Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"

Transkript

1

2 OTOPARK YÖNETİMİ Araçlar bir yerden başka bir yere hareket ettiklerinde, varış noktalarında park etmek zorundadırlar. Bu durum da seyahatin (talebin) yönetilmesi gerekliliğini, ortaya çıkarmaktadır. Başlangıç noktası ne olursa olsun birbirleriyle iç içe geçmiş bu iki konu, kentiçi ulaştırma problemlerinin ana çözüm noktasında durmaktadırlar. İşte bu nedenle, ülkemizde Otopark Yönetimi yeni bir kavram ve çalışma alanı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle alt yapısını tamamlamış gelişmiş ülkelerde, üzerinde önemle durulan Otopark Yönetimi kavramı; park imkânlarının daha verimli kullanımıyla sonuçlanan çeşitli politikalar ve programlara dayanmaktadır. Otopark yönetimi, mevcut otopark planlama uygulamalarıyla ilgili problemleri araştırmakta, otopark tesislerinin maliyetlerini ve geliştirilen yöntemlerle elde edilebilecek kazançları tartışmakta, özel otopark yönetimi stratejilerini ve bunların nasıl uygulanabileceğini açıklamaktadır.

3 TAVG OTOPARK YAPIM YATIRIM VE İŞLETME AŞ. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kentteki trafik ve parklanma sorununa çözüm getirmek amacıyla hazırladığı otopark ihalelerinden 16 tanesini kazanarak sektöre adım atan TAV G Otopark Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş., 2008 yılının Nisan ayında kurulmuştur. Şirketin temel faaliyet alanı otopark inşaatı ve otopark işletmeciliği olarak iki ana grupta toplanmıştır. TAV G Otopark Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş., faaliyete geçirdiği modern otoparkları T-Park markası altında 7/24 hizmet verecek şekilde müşteri memnuniyeti odaklı, ekonomik ve güvenli otoparklar olarak işletmektedir. Teknolojinin verdiği en son imkanlarla donatılan T- Park'larda; bariyer ve plaka tanıma sistemi, CCTV kaydı ve güvenlik hizmeti, yangın söndürme, gaz algılama ve havalandırma sistemleri bulunmaktadır. TAV G Otopark Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş., ülkemize modern, güvenli ve çevresine duyarlı otoparklar kazandırmayı, ayrıca halkımızda otopark kullanım alışkanlığı oluştumayı hedeflemektedir. Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, sağduyulu, yeniliklere açık ve dinamik kadrosuyla, bulunduğu konumu sürekli geliştirmeyi hedefleyen T-Park; girişimci, nitelikli ve önder bir kuruluş olarak Türkiye'de otopark işletmeciliğinin markası olmayı amaçlamaktadır.

4 VİZYONUMUZ Başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde, otopark inşaatı ve işletmeciliğinde nitelikli ve lider marka olmak. MİSYONUMUZ Kentleşmenin ve araç sayısının her geçen gün arttığı şehirlerde öncelikle trafik sıkışıklığının giderilmesine katkıda bulunmak. Çevresel şartlar göz önünde bulundurularak doğaya saygılı, bölgenin sosyo ekonomik özelliklerine önem veren ve faaliyet göstereceği bölgeye katma değer sağlayacak otoparklar inşa etmek. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, modern, güvenli otopark işletmeleri yaratarak, performans ve karlılığını sürekli arttıran bir şirket olmak.

5 KURUMSAL DEĞERLERİMİZ Profesyonellik İşimizi en üst düzeyde özenle ve yüksek standartlarda yapar ve işimizle ilgili gelişmeleri yakından izleriz. Çalışma yaşamımızdaki tüm ilişkilerde işle ilgili öncelikleri dikkate alırız. Saygı İnsana, çevreye ve yasalara saygıyı ön planda tutarak, etik kurallar içinde hareket etmeyi temel gereklilik olarak benimseriz. Tüm çalışmalarımızda dürüst, şeffaf, adil ve sorumlu davranırız. Dinamizm Dinamik ve esnek çalışmayı ilke olarak benimseyen bizler, koşullar ne olursa olsun sonuç odaklı ve hızlı çalışırız. Çevreyi ve koşulları sürekli inceleyerek, değişime zamanında yanıt veririz. Yenilikçilik Müşteri memnuniyetini temel alarak tüm süreçlerde sürekli gelişim ve yenilik fırsatları yaratırız. Farklılığın, yenilikçi uygulamalarla ortaya çıktığının bilincinde olarak sunduğumuz hizmetin; çağdaş ve yaratıcı olması için çaba gösteririz. Ekip Çalışması İşbirliği, karşılıklı bağlılık, uzmanlık ve bilgi paylaşımının başarının temeli olduğunun bilinciyle, ekip çalışmasını kişisel başarının da garantisi olarak görür ve tüm çalışmalarda ekip çalışmasını destekleriz.

6 HAVALİMANI İŞLETMELERİMİZ TAV Havalimanları Holding AŞ. yurtiçinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Alanya gibi önemli şehirlerimizde, yurtdışında ise Tunus, Makedonya ve Gürcistan da havalimanı işletmelerine sahiptir. Yılda ortalama 42 milyon kişinin kullandığı bu havalimanlarındaki otoparkları TAV kendisi işletmektedir. ATATÜRK HAVALİMANI Kapalı otopark kapasitesi araç Açık otopark kapasitesi araç Yılda araca hizmet vermektedir. ESENBOĞA HAVALİMANI Kapalı otopark kapasitesi araç Yılda araca hizmet vermektedir. ADNAN MENDERES HAVALİMANI Kapalı otopark kapasitesi araç Yılda araca hizmet vermektedir.

7 İLK T-PARK İlk T-Park olan, T-Park Emniyet Evleri, İstanbul ili Kağıthane ilçesi sınırlarında yer almakta olup, gözde iş merkezlerinin bulunduğu mevkide Saphirre ve Mövenpick otelin arasına konumlanmıştır. 4 Levent Metro istasyonuna yürüme mesafesinde olup; aracını park edip metroyu kullanmak isteyen kişilere, çevre hane ve işyerlerindeki otomobil sahiplerine hizmet vermektedir. T-Park Emniyet Evleri; 285 araç kapasitesine sahip mavi, kırmızı, yeşil ve sarı olmak üzere 4 parklanma katından meydana gelmektedir. Kullanıcıların rahatlığı için; çizgilerle belirlenmiş park cepleri, temiz hava için karbonmonoksit algılama detektörlü jetfan sistemi, modern bay ve bayan tuvaletleri, düzenli bakım ve temizlik işleri mevcuttur.

8 Kullanıcılarına son teknolojiyle donatılmış ve güvenli bir parklanma hizmeti sunan T-Park Emniyet Evleri'nde, araç ve kullanıcılarının güvenliğini sağlamak amacıyla; kapalı devre kamera (CCTV) sistemiyle izleme, 24 saat güvenlik personeli ile koruma, araçlara hasar ve hırsızlık sigortası, sensörlü iç aydınlatma, yangın güvenlik sistemi (springler), gaz alarm sistemi ve otopark dahili anons sistemi mevcuttur. Kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına karşılık verecek konforun sağlandığı T-Park Emniyet Evleri'nde; modern otopark konseptinde bulunması gereken, araç sahipleri için temizlik, bakım ve koruma ürünleri ile bunlara ilişkin uygulama hizmetleri alanında faaliyet gösteren bir oto kuaförü ve müşterilerin kurutemizleme hizmeti ihtiyacına karşılık verebilmek amacıyla kuru temizleme standı bulunmaktadır. Otoparkın üst katında sağlık ocağı, muhtarlık ve yiyecek içecek hizmeti verebilecek ticari alanlar mevcuttur.

9 Devam Eden Projeler Fatih Muratpaşa Otoparkı Toplam İnşaat Alanı : 8039,36 Kat Sayısı : 4 Araç Kapasitesi : 234 Fatih İskenderpaşa Otoparkı Toplam İnşaat Alanı : 7325,1 Kat Sayısı : 3 Araç Kapasitesi : 241 Planlanan Yatırımlar Bahçelievler Fetih Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 11533,58 Araç Kapasitesi: 322 Fatih Hocaüveyz Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 12406,77 Araç Kapasitesi: 404 Fatih Ördekkasap Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 2000 Araç Kapasitesi: 200 Şişli Ahi Evren Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 4537,7 Araç Kapasitesi: 315 Şişli Kuştepe Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 4537,7 Araç Kapasitesi: 140 Beşiktaş Gayrettepe Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 11321,53 Araç Kapasitesi: 272 Şişli Yeşilce Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 700 Araç Kapasitesi: 100 Kadıköy Caferağa Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 700 Araç Kapasitesi: 100 Kağıthane Sanayi Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 3000 Araç Kapasitesi: 100 Ümraniye Atatürk Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 3000 Araç Kapasitesi: 150 Beykoz Kavacık Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 9987,23 Araç Kapasitesi: 308 Bakırköy Ataköy Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 6953,2 Araç Kapasitesi: 272 Kağıthane Hürriyet Otoparkı Toplam İnşaat Alanı: 3500 Araç Kapasitesi: 150

10 FAALİYET ALANLARIMIZ Yeraltı Katlı Otoparklar Üstü yeşil alan olarak düzenlenip yer altına inşa edilen yeraltı otoparklar, aynı zamanda daha iyi bir çevresel atmosfer oluşturur. Yerüstü Katlı Otoparklar Yerüstünde inşa edilen yerüstü katlı otoparklar, küçük alandan azami ölçüde yararlanma fırsatı sunarken, şehir imajına uygun modern görünümleriyle dikkat çekerler. Tünel Tipi Otoparklar Tünel tipi otoparklar, trafik yoğunluğu ve park sıkıntısı yaşanan büyük ana caddelerde özellikle kısa süreli park için en uygun çözümdür. Otomatik Otoparklar Tam otomatik otoparklar, yeraltında ve insansız olarak işleyen otoparklardır. Özellikle yoğun ve dar caddelerde zeminaltı park için etkin çözümdür.

11 OTOPARK KRİTERLERİMİZ Elektronik Giriş-Çıkış Bariyer Sistemleri Plaka Tanıma Sistemi (LPR) Manuel ve Otomatik Ödeme İstasyonları Biletli ve Abonman Müşteri Yönetimi Parklanma ve Gelir Raporlama Sistemleri Otopark Otomasyon Sistemi (Boş/Dolu) Cadde ve Sokak Yönlendirme Sistemleri 7/24 Güvenlik Personeli Kapalı Devre Kamera Sistemi (CCTV) Yangın Alarm Sistemi Sprinkler Gaz Algılama Sistemi Kaza ve Hasar Sigortası Modern Dış Görünüm Tasarımı Peyzaj Düzenlemesi Engelli Park Cepleri Bisiklet ve Motorsiklet için Özel Park Alanları Yaya Hareketleri için Geniş Alanlar Modern Tuvalet, Asansör ve Yaya Çıkışları Temiz Hava (CO) Jetfan Sistemi Modern Tasarıma Sahip Ödeme Noktası Düzenli Temizlik Bakım&Onarım

12 T-PARK TA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Elektronik Giriş/Çıkış Bariyer Sistemleri Aracın otopark girişine geldiğinde, metal dedektör (loop) ile algılanması, giriş zamanına yönelik bilgilerin bilet makinası sayesinde üretilerek giriş bariyerinin açılmasıyla başlayan süreci yöneten sistemdir. Ödemesi yapılmış biletle çıkış noktasına gelindiğinde bilet makinası tarafından otomatik kontroller gerçekleştirilerek çıkış bariyeri kalkar ve aracın çıkışı sağlanır. Bu sistem hem otopark gelirlerinin kontrolü hem de güvenlik açısından çok önemlidir. Plaka Tanıma Sistemi (LPR) Aracın giriş noktasında metal dedektör (loop) üzerindeyken, plaka bilgilerinin fotoğrafını çeken, bu bilgiyi otopark sistemi üzerinde saklayan ve çıkışta eşleştirerek doğru plaka ve doğru bilet onayını veren sistemdir. Bu sistem sayesinde otoparka giriş yapan araçların plaka ve saat bilgileri arşivlenirken çıkış esnasında olabilecek hata ve çalıntı gibi olumsuz durumların önüne geçilir.

13 Manuel Ödeme İstasyonları Ödeme noktasına kurulan ve bir kasiyer yönetiminde ödemelerin otomatik olarak hesaplanıp, tahsil edildiği sistemdir. Gelir kayıplarının önlemek amacıyla kullanılan önemli bir sistemdir. Otomatik Ödeme İstasyonları Otopark müşterilerinin ödemelerini, kredi kartı ve ya nakit olarak; kasiyere gereksinim duymadan kendilerinin gerçekleştirdiği sistemlerdir. Biletli ve Abone Müşteri Yönetimi Biletli araçların saat bazında ve abone müşteri kartlarının dönemsel takibinin ve ücretlendirilmesinin yapılmasını sağlayan sistemdir. Parklanma ve Gelir Raporlama Sistemi Günlük, aylık, yıllık ve ya istenilen dönemlere ait, müşteri, araç ve gelir bilgilerinin raporlandığı sistemdir.

14 Otopark Yönlendirme Sistemi (Boş/Dolu) Otopark kat ve koridorlarında park cepleri hakkında dolu boş bilgisi veren ışıklı yönlendirme sistemidir. Cadde ve Sokak Yönlendirme Sistemi Otopark dışı bölgelerde doluluk oranlarıyla ilgili bilgi veren ekranlardan oluşan sistemdir.

15 T-PARK TA GÜVENLİK 7/24 Güvenlik Personeli Otopark giriş noktalarında araç altı ve içi güvenlik taramasını yapan, otopark içinde ise araçların cam, kapı kontrolünü gerçekleştiren ve hırsızlık gibi olaylar için önlem alan, oluşabilecek kaza, hasar gibi durumların ilk tespitini yaparak otoparkın güvenliğini 7/24 sağlayan kişilerdir. Kapalı Devre Kamera Sistemi Otoparkın işletme ve güvenlik açısından sürekli takibinin yapıldığı ve gerektiğinde geriye dönük izlemelerin yapıldığı sistemdir.

16 Yangın Alarm Sistemi Otopark içindeki duman ve ısı bilgisini alarak gerekli durumlarda alarm üreten sistemdir. Sprinkler Yangın alarm sisteminden gelen bilgiye göre, içinde tuttuğu mevcut suyu daha önceden planlanan senaryoya göre boşaltan ve yangına müdahleyi yapan sistemdir. Gaz Algılama Sistemi Otopark içinde egzoz gazı ölçümünü gerçekleştiren sistemdir. Jetfan Sistemi Gaz algılama sisteminden gelen yüksek egzoz gazı bilgisinden sonra otopark genel alanlarına taze hava veren sistemdir. Anons Sistemi Olağan ve olağan dışı durumlarda otoparktaki müşterileri yönlendirmek için kullanılan sistemdir.

17 Kaza ve Hasar Sigortası Otopark içindeki araçlarda oluşabilecek hasarların müşteriye geri ödenmesi amacıyla otoparklarda geniş kapsamlı sigorta hizmeti bulunmaktadır.

18 T-PARK TA KONFOR Modern Dış Görünüm Tasarımı Otoparklar mimari proje aşamasındayken dış çevresiyle uyumlu ve etrafında yaşayan çevre halkını rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanmaktadır. Peyzaj Düzenlemesi Otoparkların üstü veya çevresi peyzaj düzenlemesi ile yeşillendirilerek doğaya katkı sağlanmaktadır.

19 Engelli Park Cepleri Otopark kapasitesinin %5 i engelli müşteri araçlarına tahsis edildiği gibi, yaya giriş çıkışı ve asansörler engelli müşterilerin kullanımına uygun şekilde düzenlenmektedir. Bisiklet ve Motorsiklet İçin Özel Park Alanları Otoparkın belli bölümlerinde 2 tekerlikli araçlar için özel aparatlar yardımıyla park alanları oluşturulmaktadır.

20 Yaya Hareketleri İçin Geniş Alanlar Otopark içerisinde araçların yayalarla temasını engelleyecek, geniş yürüyüş yolları tasarlanmaktadır. Modern Tuvalet, Asansör ve Yaya Çıkışları Modern Tasarıma Sahip Ödeme Noktası Düzenli Temizlik ve Bakım&Onarım

21 GELİRLER Biletli Gelirleri Saatlik ve günlük araç giriş çıkış biletlerinin ücretlendirilmesinden elde edilen gelirlerdir. Dönemsel Abonelik Gelirleri Haftalık, aylık ve yıllık dönemsel müşteri gelirleridir. Vale Park Gelirleri Müşterilerin araçlarının otopark dışında karşılanması ve belirlenen noktalarda geri teslim etme hizmeti karşılığında elde edilen gelirlerdir.

22 Reklam Gelirleri Otopark içinde daha önceden montajı yapılan panoların veya bariyer, duvar, zemin gibi alanların reklam amacıyla kiralanması ile elde edilen gelirlerdir. Ayrıca otopark bileti ve abonman kartı gibi materyallerin üzerinede reklam alınarak ek reklam geliri oluşturulmaktadır.

23 ALT KİRACILIK GELİRLERİ Oto Yıkama Oto Kuaför ve Aksesuar Otopark abonelerine ve dışarıdan gelen müşterilere sunulan fırçasız, süngersiz, cilalı yıkama, detaylı iç ve dış temizlik, mini onarım ve aksesuar satışından elde edilen gelirlerdir. Kuru Temizleme Müşterilerin kurutemizleme ihtiyacının giderilmesi için, otopark alanında, belirli bir noktada stand veya ofis kiralanmasıyla elde edilen gelirdir.

24 Lostra Müşterilerin ayakkabı bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamak üzere kiralanan alan ya da ofisten elde edilen gelirdir. Anahtarcı Müşterilerin anahtar ve çilingir hizmeti ihtiyaçları karşılamak üzere kiralanan alan ya da ofisten elde edilen gelirdir.

25 SONUÇ Otopark yönetimi, mevcut otopark planlama uygulamalarıyla ilgili problemleri araştırmakta, otopark tesislerinin maliyetlerini ve geliştirilen yöntemlerle elde edilebilecek kazançları tartışmakta, özel otopark yönetimi stratejilerini ve bunların nasıl uygulanabileceğini açıklamaktadır. Otopark işletmeciliği, kentleşmenin ve araç sayısının hızla arttığı günümüzde, trafik sıkışıklığının giderilmesine ve parklanma sorununun çözümüne yardımcı olmak amacıyla ülkemizde yeni oluşmaya başlayan bir iş koludur. Günümüzde otopark işletmeleri, araçların yanı sıra müşterilere de hizmet verebilecek birer yaşam merkezi haline dönüşmektedir. Otopark işletmeciliği, araç gelirlerinin yanı sıra oluşturulabilecek alt kiracılık gelirleriyle önümüzdeki zamanlarda daha da karlı bir yatırıma dönüşecektir.

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor. Çağdaş ve konforlu bir yaşamın tüm

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır.

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 AKILLI BELEDİYECİLİK Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. www.marmara.gov.tr AKILLI BELEDİYECİLİK 2 2016 Yenilikçi Çözümlerin

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr Z AIRPORT PLAZA Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet KURTKÖY / İSTANBUL Tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ Proje Adı Airport Plaza Lokasyon Kurtköy / Istanbul Geliştirici

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

HAKKIMIZDA Şirketimiz, akademik ve uzman kadrosuyla siyasal, sosyal, medya, piyasa (pazar), yerel yönetimler, gizli müşteri vb. araştırmalar, eğitim ve proje geliştirme alanlarında genel danışmanlık hizmetleri

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet Z AIRPORT PLAZA 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet KURTKÖY / İSTANBUL Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN YÖNETİCİ ÖZETİ Proje

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Mobility, Traffic and Parking Engineering for Smart Cities

Mobility, Traffic and Parking Engineering for Smart Cities Mobility, Traffic and Parking Engineering for Smart Cities HAKKIMIZDA Forte Urban Technology faaliyetlerine CityFORTE, ParkFORTE, TagFORTE ve ItFORTE markaları ile sektörlerinde hizmet vermektedir. CityFORTE,

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu

İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu İNTEK OTOGAR Otogar Yönetim Otomasyonu Her türlü kontrollü ve hızlı araç geçiş sistemini(kartli GEÇİŞ, OGS, HGS v.b) destekleyen otomasyonumuz, otogar işletmelerinin iş süreçlerinin tam bir verimlilik

Detaylı

Vizyonumuz. dyasistplus.com

Vizyonumuz. dyasistplus.com Size hayatı yaşamak kalır Vizyonumuz Geçmişten günümüze kaliteyi esas alan firmamız sektörde kendini kanıtlamış, faaliyet alanında ciddi bir yer edinmiş, sürekli müşteri memnuniyeti ve kaliteyi arttırarak

Detaylı

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır.

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır. Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Ray Sigorta A.Ş. temel değerlerini; Biz Aileyiz, Dürüstüz, Etik değerlere saygılıyız, Adiliz, Şeffaf ve Paylaşımcıyız, Birlikte güçlüyüz, Yaratıcı ve Üretkeniz, İnsana değer

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

«Raylı Teknolojiler» A.Ş. SkyWay Özgür sağlıklı yaşam alanı. kentsel otoyol güzergahı. Ankara

«Raylı Teknolojiler» A.Ş. SkyWay Özgür sağlıklı yaşam alanı. kentsel otoyol güzergahı. Ankara «Raylı Teknolojiler» A.Ş Belarus Cumhuriyeti, Minsk,. Dzerzhinskovo,104 B, www.sw-tech.by, info@sw-tech.by, Tel: +375-17-3882020 SkyWay Özgür sağlıklı yaşam alanı kentsel otoyol güzergahı Ankara Ön Teklif

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

TÜNEL PROJELERĐ DENEYĐMLERĐMĐZ

TÜNEL PROJELERĐ DENEYĐMLERĐMĐZ TÜNEL PROJELERĐ DENEYĐMLERĐMĐZ Tünel Kontrol Sistemlerinin ( SCADA) Genel Tanımı SCADA terimi Supervisory Control And Data Acquisition kelimelerinin baş harflerinden oluşturulmuştur. Türkçe ye Danışmalı

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun lü ol birleşmesi sonucu oluşmuştur. etmektedir. biridir. Yirmi yılı aşkın deneyimle, 30.000 adet kurumsal ve bireysel müşterisinin lü ihtiyacı olan en uygun sigorta teminatını, en uygun fiyatlarla sunmaya

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE

20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE Kurumsal Katalog 20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE Gökçe Yapı Türkiye de inşaat ve gayrimenkul yatırım geliştirme alanlarında geçekleştirdiği ikon projeler ile öncü, yeni nesil yaşam alanları ve kurumsal

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş.

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. TUNCELİ ÇAĞRI MERKEZİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. İsmet İnönü OSB Mh. 451 Cd. No:12 Merkez Tunceli info@theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

MODERN OFİS BİNASI CHECK-UP RAPORU XXX. için hazırlanmıştır.

MODERN OFİS BİNASI CHECK-UP RAPORU XXX. için hazırlanmıştır. MODERN OFİS BİNASI CHECK-UP RAPORU (.) XXX için hazırlanmıştır. DegerliYorum nedir? Türkiye nin lider gayrimenkul şirketi Kuzeybatı nın Danışmanlık Departmanının resmi web sitesi DeğerliYorum hizmete açıldı.

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi,

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Türk Sanayisi nin önemli kilometre taşlarından biri olan İMES te, hedeflerimiz, stratejilerimiz ve projelerimizle hem İMES i daha iyi noktalara taşıma

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısın geliştirerek, Yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan özgün ürün tasarımları ve hizmetleri ile koşulsuz müşteri

Detaylı

TARMAN m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK. tnl.com.tr

TARMAN m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK. tnl.com.tr Z TARMAN 8.000 m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK tnl.com.tr İÇİNDEKİLER Konum...2 Genel Bilgiler...5 Yönetici Özeti...10 Kat Planları...11 Görseller...21 KONUM Proje İstanbul un merkezi

Detaylı

ATIK YÖNETİMİ SUNUMU

ATIK YÖNETİMİ SUNUMU ATIK YÖNETİMİ SUNUMU BAŞAKŞEHİR İstanbul un yeni ilçelerinden Başakşehir 2008 yılında Küçükçekmece ve Esenler den ayrılan mahalleler ile Bahçeşehir Belde Belediyesi nin birleştirilmesiyle oluşmuştur. Başakşehir

Detaylı

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK İle Tanışın Gelişen teknolojinin açığa çıkardığı Verimli Tüketim ve Tasarruf ihtiyacına cevap verebilen uygulamaları ve çözümleri İDETEK

Detaylı

Point VALE Araç Park ve Şoförlük Hizmetleri Firması 2013 senesinde, Vale Park & Şoförlük hizmetleri amacı ile kurulmuştur.

Point VALE Araç Park ve Şoförlük Hizmetleri Firması 2013 senesinde, Vale Park & Şoförlük hizmetleri amacı ile kurulmuştur. Point VALE Araç Park ve Şoförlük Hizmetleri Firması 2013 senesinde, Vale Park & Şoförlük hizmetleri amacı ile kurulmuştur. Point VALE, İstanbul genelin'de birçok Özel Hastanelerde faaliyet göstermektedir.

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

18.EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Kapalı Katlı Otop. I.Bölge (Beyoğlu, Beşiktaş, Eminönü, Fatih, Şişli) 1- Asgari 0-1 Saat 2- Azami 0-1 Saat

18.EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Kapalı Katlı Otop. I.Bölge (Beyoğlu, Beşiktaş, Eminönü, Fatih, Şişli) 1- Asgari 0-1 Saat 2- Azami 0-1 Saat 1-Kapalı Katlı Otop. I.Bölge (Beyoğlu, Beşiktaş, Eminönü, Fatih, Şişli) 3- Azami 2-4 Saat 4- Asgari 1-2 Saat 5- Azami 1-2 Saat 6- Asgari 2-4 Saat 13- Asgari Abone (Aylık) 14- Azami Abone (Aylık) 2-Kapalı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com İstanbul un yeni iş merkezi bikuryapi.com İş hayatında yeni bir yaklaşım Geniş vizyonuyla sektördeki standartları yukarıya taşıyan Bikur Yapı, İstanbul un günden güne değer kazanan bölgesi Kağıthane de,

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen

Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen İNOVATİF Perakendecilik Süpermarketlere Özel Özel Geliştirilen SELF CHECKOUT ÖDEME SİSTEMİ SELF CHECKOUT ÖDEME SİSTEMİ Güçlü Müşteri Deneyimi Size Kazanım olarak Dönsün! ManPos Self Checkout Sistemi Self

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

YANGIN GÜVENLİK PROSEDÜRÜ

YANGIN GÜVENLİK PROSEDÜRÜ 1. AMAÇ: Hastanemizde yangın çıkmadan önce alınacak tedbir ve eğitimler ile yangın anında yapılacak işlemler ve yangın sonrası yapılması gerekenleri belirlemek, yangının erken tespit edilmesini, durdurulmasını,

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI 2015 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Şekerciler Sok. Önçağ Apt No:1 D:4 Mecidiyeköy Şişli İstanbul +90 212 217 84 84 +90 532 675 32 15 info@akfaz.com

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Kente katbekat değer katan uzmanlık: Kente katbekat değer katan uzmanlık: İbrahim Dumankaya Holding ten kente değer katan bir vizyon; DKY İnşaat. Temelleri 1961 yılında atılan İbrahim Dumankaya Holding in 52 yıllık inşaat deneyimi ve birikimi,

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK YAVUZ YANGIN GÜVENLİK GÜVENİLİR ORTAĞINIZ İLETİŞİM Batı Bulvarı ATB İş merkezi G Blok No: 175 Macunköy / Yenimahalle /ANKARA Telefon: 0 (312) 397 85 25 Faks 0 ( 312) 397 85 26 E-posta: info@yavuzyangin.com

Detaylı