AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ"

Transkript

1 AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

2 TOPLANTININ AMACI, Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım ve Yöneltme komisyonunun yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi vermek İlimiz Tanıtım ve Yöneltme Toplantısı 19/02/2015 Perşembe günü Ankara il Müdürlüğü Ek binası toplantı salonunda tüm ilçelerin Tanıtım ve Yöneltme Ekiplerinin katılımı ile yapılmış ve toplantıda Eğitim Öğretim yılına ait çeşitli kararlar alınmıştır. İlçe Tanıtım ve Yöneltme Ekibimiz çalışmalarına 17//02/2015 tarihinde başlamış ve Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım ve Yöneltme İlçe Eylem Planı hazırlanmıştır.

3 AKYURT İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKI TANıTıM VE MESLEKI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU

4 AKYURT İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKI TANıTıM VE MESLEKI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU İlçe Tanıtım ve Yöneltme Ekibimiz çalışmalarına 23/12/2013 tarihinde başlamıştır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan KALELİ Başkanlığında toplanan komisyonca öncelikler belirlendi.

5 MISYON VE VIZYONUMUZ

6 MESLEKİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ AKYURT İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Teknik Eğitimle ilgili AKYURT MESBİL sayfasını oluşturmuştur. AKYURT ilçesindeki Mesleki Teknik Eğitimle ilgili çalışmaları AKYURT MESBİL den öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimiz takip edilebilecektir.

7 AKYURT MESBİL

8 HAZıRLANAN AKYURT MESBIL ILE ÖĞRENCI ÖĞRETMEN, VELI VE HALKıMıZA ULAŞMAK HEDEFLENDI Vizyon-misyon Mesleki Tanıtım ve Yöneltme ile ilgili bilgiler Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı Komisyon Üyeleri İlçemizdeki Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları Tanıtım Video ve Sunuları(il sunusu ilçemizde yapılan bütün çalışmaların sunuları) Etkinlik Galerisi Ekler( gerekli olan formalar)

9 İLÇEMIZDEKI MESLEKI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONLARıNA BILGILENDIRME ÇALıŞMASı

10 İLÇEMIZDEKI MESLEKI VE TEKNIK EĞITIMI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONLARıNA BILGILENDIRME ÇALıŞMASı Ortaöğretim kurumlarındaki mesleki tanıtım komisyonları bilgilendirme çalışmasına katılım oranı %70 dir Liselerdeki mesleki tanıtım komisyonları bilgilendirme çalışmasına katılım oranı %100 dir

11 KARIYER KOÇU SAYıN SUNAY KARAMIK LA DOĞRU MESLEK SEÇIMI Akyurt Kültür Merkezinde yapılan çalışma ile sınıf öğrencilerimize ulaşım sağlandı. Öğrencilerimizin MESLEK SEÇİMİ konusunda sorularına cevap arandı.

12 KARIYER KOÇU SAYıN SUNAY KARAMIK LA DOĞRU MESLEK SEÇIMI

13 PROF.DR.NUSRET FIŞEK ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI A.T.T BÖLÜMÜ ÖĞRENCILERI ARASıNDA AFIŞ YARıŞMASı SONUCUNDA

14 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı İÇERDE TÖREN Bölüm bilgilerini içeren tanıtım konuşması Skeçler Öğretmeneler arasında yapılan Att ile ilgili şiir yarışması 1.sinin şiirini okuması Att ile ilgili yapılan kompozisyon yarışması sonucu kazanan öğrencimizin kendi yazdığı metini okuması Meslek Andı Fotoğraf sergisi iş materyalleri sergisi DıŞARDA EĞLENCE Yumurta yarışması Çuval yarışması Elma yarışması Sandalye yarışması Halat çekme yarışması İkram ve kapanış

15 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

16 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

17 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

18 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

19 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

20 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

21 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

22 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

23 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

24 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

25 ACIL TıP TEKNISYENLIĞI BÖLÜM TANıTıMı

26 MESLEK OKULLARı ZIYARET GEZILERI

27 MESLEK OKULLARı ZIYARET GEZILERI

28 MESLEK OKULLARı ZIYARET GEZILERI

29 MESLEK OKULLARı ZIYARET GEZILERI

30 TANıTıM MATERYALLERI Broşürler Cdler Karton dosyalar

31 MESLEK OKULLARı ZIYARET GEZILERI Meslek Liselerini Gezen Ortaokul Öğrenci Sayıları gezmeyen gezen 38% 62%

32 OKULLARıN SEKTÖR GEZILERI Başkent üniversitesi SMYO gezi Esenboğa havalimanına gezi Trafik ilçe şube müdürlüğü ile çalışma Anatomi müzesi

33 1.KARIYER GÜNLERI

34 1.KARIYER GÜNLERI KıRıKKALE ÜNV. MÜHENDISLIK FAK.BIYOMÜHENDISLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETIM ÜYESI SAYıN DOÇ DR. MUSTAFA TÜRK

35 1.KARIYER GÜNLERI AKYURT SAĞLıK İLÇE MÜDÜRÜ SAYıN DR. ÖNDER ÖZEN

36 1KARIYER GÜNLERI BORUSAN GENEL MÜDÜRÜ(BMV) SAYıN AZMI KELEMCİSOY

37 İLÇEMIZDEKI MESLEKI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONLARıNA BILGILENDIRME ÇALıŞMASı Kariyer Günleri katılmayan sayısı katılan sayısı 50% 50%

38 AKYURT İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKI TANıTıM VE MESLEKI TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Yapılan faaliyetler medya aracılığı ile daha geniş kitlelere ulaşım sağlandı.

39 MESLEKI VE TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KITAPÇıĞı İçeriği Meslek seçiminin önemi Yapılan faaliyetler İlçemizdeki okulların tanıtımı İlçemizdeki alan ve dal tanıtımları

40 8. SıNıF ORTAK SıNAV İÇIN MESLEK DANıŞMA OFISI

41 BECERI EĞITIMI VE STAJ TAKIP ÇIZELGESI

42 DEVAM-DEVAMSıZLıK TAKIP ÇIZELGESI

43 E- MEZUN TAKIP ÇIZELGESI

44 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nce Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme çalışmalarını yürütmek amacıyla bir komisyon oluşturulmuş ilçe eylem planı hazırlanmıştır. Bu plana ilçemiz web sayfasından ulaşmak mümkündür. Her okulunda kendi şartlarına uygun olarak Mesleki ve Teknik Eğitim eylem planlarını hazırlamaları istenmektedir.

45 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Özellikle Meslek Liselerinin bazı alan ve dallarında yığılmaların olduğu ancak istihdam sıkıntısı yaşandığı, bazı alanlarda da istihdam imkanı olmasına rağmen eleman ihtiyacının olduğu ifade edilmiştir.

46 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Hasta- yaşlı bakımı Gıda teknolojileri alanı Metal teknolojileri alanı gibi alanlarda yetişmiş elemanlara İhtiyaç olmasına rağmen en az tercih edilen alanlar olduğu tespit edilmiştir.

47 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Bilişim Teknolojileri gibi alanların çok tercih edilmesine rağmen istihdam imkanı bulunmadığı tespit edilmiştir. Bu örneklerdeki gibi nedenlerle Ankara mesbil oluşturulmuştur.

48 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR 7.8. sınıflar için mesleki ve teknik eğitim planlarının hazırlanması; Mesleki ve teknik eğitim çalışmaları için Özel zaman ayrılması, mümkünse öğrenci ve velinin etkinliklere birlikte katılması istenmektedir.

49 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR Öğrencilerin mesleki eğitime olan ilgilerini arttırma çalışmaları planlanmalıdır. Okullarda meslek tanıtma kulüpleri kurularak mesleki tanıtım panolarının hazırlanması sağlanmalıdır.

50 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına ziyaretler yapılarak, 7.8. sınıf öğrencilerinin atölye, laboratuar ve eğitim ortamlarını görmeleri sağlanmalıdır. Her okul en az bir Meslek Lisesini gezmelidir.

51 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR 2007/30 sayılı genelgeye göre fuar, proje şenlikleri, proje tabanlı beceri yarışmaları ve sergiler öğrencilere gezdirilmelidir.

52 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR İŞKUR meslek danışmanlarının mesleki bilgilendirme çalışmaları için okul rehber öğretmenleri ile karşılıklı iş birliği içerisinde olmaları sağlanmalıdır.

53 İŞKUR

54 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR Mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarındaki yatılılık ve bursluluk imkanları konusunda öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirmeler yapılmalıdır.

55 ORTAOKULLARIN YAPACAĞI ÇALIŞMALAR Ortaokul 7.8.sınıf öğrenci ve velilerine yönelik Ankara Mesbil portalının tanıtılması. Ortaokul 7.8. sınıf velilerine yönelik meslek seçimi,mesleki eğitimin önemi anlatılmalıdır.

56 LİSELER 9. Sınıf öğrencilerine yönelik mesleki rehberlik çalışmalarının öğrenci ve veli katılımıyla yürütülmesi gerekmektedir.

57 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI İŞKUR meslek danışmanlarının, mesleki bilgilendirme çalışmaları için okul rehber öğretmeni ile karşılıklı iş birliği içerisinde olmaları sağlanmalıdır.

58 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kurum öğrencilerinin proje tabanlı çalışma ve ürünlerinin yerel ve ulusal düzeyde sergilenmesi, örnek uygulamalar hakkında ziyaretçilerin bilgilendirilmesi

59 ANADOLU TEKNIK/ANADOLU MESLEK PROGRAMLARıNDA ALANA GEÇIŞ :18-29 MAYıS TERCIHLER

60 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI 10. sınıf velilerine yönelik dala yöneltme tavsiye formu hakkında bilgi verilmesi doğru tercihlerin yapılmasını sağlayacaktır.

61 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Okullarda meslek tanıtma kulüplerinin kurulması ve etkin hale getirilmesi. Öğrencilerin iş hayatını daha yakından tanımaları için STK, Meslek odaları ve sektör tanıtım gezileri düzenlenmesi.

62 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Yerel yönetimler,stk lar,üniversiteler ve İŞKUR gibi kuruluşların düzenlediği mesleki ve teknik eğitimi tanıtıcı etkinliklere öğretmenlerin,öğrencilerin ve velilerin katılımlarının sağlanması beklenmektedir.

63 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının tamamında mezun olan öğrencilerin diplomaları verilmeden e- mezun modülüne dahil edilmesi oldukça önemlidir.

64 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Bu portala dahil edilen mezun öğrencileri, Firma yada işverenler takip ederek iş imkanı sağlayabilmektedirler.

65 MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARI Devam devamsızlık takibinin yapılması gereklidir. Beceri eğitimi staj takibinin yapılası gerekmektedir.

66 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU Mesleki teknik eğitim ile ilgili çalışmaların bir yıla yayılarak sistemli bir şekilde yürütülmesi istenmektedir. Elde edilen sonuçlar okullarca raporlaştırılıp Ek-1 Formu ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne ulaştırılacaktır.

67 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU

68 AKYURT MESLEKI TEKNIK EĞITIMDE TANıTıM VE YÖNELTME KOMISYONU TEŞEKKÜR EDERİZ

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME 2017- EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI 0 ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU FTK İNLİ K NO 1 Okul düzeyinde

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü -2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS YILLIK ÇALIŞMA PLANI SN İL ÇALIŞTAY KONULARI BULANCAK BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 3 4 Okullarda,

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları 1. Avrupa Birliği Yeterlilik Çerçevesi esas alınarak Yeterlilik Çerçevesi ivedilikle ilan edilmelidir. 2. Bağımsız Ulusal Yeterlilik

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 60: İlköğretim okulu, demokratik eğitim-öğretim

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI AY: EKİM KONU LER UYG. Görev: Fatih İlkokulu müdürünün himayesinde, okul Eğitim öğretim kalitesini eğitim öğretim kalitesini

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması)

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması) ÇANAKKALE İLİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM, İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM, MESLEKİ VE TEKNİK ÖĞRETİM İLE DİĞER ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ MADDE NO KONU TARİHLER

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI Amaç Madde 1 Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Komisyonu

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİL DERSHANELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI AY HAFTA YAPILACAK FAALİYETLER AMAÇLAR YÖNTEM- TEKNİKLER KAYNAKLAR SINIFLAR EYLÜL *Oryantasyon amaçlı Rehberlik

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

REHBERLİK ÇALIŞMALARI

REHBERLİK ÇALIŞMALARI Mükail KOPARAL Koordinatör Rehber Öğretmen Funda BİÇER Rehber Öğretmen 2012-2013 REHBERLİK ÇALIŞMALARI OKUL REHBERLİK SERVİSİ Okulumuz 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı rehberlik programında yer verilen

Detaylı

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri

DAYANAK Tekirdağ ilindeki sınavsız öğrenci alan meslek Liseleri Projenin Adı: Projenin Sloganı TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN ÖZETİ Çatışmadan kaynaklanan disiplin sorunlarının çokluğu. Meslek Liselerinde disiplin sorunlarının önüne geçebilmek,

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) GENELGE 2007/ 58

VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) GENELGE 2007/ 58 VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) GENELGE 2007/ 58 İlgi: a) 5450 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Bağlı Okulların Millî Eğitim Bakanlığına Devredilmesi ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde

Detaylı

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AMASYA ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Özel Okulların Yıllık Çalışma Takvimlerini Onaylamak Üzere Bağlı Bulundukları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Göndermeleri 01 Ağustos 2017-31

Detaylı

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI İyilik Okulu Örnek Uygulamaları, Yarışmaları ve Ödülleri Projesi USÛL VE

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir.

Eylül Ayı tatil olduğundan sadece planlama ve koordinasyon çalışmalarına yer verilmiştir. T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RAŞİT ÖZKARDEŞ İLKU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA YILLIK ÇERÇEVE PLANI AY Program Geliştirme, Araştırma, Müşavirlik ve Profesyonel Gelişim 1-4 EYLÜL

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ)

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) OKUL TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Haziran 2018 1 SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU

Detaylı

2. Beslenme dostu okul projesi yıllık planının hazırlanması.

2. Beslenme dostu okul projesi yıllık planının hazırlanması. GÖLYAKA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞREETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI AY PLANLANAN ÇALIŞMALAR AÇIKLAMALAR EKİM 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE l-(1) Bu usul ve esasların amacı, İzmir

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA 2016-2017 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı 2016-1-TR01-KA102-028564 MERZİFON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Mesleki Eğitim Öğrenici

Detaylı

AİLE KATILIMINA YÖNELİK ETKİNLİKLER DEĞERLER ALT DEĞERLER OKULA AİT İŞ VE İŞLEMLER SINIFLARA YÖNELİK ETKİNLİKLER YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ

AİLE KATILIMINA YÖNELİK ETKİNLİKLER DEĞERLER ALT DEĞERLER OKULA AİT İŞ VE İŞLEMLER SINIFLARA YÖNELİK ETKİNLİKLER YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ 1. MERHAMET 2. FEDAKARLIK 3. DAYANIŞMA 4. CÖMERTLİK 5. İMECE 6. KOMŞULUK İLİŞKİLERİ OKUL PROJE YÜRÜTME KURULUNUN OLUŞTURULMASI. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖNDERİLEN

Detaylı

KIRIKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV KOÇLUĞU PROJESİ

KIRIKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV KOÇLUĞU PROJESİ KIRIKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV KOÇLUĞU PROJESİ PROJENİN KONUSU İlköğretim 8. sınıf ve ortaöğretim 12. sınıf öğrencilere yönelik sınava hazırlık çalışması PROJENİN AMACI Sınava hazırlanan öğrencilerin

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU AY UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ SODES PROJELERİ

BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ SODES PROJELERİ BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ AMAÇ HEDEF GRUP Çocuklar ve gençlerin kültürel ve sanatsal becerilerini geliştirerek, kültür ve sanat alanında gelişimine katkıda bulunmak ve onları kültür

Detaylı

Bireysel Planlama. Müdahele Hizmetleri

Bireysel Planlama. Müdahele Hizmetleri 5. 26-30 EYLÜL 4. 19-23 EYLÜL ORYANTASYON EYLÜL-2016 3. 12-16 EYLÜL 1-2. 1-9 EYLÜL T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ KADIKÖY REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi GİRİŞ Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nda uygulamaya konulacak olan Değerler Eğitimi Projesi, tüm okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecektir.

Detaylı

MODÜL2 MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ

MODÜL2 MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL2 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ KURUM TANITIMLARI Geleceğiniz, geleceğimizdir http://bursa.meb.gov.tr/oges

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

GRUP DOĞAR ÇALIŞTAY RAPORU,

GRUP DOĞAR ÇALIŞTAY RAPORU, GRUP DOĞAR ÇALIŞTAY RAPORU, 29.10.2011 Sektör derneklerinin yapısı: Genel olarak sektör dernekleri firma esaslı olan (Tüzel kişilere dayanan) yapılardır. Belirli grupları kapsar. Sadece tasarımcılar ayrı

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU

EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU 2015-2016 EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU GÖREVİ İSİM-SOYİSİM ÜNVANI GÖREV YERİ Başkan Ercan ORHAN Okul Müdürü Yeniyol Ortaokulu

Detaylı

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 201-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ AMAÇ:

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK HİZMETLERİ 3 AYLIK FAALİYET RAPORU 17.EYLÜL-30.EYLÜL Oryantasyon hizmetleri kapsamında 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Oryantasyon planı 1.-6.sınıf rehber öğretmenlerine

Detaylı

Zübeyde Hanım Okul El Kitabı. AY Ġġ GÜNÜ KUTLANACAK GÜN VE HAFTALAR

Zübeyde Hanım Okul El Kitabı. AY Ġġ GÜNÜ KUTLANACAK GÜN VE HAFTALAR EYLÜL 10 iģgünü Okulların açıldığı hafta Ġlköğretim Haftası EYLÜL Pazartesi 3 10 17 24 Salı 4 11 18 25 Çarşamba 5 12 19 26 Perşembe 6 13 20 27 Cuma 7 14 21 28 Cumartesi 1 8 15 22 29 Pazar 2 9 16 23 30

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Okulda Yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli kapsamındaki tanıtım toplantısına katılması Okulda yapılan Okul Yıllık Gelişim Modeli

Detaylı

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI

BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI , BULANCAK 19 EYLÜL MESLEİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI 2017-2018 19 EYLÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI AMAÇ: Bu plan, Milli Eğitimin Temel Amaçları

Detaylı

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU

TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 2018 TERCİH DANIŞMANLIĞI KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1.TERCİH DANIŞMANLIĞI... 5 1.1.Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının Amaçları... 5 2. KOORDİNASYON KURULLARININ KURULMASI VE GÖREVLERİ... 5 2.1. İl Koordinasyon

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI TANIM Çalıştığı kurumun tanınmasını, çalışmalarına karşı insanlarda olumlu izlenimler uyandırmasını, çevresiyle iyi ilişkiler kurmasını ve saygınlığını artırmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları

Detaylı

2014-2015 CEMAL MÜMTAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MADDE KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

2014-2015 CEMAL MÜMTAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MADDE KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2014-2015 CEMAL MÜMTAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MADDE KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH YAPILACAK ÇALIŞMANIN TÜRÜ 1 Uyuşturucu kullanımı komisyonunun kurulması

Detaylı

www.eng.harran.edu.tr/insaat/

www.eng.harran.edu.tr/insaat/ Misyon Yönetim Eğitim Başlıca Araştırma ve İnceleme Konuları Bilimsel Çalışmalar Bölüm Faaliyetleri İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Misyon Araştırma sistematiğine sahip Araştırmalarını dışlaştırabilen ve savunabilen

Detaylı

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI. 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ERZURUM ĠLĠ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI 2013-2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ S.N YAPILACAK FAALİYETİN ADI BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ 1 Mesleki eğitim merkezlerinde

Detaylı

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 )

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) 1.1. STRATEJİK PLANIN AMACI Okulumuzda, toplumdan gelen talepleri dikkate alan, katılımcılığı önemseyen, hedeflerini netleştirmiş, hesap veren,

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1 2013-2014

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 OCAK TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu kullanımı

Detaylı

DÖKÜM ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir.

DÖKÜM ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Döküm meslek alanı ile

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI EP Konusu Hedef 1.1. Çift yönlü iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak nitelikli öğrencilerin İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu na kazandırılması, Strateji 1.1.

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı 5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012 AÇIKLAMA Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013 S.No Yapılacak işin adı Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak - 2013

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

Misyon Yönetim Eğitim Başlıca Araştırma ve İnceleme Konuları Bilimsel Çalışmalar Bölüm Faaliyetleri Araştırma sistematiğine sahip Araştırmalarını dışlaştırabilen ve savunabilen Deneysel ve teorik modelleme

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Rehber

Bilişim Teknolojileri Rehber Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı toplantı salonunda Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumları yapılmış olan,

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ

İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR 2016 2017 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ DENİZ FENERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞIYOR ORGANİZASYON SÜREÇLERİ

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982 BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982 BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU MİSYON LİSESİ VİZYON Milli ve manevi değerleri özümsemiş, ülkemizin sanayisine yön verecek gençler yetiştirmek. Okulumuz bireylerinin

Detaylı

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA FİZİKİ YAILANMA EKİBİ TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA STRATEJİK AMAÇ 1: 1- Okul içerisinde 100 kişilik konferans salonu yatırmak OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK. - %50 %50 PG 1.1.1-Konferans

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat Sıra No 1 2 3 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı