NEW HOLLAND FR SERĠSĠ KENDĠYÜRÜR SĠLAJ MAKĠNALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NEW HOLLAND FR SERĠSĠ KENDĠYÜRÜR SĠLAJ MAKĠNALARI"

Transkript

1 NEW HOLLAND FR SERĠSĠ KENDĠYÜRÜR SĠLAJ MAKĠNALARI

2 Dünyada ilk kendiyürür silaj makinası 1961 yılında New Holland tarafından üretilmiģtir. 47 yıldır kendiyürür silaj makinalarında lider marka olma konumunu sürdüren New Holland, kendiyürür silaj makinaları sektörüne; metal dedektörü, otomatik bileme sistemi, çok amaçlı ataçmanlar gibi pekçok yeniliği katmanın haklı gururunu taģımaktadır.

3 NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ SĠLAJ MAKĠNALARI, ALMAN BASINI TARAFINDAN DÜNYADA 2008 YILININ EN ĠYĠ MAKĠNASI SEÇĠLMĠġTĠR.

4 NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ SĠLAJ MAKĠNALARI, NEW HOLLAND IN EN MODERN FABRĠKALARINDAN BĠRĠ OLAN BELÇĠKA- ZEDELGEM DE SON TEKNOLOJĠ ĠLE ÜRETĠLMEKTEDĠR.

5 NEW HOLLAND FR SERĠSĠ KENDĠ YÜRÜR SĠLAJ MAKĠNALARI FR 9040 FR 9050 FR 9060 FR 9080 FR 9090

6 NELER YENĠLENDĠ? ÜRÜN ĠġLEYĠCĠ MOTOR KABĠN BOYUTLAR TABLA TRANSMĠSYON KESME ÜNĠTESĠ HAREKET ĠLETĠMĠ DĠZAYN BOġALTMA TÜPÜ

7 NELER YENĠLENDĠ? Yeni kabin Variflow & Daha geniģ çapta tamburlar Yeni bıçak dizaynı Yeni toplama düzeni Standart yatay dengeleme Yeni mısır tablaları Yeni kontroller Yeni motorlar Cursor & Vector FR 9000 Yeni Ģasi & hareket iletim sistemi Yeni dizayn

8 Kapasite NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ 820 hp FR hp FR hp FR hp FR hp FR 9050 FR 9060 FX 50 FX hp FR 9050 FX hp FX hp 386 hp Maks. beygir gücü (HP)

9 NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ Mısır Corn tablası configuration ile çalıģma sırasında Kapasite Capacity (T/h/kW) 0,6 15 mm. Kıyma boyunda + 19% 0,5 0,4 0,3 0,2 0, FX FR 15 Kıyma boyu Length of cut (mm)

10 NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ New Holland FR Serisi Kendiyürür Silaj Makinalarının tüm modellerinde lateral float yatay dengeleme sistemi standart olarak sunulmaktadır.

11 NEW HOLLAND FR 9000 SERĠSĠ New Holland Claas John Deere FX30/40/50/60 FR9040/9050/9060/9080/9090 JAGUAR950/960/970/980 JD7250/7350/7450/7550/7750/7850 Besleme Tamburu Adet (adet) GeniĢliği (mm) /780 Kesme Tamburu GeniĢliği (mm) /803 Çapı (mm) Ürün ĠĢleyici GeniĢliği (mm) /720 Çapı (mm) / /240 Fan GeniĢliği (mm) /632 Çapı (mm) /560 BoĢaltma Tüpü GeniĢlik (mm)

12 KESME TAMBURU Zik-zak desenli dizilmiş bıçaklar ile yüksek kapasitelerde dahi tekdüze kıyma gerçekleģtirilir. Piyasadaki en geniģ ve en büyük çapa (rakiplerden %15 daha fazla) sahip olan kesme tamburu ile ürün kalitesine zarar vermeden maksimum kapasitede kıyma gerçekleģtirilir. 670 kg. ağırlığındaki kesme tamburu ile hareket iletim sisteminde herhangi bir yüklenme oluģturulmaz. Çapın fazla olması sayesinde çalıģma sırasında kesilme yaģanmaz.

13 Piyasadaki en büyük çapa sahip kesme tamburu ile daima aynı boyda ürün...

14 HydroLoc HydroLoc tahrik sistemi, besleme tamburları ile tabla arasındaki devri senkronize eder. Bu senkronizasyon sayesinde, ürün kıyma ünitesi üzerinde tekdüze dağılır ve beslenir. Sınırsız kıyma boyu özelliği sayesinde istenilen boyda ürün elde edilebilmektedir.

15 Adjust-O-Matic ile ayarlanabilen otomatik bileme sistemi Kabin içinden gerçekleştirilen gelişmiş bileme işlemi ile zaman kazanımı sağlanmaktadır. Adjust-O-Matic monitörü ile bileme iģlemi hassas bir Ģekilde gerçekleģtirilir. Bu işlemin her safhası IntelliView II Monitör den izlenebilmektedir. FX serisi kendi yürür silaj makinalarında; ön-kapak mekanik olarak açılıp kapanırken bu işlem FR serisi kendi yürür silaj makinalarında hidrolik olarak gerçekleģmektedir. Sürekli, düzenli olarak bilenen bıçaklar ile maksimum kapasitelere ulaşılırken minimum yakıt sarfiyatı sağlanmaktadır.

16 Adjust-O-Matic ile ayarlanabilen otomatik bileme sistemi Lütfen bekleyiniz...

17 Power Cruise Power Cruise sistemi ile New Holland FR serisi silaj makinaları yüksek performansla düşük yakıt tüketimini birleştirmektedir.

18 MetaLoc metal tarama sistemi New Holland FR serisi kendi yürür silaj makinalarında kullanılmaya başlanan yeni Meta-Loc metal tarama sistemi, alt besleme tamburlarının genişliği boyunca yerleştirilmiştir. Operatör metal cismin nerede bulunduğu konusunda IntelliView II monitör tarafından bilgilendirilmektedir. MetaLoc metal tarama sistemi, 300 milisaniye gibi kısa bir sürede devreye girerek en kısa sürede besleme tamburlarını durdurur. Monitör üzerindeki 6 adet nokta ile operatör metal cismin nerede oduğu konusunda bilgi sahibi olur.

19 DOĞRUSAL HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Klasik doğrusal hareket iletim sisteminde, materyalin hızı kesme tamburunda 40km/h iken bu hız, materyal fanda iken 2-3 km/h a kadar düşmektedir. 2-3 km/h km/h Klasik doğrusal hareket iletim sistemi ile etkin bir kıyma ve taģıma gerçekleģtirilemez. Kesme tamburu ile fan arasındaki mesafenin fazla oluģu, ürüne zarar vermektedir. Klasik doğrusal hareket sistemi ile güç ihtiyacı Variflow sistemine göre daha fazladır.

20 VARIFLOW Mısır için Ot için Variflow sistemi, kesme tamburu ile fan arasındaki mesafenin değiştirilebildiği bir kıyma düzenidir. Kesme tamburu ile fan arasındaki mesafe, bu sistem sayesinde ot ataçmanı ile çalışırken %60 azaltılmaktadır. Bu sayede, fan için ek bir emiş gücü ihtiyacı gerekmemektedir. Variflow sistemi ile fanın konumunun değişmesi sayesinde güç ihtiyacı ortalama 40 HP azaltılmaktadır. Ot ile çalıştıktan sonra mısıra geçiģ ise ürün işleyicilerin kesme tamburuna yakınlaştırılması ile gerçekleştirilir. Bu sayede, aradaki mesafe ürün işleyici ile tekrar korunmaktadır. Variflow sistemi ile ot veya mısırda çalışırken silaja zarar verilmezken tekdüze kıyılmıģ ürün elde edilmektedir.

21 VARIFLOW Variflow sistemi ile mısırdan ota geçerken ürün işleyici tamburlar geriye doğru hareket ederler. Ürün işleyici tamburlar bu hareketi gerçekleştirirken, fan kesme tamburuna doğru yaklaģır. Bu sırada fanın oluşturacağı boşluk bir plaka ile kapatılmaktadır. Variflow sistemi sayesinde, fan ile kesme tamburu arasındaki mesafe azaltılarak klasik doğrusal hareket iletim sisteminde oluşacak ürün ve güç kayıplarının önünegeçilmektedir.

22 VARIFLOW SĠSTEMĠ ĠLE 40 HP DAHA AZ YAKIT TÜKETĠMĠ

23 VARIFLOW Lütfen bekleyiniz...

24 VARIFLOW Lütfen bekleyiniz...

25 BOġALTMA TÜPÜ 330 mm. uzunluğunda, piyasadaki en yüksek üfleme gücüne sahip boģaltma tüpü otomatik olarak makinanın sol veya sağ tarafında çalışabilmektedir. Variflow sistemi ile boģaltma tüpünün tüm yüzeylerinde üfleme gerçekleştirilerek tüp içerisinde ürün kalması engellenmektedir 210 dönme açısına sahip boşaltma tüpü, maksimum 6,4 m. yükselebilmek tedir. Bu sayede, yüksek römorklarla rahatlıkla çalıģılabilme ktedir.

26 BOġALTMA TÜPÜ Çok fonksiyonlu kumanda levyesinde bulunan hızlı boģaltma tüpü fonksiyonu ile tüpün makinanın sağ ve sol tarafına hızlı hareket etmesi sağlanır. Boşaltma tüpünün üzerinde bulunan pencereler servis ve bakımda kolaylık sağlamaktadır.

27 BOġALTMA TÜPÜ Merkezi olarak yerleştirilmiş boşaltma tüpü, herhangi bir engelle karşılaştığında (örneğin bir ağaç dalı) geriye gitme özelliğine sahiptir. Ayrıca, bunun uyarısı IntelliView II Monitörde de gösterilir.

28 MOTOR

29 MOTOR New Holland FR9040 FR9050 FR9060 FR9080 FR9090 MOTOR Iveco Iveco Iveco CAT Iveco Silindir diziliģi/adet Sıralı / 6 Sıralı / 6 Sıralı / 6 Sıralı / 6 V8 Maks. Güç (kw/hp) (2000d/d) Maks. Tork (Nm) (1500d/d) 310 / / / / / Motor hacmi (l)

30 MOTOR Iveco Cursor 10 New Holland FR 9040 Tipi F3A Markası Iveco Silindir diziliģi/adet Sıralı/6 Maks. Güç (kw/hp) (2000 d/d) 310/421 Maks. Tork (Nm) (1500 d/d) 1819 Silindir hacmi (l) 10,3 Strok (mm) 140 SıkıĢtırma oranı 16:1 Silindir baģına valf (adet) 4

31 MOTOR Soğutma sistemi: intercooler, su, yağ, klima, yakıt hidrostatik radyatör gruplarından oluşmaktadır. 6 & 9 bıçak seçeneği, Her türlü hava koşulunda çalışabilme.

32 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ

33 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ New Holland FR Serisi kendiyürür silaj makinalarında kayış-kasnak tipi hareket iletim sistemi kullanılmaktadır. motor Hareket iletiminde kayışın boyunun kısa olması güç kayıplarını minimize etmektedir. diģli kutusu Motorun önünde dişli kutusunun yer alması kayıģ boyunu azaltmaktadır. Bakım işlemleri hızlı ve basit bir Ģekilde gerçekleģtirilebilmektedir. V9 kayış ile motor gücü ne olursa olsun güç transferi rahatlıkla yapılabilmektedir. ana hareket iletim kayıģı

34 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Belirtilen iki makara ile variflow da kayıģ gerginliği korunmaktadır.

35 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Besleme tamburu & ataçman hareket iletimi (Sauer 90-serisi, 100cc) Hareket iletimi şaft vasıtasıyla ataçmana aktarılır.

36 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ New Holland FR serisi kendiyürür silaj makinalarında kullanılan hareket iletim sistemi, 1000 HP da test edilmiģtir. Bu yüklerde dahi, yüksek dayanıma sahip olduğu kanıtlanmıştır.

37 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Çanağa benzer yapıya sahip kabinle daha geniģ bir iç hacme ulaģılmıģtır. Operatör çalışma esnasında yan ve arka tarafı rahatlıkla görebilmektedir. Bu, özellikle boģaltma tüpünün takibinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Yeni çok fonksiyonlu kumanda kolu, Yeni ve daha çok aydınlatma, IntelliView II monitör vb. özellikler ile, operatörün New Holland FR Serisi Kendi Yürür Silaj Makinasına tamamiyle hakim olması sağlanmıştır.

38 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Operatör koltuğuna entegre olan ve çalışma esnasında operatör ile birlikte hareket eden kumanda konsolu, tüm çalışma değerlerinin takip edildiği IntelliViewII monitör en rahat ve kullanışlı şekilde tasarlanmış ve konsola yerleştirilmiştir. Çok iģlevli kumanda kolu, silaj makinasının ileri-geri hareketini sağladığı gibi; tüm tabla, boşaltma tüpü, metal dedektörü gibi fonksiyonlara hızlı ve etkin bir Ģekilde ulaşmamızı temin etmektedir.

39 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Yeni, geniş ve renkli ekrana sahip IntelliView II monitör ile silaj makinasının tüm çalışma ve performans değerleri kesintisiz ve doğru bir Ģekilde takip edilmektedir. Renkli geniş ekran, gerekli bilgilerin bir bakıģta bulunabilmesini sağlar. Monitör üzerindeki tuşlar ve kumanda konsolu üzerine yerleştirilmiş kontrol düğmeleri ile monitör menüleri içinde dolaģmak son derece hızlı ve kolaydır.

40 KABĠN & HAREKET ĠLETĠM SĠSTEMĠ Klimalı kabin, Elektrikle ayarlanabilen ısıtmalı standart yan aynalar, Yüksek konforlu, pnömatik koltuk ile operatörün New Holland FR Serisi kendi yürür silaj makinalarıyla uzun saatler boyunca yüksek verimle çalıģılabilmesini sağlayabilecek son derece rahat bir ortam oluģturulmaktadır.

41 New Holland FR Serisi silaj makinaları, sahip oldukları özel dizayn sayesinde dar alanlarda bile yüksek manevra kabiliyetine sahiptirler...

42 KOLAY BAKIM New Holland FR Serisi silaj makinalarında yakıt dolumu hızlı ve basit bir şekilde yapılabilirken, bakım işlemleri sorun olmaktan çıkmaktadır.

43 KOLAY BAKIM Tüm filtrelere ulaşmak tek parça açılan büyük yan kapaklar sayesinde sorun olmaktan çıkmaktadır. Bu sayede, günlük bakımlar rahatlıkla yapılabilmektedir.

44 OT & MISIR TABLALARI

45 OT TABLALARI 3, 3.8 ve 5.2m uzunluğunda 3 farklı iģ geniģliklerine sahip toplayıcı düzen seçenekleri sunulmaktadır. Toplayıcı düzenin devri ile ilerleme hızı arasındaki senkronizasyon sayesinde operatörün maksimum kapasitelere ulaşabilmesi sağlanmaktadır. Ot tablasında hidrolik kontrollü katlanabilen toplayıcı tekerlekler ile tarlalar arası geçiş sorun olmaktan çıkmaktadır.

46 MISIR TABLALARI New Holland FR Serisi mısır silaj makinalarında Kemper marka mısır tablaları kullanılmaktadır. New Holland FR Serisi mısır silaj makinalarında kullanılan mısır tablaları 400 FI Serisi olarak adlandırılmaktadır: KEMPER MODELĠ NH MODELĠ TABLA TĠPĠ GENĠġLĠK (m) FI 6 sıralı, küçük disk 4,5 M FI 6 sıralı, büyük disk 4, FI 8 sıralı, küçük disk 6, FI 8 sıralı, büyük disk 6, FI 10 sıralı, küçük disk 7,5

47 MISIR TABLALARI Mısır tablası 3 aşamada kapanmaktadır.

48 MISIR TABLALARI 400 FI serisi mısır tablalarında güç iletimi; tamamen kapalı, sızdırmaz -yağ banyosuyla kaplı- dişli kutusuyla gerçekleştirilmektedir.

49 MISIR TABLALARI Tüm dişli kutuları aluminyum malzemeden imal edilmiştir. Uzun süreli kullanım garanti edilmektedir.

50 MISIR TABLALARI Standart iki hızlı dişli kutusu ile her türlü ürün koşulunda optimum kullanım Kemper mısır tablalarıyla sağlanmaktadır. 2. dişli ile %32 lik bir hız artışı sağlanmaktadır. Bu sayede ağır ürün koşullarında etkin bir çalışma garanti edilmektedir.

51 MISIR TABLALARI Çift renkli dizayn sayesinde diskin hareket edip etmediği anlaşılabilmektedir. Testere tipi bıçaklara sahip kesici disk ile her türlü ürün koşulunda biçme gerçekleştirilebilir.

52 MISIR TABLALARI Yan yana dizilmiş küçük tamburlar ile besleme tamburuna düzgün bir ürün akışı sağlanmaktadır. Her türlü ürün koşulunda etkin bir kesme gerçekleştiren küçük tamburlar, ürünün tekdüze olarak tabla üzerine dağılmasını sağlarlar.

53 MISIR TABLALARI 400 FI Serisi mısır tablalarında keskin bitki kalıntısı tabla altına yerleştirilmiş özel lamalarla önlenmektedir. Bu sayede, kalan bitkide hızlı bir ölüm gerçekleşirken lastik ömrü de uzatılmaktadır.

54 MISIR TABLALARI Kesme kirişinin altında kızaklar yer almaktadır. Bu kızaklar ile tabla, olumsuz tarla koşullarından korunmaktadır.

55 MISIR TABLALARI Biçim sonrası geriye kalan bitkinin boyu bir sigara paketi boyunu bile geçememektedir. 400 FI serisi mısır tablaları ile biçim sonrası kısa bitki boyu elde edilmektedir.

56 MISIR TABLALARI 400 FI serisi mısır tablaları üzerinde lamalar bulunmaktadır. Bu özel kıvrımlı lamalar ile düzgün bir ürün akışı sağlanır. Özellikle eğimli arazilerde koçan kaçırması yaşanması özel kıvrımlı lamalar sayesinde azaltılmaktadır.

57 MISIR TABLALARI 400 FI Serisi mısır tablalarında iki adet spiral besleme tamburu bulunmaktadır. Mevcut iki adet spiral besleme tamburu ile kesme ünitesine optimum besleme sağlanmaktadır. Bu sayede, zor ürün koşullarında dahi sürekli bir ürün akışı elde edilmektedir.

58 NEW HOLLAND FR SERĠSĠ KENDĠYÜRÜR SĠLAJ MAKĠNALARI YÜKSEK KAPASĠTE, DÜġÜK MALĠYET...

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D İşinin uzmanı... TD 65D 65 HP TD 75D 75 HP TD 90D 88 HP TD 100D 98 HP TD 110D 110 HP Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD Bluemaster

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X YENİ PUMA TIER 4B SERİSİ Ne istediğini bilenlere... STANDART DİNGİL ARASI Yeni Case IH Puma Serisi

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR

John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR Emiş ve Sepet Sistemi Yüksek kapasite emiş, geniş hacimli sepet ve hızlı boşaltma sistemi. Yüksek Kapasite, Hızlı Boşaltma

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner P 5000 SERİSİ P 5100 110 HP P 5115 122 HP P 5130 136 HP reddot award 2017 dinner 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ 5000 SERİSİ 4 Silindir 3400 cc TIER IV FİNAL MOTOR Modüler 5-Vites 3 kademe - 2 Powershift

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler

Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler 2 600R Serisi Tabla Üstün 600R serisi tabla Yüksek kapasiteli bıçak tahriği dairesel hareketi eksenel harekete titreşimsiz çevirir. 80 hp gücündeki elektro-hidrolik

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır.

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır. JXB Serisi Bahçelerinize Bahçelerinize renk renk katmaya katmaya geliyoruz... geliyoruz... Küçük Küçük Devler Devler Bahçelerinizde... Bahçelerinizde... IH JXBIH serisi JXBmodern serisi modern çizgre çizgre

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Sahibinden GERÇEK TİTANYUM X. İlan no: 246903 İlan detayları 43.499 TL 03 Oca 2016 43.499 TL 09 Eki 2015 43.000 TL 04 Eki 2015 43.750 TL HATASIZ.BOYASIZ.DEĞİŞ

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic İlan no: 234366 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic Sahibinden SAHİBİNDEN 2011 BRAVO 1.6 MJET DYNAMIC PLUS DİZEL OTOMATİK 42.500 TL İlan tarihi: 10 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Anadolu Landini Hakkında

Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Traktör Üretim ve Pazarlama A.Ş., 2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors firmalarının ortaklığı ile kuruldu. Anadolu Motor; Anadolu Grubu nun otomotiv

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH.

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH. MAGNUM CVX Serisi Daha Fazla Verim Daha Fazla Güç ve Performans Daha Fazla Ekonomi MAGNUM 280 CVX MAGNUM 310 CVX MAGNUM 340 CVX MAGNUM 380 CVX Daha fazlasını isteyenlerin markası Case IH Magnum CVX Serisi

Detaylı

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri.

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri. BALYA MAKİNElerİ SİLİNDİRİK BALYA SARMA MAKİNElerİ OT TOPLAMA TIRMIKLARI PROFESYONEL ÇAYIR BİÇME makineleri www.ates.com.tr 444 33 66 Firmamız, 1963 yılında yedek parça sektörüne toptan ve perakende cıvata

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

T7000 Serisi T7040 T7060

T7000 Serisi T7040 T7060 T7000 Serisi T7040 T7060 NH T7000 Serisi, Hannover-Almanya da yapılan Uluslararası Agritechnica Tarım Fuarı nda 2008 Yılının Traktörü ve en iyi dizayna sahip Altın Traktör ödülü kazanmıştır. Güç gerektiren

Detaylı

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Yılmaz Redüktörün standart üretim yelpazesinin içerisinde genel kullanım amaçlı üretilen redüktörlerin dışında sektöre özgü imal edilmiş özel redüktörlerde bulunmaktadır. Bu

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

Hassas Ekim Makineleri

Hassas Ekim Makineleri Hassas Ekim Makineleri İKİ PARÇALI PORTATİF ELEKLER Gübre deposu içerisinde bulunan iki parçalı portatif elekler sayesinde yabancı maddelerin kursaklara girmesi engellenir ve karıştırıcı sayesinde gübrenin

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

Yeni 1470-1570 Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin...

Yeni 1470-1570 Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin... Yeni 1470-1570 Biçerdöverler Daha Fazlası İçin... 2 1470 / 1570 Serisi Biçerdöverler Daha Fazla Kalite Daha Fazlası için... Yeni hidrolik ve dümenleme sistemi, yeni elektrik sistemi, yeni sap parçalıyıcı

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.)

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.) Yeni JXC Serisi ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve performansın önde gelen isimlerinden ve performansın önde gelen isimlerinden olanolan 55 HP, 65 ve HP

Detaylı

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115 TR5.105 TR5.115 MOTOR YÜK UYGULANDI Motor Hızı New Holland TR 5 serisi, 2 farklı model seçeneği ile Türk çiftçisinin hizmetine sunuluyor. TR5 Toparlanma Noktası Tier 3 Traktörler Motor Hız Düşüşü GELİŞTİRİLMİŞ

Detaylı

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 Teknik Açıklama Komple bir motor test standı olarak denet seti amaçlı tasarlanmıştır. Burada kullanılan motor kontrollü bir katalitik konvertör ile dört silindirli

Detaylı

LandRover Range Rover 3.6 TDV8 Vogue Otomatik

LandRover Range Rover 3.6 TDV8 Vogue Otomatik LandRover Range Rover 3.6 TDV8 Vogue Otomatik İlan no: 230346 İlan detayları Sahibinden 230.000 TL 06 Nis 2015 230.000 TL 03 Nis 2015 240.000 TL BORUSANÇIKIŞLI 3.6TD V8 VOGUE KAZASIZ BOYASIZ BORUSANGARANTİ

Detaylı

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR M642 TEKNİK ÖZELLİKLER İmalatçı Firma : PERKINS Model : 1104D-44AT (Tier-3A) Euro IIIA Azami Gücü : 74.5 kw / 99 HP (ISO/TR 14396) Silindir Hacmi : 4.4. lt. Silindir Sayısı : 4 Silindir Çapı : 105

Detaylı

ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ.

ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ. ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ. OT SİLAJ MAKİNESİ KULLANMA KLAVUZU 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İHSAN DEDE CAD. 13.SK. NO:11 SELÇUKLU/KONYA TEL: 444 49 42 FAKS: 0332.345 15 04 www.celikeltarim.com info@celikeltarim.com

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017.

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017. İlan no: 408965 BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu 10.500 TL İlan tarihi: 5 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı, Barış Mah. Model yılı Ocak

Detaylı

Chrysler Stratus 2.5 LX Aut.

Chrysler Stratus 2.5 LX Aut. İlan no: 194223 Chrysler Stratus 2.5 LX Aut. Sahibinden TEMİZ VE SERVİS BAKIMLI TELEFLEX LPG'Lİ 4 LASTİK YENİ 22.450 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya,

Detaylı

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası 6 20 7 2 V T C AL UID OL OLL 2 Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri UTILITYSERİSİ Ön mengene Talaş konveyörü Aydınlatma lambası Besleme konveyörü 19 Üst Baskı Aparatı Basınçlı bor yağ temizleme

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i TL. İlan detayları. ACIL Bilkent Öğrencisi'nden Ultra Temiz 1.16i Msport Işık Pa. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Nisan 2016

BMW 1 Serisi 1.16i TL. İlan detayları. ACIL Bilkent Öğrencisi'nden Ultra Temiz 1.16i Msport Işık Pa. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Nisan 2016 İlan no: 275871 BMW 1 Serisi 1.16i Sahibinden ACIL Bilkent Öğrencisi'nden Ultra Temiz 1.16i Msport Işık Pa 53.000 TL İlan tarihi: 11 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Çayyolu

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Gelişen imalat teknolojileri ile birlikte birim hacimde daha yüksek tork değerlerine sahip redüktörihtiyacı kullanıcıların en önemli beklentilerinden biri

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

CNC DİVİZÖR KATALOĞU.

CNC DİVİZÖR KATALOĞU. CNC DİVİZÖR KATALOĞU www.yildiriakina.net 2017 serisi Yeni Tasarım CNC Divizör GXA - S Süper Pnomatik (Pnomatik Frenli) tabla çapı yeni tasarım dikey ve yatay bağlantı sonsuz dişli aktarma süper pnomatik

Detaylı

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER 200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER super boom nokta dönüşlü mini yükleyici teknik özellilkler boyutlar L G C J A B D H R T V W Q U P M E F K S üstten görünüş boyutlar L218 L220 L223 L225 L230 Genel

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power...

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power... Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier III

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

İlan no: 187633. Peugeot 306 XN. Sahibinden ACİL SATILIK TEMİZ 306 XR SEDAN 10.500 TL. İlan tarihi: 25 Şubat 2014. İlan detayları

İlan no: 187633. Peugeot 306 XN. Sahibinden ACİL SATILIK TEMİZ 306 XR SEDAN 10.500 TL. İlan tarihi: 25 Şubat 2014. İlan detayları İlan no: 187633 Peugeot 306 XN Sahibinden ACİL SATILIK TEMİZ 306 XR SEDAN 10.500 TL İlan tarihi: 25 Şubat 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model yılı Ocak 1998 Km 250.600 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik İlan no: 216911 Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik Sahibinden OTOMATİKVİTES AÇILIRTAVAN SIRALILPG,Lİ FULLBAKIMLI ELEGANCE 37.500 TL İlan tarihi: 9 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl Adana Model

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı