ORDUSPOR GELECEK HERKES GÖRECEK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ORDUSPOR GELECEK HERKES GÖRECEK"

Transkript

1 ORDUSPOR GELECEK HERKES GÖRECEK

2 SPOR TOTO SÜPERLiG SEZONU ORDUSPOR REKLAM VE SPONSORLUK TEKLİF DOSYASI

3 Orduspor Başkanı: Nedim Türkmen

4 Orduspor Yönetim Kurulu Nedim Türkmen in yeniden başkan seçildiği Orduspor un yeni yönetim kurulu: Uğurcan Ataoğlu, Adem Türkmen, Akın Çiçek, Çoşkun Memiş, Engin Başyazgan, Hakan Şahin, Tamer Aktaş, Seyid Ali Gündoğdu, Levent Yıldırım, Murat Gürsoy, Ömür Hamdi Köleoğlu, Saltuk Orkun Elibol, Hasan Çebi, Tahsin Türkmen, Zühtü Başar Aşmaz. Orduspor, önümüzdeki 3 yıl içinde Avrupa Kupalarına katılmayı, 5 yıl içinde de SüperLig Şampiyonu olmayı hedeflemektedir.

5 Orduspor Teknik Direktörü: Hector Cuper Orduspor un teknik direktörlüğünü, bu sezon da dünyaca ünlü Arjantin li Hector Cuper sürdürecek. Cuper in transfer listesinde, özellikle İspanya liginde oynayan yeni futbolcular var.

6 Orduspor Taraftarı SüperLig de oynayan hiç bir Anadolu takımı, Orduspor taraftarı gibi centilmen bir taraftar kitlesine sahip değildir.

7 19 Eylül Stadyumu 19 Eylül Stadyumu, Ordu şehir merkezindedir. 12 bin seyirci kapasitelidir.

8 Rulopan reklamları TL + KDV 19 Eylül Stadyumu saha kenarında 1 metre boyunda, 5 metre genişliğinde reklam görseli girilebilen toplam 40 rulopan yer almaktadır. Bunlardan 10 u kuzey kale arkasında, 10 u güney kale arkasında, 20 si de Maraton tribünü önünde bulunmaktadır. Rulopan a 25 farklı firmanın reklamı girilebilmektedir. Firmaların reklamları sırayla dönerek yayınlanmaktadır. Reklamlar maçın başlamasında 2 saat öncesinde yayınlanmaya başlar ve maç bitimi taraftarın stadyumdan ayrılmasına kadar devam eder. 90 saniyelik izlenme süresi verilen bir firmanın reklamı seyircinin stadyumda bulunduğu esnada 6 7 kez görünür.

9 Korner köşesi reklamları TL + KDV Yüksekliği 1 m. genişliği 5 m. olan korner noktasının arkasında bulunan sabit reklamdır. Korner Reklamları rulopan reklamları gibi sırayla farklı firmaların reklamlarını değil, tek bir firmanın sabit reklamını gösterir. Maraton tribünü tarafındaki iki korner noktasının arkasında ikişer adet olmak üzere toplam dört adet korner reklamı alınmaktadır. Korner reklamı vermek isteyen firma baskı maliyetleri reklamveren üzerinde kalmak üzere, istediği sıklıkla reklam içeriğini veya sloganını değiştirebilir.

10 Maraton tribün alınlık reklamları TL + KDV 1 m. yükseklik ve 10 m. genişlikte 10 adet reklam panosu alınabilmektedir. Sabit reklamlardır. Reklam görüşmeleri sırasında firma tekliflerine göre tamamı tek bir reklam verene kullandırılabilir.

11 Forma önü reklamı TL + KDV Orduspor la, futbol sezonunda beraber anılacak, her takım fotoğrafında gururla poz veren takımımızın göğsünde tüm dünyaya bu sponsorluğu tanıtma fırsatına sahip olacak; Türkiye nin önde gelen, futbola ve spora destek veren tek bir firma için ayrılmış alandır. Bu birlikteliğe gönül veren Orduspor u desteklemek isteyen, bütün Ordusporlu taraftarların gönlünde yer edecek firmadan beklediğimiz sponsorluk miktarı TL dir.

12 Forma sırt reklamı TL + KDV Canlı yayında ve stadyumda izlenen maçlarda seyircilerin en çok takip ettikleri alanlardan bir forma arkasındaki numara ve futbolcu isimleridir. Bu alanda numaranın üzerinde yer alan forma arkası reklamı tüm maç boyunca 11 futbolcunun sırtında yer alır.

13 Şort sağ bacak üstü reklamı TL + KDV Forma sağ kol reklamı TL + KDV Futbolcu formalarının sol kolunda TFF logosu, sağ kolundada sağ kol reklamı sponsoru firmanın logosu yer almaktadır. Sağ kol reklamı sponsorluğunun sezonu ücreti TL dir.

14 Yedek kulübesi reklamı TL + KDV Canlı yayında ve stadyumda izlenen maçlarda seyircilerin en çok takip ettikleri alanlardan biri yedek kulübesidir. Özellikle Hector Kuper in hareketleri ve mimikleri kameraların ilgi odağıdır. Bu fiyat, bir kulübenin fiyatıdır. Toplam 2 yedek kulübesi vardır.

15 Skorboard yanı reklamı TL + KDV Skorboard un sağ ve sol yanlarında vinil reklam kutularının her biri TL dir.

16 Antrenman sahası reklamı TL + KDV Antrenman sahasının etrafında bulunan tel örgülere asılacak 3 m. yükseklik ve maksimum 5 m. genişlikteki reklamların sezonluk ücreti TL dir.

17 LED ekran reklamı TL + KDV 30 saniyelik reklam filmi, maçtan önce 1 saat, devre arasındaki 15 dakikalık kuşakta sesli olarak defalarca gösterilecektir. Bu uygulamanın sezonluk fiyatı TL dır.

18 RULOPAN REKLAM VE SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları: Bir tarafta Durugöl Mahallesi Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri ORDU adresinde mukim Orduspor Kulübü Derneği diğer tarafta.adresinde mukim yer almaktadır. Sözleşmenin devamın Orduspor Kulübü Derneği KULÜP..... SPONSOR olarak anılacaktır. Madde 1: Sözleşmenin Konusu tarihinden başlamak ve tarihde bitmek üzere, futbol sezonunda KULÜP e ait 19 Eylül Stadyumu Rulopan sisteminde SPONSOR a ait reklamların, sezonda oynanan iç saha müsabakalarında yayınlanması ve buna ilişkin olarak SPONSOR un KULÜP e sponsorluk bedeli vermesidir. Madde 2: Sözleşmenin Süresi Sözleşmenin imzalanması ile tarihi arasındaki dönem. Madde 3: Rulopan Reklamın Özellikleri 19 Eylül Stadyumunda maç sahasının etrafında toplam 40 adet 1 metre yükseklikte ve 5 metre genişlikte reklam görselinin girilebileceği rulopanlar mevcuttur. Bu rulopanlar Kuzey Kale Arkası nda 10 adet, Güney Kale Arkası nda 10 adet ve Maraton Tribünü önünde 20 adettedir. SPONSOR a ait görsel 40 adet rulopana da girilecektir. Reklamların gösterilme anında SPONSOR a ait görsel 40 adet rulopanda eş zamanlı 1 sıra olarak gösterilecektir. Gösterim süresi her seferinde 1,5 dakika olmak üzere, maçın başlamasından 2 saat öncesinden başlayıp, taraftarın stadyumdan ayrılmasına kadarki sürede 6 7 kez görüntülenecektir. Madde 4: Baskı Maliyeti Rulopan reklamların baskı maliyeti KULÜP e aittir. Madde 5: Görsellerin Hazırlanması SPONSOR görselleri; kanuna, ilgili mevzuatlara, TFF statülerine aykırı olamaz; SPK mevzuatına aykırı olamaz, başka SPONSOR veya 3. şahıs durumundaki firma ve şahısların haklarına engelleyici nitelikte olamaz (KULÜP bilgisi haricinde 3. şahısların haklarına müdahil olan görseller KULÜP tarafından yayınlanmış olsa bile tüm sorumluluk ve yasal yükümlülükler SPONSORA aittir); Irkçı ve siyasi içerik yer alamaz; KULÜP ve taraftarı hakkında olumsuz söylemler içeremez; başka kulüp ve taraftarı hakkında olumlu veya olumsuz söylemler içeremez. SPONSOR un hazırladığı reklam görseli içeriğinden dolayı 3. şahısların haklarının tazmini için maddi ve manevi tazminatlar SPONSOR un sorumluluğundadır. Bu tür uygunsuz reklam içeriğinin olması durumunda KULÜP firmanın görselini reklam ücretini geri ödemeksizin kaldırmaya ve sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmeye yetkilidir.

19 RULOPAN REKLAM VE SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Üst paragraftaki kurallara uygun olarak, SPONSOR rulopanlarda yayınlatmak istediği reklam görselini dilediği şekilde kendisi hazırlayacaktır. Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 1 hafta içinde ürün görseli SPONSOR tarafından KULÜP e ulaştırılır. Görsellerin KULÜP e ulaşmasından itibaren 7 günlük süreden sonraki ilk maçta SPONSOR un reklamları gösterime girer. Görsellerin KULÜP e ulaşmasında yaşanacak gecikmelerde sorumluluk SPONSOR a aittir. Madde 6: Muhtemel Arızalar KULÜP kural olarak SPONSOR a ait reklam görsellerini iç sahada oynanan müsabakaların tümünde arızasız olarak çalıştırmakla sorumludur. Çıkabilecek arızaları maç saatinden önce tamir etmekle ve maç günü çalışır duruma getirmekle yükümlüdür. Görsellerin gösterim süresi içinde (Maçın başlamasından 2 saat öncesi ve maçın bitimine müteakip taraftarın stadyumdan ayrılması arasında kalan zaman) çıkabilecek arızalar bu kuralın istisnasıdır. Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde KULÜP, SPONSOR a ait reklam görsellerinin en iyi şekilde ve en uzun sürede seyircilere yayını sağlamalıdır. Bu iyi niyet çerçevesinde tüm sezon içinde 1 maçlık arıza olması ve rulopanların çalışmaması toleransını SPONSOR şimdiden kabul eder. Madde 7: Sponsorluk Bedeli Sözleşmenin konusu başlıklı maddede yer alan SPONSOR a ait görselin 1 yıl müddetinde KULÜP ün iç saha maçlarında yayınlanması karşılığında SPONSOR, KULÜP e TL ücret ödeyecektir. Bu bedele KDV dahil değildir. SPONOR ödemelerini aşağıda yazan miktarda ve tarihte yapacaktır:... Madde 8: Sponsorluğun Duyurulması KULÜP, SPONSOR la yaptığı anlaşmayı KULÜP e ait aylık Orduspor Dergisi nde, KULÜP e ait web sitesinde ( duyuracaktır. KULÜP e ait tesislerde vereceği basın toplantılarında kullandığı arka fon panosunda SPONSOR un logosunu yayınlayacaktır. SPONSOR un istemesi durumunda SPONSOR firmanın yetkilisi ile Orduspor a verilen SPONSOR luk desteği ve SPONSOR firma tanıtımı konulu röportaj yayınlanacaktır. Madde 9: Muhtemel İhtilaflar SPONSOR ve KULÜP arasında çıkabilecek ihtilaflar durumunda Ordu mahkemeleri yetkilidir. İş bu sözleşme 9 madde, 3 sahfa ve 2 nüsha olarak tanzim edilmiş, tarafları temsile yetkili kişilerce tarihinde imzalanmıştır. Sözleşmenin tarafları yukarıda yazılı sözleşme maddelerini okumuş ve kabul etmiştir. KULÜP SPONSOR

20 ORDUSPOR KULÜBÜ Durugöl Mahallesi Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri Ordu Tel: (0 452) Faks: (0 452) e-posta:

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2013 2014 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

10 Adet 920 x1450 Doğuş rüzgar panelleri etrafı kolon dikim +kapsüllü ve asma aparatlı Vinily baskı

10 Adet 920 x1450 Doğuş rüzgar panelleri etrafı kolon dikim +kapsüllü ve asma aparatlı Vinily baskı 30.10.2014 ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü SAYI : 2014/25057 KONU : Kasım Ayında Oynanacak A Milli Maçlar için Markalama İşi. SON BAŞVURU TARİHİ 05 Kasım 2014 Çarşamba günü Saat 15.00 12 Kasım 2014 Tarihinde

Detaylı

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti 28 MAYIS 2013 Taksitle gitti Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ayrılması ile igili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç

Detaylı

Maç bitimi Tüm baskıların Demontajı yapılıp Stad eski haline getirilecektir.

Maç bitimi Tüm baskıların Demontajı yapılıp Stad eski haline getirilecektir. ÜNİTESİ :Satın Alma Müdürlüğü SAYI :2012/3945 KONU :Bursa Atatürk Stadı Stadı Giydirme İşi. SON BAŞVURU TARİHİ: 16 Şubat 2012 Perşembe günü Saat 15.OO 29 Şubat 2012 Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadında

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI EYLÜL 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN VE REKLAM TALİMATI MADDE 1 AMAÇ (1) Bu talimatın amacı, kulüplerin futbol müsabakalarında,

Detaylı

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde 3 MAYIS 2013 Teklifler gündemde Beşiktaş İnönü Stadı yenileme projesi kapsamında yapılan 1. kısım iksa işlemleri ile ilgili ihaleye 9 firma çağrıldı. Bugün Akaretler deki kulüp binasında yapılan ve 2.

Detaylı

Müsabaka mevsiminin 20 Haziran 2013 ile 31 Mayıs 2014 olarak tespitine, zorunlu nedenlerle bu sürelerin değiştirilebilmesine,

Müsabaka mevsiminin 20 Haziran 2013 ile 31 Mayıs 2014 olarak tespitine, zorunlu nedenlerle bu sürelerin değiştirilebilmesine, 2013-2014 FUTBOL SEZONU İLAN EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 2013-2014 futbol sezonunda uygulanmak ve 1. Transfer ve Tescil dönemi başlangıcından itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim

Detaylı

2010-2011 Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar

2010-2011 Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar 2010-2011 Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar 2010-2011 futbol sezonunda uygulanmak ve I. Transfer ve Tescil dönemi başlangıcından itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu

Detaylı

SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ

SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ MADDE1 - KUPAYA KATILIM SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ (1) Süper Kupa müsabakası, bir önceki sezon, Süper Lig i 1. sırada tamamlamış takım ile Türkiye Kupası nı kazanmış olan takım arasında oynanır. (2)

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2016-2017 SEZONU AHMED SAMİ TOPCAN KUPASI STATÜSÜ Madde 1 - Kupanın Oluşumu 1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde ve A2 Ligleri için düzenlediği kupanın

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ 1984 yılında Heybeliada Değirmenburnu mevkiinde kurulan Heybeliada Su Sporları Kulübü, Türkiye nin önde gelen su sporları

Detaylı

EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI

EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI Global Media Solutions olarak hazırladığımız Visit to be Treated (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu SPORTİF EKİPMAN ve REKLAM TALİMATI EYLÜL 2015 SPORTİF EKİPMAN VE REKLAM TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Çalışma Usul

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu CENTİLMEN LİG TALİMATI AĞUSTOS 2012 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU CENTİLMEN LİG TALİMATI MADDE 1- AMAÇ: Bu talimatın amacı, fair-play çerçevesinde centilmenlik ve sportif

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI MADDE 1 AMAÇ (1) Bu talimatın amacı, müsabakalara katılacak futbolcuların ve müsabaka görevlilerinin ve diğer kişilerin, forma setleri ve benzeri sportif

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU YAYIN VE MÜSABAKA İZİN TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ MADDE

Detaylı

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ 2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ İŞLEM LİG TARİH/DÖNEM Türk ve yabancı sporcular için yeni sözleşme imzalama dönemi başlangıcı, Türk sporcu tescil ve vize dönemi başlangıcı Türk sporcular ile yeni sözleşme

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SPORTİF EKİPMAN TALİMATI MADDE 1 AMAÇ (1) Bu talimatın amacı, müsabakalara katılacak futbolcuların ve müsabaka görevlilerinin ve diğer kişilerin, forma setleri ve benzeri sportif

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI. Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları

TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI. Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları ÖN YAZI Sayın Üyemiz; Türkiye Profesyonel Futbolcular

Detaylı

Oğuzhan'dan iyi haber!..

Oğuzhan'dan iyi haber!.. Oğuzhan'dan iyi haber!.. Siyah Beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan ve sahalara 2 ayda dönebileceği belirtilen Oğuzhan'ın beklenenden çabuk

Detaylı

2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU

2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU 2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER : 2015 2016 Futbol Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminden itibaren başlamak ve 4 sezon uygulanmak üzere aşağıdaki kararları

Detaylı

SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ

SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ SÜPER KUPA MÜSABAKASI STATÜSÜ MADDE1 - KUPAYA KATILIM (1) Süper Kupa müsabakası, bir önceki sezon, Süper Lig i 1. sırada tamamlamış takım ile Türkiye Kupası nı kazanmış olan takım arasında oynanır. (2)

Detaylı

BSL TEMSİLCİSİ RAPORU

BSL TEMSİLCİSİ RAPORU MAÇ BİLGİLERİ Müsabaka: Maç No: A Takımı: B Takımı: Şehir: Salon: Tarih/Saat: Hakem: Hakem: Hakem: Masa görevlileri Periyot sonuçları Uzatma periyotları Sayı: Süre: 24 Saniye: Yardımcı sayı: 1A 1B 2A 2B

Detaylı

... SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI NA

... SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI NA TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI Sayı : Futbol İl Tem./ 21 /07/2011 Konu : 2011 2012 Sezonu hk.......................... SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI NA 2011 2012 Futbol Sezonu 17-18 Eylül 2011 Tarihlerinde başlayacaktır.

Detaylı

KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR

KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR 1. 2015 2016 FUTBOL SEZONU NDA KULÜBÜMÜZ ADINA TRANSFER, TEKNİK SORUMLU VE ANTRENÖR İLE SÖZLEŞME YAPMAYA, FUTBOLCUNUN MUVAFAKATNAMESİNİ, YETİŞTİRME BELGESİNİ

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

SEZONU SPOR TOTO BAL DENETÇİ EĞİTİM SEMİNERİ NOTLARI TEMSİLCİ İŞLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ AMATÖR İŞLER BAL DEPARTMANLIĞI

SEZONU SPOR TOTO BAL DENETÇİ EĞİTİM SEMİNERİ NOTLARI TEMSİLCİ İŞLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ AMATÖR İŞLER BAL DEPARTMANLIĞI 2018-2019 SEZONU SPOR TOTO BAL DENETÇİ EĞİTİM SEMİNERİ NOTLARI TEMSİLCİ İŞLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ AMATÖR İŞLER BAL DEPARTMANLIĞI SPONSOR LİG İSMİ 2018-2019 SEZONU «SPOR TOTO BAL» OLARAK ADLANDIRILMIŞTIR. DENETÇİ

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

2014-2015 FUTBOL SEZONU AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BİLGİ FORMU, YETKİLİ BELGESİ VE İMZA SİRKÜLERİ. Kulübün Adı : Kulübün Adresi :

2014-2015 FUTBOL SEZONU AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BİLGİ FORMU, YETKİLİ BELGESİ VE İMZA SİRKÜLERİ. Kulübün Adı : Kulübün Adresi : 2014-2015 FUTBOL SEZONU AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BİLGİ FORMU, YETKİLİ BELGESİ VE İMZA SİRKÜLERİ Kulübün Adı : Kulübün Adresi :. Tel No : Faks No:... E-Posta (Varsa) : Kulüp İlçesi : Kulüp Renkleri : Kulüp

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

Günlük Spor Gazetesi. Ramon İstanbul'a geldi

Günlük Spor Gazetesi. Ramon İstanbul'a geldi 6 EYLÜL 2013 Ramon İstanbul'a geldi Kartal nihayet beklediği oyuncuyu karşıladı. Ramon u kiraladı ve sol taraf ile ilgili transferi tamamlamış oldu. Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon de Morais Motta, akşam

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ

2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 KATILIM 2014-2015 SEZONU U21 LİGİ STATÜSÜ (1) 2014-2015 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig de yer alan kulüplerin U21 Ligi ne katılmaları zorunludur. (2) Her kulüp U21 Ligi ne en fazla bir takımla katılabilir.

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ SIRA 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ KRİTERLER UYGULAMA BAŞLANGICI 1 Spor Kulübü Bilgi Formu A 2, Branş Sorumlusu Bilgileri A 3 Kulüp Adına Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) A 4 Adres, Tel, Faks

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları

2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Genel Esasları * 2015 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01.01.2000 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş(bu tarihler dahil) olan lisanslı futbolcular

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Akreditasyon Talimatı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu. Akreditasyon Talimatı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Akreditasyon Talimatı TEMMUZ 2012 MADDE 1- AMAÇ Bu talimat, KTFF tarafından düzenlenen tüm lig ve kupa müsabakalarında uygulanacak akreditasyon sisteminin esas ve usullerini

Detaylı

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İkinci Takımla Liglere Katılım Uygulama Esasları - 2 - Y/K: 31.08.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. Amaç 5 2. Kapsam 5 3. Dayanak 5 4. Tanımlar 5 ESAS

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2011-2012 10.08.2011 17:26:05 : Carlos Carvalhal ile anlaşma sağlanmıştır. 02.08.2011 tarihli özel durum açıklamamıza

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

Uygulanacak Forex Pvc maddelerinin kolay kırılmaması için 3mm den az olmaması gerekmektedir.

Uygulanacak Forex Pvc maddelerinin kolay kırılmaması için 3mm den az olmaması gerekmektedir. ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü 03.04.2013 SAYI : 2013/7618 KONU : FIFA U20 DÜNYA KUPASI (7 STADYUM) MARKALAMA İŞİ SON BAŞVURU TARİHİ : 12 Nisan 2013 Cuma Günü Saat 15.00 21 Haziran 2013 13 Temmuz 2013

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

2012-2013 SEZONU A2 LİGİ STATÜSÜ

2012-2013 SEZONU A2 LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 KATILIM 2012-2013 SEZONU A2 LİGİ STATÜSÜ (1) 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig de yer alan kulüplerin A2 Ligi ne katılmaları zorunludur. En alt 2 profesyonel ligde takımı bulunan

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Günlük Spor Gazetesi. 5 yıllığına Beşiktaş'ta

Günlük Spor Gazetesi. 5 yıllığına Beşiktaş'ta 2 TEMMUZ 2013 5 yıllığına Beşiktaş'ta ilk yabancı transferini gerçekleştirdi... Beşiktaş Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Beşiktaş transferde

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

2015-16 Sponsorluk Sunumu

2015-16 Sponsorluk Sunumu 2015-16 Sponsorluk Sunumu Business Cup Nedir? Business Cup; * Events in yılda 2 kez düzenlediği (Mart ve Ekim); * İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli ve Adana da eş zamanlı başlayan; * kurumsal

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park SPONSORLUK DOSYASI lezzetin ritmini yakala Uluslararası Gastronomi Festivali 06-08 Ekim 2017 - KüçükÇiftlik Park ANA SPONSORLUK 150.000 TL + KDV Sadece bir firma Ana Sponsor olabilecektir. İlk olumlu cevap

Detaylı

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ

IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ. SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ IX. ULUSLARARASI BAKIM TEKNOLOJİLERİ KONGRESİ VE SERGİSİ SERGİ ve SPONSORLUK DOSYASI 26-27-28 EYLÜL 2019 MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ / DENİZLİ BTKS 2019 KAPSAMINDA DESTEK OLUNABİLECEK ETKİNLİKLER 1-ANA

Detaylı

CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ

CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ CENTĠLMENLĠG STATÜSÜ MADDE 1 AMAÇ: Bu statünün amacı, fair-play çerçevesinde centilmenlik ve sportif dürüstlüğü teşvike yönelik ödüllendirme esaslarını tespit etmek, kısaca CentilmenLig olarak anılacak

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm

Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm On5yirmi5.com Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm Amerikalı NBA yıldızı Kobe Bryant, koşullar uygun olduğu takdirde Türkiye'de ya da başka bir ülkede oynayabileceğini belirtti. Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2011 Pazartesi

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd.

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd. Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yıldır çalışmalarını sürdürmektedir. Özel sektöre

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığından: Karar No: 592 Tarih : 27.12.2013 27 Aralık 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28864 YÜKSEK SEÇİM KURULU KARARI Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığından:

Detaylı

Sivasspor maçında. Veli Kavlak derbide. derbisinde oynayamayacağı

Sivasspor maçında. Veli Kavlak derbide. derbisinde oynayamayacağı 27 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Veli Kavlak derbide BEŞİKTAŞ TA, Oğuzhan ile Almeida'nın F.Bahçe derbisinde oynayamayacağı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2014-2015 SEZONU KIBRIS KUPASI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Kıbrıs

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA TALĐMATI ĐÇĐNDEKĐLER

ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA TALĐMATI ĐÇĐNDEKĐLER ÖZEL MÜSABAKA VE TURNUVA TALĐMATI ĐÇĐNDEKĐLER I. GENEL HÜKÜMLER.2 MADDE 1 AMAÇ...2 MADDE 2 TANIMLAR..2 II. UYULMASI GEREKEN KURALLAR...2 MADDE 3 TARĐHLER...2 MADDE 4 BAŞVURU 3 MADDE 5 TFF ONAYI..3 MADDE

Detaylı

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ 1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ SPICE HOTEL, ANTALYA, TÜRKİYE www.hayvancilikekonomisi.com SPONSORLUK DOSYASI Çok Kıymetli Sektör Temsilcileri, Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ SEZONU LİGE KATILIM FORMU

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ SEZONU LİGE KATILIM FORMU TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ 2018-2019 SEZONU LİGE KATILIM FORMU KULÜBÜN ADI TESCİL KODU : KULÜBÜN RESMİ ADI TELEFONU FAKSI BÖLGESİ AVRUPA ANADOLU SİLİVRİ-ÇATALCA-B.ÇEKMECE İLÇESİ

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş.

TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş. REZERVASYON PORTALI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ TYD TURİZM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK A.Ş. REZERVASYON PORTALI HİZMET ALIMI İHALESİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ HAZİRAN 2016 İSTANBUL 1. ŞARTNAMENİN KONUSU TYD Turizm

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF Türkiye Futbol Federasyonu (1) TFF Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun 27.05.1988 tarih ve 3461 sayılı yasa ile çıkarılmıştır. TFF,

Detaylı

Spor, farklı kültür ve sosyal statülerden insanların bir araya gelebildiği, yaklaşık 3 milyar insanı bir noktada buluşturabilen etkinliktir.

Spor, farklı kültür ve sosyal statülerden insanların bir araya gelebildiği, yaklaşık 3 milyar insanı bir noktada buluşturabilen etkinliktir. Dr. SAMİM GÖK (Akkonak) & ŞİRİNKÖY Futbol Sahaları 2018-2019 Sezonu Reklam Tanıtım Kataloğu ELİT Spor, farklı kültür ve sosyal statülerden insanların bir araya gelebildiği, yaklaşık 3 milyar insanı bir

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu AKREDİTASYON TALİMATI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu AKREDİTASYON TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu AKREDİTASYON TALİMATI EYLÜL 2015 AKREDİTASYON TALİMATI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Çalışma Usul ve Esasları Tüzüğünün 37.

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı Antalya Expo Center www.eurasialight.com Indeks Fuarın basılı yayımlanan dökümanlarında Ana Sponsor olarak logo kullanımı Fuarın elektronik dökümanlarında

Detaylı

Business Cup Nedir? in yılda 2 kez düzenlediği (Mart ve Ekim);

Business Cup Nedir? in yılda 2 kez düzenlediği (Mart ve Ekim); Business Cup Nedir? in yılda 2 kez düzenlediği (Mart ve Ekim); İstanbul, Ankara ve İzmir de eş zamanlı başlayan; Kurumsal şirket çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen,

Detaylı