Günlük Gemi Gazetesi CANI ÇEKTİĞİNDE YAYINLANAN, YANLI, TUTUCU VE TARAF YAYIN ORGANI ('DEYETSİĞ' ÖZEL SAYISI)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Günlük Gemi Gazetesi CANI ÇEKTİĞİNDE YAYINLANAN, YANLI, TUTUCU VE TARAF YAYIN ORGANI ('DEYETSİĞ' ÖZEL SAYISI)"

Transkript

1 Günlük Gemi Gazetesi CANI ÇEKTİĞİNDE YAYINLANAN, YANLI, TUTUCU VE TARAF YAYIN ORGANI ('DEYETSİĞ' ÖZEL SAYISI) Celebrity Cruises Equinox Akdeniz Tatili Devam Ediyor 22 Temmuz 2014 Salı Atina - Malta Arası (Somewhere over the Rainbow) AKŞAM GİYİM: Serbest Şık / Smart Casual Hava Durumu Hava Güneşli, Sıcaklık 28 C (Salladım, gazetede yazmıyor, idare ediniz) Gündoğumu 06:30 Günbatımı 20:58 ÖZGE ERSU GEMİ TELEFON NO 5818 Değerli Konuklarımız, ARTIK ÖNEMSİZ HATIRLATMA Turlarımızda yalnızca 2 (yazıileyalnız iki) kişilik yerimiz kalmış, diğer kayıtlarımız kapanmıştır. İlginize teşekkür ederiz. 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA MALTA - VALLETTA GEZİSİ İÇİN BULUŞMA 09:15 4. KAT MARTINI BAR Gemi kartınızı, resimli kimliği ve gemi gazetesini almayı unutmayınız. Gemi iskeleye yanaşacaktır. Malta'da eski şehir gezimizde arasıra tarihi şehir yürüyüşleri olduğundan rahat ayakkabılar giyiniz. Uzun yürüyüşlere uygun olmayan konuklarımızı serin ve rahat yerlerde Atina'da olduğu gibi kahve eşliğinde dinlendireceğiz. Çay ve kahveler şirkettedendir. Gezimizin son bölümünde, karadan güzelliği tam anlaşılamayan Malta - Valletta'yı güzel koyları ile göreceğimiz (denizin durumuna göre) yaklaşık bir - bir buçuk saatlik tekne gezimiz olacaktır. Arzu ederseniz küçük bir rüzgârlık alabilirsiniz. YENİ DOĞAN BEBELERE İSİMLER DENİZ 1. Derya 2. Büyük tuzlu su birikintisi (Kız, Erkek, Türkçe Köken) TAN 1. Şafak 2. Alaca karanlık (Erkek, Öztürkçe Köken) Cümle İçinde Kullanalım : "Heyhat, denizde tan saatlerinde balkon keyfi bir başka oluyordu..."

2 ÖNEMLİ HATIRLATMA Değerli Konuklarımız, Gezimizin ikinci bölümü olan (Roma Sonrası) Floransa Pisa, Villefranche Nice Monaco Monte Carlo, Sardunya, Ajaccio Korsika, İspanya Palma de Mallorca ve Barcelona'ya devam edecek olan konuklarımızın işlemleri ve kabin değişiklikleri ile ilgili olarak odanıza uyarı bilgisi gelmiş olabilir. Bu süreç ve konuyu Özge Ersu sizler adına izlemektedir, zamanında Türkçe bilgilendirme yapacaktır. Sizler bu bürokratik ayrıntılar ile uğraşmayınız, tatilinizin keyfini çıkartmaya devam ediniz. Denizdeki Gün Akşamında Şık Giyinmiş Olanlara ÖZEL VE GÜZEL BİR ÖNERİ NEDEN ÖZEL BİR STÜDYO FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEYESİNİZ? (En son ne zaman mahalledeki köşebaşı fotoğrafçısına gidip arka planda Karadeniz Titreyengöl manzarası ile mutluluğumuzu ölümsüzleştirdik?) Gemi fotoğrafçıları gün boyunca geminin güzel köşelerinde stüdyolarını açacaklardır. Özel dekorlar önünde, harika ışıklar eşliğinde değişik fotoğraflar çektirebilirsiniz. Çektirdiğiniz fotoğrafları satın almak zorunda değilsiniz, bir sonraki gün bakar, beğendiklerinizi satın alabilirsiniz. (Renki 'Ekose' etek boylarının erkeklerde dizin iki santim altında, hanımlarda siyah iskarpin içine giyilmiş beyaz çorabın üst lastiğinin iki parmak üstünde olması zorunludur. Renkleri ve deseni aile kütüğüne (Klan) göre seçebilirsiniz.) Saatinizi (dün gece) bir saat geri aldınız mı? Almadı iseniz, tcık, tcık! Bizlerden bir saat ileride yaşıyorsunuz demektir. Lütfen gemi duvar saatleri, gemi telefonları üzerindeki saat ya da televizyon 6. kanal saati ile senkronize olunuz. O da olmadı, Endonezyalı hizmetliye sorunuz. Günlük Program Programlar, aksi belirtilmedikçe tümüyle ücretsizdir 07:00 09:00 09:00 14:00 09:15 09:30 10:00 arası Hülya Sipahioğlu ile Bir Mil Yürü! Buluşma, Kat 14 Marka & Salpa (Salı Pazarı Brand) Çanta Satışları Açılıyor Masa Tenisi (Ciddi oynayanlar, yazışalım! Rumuz Goncagül) İngilizce Gemi Konferansı: 'Sizin işiniz de zor be abi' - Your job is quite difficult brother!' Geminin İkinci Çarkçıbaşı Mr. Costel anlatıyor: Alla Alla, nasıl gidiyor bu koca şey? İngilizce Seminer: Çin İşi Akupunktur - Ağrı Yönetimi Martini Bar, Kat 4 İngilizce Fitness Semineri : 'Yavaş ye, boğulacaksın' - You are what you eat! Spa Club, Kat 12

3 10:15 10:45 11:45 11:00 12:00 13:30 14:00 16:00 17:00 arası Bingo Tombala (Çinkoları yap, Dolara Kadar Kazan!) Entertainment Court, Kat 14 Göğüs Kanseri Araştırma Vakfı - Destek İçin Bir Mil Yürü T-Shirt Satışları Havuzbaşı, Kat 12 KAÇIRMAYIN! CAM ÜFLEME SANATI! VATANDAŞ, MURANO'YU AYAĞINA GETİRDİK! (EYYY İTALYAN CAM USTASI! ÜFLEMEYİ SENDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!) Hot Glass Studio - Cam Üfleme Köşesi, Kat 15 Göğüs Kanseri Araştırma Vakfı - Destek İçin 'GEMİ SUBAYLARI İLE' Bir Mil Yürüyüş Havuzbaşı Buluşma, Kat 12 KAÇIRMAYIN! ŞAMPANYA İKRAMLI RESİM - TABLO SANAT ESERLERİ AÇIK ARTIRMA (Tablo almasanız da, bu Mübarek Ramazan günü bedava şampanya dağıtılıyor, tövbe!) Hot Glass Studio - Cam Üfleme Köşesi, Kat 15 Gemi Dans Ekibi ve Hülya Sipahioğlu Eşliğinde Dans Kursu: CHA CHA! Grand Foyer Orta Bölüm, Kat 3 Büyüklere Su Voleybolu ve Maçlar: YOLCULAR GEMİ PERSONELİNE KARŞI Havuzbaşı, Kat 12 İngilizce Gemi Konferansı: 'Buradan düz git, ilk adadan ikinci sol, orada sor, gösterirler!' The Secrets of Ship Navigation - Denizde Yön Bulma - Navigasyon Subayı Mr. Malek ile Gemi Dans Ekibi Eşliğinde Dans Kursu: SWING! Sky, Kat 14 'Meydinçaynağ' ve Marka Saat Satışları Açılıyor Gemi Subayları Yolculara Karşı: Masa Tenisi Turnuvası 3. Süvari Vasilis PİPİSİPİS (YUNANİSTAN) - Özge Ersu (TÜRKİYE) Entertainment Court, Kat 4 (Kayıtlar 15:45) Günün İngilizce Filmi: Ride Along (Karamurat ve Fedaileri Bizans'a Karşı) 99 Dakika, Aksiyon 18:15 Akşam Yemeği Birinci Oturum (Arzu eden bu akşam benim gibi 14. kata kaytarabilir) 19:30 veya 21:30 GECE SHOW / REMIX Müzik ve Dans: Pop, Rock ve Uluslararası İnleyen Nağmeler Biraz erken giderek yer tutunuz. Equinox Theatre Kat 4, Kat 5 20:45 Akşam Yemeği İkinci Oturum ÖZGE ERSU İLE İLGİNÇ BİGİLER INSTAGRAM&TWITTER TAKİPÇİMİZ ALARA VE ALMİRA ZAİMOĞLU SORDU, BİZ YANITLADIK! Ey vatandaş, uyuma! Gezilerde saati zırt pırt ileri-geri alıyoruz. İngiliz ve Amerikalıların uydurup kullandığı A.M. (Ey em) ve P.M. (Piğ em) ne demek? Dünyamız, 1800 lerin sonlarında, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun tren yolculuklarında tarifeler ve zaman farkından dolayı saatler çok şaştığı için, bir bilim adamının önerisi ile 24 saat dilimine bölünmüştür. Pasifik Okyanusunun ortasından geçen ve en az insanın yaşadığı Meridyen (boylam) da, Gün Değiştirme Çizgisi (International Date Line) olarak saptanmıştır. Bu çizginin batısındaki zaman dilimi Ante Meridiem (A.M.) (sabah), doğusundakiler Post Meridiem (P.M.) (öğle ile gece yarısı arası) olarak adlandırılmıştır. Sorunlu bir sistem olsa değiştirilememektedir. Sen de arkadaşlarına kahvede sor, bilemeyenlere anlat, havanı at! 'Kim Milyoner Olmak İster'de doğru yanıtla, ödülün %5'ini bana gönder!

4 Geminin her tarafında geç saatlere dek Canlı Müzik, konser, gösteri, show, dinleti ve eğlence Geç saatlere kadar devam ediyor! Şiir Köşesi (Nâzım Hikmet Ran Üstad) Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen Gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi, beni yaktırırsın, Odanda ocağın üstüne korsun İçinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, Şeffaf, beyaz camdan olsun ki İçinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun: Vazgeçtim toprak olmaktan, Vazgeçtim çiçek olmaktan Senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum, yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız. Kolumun içinde kolun... Taa ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun Bizi oradan atana kadar Ama biz O zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, Atıldığımız çöplükte bile Zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek Bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse Sapında muhakkak iki çiçek açacak: Biri sen, biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama çok, pek çok, Ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bu günlerde? İçimden bir şey Belki diyor. 'İÇİMİZDEN BİRİ' KÖŞESİ (There is always one in every crowd - Eric Clapton) NEJAT GİRAY BEYEFENDİ - KABİN NO XX26 GREKOTÜRK KAHVE Nejat Giray Bey 'Türk Kahvesi' istedi, garson 'Yunan Kahvesi' diye ısrar etti. İş yumruklaşmaya vardı, zor ayırdık, genç garsonun kaş ve dudağına dikiş atıldı, bileğinde zedelenme var. Nejat Bey yalnız üzerine gelen tozu elinin tersi ile sildi. Karakolda komiser barıştırdı, müessese de özür dilemek için Nejat Bey'e iki 'Türk Kahvesi' ısmarladı. Nejat Bey'in boy avantajı var, sol kroşe ve aparkütü çok sıkı, eskivleri de son derece hızlı.aman ha! 'FORTE COME UN TURCO!' (Türk Gibi Kuvvetli) Photo Credits 2014 Özge Ersu Little Venice Beach, Alefandria Restaurant Cafe Mykonos Yunanistan

5 Tüm Gezi için Önemli Bir Hatırlatma Daha Güneş çok kuvvetlidir, bu coğrafyalarda gölgede bile kısa sürede yakar. Lütfen korunaklı geziniz, önlem alınız, güneşlenme, deniz ve plajlar için mutlaka koruyucu krem kullanınız. Gemide sırta sürecek yoğurt ve salatalık sütü bulunmamaktadır! SORU : Rehber Özge Bey, hep gölgede gezdim ama yandım, mahvoldum. Neden ola ki? YANIT: İfinim, ultğaviğole (Fr.) ışınlar siz farketmeden gölgede de yakar. Yanıp yanmayacağınızı test etmek için, sağ elinizi sol kolunuzun üstüne getirip hafifçe gezdiriniz. Eğer teninizde (erkekler için kol kıllarınız üzerinde) belirli belirsiz bir gölge görebiliyorsanız, yanıyorsunuz, hatta yandınız demektir. LATERADIO'DA BUGÜN VE YARIN NE ÇALIYORUM? Gazetemiz son teknolojiler kullanılarak, sabahın çok erken saatlerinde günlük ve taze hazırlanmaktadır. Bu gazetenin hazırlanmasında hiç ağaç kesilmemiş, doğaya, hayvanlara zarar verilmemiştir. Okunduktan sonra kendini yokeder. Düşünen, Tasarlayan, Hazırlayan, Dizen, Basan, Çoğaltan ve Dağıtan Özge Ersu 2014 [Kopyalanamaz, izinsiz alıntı yapılamaz] ÖZGE ERSU ozge@ersu.net GEMİ İÇİ TELEFON : 5818 (Herhangi bir gemi telefonundan direk arayabilirsiniz. ULUSLARARASI :: (Denizde çekmez, çekse de pek duyulmaz) SOŞIĞL MEDİYA DAHA FAZLASI İÇİN EKLEYEBİLİR, TAKİP EDEBİLİRSİNİZ DÜNYA COĞRAFYALARINDAN İLGİNÇ KONULAR ÖZEL GEZİ BİLGİLENDİRMELERİ YALNIZCA TAKİPÇİLERE ÖZEL AYRINTILAR facebook.com/ozgeersu twitter.com/ozgeersu instagram.com/ozgeersu Türkiye'nin en geniş içerikli kişisel yurtdışı gezi sitesi

CELEBRITY EQUINOX GEMİSİ

CELEBRITY EQUINOX GEMİSİ Ö Z G E E R S U G E Z İ L E R İ C R U I S E S I G N A T U R E C O L L E C T I O N by PLANET İSTANBUL NEW LIFE TRAVEL AGENCY CELEBRITY EQUINOX GEMİSİ d e l u x e T Ü R K İ Y E Y U N A N İ S T A N M A L

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi. Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

Şarap ve Yemek. Eğlence ve Aktiviteler. Spor ve Fitness. Diğer Özellikler

Şarap ve Yemek. Eğlence ve Aktiviteler. Spor ve Fitness. Diğer Özellikler Şarap ve Yemek İştah açıcı başlangıçların yanı sıra seçkin şarapların ve uluslar arası mutfağın en leziz örneklerinin sunulduğu gemimizde lüksün keyfini çıkarın. Havuz Bar Açık Büfe Patio Bar Bar Visio

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI Barselona 1. Gün TUR PROGRAMI TK1873 ile İstanbul Milano uçuşu Cenova, İTALYA - 18:00 2. Gün Cannes, FRANSA 08:00 16:00 3. Gün Palma de Mallorca, İSPANYA 14:00-4.

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA

PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA PULLMANTUR SOVEREİGN İLE CAZİBELİ SARDUNYA 1 - BARSELONA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 50 Saat 09:00 gemiden ayrılıyoruz ve Barselona yı panoramik görebileceğimiz Mont Juic tepesine doğru yola çıkıyoruz.

Detaylı

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA PROMOSYON 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA Amsterdam(1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf 27 Haziran 2014 / 4 Gece 01. Gün İSTANBUL AMSTERDAM (HOLLANDA)

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz. ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları Gemi Turu 2017 Celestyal Olympia ve Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları ve Atina ICONIC AEGEAN

Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları Gemi Turu 2017 Celestyal Olympia ve Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları ve Atina ICONIC AEGEAN 1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLARDA %35 ( sadece Mart ayı ) - % 30 İNDİRİM UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları Gemi Turu 2017

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017

D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017 E M R E O G A N F O T O G R A F A T Ö L Y E S İ D E N İ Z & F O T O G R A F 29 Eylül - 5 Ekim 2017 Kaş ve köy sokaklarında sokak fotografçılığı + Adobe Lightroom ve Stok Fotografçılığı eğitimi + tekne

Detaylı

Arapgirli Haşim Koç. - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006. Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat

Arapgirli Haşim Koç. - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006. Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006 Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat Yayın Hakkı Notu: Bu e-kitapta yer alan şiirlerin tüm yayın hakları şairin kendisine ve / veya yasal temsilcilerine aittir. Şiirlerin

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion),

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR EĞLENCE SEKTÖRÜNDE BİR SAYFA KAPANIYOR Açıldığı günden bugüne değin kapısında kuyruklar olan ve Bodrum un simgesi haline gelen Halikarnas The Club

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

İzmir çıkışlı : *16,23,30 NİSAN; 07,14,21,28 MAYIS; 04,11,18,25 HAZİRAN; 10,17,24 EYLÜL; 01,08,15 EKİM 2017

İzmir çıkışlı : *16,23,30 NİSAN; 07,14,21,28 MAYIS; 04,11,18,25 HAZİRAN; 10,17,24 EYLÜL; 01,08,15 EKİM 2017 Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLARDA %20 (Nisan-Mayıs ) - %30 ( Haziran-Eylül-Ekim) İNDİRİM UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları

Detaylı

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya Borçka dan Karadeniz e Bakış, H. Sinan Şensoy @yogadayoga Zeynep Şensoy tarafından Artvin, Maçahel de Yüz Yogası & Hatha Yoga Kampı 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç)

1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) 1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLAR %30 İNDİRİMİ UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Celestyal Nefeli ile Yunan Adaları & Atina Gemi Turu IDYLLIC AEGEAN Kuşadası

Detaylı

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MAİN NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ Frankfurt Würzburg/Rothenburg Bamberg Nürnberg Regensburg Passau/Salzburg/Chesky

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ 1. Gün TUR PROGRAMI TK 1879 ile İstanbul Napoli uçuşu Napoli, İTALYA - 19:00 2. Gün Messina, İTALYA 08:00 18:00 3. Gün Valletta, MALTA 08:00 18:00 4. Gün Denizde Seyir 5. Gün

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

İsim İsim İsimlerin Tamamlanmış Hali

İsim İsim İsimlerin Tamamlanmış Hali Aşağıda verilen isimleri örnekteki gibi tamamlayınız. Örnek: Ayakkabı--------uç : Ayakkabının ucu İsim İsim İsimlerin Tamamlanmış Hali Kalem sap Çanta renk Araba boya Masa kenar Deniz mavi Rüzgar şiddet

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

1.Erken Rezervasyon Kampanyası

1.Erken Rezervasyon Kampanyası 1.Erken Rezervasyon Kampanyası 31 Ocak 2017 E KADAR YAPILACAK REZERVASYONLARDA %35 ( Sadece Mart ) - % 30 İNDİRİM UYGULANACAKTIR (indirim vergiler hariç) Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları Gemi Turu 2017 Celestyal

Detaylı

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI Funchal TUR PROGRAMI 1. Gün TK 1307 ile İstanbul Cenova uçuşu Cenova, İTALYA - 17:00 2. Gün Marsilya, FRANSA 08:00 18:00 3. Gün Barselona, İSPANYA 09:00 18:00 4. Gün Denizde

Detaylı

RAKAMLARLA DÜNYA, TÜRKİYE VE İZMİR KRUVAZİYER TURİZMİ

RAKAMLARLA DÜNYA, TÜRKİYE VE İZMİR KRUVAZİYER TURİZMİ DÜNYA KRUVAZİYER PAZARI NEREYE GİDİYOR? Hazırlayan: Mine Güneş / İzmir Ticaret Odası Kruvaziyer Sorumlusu Uzman RAKAMLARLA DÜNYA, VE İZMİR KRUVAZİYER TURİZMİ Kruvaziyer destinasyonlar içerisinde, Büyüme

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

TÜRK İŞARET DİLİ TERCÜMANLIĞI. Berhan L. Bıyıkoğlu

TÜRK İŞARET DİLİ TERCÜMANLIĞI. Berhan L. Bıyıkoğlu TÜRK İŞARET DİLİ TERCÜMANLIĞI Berhan L. Bıyıkoğlu TÜRK İŞARET DİLİ Ders: 6 Konu: Zaman ve Zaman Dilimleri Süre: 16 saat Amaç: Günlük yaşamda kullandığımız takvim, saat ve zaman kavramları ile ilgili işaretleri

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

E-DERGİ ÖABT SOSYAL BİLGİLER VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN COĞRAFYA SAYI 2. www.kpsscografyarehberi.com ULUTAŞ

E-DERGİ ÖABT SOSYAL BİLGİLER VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN COĞRAFYA SAYI 2. www.kpsscografyarehberi.com ULUTAŞ E-DERGİ ÖABT SOSYAL BİLGİLER VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN COĞRAFYA SAYI 2 ULUTAŞ DÜNYA'NIN HAREKETLERİ ve SONUÇLARI Dünya'nın iki çeşit hareketi vardır. Dünya bu hareketlerin ikisini de aynı zamanda gerçekleştirir.

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Hoorn - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru -

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı