T.C. Bilecik İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. Bilecik İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA"

Transkript

1 KARAR NO:002 KARAR TARİHİ: muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/56 sayılı kararı doğrultusunda 15/05 ve 18/05/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize verilen yazılı önergede; Bozüyük-Karaağaç-Kandilli arasındaki 4 km.lik köy yolunun bazı kesimlerinde yol genişliğinin standartlara uygun olmadığından kazaların meydana geldiği belirtilerek, köy yolunun genişletilmesi talep edilmiştir. Belirtilen köy yolunda Komisyonumuzca yapılan inceleme de; Yolun Platform genişliğinin 5,00 mt. olduğu ancak, kurp yarıçaplarının düşük olması nedeni ile kurplarda trafiğin akışında sıkıntılar yaşanabileceği tespit edilmiştir. Yolu kullanan araç trafiğinin yoğunluğu da göz önüne alındığında yolun sağ ve sol kenarlarındaki arazi sahiplerinden muvafakat alınması kaydı ile bütçe imkânları göz önüne alınarak hazırlanacak program dâhilinde köy yolunun genişletilmesinde fayda olacağı kanaatine varılmıştır.

2 KARAR NO:003 KARAR TARİHİ: muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/57 nolu kararı doğrultusunda 21/05-22/05 ve 25/05/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize verilen yazılı önergede; Bozüyük-Yeniçepni köy yolunun 2 km.lik kısmının standartlara uygun olmadığı belirtilerek, köy yolunun genişletilmesi talep edilmiştir. Belirtilen köy yolunda 21/05/2009 tarihinde Komisyonumuz tarafından yapılan inceleme de; Yeniçepni köy yolunun devamında Metristepe köyü ve Anıt ın bulunduğu ve Anıt ın sürekli olarak diğer İllerden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığı, Metristepe törenleri esnasında oluşan yoğun araç trafiğini kaldıramayacağı düşünüldüğünden genişletilmesinde fayda olacağı kanaatine varılmıştır. Ayrıca, aynı gün verilen sözlü önergeler ile Osmaneli-Soğucakpınar, Pazaryeri-Bekdemir- Şükraniye-Ahmetler grup köy yolu ile Kınık-Küçükelmalı-Bozcaarmut köy yollarının genişletilmesi ve Söğüt-Borcak köyü ile Söğüt İlçesi arasında yeni bir yol güzergâhı açılması teklif edilmiştir. 22/05/2009 tarihinde genişletilmesi istenen Osmaneli-Soğucakpınar, Pazaryeri-Bekdemir- Şükraniye-Ahmetler grup köy yolu ile Kınık-Küçükelmalı-Bozcaarmut köy yollarında yapılan incelemelerde; Yollardaki platform genişliklerinin genelde 5,00 mt. olduğu tesbit edilmiştir. Ancak, belirtilen köy yollarının grup köy yolu olması ve gölet çevresinde mesire yerlerinin bulunması nedeni ile köy yolunu kullanan araçlarda zaman zaman yoğunluk olduğu ve böyle dönemlerde platform genişliğinin yetersiz kalabileceği görüldüğünden köy yolunun sağ ve sol kenarındaki arazi sahiplerinden muvafakat alınması kaydı ile bütçe imkanları da göz önüne alınarak hazırlanacak program dahilinde genişletme çalışması yapılmasının uygun olacağı kanaatine varılmıştır tarihinde ise yeni yol güzergâhı yapılması istenen Söğüt-Borcak köyü ile Söğüt İlçesi arasındaki arazide incelemelerde bulunulmuştur. Yapılan incelemeler neticesinde; Yol yapılması istenen güzergâhın lik harita üzerinde ve arazide İdaremiz Topografları tarafından teknik olarak incelenmesi neticesinde rapor tanzim edilmesinin uygun olacağı kanaatine varılmıştır.

3 RAPOR NO:004 RAPOR TARİHİ: İl Genel Meclisinin tarihinde yapılan 17 nci birleşimde alınan 2009/087 sayılı kararı ile Bilecik İli, Vezirhan Beldesi, Çatalçam Mevkii nde Dinçer Çimento Beton Mad. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulması planlanan Vezirhan Entegre Çimento Fabrikası ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme Başvurusunun incelenmesi talebinin incelenerek İl Genel Meclisine rapor sunmak üzere, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 16 ncı maddesi ile İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20 nci maddesi gereği komisyonumuza havale edilmiştir. muz ve Çevre ve Sağlık Komisyonu Temmuz 2009 tarihlerinde Tarım İl Müdürü Bilgin AYDIN, İl Özel İdaresi Maden Mühendisi Serhat ARABACI, İl Çevre Orman Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ömür KURT, İl Sağlık Müdürlüğü Gıda ve Sağlık Şube Müdürü Davut ÖZCAN ile beraber Bilecik İli, Vezirhan Beldesi, Çatalçam Mevkii nde Dinçer Çimento Beton Mad. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulması planlanan Vezirhan Entegre Çimento Fabrikası ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme Başvurusunun yerinde tespit edilmesi amacıyla mahallinde yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu; Bölgede kurulacak olan tesisin sanayi bölgesi içinde olması, tapulu arazilerinin bulunması, kullanacakları yolun hali hazırda kullanılan mevcut yol olması sebebiyle bir sıkıntı görülmemektedir. Fakat tesisin kullanılması sırasında filtre sisteminin çalıştırılması ve çevreye bırakacağı katı atıkların depolanması esnasında önlemlerin alınmamasıyla Çevre ve Sağlık açısından bir sıkıntının olabileceği, bununla ilgili çalışmanın Çevre ve Orman Müdürlüğü ile Çevre Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından yapılmasının daha uygun olacağının kanaatine varılmıştır. Komisyonumuzca Vezirhan Entegre Çimento Fabrikasının kurulmasında imar yönünden her hangi bir sakınca görülmemiştir. Meclisimizin takdirlerine arz ederiz.

4 KARAR NO:005 KARAR TARİHİ: 16/07/2009 muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/089 nolu kararı doğrultusunda 15/07 ve 16/07/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize sunulan teklifte; Bursa Eskişehir Fiber Optik Kablo temin ve tesisi projeleri dâhilinde İlimiz sınırlarındaki yollarda kazı çalışması yapılması için izin verilmesi talep edilmiştir. Kazı çalışması yapılması planlanan güzergahta 15/07/2009 tarihinde Komisyonumuz ve İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erol BANDIRMALIOĞLU tarafından yapılan inceleme de; İLÇESİ KÖY YOLUNUN ADI TÜLÜ KAPLAMA CİNSİ Bozüyük Saraycık Çaydere 2800 Stabilize Bozüyük Çaydere Kapanalan 50 Asfalt Bozüyük Kızılcapınar Revnak 10 Asfalt Bozüyük Erikli Ormangözle 1200 Asfalt Bozüyük Ormangözle (Köy içi) 400 Stabilize Bozüyük Muratdere (Köy içi) 600 Stabilize Bozüyük Muratdere (Köy içi) 200 Asfalt Bozüyük Muratdere (Köy içi) 100 Kilitli Taş Bozüyük Delielmacık 900 Asfalt Bozüyük Aksutekke (Köy içi) 900 Asfalt Bozüyük Aksutekke Sarıdayı 4400 Stabilize Pazaryeri Aksutekke Bozcaarmut 5200 Stabilize Pazaryeri Bozcaarmut (Köy içi) 2200 Asfalt Pazaryeri Bozcaarmut Güde 1900 Stabilize Pazaryeri Güde (Köy içi) 600 Asfalt Pazaryeri Güde Bahçesultan 1700 Stabilize Bursa Eskişehir Fiber Optik Kablo temin ve tesisi projeleri dâhilinde İlimiz sınırlarındaki Yukarıda belirtilen köy yollarında (stabilize yol toplamı : m, asfalt yol toplamı: 6060 m, kilitlitaş toplamı: 100 m) kazı çalışması yapılacağı tespit edilmiş olup yol geçiş esaslarının hazırlanacak protokolde belirtilmesi Komisyonumuzca uygun görülmüştür.

5 RAPOR NO: 006 RAPOR TARİHİ: muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/93 nolu kararı doğrultusunda 17/07 ve 20/07/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İlimiz Osmaneli İlçesi, Medetli Köyü Mezararkası Mevkiinde, tapunun H24-A-23-A-3-A pafta, 3120 numaralı 3518,03 m² lik Zekayi KARACA adına kayıtlı parsel üzerinde AKARYAKIT İSTASYONU kurulması amacıyla çizdirilen Mevzi İmar Planı ile ilgili olarak gerek yer gerekse dosya incelememiz sonucunda aşağıdaki konular tespit edilmiştir. Dosya içerisinde bütün Kurumlardan olumlu kurum görüşleri alınmış olduğu görülmüştür. Çizdirilen İmar Planı kendi parsel sınırları içerisinde kalmış, gerekli kanun hükümleri içerisinde yapılmıştır. Komisyonumuz gerekli incelemeleri yaparak çizdirilen Mevzi İmar Planının uygunluğuna karar vermiştir.

6 KARAR NO:007 KARAR TARİHİ: 29/07/2009 İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/092 nolu kararı doğrultusunda 28/07 ve 29/07/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize sunulan teklifte; Bilecik Belediyeler Birliği tarafından İlimiz Merkez, Yeniköy ve Kızıldamlar Köyleri, Uzunsırt mevkiinde "Katı Atık Bertaraf Tesisi" kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planının onaylanması talep edilmiştir. Bilecik Belediyeler Birliği tarafından İlimiz Merkez, Yeniköy ve Kızıldamlar Köyleri, Uzunsırt mevkiinde "Katı Atık Bertaraf Tesisi" kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planına ait dosya muhteviyatının incelenmesinde; Söz konusu tesisin kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planı için ilgili kurumların görüşlerinin sorulduğu ve ilgili kurumlarında uygun görüşlerinin alındığı anlaşılmış, ayrıca 28/07/2009 tarihinde Komisyonumuz ve İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Muharrem DUMANSIZOĞLU tarafından mahallinde yapılan inceleme de anılan tesisisin kurulması amacıyla çizdirilen Mevzi İmar Planının onaylanmasında İmar yönünden Komisyonumuzca her hangi bir sakınca olmadığı görülmüştür.

7 KARAR NO:008 KARAR TARİHİ: 05/08/2009 İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş tarihinde İdaremiz Genel Sekreterliğine vermiş olduğu dilekçede; tarih ve Tİ EKT-10 sayılı yazılarında Bursa-Eskişehir fiber optik kablo tesisinin yapımı için İlimiz sınırları içerisinde kalan köy yollarında çalışma izni için verilen dilekçelerinde belirtilen güzergâhta değişiklik olduğu belirtilerek, konunun yeni güzergâha göre değerlendirilmesi talep edilmektedir. Konu; İl Genel Meclisimizin tarihli toplantısında görüşülmüş olup 2009/097 sayılı kararda teklif edilen güzergâh değişikliğinin komisyonumuzca 2 (İki) gün içerisinde incelenerek rapor tanzim edilmesine karar verilmiştir. 04/08 ve 05/ tarihlerinde Komisyonumuz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erol BANDIRMALIOĞLU tarafından Tellcom firmasının teklif ettiği yeni güzergah üzerinde yapılan incelemede; Komisyonumuzca tarih ve 005 sayılı raporda belirtilen güzergahın Bozüyük Çaydere Saraycık stabilize yolunun 1400 metresinden sonra Bozüyük Belediyesi Mücavir alanına girdiği ve akabinde 4 kilometrelik Kovalıca köy yolunu takip ederek stabilize kaplamalı Kovalıca İnönü köy yolunun 700 metresinde sonra İlimiz sınırlarını terk ettiği görülmüştür. Buna göre; Bursa Eskişehir fiber optik kablo hattı İdaremizin sorumluluğu altında bulunan metre asfalt, metre stabilize ve 100 metre kilitli taş kaplamalı köy yolunuzdan geçmektedir. İLÇESİ KÖY YOLUNUN ADI TÜLÜ KAPLAMA CİNSİ Pazaryeri Güde Bahçesultan 1700 Stabilize Pazaryeri Güde (Köy içi) 600 Asfalt Pazaryeri Bozcaarmut Güde 1900 Stabilize Pazaryeri Bozcaarmut (Köy içi) 2200 Asfalt Pazaryeri Aksutekke Bozcaarmut 5200 Stabilize Bozüyük Aksutekke Sarıdayı 4400 Stabilize Bozüyük Aksutekke (Köy içi) 900 Asfalt Bozüyük Delielmacık 900 Asfalt Bozüyük Muratdere (Köy içi) 100 Kilitli Taş Bozüyük Muratdere (Köy içi) 200 Asfalt Bozüyük Muratdere (Köy içi) 600 Stabilize Bozüyük Ormangözle (Köy içi) 400 Stabilize Bozüyük Erikli Ormangözle 1200 Asfalt Bozüyük Kızılcapınar Revnak 10 Asfalt Bozüyük Çaydere Kapanalan 50 Asfalt Bozüyük Saraycık Çaydere 1400 Stabilize Bozüyük Bozüyük - Kovalıca 4000 Asfalt Bozüyük Bozüyük - Kovalıca - İnönü 700 Stabilize İdaremizin yapım ve bakımı altında bulunan yukarıda belirtilen köy yollarımızda yapılacak olan kazı çalışmasında sonra köy yollarımızın eski haline getirilmesi için çalışma izni talep eden Tellcom firması ile İdaremiz arasında protokol yapılmasının uygun olacağı kanaatine varıldığından Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce hazırlanan protokol taslağı raporumuz ekinde sunulmaktadır.

8 KARAR NO:009 KARAR TARİHİ: 11/08/2009 İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/102 nolu kararı doğrultusunda 10/08 ve 11/08/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize sunulan teklifte; İlimiz Osmaneli İlçesi, Selçik Köyü, Çoraklar mevkiinde bulunan, Tapunun H23-B-15-B pafta ve Şehir İmar Planının H23-B-15-B-3-B pafta, 131 ada 238 numaralı m² Nuran YILMAZ adına kayıtlı parsel üzerinde, "Akaryakıt ve LPG Satış İstasyonu" kurulması amacıyla çizdirilen İmar Planının onaylanması talep edilmiştir. 10/08/20009 tarihinde konu ile ilgili dosya muhteviyatının incelenmesinde, 11/08/2009 tarihinde ise mahallinde yapılan incelemede; İlimiz Osmaneli İlçesi, Selçik Köyü, Çoraklar mevkiinde bulunan, Tapunun H23-B-15-B pafta ve Şehir İmar Planının H23-B-15-B-3-B pafta, 131 ada 238 numaralı m² Nuran YILMAZ adına kayıtlı parsel üzerinde, "Akaryakıt ve LPG Satış İstasyonu" kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planı için ilgili kurum görüşleri İl Özel İdaresince alınmış, ilgili kurum görüşleri doğrultusunda ilgilisince Mevzii İmar Planı çizdirildiği, Şehir Plancıları Odasınca tarihinde sayı ile vize edildiği, Jeolojik etüt raporu düzenlenerek tarihinde Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünce onaylandığı, tespit edilmiş olup, söz konusu İmar Planının onaylanmasında komisyonumuzca her hangi bir sakınca görülmemiştir.

9 RAPOR NO:010 RAPOR TARİHİ: İl Genel Meclisinin tarihinde yapılan 42 inci birleşimde alınan 2009/133 sayılı kararı ile İlimiz, Merkez, Başköy - Kızıldamlar - Yeniköy Köyleri, Uzunsırt mevkiinde, Bilecik Belediyeler Birliği tarafından "Katı Atık Bertaraf Tesisi" yaptırılması amacıyla çizdirilen ve İl Genel Meclisinin tarih ve 2009/098 sayılı kararı ile kabul edilen İmar Planına, 3194 sayılı İmar Kanunu 8/b maddesi gereğince askı aşamasında, Başköy Köyü ve Kızıldamlar Köyü Muhtarlıklarınca yapılan itirazların incelenerek İl Genel Meclisine rapor sunmak üzere komisyonumuza havale edilmiştir. muz ile Çevre ve Sağlık Komisyonumuz 12 Kasım 2009 tarihinde Başköy ve Kızıldamlar Köylerinde yapılan inceleme neticesinde; Bilecik Belediyeler Birliğinin İlimiz, Merkez, Başköy - Kızıldamlar - Yeniköy Köyleri, Uzunsırt mevkiinde yapmayı planladığı Katı Atık Bertaraf Tesisi"nin çöp ayrıştırma tesisi olduğu, çevreye ve tarım arazilerine her hangi bir zararının olmayacağı, hatta toplanan katı atıkların düzenli bir şekilde bertaraf edilmesini sağlayarak katı atıkların çevre üzerine olan baskısını hafifleteceği, ayrıca katı atık bertaraf tesisinin yer altı suyu ve çevre kirliliğini azaltacağı görülmüştür. Sonuç olarak Bilecik Belediyeler Birliğinin İlimiz, Merkez, Başköy - Kızıldamlar - Yeniköy Köyleri, Uzunsırt mevkiinde yapmayı planladığı Katı Atık Bertaraf Tesisi"nin hayata geçirilerek işletilmesi halinde İmar yönünden olumsuz bir etkisinin olmayacağı komisyonumuzca tespit edilmiştir.

10 Rapor No:011 Rapor Tarihi: muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/129 sayılı kararı doğrultusunda 01/12 ve 02/12/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize gelen teklifte; İlimiz, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesinde yer alan, 3013a1 pafta, 160 ada, 203 parselde kayıtlı, Mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresi'ne ait, Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisli, Hamidiye İdadisi (Ertuğrul Gazi İlkokulu) binasının Kültür, Turizm ve Kongre Merkezi olarak kullanılmak üzere Bilecik Üniversitesi'ne kira karşılığı tahsis edilmesi talep edilmiştir. Komisyonumuzca yapılan inceleme ve değerlendirmeler neticesinde; İlimiz, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesinde yer alan, 3013a1 pafta, 160 ada, 203 parselde kayıtlı, Mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresi'ne ait, Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisli, Hamidiye İdadisi (Ertuğrul Gazi İlkokulu) binasının Kültür, Turizm ve Kongre Merkezi olarak kullanılmak üzere Bilecik Üniversitesi'ne kira karşılığı tahsis edilmesi hususunda, Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3587 sayılı kararında belirtilen Anılan taşınmazın tahsisinin onaylı restorasyon projesinde belirtilen işlevler dışında kullanılmaması koşuluyla uygun olduğuna karar verildiği, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün 25 Eylül 2009 tarih ve B.16.0.KVM /6/491/ sayılı yazıları ile de Kültür ve Turizm Bakanlığına olan tahsisin kaldırılmasına müsaade edildiği anlaşıldığından; 1-Mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresi'ne ait İlimiz, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesinde yer alan Hamidiye İdadisi (Ertuğrul Gazi İlkokulu) binasının Kültür ve Turizm Bakanlığına İl Genel Meclisinin tarih 2005/60 sayılı kararı ile yapılan tahsisin kaldırılması, 2-Söz konusu binada kütüphanecik hizmetlerinin devam ettirilerek İlköğretim, Ortaöğretim ve İlçe halkının istifadesine sunulmasına devam edilmesi, 3-Binada yapılacak uygulamalardan önce Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ndan gerekli izinlerin alınması, 4-Yukarıda belirtilen hususlar ve amacı doğrultusunda kullanılması şartıyla Mülkiyeti Bilecik İl Özel İdaresi'ne ait İlimiz, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesinde yer alan Hamidiye İdadisi (Ertuğrul Gazi İlkokulu) binasının aylık 50,00 TL kira bedeli mukabilinde 10 (On) yıllığına kira karşılığı tahsisi komisyonumuzca uygun görülmüştür.

11 Rapor No:012 Rapor Tarihi: muz İl Genel Meclisimizin tarih ve 2009/168 sayılı kararı doğrultusunda 21/12 22/12 ve 23/12/2009 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize gelen teklifte; İlimiz Merkez İlçesi, Gökpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün İşletme Ruhsat numaralı 2. grup ocak sahasında Mermer Kesme Tesisi kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planının onaylanması talep edilmiştir. Komisyonumuzca dosya muhteviyatı ile mahallinde yapılan inceleme ve değerlendirmeler neticesinde; İlimiz Merkez İlçesi, Gökpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün İşletme Ruhsat numaralı 2. grup ocak sahasında Natura Mermer Mad.İnş.San.Tic. tarafından kurulması planlanan Mermer Kesme Tesisi için ilgili kurum görüşlerinin İl Özel İdaresince alındığı, kurumlardan gelen görüşler doğrultusunda ilgili firma tarafından Mevzii İmar Planı çizdirilerek Şehir Plancıları Odasına tarihinde sayı ile vize edildiği, Jeolojik etüt raporu düzenlenerek tarihinde 324 numara ile Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından da onaylandığı anlaşıldığından, İlimiz Merkez İlçesi, Gökpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün İşletme Ruhsat numaralı 2. grup ocak sahasında Mermer Kesme Tesisi kurulması amacıyla çizdirilen Mevzii İmar Planının onaylanmasında imar yönünden her hangi bir sakınca görülmemektedir.

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu. Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 12 / 04 /2013 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu. Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 12 / 04 /2013 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 12 / 04 /2013 muz, İl Genel Meclisimizin 03/04/2013 tarihli 2013/58 sayılı kararı doğrultusunda 08-12/04/2013 tarihleri arasında toplanmıştır. ilk toplantıda görev bölümü yaparak,

Detaylı

T.C TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.09.2015 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 10.09.2015 tarih ve 91352717-310-01/2691 sayılı yazı okundu. Trabzon

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU- Meclis I.Başkan Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN,Rahmi BALFİDAN,Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA muz, İl Genel Meclisinin 08.05.2014 tarih ve 2014/083 sayılı kararı doğrultusunda 12-16 Mayıs 2014 tarihlerinde toplanmıştır. İlk toplantıda

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011 Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 nin Mayıs 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Köy-Altyapı Hizmetleri Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 14.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 04.03.2011 tarih ve 2011/41 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10-11-14 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel Meclisimize sunulan tekliflerde;

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Birleşim : 06/01/2011 Karar Tarihi : 06/01/2011

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Birleşim : 06/01/2011 Karar Tarihi : 06/01/2011 Konu: Mevzii Đmar Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Đlimiz Merkez Alaköy Köyü sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti AKA Madencilik Đthalat Đhracat San. Tic. Ltd. Şti. adına kayıtlı taşınmaza Mevzi Đmar

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu. Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 27 / 02 /2013 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu. Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 27 / 02 /2013 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 27 / 02 /2013 muz, İl Genel Meclisimizin 06/02/2013 tarihli 2 nci toplantısının 3'ncü birleşiminde alınan 2013/14 sayılı kararı doğrultusunda 25-26-27/02/2013 tarihlerinde toplanmıştır.

Detaylı

T.C VAN İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI

T.C VAN İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI T.C Karar Tarihi: 02.01.2006 Karar No : 1 İlimiz Merkez Çitören Köyü sınırları içerisinde bulunan ve tapunun Van K50d 15/d pafta ile 7-8-9-224-226 nolu parsellerde Mevzi İmar Planı yapmak amacıyla Valiliğimize

Detaylı

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 02 Şubat 2016 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 352 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2410 Dönemi : Ocak 2014 Geliş Tarihi : 27/12/2013 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ Đl Genel Meclisinin 2010 Ekim ayı mutat toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 04/10/2010-10.00 1- Açılış ve Yoklama. 2- Đl Özel Đdaresi (II)

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Gelir Tarifesinin Kabulü

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Gelir Tarifesinin Kabulü Karar No : 61 Konusu : TARİFE KOMİSYONU. Evrak No : 333 Dönemi : Eylül 2014 Geliş Tarihi : 18/08/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Mali Hizmetlet Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Hesap İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

BAŞKAN: ALP KARGI KATİP : EMEK ÖZGÜR AKDENİZ : MESUT ÖZKARACALAR

BAŞKAN: ALP KARGI KATİP : EMEK ÖZGÜR AKDENİZ : MESUT ÖZKARACALAR MERZİFON BELEDİYE MECLİSİNİN 03/KASIM/2015 SALI GÜNÜ SAAT 17.00 DE YAPMIŞ OLDUĞU KASIM/2015 AYI OLAĞAN BİRLEŞİMİNDEN ÇIKARTILAN KARAR ÖZETİ ===================================================================

Detaylı

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM 2013 Temmuz (7) 1-1 08 Temmuz 2013 Pazartesi 10.00 İl Gen. Mec. Sal. 2- Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması. * İDARİ TEKLİFLER 3- Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyü Köy İhtiyar Kurulu kararı

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı

İMAR VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI Hasan KARAÇOBAN Şube Müdürü (Mak. Müh.) Jeofizik Mühendislik Hizmeti: Çankırı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden sağlanmaktadır.

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 09/08/2018 tarihinde saat 15:20 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 30/07/2018 tarihinde saat 14:00 de Emirbeyazit Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

H. Necmi BAYKAN Sayit CİNER Mahmut ŞAHİN Meclis Başkanı Kâtip Kâtip

H. Necmi BAYKAN Sayit CİNER Mahmut ŞAHİN Meclis Başkanı Kâtip Kâtip Karar Tarihi 01.08.2012 Dönem No 2012/8 Birleşim No 1 Karar No 205 Oturum No 1 Toplantı No 1 hazır bulunan (27) üyenin iştirakiyle Meclis Başkanı H. Necmi BAYKAN ın başkanlığında 28 üye ile toplandı. İlimiz

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı?

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı? KOMİSYON KARAR RAPORU Sayfa No : 1 Karar Rapor Tarihi : 01/10/2012 Kararla İlgili Teklif No : Sözlü öneri Mevcut Durumun Tanımlanması : İl Genel Meclisinin Eylül/2012 toplantısının 03.09.2012 tarihli birinci

Detaylı

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER Karar Tarihi : 01.04.2016 Karar No : 41850698.301.05-51 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, yapılacak ilk mahalli

Detaylı

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon)

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon) 417 Mülkiyeti Belediyemize ait Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi, 3721 ada, 4, 5 ve 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazların satışlarının yapılması talebinin görüşülmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 09/08/2018 tarihinde saat 15:20 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 04.06.2015 tarih ve 45914605/1119 sayılı Emlak ve Mülkiyeti Belediyemize ait Karşıyaka Şemikler Mahallesi 45 pafta 5998 parsel sayılı 317,39 m2 miktarındaki taşınmaz üzerinde

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı Üniversitenin mülkiyetinde, yönetiminde ve

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETME VE PAZARLAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.05.2011 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in izinli olup yurtdışına çıktığından Belediye Başkan Vekili Hüdai BARUT Başkanlığında ve hoş geldiniz

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İl Genel Meclisi

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İl Genel Meclisi KARAR NO : 2011/213 KARAR TARİHİ : 05 EYLÜL 2011 hazır bulunan (29) üyenin iştirakiyle Meclis Başkanı H. Necmi İlimiz Merkez ilçesi Yeniköy köyü ve Göksu çayı üzerinde kurulması düşünülen Doğankaya, Şambayat,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.09.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.09.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.09.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Araç Talebi. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisinin 07/09/2015 tarihli oturumunda Komisyonumuza

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 302 Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesinde, 4677 ada, 1 parsel, 4678 ada, 1 parsel, 4685 ada, 1 parsel, 4687 ada, 1 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alan ve civarında yapılmış olan 1/5000 ölçekli nazım

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ 579 ADA 2 PARSEL

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ 579 ADA 2 PARSEL PLAN DEĞİŞİKLİĞİ ONAMA SINIRI f f l TİCARET ALANI I I I I.... «=j PLAN DEĞİŞİKLİĞİ ONAMA SINIRI M M AKARYAKIT VE SERVİS İSTASYONU ALANI ANTALYA BÜYÜKŞEHİR (AKSU) BELEDİYESİ PINARLI MAHALLESİ 579 ADA 2

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı ESKİŞEHİR KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 261 SAYILI BİLECİK- ESKİŞEHİR GÜNDEMİ TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI TARİHİ: 29/07/2011 / 06/ 2010 NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU Planlama Alanı : Bolu ili, Mengen ilçesi, Kadılar

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇELİK ŞEHİR PLANLAMA KASAPLAR MH. VASIFÇINAR CAD.

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü AĞUSTOS AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 67: Gündemin birinci maddesi; İncesu belediyesi ile Kadastro Müdürlüğü arasında yapılacak olan protokolün görüşülmesine dair Fen İşleri Müdürlüğünün 01.08.2012 tarih

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.05.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Ahmet KÜTÜK

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 07.01.2013 Karar No : 1 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığına ait olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Kadastronun 72 Pafta, 5732 Ada, 2 Parselde kayıtlı

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ K. No. Karar Tarihi KARAR ÖZETLERİ 228 03.11.2014 229 03.11.2014 230 04.11.2014 231 05.11.2014 232 06.11.2014 233 06.11.2014 Yurtdışına gidecek olan İl Genel Meclis Üyesi Metin ÇAKIR ın Kasım ayı toplantıları

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

- (Karar No: 128/2016) 1 / 4

- (Karar No: 128/2016) 1 / 4 Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır 1 2 3 (Karar No: 126/2016) (Karar No: 127/2016) (Karar No: 128/2016) 22/02/2007 Tarih

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2015 YILI MART AYI KARAR ÖZETLERİ

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2015 YILI MART AYI KARAR ÖZETLERİ K. No. Karar Tarihi KARAR ÖZETLERİ 57 02.03.2015 58 02.03.2015 59 02.03.2015 60 03.03.2015 61 03.03.2015 62 04.03.2015 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 39 uncu maddesi; Vali, Kamu Mali Yönetimi ve

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 21/02/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 21/02/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 21/02/2014 muz, İl Genel Meclisinin 04.02.2014 tarihinde yapılan 2. Toplantısında alınan 2014/023 sayılı kararı doğrultusunda 10-21 Şubat 2014 tarihlerinde toplanmıştır. İl Genel

Detaylı

ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 3 Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçmesuyu Analizleri Gölet, Liman, Baraj gibi Projelerin inşasında kullanılacak yapı ve inşaat 4

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi Dönemi : 2011 Konusu: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Yeniceharuniye Toplantı : Haziran Ayı İlköğretim Okulunun bulunduğu N36. B25.D pafta Birleşim : 1 3689 parselde kayıtlı 4.783,60 m2 lik taşınmazın Oturum

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA 114 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- t Konu: Korkuteli 177 parsel NİP. X EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0 1 5 BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Karar Tarihi : 07.12.2015 Karar Numarası : 161

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Karar Tarihi : 07.12.2015 Karar Numarası : 161 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.02.2014 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 11.02.2014

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 159 KARAR 159: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Aytül TOKGÖZLÜ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 160 KARAR 160- İlçenin Denizli

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 482 Talas Belediyesinin, Yenidoğan Mahallesi'nde 27 ada, 302, 289 ve 415 parsel numaralı taşınmazların bulunduğu alanda 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü *BD030723282* T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sayı : 13019137-301.05.01-09/09/2015 Konu : Meclis Kararları İlanı(Temmuz-Eylül) BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNE Belediye Meclisimizin

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 22 Ağustos 2013 PERŞEMBE YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 28743 Mükerrer YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2014 OCAK AYI TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETİDİR.

İL GENEL MECLİSİNİN 2014 OCAK AYI TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETİDİR. İL GENEL MECLİSİNİN 2014 OCAK AYI TOPLANTISINDA ALINAN LARIN ÖZETİDİR. S. NO TARİHİ SAYISI 1 06.01.2014 1 2 06.01.2014 2 3 06.01.2014 3 4 06.01.2014 4 5 07.01.2014 5 6 07.01.2014 6 ÖZETLERİ İl Özel İdaresine

Detaylı