T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ"

Transkript

1 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 1755 sayılı kararı ile belirlenen III. Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyette bulunan 320 ada 3 parselde yapılan sondaj kazısına ilişkin Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı eki Antalya Müze Müdürlüğünün tarihli raporu. ( YK) D.M.ÜLGEY (Karar No: 4543) 2-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Düzlerçamı I.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde Çevre ve Orman Bakanlığınca 2002 yılında kurulan Alageyik Üretme İstasyonu içerisinde bulunan nesli tehlike altındaki Alageyiklerin ve yaban keçilerinin yem ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla 1970 li yıllarda yapılan eski ve yıkılan yem deposunun yerine yeni bir yem deposu yapılması talebine ilişkin Antalya Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri ) G.BENZET (Karar No: 4544) 3-Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 1849 sayılı kararı ile sınırları belirlenen Lyrbotae I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının sayısallaştırılarak güncellenmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan inceleme raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ (Karar No: 4545) 4-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Konyaaltı Caddesine bitişik alanda yer alan kaya oygu mezarının korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1199 sayılı raporu. ( ) O.KARA(Karar No: 4546) 5-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Yaylası yakınlarından bulunan arkeolojik yerleşimlerin tescil edilmesi yönündeki Dağ Mahallesi Muhtarı Mustafa Kütük ile Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Sedat Kaya nın tarihli başvurusu, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1208 sayılı raporu. ( ) S. AKIN-D.M.ÜLGEY(Karar No: 4547) 6-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Köyü sınırları içerisinde yer alan Şeyh Kamil Mezarlığının genişletilmesi ve içerisine mescit yapılması için muvafakat verilmesine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve eki, alanda yapılan incelemede tespiti yapılan antik yerleşim alanının tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1227 sayılı raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-A.ERYILMAZ(Karar No: 4548) 7-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Köyü sınırları içerisinde Ahırtaş Mevkiinde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3573 sayılı kararı ile sınırları uygun bulunan Kelbessos I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının sayısallaştırılarak güncellenmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının inceleme raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ(Karar No: 4549)

2 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında (D) Doymuş Yapı kararı getirilen, özel mülkiyetteki 105 ada 27 parselde kayıtlı taşınmazın basit onarım izni doğrultusunda PVC doğrama yapılması konusunda alınan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4381 sayılı kararının yeniden değerlendirilmesi talebine ilişkin Halise Ercan ın tarihli dilekçesi. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4550) 9-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında KV(5) müdahale kararı getirilen özel mülkiyetteki, 876 ada 32 parselde bulunan taşınmazın, rölöve, restitüsyon, restorasyon projelerine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4551) 10-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde Vakıflar mülkiyetindeki 166 ada 22 parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1850 sayılı kararı ile rölöve ve restorasyon projeleri uygun bulunan tescilli Yivli Minarenin dış cephesinin aydınlatılmasına ilişkin konunun Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün tarih ve 6686 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4552) 11-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında KV (2) müdahale kararı getirilen, özel mülkiyetteki 107 ada 12 parselde bulunan tescilli taşınmazın sıvalarının sökülmesi talebine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4553) 12-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyette 139 ada, 6 parseldeki KV (4) müdahale türünde tescilli yapıda izinsiz olarak uygulama yapıldığına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı uzmanlarının tarihli raporu ve Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. ( ) S.AKIN(Karar No: 4554) 13-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında Yat Limanında bulunan özel mülkiyetteki 169 ada 2, 3 parsellerdeki tescilsiz taşınmazda yapılan izinsiz uygulamalara ilişkin, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4373 sayılı kararı. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4555)

3 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılıçaslan Mahallesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyette bulunan 111 ada 4 parseldeki KV (2) müdahale türündeki tescilli yapının Cafe olarak kullanılması istemine ilişkin Ali Kocaman ın tarihli başvurusu, Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı. ( ) S.AKIN(Karar No: 4556) 15-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında KV (2) müdahale kararı getirilen, özel mülkiyetteki 145 ada 6 parselde bulunan tescilli taşınmazda bahçe kapısı açma talebine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4557) 16-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında (Y) Yeni Yapı kararı getirilen, özel mülkiyetteki, 108 ada 10 ve 11 nolu parsellerde bulunan tescilsiz taşınmazlarda, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 4380 sayılı ve tarih ve 3746 sayılı kararları ile uygun bulunan proje harici uygulamalara ilişkin proje müellifi Ali Rıza Dalkılınç ın tarihli şikayet ihbarnamesi ve Renata Bultema nın tarihsiz dilekçesi. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4558) 17-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Lara I.Derece Doğal Sit Alanında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası mülkiyetinde bulunan ada 1 parseldeki izinsiz uygulamaların 30 gün içerisinde kaldırılmasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4407 sayılı kararı. ( ) S.TÜRE-F.BOYACIOĞLU(Karar No: 4559) 18-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, Kaleiçi Koruma Amaçlı Revize İmar Planında (AA) Açık Alan kararı, Sur önü Düzenleme Projesi Revizyonu Plan kararlarında (TV5), Y(KK) kararı getirilen, özel mülkiyetteki 106 ada 6 parselde bulunan taşınmazın fonksiyon değişikliği talebine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı ve tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4560) 19-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde Korunması gerekli bahçe olarak tescilli, özel mülkiyetteki Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planında (D) Doymuş Yapı kararı getirilen ve Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3705 sayılı kararı ile plan tadilatı uygun bulunmayan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3755 sayılı kararı ile yapının mevcut hali ile korunmasına ilişkin plan müellifi görüşü istenilen 105 ada 49 parsele ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3878 sayılı kararının yeniden değerlendirilmesine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4561)

4 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesinde bulunan tescilli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Kültür Salonunda engelli asansörü ve İdari Kulis yapımına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3947 sayılı kararı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ(Karar No: 4562) 21-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Gençlik Mahallesi sınırlarında ve I. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde bulunan, Ant-Birlik e ait 1259/27, 1260/ ve 68/17 parsellerin kıyı bandında yapılması planlanan Dolgu Alanı ve Güneşlenme Platformu amaçlı 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4497 sayılı kararı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM / sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.ERÖZGÜN SATILMIŞ(Karar No: 4563) 22- Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde yer alan Cumhuriyet Meydanı ile Güzel Sanatlar Galerisi (Mevlevihane) arasında kalan park alanının yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan projelere ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Bürosunun tarih ve (755)2010/ sayılı yazısı. ( ) R.DORA(Karar No: 4564) 23-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, I.Derece Doğal Sit Alanında yer alan The Marmara Oteli önünde bulunan Demircikara Mahallesi, 5803 ada 2 parsel üzerinde ruhsatsız ve izinsiz Ella Grek Restoran isimli lokanta yapıldığı ve kiraya verildiğine, park içinde otel müşterilerinin kullanımına tahsisli denize inen asansör yapıldığına ve söz konusu uygulamalar için Müdürlüğümüzce önceden yapılmış işlemlerin bulunup bulunmadığına ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının tarih ve 8103 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3946 sayılı kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1216 sayılı raporu. ( ) R.DORA-U.OĞUZ(Karar No: 4565) 24-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Balbey Mahallesinde, 347 ada 8 parselde kayıtlı ve Antalya Koruma Kurulunun gün ve 365 sayılı kararı ile belirlenen Balbey Camii, İki Kapılı Han, Tek Kapılı Han ve Pazar Hamamı ile çevresindeki yapı adalarını içine alan Hanlar Bölgesi Koruma Alanı içerisinde bulunan, Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulunun gün ve 7930 sayılı kararı ile korunması gerekli eski eser olarak tescilli ve restorasyon projeleri Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3946 sayılı kararı ile onaylı Tek Kapılı Hanın onaylı projesinde yapılmak istenen tadilata yönelik hazırlanan tadilat projesinin kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4566)

5 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde, özel mülkiyette 108 ada 9 parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1137 sayılı kararı ile rölöve-restitüsyon-restorasyon projeleri uygun bulunan tescilli kilisenin restorasyon tadilat projesi ve raporunun kurul gündeminde değerlendirilmesi ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4567) 26-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılıçaslan Mahallesi, Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanında, özel mülkiyetteki 105 ada 13 parselde bulunan tescilli yapının onarımı istemine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. ( ) S.AKIN(Karar No: 4568) 27-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Kentsel ve III.Derece Arkeolojik Sit alanında, özel mülkiyetteki 137 ada 24 parselde yeni yapılanma istemine ilişkin Antalya Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. ( ) S.AKIN(Karar No: 4569) 28-Antalya İli, Demre İlçesi, Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi ve I. Derece Doğal Sit Alanı sınırlarında kalan Üçağız Köyü Öneri Köy Gelişme Alanında yöre halkının ihtiyacı olan konutların karşılanması amacıyla sit derecesinin irdelenmesi ve alternatif plan önerisi hakkında görüş oluşturulmasına ilişkin Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve 1413/3551 sayılı yazısı ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne hitaplı tarih ve 3608 sayılı yazısı, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve 2158/4975 sayılı yazısı ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 4111 sayılı yazısı ve Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve 2378/5472 sayılı yazısı ve eki. ( ) E. ERÖZGÜN SATILMIŞ(Karar No: 4570) 29-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Kovanlık Köyü sınırlarında yer alan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih, 2849 sayılı kararı ile sit sınırları genişletilen Döşeme Boğazı I.Derece Arkeolojik Sit Alanında tespit edilen aykırı uygulamaların kaldırılması, antik yapılar ile yol güzergahında bitki temizliği yapılması ve alanda bir proje kapsamında yönlendirme ve bilgilendirme levhaları konulmasına ilişkin tarihli Antalya Müzesi Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan rapor ve eklerinin değerlendirilmesinin istendiği Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) O.KARA(Karar No: 4571) 30-Antalya İli, Demre İlçesi, Yavu Köyü sınırları içerisinde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 1268 sayılı kararı ile 1/1000 ve 1/10000 ölçekli haritalarda sınırları uygun bulunan Kyaneai I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının sayısallaştırılarak güncellenmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının raporu ve ekleri. ( ) G.NERGİZ(Karar No: 4572)

6 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ Antalya İli, Kaş İlçesi, Gömbe Orman İşletme Şefliği görev alanı dahilinde, I.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yapılmak istenen rehabilitasyon ve gençlik bakım çalışmalarına ilişkin Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Kaş Orman İşletme Müdürlüğünün tarih ve 4338 sayılı ve tarih ve 5951 sayılı yazıları, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 3756 sayılı yazısı. ( ) R.DORA(Karar No: 4573) 32-Antalya İli, Serik İlçesi, Tekke Köyü, Esenyayla ve Ecinler Mahallesinin kuzeybatısında, Koca Kepez Tepesi üzerindeki Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1239 sayılı ve tarih ve 2483 sayılı kararları ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı ve koruma alanı belirlenen saha içerisinde dozer ile 80 cm derinliğinde toprak işlemesi ve eksvator ile çukurlar açılarak fidan dikimi ve orman rehabilitasyon işlemi yapılacağına ilişkin Serik Orman İşletme Müdürlüğünün tarih ve 6189 sayılı yazısı. ( ) A.ERYILMAZ(Karar No: 4574) 33-Antalya İli, Serik İlçesi, Şatırlı Köyünde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 693 sayılı kararıyla I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen alanda kalan özel mülkiyetteki 1135 parselde sera yapımı talebine ilişkin Ömer Soydana nın tarihli başvurusu, alanda yapılan incelemede Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1222 sayılı raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-G.NERGİZ(Karar No: 4575) 34-Antalya İli, Elmalı ilçesi, Tekke Köyünde bulunan Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 641 sayılı kararı ile Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescilli Abdal Musa Türbesinin koruma alanının belirlenmesi ve yakınına açılan taş ocağına ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.KVM / sayılı yazısı ve Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzman raporu. ( ) Ö.OFLU-G.SÜRÜCÜ-A.AKTAŞ(Karar No: 4576) 35-Antalya İli, Elmalı İlçesi, Göltarla Köyü, Belen Mevkiinde tespiti yapılan antik kaya mezarının tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih ve 1223 sayılı raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-A.ERYILMAZ(Karar No: 4577) 36-Antalya İli, Kaş İlçesi, Gelemiş Köyü Patara I.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde ağaç dikimi yapıldığına ilişkin Patara Antik Kenti Kazısı Başkanlığının tarih ve 52 sayılı yazısı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ile Antalya Müze Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) C.GÜVEN-R.DORA(Karar No: 4578)

7 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI EK GÜNDEMİ Antalya İli, Aksu İlçesi, Köy Enstitüsü Binalarından (Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi) korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilmiş eski kütüphane binasının müzik odası olarak kullanımına ve onarımına yönelik Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeye ilişkin Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve 2349 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4579) 2-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Konyaaltı Belediye sınırları içerisinde, I.derece doğal sit alanında kısmen kalan Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait 4520 ada 56 nolu parsele ilişkin yapılan ifraz krokisi ile ada 7 parselde yapılan ifraz ve yola terk işleminin Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilmesi talebine ilişkin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının tarih ve M.07.0.ABB (310.05) 2010/ sayılı yazısı, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli inceleme raporu. ( ) C.GÜVEN-R.DORA(Karar No: 4580)

8 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Aşağıhisar Mahallesi, III.Derece Arkeolojik Sit Alanında özel mülkiyette bulunan 2077 ada 5 parselde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4419 sayılı kararı ve Geçici Dönem Yapılanma Koşulları doğrultusunda hazırlanan yeni yapı projesinin değerlendirilmesi talebine ilişkin Manavgat Belediye Başkanlığının tarih ve 46 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) S.TÜRE(Karar No: 4581) 2-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Aşağıhisar Mahallesi III.Derece Arkeolojik Sit Alanında yer alan, özel mülkiyetteki 2080 ada 2 parselde kayıtlı taşınmazdaki yapılanmaya yönelik proje tadilatına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4420 sayılı kararı ile Manavgat Belediye Başkanlığının tarih ve 1638 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ(Karar No: 4582) 3-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, 483 parselde özel mülkiyette kayıtlı tescilli yapının aynı zamanda 481 ve 482 parseller üzerine oturuyor olması sebebiyle hazırlanacak proje ile ilgili hususların Side Koruma Amaçlı İmar Planı plan hükümleri doğrultusunda değerlendirilmesi talebine ilişkin Side Belediye Başkanlığı İmar İşleri Müdürlüğünün tarih ve 878 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4583) 4-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında hazine mülkiyetinde bulunan ve Side Koruma Amaçlı İmar Planında Mevcut Hali İle Korunacak Sit Alanı kararı getirilen 218 parseldeki izinsiz uygulamalara ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM / 165( ) sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu ve ekleri. ( ) F.BOYACIOĞLU-R.DORA(Karar No: 4584) 5-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Kemer Mahallesi, antik side su yolu güzergahındaki 388 ada 1 parsele ilişkin alınan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4322 sayılı kararı, Doç.Dr.Hüseyin Alanyalı nın tarihli raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN(Karar No: 4585) 6-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Bıcakşıhlar Köyü sınırları içerisinde yer alan Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulunun tarih ve A-1569 sayılı kararı ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen aynı kararın eki sit paftasında I.ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlenen Seleukeia Lyrbe Antik Kenti içerisinde yer alan mezar stelinin Side Müzesine taşınmasına ilişkin, Manavgat Kaymakamlığı Side Müze Müdürlüğünün tarih ve 890 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ(Karar No: 4586) 7-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kısalar Köyü, Belek Özel Çevre Koruma Alanı içerisinde kalan Fığla Tepesinde tespiti yapılan antik yapı kompleksinin tesciline ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1224 sayılı raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-G.NERGİZ(Karar No: 4587)

9 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 8-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kısalar Köyü, Belek Özel Çevre Koruma Alanı içerisindeki Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 864 sayılı kararı ile tescil edilen I.ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanının I.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırları içerisinde kalan özel mülkiyetteki 114 ve 115 parsellerin sit durumunun yeniden irdelenmesine ilişkin başvurunun 2863 sayılı kanun, ilgili yönetmelik, ilke kararları ve daha önce alınmış kurul kararları kapsamında incelenerek gerekli işlemlerin yapılmasına ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /165( ) sayılı yazısı ve eki, alanda yapılan inceleme sonucu hazırlanan Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1225 sayılı raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN-G.NERGİZ(Karar No: 4588) 9-Antalya İli, Alanya İlçesi, Konaklı Beldesi, Pamukyeri Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kaleli Tepe üzerindeki yerleşim alanının tesciline ilişkin Konaklı Belediye Başkanlığının tarih ve 184 sayılı yazısı ve Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının raporu. ( ) G.SÜRÜCÜ-G.BENZET(Karar No: 4589) 10-Antalya İli, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Fığla Mevkii III.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırları içerisinde yer alan özel mülkiyetteki 104 ada 33 parselin sit alanında kalan bölümünde yapılan sondaj kazısı sonucuna ilişkin Alanya Kaymakamlığı Müze Müdürlüğünün tarih ve 1114 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) G.SÜRÜCÜ(Karar No: 4590) 11-Antalya İli, Alanya İlçesi, Okurcalar Beldesi sınırları içerisinde, Antalya-Mersin Karayolunun güney kenarında tapulama harici bırakılan alan üzerinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3061 sayılı kararı ile Korunması Gerekli Kültür Varlığı olarak tescilli hamam yapısının bitişiğinde izinsiz yapılan barakanın kaldırılması istemine ilişkin Alanya Kaymakamlığı Müze Müdürlüğünün tarih ve 1100 sayılı yazısı ve eki, Alanya Müze Müdürlüğünün tarihli uzman raporu. ( ) D.M.ÜLGEY (Karar No: 4591) 12-Antalya İli, Alanya İlçesi, Okurcalar Beldesi, Justinianapolis Antik Kenti I.ve III.Derece Arkeolojik Sit Alanını içeren, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 6332 sayılı kararıyla uygun bulunan imar planının, 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli uygulama imar palanında değişiklik yapılmasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4337 sayılı kararı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) E.ERÖZGÜN SATILMIŞ(Karar No: 4592) 13-Antalya İli, Alanya İlçesi, Şekerhane Mahallesi, 256 ada 109 parselde bulunan, mülkiyeti Alanya Belediyesine ait, rölöve-restorasyon projeleri Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5998 sayılı kararı ile uygun bulunan tescilli taşınmazın konut olan fonksiyonunun Alanya Hüseyin Azakoğlu Konağı Kent Müzesi olarak değiştirilmesi konusunun kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 1908 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4593)

10 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 14-Antalya İli, Alanya İlçesi, Kadıpaşa Mahallesi, III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde yer alan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4441 sayılı kararı ile kısmen yola terk işleminin yapılması uygun bulunan özel mülkiyetteki 439 ada 159 nolu parselde yapılan sondaj kazısı sonucuna ilişkin Alanya Kaymakamlığı Müze Müdürlüğünün tarih ve 1157 sayılı yazısı ve yola terk ölçü krokisi nin değerlendirilmesine ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan inceleme raporu ve ekleri. ( ) C.GÜVEN-G.SÜRÜCÜ(Karar No: 4594) 15-Antalya İli, Alanya İlçesi, Alanya Kalesi I.Derece Arkeolojik, Doğal, Tarihi, Kentsel Sit Alanı içinde İç Kalede Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5206 sayılı kararı ile rölöve-restorasyon projeleri uygun bulunan tescilli Selçuklu Sarayının restorasyon projesi revizyonuna ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2338 sayılı kararı ve Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 1183 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4595) 16-Antalya İli, Alanya İlçesi, Alanya Kalesi I.Derece Arkeolojik, Doğal, Tarihi, Kentsel Sit Alanı içinde Tophane Mahallesi, 420 ada 3 parsel ile 481 ada 2 parselde yer alan Tophane yapısında yer alan ve Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5454 sayılı kararı ile onarım projesi Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5770 sayılı kararı ile de detay projeleri uygun bulunan tescilli Tersane yapısında yapılacak konservasyon çalışmalarıyla ilgili raporun Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Alanya Belediye Başkanlığının tarih ve 1934 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4596) 17-Antalya İli, Kemer İlçesi, Dedeler Mevkiinde yer alan Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 3560 sayılı kararı ile Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil edilerek, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4129 sayılı kararıyla koruma grubu I.Grup Yapı olarak belirlenen Selçuklu Av Köşkünün tahsisine ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /12/ sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 2204 sayılı, tarih ve 4287 sayılı yazıları, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /12/ sayılı yazısı, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünün tarih ve 1302 sayılı yazısı. ( ) A.AKTAŞ(Karar No: 4597) 18-Antalya İli, Demre İlçesi, Alakent Mahallesi, Myra Antik Kenti II.Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde kalan, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 23 sayılı kararıyla içerisinde fide ve çiçek yetiştirmek amacıyla sera yapılmasına izin verilen özel mülkiyetteki 1645 nolu parsel içerisinde 3x8 ebatlarında ve 2 m. derinliğinde su depolama havuzu yapılmasına izin verilmesine ilişkin Ahmet Açıkgöz ün tarihsiz başvurusu, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarih ve 4011 sayılı yazısı, Demre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün tarih ve 915 sayılı yazısı, Myra-Andriake Kazıları Başkanı Prof.Dr. Nevzat Çevik in tarihli görüş yazısı, Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve yazısı ve eki, Antalya Müze Müdürlüğü uzmanlarının tarihli raporu. ( ) M.S.ERDOĞAN(Karar No: 4598)

11 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 19-Antalya İli, Demre İlçesi, Myra Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde bulunan Myra Ören yeri girişinde yol çevresinde yer alan izinsiz satış ünitelerinin kaldırılmasıyla ilgili Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2223 sayılı ve tarih ve 3576 sayılı kararları ile Demre Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünün tarih ve 917 sayılı yazısı ve ekleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /165( ) sayılı yazısı. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4599) 20-Antalya İli, Kaş İlçesi, Merkez, I.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde, 46 ada 38 parselde bulunan tapınağın açığa çıkarılması amacıyla kazı yapılması talebine ilişkin Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve eki Antalya Müze Müdürlüğünün tarih ve /808 sayılı yazısı. ( ) F.ÖZDEL(Karar No: 4600) 21-Antalya İli, Kaş İlçesi Merkezinde yer alan, kısmen I.Derece Arkeolojik, kısmen de Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan özel mülkiyetteki 119 ada 8 ve 10 parsellerdeki kaya mezarı ve restoran kullanımına ilişkin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /165( ) sayılı, tarih ve B KVM /165( ) sayılı, tarih ve B.16.0.KVM /165( ) sayılı yazıları, Kaş Belediye Başkanlığının tarih ve 559 sayılı yazısı, Kaş Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosunun tarih ve 170 sayılı yazısı, Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarih ve 1204 sayılı raporu ve ekleri. ( ) U.OĞUZ(Karar No: 4601) 22-Antalya İli, Kaş İlçesi, Antiphellos Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında yer alan rölövesi Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3572 sayılı ve restorasyon projesi ile raporları da Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3678 sayılı kararı ile uygun bulunan Antik Tiyatro ve çevresinde Antalya Müze Müdürlüğü denetiminde yürütülen kazı çalışmaları sonucunda hazırlanan taş envanteri, taşların yapıdaki yerlerinin tespitine yönelik çalışma ve orkestra çukuruna yönelik öneri ile müellifin uygulamaya yönelik raporunun kurul gündeminde değerlendirilmesine ilişkin Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünün tarih ve 1267 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK (Karar No: 4602) 23-Antalya İli, Kaş İlçesi, Ova Beldesi, Patara I.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde Çevre Düzeni Planında Nokta Günübirlik olarak tanımlı alana ulaşımı sağlayan Çayağzı yoluna beton parke kaplamasının uygun bulunduğu Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3904 sayılı kararı, söz konusu yol güzergahına kaplama ve teknik altyapı (elektrik, su vb.) uygulamalarının yapılması talebine ilişkin Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığının tarih ve B.18.1.ÖÇK PTR(OVA) sayılı yazısı ve ekleri. ( ) G.BENZET(Karar No: 4603)

12 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 24-Antalya İli, Kaş İlçesi, Kalkan Beldesi, Bezirgan Köyü, Asar Mevkiinde, Bekir Gürhan AKTAN a ait taşınmazın da yer aldığı Kalkan ın güney yamaçlarının I.Derece Doğal Sit Alanı olarak tescil edildiği Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5442 sayılı kararının iptali için Antalya 1.İdare Mahkemesinin 2002/1291 esasında açılan davada anılan Mahkemenin tarih ve 2004/1159 sayılı kararı ile davanın kısmen red, kısmen iptal edilmesi sonrası dava konusu taşınmazların yer aldığı alanın sit alanı derecesinin III.Derece olarak belirlendiği Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 158 sayılı kararı, Antalya 1.İdare Mahkemesinde açılan davanın Danıştay 6.Dairesinin tarih ve E:2005/3228, K:2007/5113 sayılı bozma kararı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Hukuk Müşavirliğinin tarih ve B.16.0.HKM sayılı yazısı eki Danıştay kararı doğrultusunda alınan Antalya 1.İdare Mahkemesinin E:2010/429, K:2010/872 sayılı davanın reddine ilişkin kararı, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4429 sayılı kararı. ( ) G.BENZET (Karar No: 4604) 25-Isparta İli, Merkez, Çelebiler Mahallesinde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1303 sayılı kararı ile Korunacak Sokak sınırları yeniden düzenlenen Damgacı Sokakta, 446 ada 5 ve 6 parsellerdeki tescilsiz yapıların eski haline dönüştürüldüğünün belirtildiği Cengiz KOCABAŞ ın tarihli başvurusu ve ekleri, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4274 sayılı kararı. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4605) 26-Isparta İli, Merkez, Çelebiler Mahallesinde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1303 sayılı kararı ile Korunacak Sokak sınırları yeniden düzenlenen 1306 Sokakta ve aynı kararla sehven 8052 ada 33 parselde olarak tescil edilen 1249 ada 33 parselde, özel mülkiyette yer alan tescilli yapının mail-i inhidam durumu ile ada numarasının 1249 olarak düzeltilmesinin kurulda değerlendirilmesine ilişkin Isparta Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri ( ) ) Ş.ALP(Karar No: 4606) 27-Isparta İli, Merkez İlçe, 32 ada 5 parselde bulunan tescilli gar binasında kalorifer tesisatı döşenmesi uygulamasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4304 sayılı kararı ile T.C.D.D.Y. İşletmesi 7.Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ(Karar No: 4607) 28-Isparta İli, Merkez, Turan Mahallesi, özel mülkiyette, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 2707 sayılı kararı ile belirlenen 436 ada 4 parseldeki tescilli Aya Baniya kilisenin koruma alanı içinde kalan, 436 ada nolu parsellerdeki ihdas ve tevhit işlemlerinin Kurulda değerlendirilmesine ilişkin Isparta Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve eki. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4608)

13 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 29-Isparta ili, Merkez, İskender Mahallesinde, özel mülkiyette, 8021 ada 12 parselde (eski 412 ada 8 parsel) yer alan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 328 sayılı kararı ile rölövesi uygun bulunarak yıkılmasına karar verilen, tescilli taşınmaza ilişkin alınan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3088 sayılı kararının yeniden değerlendirilmesine ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 4051 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4609) 30-Isparta İli, Eğirdir İlçesi merkezinde 311 ada 6 parselde bulunan, özel mülkiyetteki Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1588 sayılı kararı ile tescilli yapının tuvalet ve banyosunda tadilat yapılması talebine ilişkin Eğirdir Belediye Başkanlığının tarih ve 975 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4610) 31-Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Poyraz mahallesi 196 ada 10 parselde Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1588 sayılı kararı ile belirlenen tescilli yapıların koruma alanında bulunan, özel mülkiyetteki tescilsiz yapının mevcut kırma çatısının kaldırılarak yerine beşik çatı yapılması ve sıva tamiratı yapılması talebine ilişkin Eğirdir Belediye Başkanlığının tarih ve 1023 sayılı yazısı ve ekleri ile Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli inceleme raporu. ( )A.ÖZTÜRK-Ş.ALP(Karar No: 4611) 32-Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Kılıç Beldesi, Kabayır Mevkiinde bulunan Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1471 sayılı kararı ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen alanın sit sınırlarının batı ve güneybatıya doğru kaçak kazılar yapılan sahayı da içine alacak şekilde genişletilerek ve tek bir sınır içine alınarak yeniden tesciline ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 4008 sayılı yazısı ( )A.ERYILMAZ(Karar No: 4612) 33-Isparta İli, Atabey ilçesi, Harmanören Köyü yakınlarında Balıklı Çeşme Mevkiindeki Geç Roma Dönemi yerleşiminin ve Odalarüstü Mevkiindeki kaya mezarlarının tesciline ilişkin Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 3764 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) D.M.ÜLGEY (Karar No: 4613) 34-Antalya İli, Serik İlçesi, Haskızılören Köyünde, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4330 sayılı kararıyla I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen alanın, Isparta İli, Sütçüler İlçesi, Beydilik Köyü sınırları içerisinde olduğuna ilişkin Antalya Valiliği Kadastro Müdürlüğü Serik Kadastro Şefliğinin tarih ve 1132 sayılı yazısı, Antalya Valiliği Serik Tapu Sicil Müdürlüğünün tarih ve 3247 sayılı yazısı, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünün tarih ve 8264 sayılı yazısı. ( )M.S.ERDOĞAN-G.NERGİZ-D.M.ÜLGEY(Karar No: 4614)

14 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 35-Isparta İli, Gelendost İlçesi, Afşar Köyünde 56 pafta 5954 parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 246 sayılı kararı ile tescil edilen ve mülkiyeti köy tüzel kişiliğine ait Afşar Köyü Camisinin rölövesi, malzeme analizi, malzeme bozulmaları ve müdahale analiz paftaları, restitüsyon ve restorasyon projeleri ile rölöverestitüsyon-restorasyon raporlarının değerlendirilmesine ilişkin Isparta İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün tarih ve 8731 sayılı ve tarih ve 9576 sayılı yazıları ve ekleri. ( ) A.ÖZTÜRK(Karar No: 4615) 36-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Sücüllü Kasabası ve Çakırçal Köyünde tespiti yapılan kaya mezarlarının tesciline esas Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4314 sayılı kararında, Çakırçal Köyünün sehven Çakırlar Köyü olarak belirtildiğine ilişkin, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün tarih ve B.16.0.KVM /165 ( ) sayılı yazısı, Çakırçal Köyü sınırlarında yer alan kaya mezarlarının ada ve parsel numaralarının bildirilmesine yönelik, Yalvaç Kaymakamlığı Tapu Sicil Müdürlüğünün tarih ve 1143 sayılı yazısı doğrultusunda koruma alanı sınırlarının koordinatlandırılmasına ilişkin, Antalya Koruma Bölge Kurulu uzmanlarının inceleme raporu ve ekleri. ( ) A.AKTAŞ-C.GÜVEN(Karar No: 4616) 37-Isparta İli, Şarkîkaraağaç İlçesi, Orta Mahalle, 30 ada 5 parselde yer alan hazine mülkiyetindeki, Antalya Koruma Kurulunun tarih ve 5017 sayılı kararı ile tescil edilen, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3171 sayılı kararı ile de koruma alanı sınırları ve yapı grubu I. Grup olarak belirlenen tescilli Hükümet Konağının rölöve-restitüsyon-restorasyon ve elektrik projelerinin kurulda değerlendirilmesine ilişkin Şarkîkaraağaç Belediye Başkanlığı Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünün tarih ve 384 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4617) 38-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Eski Mahalle, özel mülkiyette bulunan 159 ada 28 ve 29 parsellerdeki, Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 1865 sayılı kararı ile tescil edilen taşınmazın tescilden düşürülmesine ilişkin Rıdvan KABULOĞLU NUN tarihli başvurusu ile Gülperi KABULOĞLU ve Semra KABULOĞLU nun tarihsiz başvuruları. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4618) 39-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Kaş Camii Mahallesi 1004 ada 15 parselde (eski 850 ada,15 parsel) bulunan, mülkiyeti hisseli olarak Yalvaç Belediyesine ait tescilli hamama ilişkin hazırlanan rölöve-restitüsyon-restorasyon projelerinin Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilmesine ilişkin tarih ve 3494 sayılı kararı ve Yalvaç Belediye Başkanlığının tarih ve 3043 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ş.ALP(Karar No: 4619) 40-Burdur İli, Bucak İlçesi, Pazar Mahallesinde, Vakıflar mülkiyetinde bulunan Topaloğlu Mehmet Pazar Camiinin 2863 sayılı yasa kapsamında kalıp kalmadığının değerlendirilmesine ilişkin Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün tarih ve 6678 sayılı yazısı ve ekleri ile Antalya Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının tarihli inceleme raporu. ( ) A.ÖZTÜRK-Ş.ALP(Karar No: 4620)

15 KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 41-Burdur İli, Merkez İlçe, 46 ada 1 parselde bulunan tescilli gar yapısında kalorifer tesisatı döşenmesi uygulamasına ilişkin Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 4304 sayılı kararı ile T.C.D.D.Y.İşletmesi 7.Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve ekleri. ( ) U.OĞUZ(Karar No: 4621) 42-Burdur İli, Karamanlı İlçesi, Mürseller Köyü, parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun tarih ve 3916 sayılı kararı ile Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescilli sivil mimarlık mail-i inhidam durumuna ilişkin Mürseller Köyü Muhtarlığının tarihsiz başvurusu, Burdur Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarih ve 1358 sayılı yazısı, Burdur İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün tarih ve 301 sayılı yazısı ve ekleri. ( ) Ö.OFLU(Karar No: 4622)

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.07.2010 1-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşimişcan Mahallesi Kentsel Sit Alanına yönelik hazırlanacak Koruma Amaçlı İmar Planı kapsamında yapılacak planlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 10.05.2010 MANAVGAT 1-Antalya İli, İbradı İlçesinde kısmen Maşata Yaylası Turizm Merkezinde kalan Ürünlü Köyünde, Kültür ve Tabiat Varlıklarının tespitine yönelik çalışmaların Koruma

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Yaylası, Oklukaya Tepe, Üçtepe ve Üçtepelerde bulunan antik yerleşim alanına ilişkin Antalya Kültür Varlıklarını

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ 164.TOPLANTI GÜNDEMİ 11.07.2011 1-Antalya İli, Serik ve Manavgat İlçeleri sınırları içerisinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun 27.10.2005 tarih ve 700 sayılı kararı ile tescil edilen Köprüçay I.Derece Doğal

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.03.2013 YALVAÇ 1-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Altıkapı Köyü Ayazmana Mevkiinde bulunan Roma Dönemi antik yerleşim alanının tescili talebine ilişkin Isparta Valiliği, İl Kültür ve

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 118.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.03.2010 1-Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı III.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan 108 ve 107 nolu parsellere yapılan imar uygulaması

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ 134.TOPLANTI GÜNDEMİ 17.08.2010 1-Antalya İli, Korkuteli İlçesi, Kozağacı Köyü sınırları içerisinde Tyriaion Antik Kentine ait yapı temel ve duvar kalıntıları ile Çağman Tepesinde birçok kaya kabartmasının

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanına yönelik hazırlanan Side Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu kapsamında

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Toplantı Tarihi-No: 22.10.2014-115 Karar Tarihi ve No: 22.10.2014-1962 T.C. 22.00.333 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Yahşifakih Mahallesi, Hükümet (Saraçlar) Caddesi, 10 pafta, 76 ada,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 16.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 16.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.04.2012 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesinde Kırkgöz Su Kaynakları I. Derece Doğal Sit Alanından başlayarak Yukarıkaraman Mahallesine ulaşan ve Yukarıkaraman Mahallesi I.ve III. Derece

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.10.2012 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Bezirgan Köyü sınırlarında yer alan tarihi tahıl ambarlarının ve köy içinde bulunan eski mezarlığın çevresinin temizlenmesi, bakım ve onarımlarının

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05. 159.TOPLANTI GÜNDEMİ 16.05.2011 1-Antalya İli, Gazipaşa ilçesi, Yakacık (eski Kaledran) Köyü sınırları içerisinde kalan Antalya Koruma Bölge Kurulunun 22.02.2010 tarih 3815 sayılı kararı ile tescil edilen

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No : ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.09.2015/4054 ANTALYA Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Bademağacı Mahallesinde,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/96 Toplantı Tarihi ve No : 01.04.2016-148 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.04.2016-3378 GERZE Sinop İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 143.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 143.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 143.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi sınırlarında Sorgun Kumul Alanlarının I.Derece Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesine ilişkin Antalya Koruma

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 21.TOPLANTI GÜNDEMİ 05.06.2012 ANTALYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 21.TOPLANTI GÜNDEMİ 05.06.2012 ANTALYA 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mevkii, 12767 ada, 10 nolu parselde Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 27.12.2011 tarih ve 247 sayılı karayla Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescillenmesi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Toplantı Tarihi ve No :21.03.2014-93 Karar Tarihi ve No :21.03.2014 1914 KARAR Toplantı Yeri: KONYA Elektrik üretimi gerçekleştirmek

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08. FF167.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.08.2011 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Sarısı-Beldibi Kıyı Bandı I.Derece Doğal Sit Alanı ve Olympos-Beydağları Sahil Milli Park Alanı sınırları içerisinde, Çaltıcak-Kireçtepe

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ 128.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Demre İlçesi, Gürses Köyü sınırları içinde Antalya Koruma Bölge Kurulunun 21.02.2008 tarih ve 2182 sayılı kararı ile I.Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescilli antik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 72-06.02.2014 K arar no ve tarih : 930-06.02.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Molu Köyünde, sit alanı dışında kalan, tapunun 184 ada, 1 parsellerinde, Köy Tüzel Kişiliği

Detaylı

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ Toplantı Yeri : Müdürlük Hizmet Binası (Tacettin Veli Mahallesi, Lalezade Caddesi, No:6 Kiçikapı//KAYSERİ) Toplantı Tarihi ve saati : 06 Şubat 2014 Perşembe- 09.30 Molu Mahallesi Camii Tespit- 184 1 Köy

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/2016-2869 SAFRANBOLU

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01.

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01. 147.TOPLANTI GÜNDEMİ 20.01.2011 1-Antalya İli, Kepez İlçesi, Kirişçiler Köyü sınırları içerisinde, Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında kalan, Orman İçi Dinlenme tesisleri kuruluşu planlanan alana ilişkin

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 40.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 40.TOPLANTI GÜNDEMİ 40.TOPLANTI GÜNDEMİ 24.12.2012 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hacısekililer Köyü, Kargılık Pınarı Mevkiinde, mülkiyeti Maliye hazinesi adına kayıtlı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 1.TOPLANTI GÜNDEMİ 1- Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu ve Koruma Bölge Kurulları Çalışmaları ile Koruma Yüksek Kuruluna Yapılacak İtirazlara Dair Yönetmelik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 ANTALYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 ANTALYA 27.TOPLANTI GÜNDEMİ 27.08.2012 1-Antalya İli, Aksu İlçesinde Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 18.05.2011 tarih ve 5158 sayılı kararı ile sınırları son şeklini alan Perge Antik

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ 156.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.04.2011 1-Antalya İli, Akseki İlçesi, Cevizli Beldesinde Antalya Koruma Kurulunun 14.03.2002 tarih ve 5330 sayılı kararı ile sınırları belirlenen Kentsel Sit Alanı dışında, Antalya

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 06.07.2010 KAŞ/PATARA 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Merkez Mahallesi, Çukurbağ Mevkii III.Derece Doğal Sit Alanında hazine mülkiyetinde bulunan 47 ada 23 parsel numaralı taşınmaza Geçiş

Detaylı

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi.

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. TOPLANTI YERİ : Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü TOPLANTI ADRESİ : Emek Mah. Nar Yolu No:

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 19/12/2013-995 Nevşehir İli, Avanos İlçesi nde, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.11.1998 gün ve 953 sayılı kararı ile uygun bulunan, Avanos Çömlekhaneler

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 44.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya ili, Kepez İlçesi, Varsak Mahallesi, I.Derece Doğal ve Arkeolojik Sit Alanı sınırları içerisinde, Düdenbaşı Park ve Rekreasyon Tesisleri

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 35.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 35.TOPLANTI GÜNDEMİ 35.TOPLANTI GÜNDEMİ 19.11.2012 1-Antalya İli, Kumluca İlçesi, Yazır Köyünde Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 31.05.2010 tarih ve 4114 sayılı kararıyla sınırları son şeklini

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 4.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Balbey Mahallesi, 361 ada 17 parselde, Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan ve anıt eser olarak tescilli

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.313 Toplantı Tarihi-No :14.05.2014-99 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No :14.05.2014-1700 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Dilaverbey Mahallesi, 14 pafta, 102 ada, 4 parselde yer alan, şahıs mülkiyetine

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 07.03.2015/4187 BURSA Balıkesir İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 126.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 126.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Aksu İlçesi, Yeşilkaraman Köyü sınırları içerisinde orman alanında bulunan ve Antalya Koruma Kurulunun 25.06.1998 tarih ve 3858 sayılı kararı ile tescilli ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 162.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 162.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 162.TOPLANTI GÜNDEMİ 13.06.2011 1-Antalya İli, Kepez İlçesi sınırları içerisinde bulunan, Antalya Koruma Kurulunun 15.12.1992 tarih ve 1671 sayılı kararı ile tescilli 9 adet

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.251 Toplantı Tarihi-No : 14.01.2015-124 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 14.01.2015-2075 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, sit alanı dışında, Medrese Alibey Mahallesi, anıtsal mimarlık örneği olarak

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 36.00.834 Toplantı Tarihi ve No : 30.10.2014-62 Karar Tarihi ve No : 30.10. 2014-671 KARS Kars İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mahallesi, tapunun 193 ada 1 parsel numarasında kayıtlı, Mülkiyeti Kars Belediyesine

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ 152.TOPLANTI GÜNDEMİ 21.03.2011 ISPARTA 1-Burdur İli, Merkez İlçede, Sinan Mahallesi, Çobanönü Mevkii, Oluklaraltı Caddesi 39 pafta 436 ada 83 parselde bulunan ve Antalya Koruma Bölge Kurulunun 11.05.2007

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 149.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 149.TOPLANTI GÜNDEMİ 149.TOPLANTI GÜNDEMİ 21.02.2011 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında Antalya Koruma Kurulunun 25.03.1998 tarih ve 3771 sayılı kararı ile onaylanan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 20.03.85 Toplantı Tarihi ve No : 18.09.2015-107 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 18.09.2015-4234 AYDIN Denizli İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve No : 23/7/2015-2546 ANKARA Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Çavuşlar Mahallesi yakınlarında Aydınyurdu Sırtı

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 12.07.2017-183 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 12.07.2017-6497 ANTALYA Antalya İli, Manavgat

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 18.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 18.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.TOPLANTI GÜNDEMİ 21.05.2012 1-Burdur İli, Merkez İlçe, Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe Mevkiinde bulunan kaya mezarının Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tesciline ilişkin, Burdur Valiliği,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1504-27.03.2015 KAYSERİ Yozgat İli, Sorgun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11. Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.2014-139 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 19.11.2014-2792 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ 115.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.02.2010 S İ D E 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Karabük, Sağırin, Bozyaka (Beşkonak), Altınkaya ve Gaziler köyleri ile Serik İlçesi, Bucak Köyü sınırları ile Köprülü Kanyon Milli

Detaylı

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 11.08.2015-124 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 11.08.2015-1525 ANKARA Kırıkkale İli, Delice

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. ve Tarihi : 1416-13.02.2015 KAYSERİ Yozgat ili, Boğazlıyan

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Aksu İlçesi, Perge Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında batı nekropolünde bulunan 3421 ada 1, 41, 44 numaralı parseller

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2016-141 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.02.2016-3087 KÜTAHYA Uşak İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.213 T.C. Toplantı Tarihi-No : 12.11.2014-118 Karar Tarihi ve No : 12.11.2014-2005 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 gün ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan

Detaylı

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 22.00.01 T.C. Toplantı Tarihi-No : 02.04.2014-94 Karar Tarihi ve No : 02.04.2014-1616 Edirne ili Merkezinde yer alan, Kurulumuzun 04.07.2003 gün ve 7697 sayılı kararı ile sınırları belirlenen kentsel sit

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 52.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 52.TOPLANTI GÜNDEMİ 52.TOPLANTI GÜNDEMİ 06.05.2013 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Kırkgöz Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde, kısmen antik kanal korunma alanında kalan özel mülkiyete ait 522 nolu parselin, korunma

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 26.08.2015-4121 AYDIN Aydın Ġli,

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. - 64. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. - 64. TOPLANTI GÜNDEMİ ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 63. 64. TOPLANTI GÜNDEMİ İLİ : ERZURUM TARİH : 3031/01/2014 Sıra No Karar No İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel Mülkiyeti Alanı ve Derecesi Nereden Geldiği

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi : 25-26/07/2013-45 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 25/07/2013-793 KIRŞEHİR Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.03.1984 gün ve 177

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 19.04.2010 BURDUR 1-Isparta İli, Merkez İlçede, Doğancı Mahallesi, Yokuşbaşı Mevkiinde bulunan, Maliye hazinesinde, 64 pafta 201 ada 26 parselde kayıtlı ve Süleyman Demirel Üniversitesine

Detaylı

ANKARA 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANKARA NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İŞİN SÜRECİ 2 3 Arkeolojik Sit Alanı Sit Sınırının yeniden

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 17.12.2014-226 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ VE NO : 17.12.2014-2980 İSTANBUL İstanbul

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 09.10.2015-2951 SAMSUN Sinop Ġli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve T arihi : 94-18.12.2014 K arar No. ve Tarihi : 1311-18.12.2014 Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünce 2011 yılında başlatılan ve Kalkınma Bakanlığınca 2016 yılına kadar bütçelendirilen

Detaylı

Kentsel Sit. Kamusal Hizmetler Koruma Alanı. Kentsel Sit. Sayfa 1 / 10

Kentsel Sit. Kamusal Hizmetler Koruma Alanı. Kentsel Sit. Sayfa 1 / 10 ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 109-110-111 SAYILI ESKİŞEHİR-AFYONKARAHİSAR-BİLECİK GÜNDEMİ NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL MÜL. SİT ALANI VE DER. TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.01.2016/239 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.01.2016/5320 BURSA Bursa ili, Nilüfer ilçesi,

Detaylı

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu TOPLANTI TARİHİ :25.02.2015 TOPLANTI SAATİ :10.30 1 Sivas Merkez 2 Sivas Merkez 3 Sivas Merkez 4 Sivas Merkez 5 Sivas Merkez 6 Sivas Merkez 7 Sivas Merkez 8 Sivas Merkez 9 Sivas Merkez 10 Sivas Merkez

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE 1 MARMARİS YAPI KULLANMA İZNİ 12 27 12 ÖZEL KENTSEL SİT- BİNA 2 MARMARİS SONDAJ 4-86 ÖZEL I.DRC.ARK.SİT

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 01/10/2016-170 Karar Tarihi ve No : 01/10/2016-3093 TOKAT/NİKSAR Dosya No : 60.02.24 Tokat İli, Artova İlçesi, Kızılca

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01.06.2016-162 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.06.2016-2087 ŞANLIURFA Şanlıurfa-Habur

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.03.805 Toplantı Tarihi ve No : 25.08.2016-154 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 25.08.2016-3173 Bayramiç/ÇANAKKALE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.003/687 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-180 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-4841 İZMİR

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE PAFTA ADA PARSEL MÜLKİYETİ 1 FETHİYE İZİNSİZ UYGULAMA 141 4 HAZİNE KENTSEL-III ARK SİT 2 FETHİYE

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU- Meclis I.Başkan Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN,Rahmi BALFİDAN,Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 3410/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA

Detaylı

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Toplantı No. ve Tarihi : 78-24.04.2014 Karar No. ve Tarihi : 1014-24.04.2014 Kayseri İli, Merkez, Kocasinan İlçesi, Sümer Mahallesi nde ve sit dışında yer alan, tapunun 298

Detaylı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı ESKİŞEHİR KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 261 SAYILI BİLECİK- ESKİŞEHİR GÜNDEMİ TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI TARİHİ: 29/07/2011 / 06/ 2010 NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.278 Toplantı Tarihi-No : 04.02.2015-127 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 04.02.2015-2144 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 tarih ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan 1/1000

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.07.2015-3490 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 26/09/2013-853 Aksaray İli, Merkez İlçesi, Ulukışla Beldesi, sınırları içerisinde, Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 25.04.2008

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : 26.02.2015-151 Toplanti Yeri Karar Tarih ve no : 26.02.2015-3017 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

KORUMA UYGULAMA VE DENETİM BÜROLARI (KUDEB)

KORUMA UYGULAMA VE DENETİM BÜROLARI (KUDEB) KORUMA UYGULAMA VE DENETİM BÜROLARI (KUDEB) Koruma, Uygulama ve Denetim Büroları, korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarıyla ilgili işlemleri ve uygulamaları yürütmek, denetimlerini yapmak

Detaylı

Edirne Belediyesi imar Komisyonu Kararı. Sayı: 9 Tarih:

Edirne Belediyesi imar Komisyonu Kararı. Sayı: 9 Tarih: imar Komisyonu Kararı Sayı: 9 Tarih: 24.02.2017 Kemal ERSOY" un 07.02.2017 tarihli dilekçesi ile Tapunun Edirne Merkez Abdurrahman Mahallesi 586 adada Aydın Sokak'tan cephe alan taşınmazlarda kat yüksekliği

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Muğla İli, Fethiye İlçesi nde, özel çevre koruma bölgesinde kalan Kayaköy ve Keçiler Köyünde, GEEAYK nun 13.11.1982 gün ve A-4020 sayılı kararı ile tescil edilen ve son halini İzmir II Numaralı Kültür

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.04.2016-146 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.04.2016-3916 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 293 ADA 5, 6, 7, 8, 10, 11 PARSEL 1/5000 18_19 M 2016 1 Planlama Alanı Balıkesir ili, Erdek ilçesi, Yalı Mahallesi sınırları içerisinde

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- % Konu: M uratpaşa, Selçuk Mah. 155 ada 16 parsel. * A EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 49.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.04.2013 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde özel mülkiyette bulunan 156 ada 14 parselde yapılan sondaj kazısı sonucuna

Detaylı

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu. Çerçeve Koruma İmar Planı Geç.

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu. Çerçeve Koruma İmar Planı Geç. TOPLANTI TARİHİ: 18.12.2012 TOPLANTI SAATİ: 10.30 SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 38 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ S No İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel i Türü Nereden geldiği No 14 Merkez

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ Sıra No ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 2829. TOPLANTI GÜNDEMİ İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel i Sit Alanı ve Derecesi İLİ: ERZURUM TARİHİ : 2728/09/2012 Nereden Geldiği Temsilci

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 92-20.11.2014 K arar No. ve Tarihi : 1277-20.11.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Tavukçu (Tosun) Mahallesinde bulunan Kentsel Sit Alanı ve Koruma Amaçlı İmar Planı içerisinde

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 156 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:17.09.2008 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA

MUĞLA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 156 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:17.09.2008 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 156 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:17.09.2008 TOPLANTI YERİ : ALANI VE İ ÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL MÜLKİYETİ TEMSCİ DOSYA GELDİĞİ VE

Detaylı

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER Ana Gayrimenkul Bağımsız Bölüm İli ANKARA Pafta No - Blok No - İlçesi KEÇİÖREN Ada No 90721 Kat No - Bucağı - Parsel No 1 Bağ.

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Karar Tarihi ve No : 28.05.2014-542 KARS Kars İli, Merkez, 224 ada, 15 parselde kayıtlı Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan taşınmazda yapılmak istenen yeni yapılaşmanın Mimari Uygulama projesine ilişkin,

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 07.11.2014 KARAR NO 55 KARAR İmar tadilatları hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklif yazısı okundu. Verilen izahat,

Detaylı