Modüler AutoDome Kamera Sistemi Referans Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Modüler AutoDome Kamera Sistemi Referans Kılavuzu"

Transkript

1 Modüler AutoDome Kamera Sistemi Referans Kılavuzu

2 2 Modüler AutoDome Kamera Sistemi İçindekiler Giriş AutoDome Seçimi Modül Seçenekleri Doğru AutoDome Seçimi AutoDome Kitinin Sipariş Edilmesi Opsiyonel Aksesuarlar AutoDome Modülleri Sistem Konfigürasyonları Sistem Boyutları Terimler Sözlüğü

3 3

4 4 Modüler AutoDome Kamera Sistemi Kapalı devre kamera sistemlerinde öncü ve lider kuruluş olan Bosch, yüksek hızlı Pan/Tilt Dome kameraların gelişimine öncülük etmektedir. Bosch, AutoDome Modüler Kamera Sistemi ile en son teknolojiyi yeniden tanımlamıştır. AutoDome, kamera işlevselliğinin hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde güncellenmesine olanak veren akıllı ve değiştirilebilir modüller üzerine kurulmuş bir sisteme sahip sıra dışı yeni bir Dome kameradır. Modüler AutoDome Kamera Sistemleri, günümüzde ve gelecekteki güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Kameranın tamamını değiştirmek zorunda kalmadan, ortak bileşenlerin kullanımıyla, günümüzde standart bir kamera sistemini kurmak ve gelecekte daha gelişmiş bir versiyonu ile güncellemek mümkündür. Ayrıca AutoDome, eşzamanlı analog ve TCP/IP kullanıma olanak sağlayacak şekilde hibrid bağlantıyı desteklemektedir. AutoDome, Allegiant matris anahtarları, DiBos ve Divar dijital kayıt cihazları ve VIDOS video yönetim sistemi gibi IP tabanlı video çözümleri de dahil olmak üzere tüm Bosch güvenlik ürünlerine kolayca entegre edilir. AutoDome un yenilikçi tasarımı, maliyetten önemli bir tasarruf sağlar. Değiştirilebilir modüller, kamera bakımında, güncellemelerde ve hatta analogdan IP videoya geçişte kolaylık sağlar. Uzaktan yönetim, konfigürasyon ve güncellemeler, video kablosu (koaksiyel ya da pasif UTP) veya ağ üzerinden (isteğe bağlı TCP/IP İletişim Modülü ile) gerçekleştirilebilir. Bosch'un dünya çapında sınıfının en iyisi destek sağlama taahhüdü, üç yıllık garanti ve teknik yardıma kolay erişim ile başlar. Uluslararası satış teşkilatımız, ürün, servis ve eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamayı taahhüt eder. Daha çok seçenek, daha iyi kalite ve daha çok destek sadece Bosch'ta.

5 5 AutoDome Seçenekleri AutoDome seçerken göz önünde bulundurmanız gerekenler Uygulamanız için doğru AutoDome u seçmek için sadece aşağıdakilere karar vermeniz gerekir: ışık koşulları için ihtiyacınız olan kamera tipi; PTZ kontrolüne gereksinim duyup duymadığınız, tesisiniz için hangi montaj ve muhafaza seçeneklerinin gerektiği ve iletişim ile güç gereksinimleri. Aşağıdaki bölümler, Modüler AutoDome Kamera Sistemi nin başlıca mevcut seçeneklerini kapsamaktadır.

6 6 AutoDome Seçimi Sabit veya PTZ kamera? Sabit PTZ 100 Serisi Renkli veya Gündüz/Gece? Renkli Gündüz/ Gece 200 Serisi Hayır 300 Serisi Gelişmiş Zeka? Evet 500i Serisi Her AutoDome analog Koaksiyel/UTP veya TCP/IP İletişim Modülü kullanılabilir. Değiştirilebilir Modüller yatırımlarınızı garanti altına alır Bosch, benzersiz bir esneklik sunar. Sabitten PTZ'ye, renkliden Gündüz/Gece kamera seçeneğine geçmek veya görüntü - sabitleme ve hareket izleme özellikleri eklemek için tek yapmanız gereken AutoDome'un değiştirilebilir modüllerinden sadece birini yenilemek. Hangi modüllere ihtiyacım var? Bosch un modüler tasarımı, uygulamanıza özgü doğru AutoDome kamerasını 5 aşamalı basit bir işlemle seçmenizi sağlar: işlemci kamera muhafaza iletişim güç kaynağı

7 7 İşlemci Modül Seçenekleri Seçeceğiniz İşlemci modülü, AutoDome'un sabit veya PTZ Dome olarak çalışıp çalışmayacağını, görüntü maskeleme, hareket algılama ve otomatik takip gibi çeşitli gelişmiş fonksiyonlara sahip olup olmayacağını belirleyecektir. Dört adet işlemci seçeneği bulunmaktadır: 100 Serisi sabit kamera fonksiyonu, çalışma sırasında kamera modül değişimi, işlemci modülü yenileme ve dahili dalgalanma önleme özelliği sağlar. 200 Serisi saniyede 360 Pan/Tilt/Zoom hızı, çalışma sırasında kamera modül değişimi, işlemci modülü yenileme, dahili dalgalanma önleme özelliği, gelişmiş diagnostik ve çoklu ekran dili seçenekleri sunar. 300 Serisi 200 Serisi'nin tüm özellikleriyle birlikte, ön tanımlar (presets) ve turlar, kablo mesafesini artırmak için kablo kompanzasyonu ve protokol desteğini içermektedir. 300 Serisi, görüntü maskeleme ve dahili kurallar motoru ile gelişmiş alarm yönetimini de desteklemektedir. 500i Serisi 300 Serisi'nin tüm özellikleriyle birlikte, AutoTrack II otomatik takip, dijital görüntü sabitleme ve video hareket algılama özelliklerini içermektedir.

