T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/ T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 17/07/ /16 Üniversitemiz tarih ve /15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu toplantısında, Kurul üyelerine bilgi vermek üzere Üniversitemiz Yönetim Kurulu yetkileri Rektörlük Makamına devredildiğinden aşağıdaki konular, Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ tarafından 16.1.ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİNE EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE KAYIT YAPTIRACAK YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETİ Üniversitemiz Tıp Fakültesine eğitim-öğretim döneminde kayıt yaptıracak yabancı uyruklu öğrencilerin öğrenim ücretinin örgün öğrenim ücretinin 3 (üç) katı olarak ödenmesi konusu görüşüldü. Üniversitemiz Tıp Fakültesine eğitim-öğretim döneminde kayıt yaptıracak yabancı uyruklu öğrencilerin öğrenim ücretinin örgün öğrenim ücretinin 3 (üç) katı olarak ödenmesinin uygun olduğuna karar verildi. Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 16.2.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HAKAN F. ÖZTOP UN, MİM SANAYİ KAZANLARI A.Ş. VE FIRAT TTO TARAFINDAN İMZALANAN AR-GE PROJESİ SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA, FIRAT TEKNOKENT BÜNYESİNDEKİ FIRAT TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ADI GEÇEN FİRMADA DANIŞMANLIK YAPMASI Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Makina Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan F. ÖZTOP un, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Mim Sanayi Kazanları A.Ş. ve Fırat TTO tarafından imzalanan Ar-Ge projesi sözleşmesi kapsamında, adı geçen firmaya 14 (ondört) ay süre ile danışman olarak görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Makina Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan F. ÖZTOP un, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Mim Sanayi Kazanları A.Ş. ve Fırat TTO tarafından imzalanan Ar-Ge projesi sözleşmesi kapsamında, adı geçen firmaya 14 (ondört) ay süre ile danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi.

3 16.3.ÜNİVERSİTEMİZ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ GENEL GAZETECİLİK ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ EMRAH AYDEMİR İN, 348 (ÜÇ YÜZ KIRK SEKİZ) GÜN SÜRE İLE THE STATE UNİVERSITY OF NEW YORK AT BUFFALO/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Emrah AYDEMİR!in, 348 (üç yüz kırk sekiz) gün süreyle The State University of New York Buffalo/Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesine ilişkin tarih ve46336 sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Emrah AYDEMİR!in, The State University of New York Buffalo/Amerika Birleşik Devletleri nde, 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi kapsamında tarihleri arasında 348 (üç yüz kırk sekiz) gün süre ile yolluksuz-yevmiyesiz aylıklı izinli olarak Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi.

4 16.4.ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRLÜK OKUTMANI BETÜL HASTAOĞLU ÖZBEK İN, TARİHİ İTİBARİYLE TERFİSİNİN YAPILMASI Üniversitemiz Rektörlük Okutmanı Betül Hastaoğlu ÖZBEK in, tarihi itibariyle terfilerinin yapılması konusu görüşüldü: Üniversitemiz Rektörlük Okutmanı Betül Hastaoğlu ÖZBEK in tarihinden itibaren 2914 Sayılı Kanunun ve 9. Maddelerine göre terfisin yapılmasının uygun olduğuna karar verildi.

5 16.5.PROFESÖR ATAMALARI Personel Daire Başkanlığı nın, profesör atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna karar verildi. A) DOÇ. DR. OKTAY BURMA NIN TIP FAKÜLTESİ KALP DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı nda açık bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Oktay BURMA nın Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve /15.4-A sayılı kararı ile oluşturulmuş bulunan jüri raporları incelenerek görüşüldü: 2547 Sayılı Kanunun Değişik 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri nde belirtilen şartları da taşıdığı anlaşıldığından, Doç. Dr. Oktay BURMA nın Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilerek atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine karar verildi.

6 16.5.PROFESÖR ATAMALARI Personel Daire Başkanlığı nın, profesör atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna karar verildi. B) DOÇ. DR. FATİH KÜLAHÇI NIN FEN FAKÜLTESİ FİZİK BÖLÜMÜ NÜKLEER FİZİK ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Fen Fakültesi Fizik Bölümü Nükleer Fizik Anabilim Dalı nda açık bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Fatih KÜLAHÇI nın Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve /15.4-B sayılı kararı ile oluşturulmuş bulunan jüri raporları incelenerek görüşüldü: 2547 Sayılı Kanunun Değişik 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. maddesi ile 2547 Sayılı Kanun un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. maddeleri çerçevesinde Yükseköğretim Kurulu'nca tarihli toplantısında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri nde belirtilen şartları da taşıdığı anlaşıldığından, Doç. Dr. Fatih KÜLAHÇI nın Fen Fakültesi Fizik Bölümü Nükleer Fizik Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilerek atanması hususundaki Yönetim Kurulu uygun görüşünün Rektörlük Makamına arz edilmesine karar verildi.

7 aşağıdaki konular Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kutbettin DEMİRDAĞ tarafından ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI BİLİM DALINA YERLEŞTİRİLEN DR. FATMA NUR ÖZ ÜN UZMAN KADROSUNA ATANMASI 57. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalına yerleştirilen Dr. Fatma Nur ÖZ ün Uzman kadrosuna atanması konusu görüşüldü: Kadro aktarmasının aşağıda belirtildiği şekilde yapılmasının uygun olduğuna, gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına karar verildi. UZMAN KADROSU Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda serbest bulunan 1. Derece Uzman Kadrosunun, Tıp Fakültesi Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

8 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ Üniversitemiz Birimlerinin akademik kadro ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla Birimlerde boş bulunan öğretim üye ve elemanlar kadrolarının aşağıda belirtilen birimlere aktarma yapılmasının ve atama yapılmak üzere izin verilmesinin uygun olduğuna; Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına karar verildi. PROFESÖR KADROLARI : 1. Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Göğüs Hastalıkları anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 2. Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Tıbbi Biyokimya anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 3. Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Tıbbi Mikrobiyoloji anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 4. Tıp Fakültesi Fizyoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Fizyoloji anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 5. Tıp Fakültesi Radyoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi, 6. Mühendislik Fakültesi Konstrüksiyon ve İmalat anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Teknoloji Fakültesi Üretim Metalurjisi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 7. Mühendislik Fakültesi Kimyasal Teknolojiler anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Teknoloji Fakültesi Mekanik anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 8. Mühendislik Fakültesi Devreler ve Sistemler anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Teknoloji Fakültesi Yapı anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 9. Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

9 10. Fen Fakültesi Biyokimya anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 11. Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı fakültenin Eğitim Programları ve Öğretim anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 12. İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Çağ Tarihi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Eski Çağ Tarihi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 13. İlahiyat Fakültesi Tefsir anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Türk Edebiyatı anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 14. Fen Fakültesi Matematiğin Temelleri ve Matematik Lojik anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, aynı Fakültenin Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 15. Tıp Fakültesi Psikiyatri anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Profesör kadrosunun, Veteriner Fakültesi Zootekni anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

10 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ DOÇENT KADROLARI : 1. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Doçent kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi,

11 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ YARDIMCI DOÇENT KADROLARI : 1. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, aynı Fakültenin Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 2. Tıp Fakültesi Radyoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, aynı Fakültenin Anesteziyoloji anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 3. Veteriner Fakültesi Genetik anabilim dalında serbest bulunan bir adet 3. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 4. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikası anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 5. Tıp Fakültesi Acil Tıp anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikası anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 6. Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 2. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 7. Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Mekatronik anabilim dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, İletişim Fakültesi Araştırma Yöntemleri anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 8. Baskil Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı programında serbest bulunan bir adet 1. derece Yardımcı Doçent kadrosunun, Karakoçan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

12 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROLARI : 1. Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi anasanat dalında serbest bulunan bir adet 1. derece Öğretim Görevlisi kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi, 2. İletişim Fakültesi Genel Gazetecilik anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 3. Elazığ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümünde serbest bulunan bir adet 4. derece Öğretim Görevlisi kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi, 4. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Elazığ Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 5. Kovancılar Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığında serbest bulunan bir adet 1. derece Öğretim Görevlisi kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi, 6. Tıp Fakültesi Nöroloji anabilim dalında serbest bulunan üç adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Kovancılar Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 7. Karakoçan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programında serbest bulunan bir adet 1. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, aynı Yüksekokulun Çocuk Gelişimi programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 8. Tıp Fakültesi Nöroloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Karakoçan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 9. Tıp Fakültesi Nükleer Tıp anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 10. Tıp Fakültesi Nükleer Tıp anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 11. Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 12. Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

13 Bankacılık-Sigortacılık programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 13. Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Adalet programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 14. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 15. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 16. Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz anabilim dalında serbest bulunan bir adet 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 17. Keban Meslek Yüksekokulunda serbest bulunan bir adet 2. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik programına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

14 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ OKUTMAN KADROLARI : 1. Rektörlükte serbest bulunan iki adet 4. derece Okutman kadrosunun, İlahiyat Fakültesi Tefsir (Kıraat) anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 2. Rektörlükte serbest bulunan bir adet 4. derece Okutman kadrosunun, Yabancı Diller Yüksekokulu ( İngilizce) bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 3. Rektörlükte serbest bulunan bir adet 5. derece Okutman kadrosunun, Yabancı Diller Yüksekokulu ( İngilizce) bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 4. Rektörlükte serbest bulunan üç adet 6. derece Okutman kadrosunun, Yabancı Diller Yüksekokulu ( İngilizce) bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 5. Rektörlükte serbest bulunan iki adet 7. derece Okutman kadrosunun, Yabancı Diller Yüksekokulu ( İngilizce) bölümüne aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi, 6. Yabancı Diller Yüksekokulunda (İngilizce) bölümünde serbest bulunan bir adet 5. derece Okutman kadrosuna atama yapılmak üzere izin verilmesi,

15 16.7. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI : 1. Tıp Fakültesi Nöroloji anabilim dalında serbest bulunan bir adet 4. derece Araştırma Görevlisi kadrosunun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama anabilim dalına aktarılarak atama yapılmak üzere izin verilmesi,

16 16.8.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. M. HALİDUN KELEŞTEMUR UN, 2547 SAYILI KANUNUN 40/B MADDESİ UYARINCA, TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL SÜRE İLE MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİNDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. M. Halidun KELEŞTEMUR un 2547 Sayılı Kanun un 40/b maddesi uyarınca, Melikşah Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü nde görev süresinin tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile uzatılmasına ilişkin tarih ve Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. M. Halidun KELEŞTEMUR un 2547 Sayılı Kanun un 40/b maddesi uyarınca, Melikşah Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü nde görev süresinin tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile uzatılmasının uygun olduğuna karar verildi.

17 16.9. ÜNİVERSİTEMİZ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ BİLGİT SAĞLAM IN, ERASMUS PLACEMENT PROGRAMI KAPSAMINDA HAMBURG ÜNİVERSİTESİ/ALMANYA DA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Bilgit SAĞLAM ın, ERASMUS Placement Programı kapsamında Hamburg Üniversitesi/Almanya da Türkoloji alanında staj yapacağından, tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile görevlendirilmesine ilişkin tarihli Fakülte Yönetim Kurulu kararı ve sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Bilgit SAĞLAM ın, ERASMUS Placement Programı kapsamında Hamburg Üniversitesi/Almanya da Türkoloji alanında staj yapacağından, 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi kapsamında tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile yolluksuz-yevmiyesiz aylıklı izinli olarak Almanya da görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi.

18 16.10.ÜNİVERSİTEMİZ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ COĞRAFYA BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ AŞIR YÜKSEL KAYA NIN, ERASMUS PLACEMENT PROGRAMI KAPSAMINDA NATİONAL OF İRELANS MAYNOOTH/İRLANDA DA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Araştırma Görevlisi Aşır Yüksel KAYA nın, Erasmus Placement Programı kapsamında National University of Irelans Maynooth/İrlanda da CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) alanında staj yapacağından, tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile görevlendirilmesine ilişkin tarihli Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ve sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Araştırma Görevlisi Aşır Yüksel KAYA nın, Erasmus Placement Programı kapsamında National University of Irelans Maynooth/İrlanda da CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) alanında staj yapacağından, 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi kapsamında tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile yolluksuz-yevmiyesiz aylıklı izinli olarak İrlanda da görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi. Rektör E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.07.2015 2014-2015/16

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.07.2015 2014-2015/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.06.2015 Cuma Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

2011 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI *

2011 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI * ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ 14 2 2 Uluslararası Ticaret Bölümü 3 2 2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 8 3 3 Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü 3 3 Pedodonti 2 2 2 Ortodonti 2 1 1 EDEBİYAT FAKÜLTESİ 60 2 1 14 17

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

2012 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI

2012 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ 14 1 1 Turizm İşletmeciliği Bölümü 5 1 1 ALANYA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 6 2 2 İşletme Mühendisliği Bölümü 6 2 2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 14 10 10 Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER 1.3.1 Tıp Fakültesi Dekanlığı 84815794 1.3.1.1 Dekanlık Yönetici Sekreterliği 37621853 1.3.1.2 Kurullar/Komisyonlar 67232086 1.3.1.2.1 Fakülte Kurulu 45453893 1.3.1.2.2 Fakülte Yönetim Kurulu 93364427

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM ADI YÖK TARAFINDAN BELİRLENEN ASGARİ KADRO SAYISI NORM HESABI NEYE GÖRE YAPILABİLİR? EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3 Bölüm düzeyinde (4/2) EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 Anabilim Dalı düzeyinde (4/2) FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016 ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.03.0 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 9 3 0 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI 209 YILI NORM KADRO PLANLAMASI REKTÖRLÜK UYGULAMALI BİRİMLER ANTROPOLOJİ FİZİKİ ANTROPOLOJİ PALEOANTROPOLOJİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİ PREHİSTORYA PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ 3 2 2 BİYOLOJİ FEN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 09.04.2013 Salı Günü saat 17.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI Ağlasun Meslek Yüksekokulu 2016-2017 BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 3.03.2017 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 88 29 117 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 2016-2017 GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 17.10.2016 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 95 30 125 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Büyük PUAN 27241 84,529 84,529 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Eğitim Fakültesi 48 17

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Eğitim Fakültesi 48 17 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI AKADEMİK BİRİMLER BÖLÜM VE PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI VE AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARI* Fakülte, YO, MYO, Araş. Merkezi, Bölüm ve Programlar Tam Zamanlı Öğr.Üyesi Sayısı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13.01.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖK ASGARİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ COĞRAFYA BÖLÜMÜ DOĞU DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ FELSEFE BÖLÜMÜ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TARİH

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015 Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.09.05 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 9 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 3 3 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.09.2013 2012-2013/19

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.09.2013 2012-2013/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2 1 ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 0 0 0 0 REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/10/2012 2012-2013/1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/10/2012 2012-2013/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/10/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ınbaşkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki ANKARA ÜNİVERSİTESİ / DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ / BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ / İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 1 23.12.2016-06.01.2017 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=55361

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Akademik Birim Bölüm Program Program Eğitim Dili Seviyesi Türü Ebelik Balıkesir Sağlık Hemşirelik Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.01.2005 2005/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.01.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEMİZE "ÖĞRETİM ÜYESİ" ALINACAKTIR FAKÜLTE / BİRİM BÖLÜM / PROGRAM ANABİLİM DALI / BİLİMDALI UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO UNVANI KADRO SAYISI Klinik

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: Öğrenci Değişimi Meslek okulu Kod 11.3 11.3 01.9 01.9 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Organik Tarım Organik Tarım 01.9 Seracılık 01.9 Seracılık 0.9 0.9 0. 0. 0.9 0.9 Bankacılık ve

Detaylı

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki ANKARA ÜNİVERSİTESİ / DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ / BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ / İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 1 23.12.2016-06.01.2017 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=55361

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 1 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 8 3 11 Bilgisayar Programcılığı 68 46 114 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 31 26 57 Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Sayı : 96231259-700-1400262127 Konu : Deneme Veritabanları Duyurusu 09.12.2014 DAĞITIM YERLERİNE Üniversitemizde deneme

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2004 2004/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.05.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

2010 YILI AKADEMĠK BĠRĠMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARININ ALANLARA GÖRE DAĞILIMI*

2010 YILI AKADEMĠK BĠRĠMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARININ ALANLARA GÖRE DAĞILIMI* 2010 YILI AKADEMĠK BĠRĠMLER BÖLÜM ve PROGRAM BAZINDA SCI, SSCI ve AHCI de TARANAN YAYIN SAYILARININ ALANLARA GÖRE DAĞILIMI* Fakülte,YO,MYO, Araş. Merkezi, Bölüm ve Programları Tam Zamanlı Öğr.Üyesi Sayısı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 05.02.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar Yıllık Programlar Özel Koşul Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Ücreti BAĞIMLILIK VE ADLİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Adli Bilimler

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Fen Fen Bilgisayar ve Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik Okul Öncesi Sınıf Bilgiler Türkçe Puan Türü Genel Kont.

Detaylı

2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015)

2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015) 2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ (26.03.2015) Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 5 2 7 Bilgisayar Programcılığı 64 44 108 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 30.05.2016 Saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programlar Kontenjanlar Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği 1 0 *Bu Ana Bilim Dalında Yabancı Dil zorunludur. Bitki Koruma 2 1 Biyoloji

Detaylı

İLAN AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ İNTERNET SİTESİNDEKİ AKADEMİK-AKADEMİK KADRO İLANLARI KISMINDA YAYINLANMIŞTIR.

İLAN AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ İNTERNET SİTESİNDEKİ AKADEMİK-AKADEMİK KADRO İLANLARI KISMINDA YAYINLANMIŞTIR. 22726 İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Arap Dili ve Belagatı Öğr.Gör. 1 1 22727 İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Öğr.Gör. 3 1 22728 İletişim Fakültesi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI KADRO PLANLAMASI (Yönetmeliğin ve 4.6 maddeleri uyarınca)

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI KADRO PLANLAMASI (Yönetmeliğin ve 4.6 maddeleri uyarınca) TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI PLANLAMASI (Yönetmeliğin 4.2-4.4-4.5 ve 4.6 maddeleri uyarınca) TALEP BATI DİLLERİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI (PR.) 4/5 6 3 3

Detaylı

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU

TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MARDİN ARTUKLU TeskilatKodu Ad Hiyerarsisi HiyerarsiSirasi 994694 REKTÖRLÜĞÜ REKTÖRLÜĞÜ 0 74804604 ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÜRLÜĞÜ 854 604560 084 96547 99866 6806 ANLAŞMAZLIK

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 14/10/2011 2011-2012/6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 14/10/2011 2011-2012/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/10/2011 Cuma Günü Saat 17:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

BİRİM KİMLİK KODU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ REKTÖR YARDIMCILIĞI -1

BİRİM KİMLİK KODU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ REKTÖR YARDIMCILIĞI -1 BİRİM KİMLİK KODU REHBERİ BİRİM KİMLİK KODU BİRİM ADI 17578975 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 82857840 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 85679348 REKTÖR YARDIMCILIĞI -1 46208761 REKTÖR YARDIMCILIĞI -2 25996008

Detaylı

Fırat Üniversitesi Taban Puanları

Fırat Üniversitesi Taban Puanları 0-03 Fırat Üniversitesi Taban Puanları 0-03 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Fırat Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

Puan Türü. Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji (Açıköğretim) Alman Dili ve Edebiyatı

Puan Türü. Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji (Açıköğretim) Alman Dili ve Edebiyatı Program Adı Fakülte Bölüm Açıköğreti m Açıköğreti m Açıköğreti m Açıköğreti m Diş Hekimliği Eczacılık Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ PROGRAMLAR ANABİLİM DALI ÖĞRENCİ KONTENJANI YÜKSEK DOKTORA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KONTENJANI YÜKSEK DOKTORA YÜKSEK VE DOKTORA İÇİN İSTENEN KOŞULLAR BAHÇE

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 1 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 8 3 11 Bilgisayar Programcılığı 36 31 67 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 23 15 38 Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.12.2016 Saat 10:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SIRA NO BİRİMİ ANABİLİM DALI 1019512 İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Çalışma Eko.ve End.İlişkileri Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Arş.Gör. 6 1 Çalışma

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18.07.2017 Saat 16:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte Dekanları... 5 İdari ve Akademik Kurullar... 5 Fakülte Kurulu...

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 09/09/ : /22

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 09/09/ : /22 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/11/2014-61402 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 09/09/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 22.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

21 16/12/ /1 5. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına,

21 16/12/ /1 5. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına, 1 16/1/008 008/1 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Ekteki Akademik kadrolara kullanma izni alınmasına, Karar No.-Üniversitemizce ilan edilen

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 5 5 5 - Zihin Engelliler Eğitimi 1 1 1 - Zihin Engelliler

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 03/06/2014 Toplantı Sayısı : 390 Karar Sayısı : 3291 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3291- Ankara Üniversitesi üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6.maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANABİLİM

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11/07/2012 Çarşamba Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

Enfeksiyon Hastalıkları PROFESÖR 1 Klinik ve deneysel yanık infeksiyonlarında deneyimli olmak.

Enfeksiyon Hastalıkları PROFESÖR 1 Klinik ve deneysel yanık infeksiyonlarında deneyimli olmak. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Enfeksiyon Hastalıkları PROFESÖR 1 Klinik ve deneysel yanık infeksiyonlarında deneyimli olmak. Genel Cerrahi PROFESÖR 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon DOÇENT 2 Tıbbi Patoloji DOÇENT

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 03.03.2016 Saat 14.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KTÜ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI KADRO ÜNVANI

KTÜ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI KADRO ÜNVANI 1001283 Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Uzman 5 1 Tıp Fakültesi mezunu 1001271 Of Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Arş.Gör. 6 1 1001270 Beden Eğitimi ve Spor YO Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi Öğr.Gör.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 17/12/2014 Toplantı Sayısı : 402 Karar Sayısı : 3421 3421- Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6. maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 28/05/2015-19291 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Balcalı Hastanesi Başhekimliği *BENNLYL5* Sayı : 18649120-900/ Konu : Doğum Yardımı PERSONEL İŞLERİ BİRİMİNE Aile ve Sosyal Politikalar

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları 10415218 İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 10509147 EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI > EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI 10530310 İSLAM

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ AKÇAKALE MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI 0 ORGANİK TARIM 0 8 PAZARLAMA TEKSTİL TEKNOLOJİSİ 8 BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU Toplam Öğrenci Sayısı : 8 BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi ABD Eğitimin Felsefesi, Sosyal

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz ilgili Birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19 Üniversitemiz Senatosu 07/07/2011 Perşembe günü Saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı