Media Planning. SMG Proje Ödevi - 2.Aşama ENGİN DENİZ ESENKAL Ürün Kategorisi: Bilgisayar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Media Planning. SMG Proje Ödevi - 2.Aşama ENGİN DENİZ ESENKAL 0847031. Ürün Kategorisi: Bilgisayar"

Transkript

1 Media Planning SMG Proje Ödevi - 2.Aşama ENGİN DENİZ ESENKAL Ürün Kategorisi: Bilgisayar 1. Gün ( ) Exper marka bir dizüstü bilgisayar sahibiyim. Bu ürünü babam bana hediye olarak aldı. Ürünün satın alım sürecinde ben yoktum, fakat bu bilgisayarı kullanmaktan oldukça memnunum. Günlük Internet kullanımımı ve okul ile ilgili birçok işimi bu laptop ile gerçekleştiriyorum. Bu sabah arkadaşlarımla ders hariç ilk konuştuğumuz şey, dün gece yayınlanan O Ses yarışması oldu. Bilgisayar kullanımı olarak; okulda hocamız dersi anlatırken bilgisayardan projeksiyon aracılığıyla bize sunumunu izletti ve böylelikle edilgen olarak da olsa bilgisayarı kullanmış oldum. Okuldan eve geldikten sonra saat 17:00 gibi bilgisayarımı açtım. Öncelikle internette sıklıkla takip ettiğim haber sitelerine girdim. Daha sonra Facebook,Twitter gibi sosyal ağlardaki sayfalarımı açıp, yeni paylaşımlara baktım. Bu arada Youtube ve Fizy den müzik dinledim. Ana haber bültenleri başladığında ise bilgisayarı kullanırken, bir yandan da odamdaki TV den haberleri takip ettim. Gün içinde Internet, TV ve açıkhava mecralarını tükettim. Aklımda kalan reklamlar ise eve gelirken yolda gördüğüm HP markasının billboard ları ve TV de izlediğim Casper bilgisayar reklamları oldu. Genel olarak açıkhavada gördüğüm reklamlar aklımda kaldı. Gece yattığımda ise Snickers ın Açken sen sen değilsin! mesajı aklımda kaldı.

2 2.Gün ( ) Sabah arkadaşlarımla ilk konuştuğumuz konu, evin kirası ve fatura ödemeleri hakkında oldu. Kahvaltı ettikten sonra bilgisayarımı açtım ve günlük haber sitelerini taradım, devamlı takip ettiğim köşe yazarlarınının yazılarını okudum. Bu arada TV de açıktı, bilgisayarla birlikte farklı TV kanallarına da göz attım. Ardından, yapmam gereken ödev sunumlarıma başladım. Internette farklı kaynaklardan bilgi ve görsel içerik taraması yaparak veri topladım. Çalışırken dinlemeyi çok sevdiğim klasik müzik için de Fizy ve YouTube sitelerini kullandım. Twitter da okuduğum haber içerikli tweet lerden ilgimi çekenleri biraz daha araştırdım, bu konularla ilgili çeşitli videolar izledim. Ders saatim yaklaşınca okula geçtim. Derste grup arkadaşlarımla sunum yapmak için, yine bilgisayarı kullandık. Hazırladığımız sunumu USB den bilgisayara aktararak sunumumuzu yaptık. Sunumlardan sonra da hocamız dersi anlatırken projeksiyon aracılığıyla bilgisayardan konu anlattı. Dersten çıktıktan sonra, arkadaşımın evine gittim ve orada dizüstü bilgisayardan film seyrettik. Bilgisayarın dahili hopörlorları yetersiz olduğu için harici speaker ları kullanarak izledik. Film izlerken bir yandan da yiyecek birşeyler atıştırdık. Filmi bitirdikten sonra ben kendi evime geldim. Kıyafetlerimi değiştirkten sonra ilk yaptığım şey bilgisayarımı açmak oldu. Ev arkadaşımın yeni oynamaya başladığı Call of Duty MW3 isimli bilgisayar oyun hakkında onunla sohbet ettik, oyunun trailer ını YouTube sitesinden izledik. Daha sonra ben de bir süre arkadaşımın bilgisayarından oyunu oynadım. Harici LCD ekranı ve 5+1 ses sistemi olduğu için o bilgisayarda oyun deneyimi oldukça zevkliydi. Daha sonra odamda kendi bilgisayarımda sosyal paylaşım sayfalarımda gezindim. Reklam sektörüyle ilgili haberlere baktım, SlideShare sitesindeki ilgimi çeken yeni sunumları seyrettim. Gün içinde bilgisayar ile ilgili en çok aklımda kalan reklam, bir teknoloji mağazasının billboard reklamı oldu. Gece yattığımda aklıma kalan ticari mesaj yeni Avea reklamındaki numara taşıma şampiyonu mesajı oldu.

3 3.Gün ( ) Sabah kalktıktan sonra hazırlanıp okula gittim. Arkadaşlarımla ders dışında ilk konuştuğumuz konu, Game of Thrones dizisi hakkında oldu. Dersimiz Layout and Design dersi olduğu için Macintosh laboratuvarında çalışıyoruz. Dolayısıyla bugün ilk bilgisayar kullanımım okuldaki Mac ile oldu. Photoshop, Indesign gibi tasarım programlarında, verilen brief doğrultusunda bazı çalışmalar yaptık. Tasarım yapmak için bu bilgisayarda çalışmayı seviyorum, kullanımı rahat, konforlu ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Ders bittikten sonra diğer dersim başlayana kadar arkadaşlarla birşeyler yemeye çıktık. Bu süre içinde Mac ve PC bilgisayarların kullanımı hakkında biraz sohbet ettik. Mac bilgisayarların kendine özgü tasarımından ve işletim sisteminden bahsettik. Diğer ders de bittikten sonra okuldan çıktım ve eve geldim. TV izleyip biraz dinlendikten sonra bilgisayarımı açtım. Bazı ödevlerimle ilgili çalışma yapmam gerekiyordu. Farklı akademik kaynaklardan araştırmalar yaptım, makaleler okudum. Daha sonra başka bir dersim için bir PowerPoint sunumu hazırladım ve bu sunumu SlideShare sitesine yükledim. Derste hocamızın tavsiye ettiği birkaç yeni websitesi vardı, merak edip onları açtım ve inceledim. Ardından hafif bir müik açıp biraz dinlendim, kitap okudum. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmenliği bölümünde okuyan ev arkadaşlarımla yeni bilgisayar oyunları hakkında sohbet ettik. Onlar bilgisayarla ilgili teknik donanıma da sahip olduklarından zaman zaman onlardan destek alırım. Kendi bilgisayarımdaki veri düzenlemesiyle ilgili yine onlardan yardım aldım. Birkaç yeni program yüklememe yardımcı oldular. Bu arada farklı bilgisayar markaları hakkında da onlarla kısa sohbetler yaptık. Bazı teknoloji mağazalarının websitelerinden çeşitli bilgisayar markalarına ve yeni aksesuarlara baktık. Gün içinde bilgisayar ile ilgili en çok aklımda kalan reklam, Internette gördüğüm bir banner oldu. Gece yattığımda aklımda kalan ticari mesaj ise Garanti Bankası nın Garantisiz kimse kalmasın bizce mesajı oldu.

4 4.Gün ( ) Sabah uyandıktan sonra hazırlanıp okula gittim. Arkadaşlarımla ders haricinde ilk konuştuğumuz konu, dün akşam yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde geçenler hakkında oldu. Dersimiz yine tasarım dersiydi ve dolyasıyla yine bugün ilk bilgisayar kullanımım Mac laboratuvarında kullandığım bilgisayar oldu. Photoshop ve Indesign programlarında bazı çalışmalar yaptık, bir yandan da hocamızın projeksiyon aracılığıyla yaptığı sunumu izledik. Derslerim bittikten sonra okuldan çıktım ve arkadaşımın evine geldim. Burada TV izlerken bir yandan da Internette sosyal paylaşım sitelerine bakındık, YouTube dan bazı komik videoları izledik, müzik dinledik. Bu arada evin kapısına bırakılmış olan bir teknoloji market kataloğunu inceledik. Yeni çıkan ve bazı indirimli bilgisayarların özelliklerini inceledim. Teknoloji mağazalarının bu tarz yeni insert kataloglarını izncelemeyi çok severim ve bu herzaman ilgimi çekmiştir. Daha sonra kendi evime geldim. Bir süre TV izledikten sonra, kitap okumaya başladım. Ardından bilgisayarımı açtım ve okulun öğrenci işleri sistemindeki yeni mesajları ve mail kutumu kontrol ettim. Hergün takip ettiğim hurriyet.com.tr gibi birkaç haber sitesine baktım. Facebook ve Twitter sayfalarıma baktım, yeni paylaşımları okudum,izledim. Bu arada Internette karşılaştığım Asus un yeni ürünü Zenbook banner ına tıklayarak websitesinde biraz dolaştım. Ürünün tasarımı ve özellikle oldukça hoşuma gitti. Akşam da arkadaşıma bu üründen bahsettim, websitesini tekrar açarak ürünü birlikte inceledik, üzerinde biraz sohbet ettik. Ardından arkadaşımın bilgisayarından bir film izledik. Gün içinde bilgisayar ile ilgili en çok aklımda kalan reklam, Internette gördüğüm Asus reklamı oldu. Gece yattığımda aklımda kalan ticari mesaj ise Renault araba reklamındaki Renault Megane. Onun güzelliği safkan. mesajı oldu.

5 5.Gün ( ) Bugün, sabah uyandıktan sonra kahvaltı ettim ve bir süre TV izledim. Daha sonra bilgisayarı açarak Internet Bankacılığı hesabımdan bazı işlemler yaptım. Günlük takip ettiğim haber sitelerine baktım, sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarıma baktım. Ders için bakmam gereken birkaç websitesine girdim. SlideShare sitesindeki yeni paylaşımları inceledim. Daha sonra okula geçtim. Derste hocamız kendi bilgisayarını kullanarak sunumunu yaptı. Dersin bir kısmı dijital reklamcılık ile ilgili olduğundan, derste de bilgisayar ve yeni kullanımları ile ilgil, konuşmalar yaptık. Dersten çıktıktan sonra arkadaşımla birlikte biraz gezdik. Bu arada bir teknoloji mağazasına da uğradık. Herhangi bir ürün satın alma amacım olmasa da zaman zaman, bu tarz mağazaları gezip yeni ürünleri incelemeyei severim. Bu sefer de öyle yaptık, yeni bilgisayarları inceledik fiyat-özellik karşılaştırmaları yaptık. Ardından eve geldim ve bilgisayarımı açtım. Takip ettiğim haber sitelerine baktım. Yeni duyduğum birkaç blog sayfasını ziyaret ettim. İlgimi çekenleri ev arkadaşlarımla paylaştım. Sosyal medya ile ilgili yeni trendleri anlatan birkaç makale ve sunumu inceledim. Daha sonra ev arkadaşlarımla sosyal medya üzerine biraz sohbet ettik, duyduğumuz yenilikleri paylaştık. Hazırlamam gereken proje sunumlarım için Internette biraz tarama yaptım. Word programını kullanarak bazı reklam metni çalışmaları yaptım. Daha sonra bazı verileri aktarmak için iphone cihazımı bilgisayara bağlayarak işlerimi hallettim. Gün içinde bilgisayar ile ilgili en çok aklımda kalan reklam, teknoloji mağazasının kataloğunda gördüğüm bir reklam oldu. Gece yattığımda aklımda kalan ticari mesaj ise Turkcell in Öztürksel karakterinbi kullandığı reklamlardaki mesajlar oldu.

6 6.Gün ( ) Sabah uyanıp kahvaltımı ettikten sonra bilgisayarımı ve TV yi açtım. Haber sitelerindeki güncel haberleri okudum. Öğlende, proje hazırlamak üzere grup arkadaşlarımla buluştum. Çalışmalarımızıbilgisayar üzerinde yaptık. Internette araştırma yapıp, görsel materyal topladık. En sonunda da yaptığımız tüm çalışmaları bir PowerPoint sunumu olarak bir araya getirdik. Projemizi tamamladıktan sonra başka bir arkadaşımın evine geldim. DVD arşivinden bir film izledik. Sonrasında ben kendi bilgisayarımda biraz oyun oynadım ve müzik dinledim. Daha önceden alışveriş yaptığım ve takip ettiğim, GittiGidiyor, Markafoni gibi birkaç websitesini ziyaret ederek ilgimi çeken yeni ürünleri inceledim. Beğendiğim ürünleri arkadaşımla paylaştım, onunla bu konuda sohbet ettik. Internetten online alışveriş konusunda konuştuk. Haftasonu olduğu için bugün bilgisayarda daha çok zaman geçirdim. Gün içinde bilgisayar ile ilgili aklımda en çok kalan reklam, arkadaşımın aldığı bir dergide gördüğüm Macbook Air reklamı oldu. Gece yattığımda aklımda kalan ticari reklam mesajı ise Tofita reklamındaki Tifitiye Tofita yok! mesajı oldu.

7 7.Gün ( ) Bugün Pazar günü olması sebebiyle daha geç uyandım. Kahvaltıdan sonra bilgisayarımı açıp gazetelerin internet sitelerini ziyaret ettim. Takip ettiğim yazarların köşe yazılarını okudum. Pazar günleri evde olduğum zamanlarda daha çok müzik dinlemeyi tercih ediyorum. Yine farklı Internet sitelerinden çeşitli müzikler dinledim. Ev arkadaşlarımla birlikte gezmeye çıktık. Gittiğimiz AVM de farklı teknoloji mağazalarını gezdik. Yeni dizüstü bilgisayar almayı düşünen arkadaşım için farklı markaların çeşitli modellerini inceledik. Kendisi bu konuda daha önce Internetteki birçok farklı forumdan bilgi toplamış ve yorumları incelemişti. Bugün de ilgilendiği modelleri birebir inceleyerek aramızda ürünler hakkında değerlendirme yaptık. Bu arada arkadaşım daha önceden almayı planladığı birbilgisayar oyununu satın aldı. Akşam eve geldiğimizde de oyunu bilgisayarlarımızda oynayarak test ettik. Ayrıca ev arkadaşımın ipad tablet bilgisayarında bir süre oyun oynadım. Gece de film arşivimizden bir film seçerek bilgisayarda izledik. Gün içinde bilgisayar ile ilgili aklımda kalan reklam, gittiğimiz alışveriş merkezinin yakınlarında gördüğüm HP markasının yeni dizüstü bilgisayar modelinin bir billboard reklamı oldu. Gece yattığımda aklımda kalan ticari mesaj ise TTNET markasının Mümkünlü de Herşey Mümkün mesajı oldu. Böylelikle, bilgisayar kategorisi için hazırlamış olduğum 1 haftalık günlük çalışmam da son bulmaktadır.

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi?

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi? Alkollü İçecek: 18.12.2011 Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? -Akşam yemeğinden sonra saat 20:00 civarında. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? -Kendim satın almadım. Kız

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Ödev: Günlük; Kategori kahve

Ödev: Günlük; Kategori kahve Nathalie Aylin Namer 0863481 Ödev: Günlük; Kategori kahve 11 Aralık Pazar: Cumartesi gecesi arkadaşlarımla dışarı çıktığım için öğlene doğru uyandım. Uykum açılsın diye kahvaltıyla birlikte bir sütlü kahve

Detaylı

Digital Age. Yeni Nesil Mutluluk Araştırması. Nisan, ZENNA Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017

Digital Age. Yeni Nesil Mutluluk Araştırması. Nisan, ZENNA Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017 Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017 Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması, ZENNA Kurumsal Marka Yönetimi Araştırmaları ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilmiştir. Araştırma

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var...

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Bilinirliği Araştırması tamamlandı. Araştırmada 18 yaş üzeri tüketicilerin

Detaylı

TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011

TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011 SAMSUNG 5 SERIES TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011 1)Yorucu ve yoğun geçen bir gündü.sabah 09:30-15:30 yani hiç aralıksız, ders saatlerim sayesinde yorgun bir şekilde 17:00 de eve geldim ve yemek yerken

Detaylı

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi!

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi! YAYIN BİLGİLERİ Aylık Tirajı: 22.360 Okur Sayısı: 148.000 EKİM 2013 TEKNOLOJİ KÜLTÜRÜ AYLIK YAYINDIR ISSN:1300-9419 112415 YıL:18 7.00 TL 10 2013 ÇALINAN & KAYBOLAN CİHAZINIZI BULUN En iyi izleme yazılımları

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması Türkiye nin ilk ve öncü dijital ajansı adinteractive in Türk internet kullanıcısının davranış alışkanlıklarına ışık tuttuğu araştırması İnteraktif

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BÖTE PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II DERSİ PROJE RAPORU code.org ile KLASİK LABİRENT OLUŞTURMA Kod saatinin ilk dakikalarına hoş geldin! Hadi, beraber

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:1 Nisan 2015 1 KİTAP VE KÜTÜPHANENİN ÖNEMİ 3 2014-2015 KÜTÜPHANE ORYANTASYONUMUZ 5 KÜTÜPHANEMİZ 8 OKUMA ŞENLİĞİMİZ 10 BRITANNICA ONLINE 12 SEVİM AK

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Reklamlarda Seçicilik...

BASIN BÜLTENİ. Reklamlarda Seçicilik... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan İnternet ve Cep Telefonu Reklamları Araştırması tamamlandı. Araştırmada internet

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İrem Kahyaoğlu 2. Doğum Tarihi: 23/05/1986 3. Ünvanı: Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: e-posta: iremkahyaoglu@plato.edu.tr Tel: 533 669 37 95 Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

Digital Age. Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması. Ocak, ZENNA Digital Age Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması Ocak, 2017

Digital Age. Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması. Ocak, ZENNA Digital Age Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması Ocak, 2017 Digital Age Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması Ocak, 2017 Digital Age Dijital Tüketim Alışkanlıkları Araştırması, ZENNA Kurumsal Marka Yönetimi Araştırmaları ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Merhaba, faaliyet günlüğünüze hoş geldiniz! Umarız bu günlüğü doldururken iyi vakit geçirirsiniz, yardımınız için teşekkürler.

Merhaba, faaliyet günlüğünüze hoş geldiniz! Umarız bu günlüğü doldururken iyi vakit geçirirsiniz, yardımınız için teşekkürler. Ebeveyn/bakıcı için: Çocuğunuzun bu çalışmada yer almasına izin verdiğiniz için teşekkürler! Bu çalışma kitabının amacı size veya çocuğunuza (eğer yapabileceklerini düşünüyorsanız) günlük yardımıyla gün

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI Hazırlayan: Danışman: İsmail Hakkı Polat Turkcell Danışman: Gizem Moral,Didem Erdoğan Mayıs, 2012 Kısaca Ben...,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312 AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! özel fırsatlar 500.000 ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ 1133400/43312 Sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri hem hayallerini gerçekleştiriyor

Detaylı

Web Tasarım Çalışmaları 2007-2012

Web Tasarım Çalışmaları 2007-2012 Web Tasarım Çalışmaları 2007-2012 Tema Adı: Hub Edu Tema URI: Belli değil Açıklama: 2012 yılı projesi 6 dilde hizmet verecek bir eğitim sitesi projesi. PSD->HTML->WP halinde teslim edildi. Tema Adı: Business

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Dijital Voltaj. Kasım 2018

Dijital Voltaj. Kasım 2018 Dijital Voltaj Kasım 2018 WhatsApp ta reklam dönemi başlıyor. WhatsApp reklam dönemi ile birlikte, artık durumlar sekmesinde reklamlar gösterecek. İlk olarak ios sürümü için başlayan WhatsApp reklamları,

Detaylı

Zeynep in Günlüğü. Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) Fatma BAŞA. Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI

Zeynep in Günlüğü. Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) Fatma BAŞA. Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) İmtiyaz Sahibi Adına Ramazan BALCI Okul Müdürü Fatma BAŞA ( Özel Eğitim Öğretmeni ) Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI ( Görsel Sanatlar Öğretmeni

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

İnternet Teknolojisi. İnternet Teknolojisi. Bilgisayar-II - 4. Hafta. Öğrt. Gör. Alper ASLAN 1. Öğrt. Gör. Alper Aslan. İnternet Nedir?

İnternet Teknolojisi. İnternet Teknolojisi. Bilgisayar-II - 4. Hafta. Öğrt. Gör. Alper ASLAN 1. Öğrt. Gör. Alper Aslan. İnternet Nedir? İnternet Teknolojisi Öğrt. Gör. Alper Aslan ENF102 Bilgisayar - II İnternet Teknolojisi İnternet Nedir? İnternet Kime Aittir İnternet in Türkiye deki Gelişimi İnternet in Türkiye de Kullanımı Yakın Gelecekte

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir?

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? Sosyal Medya Nedir? Sosyal medya, kişilerin internet üzerinden birbiriyle

Detaylı

AHMET ÖNERBAY GÖRELE'DE

AHMET ÖNERBAY GÖRELE'DE Portal Adres AHMET ÖNERBAY GÖRELE'DE : www.gorelesol.com İçeriği : Gündem Tarih : 06.10.2014 : http://www.gorelesol.com/haber/haber_detay.asp?haberid=19336 1/3 AHMET ÖNERBAY GÖRELE'DE 2/3 AHMET ÖNERBAY

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi Düzenleme Biçimimiz Ana Fikir: İstek ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda verdiğimiz tüketim kararları aile ekonomisini

Detaylı

www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com

www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com web design, print, interface, video motion, character design, outdoor, banner, art direction, web design, print, inter E R O L B E K www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Dünyanın İşleyişi Ana Fikir: Dünya da yaşanan doğal afetlerin farklılığı, insanların yaşam alanlarını düzenlemesine etki

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları. Nobody s Unpredictable

Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları. Nobody s Unpredictable Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları 1 Nobody s Unpredictable Çocukluk Affan Dede ye para saydım,. Havuzda su şırıl şırıldır Zıpzıplarım pırıl pırıldır. Ne güzel güzel dönüyor çemberim; Hiç bitmese

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye 39 ülkede dijitalin geliģimi için çalıģır HAYAT DEĞĠġĠYOR, ARTIK HĠÇ BĠR ġey ESKĠSĠ GĠBĠ DEĞĠL. Son yılların popüler iģ adamları MARK ZUCKERBERG 29 MIKE

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER

KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER KORLOSTAR MELİKEGÖRGENÇ UĞURCANKOÇHAN ÖZGÜRZÜLFİKAROĞLU ŞİRİNALKAN ÇİÇEKSERBESTLER ÜRÜNVEFİRMA ÜRÜN NEDİR? Bir mumdan daha fazlası, yaşam alanımızı güzelleştiren, bizi yansıtan, şıklığı öne çıkaran dekorasyon

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

1. Uluslararası. 1 International Turkcell Bodrum. Caz Festivali

1. Uluslararası. 1 International Turkcell Bodrum. Caz Festivali 1. Uluslararası st 1 International Turkcell Bodrum Caz Festivali 01-17 EYLÜL/SEPTEMBER 2017 BASKILI İŞLER POSTER FLYER POSTER ve ETKİNLİK PROGRAMI UYARLAMALARI DAVETİYE ve ZARF YAKA KARTI PLAKET TAV DİJİTAL

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Twitter da bu durumla karşılaşan başka kullanıcılar var mı diye twitter virüs anahtar kelimeleri ile genel bir arama yaptığımda ise bu durumun Nisan

Twitter da bu durumla karşılaşan başka kullanıcılar var mı diye twitter virüs anahtar kelimeleri ile genel bir arama yaptığımda ise bu durumun Nisan Sosyal Ağ Hırsızları Bundan üç yıl önce yine Haziran ayında yayımlamış olduğum Jeton Hırsızları başlıklı blog yazımda, art niyetli kişilerin zararlı Chrome ve Firefox eklentiler ile kullanıcıların Facebook

Detaylı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı KİŞİSEL BİLGİLER Adres : Yakuplu Mah. Sancaktar Cad. No:19 Bahar Sitesi A-Blok 4/8 Beylikdüzü / İstanbul Telefon : 0533 094 95 88 E-Posta : leventaltinok1@gmail.com

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Yazan: Ben Jones Yayınlanma Tarihi: Ocak 2016 Konular

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

Dijital Pazarlama Haftalık Raporlar ve Yayın Planları. (24 Nisan 01 Mayıs 2016 Haftası)

Dijital Pazarlama Haftalık Raporlar ve Yayın Planları. (24 Nisan 01 Mayıs 2016 Haftası) Dijital Pazarlama Haftalık Raporlar ve Yayın Planları (24 Nisan 01 Mayıs 2016 Haftası) Hazırlayan Garen Bulur Dijital Pazarlama Müdürü Sosyal Medya Reklamları * Evteks Fuarı için yaklaşık 12.000.000 kişilik

Detaylı

Teknoloji Seviyoruz!

Teknoloji Seviyoruz! YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: 1997 Yayın periyodu: Aylık Tirajı: 16.545 Okur Sayısı: 167.000 Reklamın Görülme Sayısı: 605.000 Kapak Fiyatı: 7.00 TL Yayın Direktörü Gökhun Sungurtekin Yayın Yönetmeni Erdal

Detaylı

SOSYAL MEDYA NEDEN? NASIL? Murat Güner SSUK Medya Yöneticisi

SOSYAL MEDYA NEDEN? NASIL? Murat Güner SSUK Medya Yöneticisi SOSYAL MEDYA NEDEN? NASIL? Murat Güner SSUK Medya Yöneticisi SOSYAL MEDYA Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, teknolojiyi ve sosyal girişimciliği tek yönlü bilgi paylaşımından, kelimeler,

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Prof. Dr. İrfan Kaymaz

Prof. Dr. İrfan Kaymaz Prof. Dr. İrfan Kaymaz Özet... Bu notlar, Erzurum Teknik Üniversitesindeki derslerde Google tools for Education araçlarından Google Classroom (GCL) kullanımı ile ilgili bilgiler içermektedir. Erzurum Teknik

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİTİRME PROJESİ PROJENİN ADI ÖĞRENCİ NUMARASI: ÖĞRENCİ AD SOYAD: DANIŞMAN: Doç.Dr. Deniz YENGİN Yrd.Doç.Dr. Deniz AKBULUT Yrd.Doç.Dr. Aysun KÖKTENER 2017

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı