SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ."

Transkript

1 SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ. Nu Skin Fırsatı

2 Nu Skin Farktır. Farkı Ortada Nu Skin fırsatına hoşgeldiniz. Hayatınızın bestesini yapmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Nu Skin size, harika insanları, ürünleri, kültürü ve fırsatı sayesinde, işinizi başarının bir üst seviyesine taşımanızı sağlayacak yenilikçi bir platform sunuyor. ageloc ile, Nu Skin tarihindeki en başarılı fırsatı yaratmak için doğru hikaye, ürünler ve zamanlama biraraya geldi. Dünya çapındaki medya ilgisi, en gelişmiş bilim ve rekorlar kıran ürün satışları sayesinde ageloc her zamankinden daha güçlü ve küresel anti-aging endüstrisini sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Gelecek SİZİN EZGİNİZİ mırıldanıyor.

3

4 Sahne kuruldu. Şu an sizin fırsatınız. Ve anahtar da ageloc : çok güzel bir gelişme olan devrimsel iş fırsatını açan anahtar. Doğru Fırsat Genç hissetmek. Bir zamanlar yalnızca bir rüyaydı. Şimdi ise gerçek. Trilyon dolarlık bir sektör halini alacağına inandığımız son derece köklü bir arzu. Çığır açan teknoloji ve olumlu piyasa eğilimleri ageloc u anti-aging sektöründe bir lider haline getirdi. Tüketicilerin yaşlanırken iyi görünmek ve hissetmek yönündeki güçlü arzusu hem mevcut hem de gelecekteki Distribütörler için iş potansiyelini teşvik ediyor.

5 Ekonomik gerilemeye rağmen, tüketiciler anti-aging ürünlerine daha fazla para harcıyor. Bu da, tüketicilerin genç görünümlerini korumaya güzellik ve kişisel bakımla ilgili diğer tüm alanlardan daha fazla değer verdiğini gösteriyor yıldan daha kısa bir süredir, tarihte ilk defa 65 yaşında ve daha yaşlı kişilerin sayısı beş yaşındaki çocukların sayısından daha fazla yaş üstü nüfusun 2050 yılı itibariyle ikiye katlanması bekleniyor. 2 Amerika da 1946 ile 1964 yılları arasında doğanların yaklaşık %80 i genç hissetmek ve kalmak için girişimde bulunuyor. 3 Tüketicilerin %90 ından daha fazlası sağlıklı bir yaşam tarzına nasıl ulaşacağını öğrenmeye meraklı. 3 YALNIZCA 2012 yılında... Nu Skin in satışları 2.17 milyar $ ile rekor düzeylere ulaştı. Nu Skin bölgesel Sınırlı Zaman Teklifleri satışlarından $280 milyonun üzerinde gelir elde edildi. Şirket komisyonlara* 1984 yılından beri, rekor bir ücret olan $9 milyar ödeme yaptı. Nu Skin $970 milyon satış kazanç planı ödedi. Burada küresel BİR hareket söz konusu. Tüm dünya çapında. Nesiller ve cinsiyetler arasında. Ekonominin hem iyi hem de kötü olduğu zamanlar boyunca, anti-aging yeniliklerine ilişkin istek her gün daha da artıyor. Ve ilgi odağı, sektörün en son inovasyonu olan gen tabanlı teknoloji. Küresel kozmetik ve tuvalet malzemeleri sektörü 333 milyar $ lık bir sektör ve anti-aging bu sektörün en fazla büyüyen kesimi. 4 Küresel zindelik ürünleri sektörü 569 milyar $ lık bir sektör ve antiaging bu sektörün en hızlı büyüyen kategorilerinden biri. 5 Anti-aging piyasasının 2013 yılı itibariyle milyar $ seviyesine ulaşması öngörülüyor yılı itibariyle anti-aging sektörü aşağıdaki oranlarda büyüyecektir: Amerika Birleşik Devletleri nde %76 Avrupa da %73 Japonya da %72 Asya Pasifik te %82 1 New Value Perceptions in Skin Care, Mart 2011, Euromonitor. 2 An Aging World: 2008, Uluslararası Nüfus Raporları, Temmuz 2009, National Institute on Aging and U.S. 3 Anti-Aging Market, a Global Perspective, 2008, Datamonitor. 4 Trend Watch:Industry Looks to Frontier Markets and Niche Areas for Growth, Mayıs 2009; Global Cosmetics and Toiletries: The Next Beauty Hotspots, Haziran Euromonitor OTC Healthcare report, Temmuz BCC Research, Market Research Report, Anti-Aging Products and Services: The Global Market, pp. 4-26, 7 Anti-Aging Products A Global Strategic Business Report, Mart 2008, Global Industry Analysts, Inc. * Aktif ABD Distribütörlerine 2009 yılında her ay ödenen ortalama komisyon $, yani yıllık olarak hesaplanırsa 1, $ idi yılında komisyon çeki kazanan Aktif ABD Distribütörlerine ödenen ortalama komisyon aylık olarak 843,46 $, yani yıllık olarak hesaplanırsa ,52 $ idi. Her seviyedeki Distribütör kazançları ile ilgili daha fazla bilgi almak için adresini ziyaret ediniz. Bir aylık süre baz alındığında, Aktif ABD Distribütörlerinin ortalama %14.90 ı komisyon çeki kazanmıştır.

6 Doğru HİKAYE Hayatınızın performansına hoşgeldiniz. Dünya çapında bir süperstar olan ageloc bilimini tanıtıyoruz. Genç görünmeye ve hissetmeye hazır mısınız? ageloc bilimi zihninizi ve vücudunuzu gençlik dolu ahengine yeniden uyumlamak için gerekli yöntemi sunuyor. Vücudunuzun olağanüstü bir gen orkestrası olduğunu düşünün. Doğa tarafından yaratılan ve mükemmel bir şekilde akort edilmiş olarak doğan bir orkestra. Yıllar geçtikçe, genler güzel bir şekilde akort edilmiş gençlik ifadelerini kaybeder ve siz de yaşlanmanın belirtilerini görmeye başlarsınız. Zaman içinde, şarkımız kaymaya başlar ve ana sesler akor dışında bemolleştikçe ve diyezleştikçe perdeler değişir. Bir tek gen üzerinde çalışmak ancak bu kadarını yapabilir. ageloc BİLİMİ DÜNYADAKİ BAŞKA HİÇBİR BİLİME benzemez: 18 patent 8 basılmış makale 14 sözlü sunum 26 bilimsel poster 3 prestijli ödül İşte biz bilimi tam da bu noktada işin içine sokuyoruz. 30 yıllık antiaging genetik araştırmalarına tek erişim, Nu Skin in Gençlik Geni Kümeleri (YGC ler) olarak adlandırdığı gençlik genlerinin tüm kümelerini (daha dengeli ve genç bir hal için) tanımlama, hedefleme ve etkinleştirme sanatına ve bilimine vardı. Nu skin nasıl ve neden yaşlandığımızın genetik kaynaklarını araştırarak anti-aging bilimini tamamen yeni bir seviyeye taşımıştır. Dr. Joseph Chang Ürün Geliştirme Bölümü, Bilim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

7

8

9 YENİLİKÇİ BİR KEŞİF Genetik yaşam döngüsünü araştırırken bilim adamlarımız YGC ler adını verdiğimiz bir grup gen keşfetti. Diğer araştırmacılar bir defada yalnızca tek bir gene odaklanırken, bizim bilim adamlarımız bu genlerin yaşlanmanın kilit noktası olduğunu farketti. Doğduğumuz zaman, YGC ler kendilerini genç bir şekilde ifade ederler. Ancak yaşlanmak ve çevre ile yıllarca etkileşimde bulunmak YGC lerdeki bazı genlerin artmasına ve bazılarının da azalmasına neden olur, ve böylece gençlik ifadelerini tehlikeye atar. Her iyi önderin yapacağı gibi, ageloc bilimi standartlara uygun olarak çalışmayan grupları tanımlar ve hedefler. Ondan sonrası tamamen daha genç ve ahenkli bir hale ulaşmak için söz konusu grupları etkinleştirme meselesi. Tanımlama: Yaşlanmayla ilgili gen kümelerini (YGC ler) tanımlıyoruz. Hedefleme: Kendilerini yaşlanma özellikleri ile ifade eden genleri hedefliyoruz ve bu genleri etkileyen maddeleri izole ediyoruz. Etkinleştirme: Gen ifadesini daha genç bir hale dönüşecek şekilde etkinleştiriyoruz. Özel Ortaklık Özel ortağımız LifeGen Technologies ın yaptığı araştırmaların bulguları YGC lerin ifadelerindeki yaşla ilgili değişiklikleri hedefleyen doğal bileşikleri ortaya çıkarmamıza ve bu YGC lerin gençlik ifadelerini destekleyen ürünler geliştirmemize yardımcı oluyor. GENETİK AHENGİNİZİ NE DEĞİŞTİRİYOR? Formüllerimiz gizli bir güç merkezi özelliği taşıyor: Yaşlanmaya Müdahale Modülatörleri: ageloc ürünlerimiz. Bu özel amaçlı virtüözler dıştan görebileceğiniz ve içten hissedebileceğiniz sonuçlar sağlar. Artık güç sizin elinizde olduğu için genç görünmeye ve hissetmeye kavuşabilirsiniz.

10 Doğru Ürünler Doğru ürünler sayesinde, doğru fırsat gerçeğe dönüşüyor, ve ageloc yenilikçi ürün portföyü ile övünç duyuyor. Dışınız için cilt bakımı ve içiniz için de besin takviyeleri zihninize ve vücudunuza yeniden denge sağlıyor. Birarada çalışarak genç görünmeniz ve hissetmeniz için mükemmel bir formül oluşturuyorlar. Sonuçlar gün gibi ortada. İki yıldan kısa sürede ageloc ürünlerinin satışları dünya çapında 600 milyon $ a çıktı. Genç görünmenizi ve hissetmenizi kolaylaştıran yenilikçi ürünlerle tanışın. Dışarıdan GÖREBİLECEĞİNİZ Sonuçlar Yenilikçi ageloc anti-aging kişisel cilt bakım ürünleri ile geleceğin cilt bakımının önünü açtık. Bu güçlü ürünler, hem bugün hem de yarın daha genç görünmenizin sırrını ortaya çıkarmanıza yardımcı olmak için yaşlanmanın gözle görülür belirtilerinin kaynaklarını hedefliyor. ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltın, ten renginizi yeniden gençleştirin, saç derinizi canlandırın ve bedeninizi dinçleştirin. Işıldayan, gençlik dolu yüzünüz ve vücudunuz insanları sizin gerçek yaşınızı ve sırrınızı çözme merakı içinde bırakacak. Nu Skin Galvanic Spa System Facial Gels with ageloc Cildiniz anında tazelenmiş, nemlendirilmiş ve inanılmaz şekilde yumuşak hissedecek. Canlandırıcı ev tipi yüz spasını her kullandığınızda daha genç görünmenizin sırrını açığa çıkarın.

11 ageloc body jelleri kendimi çok iyi hissettiriyor, ageloc Galvanic Body Spa elime tam oturuyor ve tasarımı çok göz alıcı. Fazladan bir çaba göstermek gerekmeksizin hem küçük hem de büyük sorunlu bölgeleri hedefliyor ve hemen gözle görünür ve hissedilebilir sonuçlar alınmasını sağlıyor. İşimde bu kadar büyük bir potansiyel görmemin nedeni işte bunlar. - Eva Pfeilsticker, Almanya ageloc Galvanic Body Spa Artık daha genç görünen bir vücudun sırrını ortaya çıkarabilirsiniz. Nu Skin vücut bakımının geleceğini ageloc Galvanic Body Spa ile ele geçirdi. ageloc Galvanic Body Spa cihazında, ageloc Body Shaping Gel ile birlikte kullanılırsa ageloc un cildinize 10 kat daha fazla nüfuz etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmış tescilli bir ageloc vücut iletken yüzeyi bulunur. ageloc Body Shaping Gel ageloc Body Shaping Gel, vücudunuzun ageloc un antiaging faydalarından yararlanması amacıyla özellikle ageloc Galvanic Spa cihazlarıyla birlikte çalışmak üzere formüle edilmiştir. Spa kalitesindeki yoğun bakım selülitlerin görüntüsünü azaltır ve düzleştirir, cildin sıkı görünümünü artırır ve cildin genel görünümünü iyileştirir. ageloc Dermatic Effects ageloc Dermatic Effects, vücudunuzun ageloc un antiaging faydalarından yararlanması amacıyla bilimsel olarak formüle edilmiştir. Günlük olarak kullanılan bu nemlendirici ve şekillendirici losyon hücresel dönüşümü artırmaya yardımcı olur ve bu da cildin orjinal doğal ışıldayan dokusuna kavuşmasına yardımcı olmak için gereklidir.

12 Bu ürünün ardındaki teknoloji bizi kozmetik sektöründeki lider şirketlerden birisi haline getirmiştir. Şahsen benim narin ve zorlu bir cildim var. Ancak ageloc Transformation kullandığım zaman gerçekten başarılı sonuçlar aldığımı gördüm, çünkü cildimin dokusu iyileşti ve parlaklığı arttı.. Anna Katrin Thorsdottir, İzlanda ageloc Transformation Nu Skin in en güçlü anti-aging cilt bakım kürü, daha genç görünen bir cildi (bugün ve gelecekte daha genç ve daha sağlıklı görünmenizi) sekiz şekilde ortaya çıkarır. Gerçek bir dönüşüme hazır mısınız? ageloc Gentle Cleanse & Tone: Gece ve gündüz cildi nazikçe temizleyip arındırır ve korur. ageloc Future Serum: 8 yolla daha genç görünen bir cilt sağlar. ageloc Radiant Day SPF 22: Genç görünen bir cilt için cildinizi aydınlatır, nemlendirir ve güçlendirir. ageloc Transforming Night: Işıldayan ve esnek bir cilt için ince çizgilerin, kırışıklıkların ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

13 İÇERİDEN HİSSEDEBİLECEĞİNİZ Sonuçlar R 2 yi 4 aydır kullanıyorum ve söyleyebilirim ki, onu kullanmaya başladığım zaman içimde çok büyük bir enerji dalgası hissettim, o benim ikinci doğum günüm oldu. Elena Leonova, Blue Diamond Executive, Rusya R 2 Zamanla vücudumuz, hücrelerimizi oksidatif etkiden korumakta daha etkisiz hale gelebilir; hücrelerimiz ürünler tarafından elde edilen hücresel atıkları biriktirmeye başlar. Fiziksel kuvvetin azalması, mental gücün düşmesi, cinsel enerjide azalma yaşlanmanın temel belirtileri olup - bütünüyle, bizim de söylediğimiz gibi, canlılık kaybıdır. Genç hissetmeye hazır mısınız? Yalnız değilsiniz. Akşamları alınan R 2 Night, sizleri her yeni güne başlarken tazelenmiş hissettir; sabahları alınan R 2 Day, yepyeni günü kontrolünüz altına almanıza ve tamamen yenilenmiş hissetmenize yardım eder.

14

15 Forbes.com Nu Skin i En Güvenilir 100 Şirket listesindeki şirketler arasına dahil etmiştir. Doğru Zaman Fırsat hemen şimdi, ve gelecek de sizin ezginizi mırıldanıyor. Toplum olarak bizler yalnızca daha uzun yaşamıyor, aynı zamanda yıllarımızın bize daha çok şey vermesini bekliyoruz. Daha iyi görünmek ve hissetmek, ve hayatımızla ilgili doğru kararlar vermek istiyoruz. Nu Skin kendi hayatınızı ve başkalarının hayatını sonsuza dek değiştirme gücünü sizin ellerinize bıraktı. Hayatınızın bestesini yapmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Geleceğinizi yaratmaya gelince; 1,5 milyar $ lık bir Amerikan şirketi size destek olmaya hazır.dürüstlükle. Bütünlükle. Mükemmellikten doğan bir saygınlık ve başarılı bir geçmişle. Bir sonraki adımda ne olacağı size kalmış. Rüyalarınızın önderi kendinizsiniz. Hayatınızın fırsatının önünü hemen şimdi açmak size kalmış. ageloc GENÇ HİSSETMENİZİN VE GÖRÜNMENİZİN anahtarıdır.? FIRSAT DAHA DA BÜYÜYOR

16 GELECEĞİNİZ SİZİ BEKLİYOR. Hemen bugün bir Nu Skin Distribütörü ile konuşun! Bu devrimsel fırsatın bir parçası olmanın yollarına ilişkin daha fazla bilgi edinebilmek için lütfen size bu broşürü veren kişiyle görüşün veya internet sitemizi ziyaret edin _TR_1309_CD_CM 2013 NSE Products, Inc

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5)

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5) Genel Sorular (sayfa 2-3) 1. arsupermarkers Nedir? 2. ageloc ürünleri alt deride (dermis tabakasında) etkili olur mu? Etkili değilse, içindeki maddeler genleri nasıl hedeflemektedir? 3. Nu Skin Galvanic

Detaylı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı TRENDİN ARKASINDAKİ GERÇEKLER Müşterilerin 1/3 ü pazarda yer alan birbirinden farklı anti-ageing

Detaylı

TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler

TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler TÜRKİYE Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler 1. KAYIT: S: Bir Nu Skin Distribütörü olmak için ne yapmalıyım? C: www.nuskin.com internet adresinden kaydınızı yapabilir ve bunun sonucunda Politikalar

Detaylı

ageloc İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45

ageloc İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45 ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45 Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş

Detaylı

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş geldiniz Özel olarak formüle edilmiş ageloc

Detaylı

Ü RÜN K ÜRÜN KATALOĞU ATA LOĞU

Ü RÜN K ÜRÜN KATALOĞU ATA LOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın daha genç göründüğünüzü düşünün. Teniniz daha pürüzsüz ve

Detaylı

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş geldiniz Özel olarak formüle edilmiş ageloc

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Galvanik Tedavı: Ön Bakım

Galvanik Tedavı: Ön Bakım Galvanik Tedavı: Ön Bakım Nu Skin Galvanik Spa II sistemi Hakkında Bilgi: Patentli, ayarlanabilir Galvanik akım özelliğine sahip ve yüz, kafa derisi ve vücut için değiştirilebilir başlıkları olan programlanan

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular 1. Nu Skin i kendi alanında eşsiz yapan nedir? 2. arsupermarkers Nedir? 3. Vücudumdaki gözle görülebilen yaşlanma belirtileri nelerdir? 4. ageloc Galvanic Body Trio neden bu kadar heyecan

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release 27.02.2013 BASF, 2012 yılında satışlarını ve operasyon gelirlerini arttırdı Elena Papayorgioğlu Tel.: 0216 570 35 76 Faks: 0216 570 35 79 E-mail: elena.papayorgioglu@basf.com 2012

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release BASF, ikinci çeyrekte satış hacmini artırdı 26 Temmuz 2014 BASF, 2014 yılı ikinci çeyreğinde satışlarını yüzde 1 artırarak 18,5 milyar avroya çıkardı. Şirketin faiz ve vergi öncesi

Detaylı

Basın Bülteni. BASF, 3. çeyrekte satış hacmini artırdı

Basın Bülteni. BASF, 3. çeyrekte satış hacmini artırdı Basın Bülteni BASF, 3. çeyrekte satış hacmini artırdı BASF, 2014 yılı üçüncü çeyreğinde satışlarını yüzde 3 artırarak 18,3 milyar Avro ya çıkardı. Şirketin faiz ve vergi öncesi karı ise (FAVÖK) yüzde 9

Detaylı

* 2012 yılında stabil kalan küresel ekonominin, 2013 yılında yüzde 3,1 lik bir büyümeye ulaşması bekleniyor.

* 2012 yılında stabil kalan küresel ekonominin, 2013 yılında yüzde 3,1 lik bir büyümeye ulaşması bekleniyor. Turizmcilere yol gösteren 'Global Trendler Raporu 2013' yayımlandı 6.11.2013-16:03:02 WTM'de açıklanan "Global Trends Report 2013"de, bir yandan küresel ekonominin durumuna ve küresel turizme dair bir

Detaylı

Dünya Enerji Görünümü 2012. Dr. Fatih BİROL Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Ankara, 25 Aralık 2012

Dünya Enerji Görünümü 2012. Dr. Fatih BİROL Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Ankara, 25 Aralık 2012 Dünya Enerji Görünümü 2012 Dr. Fatih BİROL Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Ankara, 25 Aralık 2012 Genel Durum Küresel enerji sisteminin temelleri değişiyor Bazı ülkelerde petrol ve doğalgaz üretimi

Detaylı

SPK Konferansõ-Abant Aralõk-2003

SPK Konferansõ-Abant Aralõk-2003 SPK Konferansõ-Abant Aralõk-2003 VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI TÜRK FİNANSAL PİYASALARINDA YENİ BİR SIÇRAMA İçindekiler 1) VOB Hakkõnda 2) Dünyada Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsalarõ 3) Neden Vadeli İşlemler?

Detaylı

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ DÜNYADA VE TÜRKİYE DE BOYA SEKTÖRÜ Haziran 2015 BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Bosad 2003 yılında kurulmuştur. Üyeleri hem boya üreticileri hem de hammadde ve hizmet tedarikçileridir. 100 e yakın üye ile sektörün

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Dünya ekonomisinde kartlar yeniden karılıyor!

Dünya ekonomisinde kartlar yeniden karılıyor! Dünya ekonomisinde kartlar yeniden karılıyor! Çin ABD savaşı kızışıyor. AB ile TTIP görüşmelerini sürdüren ABD`nin, TPP`yi olumlu sonuçlandırarak, Çin`in bölgede artan etkinliğini dengelemek açısından

Detaylı

Basın Bülteni. BASF, yıl sonu hedeflerini güncelledi

Basın Bülteni. BASF, yıl sonu hedeflerini güncelledi Basın Bülteni BASF, yıl sonu hedeflerini güncelledi 2015 yılı üçüncü çeyreğine yönelik finansal verilerini açıklayan BASF, satışlarında 17,4 milyar Avro ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 azalma

Detaylı

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED.

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. VİZYONUMUZ, distribütörlere diğer tüm şirketlerden daha fazla gelir sağlayarak dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketi olmaktır! Kapsamlı bir şirket stratejisinin eşlik

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release BASF, 2013 yılının ilk yarısındaki zorlu ortamda iyi bir ticari performans sergiledi 26.07.2013 2013 yılı ikinci çeyreği - Satışlar 18.4 milyar Avro (%3 artış) - Özel kalemler öncesi

Detaylı

NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN

NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN NU SKIN FIRSATINIZI MAKSİMİZE EDİN YENİ YILA HAZIRLANIN! Herkes için bir Nu Skin var. Ürünlerimiz ve fırsatlarımız arasında. İşinizi, karışıklık yaşamadan başarıyla büyütmenizi istiyoruz. Buna ulaşmak

Detaylı

Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler

Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğü Ekonomik Analiz ve Değerlendirme Dairesi Küresel Ekonomik Görünüm Amerikan Merkez Bankası FED, tahvil alım programını 10 milyar

Detaylı

TÜRKİYE DE BU HAFTA 7 11 EYLÜL 2015

TÜRKİYE DE BU HAFTA 7 11 EYLÜL 2015 TÜRKİYE DE BU HAFTA 7 11 EYLÜL 2015 PERAKENDE SATIŞ HACMİ ARTTI Perakende satış hacmi, temmuzda aylık bazda yüzde 1,3, yıllık bazda ise yüzde 7,1 arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin

Detaylı

Prof. Dr. M. Hikmet BOYACIOĞLU. Grup Ar&Ge Koordinatörü & Hububat ve Ürünleri Enstitüsü Direktörü

Prof. Dr. M. Hikmet BOYACIOĞLU. Grup Ar&Ge Koordinatörü & Hububat ve Ürünleri Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. M. Hikmet BOYACIOĞLU Grup Ar&Ge Koordinatörü & Hububat ve Ürünleri Enstitüsü Direktörü Ekmek Ekmek; gelir düzeyi fark etmeksizin, her etnik ve yaş grubu tarafından yılın her gününde yenilir.

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN "SAĞLIĞA YENİLİKÇİ BİR BAKIŞ AÇISI: MOBİL SAĞLIK RAPORU TANITIM TOPLANTISI AÇILIŞ KONUŞMASI

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN SAĞLIĞA YENİLİKÇİ BİR BAKIŞ AÇISI: MOBİL SAĞLIK RAPORU TANITIM TOPLANTISI AÇILIŞ KONUŞMASI TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN "SAĞLIĞA YENİLİKÇİ BİR BAKIŞ AÇISI: MOBİL SAĞLIK RAPORU TANITIM TOPLANTISI AÇILIŞ KONUŞMASI 22 Mart 2016 İstanbul, Sheraton Hotel&Convention Center

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

SOSYAL. ETKi YATIRIMI

SOSYAL. ETKi YATIRIMI SOSYAL ETKi YATIRIMI www.kentselvizyon.org Kurucu Ortaklar; Erden Timur, A. Faruk Göksu Koordinatörler; Sıla Akalp, Gökçe Aksoylar Ekip; Canan Candan, Edin Zaim, Elis Mutlu, Ömer Sarı Ocak, 2016 Hazırlayan:

Detaylı

24 HAZİRAN 2014 İSTANBUL

24 HAZİRAN 2014 İSTANBUL 24 HAZİRAN 2014 İSTANBUL UNCTAD Dünya Yatırım Raporu Türkiye Lansmanı Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü «UNCTAD» ın Uluslararası Doğrudan Yatırımlara ilişkin olarak hazırladığı Dünya Yatırım

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Endüstriyel koruyucu boyalar talep hacminin %5 ini ve küresel boya satışlarının %7 sini oluşturmaktadır. Koruyucu boyaların hacimsel

Detaylı

PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ

PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ Yönetici Özeti Giriş PricewaterhouseCoopers õn 7. Yõllõk Global CEO Araştõrmasõ Riski Yönetmek: CEO larõn Hazõrlõk Düzeyinin Değerlendirilmesi, mevcut iş ortamõ ve

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Sunum. Değerlendirme. Giriş. Vizyon 2050. Vizyon 2050 Türkiye. Fırsatlar ve Riskler

Sunum. Değerlendirme. Giriş. Vizyon 2050. Vizyon 2050 Türkiye. Fırsatlar ve Riskler Sunum Giriş 1 Vizyon 2050 2 Vizyon 2050 Türkiye 3 Fırsatlar ve Riskler 4 Değerlendirme 5 Vizyon 2050 Nedir? Yol haritası Tartışma platformu yaratmak Risk ve fırsatları ortaya koymak İş dünyası bakış açısı

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

Gelişmekte olan piyasalara yatırım azaldı

Gelişmekte olan piyasalara yatırım azaldı DUNYA.COM.TR Gelişmekte olan piyasalara yatırım azaldı Gelişmekte olan ülke piyasalarına üçüncü çeyrekte yatırımın azaldığı bildirildi. yılının üçüncü çeyreğinde gelişmekte olan piyasalarda yatırımların

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Sosyal Politikayı Yeniden Düşünmek! NEDEN?

Sosyal Politikayı Yeniden Düşünmek! NEDEN? Sosyal Politikayı Yeniden Düşünmek! NEDEN? -Nereden?- Sosyal Sorunlar? İşsizlik, yoksulluk, ayırımcılık. Sosyal sınıflar, tabakalar, gruplar? İşsiz, yaşlı, çocuk, engelli. Yasalar, kurumlar, araçlar? -Anayasa,

Detaylı

HAFTALIK BÜLTEN 04-08 OCAK 2016

HAFTALIK BÜLTEN 04-08 OCAK 2016 04-08 OCAK 2016 HAFTANIN ÖZETİ Yeni yılın ilk haftasında Ortadoğu da yaşanan gerginliklere bir yeni halka daha ekleyen Suudi Arabistan İran gerginliği piyasalarda etkisini hissettirdi. Bölgeye ilişkin

Detaylı

NETAŞ. Nesnelerin İnterneti ve Makineden Makineye Kavramları için Kilit Öncül - IPv6. 12-13 Ocak 2011. Zafer Halim Yiğitbaşı

NETAŞ. Nesnelerin İnterneti ve Makineden Makineye Kavramları için Kilit Öncül - IPv6. 12-13 Ocak 2011. Zafer Halim Yiğitbaşı Ulusal IPv6 Protokol Alt Yapısı Tasarımı ve Geçiş Projesi 12-13 Ocak 2011 Nesnelerin İnterneti ve Makineden Makineye Kavramları için Kilit Öncül - IPv6 Zafer Halim Yiğitbaşı İçerik Giriş Yakın Gelecek

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) 1. ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II cihazı nasıl çalışır? 2. ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II cihazını diğer Nu Skin ürünleri ile kullanabilir miyim?

Detaylı

GLOBAL IMPACT Kurumsal Sorumluluk Öne Çıkanlar

GLOBAL IMPACT Kurumsal Sorumluluk Öne Çıkanlar GLOBAL IMPACT Kurumsal Sorumluluk Öne Çıkanlar 2014 Raporlama Yılı Değer Oluşturma, Büyüme Sağlama MetLife, müşterilere verdiğimiz taahhütlerimizi gerçekleştirebilmemiz amacıyla istikrarlı, güvenli ve

Detaylı

2015 de enerji tüketimi yavaşladı, dünya daha düşük karbonlu yakıtlara yöneldi

2015 de enerji tüketimi yavaşladı, dünya daha düşük karbonlu yakıtlara yöneldi Basın Bülteni 13 Haziran 2016 2016 BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu yayınlandı 2015 de enerji tüketimi yavaşladı, dünya daha düşük karbonlu yakıtlara yöneldi 2015 yılının enerji verilerini ortaya

Detaylı

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri ÜLKE Dünya Seramik Kaplama Malzemeleri Üretiminde İlk 1 Ülke 29 21 211 212 212 Dünya /212 Üretiminden Aldığı Pay Değişim (%) (%) 1 ÇİN

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

11,500 11,000 10,500 10,000 9,500. - Türkşeker in özelleştirme stratejisi imzada

11,500 11,000 10,500 10,000 9,500. - Türkşeker in özelleştirme stratejisi imzada Bülten PİYASA KAPANIŞLARI Kapanõş Değişim İMKB-100 10,503 -%2.1 TL/$ 1,388,066 %0.0 Bono Faizi (7 Temmuz 2004) %50.3 -%2.6 İMKB 500 400 300 200 100 0 İşlem Hacmi ($ mn) 10,884 153 10,750 187 10,691 10,727

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 YILSONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 6 Şubat 2013 Güçlü Büyüme ve Karlılık 2012 de Devam Etti Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom,

Detaylı

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2009 yılında, 16 Kurucu Üye AVM ile faaliyetlerine başlayan Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Bugün, 124 Üye AVM yi, Toplam AVM lerin kiralanabilir

Detaylı

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları,

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, Sayın Başbakanım, Değerli Bakanlarım, Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, 26 ihracatçı sektörümüzdeki, 61 bin ihracatçımızın temsilcisi Türkiye İhracatçılar Meclisi nin Sektörler Toplantısı

Detaylı

Doğayla Uyumlu Yaşamın Adresi:

Doğayla Uyumlu Yaşamın Adresi: Özlem İkinci Dr, Bilimsel Programlar Başuzmanı, TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi Doğayla Uyumlu Yaşamın Adresi: Ekolojik Köyler Büyük şehirlerde yaşayan pek çok kişinin hayalidir köy yaşamı. Gürültüden

Detaylı

R. Orçun Madran & Yasemin Gülbahar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

R. Orçun Madran & Yasemin Gülbahar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Web Temelli Öğretim Yönetim Sistemleri ve İçerik Yönetim Sistemlerinin Bilginin Yönetilmesi ve Sunumu Açısından Değerlendirilmesi R. Orçun Madran & Yasemin Gülbahar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ 28.12.2007 Madran

Detaylı

DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI. Hannover: Ocak Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart

DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI. Hannover: Ocak Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI Hannover: 11 14 Ocak 2019 www.domotex.de Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart 2019 www.domotexusa.com Şanghay: 26 28 Mart 2019 www.domotexasiachinafloor.com Gaziantep:

Detaylı

Sektörel İnovasyon Sistemi (SİS) Kavramsal Çerçeve. Mahmut Kiper. Biyoteknoloji Sektörel İnovasyon Sistemi Semineri. 3 Nisan 2013, Ankara

Sektörel İnovasyon Sistemi (SİS) Kavramsal Çerçeve. Mahmut Kiper. Biyoteknoloji Sektörel İnovasyon Sistemi Semineri. 3 Nisan 2013, Ankara Sektörel İnovasyon Sistemi (SİS) Kavramsal Çerçeve Mahmut Kiper Biyoteknoloji Sektörel İnovasyon Sistemi Semineri 3 Nisan 2013, Ankara Neden SIS? Çoğu ülkenin kalkınma deneyimlerinde öncü sektörlerin oluşumunun

Detaylı

FITUR 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU

FITUR 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU FITUR 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU AR-GE BİRİMİ TÜRSAB FITUR 2014 TURİZM FUAR RAPORU Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bu yıl 22-26 Ocak tarihleri arasında İspanya nın başkenti Madrid de 34

Detaylı

TOPLUMSAL RAPORLAR YATIRIM TEŞVİKLERİ VE İSTİHDAM - 2010 (05.12.2010) Yatırımlar büyürken istihdam küçülüyor

TOPLUMSAL RAPORLAR YATIRIM TEŞVİKLERİ VE İSTİHDAM - 2010 (05.12.2010) Yatırımlar büyürken istihdam küçülüyor TOPLUMSAL RAPORLAR 15 YATIRIM TEŞVİKLERİ VE İSTİHDAM - 2010 (05.12.2010) Yatırımlar büyürken istihdam küçülüyor 10 yıllık dönemler itibariyle teşvik sisteminin istihdama etkisi Yıllık Yıllık Yıllık Yıl

Detaylı

Her Şeyin İnterneti (IoE) Cisco nun IoE Potansiyel Değeri Kamu Sektörü Analizinin En Önemli 10 Sonucu

Her Şeyin İnterneti (IoE) Cisco nun IoE Potansiyel Değeri Kamu Sektörü Analizinin En Önemli 10 Sonucu Her Şeyin İnterneti (IoE) Cisco nun IoE Potansiyel Değeri Kamu Sektörü Analizinin En Önemli 10 Sonucu Joseph Bradley Christopher Reberger Amitabh Dixit Vishal Gupta IoE; ekonomik büyümede artış ve çevresel

Detaylı

EURO BÖLGESİ NDE İŞSİZLİK

EURO BÖLGESİ NDE İŞSİZLİK EURO BÖLGESİ NDE İŞSİZLİK MAYIS 2012 ANKARA EURO BÖLGESİNDE İŞSİZLİK 2 Mayıs 2012 tarihinde Eurostat tarafından açıklanan verilere göre Euro bölgesinde işsizlik oranı, Mart sonu itibariyle 1999 yılında

Detaylı

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz!

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! Dünya daki 1 Numaralı Doğrudan Satış Şirketiyiz! Türkiye de, Kozmetik Pazarı nın 1 Numaralı Markasıyız! 126 yıllık geçmişimizden, Dünya çapındaki

Detaylı

NİTELİKLİ EĞİTİMİN TOPLUMUN REFAH SEVİYESİNE ETKİSİ. Prof.Dr. Muammer Kaya, ESOGÜ Rektör Adayı, mkaya@ogu.edu.tr

NİTELİKLİ EĞİTİMİN TOPLUMUN REFAH SEVİYESİNE ETKİSİ. Prof.Dr. Muammer Kaya, ESOGÜ Rektör Adayı, mkaya@ogu.edu.tr NİTELİKLİ EĞİTİMİN TOPLUMUN REFAH SEVİYESİNE ETKİSİ Prof.Dr. Muammer Kaya, ESOGÜ Rektör Adayı, mkaya@ogu.edu.tr Öncelikle nüfusa ve bu nüfusun ne kadarının genç olduğunu anlatan rakamlara bakalım 2013

Detaylı

GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ. Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA

GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ. Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA Kayseri 2015 İş modeli Örnek olay: ipod/itunes Apple 2003 yılında taşınabilir eğlencede devrim yaparak, yeni bir Pazar yarattı ve şirketi dönüştürerek

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Ev- ofis aydınlatmaları ve elektronik eşyaların çalışması için esas olan enerji verimli mavi ışık yayan diyotların (LED) keşfi fizik alanında üç

Ev- ofis aydınlatmaları ve elektronik eşyaların çalışması için esas olan enerji verimli mavi ışık yayan diyotların (LED) keşfi fizik alanında üç Ev- ofis aydınlatmaları ve elektronik eşyaların çalışması için esas olan enerji verimli mavi ışık yayan diyotların (LED) keşfi fizik alanında üç bilim adamına 2014 Nobel Ödülü nü kazandırdı. Japonya daki

Detaylı

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey.

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey. www.kidsturkey.com kids turkey ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı Toyzeria / Kids Turkey Orta Doğu nun En Önemli B2B Platformu Beyanlar Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık

Detaylı

tepav Mart2017 N DEĞERLENDİRME NOTU 2000 SONRASINDA İTHAL ARA MAL BAĞIMLILIĞI VE KATMA DEĞER ÜRETİMİ

tepav Mart2017 N DEĞERLENDİRME NOTU 2000 SONRASINDA İTHAL ARA MAL BAĞIMLILIĞI VE KATMA DEĞER ÜRETİMİ DEĞERLENDİRME NOTU Mart2017 N201713 tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Bengisu Özenç 1 Program Direktörü Makroekonomi Çalışmaları Programı Ayşegül Taşöz Düşündere 2 Politika Analisti Bölge

Detaylı

YURTİÇİ ÖLÇEKLİ TÜRKİYE DERECELENDİRMELERİ. Kredi derecelendirmelerinin Türkiye içinde daha detaylı karşılaştırılabilmelerini sağlar

YURTİÇİ ÖLÇEKLİ TÜRKİYE DERECELENDİRMELERİ. Kredi derecelendirmelerinin Türkiye içinde daha detaylı karşılaştırılabilmelerini sağlar YURTİÇİ ÖLÇEKLİ TÜRKİYE DERECELENDİRMELERİ Kredi derecelendirmelerinin Türkiye içinde daha detaylı karşılaştırılabilmelerini sağlar YURTİÇİ KREDİ DERECELENDİRMELERİ VE TÜRKİYE İÇİN TASARLANMIŞ KREDİ DERECELENDİRME

Detaylı

Pamuk Piyasası Haftalık Temel/Teknik Görünüm

Pamuk Piyasası Haftalık Temel/Teknik Görünüm 5 Kasım 2014 Pamuk Piyasası Haftalık Temel/Teknik Görünüm Uluslararası Pamuk Danışma Komitesi ne göre pamuk global fiber tüketiminin yaklaşık %31 ini oluşturuyor, ancak bu rakam 2025 senesine kadar %27

Detaylı

Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi

Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi Basın Bülteni 26 Haziran 2013 YASED, UNCTAD 2013 Dünya Yatırım Raporu nu açıkladı Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi 2012 yılında dünyada yüzde 18

Detaylı

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ 4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ ÇEVRE DOSTU ÜRÜN TALEBİ CEVREDOSTU.COM HAKKINDA CEVREDOSTU.COM

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Renan BURDUROĞLU. Retailing Institute. Future Trends In Private Labelling. 9 Kasım 2001. 1-20 Copyright Retailing Institute

Renan BURDUROĞLU. Retailing Institute. Future Trends In Private Labelling. 9 Kasım 2001. 1-20 Copyright Retailing Institute 9 Kasım 2001 Future Trends In Private Labelling Renan BURDUROĞLU Retailing Institute 1-20 Copyright Retailing Institute Copyright Retailing Institute 9 Kasım m 2001 DÜNYADA MARKET MARKALARININ GELİŞİMİ

Detaylı

ULUDAĞ HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI 12 AYLIK İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞENOL ŞANKAYA

ULUDAĞ HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI 12 AYLIK İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞENOL ŞANKAYA ULUDAĞ HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI 12 AYLIK İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞENOL ŞANKAYA 2015 YILI HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜ İHRACATI Milyon $ 2014

Detaylı

ETIK RESEARCH ETİK

ETIK RESEARCH ETİK 04.06.2015 ETIK RESEARCH 24.06.2015 ETİK ETİK ARAŞTIRMA Etik ilkelerinden ödün vermeden müşterilerine yüksek standartlarda, kaliteli hizmet vermek adına 1997 yılında kurulan Etik Araştırma, birlikte üreterek,

Detaylı

BOSAD BİLGİLENDİRME BÜLTENİ. 2019 Yılına Kadar Boya Ve Kaplamalarda Küresel Talebin Büyümesi

BOSAD BİLGİLENDİRME BÜLTENİ. 2019 Yılına Kadar Boya Ve Kaplamalarda Küresel Talebin Büyümesi BOSAD BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Selim Ragıp Emeç Sk. Kafaoğlu Apt. No:13 D:5 PK 34740 Suadiye- Kadıköy/ İstanbul Tel: (216) 384 74 53-93 Fax: (216) 384 69 34 bosad@bosad.org BOSAD BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

Detaylı

European Road Transport Research Advisory Council. TEMSA AR-GE ve TEKNOLOJİ A.Ş

European Road Transport Research Advisory Council. TEMSA AR-GE ve TEKNOLOJİ A.Ş European Road Transport Research Advisory Council AMAÇ Araştırma ve inovasyon için yatırım teşvikini harekete geçirmek ve teknolojik olarak inovatif bir ekonomi ortaya çıkarmak için ulusal, bölgesel ve

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

AB, 2030 İKLİM VE ENERJİ PAKETİ ÜZERİNDE ANLAŞMAYA VARDI

AB, 2030 İKLİM VE ENERJİ PAKETİ ÜZERİNDE ANLAŞMAYA VARDI Brüksel de yapılan AB Liderler Zirvesi nde, AB üyesi 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanları 2030 İklim ve Enerji Paketi üzerinde anlaştı. Zirve de varılan mutabakat, sera gazlarının %40 azaltılması, yenilenebilir

Detaylı

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK!

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! WORLD 04 2018 MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! İLKBAHARIN TADINI SONUNA KADAR ÇIKARIN! Bu mevsimde yapmayı planladığınız çok mu şey var? Reishi Plus ın içeriğinde

Detaylı

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ NDE BÜYÜK İYİLEŞME

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ NDE BÜYÜK İYİLEŞME AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ NDE BÜYÜK İYİLEŞME 2013 yılında gelişen inşaat ve konut piyasası sayesinde ABD ekonomisi ve özellikle seramik kaplama malzemeleri endüstrisinde ilerleme kaydedilmiştir. Konut

Detaylı

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler 327 Serisi Direkt Etkili Solenoid Valfler ASCO 327 Serisi ASCO 327 Serisi ile Tanışın Emerson'un ASCO 327 Serisi birden fazla malzeme, güç, akış ve sertifikasyon değişkeni mevcut olan evrensel ve direk

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8

EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8 EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8 Bu sayıda; Merkez Bankasının döviz satım ihaleleri, karşılık kararları ve Merkez Bankasının döviz rezervleri değerlendirilmiştir. i Merkez

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012 GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 22 Mart 2012 PİYASALARA BAKIŞ 80,000 70,000 60,000 50,000 40,000 30,000 20,000 10,000 0 Günün odak noktasında Avrupa da açıklanacak Mart ayı PMI endeksleri yer alıyor. Bloomberg

Detaylı

Bölüm 5 ARZ VE TALEP UYGULAMALARI

Bölüm 5 ARZ VE TALEP UYGULAMALARI Bölüm 5 ARZ VE TALEP UYGULAMALARI Neler Öğreneceğiz? Hükümet Müdahalelerinin denge Oluşumlarına Etkileri Fiyat Kontrolleri Taban ve Tavan Fiyat Uygulamaları Asgari Ücret Politikası Tarımsal Destekleme

Detaylı

2013 Finansal Sonuçları

2013 Finansal Sonuçları 2013 Finansal Sonuçları Ajanda 2013 Yılı Gelişmeleri Haydar Yenigün Ford Motor Company ve Avrupa Pazarı Verileri William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Sorular & Cevaplar Sayfa 2 Haydar Yenigün

Detaylı

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2008

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2008 UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2008 24 Eylül 2008 İstanbul 1 DÜNYA YATIRIM RAPORU Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü UNCTAD ın uluslararası yatırımlara ilişkin olarak hazırladığı Dünya Yatırım

Detaylı

FAO SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİYAT VE TİCARET GÜNCELLEME: KASIM 2014

FAO SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİYAT VE TİCARET GÜNCELLEME: KASIM 2014 FAO SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİYAT VE TİCARET GÜNCELLEME: KASIM 2014 FAO süt fiyat endeksi 184,3 ile Ekim ayında bir önceki aya göre %1,9 geriledi. Böylece geçen yıl aynı dönemin % 26,6 gerisinde kaldı. Tereyağı,

Detaylı

''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi

''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi ''Doğalgaz Sektöründe Eğitime Yeni Bir Yaklaşım, İGDAŞ Akademi Ahmet Hançer, Enocta Genel Müdürü S.Murad Ş. Şeralioğlu,IGDAŞ Eğitim Müdürü 30 Mayıs 2013 IDC: Büyük Bir Teknoloji Tsunamisi nin Ortasındayız!

Detaylı