COMMITTED TO BETTER ENERGY BASIN KİTİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "COMMITTED TO BETTER ENERGY BASIN KİTİ"

Transkript

1 COMMITTED TO BETTER ENERGY BASIN KİTİ

2 Basın Bülteni TOTAL İÇİN YENİ MARKA SLOGANI VE DÜNYA GENELİNDE KURUMSAL REKLAM KAMPANYASI Paris, 30 Eylül 2014 Total, grubun marka farkındalığını güçlendirmek amacıyla 2 Ekim günü 21 ülkede aynı anda yeni bir uluslararası reklam kampanyası başlatıyor. Bu kampanya, Total in petrol üretimi, rafinaj ve pazarlama alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra doğal gaz sektöründe büyük bir firma olduğunu (üretiminin %50 sini doğal gaz oluşturuyor) ve iştiraki SunPower aracılığıyla güneş enerjisi alanında dünyanın ikinci büyük şirketi olduğunu vurguluyor. Kampanya, Total Grubu nun yeni sloganı olan ve daha fazla nın değil daha iyi nin altını çizen Committed to Better Energy sloganının ardındaki anlamı sergileyen somut örneklerle sunuluyor. Grup bu sayede sorumlu bir enerji geleceğine giden yolun öncelikle daha güvenli, daha verimli, daha inovatif ve mümkün olan en fazla sayıda insan için erişilebilir bir enerjiden geçtiği inancını paylaşıyor. Bu taahhüdün karşılanabilmesine yardımcı olmak için, çok sayıda Grup çalışanı kampanyanın hazırlanmasına katkı yaptı ve reklam filmindeki sahnelerin çoğu Total tesislerinde çekildi. Total in Kurumsal İletişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jacques-Emmanuel Saulnier, Total, lider bir küresel enerji şirketi. Ticari faaliyetlerinin büyümesini desteklemek için uzun vadede güçlü bir markaya ihtiyacı var. Bu büyük çaplı kampanya, Total in tarihindeki ilk büyük reklam kampanyası olacak. Bu kampanya hem büyüklüğümüzü hem de tutkularımızı yansıtıyor, şeklinde ifade etmektedir. Total Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand ise düşüncelerini şöyle ifade ediyor: Vizyonumuz ve her zaman daha iyisi sözleriyle ifade ettiğimiz sürekli gelişim yaklaşımımızı sahada, paydaşlarımızın yanında ve onlar için yaptığımız çalışmalarda görebilirsiniz. Bu sadece gelecek için verilen bir söz değil, Total in çalışanı için her gün uğrunda çalıştıkları bir gerçek.

3 Basın Bülteni TEKNİK BİLGİLER Reklamveren: Total Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı: Jacques-Emmanuel Saulnier Kurumsal İmaj ve Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Valérie Laugier Ajans: Publicis Groupe, Marcel Agency Publicis Worldwide İcra Kurulu Başkanı: Arthur Sadoun Yönetimden Sorumlu Başkan: Anne de Maupeou REKLAM FİLMİ Yönetmen: Samir Mallal Hindistan kökenli Kanadalı bir yönetmen olan Samir Mallal, daha çok belgeselleriyle tanınıyor. Bombay Calling adlı belgeseli 2006 yılında Los Angeles te yapılan Hint Filmleri Festivali nde Büyük Jüri Ödülü nü kazandı; Nollywood Babylon adlı çalışması ise 2009 yılında Sundance Film Festivali nde bir ödüle aday gösterildi. Müzik: Kavinsky Kavinsky (gerçek adı: Vincent Belorgey), Daft Punk, Mr. Ozio ve Sébastien Tellier gibi müzisyenlerle pek çok ortak çalışmaya imza atmış, Parisli bir house sanatçısı yılında Drive adlı filmin müziklerini yaptıktan sonra daha geniş kitleler tarafından tanındı. BASIN KAMPANYASI Fotoğrafçı: Michael Warren Boston da yaşayan fotoğrafçı Michael Warren ın tutkusu gerçek insanları filme almak. İkizler, bandocu kızlar, kampçılar ve Amerikan futbolu taraftarlarına odaklanan dizileriyle tanındı. MEDYA PLANI Kampanya 21 ülkede kullanılacak ve önümüzdeki üç yıl süresince birbirini takip eden dalgalar halinde televizyonda, basında, internette ve sosyal ağlarda yayımlanacak. Aynı zamanda havalimanlarında da kampanya görselleri kullanılacak. Bu görseller 15 uluslararası havalimanında sergilenecek (Abu Dabi, Pekin, Buenos Aires, Dammam, Frankfurt, Johannesburg, Lagos, Londra Heathrow, Luanda, Yeni Delhi, Paris CDG, Paris Orly, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Şangay). Dünya genelinde 80 televizyon kanalında ve 230 dan fazla basın organında reklamlar yayımlanacak. İnternette, ilk dalgada 1 milyardan fazla gösterim yapılacak. Videoyu izlemek için lütfen buraya tıklayın #MakeThingsBetter 2 Ekim den itibaren, daha fazla bilgi için: campaign-kit.total.com Total Hakkında Total, dünyanın en büyük entegre petrol ve doğal gaz şirketlerinden biridir ve 130 dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 100,000 çalışanı her gün petrol ve doğal gaz arama ve üretimi, rafinaj, kimyasallar, pazarlama ve yeni enerjiler gibi sektörün her alanında uzmanlıklarını insanların hizmetine sunmaktadır. Total, bugün olduğu gibi yarın da küresel enerji talebini karşılamaya yardımcı olmak için çalışacaktır. Publicis Medya İrtibat Sorumlusu Cedric Bret + 33 (0) total@consultants.publicis.fr Yerel Medya Sorumlusu Elif Ağca Birkan elif.birkan@total.com.tr Total Medya İrtibat Sorumlusu Laetitia Maccioni + 33 (0) laetitia.maccioni@total.com

4 RÖPORTAJ: TOTAL KURUMSAL İLETİŞİMDEN SORUMLU KIDEMLİ BAŞKAN YARDIMCISI JACQUES-EMMANUEL SAULNIER Total neden yeni bir reklam kampanyası başlatıyor? Total, lider bir küresel enerji şirketi, ancak bir enerji markası olarak lider konumda değil. Şirketin adı, Total in mevcut ve gelecekteki faaliyetlerinin gelişimi açısından kritik önem taşıyan bir dizi ülkede önemli ölçüde tanınırlık eksikliği çekiyor. Total bu yüzden marka farkındalığını geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi daha etkin bir şekilde destekleyecek, daha güçlü bir marka yaratmak amacıyla uzun vadeli bir yatırım yapmaya karar verdi. Bu yeni sloganın anlamı nedir? Öncelikle, bizim kim olduğumuzu açıklıyor: Petrol, doğal gaz ve güneş enerjisi yatırımlarıyla enerji alanında büyük bir şirket. İkinci olarak, hedefimizi ifade ediyor: Sorumlu bir enerji geleceği için faaliyetleri güven veren bir şirket olmak. Taahhüt sözcüğü, Total in ekip üyelerinin tamamının bu yaklaşımı benimsediğini ve katıldığını vurgulamak için kullanılıyor. Daha İyi sözcüğü, bizim için çok önemli olan sürekli gelişime odaklanmaya vurgu yapıyor. Enerjiyi daha güvenli, daha erişilebilir, daha verimli, daha inovatif, özetle Daha İyi hale getirmek için her gün çok çalışıyoruz. Bu bir marka sloganı mı yoksa kampanya sloganı mı? Committed to Better Energy, marka sloganımız. Bu sloganı 2014 yılının başlarından bu yana, yani televizyon, basın ve internet kampanyasının hazırlanmasından çok önce kullanmaya başladık. Bununla birlikte, kampanya da tamamen sloganımızın içeriğindeki mesajı göstermek ve sunmak üzere tasarlandı. Reklam filmi çekimi nasıldı? Bizi temsil eden ve bize benzeyen bir reklam filmi istedik. Çalışanlarımızın hepsi, reklam filminin 30, 60 ve 90 saniyelik versiyonlarında kendilerini görebilecek. Esasen, bazı çalışanlarımızı dünyanın farklı yerlerinde çalışırken filme almayı ve fotoğraflamayı tercih ettik. Prodüksiyon Rusya da başladı, sonra Güney Afrika, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Belçika ziyaret edilerek sonunda ABD de tamamlandı. Hiç kimse kim olduğumuzu ve neyi taahhüt ettiğimizi kendi çalışanlarımızdan daha iyi anlatamaz. Bu bizim için kilit öneme sahip bir noktaydı. Bu gerçekçilik talebi, projenin tutkularını yansıtan bir prodüksiyon takvimine yol açtı. Film çekimleri uzun sürdü, ancak elde ettiğimiz sonuç beklentilerimizi karşıladı.

5 Teknik bilgiler Reklamveren: Total Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı: Jacques-Emmanuel Saulnier Kurumsal İmaj ve Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Valérie Laugier Ajans: Publicis Groupe, Marcel Agency Publicis Worldwide İcra Kurulu Başkanı: Arthur Sadoun Baş Kreatif Direktör: Anne de Maupeou REKLAM FİLMİ Yapımcı: Carnibird Yönetmen: Samir Mallal Hindistan kökenli Kanadalı bir yönetmen olan Samir Mallal, daha çok belgeselleriyle tanınıyor. Bombay Calling adlı belgeseli 2006 yılında Los Angeles te yapılan Hint Filmleri Festivali nde Büyük Jüri Ödülü nü kazandı; Nollywood Babylon adlı çalışması ise 2009 yılında Sundance Film Festivali nde En İyi Dünya Sineması - Belgesel dalında ödüle aday gösterildi. Hem gerçekçi hem de şiirsel öğeler içeren ve Tropicana için çektiği Arctic Sun adlı film (2010 Cannes Lions Uluslararası Reklamcılık Festivali nde Altın Aslan ödülünü kazanmıştır) gibi reklam çalışmalarıyla vurgulanan, çok kişisel bir evren geliştirmiştir. Bu projede benim için en önemli şeylerden biri samimiyetle destansılık arasındaki doğru dengeyi bulmaktı. Elimizde insan unsuru var, insanların dünyalarına, ortamlarına, yaptıkları işe dahil oluyoruz... bir de elimizde büyük ölçek var, durumu daha geniş bir açıdan görüyoruz, yükseklerde uçuyoruz ve aşağıdaki tüm manzarayı görüyoruz. Bu reklamda o iki ton arasındaki dramatik karşıtlığı yakalamayı amaçladık. Yaratıcı ekibin en başından beri söylediği şeylerden biri, insanların anlattıklarının arka planındaki tutkuyu görmek istedikleriydi. Filmin bir diyalog hissi vermesini istediler. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Birlikte çalıştığımız ekibin tutkusu ve adanmışlığı olağanüstüydü. Zorluklarla karşılaştık, aşırı soğuktan muazzam sıcağa geçtik, inişlerimiz çıkışlarımız oldu ama bizi mutlu eden bir sonuç elde ettik. - Samir Mallal - Müzik: Kavinsky Kavinsky (gerçek adı: Vincent Belorgey), Daft Punk, Mr. Ozio ve Sébastien Tellier gibi müzisyenlerle pek çok ortak çalışmaya imza atmış, çok tanınan, Parisli bir house sanatçısı yılında Drive adlı filmin müziklerini yaptıktan sonra daha geniş kitleler tarafından tanındı.

6 Teknik bilgiler BASIN KAMPANYASI Yapımcı: Elysian Fields Fotoğrafçı: Michael Warren Boston da yaşayan fotoğrafçı Michael Warren, çağdaşı sanatçılara olan sevgi dolu bakış açısıyla ve gerçek insanları fotoğraflamadaki yeteneğiyle tanınıyor. Warren, ikizler, bandocu kızlar, kampçılar ve Amerikan futbolu taraftarları gibi çeşitli konuları işleyen seriler yaratmak amacıyla dünyayı gezdi. Kampanyanın en önemli kısmı Total çalışanlarının insani yanlarını göstermekti... muazzam bir yolculuk oldu ve bu insanlarla çalışmak gerçekten çok güzeldi. Total çalışanları harikaydı, her biri müthiş çaba gösterdi. Bir defasında bize doğru yürüyen 20 kişilik bir grubu çekiyorduk ve bu arkadaşların hepsi de çok yorgun durumdaydı. Harika bir projeydi ve bu projenin bir parçası olabildiğim için çok mutlu oldum. Birlikte çalışarak tek başımıza olduğundan çok daha fazla iş başarabileceğimiz fikrini vurguladık; gördüğüm kadarıyla bu zaten Total in kültürünün de bir parçası. Total de çalışmaya başladığınızda onu asla bırakmayacağınız sık sık söyleniyor ve bunun nedenini şimdi anlayabiliyorum. - Michael Warren - MEDYA PLANLAMASI İlk altı hafta içinde dünya genelinde 450 milyondan fazla insan havalimanlarında, televizyonlarda, basında, internette ve sosyal ağlar aracılığıyla bu kampanyayı görecek. Bu görseller 15 uluslararası havalimanında sergilenecek (Abu Dabi, Pekin, Buenos Aires, Dammam, Frankfurt, Johannesburg, Lagos, Londra Heathrow, Luanda, Yeni Delhi, Paris CDG, Paris Orly, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Şangay). Dünya genelinde 80 televizyon kanalında ve 230 dan fazla basın organında reklamlar yayımlanacak. İnternette, ilk dalgada 1 milyardan fazla gösterim yapılacak.

7 Resimlerle «Committed to Better Energy» Total tarafından lansmanı yapılan global kampanya, sorumlu enerji geleceğini inşa etmek için Grup tarafından sahada ve dünya çapında gerçekleştirilen somut faaliyetlere dayanmaktadır. AÇIK DENİZ PETROL ARAMA FAALİYETLERİNDE DÜNYA ÇAPINDA BİR LİDER OLARAK, ÜRETİM SÜREÇLERİNİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN SÜREKLİ YENİLİKLER Bir kez daha, Total Angola açıklarında bir mücadeleyle karşı karşıya kaldı; bu seferki iki kat daha zorluydu. Bu seferkinde ile metre derinlikte 34 deniz altı kuyusunun yer aldığı dört yeni petrol sahamızdan - Cravo, Lirio, Orquidea ve Violeta ya da kısaca CLOV - iki farklı türde petrolü eş zamanlı olarak çıkarıp işlemek, bu durum hassas bir doğal çevrede gerçekleşiyordu. Projenin çevresel risklerini göz önünde bulundurarak, derin deniz projelerinde edindiğimiz tüm uzmanlığı bir araya getirdik; bunu suyun 500 metre altında bulunan petrol ve gaz tesisleri olarak tanımlayabiliriz. Daha verimli, inovatif ekipmanlar kullanıyor ve yerel kapasite üzerinde yoğunlaşıyoruz. DÜNYANIN EN VERİMLİ ON RAFİNERİSİNDEN BİRİNİ İNŞA ETMEK ÜZERE SAUDI ARAMCO İLE ORTAĞIZ Jubail limanı yakınında, Suudi çölünde, iki petrol sanayi devi dünyanın en verimli on rafinerisinden birini inşa ettiler. Uzmanlıklarını ortak bir girişimde birleştiren Saudi Aramco ve Total, devasa bir projeye imza attılar. SATORP olarak adlandırılan Saudi Aramco Total Rafineri ve Petrokimya Şirketi kompleksi, %85 oranında Suudi vatandaşa istihdam sağlayacak. Bu güçlü taahhüde katkıda bulunmak için, Total iddialı bir eğitim programı başlattı. AFRİKA DAKİ MİLYONLARCA SÜRÜCÜYE KALİTELİ YAKIT VE HİZMET SAĞLIYORUZ Afrika güçlü büyüme ve nefes kesici değişimler yaşamakta. Özellikle kıta genelinde servis istasyonu ağımızı genişleterek, biz de buna katılıyor ve katkıda bulunuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek için, istasyonlarımızda bulunan ürün ve hizmet yelpazesini çeşitlendirerek onları gerçek mağazalara dönüştürüyoruz. İnsanlar daha şimdiden, sadece depolarını doldurmak için değil, ailelerine para göndermek ve yiyecek bir şeyler satın almak için de bu istasyonlara geliyorlar.

8 Resimlerle «Committed to Better Energy» GÜNEŞ ENERJISI ALANINDA DÜNYA IKINCISI BIR ŞIRKET OLARAK, IŞTIRAKIMIZ SUNPOWER ILE DÜNYANIN EN VERIMLI FOTOVOLTAIK PILLERINI ÜRETIYORUZ Total, fotovoltaiklere tam olarak kendini adamıştır ve paydaşımız olan SunPower bizi güneş enerjisindeki küresel bağlamda ikinci büyük oyuncu haline getirmiştir. Bu alanda uzman olan SunPower ekipleri fotovoltaiklerin her alanında yetkindir, özellikle; yüksek verimli güneş enerjisi teknolojisinde AR-GE, güneş enerjisi pilleri imal etmek ve bu pilleri (veya modülleri) panellerin içine monte etmek, ev ve iş yerleri için sistemler oluşturmak ve dünyanın en büyük fotovoltaik projesi olan Kaliforniya daki Solar Star Projeleri gibi anahtar teslim güneş enerjisi güç santralleri tasarlamakta. TOTAL ACCESS TO ENERGY PROGRAMI SAYESINDE 2020 YILINA KADAR ENERJIYI 50 MILYON KIŞI IÇIN ERIŞILEBILIR HALE GETIRMEYI HEDEFLIYORUZ Afrika, Asya ve Karayipler deki birçok hanede elektriğe güvenilir erişim olmaması, orada yaşayan kişilerin evlerini aydınlatmalarını zorlaştırmaktadır. Total emniyetli, uygun fiyatlı güneş enerjisi çözümleri sunuyor. Özel perakende ağları sayesinde, çok izole köyler bile bizim kitlerimizden edinebilir. Afrika, Asya ve Karayipler deki elektriğe erişimin garanti olmadığı bölgelerde, Awango by Total lambaları günü daha uzun süre aydınlatabiliyor. İnsanların istediği ister ev ödevlerini ya da ev işlerini yapmak, ister zanaat işleri üzerinde çalışmak veya hava karardıktan sonra dolaşmak olsun, güneş battıktan sonra da hayat güvenli bir şekilde devam edebiliyor. Kaliteli, uygun fiyatlı lambalar, ailelerin geleneksel enerji ile ilgili giderlerden kaçınmasına olanak sağlıyor. Alınan ürün sadece birkaç ay içinde kendi maliyetini çıkarıyor. BULUNDUĞUMUZ BÖLGELERIN VE ORADA YAŞAYANLARIN EKONOMIK VE SOSYAL GELIŞIMINI TEŞVIK EDEN PROJEYI DESTEKLIYORUZ Total de, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) bir üretici ve imalatçı olarak geniş kapsamda yer alan sorumluluklarımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Ev sahibi toplumların ve bölgelerin insani, ekonomik ve sosyal gelişimi açısından ortaklık yapmak için çaba gösteriyoruz. KSS sürecimiz, hissedarlarımızla ilişkilerimizde saygı, dinleme, diyalog ve şeffaflık üzerine kurulmuştur. Toplumun katılımını yapılandırmak ve profesyonelleştirmek için, açılımı Hissedar İlişkileri Yönetimi (Stakeholder Relationship Management) olan SRM+ adlı bir yöntem geliştirdik.

9 Resimlerle «Committed to Better Energy» YEREL IŞLETMELERIN BÜYÜMELERI IÇIN, KAPASITE GELIŞTIRME VE GÜVENE DAYALI ILIŞKILER IÇINDE ÇALIŞMA YOLUYLA ONLARA YARDIMCI OLUYORUZ Moho Nord projesi, Kongo Cumhuriyetinin açık denizlerinde 2015 yılı içerisinde eyleme geçecektir. Bu durum yerel işletmeler için büyüme adına altın bir fırsattır. Elbette bizim kalite, güvenlik, çevre ve diğer standartlarımıza uymak kaydıyla. Betosala programımızın amacı; Kongolu küçük işletmeleri onlara bizimle çalışabilmeleri için gerekli becerileri ve kaynakları sağlamak, daha da önemlisi faaliyetlerine büyüme ve çeşitlilik katabilmektir. Kongo da, betosala kelimesi Kituba dilinde birlikte çalışalım anlamına gelir. Total in programını kabaca özetleyecek olursak: Moho Nord un faaliyetleri öncesinde ve sonrasında geleceklerini daha iyi şekilde güvence altına alabilmeleri için Kongolu girişimcileri uzun vadeli olarak desteklemek. Diğer bir deyişle, genellikle projelerin ömrüyle sınırlandırılan yerel içeriği daha inovatif bir şekilde gözlemlemek. EĞITIMI YARIDA KALANLARA, ONLARI ENERJI ILE ILGILI KARIYERLERE HAZIRLAYARAK İKİNCİ BIR ŞANS VERIYORUZ Birleşik Arap Emirlikleri ndeki Total Abu Al Bukhoosh (Total ABK) Akademisi, Orta Doğu ülkesinin açık deniz tesislerinde, stajla karışık 28 aylık bir programa katılan genç çıraklara ev sahipliği yapıyor. Deneyimli profesyoneller, kendi uzmanlık bilgilerini ve tutkularını aktararak, geleceğin teknisyenlerini eğitiyorlar. Daha iyi enerji taahhüt etmek, aynı zamanda üretim yapan ülkelerdeki gençlerin eğitimine ve istihdamına katılmak anlamına gelebilir.

10 TOTAL, DÜNYA GENELİNDE KURUMSAL BİR REKLAM KAMPANYASI BAŞLATIYOR Total, 2 Ekim de 21 ülkede aynı anda yeni bir reklam kampanyası başlatıyor. Petrol, doğal gaz ve güneş enerjisi alanlarında büyük bir küresel firma olan Total Grubu, marka bilinirliğini artırmak ve Total in lider bir enerji markası olduğuna dair farkındalığı güçlendirmek istiyor. Bu büyük çaplı proje, yine büyük çaplı bir tutkuyu desteklemek amacıyla tasarlandı. Total Grubu, sürekli gelişim taahhüdünü dile getirerek, iletişimi ticari faaliyetlerinde büyüme sağlamak amacıyla kullanıyor. Committed to Better Energy : 2014 yılının başlarında benimsenen bu yeni slogan, altını çizdiği mesajı göstermeyi ve sunmayı hedefleyen bir kampanyayla tanıtılıyor. Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jacques-Emmanuel Saulnier in dediği gibi: Bu slogan bizim kim olduğumuzu ve neyi başarmak istediğimizi ifade ediyor: Sorumlu bir enerji geleceği için faaliyetleri güven veren bir şirket olmak. Publicis tarafından hazırlanan bu kampanya, enerjinin daha güvenli, daha erişilebilir, daha verimli ve daha inovatif, yani kısaca Daha İyi olması için Total çalışanlarının her gün gösterdiği çabaları vurguluyor. Kampanya Rusya dan Güney Afrika ya, ABD den Endonezya ya kadar uzanan Total tesislerinde filme alınan bir reklamın etrafında şekillendirildi. Bu reklam, dünya genelinde 80 e yakın kanalda 30, 60 ve 90 saniyelik versiyonlar halinde yayımlanacak. Ayrıca, 230 dan fazla basın organında Total in şu anda bile daha iyi enerji taahhüdünü nasıl yerine getirmekte olduğunu gösteren gerçeğe dayalı reklamlar yayımlanacak. Total Grubu ve reklam ajansı daha etkin bir çalışma elde etmek için Total çalışanlarını içeren bir görselden, çok kısa bir metinden ve kurumsal slogandan oluşan ve bunların spesifik bir vaka ile desteklendiği kısaltılmış bir tasarımı tercih etti. Kampanya kapsamında aynı zamanda 15 uluslararası havalimanında, internette ve sosyal ağlarda da reklamlar yayımlanacak. Hiçbir şey şansa bırakılmadı: Yapılan hesaplamalara göre Total in yeni reklam kampanyası dünya genelinde 450 milyondan fazla insana ulaşabilecek.

11 TOTAL, DÜNYA GENELİNDE KURUMSAL BİR REKLAM KAMPANYASI BAŞLATIYOR Total, marka bilinirliğini artırmak, Total in büyük bir enerji markası olduğuna dair farkındalığı güçlendirmek ve Total Grubu nun ticari gelişimini desteklemek amacıyla 2 Ekim de 21 ülkede aynı anda yeni bir reklam kampanyası başlatıyor. Committed to Better Energy : 2014 yılının başlarında benimsenen bu yeni slogan, enerjinin daha güvenli, daha erişilebilir, daha verimli ve daha inovatif, yani kısaca Daha İyi olması için Total çalışanlarının her gün gösterdiği çabaları vurgulayan bu yeni projenin altını çiziyor. Kurumsal İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jacques-Emmanuel Saulnier in dediği gibi: Bu slogan bizim kim olduğumuzu ve neyi başarmak istediğimizi ifade ediyor: Sorumlu bir enerji geleceği için faaliyetleri güven veren bir şirket olmak. Bu kampanya, dünya çapındaki Total tesislerinde filme alınan ve yaklaşık 80 kanalda gösterilecek olan bir televizyon reklamını da içeriyor. Ayrıca, Total çalışanlarını içeren reklamlar 230 dan fazla basın organında yayımlanacak ve 15 uluslararası havalimanında, internette ve sosyal ağlarda da gösterilecek. Bu geniş çaplı çalışmanın toplamda 450 milyondan fazla insana ulaşması hedefleniyor.

12 da görüşmek üzere Publicis Medya İrtibat Sorumlusu Cedric Bret + 33 (0) total@consultants.publicis.fr Yerel Medya Sorumlusu Elif Ağca Birkan elif.birkan@total.com.tr Total Medya İrtibat Sorumlusu Laetitia Maccioni + 33 (0) laetitia.maccioni@total.com

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK

İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK İŞLETME 2020 MANİFESTOSU AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Daha kapsayıcı bir toplum için sözlerini eyleme dökerek çalışan iş dünyası ve hükümetler AVRUPA DA İHTİYACIMIZ OLAN GELECEK Avrupa da önümüzdeki

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program...

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... DeGiSen DUnyada GeliSmek Her Cocuk Fark yaratabilir Empati, Yaratıcılık, Liderlik, Ekip CalıSması Ashoka

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI KAMPANYA TÜRK LİRASI FİYAT, TÜRK LİRASI VADE! 1 PEŞİN 6 TAKSİT SEÇENEĞİYLE

Detaylı

Küresel Kitleler Leziz Bir YouTube Reklamıyla Knorr un Tadına Baktı

Küresel Kitleler Leziz Bir YouTube Reklamıyla Knorr un Tadına Baktı Küresel Kitleler Leziz Bir YouTube Reklamıyla Knorr un Tadına Baktı Yayınlanan Eylül 2016 Konular Video Yemek tutkunları yeni tarifler keşfetmek, mutfak biliminin püf noktalarını öğrenmek, amatörler ve

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK Kurumsal sorumluluk; riskleri minimize edecek, mali gücü muhafaza edecek ve finansal taahhütlerimizi uzun vadede yerine getirmemize

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar...

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Çalışanları Memnuniyeti ve Beklentileri araştırması tamamlandı. Araştırmada

Detaylı

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Y jenerasyonunun internet bağımlılığı İK yöneticilerini endişelendiriyor. Duygusal ve sosyal becerilere sahip genç profesyonel bulmak zorlaştı. İnsan

Detaylı

OMURİLİK ZEDELENMESİ BİR KADER MESELESİ OLARAK KALMAMALI HEINZ KINIGADNER WINGS FOR LIFE'IN KURUCULARINDAN BİRİ VE İKİ KEZ MOTORKROS DÜNYA ŞAMPİYONU

OMURİLİK ZEDELENMESİ BİR KADER MESELESİ OLARAK KALMAMALI HEINZ KINIGADNER WINGS FOR LIFE'IN KURUCULARINDAN BİRİ VE İKİ KEZ MOTORKROS DÜNYA ŞAMPİYONU OMURİLİK ZEDELENMESİ BİR KADER MESELESİ OLARAK KALMAMALI HEINZ KINIGADNER WINGS FOR LIFE'IN KURUCULARINDAN BİRİ VE İKİ KEZ MOTORKROS DÜNYA ŞAMPİYONU HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR Her yıl dünya çapında 250.000'den

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86 Buruşuk Ömer Destanı 1900 yılları Türkiye sinden günümüze 100 yıllık süreci konu almaktadır. İstanbul da konakta yaşayan aile ilişkileri örgüsü; arka planında Türkiye de ve dünyada yaşanan toplumsal değişim

Detaylı

BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı

BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı Basın Bülteni 05 Mart 2016 BP, Bostancı da karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı BP nin Bostancı Güney ve Kuzey olarak adlandırılan E5 karayolu üzerindeki karşılıklı iki yeni istasyonu, hem Kadıköy

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI

BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI Başvuru Formu TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ SEKTÖR VAKFI BAĞIŞÇILAR VAKFI MODELİNİ DESTEKLEME PROGRAMI Başvuru Formu TÜSEV olarak Sosyal Yatırım Programı ile 2006 yılından

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25 Hakan Aytekin KPMG Türkiye Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Başkanı, Şirket Ortağı 2016 Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., KPMG International Cooperative'in üyesi bir Türk

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI

DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI Sayfa : 1/5 1. AMAÇ Bu politikanın amacı, Doğan Grubu olarak sosyal sorumluluk ilkelerimizi belirtmek ve sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmaların Grubumuz için

Detaylı

Şirin Soysal. KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı

Şirin Soysal. KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı Şirin Soysal KPMG Türkiye Denetim Şirket Ortağı Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı 1 Kurumsal Raporlama Yolculuğu Şirin Soysal, Şirket Ortağı, KPMG Türkiye Denetim Komitesi Enstitüsü Başkanı Hakan Aytekin,

Detaylı

Ajanslar ve Brief Süreci. Melis Çetinkaya Keşan

Ajanslar ve Brief Süreci. Melis Çetinkaya Keşan Ajanslar ve Brief Süreci Melis Çetinkaya Keşan Ajans nedir? İletişim partneri Sağ kol Takım arkadaşı İşinin uzmanı... HEPSİ? Ajans tipleri Kreatif Ajanslar Ajans tipleri Medya Ajansları Ajans tipleri Etkinlik

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Yazan: Justin Joy, Natalie Zmuda, Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Sephora, Starcom ve Carat gibi şirketlerde çalışan birçok pazarlama ve ajans yöneticisine,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Enerji piyasalarında uzun dönemli değişimler yaşanıyor

Enerji piyasalarında uzun dönemli değişimler yaşanıyor Basın Bülteni _ 21 Haziran 2017 2017 BP Enerji İstatistikleri Raporu na göre; Enerji piyasalarında uzun dönemli değişimler yaşanıyor BP Enerji İstatistikleri Raporu 2017, petrol piyasalarının güçlü petrol

Detaylı

TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI. Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları

TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI. Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları Nesrin Tan AKBULUT Elif Eda Balkaş ERDOĞAN 1 Yayın No : 1840 İletişim Dizisi : 39 1. Bası - Ekim 2007 - İSTANBUL ISBN 978-975

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60 ÖZET: Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, görevine geçen ay başladı. Özen; ilk olarak ekip arkadaşlarım diye hitap ettiği BAKA nın personeliyle toplantı yaptı,

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz

13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz 13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz Bizi Farklı Kılan Nedir? Yüzyıllık tarihiyle Dünyadaki Moore Stephens üye firmaları aynı değerleri taşıyor...bilgi, Birikim, Deneyim, Global Bakış Açısı

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi

Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi Temmuz 2014 1 Milyar $ I. Cam Sektörü Hakkında 80 yıllık bir geçmişe sahip olan Türk Cam Sanayii, bugün camın ana gruplarını oluşturan düzcam (işlenmiş camlar dahil),

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN

KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN TANITIM KENTİNİZ DÜNYAYA İLHAM VERSİN TEK DÜNYA KENTLERİ YARIŞMASI NA hemen bugün katılın! KENTLER FARK YARATIR Dünya nüfusunun yarısından fazlası kentlerde yaşıyor ve kent sakinleri, dünyanın enerji kaynaklı

Detaylı

TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU (TİSK) 2018 KSS ÖDÜL PROGRAMI BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU (TİSK) 2018 KSS ÖDÜL PROGRAMI BAŞVURU FORMU TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU (TİSK) 2018 KSS ÖDÜL PROGRAMI BAŞVURU FORMU PROJE LOGOSU (Bu bölüme varsa proje Logosu eklenebilir. Logo yüksekliğinin azami 10 satır yüksekliğinde olması tavsiye

Detaylı

TÜRKİYE TANITIMI İÇİN TÜSİAD VE DHL EXPRESS İŞBİRLİĞİ

TÜRKİYE TANITIMI İÇİN TÜSİAD VE DHL EXPRESS İŞBİRLİĞİ BASIN BÜLTENİ 05.06.2006 TS/BAS-BÜL/06-40 TÜRKİYE TANITIMI İÇİN TÜSİAD VE DHL EXPRESS İŞBİRLİĞİ Türkiye taşımacılık ve lojistik sektörünün gelişmesinde öncü rol alan DHL Express, Türk Sanayici ve İşadamları

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Yolunu biliyoruz.

Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Yolunu biliyoruz. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

Detaylı

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ Önemli Rakamlar 2013 de 81,3 milyar gelir 147,400 dünyada çalışan sayısı

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Final ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Giriş Bu doküman ISO 14001:2004 ve ISO 14001:2015 şartları arasındaki eşleştirmeyi sunmaktadır. Doküman yalnızca

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Dünya Enerji Görünümü Dr. Fatih Birol Baş Ekonomist, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) İstanbul, 20 Aralık 2013

Dünya Enerji Görünümü Dr. Fatih Birol Baş Ekonomist, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) İstanbul, 20 Aralık 2013 Dünya Enerji Görünümü 2013 Dr. Fatih Birol Baş Ekonomist, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) İstanbul, 20 Aralık 2013 Günümüzde dünyanın enerji görünümü Enerji sektöründeki bazı ezberler bozuluyor. Ülkelerin

Detaylı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ Timur Akarsu, 24.05.2011 KURULUŞLARIN TEMEL ÖNCELİKLERİ KARLILIK BÜYÜME VARLIĞINI DEVAM ETTİRME KURUMSAL DEĞER ARTIŞI İŞLETMELER BÜYÜMEK VE VARLIKLARINI SÜRDÜREBİLMEK

Detaylı

CCI SİZİN İÇİN NE YAPABİLİR?

CCI SİZİN İÇİN NE YAPABİLİR? CCI SİZİN İÇİN NE YAPABİLİR? FABRİKA / İMALATÇI KIYASLAMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN, LÜTFEN BÖLGESEL CCI TEMSİLCİNİZLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ. TEMSİLCİLERİN BÖLGELERE GÖRE LİSTESİNİ

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

HAKKIMIZDA Şirketimiz, akademik ve uzman kadrosuyla siyasal, sosyal, medya, piyasa (pazar), yerel yönetimler, gizli müşteri vb. araştırmalar, eğitim ve proje geliştirme alanlarında genel danışmanlık hizmetleri

Detaylı

BASIN BÜLTENİ AbbVie Yeni Biyofarma Şirketi Olarak Lansmanını Çalışanları ve Hastaları ile Birlikte Kutluyor

BASIN BÜLTENİ AbbVie Yeni Biyofarma Şirketi Olarak Lansmanını Çalışanları ve Hastaları ile Birlikte Kutluyor BASIN BÜLTENİ AbbVie Yeni Biyofarma Şirketi Olarak Lansmanını Çalışanları ve Hastaları ile Birlikte Kutluyor ISTANBUL, 2 Ocak 2013 AbbVie, bugün bağımsız bir biyofarma şirketi olarak açılışını kutladı.

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları GİRİŞ Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları Giriş Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçlarıs İçindekiler: Eli Lilly ve Şirketten Mektup s. 2 Giriş Healthy Interactions LLC Hakkında s. 3 Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

Detaylı

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır?

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Yayınlanan Aralık 2015 Konular Video Çekirdek kitlenizde kaç oyun meraklısı olduğunu biliyor musunuz? MediaVest te Grup Kıdemli Başkan

Detaylı

NE YAPARIZ? PRODÜKSİYON. Alanının en iyileriyle çalışıyoruz. Çekiyor, bir araya getiriyor, görüntülerle, sizin hikâyenizi anlatıyoruz.

NE YAPARIZ? PRODÜKSİYON. Alanının en iyileriyle çalışıyoruz. Çekiyor, bir araya getiriyor, görüntülerle, sizin hikâyenizi anlatıyoruz. İLETİKA, film yapım ve grafik tasarım alanında başlı başına marka olmuş yaratıcı bir ekiple 2013 yılında kuruldu. 20 yıllık mesleki deneyimlerini, bir araya getiren ekip müşterilerine kreatif iletişim

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Yazan: Ben Jones Yayınlanma Tarihi: Ocak 2016 Konular

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR İŞTE O AN DA GÜÇLÜ BİR BAĞ KURMAK İÇİN ÖZEL BİR HEDİYE SEÇİN! Özel yaşamımızda olduğu gibi iş hayatımızda da müşterimize, çalışanımıza, tedarikçimize ve iş

Detaylı

DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO:

DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO: DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO: 150402012 İÇİNDEKİLER -REKLAM KAMPANYASI ÖN BİLGİ -TARİHÇEMİZ -VİZYONUMUZ VE MİSYONUMUZ -İSİM HİKÂYEMİZ

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012 Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 90 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını yaratma,

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release BASF, 2013 yılının ilk yarısındaki zorlu ortamda iyi bir ticari performans sergiledi 26.07.2013 2013 yılı ikinci çeyreği - Satışlar 18.4 milyar Avro (%3 artış) - Özel kalemler öncesi

Detaylı

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi: SOCAR Rakamlarla SOCAR: 51.000 Çalışan 11 ülkeden 21 uluslararası enerji şirketi ile anlaşmalar Dünyada 17 noktada faaliyet: 15

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Medya Metin Yazarlığı (PR 427) Ders Detayları

Medya Metin Yazarlığı (PR 427) Ders Detayları Medya Metin Yazarlığı (PR 427) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Medya Metin Yazarlığı PR 427 Güz 0 3 0 3 4 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012 Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 90 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını yaratma,

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada hizmetlerimiz program hazırlanması: film festivalleri, büyük organizasyonlar & görselişitsel sunum gerektiren tüm etkinlikler için program koordinatörlüğü

Detaylı

Doğruların buluştuğu adres...

Doğruların buluştuğu adres... M E D I A Doğruların buluştuğu adres... İletişim Sanattır Firmaların kıyasıya rekabet ettikleri Etnik Pazar sürekli yeniliklere açıktır. Reklam stratejileri yapılırken hedef kitlenin doğru bir şekilde

Detaylı

15 Ekim 2014 Genel Merkez

15 Ekim 2014 Genel Merkez ÇİN Yatırım Fırsatları Paneli 15 Ekim 2014 Genel Merkez İş Dünyamızın Saygıdeğer Mensupları, Değerli MÜSİAD üyeleri, Değerli Basın Mensupları, Toplantımıza katılımından dolayı teşekkür ediyor, Sizleri

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı