T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI"

Transkript

1 T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Tarsus Üniversitesi ne bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen programlara yüksek lisans ve doktora öğrencileri alınacaktır. BAŞVURU ve TAKVİMİ Başvuru: Adaylar 5 Ağustos Ağustos 2019 tarihleri arasında, Tarsus Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Aday Başvuru Formunu doldurup internet üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Başvuru şekli: İnternet üzerinden yapılacaktır. Açıklama: Kesin kayıt için gerekli belgeler, Belgeler başlığı altında belirtilmiştir. Adaylar sadece bir Lisansüstü Eğitim Programına başvuru yapabilir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. MÜLAKAT TARİHİ, SAATİ ve YERİ Mülakat tarihi, saati ve adresi: Kontenjan tablolarında mülakat tarihi ve saati belirtilmiş olup; mülakatlar ilgili anabilim dalı başkanlığında belirlenen tarihlerde yapılacaktır. Sonuçların ilan tarihi ve duyuru şekli: Adayların sınav sonuçları ve diğer duyurular web sitesinde ilan edilecektir. KAYIT Tezli Yüksek Lisans, Doktora asıl adayların kesin kayıt tarihi: 9-11 Eylül 2019, Saat: 09:00-17:00 'a kadar. Tezli Yüksek Lisans, Doktora yedek adayların kesin kayıt tarihi: Eylül 2019, Saat: 09:00-17:00 'a kadar. Özel Öğrenci kayıtları Eylül 2019 tarihinde ve 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. BELGELER 1. Özgeçmiş 2. Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı ve onaylı fotokopisi). Yurt dışındaki bir yükseköğretim kurumundan alınmış diplomanın, YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi aranır. Belgenin fotokopisi Enstitümüz tarafından aslı görüldükten sonra onay işlemi yapılacaktır. E-devletten alınacak olan mezuniyet belgesi başvuru esnasında kabul edilecek olup, kayıt esnasında diplomanın aslı istenilecektir. 3. Yüksek Lisans programına başvuracak adayların Lisans not çizelgesi (Transkript veya Diploma Supplement) (Aslı ve onaylı fotokopisi). Belgenin fotokopisi ilgili Enstitümüz tarafından aslı görüldükten sonra onay işlemi yapılacaktır. Mezuniyet notu 4 lük sistemde olanların 100 lük sisteme dönüşümlerinin kendi üniversitelerince onaylı olarak yapılması gereklidir, yapılmadığı durumda dönüşüm işleminde Tarsus Üniversitesi Not Dönüşüm tablosu kullanılacaktır. 4. ALES sonuç belgesi (son 5 yıl dahilinde alınmış olması). Adaya ait sonuç belgesi üzerinde sonuç belgesi kontrol kodunun olması gerekmektedir.

2 5. Doktora programına başvuracak adayların Lisans ve Yüksek Lisans not çizelgeleri (Aslı ve onaylı fotokopisi). Belgenin fotokopisi Enstitümüz tarafından aslı görüldükten sonra onay işlemi yapılacaktır. Mezuniyet notu 4 lük sistemde olanların 100 lük sisteme dönüşümlerinin kendi üniversitelerince onaylı olarak yapılması gereklidir, yapılmadığı durumda dönüşüm işleminde Tarsus Üniversitesi Not Dönüşüm tablosu kullanılacaktır. 6. Yabancı dil sonuç belgesi (Doktora programları için). Adaya ait YDS, KPDS, ÜDS veya YÖKDİL sonuç belgesi üzerinde sonuç belgesi kontrol kodunun olması gerekmektedir. Yabancı dil belgesi olarak TOEFL belgesi ile başvuruda bulunacak adayların, TOEFL belgesinin Enstitü tarafından kontrolünün yapılması gerekmektedir. Yabancı Dil Puanı geçerliliği 5 (beş) yıldır. 7. Kayıt Evrakı: Teslim edilen belgelere ek olarak; 6 Adet Vesikalık Fotoğraf, Askerlik Durum Belgesi, Kimlik Belgesi Fotokopisi. AÇIKLAMALAR 1. Lisansüstü öğrenciler, başvurdukları Anabilim Dalına kesin kayıt hakkı kazandıklarında, kayıtlarının yapılabilmesi için daha önce herhangi bir eşdeğer programda kayıtları varsa o programdan kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. 2. Başvuru belgeleri geri verilmemektedir. 3. Kayıt yaptırmak üzere duyurulan adayların, kayıt için belirlenen günde gelmedikleri takdirde kayıt yaptırma ile ilgili herhangi bir mazeretleri kabul edilmeyecektir. 4. Üniversitedeki veya diğer bir yükseköğretim kurumundaki bir lisansüstü programda en az bir yarıyılını başarı ile tamamlamış öğrenciler, lisansüstü programlara yatay geçiş yoluyla kabul edilebilirler. Yatay geçiş için başvuran adayın öğrenci belgesi, not dökümü ve başarı ile tamamladığı derslerin ders içeriklerini ihtiva eden onaylı belgeleri başvuru tarihleri arasında dilekçe ile Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. 5. Başvuru linki Enstitümüz web sayfasında yayınlanacaktır. 6. Online başvuru sırasında doldurulan bilgiler adayın beyanı olarak kabul edilecektir. 7. Enstitü'müze gerçeğe aykırı ya da yanlış beyanda bulunulması veya tahrif edilmiş belge/sahte belge sunulması durumunda yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve haklarında yasal işlem yapılacak olup, kazanılmış hak talep edilemeyecektir. KONTENJANLAR Tarsus Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne bağlı anabilim dallarına EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA alınacak doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin kontenjanları ve başvuru şartları aşağıdaki tablolarda verilmiştir. İLETİŞİM Telefon: / Faks: E-posta: enstitu@tarsus.edu.tr Adres: Tarsus Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Binası, Takbaş Mahallesi, Tarsus/Mersin

3 TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Program Kontenjan ALES GRE GMAT Yabancı Dil Belgesi Başvuru Koşulları Mülakat Tarihi/Saati T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Öğrenci Eski Yeni YDS UDS KPDS TOEFL YÖKDIL Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İmalat Mühendisliği ABD (Yüksek Lisans ) Say : Mühendislik, Teknoloji veya Teknik Eğitim Fakültelerinin İmalat Mühendisliği alanı ile uyumlu lisans mezunu olmak :00 Uluslararası Ticaret ve Lojistik ABD ( Yüksek Lisans ) E.A. : İşletme, İktisat, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Endüstri Mühendisliği, Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Lojistik Yönetimi veya Dış Ticaret ve Ulaştırma Hizmetleri bölümlerinden lisans mezunu olmak :00 Bankacılık ve Finans ABD (Yüksek Lisans) 15 _ Otomotiv Mühendisliği ABD (Yüksek Lisans) 10 5 _ E.A. : Lisans mezunu olmak :00 Otomotiv Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya ve Süreç Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Say : 55 Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Nanoteknoloji Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, Öğretmenliği veya Makine Öğretmenliği bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak. Otomotiv :00 Enerji Sistemleri Mühendisliği ABD (Yüksek Lisans) 10 2 Say : Mühendislik, Fen, Teknoloji veya Teknik Eğitim Fakültelerinden lisans mezunu olmak : Sonbahar Dönemi ve sonrası Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sınav sonuçları geçerlidir. - GRE: GraduateRecordExamination-ETS, ALES yerine kullanılabilir. - GMAT: Graduate Management Admission Test, ALES yerine kullanılabilir. - ÜDS: Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı, KPDS: Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, TOEFL: Test of English as a Foreign Language Internet-based Test (TOEFL-IBT).

4 DOKTORA PROGRAMLARI Program Kontenjan Yüksek Lisans Derecesi ile Müracat Yabancı Dil Belgesi Başvuru Koşulları Mülakat Tarihi/Saati ALES GRE GMAT T.C Uyruklu Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Eski Yeni YDS UDS KPDS TOEFL YÖKD Lİ İmalat Mühendisliği ABD ( Doktora ) Say : İmalat Mühendisliği alanı ile uyumlu olan bir Tezli Yüksek Lisans programından mezun olmak. Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Lojistik, Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Uluslararası Ticaret ve Lojistik Lojistik veya Uluslararası Ticaret Yönetimi programlarından Yüksek ABD ( Doktora ) E.A.: lisans mezunu olmak. Enerji Sistemleri Mühendisliği ABD (Doktora) SAY: Mühendislik ve Doğa Bilimleri alanındaki yüksek lisans ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri alanlarındaki disiplinlerarası yüksek lisans programlarının birinden mezun olmak / 09:00-16: / 09:00-16: / 09:00-16:00 - GRE: GraduateRecordExamination-ETS, ALES yerine kullanılabilir. - GMAT: Graduate Management Admission Test, ALES yerine kullanılabilir. - ÜDS: Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı, KPDS: Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, TOEFL: Test of English as a Foreign Language Internet-based Test (TOEFL-IBT). - Lisans derecesi ile doktora programına müracat edebilmek için lisans mezuniyet not ortalaması en az 80.00/100 veya muadili bir puan olması gerekmektedir.

5 REPUBLIC of TURKEY TARSUS UNIVERSITY FALL SEMESTER GRADUATE PROGRAMS (INTERNATIONAL STUDENTS) Application for the Graduate Programs at Tarsus University for the FALL Semester of the Academic Year will be accepted. APPLICATION AND CALENDAR Application Dates: Candidates are required to fill and submit the application form through the link, which will be announced on the institute website between August 05- August 23, Application Type: Online application. OFFICIAL ENROLLMENT PROCESS Enrollment dates for the candidates for MSc and PhD programs: September 9-11, 2019, from 09:00 until 17:00. If candidates do not register between the announced dates, their acceptances will be cancelled. REQUIRED DOCUMENTS FOR APPLICATION 1. Foreign Language Exam score or TOEFL exam score document (Required for the PhD students). There should be the control code on the printed document from the web page of ÖSYM. For International Students the original copy of the exam result is required. (Documents must be uploaded through the announced link.) 2. Curriculum Vitae (CV). (Documents must be uploaded through the announced link.) 3. Two copies of both diploma and certificate of graduation (original and photocopy). The original documents will be verified by the related Institute and the

6 photocopies will be approved. 4. Two photographs. (Photographs must be uploaded through the announced link.) 5. Two photocopies of the passport. (The page with the photograph must be uploaded through the announced link.) 6. Two official documents of scholarships (if available). (Documents must be uploaded through the announced link.) 7. Two copies of the transcript. Master of Science program applicants should submit the transcript of their Bachelor of Science degree; PhD program applicants should submit both their Bachelor of Science and Master of Science degree transcripts. The original documents will be checked for authenticity by the Institute and the photo copies of the documents will be approved. (Documents must be uploaded through the announced link.) 8. Two letters of Reference. (Documents must be uploaded through the announced link.) 9. Letter of intent. (Documents must be uploaded through the announced link.) 10. Registration Document: In addition to the application documents, Residence Permit should be provided within 2 months. STUDENTS 1. Applicants for MSc or PhD programs having a diploma from foreign countries should submit the Turkish Language Proficiency exam score (B2) certified by Turkish Teaching Centers of other universities. Otherwise, students should start their education with the Turkish Preparatory class. 2. International students are required to hold a Bachelor of Sience degree or MSc degree; applicants for PhD programs should obtain a minimum score of 55 in KPDS/ÜDS/YDS/YÖKDİL in another following languages (English, German, French, Italian, Spanish, Russian, Arabic, Chinese, Japanese and Persian) except for their native languages or an equivalent score on an exam accepted by the Interuniversity Council. DOCUMENTS REQUIRED FOR ENROLLMENT FOR INTERNATIONAL STUDENTS WHOSE OFFICIAL APPLICATIONS ARE APPROVED 1. Original or notary certified copy of student visa obtained from official representatives of the Republic of Turkey abroad. 2. Residence permit for educational purpose. 3. Education annotated VISA (not required for holder of residence permit for educational purpose). 4. Notary certified Turkish translation of documents submitted with the application. 5. Application fee receipt. ADDITIONAL INFORMATION 1. Applicants should submit transcripts in 100 point grading scale. If unavailable, graduation score of the applicants will be converted to 100 point grading scale with reference

7 to Turkish Council of Higher Education (YÖK). 2. If candidates fail to register between the dates announced, their acceptance will be cancelled. 3. Application documents will not be returned to the applicant. Application fee cannot be refunded after the registration. 4. TOEFL score of the candidates must be verified by the Institute. 5. Departments may require Scientific Preparatory Program for applicants that hold diploma from a different discipline/program. For further information and specific requirements please check the web page of the relevant Department. 6. For applications involving a transfer from another university, please check the Article 10 of Tarsus University Rules and Regulations Governing Graduate Studies. FOR FURTHER INFORMATION Phone: / Fax: enstitu@tarsus.edu.tr Address: Tarsus Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi Binası, Takbaş Mahallesi, Tarsus/Mersin

8 MSc. PROGRAMS (With Theses) Program Quota Application Criteria ManufacturingEngineering 2 A Graduate with a BSc degree from: Faculty of Engineering, Faculty of Technology, Faculty of Technical Education in conformity with Manufacturing Engineering field EnergySystemsEngineering 2 A Graduated with a BSc degree from: Faculty of Engineering, Faculty of Technology, Faculty of Science and Faculty of Technical Education. - ALES: Academic Personnel and Postgraduate Education Exam. - GRE: Graduate Record Examination-ETS. - GMAT: Graduate Management Admission Test. - ÜDS: Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı, KPDS: Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, TOEFL: Test of English as a Foreign Language Internetbased Test (TOEFL-IBT). PhD. PROGRAMS (With Theses) Program Quota Application Criteria ManufacturingEngineering 2 A Graduate from the Graduate Program which is compatible with the field of Manufacturing Engineering from the Graduate School of Natural and Applied Sciences EnergySystemsEngineering 2 A Graduate with a MSc degree in Engineering, Natural Sciences or from an interdisciplinary programs of Engineering and Natural Sciences. - ALES: Academic Personnel and Postgraduate Education Exam. - GRE: Graduate Record Examination-ETS. - GMAT: Graduate Management Admission Test. - ÜDS: Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı, KPDS: Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, TOEFL: Test of English as a Foreign Language Internetbased Test (TOEFL-IBT).

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Tarsus Üniversitesi ne bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Tarsus Üniversitesi ne bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Aşağıda Belirtilen Anabilim Dallarına Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi Alınacaktır. Anabilim/Bilim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program Orta Doğu Yönetim Organizasyon Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU TARİHLERİ. 17 Ağustos Eylül 2018 BİLİM SINAVI TARİHİ. 5 Eylül 2018 Saat 10:00 BAŞVURU SÜRECİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU TARİHLERİ. 17 Ağustos Eylül 2018 BİLİM SINAVI TARİHİ. 5 Eylül 2018 Saat 10:00 BAŞVURU SÜRECİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK KONTENJANLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TÜRÜ TC UYRUKLU YABANCI UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ÖZEL KOŞUL Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans 5 1 Herhangi

Detaylı

17 Agustos Eylül 2018 BİLİM SINAVI TARİHİ. 5 Eylül 2018 Saat 140:00 BAŞVURU SÜRECİ

17 Agustos Eylül 2018 BİLİM SINAVI TARİHİ. 5 Eylül 2018 Saat 140:00 BAŞVURU SÜRECİ T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TÜRÜ TC UYRUKLU YABANCI UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ÖZEL KOŞUL Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TÜRÜ TC UYRUKLU YABANCI UYRUKLU

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Türkçe

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALI BİLİM DALI T.C.

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Çalışma Alanı BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı ilgili Anabilim Dallarına, 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için ve Doktora öğrencileri

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, Lisansüstü Programlarına 2014-2015 öğretim yılı güz yarıyılında, Galatasaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na

YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) Enerji Enstitüsü 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI Çevrimiçi Başvuru: https://obs.iste.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI DOKTORA PROGRAMLARI ALES YABANCI T.C. UYRUKLU PUAN ANABİLİM DALI PROGRAM

Detaylı

1. İngilizce dil yeterlik belgesi (Boğaziçi Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen bir dil sınavı ile kanıtlamaları gereklidir.

1. İngilizce dil yeterlik belgesi (Boğaziçi Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen bir dil sınavı ile kanıtlamaları gereklidir. Başvuru Belgeleri 1. İngilizce dil yeterlik belgesi (Boğaziçi Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen bir dil sınavı ile kanıtlamaları gereklidir.) 2. Lisansüstü eğitim giriş sınav sonuçları (ALES/GRE/GMAT)

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

DOKTORA TEZLİ ANABİLİM DALI NİTELİKLERİ YÜKSEK LİSANS

DOKTORA TEZLİ ANABİLİM DALI NİTELİKLERİ YÜKSEK LİSANS (EK.1) İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 AKADEMİK BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Enstitümüz Lisansüstü programlarına,

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

Detaylı

*BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

*BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 0809 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI ANABİLİM DALI TEZSİZ YÜK.LİS. TEZLİ YÜK.LİS. DOKTORA BÜTÜNLEŞİK DOKTORA ALES PUAN TÜRÜ/YABANCI

Detaylı

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) ve Programlarına

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS Yabancı Uyruklu

YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS Yabancı Uyruklu T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAM İLANI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ ALINACAKTIR BAŞVURU TARİHLERİ

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Mersin Üniversitesi ne bağlı Enstitülere 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Kontenjanlar Anabilim Dalı T.C. Vatandaşı Yabancı Uyruklu 1/5 Biyoloji 7 - -

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI Programı Yüksek Lisansa Başvuruda Özel Koşullar Yüksek Lisans Kontenjan TC Y.U ALES Puan Türü Afet Eğitimi ve Yönetimi 12

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI. DOKTORA SON BAŞVURU TARİHİ 06 Şubat 2018 Salı Saat 17:00

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI. DOKTORA SON BAŞVURU TARİHİ 06 Şubat 2018 Salı Saat 17:00 T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TÜRÜ TC UYRUKLU YABANCI UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ÖZEL KOŞUL Eğitim Bilimleri Eğitim Bilimleri

Detaylı

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 -

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 07 Ocak 2019 16 Ocak 2019 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI ALES PUAN TÜRÜ ALAN DIŞI

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI ALES PUAN TÜRÜ ALAN DIŞI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI T.C UYRUKLU ALAN İÇİ ALAN DIŞI YABANCI UYRUKU ALAN İÇİ ALAN DIŞI ALES PUAN TÜRÜ ALAN İÇİ KABUL

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TÜRÜ TC UYRUKLU YABANCI UYRUKLU ALES PUAN TÜRÜ ÖZEL KOŞUL Afet Eğitimi ve Yönetimi Afet Eğitimi ve Yönetimi 13 2 EA Aile

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2010 2011 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Ve Akademik Takvimi 1. Kontenjanlar

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar başvurabilir.

ÖZEL ŞARTLAR. (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar başvurabilir. ÖZEL ŞARTLAR (1) Fizik lisans derecesine sahip olan adaylar (2) Matematik lisans derecesine sahip olan adaylar (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar (4) Moleküler Biyoloji ve Genetik

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARI KONTENJAN YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü Tezli Tezsiz ÖZEL KOŞULLAR BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 10-10 SAY. BİYOLOJİ 25-24 SAY. ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ 20-5 SAY. ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına, 2017-2018

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI

T.C. BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI T.C. BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI LĠSANSÜSTÜ ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI Kontenjanlar Anabilim Dalı T.C. VatandaĢı Yabancı Uyruklu Biyoloji 11-6 - -

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA KONTENJANLARI DOKTORA PROGRAMLARI ANABİLİM DALI BİLİM DALI T.C. UYRUKLU YABANCI UYRUKLU

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANLARI TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği 2 -

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KONTENJANLARI TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği 2 - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 BAHAR DÖNEMİ YABANCI UYRUKLU TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 02 Ocak 2019 11 Ocak 2019 Lisansüstü

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına, 2016-2017

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJAN AÇIKLAMA BİLİMSEL HAZIRLIK. Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği veya Moleküler Biyoloji ve Genetik

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJAN AÇIKLAMA BİLİMSEL HAZIRLIK. Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği veya Moleküler Biyoloji ve Genetik T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol...

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Anabilim Dalı üstü Derece T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu üstü Öğrenci Kontenjanları T.C Uyruklu Başvuru Şartları Özel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) MÜHENDİSLİK ve FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (MFBE) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI Çevrimiçi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) MÜHENDİSLİK ve FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (MFBE) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ

Detaylı

PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran 14 Temmuz 2017 PROGRAMLARA KABULLERİN İLANI : 21 Temmuz (Yabancı Uyruklu Adaylar için)

PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran 14 Temmuz 2017 PROGRAMLARA KABULLERİN İLANI : 21 Temmuz (Yabancı Uyruklu Adaylar için) 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARININ KONTENJANLARI, PROGRAMLARA BAŞVURU, KAYIT TARİHLERİ VE KABUL KOŞULLARI PROGRAMLARA BAŞVURU TARİHLERİ : 19 Haziran

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları Ortadoğu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü (MFBE) 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Programlar, Kontenjanlar ve BaĢvuru ġartları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Doktora Yatay GeçiĢ (YL) Yatay GeçiĢ (DR) Özel Öğrenci

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu DOKTORA PROGRAMLARI Başvuru

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS (TEZLİ/TEZSİZ) / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI Çevrimiçi Başvuru:

Detaylı

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU (20.07.2017 tarihli ve 82 sayılı Senato toplantısının nolu karar ekidir.) EK: 0 2017-2018

Detaylı

SINAVLAR TARİH-SAAT YER Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim ve Mülakat 26/07/ Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi

SINAVLAR TARİH-SAAT YER Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim ve Mülakat 26/07/ Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 018-019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU MÜRACAAT ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI EK:3 SINAVLAR TARİH-SAAT YER Tezli ve Doktora Bilim ve

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

-T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

-T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ -T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI FİZİK ANABİLİM DALI Fizik KİMYA ANABİLİM DALI Kimya GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 15 2 Sayısal Üniversitelerin Fizik, Fizik Müh., en az 60 Elektrik ve/veya Elektronik Müh., Malzeme Bilimi ve Müh., Nanobilim

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYRUKLU ÖĞRENCİ ALIM İLANI GENEL AÇIKLAMALAR 1. Adaylar başvurularını 28 Haziran 2017 tarihinden

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol... 1 3. İletişim

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA Başlangıç Bitiş Lisansüstü Programlara Başvuruların Alınması 14 Ağustos 2017 18 Ağustos 2017 Özel Öğrenci

Detaylı

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20152016 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI / BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru Tarihi... 1 2. Başvuruda İzlenecek Yol... 1 3. İletişim Bilgileri...

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN TAKVİM

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN TAKVİM BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıdaki kontenjan tablosunda belirtilen sayıda yüksek Lisans ve

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR T.C. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Karar No:01 Karar No:02 23.05.2017 tarih ve 23 sayılı toplantı kararlarının okunup imzalanması. a) 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları ve

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi

Detaylı

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsü doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURU KOŞULLARI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURU KOŞULLARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU BAŞVURU KOŞULLARI 100/2000 YÖK Doktora Bursu kapsamında aşağıda listelenen Doktora Programları ve konular için belirtilen

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI. Kontenjanlar. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Kontenjanlar Programı Tezli YL Tezsiz YL Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş Özel Koşullar Yönetim ve Organizasyon

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci

Detaylı