YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş YILI FAALİYET RAPORU Genel Müdürlük: Büyükdere Cad. Gazeteciler Sitesi Matbuat Sok No: 17 Esentepe/İstanbul Tel: 90 (212) (Santral) Fax: 90 (212)

2 GÜNDEM 1. Divan Heyetinin seçimi ve Genel Kurul Tutanağının imzası için Divan Heyetine yetki verilmesi 2. Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliklerinin 2005 yılı içerisinde yapılan değişikliklerin Genel Kurul 'un onayına sunulması, Yılı Faaliyet Raporu ve murakıp Raporunun okunması ve Genel Kurulca kabul edilmesi, Yılı Bilanço ve Kar - Zarar hesabının okunması ve Genel Kurulca tasdik edilmesi ; 5- Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, 6- Şirketimizin kar dağıtım politikasının görüşülmesi, Yılı Kar Dağıtımının kararlaştırılması, 8- Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi ve Ücretlerinin Saptanması, 9- Denetçilerin Seçimi ve Ücretlerinin Saptanması, Yılı için Bağımsız Denetim Kuruluşunun belirlenmesi, 11- Dilek ve Temenniler.

3 ORTAKLIK YAPISI VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş KURULUŞ TARİHİ :1988 BAŞLICA FAALİYET ALANI :FİNANSAL KİRALAMA GENEL MERKEZ :İSTANBUL GENEL MÜDÜR :FATİH KÜÇÜKCAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI :KERİM KARAKAYA KAYITLI SERMAYE : YTL ÖDENMİŞ SERMAYE : Y TL PERSONEL SAYISI :44 VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ORTAKLIK YAPISI ORTAK ÜNVANI SERMAYE PAYI PAY TUTARI T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. % 58, ,46 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZ. SAĞLIK YARDIM SANDIĞI VAKFI % ,82 VAKIFBANK PERSONELİ ÖZEL SOSYAL GÜVENLİK HİZMETLERİ VAKFI % 1, ,77 -GÜNEŞ SİGORTA A.Ş. % 15, ,83 HALKA ARZ % 21, ,97 DİĞER ORTAKLAR % 0, ,15 TOPLAM % ,00

4 YÖNETİM KADROSU YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Kerim KARAKAYA Başkan ( VAKIFBANK Temsilcisi ) Sermaye Payı : % Mehmet AYDOĞDU Başkan Vekili ( Güneş Sigorta Temsilcisi ) Sermaye Payı : % Mehmet ŞAHİN Üye ( VAKIFBANK Temsilcisi ) Sermaye Payı : % İbrahim YILDIRIM Üye ( VAKIFBANK Temsilcisi ) Sermaye Payı : % Yahya ATICI Üye ( VAKIFBANK Temsilcisi ) Sermaye Payı : % Fatih KÜÇÜKCAN Üye Genel Müdür

5 YÖNETİM KADROSU Fatih KÜÇÜKCAN Mehmet Feridun ÖZGEL Özgür SELÇUK Hasan GÜL Aysun TANDOĞAN Giray YAVUZ Yılmaz A.AYDIN Mehmet İlkay COŞKUN R.Sema SESİGÜR Vedat YILMAZ Erdoğan NEHROZOĞLU Genel Müdür Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Hukuk Müşaviri Pazarlama Müdürü Krediler Müdürü Muhasebe ve Mali İşler Müdürü Finansman Müdürü Personel ve İdari İşler Müdürü Ankara Temsilcisi DENETİM KURULU ÜYELERİ Sebahattin BULUT Devam ediyor. Erdal KAÇMAZ Devam ediyor. Arif ARIOĞLU Devam ediyor.

6 YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN VE YÖNETİCİLERİMİZİN ÖZGEÇMİŞLERİ Kerim KARAKAYA TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. Genel Müdür Yardımcısı ve VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ÖZGEÇMİŞ Kerim Karakaya tarihinde Aksaray da doğdu. A.İ.T.İ.A Ekonomi Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun oldu.1981 de T.Emlak Bankası T.A.O. da Şereflikoçhisar Şubesinde memur olarak iş hayatına başladı.1984 de T.Vakıflar Bankası T.A.O. da Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı oldu de Müfettişliğ e yükselen Sn.KARAKAYA, 1991 de Çorum Şubesi Müdürlüğü görevine atandı.1997 yılına kadar Türkiye nin çeşitli illerinde şube müdürlüğü yapan Sn.KARAKAYA, bu yıl içerisinde Güney Anadolu Bölge Müdürlüğüne atandı tarihinde şu anki görevine, T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdür Yardımcılığı na atanan Sn.KARAKAYA İngilizce bilmekte olup, evlidir. Mehmet AYDOĞDU GÜNEŞ SİGORTA A.Ş. Genel Müdürü ve VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ÖZGEÇMİŞ Mehmet Aydoğdu yıllarında İngiltere de Willis Faber, Marcantile and Generali ve Lloyd s şirketlerinde yaklaşık 1.5 yıl süreyle staj yaptı, çeşitli süreçlerde sigortacılık konusunu içeren uluslararası ve ulusal platformlarda düzenlenen panel ve seminerlere katıldı. Güneş Sigorta Anonim Şirketi nde mali ve teknik olmak üzere hemen hemen tüm branşlarda çeşitli kademelerde görev yaptı, 1982 yılında Genel Müdür Yardımcılığı görevinden 1984 yılında Genel Müdürlüğe atandı. Güneş Sigorta A.Ş. de Genel Müdürlük görevinin yanısıra,yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Sn. Mehmet AYDOĞDU, Vakıf Emeklilik A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Vakıf Deniz Finansal Kiralama A.Ş., Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu Başkanı ve Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü Başkanı olarak görev yapmaktadır. İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

7 YAHYA ATICI VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ÖZGEÇMİŞ Yahya Atıcı yılında Erzurum da doğdu. İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunudır. Yüksek Lisans ını Marmara Üniversitesi nde tamamlayan Sn. Atıcı İngilizce bilmektedir. Özel Sektörde, Grup Firrmaları nda ve Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. İbrahim YILDIRIM VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ÖZGEÇMİŞ İbrahim Yıldırım yılında Sandıklı, Afyon da doğdu. İlk ve orta öğrenimini; Aksaray Mahmudiye İlkokulu, Oruçgazi Orta Okulu, Pertevniyal Lisesi nde tamamlayan Sn.Yıldırım 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği nden mezun oldu yıllarında Hunter Collage, City University of New York Akademik de İngilizce Lisan Eğitimi ve Master a hazırlık eğitimi aldı yıllarında Newyork Institute Of Technology, New York Master of Business Administration (MBA) İşletme ve İş İdaresi Master ı (Finans ve Makro Ekonomi Konsantrasyonu) yaptı yıllarında A.B.D. New York ta bulundu. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. İş hayatına Ekinciler Holding,Genel Koordinatör olarak başladı. Vakko Industries, Inc. New York, A.B.D. de ve Dış Ticaret ve Lojistik Magic USA, Inc., New York, A.B.D. de Genel Müdür olarak görev aldı. Özel Sektörde Dış Ticaret alanında Profesyonel Yöneticilik yaptı. Halen Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Fatih KÜÇÜKCAN VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür ÖZGEÇMİŞ Fatih KÜÇÜKCAN tarihinde Kadirli-Osmaniye de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kadirli de tamamladı. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi nden 1981 de mezun olduktan sonra askerlik görevini tamamladı. Şubat 1984-Aralık 1990 arası Vakıfbank ta Müfettiş Yardımcısı ve Müfettiş olarak görev aldı. Müfettişlik sonrası Ekim 2002 ye kadar aynı bankanın çeşitli şube ve birimlerinde Müdürlük yaptı. Bir süre Vakıf Emeklilik A.Ş. de Genel Müdür Yardımcılığı görevindede bulunan Sn.Küçükcan, Mart 2003 ten itibaren de halen devam ettirdiği Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. ve Vakıf Deniz Finansal Kiralama A.Ş. Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

8 M.Feridun ÖZGEL VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Gen. Md. Yrd. ÖZGEÇMİŞ M.Feridun ÖZGEL tarihinde Aksaray da doğdu te Saint Michel Fransız Lisesi nden mezun oldu.1990 Haziran ında Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü nden mezun oldu Ağustos unda The Bell School of Language, İngiltere de bir yıl süreyle bu proğrama devam etti. Sn.ÖZGEL iş hayatına 1992 yılı Eylül ayında T.Garanti Bankası A.Ş. de başladı. İstanbul, Management Trainee Programı nı 1993 Mart ında bitirdi. Mart 1994 ten Kasım 1995 e kadar T.Garanti Bankası AŞ. Genel Müdürlük te Portföy Yöneticisi olarak görev yaptı. Kasım 1995 te Koç Finans AŞ. de, İstanbul, Finansman Md.Yrd. olarak başladığı görevine Nisan 1997 ye kadar devam etti. Sn.ÖZGEL Vakıf Leasing teki iş hayatına Pazarlama Müdürü olarak başladı. Aralık 1997 de ise yine aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı na atandı. Halen aynı görevi sürdürmektedir. Sn.ÖZGEL evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Özgür SELÇUK, VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Gen.Md.Yrd. ÖZGEÇMİŞ Özgür SELÇUK de Kırşehir de doğdu te girdiği ODTÜ Ekonomi Bölümü nden 1989 da mezun oldu. Ekim 1991 de Türk Ticaret Bankası nda Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlayan Sn. SELÇUK, aynı bankada Krediler Müdür Yardımcılığı ve Krediler Grup Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Kasım 1997 de Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. ye katılan Sn.SELÇUK, Kredi ve Pazarlama Müdürlüğü, Kredi Pazarlama Koordinatörlüğü ve ardından halen yürütmekte olduğu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Özgür SELÇUK evli ve bir çocuk sahibidir. Hasan GÜL VAKIF FİN. KİR. A.Ş. Gen.Md.Yrd. ÖZGEÇMİŞ 1958 yılında Kırşehir de doğdu yılında Hacettepe Üniversitesi, İşletme Yönetimi Bölümü nü bitirdi yılında Müfettiş Yardımcısı olarak Vakıfbank ta göreve başladı. Bankada Krediler Müdürlüğü ve Şube Müdürü olarak görev yaptı. Ekim 2004 te Vakıf Leasing te Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Hasan GÜL, evlidir. İngilizce bilmektedir.

9 YÖNETİM KURULU RAPORU Sayın Ortaklarımız ve Değerli Konuklarımız, 16. Genel Kurul toplantımıza, Hoşgeldiniz yılında dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, genelde beklentilere, tahminlere uygun yönde; hatta bazı alanlarda beklentilerden de daha olumlu yönde olmuştur. DÜNYA EKONOMİSİ yılında dünya ekonomisinde önceki yıllara göre büyümenin ve ticaret hacmindeki artış hızının yavaşlayacağı, fiyat artış hızının ise hafifçe de olsa yükseleceği, faizlerin belirgin biçimde artacağı bekleniyordu. Gelişmeler de genelde beklentilere uygun yönde oldu yılına göre dünya ekonomisinde üretim artış hızının yüzde 5.1 'den yüzde 4.3'e düstüğü, mal ve hizmet olarak dünya ticaretindeki artış hızının yüzde 10.3'ten yüzde 7.0'ye gerilediği; petrol fiyatlarında belirgin biçimde yükselişe karşın nakit dışı malların fiyatlarında bir düşüş olduğu, tüketici fiyatlarında yıllık artış hızının gelişmiş ekonomilerde yüzde 2.0'den yüzde 2.2'ye, gelişmekte olan ülkelerde de hafifçe yüzde 5.8'den yüzde 5.9'a çıktığı, USD faizinde katlanan bir yükseliş olduğu görülmektedir. DÜNYA ekonomileri dendiğinde son yıllarda akla gelen iki grup var: bir tarafta Amerikan ekonomisi, diğer tarafta Çin başta olmak üzere gelişmekte olan diğer ülkeler. Amerikan ekonomisi tüketiyor, Çin ve diğer gelişmekte olan ülkeler üretiyorlar yılı gelişmekte olan ülkeler açısından en parlak yıllardan biri olmuştur.yüksek düzeyde cari işlemler fazlası vermelerine ek olarak bu ülkelere akan yabancı sermaye 350 milyar doları geçerek tüm zamanların rekorunu kırmıştır. Tüm gelişmekte olan ekonomilerde döviz rezervleri artmıştır. Küçümsenmeyecek düzeyde büyümüşlerdir. Petrol ve diğer hammadde fiyatlarının artmasının da katkısıyla gelişmekte olan ülkelerin çoğu dış ticaret ve cari işlemler fazlası verirken, Avrupa daki gelişmekte olan ülkeler cari işlemler açığı vermektedir. Bunlardan biri de Türkiye dir. Buna rağmen bu gelişmeler dünya ekonomisini durgunluğa sürüklememiştir. Almanya da güven endeksi son beş yılın en yüksek düzeyine yükselmiştir. Bu gelişmede, ihracatın artması ve geçen aylarda yaşanan siyasi belirsizliğin ortadan kalması etkili olmuştur. Japonya ekonomisinde iyileşme süreci devam etmekte. Japonya Merkez Bankası nın yayımladığı Tankan raporuna göre, Japon ekonomisi güçlü bir görünüm arzetmeye devam etmektedir. Çin ekonomisinde büyüme hız kesmemekte. Yüksek büyüme oranında sanayi üretiminin, yatırımların ve ihracatın güçlü performansı etkili olmuştur.

10 ABD'nin bütçe açığı milli gelirinin yüzde 3.9, Fransa'nın yüzde 3.5, Almanya'nın yüzde 3.4, İngiltere'nin de yüzde 2.8'ini oluşturmaktadır. Bu açıklar borçlanarak finanse edildiğinden ortaya ciddi bir likidite ihtiyacı çıkmaktadır. Küreselleşmeyle ortaya çıkan mali akımlar tüm dünyadaki tasarrufları hareketlendirmektedir. Asya bölgesindeki gelişmekte olan ülkelerde büyüme geçen yıl yüzde 7 idi. Gelişmiş ekonomilerde büyüme hızının genelde yüzde 3.3'ten yüzde 2.5'e, bu kapsamda ABD'de yüzde 4.2'den yüzde 3.5'e, AB'de yüzde 2.5'ten yüzde1.6'ya gerilemesine karşın Çin'de tahminlerin üstünde yüzde 9.0 olarak sürmesi, Hindistan'da yüzde 7.1, Rusya dahil bagımsız devletler topluluğunda yüzde 6.0'ya ulaşan bir gerçekleşme tahmini küre genelinde büyüme hızının düşüşünü frenlemiştir. Dünya mal ve hizmet ticaretinde, bir önceki yıla göre artış hızında yavaşlama, esas itibariyle gelişmiş ekonomilerden kaynaklanmıştır. Gelişmiş ekonomilerde dış alım (ithalat) artış hızı yüzde 8.8'den yüzde 5.4'e gerilerken dış satım (ihracat) artış hızı da yüzde 8.3'ten yüzde 5.0'e gerilemiştir. Gelişmekte olan ülkelerde de dış alım ve dış satım artış hızları, gelişmiş ülkelerde gözlendiği kadar olmasa bile yavaşlamıştır. Söz konusu ülkelerde dış alım artış hızı yüzde 16.4'ten yüzde 13.5'e gerilerken dış satım artış hızı da yüzde 14.5'ten yüzde 10.4'e gerilemiştir. Petrol fiyatlarında varili 100 USD gibi uçuk fiyat tahminleri gerçekleşmemiş olmakla beraber, yine de petrol fiyatları ortalama olarak bir önceki yıla göre yüzde 40.0 dolayında artış göstermiştir. Euro ve JPY (Japon Yeni) faiz oranlarında belirgin bir değişme gözlenmezken USD faizi, libor olarak 2004 yılında yüzde 1.8 düzeyinde iken Eylül 2005'te yüzde 3.6'ya yükselmiştir. FED'in sürekli faiz arttırımı sonucu 2005 yılı sonunda USD faizi yüzde 4.5 ile bazı tahminleri dahi aşmıştır. Uluslararası likidite bolluğu ve birçok gelişmekte olan ülkelerin dış borçlanma ihtiyacının azalmış olması bu ülkelerin borçlanma maliyetini düşürmüştür ve 2002 yıllarında gelişmekte olan ülkeler ABD 10-yıl vadeli tahvil faizlerinin üzerine yüzde 10 kadar prim (spread) ödeyerek borçlanırken, ödedikleri primler 2005 yılında yüzde 2 nin biraz üzerinde kalmıştır. ABD faizleri arttığı halde, gelişmekte olan ülkelerin borçlanma maliyeti düşmüştür. İhtiyaçları olmasa da, dış finansman kolaylaşmıştır. Gelişmekte olan ülkelere giden yabancı sermayenin tümü gittikleri ülkelerin döviz rezervlerini artırmaktadır. Örneğin, Çin in döviz rezervleri geçen yıl sonu 615 milyar dolarken, bu yılın eylül ayı itibariyle 773 milyar dolar olmuştur. Aynı şekilde, Rusya nın döviz rezervleri 120 milyar dolardan bu yılın ekim ayı itibariyle 161 milyar dolar olmuştur. D ünya ekonomisinin başarımı (performansı) 2004 yılına kıyasla kötü olmakla beraber özetlenmeye çalışıldığı gibi genelde beklentilerden daha iyicedir. Büyüme,dünya ticaretinde gelişme daha yavaş da olsa sürmüş, fiyat artısları çok sınırlı düzeyde kalmış,işsizlik oranı gelişmiş ülkelerde dahi yüzde 6.3'ten yüzde 6.1'e hafifçe olsa dahi düşmüştür. Gelişmekte olan Asya ülkelerinde işsizlik orani yüzde 4.0 düzeyinde kalmıştır. Bu gelişmelere karşın dünya ekonomisine iliskin bazı kaygılar sürmektedir. Bu kaygıların başında ABD' nin cari işlemler açığı ve bunun USD üzerine etkisi gelmektedir. ABD' nin cari işlemler açığının GSMH oranının 2005 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5.7'den yüzde 6.0'ya yükseldiği hesaplanmaktadır.

11 Bu açık büyük ölçüde Japonya ve Çin' in cari işlemler fazlasıyla fonlanmış, Japon ve Çin bankaları USD üzerinden çıkarılmış borçlanma senetlerini almışlardır. ABD' nin cari işlemler açığının fonlanması, FED'in USD'nın faizini yükseltmesi, AB'nin geleceği nedeniyle EURO'ya duyulan güvenin azalması,usd'nin değer düşüşünü engellemiş, USD'nın değeri zaman zaman spekülatif beklentilerle diğer paralara karşı değer dahi kazanmıştır. Ancak sorun çözülememiştir. ABD'nin açıklarının dünya ekonomisi için bir tehlike oluşturması sürmüştür. Ayrıca ekonomiierin büyüme hızlarının arasındaki büyük farklılıklar, petrol fiyatlarında artışın doğurabileceği enflasyonist baskı, geleceğe ilişkin kaygıları arttırmaktadır. TÜRKİYE EKONOMİSİ 2005 Genelde 2005 yılı Türkiye ekonomisi açısından çok iyi bir yıl olmuştur Türkiye ekonomisi 2005 yılı sonunda dünyanın en büyük 19'uncu ekonomisi olmuştur. Mal ve mali piyasalarındaki çalkantılar hem sayıca hem de boyut olarak beklenenden daha az gerçekleşmiştir. Yıl için belirlenen makro ekonomik hedefler büyük ölçüde tutturulmuştur. İleriye dönük iktisadi beklentiler yılın çok büyük bir bölümünde olumlu kalmıştır. Kamuda mali disiplin sürmüştür. Para politikası enflasyonla mücadeleye odaklanmıştır. Kısacası, IMF ile mutabakata varılan rotada gidilmiştir. Olumlu beklentiler ve özelleştirmede elde edilen başarılarla, Türkiye ye uluslararası mali sermaye girişi hızlanmıştır. Avrupa Birliği ile müzakere sürecinin başlaması beklentileri daha da olumlu hale sokmuştur. BÜYÜME Ekonomik büyüme geçen yıla göre yavaşlasa da, 2005 yılında yüzde 5 in biraz üzerinde bir büyüme kaydetmiştir. Milli gelirimiz dolar bazında milyar dolar ulaşmıştır. Kişi başına gelir ise dolar olarak belirlenmiştir. Geçen yıl sonunda yüzde 9.4 olan enflasyon (tüketici fiyatlarıyla) bu yıl sonunda yüzde 8 in biraz altında kalmıştır. Büyümenin itici gücü, her zaman olduğu gibi, 2005 yılında da yabancı sermaye girişleri olmuştur. Geçmişten farklı olarak, giren sermayenin yüzde 10 kadarı doğrudan yabancı sermaye olurken, borç yaratan yabancı sermaye girişi toplamın yüzde 50 sinde kalmıştır. Giren yabancı sermayenin yüzde 40 kadarı hisse senedi alımları yoluyla gerçekleşmiştir. Son üç yıldır yaşanan gelişmeler Türkiye ekonomisini yabancı yatırımcıların beklentilerine daha fazla endekslemiş bulunmaktadır.

12 DIŞ TİCARET Dış ticaret açığı bu yıl milyar dolar, cari işlemler açığı ise milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. İhracat 2005 yılında, önceki yıla kıyasla yüzde 15,8 artarak 73 milyar 122 milyon dolar, ithalat da yüzde 19 artarak 116 milyar 48 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Hazine tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'ye gelen yabancı sermaye geçtiğimiz yıla göre 3.5 kat artarak 9 milyar 650 milyon dolara yükselmiştir yılında nakit sermaye girişinin yüzde 56.7 si AB ülkelerinden kaynaklanmıştır.. Son dört yılda Türkiye ekonomisi toplam olarak reel bazda yüzde 32 büyüdüğü halde, toplam istihdam 2002 yılında ortalama 20.3 milyon kişiyken 2005 yılında milyon kişiye yükselmiştir yılında özelleştirme ivme kazanmıştır.

13 İŞTİRAKLERİMİZ İŞTİRAKLERİMİZ İŞTİRAK ORANI İŞTİRAK TUTARI SERMAYESİ VAKIF SİGORTA ARAC.HİZ.LTD.ŞTİ % , ,83 VAK-BEL İTH. İHR. TİC.A.Ş. < % 1 2, VAKIF FİNANS FACTORING A.Ş. % VAKIF DENİZ LEASING % , VAKIF SİSTEM PAZ.YAZILIM SERV.TİC.SAN.A.Ş. % WORD VAKIF OFFSHORE BANKING LTD. %1 60,41 USD OBAKÖY OTELCİLİK TURİZM SAN. < % ,00 VAKIF RİSK SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI < % DOĞU YATIRIM HOLDİNG A.Ş. < % VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. < % TOPLAM ,38

14 2005 YILINDA LEASING Uzun süredir gündemde olan Bankacılık Yasası, 1 Kasım 2005 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yasanın leasing sektörü açısından da gündemde olmasının sebebi, bu yasayla bankadışı mali kuruluşların (leasing, faktoring ve tüketici finansman kuruluşları) denetim ve düzenleme yetkisinin Hazine Müsteşarlığı ndan Bankacılık Denetim ve Düzenleme Kurumu na geçiyor olmasıdır. Söz konusu değişikliğe ilişkin hükümler yasanın 93.ve 168. maddelerinde yer almaktadır. Yasanın 170.maddesi gereği de bu değişikliğin yürürlük tarihi olarak belirlenmiş durumdadır. Kanunun 93.maddesinde Kurumun görev ve yetkilerinin "Bankalar ve finansal holding şirketleri ile diğer kanunlarda ve ilgili mevzuatta yer alan hükümler saklı kalmak kaydıyla finansal kiralama, factoring ve finansman şirketlerinin; kuruluş ve faaliyetlerini, yönetim ve teşkilat yapısını, birleşme, bölünme, hisse değişimini ve tasfiyelerini düzenlemek, uygulamak, uygulanmasını sağlamak, uygulamayı izlemek ve denetlemek" olarak belirtilmektedir. Dünya bankacılık sektörü Basel II düzenlemesiyle yeni bir döneme girmektedir. Bankaların bulundurması gereken sermaye miktarlarının taşıdıkları risklerle daha yakın ilişkilendirilmesini hedefleyen ve 1988 Basel Anlaşmasının yerine geçecek olan "Basel II Yeni Sermaye Yeterliliği Düzenlemesi" ile ilgili metinler 2004 Haziran ayında nihai hale gelmiştir. Uluslararası piyasalarda ve AB de 2007 itibariyle yürürlüğe konulacak Basel II -Yeni Sermaye Yeterliliği Düzenlemesi, ülkemizde 2008 itibariyle uygulanmaya başlanacaktır. AB düzenlemesi kredi kuruluşlarını yani mevduat toplayan kurumlar olan bankalar ile bankacılık gruplarını kapsamaktadır. Dolayısıyla, bir bankacılık grubunun iştiraki olan leasing şirketleri de Basel II yi konsolide amaçlı uygulamakla yükümlü olacaklardır.

15 2005 YILINDA VAKIF LEASING Vakıf Leasing, 2005 yılının Fider verilerine göre, finansal kiralama işlemlerinin mal gruplarına göre dağılımda karlılık oranı sıralamasında 7. sırada yer almıştır. Vakıf Leasing, sektör deneyimi,güçlü altyapısı, deneyimli kadrosu, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 2005 yılında da en iyi hizmeti sunmaya devam etmiştir Kayıtlı Sermaye Ödenmiş Sermaye yılında Vakıf Leasing in sermaye yapısında herhangi bir değişiklik meydana gelmemiştir. Kayıtlı sermayemiz YTL, ödenmiş sermayemiz ise YTL dir.

16 SERMAYE ARTIŞI (Bin TL) YILLAR KAYITLI SERMAYE ÖDENMİŞ SERMAYE ARTIŞ (%) Vakıf Leasing 2005 de, sırasıyla, en çok,,inşaat sektöründe, tekstil ve tekstil ürünleri sanayinde,turizm sektöründe, ulaşım araçları ve metal dışı madenler sanayinde kullanılmak üzere yapılan alımlarda taşımacılık, depolama ve haberleşme hizmetlerinde,müşterilerine en uygun, optimal çözümleri üreterek, finansal destek sağlamıştır. Sektörel dağılımın,% 66 sını hizmet, % 34 ünü imalat sektörü ve %.004 lük kısmını da tarım sektörü oluşturmaktadır. SEKTÖR PROFİLİ (Milyon TL) İMALAT HİZMET TARIM

17 Ulaşım(Kara,Hava,Deniz) Makine ve Ekipmanlar(İş,İnşaat,Tekstil,Turizm) Tıbbi Cihazlar Elektronik Cihazlar(Optik,Basın yayın) Büro Ekipmanları Gayrimenkuller Diğer KİRALANAN EKİPMAN PROFİLİ-2005 (Milyar TL) Yapılan işlemlerin üçer aylık dönemler halinde dağılımına baktığımızda tüm dönemlerde istikrarlı bir dağılım görülmektedir. İŞLEM ADEDİ Ocak-Mart Nisan-Haziran Temmuz-Eylül Ekim-Aralık 0 O cak-mart Nisan-Haziran Temmuz-Eylül Ekim-Aralık 2005 yılında 378 adet sözleşme ile Bin USD tutarında işleme ulaşan Vakıf Leasing, YTL. tutarında yerli alım, YTL.

18 tutarında dışalım olmak üzere toplamda YTL. tutarında yapmıştır. alım ALIM MİKTARLARI ( Milyon TL ) DIŞ ALIM YERLİ ALIM TO PLAM İŞLEM TUTARI-2005 (USD) Ocak-Mart Nisan- Haziran Temmuz-Eylül Ekim-Aralık Toplam Vakıf Leasing, 2005 yılında, toplam 6 Milyon Euro ve 17 Mio USD tutarlarında yurtdışı işletme kredisi kullanmıştır.

19 FİRMA HEDEFLERİMİZ 2006 yılı için ciro hedefimizi USD, kar hedefimizi ise YTL olarak belirledik yılında sektör içindeki işlem hacmi payımızı ise %5 in üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. Ülkemizdeki ekonomik göstergeler bugün olduğu gibi olumlu yönde seyrettiği müddetçe hedeflerimizden hiçbir sapma olmayacağını düşünüyoruz. Genç kadromuzun getirdiği dinamizmi tecrübemizle birleştirip, belirlemiş olduğumuz stratejik hedeflere, ödemeleri sorunsuz bir müşteri portföyü ile ulaşacağımıza olan güvenimiz tamdır.

20 DENETÇİ RAPORU VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. GENEL KURULU'NA Ortaklığın Ünvanı Merkezi İSTANBUL Kayıtlı Sermaye : VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. : Basın Ekspres yolu Onura İş merkezi 7. Kat Halkalı : YTL Ödenmiş Sermaye : YTL Faaliyet Konusu : Finansal Kiralama Denetçi veya Denetçilerin Adı ve Görev süreleri Ortak veya Şirketin Personeli olup olmadıkları Sebahattin BULUT, Arif ARIOĞLU, Erdal KAÇMAZ Katılınan Yönetim Kurulu ve yapılan Denetleme Kurulu Toplantıları ve sayısı 4 Yönetim Kuruluna katılınmıştır. 12 adet Denetleme Kurulu toplantısı yapılmıştır. Ortakların Hesapları, Defter ve belgeleri üzerinde yapılan incelemenin kapsamı, hangi tarihlerde inceleme yapıldığı ve varılan sonuç tarihlerinde denetleme yapılmış olup, kayıtların Türk Ticaret Kanunu hükümlerine uygun olduğu görülmüştür. Türk Ticaret Kanunu'nun 353'üncü maddesinin 1'inci fıkrasının 4 numaralı bendi gereğince yapılan inceleme tarihleri ve sonuçları tarihlerinde kasa sayımı yapılmış ve kayıtlarla sayım neticesinde mutabık olduğu görülmüştür. Türk Ticaret Kanunu'nun 353'üncü maddesinin 1'inci fıkrasının 4 numaralı bendi gereğince yapılan inceleme tarihleri ve sonuçları tarihlerinde kontroller yapılmış, Türk Ticaret Kanunu, Gelir Vergisi Kanunu

21 Vergi Usul Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu ve diğer ilgili kanunlara uygun olarak defterlerin tutulduğu görülmüştür. İntikal eden Şikayet ve yolsuzluklar ve bunlar hakkında yapılan işlemler Hiçbir şikayet intikal etmemiştir. Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin dönemi hesap ve işlemlerini Türk Ticaret Kanunu, Ortaklığın Anasözleşmesi ve diğer mevzuat ile genel kabul görmüş muhasebe ilke ve standartlarına göre incelemiş bulunmaktayız. Görüşümüze göre içeriğini benimsediğimiz ekli tarihi itibari ile düzenlenmiş bilanço ortaklığın anılan tarihteki mali durumunu dönemine ait faaliyet sonuçlarını gerçeğe uygun ve doğru olarak yansıtmakta, karın dağıtımı önerisi, yasalar ve ortaklık Anasözleşmesine uygun bulunmuştur. Bilançonun ve gelir tablosunun onaylanmasını ve Yönetim Kurulu'nun aklanmasını onaylarınıza arz ederiz. ADI SOYADI GÖREV SÜRESİ İMZA Erdal KAÇMAZ Sebahattin BULUT Arif ARIOĞLU Devam ediyor Devam ediyor Devam ediyor.

22 VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş DÖNEMİ DENETİM RAPORU Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin 31.Aralık 2005 tarihi itibari ile düzenlenmiş bilanço ve bu döneme ait gelir tablosunu incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz, genel kabul görmüş denetim, ilke, esas ve standartlarına uygun olarak yapılmış ve dolayısı ile hesap ve işlemlerle ilgili olarak muhasebe kayıtlarının kontrolü ile gerekli gördüğümüz diğer denetim yöntem ve tekniklerini içermektedir. Görüşümüze göre; sözkonusu mali tablolar Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin 31 Aralık 2005 tarihindeki gerçek mali durumunu ve bu tarihte sona eren dönemine ait gerçek faaliyet sonucunu mevzuata ve bir önceki hesap dönemi ile tutarlı bir şekilde uygulanan Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine uygun olarak doğru biçimde yansıtmaktadır. Sebahattin BULUT Arif ARIOĞLU Erdal KAÇMAZ Denetçi Denetçi Denetçi Ek: 2005 yılına ait mali tablolar

23 BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.VE BAĞLI ORTAKLIĞI 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE KONSOLİDE MALİ TABLOLAR VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.Yönetim Kurulu na 1. Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. ( Şirket ) ve bağlı ortaklığının (hep birlikte Grup ) 2005 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) tarafından yayımlanan muhasebe standartlarına göre düzenlenmiş konsolide bilançosunu ve bu tarihte sona eren hesap dönemine ait konsolide gelir, özsermaye değişim ve nakit akım tablolarını incelemiş bulunuyoruz. İncelememiz, genel kabul görmüş denetim ilke, esas ve standartlarına uygun olarak yapılmış ve dolayısıyla hesap ve işlemlerle ilgili olarak muhasebe kayıtlarının kontrolü ile gerekli gördüğümüz diğer denetim yöntem ve tekniklerini içermiştir. 2. Görüşümüze göre, söz konusu mali tablolar, Grubun 2005 tarihindeki gerçek mali durumunu ve bu tarihte sona eren hesap dönemine ait gerçek faaliyet sonuçlarını ve nakit akımlarını, mevzuata ve bir önceki hesap dönemi ile tutarlı bir şekilde uygulanan Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanmış muhasebe standartlarına ( Not2 ) uygun olarak doğru bir biçimde yansıtmaktadır DENETİM SERBEST MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Member of DELOITTE TOUCHE TOHMATSU Sibel Türker Sorumlu Ortak Başdenetçi İstanbul, 3 Mart 2006

24 VARLIKLAR Not Cari Dönem 2005 Geçmiş Dönem 2004 Dönen Varlıklar Hazır değerler Menkul kıymetler (net) Ticari alacaklar (net) Finansal kiralama alacakları (net) İlişkili taraflardan alacaklar (net) (*) Diğer alacaklar (net) Canlı varlıklar Stoklar (net) Devam eden inşaat sözleşmelerinden alacaklar (net) Ertelenen vergi varlıkları (net) Diğer dönen varlıklar Duran Varlıklar Ticari alacaklar Finansal kiralama alacakları (net) İlişkili taraflardan alacaklar (net) (*) Diğer alacaklar (net) Finansal varlıklar (net) Pozitif/negatif şerefiye (net) Yatırım amaçlı gayrimenkuller (net) Maddi varlıklar (net) Maddi olmayan varlıklar (net) Ertelenen vergi varlıkları (net) Diğer duran varlıklar Toplam Varlıklar (*) Not 9 da sunulan İlişkili Taraflardan Alacaklar, bilançoda Finansal Kiralama Alacakları hesabında gösterilmiştir.

25 YÜKÜMLÜLÜKLER Not Cari Dönem 2005 Geçmiş Dönem 2004 Kısa Vadeli Yükümlülükler Finansal borçlar (net) Uzun vadeli finansal borçların kısa vadeli kısımları (net) Finansal kiralama işlemlerinden borçlar (net) Diğer finansal yükümlülükler (net) Ticari borçlar (net) İlişkili taraflara borçlar (net) (*) Alınan avanslar Devam eden inşaat sözleşmeleri hak ediş bedelleri (net) Borç karşılıkları Ertelenen vergi yükümlülüğü Diğer yükümlülükler (net) Uzun Vadeli Yükümlülükler Finansal borçlar (net) Finansal kiralama işlemlerinden borçlar (net) Diğer finansal yükümlülükler (net) Ticari borçlar (net) İlişkili taraflara borçlar (net) (*) Alınan avanslar Borç karşılıkları Ertelenen vergi yükümlülüğü Diğer yükümlülükler (net) ANA ORTAKLIK DIŞI PAYLAR ÖZSERMAYE Sermaye Sermaye yedekleri Hisse senetleri ihraç primleri - 5 -Hisse senedi iptal karları - - -Yeniden değerleme fonu - - -Finansal varlıklar değer artış fonu - - -Özsermaye enflasyon düzeltmesi farkları Kar yedekleri Yasal yedekler Statü yedekleri - - -Olağanüstü yedekler Özel yedekler - - Sermayeye eklenecek iştirak hisseleri ve gayrimenkul satış - - kazançları Yabancı para çevrim farkları - - Net dönem karı/zararı Geçmiş yıllar kar/zararları 28 - ( ) Toplam Özsermaye ve Yükümlülükler (*) Not 9 da sunulan İlişkili Taraflara Borçlar, bilançoda Ticari Borçlar ve Alınan Avanslar hesaplarında gösterilmiştir.

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Karma Emeklilik Yatırım ( Fon ) 31 Aralık 2005

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK 3 MAYIS 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2004 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2004 31 ARALIK 2004 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ 31 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço (Para birimi: YTL)

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ 31 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço (Para birimi: YTL) 3 Aralık 2005 Tarihi İtibariyle Bilanço Bağımsız Denetimden Geçmiş Notlar 3 Aralık 2005 3 Aralık 2004 VARLIKLAR Cari/Dönen Varlıklar 6.366.790 6.05.63 Hazır Değerler 4 43.386 5.50 Menkul Kıymetler (net)

Detaylı

FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü

Detaylı

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR

BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Bağımsız Denetim'den BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Geçmemiş Geçmiş Dipnot Referansları 31.03.2007 31.12.2006 Cari / Dönen Varlıklar 43.974.109 42.366.791 Hazır Değerler 4 1.463.463 2.108.013 Menkul Kıymetler

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU İş Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu na 1. İş Finansal Kiralama

Detaylı

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Şirketimizin 31.12.2012 tarihi itibariyle hazırlanan yıl sonu konsolide olmayan finansal raporu 25 / 04 / 2013 tarih ve 8307 sayılı Ticaret Sicili Gazetesi nde yayımlanmıştır. Yayımlanan bilgilere; BDDK

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 MART 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 MART 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2005 31 MART 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Döviz Cinsinden Yatırım Araçları Emeklilik

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta Anonim Şirketi. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Finansal Tablolar ve Dipnotları

Yapı Kredi Sigorta Anonim Şirketi. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Finansal Tablolar ve Dipnotları Yapı Kredi Sigorta Anonim Şirketi 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Finansal Tablolar ve Dipnotları 30 Eylül 2014 Tarihi İtibariyle Konsolide Olmayan Finansal Tablolar

Detaylı

RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Rönesans Holding A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 30 Haziran 2017 Bağımsız

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 216-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Mali Tablo Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar 1 Ocak 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar ve konsolide finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlar

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide olmayan finansal tablolar

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide olmayan finansal tablolar 1 Ocak - 30 Eylül 2013 ara hesap dönemine ait konsolide olmayan finansal tablolar İçindekiler Sayfa Konsolide Olmayan Bilançolar... 1-5 Konsolide Olmayan Gelir Tabloları... 6-7 Konsolide Olmayan Nakit

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Mart 2013 tarihi itibariyle konsolide olmayan finansal tablolar Konsolide Olmayan Finansal Tablolar ve Açıklayıcı Dipnotlar İçindekiler Sayfa Konsolide Olmayan Bilançolar... 1-5 Konsolide Olmayan Gelir

Detaylı

LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2018/2. Dönem Mali Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle ayrıntılı konsolide bilanço Varlıklar Dipnot 31 Aralık 2012 31 Aralık 2011 I- Cari Varlıklar A-Nakit ve Nakit

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) KLBMO VARLIKLAR

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) KLBMO VARLIKLAR KLBMO BİLANÇO (TL) Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş VARLIKLAR Geçmiş Dipnot Referansları 30.06.2009 31.12.2008 Dönen Varlıklar 28,839,659 28,730,807 Nakit ve Nakit Benzerleri 6 4,148,637 2,181,600

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2011 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2011 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Bağımsız Önceki Dönem 31 Aralık 2010 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 101,515,283 101,627,844 1- Kasa 14 904 798 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 Mali Tablo Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2017-1. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 01.01.2017-31.03.2017 Dönemine Ait Finansal Tablolar

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO BİN YENİ TÜRK LİRASI

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO BİN YENİ TÜRK LİRASI KONSOLİDE BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot (31.12.2005) (31.12.2004) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 146.337 47.398 193.735 60.664 51.822 112.486 1.1.Kasa 29.512-29.512 22.284-22.284

Detaylı

ÇALIK YATIRIM BANKASI A.Ş. ENFLASYONA GÖRE DÜZELTİLMİŞ KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

ÇALIK YATIRIM BANKASI A.Ş. ENFLASYONA GÖRE DÜZELTİLMİŞ KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU ENFLASYONA GÖRE DÜZELTİLMİŞ KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/12/2004 ) ( 31/12/2003) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 84 541 625 168 1,101 1,269 1.1.Kasa

Detaylı

Alkhair Portföy Yönetimi Anonim Şirketi (Eski Adıyla Unicorn Portföy Yönetimi Anonim Şirketi)

Alkhair Portföy Yönetimi Anonim Şirketi (Eski Adıyla Unicorn Portföy Yönetimi Anonim Şirketi) Alkhair Portföy Yönetimi Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Mart 2012 ara dönem özet finansal tablolar ve dipnotları Özet bilanço Alkhair Portföy Yönetimi Anonim Şirketi İçindekiler Sayfa Özet bilanço 3 Özet gelir

Detaylı

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/12/2005 ) ( 31/12/2004 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 84 221 305 84 541 625 1.1 Kasa 33 0 33 84 0 84 1.2 Efektif

Detaylı

XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden

XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden BİLANÇO XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden Cari Dönem Önceki Dönem Notlar 31.12.2011 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 1.511.010 7.756.064 Nakit ve Nakit Benzerleri Not.6 804.012 4.228.916

Detaylı

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU BİLANÇOSU Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot (30/09/2006) (31/12/2005) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 10.069 2.643 12.712

Detaylı

Züccaciyeciler Derneği

Züccaciyeciler Derneği 31 Aralık 2017 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu 27 Haziran 2018 Bu rapor, 3 sayfa bağımsız denetim raporu ve 8 sayfa finansal tablolar ve tamamlayıcı notlarından

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2015 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2015 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 1 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 400.623.476 329.752.725 1- Kasa 14 46 2.079 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 376.688.815 316.697.160 4- Verilen

Detaylı

BİRLİK HAYAT SİGORTA A.Ş AYRINTILI BİLANÇO (YTL)

BİRLİK HAYAT SİGORTA A.Ş AYRINTILI BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Dipnot 30.09.2007 31.12.2006 I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 686.426 548.065 1- Kasa 1.119 772 2- Alınan Çekler 0 0 3- Bankalar 685.307 547.293 4- Verilen Çekler Ve Ödeme

Detaylı

BİRLİK HAYAT SİGORTA A.Ş AYRINTILI BİLANÇO (YTL)

BİRLİK HAYAT SİGORTA A.Ş AYRINTILI BİLANÇO (YTL) VARLIKLAR Dipnot 31.03.2007 31.12.2006 I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 467.618 548.065 1- Kasa 1.299 772 2- Alınan Çekler 0 0 3- Bankalar 466.319 547.293 4- Verilen Çekler Ve Ödeme

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 314,537,220 299,185,453 1- Kasa 14 401 1,844 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 226,279,431 235,212,090 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-2 KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU... 3 ÖZKAYNAKLAR DEĞİŞİM

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2014 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2014 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 31 Aralık 2013 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 218.328.596 192.979.883 1- Kasa 14 788 203 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 211.055.473 186.395.687

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Mart 2013 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar 31 Mart 2013 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı dipnotlar İçindekiler Sayfa Konsolide bilançolar... 1-5 Konsolide gelir

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 447.814.449 394.414.565 1- Kasa 14-142 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 261.688.873 238.263.597

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar 31 Mart 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 450.356.015 447.814.449 1- Kasa 14 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

Kamuoyuna duyurulur. Ek: Mali Tablo ve Dipnot Formatları ile Kullanım Rehberi.

Kamuoyuna duyurulur. Ek: Mali Tablo ve Dipnot Formatları ile Kullanım Rehberi. ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI İLE UYUMLU SERİ:I, NO:25 SAYILI TEBLİĞ/UFRS UYARINCA DÜZENLENECEK MALİ TABLO VE DİPNOT FORMATLARI HAKKINDA DUYURU Bilindiği üzere, 15.11.2003 tarih ve 25290

Detaylı

Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem

Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.775.262.937 3.504.676.959 1- Kasa 14 54.840 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.388.494.332 3.105.334.647 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Düzenlenmiş Sınırlı Bağımsız Not (2.1.6)) Bağımsız I- Cari Varlıklar Dipnot 30 Haziran 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 455.035.054

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Önceki Dönem 31 Aralık 2015 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 511.630.615 400.623.476 1- Kasa 14 539 46 2- Alınan Çekler 3-

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2018 Tarihi İtibarıyla Bilanço

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 30 Haziran 2018 Tarihi İtibarıyla Bilanço Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Bağımsız Önceki Dönem 31 Aralık 2017 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 963.567.450 948.408.737 1- Kasa 14 204 204 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2013 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2013 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Geçmiş Cari 31 Aralık 2012 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 169.842.323 155.736.446 1- Kasa 14 568 2.165 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 166.945.028

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar Denetimden Dipnot 2013 31 Aralık 2012 I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 326,840,892 299,185,453 1- Kasa 14 1,965 1,844 2- Alınan çekler - - 3- Bankalar 14 242,167,124

Detaylı

AKTİF TOPLAMI 153, , , , , ,818. İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu mali tabloların tamamlayıcı bir unsurudur.

AKTİF TOPLAMI 153, , , , , ,818. İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu mali tabloların tamamlayıcı bir unsurudur. 30 Haziran 2007 Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilançolar CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007 ) ( 31/12/2006 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 306,276,198 314,537,220 1- Kasa 14 1,957 401 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 203,727,607 226,279,431 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN KONSOLİDE MALİ TABLOLAR

İŞ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2005 ARA

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO VARLIKLAR Düzenlenmiş Sınırlı Bağımsız Not (2.1.6)) Bağımsız I- Cari Varlıklar 30 Eylül 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 504.064.044 447.814.449

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.914.657.400 2.304.904.212 1- Kasa 14 49.481 18.864 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar 14 2.517.458.090 1.937.834.876 4- Verilen Çekler

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO AYRINTILI BİLANÇO I- Cari Varlıklar VARLIKLAR Bağımsız Denetimden 30.06.2018 31.12.2017 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.815.809.477 3.504.676.959 1- Kasa 14 45.563 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 1 Cari Dönem Önceki Dönem 31 Aralık 2015 I Cari Varlıklar A Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 466.984.037 400.623.476 1 Kasa 14 247 46 2 Alınan Çekler 3 Bankalar 14

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir. 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.) VARLIKLAR Not (2.1.6)) Önceki Dönem I- Cari Varlıklar 31 Aralık 2016 31 Aralık 2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2015 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Mart 2015 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 1 Denetimden Cari Dönem Denetimden Geçmiş 31 Aralık 2014 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 399.876.679 329.752.725 1- Kasa 14 3.009 2.079 2- Alınan

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 1 OCAK 30 HAZİRAN 2016 ARA

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 30 Haziran 2012 tarihi itibarıyla ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 30 Haziran 2012 tarihi itibarıyla ayrıntılı bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 272,991,104 268,144,617 1- Kasa 14 1,413 830 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 217,335,404 214,427,517 4- Verilen çekler ve ödeme

Detaylı

Ekteki dipnotlar bu özet konsolide finansal tabloların tamamlayıcı bir parçasıdır. 1

Ekteki dipnotlar bu özet konsolide finansal tabloların tamamlayıcı bir parçasıdır. 1 30 HAZİRAN 2017 ve 31 ARALIK 2016 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇOLAR Dipnot Referansları 30 Haziran 2017 31 Aralık 2016 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 985.828.287 1.039.890.473 Nakit ve Nakit Benzerleri 3 264.634.241

Detaylı

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot 30 HAZİRAN 2017 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.) VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar 31 Aralık 2016 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 554.636.907 529.124.443

Detaylı

Ekteki dipnotlar bu özet konsolide finansal tabloların tamamlayıcı bir parçasıdır. 1

Ekteki dipnotlar bu özet konsolide finansal tabloların tamamlayıcı bir parçasıdır. 1 31 MART 2017 ve 31 ARALIK 2016 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇOLAR (Aksi belirtilmedikçe tutarlar Türk Lirası ( TL ) olarak ifade edilmiştir.) Dipnot Referansları 31 Mart 2017 31 Aralık 2016 VARLIKLAR Dönen

Detaylı

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 HAZİRAN 2014-30 HAZİRAN 2015 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.)

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 HAZİRAN 2014-30 HAZİRAN 2015 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 HAZİRAN 2014 30 HAZİRAN 2015 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) VARLIKLAR I Cari ( Dönen ) Varlıklar A Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar ( Hazır Değerler ) 44.570.887 46.750.559

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2013 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2013 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Geçmiş Önceki Dönem I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 192.979.883 155.736.446 1- Kasa 14 203 2.165 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 186.395.687

Detaylı

CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş. 30 EYLÜL 2017 ve 31 ARALIK 2016 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇOLAR

CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş. 30 EYLÜL 2017 ve 31 ARALIK 2016 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇOLAR 30 EYLÜL 2017 ve 31 ARALIK 2016 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇOLAR 30 Eylül 2017 31 Aralık 2016 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 989.679.749 1.039.890.473 Nakit ve Nakit Benzerleri 255.883.732 274.877.489 Ticari

Detaylı

DENİZBANK A.Ş. MİLYAR TÜRK LİRASI

DENİZBANK A.Ş. MİLYAR TÜRK LİRASI DENİZBANK A.Ş. 30 HAZİRAN 2003 VE 31 ARALIK 2002 TARİHLERİ İTİBARİYLE ENFLASYONA GÖRE DÜZELTİLMİŞ KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOLAR Sınırlı Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL EYLÜL 2014 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.)

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL EYLÜL 2014 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL 2013-30 EYLÜL 2014 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) VARLIKLAR I- Cari ( Dönen ) Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar ( Hazır Değerler ) 44,485,342.44 48,577,535.61

Detaylı

AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan 216-3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Aksigorta A.Ş. 3.9.216 Tarihi İtibariyle Finansal Tabloları

Detaylı

UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2017 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Utopya A.Ş. 20172.Dönem Finansal Tablolar

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR. Bağımsız Denetimden Geçmemiş Cari Dönem I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 1.738.269.701 1.606.048.714 1- Kasa 14 53.092 37.347 2- Alınan Çekler 24.966-3- Bankalar 14 1.482.421.204 1.356.733.446 4- Verilen Çekler

Detaylı

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot

VARLIKLAR Cari Dönem Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş. Önceki Dönem Bağımsız Denetimden Geçmiş I- Cari Varlıklar Dipnot 31 MART 2017 TARİHİ İTİBARIYLA BİLANÇO (Tüm Tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.) VARLIKLAR I- Cari Varlıklar 31 Mart 2017 31 Aralık 2016 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 516.739.801

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A. Ş. 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A. Ş. 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A. Ş. 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE SPK NIN SERİ XI NO:25 SAYILI TEBLİĞİNE GÖRE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR 30 HAZİRAN 2005 TARİHİ İTİBARİYLE BİLANÇO (Tutarlar aksi belirtilmedikçe

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 HAZİRAN SPK RAPORU Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

AKTİF TOPLAMI İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı bir unsurudur.

AKTİF TOPLAMI İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı bir unsurudur. 30 Haziran 2007 Tarihi İtibarıyla Konsolide Bilançolar Bağımsız Denetimden Geçmiş CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007 ) ( 31/12/2006 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER

Detaylı

RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Denetim

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO. Dipnot

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO. Dipnot I- Cari Varlıklar VARLIKLAR Geçmiş A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 4.251.332.067 3.504.676.959 1- Kasa 14 41.108 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.827.461.297 3.105.334.647 4- Verilen Çekler

Detaylı

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 4.073.578.282 3.504.676.959 1- Kasa 14 50.393 62.857 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.622.011.617 3.105.334.647 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 31 ARALIK 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu'nun ( Fon ) 31 Aralık 2006 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu (

Detaylı

ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama ALARKO HOLDİNG A.Ş. 30.06.2016 FİNANSAL TABLOLAR Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

Bağımsız Denetimden Geçmiş Önceki Dönem 31 Aralık 2016

Bağımsız Denetimden Geçmiş Önceki Dönem 31 Aralık 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR Cari Dönem Geçmiş Önceki Dönem 31 Aralık 2016 I Cari Varlıklar A Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 886,616,489 634,168,416 1 Kasa 14 204 204 2 Alınan Çekler 3 Bankalar

Detaylı

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL EYLÜL 2016 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) I- Cari ( Dönen ) Varlıklar Dip Not

DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL EYLÜL 2016 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) I- Cari ( Dönen ) Varlıklar Dip Not DEMİR HAYAT SİGORTA A.Ş. 30 EYLÜL 2015-30 EYLÜL 2016 TARİHLİ KARŞILAŞTIRMALI BİLANÇOSU (TL.) VARLIKLAR I- Cari ( Dönen ) Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar ( Hazır Değerler ) 48.997.077,59 46.524.971,56

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU MİLYAR TÜRK LİRASI AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2004) ( 31/12/2003 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 69.949 59.419 129.368 107.671

Detaylı

ÇALIK YATIRIM BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

ÇALIK YATIRIM BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/09/2006 ) ( 31/12/2005 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 174 412 586 84 221 305 1.1 Kasa

Detaylı

TÜRKİYE HALK BANKASI. A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TÜRKİYE HALK BANKASI. A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TÜRKİYE HALK BANKASI. A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU BİN YENİ TÜRK LİRASI CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2005 ) ( 31/12/2004) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir.

Halk Hayat ve Emeklilik Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Para Birimi: Türk Lirası (TL) olarak ifade edilmiştir. 31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Bilanço VARLIKLAR 31 Aralık 2014 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 329.752.725 192.979.883 1- Kasa 14 2.079 203 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 316.697.160

Detaylı

31 Mart Aralık 2011 Pay oranı Pay tutarı Pay oranı Pay tutarı

31 Mart Aralık 2011 Pay oranı Pay tutarı Pay oranı Pay tutarı Konsolide finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlar 1. Grubun organizasyonu ve faaliyet konusu Genel Alkhair Capital Menkul Değerler Anonim Şirketi (Şirket), 5 Aralık 1996 tarihinde İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden

XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden BİLANÇO XI-29-KONSOLİDE OLMAYAN İncelemeden Bağımsız Denetimden Geçmiş Notlar 31.03.2013 31.12.2012 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 1.536.376 1.551.638 Nakit ve Nakit Benzerleri Not.6 7.695 2.755 Finansal Yatırımlar

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2009 tarihinde sona eren hesap dönemine ait Ayrıntılı Bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL))

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2009 tarihinde sona eren hesap dönemine ait Ayrıntılı Bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 44,608,349 1- Kasa 14 6,889 2- Alınan çekler - 3- Bankalar 14 8,858,622 4- Verilen çekler ve ödeme emirleri (-) - 5- Diğer nakit

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 10.796

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/09/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 13.795 25.923 39.718 11.080 16.987

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2010 tarihinde sona eren hesap dönemine ait Ayrıntılı Bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL))

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi. 31 Mart 2010 tarihinde sona eren hesap dönemine ait Ayrıntılı Bilanço (Para birimi - Türk Lirası (TL)) Varlıklar geçmiş I- Cari varlıklar A- Nakit ve nakit benzeri varlıklar 2.12, 14 108,496,514 76,630,825 1- Kasa 14 3,078 1,254 2- Alınan çekler 3- Bankalar 14 71,433,774 38,082,077 4- Verilen çekler ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.781.687.233 2.304.904.212 1- Kasa 14 40.837 18.864 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 2.201.116.591 1.937.834.876 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Cari Dönem Önceki Dönem (31/12/2012) (31/12/2011) A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 739.798.890 651.602.160 1- Kasa - - 2- Alınan Çekler - - 3- Bankalar

Detaylı

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2006 ) ( 31/12/2005 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 106 405 511 84 221 305 1.1 Kasa

Detaylı

A-

A- VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.364.314.943 2.304.904.212 1- Kasa 14 38.784 18.864 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 1.961.058.269 1.937.834.876 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.066.806.799 3.217.463.827 1- Kasa 14 30.243 35.109 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 2.669.454.374 2.795.907.111 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 3.570.626.911 3.217.463.827 1- Kasa 14 50.931 35.109 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 3.232.624.099 2.795.907.111 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı

A-

A- I- Cari Varlıklar VARLIKLAR A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 14 2.304.904.212 1.606.048.714 1- Kasa 14 18.864 37.347 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 1.937.834.876 1.356.733.446 4- Verilen Çekler Ve

Detaylı