P 317 Aroma Çay Makinesi / Tea Maker

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "P 317 Aroma Çay Makinesi / Tea Maker"

Transkript

1 Model No: P 317 Aroma Çay Makinesi / Tea Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 317 Aroma Çay Makinesi / Tea Maker

2 GÜVENLIK UYARILARI Bu kullanım kılavuzu, cihazınızın ilk kullanımı, güvenliği, kullanım amaçları, temizliği ve bakımı ile ilgili önemli bilgiler içermektedir. Kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve talimatlara uyun. Kullanım kılavuzunu güvenli bir yerde saklayın ve cihazınızı ödünç verdiğinizde bu kullanım kılavuzunu da cihazınızla birlikte verin. Bu cihaz, kapalı mekanlarda kullanılmak üzere ticari olmayan kullanımlar çay yapmak ve su ısıtmak için tasarlanmıştır. Bu cihaz, ev tipi kullanım için olup aşağıda verilen benzer ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmıstır: -- Dükkanlar, ofisler ve benzer çalışma ortamlarındaki mutfaklarda; -- Çiftlik evlerinde; -- Müşteriler tarafından otel, motel ve benzeri ev tipi ortamlarda; -- Yatak ve kahvaltı tipindeki ortamlarda. Cihazınızı banyoda ve açıkhavada kullanmayın. Belirtilmiş olan açıklamanın dışındaki kullanımlar, kullanım amacına uygun olmayan kullanım olarak kabul edilir. Cihazınız kullanım amacının dışında kullanıldığında ve/veya kullanımı başka bir şekilde yapıldığında, tehlikeli durumlar yaratabilir veya tehlikeye neden olabilir. Cihazınızı sadece açıklanan kullanım amacına göre kullanın. Cihazınızın üretim ve kullanım amacı dışındaki amaçlar için kullanılması sonucunda cihazınızda oluşabilecek olan hasarlar ve arızalardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. Bu tür hasarlar, sadece kullanıcı tarafından karşılanır. CİHAZI KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESI GEREKEN GÜVENLİK BILGILERİ Cihazı yalnızca tip levhası üzerindeki bilgilere göre bağlayın ve çalıştırın. Cihazı prize takmadan önce cihazınızın tip etiketi üzerinde belirtilen güç ve voltaj değerlerinin şebeke gerilimi ile uyumlu olduğundan emin olun. Cihazı sadece AC akımına ve 2 topraklı prize bağlayın. Cihaz ve kablosunu 8 yaşından küçük çocukların erişemeyeceği şekilde saklayın. Küçük çocukları cihazdan uzak tutun. Cihazınızın kablosunun tezgahtan aşağı sarkmasına izin vermeyin. Küçük çocuklar tarafından kablo aşağıya çekilebilir ve cihaz devrilerek yaralanmalara neden olabilir.

3 Bu cihazlar 8 yaş ve üstü çocuklar ve fiziksel, duyusal ya da zihinsel engeli olan ya da deneyimi ve bilgisi yetersiz olan kişiler tarafından sadece, sorumlu bir kişinin nezareti altında veya cihazın güvenli kullanımı konusunda bilgilendirilmiş olmaları ve kullanımdan kaynaklanan tehlikeleri anlamış olmaları halinde kullanılabilir. Çocukların cihazla oynaması yasaktır. Temizleme ve kullanıcı bakımı 8 yaşından büyük ve gözetim altında olmadıkça çocuklar tarafından yapılmamalıdır. Çalışma ve saklama sıcaklığı 0 C in üzerinde olmalıdır. UYARI: Boğulma tehlikesiniönlemek için ambalaj malzemelerinibebek ve çocuklardanuzak tutun. Bu ambalaj malzemelerininoyuncak olarak kullanılmasınaizin vermeyin. Cihazı kapattıktan sonra fişi her kullanımdan sonra veya hatalı çalışma durumunda prizden çekiniz. Cihazı taban ünitesini ve elektrik fişini su ya da diğer sıvılara sokmayın. Cihazı suya daldırmayın. Cihazınız sadece kendi taban ünitesi(altlık) ile birlikte kullanılabilir. Taban ünitesini temiz ve kuru tutun. Su kaynaması esnasında su ısıtıcısının ağzından fışkırabilir, kaynar suya temas etmeyin. Cihazınızın sıcak yüzeylerine temas etmeyin veya özellikle sıcak su doldururken elinizin su ısıtıcının ağzından veya kapak aralığından çıkan buharla temas etmesine izin vermeyiniz. Buhardan yanmamaya dikkat edin. UYARI: Cihazın metal gövdesi çalışırken fazla ısınabilir. Bu yüzden cihazı metal gövde sinden tutmayın veya gövdesine dokunmayın. Sapları veya tutacakları kullanın. Su kaynarken kapağını açmayın ve kapağın kapalı olduğundan emin olunuz. Cihazınızın kapağını açarken dikkatli olun, kaynar su damlaları taşabilir. Suyun seviyesi Max(En fazla) seviyesini aşmamalıdır. Su ısıtıcınıza çok fazla su koyduğunuzda kaynar sular etrafa fışkırabilir. Cihazınızın susuz çalışmasına izin vermeyin. Cihaz çay veya buhar yaparken içindeki süzgeci çıkartmayın. Bu ürün çalışma sırasında sürekli tüketici nezareti ve kontrolü gerektirmektedir.

4 Cihazınız sadece su kaynatmak/ ısıtmak içindir. Başka gıdalar kaynatmayın / ısıtmayın. Cihazınızı eğimli yüzeylerde kullanmayın. Cihazı dengeli ve düz bir yüzeye yerleştirin. Kullanmadan önce, cihazınızın fonksiyonlarını doğru bir şekilde kontrol edin. Önce, su ısıtıcıyı doldurun ve kapağını sıkıca kapatın, sonra fişe takın. Kapak sıkıca kapatılmadan asla su ısıtıcıyı kullanmayın. Elektrik kablosu zarar görmüşse, herhangi bir tehlikenin önlenmesi için, sadece üreticinin önerdiği yetkili servis tarafından değiştirilmelidir. Lütfen yetkili servis veya müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçin. Cihaz yalnızca elektrik kablosunda ve cihazın gövdesinde hiçbir hasar görünmediği takdirde kullanılmalıdır. Cihazınızı asla aşağıdaki durumlarda kullanmayın: -- Cihaz veya elektrik kablosu hasarlı ise, -- Cihaz düşürülürse, gözle görülür hasar belirtisi varsa veya düzgün çalışmazsa, -- Cihaz, elektrikli parçalar görülecek şekilde hasar görmüşse. -- Cihaz su veya diğer sıvıların içine düşmüşse. Eğer yukarıdaki durumlardan birisi tespit edilirse, hemen cihazınızın elektrik fişini prizden çekin ve yetkili servisle irtibata geçin. Hasarlı bir cihaz ya da cihazın hasarlı parçaları ciddi yaralanmalara ve yangına neden olabilir. Cihazınızda herhangi bir arıza meydana gelirse, cihazı kendiniztamir etmeye kalkışmayın. Cihazın içinde kullanıcı tarafından tamiri yapılabilecek parça yoktur. Üretici firma tarafından önerilmeyen aksesuar ilavelerinin kullanımı, yangın, elektrik şoku ya da yaralanmalar ile sonuçlanabilir. Elektrik kablosunu tehlikeye sebep olmayacak şekilde uzatın. Kabloyu, keskin kenarlar üzerinden çekmeyin, sıkıştırmayın. Sıcak ve ıslak alanlardan uzak tutun. Kablo cihazın sıcak parçalarıyla temas etmemelidir. Çay makinesinin hasar görmesini önlemek için, cihazı sıcak yüzeylere ya da ateşin yanına koymayın. Cihazınızın kablosunu prizden çıkarırken fişten tutun ve kablosundan tutarak çekmeyin / taşımayın. Islak ellerinizle fişi tutmayın. Elektriğe bağlamadan ve parçalarını takmadan önce cihazı ve tüm parçalarını kurutun.

5 Cihazı, elektrik fişine her zaman ulaşılabilecek şekilde yerleştirin. Bu cihaz harici bir zamanlayıcı veya ayrı bir uzaktan kumanda sistemiyle çalıştırılmamalıdır. Cihaz çalışma sırasında sürekli kullanıcı nezareti ve kontrolü gerektirmektedir. Bu cihaz için uzatma kablosu kullanmayın. Ürünün sıcak parçalarına dokunmaktan kaçının. Cihazı kaldırmadan önce soğumasını bekleyin. Su ısıtıcısı altlığından kaldırmadan önce su ısıtıcısının devresinin kesilmesini sağlayın. Su dökme işlemine başlamadan önce cihazınızı taban ünitesinden kaldırın. TEMİZLİK VE BAKIM YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN GÜVENLİK BİLGİLERİ Cihazı Temizlik ve Bakım bölümünde anlatıldığı gibi düzenli bir şekilde temizleyin. Cihazın temizlik ve bakımına başlamadan önce ve parçalarını monte etmeden önce mutlaka cihazın fişini prizden çekin ve soğumasını bekleyin. Yangın riski, elektrik çarpması ve kisisel yaralanmalardan korunmak için, kablo, fiş ya da taban ünitesini su veya diğer sıvıların içine sokmayın. Elektrik çarpmasını önlemek için cihazınızı suyla temizlemeyin, cihazınızı temizlemek için yumuşak bir bez kullanın. Cihazın temizlenmesi sırasında aşındırıcı temizlik maddeleri kullanmayın. Nemli bez ile cihazın gövdesini silebilirsiniz, sonra kuru bir bezle parlatabilirsiniz. UYARI: Cihazınızın yüzeyini sildiğiniz bezi iyice kuruttuğunuzdan emin olun, cihazınızın elektrikli parçalarının içine su girmesi cihazınızda ciddi hasarlara sebep olacaktır. Temizlik sırasında kesici, delici, sivri uçlu vb zarar verici araçlar kullanmayın.

6 GENEL GÖRÜNÜM Kapak 2. Demlik Tutma Sapı 3. Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesi 4. Su Isıtıcı Tutma Sapı 5. Açma/Kapama Düğmesi 6. Kaynama Modu Göstergesi 7. Sıcak Tutma Modu Göstergesi 8. Taban 9. Su Isıtıcı 10. Demlik

7 KULLANMADAN ÖNCE Dış yüzeyini nemli bir bezle silin. İlk kullanımdan önce Çay Makinenizin içini su ile yıkayınız. Su ısıtıcısı içinde 2-3 kez su kaynatınız ve her defasında suyu değiştiriniz. Isıttığınız suyu kullanmayın, bu şekilde su ısıtıcının içindeki toz ve imalat sürecinden kalan artıklar temizlenecektir. Bu işlemi yaparken suyun maksimum seviyede oldugundan emin olunuz. Her kaynamadan sonra sıcak suyu boşaltıp cihazınızı soguk su ile durulayınız. KULLANIMI Su Isıtma Çay makinenizi su ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz. Çaydanlığınızdan demliği alırken, tabanını oturduğu yüzeyden sıyırarak çekiniz. Bu şekilde tabanda birikmis olan damlacıklar cihazınızın içine dökülecektir. Aksi halde demliğin altında buharlaşan su damlacağı üzerinize damlayabilir. Cihazınıza her zaman maksimum seviyesini geçmeyecek şekilde su doldurunuz. Cihazın elektrik kablosunu topraklı prize bağlayın. Açma/Kapama Düğmesine basıp, Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesini kaynama moduna alın. Kaynama modu göstergesi ışığı(kırmızı) yanacaktır. Su kaynadığında Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesi otomatik olarak konum değiştirerek sıcak tutma moduna geçecektir. Sıcak tutma modunda yeşil ışık yanacaktır. Sıcak tutma özelliği sayesinde mutfakta ihtiyacınız olduğunda sıcak su hazır olacaktır. Isıtıcıya su ilave edildiğinde kaynamanın kısa sürede gerçekleşmesi için Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesini kaynama moduna alınmalıdır. Su kaynadığında Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesi otomatik olarak konum değiştirmesi için su ıstıcı üzerinde mutlaka demlik olmalıdır. Aksi halde sürekli kaynama modunda kalır.

8 Çay yapma Su ısıtıcınıza demlemek istediğiniz çay miktarını gözönüne alarak su koyun. Demliğin kapağını açarak süzgeçi(ürünle birlikte verilir.) çıkartın. Süzgeçe yeteri kadar çay koyup üzerinden hafif bir miktarda soğuk su geçirin. Süzgeçi demliğe yerleştirin. Demliği su ısıtıcı üzerine yerleştirin. Açma/Kapama Düğmesine basıp, Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesini kaynama moduna alın. Kaynama modu göstergesi ışığı(kırmızı) yanacaktır. Su kaynadığında Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesi otomatik olarak konum değiştirerek sıcak tutma moduna geçecektir. Sıcak tutma modunda yeşil ışık yanacaktır. Çayı kaynamış su ile demleyip tekrar su ısıtıcı üzerine yerleştirin. Gerekli ise su ısıtıcınıza tekrar su ilave edin. Eğer su ilave ettiyseniz, Sıcak Tutma/Kaynatma Düğmesini kaynama moduna alın. Boş Çalıştırma Koruması Su ısıtıcı içinde su olduğu sürece çalıştırılmalıdır ancak farkında olmadan su ısıtıcı içinde su yokken çalıştırdığınızda, cihazınız otomatik olarak kapanacaktır. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda su ısıtıcısını tabandan alın, 5-10 dakika soğuması için bekleyin. Ardından suyla doldurup açın, su ısıtıcısı normal modda çalışacaktır. Temizlik ve Bakım Güvenlik bilgileri başlığı altında anlatıldığı üzere cihazın temizlik ve bakımına başlamadan önce mutlaka cihazın Açma/Kapama Düğmesinden kapattıktan sonra fişini prizden çekin vesoğumasını bekleyin. Aşındırıcı temizlik maddeleri kullanmaktan kaçının. Zorlu lekeleri çıkarmak için sabun kullanılabilir. Cihazı suya daldırmayın. Bulaşık makinesinde yıkamayın. Elektrik çarpmasını önlemek için cihazınızı suyla temizlemeyin, cihazınızı temizlemek için yumuşak ve nemli bir bez kullanın. Kireç çözme Yılda en az iki kez su ısıtıcının içindeki kireci düzenli bir şekilde aşağıda açıklandığı şekilde temizleyin. Su ısıtıcıya en fazla MAX seviyesine kadar kireçli yerleri örtecek şekilde mutfak sirkesi doldurun ve kaynatın. Cihazı kapatın ( veya elektrik fişini prizden çıkarın). Su ısıtıcının içindeki sirkeyi bir gece bekletin. Sirkeyi ertesi sabah dökün.

9 MAX işaretine kadar temiz suyla doldurun ve yeniden kaynatın. İçinde kalmış olabilecek kireç artıklarını ve sirkeyi temizlemek için kaynatılan bu suyu da dökün. Su ısıtıcının içini temiz suyla durulayın. Sirke kokusu çıkıncaya kadar bu işlemi tekrar edin. Saklanması Su ısıtıcısını saklamadan önce cihazın fişini çekin, suyu dökün ve cihazın tamamen soğumasına izin verin. Elektrik kablosunu kablo saklama bölmesine sabitleyin. Su ısıtıcısını çocuklardan uzak, kuru ve soğuk bir yerde tutun. Sorun Giderme Cihazınızda normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde, aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda sorunu çözmeye çalışabilirsiniz. Cihazınız hala normal çalışmasına devam etmiyorsa Vestel İletişim Merkezi veya size en yakın Vestel Yetkili Servisi ile irtibata geçiniz. SORUN Cihaz çalışmıyor. SEBEBİ Prize uygun şekilde takılmamış Prizde elektrik yok. Açma/Kapama Düğmesine basılmamış. ÇÖZÜM Sıkıca prize takın. Sigorta veya şalteri kontrol edin. Açma/kapama düğmesine basın. Su kaynatmıyor. Sürekli kaynatıyor. Açma/kapama düğmesi açık durumda değil. Su ısıtıcısının üzerine demlik tam olarak oturmamış. Düğmeyi açık konuma alın. Demliğin tam olarak su ısıtıcısı üzerine oturduğundan emin olun. Suyu geç ısıtıyor. Su ısıtıcı tabanında aşırı kireç birikmiş. Sıcak Tutma/Kayntma Düğmesini kaynama moduna alınmamış. Temizlik ve Bakım bakım bölümünde önerildiği şekilde kireci temizleyin. Açma/Kapama Düğmesİ açık konumunda iken Sıcak Tutma/ Kaynatma Düğmesini kaynama moduna alın.

10 SAFETY IS IMPORTANT To ensure your safety and the safety of others, please ensure you read the Safety Instructions before you operate this product. Keep this information in a safe place for future reference. When using an electric appliance, basic precautions should always be followed, including the following: To reduce the risk of fire, electric shock, or injury: The device is only authorized for private, domestic use only. Using it for any the purposes will harm the device. Before using the device, check that local mains voltage coincides with the voltage of the mains adapter. The devices is not a toy, therefore please be particularly careful when children are around. Check the device and connections regularly for visible damage. The device must not be used if the housing is damaged or other damage is present. In case of a damaged or other damage is present. In case of a damage please contact with uthorized King Service. IMPORTANT SAFEGUARDS When use electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following; Before operating this appliance, please read the instruction manual first. Before ooerating your appliance, make sure the power rating of your appliance does in fact match that of your electrical system. Your device is for husehold use only, Do not use outdoors for commercial or industrial purposes. Keep your appliances away from and out of reach of the children. Plug your device to a grounded socket without fail. To prevent harming your appliance do not use extension cords that supply insufficent current. When using extension cords, make sure to use grounded socket. Do not place tea maker over or near direct heatsources such as stove, heating oven, etc. Ensure that the appliance is placed on a firm and flat surface. Do no put it on the edge of a table or bench. The least blowor knock may overturn it. Do not forget that it may be full of hot water. Avoid actions that may harm or damage the cord or plug of your device. Do not carry your appliance by holding from the cord. To unplug the tea maker, hold the plug and never pull by the cord

11 Never interfere with your appliance except for the purposes of cleaning and maintenance. Do not operate any appliance malfunctios or has been damaged in any manner, such as by dropping down, etc. Do not attempt to repair it by yourself. Call immediately an authorized King Service. Always hold your appliance by its handle, since its other surfaces may be hot. Unplug from outlet when not in use and before cleaning. Allow it to cool doen before cleaining the appliance. Use tea maker with its power base unit only. Do not place it on those nits belonging to any other appliance. Avoid contact with steam to be ejected from spout when the water is boilingi and do not let children use the appliance. The main switch must be in the position 0 when the kettle is empty or when not in use. When boiling / keep warm switched on, there should be the teapot or teapot / kettle lid placed on the kettle. Otherwise energy saying function will be delayed. The water should be added in to the kettle between maximum and minimum levels. These levels were marked in the kettle. If the water level exceeds then the water will flow. Make sure the water level reduces in the kettle, please add some more water. Never immerse the kettle and power base unit in water or other liquids, nor wash in a dishwasher, nor use in bathroom or any other places with a high rate of moisture. When filling with water remove the appliance from its power unit base. Never put anything into the kettle other than water. Never leave the power base unit and electrical connection ends of yoyr device in a damp state. If wetted, unplug before having it dried completely. This appliance is not intended for use by persons(including children) with reduced physical, sensory or mental capalities, or lack of experience or knowledge, unless they have given supervision or instruction concerning use of the appliance by a person responsible for their safety. Children should be supervised to ensure that they do not play with the appliance. Your tea maker is a very practical appliance designed to steep clasical tea. You can also use this appliance as a kettle.

12 Teapot spout 2. Teapot lid 3. Kettle 4. Indication light 5. Keep warm switch 6. Kettle handle 7. Main switch 8. Power base 9. Teapot handle 10. Kettle spout

13 WARNING Do not turn the switch on when the kettle is empty or the water level is below the water level is below the minimum level. The switch must be turned off when the water contained in the kettle is completely finished. NOTE Please read all instructions and safety guards carefully. Please keep this instruction manual for further usage. Unpacking and first use Unpack the device and check the content of the packaging for completeness. Should you note any damage incurred during transit, please contact your dealer immediately. WARNING Never use a defective appliance. NOTICE Keep the packing for storage and future transports. USAGE Energy saving: This is a very practical appliance for steering the tea. When starts operating, it boils the water in a short time and autpmatically reduces the energy wastage to about %90 and keeps the water warm. In this case, the appliance boils the water in min level and prevents overmuch evapotaion, keeps the tea warm in the teapot, keeps energy safe. When adding the water into the kettle, for boiling the water quickly boiling/keep warm switch (5) must be ON. After the water boils the heating becomes to min level and keeps the water warm. In other meaning, after adding some water in to the kettle, switch boiling / keep warm switch and main switch and main switch ON position, after the tea service over, you need to switch OFF onşy the main switch (5). After you pushed the keep warm / boiling switch; the appliance automativally keeps the water and tea warm. Please fo not switch ON the main switch (5) without any water in the kettle or if the water is under min level. IF there is no water left in the kettle, please turn off the main switch. In this kind of situations, for the security reasons the appliance is protected by 2 pcs of thermostat.

14 This appliance is also can be used as a kettle. In this case, the top part of the appliance can be covered by a teapot cover. Because being in energy safe mode, the kettle keeps the warm safe and helps you to find warm water in every period. Preparing tea: Plug the appliance in to the wall socket. When not using the appliance, please make sure that you swiched OFF the main switch. Pour the water between min and max levels depending to the tea quantity that you want to steer. Place the kettle on the power base. Open the teapot lid, replace the tea filter. Put some tea in to the filter and pour some water on the tea and then place the filter into the teapot. Slide the main switch yo (I) and boiling / keep warm switch to ON position. The red pilot light on the handle turns ON and the water starts to heat. Depending to the water quntity, water starts to heat. Depending to the water quantity, water start boiling 3-10 minutes time and boiling / keep warm switch goes on OFF position and starts to keep the water and tea warm After that, the red light turns OFF and the green light turns ON. You could steer the tea with boiled water and then place the teapot top of the kettle. If neccessary, you could add some water in to the kettle. If neccessary, you could add some water in to the kettle. If you add some more water, you need to switch ON the boiling / keep warm switch. Heating water: This appliance is also used as kettle. Pour some water in to the kettle and place it on to the power base and then is covered by the kettle / teapot lid. Push the main switch and boiling / keep warm switch. After the appliance boils the water quickly, is starts to keep warm the water. If you add some more water, you need to slice the boiling / keep warm switch to ( ON ) position. CLEANING AND MAINTENANCE OF THE APPLIANCE After you steer the tea or boil the water, you should switch the main switch OFF. You could clean the teapot and filter by hand or in the dishwasher. Empty the water inside of the kettle and then clean with dry or damp cloth. Never try to clean the kettle under running water. In a period of time, there might be some scaleaccurs on the heating element and this reduces the the performmance of your appliance. In this case, after boiling some water; you need to switch the main boiling / keep warm switch OFF. After that boil the water with some vinegar in max capacity water level, then pour the water. If the scale is not cleaned well, you need to do this continuously. But you need to make sure that you clean inside of the kettle well in every descale step.

15 PROBLEMS The appliance does not boil the water POSSIBLE REASONS The heating element, boiling / keep warm switch, main switch or energy transmission connectors might be broken. Boiling / keep warm switch and main switch is not ON positon. If there is no water in the kettle, the safety thermostat starts to operate and does not allow appliance to operate. SOLUTIONS Contact to an authorized King service. Boiling / keep warm switch and main switch should be ON position. Allow the appliance to get cool or pour some cold water into the kettle for making it cool. It boils continuously The lid or the teapot might not be placed on to the appliance. Boiling / keeping warm switch is broken. Place the teapot lid and the teapot on the appliance Contact to an authorized King service. It boils lately There might be some scale accumulatedon the heating element of kettle Boiling / keep warm switch is not on boiling position Descale the appliance depending to the instruction manual When the main switch is ON position, also slide boiling / keep warm switch to boiling position ON-OFF Switch does not ark There might be some scale accumulated on the heating element of kettle. Descale the appliance depending to the instruction manual

16 مهملا ةمالسلا ةءارق نم دكأت كلضف نم,نيرخآلا ةمالسو كتمالس نامضل هذه عضن.جتنملا اذه ليغشت لبق ةمالسلا تاميلعت دنع.لبقتسملا يف اهيلإ عوجرلل نمآ ناكم يف تامولعملا نأ بجي ةيساسألا تاطايتحالا ةيئابرهكلا ةزهجألا مادختسا رطاخم نم دحلل:يلي ام كلذ يف امب,ةعبتملا امئاد نوكت :ةباصإلا وأ ةيئابرهكلا تامدصلا وأ قيرحلا.طقف يلزنملا مادختسا,ةصاخلا دمتعملا ديحولا زاهجلا.زاهجلا رضت ضارغأ يأل اهمادختسا يئابرهكلا رايتلا ةيلحملا ققحت زاهجلا مادختسا لبق.لوحملا نم يئابرهكلا دهجلا عم نمازتي يئابرهكلا رايتلا لكشب رذحلا يخوت ىجري كلذل,ةبعل تسيل ةزهجألا.اهلوح لافطألا دنع صاخ ال زاهجلا.رهاظ ررض ماظتناب تالاصتا و زاهجلا صحف ريغ ىرخأ رارضأ وأ فلت نكسلا ناك اذإ مدختسي نأ بجي يف.ةدوجوم ريغ ىرخأ رارضأ وأ فلت ةلاح يف.ةدوجوم دنعةمهم تانامض.ةمدخلا كلملا عم لاصتالا ءاجرلا فلتةلاح ةيساسألا ةمالسلا تاطايتحا,ةيئابرهكلا ةزهجألا مادختسا لبق ;يلي ام كلذ يف امب,ةعبتملا امئاد نوكت نأ بجي.ىلوألا تاميلعتلا بيتك ةءارق ىجري,ةزهجألا هذه ليغشت زاهجلا يف تيوصتلا ةوق نم دكأت,صاخلا زاهجلا لبق يف كب صاخلا عم قباطتي ال عقاولا يف صاخلا.يئابرهكلاماظنلا مادختسالل سيلو طقف مادختساوه كب صاخلا زاهجلا.ةيعانصلا ضارغألا وأ ةيراجتلا قلطلا ءاوهلايف.لافطألا لوانتم نع اديعب ةزهجألا ىلع ظفاح عنمل.لشفت نأ نود ذخأم ضرالا ىلإ زاهجلا ليصوتب ضرعلا نأ كالسأ ديدمت مدختست ال صاخلا زاهجلا ءاذيإ مادختسا نم دكأت,ديدمتلا كالسأ مادختسا دنع.يلاحلا.سبقملا ضرالا ةئفدت دقوم لثم ةرشابم برقلاب وأ ىلع ياشلا عضت ال.خلا,نرفلا حطسو ةكرش ىلع عضوت يتلا ةزهجألا لك نأ نم دكأتلا.ءالدبلا دعاقم ىلع وأ ةلواطلا ةفاح ىلع اهعضوو ال.وتسم ءاملا نم الماك نوكي دق هنأ ىسنن ال.بلق دق قدت لقألا.نخاسلا ليصوت وأ لبحلا فلت وأ رضت دق يتلا لامعألا بنجت نم دقع لالخ صاخلا زاهجلا لمحت ال.كب صاخلا زاهجلا قيرط نع بحس ادبأ تانوكملا دقع ياشلا ليصوتل.لبحلا لبحلا

17 ال.ةنايصلاو فيظنتلا ضارغأل الإ ةزهجألا عم لخادتت ال " لثم لكش يأ يف فلتلل تضرعت وأ زاهج يأ لمعت لبق نم كلذ حالصإ لواحت ال.خلا,لفسأ ىلإ طاقسإ.ةمدخلا كلملا نذأ اروف لاصتالا.كسفن حطسألا نأل ارظن,ضبقم هب صاخلا زاهجلا يف لمحي امئاد.ةنخاس نوكت دق ىرخألا.فيظنتلا لبق و مادختسالا مدع دنع جرخملا نم لصفا.ةزهجألا لبق دربتل حامسلا كلت ىلع هعضت ال.طقف ةدحو اهتطلس عم ياشلا مادختسا.زاهج يأ ىلإ ءامتنالا يف ةعمش هايملا روبنص نم درط نأ ىلإ راخبلا عم لاصتالا بنجت.ةزهجألا مادختسا يف لافطألا عدت ال و متي امدنع امدنع "0" فقوم يف نوكت نأ بجي ةيسيئرلا لوحتلا.مادختسالا مدع دنع وأ ةغراف ةيالغ قيربإ كانه نوكي نأ بجي,ليغشت ةئفدت / نايلغ دنع الإو.ةيالغ ىلع عضوي ءاطغ ةيالغ / ياشلا قيربإ وأ ياشلا.ليجأت متيس ةفيظو الئاق ةقاطلا دحلاو ىصقألا دحلا نيب ةيالغ ىلإ فاضت نأ بجي ءاملا ةمالع عضو مت يتلا تايوتسملا هذه.تايوتسملا نم ىندألا قفدتت فوس مث زواجتي هايملا ىوتسم ناك اذإ.ةيالغ يف ىجري ةيالغ يف للقي هايملا ىوتسم نم دكأتلا.هايملا.ءاملا نم ديزملا ةفاضإ,ىرخألا لئاوسلا وأ ءاملا يف ةدعاق ةدحو ةوق ةيالغ جزت مل وأ مامحلا يف همادختسا الو,نوحصلا ةلاسغ يف لسغت امك.ةبوطرلا ةبسن عافترا عم ىرخأ نكامأ يأ يف.ةدعاقلا ةقاطلا ةدحو نم زاهجلا ةلازإ يف ءاملا عم ءلم دنع.هايملا نم ىرخألا قيربإلا يف ءيش يأ عضت ال ةيئابرهكلا لاصتالا ةدحو ةدعاق يف ةطلسلا كرتت ال لبق لصفا,ةللبملا اذإ.ةلودلا ةبطر زاهجلا yoyr نم يهتني.امامت تفج اهل دوجو امب)صاخشألا لبق نم مادختسالل صصخم ريغ زاهجلا اذه, ةيلقعلا وأ ةيسحلا ةيداملا ضافخنا عم (لافطألا كلذ يف تاميلعت وأ فارشإلا تطعأ اهنأ الإ,ةفرعملا وأ ةربخلا ةلق وأ.مهتمالس نع لوؤسم صخش لبق نم زاهجلا مادختسا نأشب ال اهنأ نم دكأتلل فارشإ تحت نوكت نأ بجي لافطألا.زاهجلا عم بعلت.ياشلا داح ةممصملا ةزهجألا ادج يلمع وه ياشلا.ةيالغ لثم زاهجلا اذه مادختسا اضيأ كنكمي

18 ةيالغ عم لماعتلا.6 ةيسيئرلا لوحتلا.7 ةطلسلا ةدعاق.8 ياشلا قيربإ ضبقم.9 روبنص ةيالغ.10 روبنص ياشلا قيربإ.1 ياشلا قيربإ ءاطغ.2 ةيالغ.3 نايب ءوض.4 ليدبتلا ةئفدتلل.5

19 ريذحت لقأ ءاملا ىوتسم وأ ةغراف ةيالغ امدنع ليدبتلا لوحتت ال بجي ليدبتلا.ىندألا دحلا ىوتسم نم لقأ ءاملا ىوتسم نم ءاهتنالا متي ةيالغ يف ةدراولا امدنع هايملا فاقيإ متي نأ.امامت ةظحالم ىجري.ةيانعب سارح ةمالسلا تاميلعت عيمج ةءارق ىجري.مادختسالا نم ديزمل تاميلعتلا ليلد اذه عضن نأ مادختسا لوأ غيرفت.اهلامتكا نم دكأتلل ةوبعلا تايوتحم صحفو زاهجلا كف ىلع لاصتالا ىجري لقنلا ءانثأ عقي ررض يأ ةظحالم بجي.روفلا ىلع كب صاخلا ليكولا ريذحت.ةزهجألا يف للخ يأ مدختست ال و نيزخت لجأ نم ةئبعتلا ىلع ظافحلاراعشإ.لقنلالبقتسم مادختسالا امدنع.ياشلا هيجوت يلمكتل ادج يلمع وه اذه :ةقاطلا ريفوت نم للقي ريصق تقو يف ءاملا يلغي وه,ليغشتلا أدبي يف.ئفادلا ءاملاب ظفتحي و %90 يلاوح ىلإ ةقاطلا رادهإ, عنمي ىوتسملا ةقيقد يف ءاملا يلغي ةزهجألا ةلاحلا هذه.ةنمآ ةقاط يقبي,ياشلا قيربإ يف ةئفادلا ياشلا يقبي ةعرسب ءاملا يلغل,قيربإلا يف ءاملا ةفاضإ دنع نأ دعب.هيلع نوكت نأ بجي (5) ليدبتلا ةئفدتلل/نايلغ ظفتحي ىوتسم ىلع ةقيقد حبصي ةئفدتلا ءاملا يلغي ءاملا ضعب ةفاضإ دعب,ىنعم نم اهريغ يف.ئفادلا ءاملاب ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا ليدبتلا ةيالغ يف ةمدخ دعب فقوم يف ةيسيئرلا لوحتلا حاتفم ةيسيئرلا.(5) ةيسيئرلا لوحتلا فاقيإ ىلإ جاتحت,رثكأ ياشلا يقبي زاهجلا ليدبتلا نايلغلا / ةئفدتلل تنأ عفد دعب.ئفادلا ياشلا و ءاملا يف ءام يأ نود (5) ةيسيئرلا لوحتلا ىلع ليدبت ا ىجري ءام ال كانه ناك اذإ.ةقيقد ىوتسم تحت ءاملا ناك اذإ وأ ةيالغ حاتفملا ليغشت فاقيإ ىجري,ةيالغ يف راسيلا زاهجلا ةينمأ بابسأ نع تالاحلا نم عونلا اذه يف.يسيئرلا.ةرارحلا نم ىصخش رتويبمك زاهج 2 لبق نم يمحم

20 هذه يف.ةيالغ يف اضيأ مدختست نأ نكمي زاهجلا اذه قيربإ ءاطغ اهيطغي نأ نكمي زاهجلا نم يولعلا ءزجلا,ةلاحلا ىقبي ةيالغ,نمآلا عضولا ةقاط يف يرجي هنأل.ياشلا ةئفادلا هايملا ىلع روثعلا ىلع كدعاسي نمآلا ئفادلا.ةرتف لكيف دنع.طئاحلا سبقم يف زاهجلا تانوكملا :ياشلا دادعإ يف لقأ نم دكأت كلضف نم,ةزهجألا مادختسا مدع.ةيسيئرلالوحتلا يذلا ياشلا ةيمك ىلع ادامتعا تايوتسملا نيب ءاملا بص ءاطغ حتف.ةطلسلا ةدعاق ىلع ةيالغ ناكم.هيجوت ديرت ياشلا ضعب عضول.حشرم ياشلا لادبتسا ياشلا قيربإ حشرم عضو مث ياشلا ىلع ءاملا ضعب بص ةيفصت يف و (انأ) وي ليدبتلا ةيسيئرلا ةحيرشلا.ياشلا قيربإ يف رمحألا.ليغشتلا عضو ىلإ ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا أدبي ءاملا ىلع تافطعنملا عم لماعتلا ىلع ءوضلا رايطلا ىلع ادامتعا.ةرارحلا أدبي ءاملا هايملا ىلع ادامتعا.ةرارحلا قئاقد 3-10 نايلغلا يف أدبي ءاملا,ءاملا نم ةيفاك ةيمك فقوم لقأ ىلع بهذي ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا تقو كلذ دعب ئفادلا ياشلا و ءاملا ىلع ظافحلا يف أدبيو نكمي له.لوحتي رضخألا ءوضلا ئفطني رمحألا ءوضلا ىلعأ ياشلا قيربإ عضو مث يلغملا ءاملا عم ياشلا هيجوت يف ءاملا ضعب ةفاضإ نكمي له,هرورضلا اذإ.ةيالغ نم.ةيالغ يف ءاملا ضعب ةفاضإ نكمي له,هرورضلا اذإ.ةيالغ ليدبتلا ىلإ جاتحت,رثكأ ءاملا ضعب ةفاضإب تمق اذإ.ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا ىلع بص.ةيالغ لثم اضيأ مدختسي زاهجلا اذه :هايملا نيخست مث ةطلسلا ةدعاق ىلع هعضوو ةيالغ يف ءاملا ضعب لوحتلا عفد.ياشلا قيربإ ءاطغ / ةيالغ اهيطغت يلغي ةزهجأ دعب.ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا ةيسيئرلا ضعب ةفاضإب تمق اذإ.ءاملا ةئفدتلل أدبيو,ةعرسب ءاملا لوحتلا ةئفدتلل / يلغملا ةحيرش ىلإ جاتحت,رثكأ ءاملا زاهجلا ةنايص و فيظنت.عضوم ) ىلع ( ىلإ نأ بجي,ءاملا يلغ وأ ياشلا هيجوت دعب ياشلا قيربا فيظنت نكمي له.فاقيإ ةيسيئرلالوحتلا لخاد هايملا غارفإ.نوحصلا ةلاسغ يف وأ ديلاب ةيفصت و لواحت ال.ةللبم شامق ةعطق وأ ةفاج ةفيظن مث ةيالغلا.ةيراجلاهايملا تحت ةيالغ فيظنت

21 رصنع ىلع ضعب كانه نوكي دق,نمزلا نم ةرتف يف,ةلاحلا هذه يف.صاخلا زاهجلا نم نم للقي اذه و نيخستلا ةيسيئرلا ليدبتلا ىلإ جاتحت ءاملا ضعب نايلغلا دعب ليلقلا عم ءاملا يلغي نأ دعب.فاقيإ ةئفدتلل / نايلغلا سايقملا ناك اذإ.ءاملا بص مث,ءاملا ىوتسم سكام لخلا نم لكشب كلذب مايقلا ىلإ جاتحت,اديج هفيظنت مدع وه اديج ةيالغ لخاد فيظنت نم دكأت ىلإ جاتحت نكلو.رمتسم.ةوطخلا لك يف لولحلا نذأ لاصتالا.ةمدخلا كلملا ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا ليدبت ةيسيئرلا نوكت نأ يغبني.فقوملا ىلع نكمم بابسألا / نايلغ,نيخستلا رصنع ا لوحتلا حاتفم ةئفدتلل ةيسيئر ةقاطلا لقن وأ.ةروسكم نوكت دق طباورلا ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا ىلع سيل ليدبتلا ةيسيئرلا لكاشم زاهجلا ءاملا يلغي ال دراب لوصولل زاهجلا حمسي يف درابلا ءاملا ضعب بص وأ.دراب ناك امم ةيالغ ةيالغ يف ءام ال نم كانه ناك اذإ أدبي ةرارحلا ةمالس حمست ال و لمعت.ليغشتلا زاهج ءاطغلا ياشلا قيربإ عض زاهجلا ىلع ياشلا قيربإ نذأ لاصتالا.ةمدخلا كلملا ال دق ياشلا قيربإ وأ ءاطغ.ةزهجألا ىلع عضوت ليدبتلا ةراحلا ظفح / نايلغلا.ةروسكم يلغي وه رارمتساب ادامتعا زاهجلا تاميلعتلا ليلد يف ةيسيئرلا لوحتلا دنع ا ةحيرشلا اضيأ فقوملا ىلإ لوحتلا ةئفدتل / نايلغل فقوم نايلغلا سايقم ضعب كانه نوكت دق ةئفدتلا ةيالغ نم رصنع ليدبتلا ةئفدتلل / نايلغلا فقوم نايلغلا ىلع سيل يف يلغي وه ةريخألا ةنوآلا زاهجلا تاميلعتلا ىلإ ادانتسا كلذو ليلد سايقم ضعب كانه نوكت دق ةئفدتلا ىلع ةمكارتملا.ةيالغ نم رصنع توبات ال

22 SATIŞ SONRASI SERVİS Cihazda bir arıza olması halinde King Yetkili Servisi ne başvurmadan önce aşağıdaki kontrolleri yapınız. 1- Fiş prize doğru olarak takılmış mı? 2- Evin elektrik tesisatında bir problem var mı? 3- Kullanım talimatları doğru olarak uygulanmış mı? Eğer arıza halen giderilmediyse size en yakın King Yetkili Servisi ne müracaat ediniz. Bu cihazla ilgili tüm yedek parçalar kılavuz kitapçığında sunulan King Yetkili Servisi nden temin edilebilir. Bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen bizi arayınız. DİKKAT: Cihazı yere düşürmemeye dikkat ediniz. Kullanım esnasında cihazı düşürürseniz ilk olarak fişini prizden çekiniz. Düşme esnasında cihazın parçaları kırılabilir ve cihaz hasar görebilir. Bu durumda cihazı kullanmadan önce King Yetkili Servisi ne tetkik ettiriniz. TAŞIMA VE NAKLİYE Cihazın naklini kendi orjinal kutusu ve bölmeleri ile veya cihazın etrafını koruyacak yumuşak bir bezle sararak yapmak gerekir. Yanlış ambalajlama esnasında plastik parçalar kırılabilir, elektrik aksamı zarar görebilir. NOT: ÜRÜNÜN MÜŞTERİYE İNTİKALİNDEN SONRA YÜKLEME, BOŞALTMA VE TAŞIMA SIRASINDA OLUŞAN ARIZALAR VE HASARLAR GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZ. UYARI: Bu cihazla ilgili her türlü tamir ve onarım yalnız King Yetkili Servisleri tarafından yapılır. Yetkili Servislerimiz dışındaki kişilerce yapılan herhangi bir tamir ve onarımı girişimi tüketici haklarının tamamen ortadan kalkmasına neden olacaktır. Bu cihazla ilgili tüm yedek parçalar yalnız bu kılavuz kitapçığında sunulan King Yetkili Servisleri nden temin edilmek zorundadır. King Servislerinden temin edilmemiş King harici yedek parçalar ile yapılan tamiratlardan şirketimiz sorumlu değildir. Bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen bizi arayınız. Çevre: Cihazınızı kullanmak istemediğiniz zaman veya ömrü tükendiğinde diğer çöplerle birlikte atmayınız. Tekrar dönüşüm için cihazları toplayanlara veriniz. Böylece çevreye saygı göstermiş olursunuz.

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

THALES. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instructions Manual Tea Maker

THALES. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instructions Manual Tea Maker THALES TR GB Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi Instructions Manual Tea Maker İÇİNDEKİLER TR Genel...4 Kullanma talimatları hakkında bilgi...4 Sorumluluk...4 Kullanma talimatları hakkında uyarılar...4 Güvenlik...5

Detaylı

TEATIME. Teamaker Çay makinası. Instruction Manual Kullan m K lavuzu

TEATIME. Teamaker Çay makinası. Instruction Manual Kullan m K lavuzu TEATIME Teamaker Çay makinası Instruction Manual Kullan m K lavuzu Girifl Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir Teatime Çay Yapma Makinesi ni sat n alm fl oldu unuz için teflekkür

Detaylı

TEMPER. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instructions Manual Tea Maker

TEMPER. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instructions Manual Tea Maker TEMPER TR EN Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi Instructions Manual Tea Maker İÇİNDEKİLER TR Genel...4 Kullanma talimatları hakkında bilgi...4 Sorumluluk...4 Kullanma talimatları hakkında uyarılar...4 Güvenlik...5

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Kapak Açma Düğmesi Kapak Filtre Su Göstergesi Gövde Gösterge Işığı Açma/Kapatma düğmesi Alt tabla EMSAN marka Kettle ı tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

1650 W ÇAYCI KLASİK KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K

1650 W ÇAYCI KLASİK KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K ÇAYCI KLASİK AR 3006 ÇAY MAKİNESİ AR 3006 TEA MAKER AR 3006 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W PASLANMAZ ÇELİK PASLANMAZ ÇELİK İ Ç A Y F İ LT R E S ÇİFT

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Güvenliğiniz İçin. Dikkat:

Güvenliğiniz İçin. Dikkat: Dikkat: Güvenliğiniz için, lütfen bu cihazı kullanmadan önce aşağıda açıklanan kullanım talimatlarının tümünü okuyun. Bu kullanım kılavuzu cihazınızın bir parçasıdır. Bu kullanım kılavuzunu gelecekte başvurmak

Detaylı

Bu kullanım kılavuzunu her zaman cihazınızla birlikte muhafaza edin.

Bu kullanım kılavuzunu her zaman cihazınızla birlikte muhafaza edin. Sayın Kullanıcımız, Semaver cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz faydalanmak

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

1650 W ÇAYCI KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG I LT E R E D E L S TA H LT E E F

1650 W ÇAYCI KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG I LT E R E D E L S TA H LT E E F ÇAYCI AR 3002 ÇAY MAKİNESİ AR 3002 TEA MAKER AR 3002 ELEKTRISCHE T E E K A N N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK ÇAY FİLTRESİ STAINLESS STEEL TEA FILTER E D E L

Detaylı

K 031 Glam Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer

K 031 Glam Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer Model No: K 031 Glam Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 031 Glam Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer INSTRUCTION Please read this instruction manual carefully before

Detaylı

KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi

KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi Model No: K 41 Kahvematik Türk Kahve Makinesi Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 41 KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi MAIN PARTS 1. 2. 3. 4. 5. Handle Main Body Base Switch Lamp IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS

Detaylı

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over Model No K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Oven Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over MAIN PART 5 4 6 3 7 2 1 1 Door handle 2 Heat resistant

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Thunderbird Saç Kurutma Makinesi

Thunderbird Saç Kurutma Makinesi Model No: K 054 Thunderbird Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 054 Thunderbird Saç Kurutma Makinesi MAIN PARTS 1 3 4 2 5 6 7 1. Brush 2. Brush Rotary on/off switch

Detaylı

VESTEL SEFA KIRMIZI INOX ÇAY MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU

VESTEL SEFA KIRMIZI INOX ÇAY MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VESTEL SEFA KIRMIZI INOX ÇAY MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Çay makinesi cihazımızı tercih etmekle kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınız, gerekli olan özeni ve

Detaylı

CEREMONY. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instruction Manual Tea Maker

CEREMONY. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instruction Manual Tea Maker CEREMONY TR GB Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi Instruction Manual Tea Maker TR İÇİNDEKİLER Genel...3 Kullanma Talimatları Hakkında Bilgi...3 Sorumluluk...3 Kullanma Talimatları Hakkında Uyarılar...3 Güvenlik...4

Detaylı

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Türk Patent Enstitüsü Tasarım Tescilli 5 Dakikada Kurulum Alman TÜV Rheinland Tarafından Güvenlik Onaylı Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Ürünün kurulum ve kullanımından önce kılavuzu

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG CEZVELİ AR 3018 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ AR 3018 TURKISH COFFEE MAKER AR 3018 TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 800 W EN CEZVELİ AR 3018 TURKISH COFFEE MAKER

Detaylı

ÇAYCI KLASİK AR 3004 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG I LT E R E D E L S TA H LT E E F 1650 W

ÇAYCI KLASİK AR 3004 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG I LT E R E D E L S TA H LT E E F 1650 W ÇAYCI KLASİK A R 3 0 0 4 Ç A Y M A K İ N E S İ A R 3 0 0 4 T E A M A K E R AR 3004 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK ÇAY FİLTRESİ STAINLESS STEEL

Detaylı

MULTI SERVE. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instruction Manual Tea Maker

MULTI SERVE. Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi. Instruction Manual Tea Maker MULTI SERVE TR GB Kullanım Kılavuzu Çay Makinesi Instruction Manual Tea Maker TR İÇİNDEKİLER Genel...3 Kullanma Talimatları Hakkında Bilgi...3 Sorumluluk...3 Kullanma Talimatları Hakkında Uyarılar...3

Detaylı

1650 W ÇAYCI HEPTAZE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K

1650 W ÇAYCI HEPTAZE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK K A P A K ÇAYCI HEPTAZE AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027 / AR 3040 ÇAY MAKİNESİ AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027 / AR 3040 TEA MACHINE AR 3023 / AR 3024 / AR 3031 / AR 3032 / AR 3027

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

2000 W FLORA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

2000 W FLORA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG FLORA AR 3012 GİZLİ REZİSTANSLI SU ISITICI AR3012 KETTLE WITH CONCEALED RESISTANCE AR 3012 WASSERKOCHER MIT UNSICHTBAREM HEIZELEMENT KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 2000 W FLORA

Detaylı

P 315/P 315 R Lea Çay Makinası Tea Maker

P 315/P 315 R Lea Çay Makinası Tea Maker Model No: P 315/ P 315 R Lea Çay Makinası Tea Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 315/P 315 R Lea Çay Makinası Tea Maker KNOW YOUR WATER KETTLE 1. Tea pot 2. Kettle housing 3. Water level window

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

KT 33. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcısı. Instructions Manual Kettle

KT 33. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcısı. Instructions Manual Kettle KT 33 TR GB Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcısı Instructions Manual Kettle İÇİNDEKİLER TR Genel... Kullanma talimatları hakkında bilgi... Sorumluluk... Kullanma talimatları hakkında uyarılar... Güvenlik...

Detaylı

GALAXY. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle

GALAXY. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle GALAXY TR GB Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı Instruction Manual Kettle TR İÇİNDEKİLER Genel... Kullanma talimatları hakkında bilgi... Sorumluluk... Kullanma talimatları hakkında uyarılar... Güvenlik... CE

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Dematic Steel. Otomatik Çay Demleme Makinesi - Kullanma K lavuzu Automatic Teamaker Machine - Instruction Manual

Dematic Steel. Otomatik Çay Demleme Makinesi - Kullanma K lavuzu Automatic Teamaker Machine - Instruction Manual Dematic Steel Otomatik Çay Demleme Makinesi - Kullanma K lavuzu Automatic Teamaker Machine - Instruction Manual Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir Dematic Steel Otomatik Çay

Detaylı

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K NONA AR 4016 2 IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4016 2 IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K EN NONA AR 4016 2 in 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER 1- Main

Detaylı

GOLDIE. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle

GOLDIE. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle GOLDIE TR EN Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı Instruction Manual Kettle TR GOLDIE Genel... Kullanma talimatları hakkında bilgi... Sorumluluk... Kullanma talimatları hakkında uyarılar... Güvenlik... CE Uygunluk

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. DN 2319 ERİKLİ Elektrikli Su Isıtıcısı

KULLANIM KILAVUZU. DN 2319 ERİKLİ Elektrikli Su Isıtıcısı KULLANIM KILAVUZU DN 2319 ERİKLİ Elektrikli Su Isıtıcısı 2 GENEL BU ÜRÜN SADECE EVDE KULLANILMAK ÜZERE ÜRETİLMİŞTİR BU ÜRÜNÜN KULLANIM ÖMRÜ 5 YILDIR Kullanım Talimatları Hakkında Bilgi Bu kullanma talimatları

Detaylı

KT 83. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle

KT 83. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle KT 83 TR GB Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı Instruction Manual Kettle TR İÇİNDEKİLER Genel... Kullanma talimatları hakkında bilgi... Sorumluluk... Kullanma talimatları hakkında uyarılar... Güvenlik... CE

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

İthalatçı / Üretici Firma: BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No: 51, Ümraniye, İstanbul,

İthalatçı / Üretici Firma: BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No: 51, Ümraniye, İstanbul, İthalatçı / Üretici Firma: BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No: 51, 34771 Ümraniye, İstanbul, TURKEY T: 216 528 90 00 F: 216 528 99 99 E: info@profilo.com.tr

Detaylı

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P EHLİKEYİF DELUX AR 3008 ÇAY VE KAHVE MAKİNESİ SETİ AR3008 TEA MAKER AND TURKISH COFFEE MAKER SET AR 3008 TEEKANNE UND TURKISCH KAFFEE SET KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W

Detaylı

DEMATIC. Automatic Teamaker Machine Instruction Manual Otomatik Çay Yapma Makinesi Kullanma Kılavuzu

DEMATIC. Automatic Teamaker Machine Instruction Manual Otomatik Çay Yapma Makinesi Kullanma Kılavuzu DEMATIC Automatic Teamaker Machine Instruction Manual Otomatik Çay Yapma Makinesi Kullanma Kılavuzu 2 Girifl Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir Dematic Otomatik Çay Yapma

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Seramik Kapak G Musluk B Filtre H Gösterge C Seramik Çaydanlık I Taban Kapağı D Çaydanlık Muhafazası J Taban

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

VESTEL TARÇIN BR INOX TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU

VESTEL TARÇIN BR INOX TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VESTEL TARÇIN BR INOX TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Türk Kahve Makinesi cihazımızı tercih etmekle kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınız, gerekli

Detaylı

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ AR 3009 TURKISH COFFEE MAKER AR 3009 TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 800 W CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

Detaylı

ADELL. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle

ADELL. Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı. Instruction Manual Kettle TR EN Kullanım Kılavuzu Su Isıtıcı Instruction Manual Kettle TR Genel... Kullanma talimatları hakkında bilgi... Sorumluluk... Kullanma talimatları hakkında uyarılar... CE Uygunluk deklarasyonu... Kullanım

Detaylı

Kullanma k lavuzu Çay Makinesi. Instructions manual Tea Maker LEGEND GLASS

Kullanma k lavuzu Çay Makinesi. Instructions manual Tea Maker LEGEND GLASS TR GB Kullanma k lavuzu Çay Makinesi Instructions manual Tea Maker LEGEND GLASS TR Ç NDEK LER Genel 3 Kullanma talimatlar hakk nda bilgi 3 Sorumluluk 3 Kullanma talimatlar hakk nda uyar lar 3 Güvenlik

Detaylı

Kullanma k lavuzu Çay Makinesi. Instructions manuel Tea Maker HARVEST TEA

Kullanma k lavuzu Çay Makinesi. Instructions manuel Tea Maker HARVEST TEA TR GB Kullanma k lavuzu Çay Makinesi Instructions manuel Tea Maker HARVEST TEA Ç NDEK LER TR Genel Kullanma talimatlar hakk nda bilgi Sorumluluk Kullanma talimatlar hakk nda uyar lar Güvenlik Uyar lar

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

Samovar User Manual. Semaver Kullanma Kılavuzu BKK 2111 IN 01M-8690842008177-4215-01

Samovar User Manual. Semaver Kullanma Kılavuzu BKK 2111 IN 01M-8690842008177-4215-01 Samovar User Manual Semaver Kullanma Kılavuzu BKK 2111 IN 01M-8690842008177-4215-01 Please read this user manual first! Dear Customer, Thank you for preferring a Beko product. We hope that you get the

Detaylı

Register your product and get support at HP8105 HP8106. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at   HP8105 HP8106. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8105 HP8106 Kullanım kılavuzu a b c Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen

Detaylı

TR Mika ısıtıcı 03 02

TR Mika ısıtıcı 03 02 Mika ısıtıcı TR Mika ısıtıcı 03 02 03 Ref : 2000014460 (beyaz) 2000014463 (siyah) TR Haydi başlayalım... Bu talimatlar güvenliğiniz içindir. Lütfen kullanımdan önce bunları iyice okuyunuz ve ileride başvurmak

Detaylı

HARVEST-COLLECTION. Kullanma k lavuzu Türk Kahvesi Makinesi Çay Makinesi Instructions manual Turkish Coffee Machine Tea Maker

HARVEST-COLLECTION. Kullanma k lavuzu Türk Kahvesi Makinesi Çay Makinesi Instructions manual Turkish Coffee Machine Tea Maker HARVEST-COLLECTION TR GB Kullanma k lavuzu Türk Kahvesi Makinesi Çay Makinesi Instructions manual Turkish Coffee Machine Tea Maker Ç NDEK LER TR Genel Kullanma talimatlar hakk nda bilgi Sorumluluk Kullanma

Detaylı

Cezvem Türk Kahve Makinesi

Cezvem Türk Kahve Makinesi Model No: P 44 Cezvem Türk Kahve Makinesi Türkish Coffee Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 44 Cezvem Türk Kahve Makinesi Türkish Coffee Maker MAIN PARTS 1 Handle 2 Stainless steel bowl with

Detaylı

KRAM TÜRK KAHVE MAK NES - KULLANMA KILAVUZU TURKISH COFFEE MACHINE- INSTRUCTION MANUAL

KRAM TÜRK KAHVE MAK NES - KULLANMA KILAVUZU TURKISH COFFEE MACHINE- INSTRUCTION MANUAL KRAM TÜRK KAHVE MAK NES - KULLANMA KILAVUZU TURKISH COFFEE MACHINE- INSTRUCTION MANUAL 2 Girifl Uzun y llar sorunsuz çal flmas için tasarlanan ve üretilen Fakir kram Türk Kahve Makinesi ni sat n alm fl

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

PopCorn K 313. Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker. Mısır Patlatma Makinesi.

PopCorn K 313. Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker. Mısır Patlatma Makinesi. Model No: K 313 PopCorn Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 313 PopCorn Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker Meaning of the Symbols in These Instructions All

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

Register your product and get support at. HP8117. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at.   HP8117. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Kullanım kılavuzu a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen destekten

Detaylı

KALLAVİ AR 3011 PORSELEN PASLANMAZ KULLANMA KILAVUZU X W

KALLAVİ AR 3011 PORSELEN PASLANMAZ KULLANMA KILAVUZU X W KALLAVİ AR 3011 PORSELEN D E M L İ K L İ PASLANMAZ S E M A V E R KULLANMA KILAVUZU X40 1500 W EN KALLAVİ AR 3011 STAINLESS SAMOVAR WITH PORCELAIN TEAPOT 1- Water heater tank with a capacity of 3 liters

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Model No: K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan MAIN PARTS 1 3 4 2 6 5 7 9 8 1. Glass lid 2. Handles 3. Cooking

Detaylı

Allaturca Türk Kahve Makinesi Turkish Coffee Maker

Allaturca Türk Kahve Makinesi Turkish Coffee Maker Model No: K 441 Allaturca Türk Kahve Makinesi Turkish Coffee Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 441 Allaturca Türk Kahve Makinesi Turkish Coffee Maker PARÇALAR 1 2 6 5 4 3 1 Tutacak 2 300 ml

Detaylı

550 W MİO GLASS 0.5 KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

550 W MİO GLASS 0.5 KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG MÇİFT KATLI PASLAN MİO GLASS AR 1043 CAM HAZNELİ DOĞRAYICI AR 1043 CHOPPER WITH GLASS BOWL AR 1043 ZERSCHNEIDER MIT GLASBEHÄLTER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 550 W Ç E L İ K

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları GARANTİ 2 YIL Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım

Detaylı

1000 W PANİMİNİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG P İ İ Ş İ R M E Y Ü Z E Y

1000 W PANİMİNİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG P İ İ Ş İ R M E Y Ü Z E Y P İ PANİMİNİ AR 297 MİDİ TOST MAKİNESİ AR 297 MIDI SANDWICH MAKER AR 297 MIDI SANDWICH MAKER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1000 W 2 ADET TOST 2 ESİ TYAPABİLME KAPASİ İ Ş YAPIŞMAZ

Detaylı

KETTLE WK 6330 TÜRKÇE

KETTLE WK 6330 TÜRKÇE KETTLE WK 6330 TÜRKÇE TR B C D A E F G H I 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm güvenlik

Detaylı

TROUBLESHOOTİNG Problems TM VPL JW0 TM VMT JX0 TM VPL JR0. Possible Causes. Solutions. It does not boil water. It boils. It delays heating. water.

TROUBLESHOOTİNG Problems TM VPL JW0 TM VMT JX0 TM VPL JR0. Possible Causes. Solutions. It does not boil water. It boils. It delays heating. water. en After boiling a certain amount of water the switch is turned off, commercially decalcifies or some vinegar are added to water and some time is al- lowed to get lime dissolved and then the boiler is

Detaylı

TM VPL JW0 TM VMT JX0 TM VPL JR0

TM VPL JW0 TM VMT JX0 TM VPL JR0 TR Kullanma talimatları 5 EN Operating instructions 10 X2 9 7 8 1 2 4 6 3 10 5 TM VPL JW0 TM VMT JX0 TM VPL JR0 A B TM VMT JX1 A B TM VMT JX1 tr CIHAZ TANIMI VE ÖZELLİKLERİ 1. Su ısıtıcısı 2. Kaynatma

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE www.odabu.com.tr UYARI MONTAJ VE KULLANIM ÖNCESİ KILAVUZ İÇİNDEKİ TÜM TALİMATLARI OKUYUNUZ KILAVUZU İHTİYAÇ DURUMUNDA KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ Güvenlik

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir.

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir. Genel Bu tip buzdolabı genelde otel, ofis, öğrenci yurdu ve ev gibi yerlerde kullanılır. Çoğunlukla meyve ve sebze gibi yiyecekleri soğutmak ve saklamak için uygundur. Küçük boyutunun, hafifliğinin, düşük

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

700 W WAFFY KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK W A F F L E P L A K A L A R

700 W WAFFY KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG PASLANMAZ ÇELİK W A F F L E P L A K A L A R WAFFY AR 296 WAFFLE MAKİNESİ AR 296 WAFFLE MAKER AR 296 WAFFEL MASCHINE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 700 W YAPIŞMAZ PASLANMAZ ÇELİK W A F F L E P L A K A L A R EN WAFFY AR 296

Detaylı

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE TR A B C D E F G H 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE A B C D E 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm güvenlik talimatlarına

Detaylı

1150 W TRIPPER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG T U T M A S A P I

1150 W TRIPPER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG T U T M A S A P I TRIPPER AR 690 SEYAHAT ÜTÜSÜ AR 690 TRAVEL IRON AR 690 REİSE BÜGELEİSEN KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1150 W KATLANABİLİR T U T M A S A P I SEYAHATLER İÇİN EN 1- Ceramıc coated

Detaylı

Senso Mixx 30. Kullanım Kılavuzu El Blenderi. Instruction Manual Hand Blender

Senso Mixx 30. Kullanım Kılavuzu El Blenderi. Instruction Manual Hand Blender Senso Mixx 30 TR GB Kullanım Kılavuzu El Blenderi Instruction Manual Hand Blender TR İÇİNDEKİLER Genel Kullanma talimatları hakkında bilgi...3 Güvenlik önemlidir...3 Kullanma talimatları hakkında uyarılar...3

Detaylı

Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör. Digital Bottle Warmer & Sterilizer

Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör. Digital Bottle Warmer & Sterilizer Dijital Biberon Isıtıcı & Sterilizatör Digital Bottle Warmer & Sterilizer Değerli Tüketicimiz, Mamajoo ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmenizi dileriz.

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun.

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

MIXWELL. Kullanım Kılavuzu El Blenderi. Instruction Manual Hand Blender

MIXWELL. Kullanım Kılavuzu El Blenderi. Instruction Manual Hand Blender MIXWELL TR GB Kullanım Kılavuzu El Blenderi Instruction Manual Hand Blender TR İÇİNDEKİLER Genel...3 Kullanma Talimatları Hakkında Bilgi...3 Sorumluluk...3 Kullanma Talimatları Hakkında Uyarılar...3 Güvenlik...4

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı