23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı"

Transkript

1 23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

2 Çelik Yapılara gönül vermiş 12 girişimci ile 1992 yılında kurulan Dernekte kurucularımız birbirini iyi tanıyordu. Aradan geçen 23 yılda, gerçekleştirilen başarılarla şimdi hem Derneği, hem de Dernek Üyesi Kuruluşları, Ulusal ve Uluslararası camia iyi tanıyor

3 Dernekteki ilk değişim, 2000 yılında Avrupa Yapısal Çelik Birliği ECCS in Başkanlığı ile geldi. Prof. Dr. Tevfik Seno Arda ECCS Başkanlığı nı ilk kez Türkiye ye getirdi ve Başkanlık Devir Teslimi dolayısıyla İstanbul da yapılan «Steel Structures of the 2000 s» Sempozyumu, Derneğin adını duyurmaya zemin hazırladı. Prof. Arda nın rahatsızlığı ve sonrasında vefatıyla 2001 yılında TUCSA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı oldu.

4 Kurumsallaşma Bakanlar Kurulu Kararı ile Türk adını almaya hak kazanan Yapısal Çelik Derneği Türk Yapısal Çelik Derneği Olarak adını değiştirdi. TUCSA kurumsallaşma yolunda ilerlerken Logosunu da yeniledi.

5 Kurumsallaşma Dernek Yönetim Kurulu Üye sayısı 5 den önce 9 a, sonra da 11 e çıktı

6 Kurumsallaşma 2003 yılında Derneğin iktisadi işletmesi Yapısal Çelik Eğitim ve Öğretim Merkezi İktisadi İşletmesi kuruldu. Profesyonel bir ekip çalışmaya başladı, organizasyon şeması oluşturuldu.

7 Kurul ve Komiteler TK - TEKNİK KURUL KOMİTELERİ TK 3 - Yangın Komitesi TK 7 - Hafif Çelik Yapılar Komitesi TK 9 - Çelik Yapılar Uygulama Komitesi TK 13 - Deprem Komitesi TK 14 - Sürdürülebilirlik Komitesi TK 15 - Çelik Yapılar Tasarım Komitesi MK - TANITIM VE PAZAR GELİŞTİRME KURULU KOMİTELERİ MK 1 - Yayın Komitesi MK 2 - Yarışma Komitesi MK 3 - Etkinlikler Komitesi MK 4 - Köprü Komitesi EK - EĞİTİM KURULU KOMİTELERİ EK 1 - Eğitim Semineri Komitesi EK 2 - Eğitim Kursları Komitesi EK 3 - Mesleki Yeterlilik Kursları Komitesi CEN/TSE AYNA KOMİTELER MTC Çelik Yapılar Ayna Komitesi (TK-3, 7, 9, 13, 15) MTC Binaların Sürdürülebilirliği Ayna Komitesi (TK-14)

8 Kurul ve Komiteler Komiteler ve altında oluşturulan Çalışma Grupları toplantılar yaparak kendi gündemlerini belirleyip hedeflerine yönelik çalışmaları başlattılar.

9 Kurul ve Komiteler Kurulduğu günden beri ECCS bünyesinde aktif olarak rol alan TUCSA, Kurul ve Komite Toplantılarını, ECCS in Kurul ve Komiteleri ile paralel kurgulayarak çalışmaları boyutlandırdı. Bu vesileyle ECCS in bazı komite toplantılarına da İstanbul da ev sahipliği yaptı.

10 TUCSA ve ECCS 2010 yılında ECCS Başkanlığı İkinci kez Türkiye ye geldi ve TUCSA Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı ECCS in İlk Kadın Başkanı oldu.

11 TUCSA ve ECCS ECCS Başkanlığı nın devri dolayısıyla Steel Structures: Culture & Sustainability 2010 uluslararası sempozyumu düzenlendi.

12 TUCSA ve ECCS ECCS tarihinde ilk kez bu toplantılar sonrasında çelik yapıların önemini ifade eden İstanbul Deklerasyonu nu yayınladı.

13 TUCSA ve ECCS TUCSA, ECCS in iki yılda bir gerçekleştirdiği Çelik Yapı Tasarım Ödülleri ne çelik yapı örnekleri göndermek için ulusal yarışmalar düzenledi ve 1997 yılından bu yana Türkiye den gönderilen projelerin bu ödülü almasına zemin hazırladı

14 Ayrıca, öğrencilerimizin çelik yapı tasarımları da ECCS Öğrenci Ödülleri nde yer aldılar.

15 Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında ECCS de yaptığımız sunumların etkisi sonucunda, yerli ve yabancı destekçilerin katkılarıyla Kocaeli nde depremde yıkılan bir ilkokul yerine çelik taşıyıcılı örnek bir okul inşa ederek Milli Eğitim Bakanlığı na teslim ettik.

16 TUCSA ve ECCS Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Yener Gür eş ECCS Tanıtım Kurulu Başkanlığı na seçildi. 3 yıl görev yapan Gür eş in Başkanlığına yeniden seçilmesiyle görev süresi 3 yıl daha uzadı. Başkanın önerisiyle ECCS Akademisi kuruldu ve Türkiye de de kurs ve seminerler düzenlendi.

17 TUCSA ve ECCS 2015 yılında ECCS Başkanlığı 3. kez Türkiye ye geldi ve Prof. Dr. Nesrin Yardımcı yeniden ECCS Başkanı oldu

18 SBIC 2015 ECCS Başkanlığı nın devri sırasında bu kez Steel Bridges: Innovation & New Challenges 2015 sempozyumunu düzenledik Eylül 2015 tarihleri arasında yoğun bir programla gerçekleşen Sempozyum ve ECCS Toplantıları ile çok sayıda uzman, İstanbul a geldi

19 SBIC 2015 Sempozyuma Çelik Köprüler konusunda efsane isim, N. Gimsing konuk konuşmacı olarak katıldı.

20 SBIC bildirinin paylaşıldığı sempozyumda bildiriler kitap halinde yayınlandı.

21 SBIC ECCS Çelik Yapı Ödülleri İstanbul da sahiplerini buldu. 13 ülkeden ödül almaya gelen tasarımcı ve imalatçıların yanı sıra öğrencilere de ödülleri verildi.

22 SBIC 2015 Sempozyumun geceleri de renkli, keyifli toplantılara sahne oldu.

23 SBIC 2015 ECCS Kurul ve Komite Toplantıları ve Genel Kurulu İstanbul da gerçekleşti. Genel Kurul sonunda ECCS Başkanlığı Türkiye den İsveç e devredildi.

24 SBIC 2015 ECCS in en büyük ödülü Gümüş Madalya, gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda TUCSA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı ya verildi

25 Eğitim ve Tanıtım Seminerleri Toplantı ve Kurslar İstanbul, Ankara, İzmir, Çorlu, Denizli, Antalya, Isparta, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Karabük, Mersin, Adana, Gazi Antep, Hatay, Şanlı Urfa, Diyarbakır, Trabzon Türkiye yi il il dolaşıp Eğitim ve Tanıtım amaçlı etkinlikler düzenleyerek çelik yapıları anlattık.

26 Kimi zaman çelik yapıların depremdeki önemini gündeme taşıdık, kimi zaman endüstri yapılarında çelik yapının avantajlarını, kimi zaman da rüzgar enerji kulelerindeki çeliğin yerini

27 Kamu yetkililerini de davet ederek çalıştaylar düzenleyip, sektörümüzdeki sorunlara çözümler üretmek için çaba harcadık.

28 Yerli ve yabancı uzmanların eşliğinde kurslar düzenledik; katılımcılara katılım belgeleri ve sertifikalar verdik.

29 Farklı illerde, Deprem Tasarımı, Çelik Yapılarda Yangın Tasarımı, Hafif Çelik Yapı Tasarımı gibi değişik konu başlıklarında kurslar düzenledik.

30 Yapısal Çelik Günleri 16 yıldır sektörün tüm ilgililerini Yapısal Çelik Günlerimizde buluşturuyoruz.

31 Her yıl katılımcı sayımız arttı. Çok sayıda uzmanın yorumlarını dinledik, çelik yapı projelerinin detaylarını öğrendik.

32 Firma Tanıtım Alanları, Çelik Yapı proje sunumları, paneller, kokteyllerle Türk Yapısal Çelik Derneği nin vazgeçilmez etkinlikleri olarak kabul gördü Yapısal Çelik Günlerinde.

33 Yapısal Çelik Günleri Son üç yıldır da TUCSA Sektör Ödülleri dikkat çekmeye başladı. 60 ın üzerinde, sektörde öne çıkan isme ödül verildi.

34 Yayınlar 3 ayda bir, çelik yapı projelerinin detaylarını sunduğumuz süreli yayınımız Çelik Yapılar Dergilerimiz artık 15 yılı geride bıraktı ve sektörde önemli bir boşluğu doldurarak ilgi gördü.

35 Kimi zaman ekler verdi, kimi zaman özel sayılar hazırlandı, zaman içinde daha kapsamlı bir yayın haline geldi.

36 Türkiye nin usta tasarımcı mimarlarıyla çelik yapı söyleşileri gerçekleştirdik.

37 Duayen mimarlarımız, genç tasarımcılarımız, çelik yapılardaki deneyimlerini, önerilerini ve eleştirilerini dergimiz aracılığıyla sektöre duyurdular.

38 Dergi sayfalarına sığmayanları ve video görüntülü haberlerimizi de Çelik Yapılar EXTRA adıyla internet sitemizde yayınlamaya başladık.

39 Seminer ve kurs notlarımızı yayın olarak paylaştık. Sempozyumlarımızda sunulan bildirileri kitap haline getirdik, Teknik Yayınlar serisi oluşturduk, Kamunun isteğiyle Yapı Çeliği İşleri Teknik Şartnamesi hazırlayıp kitap halinde kullanıma sunduk.

40 ECCS in teknik yayınlarının Türkiye de uygun koşullarda temin edilmesini sağladık.

41 Uluslararası medyada Türkiye den çelik yapı projelerinin yayınlanmasını sağladık ve bu yayınları ülkemize temin ettik.

42 internet adresimizle sosyal medyadan da sesimizi duyurduk.

43 İnternet adresimizden her ay e-bültenler yayınladık.

44 Medya Medyanın her alanında yer alıp sektörün sesi olduk.

45 Medya

46 Medya

47 Öğrencilerin Hep Yanında Gelecekteki çelik yapıları şekillendirecek öğrencilerimize hep önem verdik ve onları sektöre hazırlamak için projeler geliştirdik. Türkiye de ilk kez Çelik Yapı Detay Ağacı yaparak öğrencilerin dikkatini çelik yapılara çekmek istedik.

48 Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışmaları Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması nın ilkini PROÇEL adıyla düzenledik ve üniversitelerin mimarlık ve inşaat mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencileri çelik yapılar alanına kazandırmanın adımını attık.

49 PROSteel 15 yıldır da PROSteel adıyla, Borusan Mannesmann Ana Sponsorluğunda, üniversitelerin mimarlık ve inşaat mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin birlikte katıldıkları PROSteel «Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması» düzenliyoruz.

50 PROSteel Yarışmaya katılım her yıl arttı, yüzlerce öğrenci ödüle değer görüldü. Jürisiyle, Kollokyumuyla, Ödül Töreniyle PROSteel öğrenciler arasında bir marka oldu.

51 PROSteel PROSteel Yarışmalarıyla öğrenciler çok farklı konularda çelik yapı tasarımı deneyimi kazandı.

52 Çelik Yapılar Öğrenci Fotoğraf Yarışmaları Her ne kadar devamı gelmese de iki yıl boyunca öğrenciler arasında çelik yapı fotoğraf yarışmaları düzenledik ve çeliğin estetik değerini fotoğraf karelerine yansıtan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

53 Öğrencilerle Teknik Geziler Düzenlediğimiz teknik gezilerle her öğrenim döneminde öğrencileri çelik yapı atölyeleri ve şantiyelerine götürdük.

54 Yapısal Çelik Yeterlik Belgesi TUCSAmark Sektördeki haksız rekabeti önlemek ve Dernek üyesi kuruluşların kalitelerini belge altına almak amacıyla Yapısal Çelik Yeterlik Belgesi TUCSAmark Programı nı geliştirdik.

55 TUCSAmark Dernek üyesi Kuruluşlarımız Bağımsız Denetim Kuruluşları tarafından denetlenerek birbiri ardına TUCSAmark Sertifikaları nı aldılar.

56 Sürekli güncellenen bir program olarak kurgulanan TUCSAmark Programı nın şu an 4. versiyon çalışmaları sürdürülüyor.

57 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Yapı İstanbul Fuarlarına katılarak sektörü temsil ediyoruz.

58 TUCSA AB Projesi Romanya Yapısal Çelik Birliği ortaklığıyla Çelik Yapılarda Kültürel Paylaşım konulu bir AB Projesi tamamladık. Bu çerçevede kaynak ve montaj kursları düzenledik.

59 Sektörün Kamu ve Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Çeşitli Bakanlıkları ve kamu yetkililerini ziyaret ederek bilinç oluşturmaya ve ortak çalışmalar başlatmaya zemin hazırlıyoruz

60 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Afette Dönüştürülebilir Pazaryeri ArGe Projemiz Erba Belediyesi tarafından değerlendiriliyor.

61 Ekonomi Bakanlığı nın desteğiyle 2011 yılında Çelik Yolu Zirvesi düzenledik ve dünyanın değişik yerlerinden gelen Bakan ve Müsteşarların katılımıyla sektörümüze yeni pazarların kapısını araladık.

62 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Kamu, özel kurum ve kuruluşların davetiyle toplantılara, çalışmalara katılıp farklı platformlarda sesimizi duyuruyoruz.

63 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Ülkelerin Ticaret Heyetleri Derneğimizi ziyaret ederek görüş talep ediyorlar, bu toplantılarla ortak açılımlar yaratmanın yolları aranıyor.

64 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Düzenlediğimiz uluslararası toplantılarla ülke kongre turizmine katkılarımızdan dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödüllendirildik.

65 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler İktisadi İşletmemiz, Yalova Gemi Sanayicileri Derneği ne çok amaçlı çelik işleme merkezi fizibilite raporu hazırladı. Mahkemelerde Bilirkişi olarak görüş bildiriyoruz. Danışmanlık hizmetleri amacıyla çalışmalar yapıyoruz.

66 Sektörün Kamu ya da Özel Kurum ve Kuruluşlarıyla İlişkiler Bakanlıklar tarafından düzenlenmekte olan yönetmelik ve şartname çalışmalarına hem akademisyen üyelerimiz hem de yönetim kadromuzla destek oluyoruz.

67 23. Yılında Türk Yapısal Çelik Derneği Ayrıntılarına girmeden sadece konu başlıklarıyla sıralandığında Türk Yapısal Çelik Derneği nin 23. Yılını kısaca bu şekilde özetleyebiliriz. Fazlasını öğrenmek ve faaliyetlerimize katılımcı olmak için hepinizi derneğimize bir kahvemizi içmeye bekliyoruz. Bu vesile ile de yeni yılınızı kutluyor, Barış, Sağlık ve Huzur diliyoruz. Saygılarımızla

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

Çelik Derneği. Haziran 2007- Mayıs s 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu

Çelik Derneği. Haziran 2007- Mayıs s 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu Türk Yapısal Çelik Derneği Haziran 2007- Mayıs s 2008 Dönemi Faaliyet Raporu TUCSA YÖNETY NETİMİ 26 Haziran 2006 tarihinde gerçekle ekleştirilen Genel Kurul Toplantısı nda nda 2 yılly llığına Dernek Yönetimine

Detaylı

DERNEĞİ NEMİ DÖNEMD FAALİYET RAPORU

DERNEĞİ NEMİ DÖNEMD FAALİYET RAPORU TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ 01.07.2006-31.05.2007 DÖNEMD NEMİ FAALİYET RAPORU TUCSA YÖNETY NETİMİ 29 Haziran 2006 tarihinde gerçekle ekleştirilen TUCSA Genel Kurul Toplantısı nda nda yönetime y seçilen

Detaylı

IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı

IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı IRAN PIPE & PROFILE MANUFACTURERS SYNDICATE TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 19 Ocak 2017 Turkish Constructional Steelworks Association (TUCSA) & Steel Pipe Manufacturers

Detaylı

Derneği. Çelik. Faaliyet Raporu. Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul

Derneği. Çelik. Faaliyet Raporu. Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul Türk Yapısal Çelik Derneği Haziran 2009- Haziran 2010 Dönemi Faaliyet Raporu Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 24.06.2010, İstanbul AB PROJESİ Romanya Yapısal Çelik Derneği i ile ortaklaşa gerçekle ekleştirilenilen

Detaylı

17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı

17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ. TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 17. YAPISAL ÇELİK GÜNÜ NE HOŞGELDİNİZ TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ H. Yener Gür eş, Yönetim Kurulu Başkanı 24 Kasım 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN 2 SUNUM İÇERİĞİ 1. Çelik Yapı Sektörü 2. Türk Yapısal

Detaylı

Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz.

Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz. ÜYE ANKETİ SUNUMU Soru 1 : Aşağıdaki ifadelerin, TUCSA'yı ne ölçüde tanımladığını düşünerek en uygun seçeneği işaretleyiniz. 1,00 2,00 3,00 4,00 5,00 Kapsayıcı Yönlendirici Güçlü Kaynaştırıcı Etkili Problem

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Turizm ve Otel İşletmeciliği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ

YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ YAPISAL ÇELİK SEKTÖRÜNÜN TÜRKİYE DEKİ GELİŞİMİ Ö. Selçuk Özdil 13-11-2009 Türk Yapısal Çelik Derneği Yapısal Çelik Tüketimi Artıyor 2000 yılından bu yana düzenli büyüme 1999 depremlerinin etkileri Malzeme

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

Diş Hekimliği Sempozyumu

Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Fakült esi İlk Sempozyumuna İmza At t ı Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay Diş Hekimliği Odası işbirliğiyle Atatürk Konferans Salonu nda Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER

İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER Rekabeti Geliştirme Krdinatörlüğü Aralık 2014 SAĞLIK TURİZMİ BİLİŞİM FİLM EĞİTİM İ S T A N B U L T İ C A R E T O D A S I / D

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU Sayfa No 1/9 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU 45.000 TL 34.955,83TL KURUMLAR/FİRMALAR PAYDAŞLARIMIZ, FUAR ORGANİZASYON FİRMALARI YILDA

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA)

TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA) TÜRK YAPISAL ÇELİK DERNEĞİ (TUCSA) AMACI: Derneğin amacı, Türkiye de çelik yapıların ulusal ve uluslararası standartlara uygun tasarım ve yapımını geliştirmek, kullanım alanlarını yaygınlaştırmaktır. ÜYELERİ:

Detaylı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÖZYILMAZ

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurul Toplantıları Dernek faaliyetlerinin koordinasyonunun sağlanması amacıyla ayda bir GYODER merkezinde yönetim kurulu toplantıları yapılmıştır.

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI Türkiye Ýnþaat ve Tesisat Müteahhitleri Ýþveren Sendikasý (ÝNTES) 01 Haziran 2001 tarihinde Ýstanbul'da Hilton Otelinde

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

www.spot-projects.com

www.spot-projects.com SPOT.TER Nedir? SPOT.TER Türkiye nin ilk ve tek Güncel Sanat Eğitim ve Üretim Platformu SPOT Contemporary Art Projects in üyelik platformudur. SPOT.TER üyelik platformu devamlı gelişen, büyüyen dinamik

Detaylı

Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME

Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME Türk Nöroşirurji Derneği Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirüji Kursu TEKNİK ŞARTNAME Madde 1. Taraflar 1.1 Türk Nöroşirürji Derneği 1.2 Türk Nöroşirürji Derneği İktisadi İşletmesi

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferensı 13-15 Ekim 2016 TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler Organizasyon

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor 09.02.2016 BASIN AÇIKLAMASI Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor Artık Sağlık Bakanlığı kaynakları da ifade etmeye başladılar. Kamu

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım ARALIK 2015 13. SAYI G20 ZİRVESİ 15-16 Kasım tarihlerinde Regnum Carya Golf & Spa Resort de gerçekleşen G20 Zirvesinde ne hizmet verdik. Bir yıldan beri süre gelen alt başlıklar altındaki toplantılara

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANABİLİM DALI 2011-2012 GÜZ EDU 103 ORIENTATION TO EDUCATION DERSİ KARİYERİMDE İLK ADIMLAR DOSYASI 1040000

Detaylı

PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ

PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ Kuruluş: 1989 1750 ilişkili firma ve 600 mütevelli üye Temsil; 250.000 çalışanı bulunan Tüm Türk Plastik Sektörü nün değer zincirindeki yaklaşık 11.000 firma Mamul

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

NEDİR? TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ 4/24/2014

NEDİR? TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ 4/24/2014 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ NEDİR? Açılımı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 6235 sayılı Yasayla 1954 yılında kurulmuştur. TMMOB tüzel kişiliğe sahip, Anayasanın

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir.

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir. KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) 2008 2010 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Değerli Üyeler, 22 Mart 2008 tarihinde göreve gelen yönetimimiz, kurumsallaşmanın

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA TAKIMI ŞUBAT 2005 ŞUBAT 2009 FAALİYET RAPORU

KADIKÖY BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA TAKIMI ŞUBAT 2005 ŞUBAT 2009 FAALİYET RAPORU KADIKÖY BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA TAKIMI ŞUBAT 2005 ŞUBAT 2009 FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ 2005 yılı şubat ayında Kadıköy Belediyesi Yönetiminin talebiyle Kadıköy Belediyesi çalışanlarından oluşturulan, normal

Detaylı

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ

Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Üniversiteler İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu İzmir 11.12.2015 - KOÇ ÜNİVERSİTESİ Biz kimiz Neden platform? Üniversitelerde; İSG farkındalığını nasıl arttırabiliriz? İSG kültürünü nasıl geliştirebiliriz?

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye 1970 Ankara doğumlu, MERSİN Gülnar nüfusuna kayıtlı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Mersin Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Bölümünde 2002 yılından itibaren Öğretim Görevlisi

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu

Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu 11.04.2018 www.kalder.org 1 2018 Yılı Olağan Genel Kurul : Gündem 1. Açılış, Yoklama ve Saygı Duruşu 2. Genel Kurul Divan Heyeti Seçimi 3. Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail.

Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail. Dr. Şeyda Saydamlı Cumhuriyet Mahallesi Bilgiç Sokak No. 8 Daire 3 Şişli-İstanbul Tel 0212 240 86 02 Cep 0533 388 63 77 Email ssaydanli@hotmail.com EĞİTİM 1988-1998 İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr

FUAR SONUÇ RAPORU NİSAN ekolojizmir.izfas.com.tr FUAR SONUÇ RAPORU 27-30 NİSAN -2016 ekolojizmir.izfas.com.tr ŞEHİRLERE GÖRE DAĞILIM Orgaik Gıda Organik Kozmetik Üniversite ve Diğer %60 %08 113 KATILIMCI %10 Organik Tekstil Organik Gübre Tarımsal İlaç

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

Bir Dönemin Ardından 2009-2013. Nisan 2013 DSO

Bir Dönemin Ardından 2009-2013. Nisan 2013 DSO Bir Dönemin Ardından 2009-2013 Nisan 2013 DSO Yeni Hizmet Binamızın Yapımı İçin Dev Adımlar Attık Odamızı yeni hizmet binasına kavuşturabilmek adına dev adımlar attık. Binamızın mimari projesinin tamamlandığı

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor!

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

Çelik Derneği. 2005 YılıY. Faaliyet Raporu

Çelik Derneği. 2005 YılıY. Faaliyet Raporu Türk Yapısal Çelik Derneği 2005 YılıY Faaliyet Raporu TYÇD İktisadi İşletmesi 2004 yılında y kurulan Türk Yapısal Çelik Derneği İktisadi İşletmesi, 2005 yılıy itibariyle fatura kesmeye başlad ladı ve ticari

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

NEW DESTINATION BLACK SEA

NEW DESTINATION BLACK SEA 16-18 Nisan 2014 tarihleri arasında NEW DESTINATION BLACK SEA konferansı Trabzon da düzenlenecektir. İş bu konferans Türkiye Karadeniz bölgesinde ilk kez gerçekleştirilecektir. Karadeniz bölgesinde reel

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı, Kentsel Tasarım Müdürlüğünün görev, yetki ve

Detaylı

PROSTEEL 2015 STATİK RAPORU

PROSTEEL 2015 STATİK RAPORU PROSTEEL 2015 STATİK RAPORU Bu rapor çelik yapıların yaygınlaşması anlamında yarışma düzenleyerek önemli bir teşvik sağlayan Prosteel in 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması için hazırlanmıştır.

Detaylı

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu Konya 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Projeler Departmanı Randa AL SABBAGH Akıllı Şehirler Komitesi Sorumlusu 30.10.2015 1 / 6 Arka plan UCLG-MEWA Akıllı Şehirler

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı