BAŞARMAK GELENEĞIMIZ KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞARMAK GELENEĞIMIZ KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ"

Transkript

1 BAŞARMAK GELENEĞIMIZ KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2 Uluslarası Bilim Şenliği Festivali Dünya Üçüncülüğü Matematik ve Fen Bilimleri alanında bu öğretim yılında birçok ulusal başarıya imza attıktan sonra yılın finali Uluslararası derece oldu. 25 Mayıs 2015 Pazartesi Portekiz - Viana Do Castelo da gerçekleştirilen Uluslararası Bilim Şenliği ve Işık Festivali nde öğrencilerimiz projelerini başarıyla sundular. Görme Engelli Bireyler İçin Elektronik Okuma Cihazının Üretilip Geliştirilmesi projesiyle 9/A sınıfından Muhammed İkbal BAYKAL ve Nureddin KAMADAN üçüncü olarak kürsüde yer aldılar. Öğrencilerimiz ile rehber öğretmenlerimiz Ersin Ertürk ve Vedat Genç i tebrik ederiz.

3 Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Şampiyonası nda Dünya Üçüncülüğü Dünya Zeka Oyunları Federasyonu (World Puzzle Federation) tarafından düzenlenen 23. Dünya Zeka Oyunları Olimpiyatlarında öğrencilerimizden Mehmet DURMUŞ 18 Yaş altı kategorisinde Dünya üçüncüsü olmuştur.

4 Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Şampiyonası nda Derece Dünya Zeka Oyunları Federasyonu (World Puzzle Federation) ve Dünya Küp Birliği (World Cube Association) Türkiye Temsilcisi olan Türk Beyin Takımı, 1992 yılından bu yana 32 adet Dünya Zeka Oyunları ve Dünya Sudoku Şampiyonası na katıldı. Bugüne kadar 16 yaşında Milli Takıma seçilen ilk isim olan 10. Sınıf öğrencilerimizden Mehmet DURMUŞ Ekimde Bulgaristan da gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasına katılarak yurda döndü. Ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimiz, 24. Akıl Oyunları Dünya Şampiyonası nda 18 yaş altında Dünya Beşincisi (5.), 10. Sudoku Dünya Şampiyonası nda 18 yaş altında Dünya yedincisi (7.) oldu.

5 TRANSİST 2015 Proje Yarışması İkincilik Ödülü İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Türk Havayolları, TRT ve Temsa Global ın ana sponsorluğunda İETT tarafından, Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi nde gerçekleştirilecek Transist 2015, 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı kapsamında TRANSİST 2015 Proje Yarışması düzenlemiştir. Her yıl ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi ve başarılı kurumların teşvik edilmesi bunun yanı sıra ulaşım sektöründeki bilgi paylaşımını sağlamak, stratejik çalışmalara katkıda bulunmak, halkın toplu ulaşıma olan ilgisini artırmak, ulaşım teknolojilerindeki eksikliklerin tespit edilerek yenilikçi çözümler üretilmesini sağlamak amacıyla; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katıldığı Transist 2015 yarışmasına Okul olarak öğrencilerimiz İlhami Osman KARAKURT ve Fatih UÇAR ın "GÖRÜNÜR KENTLER" isimli projesiyle başvuruda bulunduk. 7 farklı kategoride başvuruların alındığı yarışmada projemiz yapılan jüri değerlendirmesinin ardından "Erişilebilirlik" kategorisinde ikincilik (2.) ödülünü almaya hak kazandı.

6 Görme Engelli Bireyler İçin Akıllı Kentlerde Kullanılacak Akıllı Cihaz Tasarımı Ve Geliştirilmesi Projesi Öğrenciler: İlhami Osman Karakurt, Fatih Uçar Proje Adı: Görme Engelli Bireyler İçin Akıllı Kentlerde Kullanılacak Akıllı Cihaz Tasarımı Ve Geliştirilmesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Projeleri Yarışması Türkiye 3. sü Üsküdar Üniversitesi, Davranış Bilimleri Fikir Festivali Yapay Zeka Alanında Türkiye 1. si İstek Belde Okulları 8. Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması, Fizik Kategorisi Türkiye 2. si

7 INSPO 2015 MÜHENDİSLİK KATEGORİSİ TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ Öğrenciler: Nureddin Kamadan, Muhammed İkbal Baykal Proje Adı: Görme Engelli Bireyler İçin Elektronik Okuma Cihazının Üretilip Geliştirilmesi INSPO 2015 ( International Science Project Olympiad) Mühendislik Kategorisi 2.lik ödülü

8 TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNDE SERGİDEYİZ TÜBİTAK 2015 Ortaöğretim Araştırma Projeleri Yarışması nda Görme Engelli Bireyler İçin Elektronik Okuma Cihazının Üretilip Geliştirilmesi projesiyle 9/A sınıfından Muhammed İkbal BAYKAL ve Nureddin KAMADAN isimli öğrencilerimiz bölge finaline kalmaya hak kazanmıştır. Projeler 31 Mart- 03 Nisan 2015 tarihleri arasında Zübeyde Hanım Ataşehir Öğretmenevi nde sergilenmektedir. Proje sahibi öğrencilerimize ve proje danışmanımız Ersin ERTÜRK hocamıza finalde başarılar dileriz.

9 DOESEF 2015 TE FİZİK PROJEMİZLE FİNALDEYİZ DOESEF 2015 te Fizik projemizle finaldeyiz. 11-A sınıfından Muhammed Sami YAVUZ ve 11-B sınıfından Mustafa Hüseyin DÜNDAR, Tek Yarıklı Fraunhofer Kırınımı Deseni Kullanılarak Katı Cisimlerin Genleşme Katsayısının Otomasyon Sistemiyle Belirlenmesi projesiyle 8-11 Nisan 2015 tarihleri arasında İzmir de gerçekleştirilecek finallerde yarışacak. Öğrencilerimizi ve proje danışmanımız Ersin ERTÜRK hocamızı tebrik eder, finalde başarılar dileriz.

10 BAŞAKŞEHİR LİVİNG LAB İNOVASYON PROJE YARIŞMASINDA FİNALDEYİZ Başakşehir Living Lab İnovasyon Proje Yarışmasında; öğrencilerimiz Muhammed İkbal Baykal ve Nureddin Kamadan - Görme Engelli Bireyler İçin Elektronik Okuma Cihazının Üretilip Geliştirilmesi adlı projeleriyle, Fatih Uçar ile İlhami Osman Karakurt ise Görünür Kentler isimli projeleriyle, ikinci aşamayı geçerek finale kaldılar.

11 ULUSLARASI BİLİM TEMELLERİ SINAVI ÜÇÜNCÜLÜĞÜ Uluslararası Bilim Temelleri sınavında üçüncü (3.) olan 12 H sınıfından öğrencimiz Nesibe YÜCE nin ödülünü 28 Ekim de takdim ettik..

12 Boğaziçi Üniversitesi Münazara Yarışması Birincilik Ödülü Boğaziçi Üniversitesi 1. Liseler Arası Münazara Turnuvası Kasım 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi nde gerçekleştirildi. 56 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada, öğrencilerimiz, Meridyen A takımı ve Meridyen B takımı olarak yarıştı. Turnuvada takımlar, İnternette mahlas uygulamasına son verilmelidir, Tüm özel eğitim kurumları kapatılmalıdır, Özgürlük hareketlerinin liderleri özgürlüklerini elde ettikten sonra demokratik seçimlere katılmamalıdır gibi konular üzerine tartıştılar. Boğaziçi Liseler Arası Münazara Turnuvası nı (Nurbanu Kaya Ömer Faruk Kahraman)finalde Kabataş Lisesi, Robert Kolej ve Tevitol ü yenerek şampiyon olarak tamamladı. (Ahmet Eren Kutluca - Zeynep Seyhan) Takımı ise çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi.

13 GENÇ SADA YÜZÜNDEN KURAN-I KERİM İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI NDA İSTANBUL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sada" Kuran-ı Kerim i Güzel Okuma Yarışması ve Kur an ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması İstanbul Bölge Finalleri nde okulumuz öğrencisi Muhammed Bilal Demirel üçüncü olmuştur. Kendisini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

14 HAFIZLIK TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Kur an ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye finali 17 Mayıs 2015 te Samsun da yapıldı. Yarışmanın birincisi 12. Sınıf öğrencilerimizden hafız Yunus Emre Yanaz oldu. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi nde düzenlenen final yarışmasına, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Din Eğitimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, çeşitli illerden okul müdürleri, yarışmacılar ve vatandaşlar katıldı. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni SÜLEYMAN AYDIN ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

15 ÖMER SEYFETTİN HİKÂYE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK Gönen Belediye sinin bu yıl 26. sını düzenlediği Ömer Seyfettin hikâye yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nurbanu Hayır Mavi Kelebekler isimli hikâyesiyle birinci; Zişan Güveli Kum Kalesi isimli hikâyesiyle 4.oldu. Seçici kurulunda ünlü hikâyeci Cemal Şakar, hikâyeci-yazar Salim Nizam, Prof. Dr. Abdullah Uçman ve farklı üniversitelerden profesörlerin yer aldığı yarışmada öğrencilerimiz 900 katılımcının arasından seçildi. 7 Mart 2015 de Balıkesir / Gönen de düzenlenen ödül töreninde belediye başkanı Sayın Hüseyin Yakar öğrencilerimize ödüllerini takdim etti. Yarışmada 1.olan öğrencimiz 2000 tl; 4.olan öğrencimiz ise 500 tl ödül kazandı. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizi danışman öğretmenleri Arzu Erpik i ve Türk Dili Edebiyatı zümresini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

16 ATİLLA İLHAN BİLİM SANAT VE KÜLTÜR VAKFI NIN DÜZENLEDİĞİ MÜNAZARA YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ Atilla İlhan Bilim Sanat ve Kültür Vakfı nın düzenlediği Münazara Yarışmasında okulumuz münazara takımı İstanbul üçüncüsü olmuştur. Beyoğlu Atatürk Anadolu Lisesinde yapılan final turunda 9/G sınıfından Behice Yıldırım, 11/C sınıfından Ahmet Eren Kutluca ve 9/A sınıfından Mustafa Yalçın okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Öğrencilerimizi, münazara kulübü öğretmenleri Arzu Erpik ve Asuman Köleoğlu nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

17 BELDEMUN 15 ÖDÜLLERLE DÖNDÜK BELDEMUN 15, Mart 2015 tarihleri arasında İstek Vakfı Belde Okulları nda gerçekleştirildi. Libya, İsrail, Çad, Almanya, Suriye, Hindistan, Angola delegasyonunda okulumuzdan 25 öğrencimizle yer aldığımız etkinlikte iki öğrencimiz Uzman sıfatıyla, 2015 BM Gündemini hazırlayan komite simülasyonunda bulundu. Öğrencilerimizden Fatmanur Banu Hayır En İyi Delege ödülünü; Abdullah Bera Küçük ise Gözde Delege ödülünü alarak bizleri gururlandırdı.

18 DŞ MUN Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının düzenlediği DŞMUN 15 Konferansı hem yurt içi hem de yurt dışından gelen okulların katılımıyla Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti. DŞMUN 15 Konferansı na katılan MUN takımımız; KAIHLMUN Kulübü ve İngilizce Koordinatörümüz Saim Öztürk ve Danışmanı -Marmara Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi Öğretim Görevlisi- Sn. Murat Daoudov Hocamızın liderliğinde çalışmış ve MUN takımı öğrencilerimiz Fatma Nurbanu Hayır ; İran delegesi olarak (İran in Devrik Lideri Muhammed Şah Rıza Pehlevi yi temsilen) ve Rüveyda Şahyar ise Amerika delegesi olarak (ABD Eski Devlet Başkanı Jimmy Carter i temsilen) Tarihi Güvenlik Konseyinde gerçekleştirilen İran İslam Devrimi nin ele alındığı komite oturumlarında çalışmış ve çözüm önerileri sunmuşlardır. Iran / Mohammad Reza Shah Pahlavi / Fatma Nurbanu Hayir USA / Jimmy Carter / Ruveyda Sahyar

19 MATEMATİK YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK Okulumuz öğrencilerinden Yusuf Şamil Işılga Kartal Anadolu Lisesi nin düzenlediği Matematik Yarışmasında İlçe birincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

20

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası!

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ HAZİRAN-ARALIK 2015 SAYI:1 YIL:1 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası 21-22-23

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 30 Mart 12 Nisan 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01-02 Nisan tarihlerinde, okulumuz atletizm sahasında Liseler Arası Gençler Puanlı Atletizm Yarışmaları yapıldı. Yarışlara okulumuz, kızlar ve erkekler

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI Okulumuz öğrencilerinden Ansı Ersoy Çankaya Üniversitesi nin düzenlediği Yazın ve Çeviri yarışmasında finale kalarak okulumuzu temsil etmiştir. Öğrencimizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAZANILAN BAŞARILARIMIZ

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAZANILAN BAŞARILARIMIZ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2013-2014 Eğitim- öğretim yılında 44 öğrenci mezun olmuş; 10 Öğrenci Fen Lisesi ne, 30 Öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesine, 01 Öğrenci Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ne, 03 Öğrenci

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ

KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ KADIKÖY İNTAŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE SOSYAL-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TAKVİMİ AY HAFTA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİK ADI SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİĞE

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ)

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) OKUL TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Haziran 2018 1 SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ...

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ETUS 2016 (EĞİTİMDE TEKNOLOJİ UYGULAMALARI SEMİNERLERİ) GERÇEKLEŞTİ sayfa 10 de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... sayfa 8'de İÇİNDEKİLER MESLEKLERİ TANIYORUZ

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si İNGİLİZCE ZÜMRESİ 2015 te Destination İmagination yarışması yapı kategorisi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz tasarladiklari yapıyı İngilizce tiyatro ile sunarak Türkiye şampiyonu olmuştur. Ekibimiz bu

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK)

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) PROJE YARIŞMASININ ADI KATEGORİ ALANI BAŞLAMA BİTİŞ X. Bu Benim Eserim Proje 5. 6. 7. 8. Sınıf 08.12.2014 09.01. 46. Tübitak Ortaöğretim

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 04 Ocak 18 Ocak 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR (KULÜP) Küçük kulüp basketbol takımımız seri C grubundaki ilk maçını güçlü rakibi karşısında kaybetti. Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK GÜVENLİĞİ 9 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 11 Mart Cuma 4.Sınıf FEN

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAZANILAN BAŞARILARIMIZ

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAZANILAN BAŞARILARIMIZ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2014-2015 Eğitim- öğretim yılında 46 öğrenci mezun olmuş; 24 Öğrenci Fen Lisesi ne, 21 Öğrenci Anadolu Lisesi ne 01 Öğrenci Kozan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yerleşmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TOHM, ANKARA, 09.04.2017 Eskrimde dikkat çeken sonuçlar almaya başladık. 94 yıllık Türk eskrim tarihi ve Türk spor tarihine altın harflerle yazılacak

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayın Velimiz, T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Dağıtım Çizelgesi açıklamalarının

Detaylı

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI SON 3 YILDIR İZMİR SIRALAMASI nda İLK 10 OKUL ARASINDA!!! 2010 2011 2012 SBS PUANI (Ham Puan) 447,399 435,804 446,752 OYP (Yerleştirme Puanı) 431,377 432,688

Detaylı

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi 16/12/2015 SAAT:14:30

GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP 14/12/2015 SAAT:10:00. 28/12/2015 SAAT:13:00 Celal Aras Anadolu Lisesi 16/12/2015 SAAT:14:30 GENÇ ERKEKLER (A) 1. TUR 1. GRUP YER ATAŞEHİR ÜSKÜDAR BEYKOZ ÇEKMEKÖY : MALTEPE GÜZİDE YILMAZ İLKOKULU SPOR SALONU ÖZEL FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ANADOLU LİSESİ 1 14/12/215 SAAT:1: 2 Üsküdar Zeynep Kamil

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

OKULUMUZDAN HABERLER İNECİK TEN DÜNYA YA. 12 Mart ve 18 mart Anma Programları. Sayı 2 NİSAN. İlgi çeken özel konular: Haberlere

OKULUMUZDAN HABERLER İNECİK TEN DÜNYA YA. 12 Mart ve 18 mart Anma Programları. Sayı 2 NİSAN. İlgi çeken özel konular: Haberlere İnecik ten Dünya ya Bu sayıda: İNECİK TEN DÜNYA YA Sayı 2 NİSAN Haberlere devam 2-3 OKULUMUZDAN HABERLER Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü nün İyilik ve Hayır Yapma kavramlarını tanıtmak ve benimsetmek amacıyla

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 12 Ocak 23 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Perşembe günü, Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahası nda, Avrupa Yakası İstanbul un En Hızlısı Yarışması Cheetos sponsorluğunda

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 15 Şubat 29 Şubat 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR KULÜBÜ Küçük kulüp basketbol takımımız 19 Şubat Cuma günü, katıldığı C serisinde grup sıralama maçında, önde götürdüğü karşılaşmanın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 (03 Mart - 16 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL GENÇLER PUANLI ATLETİZM SALON YARIŞLARI SONUÇLARI 04-05 MART 2014 ASLI ÇAKIR A. ATLETİZM SALONU ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 12 ( 28 Mart 2016 18 Nisan 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24-25 Mart tarihlerinde okulumuz atletizm sahasında yapılan İstanbul Küçükler Puanlı Atletizm Yarışmları na, kız ve erkek takımlarımız ile

Detaylı

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ..

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ.. YİNE ŞAMPİYON KOLEJİ.. TED KAYSERİ Yıldız Kız Basketbol Takımımız, İncesu İmam Hatip Ortaokulu, Osman Kavuncu Ortaokulu, Sema Yazar Ortaokulu ve Bahçeşehir Koleji takımlarını yenerek namağlup ünvanla Kayseri

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ 15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ Değerlendirme Jürisi Başkanı Prof. Dr. İlham ALİYEV Onursal Başkan Prof. Dr. İsrafil KURTCEPHE Rektör 17 MAYIS 2010 Düzenleme Kurulu Başkanı Prof.

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü. Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör.

İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü. Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör. İstanbul Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü Fakülte: Orman Fakültesi Kuruluş: 2014-2015 Danışman: Araş. Gör. Nilay TULUKCU İnovatif Liderler 15 27 Mart 2015 Etkinlik Programı Moderatör: Prof.Dr.Murat

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE Prof. Dr. FARUK TAŞKALE EĞİTİM Nevşehir de doğdu. 1967 1972 Beşiktaş Anafartalar İlkokulu 1972 1975 Beyoğlu Fındıklı Ortaokulu 1975 1978 Beyoğlu Fındıklı Lisesi 1981 1986 İstanbul Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK SPORU ÖZGÇMİŞ PUN TLOSU daylar sadece bir kategoriden puan alırlar KTGORİ 100 90 80 RTİSTİK İMNSTİK 1-Olimpiyat, ünya, vrupa Şampiyonası veya ünya Kupasından birine katılmış. 1-n az 10 ülkenin katılımı

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI ADI SORUMLULARI GEREKÇESİ AMACI VE HEDEFLERİ Yİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR UYGULAMA ADIMLARI UYGULAMA YERİ TAŞOLUK İLMİHÂLİNİ ÖĞRENİYOR İslâm ilmihâlinin ana hatlarıyla isteyen Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU Dünya Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Yüzücümüz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencimiz Yiğit ASLAN, 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 ( 04 Ocak 16 Şubat 2014) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonunda yapılan İstanbul un En Hızlısı Yarı Final Yarışmalarına katılmaya

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

YIL SPOR BRANŞI İLÇE İL TÜRKİYE Zeynep Ağa. Türkiye 2.sü YÜZME Ahmet Deniz Doğan 50. M Sırtüstü Türkiye 4. sü

YIL SPOR BRANŞI İLÇE İL TÜRKİYE Zeynep Ağa. Türkiye 2.sü YÜZME Ahmet Deniz Doğan 50. M Sırtüstü Türkiye 4. sü BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEB TAKIM VE BİREYSEL BAŞARILAR Zeynep Ağa Zeynep Ağa 50 m Kelebek 200m Karışık Türkiye 3.sü Zeynep Ağa 50m -100m kelebek İstanbul 50m Kelebek Ahmet Deniz Doğan 1.si 50m Sırtüstü Türkiye

Detaylı

OKUL SPORLARI GENÇLER TÜRKİYE BİRİNCİİĞİ GENÇ ERKEK KILIÇ 23 MART 2016 MERSİN

OKUL SPORLARI GENÇLER TÜRKİYE BİRİNCİİĞİ GENÇ ERKEK KILIÇ 23 MART 2016 MERSİN 23.3.2016 15:32:54 Eskrimciler (hepsi, bölgesel sıralama - 54), sayfa 1/2 soyad ve isim klasman durum sırası şehir klüp doğum tarihi DURMUS ALİ EREN M İST Kadıköy Anadolu Lisesi GÖKAKIN TUNA M İST ÖZEL

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı. Özel Lisesi Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı. Özel Lisesi Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Bülteni GENÇ ELEŞTİRMENLER SEMPOZYUMU'NA KATILDIK sayfa 7 de KIZ OKÇULUK TAKIMIMIZ ANKARA 1.Sİ sayfa 10 da İÇİNDEKİLER 12. SINIFLAR GÖSTERİSİ 12. SINIFLAR YEMEĞİ 23 NİSAN

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

C. Kurulların Görev ve Sorumlulukları, 1. Yürütme Kurulları,Yönerge nin 11. maddesi hükümlerince oluşturulacak ve 12. maddede belirtilen görevleri

C. Kurulların Görev ve Sorumlulukları, 1. Yürütme Kurulları,Yönerge nin 11. maddesi hükümlerince oluşturulacak ve 12. maddede belirtilen görevleri Ek-1 2013-2014 ÖĞRETİM YILI HATİP VE İMAM HATİP LİSELERİ KUR AN-I KERİM İ GÜZEL OKUMA, HAFIZLIK VE EZAN OKUMA LARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR A. Yarışmalara Başvurular, 1. Öğrencilerin başvuruları Yönerge

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı