Yenilikçi Teknolojiler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilikçi Teknolojiler."

Transkript

1 Yenilikçi Teknolojiler.

2 m Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi.

3 ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, m lik modern üretim tesislerinde, 700 kiºilik kalifiye ekibiyle verimli çalıºmayı esas alarak, kullanıcılarına kaliteli ve yüksek teknolojiye sahip makineler üreten 47 yıllık güçlü bir kuruluºtur. Hassas ve en yeni CNC tezgahlarla donatılmıº ana fabrikamızda, uzman mühendisler gözetiminde yıllık adet sac iºleme makinesi üretme kapasitesine sahiptir. ERMAKSAN makinaları; Kanada dan Yeni Zelanda ya kadar 70 ülkede, güçlü teknik servise sahip seçkin bayilerimiz tarafından temsil edilmektedir. SAC İŞLEME MAKİNELERİ YenilikçiTeknolojiler.

4 Tek parçada mm iºleme kapasitesi.

5 3.000 Yılda adet makine üretimi.

6 CO Lazer Kesim Makinesi Lasermak, birçok firmanın opsiyon olarak sunduğu lineer motor teknolojisini, kullanıcılarına standart olarak sunmaktadır. Gövdeye bağlı güçlü mıknatıslar üzerinde hareket eden eksenler, yüksek hız ve ivmenin avantajlarını sunar. (Y ekseni - 3G) Bu yüksek hız ve ivme sayesinde daha fazla üretim yapılacağından iºletmenizdeki verimliliğiniz artarak maliyetleriniz azalacaktır. En kaliteli kesim sonuçları için Lasermak gövdesi ve bileºenleri özel CNC tezgâhlarda en hassas ºekilde iºlenir. Bunun yanı sıra konusunda uzman mühendisler tarafından montajı yapılan gövde ve köprü, üretim ve montaj safhalarında ileri teknoloji test ölçüm cihazları ile kontrol edilmektedir. Dairesellik - karesellik hassasiyeti açısından, hatasız parça üretmeniz sağlanmıºtır. Lasermak ile ikinci bir operasyona gerek kalmadan montaja hazır parçalar üretebilirsiniz. Yüksek hız ile mükemmel kesim çözümleri; Kontrol paneli. Kalitesi Dünyada kanıtlanmıº hızlı, kullanıcı dostu Fanuc kontrolör. Lasermak, lineer motor teknolojisi ile sürtünmesiz, aºınmasız ve tüm kapasite ile çalıºmanıza olanak sağlayarak iºletmenizde oluºan zaman kaybına son verir.

7 Yüksek hız ile mükemmel kesim çözümleri LASERMAK, x Otomatik palet değiºtirici. Hızlı sac yüklemeye imkan tanıyan çift paletli yükleme sistemi. Rijit yapı. Yüksek hassasiyetle iºlenmiº dinamik ve statik rijitliği sağlanmıº güçlü gövde.

8 Lazerde en doğru tercih ݺletmenizde, Lasermak kullanarak hem otomasyon sağlar, hem de üretim hatalarınızı engellersiniz. 4 saat seri üretim ile maliyetlerinizi azaltabilirsiniz. Özellikle lazer ile yapılan kesme iºleriyle kalıp ve aparattan tasarruf sağlarsınız. Çelik, nikel alaºımları, titanyum, krom, paslanmaz çelik, alüminyum vb. malzemeleri hassas ölçüde, pürüzsüz yüzey kalitesinde kesebilirsiniz. Lazerde en doğru tercih; Ermaksan ın uzman mühendisleri tarafından geliºtirilen Lasermak, mükemmel kesim hızları oluºturmakta ve her yönüyle yenilikçi teknolojileri yansıtmaktadır.

9 Lineer motorlu ultra hızlı Lasermak günün en son CO Lazer teknolojisini kullanıcısına sunar. Lasermak ın üretiminde 3 ana nokta esas alınmıºtır; DܪÜK ݪLETİM MALİYETİ Gittikçe zorlaºan rekabetçi piyasalarda düºük elektrik ve gaz tüketimi ile sizlerin iº fırsatlarına hızlı ve karlı bir ºekilde cevap vermenizi sağlar. SAĞLAMLIK Güçlü gövde yapısı ve dünya çapında isim yapmıº uzun ömürlü, kaliteli komponentler kullanılarak üretilen Lasermak, ağır ºartlarda dahi sürekli ve hassas çalıºacak ºekilde tasarlanmıºtır. EN İYİ MAKİNE, EN İYİ FİYAT Hızlı ve yüksek adetlerde imalat kapasitesine sahip olan ERMAKSAN bu avantajını fiyat olarak müºterisine yansıtırken, ürettiği makinelerde özgün tasarımı, teknolojiyi ve kaliteyi her zaman en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinmiºtir.

10 Yüksek hız ve hassasiyet 170m/dk

11 Genel Özellikler Köprü tipi uçan optik lazer. Yüksek hız : 170 m/dk. (bileºke hız) Yüksek ivmelenme : (X: G; Y: 3G) Yüksek hassasiyet : Tekrarlama : ± Pozisyonlama : ± 0.03 Son derece hızlı ve hassas lineer motorlu dinamik eksenler. X ve Y ekseni ile senkronize çalıºan kompanzasyon ekseni ıºın boyunu sabit tutar. Sabit ıºın yolu sayesinde tablanın her noktasında aynı kesim kalitesi elde edilir. Kaynak iºleminden sonra gerilim giderme iºlemi uygulanır. Alaºımlı Alüminyumdan imal edilmiº hafif rijit köprü. Düºük elektrik ve gaz sarfiyatı. FANUC tan mükemmel uyumlu tek bir sistem paketi (Lazer rezonatörü, kontrolör ve lineer motorlar.) Kolay değiºtirilebilen 5 ve 7,5 kartuº sistemi. Nozul kapasitif sensörü ile otomatik yükseklik kontrolü. Yüksek basınca dayanıklı kesim kafası. (5 Bar) Ping - Pong fonksiyonu, bir delikten diğer deliğe geçiº zamanını en aza indirir. Lantek CAD / CAM yazılımı. Filmli sacı önce yakma sonra kesme özelliği. Lasermak otomatik kesim teknoloji tablosu. Bütün materyaller ve kalınlıklar için 3 farklı kesim teknolojisi. Geliºmiº kesim fonksiyonları. (Edge, Start-Up, Power Control) Otomatik yerleºtirme ve iºleme zaman ve maliyet hesaplaması. Otomatik yükleme ve boºaltma ünitesi. Restart ve Retrace fonksiyonu. 3 noktadan referans sensörü. Auto - Focus kesim kafası. Parça ve cüruf toplama konveyörü. Yüksek / Düºük basınçlı yardımcı gaz sistemleri. (İki oransal valf) Otomatik kontrol edilebilen emiº ünitesi. Özel filtreleme sistemine sahip hava kurutucu. Su soğutma sistemleri için hassas sıcaklık kontrolü.

12 Fanuc ıºın modu, ince ve kalın sacları en uygun hızlarda kesmek ve makine optiklerine (lens ve aynalar) en az zarar verecek ºekilde tasarlanmıºtır. Makine optiklerinin kullanım periyodu uzundur. Fanuc rezonatör tek tüp karıºım gazı ile kullanılır. Tüketim son derece azdır. (10lt/saat) Modüler yapısı ve geliºmiº yazılımı neticesinde hata analizi ve çözümü son derece kolaydır. Kullandığı (cyclone temizleme ünitesi, photo catalitic element) ileri teknoloji ürünler ile lazer gazından gelebilecek kirleticileri absorbe eder, böylelikle rezonatör optikleri temiz kalır. Bu sayede lazer çıkıº gücünde uzun süre herhangi bir güç kaybı yaºanmaz. Geliºmiº lazer fonksiyonları ile (aging, leak check, warm-up) operatör bazında müdahaleler, kontrol ve bakımlar yapılabilir. Bakım gerektirmeyen cam tüpler sayesinde bakım periyotları ve masrafları minimuma inmektedir. Turbo blower bakım periyodu geliºtirilen yeni teknoloji ile 4000 saatin üzerine çıkmaktadır.

13 Lazerin gücü YIPRANMAYAN ELEKTROTLAR Elektrotlar, lazer ıºının oluºtuğu discharge tüplerinin dıºına monte edilmiºtir ve aralarındaki temas kesilmiºtir. Bu nedenle elektrotlar yıpranmaz ve uzun ömürlüdür. DܪÜK GAZ SARFİYATI RF Discharge teknolojisi DC Discharge teknolojisine kıyasla çok daha az gaz ve elektrik tüketir. SABİT GÜÇ ÇIKIªI Homojen lazer gaz sistemi sayesinde lazer çıkıº gücü sabit kalır. Sabit çıkıº gücü, kesim kalitesinin sürekliliğini ve kusursuz olmasını garanti eder. Fanuc modu özellikle geniº sac kalınlığı yelpazesinde en iyi kesim sonuçlarını alabilmek için tasarlanmıºtır. Bakım kolaylığı için 4 kw rezonatörler 6 adet taºıyıcı aynaya sahiptir. (,5 kw rezonatörlerde 3 adet) Fanuc, modüler güç besleme sistemi kullanır. (Tipik olarak 1 PSU/ 1 kw çıkıº gücü) Fanuc lazerler RF uyarmalı teknolojiyi sunar. Fanuc lazerlerin discharge birimleri herhangi bir bakıma ihtiyaç duymazlar. Yüksek bakım verimliliği.

14 PRECITEC HP 1,5 Z - HP Z LASERMAKTİK KESİM KAFASI Yüksek basınç kesim uygulamaları için değiºtirilebilir kartuº sistemine sahiptir. Lenslerin takılı olduğu bu kartuºların kullanımı son derece pratik ve hızlıdır. Kalınlıklar değiºtiğinde tezgâhı yeni kesime ayarlamak sadece birkaç dakika sürmektedir. 3,75, 5, 7,5, 10 odak uzunluklarına sahip lenslerin kullanımına uygundur. (3,75 ve 10 lens özel adaptör ile) 18 mm ile 10 mm arasında değiºen odak ayarlarına sahiptir. Ayar sahasının bu kadar geniº bir aralıkta olması kesim için birçok avantaj sunmaktadır. 5 bar gaz basıncına dayanıklı kesim kafası. Kesim kafasına entegre edilmiº mesafe sensörü, sac ile nozul arasındaki mesafeyi sac boyunca sabit tutar. Etkili hava ve su soğutma sistemi. adet yardımcı gaz bağlantısı. Kafanın çarpması, kablo kesilmesi ve gövde temasına karºı kesim kafasını koruyan hata sinyalleri.

15 PRECITEC HP 1,5 M HP M LASERMAKTİK MOTORLU KESİM KAFASI Yüksek basınç kesim uygulamaları için değiºtirilebilir kartuº sistemine sahiptir. Odak uzaklığını otomatik ayarlayabilen motorlu kafa. CNC ve motorlu kafa arasındaki sinyaller sayesinde sac kalınlığı veya materyal değiºtiğinde herhangi bir odak ayarı gerektirmez. Kartuº değiºtirme sistemi sayesinde hızlı lens değiºim süresi. Elektronik kartuº algılama özelliği. ( kesim kafası için geçerlidir) Kesim kafasına entegre edilebilen PS130 sensörü ve yükseltici. (opsiyonel) Lens crack sensörü sayesinde lensin çeºitli sebeplerden dolayı çatlamasını önceden haber verme özelliği. (sadece 1,5 M de standart)

16 YÜKLEME / BOªALTMA TABLASI Makinenin durma sürelerini azaltan ve operatöre büyük kolaylık sağlayan çift tablalı otomatik yükleme ve boºaltma sistemi. Tabla üzerinde sac sabitleme ve dayama klempleri (tutucuları), ince saclarda malzemenin kaymasını engeller. CE standartlarına uygun güvenlik teknolojisi. KONVEYÖR Makine gövdesi altında bulunan konveyör sayesinde kesilen parçalar ya da hurdalar tekerlekli hurda kutusunda toplanır. HAVA KURUTUCU VE ªARTLANDIRICI Kimyasal özellikteki hava kurutucu ve filtreleri ile yağ ve nemden arınmıº kuru hava optik elemanlar ve ıºın yolu için son derece güvenlidir. Kimyasal hava kurutucu ve ºartlandırıcı. MAKİNE GÖVDESİ Yıllarca aynı hassasiyette kesim yapacak ºekilde sonlu elemanlar yöntemi ile tasarlanmıº, gerilimi giderilmiº, dayanıklı monoblok konstrüksiyona sahip rigit gövde. Gövde tek parça halinde taºınacak ºekilde üretilmiºtir böylece kurulum son derece hızlı ve kolaydır. Makinenin çalıºma alanını çevreleyen özel tasarımlı camlar sayesinde operatör güvenliğini sağlar ve operatöre geniº görüº açısı imkanı verir. Kayar kapı sistemi. Tablaya tam eriºim sağlayan kayar kapı sistemi.

17 EMݪ SİSTEMİ Eksen konumuna bağlı, pnömatik kontrollü otomatik açılan emiº kapakları ile etkili ve verimli egzoz sistemi sağlanmıºtır. Bağımsız emiº kapakları kesici kafa ile senkronize çalıºır. Kesici kafanın bulunduğu bölgedeki emiº kapağı açılarak vakumun son derece güçlü olması sağlanmıºtır. SOĞUTMA SİSTEMİ Su soğutma sistemi rezonatörü, optik elemanları, kesim kafasını ve lineer motorları soğutmak için tasarlanmıºtır. Donmaya karºı koruma. Uyarı alarm ve mesajları. Su ile temas eden tüm malzemeler paslanmaz çelikten imal edilmiºtir. Suyu ısıtmak için soğutma ünitesine entegre edilmiº ısıtıcılar. Düºük gürültü seviyesi. Düºük enerji tüketimi. Emiº sistemi. Köprü. Yüksek hassasiyette iºlenmiº, yüksek dinamikliğe sahip aluminyum döküm köprü. Soğutma sistemi.

18 Kolay kontrol Kontrol Paneli Fanuc 16i-LB Rezonatör, kontrolör, sürücü ve lineer motor üretim tecrübesinin birleºimi. Mükemmel uyum ve üstün kontrol özellikleri. Dünyanın en büyük CNC kontrolör markası. 10,4 renkli LCD monitör. 51 kb parça program hafızası. Ethernet ya da PCMCI kart bağlantısı. Döngü zamanlarını azaltmak için programlanabilir yüksek hız. Yüksek hıza ulaºma özelliği. Kolay ulaºılabilir kesim data tablosu. Edge, Start-Up, Power control özelliği. Teºhis ekranı. Parametre ayarları ile kontrol karakterleri değiºtirilebilinir. Bir delikten diğer deliğe geçiº zamanını en aza indiren Ping Pong özelliği. Iºın yolu uzunluğunu kompanze etme özelliği. Yeniden baºlatma ve üzerinden tekrar geçme özelliği. Periyodik bakım ve alarm geçmiºini ekrandan görebilme özelliği. MDI paneli kullanarak program oluºturma. Parça hesaplama ve çalıºma süresini ekrandan görebilme özelliği.

19 CAD/CAM YAZILIM Lantek Expert Lantek Expert Cut CAD / CAM Yazılımı, Lasermak postprocessor, otomatik machining ve otomatik nesting, zaman/maliyet hesaplaması, micro - joint, ortak kesim gibi lazer kesimini kolaylaºtıracak fonksiyonları vardır. Lasermak a ait LANTEK Postprocessor doğrultusunda ve makinenin otomasyonu ile her malzeme için kesim parametreleri (cutting, piercing, edge, power control) otomatik teknoloji tabloları parça programına yazılır. Böylelikle çizim sonunda, oluºturulan parça programı, herhangi bir parametre girmeden direkt yükleyerek kesim yapılabilir, ayrıca 0.5mm sac kalınlığına kadar delik delme özelliği ve kesemeyeceği delik varsa bu deliği markalama özelliği de bulunmaktadır. KOLAY PROGRAMLANABİLME ÖZELLİKLERİ Malzeme cinsine ve kalınlığına göre kesim data tabloları içermesi. Otomatik yerleºtirme + iºleme. Zaman / maliyet hesabı. CAD modülü. Kesilen parçanın sacdan düºmesini engelleyen micro-joint özelliği. Ortak kesim özelliği. Filmli sacı önce yakma sonra kesme özelliği. (Film burning) Otomatik giriº / çıkıº.

20 Mükemmel kesimin anahtarı Lineer motor teknolojisi. Manyetik alan yardımıyla sürtünmesiz, aºınmasız, bakım gereksinimi olmadan çalıºan yüksek hızlı lineer motor teknolojisi. Mükemmel kesimin anahtarı; Lasermak ile maksimum hassasiyet ve kalite ile her çeºit sacı en yüksek üretim kapasitesinde kesebilmek mümkündür.

21 Kompanzasyon ekseni. (V ekseni) Kompanzasyon ekseni, X ekseni boyunca köprü ile senkronize hareket ederek ıºın yolu uzunluğunu sabitler. Bu sayede ıºın, kesim esnasında tabla üzerinde her noktada aynı güçtedir ve alınan sonuç mükemmeldir. Bu eksen sayesinde 6 m ve daha uzun tezgahlar mükemmel kesim kalitesine sahip olmaktadır.

22 Standart Ekipmanlar Makine gövdesi, 5 eksen X, Y, U, V lineer motorlu, Z ekseni servo motorlu tahrik ile çalıºan yüksek hızlı hassas lazer kesim makinesi. Soğutucu ünite, lazer kaynağı, lineer motorlar ve tüm optik komponentler için gerekli chiller ünitesi ve mikron mertebesinde özel su filtresi. CNC kontrol ünitesi, Fanuc 16iLB 10.4" LCD tüm lazer fonksiyonları ve lazer bakım ekranları. Ethernet RJ45, PCMCI bellek ile harici program depolama. Kesici kafa; Precitec HP" (4kw) HP 1.5" (.5kW). Hızlı değiºtirilebilir kartuº; Precitec 5" / 7.5". Kolay değiºtirilebilir lens kiti ZnSe positive meniscus lens mm Dia* mm FL (7.5 için kesme kafası) - Kenar kalınlığı: 9.65 mm 50.8 mm Dia* 17 mm FL (5 için kesme kafası) - Kenar kalınlığı: 9.65 mm 38.1 mm Dia* mm FL (7.5 için 1.5 kesme kafası) - Kenar kalınlığı: 7.37 mm 38.1 mm Dia* 17 mm FL (5 için 1.5 kesme kafası) - Kenar kalınlığı: 7.37 mm Kesici kafa ve kapasitif yaklaºım kontrolörü; Precitec EG8010 adjust box ile hassas mesafe kontrolü. Nozzle Kiti; - 0.8mm, 5 parça - 1.0mm, 5 parça - 1.mm, 5 parça - 1.5mm, 5 parça -.0mm, 5 parça -.5mm, 5 parça - 3.0mm, 5 parça Optik ayna seti; makine üzerinde 5 adet yönlendirme aynası. Kesici kafa yedek seramik parça seti; adet seramik parça. Iºın yolu sistemi; özel ıºın yolu koruyucu körükleri. Gaz oransal ve borulama sistemi; Basınç ayarı için adet oransal valf, yüksek ve düºük basınçları kontrol etmek için adet sensör. Temiz - kuru hava sistemi; Hava kurutucu cihazı ve genel maksatlı, yağ alıcı, aktif karbonlu filtre ile güvenli hava kaynağı. Otomatik yükleme boºaltma - mekik tabla. Her tablada 4 adet dayama tablası. 3 nokta referans sistemi ve otomasyonu; Tabla üzerindeki malzemenin konum açısını hesaplayıp koordinat sistemine uyarlayan sensör ekipman ve yazılım. Toplayıcı konveyör; Kesilen parça ve hurda toplayıcı konveyör. Emiº sistemi; Eksen hareketlerine bağlı otomatik açılan emiº kapak sistemi. Uyarıcı lambalar. Lantek CAD/CAM yazılımı. Makine ve operatör güvenlik sistemi. PCMCI flash hafıza kartı. Tüm Lasermak ekipmanları için kullanma kılavuzları.

23 Opsiyonel Ekipmanlar 3.75 Kesici kartuº ve 3.75 Lens. (sadece 1,5 için) Uzatma adaptör ile birlikte 10 lens. Motorlu kesici kafa. - Precitec HP 1.5 M (Z) - integrated lens break sensor. - Precitec HP M (Z). PS130 Piercing Sensör: Proses modülü, lens break ve piercing sensörü ile birlikte. (Sadece HP 1.5 ve HP M (Z) için) Lasermak CO Lazer ıºını koruyucu gözlük. Filtre sistemi. Lasermak yedek parça kiti. Seramik parça - adet. Yönlendirme aynası - adet. 5 Lens - adet. 7.5 Lens - adet. 1.0 mm nozzle - 10 adet. 1. mm nozzle - 10 adet. 1.5 mm nozzle - 10 adet..0 mm nozzle - 10 adet..5 mm nozzle - 10 adet. 3.0 mm nozzle - 10 adet. Esnek otomasyon çözümleri. Boru kesme sistemi. Otomatik nozul temizleme ve değiºtirme sistemi. Boru kesme sistemi. Otomatik nozul temizleme ve değiºtirme sistemi.

24 Teknik Özellikler REZANATÖR MAXİMUM PULSE FREKANSI RF - UYARIM GÜÇ STABİLİTESİ PULSE MODU LAZER DALGA BOYU BEAM MODU LAZER CIKIª KAPISI (Shutter) LAZER GAZ BİLEªİMİ LAZER GAZ TÜKETİMİ SOĞUTMA SUYU AKIª DEBİSİ KONTROL PANELİ ÇALIªMA ALANI KESME KAPASİTELERİ (Yüksek Kalite) ÇELİK PASLANMAZ ÇELİK ALÜMİNYUM MAX. YÜK KAPASİTESİ MAKİNE EKSENLERİ EKSENEL HAREKETLER X, U EKSEN Lineer Motorlu Tabla Y EKSEN Lineer Motorlu Köprü Z EKSEN Servo Motorlu Kesme Kafası V EKSEN Lineer Motorlu Kom. Unitesi İVMELENME X, U EKSEN Lineer Motorlu Tabla Y EKSEN Lineer Motorlu Köprü Z EKSEN Servo Motorlu Kesme Kafası MAX. EKSEN HIZLARI POZİSYONLAMA HASSASİYETİ TEKRARLAMA HASSASİYETİ OTOMATİK YÜKLEME BOªALTMA ÜNİTESİ YARDIMCI GAZLAR ÇELİK PASLANMAZ ÇELİK ALÜMİNYUM KESME KAFASI KESME KAFASI LENSLERİ CAD/CAM YAZILIMI TOPLAM ELEKTRİK GEREKSİNİMİ MAKİNE BOYUTLARI ( L x W x H ) MAKİNE AĞIRLIĞI Watt Watt MHz % - µm Litre/saat l/dk - mm mm mm mm kg - mm mm mm mm G G G m/min mm/m mm palette inch - kw mm kg LASERMAK 500.,5x1,5 500 Watt CO-Laser GE Fanuc C000i-B, Kısa Iºın Boyu 700 ± 1 (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 500x Eksen [X, Y, Z, U (X), V] (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (30 sn) Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 Lantek Expert Cut x 4830 x LASERMAK 500.3x1,5 500 Watt CO-Laser GE Fanuc C000i-B, Kısa Iºın Boyu 700 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 3000 x Eksen [X, Y, Z, U (X), V] (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (35 sec) Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 Lantek Expert Cut x 580 x LASERMAK 500.4x 500 Watt CO-Laser GE Fanuc C000i-B, Kısa Iºın Boyu 700 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 4000 x Eksen [X, Y, Z, U (X), V] (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (45 sec) Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK CAD / CAM x 5770 x

25 LASERMAK x1, Watt CO-Laser GE Fanuc C4000i-B, Kısa Iºın Boyu 5000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 3000 x 1500 LASERMAK x 4000 Watt CO-Laser GE Fanuc C4000i-B, Uzun Iºın Boyu 5000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 4000 x 000 LASERMAK x 4000 Watt CO-Laser GE Fanuc C4000İ-B, Uzun Iºın Boyu 5000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 6150 x 000 LASERMAK x1, Watt CO-Lazer GE Fanuc C6000i MODEL B 7000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N 0 50 GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 3000 x 1500 LASERMAK x 6000 Watt CO-Lazer GE Fanuc C6000i MODEL B 7000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N 0 50 GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 4000 x 000 LASERMAK x 6000 Watt CO-Lazer GE Fanuc C6000i MODEL B 7000 ± (power monitor) Freq: 5-000Hz Duty: 0-100% 10,6 Fanuc Low Order Mode Mekanik güvenli çıkıº CO / He / N 0 50 GE Fanuc serisi 16i-LB "LCD mounted" tipi CNC ile 10,4" Renkli Ekran, 51kB parça program hafızası ve ilgili tüm lazer fonksiyonları, Ethernet 6150 x Eksen [X, Y, Z, U (X), V] Eksen [X, Y, Z, U (X), V] Eksen [X, Y, Z, U (X), V] Eksen [X, Y, Z, U (X), V] Eksen [X, Y, Z, U (X), V] Eksen [X, Y, Z, U (X), V] (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (35 sec) (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (45 sec) (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (65 sec) (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (35 sec) (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (45 sec) (Bileºke Hız) (X, Y Tek eksen hızı 10m/dk) ± 0,03 ± 0,015 (65 sec) Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK EXPERT CUT x 580 x Oksijen (0,1-6 Bar) Azot ( 0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK CAD / CAM x 5770 x Oksijen (0,1-6 Bar) Azot ( 0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK CAD / CAM x 5840 x Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK EXPERT CUT x 6710 x Oksijen (0,1-6 Bar) Azot (0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK EXPERT CUT x 700 x Oksijen (0,1-6 Bar) Azot ( 0,-5 Bar) Kuru Hava veya Azot (0,-5 Bar) Precitec HP1.5" 5 Bar 5-7,5 LANTEK CAD / CAM x 770 x

26 SAC İŞLEME MAKİNELERİ YenilikçiTeknolojiler. Ürünlerimiz LAZER SERİSİ ermaksan.com.tr/tr/lazerserisi FIBERMAK Fiber Lazer Kesim LASERMAK CO Lazer Kesim PLAZMA SERİSİ ermaksan.com.tr/tr/plazmaserisi 3 EKSEN PLAZMA Plazma Kesim 5 EKSEN PLAZMA Plazma Kesim ABKANT PRES SERİSİ ermaksan.com.tr/tr/abkantpres EVOLUTION Hibrit Abkant Pres SPEED-BEND Senkronize Abkant Pres POWER-BEND PRO 3 Eksen (R Manual) CNC Abkant Pres ECO-BEND 3 Eksen CNC Abkant Pres

27 MAKAS SERİSİ ermaksan.com.tr/tr/makasserisi CNC HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HGD Hidrolik Devirmeli Makas HGS-A Hidrolik Devirmeli Makas PANÇ PRES SERİSİ ermaksan.com.tr/tr/pançpres ETP Cnc Taret Panç Pres CPP Kombine Plazma Panç Pres RPP Döner Kafalı Panç Pres ermaksan.com.tr/tr/kombinemakas KOMBİNE MAKAS ermaksan.com.tr/tr/abkantpres AĞIR TONAJLI EKN-6 Hidrolik Köºe Kesme EKM Kombine Makas TANDEM Ağır Tonajlı Abkant Pres

28 LASERMAK Rev.0-TR. Ermaksan Makine San.Tic.A.ª. katalogda gösterilen ürünler ve teknik detaylar üzerinde haber vermeksizin değiºiklik yapma hakkına sahiptir.

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK. Lazer Kesim Makinesi CO 2

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK. Lazer Kesim Makinesi CO 2 Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi LASERMAK CO Lazer Kesim Makinesi L Yarım asrı geride bırakan Ermaksan, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Gururla dolu 49 yıllık parlak bir geçmişi

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi R YENİ Fiber Laser Kesim Makinesi Koruyucu Cam Lazer ışınlarının verebileceği zararları engellemek ve sac kesimini

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m 2 Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi. ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler. www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makinesi.

Yenilikçi Teknolojiler. www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi. EPL Plazma. Plazma Kesim Makinesi. Yenilikçi Teknolojiler. www.ermaksan.com.tr Plazma Serisi EPL Plazma Plazma Kesim Makinesi. 80.000 m 2 ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ. yenilikçi teknolojiler. Evolution II. Hibrit Abkant Pres

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ. yenilikçi teknolojiler. Evolution II. Hibrit Abkant Pres Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Abkant Pres Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. Evolution II Hibrit Abkant Pres H YARIM ASRI GERİDE BIRAKAN ERMAKSAN, GELECEĞE EMİN ADIMLARLA

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

1981 yılında yeni fabrikasına taşınmış ve sonraki yıllarda sac bükme silindiri ve genişletilmiş metal preslerini

1981 yılında yeni fabrikasına taşınmış ve sonraki yıllarda sac bükme silindiri ve genişletilmiş metal preslerini FİBER LAZER ilaser 1950 1971 1974 1981 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler ve giyotin makasların

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN,

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. 80.000 m Sektörün, Avrupadaki tek çatı altında toplanmıº en büyük üretim tesisi ERMAKSAN; 1965 yılından beri Sac ݺleme Makineleri sektörüne güçlü AR-GE si ile yön veren, 80.000

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. G - F Serileri Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım alanına

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD. Hidrolik Devirmeli Makas HGD

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD. Hidrolik Devirmeli Makas HGD Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGD Hidrolik Devirmeli Makas HGD Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 1965 den beri

Detaylı

FIBERMAK Momentum Gen-2

FIBERMAK Momentum Gen-2 Yenilikçi Teknolojiler. www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. FIBERMAK Momentum Gen-2 Yeni Nesil Fiber Lazer. F SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. www.ermaksan.com.tr

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Panç Pres Serisi. ETP Serisi. CNC Taret Panç Pres

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Panç Pres Serisi. ETP Serisi. CNC Taret Panç Pres Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Panç Pres Serisi ETP Serisi CNC Taret Panç Pres T Yarım asrı geride bırakan Ermaksan, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Gururla dolu 49 yıllık parlak bir geçmişi

Detaylı

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli Kazandıran Güç SBT SERİSİ Devirmeli Giyotin Makas Mükeel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

FIBERMAK Momentum Gen-3

FIBERMAK Momentum Gen-3 Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. FIBERMAK Momentum Gen-3 Yeni Nesil Fiber Lazer. F YARIM ASRI GERİDE BIRAKAN ERMAKSAN, GELECEĞE EMİN

Detaylı

Yeni nesil fiber lazer

Yeni nesil fiber lazer Yeni nesil fiber lazer HAKKIMIZDA Kompakt, Hızlı ve Hassas makineler üretmek için yola çıktık. Yıllar boyu edindiğimiz tecrübe ile son teknoloji ürünlerini harmanlayarak ürettik makinelerimizi. Üretimin

Detaylı

FIBERMAK Momentum Gen-3

FIBERMAK Momentum Gen-3 Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi SAC İŞLEME MAKİNELERİ yenilikçi teknolojiler. FIBERMAK Momentum Gen-3 Yeni Nesil Fiber Lazer. F YARIM ASRI GERİDE BIRAKAN ERMAKSAN, GELECEĞE EMİN

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

ABKANTPRES HİDROLİK PRES.

ABKANTPRES HİDROLİK PRES. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com ABKANTPRES HİDROLİK PRES HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

FIBERMAK Momentum Gen-3

FIBERMAK Momentum Gen-3 Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi FIBERMAK Momentum Gen-3 Yeni Nesil Fiber Lazer. F Yarım asrı geride bırakan Ermaksan, geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ermaksan ın yüksek teknolojiyle

Detaylı

ABKANTPRES HİDROLİK PRES.

ABKANTPRES HİDROLİK PRES. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com ABKANTPRES HİDROLİK PRES HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

ABKANT SERVO SERVOABKANT.

ABKANT SERVO SERVOABKANT. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com SERVOABKANT SERVO ABKANT HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji ve

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler

Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler Yeni BLS-1530 Fiber Lazer Yüksek Verimlilik Düşük Maliyetli Çözümler Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda dünyanın

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C Model Sayfa BMSO 820C 68 BMSO 810C 70 BMSO 560C 72 BMSO 460C 73 BMSO 360C 74 BMSO 325C

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı milestone in laser cutting ByVention Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı ByVention en yüksek verimlilik ve herşey dahil Sıradışı ByVention lazer kesme tezgahı, yatırımınızı,

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI ALÜMİNYUM, MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON 20 mm. KALINLIĞINDA SIK ARALIKLARLA

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER

4 TARAFLI KESME VE MARKALAMA HAREKETLENEBİLEN KONVEYÖRLER VOORTMAN V808 ROBOTLA PROFİL KESME V808 8 ekseni ile pazar lideri olan en esnek robotla plazma profil kesme sistemidir. Tezgahın yapısı ile son derece esnek robot kombinasyonu her 3 boyutlu şekli kesmesini

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

7 CNC OPERATION. 7-3 İşleme Programı. 7-3-1 İnce sac kesimine örnek,

7 CNC OPERATION. 7-3 İşleme Programı. 7-3-1 İnce sac kesimine örnek, 7 CNC OPERATION 7-3 İşleme Programı Aşağıdakiler Mazak tarafından kesime yönelik olarak tavsiye edilmiştir. İnce objelerin kesilmesi. G08 önden okuma (prior) kontrolunu G64 modunda kullanın. G08 ile otomatik

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi 2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıdadır

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS ALPMAC Makine San. ve Tic. A.Ş. Sac işleme Makineleri üretimi sektöründe uzun yıllar başarılara imza atmış sektördeki uluslararası tecrübeli ekibi ile Konya da modern üretim

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Rulman ısıtma cihazları

Rulman ısıtma cihazları Rulman ısıtma cihazları Mikro işlemci Karakter LCD Demagnetizasyon 5 kademe güç seçimi Turbo ısıtma Neden? indüksiyon ısıtıcı Rulman arızalarının %16 sından fazlası rulman montajında uygun olmayan yöntemlerin

Detaylı

Hidrolik Sistem Seçenekleri

Hidrolik Sistem Seçenekleri Hidrolik Sistem Seçenekleri PQ Çift proportional sistem Pompa Yüksek tepkimeli valf Çift proportional valf Servo otomatik basınç kontrolü Pompa Proportional valf Yüksek hassasiyetli enerji tasarruf sistemi

Detaylı

ibend HİDROLİK ABKANT PRES

ibend HİDROLİK ABKANT PRES ibend HİDROLİK ABKANT PRES 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ AÇI AYARLI GİYOTİN MAKAS. Kusursuz Kesim Mükemmel Hız

Kazandıran Güç VS SERİSİ AÇI AYARLI GİYOTİN MAKAS. Kusursuz Kesim Mükemmel Hız Kazandıran Güç VS SERİSİ AÇI AYARLI GİYOTİN MAKAS Kusursuz Kesim Mükeel Hız Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 1020C - BMSY 820C - BMSY 810C BMSY 650C - BMSY 570C - BMSY 560C BMSY 460C - BMSY 360C - BMSY 325C Model Sayfa BMSY 1020C 54 BMSY 820C 56 BMSY 810C

Detaylı

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi

KAYNAK ve KESME MAKiNELERi KAYNAK ve KESME MAKiNELERi 2016 ÜRÜN KATALOĞU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA PoWerPlus+ MMA / TIG / MIG / Plazma Serisi Makineler Inverter MMA DC Kaynak Makineleri 5-8 Tek Fazlı MIG-MAG Sinerjik Gazaltı Kaynak Makineleri

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı