SDG-72E (3WT) SD Sun Da. Çift Plaka Elektronik Jakar Örme Makinesi. Daha Sağlam, Daha Uygun, Daha Karlı! Modanın olduğu yerde Jakar vardır!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SDG-72E (3WT) SD Sun Da. Çift Plaka Elektronik Jakar Örme Makinesi. Daha Sağlam, Daha Uygun, Daha Karlı! Modanın olduğu yerde Jakar vardır!"

Transkript

1 SDG-72E (3WT) Çift Plaka Elektronik Jakar Örme Makinesi Daha Sağlam, Daha Uygun, Daha Karlı! Elektronik Jakarlı Transferli Rib. Örme Makineleri, pazara sürüldüğünden beri, SAN DA, örme endüstrisine daha sofistike makineler geliştirmek için kendi profesyonel örme teknolojilerini devamlı devreye sokar. SDG-72 E (3WT) Çift Plaka Elektronik Jakar Örme Makinesi, örme performansında dayanıklılığı ve verimi sağlamak için ileri örme teknolojileri ve ekipmanlarını benimsemiştir. Üç-Yol-Tekniği elektronik iğne selektörü, hiçbir sınırlama olmaksızın desen tasarımına olanak sağlar. Diyagonal may çeliği kumaş kalınlığı ve doku kalitesinin uygun değişimine olanak verir. TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr Modanın olduğu yerde Jakar vardır!

2 Elektronik İğne Seçici İleri Üç Yol Tekniği bilgisayarlı iğne seçici sistemi, Örme fonksiyonunun basit ve hızlı bir şekilde değiştirerek silindir üzerine yerleştirin desende rahatça Örgü Askı İptal hareketini yapabilirsiniz Diyagonal May Çeliği Ayarı May skalası ayarı değiştiğinde. Kumaş kalınlığı için İlmek boyunu her ayarladığınızda, iplik mekiklerini yeniden ayarlamak ihtiyaç olmayacaktır. Hatta hafif ağırlıkta kumaşlar ve daha iyi doku kalitesi için daha sabit ve verimlidir. Elektronik LCD Dijital Tuş Kontrol Paneli İğne seçiciyi ve makine işletimini birleştirmek suretiyle kullanıcı dostu tasarım. Mikro Bilgisayar Talimatları Desen, olağandışı elektrik kesintisi nedeniyle dokümanların kaybolmasını önleyen makine bilgisayarındaki kalıcı bellekte muhafaza edilir. Harici USB bağlantı noktası tasarımı, desenin doğrudan transfer edilmesine olanak verir ve örme işlerini kolaylaştırır. ÇAĞLIK Alüminyum Tüp İpliği Çağlık Memminger Filtre Çağlık 3 İki taraflı Stand Çağlık İPLİK BESLEYİCİLER AL-SF-1 Globe Elektronik İplik Besleyici Memminger SFE Depo Besleyici Likra Besleme Ünitesi: MER,MER3,JEF-BTL JEF-BTL KAM Çevirmeli Kam: 2 parça (Diyagonal May celikli ve SM Dıştan ayarlanabilir çelikli) Silindirli Kam: Tekli Üç-Yol-Tekniği İğne Seçici Yağlayıcı İĞNELER Groz-Beckert İğneleri Merdane Klasik Merdane 520mm/ Kumaş Topları (CE Onayı) ELEKTRONİK / SÜRÜCÜ Toshiba invertörü (Japon) 7.5HP Motor 380V Elektronik İplik Besleyici için Güç Ünitesi Üç-Yol-Tekniği İğne Seçicisi (8 Aşamalı İğne Seçici platin) 220 Volt veya 440 Volt WAC Japon İğne Seçici YAĞLAYICI Meminger Pulsonik 5.2 Basınçlı Yağdanlık Uniwave Yağlayıcı Mist (sis)yağ Yağlayıcı SSII30 ÇEKME GERME Bez Sarıcı Dörtgen Kumaş Yayıcı Katlama ve pastal kumaş Serici Elektronik Bez Sarıcı KONTROL LCD Dijital Tuş Kontrol Paneli 3 Vardiya Dijital Kontrol Paneli Çalışma Saati Sayacı DİĞERLERİ Memminger Çift fan motorlu Üfleyici Çalışma Lambası Silindir Çapı Makine Göstergeleri 20G, 24G, 28G Besleyici Sayısı Optimum RPM 0.9m/saniye Minimum Alan Gerekliliği 25m2 25 m2 30m2

3 SDG-1.6 ET Elektronik Jakar Transferli Ribana Örme Makinesi Daha çok yönlülük! Daha çok karlılık! Jakar ve Transferli Ribana Teknolojinin Birleştirilmesi Müşteriye Daha Esnek ve Çeşitli Kumaş Örme Olanağı Tanır! San Da, son 30 yıl boyunca daha sağlam ve dayanıklı yuvarlak Örme makineleri yapmak için kendini örme teknolojisine adamıştır. Şimdi, biz SDG-1.6 ET Transferli Elektronik Jakar Örme Makinesini size ve daha ileri ve çeşitli moda desenli kumaşlar arayanlara gururla sunmaktayız. TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr Modanın olduğu yerde Jakar vardır!

4 WAC İğne Seçici: İleri 8 aşama bilgisayarlı iğne seçici sisteminin benimsenmesi, Örme fonksiyonuna geçişte sorunsuz bır hareket sağlamaktadır Örme de kolaylık. Harici SM Çelik Desenlendirmek İçin Çelik pozisyonu kolayca değiştirilebilir, örgü iptal, Askı örgü, İptal fank yap. Daha fazla zaman kazandırır, daha esnektir ve uygulama alanı daha geniştir. LCD Dijital Kontrol Paneli İğne seçici ile makine işletimini birleştirmek suretiyle kullanıcı dostu tasarım. Mikro bilgisayar talimatları, olağandışı elektrik kesintisi nedeniyle dokümanların kaybolmasını önleyen kalıcı bellekte muhafaza edilir. ÇAĞLIK Alüminyum Tüp İpliği Çağlık Memminger Filtre Çağlık 3 İĞNELER Groz-Beckert İğneleri Çerçeve Klasik Çerçeve 520mm/Kumaş Ruloları İPLİK BESLEYİCİLER AL-SF-1 Globe Elektronik İplik Besleyici Jin-Fuji Pozitif Besleyici BT2 Memminger SFE Depo Besleyici Memminger Pozitif Besleyici MPF 20K Memminger MER3 Elastan Rulo Jin-Fuji Spandeks İplik Besleme Tekerleği KAM Kaydırmalı Kamları olan Çevirmeli 2 parça Silindirli 1 parça Her 3. Besleyici, ek Örme Kamlı KUMAŞ SARICI 120 Aşamalı Kumaş Sarıcı Kumaş Yayıcı Katlama ve Pastal Kumaş Serici Yağlayıcı ELEKTRONİK / SÜRÜCÜ Toshiba invertörü (Japon) 7.5HP Motor 380V Elektronik İplik Besleyici için Güç Ünitesi WAC Japon İğne Seçici (8 Aşamalı İğne Seçici Çubuğu) 220 Volt veya 440 Volt Yerli İğne Seçici YAĞLAYICI Meminger Pulsonik 5.2 Yağdanlık Uniwave Yağlayıcı Sheng Song Mist (sis)yağ Yağlayıcı SSII30 KONTROL LCD Dijital Tuş Kontrol Paneli 3 Vardiya Dijital Kontrol Paneli Çalışma Saati Sayacı DİĞERLERİ Uniwave Çift Örme Titreşimli Üfleyici Çalışma Lambası Silindir Çapı Makine Göstergeleri Besleyici Sayısı Minimum Alan Gereksinimi

5 SD-3F, 3.2F, 4F Tek Plaka 4 Parça Örme Makinesi 3 ü Bir Arada Sistem Daha Esnek, Çeşitli ve Karlı Hale Getirin! Tek plaka kumaşlar, örme endüstrisinde önemli bir trendi belirlemektedir. Sun Da Yuvarlak Örme Makinesi-Tek plaka Inter-Değişim Serileri, Sağlam, Dayanıklı ve Çeşitli performanslarıyla dünya çapında iyi bir pazar payına sahiptir. Bir yılda, yüksek duyarlıklı CNC işleme makinemiz ile açık hava işlemiyle uygulanan üstün dökme demir, Örme makine kalitesini arttırmakta ve ayrıca uzun süreli çalışma altında en düşük aşınma oranını ve dayanıklılığını sağlamaktadır. Sadece iğneyi ve platin çemberi sistemini basitçe değiştirmek suretiyle, Tek plaka Örme Makinesi Havlu Kumaş, Velur ve Üç-İpliğe dönüştürülebilir. Bu işte bu kadar basit! TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr Esnek ve ekonomik tek plaka örme makinesi SUNDA sizin en iyi seçiminizdir.

6 Yağda Yıkamalı Yapı Yağ Yıkamalı Şasi, Ana Dişli Halkanın paslanmasını önler ve ayrıca dönen performansı pürüzsüz hale getirir. İki Parça Platin Kamı İki parça platin çeliğinin yeni tasarımı, platinin hizmet ömrünü uzatır. Platin ve platin kam arasındaki sürtünmeyi azaltacaktır ve kumaş üzerindeki defolu çizgileri önleyecektir. İplik Taşıyıcı Özel yapım dikey iplik mekik tekerlekleri, Likra uygularken, iğnenin hasar görmesini önler ve fazladan pamuk lifinin birikmesini ortadan kaldırır. Tasarruf edilen bir kuruş, kazanılan bir kuruştur En yaygın kullanımlı iğne ve platin türü, örme masrafını önemli ölçüde azaltır. Merkezi May Ayarı İsteğe bağlı bir merkezi may ayarı, kumaş yoğunluğunu ve gram ağırlığını hızlı ve kesin bir biçimde ayarını yapmak için makineye yerleştirilebilir. ÇAĞLIK İki-taraflı çağlık standı D8/D9 tipi alüminyum tüp çağlık Filtre Çağlık İPLİK BESLEYİCİLER Pozitif Besleyici: JF-BT2, JF-BT3 LSF-922, LSF-932, TPF-20, TPF-30. SERAMİK TİPİ İPLİK MEKİĞİ 3 Delik 2 Delik+1 İplik Kılavuz Tekeri Likra Makarası KAM Dört Parça: Örgü + 2 Askı x 1 İptal x 1 KUMAŞ SARICI Bez Sarıcı Dörtgen Kumaş Yayıcı Katlama ve pastal kumaş Sarıcı DİĞERLERİ Üç Renkli Uyarıcı Lamba Yağlayıcı İĞNELER Groz-Beckert İğneleri Şasi Klasik şasi 520mm/ Rulo için C Tipi Yağ Yıkamalı sistem Saat yönünün tersi doğrultusunda ELEKTRONİK / SÜRÜCÜ Entegre dijital kontrol paneli -3 vardiya sayaç, rpm, ve çalışma saati. - çalışma başarısızlığı alarm gösterge sistemi 380V, 50/60 Hz PCL İnsan-bilgisayar ara yüz kontrol paneli 220V, 50/60 Hz WAC Japon İğne Seçici YAĞLAYICI Mist (sis)yağ Yağlayıcı SSII30 Pulsonik 5.2 Yağlayıcı KONTROL Dijital Kontrol Paneli 3 Vardiya Dijital Kontrol Paneli Çalışma Saati Sayacı Model 3D-3F, SD-3.2F, SD-4F Silindir Çapı 10 ~ 48 Kılavuz 6G ~ 42G Besleyici 3F, 3.2F, 4F / inç Hızlandırma Yaklaşık 1.12M/S Minimum Alan Gerekliliği 24 M2 30 de

7 SD-72ER (3WT) Tek Plaka Elektronik Jakar Ringel Örme Makinesi Daha çok yönlülük! Daha çok karlılık! Daha çok yönlü moda desenler için Üç-Yol-Teknik Jakar ve Ringel SD-72ER Tek Plaka Elektronik Jakar Ringel Örme Makineleri, jakar ve Ringel işlemleri için verimli bir zemin oluşturmaktadır. Ringel Varyant seçiminize göre SD-72ER makineleri size zaman kazandırır ve ekonomik çözüm getirirler. Desenleri, değiştirirken veya rutin olarak makineyi temizlerken yeniden sıfırlayıp başlatmak oldukça basit ve seridir. Her ringel eklentisi için bir besleyici üretimi arttırır ve zamanı kısaltır. SD-72ER Jakar ve Ringel Örme Makineniz İçin Nihai Çözümünüz. TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr Modanın olduğu yerde Jakar vardır!

8 İğne Seçici İleri Üç-Yol Teknik bilgisayarlı iğne seçici sistemi silindirin üzerine yerleştirilmiştir, bu örme fonksiyonlarını kontrol eder örgü, Askı yap ve iptal desen tercihinize göre değişir. Otomatik Ringel Aparatları Her bir örgü sistemi üzerine uygulanmış kullanıcı dostu tasarım, basit ve çabuk üretim yapar. Dikey Platin Desen İğneler ve platinler daha düzgün etkileşir. İpliğin ilmek formatı alırken daha az sürtünmeye maruz kalmasını sağlar Ayrıca, pamuk lifinin birikmesini önler. Elektronik LCD Dijital Tuş Kontrol Paneli İğne seçici ile makine çalışmasını birleştirmek suretiyle uygulanmış kullanıcı dostu tasarım. Mikro Bilgisayar Talimatları Desen, olağandışı elektrik kesintisi nedeniyle dokümanların kaybolmasını önleyen makine bilgisayarındaki kalıcı bellekte muhafaza edilir. Harici USB bağlantı noktası tasarımı, desenin doğrudan transfer edilmesine olanak verir ve örme işlerini kolaylaştırır. Standart el Çağlık Alüminyum boru iplik çağlığı Memminger Filtre cağlık İki taraflı stand çağlık İplik Besleme İplik Mekikleri Kontrol Ringel pozitif besleyici A-LSF-4064TR Dört renkli M tipi Toshiba invertörü 7.5HP Motor, 380V Elektronik İplik Besleyici için Güç Birimi İğne Seçici (8 aşama İğne Seçme Çubuğu) Likra Besleyici: MER, JFE 220 Volt veya 440 Volt Şasi Klasik M tipi şasi 520 mm/kumaş rulosu için Yağlayıcı Pulsonik 5.2 Yağlayıcı Sheng Song Mist (sis) Yağ Yağlayıcı SSII30 İğne Groz-Beckert Merdane Kumaş Sarıcı Katlama ve pastal serici Diğer Çalışma Lambası Tepe havalandırma sistemi Titreşimli Üfleyici Makine Modeli SD-72ER Silindir Çapı 30 ~34 Makine Göstergeleri Besleyici Sayısı *14G~28G 30 60F 32 68F 34 72F Minimum Alan Gereksinimi 34 32m 2 *Besleyicilerin/inç sayısına bağlı olacaktır.

9 SD-1.4TE (2WT) SUNDA nın en yoğun talep gören makinesi Havlu kumaş örme makinesi, şimdi fonksiyonunu iki-yönlü teknik örme teknolojisiyle geliştirmiştir. SD-1.4TE çift yüzlü elektronik jakar, mekanik Havlu kumaş örme makinesinin üst modelidir. SUNDA nın sofistike imalat deneyimi sonucu, iğne seçici sisteminin kombinasyonu, jakar desenlerinin örülmesini sağlamak için hav yüksekliğini 4mm ye kadar size sağlar Bebek giysileri, spor giysiler, sıcak tutan kıyafetler, bornozlar, en yüksek kalitede giyim ve sanayi tekstilinde geniş uygulamaları vardır. SUNDA nın Sağlam ve Dayanıklılık ilkesi sayesinde, kaliteli doku, hızlı başlatma ve güvenilir Havlu kumaş jakar örme makinesi artık satışa hazırdır. TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr

10 Elektronik Platin Selektörü İleri İki - Yol Tekniği bilgisayarlı platin seçici sistemi, örgü ve iptal olarak deseni kontrol eder ve kolaylığınız için değiştirir. Elektronik LCD Dijital Tuş Kontrol Paneli Platin seçiciyi ve makine işletimini birleştirmek suretiyle kullanıcı dostu tasarım. Mikro Bilgisayar Talimatları Desen, olağandışı elektrik kesintisi nedeniyle dokümanların kaybolmasını önleyen makine bilgisayarındaki kalıcı bellekte muhafaza edilir. Harici USB bağlantı noktası tasarımı, desenin doğrudan transfer edilmesine olanak verir ve örme işlerini kolaylaştırır. Standart el Çağlık Alüminyum tüpleme iplik çağlık Memminger Filtre Çağlık 3 İki taraflı stand çağlık İplik Besleme İplik Mekikleri Kontrol Pozitif besleyici A-LSF-4064TR Dört renkli jakar besleyicisi M tipi Toshiba invertörü 7.5HP Motor, 380V Elektronik İplik Besleyici için Güç Birimi İğne Seçici (8 aşama İğne Seçme Çubuğu) Likra Besleyici: MER, JFE 220 Volt veya 440 Volt Şasi Klasik M tipi Şasi 520mm/ kumaş rulosu için Yağlayıcı Pulsonik 5.2 Yağlayıcı Sheng Song Mist (sis) Yağ Yağlayıcı SSII30 İğne Groz-Beckert Merdane Kumaş sarıcı Katlama ve pastal kumaş sarıcı Diğer Çalışma Lambası Tepe ve orta havalandırma sistemi Makine Modeli SD-1.4TE Silindir Çapı 30 ~38 Makine Göstergeleri *14G~28G Besleyici Sayısı 1.4F/INÇ Minimum Alan Gereksinimi 30 30m 2 *Besleyicilerin/inç sayısına bağlı olacaktır.

11 SDG-2A, 4A Çift Plaka Örme Makinesi Çoklu Uygulama Seçeneği ve Yüksek Yatırım Getirisi~ 40 yıllık deneyimli örme uzmanı ile işbirliği yaparak, SDG- 2A, 4A çift plaka Örme makinesi artık daha geliştirilmiş özelliklere sahip olup, nihai çözümleriniz için kullanıcı dostu tasarımlar sunar. Her bir kapak üzerinde hassas ölçekli bir skalalı gösterge ve kaliteli may çeliği entegre edilerek, Örme verimliliği önemli ölçüde arttırılmış ve ayar mekanizması basitleştirilmiştir. SUNDA nın Sağlam ve Dayanıklılık ilkesi sayesinde, makineler çok uzun süreli çalışmalarda bile yüksek ve güvenilir standartta performans sağlar. SDG-2A, 4A, 2:2/ 2:4/ 4:4 kam sistemini basitçe ayarlamak suretiyle örebilen çeşitli yapılara olanak vermektedir: Punto di Roma, İsviçre & Fransız Pike, Ayırıcı, dikey çizgi vs... TEKSTİL ÜRÜNLERİ Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:19/A Haramidere / Beylikdüzü / İSTANBUL Tel : Faks : info@akcamtekstil.com.tr Kumaş ileri, Üretim ileri ve Yararlar ileri! SUNDA sizin en iyi seçiminizdir.

12 Kullanıcı Dostu Tasarım Her bir kam tutucu üzerinde hassas ölçekli bir skala. Bu cihaz, ilmek uzunluklarını ayarlamada uygunluk sağlamakta ve makinenin verimliliğini arttırmaktadır. Yüksek Kalite KAM ve PİM vidalar Makineyi hassasiyetle yerleştirin. Teknisyenler her bir kumaş imalat verisini kaydını alabilir. Daha sonra aynı kumaşı üretirken, teknisyenlerin çabuk ayar yapmaları için kayıtları olacaktır. Bu ise Yaklaşık %50 Ayarlama Zamanı Kazandırmaktadır! Basittir, zaman kazandırır ve ayar yapmak için uygulama teknisyenlerine ihtiyaç kalmaz. Ayar Saatleri Kumaşları ayarlarken, Gramaj veya iğne zamanlamasında, bu cihaz silindir pozisyonunu kolaylıkla ölçebilir. Kumaş Sarıcı Fazladan tabla ve koruyucu plaka ile donatılmış olup, sarım sisteminin işlevini görememesi veya kumaş rulolarının kazara düşmesi nedeniyle kumaşları, merdaneli sarıcıyı ve makine şasisinin hasar görmesini önlemektedir. ÇAĞLIK İki taraflı çağlık standı Alüminyum Boru İplik Çağlık D8/D9 Filtre Çağlık 3 İPLİK BESLEYİCİLER Pozitif Besleyici: JF-BT2, JF-BT3 LSF-922, LSF-932, TPF-20, TPF-30. Memminger Pozitif Besleyici: MPF-20L, MPF-20K Likra Besleme Ünitesi: MER2, MER3, JFE KAM Kullanıcı dostu Kam Kapagı Tasarımı: Beher kam tutucu için bir ayar vidası. Ray (track): SDG-R Kapak 1 yol, silindir 1 yol SDG-2A Kapak 2 yol, silindir 2 yol SDG-4A: Kapak 2 yol, silindir 4 yol SDG-4A(4x4): Kapak 4 yol, silindir 4 yol Ful kamla donatılmış kam tutucu İptal kam ekstra ücretle temin edilebilir. Çekme - Germe Merdane Kumaş Sarıcı Katlayan ve pastal yapabilen çekme germe sistemi Açık en sistemi Yağlayıcı İĞNELER Groz-Beckert İğneleri Şasi M Tipi (Yağ yıkamalı sistem) Saat yönünün tersi doğrultusunda ELEKTRONİK / SÜRÜCÜ 380V, 50/60 Hz 3.7Kw/5Hp(24 ~26 ) 5.5Kw/7.5Hp(30 ~ 36 ) 7.5Kw/10Hp(38 ~46 ) 220V, 50/60 Hz 420V, 50/60 Hz 440V, 50/60 Hz YAĞLAYICI Puslu Yağdanlık SSII30 Memminger Marka Pulsonik 5.2 basınçlı yağlayıcı İplik Mekikleri M tipi Seramik tipi Likra besleyici tekerlek KONTROL Entegre dijital kontrol paneli - 3 vardiya sayaç, rpm, ve çalışma saati. Çalışmanın durmasıyla alarm gösterge sistemi PCL İnsan-bilgisayar arayüz kontrol paneli DİĞERLERİ Şasi & Kumaş üzerinde aydınlatma Kumaş tarayıcı (scanner) Titreşimli üfleme ünitesi Tepe havalandırma sistemi SDG-2A (2x2) Model SDG-4A (2x4),(4x4) SDG-R (1x1) Silindir Çapı 24 ~ 30 ~ 46 *10G ~ 16G, Ölçüm 18G, 20G, 22G, 24G, 28G, 30G *32G ~ 44G, 30 60F, 64F, 72F, 84F, 96F 32 64F, 68F, 72F, 84F, 96F, Besleyici 102F 34 68F, 72F, 84F, 96F, 108F Hızlandırma Minimum Alan Gerekliliği Yaklaşık 1.05M/S ye kadar. 24 M2 30 de

JIALONG MAKİNE CHINA JIALONG WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD. TEKSTİL ÜRÜNLERİ

JIALONG MAKİNE CHINA JIALONG WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD. TEKSTİL ÜRÜNLERİ JIALONG MAKİNE CHINA JIALONG WUXI JIALONG TEXTILE MACHINERY CO., LTD. TEKSTİL ÜRÜNLERİ JIALONG Hakkımızda W uxi Jinlong Textile Machinery Co. Ltd., firmamız Wuxi Jialong Textile Machinery Co. Ltd. tarafından

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

ÖNSÖZ. Prof. Dr. Fatma ÇEKEN Temmuz 2004 III

ÖNSÖZ. Prof. Dr. Fatma ÇEKEN Temmuz 2004 III ÖNSÖZ Ülkemizin lokomotif sektörü olarak tanımlanan tekstil sektörü, yoğun rekabet ortamında gelişimini sürdürmeye çalışmaktadır. Bu bakımdan, üretimde kalite ve verimlilik oldukça ön planda tutulmaktadır.

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı

MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı MEMMINGER-IRO yanal kafes: Bireysel bobin alımı Advanced KnIttIng Technology MEMMINGER-IRO GMBH Jakob-Mutz-Straße 7 72280 Dornstetten-Germany Tel. +49 7443 281-0 Faks +49 7443 281-101 info@memminger-iro.de

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma perf ormanslı yük sek kaliteli güçlü Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma Dokuma 2012 nin sonlarına doğru piyasaya sunulduğundan bu yana; Itema R9500, dokuma tarihininin en çok satılan,

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel Maxos LED panel, süpermarketlerin zorlu gereksinimlerini karşılayabilen pazardaki ilk LED ana devre sistemidir. Taşınabilir panel,

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \ 2016 BUNSEN BEKLERİ 680 laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r c in s g a z ile k u lla n ıla b ilir le r ^ 3 \ T ( p r e m iu m y ü k s e k ıs ı prinçten üretililir. Toplam uzunluğu 90 mm olduğundan

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ - YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ OE 2 Plus Yeni model Yarı otomatik yuvarlak şişe/pet /teneke etiketleme makinesi ve prizmatik ambalaj (köşeli cam/pet/teneke) kiti Şarap, Zeytinyağı,

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE AC-7N-790 KURULUM KILAVUZU . ÖN AYARLI PANEL VE YARDIMCI TUTUCUNUN TUTUCU PLAKASININ DOĞRULANMASI Dikiş makinesini tesisinizde kurduktan sonra, ayarlayıcıları mutlaka ayarlayın ve dikiş makinesinin

Detaylı

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri.

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri. BALYA MAKİNElerİ SİLİNDİRİK BALYA SARMA MAKİNElerİ OT TOPLAMA TIRMIKLARI PROFESYONEL ÇAYIR BİÇME makineleri www.ates.com.tr 444 33 66 Firmamız, 1963 yılında yedek parça sektörüne toptan ve perakende cıvata

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

MobiMIG Üretim Serisi

MobiMIG Üretim Serisi MobiMIG Üretim Serisi Taşınabilir Çok Yönlü Kabiliyet MIG/ MAG ELECTRODE TIG www.merkle.com.tr MobiMIG Üretim Serisi TAŞINABİLİR ÇOK YÖNLÜ KABİLİYET Merkle MobiMIG üretim serisi makineler, hem şantiye

Detaylı

Güvenlik: Öğrenciler uygulama sırasında kesici, delici, kimyasal zarar verici aletleri kullanırken dikkat etmeleri konusunda uyarılır.

Güvenlik: Öğrenciler uygulama sırasında kesici, delici, kimyasal zarar verici aletleri kullanırken dikkat etmeleri konusunda uyarılır. DERS PLANI B DERSİN ÖĞRETMENİ : BURÇE KURTULMUŞ DERS ADI: Tekstil Teknolojisi KONU: Temel Örme ve Elemanları SINIF: 10. sınıf ÖĞRENCİ TANIMLAMASI : Sınıf 13 kişilik 7 erkek 6 kız öğrenci var. Öğrencilerin

Detaylı

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI M ÇIKRM TUTUULRI VE UÇLRI Tutucu hattı ve GLSSMTE uçlar oşluklar POO sıcak cam işleme malzemeleri, mekanik hasarı azaltan yüksek dayanım, dayanıklılık ve mükemmel ısıl özelliklere sahiptir. oşluklar istenen

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu Teleskopik Kapaklar Dünyada birçok firma Teleskopik kapakları üretmekte veya satmaktadır.firmamız hacimli ve standart ürünleri sağlama yeteneğiyle, pazardaki en tepe noktasına gelmiştir. Makinalara yapılan

Detaylı

mükemmel optik etkinlik

mükemmel optik etkinlik 2010, Eylül 25 ArenaVision MVF4O4 mükemmel optik etkinlik ArenaVision MVF4O4 Açık spor stadyumları için tasarlanmış ArenaVision MVF404 ışıklandırma, spor karşılaşmalarının TV izleyicileri ve stadyumdaki

Detaylı

MarTest. Hassas Yoklayıcılar

MarTest. Hassas Yoklayıcılar GENEL BİLGİLER Modeller Standart Ekstra Uzun Uç Ölçüm aralığı Analog saat stili Skala Değerleri Hassasiyet f ges f e f u f t f w metrik S ±, mm,1 mm 13 µm 1 µm 3 µm µm 3 µm SG ±, mm,1 mm 13 µm 1 µm 3 µm

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Plastik Enjeksiyon Makinaları

Plastik Enjeksiyon Makinaları Sayfa 1 İleri teknoloji, Yüksek Kalite, Dürüst Ticaret. *** İleri teknolojileri kullanmak, CLF in her zaman en büyük hedefi olmuştur *** Ürün Grupları CLF-TX Süper Hızlı Enjeksiyon Makinaları 1966 da bir

Detaylı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı

WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı WAW-1000D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Cihazı Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

hakkımızda www.arksteknoloji.com

hakkımızda www.arksteknoloji.com hakkımızda hakkımızda Isıl işlem ve taşlama işleri yapmak amacı ile kurulan firmamız; tüm Türkiye de bir çok büyük kuruluşun indüksiyonla yüzey sertleşme ve taşlama işlerini yapmıştır. Isıl işlem sektöründe

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

BR100 Serisi Sabit Odalı Silindirik Balya Makineleri. br 120 Utility br 150 Utility br 155

BR100 Serisi Sabit Odalı Silindirik Balya Makineleri. br 120 Utility br 150 Utility br 155 BR100 Serisi Sabit Odalı Silindirik Balya Makineleri br 120 Utility br 150 Utility br 155 New Holland BR120 Utility ve BR150 Utility sabit odalı yuvarlak balya makineleri, 120 cm çapında veya 150 cm çapında

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi

WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi WAW-600D Bilgisayar Kontrol Hidrolik Universal Test Makinesi Tanımı; WAW serisi Bilgisayar kontrollü çekme test makineleri ASTM, ISO, DIN, GB ve diğer uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç

PANEL BENDER. CNC Büküm Merkezi. Kazandıran Güç Kazandıran Güç PANEL BENDER CNC Büküm Merkezi Servo Elektrik Sistem CNC Tam Otomatik Stabil Üretim(Yüksek Kalite Bükümler) Akıllı Tüketim Sistemi Hızlı Ayarlama 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji

Detaylı

MAXIMA Serisi. 500 ile 4000 Ton Arası

MAXIMA Serisi. 500 ile 4000 Ton Arası MAXIMA Serisi 500 ile 4000 Ton Arası 1 MAXIMA Hidrolik Güç Santralli İsminden de anlaşıldığı gibi; güçlü hidrolik 2 ½ plaka tasarımı ile MAXIMA serisi büyük ebatlı ürünlerin üretilmesi için tasarlamıştır.

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Kolay ve hızlı kullanım. YAZILIM GENEL ÖZELLİKLERİ Hızlı, esnek ve detaylı raporlama motoru. Personel kart, VIP kart, Günlük kart, Otel Müşterisi Kartı gibi kartları

Detaylı

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri Panorama Yumuşak yolvericiler Tüm seri Neden yumuşak yolverici? Mekanik ve elektriksel problemler için ideal çözüm Endüstride fan, kırıcı, pompa, konveyör, mikser gibi bir çok uygulamanın kalbi olan AC

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI CONQUEST V.H.P. Çok uzun yıllardır devam eden kuvars saat deneyimimizden güç alan kanatlı kum saati logolu markamız kendine has, son teknoloji makine ile donatılmış yeni Conquest V.H.P.

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

VLT Micro Drive ın gücünü hafife almayın. 1

VLT Micro Drive ın gücünü hafife almayın.  1 VLT Micro Drive ın gücünü hafife almayın www.naviga.com.tr 1 Yeni VLT Micro Drive kolaydır Montajı kolay Bağlantıları kolay Devreye alması kolay Çalıştırması kolay www.naviga.com.tr 2 Yeni VLT Micro Drive

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND.

ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. - ÜRETİM İÇİN DENGELİ ORTAĞINIZ. MARSTAND. MARSTAND ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 210 MarStand Gösterge Standları, Komparatör Standları, Salgı

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı