Bu kullanım kurallarını gerektiğinde değiştirme hakkı bize aittir ve değiştirilen kurallar geçerlilik tarihinden itibaren bu sitede yayınlanacaktır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu kullanım kurallarını gerektiğinde değiştirme hakkı bize aittir ve değiştirilen kurallar geçerlilik tarihinden itibaren bu sitede yayınlanacaktır."

Transkript

1 Online Sözleşme Cambridge University Press, Cambridge Üniversitesi nin bir alt kuruluşu olup, Edinburgh Building, Shaftesbury Road, Cambridge, CB2 8RU adresinde faaliyet göstermektedir. Cambridge LMS kullanarak ve ( internet adresine girerek, aşağıda belirtilen kural ve koşullara uymayı kabul etmiş bulunmaktasınız. Bu kullanım yönetmeliğini kabul etmeyenler siteyi kullanmaya yetkili değildir, ya da bu siteyi kullanmaya devam edemezler. Bu kullanım kurallarını gerektiğinde değiştirme hakkı bize aittir ve değiştirilen kurallar geçerlilik tarihinden itibaren bu sitede yayınlanacaktır. Herhangi bir sorunuz ya da yorumunuz olması halinde, bunları adresine e-postayla ya da The Edinburgh Building, Shaftesbury Road, Cambridge, CB2 8RU England adresinde ikamet eden Hukuki İşlemler Müdürüne normal postayla bildirebilirsiniz. Tarafların Hakları Bu Online Sözleşme kurumlara ( Kurumlar ) Cambridge University Press e ya da onun lisansı altındaki üçüncü şahıslara ait online içeriğe ( İçerik ) ya da üçüncü şahısların (aşağıda tarif edilen şekildeki) Yüklenmiş Materyallerine ayrıcalıksız ve transfer edilemez bir şekilde erişim olanağı sağlamaktadır. Kurumlar ayrıca izinli kullanıcılara İçerik e erişim hakkı verme iznine sahiptir. Kurum terimi akreditasyon verilmiş, kayıt yaptırmış öğrencilerine öğretim verme amacıyla kurulmuş ve bu amaçla etkinlik gösteren eğitim kurumlarını ya da çalışanlarına veya üçüncü şahıslara eğitim kursları veren ya da bu amacı destekleyen kurum ya da işletmeleri ifade eder. İzinli Kullanıcı terimi bir Kurum dan öğrenci ya da çalışan sıfatıyla, bu Kurum a olan ilintisinden dolayı eğitim hizmetini satın almak suretiyle, güvenli bir erişim ağı kanalıyla İçerik e erişim sağlayan bireyi ifade eder. Erişim Siteye Erişim aşağıdaki şekillerde mümkündür: Kurumsal/Birden Çok Kullanıcıya Açık Erişim Kuruluşunuz belirli bir süre için bu siteye abone olacak, siz de İzinli Kullanıcı olmaya hak kazanmak için bir hesap ( Hesap ) açacaksınız. Erişim Kurumunuzun tayin ettiği bir kişi tarafından idare edilecek bir kullanıcı adı ve şifre kanalı ile olacaktır. Erişimin IP adresleri kanalıyla olması halinde satın alınan her bir elektronik hesabın aktivasyonu, uygun IP adres kanallarının Kurumun sitesine kaydedilmesi şeklinde olacaktır. IP adreslerinin abonelere tayininden (yayıncı ya da servis sağlayıcı değil) kurumun idarecisi sorumludur. Hesap üzerinden yürütülen bütün etkinliklerin sorumluluğu İdareciye aittir.

2 İdareci ayrıca İzinli Kullanıcıların bu Sözleşmenin maddelerinden ve bu Sözleşmenin getirdiği yükümlülüklerden haberdar olmasını sağlamaktan sorumludur. Aktivasyon Kodu Erişimi Herhangi bir kurs için öğrenci kitabı aldığınızda, size bu sitedeki kursun online İçerikğine erişim sağlayacak bir aktivasyon kodu verilecektir. Erişim belirli bir süre için geçerli olacak, bunun ayrıntıları size öğrenci kitabındaki kod detaylarıyla birlikte verilecektir. Bütün aktivasyon kodları geçerli hale getirilmeli, yalnızca bir kez kullanılmalı ve satın alınan öğrenci kitabıyla bağlantılı olarak kullanılmalıdır. Kullanıcı adları, şifreler ve aktivasyon kodları güvenilir yerlerde saklanmalı ve bu Sözleşme nin maddeleri uyarınca yalnızca İzinli Kullanıcılar tarafından kullanılmalıdır. Kullanıcı adları ve şifrelerin ya da aktivasyon kodlarının İzinli Kullanıcılar ın bilgisi dahilinde ya da bilgisi dışında veya onayı olmaksızın kullanımı, bu Sözleşme nin ihlali anlamına gelir. İzinli Kullanıcılar bilinen ya da kuşku duyulan, kullanıcı adlarının, şifrelerin ve aktivasyon kodlarının kaybı, çalınması, ya da başkalarına açıklanması gibi durumlar da dahil olmak üzere her türden güvenlik ihlallerini, bize bildirmekle yükümlüdür. Kurumların Yükümlülükleri Her bir kurum sözleşmenin yerine getirilmesini gözetme konusunda en iyi yöntemleri kullanmak, ve herhangi bir İzinli Kullanıcı nın sözleşmeyi ihlalini ya da herhangi bir izinsiz kullanımı farkettiği anda derhal bizi haberdar etmek ve bu tür etkinliklerin durdurulması ve gelecekte yeniden meydana gelmesini önlemek için, disiplin işlemleri de dahil gereken bütün makul ve uygun önlemleri almakla yükümlüdür. Kurum bütün İzinli Kullanıcılar ın İçerikteki fikri telif haklarına saygı gösterilmesinin önemini kavramalarını sağlamak için gereken en sağlıklı yöntemleri kullanmayı taahhüt eder. Kurum İçeriğe yalnızca İzinli Kullanıcıların erişim sağlayabilmesi için gereken güvenli ortamı sağlamakla yükümlüdür. Bu sitenin kullanılışı Bu internet sitesinin ve onunla ilintili teknik alt yapının bütün fikri mülkiyet hakları ve kullanım hakları bize aittir. İçerik aksi belirtilmediği takdirde, telif hakları Cambridge University Press e aittir ya da telif haklarının sahibinden Cambridge University Press adına izin alınarak yayınlanmıştır. Kullanıcılar telif hakları sahibinin ya da yazılım programları sahiplerinin ya da İçerik yazarlarının manevi haklarının ihlal edilmemesini sağlamakla yükümlüdür. Bu Sözleşmede öngörülen maddelere ilaveten, İçerik ın üçüncü şahıslar tarafından sağlanması hallerinde, Kullanıcı nın ilave bir son kullanıcı lisansı anlaşmasını kabul etmesi gerekebilir. Bu gibi durumlarda, Kullanıcı bu tür ilave gereksinimlerden haberdar edilecek, İçeriğe erişim sağlayabilmek için bu ilave koşulları kabul etmek zorunda olacaktır. Blackboard Collaborate ın lisansı web sitesinde kullanılmak üzere Blackboard Inc ten alınmıstır.

3 Blackboard Collaborate kesinlikle bu sözleşmenin, hükümlerine uygun olarak sizin kullanımınızla sınırlıdır. Blackboard Collaborate ın başka kullanımı için, Blackboard Inc den doğrudan lisanslı olması gerekmektedir. İzin verilmiş kullanımlar Kullanıcılar eğitimsel ve ticari olmayan öğretim amaçlı, kişisel kullanım ve/ya da yalnızca kendi Kurumu içinde dağıtılması amacıyla, İçerikteki ticari marka, logo, amblem ya da diğer tanıtıcı bilgilerin kısmen ya da tamamen çıkarılmaması kaydıyla siteyi aşağıda belirtilen şekilde kullanabilirler: İçeriğe erişim, arama, görüntüleme ve paylaşma; etkileşim, ortak çalışma araçlarını kullanma ve ilerleme sonuçlarını görüntüleme; İçeriği indirme ve yazdırma (Sayfa düzeyindeki İçeriğin indirilmesi ve yazdırılması konusunda olabilecek, bu sitede ayrıntılanan bir kısıtlama bunun dışındadır); ve İçeriğin beyaztahtada kullanımı, Bütün diğer haklar saklıdır. İzin verilmeyen kullanımlar Kullanıcılar, bu internet sitesinin herhangi bir kısmına erişim yapmak suretiyle, aşağıdakileri yapmamakla yükümlüdür: İçeriği sistematik bir şekilde indirmek ya da kopyalamak ya da İçeriğin herhangi bir bölümünü izinli olmayan bir kullanıcıya herhangi bir şekilde aktarmak; Kopyaları saklamak ya da izinli olmayan bir kullanıcının kullanımına sunmak; İçeriği Cambridge University Press in izni olmaksızın, herhangi bir başka usulle ya da farklı şekillerde kısmen ya da tamamen yeniden üretmek; İçeriği değiştirmek, değiştirmek, düzeltmek ya da tadil etmek; İçeriği kısmen ya da tamamen, ticari amaçla yeniden üretmek ya da çıkar amacıyla kullanmak; Bu internet sitesini diğer kullanıcıların kullanımını engelleyici ya da tahrip edici bir şekilde kullanmak; Bu internet sitesini kullanarak yanlış, küçültücü, hakaretamiz, tehdit edici, açık saçık, yasadışı ya da dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişinin haklarına halel getirecek türden materyalii yüklemek, sergilemek ya da aktarmak; Bu siteyi oluşturan kodları, yazılımı, ya da diğer teknik dilin kodlarını çözmek, kopyalamak, yeniden yazmak ya da uyarlamak ya da bu site aracılığıyla virüs, kurt, truva atı ya da diğer kötü niyetli yazılımları aktarmak; ve Bu internet sitesindeki var olan bilgileri ya da bu internet sitesini kullanan üçüncü şahıslara ilişkin bilgileri değiştirmek, düzeltmek, silmek, müdahale etmek ya da kötüye kullanmak. Cambridge University Press bu koşulların herhangi bir İzinli Kullanıcı tarafından sistematik bir şekilde ihlal edilmesi halinde, abonenin İçeriğe erişimini dondurma hakkını saklı tutar. Yüklenen Materyaller Bu internet sitesinde Cambridge University Press ve lisanslı diğer kuruluşlar tarafından yüklenen İçeriğe ( Yüklenen İçerik ) ek olarak, Kullanıcı da bu internet sitesinin bir fonksiyonu olarak materyal yükleyebilir, bu materyalii düzeltebilirler.

4 Yüklenen Materyalin tamamen Kullanıcının sorumluluğu altında olduğunu, herhangi bir kötüye kullanım halinde tamamen sizin sorumlu olacağınızı kabul ediyorsunuz. Yüklenen Materyal Cambridge University Press in izni olmaksızın yüklenen materyalleri kasteder. Cambridge University Press bu şekilde Yüklenen Materyalin ya da bunun sizin ya da herhangi bir başka şahsın ya da kurumun kullanımından doğrudan doğruya ya da dolaylı olarak ortaya çıkacak durumlardan kaynaklanan hasar, kayıp, maddi kayıp, iddia ya da masraflardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Yüklenen materyaller aşağıdaki koşullara uymak zorundadır: (i) Doğru olmalıdır (rakamsal ve diğer gerçek durumları yansıtma durumunda). (ii) Dürüst olmalıdır (fikirleri yansıtma durumunda). (iii) İngiltere ya da Materyalin yüklendiği ülkenin yasalarına uygun olmalıdır. Kullanıcılar yükleme fonksiyonunu aşağıdaki şekillerde kullanamazlar: (i) reklam ya da duyuru amaçlı materyaller ya da junk posta, istenmeyen epostalar ya da zincirleme mektuplar göndermek ya da herhangi bir malı, ürünü ya da servisi tanıtmak amacıyla gönderilen diğer şeylerin dağıtımını yapmak; (ii) yasalar ya da herhangi başka bağlayıcı ilişkinin hükümleri çerçevesinde göndermeye hakkınız olmayan materyali yüklemek; (iii) fikri mülkiyet haklarını ihlal eden, sınırlayıcı patent, marka, ticari sırlar, telif hakları ya da diğer fikri mülkiyet haklarını ihlal edenler de dahil olmak üzere, herhangi bir materyali yüklemek; (iv) kişilik haklarına zarar verecek, karalayıcı, küçültücü, yasa dışı, tehdit edici ya da incitici, hakaretamiz, aşağılayıcı, müstehcen, kişinin özeline müdahale eden, nefret duyguları uyandıran, ya da ırkçı veya etnik açıdan ya da diğer konularda sakıncalı olabilecek herhangi bir materyali yüklemek; (v) Telekomünikasyon ekipmanlarının ya da bilgisayar donanım ya da yazılımını tahrip etmeyi, fonksiyonunu durdurmayı ya da engellemeyi amaçlayarak tasarlanmış virüsleri ya da diğer bilgisayar kodlarını, dosyaları ya da programları içeren Yüklenen Materyali transfer etmek (vi) yasadışı etkinlikler veya bir gruba ya da kişiye yönelik fiziksel zarar ya da hasar verecek türden bilgileri yaymak ya da teşvik etmek. (vii) herhangi bir ticari aktivite yürütmek. Moderasyon Bu sitenin moderatörü yoktur. Siteye Yüklenen Materyalden yazar, editör ya da yayıncı olarak biz sorumlu değiliz ve siteye herhangi birisi tarafından Yüklenmiş Materyalden doğacak hasar ve zarardan sorumlu olmadığımızı tekrar belirtiriz. İçeriğin Standardı Kullanıcı yaşındaki sınırlamalara, bu programa girenlerin geneline ya da İçeriğin uygunluğuna bağlı olarak İçeriğin bazı kısımlarına erişim sınırlı olabilir. Bu gibi sınırlamalar olması halinde İçerik bir simge ile belirtilecek, yanında da bu snırlamaya ilişkin yazılı bir açıklama bulunacaktır. Testler

5 İzinli Kullanıcının bu sitedeki Cambridge University Press in kendisi ya da Cambridge University Press adına çalışan üçüncü şahıslar tarafından hazılanmış testlere erişim yapabilmesi için, erişimden önce bazı ilave hükümleri ve kullanım kurallarını kabul etmesi gerekmektedir. Bu hükümler ve kullanım kuralları buradaki Online Sözleşmede belirtilenlerden farklıdır. Bu İnternet sitesinin Küçük Yaştakiler Tarafından Kullanımı Bu İnternet sitesinin Küçük Yaştakiler Tarafından Kullanımı ebeveynlerinin ya da çocuk hakkında söz sahibi diğer kişilerin onayına bağlıdır. Çocuklarının bu siteyi kullanmalarına izin veren ebeveynlere, çocuklarnının internet güvenliğinin önemi konusunda uyarmalarını tavsiye ediyoruz. Bu İnternet sitesini kullanan Küçük Yaştaki çocuklar siteyi kullanırken buradaki Online Sözleşme hükümlerine uyma zorunluluğundan ve bu siteyi kullanırken kendilerine gelebilecek potansiyel risklerden haberdar edilmelidir. Bu siteyi kullanırken Küçük Yaştakilere üçüncü şahıslar tarafından gelebilecek olası riskleri hesaba katmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ve bu tür riskli durumlarda ilgili hizmetin kullanımı sırasında moderasyon gerekip gerekmeyeceğini (ne tür bir moderasyon kullanılacağına karar verilmesi de dahil) taahhüt ediyoruz. Erişime ya da İçeriğe/Yüklenen Materyale Ulaşım Hakkının İptali Sizin ya da Kurumunuzdaki bir İzinli Kullanıcının buradaki Online Sözleşmenin maddelerini sistematik ve/veya kasıtlı olarak ihlali halinde bu siteyi kullanma hakkınızı derhal geçici ya da sürekli olarak dondurma hakkımız saklıdır. İçeriğin ve/veya Yüklenen Materyalin telif haklarını ihlal ettiğine, yasadışı, müstehcen, küçük düşürücü, sakıncalı ya da buradaki sözleşme hükümlerine uygun olmadığına inanmamızı haklı çıkaracak durumlarda, İçeriği ve/veya Yüklenen Materyali istediğimiz zaman kaldırma ya da erişimi durdurma hakkımız saklıdır. Bu gibi iptal durumlarında, İçeriği ve/veya Yüklenen Materyali seçmeye çalıştığınızda, size bu durum bildirilecektir. Şikayetler Kurumun ya da İzinli Kullanıcının İçerik ve/veya Yüklenen Materyal hakkında bir şikayette bulunmak istemesi halinde, İçeriği ve/veya Yüklenen Materyali bize adresine yazarak bildirebilirler. Bütün şikayetler aşağıdaki bilgileri içermelidir: İhlalde bulunan Kurumun ya da İzinli Kullanıcının adı ve eposta adresi; İhlalin niteliği (telif ihlali, müstehcen ya da kötüye kullanım içeren İçerik, hakaret vb); (Mevcutsa) İlgili İçerik/Yüklenen Materyale link ve referans numarası; Telif haklarının ihlalini rapor ediyorsanız, telif hakkı sahibi kişi olduğunuzun ya da telif hakkına sahip kişiyi temsilen hareket ettiğinizin kanıtı. Şikayetleriniz gecikmeden gözden geçirilecek ve şikayetin bize ulaşmasının hemen ardından en kısa zamanda size değerlendirme sonucu bildirilecektir. İstisnalar ve Yükümlülüklerdeki sınırlamalar

6 Bu internet sitesi Cambridge University Press ve onun sunduğu hizmetler hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. İnternetin yapısından dolayı, bu sitenin ya da onun bağlı olduğu sitelerin daima kullanıcıların hizmetine açık olacağını garanti edemiyoruz. Bu nedenle, İnternet kullanırken sisteminiz virüslere karşı koruyacak gerekli önlemleri almaya, diğer güvenlik önlemlerini gözetmeye dikkat etmelisiniz. Her ne kadar bu sitedeki bilgilerin sitenin yayına girdiği andaki doğruluğu konusunda elimizden geleni yapmışsak da, bu bilgiler her an değişebilir ve biz bu tür bilgilerin her an doğru ve eksiksiz olacağı konusunda garanti veremeyiz. Bu site ve onun içerdiği her tür bilgi ve diğer materyal tamamen sizin, siteyi size sunulduğu ve o andaki haliyle kabul ettiğiniz esasına dayanır. Sitedeki bilgi ve diğer materyallere güvenmenizi gerektiren hallerde, tamamen bunun getireceği riskleri kabul ederek hareket edersiniz ve siz, gerek yasalar, nizamlar, ticari adetler, alışveriş süreci ya da yasayla izin verilen bütün durumların haricindeki hallerde, belirtilmiş ya da kastedilmiş bütün garantileri, taahhütleri, koşulları kabul etmeyi taahhüt ediyorsunuz. Bu sitenin kullanımından ya da erişilememesi hallerinden ya da sitenin İçeriğine ya da İçerik kanalıyla erişilen diğer İçeriğe veya diğer materyale güvenmekten dolayı ortaya çıkan kayıp ya da hasar hallerinde sorumluluğumuz yasaların öngördüğü koşullarla sınırlıdır. Yaşının uygun olmamasından ya da İçeriğin uygun olmamasından ya da kullanıcının aşağılayıcı ya da herhangi bir şekilde sakıncalı bulduğu İçerik/Yüklenen Materyalden kaynaklanacak kayıp ya da hasardan, yasaların öngördüğü hallerin dışında bütün sorumluluğu reddediyoruz. İstatistiksel bilgilerin kullanımı Cambridge University Press buradaki sözleşmenin maddeleri gereğince, bu internet sitesinin bir Kurum ya da onun İzinli Kullanıcıları tarafından kullanılması sırasında ortaya çıkan istatistiksel bilgileri kullanma iznine sahiptir. Cambridge University Press bu bilgileri yalnızca kurum içi editöryel amaçlarla, akademik amaçlı olarak ya da bu sitenin veya belirli İçeriğin kullanımını kontrol etmek amacıyla kullanacağını taahhüt eder. Cambridge University Press bu bilgileri, diğer ülkelerde Cambridge University Press olarak aynı fonksiyonu sürdürmek isteyen branşlarına aktarabilir. Bu istatistiksel bilgilerin içinde herhangi bir kişisel bilgi bulundurulamaz ve her koşulda Cambridge University Press in (aşağıda ayrıntıları belirtilmiştir) özlük hakları politikası uygulanacaktır. Yukarıdaki koşulların dışında, Cambridge University Press, bilgi bankasındaki elektronik İngilizce metinlerin bir bölümü olarak, İzinli Kullanıcıların Yüklediği Materyaldeki (anadili, yaş bandı ve milliyeti gibi) bazı bilgileri kullanma iznine sahiptir. Bu bilgi yalnızca Cambridge University Press tarafından ve araştırma ve geliştirme amacıyla kullanılacaktır. Ancak Cambridge University Press üçüncü

7 şahıslara, Yüklenen Materyalin oluşturduğu verilerin bir kısmına araştırma, öğretim ve geliştirme amaçlı olarak izin verebilir ya da üçüncü partilere bu tür verileri üçüncü şahısların yayınlarında kullanma lisansı verebilir. Yüklenen Materyalin üçüncü şahıslara aktarılması halinde gönderilmeden önce bu materyaldeki isimler çıkarılacaktır. İzinli Kullanıcılar, isimlerinin, Yüklenen Materyalde bu paragrafta belirtilen şekillerde kullanılmamasını ve bunun sürekli olmasını istemeleri halinde, öğrenci profillerindeki kutuyu tıklayarak bunu belirtebilirler. Adil Ticaret İşbu Sözleşmedeki hiçbir şey, 1988 tarihli Telif, Tasarım ve Patent Yasası nın hükümleri gereğince, sizin İçeriği satın alırkenki Adil Ticaret haklarınızı kısıtlayamaz. Sözleşmenin Sona Erdirilmesi Bu Sözleşme bağlı bulunduğunuz Kurum siteye erişimi sürdürdüğü sürece ya da Aktivasyon Kodunun geçerli olduğu süre içinde ve bu Sözleşmenin maddelerini ihlal etmediğiniz sürece geçerli ve yürürlüktedir. Sözleşme maddelerinin sizin tarafınızdan ihlal edilmesi durumunda Sözleşmeyi iptal etme ve yasaların ve adaletin bize sağladığı bütün hakları ve işlemleri uygulama hakkımız saklıdır. Bu Sözleşmeyi her an iptal edebiliriz. Bu Sözleşmenin herhangi bir nedenle iptal edilmesi durumunda a) Bu Sözleşmeyle size tanınmış bütün haklar bize geçecektir ve b) Bu Sözleşmenin Cambridge University Press in ya da herhangi bir üçüncü parti hak sahibinin fikri mülkiyet haklarıyla ilgili hükümlerine uymayı sürdürmeyi taahhüt etmelisiniz. Bu Sözleşmenin sona erdirilmesi meydana gelen hasar ve benzerlerinden tazminat isteme hakkımızı engellemez. Gizlilik Politikası Bu internet sitesi aracılığıyla Cambridge University Press e kişisel bilgilerinizi aktardığınızda, bu türden kişisel bilgileri elde etme, tutma, kaydetme ve kullanma konusundaki Gizlilik Politikamız a onay vermiş olursunuz. Bakınız: Bu şekilde elde edilmiş kişisel bilgiler (üçüncü parti bir host kurum tarafından yönetilebilecek) erişim kontrol bankamıza ve Cambridge deki müşteri bilgi bankasına eklenecektir. Veri Korunumu Bu Online Sözleşmenin kullanımı açısından, Kişisel Bilgiler terimiyle 1998 Veri Korunumu Yasasındaki anlam kastedilmektedir. Cambridge University Press her türlü Kişisel Bilgiyi İzinli Kullanıcıların lehinde aşağıdaki şekillerde kullanmayı garanti eder: yalnızca İzinli Kullanıcının talimatlarına göre hareket edecektir; ve Kişisel Bilgilerin izinsiz ya da yasadışı kullanımı ya da kazara kaybolması ya da zarar görmesi hallerine karşı gerekli teknik ve kurumsal önlemleri alacaktır. Cambridge University Press bu siteye konulan Kişisel Bilgileri ya da diğer bilgileri İzinli Kullanıcıya ait Gizli Bilgi olarak muamele edecektir.

8 Bağlantılar Bu sitede verilen Bağlantılar yalnızca aydınlatma ve kolaylık sağlama amacıyla konulmuştur. Bu bilgiler bizim tarafımızdan kontrol edilmemektedir, dolayısıyla üçüncü partilere bağlantı yapılmasından doğabilecek mağduriyetten sitemiz sorumlu değildir. Bağlantı verilen sitelere güvence veremeyiz. Yargı Hakkı Bu internet sitesi İngiliz yasalarına göre düzenlenmiştir ve bu yasaların hükümlerine tabidir. Siteye giriş ve kullanımdan doğacak uzlaşmazlıklar da İngiliz mahkemelerinin uygulama alanındadır. Sözleşmenin Dili İşbu Sözleşmenin İngilizce nin dışında bir başka dile tercüme edilmesi halinde, İngilizce versiyonundaki hükümler geçerlidir.

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Tanım: Bilgi güvenliği, kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı tehditlerden

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

Müşteri Gizlilik Politikası

Müşteri Gizlilik Politikası Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş., bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek amacıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ni (BGYS)

Detaylı

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir.

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir. Gizlilik İlkeleri Site Kullanım Koşulları (Yasal Uyarı) Kültür ve Turizm Bakanlığı İnternet Sitesi Kullanım Koşulları-Yasal Uyarı Galata Mevlevihanesi Müzesi İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Müşteri Gizlilik Politikası

Müşteri Gizlilik Politikası Müşteri Gizlilik Politikası PALMET ENERJİ A.Ş (PALMET), bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek amacıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ni (BGYS) kurmuştur. Şirketimiz, müşterilerimizin

Detaylı

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. (PALMET), bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur.

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur. 5651 Sayılı Yasanın Getirdiği Yükümlülükler Çok Önemli Not : Bu dokümanda belirtilenler tamamen kuruluşumuzun ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ HAZIRLAMA SÖZLEŞMESİ

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ HAZIRLAMA SÖZLEŞMESİ 1 / 5 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ HAZIRLAMA SÖZLEŞMESİ 1.Tanımlamalar Birim Web Sitesi: Sinop Üniversitesi'nin idari yapısı içerisinde yer alan akademik veya idari birimler

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

Belge Sorumlusu. Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver

Belge Sorumlusu. Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver POLĐTĐKA BT Olanaklarını Kullanma (Öğrenciler) Politika No. Sürüm No. Belge Sahibi Belge Sorumlusu Đlk yayın tarihi POLĐ.BT.02 1 Gülçin Cribb Murat Gülver 07.08.2008 Güncelleme Tarihi Amaç Bu belge, Özyeğin

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM 1.1.Bu talimatının amacı; Müşterilerin deney veya performansın değişmezliğinin değerlendirilmesi ve doğrulanması faaliyetleri kapsamında sunulan hizmetlerin birey veya kuruluşlar tarafından

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler 2009 5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki 5651 sayılı kanunun

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01 SAYFA 1/6 1. AMAÇ VE KAPSAM Bu doküman, eki olduğu teklif formunda belirtilmiş kapsamda Ürün belgelendirme kuruluşu ve tedarikçi arasında yürütülecek belgelendirme ve değerlendirme faaliyetleri ve sonrasında

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası, Standard Chartered Grup un ( SCB, biz veya bizim ) herhangi bir üyesi tarafından Kişisel Verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkındadır. Kişisel

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ:

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ: GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu gizlilik Sözleşmesi ( Sözleşme ); (1) AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ( AVEA ) Abdi İpekçi Caddesi No:75, Maçka/İstanbul, Türkiye -ile- (2) ( İŞLETMECİ ) arasında akdedilmiştir.

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ

TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ TÜBİTAK ELEKTRONİK KAYNAKLAR ULUSAL AKADEMİK LİSANS EKUAL KULLANIM HAKLARI SÖZLEŞMESİ Bu Kullanım Hakları Sözleşmesi; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu na (TÜBİTAK) bağlı bir AR GE Kolaylık

Detaylı

çelebi eğitim danışmanlık mühendislik dış ticaret çelebi EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. GİZLİLİK İLKESİ

çelebi eğitim danışmanlık mühendislik dış ticaret çelebi EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. GİZLİLİK İLKESİ çelebi EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. GİZLİLİK İLKESİ İÇİNDEKİLER Gizlilik İlkesi... 3 Genel Kurallar... 4 Mesleki Gizlilik... 4 Müşteri Çıkarlarının Üstünlüğü ve Önceliği... 5 Yasal

Detaylı

KLİNİKLER İÇİN igro KULLANIM ŞARTLARI

KLİNİKLER İÇİN igro KULLANIM ŞARTLARI KLİNİKLER İÇİN igro KULLANIM ŞARTLARI [NOT: BU BELGE, İNGİLTERE İÇİN BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMEKTE OLUP HER PAZARIN YASAL GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAYACAK ŞEKİLDE UYARLANMASI GEREKMEKTEDİR] Genel Bakış ve Amaç

Detaylı

KABUL EDİLEBİLİR KULLANIM POLİTİKASI P21-BT-002

KABUL EDİLEBİLİR KULLANIM POLİTİKASI P21-BT-002 Sayfa : 1/5 1. AMAÇ Bu politikanın amacı, Koç Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri nin kullanım koşullarını ve kabul edilebilir kullanım politikasını belirlemektir. 2. KAPSAM Bu politika, tüm Koç Üniversitesi

Detaylı

TAŞMAN & ŞANVER. Persembepazarı Cd. No 9 Kat: 5 / 402-404 Karaköy / İstanbul Tel: 90-212-245-4245 Fax : 90-212-245-4233 inbox@sanver.gen.

TAŞMAN & ŞANVER. Persembepazarı Cd. No 9 Kat: 5 / 402-404 Karaköy / İstanbul Tel: 90-212-245-4245 Fax : 90-212-245-4233 inbox@sanver.gen. TAŞMAN & ŞANVER Persembepazarı Cd. No 9 Kat: 5 / 402-404 Karaköy / İstanbul Tel: 90-212-245-4245 Fax : 90-212-245-4233 inbox@sanver.gen.tr BÜLTEN ELEKTRONİK İMZA Elektronik imza nedir? Başka bir elektronik

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI E-Tuğra EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş. (E-Tugra EBG Information Technologies and Services Corp.) BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi EBG-GPOL-01 03 20.05.2016

Detaylı

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerin Korunması 3 4. İnternet Sitemizde Toplanan Veriler 4 5. Üçüncü

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Doküman No: EBG-GPOL-01 Revizyon No: 01 Tarih:01.08.2011 Sayfa No: 1/5 Amaç: Bu Politikanın amacı E-TUĞRA EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş. nin ve hizmet sunduğu birimlerin sahip olduğu bilgi

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ WEB SAYFASI HAZIRLAMA YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ WEB SAYFASI HAZIRLAMA YÖNERGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ WEB SAYFASI HAZIRLAMA YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) aracılığıyla akademik ve idari birimlere

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com

SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com Siteye erişiminizden veya siteyi kullanımınızdan önce lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyunuz. Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen

Detaylı

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilişim Kaynakları Kullanım Esasları

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilişim Kaynakları Kullanım Esasları Bursa Uludağ Üniversitesi Bilişim Kaynakları Kullanım Esasları 1. Tanımlamalar BUÜ Bilişim Kaynakları: Mülkiyet hakları BUÜ'ye ait olan, BUÜ tarafından lisanslanan/kiralanan ya da BUÜ tarafından kullanım

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Giriş...3 2. Politika nın Kapsamı...3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?...3 4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla

Detaylı

ECOCERT TARAFINDAN ORGANİK TARIM STANDARTLARINA GÖRE SERTİFİKALANMIŞ ÜRÜNLERDE ECOCERT MARKA VE LOGOSUNU KULLANIM KURALLARI

ECOCERT TARAFINDAN ORGANİK TARIM STANDARTLARINA GÖRE SERTİFİKALANMIŞ ÜRÜNLERDE ECOCERT MARKA VE LOGOSUNU KULLANIM KURALLARI ECOCERT TARAFINDAN ORGANİK TARIM STANDARTLARINA GÖRE SERTİFİKALANMIŞ ÜRÜNLERDE ECOCERT MARKA VE LOGOSUNU KULLANIM KURALLARI ECOCERT, sertifikasyon birimi ve tescillenmiş bir marka olarak aşağıdaki işlemleri

Detaylı

UKÜ Bilişim Kaynakları Kullanım Politikaları. alan ağındaki bilişim kaynaklarının kullanım politikalarını belirlemek

UKÜ Bilişim Kaynakları Kullanım Politikaları. alan ağındaki bilişim kaynaklarının kullanım politikalarını belirlemek UKÜ Bilişim Kaynakları Kullanım Politikaları 1. Amaç Bu belge, UKÜ yerleşke amacıyla hazırlanmıştır. alan ağındaki bilişim kaynaklarının kullanım politikalarını belirlemek 2. Tanımlamalar UKÜ Bilişim Kaynakları:

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti ve Yemen Cumhuriyeti Arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşma

Türkiye Cumhuriyeti ve Yemen Cumhuriyeti Arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşma Türkiye Cumhuriyeti ve Yemen Cumhuriyeti Arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşma Bundan sonra "Taraflar" olarak anılacak olan Türkiye Cumhuriyeti ve Yemen Cumhuriyeti; Özellikle

Detaylı

Türkiye E-Ticaret Sistemleri

Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri E-Ticaret Sorunları E-Ticaret Sorunları Dağıtılan bilgi üzerindeki denetim eksikliği Bilginin çalınması ve yayılması üzerindeki denetim eksikliği

Detaylı

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ WWW.DOGANAKADEMİDİJİTAL.COM WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU VE TARAFLARI 1.1. İşbu sözleşme ticaret merkezi 19 Mayıs Mah. Golden Plaza No:1 K:10 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan

Detaylı

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI 01.01.2018 Sayfa: 1/7 AK-TAŞ DIŞ TİCARET A.Ş. DOKÜMAN BİLGİ FORMU Doküman İsmi: Ak-taş Dış Ticaret A.Ş. İnternet Sitesi Gizlilik Politikası

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE 5651 Sayılı Kanun ve ODTÜ ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar 16 Mart 2009 ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar http://www.metu.edu.tr/5651

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

AVRUPA ASG WEB SİTESİ POLİTİKASI

AVRUPA ASG WEB SİTESİ POLİTİKASI Z İ N D E YA Ş A M Z İ N D E YA Ş A M AVRUPA ASG WEB SİTESİ POLİTİKASI Z İ N D E YA Ş A M AVRUPA ASG WEB SİTESİ POLİTİKASI Amway, Amway Ürünleri, Amway İş Fırsatı konusunda farkındalık yaratmak ve işlerini

Detaylı

Türkiye Belge Sağlama ve Ödünç Verme Sistemi (TÜBESS) Katılım Protokolü

Türkiye Belge Sağlama ve Ödünç Verme Sistemi (TÜBESS) Katılım Protokolü Türkiye Belge Sağlama ve Ödünç Verme Sistemi (TÜBESS) Katılım Protokolü 1. AMAÇ: Bu katılım protokolü, DPT Bilgi Toplumu Stratejisi (2006-2010) ve Ek Eylem Planının 38. Maddesinde yer alan E-Entegre Kütüphane

Detaylı

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi MEDİTEK YAZILIM Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Yayın Tarihi: 01.01.2013 Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Meditek Yazılım, kurumsal şirket anlayışı, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilgilerinin güvenliği

Detaylı

FORUM KURALLARI. Kullanıcı Adı veya Rumuz Kullanımı

FORUM KURALLARI. Kullanıcı Adı veya Rumuz Kullanımı FORUM KURALLARI Kullanıcı Adı veya Rumuz Kullanımı Köklü Geçmişten, Güçlü ve Aydınlık Geleceğe İÇİNDEKİLER AMAÇ PORTAL KULLANIMI FORUM KURALLARI AMAÇ Tarım Kredi Bilgi Portalı, Kurumumuz personelinin bilgi,

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu BİLİŞİM SİSTEMLERİ KULLANIM KURALLARI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu BİLİŞİM SİSTEMLERİ KULLANIM KURALLARI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu BİLİŞİM SİSTEMLERİ KULLANIM KURALLARI A - AMAÇ Bu metnin amacı, TÜBİTAK bilişim sistemlerinin kullanımında güvenlik, sorumluluk ve kişisel bilgilerin gizliliği

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÜYELERİNİN ETİK VE DAVRANIŞ KURALLARI YÖNETMELİĞİ

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÜYELERİNİN ETİK VE DAVRANIŞ KURALLARI YÖNETMELİĞİ FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÜYELERİNİN ETİK VE DAVRANIŞ KURALLARI YÖNETMELİĞİ 1. KAPSAM VE AMAÇ Bu Yönetmelik, Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği nin itibarı ve her üyenin statüsü ve mesleki

Detaylı

Veri gizliliği bilgileri

Veri gizliliği bilgileri Veri gizliliği bilgileri Robert Bosch GmbH (metnin geri kalanında "Bosch", "biz" ya da "tarafımız" olarak ifade edilecektir) gizliliğinize saygı gösterir. Kişisel verilerinizin işlenmesinde gizliliğin

Detaylı

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerin Korunması 3 4. İnternet Sitemizde Toplanan

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi Kullanım Koşulları Bu SİTE de sunulan hizmetler Tchibo Kahve Mamülleri Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. (bundan böyle kısaca TCHIBO olarak anılacaktır) tarafından sağlanmaktadır ve SİTE nin yasal sahibi

Detaylı

İş Etiği Kodu. İş Etiği Kodunun Temel İlkeleri 1. Doğru ve Dürüst Davranmak:

İş Etiği Kodu. İş Etiği Kodunun Temel İlkeleri 1. Doğru ve Dürüst Davranmak: İş Etiği Kodu Doğruluk ve dürüstlük, Coca-Cola İçecek A.Ş.'nin ( CCI veya Şirket ) sürdürülebilir ticari başarısının ve güçlü itibarının temelini oluşturmaktadır. Her ikisi de temel önem taşıyan doğruluk

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu Dök. No: AUZEF-FR-2.5-01 Yayın Tarihi: 30.06.2014 Rev.No: 00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 İşbu taahhütname İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bilişim Hizmetleri (Bundan sonra İÜ AUZEF" olarak

Detaylı

LİSANS, BELGELER VE UYGUNLUK İŞARETLERİNİN KULLANIMI KURALLARI UBK-02 TS EN ISO/IEC 17065 ÜRÜN, PROSES VE HİZMET BELGELENDİRME AKREDİTASYON SİSTEMİ

LİSANS, BELGELER VE UYGUNLUK İŞARETLERİNİN KULLANIMI KURALLARI UBK-02 TS EN ISO/IEC 17065 ÜRÜN, PROSES VE HİZMET BELGELENDİRME AKREDİTASYON SİSTEMİ SAYFA 1/5 DEĞİŞİKLİKLER TABLOSU No Konusu Tarih Talep Eden Kişi/Birim Bölüm/ Sayfa DAĞITIM LİSTESİ: GENEL MÜDÜR KALİTE YÖNETİM TEMSİLCİSİ BELGELENDİRME KOMİTESİ DEĞERLENDİRME KOMİTESİ TEKNOLOJİK HİZMETLER

Detaylı

Rekabet Kurumu Başkanlığından :

Rekabet Kurumu Başkanlığından : Rekabet Kurumu Başkanlığından : FRANCHisE ANLAŞMALARINA ilişkin GRUP MUAFIYETi TEBllGi (Tebliğ No: 1998/7) Amaç Madde 1- Bu Tebliğin amacı, franchise anlaşmalarının 7/12/1994 tarihli ve 4054 sayılı Rekabetin

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim?

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim? Kullanıcı Sözleşmesi Olympus e-eğitim platformu (https://elearning.olympus-europa.com), Olympus Europa Holding GmbH ve Avrupa Olympus Grup Şirketleri (liste için burayı - http://www.olympus-europa.com

Detaylı

TÜRK KIZILAYI SAĞLIK GRUBU TASARIM VE BASIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI SAĞLIK GRUBU TASARIM VE BASIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI SAĞLIK GRUBU TASARIM VE BASIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bu teknik şartname, yayım tarihinden itibaren geçerlidir. 2. Bu şartnamede, Türk Kızılayı nın yazılı izni alınmadan değişiklik yapılamaz.

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

ULAKNET KULLANIM POLİTİKASI

ULAKNET KULLANIM POLİTİKASI ULAKNET KULLANIM POLİTİKASI MADDE 1. AMAÇ Bu kullanım politikası; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) bir enstitüsü olan Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) tarafından

Detaylı

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir.

JMW, bu yasal uyarıda yer alan tüm koşulları ve hükümleri önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkını haizdir. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI / GİZLİLİK YASAL UYARI VE KULLANIM ŞARTLARI www.jmw.com.tr adresli bu site, Umurlu Mahallesi Küme Evler No:177/1 09630 Efeler / AYDIN adresinde yerleşik JMW Jant

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone 1. Kapsam ve Garanti süresi Inmarsat Global Limited ( Inmarsat ), yeni IsatPhone 2 yi veya ilgili kutu içindeki aksesuarlardan (aksesuar IsatPhone 2 ile birlikte gelmiş veya ayrı

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

Site adresi sağlayıcı:

Site adresi sağlayıcı: Site Sahibi ve İçerik Sağlayıcı: MİCHELİN LASTİKLERİ TİCARET A.Ş. Adres: Tekfen Tower Büyükdere Cad. No: 209, Podyum Kat 4.Levent - 34394 - İSTANBUL Ticaret Sicil No: 338640 Tel: (90) 212 317 52 00 Fax:

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır.

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır. KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.1.Ziraat Sigorta A.Ş.: Turgut Özal Millet Cad. No:7 Aksaray/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta Anonim Şirketi elementer sigortacılık

Detaylı

KYK BELGEM BELGE, MARKA VE LOGO KULLANIM PROSEDÜRÜ. YAYIN / DEĞİŞİKLİK DURUMU Revizyon No. Değişiklik Tarihi. Değişikliği Yapan.

KYK BELGEM BELGE, MARKA VE LOGO KULLANIM PROSEDÜRÜ. YAYIN / DEĞİŞİKLİK DURUMU Revizyon No. Değişiklik Tarihi. Değişikliği Yapan. BELGE, MARKA VE LOGO KULLANIM PROSEDÜRÜ DOKÜMAN NO : PR.09 YAYIN / DEĞİŞİKLİK DURUMU Revizyon No Değişiklik No Değişiklik Tarihi 01 01 03.04.2017 Değişikliği Yapan Yıldırım ERTÜRKAN Onaylayan Arda SÜRMELİ

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

Belge Türü Belge No: Durum Versiyon Sayfa/Sayfalar Politika LDMS_001_ Geçerli 4.0 1/5. Onaylayan Himani Shah

Belge Türü Belge No: Durum Versiyon Sayfa/Sayfalar Politika LDMS_001_ Geçerli 4.0 1/5. Onaylayan Himani Shah Politika LDMS_001_00075709 Geçerli 4.0 1/5 : AstraZeneca Sahibi Katarina Ageborg Yazarlar Vicky Perez Onaylar Onay Nedeni İnceleyen Onayı Onaylayan Himani Shah Tarih 11.04.2018 15:57:36 Politika LDMS_001_00075709

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Yüklenici Firma Adı Yüklenicinin Tebligat Adresi :... E-Posta Adresi

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Yüklenici Firma Adı Yüklenicinin Tebligat Adresi :... E-Posta Adresi GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 1. Sözleşmenin Tarafları İşbu Gizlilik Sözleşmesi (işbu belgede bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır)türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulmuş bir anonim şirket olan ve ticari

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

MERKEZİ FATURA KAYDI SİSTEMİNİN KURULUŞU, FAALİYETİ VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

MERKEZİ FATURA KAYDI SİSTEMİNİN KURULUŞU, FAALİYETİ VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Merkezi Fatura Kaydı Sisteminin kuruluş, faaliyet ve yönetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Detaylı

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI İşbu web sitesini ve mobil uygulamaları (kısaca Platform olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu şartlar Platform un kullanım kurallarını

Detaylı

GİZLİLİK BEYANI. Bu beyanı kabul ettiğinizi ve buna uyacağınızı taahhüt etmiş sayılmaktasınız.

GİZLİLİK BEYANI. Bu beyanı kabul ettiğinizi ve buna uyacağınızı taahhüt etmiş sayılmaktasınız. GİZLİLİK BEYANI Bu beyan İSO WEB (İSTANBUL SANAYİ ODASI) nın gizlilik politikasını içerir. İSO WEB sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız. İSO WEB

Detaylı