8 8 Kamera Modül Seçenekleri Işık koşulları ve montaj konumları (örn. iç veya dış mekan) hangi AutoDome kamera modülünü seçeceğinizi belirleyecektir. Ayrıca, PTZ kamera modüllerinde, Pan/Tilt/Zoom sürücü elektroniği* bulunmaktadır. Renkli Kamera Modülü Renkli kameralar, standart iç mekan ışık koşulları için en popüler kamera tercihidir. AutoDome, değişken odak uzaklığına sahip sabit veya yüksek hızlı Pan/ Tilt/Zoom (PTZ) renkli kamera seçenekleri mevcuttur. 540 TVL'ye kadar çözünürlüğüyle AutoDome renkli kameraları, her türlü güvenlik uygulamasında mükemmel görüntü kalitesi için yüksek çözünürlük ve hassasiyet sunar. Gündüz/Gece Kamera Modülü Gündüz/Gece kameraları, iki dünyanın da en iyilerini sunar. Yüksek ışık koşullarında, yüksek kalitede renkli video üretirler. Geceleri veya ışık seviyesi düşük olduğunda, bu kameralar siyah/beyaz moda geçer ve IR hassasiyetini artırmak için kızılötesi filtresini otomatik olarak kaldırır. AutoDome, 540 TVL ye kadar çözünürlüklerde değişken odak uzaklığına sahip sabit veya yüksek hızlı Pan/Tilt/Zoom kamera modülü seçeneklerine sahiptir. * AutoDome 100 Serisi Dome kameralara Pan/Tilt/Zoom işlevi eklemek için 200, 300 veya 500i CPU Modülü ve PTZ Kamera Modülü gereklidir.

9 Zoom Seçenekleri Zoom aralığı, cisme ne kadar yaklaşabileceğinizi belirler. AutoDome sabit kameraları, renkli ve Gündüz/Gece kamera modülleri için 5x ve 10x zoom özelliği sunar. PTZ kameralar, 18x, 26x veya sektör lideri 36x optik zoom lens seçenekleriyle mevcuttur. 18x optik zoom, iç veya dış mekanlardaki genel görüntü için idealdir fakat 26x ve 36x optik zoomla, görüntü netliğini koruyarak detaylara daha çok yaklaşırsınız. Seçilen PTZ kamera modülleri, kameranın kapsama alanını daha fazla artırmak için 12x dijital zoom özelliği de sunar. 9

10 10 Muhafaza Modülü Seçenekleri Bosch, iç mekan ve dış mekan uygulamaları için muhafaza seçenekleri sunar. Tüm muhafazalar, baştan sona yeniden tasarlanmıştır ve şimdi, bir önceki AutoDome ürünlerine göre %15 oranında daha küçüktür. Tüm bağlantıların menteşelerle değiştirilmesi sayesinde, kurulum daha güvenli ve kolay hale gelmiştir. Dahili dalgalanma önleme özelliği ile tüm güç, veri ve video girişleri korunmuştur. Dahası, tüm iç ve dış mekan askılı muhafazaları IP66/ NEMA 4X korumasına sahiptir. Yeni EnviroDome dış mekan muhafazası, paslanmaya üstün seviyede dayanıklılık sunmak için dökme alüminyumdan yapılmıştır. Dahili bir ısıtıcı/üfleyici, EnviroDome'un her türlü hava şartlarında üstün performansını korumasına olanak verir. İsteğe bağlı XT yüksek sıcaklık kiti, EnviroDome un kullanım aralığını -60 C 'ye (-76 F ) kadar genişletir.

11 11 Tüm muhafazaların, yüksek ısıya dayanıklılığı için gömme vida ve mandalları bulunmaktadır. Dış müdahalelere karşı kameranızı korumak amacıyla şimdi tüm AutoDome modelleri, darbeye dayanıklı bir polikarbon Dome camı ile donatılmıştır. Optik netlikten taviz vermeden en zorlu standartları karşılamak üzere tasarlanan Dome camı, 4.5 kg eşdeğerindeki bir ağırlığın 3 m yükseklikten düşmesiyle oluşacak darbelere dayanabilir. AutoDome ünitelerinin şeffaf ve renkli Dome camı seçenekleri mevcuttur. Renkli Dome camı, dışarıdan mümkün olan en fazla ışık nüfuzuna olanak vererek maksimum hassaslık sunar. Renkli köpük, dışarıdan kameranın baktığı yönün görülmesini zorlaştırarak gizlilik sunar.

12 12 İletişim Modülü Seçenekleri İletişim Modülü, video, veri ve alarm bilgilerinin kameradan kayıt merkezine (örn matris anahtarı, DVR veya IP video yönetim sistemi) iletme yöntemini belirler. AutoDome'da iki farklı iletişim seçeneği bulunmaktadır.

13 13 Analog Modül koaksiyel ya da UTP ortamı üzerinden analog sinyallerin iletilmesini destekler. UTP desteği, kablo mesafesini mesafesini uzatmanıza olanak verir, kurulumu kolaylaştırır ve maliyeti düşürür. Fiber optik, endüstriyel tesisler, metro ve demiryolu gibi elektromanyetik etkilere açık ortamlarda uzak mesafeler arasında köprü oluşturmak için tercih edilen iletim aracıdır. Modüler AutoDome Kamera Sistemlerinde, analog video ve kontrol sinyallerinin fiber üzerinden iletimine olanak veren opsiyonel çift yönlü analog fiber alıcı verici de mevcuttur. Bosch güç kaynaklarının, dahili fiber optik modülü olan ve olmayan seçenekleri mevcuttur. Özel uygulamalarınız için uygun güç kaynağını seçtiğinizden emin olun. Bosch Bilinx çift yönlü iletişim teknolojisi kullanıldığında, uzaktan yönetim, konfigürasyon ve güncellemeler doğrudan video kablosu (koaksiyel, pasif UTP ya da fiber) üzerinden gerçekleştirilebilir. TCP/IP Modül IP Video nun yerel veya geniş alan ağı boyunca iletilebilmesi ve aynı anda CVBS analog video ile mevcut donanımların desteklenebilmesi amacıyla aynı anda IP ve Analog desteği sağlanmaktadır. AutoDome TCP/IP İletişim Modülü, ağ üzerinden standart bir İnternet tarayıcısı yoluyla tam kamera kontrolü, alarm iletimi, konfigürasyon özellikleri ve güncellemelerine olanak verir. Analog koaksiyel/utp/fiber veya TCP/IP iletişimi seçtiyseniz, bir AutoDome kameranın kontrolü, alarm iletimi ve konfigürasyonunun görüntülenmesi için sadece tek bir kablo gereklidir.

14 14 Güç Kaynağı Modülü ve Montaj Seçenekleri AutoDome, tesise özgü kurulum ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok sayıda esnek güç kaynağı ve montaj seçeneği sunar. Dahili Güç Kaynakları Bosch un dahili güç kaynakları, IP66/NEMA 4X muhafazasına montajlı olarak, iç ve dış mekan kullanımına uygun şekilde gelmektedir. Askılı Kol duvar, direk ve köşe montajları için güç kaynağı ve dahili askılı kol bağlantısı. 120 ve 230VAC modelleri mevcuttur. Uzaktan Güç Ünitesi çatı ve boru montajlarında kullanım için ayrı bir güç kaynağı ünitesi. 120 ve 230VAC modelleri mevcuttur. İsteğe bağlı Güç Kaynakları G3A-PSU1-(X), birden fazla Dome kameranın bağlantısı için isteğe bağlı iç mekan güç kaynaklarıdır. 4, 8 ve 16 Dome için modelleri mevcuttur. Güç kaynağı, 24VAC güç kaynağından daha uzak mesafelere götürebilmek için, 120VAC'ı 28VAC'a dönüştürür.

15 15 İç Mekan Dış Mekan Boru Çatı Köşe Direk Duvar Boru Tavan arası Duvar Montaj Seçenekleri Bu fotoğraflar, iç ve dış mekan AutoDome sistemlerinin çeşitli montaj seçeneklerini göstermektedir. Her bir AutoDome Modüler Kamera Sistem ünitesi için montaj seçenekleri sipariş numarasında belirtilmiştir.

16 16 Doğru AutoDome Seçimi Standart Özellikler Değiştirilebilir İşlemci, Kamera ve İletişim Modülleri Çalışma Sıcaklığı: İç Mekan Muhafaza EnviroDome Dış Mekan Muhafaza Protokol Desteği Uzaktan Kontrol/Konfigürasyon özelliği Görüntü Maskeleme/Bölge Boşaltma Ön Tanımlar (Presets) Genel Bakış Uzaktan Hızlı Adres AutoPivot ve AutoScaling Kablo Kompanzasyonu Alarm Girişleri/Röle Çıkışları Garanti İşlemciler Kameralar Çözünürlük Hassasiyet Renkli Mod (30 IRE) Hassasiyet S/B Mod (30 IRE) Gündüz/Gece (Day/Night) Lens Optik Zoom Dijital Zoom Muhafazalar İç Mekan Dış Mekan Sızma Koruması İletişim Koaksiyel/UTP Opsiyonel Ethernet (TCP/IP) Evet AutoDome 100 Serisi Sabit Dome Kamera Sistemi -10 C - 50 C (14 F F ) -55 C - 50 C (-67 F F ) Hayır Evet, Bilinx Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır 3 Yıl Değiştirilebilen Modüller: 200, 300 ve 500i serisi işlemci ile güncelleyebilme Çalışma esnasında değişebilen kamera modülleri Soketli iletişim modülü Dahili Dalgalanma Önleme 540 TVL Gündüz/Gece: 0.29 lüks F1.4, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC Gündüz/Gece: 0.12 lüks F1.4, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC Evet 2.7mm mm, F/1.2 5mm - 50mm, F/1.4 5x (Değişken odaklı) 10x (Değişken odaklı) Hayır Tavan arası, Askı montaj Askı montaj IP66/NEMA 4X (Askılı Muhafaza) IP54 (Tavan Arası Muhafaza) Bilinx, UTP, Koaksiyel Cat5/Cat6 (UTP) Güç Kaynakları/Montajları Güç Kaynakları: 24VAC Evet 120V, 230VAC Evet İç Mekan Montajları Duvara, Boruya, Tavana Dış Mekan Montajları Duvara, Köşeye, Direğe, Boruya, Düz Tavana, Çatıya (Korkuluk) Fiber Optik Opsiyonel Çift Yönlü Analog Fiber Alıcı Verici (Fiber üzerinden video ve kontrol sinyali) Evet * Opsiyonel XT soğuk hava kiti ile

17 17 AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 300 Serisi Gelişmiş PTZ Kamera Sistemi AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Evet Evet Evet -10 C - 50 C (14 F F ) -10 C - 50 C (14 F F ) -10 C - 40 C (14 F F ) -60 C - 50 C (-76 F F ) -60 C - 50 C (-76 F F )* -60 C - 50 C (-76 F F )* Bosch Biphase, RS2332 ve 485, Pelco P ya da D Bosch Biphase, RS2332 ve 485, Pelco P ya da D Bosch Biphase, RS2332 ve 485, Pelco P ya da D Evet, Bilinx Evet, Bilinx Evet, Bilinx Hayır Evet Evet Hazır Ayarlı Tur 2 Hazır Ayarlı Tur; 2 Kayıtlı Tur 2 Hazır Ayarlı Tur; 2 Kayıtlı Tur Evet Evet Evet Evet Evet Evet Hayır Evet Evet Hayır 7/4 7/4 3 Yıl 3 Yıl 3 Yıl Değiştirilebilen Modüller Saniyede 360 pan/tilt hızı Gelişmiş diagnostik ayarları Diagnostik LED leri Ekran üstü diagnostik menüsü Dahili Dalgalanma Önleme 200 Serisi nin tüm özelliklerini ve aşağıdakileri özellikleri içerir: Benzersiz Görüntü Maskeleme: 24 maske Görüntü başına 8 maskeye kadar Kurallar motoru yoluyla gelişmiş alarm yönetimi 300 Serisi nin tüm gelişmiş özelliklerini ve aşağıdaki özellikleri içerir: AutoTrack II Video Hareket Algılama Sanal Maskeleme Teknolojisi Dijital Görüntü Sabitleme 470 TVL 540 TVL ye kadar 540 TVL ye kadar 18x Renk: 0.5 lüks F1.4, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC Hayır 26x Gündüz/Gece: 0.5 lüks F1.4, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC 26x Gündüz/Gece: 0.1 lüks F1.4, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC Hayır Evet Evet 4.1mm mm, F/1.4 18x 4.1mm mm, F/ mm mm, F/ mm mm, F/1.6 18x 26x 36x Hayır 12x 12x 36x Gündüz/Gece: 0.6 lüks F1.6, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC 36x Gündüz/Gece: 0.16 lüks F1.6, 1/60 (1/50) obtüratör, maks. AGC 4.1mm mm, F/ mm mm, F/ mm mm, F/1.6 18x 26x 36x Tavan arası, Askı montaj Tavan arası, Askı montaj Tavan arası, Askı montaj Askı montaj Askı montaj Askı montaj IP66/NEMA 4X (Askılı Muhafaza) IP54 (Tavan Arası Muhafaza) IP66/NEMA 4X (Askılı Muhafaza) IP54 (Tavan Arası Muhafaza) IP66/NEMA 4X (Askılı Muhafaza) IP54 (Tavan Arası Muhafaza) Bilinx, UTP, Koaksiyel Bilinx, UTP, Koaksiyel Bilinx, UTP, Koaksiyel Cat5/Cat6 (UTP) Cat5/Cat6 (UTP) Cat5/Cat6 (UTP) Evet Evet Evet Evet Evet Evet Duvara, Boruya, Tavana Duvara, Boruya, Tavana Duvara, Boruya, Tavana Duvara, Köşeye, Direğe, Boruya, Düz Tavana, Çatıya (Korkuluk) Duvara, Köşeye, Direğe, Boruya, Düz Tavana, Çatıya (Korkuluk) Duvara, Köşeye, Direğe, Boruya, Düz Tavana, Çatıya (Korkuluk) Evet Evet Evet

18 18 AutoDome Kitinin Sipariş Edilmesi Gösterilen örneklere dayanarak kendi siparişlerinizi oluşturmak için aşağıdaki sayfalarda bulunan şemaları kullanın. AutoDome 100 Serisi Örneği: VG P C 0 0 P AutoDome 100 Serisi İşlemci Gündüz/Gece mm Sabit NTSC Kamera Askılı Muhafaza ve Dome Camı Koaksiyel/UTP İletişim Boru Montajı 24VAC 60Hz (fiber optik yok) W M 5 C P 0 C R 6 E E P VG P C 0 0 P 100 Serisi C T F Uygulama Notları: Video Formatı 5 = PAL 6 = NTSC Kamera Tipi 1 = Renkli ( mm) 2 = Gündüz/Gece ( mm) 3 = Renkli (5-50mm) 4 = Gündüz/Gece (5-50mm) Muhafaza C = Tavan Arası P = İç Mekan Askılı E = Dış Mekan Askılı Dome Camı C = Şeffaf Dome Camı T = Renkli Dome Camı İletişim S = Standart (Koaksiyel/UTP) E = Ethernet (TCP/IP) Güç 4 0 = 24 VAC 1 1 = 120 VAC 2 = 230 VAC = Güç yok (tavan arası muhafazalarda kullanılır) Montaj 4 W = Duvar M = Direk C = Köşe R = Çatı 5 P = Boru Fiber Optik 3,4 = Fiber yok F = Fiber 2 1) Transformatör dahil değildir. 24VAC, 75W transformatör (VG4-A-PSU veya eşdeğeri) müşteri tarafından sağlanmalıdır. 2) Fiber seçeneği, sadece askılı tip muhafaza modellerinde mevcuttur. Tavan arası muhafazalarda LTC 4628 kullanılabilir. Her fiber kitinin, baş kısmında bir LTC 4629 gereklidir. 3) Fiber seçeneği, sadece Koaksiyel/UTP İletişim Modülü olan Dome kameralarda geçerlidir. 4) Güç/Montaj/Fiber Optik Kitleri, sadece askılı tip muhafaza modelleri için geçerlidir. 5) Çatı montajı, dikey korkuluğa takılır. Düz tavan kurulumlarında, LTC 9230/01 Düz Tavan Uyarlama Plakasını sipariş etmelisiniz.

19 19 AutoDome 200 Serisi Örneği: VG C T E AutoDome 200 Serisi İşlemci Renkli 18x PTZ PAL Kamera Tavan arası Muhafaza ve Renkli Dome Camı Ethernet İletişim Modülü 1 2 VG Serisi 1 C P E S E C T E C T W M C R P F Video Formatı 1 = PAL 2 = NTSC Kamera Tipi 1 18x Renkli PTZ Muhafaza C = Tavan Arası P = İç Mekan Askılı E = Dış Mekan Askılı Dome Camı C = Şeffaf Dome Camı T = Renkli Dome Camı Güç 4 0 = 24 VAC 1 1 = 120 VAC 2 = 230 VAC = Güç yok (tavan arası muhafazalarda kullanılır) İletişim S = Standart (Koaksiyel/UTP) E = Ethernet (TCP/IP) Montaj 4 W = Duvar M = Direk C = Köşe R = Çatı 5 P = Boru Uygulama Notları: Fiber Optik 3,4 = Fiber yok F = Fiber 2 1) Transformatör dahil değildir. 24VAC, 75W transformatör (VG4-A-PSU veya eşdeğeri) müşteri tarafından sağlanmalıdır. 2) Fiber seçeneği, sadece askılı tip muhafaza modellerinde mevcuttur. Tavan arası muhafazalarda LTC 4628 kullanılabilir. Her fiber kitinin, baş kısmında bir LTC 4629 gereklidir. 3) Fiber seçeneği, sadece Koaksiyel/UTP İletişim Modülü olan Dome kameralarda geçerlidir. 4) Güç/Montaj/Fiber Optik Kitleri, sadece askılı tip muhafaza modelleri için geçerlidir. 5) Çatı montajı, dikey korkuluğa takılır. Düz tavan kurulumlarında, LTC 9230/01 Düz Tavan Uyarlama Plakasını sipariş etmelisiniz.

20 20 AutoDome Kitinin Sipariş Edilmesi AutoDome 300 Serisi Örneği: VG E C S 1 W F AutoDome 300 Serisi İşlemci Gündüz/Gece 18x PTZ NTSC Kamera EnviroDome Muhafaza ve Şeffaf Dome Camı Koaksiyel/UTP İletişim Duvar Montaj Adaptörü 120VAC 60Hz ve dahili Fiber Optik Modülü 1 2 VG Serisi W M C P S C R E E P E C S 1 W F C T F Video Formatı 1 = PAL 2 = NTSC Kamera Tipi 2 = 18x Gündüz/Gece PTZ 3 = 26x Gündüz/Gece PTZ 4 = 36x Gündüz/Gece PTZ Muhafaza C = Tavan Arası P = İç Mekan Askılı E = Dış Mekan Askılı Dome Camı C = Şeffaf Dome Camı T = Renkli Dome Camı İletişim S = Standart (Koaksiyel/UTP) E = Ethernet (TCP/IP) Güç 4 0 = 24 VAC 1 1 = 120 VAC 2 = 230 VAC Montaj 4 W = Duvar M = Direk C = Köşe R = Çatı 5 P = Boru _ = Montaj yok (tavan arası muhafazalarda kullanılır) Uygulama Notları: Fiber Optik 3,4 = Fiber yok F = Fiber 2 1) Transformatör dahil değildir. 24VAC, 75W transformatör (VG4-A-PSU veya eşdeğeri) müşteri tarafından sağlanmalıdır. 2) Fiber seçeneği, sadece askılı tip muhafaza modellerinde mevcuttur. Tavan arası muhafazalarda LTC 4628 kullanılabilir. Her fiber kitinin, baş kısmında bir LTC 4629 gereklidir. 3) Fiber seçeneği, sadece Koaksiyel/UTP İletişim Modülü olan Dome kameralarda geçerlidir. 4) Güç/Montaj/Fiber Optik Kitleri, sadece askılı tip muhafaza modelleri için geçerlidir. 5) Çatı montajı, dikey korkuluğa takılır. Düz tavan kurulumlarında, LTC 9230/01 Düz Tavan Uyarlama Plakasını sipariş etmelisiniz.

21 21 AutoDome 500i Serisi Örneği: VG P T E 1 P AutoDome 500i Serisi İşlemci Renkli/Gece 36x PTZ NTSC Kamera Askılı Muhafaza ve Renkli Dome Camı Ethernet İletişim Modülü Boru Montaj Adaptörü 120VAC 60Hz (fiber optik yok) 1 2 VG i Serisi W M C P S C R E E P P T E 0 P C T F Video Formatı 1 = PAL 2 = NTSC Kamera Tipi 2 = 18x Gündüz/Gece PTZ 3 = 26x Gündüz/Gece PTZ 4 = 36x Gündüz/Gece PTZ Muhafaza C = Tavan Arası P = İç Mekan Askılı E = Dış Mekan Askılı Dome Camı C = Şeffaf Dome Camı T = Renkli Dome Camı İletişim S = Standart (Koaksiyel/UTP) E = Ethernet (TCP/IP) Güç 4 0 = 24 VAC 1 1 = 120 VAC 2 = 230 VAC Montaj 4 W = Duvar M = Direk C = Köşe R = Çatı 5 P = Boru _ = Montaj yok (tavan arası muhafazalarda kullanılır) Uygulama Notları: Fiber Optik 3,4 = Fiber yok F = Fiber 2 1) Transformatör dahil değildir. 24VAC, 75W transformatör (VG4-A-PSU veya eşdeğeri) müşteri tarafından sağlanmalıdır. 2) Fiber seçeneği, sadece askılı tip muhafaza modellerinde mevcuttur. Tavan arası muhafazalarda LTC 4628 kullanılabilir. Her fiber kitinin, baş kısmında bir LTC 4629 gereklidir. 3) Fiber seçeneği, sadece Koaksiyel/UTP İletişim Modülü olan Dome kameralarda geçerlidir. 4) Güç/Montaj/Fiber Optik Kitleri, sadece askılı tip muhafaza modelleri için geçerlidir. 5) Çatı montajı, dikey korkuluğa takılır. Düz tavan kurulumlarında, LTC 9230/01 Düz Tavan Uyarlama Plakasını sipariş etmelisiniz.

22 22 Opsiyonel Aksesuarlar Güç Kaynakları A. Dahili Güç Kaynakları Askılı Kol Fiber Optik yok VG4-A-PA1 (120VAC) VG4-A-PA2 (230VAC) VG4-A-PA0 (24VAC transformatör yok) Fiber Optik ile VG4-A-PA1F (120VAC) VG4-A-PA2F (230VAC) VG4-A-PA0F (24VAC transformatör yok) Uzaktan Güç Ünitesi Fiber Optik yok VG4-A-PSU1 (120VAC) VG4-A-PSU2 (230VAC) Fiber Optik ile VG4-A-PSU1F (120VAC) VG4-A-PSU2F (230VAC) VG4-A-PSU0F (24VAC transformatör yok) B. Opsiyonel Güç Kaynakları G3A-PSU1(X): Çoklu Dome kameraların bağlantısı için opsiyonel iç mekan güç kaynakları. 4, 8 veya 16 adet Dome kamera için mevcuttur. Güç kaynağı, 24VAC güç kaynağından daha uzak mesafelere götürebilmek için,120vac'ı 28VAC'a dönüştürür. Model G3A-PSU1-4 G3A-PSU1-8 G3A-PSU1-16 Açıklama (4) adete kadar AutoDome'u destekler (8) adete kadar AutoDome'u destekler (16) adete kadar AutoDome'u destekler CTFID Konfigürasyon Aracı ile Bilinx Uzaktan yönetim, konfigürasyon ve güncellemelerin, video kablosu üzerinden gerçekleştirilmesine olanak verir. (3.0 veya üzeri model gerektirir) Model VP-USB VP-CFGSFT Açıklama USB Konfigürasyon Aracı USB Konfigürasyon Aracı ve Bilinx Yazılım CD'si

23 23 Montaj Seçenekleri A. Direk Montajı (Askılı Kol Tipi Montajlarda kullanım için) LTC 9541/01 B. Köşe Montajı (Askılı Kol Tipi Montajlarda kullanım için) LTC 9542/01 C. Çatı Montajı VG4-A-9230 D. Düz Tavan Adaptör Plakası LTC 9230/01 (VG4-A-9230 Montajında kullanım için) E. Boru Montajı VG4-A-9543 Dome Camı Aksesuarları AutoDome için kullanılan yedek köpükleri sipariş vermek için aşağıdaki parça numaralarını kullanın. Yedek Dome Camları VG4-SBUB-CCL Tavan Montaj Şeffaf Dome Camları VG4-SBUB-PCL Askı Montaj Şeffaf Dome Camları VG4-SBUB-CTI Tavan Montaj Renkli Dome Camları VG4-SBUB-PTI Askı Montaj Renkli Dome Camları Tüm Dome camlarında kenar halkası bulunur. Tavan arası modelleri, beyaz ve siyah renkli halkaları içermektedir. Tavan arası Tavan arası Askılı Renkli Beyaz Siyah Şeffaf Beyaz Siyah Şeffaf Renkli

24 24 AutoDome Bileşenleri Aşağıdaki tablo, AutoDome Modüler Kamera Sistemi kitinizde hangi bileşenlerin bulunacağına karar vermek için kullanılabilir. Kamera Montajı Güç ve Montaj Kiti VG4 İşlemci Açıklama Modül Parça Numarası Serisi İşlemci VG4-MCPU Serisi İşlemci VG4-MCPU Serisi İşlemci VG4-MCPU i Serisi İşlemci VG4-MCPU-500 Kamera Montajı Kamera Seçenekler Açıklama Modül Parça Numarası x Renkli PTZ Kamera (PAL) VG4-MCAM x Renkli PTZ Kamera (NTSC) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (PAL) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (NTSC) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (PAL) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (NTSC) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (PAL) VG4-MCAM x Gündüz/Gece PTZ Kamera (NTSC) VG4-MCAM mm Renkli Sabit Kamera (PAL) VG4-MCAM mm Renkli Sabit Kamera (NTSC) VG4-MCAM mm Gündüz/Gece Sabit Kamera (PAL) VG4-MCAM mm Gündüz/Gece Sabit Kamera (NTSC) VG4-MCAM mm Renkli Sabit Kamera (PAL) VG4-MCAM mm Renkli Sabit Kamera (NTSC) VG4-MCAM mm Gündüz/Gece Sabit Kamera (PAL) VG4-MCAM mm Gündüz/Gece Sabit Kamera (NTSC) VG4-MCAM-64 Muhafaza Seçenekleri Açıklama Modül Parça Numarası C C Şeffaf Dome Camı ile Tavan Arası Muhafaza VG4-MHSG-CC C T Renkli Dome Camı ile Tavan Arası Muhafaza VG4-MHSG-CT P C Şeffaf Dome Camı ile İç Mekan Askılı Muhafaza VG4-MHSG-PC P T Renkli Dome Camı ile İç Mekan Askılı Muhafaza VG4-MHSG-PT E C Şeffaf Dome Camı ile Dış Mekan Askılı Muhafaza VG4-MHSG-EC E T Renkli Dome Camı ile Dış Mekan Askılı Muhafaza VG4-MHSG-ET İletişim Seçenekleri Açıklama Modül Parça Numarası 0 Sabit İletişim VG4-MTRN-0 (sadece 100 Serisi işlemcilerle kullanım için) S Standart (Koaksiyel/UTP) İletişim VG4-MTRN-S E Ethernet (TCP/IP) İletişimi VG4-MTRN-E Askılı Güç ve Montaj Kitleri Güç Montaj Seçenekleri Açıklama Modül Parça Numarası 24 VAC Tavan Arası Montajı 1 (ek modül gerekmez) 0 W 24 VAC Askılı Kol (Duvar Montajı) 1 VG4-A-PA0 0 M 24 VAC Askılı Kol (Direk Montajı) 1 VG4-A-PA0 + LTC 9541/01 (Direk Adaptör Braketi) 0 C 24 VAC Askılı Kol (Köşe Montajı) 1 VG4-A-PA0 + LTC 9542/01 (Köşe Adaptör Braketi) 0 R 24 VAC Askılı Çatı Montajı 1 VG4-A P 24 VAC Askılı Boru Montajı 1 VG4-A W 120 VAC Askılı Kol (Duvar Montajı) VG4-A-PA1 1 M 120 VAC Askılı Kol (Direk Montajı) VG4-A-PA1 + LTC 9541/01 (Direk Adaptör Braketi) 1 C 120 VAC Askılı Kol (Köşe Montajı) VG4-A-PA1 + LTC 9542/01 (Köşe Adaptör Braketi) 1 R 120 VAC Askılı Çatı Montajı VG4-A-PSU1 + VG4-A P 120 VAC Askılı Boru Montajı VG4-A-PSU1 + VG4-A W 230 VAC Askılı Kol (Duvar Montajı) VG4-A-PA2 2 M 230 VAC Askılı Kol (Direk Montajı) VG4-A-PA2 + LTC 9541/01 (Direk Adaptör Braketi) 2 C 230 VAC Askılı Kol (Köşe Montajı) VG4-A-PA2 + LTC 9542/01 (Köşe Adaptör Braketi) 2 R 230 VAC Askılı Çatı Montajı VG4-A-PSU2 + VG4-A P 230 VAC Askılı Boru Montajı VG4-A-PSU2 + VG4-A-9543 Fiber Seçenekler Açıklama Modül Parça Numarası Fibersiz (ek modül gerekmez) F Fiber ile 2,3 Güç Kaynağı parça numarasının sonuna F ekleyin 1 24 VAC Kitler güç transformatörü içermez. 24VAC, 75W transformatör (VG2-A-PSU veya eşdeğeri) müşteri tarafından sağlanmalıdır. 2 Fiber seçeneği, sadece Koaksiyel/UTP İletişim Modülü takılmış Dome kameralarda mevcuttur. 3 Fiber Optik Modülü (FOM), sadece askılı muhafaza modelleri için bulunmaktadır. Tavan arası muhafazalarda LTC 4628 kullanılabilir.

25 25 Sistem Konfigürasyonları DiBos kayıt cihazı kullanılan tipik dijital sistem AutoDome IP PTZ Kamera AutoDome PTZ Kamera Dinion Analog Kameralar AutoDome IP PTZ Kameralar Dinion IP Kameralar DiBos Dijital Kayıt Cihazı AĞ RAID-5 Disk Dizini Yerel Analog Monitör VIP Serisi Dekoderler DiBos IP Kayıt Cihazı RAID-5 Disk Dizini DiBos Alıcı İş İstasyonu Analog Monitörler DiBos Hibrid Dijital Kayıt Cihazı VIP serisi enkoderler, Dinion IP ve AutoDome kameralar dahil Bosch IP video ürünlerinden gelen MPEG-4 görüntülerin yanı sıra analog kameraların da izlenmesini ve kaydını sağlamaktadır. DiBos, hemen hemen sınırsız sistem ölçeklenebilirliği sağlamak üzere, dahili Bilinx desteği, merkezi kullanıcı yönetimi ve çoklu yer bağlantısı olanakları sunar.

26 26 Sistem Konfigürasyonları AutoDome IP PTZ Kameraları kullanılan tipik IP Video sistemi AutoDome IP PTZ Kameralar VideoJet Enkoder ve Yerel Kayıt AĞ VIDOS-NVR yazılımı yüklü Ağ Video Kayıt Cihazı (NVR) VIP Serisi Dekoderler Analog Monitörler RAID-5 Disk Dizini VIDOS Video Management İş İstasyonu Bosch IP Video Çözümü AutoDome kameralara, eşzamanlı analog ve TCP/IP kullanıma olanak sağlayacak bir TCP/IP iletişim modülü takılabilir. AutoDome, IP tabanlı sistemlerin esneklik ve ölçeklenebilirliğiyle birlikte, mevcut CCTV sistemleriyle uyumluluk olanakları sağlar. Bosch IP video ürünleri, ağınız üzerinden dünyanın her yerinden kameraları konfigüre etmeye, görüntülemeye ve kontrol etmeye olanak sağlar.

27 27 Sistem Konfigürasyonları Allegiant (LTC 8600) anahtarı kullanılan tipik matris sistemi AutoDome PTZ Kameralar Analog Monitörler Allegiant Matris Anahtarı Intuikey Dijital Klavye Sabit Kameralar Allegiant Video Matrisi Allegiant Matris Anahtarı, iki monitörlü sekiz kameradan 512 monitörlü kameraya kadar kontrol merkezi ihtiyaçlarınızın çözümüdür. Allegiant, AutoDome kameraların universal klavye ile kontrolüne olanak sağlar.

28 28 Dış Mekan Sistem Boyutları Duvar Montajı Boru Montajı HER İKİ UCUNDA NPT DİŞLERİ BULUNAN 1-1/2 İNÇ BORU (DAHİL DEĞİLDİR) (2) 3/4 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIKLARI Güç Kaynaklı ve Kesme Kenarlı Yan Taraf Direk Montajı (4) MONTAJ 0.40 DELİKLERİ R Güç Kaynaklı ve Kesme Kenarlı Ön Taraf (4) MONTAJ DELİKLERİ 0.43 Köşe Montajı DEĞİŞME 3/4" KABLO KANALI AÇIKLIKLARI Güç Kaynaklı ve Kesme Kenarlı Arka Taraf mm inç

29 29 Çatı Montajı Uç Kapak /2 NPT x 5/16 Pan Kafası Vidası Paslanmaz Çelik (1 adet dahildir) Boru Kolu Montaj Braketi /8-18 x 3/4 Altıgen Başlı Cıvata Paslanmaz Çelik (3 adet dahildir) Tip x 0.41 Montaj Yüzey Tip Çatı Montaj Adaptörü Boru ve Çatı Montajı için Güç Kaynağı 6.35 Tip 0.25 MONTAJ DELİKLERİ (4) Ø Tip Tip Kare Duvar Montajına uyacak delik şekli, LTC 9230/ /2 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIKLARI 3/4 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIKLARI Tip 0.25 inç mm

30 30 İç Mekan Sistem Boyutları Duvar Montajı Boru Montajı HER İKİ UCUNDA NPT DİŞLERİ BULUNAN 1-1/2 İNÇ BORU (DAHİL DEĞİLDİR) Güç Kaynaklı ve Kaldırılmış Kesme Kenarlı Yan Taraf R (4) MONTAJ DELİKLERİ R Güç Kaynaklı ve Kesme Kenarlı Ön Taraf (4) MONTAJ DELİKLERİ Ø DEĞİŞME 3/4 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIKLARI Güç Kaynaklı ve Kesme Kenarlı Arka Taraf

31 31 Tavan arası Montajı 3/4 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIĞI R Ön Yan DEĞİŞME 3/4 İNÇ KABLO KANALI AÇIKLIĞI Üst

32 32 AutoDome Terimler Sözlüğü Adres Her AutoDome un, bulunduğu kontrol sisteminde bir nümerik adresi vardır. Bu sayede, uygun dome kamera çalıştırılır. Bu adres, Görüntüleme (CTFID) Cihazları için Bilinx Konfigürasyon Aracı ile yerel olarak veya Hızlı Adres fonksiyonu (bkz. Hızlı Adres) kullanılarak uzaktan ayarlanabilir. Alarm Kuralı Bir olay meydana geldiğinde belirli işlemleri yapmak için, sorun buysa, şu işlemi yapın kurallarının kullanıldığı AutoDome alarm yönetimi alt sistemi. Alt Ağ Maskesi Alt ağlara ayırma, büyük bir ağın daha küçük ağlara bölünmesine olanak veren bir yöntemdir. Ağ sınıfına bağlı olarak (A, B veya C), bazı IP adres bitleri ağ adresi (alt ağ) ve bazıları da sistem adresi için ayrılır. Örneğin Sınıf A adresleri, alt ağ adresi için 8 bit ve adresin sistem kısmı için 24 bit kullanır. Sınıf A alt ağ maskeleri, şeklinde gösterilir. Sınıf B adresleri (hem ağ ve hem de sistem adresi için 16 bit) alt ağ maskesi olarak kullanır. Sınıf C adresleri (ağ adresi için 8 bit ve sistem adresi için 24 bit) alt ağ maskesi olarak kullanır. Arka Aydınlatma Dengeleme (BLC) Görüntünün sadece bir kısmı parlak ve ışıklı olduğunda (örneğin güneş ışığı vuran kapıdaki bir kişi), büyük kontrast farklılıklarını dengelemek için, görüntü bölümlerini seçerek güçlendirir. AutoBlack Görüş kontrastı tam aralıktan küçük (örn. parıltı, bulanıklık, sis, vs.) olsa bile, tam genişlikte bir video sinyali oluşturmak için video sinyalini güçlendirme tekniğidir. Sinyalin en koyu kısmı siyah, en açık kısmı da beyaz olarak ayarlanır ve böylece kontrast artar. AutoDome Tam ve sürekli 360 görüntü alımına olanak veren koruyucu dome muhafazasında dahili olarak bulunan tam entegre, yüksek hızlı, pan/çevirme/zum kamerası. AutoIris Kamera sensörünün doğru ışıklandırılması için, objektif iris aralığı otomatik olarak ayarlanır. AutoPan Kamera, sağ ve sol sınır ayarları arasında sürekli panlama yapar. AutoPivot Dikey konumda eğilirken görüntünün doğru yönünü korumak için kamera döner. AutoPlayback Bu fonksiyon, bir ayar şablonunun otomatik olarak tekrarlanmasına olanak verecek şekilde, AutoDome PTZ nin sonradan oynatılması için hareket serilerini kaydeder. Bu fonksiyon çoğu kez Koruma Turu olarak adlandırılır. AutoScaling Kamera, cismin monitör ekranındaki boyutunu artırmak için zum yaptığında, kumanda kolunun benzer konumları için ilgili hızın ekranda sabit kalmasını sağlayacak şekilde pan ve yatırma hızları düşer. AutoTrack Boyut ve perspektifi optimum hale getirmek amacıyla yakınlaştırma ve cisim izlemeye olanak veren kameraya hareket algılama özelliğini entegre eden patentli bir teknoloji. Balun (Dengeli Dengesiz) Dengeli bir video sinyali (örn. bükümlü çiftte kullanılan) hattını dengesiz bir sinyale (örn. koaksiyelde kullanılan) dönüştüren cihaz. Bükümlü çift gibi dengeli bir hattaki her iki tel, elektriksel olarak eşittir. Koaksiyel gibi dengesiz bir hatta, bir hattın elektriksel özellikleri diğerinden farklıdır. Basınçlı Kuru Nitrojen Muhafazası Dış mekan uygulamaları için sis, nem, kir ve tozdan koruyan muhafaza. Bilinx Uzaktan kumanda, konfigürasyon ve güncellemelerin, video kablosu (Koaksiyel ya da Pasif UTP) üzerinden gerçekleştirilmesine olanak veren bir iletişim formatı. CCD Formatı Kullanılan kamera sensör boyutunu gösterir. Genel olarak, sensör büyüdükçe, kamera daha hassas ve görüntü kalitesi daha iyi olur. Format, inç olarak belirtilir, örn. 1/4 veya 1/3. Çevirme Dikey yönde kamera hareketi.

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi

AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi 540TVL sabit Dome serisi Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim ve montaj elemanları

Detaylı

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Kapalı Devre TV AutoDome Modülleri ve Aksesuarları AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Değiştirilebilir Merkezi İşlemci Ünitesi (CPU), Kamera, Muhafaza ve İletişim modülleri Analog ve Hibrid (Analog/IP)

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Kapalı Devre TV AutoDome Modülleri ve Aksesuarları AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Değiştirilebilir Merkezi İşlemci Ünitesi (CPU), Kamera, Muhafaza ve İletişim modülleri Analog ve Hibrid (Analog/IP)

Detaylı

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi CCTV dünyası asla aynı kalmayacak Hiçbir zaman demode olmayacak bir CCTV sistemi hayal edin. İşlevselliği yükseltebilmenizi,

Detaylı

AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi Ekonomik, yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Kapalı Devre TV Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Saniyede 100º'ye kadar pan, 360º sürekli dönüş Saniyede 40º'ye kadar tilt, -90º - +40º aralık Dinion XF modellerini

Detaylı

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri Hiçbir uygulama onun için zor değil Uygulamanızın bir dome kamera için çok zorlayıcı olduğunu

Detaylı

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Akıllı, yüksek hızlı PTZ dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj

Detaylı

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları 128x geniş

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları 128x geniş

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+

VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ Kapalı Devre TV VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ Darbe korumalı modeller 1/3 inç CCD formatı Tüm

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera

MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera Entegre ikiz IR aydınlatıcılar Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Entegre silecek Çoklu protokol

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015 Analog Video ürünlerine genel bakış Mart 2015 2 İçindekiler Sabit Kameralar İç Mekan Dome Kameralar Dış Mekan Dome Kameraları 3 4 5 760H Analog Video Çözümleri Sabit Kameralar Sabit Dome Kameralar Özel

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera

MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera MIC400 Kızılötesi PTZ Kamera Entegre ikiz IR aydınlatıcılar Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Entegre silecek Çoklu protokol

Detaylı

Kamera Referans Kılavuzu

Kamera Referans Kılavuzu Kamera Referans Kılavuzu İçindekiler Seçim tabloları 4 FlexiDome I ve II kameralar 10 Flexidome VF Değişken odaklı güvenlik kameraları 12 FlexiDome XT+ ve XF darbelere karşı korumalı güvenlik kameraları

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Video Yüksek Hızlı Konmlandırma Sistemi Yüksek Hızlı Konmlandırma Sistemi www.boschsecrity.com/tr Saniyede 100º'ye kadar pan, 360º sürekli dönüş Saniyede 40º'ye kadar tilt, -90º - +40º aralık Dinion XF

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 400 300 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın algılama

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

MIC412 Termal PTZ Kamera

MIC412 Termal PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC412 Termal PTZ Kamera MIC412 Termal PTZ Kamera Çift termal / optik çalışma Fırçasız Motor Teknolojisi Sağlam tasarım Entegre silecek ünitesi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Kullanımı

Detaylı

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey Lighting OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED, büyük alanların ışıkla aydınlatılması için kullanılabilen, şık ve oldukça etkili asimetrik aydınlatmalardan

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(thermal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası

Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası UNI-ORBC2 Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası Genel Bakış SNC-CH/VB/EB/ZB ve SSC-FB/CB/G/YB serisi kameralarla zorlu hava koşullar ullarında kullanıma yönelik, vandalizme

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Akıllı, yüksek hızlı PTZ dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

hanwha-security.eu TEMEL ÜRÜNLER SERİSİ

hanwha-security.eu TEMEL ÜRÜNLER SERİSİ hanwha-security.eu TEMEL ÜRÜNLER SERİSİ Uygun fiyatlı iç ve dış mekan kameraların temel serisi Yeni piyasaya sürülen L serisi kameralar temel özelliklere sahip son derece uygun fiyatlı ürünlerden oluşmaktadır.

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal), Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü optik zoom lens (Termal ve görünür) Lazer mesafe

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

VDN-498 Serisi FlexiDome 2X Dome Kamera

VDN-498 Serisi FlexiDome 2X Dome Kamera Kapalı Devre TV VDN-498 Serisi FlexiDome 2X Dome Kamera VDN-498 Serisi FlexiDome 2X Dome Kamera 20 bit Görüntü İşleme Teknolojisi Geniş Dinamik Aralıklı CCD sensörü Akıllı BLC özellikli dinamik motor Ayrıntı

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CSL710-R A/L-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CSL710-R A/L-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50128973 CSL710-R40-2210.A/L-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Analog Kamera Menüleri

Analog Kamera Menüleri Analog Kamera Menüleri DINION 4000 AN tr Hızlı Kullanım Kılavuzu Analog Kamera Menüleri Kurulum menüsü tr 3 1 Kurulum menüsü SETUP menüsüne erişmek için kontrol kumandasının ortasındaki düğmeye basın.

Detaylı

MIC 400 Serisi Kamera

MIC 400 Serisi Kamera Kapalı Devre TV MIC 400 Serisi Kamera MIC 400 Serisi Kamera Sektör lideri IP68 sınıfında Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Entegre silecek ve ısıtıcı Çok protokollü çalıştırma

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

FİYAT LİSTESİ MART 2018 AHD BOX KAMERALAR

FİYAT LİSTESİ MART 2018 AHD BOX KAMERALAR FİYAT LİSTESİ MART 2018 AHD BOX KAMERALAR SCB-6003P 2 MP AHD Box KameraFull HD (1.920 x 1.080 30fps) çözünürlük 0,04 Lüks@F1.2 (Renkli), 0,004 Lüks@F1.2 (S/B) Gündüz ve Gece (ICR), DWDR, SSNRIV, Hareket

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML730i-R R/CV-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML730i-R R/CV-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50119252 CML730i-R10-960.R/CV-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI "EN UYGUN FİYAT EN İYİ PERFORMANS İLE BİRLEŞTİ" EN İYİSİNİ İSTEYENLERE 000 2018 FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 MP TVL HD 720P ANALOG ARAÇ MİNİ

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı