastalardan örnek alımı ile başlayan ve raporlandırma ile sonlanan preanalitik, analitik ve postanalitik laboratuvar süreçlerinde tüm tetkikler kalibrasyon ve bakımları düzenli olarak yapılan cihazlarda, tecrübeli laborantlar ve uzman doktorlar tarafından yapılmakta, ayrıca cihazlar ve test malzemelerinin iç (internal) ve dış (eksternal) kalite kontrolleri periyodik olarak yapılıp kayıt altına alınmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

7 7 / 37 Test sonuçlarınıza hastanemiz web sayfasından T.C. Kimlik No Giris KARDIYOLOJİTANI HİZMETİ Efor Treadmil Testi -Egzersiz Testi (Koroner kalp hastalığının tanısındaki koşu bandında yapılan önemli testlerden biri) Ekokardiyografi (Ultrason denilen ve insan kulağının duyamadığı yüksek frekanslı ses dalgalarını kullanarak kalbin ve içindeki kan akımının eş zamanlı ve hareketli olarak görüntülenmesi) Ekokardiyografi Efor Treadmil Testi - Egzersiz Testi ENDOSKOPİ ÜNİTESİ Endoskopi içi boş olan organların gözle görülmesi işlemidir. Gastrointestinal endoskopi adıyla da bilinen yemek borusu, mide, oniki parmak barsağı ve kalın barsağın incelendiği tetkik yöntemleridir. Ünite olarak Hastanemiz A Blok Giriş katında hizmet vermektedir..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

8 hhh Doküman No 8 / 37 ODYOLOJİ Kulak Burun -Boğaz uzmanlarının muayenesi ve isteği (kulakta tıkanıklık hissi, bir kulakta ani işitme azalması, söylenenleri tekrarlatma, televizyon sesini yükseltme, sesleri duyduğu halde anlayamama, kalabalık ortamlarda söylenenleri karıştırma ya da yanlış anlama, sesin yönünü belirleyememe, kulakta çınlama)sonrası ve işitmenin ses geçirmez kabinlerde odiolog tarafından değerlendirilmesi(odiometrik Tetkik) ile orta kulak basıncının ölçüldügütimpanometriktetkik iiçerir.yenidoğanlardaemüsyontesti ni içerir. ACiLSERVİSİ Sarı, yeşil ve kırmızı triaj muayene ve müdahale alanları, 4 muayene masası, 9 müşahede yatağı,1 müdahale odası, 1resusitasyon odası, 1 enjeksiyon odası, 1 izolasyon odasıile acil servisimiz tescil edildiği 2. seviye standartlarına uygun acil hasta hizmeti B Blok binasında hizmetvermektedir. I.SEVİYE YOĞUNBAKIM ÜNİTESİ 8 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi; yoğun bakım gereksinimi olan hastaların yaşamsal göstergelerin izlendiği, hasta takip ve tedavisinin 24 saat esasına dayalı olarak kesintisiz sağlandığı yoğun bakım hizmeti vermektedir..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

9 9 / 37 II.SEVİYE REANİMASYON YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ tarihi itibariyle tescil edildiği II. seviye yoğun bakım standartlarına uygun4 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başlamıştır YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ Seviye yenidoğan yoğun bakım ünitesinde 4 küvöz ve 1 adet açık yatak; 1 adet monitör,infüzyon pompası ve 2 adet pulseoksimetre cihazı bulunmaktadır. Ayrıca her küvöz başında merkezi oksijen basınçlı hava ve vakum sistemi bulunmaktadır.herküvöz başında 1 adet fototerapi cihazı bulunmakta, gerekli haller için ayrıca 1 adet yedek fototerapi cihazı bulunmaktadır. Fizyolojik olarak stabil olan, yoğun bakım hizmeti gerektirmeyen ancak tanı, tedavi, beslenme ve bakım hizmetleri gereken veya daha üst düzey yoğun bakımda tedavi sonrası düzelen, takip ve tedavisinin devamı gereken hastaları içermektedir. AMELiYATHANE Hasta Güvenliğini hedefleyen Sterilizasyon hizmetleri ve 4 ameliyat salonu 1 lokal odası ve kullanılan teknolojik anestezi cihazları ile ameliyathanemizde; Genel cerrahi, Ortopedi, Beyin Cerrahisi, Göz, KBB, Kadin Hastalıkları ve Doğum ve Üroloji ameliyatları (açık-kapalı) uzman ekipler tarafındaan başarı ile yapılmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

10 10 / 37 DİYALİZ ÜNİTESİ Diyaliz; vücutta birikmiş üre gibi zararlı maddelerin ve aşırı suyun bir membran aracılığı ile vücuttan uzaklaştırılması işlemidir. A BLOK KLİNİKLERİMİZ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ Sinir sisteminin (beyin, omurilik, periferiksinirler, ve bunların yer aldığı yapılar) cerrahi hastalıklarının tanı ve tedavisi gerçekleştirilmektedir. GENEL CERRAHİ Genel Cerrahi bölümümüzde sindirim sistemi hastalıkları, karaciğer, mide, barsak, safra kesesi, safra yolları, pankreas ve dalak hastalıkları, hemoroidveanal bölge cerrahisi, pilonidal sinüs (kıl dönmesi), meme cerrahisi, tiroid paratiroid cerrahisi, fıtık, yumuşak doku ve yanık cerrahisi, laparoskopik cerrahi ile ilgili tanı, tedavi ve ameliyatları yapılmaktadır. ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ Ortopedi ve travmatoloji bölümümüzde ortopedik hastalıklar ve kas-iskelet sistemi yaralanmalarının tanı, tetkik, tedavi ve ameliyatları yapılmaktadır. ÜROLOJİ Benign prostat hiperplazisine (selim prostat büyümesi) yönelik tanısai tetkik ve ameliyatlar, ürinerinfeksiyonlara yönelik tedaviler böbrek, mesane, testis, prostat kanserleri, taş hastalığı, ürinersistemin doğumsal anomalileri, tekrarlayan infeksiyonlar, işeme bozuklukları, idrar kaçırma, interstisyel sistit tedavileri yapılmaktadır. Gerektiğinde ürodinamik test yapılmaktadır.sistoskopiişlemi de bölümümüzde yapılmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

11 11 / 37 KULAK-BURUN-BOĞAZ Kulak-Burun-Boğaz muayenesi, Endoskopik KBB muayenesi ve işitme testi ile VestibülerRehabilitasyon Kulak-Burun-Boğaz ameliyatları, Radyofrekans uygulamaları, baş-boyun kanser ameliyatları ve çocuk KBB ameliyatları hastanemizde yapılmaktadır. Odiometriölçümleri de KBB polikliniğinden istemleri yapılarak ölçülmektedir. GÖZ HASTALIKLARI Her türlü göz hastalıklarına yönelik tanı ve tedavi hizmeti verilmektedir. Göz acil (kazalar, yabancı madde kaçması, ani kızarmalar, ani görme kayıplan vb.) vakalara müdahale edilmekte, konjenital, travmatik, metabolik, senil, toksik, sekonder kataraktlara Fakomülsifikasyon yöntemi ile dikişsiz, damla anestezili cerrahi uygulanmakta ve göziçi lens yerleştirilmektedir. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM Kadın hastalıkları muayenesi, gebe muayenesi, doğum sonrası kontrol muayenesi, ultrasonografikmuayene, endometriyal biyopsi gibi küçük cerrahi müdahaleler, rahim alınması (histerektomi) gibi büyük ameliyatlar, aile planlaması ve doğum hizmetleri verilmektedir. Doğumhane Kadın doğum servisi içerisindedir. B BLOK KLİNİKLERİMİZ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Poliklinik ve yataklı tedavi ünitesi ile hasta ve sağlam çocuklarımızın muayene, tanı ve tedavileri yapılmaktadır. DÂHİLİYE (İÇ HASTALIKLARI) Hipertansiyon, hiperkolesterolemi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları, midebarsak sistemi, karaciğer hastalıkları, böbrek hastalıkları, tiroid hastalıkları, şeker hastalığı, obezite (şişmanlık), romatizmal hastalıklar, kan hastalıkları vb. genel dâhili hastalıkların ayaktan ve yatarak tanı ve tedavileri yapılmaktadır. ENFEKSİYON HASTALIKLARI Ateşli ve bulaşicı hastalıklar, hastane infeksiyonları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar (HIV, Frengi, Bel Soğukluğu vb.) ve infeksiyöz hepatitler (bulasicı sarılık) hastalıklarının tanı ve takipleri yapılmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

12 12 / 37 KARDIYOLOJİ Kalp hastalıkları ile ilgili muayene, tetkik ve tedaviler yapılmaktadır. Göğüs ağrısı, nefes darlığı, ödem, gece idrara çıkma, bayılma, çarpıntı, morarma (siyanoz), çabuk yorulma gibi şikâyetleriniz varsa Kardiyoloji Polikliniği ne başvurunuz. Ekokardiografi, EforluEKG, Holter NÖROLOJİ Serebrovasküler hastalıklar (felç), baş ağrısı, epilepsi (sara), bunama, hareket bozuklukları, nöromusküler hastalıklar (kas ve sinir hastalıkları, multiplesikleroz (MS) ) vb. hastalıkların tanı ve tedavileri yapılmaktadır. GÖĞÜS HASTALIKLARI Astım, kronik bronşit, KOAH, akciğer kanseri, zatürre, tüberküloz gibi akciğer hastalıkları tetkik ve tedavileri ile Bronkoskopi, Solunum Fonksiyon Testi yapılmaktadır. Solunum Fonksiyon Testi (SFT) DERMATOLOJi Akne (sivilce), sedef hastalığı (psoriazis) egzema, deri alerjileri, bebeklerdeki pişikler, kurdeşen (ürtiker), siğiller, mantar hastalıkları, benler, deri kanserleri, ağız içi aftlan, saç dökülmesi, tırnak hastalıkları, Behçet hastalığı vb. cilt hastalıklarının muayene ve tedavileri yapılmaktadır. PSİKİYATRİ Psikiyatri polikliniğimizde;depresyon ve diğer duygu durum bozuklukları, panik bozukluğu ve diğer bunaltı bozuklukları, şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar, alkol ve madde bağımlılığı, evlilik ve uyum sorunlan, cinsel sorunlar, yeme bozuklukları, yaşlılığı bağlı ortaya çıkan ruhsal sorunların tedavisi yapılmaktadır. FIZIKSEL TIP VE REHABILITASYON Muayene, ilgili röntgen ve kan tetkikleri ile birlikte ağrılı kas-iskelet sistemi hastalıkları, ortopedik, nörolojik ve romatizmal hastalıklar ve rehabilitasyon, spor yaralanmaları ve rehabilitasyonu, el rehabilitasyonu ve osteoporoz ile ilgilenilmektedir. Ayaktan Fiziksel Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri verilmekte, gerektiğinde yataklı serviste de FTR planlanmaktadır..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

13 13 / 37 AĞRI POLİKLİNİĞİ Ağrı, ağrı çeken kişileri bedensel, duyusal ve psikolojik olarak etkilemekte yakınları için de duygusal ve sosyal sıkıntılar doğurmaktadır. Ağrıyı algılama tecrübesi karışık bir mekanizmanın son halidir. Belirli bir uyarının ağrı olarak algılanması sadece uyarının yapısına bağlı değildir. Geçmişteki yaşanmış tecrübeler, bellekteki birikimler ve o anki emosyonel durum da algıyı etkiler. Bu karışık yapının iyi analiz edilmesi, ağrı tedavisi açısından doğru yaklaşımın ortaya konması, tedavide başarı için elzemdir. Kliniğimizde bu disiplin altında baş ve boyun ağrılarından bel ağrılarına, dolaşım bozukluğu ağrılarından şeker hastalığı kaynaklı ağrılara kadar çok çeşitli ağrıların tanı ve tedavisi mümkündür. İPSALA KLİNİKLERİMİZ GENEL CERRAHi Genel Cerrahi bölümümüzde sindirim sistemi hastalıkları, karaciğer, mide, barsak, safra kesesi, safra yolları, pankreas ve dalak hastalıkları, hemoroidveanal bölge cerrahisi, pilonidal sinüs (kıl dönmesi), meme cerrahisi, tiroid paratiroid cerrahisi, fıtık, yumuşak doku ve yanık cerrahisi, laparoskopik cerrahi ile ilgili tanı, tedavi ve ameliyatları yapılmaktadır. DÂHİLİYE (İÇ HASTALIKLARI) Hipertansiyon, hiperkolesterolemi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları, midebarsak sistemi, karaciğer hastalıkları, böbrek hastalıkları, tiroid hastalıkları, şeker hastalığı, obezite (şişmanlık), romatizmal hastalıklar, kan hastalıkları vb. genel dâhili hastalıkların ayaktan ve yatarak tanı ve tedavileri yapılmaktadır. HASTA HİZMETLERİ VE SAĞLIK OTELCİLİĞİ BİRİMİ ; Ayakta veya yatarak tedavi gören hasta ve yakınlarının, sağlık tesisine adımlarını attıkları andan itibaren misafir olarak görülüp hizmet aldıkları süreyi en az zaman kaybı ile güvenilir ve sorunsuz olarak geçirmelerini sağlayan, şeffaf, bilgilendirici, doğru yere yönlendirici, güler yüzlü ve kişi odaklı hizmet anlayışıyla hastaların mutlu ve sağlıklı bir şekilde tesisten ayrılmalarını amaçlayan sağlık hizmeti sunma sistemidir. Sağlık otelciliği ile, kalite standartları kapsamında temizlik, yemek, güvenlik, çamaşırhane, hasta karşılama-yönlendirme, refakatçi-ziyaretçi uygulamaları, ısıses-ışık düzeyi, havalandırma, bahçe düzeni, otopark, vale gibi hizmetlerin belirli bir sistematik halinde sunulması hedeflenmiştir..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

14 14 / 37 YATAKLI TEDAVİ HİZMETLERİ / KLİNİKLERİMİZ Yatarak tedavi gereken hastalarımıza 198 yataklı yatak başı ve tuvalet hemşire çağrı sistemi bulunan nitelikli hasta odalarımızda nitelikli kadromuzla tedavi hizmeti verilmektedir. AYAKTAN TEDAVİ HİZMETLERİ /POLİKLİNİKLERİMİZ Ayaktan tedavi (poliklinik) Hizmetleri A ( Cerrahi Branşlar) ve B blok ( Dâhili Branşlar) polikliniklerimizden saatleri arasında hizmet verilmektedir. A BLOK POLİKLİNİKLERİMİZ Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Genel Cerrahi Göz Hastalıkları Kadın Hastalıkları ve Doğum Ortopedi ve Travmatoloji Üroloji Kulak Burun Boğaz(KBB) B BLOK POLİKLİNİKLERİMİZ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Enfeksiyon Hastalıkları Kardiyoloji Dâhiliye (İç Hastalıkları) Göğüs Hastalıkları Psikiyatri Dermatoloji( Cildiye) Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Ağrı polikliniği İPSALA ÜNİTESİ POLİKLİNİKLERİMİZ Dâhiliye Genel Cerrahi Kadın Hastalıkları ve Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

15 15 / 37 AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ Keşan da D blok giriş Katında ve İpsala Ünitemizde Ağız ve diş hastalıkları teşhis ve tedavileri, diş röntgeni, flor tedavisi ve diş protezi hizmetleri saatleri arasında diş hastalıkları hizmeti verilmektedir. SAĞLIKLI BESLENME VE DİYETİSYENLİK HİZMETLERİ Hastanemizde A Blok binası 3. Katında iki diyetisyenle yeterli ve dengeli beslenme, obezite ile mücadele, sağlıklı zayıflama, hastalığa göre diyet düzenlenmesi ve yatan hastaların diyetlerinin düzenlenmesi hizmeti verilmektedir. PSİKOLOG Psikoloğumuz tarafmdanminesotagok yönlü kişilik envanteri,porteuszeka testi, Kent - egy zeka testi, Alexander zaka testi yapılmaktadır.psikolojik destek verilmektedir. GÖZ ÖLÇÜMÜ Göz muayenesi öncesi hastalarımıza göz tansiyonu ve göz numaralandırma, derecelendirme ölçümü yapılmaktadır. Doktor istemine göre bu birimde pakimetre ve görme alanı ölçümleri de teknolojik cihazlarla ve nitelikli personelimizle yapılmaktadır. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ İş yerinin risk haritasını çıkaran, Çalışma ortamlarını gözeten, ilgili birimlerle iş birliği sağlayıp eğitimler veren, sağlıklı ve güvenli iş ortamı oluşturarak iş kazalarını kontrol altına alıp, Çalışanların sağlığını ve güvenliğini destekleyen, verimi ve kaliteyi arttıran, sağlıklı ve güvenli işyerlerinin oluşması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi için kurulan sistemdir..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

16 16 / 37 DESTEK BÖLÜMLERİMİZ HASTA HAKLARI BİRİMİ Hasta Hakları Hizmetten genel olarak faydalanma, Bilgilendirme ve bilgi isteme, Sağlık kuruluşunu ve personelini, seçme ve değiştirme, Mahremiyet, Tedaviyi reddetme, durdurma ve rıza, Güvenlik, Dini vecibelerini yerine getirebilme, İnsani değerlere saygı gösterilmesi, saygınlık görme, Ziyaret ve refakatçi bulundurma, Müracaat, şikayet ve dava Hasta Sorumlulukları Genel sorumluluklar, Sosyal güvenlik durumu, Sağlık Çalışanlarını bilgilendirme, Hastane kurallarına uyma, Tedavisi ile ilgili önerilere uyma Hak Sorumluluk Hasta hakları ile ilgili müracaatlarınızı hastanemiz Keşan ve İpsala Ünitesi Hasta Hakları Birimine direk veya Keşan için direk hattı veya dâhili 337 telefon ile İpsala için dâhili 113 ile yapabilirsiniz.ayrıca tüm dilek, şikâyet ve önerilerinizi sayfası Hasta ve Hasta Yakını görüşleri linkinden web sayfamıza, Sağlık Bakanlığı web sayfasına iletebilir veya Alo 184 SABİM hattını arayabilirsiniz. Ayrıca Dilek, şikâyet ve önerileriniz için Hastane Yöneticiliğine başvurabilir, Dilek Şikâyet ve Öneri Kutularının yanındaki formlarımızı doldurup Dilek ve Öneri kutularına atabilirsiniz. Amacımız hasta ve çalışan memnuniyetidir. Kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunmaktır. Eleştiri ve önerileriniz bizlere yol gösterici olacaktır. ÇALIŞAN HAKLARI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ Sağlıkta dönüşüm programı kapsamında çalışan güvenliğinin sağlanması için hastanelerde Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi kurulması sağlanmış olup hastanemizde Ağustos 2012 de Birim kurulmuş ve faaliyetlerine C Blok 2. Katta devam etmektedir. T.C. Sağlık Bakanlığı nın 2012/23 sayılı Genelgeleri Gereği; Sağlık çalışanlarına, hasta ve hasta yakınları tarafından uygulanan her türlü sözlü veya fiziksel şiddet, şikâyet söz konusu olmasa dahi, hastane idaresi tarafından adli mercilere.adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

17 17 / 37 bildirilmek zorundadır. Hasta ve hasta yakınları tarafından sözlü veya fiziksel şiddet uygulanan sağlık çalışanı, Hizmetten Çekilme (hasta bakmama) hakkına sahiptir. Sağlık çalışanları hakkında SABİM ve Hasta Hakları Birimlerine yapılan, soyut nitelikte, şikâyet sahibinin adı ve adresi belli olmayan veya personelin kusurlu olmadığı açıkça görülen, ihbar ve şikâyetler değerlendirmeye alınmayacaktır. Hizmet İçin Buradayız. Sizin sağlığınız bizim için çok değerli ancak HASTANEMİZDE; Şiddet gören sağlık çalışanı hizmetten çekilebilir. Tedaviniz aksayabilir. Şiddet uygulayanlar adli makamlarca, mutlaka yargılanacak ve cezalandırılacaktır. SOSYAL HIZMET BIRIMI Hastaneden hizmet alan; hastaların karşılaştıklarıpsiko-sosyal ve sosyoekonomik sorunların zamanında çözümlenerek bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halinde olmaları amacıyla hastanemizde yapılan çalışmaların yürütüldüğü birimdir. Kimler Faydalanabilir? Hastaneden hizmet alan; Kimsesiz, terk ve bakıma muhtaç hastalar, engelli hastalar, sağlık güvencesi olmayan hastalar, yoksul hastalar, aile içi şiddet mağduru hastalar, ihmal ve istismara uğramiş çocuk hastalar, mülteci ve sığınmacı hastalar, insane ticareti mağduru hastalar, yaşlı, dul ve yetim hastalar, kronik hastalar, ruh sağlığı bozulmuş hastalar, alkol ve madde bağımlısı hastalar, yabancı uyruklu olup tedaviden yararlanamayan hastalar, il dışından gelen hastalar öncelikli olmak üzere tıbbi sosyal hizmete ihtiyaç duyan hastalar faydalanır. Başvuru Hastanemizde ayaktan ve yatarak tedavi gören tüm hastalar birimimize şahsen başvurabilir. Ayrıca numaralı telefonu arayarak 140No ludâhili numaradan numaralı telefondan başvurunuzuyapabilirsiniz. EVDE SAĞLIK HIZMETİ Yatağa tam bağımlı olan yatalak hastalarınihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin ev ortamında karşılanabilmesi için evde sağlık birimimiz hizmetinizdedir. Evde sağlık biriminin görevi hastaya teşhis koymak değil daha önce uzman doktor tarafından konulmuş tanı ve tedaviye uygun hizmet vermektir. Hastanemiz numaralı telefonuarayarak 165No ludâhili numaradan başvurunuzu yapabilirsiniz. Hastanemiz evde sağlık hizmetleri hafta içi mesai saatlerinde ve randevu sistemi ile hizmet vermektedir. Evde bakım hizmetlerine kayıt yaptıran hasta ya da hasta yakınlarının belediye sınırları içerisinde olmak kaydıyla ikamet ettiği adrese Evde Sağlık Ekibi giderek hastanın genelkontrolünü yapmakta ve Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanıp yararlanamayacağına karar vermektedir. Daha sonra hastalar belli periyotlarla ziyaret edilerek bakım ve tedavileri düzenli olarak yapılır. Hastanın hangi sıklıkla ziyaret edilmesi gerektiği bakım ve tedavi planı doğrultusunda hekim tarafından belirlenmektedir. Acil durumlarda lütfen 112 Acilden yardım isteyiniz..adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

18 18 / 37 ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR! Hastanemizde C Blok 2.katta Organ Bağış Birimimevcuttur. Büromuza Başvurarak organ bağışı hakkında bilgi alabilir, organ bağışında bulunabilirsiniz. ANNE SÜTÜ SAĞLIKTIR! Hastanemiz BEBEK DOSTU HASTANE unvanına sahip olup anne Sütü ve emzirme eğitimleri verilmektedir. A-Blokta 1 ve B-Blokta 1olmaküzere toplam 2 adet emzirme odası bulunmaktadır. DİYABET! Hastanemizde dâhiliye poliklinikleri ve kliniklerinde diyabet ve diyabetin erken tanı, tedavi ve önlenmesi ile ilgili eğitimler verilmektedir. HASTALARIMIZI BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİMİZ GÖRSEL EĞİTİMLERİMİZ Hastanemizde hazırlanan görsel eğitim filmleri ve slaytlar, çeşitli alanlarda bulunan LCD ekranlar aracılığı ile kesintisiz olarak hasta ve ailelerine iletilmektedir. Sunulan slaytlarda özellikle şu konu başlıkları dikkate alınır. Koruyucu bakım hizmetleri Dengeli beslenme Enfeksiyonlardan korunma Kötü alışkanlıkların insanlara ve çevrelerine olumsuz etkileri Sigara bırakma eğitimleri Bulaşıcı hastalıklardan korunma ve mücadele vb. Hastanemizin tüm birimlerinde sigara içmek yasaktır. Dumansız Yaşama siz değerli hasta ve yakınlarımızdan destek bekliyoruz. SAĞLIĞINIZ İÇİN! Sayın hasta/hastayakıniarı ve ziyaretçilerimiz;.adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

19 19 / 37 D Doktor ve hemşirelerinizin uyarı ve tavsiyelerine uyunuz. Hastanemizde ziyaret saatleri her gün gündüz saat 13:30-14:30 akşam 19:00-21:00 arasında olup, hekim kararı doğrultusunda kısıtlama yapılabilir. Enfeksiyon riski sebebiyle grip, nezle vb. bulaşıcı hastalığı olanların ve küçük çocukların ziyarete getirilmemesi gerekir. Aynı nedenle odalara çiçek alınmasında kısıtlamalar yapılabilir. Yoğun Bakım ve izole hasta ziyaretleri için belirlenen ilave kural ve kısıtlamalara lütfen uyunuz. Hasta ziyaret süresinin kısa tutulması ve ziyaretçi sayısının 2 den fazla olmamasına özen gösterilmelidir. Refakatçilerinizin 18 yaş altı ve 56 yaş üstü olmaması gerekmektedir. Özel eşyalarınızı güvenlik açısından ortada bırakmayınız. Hastane içerisinde gürültü yapmayınız; odanızdaki televizyonun sesinidiğer hastaları rahatsız etmeyecek seviyede açınız. Hastanemizin tüm birimlerinde sigara içmek yasaktır. Dumansız yaşama siz değerli hasta ve hasta yakınlarımızdan destekbekliyoruz. Hasta odalarında ve koridorlarda boşa yanan ışıkları söndürün. Hasta/hasta yakınları ve ziyaretçiler hasta odasındaki eşya, cihaz ve sistemler hakkında bildirilen sorumluluklara uymalıdırlar. Hasta lavabolarında boşa akan muslukları kapatınız. Hastane içerisinde gördüğünüz şüpheli kişileri servis hemşiresine bildiriniz. Geçmiş Olsun Dileklerimizle.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

20 20 / 37.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

21 21 / 37 H A S T A N E Y E U L A Ş I M Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Hastane Caddesi Keşan / EDİRNE.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

22 22 / 37 A BLOK.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

23 23 / 37.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

24 24 / 37 A BLOK 2. KAT (AMELİYATHANE-CERRAHİ-KADIN DOĞUM SERVİSİ).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

25 25 / 37 A BLOK 3. KAT (ÜROLOJİ-BEYİN CERRAHİ-GÖZ -KBB-ORTOPEDİ SERVİSİ).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

26 26 / 37 A C İ L.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

27 27 / 37 B BLOK ZEMİN KAT POLİKLİNİKLER.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

28 28 / 37 B BLOK 1. KAT(1./2. BASAMAK YOĞUNBAKIM DÂHİLİYE SERVİSİ).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

29 29 / 37 B BLOK 2. KAT (GÖĞÜS HASTALIKLARI-NÖROLOJİ-İNTANİYE-PSİKİYATRİ SERVİSİ).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

30 30 / 37 B BLOK 3. KAT ( ÇOCUK-FİZİK TEDAVİ SERVİSİ).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

31 31 / 37 B BLOK 4. KAT ( ECZANE-FİZİK TEDAVİ BİRİMİ-YEMEKHANE).Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

32 32 / 37 C BLOK.Adres: Yukarı Zaferiye Mahallesi Keşan EDİRNE Tel: (84) Randevu:182 E posta:

Evde Sağlık Hizmeti, Evde Fototerapi ve Ek Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Tanıtımı

Evde Sağlık Hizmeti, Evde Fototerapi ve Ek Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Tanıtımı Evde Sağlık Hizmeti, Evde Fototerapi ve Ek Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Tanıtımı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR. SAMİ ULUS KADIN DOĞUM, ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Evde Sağlık

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 25 Aralık Devlet Hastanesi HASTANE BİLGİ REHBERİ Hastane Yönetimimiz, deneyimli sağlık personelimiz

Detaylı

T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ

T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ T. C. SAĞLIK BAKANLIĞI KEÇİÖREN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ TELEFON REHBERİ İDARİ BİRİMLER KALİTE YÖNETİM BİRİMİ Kalite Direktörü 2103 Kalite Yönetim Birimi 1387 Kalite Sekreteri 1382 PERSONEL (ÖZLÜK)

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı SAVUNMASIZ VE ÖRSELENEBİLİR GRUPLARDA SAĞLIK HİZMETİ SUNUM PLANI Temel Hasta Hakları Hasta

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ ÖZGEÇMİŞ 1961 tarihinde 10 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete başlayan kurumumuz 1974 yılında 25 yataklı Sağlık Merkezi

Detaylı

PERSONEL TEMİN PLANI

PERSONEL TEMİN PLANI BÖLÜMLER Özellikler Mevcut Personel Sayısı Asgari Nöbet Tutan Personel Sayısı İç Kaynaklardan Transfer Dış Kaynaklardan İstem Beyin Cerrahi - KBB- Cildiye Kliniği Yatak sayısı: 40 Branş Sayısı: 3 1 Sorumlu

Detaylı

Hastane. Hastane Grupları 19/11/2015. Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar

Hastane. Hastane Grupları 19/11/2015. Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar Hastane Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar Yük.Hem.Müge Bulakbaşı Ekonomik, verimli ve etkili olarak her türlü sağlık hizmetinin kesintisiz üretildiği, Eğitim, araştırma ve toplum sağlığı hizmetlerinin

Detaylı

ISPARTA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ

ISPARTA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ HASTANEMİZİN TARİHÇESİ ISPARTA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ Hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından Temmuz 1958 de kurucu Başhekim olarak görevlendirilen Çocuk Sağlığı

Detaylı

HASTA/HASTA YAKINI ZORUNLU EĞİTİM İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

HASTA/HASTA YAKINI ZORUNLU EĞİTİM İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa No 1 / 7 1.AMAÇ: Hastanede tedavi ve bakım alan tüm hasta / hasta yakınlarının hastalık, tedavi ve bakımları, riskleri ve taburcu olduktan sonra evdeki bakımları hakkında eğitilmelerini sağlamak

Detaylı

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI

T.C.DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ 1 / 63 ACİL TIP ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY EYLEMCAN TIRPANCI-SERFİRAZ ATABEY BİRİM ACİL TIP ANABİLİM DALI TETKİK EDİLECEK KRİTER/DOKÜMAN Acil Tıp AD Başkanlığı İş Akış Acil Servis Süreci Radyoloji Süreci Beslenme

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER KURUMU İSTANBUL İLİ BEYOĞLU KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER KURUMU İSTANBUL İLİ BEYOĞLU KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER KURUMU İSTANBUL İLİ BEYOĞLU KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BEŞİKTAŞ SAİT ÇİFTÇİ DEVLET HASTANESİ KURUM REHBERİ BEŞİKTAŞ SAİT ÇİFTÇİ DEVLET HASTANESİ

Detaylı

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN

ÇANKIRI GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM YILLIK PLAN MESLEK ESASLARI DERSİ PEKİŞTİRİLECEK KONULAR/BECERİLER/LAR Hasta Odası Hazırlama Hasta odası 3 20 20 Eylül 2017 Çarşamba 22 Eylül 2017 Cuma Hasta yatağı yapımı İçinde hasta olan yatağın yapımı Muayene

Detaylı

YUCELE N AS NES. 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla

YUCELE N AS NES. 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla - YUCELE N AS NES 1996 Yılında hizmete açılan hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrosuyla ve ileri teknolojik imkanlarıyla sizlere sağlık alanında çağdaş bir hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Detaylı

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182 İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI HASTA OKULU PLANI HASTANE ADI TARİH SAAT KONU EĞİTİM YERİ HASTA OKULU PROGRAMI İÇİN HASTA VE YAKINLARININ İLETİŞİM KURABİLECEKLERİ TELEFON NUMARASI HASEKİ 28/01/2013

Detaylı

HASTANEMİZİN TANITIMI. Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi

HASTANEMİZİN TANITIMI. Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi HASTANEMİZİN TANITIMI Münevver ÖZKAN Acil Ameliyathanesi Sorumlu Hemşiresi Hastanemiz Balkanların en büyük sağlık kompleksi olarak 19.01.1960 yılında İşçi Sigortaları Kurumu İstanbul Hastanesi adıyla hizmete

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI Sayfa No 1 / 7 AMAÇ : SKS ve SAS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonu sağlamak. KAPSAM: Tüm Hastane KISALTMALAR: SKS: Sağlıkta Kalite Standartları SAS: Sağlıkta Akreditasyon Standartları DÖF:

Detaylı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı Hizmetlerden Yararlanma Hakkı * Hastanemize başvuran her birey, dil, din, ırk veya mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. * Hastalarımız, hastanemizin sunduğu tanı ve

Detaylı

BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM

BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM BURSA DEVLET HASTANESİ TELEFON LİSTESİ BİRİM TELEFON BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ 221 12 43 BAŞHEKİM SEKRETERLİĞİ 221 92 24 HASTANE MÜDÜRÜ 221 64 24 HASTANE MÜDÜRÜ FAKS 220 00 35 HASTANE SANTRAL 280 28 00 HASTANE

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİSYONUMUZ HASTA İLETİŞİM TARİHÇEMİZ SAĞLIK KURULU POLİKLİNİK HİZMETLERİ ORGAN BAĞIŞI BİRİMİ 11 RANDEVU SİSTEMİ

İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİSYONUMUZ HASTA İLETİŞİM TARİHÇEMİZ SAĞLIK KURULU POLİKLİNİK HİZMETLERİ ORGAN BAĞIŞI BİRİMİ 11 RANDEVU SİSTEMİ 2 3 İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİSYONUMUZ 04 TARİHÇEMİZ 05 06 POLİKLİNİK HİZMETLERİ 09 HASTA İLETİŞİM 08 SAĞLIK KURULU ORGAN BAĞIŞI BİRİMİ 12 11 RANDEVU SİSTEMİ MİSYONUMUZ Uzman kadrosuyla tanı ve tedavi hizmeti

Detaylı

2014 YILLIK EĞİTİM PLANI. Ocak. Eğitim Alan Grup / Bölüm ZORUNLU EĞİTİM. Laboratuar Çalışanları. Psikiyatri Servis.

2014 YILLIK EĞİTİM PLANI. Ocak. Eğitim Alan Grup / Bölüm ZORUNLU EĞİTİM. Laboratuar Çalışanları. Psikiyatri Servis. Dok.Kod.: SPEH.EGT.PL.02 2014 YILLIK EĞİTİM PLANI Hazırlanma Tar.: 19/08/14 Sayfa No: 1/1 Sıra No Eğitim Eğitimci Eğitim Alan Grup / Bölüm Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim

Detaylı

Hasta Kayıt Birimi 2

Hasta Kayıt Birimi 2 ÖRNEK UYGULAMALAR 1 Hasta Kayıt Birimi 2 Hasta Kayıt Biriminde Yeterli Oturma Grupları 3 Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Öncelikli Oturabilmeleri 4 5 Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Önceliği İle İlgili Bir

Detaylı

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33 ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: SANATORYUM Vefatından birkaç sene öncesinde Atatürk, yaverlerinden Cevat Abbas Bey in köşküne sık sık gelir ve hastanemizin şu an bulunduğu tepeden Ankara yı seyredermiş.

Detaylı

Poliklinik Đşlemleri Prosedürü

Poliklinik Đşlemleri Prosedürü T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Doküman Adı Poliklinik Đşlemleri Prosedürü Doküman Numarası TBH/229/PR-001 ISO 9001:2008 KYS Kriter No 7.1./7.2./7.5.1./7.5.4. Yayın Tarihi

Detaylı

ADOLESANA VERİLMESİ GEREKEN KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ. Doç Dr Müjgan Alikaşifoğlu

ADOLESANA VERİLMESİ GEREKEN KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ. Doç Dr Müjgan Alikaşifoğlu ADOLESANA VERİLMESİ GEREKEN KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ Doç Dr Müjgan Alikaşifoğlu Sağlık Hizmetlerinin Özellikleri Ergenin yaşına, gelişim düzeyine uygun Bireysel, kültürel ve sosyoekonomik farklılıklara

Detaylı

Uzman Doktorlar. Akay Hastanesi nin tıbbi kadrosu, alanında uzmanlaşmış, bilgili, deneyimli, yenilikleri takip eden doktorlardan oluşmaktadır.

Uzman Doktorlar. Akay Hastanesi nin tıbbi kadrosu, alanında uzmanlaşmış, bilgili, deneyimli, yenilikleri takip eden doktorlardan oluşmaktadır. /akayhastanesi /akayhastanesi Hizmetindeyiz Akay Hastanesi hedeflerinin doğrultusunda tıbbın bütün kliniklerinde hizmet vermeyi ve 450 yi aşan personeli ile standartlarını daha da ileriye taşımayı amaçlamaktadır.

Detaylı

2014 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI

2014 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI NO KONU EĞİTİM VERECEK KİŞİ EĞİTİME KATILACAK PERSONEL TARİH / SÜRE YÖNTEM 1 Adli Vakalardan Örnek Alımı Laboratuvar Teknisyenleri 2 Verem Hastalığı (TBC) Uzm. Dr. Aylin CİCİMEN 3 El Hijyeni (Endikasyonları,

Detaylı

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri

Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, Türkiye nin yerinde sağlık ve bakım çözümleri sunan ilk ve en büyük kuruluşudur.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Türkeli Devlet Hastanesi TARİHÇE: 2001-2015 HASTANEMİZ 1999 YILINDA BİTİŞİK 2 BLOK ŞEKLİNDE İNŞAA

Detaylı

İçindekiler 1 Yangın Merdiveni Uyulması Gereken Kurallar Tv Ayarı, Klima Ayarı Dilek ve Önerileriniz İnternet Kullanımı Akılcı İlaç Kullanımı

İçindekiler 1 Yangın Merdiveni Uyulması Gereken Kurallar Tv Ayarı, Klima Ayarı Dilek ve Önerileriniz İnternet Kullanımı Akılcı İlaç Kullanımı içindekiler İçindekiler 1 Uyulması Gereken Kurallar 2 Dilek ve Önerileriniz 4 Akılcı İlaç Kullanımı 4 Anne Sütü ve Emzirme 5 Sigarayı Bırakmanızı Tavsiye Ediyoruz 6 El Dezenfektanı Kullanımı 7 Çağrı Zili

Detaylı

EĞİTİM SAATİ EĞİTİMİN YERİ

EĞİTİM SAATİ EĞİTİMİN YERİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İSTANBUL ANADOLU KUZEY BÖLGESİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE VE ARAŞTIRMA HASTANESİ PLANI DÖNEM: 2013 YILI Sıra

Detaylı

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI SAĞLIK MESLEK MENSUPLARININ MESLEK KODLARINA GÖRE SAYILARI S.N. MESLEK KODU MESLEK AÇIKLMA 1 2111.1 1 Radyasyon (Sağlık) Fizikçisi 2 2131.01 Biyokimyager

Detaylı

Değerli öğrenciler Hacettepe Üniversitesine hoş geldiniz.

Değerli öğrenciler Hacettepe Üniversitesine hoş geldiniz. SAĞLIKLI BİREY Değerli öğrenciler Hacettepe Üniversitesine hoş geldiniz. Dr.Semih Leloğlu Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Öğrenci Sağlık Merkezi Dünya Sağlık Örgütü tanımına göre Sağlık, sadece

Detaylı

İZMİR- BORNOVA TÜRKAN ÖZİLHAN DEVLET HASTANESİ

İZMİR- BORNOVA TÜRKAN ÖZİLHAN DEVLET HASTANESİ 1 Poliklinik muayenesi 2 3 4 5 Hekim seçme hakkının kullandırılması Laboratuar tetkikleri (Tam kan, Tam idrar, Biyokimya, Gaitada parazit, gizli kan v.s) Laboratuar tetkikleri ACİL (Hemogram, İdrar, Kardiyak

Detaylı

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr

Sağlıklı hayat. www.medicinehospital.com.tr Sağlıklı hayat Acil, İş kazası, yaralanma, muhtelif sağlık şikayetlerinde güvenilir çözümcü iş ortağınız Tüm personel,üye, müşteri ve aile yakınlarına indirimli sağlık hizmetleri. İş kazalarında özel ambulans

Detaylı

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İSTATİSTİK 2013 HAZIRLAYAN Şennur ERDEM Tıbbi Teknolog GİRİŞ Ağız ve diş sağlığı, genel sağlığın, yaşamsal fonksiyonların ve yaşam kalitesinin önemli bir parçasıdır. Dünya

Detaylı

YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI DAİRESİ DAHİLİYE UZMANI KADROSU HİZMET ŞEMASI

YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI DAİRESİ DAHİLİYE UZMANI KADROSU HİZMET ŞEMASI TEMEL SAĞLIK HİZMETLERİ DAİRESİ PRATİSYEN HEKİM KAROSU (3(2).41/2000) Kadro Adı : Pratisyen Hekim Hizmet Sınıfı : Tabiblik Hizmetleri Sınıfı Derecesi : III (İlk Atanma Yeri) Kadro Sayısı : 22 I. GÖREV

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ HASTANE BİLGİ REHBERİ 1 MARMARİS DEVLET HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ DOKÜMAN NO:KU.RH.01 YAYIN TARİHİ:15.11.2013 REVİZYON TAR:08/10/2015 REVİZYON NO:01

Detaylı

HASTA HAKLARI VE SORUMLULUKLARI. Bir Sağlık Kuruluşuna, Sağlık Hizmeti Almak İçin Başvurduğunuzda;

HASTA HAKLARI VE SORUMLULUKLARI. Bir Sağlık Kuruluşuna, Sağlık Hizmeti Almak İçin Başvurduğunuzda; HASTA HAKLARI VE SORUMLULUKLARI Bir Sağlık Kuruluşuna, Sağlık Hizmeti Almak İçin Başvurduğunuzda; HAKLARINIZ İnsan, sadece insan olmasından dolayı doğuştan bazı hakları kazanarak dünyaya adımını atmaktadır.

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL HASTANELER YÖNETMELĐĞĐ

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL HASTANELER YÖNETMELĐĞĐ 2. BÖLÜM: HĐZMET BĐRĐMLERĐNE ESAS BĐLGĐLER HĐZMET BĐRĐMLERĐNE ESAS BĐLGĐ VE BELGELER 1- genelinde hijyene uygun temizlik ve bakım sağlanmış mı (uygun olmayan birimler açıkça belirtilecektir) 2-Acil ünitesi

Detaylı

Dr. Bekir KESKİNKILIÇ

Dr. Bekir KESKİNKILIÇ Dr. Bekir KESKİNKILIÇ 1 SAĞLIK Yalnızca hastalık veya sakatlığın olmaması değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir. Irk, din, siyasi görüş, ekonomik veya sosyal durum ayrımı yapılmaksızın

Detaylı

Sayı : B.10.0.THG.0.10.00.02/010.06- Konu : Yoğun Bakım Ünitelerinin Standartları 17086 13.08.2007 DOSYA GENELGE 2007 / 73

Sayı : B.10.0.THG.0.10.00.02/010.06- Konu : Yoğun Bakım Ünitelerinin Standartları 17086 13.08.2007 DOSYA GENELGE 2007 / 73 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı : B.10.0.THG.0.10.00.02/010.06- Konu : Yoğun Bakım Ünitelerinin Standartları 17086 13.08.2007 DOSYA GENELGE 2007 / 73 Ülkemizde mevcut yoğun

Detaylı

UÜ-SK AİLE HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI

UÜ-SK AİLE HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI Rev. No : 03 Rev.Tarihi : 28 Şubat 2012 1 / 5 1 HİZMET KAPSAMI: Aile Hekimliği Anabilim Dalı yaş, cinsiyet, yakınma, hastalık ayrımı yapmaksızın, yaşamın bütün evrelerinde ve süreklilik içinde, sağlığın

Detaylı

Sağlık Kurum ve Kuruluş Türüne Göre Değerlendirilecek Bölüm/Standart Listesi

Sağlık Kurum ve Kuruluş Türüne Göre Değerlendirilecek Bölüm/Standart Listesi Sağlık Kurum ve Kuruluş Türüne Göre Değerlendirilecek Bölüm/Standart Listesi 2013 yılı sağlıkta kalite değerlendirmeleri kapsamında değerlendirilecek SHKS bölümleri ve değerlendirilmesi zorunlu olan standartlar

Detaylı

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK TIBBİ DOKÜMANTASYONA GİRİŞ ÖĞR. GÖR. DR. AYSU KURTULDU HASTANE VE HASTANE TÜRLERİ Hastanenin tanımı Hastanelerin

Detaylı

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları. A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E.

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları. A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Dönem 6 Öğrenim Esasları A. Genel Tanıtım B. Çalışma Kılavuzu C. Rotasyon Tablosu D.Dönem Kurulu E. İletişim A. GENEL TANITIM Dönem 6, tıp eğitiminin önceki 5 yılında edinilen bilgi,

Detaylı

KENT HASTANESİ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ SAĞLIĞI HEMŞİRESİ EMİNE İZGÖRDÜ İZMİR

KENT HASTANESİ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ SAĞLIĞI HEMŞİRESİ EMİNE İZGÖRDÜ İZMİR KENT HASTANESİ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ SAĞLIĞI HEMŞİRESİ EMİNE İZGÖRDÜ İZMİR İnsan sağlığını, çalışanını ve hasta memnuniyetini ilke edinmiş olan KENT HASTANESİ ndeki amacımız;çalışanları mızın

Detaylı

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI). KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR. SHKS (Sağlık Hizmet Kalite Standartları) zorunlu dokümanları oluşturuldu.

Detaylı

ÖZEL KÖRFEZ MARMARA HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ

ÖZEL KÖRFEZ MARMARA HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ ÖZEL KÖRFEZ MARMARA HASTANESİ HASTANE BİLGİ REHBERİ Sağlık Mutluluktur Sağlığınızın Her Anında 7 Gün 24 Saat Hizmetinizdeyiz Hastanemize Hoş Geldiniz; Özel Körfez Marmara Hastanesi olarak tecrübeli ve

Detaylı

Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti

Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti EVDE BAKIM ve DESTEK HİZMETLERİ v Evde Doktor Muayene Hizmeti: Hekim ve hemşire tarafından hastanın evinde muayenesi, reçetesinin düzenlenmesi,tıbbı

Detaylı

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve

Detaylı

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bu broşür, Bayındır Hastanesi Söğütözü (BHS) Genel Yoğun Bakım (Reanimasyon) süreci hakkında sizi aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPORU FORMU Doküman Kodu EĞT-F-04 Yayın Tarihi 02.04.2012 Revizyon No 04 Rev.Tarihi 11.03.2013 Sayfa No 1/6 Eğitim Yılı: 2013 Ay: Ocak

Detaylı

Kendiniz için, bir güzellik yapın

Kendiniz için, bir güzellik yapın Kendiniz için, bir güzellik yapın Dünya Standartlarında Estetik Uygulamaların Adresi: Akay Hastanesi İnsanlar binlerce yıldır genç ve güzel görünmenin kendilerine verdiği güç için çaba sarfetmişler. 5000

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL VİTALE KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HASTANESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL VİTALE KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HASTANESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL VİTALE KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HASTANESİ GÜNCEL KURUM BİLGİLERİ REHBERİ 2013 Doküman No:YÖN.RH.01 Yayın Tarihi: NİSAN 2013 Rev.Tar. No:-/0 1 AMAÇ Özel Vitale Hastanesi olarak

Detaylı

Check-up. dedigin. Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır.

Check-up. dedigin. Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır. Check-up guven dedigin ~ Kişiye ve yaşa özel check-up ile kontrol ü sağlamaktır. Erken tanı ile kontrol elimizde! Uz. Dr. Yavuz Maşrabacı Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü Uz. Dr. Bekir Yazan Güven

Detaylı

İşçi Sayısı : Erkek Kadın Genç Çocuk Özürlü. Kaza Tarihi :... Kaza Gününde İşbaşı Saati :... Kazanın olduğu saat :...

İşçi Sayısı : Erkek Kadın Genç Çocuk Özürlü. Kaza Tarihi :... Kaza Gününde İşbaşı Saati :... Kazanın olduğu saat :... EK-2 İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU Düzenlenme tarihi... 1 İ şy eri ni n Unvanı : SGK/Bölge Müdürlüğü Sicil No : Adresi : Tel No. ve E-mail : İşçi Sayısı : Erkek Kadın Genç Çocuk Özürlü Toplam

Detaylı

Şişmanlık (obezite); sağlığı bozacak düzeyde vücutta yağ miktarının artmasıdır.

Şişmanlık (obezite); sağlığı bozacak düzeyde vücutta yağ miktarının artmasıdır. ŞİŞMANLIK (OBEZİTE) Şişmanlık (obezite); sağlığı bozacak düzeyde vücutta yağ miktarının artmasıdır. Yağ dokusunun oranı; Yetişkin erkeklerde % 12 15, Yetişkin kadınlarda %20 27 arasındadır. Bu oranların

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 Z 3 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 Z 2 GENEL BİYOLOJİ 6703121

Detaylı

ASİSTAN SAYILARINDAKİ AZALMA VE FAKÜLTEMİZ ÜZERİNE ETKİLERİ

ASİSTAN SAYILARINDAKİ AZALMA VE FAKÜLTEMİZ ÜZERİNE ETKİLERİ ASİSTAN SAYILARINDAKİ AZALMA VE FAKÜLTEMİZ ÜZERİNE ETKİLERİ Mart 2014, Kocaeli Bilindiği gibi tıp fakültelerinin en önemli fonksiyonlarından birisi öğrenci eğitiminin yanı sıra ana dal ve yan dal uzmanlık

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GAZİANTEP ÇOCUK HASTANESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GAZİANTEP ÇOCUK HASTANESİ T.C. HASTANE BİLGİ REHBERİ 1 www.gaziantepcocuk.gov.tr DEĞERLİ AİLELER VE SEVGİLİ ÇOCUKLARIMIZ HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. KALİTE POLİTİKAMIZ Sağlık hizmeti alanlar ve sunanların, memnuniyetini sağlayacak

Detaylı

İSTANBUL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETDEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

BURHANİYE DEVLET HASTANESİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

BURHANİYE DEVLET HASTANESİ HİZMET ENVANTER TABLOSU 10 Gün 10 Gün 25100000 08:00-17:00 124 Nolu Oda 17:00-08:00 7726 600230104 2 Saat 291048 254990000 291084 KURUM KODU SUNULAN HİZMETİN ADI STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI HİZMETTEN

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRELİĞİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU 1) Sürveyans faaliyetleri kapsamında Yoğun Bakım Ünitelerinde günlük aktif sürveyans yapılmıştır. Hastanemiz Klinik ve YBÜ lerine vizitler yapılmıştır.

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ YÖNETİMİ. Sağlık Hizmetleri. Hizmetleri. Hizmetleri. n Destek Sağlık Hizmetleri. n Veteriner Halk Sağlığı

SAĞLIK HİZMETLERİ YÖNETİMİ. Sağlık Hizmetleri. Hizmetleri. Hizmetleri. n Destek Sağlık Hizmetleri. n Veteriner Halk Sağlığı YÖNETİMİ Sağlık n Destek Sağlık n Veteriner Halk Sağlığı n Acil Sağlık ve Cankurtarma n Sağlıklı Gıda n İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ I 011 FAALİYET RAPORU Sağlık Yönetimi 14 YÖNETİMİ Stratejik Amaç 4

Detaylı

Sağlık İçin Nerede, Ne Kadar Para Ödemek Zorundayız? / Başak Göktaş

Sağlık İçin Nerede, Ne Kadar Para Ödemek Zorundayız? / Başak Göktaş Sağlık İçin Nerede, Ne Kadar Para Ödemek Zorundayız? / Başak Göktaş Katılım payı 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için genel sağlık

Detaylı

2015 YILI ÖZ DEĞERLENDİRME PLANI

2015 YILI ÖZ DEĞERLENDİRME PLANI Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan Kalite Yönetim Direktörü Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi TETKİK EDİLECEK BÖLÜM TETKİKÇİ VEYA TETKİKÇİLERİN ADI SOYADI PLANLANAN TETKİK TARİHİ GERÇEKLEŞEN TETKİK

Detaylı

FETHİYE DEVLET HASTANESİ

FETHİYE DEVLET HASTANESİ FETHİYE DEVLET HASTANESİ FETHİYE DEVLET HASTANESİ GENEL VE BÖLÜM UYUM EĞİTİM REHBERİ 2013 EY.RH.01 Nisan-2013 00 00 03/17 FETHİYE DEVLET HASTANESİNİN TARİHÇESİ Fethiye nin en önemli araştırmacı ve yazarlarından

Detaylı

Hastane Yöneticisinden;

Hastane Yöneticisinden; Hastane Yöneticisinden; Amacımız Hastanemizde Ulusal ve Uluslararası gelişmeleri sürekli izleyerek, değişen koşullara uyum sağlayarak, ülkemiz için diş sağlığında bir model oluşturmaktır. Bu onurlu görevi

Detaylı

Kent Hastanesi, Hepimizden Önce Çocuklarımızın Hastanesi!

Kent Hastanesi, Hepimizden Önce Çocuklarımızın Hastanesi! Kent Hastanesi, Hepimizden Önce Çocuklarımızın Hastanesi! www.kenthospital.com Kent Hastanesi, hepimizden önce çocuklarımızın hastanesi! Çünkü, çocuklarımız, hepimizin geleceği! Kuruluşumuzdan bu yana

Detaylı

TABLO-24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 1995-2006

TABLO-24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 1995-2006 4 Sağlık İnsangücü TABLO24: TÜRKİYE'DEKİ HASTANELERDE GÖREVLİ UZMAN HEKİMLERİN YILLARA VE KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI, 19952006 YILLAR SAĞLIK BAKANLIĞI SSK ÜNİVERSİTE DİĞER TOPLAM 1995 9.019 3.715 4.865 2.149

Detaylı

Hasta Hakları ve Uygulamaları Hasta Sorumlulukları. Özgül GÖKÇE ÜNGÜR Sosyal Hizmet Uzmanı Hasta Hakları Birim Sorumlusu

Hasta Hakları ve Uygulamaları Hasta Sorumlulukları. Özgül GÖKÇE ÜNGÜR Sosyal Hizmet Uzmanı Hasta Hakları Birim Sorumlusu Hasta Hakları ve Uygulamaları Hasta Sorumlulukları Özgül GÖKÇE ÜNGÜR Sosyal Hizmet Uzmanı Hasta Hakları Birim Sorumlusu HASTA HAKLARI 1) Hizmetten genel olarak faydalanma Adalet ve Hakkaniyet ilkeleri

Detaylı

Rehabilitasyon Hizmetleri

Rehabilitasyon Hizmetleri 14. HAFTA Rehabilitasyon Hizmetleri Hastalık, kaza veya yaralanma sonucu gelişen sınırlanmış fonksiyonel kapasitenin, geçici veya kalıcı yetersizliklerin, hastalığın tedavisi ile birlikte veya tedavi sonrası,

Detaylı

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL)

TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 65 6 TOPLAM MUAYENE SAYISI (ACİL DAHİL) 59846 61769 HEDEF 6 55 5 45 4 35 3 25 2 15 1 5 OCAK 211 OCAK 212 Ay içinde hastadan veya sahip olduğu kamu-özel sigortalardan ücret almak koşuluyla yapılan her muayene

Detaylı

KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI

KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI KANSER ERKEN TANI VE TARAMA PROGRAMI Hasta Adı - Soyadı: Cinsiyet: K E Hasta ID No: Doğum Tarihi: Baba Adı: Kimlik No: Sayın Hastamız, Bu form, size uygulanması planlanan erken tanı ve tarama programının

Detaylı

HAKKIMIZDA MEGAPARK HASTANESİ

HAKKIMIZDA MEGAPARK HASTANESİ MEGAPARK HASTANESİ Megapark Hastanesi, 2005 yılında kurulmuş bulunan KMS Kahramanmaraş Sağlık Hizmetleri A.Ş nin ilk sağlık hizmetleri projesidir.hastane binası inşaatı 2007-Haziran ayında, cihaz montajları

Detaylı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı çeken sigara vücuda birçok zarar vermekte ve uzun süre

Detaylı

3. Bilgilendirme 4. Kuruluşu seçme ve değiştirme 5. Personeli tanıma, seçme ve değiştirme 6. Bilgi İsteme 7. Mahremiyet 8. Rıza ve İzin 9.

3. Bilgilendirme 4. Kuruluşu seçme ve değiştirme 5. Personeli tanıma, seçme ve değiştirme 6. Bilgi İsteme 7. Mahremiyet 8. Rıza ve İzin 9. HASTA HAKLARI HASTA HAKLARI NEDİR. Tanımı: : Sağlık hizmetlerinden faydalanma ihtiyacı bulunan fertlerin, sırf insan olmaları nedeni ile sahip oldukları, TC. Anayasası, Milletlerarası anlaşmalar ve kanunlar

Detaylı

663 Sayılı KHK Madde 34

663 Sayılı KHK Madde 34 1 663 Sayılı KHK Madde 34 Hastaneler; tıbbî ve malî kriterler ile kalite, hastaçalışan güvenliği ve eğitim kriterleri çerçevesinde Kurumca belirlenecek usûl ve esaslara göre altı aylık veya bir yıllık

Detaylı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu. Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ I N Ý

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu. Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ I N Ý Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Trabzon Kamu Hastaneler Birliði Genel Sekreterliði SÜRMENE DEVLET HASTANESÝ IM REHB T I ER N Ý TA KURUM TANITIMI Saðlýk Tesisimiz 1971 yýlýnda Saðlýk Merkezinden hastaneye

Detaylı

Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı

Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Hak Kavramı Herhangi bir varlığın, kanuni veya ahlaki gerekçelerle, sahip olması veya yapabilmesi olağan şeyler.. Hak Kavramı Kazanımlara

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TIBBİ SOSYAL HİZMET UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TIBBİ SOSYAL HİZMET UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar SENATO KARARLARI Karar Tarihi: 30/03/2012 Toplantı Sayısı: 05 Sayfa:1 Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Sosyal Hizmet Uygulaması Yönergesinde değişiklik yapılması hk. 2012.005.025- Erciyes Üniversitesi

Detaylı

Hasta Hak Ve Sorumlulukları Hasta Mahremiyeti Hasta Memnuniyeti

Hasta Hak Ve Sorumlulukları Hasta Mahremiyeti Hasta Memnuniyeti BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ HEMŞİRELİK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018 YILI I. DÖNEM HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI Hasta Hak Ve Sorumlulukları Hasta Mahremiyeti Hasta Memnuniyeti Beyin ve Sinir Cerrahi

Detaylı

Tüm Uyku Teknologları Derneği. Uyku laboratuarı Akretidasyon Formu.? Telefon:.? Faks:..? E-posta:.? Web Sayfası:.

Tüm Uyku Teknologları Derneği. Uyku laboratuarı Akretidasyon Formu.? Telefon:.? Faks:..? E-posta:.? Web Sayfası:. Tüm Uyku Teknologları Derneği Uyku laboratuarı Akretidasyon Formu Tarih: A) ÇALIŞANLAR 1. Uyku laboratuarının Adı:? Adres:? Telefon:.? Faks:..? E-posta:.? Web Sayfası:. 2. Uyku laboratuarı Yönetimi:? Uyku

Detaylı

2012/2013 Yılı İstatistiki Verileri

2012/2013 Yılı İstatistiki Verileri T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara 1.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi / Yılı İstatistiki Verileri /

Detaylı

Genel Müdür. İnsan Kaynakları Direktörü. Mali İşler Müdürü

Genel Müdür. İnsan Kaynakları Direktörü. Mali İşler Müdürü Yönetim Kurulu Başkan Yönetim Kurulu Üyeleri Hukuk Servisi Yönetici Asistanı Teknik Hizmetler Müdürü Satınalma Müdürü Direktörü Mali İşler Müdürü Bilgi İşlem Müdürü Kurumsal İletişim Hekimler ÖSS Kurumsal

Detaylı

1.Kapsamlı bir tatbikat uygulanmasını sağlamak

1.Kapsamlı bir tatbikat uygulanmasını sağlamak DOKÜMAN NO KU.YD.004 İLK YAYIN TARİHİ 01.01.2014 REV. NO - TARİHİ 01.14.09.2015 Sayfa 1 / 7 1 BOYUT KURUMSAL HİZMETLER BÖLÜMLER Kurumsal Yapı Kalite Yönetimi Amaç: Kurumsal Hizmetlerin İşleyişini Sorunsuz

Detaylı

HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI

HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI OCAK 1 Isparta İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI Doküman Kodu YÖN.PL.02 Yürürlük Tarihi 02.01.2012 Revizyon Tarihi

Detaylı

Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Sorunlar ve Çözüm Önerileri Bir Evde Sağlık Hizmeti Örneği Olarak: SAMSUN Sorunlar ve Çözüm Önerileri Doç.Dr.Erdinç Yavuz Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Sunum Planı q Samsun da evde sağlık hizmetleri

Detaylı

EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ. Hastane (Kamu, Üniversite ve Özel)

EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ. Hastane (Kamu, Üniversite ve Özel) EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ Anket Uygulama Yöntemi Kurumlar, yüzyüze, internet, telefon, posta yolu gibi yöntemler ile anket uygulayabilirler. Anket Uygulanmayacak Kişiler 16 yaşından küçükler

Detaylı

YAŞLI DEĞERLENDİRME FORMU. Boy/kilo / BKİ):

YAŞLI DEĞERLENDİRME FORMU. Boy/kilo / BKİ): ÖYKÜ YAŞLI DEĞERLENDİRME FORMU Adı Soyadı: Doğum tarihi/yaş: Cinsiyeti: Eğitimi: Medeni durumu: Çocuk sayısı: İşi-mesleği: Gelir kaynakları: Boy/kilo / BKİ): Şu anki sağlık sorunları: Sosyal güvence: Emeklilik

Detaylı

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE Konu Hk. :Skal Antalya Kulübü Üyeleri ne Özel Jinefem Tıp Merkezi nde Uygulanacak İndirimler Özel Jinefem Tıp Merkezi,01.03.2004 tarihinde faaliyetine başlamış, her yıl

Detaylı

3. SIKLIKLA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR, UYGULANAN PROSEDÜRLER VE HİZMETLER:

3. SIKLIKLA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR, UYGULANAN PROSEDÜRLER VE HİZMETLER: Rev. No : 03 Rev.Tarihi : 28 Şubat 2012 1 / 5 1. HİZMET KAPSAMI: Çocuk Alerji Bilim Dalı, 0-18 yaş grubu ayaktan ve yatan hastalara tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmet haftada 7 gün ve 24

Detaylı

Ailenizin Sağlık Merkezi www.kardelentipmerkezi.com SGK anlaşmalı Bölümlerimiz Ağız ve Diş Sağlığı Acil Servis Check-up Cildiye Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Göz Hastalıkları

Detaylı

l Sağlıkta Kalite

l Sağlıkta Kalite www.avicennahospital.com l 0212 440 32 00 Sağlıkta Kalite GENEL BİLGİLER 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Avicenna Sağlık Grubu, konum itibariyle İstanbul da faaliyetlerine devam etmektedir. GENEL

Detaylı

HASTA VE YAKINLARININ EĞİE. Hazırlayan Cihan Arabacı PROSEDÜRÜ

HASTA VE YAKINLARININ EĞİE. Hazırlayan Cihan Arabacı PROSEDÜRÜ HASTA VE YAKINLARININ EĞİE ĞİTİMİ Hazırlayan Cihan Arabacı Eğitim Hemşiresi PROSEDÜRÜ 1 HASTA VE YAKINLARININ EĞİTİMİ Hasta ve yakınlarının tedavi ve bakım süreçlerine katılımı, hem hastanın kendisini

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BAĞCILAR EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ BİNA TAHLİYE TALİMATI

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BAĞCILAR EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ BİNA TAHLİYE TALİMATI 1.AMAÇ Meydana gelebilecek acil veya olağanüstü durumlarda bina içinde bulunan hasta, personel ve eşyaların dışarıya çıkartılarak emniyet altına alınması için bir yöntem belirlemektir. 2. KAPSAM Tüm çalışanları

Detaylı

VI.DÖNEM (AİLE HEKİMLİĞİ) 12 AY KESİNTİSİZ DEVAM EDER. 15 TEMMUZ TEMMUZ 2017

VI.DÖNEM (AİLE HEKİMLİĞİ) 12 AY KESİNTİSİZ DEVAM EDER. 15 TEMMUZ TEMMUZ 2017 VI.DÖNEM (AİLE HEKİMLİĞİ) 12 AY KESİNTİSİZ DEVAM EDER. 2016-2017 BAŞLAYIŞ BİTİŞ 15 TEMMUZ 2016 14 TEMMUZ 2017 AYLARA GÖRE STAJ TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 1) 15.07.2016/14.09.2016 2) 15.09.2016/14.11.2016

Detaylı

Emraz-ı Sariye den Suat Seren e

Emraz-ı Sariye den Suat Seren e Emraz-ı Sariye den Suat Seren e Emraz-ı Sariye den Eğitim Araştırma Hastanesi ne; 107 yıldır halkımızın ve tıp biliminin hizmetinde İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma

Detaylı