Hayat Buradan Beslenir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayat Buradan Beslenir"

Transkript

1 Hayat Buradan Beslenir Ahşabın, kalitesi ve tasarımıyla güzelliğe yolculuğu...

2 Beka Ahşap Ürünleri San. Tic. A.Ş. Borsab Organize Sanayi Bölgesi 8. Cad. No: 3 Bozüyük / Bilecik Tel: Fax: Hakkımızda Eurodecor ve Edoor ürünlerinde doğal ahşap kullanarak özgün tasarımlar üreten, hazır mutfak ve kapı sektörünün öncü markalarıdır. 02 Üretim Ayda 1000 mutfak dolabı ve kapı üretim kapasitesi olan firma; Bilecik/Bozüyük te m² açık alan üzerine m² kapalı üretim alanları ile Türkiye nin en büyük mutfak ve kapı üretim fabrikasına sahiptir. 12 Satış Noktaları Edoor ve Eurodecor kalitesine ulaşabşleceğiniz satış noktalarımız. 15 Referanslarımız Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz BÜYÜK ÖLÇEKLİ referanslarımızı sunuyoruz.

3 Eurodecor ve Edoor ürünlerinde doğal ahşap kullanarak özgün tasarımlar üreten, hazır mutfak ve kapı sektörünün öncü markalarıdır. 1 Eurodecor marka adının alınması 2001 yılında olsa da markanın güçlü temelleri 1985 yılında atıldı yılında küçük çaplı bir ahşap atölyesi olarak kurulan firma, hem kendi firmalarının hem de Eskişehir de yerel olarak çalışan inşaat firmalarının mutfak ve kapı Kalite kısa sürede farkedildi ve çevre müteahhitler tarafından da ürün talepleri gelmeye başladı yılına gelindiğinde ise ulusal ve uluslararası pazara açılma kararı alındı. Böylece Eurodecor ve Edoor markaları kuruldu. ihtiyaçlarını karşılıyordu.

4 Modern Üretim 2 SAYILAR Ayda 1000 mutfak dolabı ve kapı üretim kapasitesi olan firma; Bilecik/Bozüyük te m² açık alan üzerine m² kapalı üretim alanları ile Türkiye nin en büyük mutfak ve kapı üretim fabrikasına sahiptir.

5 Yeni teknoloji Sürekli değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmek için üretim teknolojilerini güncel olarak takip eden firma; Panel üretim hattı, Kaplamalı masif üretim hattı, Montaj ve paketleme hattı, Profil üretim hattı, Kapı kanat üretim hattı, Boya-cila uygulama hattı, Kapı montaj ve paketleme hattı, Yardımcı atölyeler hattı, Malzeme, mamul ve yarı mamul depolarına sahiptir. 3 Dolap kapaklarında temperli renkli cam ve alüminyum malzemenin kullanıldığı özgün kapaklardan, laminat malzemeye, masif ahşap ve doğal kaplamadan polimerik laminat kaplamaya kadar farklı malzemeler kullanılır. Farklı kapak kombinasyonları, modüler sistemin sonsuz yerleşim olanağı sayesinde uzman mimarlarla birlikte tasarlanır. Dünya markalarının en kaliteli menteşe, ray ve çekmece sistemlerini kullanan Eurodecor, mutfak tezgahlarında sert yüzeyli endüstriyel ürünler, alüminyum alınlı laminat çeşitlerini renk alternatifleriyle birlikte sunmaktadır. Zengin model ve renk alternatiflerine sahip olan Edoor da Meşe, Sapelli, Ceviz, Wenge, Dişbudak, Kayın ve Anigre kaplamalı 8 tip cila alternatifi sunulur. Kapıya getirilen yenilikçi yorumlar ve estetiğin yanısıra 30, 60 ve 90 dakika yangına dayanıklı ahşap kapı üretilerek Yangına Dayanıklı sertifikası ile tüketicinin güvenliği de düşünülmektedir. Mutfak ve kapının dışında projeli işlerde banyo, vestiyer, giyinme odası ve kiler dolapları da müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

6 Aksesuarlar Ürettiğimiz her ürüne, kalite ve estetik katan alanında kendini kanıtlamış, Türkiye ve Dünyanın en iyi markaları Eurodecor la buluştu. 4 Düşey Açılır Kapak Menteşeler

7 Çekmece ve Sürgüler 5 Stor Mekanizma Aydınlatmalar

8 Karosel Mekanizma Magic Corner Lemans Mekanizma 6 Kilit EURODESIGN Ayaklar Askı Elemanları

9 Modeller 7

10 Ares Lâl Bent Avitas 8 Carina Cressida

11 Dorya Dolce Guzo Efe s 9 Lupos Luna

12 Messina Matris Napoli Messina Classic Pandora 10 Ophelia Sukan Pearl

13 İletişim 11 Müşteri tatmini sağlayarak memnun müşteriler yaratmaktır. Eurodecor ailesi için özgün mutfak modellerini üretmek kadar onları müşterileri ile buluşturmak da çok önemlidir. Pazarlama ve satış departmanları bünyesinde yürütülen çalışmalar öncelikle üretim, fiyatlandırma, tutundurma ve dağıtım temellidir. Amaç; müşteri tatmini sağlayarak memnun müşteriler yaratmaktır. Süreç sonucunda geliştirilen ürün ve hizmetler; uygulanan etkin pazarlama faaliyetleri sayesinde müşteriler ile buluşur.

14 Satış Noktaları 12 Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Çorum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Safranbolu, Şanlıurfa ve Rize de olmak üzere 24 bayisi ile hem perakende hem de toplu projelerde yer aldığı gibi merkezde bulunan satış departmanı ile de inşaat projelerinde toplu satışlar yapmaktadır. Çanakkale İstanbul Safranbolu Sakarya Kocaeli Bursa Çorum Ankara Kütahya Eskişehir Kayseri Rize Muğla Antalya Konya Gaziantep Şanlıurfa Mersin

15 GÖZÜM AHŞAP İSTANBUL AVCI ORMAN ÜRÜNLERİ İSTANBUL YAVAŞOĞLU MİMARLIK ÇANAKKALE 13 VİZYON AHŞAP ESKİŞEHİR GOLA YAPI ŞANLIURFA

16 Neden Eurodecor? Neden Eurodecor sorusuna cevap bulacağınız 8 başlık Üretim Kapasitesi: Türkiye de en büyük mutfak ve kapı üretim tesisine sahip firma olması nedeniyle üretim kapasitesi sayesinde fark yaratır. Marka Avantajı: Lider bir marka ile çalışmanın verdiği güven duygusu müşteriler için çok önemlidir. 14 Saha Desteği: Alanında uzman kişiler sahada sorunları tespit eder, ölçü alır ve son kontrolleri gerçekleştirir. Tasarım Çeşitliliği: Dünya trendleri yakından takip edilerek kişiye özel tasarımlar hayata geçirilir. Rakiplerden farklılaşma sağlanır. Kalite: Sektörde lider aksesuar markalarının kullanılması ile kalite yönetimi güçlendirilir. Fiyat Avantajı: Teknolojinin yakından takip edilmesi sayesinden uygun fiyat avantajı sağlanır. Projelendirme: Tasarım departmanı sayesinde müşteri ihtiyaçlarına yönelik projelendirme yapılır. Satış Sonrası Hizmet: Müşteri hizmetleri sistemi ile ürünün monte edilmesinden itibaren her türlü problemin çözümünde destek verilir.

17 15 Referanslarımız Büyük Projelerin tercihi Kaliteli üretim, hızlı teslim ve eksiksiz hizmet anlayışından ödün vermeyen Eurodecor, Türkiye de konut sektörünün yapısını değiştiren lider markaların büyük projelerinde yer alarak firmalara değer katarken rakiplerinden farklılaşmayı da başardı;

18 THE GARDEN VIEW VILLAS PALM JUMERIAH m2 bir alanda yer alan The Garden View Villas Dubai nin en popüler projelerinden biridir. İki katlı müstakil evlerde tercih Eurodecor ve Edoor dan yana olmuştur. Palm Jumeriah Projesinde 1400 villa ve ana gövdesinde 2500 dairenin yer aldığı 20 apartman bulunuyor. Ünlü futbolcular David Beckham, Michael Owen ve Gary Neville nin yanı sıra Brad Pitt in de evlerinin bulunduğu projede mutfak tercihi yine Eurodecor olmuştur. DRAYTON PARK BARWA COMMERCIAL AVENUE Dubai Dubai 16 Londra Katar İngiltere nin en büyük emlak şirketlerinden biri olan Galliard Homes un Arsenal Stadı nın yanında 13 blok 225 konutluk Drayton Park projesinin mutfakları Eurodecor tarafından yapılmıştır. Dünyanın en büyük müteahhit firması Hochtief in üstlendiği 8,5 km. uzunluğunda bir alanda yer alan Barwa Commercial Avenue Alışveriş Merkezi 600 adet mağaza ve 1300 adet yerleşim birimi, ofisleri ile Katar ın sembolü olmuştur. Eurodecor bu projede mutfak, gardırop ve kapıları ile yer almıştır.

19 Emaar Holding Dubai AL BAWADİ TOWN HOUSES Sinpaş GYO İNCEKLİFE Dubai de gerçekleşen Al Bawadi Town Houses projesindeki 2065 konutun mutfakları Eurodecor, kapıları Edoor tarafından yapılmıştır. Gayrimenkul sektöründeki 40 yıllık tecrübesi ile Türkiye de konut anlayışını değiştiren Sinpaş GYO, Ankara ya geleceği şimdiden sunan bu özel projede; hazır mutfak ve kapı sektöründe Türkiye nin lider markası olan Eurodecor u tercih etti. Eurodecor, 550 konutun değerine artı değer kattı. Yda THE İSTANBUL Arıkanlı Holding Yurtiçi Kargo YENİŞEHİR KONAKLARI Ankara Dubai İstanbul Eskişehir Hem ticareti hem de sosyal sorumluluğu bünyesinde bulunduran bu özel projede 486 daire Eurodecor ismini taşıdı. Eskişehir de yapılan 440 villanın mutfak ve kapıları Eurodecor ve Edoor tarafından yapıldı. 17

20 Albayrak Holding TOPKAPI MERKEZ EVLER İstanbul Dumankaya İnşaat AKDENİZ EVLERİ İstanbul İstanbul da tamamlanan projenin 466 adet mutfağı Eurodecor tarafından yapıldı. 194 Daireden oluşan Akdeniz Evleri İstanbul da hayata geçirildi ve Eurodecor imzası ile müşterilerin beğenisine sunuldu. 18 Sönmez Holding CRYSTAL PARK Bursa Teknik Yapı UP CITY FLATS İstanbul Bursa nın ilk residence projesi olan 130 konutluk Crystal Park evleri Eurodecor ismini taşıdı. Teknik Yapı nın ünlü projelerinden olan Up City Flats te 2 blok halinde farklı alternatiflerle 340 daire yer almaktadır. Projede yer alan Eurodecor, mimarsi ile fark yaratan konutlara değer kattı.

21 Mesa ÇAMLIPARK EVLERİ Ankara Oyak İnşaat İkitelli OYAKKENT İstanbul Ankara da yaşam bulan ve 136 konuttan oluşan Çamlıpark Evleri Eurodecor imzasıyla satışa sunuldu. Oyakkent projesinde yer 482 konut Eurodecor; ve Edoor tarafından yapıldı. Emlak Konut ISPARTAKULE İstanbul Tekfen MÜŞKÜLÜM ÇİFTLİĞİ Bodrum 19 Emlak Konut tarafından yapılan konutluk projede Eurodecor kaliteli ürünleri ile yerini aldı. Projede yer alan 18 villanın mutfakları Eurodecor ismini taşıdı.

22 Firma Adı Proje Adı Daire Sayısı Oshea Lanterns Court / Londra 564 Qatari Diar Bungalow Houses / Katar 80 Ebrahim Abdul Aal Group Aalia Tower / Bahreyn 165 Çukurova İnşaat Libya Al Assa / Libya 411 Qatari Diar Dahlak Island Resort / Katar 50 Sultan İnşaat Garden Park Villages / Mozambik 83 Naco Social Houses / Libya 30 Nakheel Al Furjan Villas / Dubai 1515 Galliard Hıomes Construction Cobalt Westward / Londra 67 Galliard Hıomes Construction Poplar Business Park / Londra 243 Regnum Construction Hellion Flats / Londra 23 Galliard Hıomes Construction Bear Lane / Londra 89 Galliard Hıomes Construction High Road Ilford / Londra 154 Galliard Hıomes Construction Freeman's Residential / Londra Galliard Hıomes Construction Greewich Tower / Londra 227 Nakheel Al Furjan Show Villas / Dubai 12 Galliard Hıomes Construction Indescon Court / Londra 364 Galliard Hıomes Construction Cheshire Street / Londra 96 System İnşaat Nijerya 175 System İnşaat Libya 100 Okan İnşaat Mir Projesi / Kazakistan 126 Kar Export Company Serkarez / Irak 50 Nata Holding Nata İncek Konutları 72 Polatkan İnşaat Polatkan Yapı 129 Keten İnşaat Nişantaşı Sitesi 150 Dolunay İnşaat Antares Konutları 100 Altınbaş Holding Caratpark Villaları 109 Saray Halı Saray Evleri 28 Anemon A.Ş. Kozmik Residence 51 Akşan Yapı Ankaville 74 Başakkonut Sunhill Evleri 96

23 Firma Adı Proje Adı Daire Sayısı Taşyapı A.Ş. Mashattan 1000 Kalyon İnşaat Finanskent 216 Çalışkan Grup Yorum İstanbul 566 Mar Yapı Güneşli Konutları 170 Özdilek Grup Özdilek Residence 74 Aytemiz İki Kule Otel & Residence 144 Öztreyler İnşaat Tavukçuoğlu 113 Karacanlar İnşaat Şehr-i Manzara 144 Catay İnşaat Arterium Residence 71 Atabir İnşaat Greenpark 40 Başak Kiremit Yaşampark Konutları 80 Karadeniz İnşaat Frig Evleri 60 Meskon İnşaat Sağlık Kent Sitesi 64 YDA İnşaat Nevbahar Botanik 360 Selin Yapı Rings İstanbul 76 Saray Grup Greenist Helya İnşaat Beyaz Kuleler 52 Lider İnşaat Elit Kent 76 Kadem İnşaat İdeal Evler 16 Sadıkoğlu İnşaat Suadiye Konutları 22 MN Mimarlık MN Park Taşçı İnşaat Elit Life 28 Yıldızpen LTD. Yıldız Park 90 Karnur İnşaat Beyhan Sitesi 25 Dekar İnşaat Yaşam Konutları 65 Seçkinkaya Park Batı 60 Yücesoy Mühendislik Evia Sitesi 68 Dekor İnşaat Menekşe Evleri 56 Özgüvenel Sitesi Özgüvenel Sitesi 152

24 Beka Ahşap Ürünleri San. Tic. A.Ş. Borsab Organize Sanayi Bölgesi 8. Cad. No: 3 Bozüyük / Bilecik Tel: Fax:

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir.

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Kapı Koleksiyonu Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Elit Kapı Serisi Elit Kapı Serisi 4 5 DE0001 DE0003 DE0002 DE0004 6 Klasik Kapı Serisi Klasik Kapı Serisi 7 DK0004

Detaylı

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN TOKİ İSTANBUL KAYABAŞI 11. BÖLGE 1130 KONUT, 3 ADET BÜFE İLE ALTYAPI VE ÇEVRE

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

1. 10 06930 - / ANKARA

1. 10 06930 - / ANKARA PLUSDOOR TANITIM 1976 yılında büyük ağabeylerden birinin öncülüğünde 7 kardeşin bir aile şirketi olarak kurduğu firma Ankara da 70 metrekarelik bir atölyede metal işleri yapmak üzere faaliyete başlamıştır.

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK. www.divisi.com.tr

SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK. www.divisi.com.tr SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK www.divisi.com.tr DiViSi Hakkında 20 yıllık kablolu şebeke ve TV sistemlerindeki uzmanlığımızla sorunsuz şebekenin mühendislik hesaplarına

Detaylı

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma www.kapim.com.tr Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde 24.000 m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma fırınlarımızda kurutulup işlenerek

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz...

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz... Ankara Siteler de faaliyetde bulunan FCL AHŞAP YAPI SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. yaklaşık 2000 m lik kapalı alanda, konusunda tecrübeli mühendisler ile hizmet vermektedir. Uzun yıllar içerisinde bulunduğumuz

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu Alüminyum ve cam uygulama Katalogu 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly

İtalyan Masif Kapak. Made in İtaly İtalyan Masif Kapak Made in İtaly Sadeliğin ritmini yakalayın... 36 yıldır hayatınıza renk katıyoruz 1979 yılında İZMİR Karabağlar da 60 m2 atölye de Tv sehpası, yemek ve yatak odası mobilyası üretimi

Detaylı

ALÜMİNYUM & PVC DOĞRAMA DIŞ CEPHE GİYDİRME OTOMATİK GİRİŞ SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER

ALÜMİNYUM & PVC DOĞRAMA DIŞ CEPHE GİYDİRME OTOMATİK GİRİŞ SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER ALÜMİNYUM & PVC DOĞRAMA DIŞ CEPHE GİYDİRME OTOMATİK GİRİŞ SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER BİZ KİMİZ? Sektörde geçmişi başarılar ile dolu olan bir ailenin üyesi olan Expinal Alüminyum &PVC, 2012 yılında

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 11972 yılında Geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ilkesiyle yol çıkan EVDEMA geçen 46 yıllık süreçte Türkiye nin en büyük ev dekorasyon

Detaylı

Pencere ye atılan imza... Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire

Pencere ye atılan imza... Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire Fidanlar İnşaat - Atabilge Aka Konutları / 34 Kat 7 Blok 884 Daire Pencere ye atılan imza... Adres: 1354. Cadde 1421. Sokak No: 2 06370 Ostim/ANKARA Telefon: (0312) 385 88 50 - Fax: (0312) 385 88 55 Web:

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Hakkımızda. Misyonumuz & Vizyonumuz. Kalite ve Hedef Politikamız. Projelerimiz. Devam Eden Projelerimiz. www.ozdemirltd.com

Hakkımızda. Misyonumuz & Vizyonumuz. Kalite ve Hedef Politikamız. Projelerimiz. Devam Eden Projelerimiz. www.ozdemirltd.com Hakkımızda Misyonumuz & Vizyonumuz Kalite ve Hedef Politikamız Projelerimiz Devam Eden Projelerimiz 3 5 7 10 50 hakkımızda hakkımızda 1978 yılında Ankara Siteler de kurulan ve orman ürünleri sektöründe

Detaylı

YAPIDA AHŞAP VE AHŞAP ÜRÜNLER FUARI

YAPIDA AHŞAP VE AHŞAP ÜRÜNLER FUARI YAPIDA AHŞAP VE AHŞAP ÜRÜNLER FUARI SONUÇ RAPORU Destekleyen Organizatör YAPIDA AHŞAP VE AHŞAP ÜRÜNLER FUARI FUAR'DA O'NİN ÜZERİNDE ÜRÜN SERGİLENDİ Ulusal Ahşap Birliği, Orman Bakanlığı ve İstanbul Bölge

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

y e n i b i r ş e h i r 3

y e n i b i r ş e h i r 3 yeni bir şehir Bir zamanlar bölgenin en büyük şehirlerinden Pazar ilçesinin yeniden gelişen ve değişen bölgesinde kurulan Park Liman, bölgenin yeni yüzü olma amacınıdadır. Farklı mimarisi, konumu, kalitesi,

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları. Konut, Otel, AVM, Villa Ofis. Yenileme ve Dekorasyon

Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları. Konut, Otel, AVM, Villa Ofis.  Yenileme ve Dekorasyon 2007-2017 Konut Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları AVM Yenileme ve Dekorasyon Otel Konut, Otel, AVM, Villa Ofis Ofis 2013 Agalarov Estate Villaları Moskova-Rusya Crocus Group

Detaylı

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz.

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Misyonumuz Dört mevsimin yaşandığı, iklim, toprak, ekolojik zenginlikler bakımından bereketli olan ülkemizde; üstlendiğimiz projelerin müşteri memnuniyeti açısından

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle v Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle Mutluluk, özenle düşünülmüş hassas detaylarda gizlidir. anlayışıyla yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlarla hayat veriyoruz. Biz, ihtiyaca yönelik estetik

Detaylı

alışveriş caddeye çıkıyor!

alışveriş caddeye çıkıyor! alışveriş caddeye çıkıyor! Güneşin ne zaman battığından habersiz, klimaların kuru havası eşliğinde alışveriş yapmaktan siz de sıkılmadınız mı? Arterium işte tam da bu noktadan yola çıkarak alışveriş caddesi

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

Güvenlik mutluluktur...

Güvenlik mutluluktur... Güvenlik mutluluktur... ÇELİK KAPI STEEL DOOR Hakkımızda Abide Çelik Kapı, 1998 yılında Kayseri de çelik kapı üretimine başladı. Üretim Alanımız: Ekonomik ucuz çelik kapı, ahşap kaplamalı lüks çelik kapı,

Detaylı

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Kente katbekat değer katan uzmanlık: Kente katbekat değer katan uzmanlık: İbrahim Dumankaya Holding ten kente değer katan bir vizyon; DKY İnşaat. Temelleri 1961 yılında atılan İbrahim Dumankaya Holding in 52 yıllık inşaat deneyimi ve birikimi,

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

Turizm Tesisleri Tourism Facilities Kağıthane, İstanbul, Türkiye - Turkey / 2018 Four Points By Sheraton Four Poınts By Sheraton Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri ct Consultancy and Consultancy s İşveren

Detaylı

www.kuralmimarlik.com

www.kuralmimarlik.com REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI GENERALİ SİGORTA Merkez Ofis, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İçanadolu Bölge Müd. Komple Dekorasyonu VESTEL SHOWROOM MAĞAZASI Posta Caddesi Camlıkahve Güngören / İstanbul SÜPER İNŞAAT

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. Tel : 022 324 44 23 Fax : 022 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan tecrübemizle

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Size özel tasarım seçenekleri, ölçünüze göre üretim Peşin ödeme ve taksit secenekleri Butik ve kentsel dönüşüm projelerine özel hizmet

Size özel tasarım seçenekleri, ölçünüze göre üretim Peşin ödeme ve taksit secenekleri Butik ve kentsel dönüşüm projelerine özel hizmet Size özel tasarım seçenekleri, ölçünüze göre üretim Peşin ödeme ve taksit secenekleri Butik ve kentsel dönüşüm projelerine özel hizmet Karan 14 Camlı 2 Kanat Taçlı / Doğal Hareli Ceviz 44.111.012 a h ş

Detaylı

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla hizmet hayatına

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr FUAR SONUÇ RAPORU 27-30 NİSAN -2016 ekolojizmir.izfas.com.tr ŞEHİRLERE GÖRE DAĞILIM Orgaik Gıda Organik Kozmetik Üniversite ve Diğer %60 %08 113 KATILIMCI %10 Organik Tekstil Organik Gübre Tarımsal İlaç

Detaylı

Şirket Raporu 09 Haziran 2017

Şirket Raporu 09 Haziran 2017 Şirket Raporu 09 Haziran 2017 NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (NUGYO) NUGYO GRAFİK Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket, Nugyo ), 1997 yılında kurulmuş olup 1999 yılı Aralık ayında

Detaylı

SİSTEM KLİMA (VRF) - ANKASTRE - KAPI - MUTFAK - MOBİLYA REFERANS KATALOĞU

SİSTEM KLİMA (VRF) - ANKASTRE - KAPI - MUTFAK - MOBİLYA REFERANS KATALOĞU SİSTEM KLİMA (VRF) - ANKASTRE - KAPI - MUTFAK - MOBİLYA REFERANS KATALOĞU KURUMSAL İNDEKS 1978 yılında Şenay Mobilya markasıyla ticari faaliyetlerine Karabük te başlayan firmamız, 1992 yılında ticari faaliyetler

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

E : W : 2017 w w w. f e r d o k u m. c o m

E : W : 2017 w w w. f e r d o k u m. c o m www.ferdokum.com Firmamız 1997 yılında FER DÖKÜM DEKORASYON adıyla kurulmuş olup halen FER DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak hizmet vermektedir. FER DÖKÜM olarak siz değerli müşterilerimize

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri kuruluş 1993 Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri www.gy.com.tr Merhaba Amacımız yirmi birinci yüzyıla uygun gayrimenkul projeleri geliştirmektir. Anahtar teslim konut, sosyal ve ticari

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı