Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz."

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

2 Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge sürümü 16.0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar yazılımı olarak kabul edilir ve FAR Bölüm "Ticari Bilgisayar Yazılımı - Kısıtlı Haklar" ve DFARS , Ticari Bilgisayar Yazılımındaki Haklar veya Ticari Bilgisayar Yazılımı Belgeleri ve daha sonraki düzenlemelerde tanımlandığı gibi kısıtlı haklara tabidir. Lisanslı Yazılım ve Belgelerin ABD Hükümeti tarafından kullanımı, değiştirilmesi, üretilmesi, gösterilmesi veya ifşa edilmesi yalnızca bu Sözleşme'nin koşullarına uygun olarak gerçekleştirilebilir. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA İrlanda'da üretilmiştir

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton Internet Security Online hakkında... 5 Norton Internet Security Online ürünündeki yenilikler... 6 Bölüm 2 Yükleme... 7 Başlamadan önce... 7 Norton Internet Security Online programını yükleme... 7 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton Internet Security Online programını başlatma... 9 Norton hizmetinizi etkinleştirme Ana pencerede gezinme Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Daha fazla bilgi için Dizin Hızlı Yükleme... 16

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security Online hakkında 1 Norton Internet Security Online ürünündeki yenilikler Norton Internet Security Online hakkında Norton Internet Security Online, virüslere, solucanlara, bot'lara ve diğer tehditlere karşı hızlı ve sürekli koruma sağlar. Sizi yavaşlatmadan sisteminizi korur. Norton Internet Security Online, çalışmanız veya oyununuz sırasında size engel olmaz. Kritik olmayan görevlerin tümünüotomatik olarak askıya alır ve oyun oynuyor veya film seyrediyorsanız sizi uyarır. Web tabanlı saldırılar en hızlı büyüyen çevrimiçi tehdit olmakla birlikte, Symantec'in patent bekleyen Tarayıcı Koruması internette güvenle gezinmenizi sağlar. Norton Internet Security Online çevrimiçi tehditlere karşı hızlı, kapsamlı ve son derece güncel bir koruma sunar. Sizi yavaşlatmadan bilgisayarınızı, kimliğinizi ve ev ağınızı korur. Daha hızlı ve daha az sayıda tarama ve çabuk güncellemeler için yeniden tasarlanmıştır ve yeni bir hız sıtandardı getirmektedir. Norton Internet Security Online, çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve tarama işlemlerini hiç olmadığı kadar güvenli ve kolay hale getirmektedir. Norton Protection System, tehditleri, sizi etkilemeden durdurmak için uyum içinde çalışan teknolojilerden oluşan çok katmanlı bir sistemdir. Akıllı bir teknolojiyi temel alan Norton Insight, daha hızlı, daha az sayıda ve daha kısa taramalar için yalnızca risk altındaki dosyaları hedefler. Patent bekleyen tarayıcı koruması, sizi Web tabanlı saldırılardan korur. 5 ila 15 dakikada bir yapılan hızlıve sık güncellemeler ise, yeni tehditlere karşı son derece güncel koruma sağlar.

6 6 Genel bakış Norton Internet Security Online ürünündeki yenilikler Norton Internet Security Online ürünündeki yenilikler Bu sürümdeki yeni özellikler şunlardır: Norton Insight Daha hızlı, daha az ve daha kısa taramalar için akıllı bir teknoloji kullanılmıştır Sık Sık Yapılan Güncellemeler Yeni tehditlere karşı en güncel korumayı sağlamak için 5 ila 15 dakikada bir günceller Sessiz Modu Oyunları ve filmleri kesintiye uğratmamak veya yavaşlatmamak için uyarıları ve güncellemeleri askıya alır Geliştirilmiş Norton Identity Safe Kişisel bilgilerinizi ve çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve tarama işlemleri sırasında kimliğinizi korur Norton Protection System Tehditleri, sizi etkilemeden durdurmak için uyum içinde çalışan çok katmanlı koruma Botnet Tespiti Başkalarının bilgisayarınızın kontrolünü ele geçirmesini, özel bilgilerinize erişmesini veya bilgisayarınızı bir saldırının ana bilgisayarı olarak kullanmasını engellemeye yardımcı olur Gerçek Zamanlı SONAR Teknolojisi (Symantec Online Network for Advanced Response) Geleneksel güncellemelere veya imza tabanlı tanımlara gerek duyulmadan, yeni ortaya çıkan virüsleri tespit eder Akıllı Zamanlayıcı Kesintisiz şekilde çalışmanızı ve oyun oynamanızı sağlamak için arka planda sessizce çalışır Ebeveyn Denetimleri Başka bilgisayarlara da kopyalanabilen bireysel kullanıcı ayarları ve profilleri oluşturmanızı sağlar Kablosuz Ağ Güvenliği Genel Wi-Fi ağlarında bilgisayarınızı otomatik olarak gizler ve güvenliğini sağlar Otomatik Dosya Paylaşımı Ağ güvenliyse ağlarınızı dosya paylaşımına izin verecek şekilde Denetimi otomatik olarak yapılandırır

7 Yükleme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton Internet Security Online programını yükleme Başlamadan önce Başlamadan önce, bilgisayarınızdaki tüm açık programları kapatmalısınız. Norton Internet Security Online bir antivirüs programı içerir. Bilgisayarınıza yüklenmiş başka antivirüs programları varsa, bir panel bunları kaldırmanızı isteyebilir. Symantec, diğer tüm antivirüs programlarını kaldırmanızı ısrarla önerir. Paneldeki yönergeleri izleyin. Norton Internet Security Online bir güvenlik duvarı programı içerir. Bilgisayarınızda yüklü olan başka güvenlik duvarı programları varsa, Symantec, yükleme hatalarını önlemek için bunları kaldırmanızı önerir. Daha fazla bilgi için, varolan güvenlik duvarı programıyla birlikte gelen kullanım belgelerine bakın. Norton Internet Security Online programını yükleme Norton Internet Security Online programını yüklemek için, servis sağlayıcınızdan indirdiğiniz dosya kullanılır. Norton Internet Security Online programını yüklemek için 1 Servis sağlayıcınızdan indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Açılan panelde Norton Internet Security Online Yükleme'yi tıklatın. 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın.

8 8 Yükleme Norton Internet Security Online programını yükleme

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security Online programını başlatma 1 Norton hizmetinizi etkinleştirme 1 Ana pencerede gezinme 1 Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme 1 Güvenlik Durumu göstergesi hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton Internet Security Online programını başlatma Bkz: Güvenlik Durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 12. Norton Internet Security Online yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için programı başlatmanız gerekmez. Norton Internet Security Online dikkat etmeniz gereken bir durum tespit ederse, bu durumu çözmenize yardımcı olacak bir pencere açılır. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton Internet Security Online programını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Bütün program özelliklerine ana pencereden erişilebilir. Norton Internet Security Online programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton Internet Security Online simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda Başlat > Tüm Programlar > Norton Internet Security Online > Norton Internet Security Online seçeneğini tıklatın.

10 10 Başlarken Norton hizmetinizi etkinleştirme Norton hizmetinizi etkinleştirme Hizmetin etkinleştirilmesi varolan hizmeti başlatır. Hizmetinizi ilk uyarıda etkinleştirmezseniz, hizmeti etkinleştirinceye kadar düzenli olarak Etkinleştirme Gerekli uyarısı alırsınız. Hizmetinizi doğrudan Etkinleştirme Gerekli uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Veya, ana pencerede bulunan Yardım ve Destek açılır listesindeki Etkinleştirme bağlantısını kullanabilirsiniz. Devam etmek için internete bağlı olmanız gerekir. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Hizmetinizi ana pencereden veya Etkinleştirme Gerekli uyarısından etkinleştirmek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Ana pencerede, Yardım ve Destek açılır listesinde, Etkinleştirme'yi tıklatın. 1 Etkinleştirme Gerekli uyarısında, Şimdi Etkinleştir'i tıklatın. 2 Etkinleştirmeyi seçtiğinizde, Yazılım Hizmeti penceresi açılır. Bu pencerede aşağıdaki seçenekler bulunur: 1 Şimdi Etkinleştir Servis sağlayıcınız tarafından verilen etkinleştirme PIN kodunu girmeniz istenebilir. 1 Sonra Etkinleştir Ürününüzü daha sonra etkinleştirmek için bu seçeneği kullanın. Ana pencerede gezinme Norton Internet Security Online ürününü başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton Internet Security Online özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Ana pencerede gezinmek için Bkz: Norton Internet Security Online programını başlatma sayfa 9. 1 Norton Internet Security Online uygulamasını başlatın. 2 Ana pencerenin üst kısmında, göz atmak istediğiniz bağlantıyı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Yardım ve Destek Norton Tek Tıkla Destek sayfası, Norton Yardım Merkezi, Etkinleştirme ve Norton Internet Security Online hakkında bilgilerini görüntülemenizi sağlar.

11 Başlarken Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme 11 3 Ana pencerenin sol tarafında, göz atmak istediğiniz seçeneği tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Güvenlik Durumu Gösterge Bilgisayarınızın güvenlik durumunu görüntülemenizi sağlar. CPU Kullanımı Genel sistem CPU ve bellek kullanımını ve Norton'a özgü CPU ve bellek kullanımını izlemenizi sağlar. Norton Insight Bilgisayarınızda çalışan işlemlerin dosyalarının güven düzeyini denetlemenizi sağlar Ayrıca, bir dosyanın dosya adı, dosya yolu, dosya sürümü ve dijital imzası gibi ayrıntılarını da görüntüleyebilirsiniz. 4 Pencerenin ortasında, göz atmak istediğiniz kategori bölmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Bilgisayar Bilgisayarınızdaki verileri virüslere ve diğer tehditlere karşı korumanıza yardımcı olur İnternet Sisteminizi ağ üzerinden gelen tehditlere karşı korumanıza yardımcı olur Kimlik Kimliklerinizi yönetmenize yardımcı olur ve çevrimiçi işlemler gerçekleştirirken ek güvenlik sağlar. Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntüleme Ana pencere, güvenlik yönetimi arabirimi işlevi görür. Ana pencereden temel özelliklere erişebilir ve bilgisayarınızın performansını izleyebilirsiniz. w Bkz: Norton Internet Security Online programını başlatma sayfa 9. Bilgisayarınızı kullanırken, ürün, bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehdit, risk ve zararlara karşı ne kadar iyi korunduğunu izler. Ürün, yalnızca seçilen öğelerin koruma durumunu görüntüler. Bilgisayarınızın koruma durumunu görüntülemek için 1 Ana pencerede, bir öğenin yanında, bilgi simgesini tıklatın. 2 İsteğe bağlı olarak, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Sisteminizin genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir öğenin durumunu yoksaymak için, Yoksay'ı tıklatın. 1 Yoksayılmış bir güvenlik öğesini izlemek için, İzle'yi tıklatın.

12 12 Başlarken Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Güvenlik Durumu göstergesi hakkında Güvenlik Durumu Göstergesi, e-posta ve Web'de gezinme gibi çeşitli etkinliklerdeki geçerli korunma düzeylerinizi özetler. Bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik programlarını temel alarak genel bir korunma düzeyi hesaplar. Güvenlik Durumu Göstergesi, ana pencerenin sol tarafında görünür. Güvenlik Durumu göstergelerini yanıtlama Sisteminiz bir tehdit veya riskle karşılaştığında, ürün, güvenlik durumunu ana pencerede görüntüler. Durum göstergesi bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Korumanız bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Durum göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Güvenli Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir. Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için gerekli önlemi alın. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçin. Durum göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Durum göstergelerini ana pencereden yanıtlamak için 4 Ana pencerede, Şimdi Düzelt'i tıklatın. Daha fazla bilgi için Yardıma Erişme Ürün belgeleri Norton Internet Security Online programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, ürün özelikleri ve gerçekleştirebileceğiniz görevler hakkında bilgi verir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin en üstünde Yardım ve Destek'i tıklatın. 2 Açılır menüde, Yardım'ı tıklatın.

13 Başlarken Daha fazla bilgi için 13 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar Herhangi bir Yardım konusunu yazdırabilirsiniz. Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın. 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam'ı tıklatın.

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için

15 Dizin A ana pencere Ağ 11 Bilgisayar 11 Destek 10 Güvenlik Durumu 11 İnternet 11 Kimlik 11 Norton Insight'ı Çalıştır 11 özellikler 10 seçenekler 10 Yardım 10 Yardım ve Destek 10 simge 9 Y Yardım erişme 12 yazdırma 12 B bilgisayar koruma durumu 11 E etkinleştirme 10 G Güvenlik Durumu göstergesi koruma düzeyleri 12 yanıtlama 12 H hizmet etkinleştirme 10 N Norton Internet Security Online ana pencere 10 başlatma 9

16 Hızlı Yükleme Norton Internet Security Online bu uzatılabilir hizmet dönemi boyunca sağlanan koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir. Bu hizmet ile, hizmet dönemi boyunca bu ürünü herhangi bir bilgisayarda ya da belirli bir sayıda bilgisayarda kullanma hakkını elde edersiniz; bu süre yükleme ile başlar. Bu uzatılabilir hizmet, hizmet dönemi boyunca koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir; bu ürün ile birlikte sağlanan Symantec Lisans Sözleşmesi'ne göre değişir ve aşağıdaki adreste bulunur: Ürün özellikleri, hizmet döneminde eklenebilir, değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Internet Security Online programını yükleme Norton Internet Security Online programını yüklemek için, servis sağlayıcınızdan indirdiğiniz dosya kullanılır. Norton Internet Security Online programını yüklemek için 1 Servis sağlayıcınızdan indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Açılan panelde Norton Internet Security Online Yükleme'yi tıklatın. 3 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 4 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 5 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın. 6 "Başka güvenlik ürünleri yüklüyse" paneli görünürse, paneli gözden geçirip İleri düğmesini tıklatın. Telif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD Seagate Anti Virüs 2015 Seagate Technology LLC. Tüm hakları saklıdır. Seagate, Seagate Technology, Wave logosu ve FreeAgent, Seagate Technology LLC'nin veya yan kuruluşlarının ticari veya kayıtlı ticari

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD ve/veya diğer ülkelerdeki

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Yükleme ve etkinleştirme Önceki sürüm Yükleme F-Secure Mobile Anti-Virus uygulamasının önceki sürümünü kaldırmanız gerekmez. Yeni sürümü yükledikten sonra F-Secure Mobile

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium tüm özelliklerin bir arada sunulduğu İnternet güvenlik yazılımıdır. Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Network Connection Kılavuzu

Network Connection Kılavuzu TR MA1703-A Network Connection Kılavuzu Gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz için bütün kullanım dokümantasyonunu özenle saklayınız. Bu kılavuzun en son sürümünü almak için aşağıdaki URL deki web sitesini

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security, bilgisayarınız

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü indirmek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin bir arada sunulduğu

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum SSID'yi

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı