ATTİLA AKKAŞ ÖMER BERKİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATTİLA AKKAŞ ÖMER BERKİ"

Transkript

1 ATTİLA AKKAŞ 1985 Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü mezunudur. Mesleki deneyimine 1983 yılında BEST Ltd.Şti. de Pazarlama Müdür olarak başlamıştır. Takiben; BOSS Ltd.Şti. Ankara Bölge Müdürlüğü, PROTEK A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı, TİKA Başkanlığı, Kurucu, Bilgi Sistemleri Koordinatörü, OECD nezdinde Türkiye Ulusal Koordinatörlüğü, Bilgi Sistemleri konusunda serbest danışmanlık çalışmalarının yanı sıra 1996 yılından bu yana halen MBA Uluslararası İş, Bilgi, ve Yönetim Sistemleri A.Ş. de kurucu, Genel Müdür, Proje Yöneticisi olarak görevine devam etmektedir. ÖMER BERKİ 1972 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun olmuştur. Avukatlık stajını takiben, 1973 te Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü nde memuriyete başlamıştır yılında aynı Bakanlığın Dış Ticaret Genel Sekreterliği ne intisap etmiş; yurt dışında, yaklaşık onüç yıl Stockholm ve Hamburg ta Ticaret Müşavir Yardımcılığı; Hamburg ve Viyana da Ekonomi ve Ticaret Başmüşavirliği ve Ticaret Başmüşavirliği görevlerinde bulunmuştur. Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Dış Ticaret Müsteşarlığı nda yılları arasında Personel Dairesi Başkanlığı; İhracat Genel Müdürlüğü nde çeşitli tarihlerde toplam on yıl müddetle Raportör, Şube Müdürü ve Genel Müdür görevlerinde bulunmuştur. Memuriyeti süresince ayrıca, Fiskobirlik, Tümosan ve İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi nde Yönetim Kurulu üyeliği de yapmıştır yılında emekliye ayrılmıştır. Aynı yılın Mart ayında Türk Dışticaret Vakfı ve Dünya Türk İşadamları Vakfı nın Genel Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş, bilahare Yönetim Kurulu Üyesi de olmuştur. Aynı zamanda Ankara Ofis A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesidir. TDV ile Bilkent ve Başkent Üniversitelerin de Dış Ticaret ve Uluslararası Ticaret Hukuku dersleri vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

2 NESLİHAN CANGÖZ 986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu New Hampshire College-ABD'de MBA derecesi aldı. Basel II'ye geçişte Bankacılık sektöründe Maliyet Fayda Hesaplamaları, Kurumsal ve Ticari Bankacılar için Takip Hukuku, Banka Bilanço Analizi, Enflasyon Ortamında Finansal Tablolar, Bankalarda Gözetim ve Denetim, Finansal Analiz, Bankalarda Aktif-Pasif Yönetimi gibi kurs ve sertifika programlarına katıldı yılları arasında DTM İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi'nde Uzman yardımcısı ve Uzman olarak, yılları arasında T.EXIMBANK'ta Kıdemli Uzman olarak görev yaptı. NERGİS CEVHER 1960 doğumludur yılları arasında Eximbank Sevk Öncesi İhracat Kredileri Bölümünde çeşitli kademelerde çalışmıştır yılları arasında Eximbank Kredi Kontrol Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve halen Eximbank Performans Kredileri Müdürlüğü nde Müdür olarak görevine devam etmektedir. BÜLENT DEMİRBAĞ 1958 yılında doğmuştur yılı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Maliye Bakanlığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Hazine Müsteşarlığında; dış ticaret işlemleri, kambiyo ve yatırım teşvik mevzuatı kapsamında yapılmakta olan denetimlerden sorumlu olarak çeşitli kademelerde görev yapmıştır. Hollanda Tilburg Üniversitesi nden Avrupa Topluluğu Hukuku ; İngiltere - Londra, Westminster Üniversitesi Londra Diplomatik Akademisi nden Avrupa Topluluğu Hukuku - Tek Pazar- Uluslararası Ticaret konularında sertifika sahibidir yılları arasında T.C. Taşkent Büyükelçiliği (Özbekistan) Ekonomi Müşavirliği görevinde bulunmuştur. Halen Hazine Başkontrolörü olarak görev yapmaktadır yılları arasında MKEK Barutsan A.Ş. de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış, yılları arasında da merkezi Taşkent te bulunan Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan ı kapsayan Bölgesel Bankacılık Eğitim Merkezinde Guvernör olarak Türkiye yi temsil etmiştir. Avrupa Topluluğu/Avrupa Birliği Hukuku ve Anayasamız; Avrupa Birliğinde Yargı Denetimi; Türkiye de Karaparanın Aklanmasının Önlenmesi ve Türk Parasının Kıymetini Korunma Hakkında Mevzuat konularında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. SMMM belgesine sahip olup; evli, bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

3 NEYLAN BAŞARTAN EGE Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi ve Anadolu Üniveresitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Türiye Kalkınma Bankası, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Hazine Müsteşarlığında yılları çeşitli kademelerde görev yapmıştır. Yurt içide ve yurtdışında Dünya Bankası ve Avrupa Birliği projelerinde görevli olarak çalışmıştır. Halen 1927 kuruluşlu aile şirketinde Dış Ticaret danışmanlığı, gümrükleme ve taşımacılık konusunda çalışmaktadır. MURAT EVİRGEN 1954 Ankara doğumlu olup Gazi Üniversitesi Matematik bölümü mezunudur. Sanayici İhracatçı olan EVİRGEN Yönetim kurulu başkanı olduğu, Dimeks Gıda San ve Dış Tic.Ltd. Şti. ile 1974 yılından beri Dış Ticarette çalışmalarına devam etmektedir. Orta Anadolu İhracatçı Birliklerinin kuruluşuna öncülük etmiş olup, Hububat Bakliyat ve yağlı tohumlar İhracatçıları Birliğinin uzun süre Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmıştır. Dış ticarete gıda ile başlayan EVİRGEN, paketleme tesisi kurarak ürünlerinin ambalajlı olarak ihracına başlamış, çeşitli gıda ürünlerinin imalatını gerçekleştirmenin yanı sıra fason imalatlar ve daha sonra Tekstil, Kimya, Orman,Makina ve Toprak ürünlerini kapsayan sektörlerde de Dış Ticarete devam etmektedir. Bosna Hersek- Kosova- Makedonya da kurduğu şirketler kanalı ile Birleşmiş Milletler ve Nato ile çalışmalar yapmaktadır..halen dış ticarete AB,Balkanlar, Rusya, Kazakistan, Özbekistan Çin, Irak Taiwan ile devam etmektedir. Çeşitli iş adamları derneklerinde Yönetim kurulu üyelikleri yapmış, ve Dış ticaretle ilgili yurt içinde ve yurt dışında dış ticaret ve sektörle ilgili konferanslar vermiştir. 34 yıllık Deneyimini değişik eğitim kurumlarında eğitmenlik yaparak, Dış Ticarette uzmanlaşabilmek için çalışmalara katkı sağlamaktadır.

4 SERHAT GÖK 1956 Fertek/NİĞDE doğumludur. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ndeki lisans eğitimini takiben yıllarında İspanya'da Zaragoza Üniversitesinde Kırsal Planlama konulu yüksek lisans eğitimi almıştır yıllarında Tarım Bakanlığında Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapmıştır yılları arasında da Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Dış Ticaret Müsteşarlığında çeşitli kademelerde çalışmıştır. İhracat Genel Müdür Yardımcılığı ve Buenos Aires Ticaret Müşavirliği görevlerinde bulunmuştur. : İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. GEDİZ GÜLŞEN Öğrenim hayatına TED Ankara Koleji nde başlamış, yüksek öğrenimini Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi nde sürdürmüş ve Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümü nden mezun olmuştur. Meslek hayatına T.Halk Bankası A.Ş. Dış İşlemler Müdürlüğü nde başlamış, aynı bankanın Muhabir ve Yurtdışı İlişkiler Müdürlüğü ve Ankara Merkez Şubesi nde dış ticaret ve uygulamaları konusunda çeşitli görevlerde bulunmuştur. Halen aynı bankanın Başkent Kurumsal Şubesi nde Dış İşlemler Yöneticisi olarak görevine devam etmektedir. Dış ticaret ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışında muhtelif konferans ve seminerlere katılmış olup, kurum içinde ve kurum dışında düzenlenen eğitim programları kapsamında dış ticaret alanında uzmanlaşmak isteyenlere katkı sağlamak amacıyla çeşitli eğitim faaliyetlerine eğitmen olarak katılmaktadır.

5 CAHİT GÖKÇELİK 1966 Artvin doğumludur. A.Ü.Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1987 yılında mezun olmuştur yılları arasında Gümrük Müfettiş Yardımcılığı, yılları arasında Gümrük Müfettişliği yapmıştır yılları arasında Amerika da bulunan Northeastern Üniversitesinden Ekonomi Mastırı derecesi almıştır yılında Gümrükler Genel Müdürlüğü nde Daire Başkanlığı Görevine Başlamıştır. Daire Başkanlığı ile birlikte yılları arasında Gümrük İdaresinin Modernizasyonu Projesi nde Başkan Yardımcılığı yapmıştır yılları arasında Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur yılında kamu görevinden istifaen ayrılmasından sonra Gündüz Şirketler Grubunda Genel Müdür olarak Dışticarette Bilgisayarlı Gümrük İşlemleri ve Gümrük Bilgisi1: Gümrük Rejimleri isimli kitapların yazarıdır. İyi derecede İngilizce Bilen Gökçelik, evli ve bir kız çocuğu babasıdır. AYDIN SEZER 1983 yılında ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur yılına kadar Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığının çeşitli birimlerinde çalışan Sezer, Kahire ve Moskova Büyükelçiliklerimizde Ticaret Müşaviri olarak görev yapmıştır yılında Cenevre'de GATT (bugünkü adıyla Dünya Ticaret Örgütü) eğitim programını tamamlayarak 'Dış Ticaret Diploması' da alan Sezer, 2001 yılında kamu görevinden istifa ederek ayrılmıştır. Moskova da faaliyet gösteren bir müteahhitlik firmasında genel müdür yardımcısı olarak 2.5 yıl, Bakü de, bir Azerbaycan firmasında yatırımlardan sorumlu koordinatör olarak 2 yıl çalışmıştır. 'Dış Ticarette Durum-TURKTRADE' dergisinde düzenli olarak yazan Sezer, ''Referans' gazetesinde köşe yazıları da kaleme almıştır yılında TUSİAD tarafından yayımlanan, Avrupa Birliğine Katılım Sürecinde Türkiye nin Komşuluk Politikası isimli kitabı Doç. Dr. Gülten Ayman ile birlikte hazırlayan Sezer ayrıca, 2011 yılında Doğan Kitap tan yayımlanan ve Türk Rus ilişkilerinin ele alındığı Mavi Düş isimli kitabın da yazarıdır. Aktif iş hayatının yanında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Türk Dış Ticaret Vakfı ve Orta Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Programlarında eğitmen olarak görev almaktadır.

6

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

MÜLKİYE İÇİN BİRLİK 27 OCAK 2018

MÜLKİYE İÇİN BİRLİK 27 OCAK 2018 MÜLKİYE İÇİN BİRLİK 27 OCAK 2018 Dr. AYHAN BÜLENT TOPTAŞ 1962 yılında Ankara da doğmuştur. 1983 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü nden mezun olmuştur. 1984 yılında Türkiye Cumhuriyet

Detaylı

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 KPSS A Grubu Kadroların Tam Listesi Başbakanlık KPSSP86 Atama Yapılacak Kadro Unvanı: Başbakanlık Uzman Yardımcısı Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 Kurumca

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

GİRİŞ. tarihine göre elde edilmiştir. Kitapçık, Personel Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış olup, 6 aylık periyotlarla

GİRİŞ. tarihine göre elde edilmiştir. Kitapçık, Personel Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış olup, 6 aylık periyotlarla GİRİŞ Bu kitapçık, Hazine Müsteşarlığı Merkez Teşkilatında fiili olarak çalışan personelin yaş, cinsiyet, öğrenim durumu, unvan vb. durumlarını göstermek amacıyla hazırlanmıştır. Tablolar ve 24 Şubat 2015

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ahmet TEKİNER 27.06.1985 07.12.1989 2 İzzet ÖZCAN 26.12.1989 15.06.1993 3 İbrahimTolga AKGÜN 15.06.1993

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi 1981 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Tes- Kur İnş. Ltd. Şti.nde İzmir Sahil Yolu İnşaatı, Şantiye Şef Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 1983

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

Aralık 2009- DIġ TĠCARET MÜSTEġARLIĞI, MüsteĢar Yardımcısı Ankara, Türkiye. İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi (İGEME) Genel Sekreteri

Aralık 2009- DIġ TĠCARET MÜSTEġARLIĞI, MüsteĢar Yardımcısı Ankara, Türkiye. İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi (İGEME) Genel Sekreteri T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı, Müsteşar Yardımcısı İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek/ TURKEY Tel: +90 312 212 87 53 Faks: +90 312 212 88 81 altunyaldizz@dtm.gov.tr ziyaaltunyaldiz@gmail.com Deneyim

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 Geçersiz Sebeple Yapılan Fesih Sonuçları ve SGK Uygulamaları Açısından Değerlendirilmesi Av. Cüneyt DANAR - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı,Bilirkişi Geçersiz Feshin Sonuçları Nelerdir?

Detaylı

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye 1970 Ankara doğumlu, MERSİN Gülnar nüfusuna kayıtlı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Mersin Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Bölümünde 2002 yılından itibaren Öğretim Görevlisi

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:00-11:00 4857 Sayılı İş Kanunu'na Bakış Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4857 Sayılı İş Kanunu Yargıtay Bakış Açısından Değerlendirilmesi İşçinin Korunması Alt İşveren Geçici İş

Detaylı

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI. Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI. Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN KARİYER PLANLAMASI Okul bitince ne yapacağız? 5 Yıl sonra nerede olmak istiyoruz? 10 Yıl sonra hangi konumda olmak istiyoruz?

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

TBD Ankara Şubemiz 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına BİRLİKTE BİLİŞİM İLE BAŞARALIM sloganıyla yola çıkarak aday oldum.

TBD Ankara Şubemiz 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına BİRLİKTE BİLİŞİM İLE BAŞARALIM sloganıyla yola çıkarak aday oldum. TBD Ankara Şubemiz 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına BİRLİKTE BİLİŞİM İLE BAŞARALIM sloganıyla yola çıkarak aday oldum. TBD Ankara Şubemizin Değerli Üyeleri, ODTÜ Matematik Bölümü mezunuyum. Daha sonra

Detaylı

PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ

PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Aydın ERDİM 16.03.1978 30.04.1978 (Vekil) 30.04.1978 31.12.1979 2 Mustafa Ateş AMİKLİOĞLU 31.12.1979 02.06.1980 3 Yaşar BASKIN

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım zyildirim@antalya.edu.tr Uluslararası Antalya Üniversitesi Fakültesi, Üniversite Cd. No: 2 07190 Döşemealtı/Antalya 0 (242) 241 01 92 İş Deneyimi 2012 - Yardımcı Doçent Doktor,

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu 4.081.952.500 40.819.525 53,8. Diğer 3.503.750.838 35.037.508 46,2

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu 4.081.952.500 40.819.525 53,8. Diğer 3.503.750.838 35.037.508 46,2 SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 24.03.2014 OLAĞAN GENEL KURULU a) 28 Şubat 2014 tarih itibariyle şirketimizin

Detaylı

EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI Hacı Dede Hakan KARAGÖZ

EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI Hacı Dede Hakan KARAGÖZ Ekonomik İşbirliği Teşkilat (EİT), üye ülkeler arasında yoğun ekonomik işbirliğinin tesis edilmesini amaçlayan bölgesel düzeyde bir uluslararası teşkilattır. Teşkilat, 1964 yılında kurulan Kalkınma İçin

Detaylı

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Risk Yönetimi Eğitimi 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ 1. Gün: Temel Düzey Vadeli İşlemler Eğitimi 9.00-9.15 Kayıt

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK NIN Seri:IV, No: 41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Tebliği ve Seri:IV, No: 56-57 Sayılı Kurumsal Yönetim

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

www.tekliderakademi.com

www.tekliderakademi.com 1. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI ALIM YAPILAN PUAN TÜRÜ:... KPSSP40 - KPSSP54 - KPSSP57 TABAN PUAN:... 80 ve üzeri DİL ZORUNLULUĞU:... Var 2. MALİYE BAKANLIĞI GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ALIM

Detaylı

KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı

KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Sertifika

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Gazi Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümler

Gazi Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümler Gazi Mevlana Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümler ÜLKE Üniversite Akademik Birim Eğitim Dili Alan İsmi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulu Bankacılık X 1 ARNAVUTLUK Epoka İşletme X 1 Uluslararası

Detaylı

TÜSİAD-Boğaziçi Üniversitesi Dış Politika Forumu Orta Asya Güvenliği, Bölgesel Örgütler ve Türkiye nin Rolü başlıklı konferans düzenleyecek

TÜSİAD-Boğaziçi Üniversitesi Dış Politika Forumu Orta Asya Güvenliği, Bölgesel Örgütler ve Türkiye nin Rolü başlıklı konferans düzenleyecek 08 Mayıs2006 TS/BAS-BÜL/06-31 TÜSİAD-Boğaziçi Üniversitesi Dış Politika Forumu Orta Asya Güvenliği, Bölgesel Örgütler ve Türkiye nin Rolü başlıklı konferans düzenleyecek TÜSİAD-Boğaziçi Üniversitesi Dış

Detaylı

IĞDIR İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU

IĞDIR İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU İl Müdürü İl Müdürü Yardımcısı (Teknik) İl Müdürü Yardımcısı (İdari) Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri

Detaylı

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK Eğitim Özgeçmişi 2013 - Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir / Doktora, İşletme (devam ediyor) 2012 - Gediz Üniversitesi, İzmir / Yüksek Lisans, İşletme (MBA) 2003 - Dokuz Eylül Üniversitesi / Lisans, İİBF

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ Ağustos 31, 2007-12:00:00 60. Hükümette Devlet Bakanlarının görev dağılımına ilişkin başbakanlık genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. DEVLET BAKANLARININ

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-11:00 Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasının Hukuksal Açıdan Değerlendirilmesi Doç.Dr.Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasına Göre Firma Ortaklarının

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3.1 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 30/03/2018 tarihinde yapılacak 2017 Faaliyet

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE TANITIMI Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik

Detaylı

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Merkezimiz, 2010 yılında, GEDİZ ÜNİVERSİTESİ nin sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve

Detaylı

3.000.000.000,00 100,00 100,00

3.000.000.000,00 100,00 100,00 Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) uyarınca yapılan bilgilendirmedir: 1. Şirketin ortaklık yapısı, ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirket sermayesinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hüseyin Aga Bakülü. Makina Mühendisi. İletişim Bilgileri Hüseyin Aga Bakülü Makina Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : huseyinbakulu@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Bağlarbaşı Cep Telefonu : 90 (533) 514 68 12 Kişisel Bilgiler

Detaylı

Konuşmacıların Kısa Biyografileri

Konuşmacıların Kısa Biyografileri Konuşmacıların Kısa Biyografileri Uluslararası konferans, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Ekonomik ve Sosyal Uyum (ESU) Politikasında Kapasitenin Geliştirilmesi için Teknik

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri 27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALAR SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği ve Seri:IV,

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER Esra ALAGÖZ KAYA Şubat 2015 SUNUM PLANI I. SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER II. DESTEKLEMELERDE TEMEL HUSUSLAR III.

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

SPOR HUKUKU. 3.Ders. Yrd.Doç.Dr. Uğur ÖZER

SPOR HUKUKU. 3.Ders. Yrd.Doç.Dr. Uğur ÖZER SPOR HUKUKU 3.Ders Yrd.Doç.Dr. Uğur ÖZER Gençlik ve Spor Bakanlığı 03.06.2011 tarihinde çıkarılan 638 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulmuştur. 638 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin amacı, Gençlik

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

ÖZGEÇMİŞ ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1. Adı Soyadı: Ahmet Okur 2. Doğum Tarihi: 05.05.1953 3. Unvanı: Yard.Doç. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Lisans İşletme ESKİŞEHİR İKTİSADİ VE TİCARİ İLİMLER AKADEMİSİ Yüksek İktisat Ana DOKUZ EYLÜL Lisans(Tezli)

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

8.1. Gelirler Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi Çalışmaları

8.1. Gelirler Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi Çalışmaları 8. EĞİTİM. 8.1. Gelirler Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi Çalışmaları 01.01.2001 31.12.2001 tarihleri arasında Gelirler Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi nce merkez ve taşra teşkilatlarında çalışan çeşitli

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE www.dav-tr.org PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE 28 MAYIS 2015 İSTANBUL ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI desteği ve ev sahipliği altında DAV- Turkey Ticaret ve Şirketler Hukuku Çalışma Grubu tarafından organize

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

KPMG Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Hizmetleri

KPMG Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Hizmetleri GLOBAL SERVICE KPMG Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Hizmetleri Dr. Mehmet Yıldırım KPMG Gümrük Direktörü AUDIT / TAX / ADVISORY 1 Kapsamı Hizmetimiz 60 sayılı Tebliğde düzenlenen gümrük tespit işlemleri

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 31/03/2017 OLAĞAN GENEL KURULU a) 09/03/2017 tarih itibariyle şirketimizin

Detaylı

PANORA GYO A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri ve Bağımsızlık Beyanları

PANORA GYO A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri ve Bağımsızlık Beyanları PANORA GYO A.Ş. 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Özgeçmişleri ve Bağımsızlık Beyanları Dr. Vahdettin ERTAŞ Eğitim: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ, Doktora, İşletme Anabilim

Detaylı

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Seyit Ahmet Cemal YEŞİL 01.08.1936 19.09.1938 2 Mehmet Hulusi AYKENT 21.09.1938 22.01.1942 3 Hadi HÜSMAN 22.01.1942

Detaylı

4.2 Yüksek Lisans Kamu ve Yerel Yönetimler İdaresi ile Girişimcilik İstanbul Üniversitesi SBE Diploma no:1223 /17.02.1989

4.2 Yüksek Lisans Kamu ve Yerel Yönetimler İdaresi ile Girişimcilik İstanbul Üniversitesi SBE Diploma no:1223 /17.02.1989 ÖZGEÇMİŞ 1. ADI SOYADI: Hikmet AYTEK 2. DOĞUM TARİHİ: 16 Ekim 1949 3. ÜNVANI: Yrd.Doç.Dr (Öğretim üyesi) 4. ÖĞRENİM DURUMU: Phd 4.1 Lisans Mimarlık Fakültesi.(A D.M.M.A.) Gazi Üniversitesi Diploma no:200586./15.02.1980

Detaylı

EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU

EĞİTİM / DENEYİM TABLOSU İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bitkisel Üretim, Tarımsal Altyapı ve Arazi Edindirme İl Müdür Yardımcısı Hayvan Sağlığı, Gıda Yem İl Müdür Yardımcısı Su Ürünleri ve Örgütlenme İl Müdür Yardımcısı Tarımsal

Detaylı

TÜRKİYE NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI

TÜRKİYE NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI TÜRKİYE NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI ÇAĞIMIZ İLETİŞİM VE İTİBAR ÇAĞI Küresel itibarımız dahilde ve hariçte yönetmek rekabetin her geçen gün fazlalaştığı bu dönemde büyük bir marifet gerektiriyor. İnsanlar,

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı