SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Prof.Dr.Kemal İNAT Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof. Besim Fatih DELLALOĞLU İşletme Fak. Dekan V. Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Rahmi KARAKUŞ İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Sevin ALTINKAYNAK Prof.Dr.Yılmaz ÖZKAN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 523 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 01- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 522 sayılı toplantısında alınan 05 nolu kararla Doç.Hatice Selen TEKİN in jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Hatice Selen TEKİN in Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü Temel Bilimler ABD Profesör kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 02- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9992 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör. İskender ÖZSOY un tarihleri arasında ABD Missouri Üniversitesi nde araştırma ve inceleme yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca belirtilen tarihler arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetleri Destek Programı kapsamında yevmiye masraflarına karşılık aylık TL destek sağlanarak maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-523/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9720 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Hüseyin PEHLİVAN ın tarihleri arasında ABD Missouri Üniversitesi nde araştırma ve inceleme yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca belirtilen tarihler arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetleri Destek Programı kapsamında yevmiye masraflarına karşılık aylık TL destek sağlanarak maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 04- Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; 26/02/2014 tarihinde ÖYP kapsamında atanmış bulunan Arş. Gör. SinemYALNIZOĞLU nun, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim dalında yüksek lisansını yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanununun 35.maddesine istinaden görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 05-Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kadrosunda bulunan Yrd.Doç.Dr.Kenan GÖÇER, Yrd.Doç.Dr.Mustafa YILMAZ ve Yrd.Doç.Dr.Sinan ESEN in ihtiyaç duyuluna ekli listede dökümü verilen dolu kadronun mevcudu ile birlikte 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 06-Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Muzaffer ELMAS ın Polonyada görevlendirilmesi görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; 04 Nisan 2014 tarihinde Varşova da Türkiye- Polonya Üniversiteler Buluşması adlı fuara katılmak üzere Nisan 2014 tarihleri arasında davetli olarak; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca tüm masrafların Rektörlük bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu-yevmiyeli maaşlıizinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 07-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve /11248 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Uluslar arası İlişkiler Bölümü I. ve II. programlarında yürütülen Mesleki İngilizce (4+0) dersinin öğrenci fazlalığı nedeniyle aynı gün ve saatte A ve B gruplarına ayrılarak ekte belirtilen öğretim elemanları tarafından verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-523/ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve /11243 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Uzaktan Öğretim I. sınıf dersi olan KYO110 kodlu Anayasa Hukuku-B grubu (3+0) dersi ile Uluslararası İlişkiler bölümü Uzaktan öğretim KYO216 kodlu Siyasi Düşünceler Tarihi Dersi sehven aynı saate (Cuma, 15:00) konulması ve dersin aktarılabileceği uygun öğretim üyesinin olmaması nedeni ile öğretim üyesi değişikliği yapılamamış olup; bu nedenden dolayı Doç. Dr. Zeynel Abidin KILINÇ'ın ders yüklerinde yoğunluk oluşmuş, bu sebeple Uluslararası İlişkiler Bölümü Uzaktan Öğretim ve II. öğretim 2. sınıf dersi olan KYO216 kodlu Siyasi Düşünceler Tarihi-B grubu dersinin, Yrd.Doç.Dr. İrfan HAŞLAK' ın üzerinde olan A-şubeleri ile birleştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 09-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve /11085 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı döneminde Uluslararası İlişkiler Bölümü nde Yrd.Doç.Dr.Hale BİRİCİKOĞLU tarafından verilen I. II. ve Karma Öğretim" İdare Hukuku ve İdari Yargı dersinin; -Karma Öğretim öğrenci sayısı 82 olması nedeniyle bölünmesinin uygun olmadığına,. Öğretim öğrenci sayısının 184, II.Öğretim öğrenci sayısının 152 olması nedeniyle aynı gün ve saatte "A" grubu olarak kabul edilerek Yrd.Doç.Dr.Hale BİRİCİKOĞLU tarafından, tek numaralı öğrencilerin "B" grubu olarak kabul edilerek, Öğr.Gör.Dilşad TÜRKMENOĞLU KÖSE tarafından okutulmasının ekte belirtildiği şekliyle bölünmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 10-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında İşletme EBD uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programında açılan derslerin; Güz Yarı Yılında 3 saat görülen fakat 1 saat uygulanan sanal sınıf programının Sayıştayın yeni düzenlemesi ile Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle 3 saat görülen sanal sınıfların 2 saat olarak uygulanacağı ilgili Anabilim Dalı Başkanlığınca bildirilmekte olup, gruplandırılarak düzenlen haftalık ders programının ekteki şekli ile kabulüne ayrıca ekte belirtildiği şekilde gruplara ayrılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-523/04 11-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü nde I. ve II. Öğretim de yeterli sayıya ulaşmadığından İstatistik dersinin bölünmesinin uygun olmadığına karma öğretim A grubu 108, B Grubu 100 olması nedeniyle ekte belirtildiği şekliyle aynı gün ve saatte bölünmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 12-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9314 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Uluslararası İlişkiler Bölümü nde Öğr.Gör. Hüseyin İSKENDER tarafından verilen I. ve II. Ö.Genel Muhasebe dersinin öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle ekte belirtildiği şekliyle ayrılarak aynı gün ve saatte ekte belirtilen öğretim üyelerince karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 13-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9555 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Prof.Dr.Halil İbrahim AYDINLI tarafından verilen I,II ve Karma Öğretim İdare Hukuku ve İdari Yargı dersinin öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle aynı gün ve saatte ekte belirtilen öğretim üyelerince karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 14- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9312 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Uluslar arası İlişkiler Bölümünde Yrd Doç.Dr.İsmail EDİZ tarafından verilen I. ve II. Ö. Siyasi Tarih dersinin öğrenci sayısı fazla olması nedeniyle aynı gün ve saatte ekte belirtildiği şekliyle gruplara ayrılarak yapılan görevlendirmelerin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 15- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 7850 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda ortak seçmeli ders olarak okutulacak olan İş Güvenliği dersinin I. ve II. Ö. de ekte belirtildiği şekliyle gruplara ayrılarak yapılan görevlendirmelerin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-523/ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda 2 yarıyıl II. Ö. Tanzimat tan Meşrutiyete Türk Edebiyatı B grubu dersinin öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle C gurubunun açılmasına ve Okt Serhat DEMİREL tarafından karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 17-Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Karasu Meslek Yüksekokulu Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı II. YY. II.Ö.dersi olan TOP 118 Halkla İlişkiler 2+0 dersinin Okt.Mehmet Alper CANTİMER den alınarak Doç.Dr.Zafer TATLI tarafından karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 18-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü nde Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 19-Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve 9892 sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Mesleki Eğitimi ( 6+4) dersinin öğrenci yetersizliği nedeniyle Öğr. Gör. Arzu ÖZEL YILMAZCAN ın ve Öğr. Gör. Günay HASDEMİR ve Öğr.Gör. ErcanAKKAYA nın ders yüklerinden çıkarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 20-İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 ÜYK-523/06 21-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve 7247 sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 23-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /10730 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Tarih EABD Yüksek Lisans programında yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /10729 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında İşletme EBD Uzaktan Eğitim Tezsiz YL. Programında yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 25-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü karma eğitimi kapsamında Sosyoloji B (3+0 ) ve Maliye Bölümü karma eğitim kapsamında Sosyoloji A (3+0) ders görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 26-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve ve Öğrenci İşleri Dairesi Başk.nın sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda yapılan görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 ÜYK-523/07 27-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve 6949 sayılı yazısı ve 9464 sayılı yazı Yapılan görüşmeler sonunda; Ankara Üniversitesi Fen Fakültesinde tarihinde yapılacak olan Doçentlik Sözlü sınavında görevlendirilen Fen- Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Salih Zeki YILDIZ ın İlgi yazıda belirtilen gerekçeler doğrultusunda sınava gidememesi nedeniyle Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 28-Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Bölümü Öğretim üyesi Prof.Dr.Hüseyin ÜNAL ın Mart 2014 tarihleri arasında (Perşembe,Cumartesi ve Pazar günleri) toplamda 4 gün ve günlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (400+KDV) yatırılmak kaydı ile Tepe Grup Eğitim, Danışmanlık, Mühendislik, Danışmanlık Tarım ve Ticaret Ltd.Şti. İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda Danışmanlık vermek üzere 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 29- Yabancı Diller Bölüm Başkanlığının tarih ve /11079 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesine, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Adnan Menderes Üniversitesi ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde İngilizce hazırlık sınıfında okumakta iken ara dönemde merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapan Serkan KILIÇ ve Havva Nur ŞENEL' in eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Bölümümüz İngilizce hazırlık sınıflarında okumasının uygun olduğuna ve hazırlık eğitimlerinin değerlendirmesi sürecinde, öğrencilerin bahar yarıyılında aldığı notlarla değerlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 30- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 7506 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Etem KÖKLÜKAYA'nın Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü nde 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

8 ÜYK-523/ Üniversitemiz (TÖMER) Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü nde Kosova Mamuşa Belediyesi tarafından dil eğitimi almak üzere gelecek olan Haris Sulpja ve Jasmin Balje eğitim ücreti görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Kosova Mamuşa Belediyesi tarafından dil eğitimi almak üzere gelecek olan Haris Sulpja VE Jasmin Balje den eğitim ücreti alınmamasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 32- Prof.Dr.Kemal İNAT ın tarihli dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Ayşe FİDİŞ in Doçentlik Sözlü sınavında görevlendirilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Öğretim Üyesi Prof.Dr.Kemal İNAT ın ilgi dilekçede belirtilen gerekçeler doğrultusunda sınava gidememesi nedeniyle Komisyon üyeliğinden çekilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 33-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 28/02/2014 tarihli ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü nde aşağıda belirtilen derslerin Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda A ve B gruplarına ayrılarak okutulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. SAAT ÖĞRT. DERSİ VERECEK ÖĞRETİM BÖLÜMÜ DERSİN ADI T+U Y.Y. TÜRÜ ELEMANININ ADI Uluslararası İlişkiler Sosyoloji A (Çift Numara) 3+0 Bahar I.Ö. Doç. Dr. Zeynel Abidin KILINÇ TDE Sosyoloji B (Tek Numara) 3+0 Bahar I.Ö. Öğr. Gör. Dilşat TÜRKMENOĞLU KÖSE TDE Sosyoloji A (Çift Numara) 3+0 Bahar II.Ö. Doç. Dr. Zeynel Abidin KILINÇ TDE Sosyoloji B (Tek Numara) 3+0 Bahar II.Ö. Öğr. Gör. Dilşat TÜRKMENOĞLU KÖSE FR Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 05/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ÖYP öğretim elemanı Arş. Gör. Aslı İGİT'in, 2547 Sayılı Kanun un 35. Maddesi ile görevlendirme işlemleri tamamlanana kadar, eğitimini aksatmamak ve çalışmalarını yürütmek amacıyla, geçici olarak 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi gereğince, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı nda görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

9 ÜYK-523/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 07/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Türker Fedai ÇAVUŞ'un 2547 Sayılı Kanun un 37. Maddesi uyarınca Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ne günlük 250.-TL+KDV yatırılması kaydıyla, 02/03/2014 tarihinde (yarım gün) Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketinde Danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 36- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ufuk DURMAZ'ın Almanya'nın Fachhochschule Düsseldorf Mechanical and Process Engineering departmanında araştırma yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 10/09/ /03/2015 tarihleri arasında 6 ay süre ile yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 37- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ufuk DURMAZ'ın Almanya'nın Fachhochschule Düsseldorf Mechanical and Process Engineering departmanında araştırma yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 10/03/ /09/2014 tarihleri arasında 6 ay süre ile Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı çerçevesinde, yevmiye masraflarına karşılık için aylık maksimum 2500 TL destek sağlanarak maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 38-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 10/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Finansal Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayın SAN ın ABD-Illinois University de TÜBİTAK Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu kapsamında misafir araştırmacı olarak; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 01/06/ /06/2015 tarihleri arasında 1 yıl süre ile yolluksuz-yevmiyesiz-maaşsız-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 ÜYK-523/10 9-Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 27/02/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Mehmet TAŞ'ın Irlanda'nın Institute of Technology Tralee Üniversitesi'nde Doktora eğitimine devam etmek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca LLP/Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programı kapsamında 20/01/ /04/2014 tarihleri arasında 3 ay süre ile yolluksuzyevmiyesiz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 40- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 06/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Harun KUŞLU'nun Almanya'da Bonn Üniversitesi'nde araştırma yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında 3 ay süre ile Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı çerçevesinde, yevmiye masraflarına karşılık için aylık maksimum TL destek sağlanarak yevmiyeli, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 41-Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 06/03/2014 tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK ın; Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nde Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı ders programında yer alan "SOS203 Mantık I (I.ve II.öğr)" dersinin eğitimini 14 hafta süresince vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/d Maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 42-Genel Sekreterlik Makamının 07/03/2014 tarih ve /10949 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu İnşaat Programından mezun olup, tarih ve 114/22.9 sayılı diplomasını kaybeden Ebru ÇATIK'a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

11 ÜYK-523/11 43-Genel Sekreterlik Makamının 01/03/2014 tarih ve /9366 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programından mezun olup, tarih ve 210/32.24 sayılı diplomasını kaybeden Hafize KILIÇ'a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 44-Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığını internet adresinde yayınlanan Üniversitemiz Rektörlük Dış İlişkiler Uzman kadrosu için tarihinde yapılan giriş sınavında başarılı olan Erdal HOŞ un 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 45- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve /9928 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (İstanbul) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ruşen Ahmet ALBAYRAK ın 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 31. Maddesine uyarınca; 6245 Sayılı Harcırah Kanunun 6,14 ve 27. maddelerine istinaden yolluklu ve yevmiyeli olarak, ekte belirtilen tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarında ders vermek üzere; Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz İslam Ekonomisi ve Finansı EABD da görevlendirilmesinin uygun olduğuna tezli ve tezsiz yüksek lisans haftalık ders programına ekteki şekilde işlenmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 46- İşletme Fakültesi öğrencisi G numaralı öğrencisi Enes BÜLBÜL ün sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi G numaralı öğrencisi Enes BÜLBÜL'ün Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Araştırma Yöntemleri dersi final sınavı notuna itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 522 sayılı toplantısında alınan 49 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin yapılan inceleme sonucunda herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı 35 notunun geçerli sayılmasının uygun olduğuna ve söz konusu kararın öğrenciye yazılı bilgi verilmesine oybirliği ile karar verildi.

12 ÜYK-523/ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencisi B Figen UĞUR un ve Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencisi G numaralı öğrenci Sümeyye MEMİŞ in sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencisi B Figen UĞUR un ve Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencisi G numaralı öğrenci Sümeyye MEMİŞ in Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Görsel Sanatlar Öğretimi dersi ödev notuna itiraz dilekçesine istinaden, ödev kağıtlarının yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 519 sayılı toplantısında alınan 67 ve 68 nolu kararlar ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrenci Sümeyye MEMİŞ in yazınsal hata ile 0 girilen notunun AA olarak düzeltilmesine ve öğrenci Figen UĞUR un notunun ise herhangi bir maddi ya da bilimsel hataya rastlanmaması nedeniyle öğrencinin aldığı notunun geçerli sayılmasının uygun olduğuna ve söz konusu kararın öğrencilere yazılı bilgi verilmesine oybirliği ile karar verildi. 48- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve /11362 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılları nda Ahmet Canan KARAKAŞ tarafından İşletme Fakültesi İşletme Bölümü nde Kritik Analitik Düşünce Becerileri dersini vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 49- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve /9839 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Anayasa Mahkemesi Raportörü Yrd. Doç. Dr. Serdar GÜLENER in 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 89. maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen yüksek lisans programı Uzmanlık Alan dersini vermek ve Danışmanlık görevini yürütmek üzere, Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 657 SAYILI KANUNUN UN 89. MADDESİ İLE DERS GÖREVLENDİRME TABLOSU GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI Yrd. Doç. Dr. Serdar GÜLENER Yrd. Doç. Dr. Serdar GÜLENER 00 OKUL KODU BÖLÜM DERSİN ADI Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetim EABD YL Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetim EABD YL Uzmanlık Alan Dersi SAAT T+U+L Y.Y. 4+0 II Danışmanlık 0+1 II ÖĞR. TÜRÜ Örgün I. Öğretim Örgün I. Öğretim ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE SAÜ/SBE SAÜ/SBE

13 ÜYK-523/13 50-Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 05/03/2014 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ELEVLİ'nin 2547 Sayılı Kanun un 38. Maddesi uyarınca Adli Tıp Kurumu, birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları üyesi olarak tarihlerinden itibaren 1 yıl görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 51- Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve 9859 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Yılı nda ekte belirilen karşılamayan dersleri vermek üzere Esra YALÇIN, Gökhan ATALI, Kenan ŞAFAK,Mehmet Oktay ERTEM, Mahmut Celalettin ERKUT, Meryem Fındık ÇELİK,Mücahid ŞENTÜRK ve Sebile AÇIKALIN tarafından verilmek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 52- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve /6204 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk BEŞER in 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 40/d maddesi uyarınca; ekte belirtilen tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarında ders vermek üzere Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz İslam Ekonomisi ve Finansı EABD da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programı ve tezli yüksek lisans haftalık ders programına ekteki şekilde işlenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 53- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9285 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü nde uzmanlık alanına ait ekte belirtilen dersleri vermek üzere Arş.Gör. Dilşat TÜRKMENOĞLU KÖSE in kadrosunda öğretim görevlisi olarak 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

14 ÜYK-523/14 54-Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve /9860 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Yılı nda karşılanamayan dersleri vermek üzere; Ali SORMAZ, Alper TAŞCI ve İbrahim ÖZDİL tarafından karşılanmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi ve 657 Sayılı Kanunun 89. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 55- Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığının tarih ve /11439 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi yeni kütüphane binasında kullanılmak üzere ekte belirtilen okuma masalarının temin edilerek bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü giderlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 56- SAÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; SAÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü çalışma ekibi Yrd.Doç.Dr.Tuba CANVAR KAHVECİ, Yrd.Doç.Dr.Özer UYGUN,Arş.Gör. Alper KİRAZ ve Alev SEVİNÇLİ nin Nisan 2014 tarihleri arasında Avusturya-Viyana da Avrupa Kalite Yönetim Vakfı nın düzenlediği ziyaret gezisine katılmak üzere; yolluk-yevmiye ve konaklama giderlerinin Rektörlük bütçesinden karşılamak kaydı ile akademik personelin 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca idari personelin 6245 Sayılı 6,14 ve 39. maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 57- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 9047 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; merkezi yerleştirme puanlarına göre yatay geçiş (2.grup) başvuruları 29 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında yerleşen öğrencilerin isim listelerinin ekteki şekliyle kabul edilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 58- İşletme Fakültesi öğrencisi Bilal KITIN ın dilekçeci Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi öğrencisi Bilal KITIN ın verilen 1 aylık uzaklaştırma cezasının Üniversite Yönetim Kurulunca reddine ve Hukuk Müşavirliğimizin görüşü çerçevesinde tekrar karar alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 ÜYK-523/ Devlet Konservatuarı Müdürlüğünün tarih ve /11124 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Devlet Konservatuarı tarafından ihtiyaç duyulan ekte belirtilen kadınlar günü özel ve Nevahenk Türk Müziği Topluluğu albümlerinde ihtiyaç duyulan bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 60- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /10561 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü nde ihtiyaç duyulan malzeme bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 61- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /10561 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümü nde ihtiyaç duyulan malzeme bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 62- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /8584 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü nde ihtiyaç duyulan malzeme bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 63- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve 100/10417 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik bölümü nde ihtiyaç duyulan malzeme bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 64- Üniversitemiz birimlerinde ihtiyaç duyulan öğretim üyesi kadro talepleri görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadroların,78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

16 ÜYK-523/ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Esentepe Kampüsü Çarşı Merkezi nde faaliyet gösteren Fotoğraf Stüdyosu nun işletmecisi Ercan SEVİNÇ in söz konusu işyerinin işletme hakkının Şaban MERGÜL e verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 66- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2760/4476 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda Üniversite Yönetim Kurulumuzun tarih 514 sayılı toplantısı alınan 29 nolu kararın iptal edilmesine ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ahmet OĞUR un SAÜ Teknokent AŞ. bünyesinde faaliyet gösteren İNOTEK Mühendislik Müşavirlik Yazılım Danışmanlık İnşaat İthalat Taahhüt San ve Tic.Ltd.Şti. nde numaralı Savunma Amaçları Yivli Plakalı Harp Başlığı için İmalat Yönetimi ve Yiv Açma Makinesi Geliştirmesi projesinde tarihleri arasında haftada bir gün (cumartesi günleri) olmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca (24 ay) tarihleri arasında danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 67- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve /9937 sayılı yazısı Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda 2. Öğretim 2. sınıf zorunlu "Yöneylem Araştırması" dersinde talep edilen değişikliğin program değişikliğine neden olması nedeniyle reddine oybirliği ile karar verildi. 68- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 9621 sayılı yazısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığının tarih ve 9239 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı RSM 212 Özgün Baskı II (Serigrafi 2+2) dersinde talep edilen değişikliğin program değişikliğine neden olması nedeniyle reddine oybirliği ile karar verildi. 69-Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve 9517 sayılı yazısı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 9547 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Dış Ticaret programında talep edilen değişikliğin program değişikliğine neden olması nedeniyle reddine oybirliği ile karar verildi.

17 ÜYK-523/17 70-Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve 9512 sayılı yazısı, tarih ve 9514 sayılı yazısı ve tarih ve 9516 sayılı yazısı Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 9546 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programında, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Programlarında talep edilen değişikliğin program değişikliğine neden olması nedeniyle reddine oybirliği ile karar verildi. 71-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Enstrümantal Analiz Laboratuvarı nda kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan "Atomik Absorpsiyon Cihazının" alınması ve bedelinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 72- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve 200/11820 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Adem AKBIYIK ın tarihleri arasında 1 yıl süre ile Kanada McMaster Üniversitesi DeGroote İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sitemleri Bölümünde doktora sonrası araştırma yapmak üzere masrafların YÖK bursundan karşılanmak kaydı ile yolluklu-yevmiyeli maaşlıizinli görevlendirmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 73- Üniversitemiz Eğitim Birimlerinde Bahar yarıyılından itibaren 2547 Sayılı Kanunun 40. Maddesinin (d) fıkrası uyarınca yapılacak olan uzmanlık alan dersi ve danışmanlık görevlendirmeleri ile ilgili ödemeler hususu görüşmeye açıldı; Yapılan inceleme ve görüşmeler neticesinde; 2547 Sayılı Kanunun 40. Maddesinin (d) fıkrası uyarınca üniversitemiz eğitim birimlerinde yapılacak uzmanlık alan dersi ve danışmanlık görevlendirmelerin de ilgili madde hükmünde belirlenen geçici görev yolluğunun ödenmemesine, İlgili madde hükmü uyarınca görevlendirilecek öğretim üyelerine ödenecek ek ders ücretlerinin ise; üniversitemiz tam zamanlı öğretim üyelerine yapılan ödeme esasları dikkate alınarak ek ders ücretinin ödenmesine oy birliği ile karar verildi. 74- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 436 TOPLANTI TARİHİ : 20.01.2010 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 453 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015 Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 482 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK ÜYK-594 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 447 TOPLANTI TARİHİ : 07.07.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1-Üniversitemiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 34.01- Personel Daire

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, Üniversitemiz Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına, kontenjanlar

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Siyasal Bilgiler Fak. Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Dekanı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 426 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.02.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.02. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı