T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)"

Transkript

1 Tarih ve Sayı: 03/07/2019-E.9453 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA5BMB6H* Sayı : / Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanlığı kliniğinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımı ; 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 22. maddesinin (d) fıkrası uyarınca (DOĞRUDAN TEMİN USULÜ) alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde KDV hariç fiyat teklifinizi vermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini rica ederim. e-imzalıdır Ali AYDIN Fakülte Sekreteri V. Sır a No 1 Mal ve Kalemin Adı ve Kısa Açıklaması ALJİNAT 500 Adet 2 PEMBE MUM Miktar Birim UBB Marka Birim Fiyat (TL) 200 Kutu 3 REZİN ESASLI YAPIŞTIRICI 10 Adet Tutar (TL) 4 COMPOUND ÖLÇÜ MADDESİ (TİP 1 ÇUBUK 200 Kutu YEŞİL) 5 PORSELEN AĞIZ İÇİ TAMİR KİTİ 2 Kutu 6 POLİKARBOKSİL AT SİMAN 50 Adet 7 GEÇİCİ KRON 100 Kutu Ali Şevki Erek Yerleşkesi Diş Hekimliği Fakültesi, Merkez/Tokat Tel: Faks: E-Posta: satinalma.dishekimligi@gop.edu.tr Elektronik ağ: Bilgi için: F.Özcan Satınalma Birim Kep Adresleri : gaziosmanpasa.universitesi@hs03.kep.tr gou@hs01.kep.tr (tebligat adresi) gaziosmanpasauni.hastane@hs03.kep.tr Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 AKRILİĞİ ( LİKİT TOZ ) 8 POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ 1. ÖLÇÜ 9 POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ 2. ÖLÇÜ 10 POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ ENJEKTÖR UCU 11 ENJEKTÖR ATIK KUTUSU 50 Kutu 25 Kutu 10 Kutu 150 Adet KDV HARİÇ GENEL TOPLAM Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla)... karşılığında vermeyi / yapmayı taahhüt ederim. İKİNCİ BÖLÜM Teslimat sürenizi ve KDV oranınızı 6-7. Maddelerde belirtiniz. Bu bölümün altına kaşenizi vurunuz ve yetkili imzanızı atınız. FİRMA KAŞE ADI SOYADI İMZA 1- Son Başvuru Tarih ve Saati 2- Teklif Başvuru Yeri 3- Tekliflerinizi verebileceğiniz Teklife Esas Genel Hususlar 05/07/2019 Cuma günü Saat: Tel&Faks- : : Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT satinalma.dishekimligi@gop.edu.tr e-posta adresine ya da numaralı faksa gönderebilirsiniz.

3 şekiller 4- Doğrudan alım duyurusunun görüleceği yerler 5- Teklif Türü 6- Teslimat sürenizi buraya belirtiniz 7- KDV oranını buraya belirtiniz. 8- Kaşenizi vurduktan sonra yetkili imzasını da teklif cetvelinin altına atınız. 9- Teknik şartname ekte yer almaktadır. 10- Teslimat yeri ve Şartları Kargo veya posta yoluyla gönderecekseniz zarf kaşeli imzalı olarak kapatılmış olmalıdır. : Satın alma Birimimiz ve web adresidir. : Birim fiyat üzerinden değerlendirilecektir. Kısmi teklif verilebilecektir.şartlı teklifler kabul edilmeyecektir. Birden fazla fiyat teklifi kabul edilmeyecektir.. Gün Ay %... Teklifinizi sunacağınız belgeyi kaşeledikten sonra teklif verme yetkiliniz tarafından imza atılacak ve teklifiniz yazı ile de belirtilecektir. Değerlendirme de öncelik fiyat esas esası olacaktır. Ancak kliniklerde ki sorumlular tarafından malzemenin klinik koşullarına uygunluğu, marka model tercihleri ya da teslimat süreleri değerlendirmede yer alacaktır.numune konusunda teknik şartnamede yer alan bilgiler esastır. Şartnamede numune istenmemişse ve daha sonra numune talep edilirse verilen süre içerisinde istekliler numunelerini vermek zorundadır. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ayniyat Birimi teslim yeridir. Vereceğiniz tekliflerde ki bilgiler teslimat süresi, marka, model, ubb vb. gibi belirleyici unsurlar sipariş mektubuna esas olacağından açıklayıcı olmalıdır. Siparişler zamanında ve tam olarak teslim edilmelidir. TEKNİK ŞARTNAME 1- ALJİNAT a- ISO 1563 niteliklerine uygun olmalıdır. b- Alçılarla mükemmel uyumlu olmalıdır c- Tozsuz olmalıdır d- Paketler en az 500 gr olmalıdır e- En az 5μm detay vermelidir f- Kremsi yumuşak içeriği sayesinde kolay karıştırılabilmelidir. g- Yüksek yırtılma direnci ve elastikiyete sahip olmalıdır. h- Tadı hoş olmalıdır. i- En az 5 yıl raf ömrü olmalıdır

4 j- Hasta ve ürün güvenirliği sağlamak amacıyla tüm ürünlerin üzerinde lot numarası ve ürünün özelliklerini belirten orijinal etiketleme ve markalama yapılmış olmalıdır. Orijinal ambalajın üzerinde herhangi bir şekilde sonradan etiket v.s. yapıştırılmamalıdır. 2- PEMBE MUM a- Çok amaçlı kullanım için elastik modelasyon mumu olmalıdır. b- Regular mum olmalıdır c- Total protezlerde mum duvar hazırlanması, protetik dişlerde kapanış kaydı alınması ve laboratuar uygulamalarında geniş kullanım alanı olmalıdır. d- Erime aralığı <%5 olmalıdır. e- Deformasyona dirençli olmalı ve soğuduktan sonra boyutsal stabilitesini korumalıdır. f- Ölçüleri 18.6x8.9cm olmalıdır. g- Ambalajları 500gr lık paketlerde ve 23 yaprak şeklinde olmalıdır. h- Ağız ortamıyla aynı renkte pembe olmalıdır. i- Yapraklar yapışkan olmalı ve kolay şekillenebilmelidir 3- REZİN ESASLI YAPIŞTIRICI a- Ürün dual-curing ve anaerobik curing özellikte, resin bazlı olmalıdır. b- İnce, 18 µm kalınlığında film tabakası oluşturmalıdır. c- Mükemmel bağlanmanın sağlanabilmesi ve post-operatif hassasiyetin engellenebilmesi için ürün MDP monomer içermelidir. d- NaF iyonları içermeli ve flor serbestlemelidir. e- Set içerisinde en az 1 ml değerli metal primeri olmalıdır. f- Set içerisinde; Havasız ortam yaratmak için en az 6 ml şırınga şeklinde jel (oxyguard), 2 adet kesilmiş mine ve dentine uygulanan self- etch adezivler (4 er ml ), 5 gr şırınga şeklinde katalizör görevi gören A pastası, rengi veren ve A pasta ile karıştırıldığında simantasyonu sağlayan 4,6gr B pasta, ışığı bloke eden kapak ve gerekli diğer aksesuarlar olmalıdır. g- İstenildiğinde satın alınabilecek 4 farklı renk seçeneği olmalıdır.( TC, LIGHT, WHITE, OPAK) h- Laminate yapıştırmak için özel Light rengi olmalıdır. i- Veneer simantasyonu, metal porselen ya da kompozit inley, onley, kron ve köprü simantasyonu, adeziv köprüler ve splint simantasyonu, kök kanal postları ya da döküm metal post simantasyonu yapılabilmelidir. j- Amalgam restorasyonlarının bağlanmasında kullanılabilmelidir 4- COMPOUND ÖLÇÜ MADDESİ (TİP 1 ÇUBUK YEŞİL) a- Ölçü kaşığı kenarlarına tatbik etmek için kullanılacaktır. b- Koyu yeşil renkte ve çubuk formda mum olmalıdır. c- Isı ile şekillendirilmelidir ve yeterli çalışma süresi sağlamalıdır. d- Doku ile uyumlu olup net ayrıntı vermelidir. e- Uygulandığı kaide materyali ile tutuculuğu iyi olmalıdır. f- En az 15 adetlik kutularda olmalıdır. g- En az 110 gr. ağırlığında olmalıdır.

5 h- Ağızda çok hızlı sertleşmemelidir. i- Üretim ve son kullanma tarihi üzerinde olmalı ve miadı en az 18 ay olmalıdır. j- Ambalaj üzerinde üretildiği ülke adı, üretici firmanın adı veya logosu, katalog numarası yazılı olup bu yazı silinmeyecek şekilde olacaktır. Numune görülecektir 5- PORSELEN AĞIZ İÇİ TAMİR KİTİ a- Diş ile ilgili tüm kırıkların direkt tamirini mümkün kılan universal bir adeziv sistem olmalıdır. b- Kırılmış seramik ya da kompozit veneer/köprülerin ağız içi tamiri, kırılmış tüm seramik restorasyonların ağız içi tamiri, açığa çıkmış kök yüzeyleri ya da kırılmış seramik ve kompozit inlay, onlaylerin ağız içi tamirinde kullanılabilir olmalıdır. c- Kit Self-etch adeziv sistemi bonding ajanı, kalaylama işleminin yerini alan metal primer, silan bağlama ajanı, opaker ve en az %40 fosforik asit içeren jel asit içermelidir. d- Kit içeriği en az 6 ml Bond Primer, en az 5 ml Bond, en az 1 ml metal primer, en az 4 ml silan bağlanma ajanı, en az 6 ml fosforik asit, en az 4.0 gr Opaker,en az 1 adet karıştırma kabı, en az 1 adet ışık bloke eden kapak, en az 2 x 50 adet tek kullanımlık fırça, en az 1 adet fırça sapından oluşmalıdır. e- Son kullanma tarihi, teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır. f- Numuneler komisyon tarafından seçilecektir. 6- POLİKARBOKSİLAT SİMAN a- Kron-köprü simantasyonunda kullanmak için olmalıdır. b- En az 80 gr toz ve 40 ml. likit ve ölçeği olmalıdır. c- Toz Zn, Mg, Al oksit ve isorik asit içermelidir. d- Likit akrilik asit, maleic asit anhidrid ve distile su içermelidir. e- Radyo opak görüntü vermelidir. f- Prospektüsü içerisinde olmalıdır. g- Ambalaj üzerinde üretildiği ülke adı, üretici firmanın adı veya logosu, katalog numarası yazılı olup bu yazı silinmeyecek şekilde olmalıdır. h- Kolay karıştırılabilmeli, homojen, topaklanmayan bir yapı elde edilebilmeli i- Yeterli çalışma süresi sağlamalı. j- Numune görülecek. 7- GEÇİCİ KRON AKRILİĞİ ( LİKİT TOZ ) a- Ağız içerisinde kullanıma uygun beyaz renkli, toz ve likitten oluşmalı. b- Akriliği ince grenli olmalı. c- Cila yapımına uygun olmalı. d- Kullanımı kolay ve sertleşme süresi optimum olmalıdır. e- 100 gr toz 60 ml likit şeklinde olmalıdır. 8- POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ 1. ÖLÇÜ ISO 4823 niteliklerine uygun Tip 0 Putty kıvamda olmalıdır.

6 Çok yüksek vizkositeli olmalıdır. Alçılarla mükemmel uyumlu olmalıdır. Polivinilsloksan esaslı olmalıdır. Ürünler en az 300 ml ambalajlı baz- katalizörden oluşmalıdır. Sabit protezlerde, çift ya da tek aşamalı teknikle kullanılmaya uygun olmalıdır. Toplam çalışma zamanı 1,30 dk, 23ºC ağızda boşluğunda kalma süresi 2,30 dk, toplam donma süresi 4dk olmalıdır. En az 3 yıl raf ömrü olmalıdır Elastik geri dönüş kapasitesi %99 dan büyük olmalıdır Boyutsal stabilitesi (24 saat ) sonra %-0,20 den küçük olmalıdır. Sıkıştırma direnci %1-3 aralığında olmalıdır. Shore A final sertliği 60 (± 2) olmalıdır. Ölçü detayının rahatlıkla görülebilmesi için mavi renkli olmalıdır. ) Biyo-uyumlu olmalıdır Rengi tercihen mavi olmalıdır. Emetik etkiye karşı tatlı nane aromalı olmalıdır. Ambalajı ilk kullanıcı tarafından açılabilecek düzenekte olmalıdır. Lot numarası ve son kullanım tarihi hem dış kartonda hem de ambalajın altında belirtilmelidir. Orijinal Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte verilmelidir. Hasta ve ürün güvenirliği sağlamak amacıyla tüm ürünlerin üzerinde lot numarası ve ürünün özelliklerini belirten orijinal etiketleme ve markalama yapılmış olmalıdır. Orijinal ambalajın üzerinde herhangi bir şekilde sonradan etiket v.s. yapıştırılmamalıdır. 9 POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ 2. ÖLÇÜ a-iso 4823 niteliklerine uygun Tip 3 Extra Light Body (extra akışkan) kıvamlı olmalıdır. b- Alçılarla mükemmel uyumlu olmalıdır. c-polivinilsloksan esaslı olmalıdır. Ürün en az 2 adet en az 50 ml kartuş şeklinde baz ve katalizör ve en az 12 adet sarı renkli / orta boy karıştırma ucundan oluşmalıdır. 1:1 oranda karışmalıdır. d- Sabit protezlerde tek ya da çift aşamalı teknikle kullanılabilmelidir. e-toplam çalışma zamanı 2 dk, 23ºC ağızda boşluğunda kalma süresi 3,30 dk, toplam donma süresi 4.00dk olmalıdır. Bu özellikler kartuş üzerinde de belirtilmelidir. f- En az 3 yıl raf ömrü olmalıdır

7 g-elastik geri dönüş kapasitesi %99,5 ten büyük olmalıdır h- Boyutsal stabilitesi ( 24 saat ) sonra %-0,20 den küçük olmalıdır. i- Shore A final sertliği 45± olmalıdır. j- Sıkıştırma direnci min-max 5% aralığında olmalıdır. k- Emektik etkiye karşı tatlı nane aromalı olmalıdır. l- Rengi sarı olmalıdır. m- Ölçü detayının rahatlıkla ayırt edilebilmesi için sarı renkli olmalıdır. n- Hidrofilik ve tiksotropik özelliklere sahip olmalıdır. o-hem kartuş hem de paket üzerinde ürünün son kullanma tarihi ile lot numarası bulunmalıdır. p- Hasta ve ürün güvenirliği sağlamak amacıyla tüm ürünlerin üzerinde lot numarası ve ürünün özelliklerini belirten orijinal etiketleme ve markalama yapılmış olmalıdır. Orijinal ambalajın üzerinde herhangi bir şekilde sonradan etiket v.s. yapıştırılmamalıdır. 10.POLİVİNİYL SİLOKSAN ÖLÇÜ MADDESİ ENJEKTÖR UCU a-silikon karıştırma tabancalarında kullanılan 50 ml lik kartuşlara uygun karıştırma ucu olmalıdır b- Sert plastikten imal edilmiş olmalıdır. c-sarı renkte olmalıdır. d- Tek kullanımlık olmalıdır e-kartuşta bulunan katalizör ve bazın eşit bir şekilde karışımını sağlayacak sistemde olmalıdır f- Kartuşa geçecek iç kısmı 2 girişten oluşmalıdır. g- En az 48 lik paketlerde olmalıdır. 11.ENJEKTÖR ATIK KUTUSU a- Malzeme kova, kapak ve kilitli kapak olmak üzere üç parçadan oluşmalıdır. b- Malzeme plastik olacak ve kullanılan plastik polipropilen maddesinden olacaktır. c- Tıbbi atık kutusu delinmeye, yırtılmaya, kırılmaya dayanıklı, su geçirmez, sızdırmaz olacaktır. d- Tıbbi atık kutusunun kapak rengi kırmızı, gövde rengi sarı olacaktır. e- Tıbbi atık kutusunun kapağı kesinlikle kilitli olacaktır. f- Tıbbi atık kutusunun kapağı üzerinde kilitli bir küçük kapak daha olacaktır. g- Tıbbi atık kutusunun taşınmasını kolaylaştırmak için kapağın iki tarafında kendinden tutamaçlan olacaktır.

8 h- iç kapak kapatıldığında kesinlikle açılmayacaktır. i- iç kapakta iğneleri, bisturi uçlarının ve diğer enfekte olmuş aletlerin çıkartılabileceği tırnak olmalıdır. j- Tıbbi atık kutusunun üst kapağında ve gövde yüzeyinde tıbbi atık (UKA) sembolü olarak bulunmalıdır. k- - Tıbbi atık kutusunun hacmi 5 lt olmalıdır l- Malzemeler yer kaplamaması için iç içe geçmiş olarak kolilerde bulunmalıdır.

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 10/07/2018-E.10378 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKV4PU75* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 19/10/2018-E.15622 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5U4YANB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 23/02/2018-E.3276 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEAM40NYT* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz.

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz. Tarih ve Sayı: 15/11/2017-E.17991 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENU4K1E8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/01/2018-E.628 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE844A3S3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :2 Numara plak ve kulak çubuğu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 19/12/2017-E.20052 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4NKBC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 05/02/2018-E.1990 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEZL4ZSS8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Elektronik kilit sistemi malzemeleri alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 11/07/2017-E.10727 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3JBRL* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Diş Üniti kolu ve aspiratör ucu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla)..

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla).. Tarih ve Sayı: 11/09/2018-E.13430 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEND4VKT8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT Tarih ve Sayı: 10/12/2018-E.18227 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELCB4VTC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 28/11/2017-E.18811 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKA4LM7Z* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/09/2017-E.14203 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENF43D8S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

Teklife Esas Genel Hususlar. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT

Teklife Esas Genel Hususlar. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT Tarih ve Sayı: 15/11/2018-E.16972 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENUB34JU* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 29/03/2019-E.4927 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEZPBCJRV* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme ve laboratuvar malzemesi alımı hk.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ

C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ 1. ISO 4823 standartlarında Tip 0 Putty ölçü olmalıdır. 2. İki aşamalı ölçü alma tekniği için 1. ölçü malzemesi 3. Ölçü malzemesi Polysiloksan malzemeden yapılmış olmalı. 4. Standart

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 13/09/2017-E.14183 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4DY0H* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU 1. Keskin undercut ve revetman modelleri ile tüm seramik tekniklerinde güdük dublikasyonu için kullanılmalıdır. 2. Yüksek derecede akışkan olmalıdır. 3. 24 saat sonraki sertliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu Tarih ve Sayı: 28/03/2017-E.5140 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA532BNS* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 13/03/2018-E.4193 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5N4E710* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 19/03/2018-E.4503 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4EVC2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant ve gövde yapısı alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 30/10/2018-E.16073 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4YJ4S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Kırtasiye malzemesi alımı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 20/02/2017-E.2969 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P3RETN* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 22/03/2019-E.4449 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE84BCAZ1* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant Alımı Teklif Mektubu ve Şartnamesi Hk.

Detaylı

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir.

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir. AKIŞKAN KOMPOZİT SET 1. Akışkan kıvamda hibrit yapıda 2. Küçük kavitelerin doldurulmasında, fissürlerin örtülmesinde, andırkatların kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU (İlgili Firmalara)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU (İlgili Firmalara) Tarih ve Sayı: 07/08/2018-E.11877 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEND4U0Y7* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı (Plak, vida) Hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ - Ürün şırınga formunda olmalıdır. - Ürün şırınga içinde kalan miktar görülebilecek yapıda olmalıdır. - Ürün ambalaj miktarında en az 3 ml olmalıdır. - Ürün mavi renkte olmalıdır.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 05/10/2018-E.14784 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKV49NBP* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. Teklif Mektubu

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. Teklif Mektubu Tarih ve Sayı: 11/04/2017-E.5847 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F329AS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. Teklif Mektubu Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI 1. Kendiliğinden polimerize olacak ışık uygulaması gerektirmeyecektir. 2. Florid salınımı yapacaktır. 3. Dentine bağlanma kuvveti en az 3 Mpa olacaktır. 4. Diş sert dokuları

Detaylı

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU AİRFLOW TOZU 1. Airflow cihazı ile dental temizleme işlemlerinde kullanıma uygun olmalıdır. 2. İnce granüllü ve beyaz renkte olmalıdır. 3. 300 gramlık şeffaf plastik şişelerde olmalıdır. 4. Son kullanma

Detaylı

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG FOSFORİK ASİT JELİ 1. Kavitelerde tabanı ve duvar kısımlarını asitleme amacıyla kullanılmalıdır. 2. Fosforik asit oranı %36 olmalıdır. 3. Jel kıvamında olmalıdır. 4. Şırınga bazında olmalı ve şırıngalar

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/05/2017-E.7579 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEL53SS04* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Yaklaşık Maliyet Hesabı Tespiti Hk. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.4294 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEBE4EM3A* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/07/2017-E.11154 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN3J1E6* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Cihaz alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

ALJİNAT ÖLÇÜ MADDESİ RENK DEĞİŞTİRMEYEN

ALJİNAT ÖLÇÜ MADDESİ RENK DEĞİŞTİRMEYEN ALJİNAT (kromatik) 1. ISO 1563 niteliklerine uygun olmalıdır. 3. Tozsuz olmalıdır 4. Paketler 453gr. Olmalıdır 5. 23ºC/73ºF de iyonu giderilmiş su ile karıştırma başladıktan sonra; Karıştırma süresi 30

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 26/03/2018-E.4945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEL547C1M* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı Hk. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

KRON KÖPRÜ REVATMANI

KRON KÖPRÜ REVATMANI PORSELEN METALİ 1. Yüksek korozyon direnci sunmalı ve özellikle dental porselenler için üretilmiş olmalıdır. 2. DIN 17006 ve DIN 13912 standartlarına uygun olmalıdır. 3. Ağırlıklı olarak Nikel-Krom alaşımından

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 26/12/2018-E.19195 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENDB5LRB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik malzemesi alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 09/10/2018-E.14955 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BECD49E8R* Sayı :32319748-934.01.15/ Konu :Teklif vermeye davet hk TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 14/12/2018-E.18577 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKRBBCVU* Sayı :32319748-934.02.04/ Konu :Diş Protez Laboratuvar Hizmeti Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

03/12/2018 Pazartesi günü Saat: 16/00 Tel&Faks

03/12/2018 Pazartesi günü Saat: 16/00 Tel&Faks Tarih ve Sayı: 30/11/2018-E.17764 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENUB4KP2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 09/11/2018-E.16660 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENDBDM2B* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır.

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. Meta Biomed METACEM için Kullanım Talimatları Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. ENDİKASYONLAR: - Kron ve köprüler (Seramik, kompozit, porselen metali)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 07/08/2017-E.12188 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6E39VD3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları GC Türkİye Kış Kampanyaları 2012-2013 G-ænial G-ænial Bond Görünmez Estetik restorasyonlar yaratma sanatı Tek aşamalı, çift seçenekli bonding ister mineyi asitle, ister direkt uygula Eşsiz Bir kompoziyon:

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 05/11/2018-E.16405 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELMBDNJF* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Yaklaşık Maliyet Tespiti Hesabı İLGİLİ FİRMALARA Fakültemiz

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E.13674 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında

Detaylı

ALJİNAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

ALJİNAT TEKNİK ŞARTNAMESİ IŞINLI BASPLAK : - 50 lik ışık almayacak nitelikte ambalaj içerisinde olmalıdır. - Ön Yüzeyi 5 dakika ve Arka Yüzeyi 5 dakika Olmak Üzere Toplam 10 dakikada Polimerize olmalıdır - Polimerizasyon sonrası

Detaylı

Etkileyici Ölçüler Virtual

Etkileyici Ölçüler Virtual Etkileyici Ölçüler Hidrofilik hassas ölçü maddesi Hidrofilik: Doğru anda Hidrofili ve temas açısı Mükemmel Islanabilirlik Mükemmel nem değiştirme karakteristikleri Hidrofili suya olan afinite hassas ölçü

Detaylı

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi 1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi Ürün Kodu Ürün Adı 2012 Fiyatları KORUYUCU DİŞ HEKİMLİĞİ ÜRÜNLERİ 47056 Clinpro Cario L-POP 40'lı Paket 315 67001 Clinpro Prophy Powder (4 x

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 011 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

KAPSÜL AMALGAM 1 LİK

KAPSÜL AMALGAM 1 LİK TOZ AMALGAM 1. İçeriği % 69,2 gümüş, % 18,6 kalay, % 11,9 bakır ve % 0,3 çinko şeklinde olmalıdır. 2. Non gamma 2 fazında olmalıdır 3. Kutu 31 gr toz formunda olmalıdır. 4. Ürünler %30 special, %70 İrregular

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. Erkan SUVEYDAS. Kırtasiye Malzemesi Alımı. Mal/Hizmet Cinsi Mal/Hizmet Özellikleri Miktarı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. Erkan SUVEYDAS. Kırtasiye Malzemesi Alımı. Mal/Hizmet Cinsi Mal/Hizmet Özellikleri Miktarı Satınalan Birim Talep Eden Birim Talep Eden Birim Sorumlusu Dosya Numarası Satınalma Usulü Satınalma Memuru SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Muhtelif Birimler Erkan SUVEYDAS Kırtasiye Malzemesi Alımı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 04/10/2018-E.14663 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE84493T5* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Yaklaşık Maliyet Hesabı Araştırması Hk. YAKLAŞIK MALİYET

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit.

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M Oral Care 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M post ve kor çözümleri. RelyX Fiber Post 3D nin sağladığı faydalar. Daha kısa sürede öngörülebilir sonuçlar. Biliyoruz ki endodonti

Detaylı

Ç.Ü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ PROTEZ LABARATUVAR HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

Ç.Ü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ PROTEZ LABARATUVAR HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ DOKÜMAN NO: KLN-PR-2 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 5 1.AMAÇ: Protez laboratuarındaki hizmetlerin düzenlenmesidir. 2.KAPSAM: Laboratuarda verilecek tüm hizmetleri,

Detaylı

MUMLAR (WAXES) Yrd. Doç. Dr. Seda CENGİZ

MUMLAR (WAXES) Yrd. Doç. Dr. Seda CENGİZ MUMLAR (WAXES) Yrd. Doç. Dr. Seda CENGİZ Mumlar genel olarak oda ısısında katı halde bulunan termoplastik materyaller olarak tanımlanır. diş hekimliğinde kullanılan mumların içinde şu maddeler bulunabilir:

Detaylı

Dişhekimliğinde MUM. Prof Dr. Övül KÜMBÜLOĞLU. Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Dişhekimliğinde MUM. Prof Dr. Övül KÜMBÜLOĞLU. Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dişhekimliğinde MUM Prof Dr. Övül KÜMBÜLOĞLU Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi MUM Dişhekimliğinde kullanılan mumlar genellikle 2 veya daha fazla

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 3781 1563/ 20/07/2016 Konu : Teklife Davet Kurumuinuzun ihtiyacı olan (25) kalem KIRASİYE MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

Ölçü Çözümleri. Otomatik Karıştırma Cihazı. Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite. ile hassas ve kusursuz ölçü.

Ölçü Çözümleri. Otomatik Karıştırma Cihazı. Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite. ile hassas ve kusursuz ölçü. Ölçü Çözümleri Pentamix Lite Otomatik Karıştırma Cihazı Hava kabarcıkları ile uğraşacak kadar zengin misiniz? Yeni Pentamix Lite ile hassas ve kusursuz ölçü. Bütün 3M ESPE Ölçü Materyalleri için Otomatik

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Son derece estetik İnanılmaz kolay Estetik sonuçlar Kendinden sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass CEM, verimlilik,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Taşlıçiftlik Kampüsü Merkezi Yemekhanede kullanılmak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TEHLİKELİ MADDE ENVANTERİ

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TEHLİKELİ MADDE ENVANTERİ DOKÜMAN NO: TY-LST-5 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 6 Adı Etken maddesi Tipi Kullanım Saklama Etkşime Temas Kullanıldığı Yer Taşıma Tehlikeli Miadı Stok Koşulları

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Temizlik Materyalleri alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı TEKLİF MEKTUBU Evrak Tarih ve Sayısı: 04/01/2016-2 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BEL5A86Z* Sayı : 13474560-934.01.11- Konu : Piyasa Araştırması TEKLİF MEKTUBU Üniversitemiz

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME ARKANSAS TAŞI Periodontal aletlerin uygun ve etkin bir şekilde bilenmesi işleminde kullanılacak özellikte olmalıdır.

Detaylı

KOMPOZİT BİTİM VE POLİSAJ REFİL

KOMPOZİT BİTİM VE POLİSAJ REFİL KOMPOZİT CİLA REFİL 1. Orijinal ambalajında 30 adet kupa şeklinde bitim lastiği olmalıdır 2. Bitim diskleri restorasyon üzerinde renkleşme oluşturmaması için metal mandrel içermeyecektir. 3. Cila lastikleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

MAL ve MALZEME ALIM İLANI

MAL ve MALZEME ALIM İLANI MAL ve MALZEME ALIM İLANI Satınalan Birim Talep Eden Birim SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür Müdürlüğü Talep Eden Birim Sorumlusu Mustafa HACOĞLU Tel 0224 294 01 80 Dosya Numarası İlkyardım

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALI Protetik diş tedavisi, dişlerin şekil, form, renk bozuklukları ve diş eksikliklerinin tedavi edilmesinde, fonasyon, estetik ve çiğneme etkinliğinin sağlanmasında etkili

Detaylı

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI)

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) 1 / 12 Malzeme Kodu : JENA026 METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44054 SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİM Düzenleme Tarihi : 17/06/2015

Detaylı