Biz Kimiz? Misyonumuz. Vizyonumuz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Biz Kimiz? Misyonumuz. Vizyonumuz"

Transkript

1

2 Biz Kimiz? Biz herbiri kendi konusunda tecrübeli, yıllardır ülkemizin bir çok önemli projelerinde görev almış, teoriyi ve pratiği birleştirmiş, yazılım, makina, inşaat ve elektrik mühendislerinden oluşan güçlü ve dinamik bir kadroyuz. Amacımız tamamen yerli iş gücü ve kaynaklarını kullanarak ekonomiye ve istihdama katkıda bulunmak, işverenlerin üzerindeki yükü azaltmak, daha verimli çalışabilmelerini sağlamak. Bu yüzden kendi yazılımlarımızı kendimiz geliştiriyoruz. Bunu yaparken de sizlerin düşüncelerini, taleplerini önemsiyor, anında gerçeğe dönüştürüyoruz. Misyonumuz Öncü yaklaşımlar, yenilikçi ürün ve hizmetlerle cesurca risk almak ve profesyonelliğe yeni standartlar getirerek Türkiye'de bilişim sektörünün gelişimine liderlik etmektir. Şimdi ve gelecekte tüm müşterilerinin yararına, topluma değer katan ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayan çözümler geliştirerek maksimum verimliliği sağlayan hizmetler gerçekleştirmektir. Bu misyon, profesyonel iş bilincine sahip çalışanlarımızın hevesli çabalarıyla, serbest ve şeffaf bir organizasyon çatısı altında başarıyla sonuçlandırılacaktır. Vizyonumuz Hem ulusal hem de uluslararası platformda başarıları ve kalitesiyle tanınan, özgün çözümleri ile teknolojiye ve sektöre yön veren, alanında lider ve öncü bir şirket olmaktır.

3 Hizmetlerimiz 1. AutoCAD, Microsoft Excel programları için danışmanlık, eğitim ve kurs hizmetleri 2. Firmalara Özel Ar-Ge Hizmetleri 3. Özel yazılım hizmetleri 4. Paket programlarımız 5. Diğer hizmetlerimiz

4 AutoCAD, Microsoft Excel, Project, Word, PowerPoint programları danışmanlık, eğitim, kurs hizmetlerimiz Eğitimlerimiz istenilen her düzeyde olabilmektedir; Başlangıç, orta, ileri ve yazılım geliştirici seviyesinde (developer level) eğitim alabilmeniz mümkündür. Neden bizi tercih etmelisiniz? Çünkü biz bu programları profesyonel olarak kullanmanın yanı sıra, aynı zamanda bu programlar tabanlı yazılımlar geliştiriyoruz. Yaklaşık 20 yıldır her türlü sektöre (inşaat, makina, elektrik, jeoloji, otomotiv, tekstil, mekanik,... sektörlerine) yönelik AutoCAD ve Excel tabanlı yazılımlar geliştirdiğimiz için bütün bu sektörlere yönelik talepleri, ihtiyaçları çok iyi biliyoruz. Bu programlarının sektörlere yönelik olarak kullanım tarzını çok iyi sentezlemiş bulunmaktayız. Bu yüzden sektöre yönelik eğitimler verme imkanımız olmaktadır. Ayrıca 20 yıldır, Türkiye'nin en büyük projelerinde bizzat AutoCAD kullanarak her türlü proje çizimlerine, Excel kullanarak her türlü hesap işlemlerine imza atmış deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz. Programları sadece teorik olarak değil, pratiğini profesyonel olarak yapmış ekiple çalışmak her zaman avantajınıza olacaktır. Ancak böylece AutoCAD ve Excel öğrenirken öğrendiğiniz şeylerin pratikte nasıl kullanacağınızı, ne işe yarayacağını öğrenerek tam bir pekiştirme sağlayabilirsiniz. Aksi takdirde öğrenilen şeyler gerçek projelerle pekiştirilmeyince zamanla unutulmaya başlar ve en sonunda tamamen unutulur.

5 Firmalara özel Ar-Ge Hizmetleri Her türlü yazılım ar-ge hizmetlerini sizin yerinize yapıyoruz. Projelerinizde özel yazılım ihtiyaçlarınızda, yapılması gereken araştırma geliştirme hizmetlerini en son teknoloji ürünlerini kullanarak profesyonel kadromuzla en uygun ve optimal çözümü bularak uyguluyoruz. Kullanacağınız yazılım ne olursa olsun, projeniz ne olursa olsun mutlaka daha kolay yapabileceğiniz, kaynak tasarrufu sağlayabileceğiniz, bu sayede daha çok kar etmenizi sağlayacak bir yol vardır. Bize danışmanız mutlaka avantajınıza olacaktır. Bu şekilde işinize yoğunlaşıp konsantre olabilirsiniz, diğer konularla biz meşgul olalım.

6 Özel Yazılım Hizmetlerimiz İhtiyacınıza uygun her türlü özel yazılım hizmetimiz ile işlerinizi kolaylaştırmak için vargücümüzle çalışıyoruz. Bazı çalışmalarımız: Deriner Barajı ve HES Çift Eğrilikli Kemer Gövde Çizim ve Kalıp Hesap Yazılımı Bina Metraj, Keşif ve Analiz Yazılımı Kam Mili Çizim Yazılımı Altyapı, Atıksu, Yağmur Suyu Projesi Metraj Yazılımı Bina Güçlendirme Projesi Çizim Yazılımı Şantiyeler Arası Koordinasyon Yazılımı

7 Paket Programlarımız 1. Isı Kaybı Analiz Yazılımı (Isıtma Tesisatı) 2. Isı Kaybı Hesap Yazılımı (Isıtma Tesisatı) 3. Radyatör ve Fancoil Tesisatı Çizim Yazılımı 4. Mekanik Tesisat Metraj ve Yaklaşık Maliyet Yazılımı 5. Bina Metraj Yazılımı 6. Sıhhi ve Yangın Tesisatı Çizim Yazılımı (Çok yakında) 7. Hava Kanalı Çizim Yazılımı (Çok yakında)

8 Isı Kaybı Analiz Yazılımı Tanıtım: NZN Isı Kaybı Analiz yazılımı, AutoCAD içerisinde proje üzerinde ısı kaybı hesabında kullanılacak olan mahallerin alanı ve yönü; pencere, kapı gibi bileşenlerin alanı; minha edilecek miktar; komşu mahal sıcaklıkları; dış sıcaklıklar gibi bütün gerekli bilgileri otomatik olarak çok kolayca çıkartmanızı sağlar. Daha sonra bu bilgileri Microsoft Excel formatında dışarıya aktarır. NZN Isı Kaybı Hesap yazılımını kullanmanız durumunda dışarıya aktarılan bilgilerle kolayca ısı kaybı hesabı yapılır. Program analiz yaparken pencere yerlerini bularak, buraya çizimde kullanılacak işaretler yerleştirir. NZN Isı Kaybı Çizim yazılımını kullanarak bütün mahal bilgilerini, petekleri veya fan-coilleri otomatik olarak tek tuşla çizebilirsiniz.

9 Isı Kaybı Analiz Yazılımı Özellikleri: Proje üzerine bütün bileşenler olabilecek en basit şekilde tanımlanır. Önce Duvarlar ve Kolonlar çizim üzerinden otomatik olarak tanımlanır. Daha sonra duvarlarla çevrili alanların içine tıklayarak mahaller otomatik olarak tanımlanır. Mahal No ve Mahal Adı bilgilerini çizimden almak için gelişmiş araçlar sunar. Bina yönünü belirlemek için özel yaptığımız dinamik blok kullanılır.bu bloğu kolayca çevirerek binanın yönünü kolayca değiştirebilirsiniz. Bu şekilde yönü aynı olan binaları kolayca çoğaltabilirsiniz. Gelişmiş simetri alma, kopyalama, özellik değiştirme özellikleri ile mahal ve kat işlemlerini çok kolay hale getirebilirsiniz. Bütün minhaları, yönleri, komşu ve dış mahal ilişkilerini, sıcaklıklarını otomaik olarak bulur ve Microsoft Excel programına aktarır. Örnek proje videosu için tıklayınız.

10 Isı Kaybı Hesap Yazılımı Tanıtım: NZN Isı Kaybı Hesap yazılımı Microsoft Excel içerisinde çalışır. Microsoft Excel de çalışırken kullandığınız bütün gelişmiş seçenekleri, kopyalama, taşıma, formül ekleme, kendi özel hesap sayfalarınızı oluşturma,... gibi bütün olanaklardan faydalanabilirsiniz. Diğer programları kullanırken ilk merak ettiğiniz konu Excel'e çıktı verip vermediğidir. Çünkü program işini yaptıktan sonra geri kalan veya kendinize özel hesap işlemlerine Excel içerisinde devam etmek istersiniz. Hesap yazılımı bir Excel dosyası değil Excel eklenti yazılımıdır. Program dosyası içerisine istediğiniz kadar kendi Excel sayfanızı oluşturabilir, özel hesap işlemlerini programın size sunduğu kısa formülasyon araçları ile çok basite indirgeyebilirsiniz. Hesap işlerini daha da kolaylaştırmanız için proje üzerinde ısı kaybı hesabında kullanılacak olan Analiz yazılımımızı ve hesap işleri bittikten sonra bu bilgileri alıp, otomatik olarak radyatör ve fan-coil çizimi yapmanızı, kolon şeması açmanızı sağlayan Çizim Programımızı kullanmanızı ayrıca tavsiye ederiz.

11 Isı Kaybı Hesap Yazılımı Özellikleri: Veritabanı, proje içerisinde kullanıcıların kolayca ekleme ve değişiklik yapabileceği şekilde ayarlanmıştır. Kullanıcıdan birşeyler saklamak amacı güdülmemiştir. Bu şekilde kullanıcı, projeye özel ayar değişikliği yapabilir. Örneğin: Kat zammının bütün katlara uygulanması istenirse kolayca veritabanından ayarlanabilir. Yeni şehir bilgileri eklenebilir. İsteğe özel radyatör üreticisi verim bilgileri eklenebilir. Bütün bunlar genel olarak değil proje bazlı olarak yapabilirsiniz.ı Programın kilitli ve şifreli hiçbir kısmı bulunmamaktadır. Herşey şeffaf ve açıktır. Hesap yaptığınız sayfa aynı zamanda çıktı sonucudur. Yani gördüğünüz neyse elde edeceğiniz de odur. Program size tek düzelik, sabit bir çıktı şablonu diretmesi yapmamaktadır. Bütün sayfa biçimlendirmelerini kendinize göre yapmanız için program, her hesap sayfasının ilk 10 satırını size ayırmaktadır. Burada istediğiniz gibi şirket logosu, kenarlık, renk, proje bilgilerini... ayarlayabilirsiniz. TS825 K değeri hesapları yapmaktadır.

12 Isı Kaybı Hesap Yazılımı İzoder TS825 programı hesap dosyasından otomatik olarak veri alır. Piyasada TS825 hesapları için bu program kabul görmüştür. İdareler proje firmalarından genellikle bu programla hesaplarını yapmalarını istemektedirler. Şimdiye kadar kullanıcılar bu yüzden hem bu programla hesap yapmakta, hem de Isı Kaybı için kulandıkları programla hesap yapmak mecburiyetinde kalmışlardır. İzoder dosyasından veri okuması sayesinde aynı şeyi iki kere yapma durumu ortadan kalkmaktadır. Gelişmiş simetri alma, kat ve mahal kopyalama, yön döndürme,... özellikleri ile mahal ve kat işlemlerini çok kolay hale getirebilirsiniz. Verileri aşağı sürükleyerek, hücreleri tutup taşıyarak, copy-paste özellikleri gibi Excel in bütün gelişmiş özelliklerini kullanarak işlemlerinizi çok daha hızlı hale getirebilirsiniz. Excel de yaptığınız formülasyon içeren hesap dosyalarında kullanıcı bir hücre içerisindeki formülü silerse veya kendisi özel bir veri girerse, daha sonra hesapta değişiklikler olursa formülasyon silindiğinden dolayı bütün hesaplar hatalı olur. NZN Isı Kaybı Hesap yazılımı, hesap formülasyonlarını her hesaplamada kendisi oluşturur. Kullanıcı silip farklı veri girse bile bir sonraki hesap işleminde formül tekrar düzeltilecektir. Bu şekilde hata yapma ihtimalini ortadan kaldırır. Mahallere pencere sayısı kadar grup koyma işlemini otomatik olarak yapar. Radyatör seçiminde çok kolay işlem yapmanızı sağlayan araçlar içermektedir. Örnek proje videosu için tıklayınız

13 Radyatör ve Fancoil Tesisatı Çizim Yazılımı Tanıtım: NZN Isı Kaybı Çizim yazılımı, AutoCAD içerisinde çalışır. AutoCAD de çalışırken kullandığınız bütün gelişmiş seçeneklerden, bütün olanaklardan faydalanabilirsiniz. Diğer çizim programlarını kullanırken ilk merak edilen konu AutoCAD 'e çıktı verip vermediğidir. Çünkü program işini yaptıktan sonra geri kalan işlemlere AutoCAD içerisinde devam etmek istersiniz. Çizim işlerini daha da kolaylaştırmanız için proje üzerinde ısı kaybı hesabında kullanılacak olan mahallerin alanı, yönü; pencere, kapı gibi bileşenlerin alanı; minha edilecek miktar; komşu mahal sıcaklıkları; dış sıcaklıklar gibi bütün gerekli bilgileri otomatik olarak çok kolayca çıkartmanızı sağlayan Analiz yazılımımızı ve bu verileri alarak Microsoft Excel içerisinde kolaylıkla hesap yapmanızı sağlayan Hesap yazılımımızı kullanmanızı tavsiye ederiz.

14 Radyatör ve Fancoil Tesisatı Çizim Yazılımı Özellikleri: AutoCAD içerisinde ve mevcut çizimler üzerinde çalışır. Aynı çizim içerisinde hem kalorifer hem de Fan Coil çizimleri yapabilirsiniz. Kullanıcı dostu arabirimi sayesinde istediğiniz mahal ve grupları kolayca seçip çizim yapabilirsiniz. Döküm petekleri dilim dilim, panel, alüminyum ve banyopan petekleri birebir ölçeğine uygun çizer. Fan coilleri tiplerine göre birebir ölçekli çizer. Hem merkezi hem de kombili sistemler için kolon şemasını tek tuşla otomatik olarak çizer. Kazan giriş adedini isteğe göre girebilme, kat yüksekliklerini her kat için ayrı ayrı girme, boru aralıklarını isteğe göre ayarlama gibi birçok ayar seçenekleriyle esnek çalışma imkanı sunar. Bütün kolon şemasını ve yük toplamlarını kendisi yapar, boru çaplarını otomatik olarak yazar.

15 Radyatör ve Fancoil Tesisatı Çizim Yazılımı Değişiklik yapacaksanız manuel olarak da yük toplamlarını otomatik yapar ve uygun boru çapını otomatik yazar. Kombili ve merkezi sistemlerin çizimi için gerekli bütün öğeleri içerir. Analiz programı kullanıldığı takdirde bütün Mahal Bilgilerini ve radyatör veya fancoilleri tek tuşla otomatik olarak çizer. Mimari proje üzerine istenilen mahale, mahal bilgilerini ve ısı kaybı miktarını otomatik yazar. Bir katı oluşturduktan sonra, diğer katları otomatik olarak oluşturur. Hesap dosyanızda değişiklik olduğunda yeni hesap verilerini programa yüklersiniz, güncelleme tuşuna basarsınız ve bütün çizimler, yük toplamları otomatik olarak güncellenir. Veya aynı binanın sadece yönleri farklı olan kopyaları varsa tek yapmanız gereken çizime, yeni hesap verileri yüklemek ve güncelle tuşuna basmak. Programın bütün bloklarını kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. Renkleri, şekilleri, değiştirebilirsiniz. Bunun için dinamik bloklar konusunda bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Örnek proje videosu için tıklayınız

16 Mekanik Tesisat Metraj ve Yaklaşık Maliyet Yazılımı Tanıtım: AutoCAD içerisinde her türlü Boru, Tefrişat, Hava Kanalı, Radyatör, Menfez, Anemostat ve diğer her türlü imalat metraj ve yaklaşık maliyet işlerinizde tek yazılım. Programın V3 sürümü piyasaya çıkmıştır. Kullanıcılarımızın sesine kulak verdik. Artık yenilenmiş ara yüzü, gelişmiş arama, otomatik blok bulma, attribute çıkarma, pozlama, patern tabanlı metraj yapma gibi 10 larca yeni özelliğiyle AutoCAD içerisinde hem metraj hem de yaklaşık maliyet işlemlerini zahmetsiz ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Program özelleştirilmeye açık altyapısı sayesinde her türlü boy ve adet metrajında kullanılabilmektedir. Bu sayede hem elektrik, hem de mekanik tesisat projelerinde mükemmel sonuçlar vermektedir. Bildiğiniz üzere değişik proje firmalarının her biri kendine özgü çizim sistemi, bloklar, layerlar ve metotlar kullanmaktadır. Bu yüzden incelediğimiz bir projeyi tek tuşa basarak metrajını almak mümkün değildir. Bu ancak sistematik olarak çizilmiş projelerde, projeden veri almanın mümkün olduğu durumlarda uygun olabilmektedir ki bu konuda geliştirdiğimiz altyapı metrajı gibi örnek özel yazılımlarımız mevcuttur. Örnek proje videoları için tıklayınız.

17 Sıhhi Tesisat Çizim Yazılımı AutoCAD içerisinde sıhhi tesisat çizim yazılım çalışmalarımız devam etmektedir. Tamamlandığında bu eziyet dolu işi çok basit bir şekilde halleder hale geleceksiniz. AutoCAD altında çalışıyor olması hem ek program maliyetini, hem de programdan programa geçiş sorununu ortadan kaldıracak ve diğer programlarımızda olduğu gibi kullanıcı dostu arayüzü ile hiç zorluk yaşamadan, kolayca çizim yapar hale geleceksiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için sosyal ağlarımıza abone olunuz.

18 Hava Kanalı Çizim Yazılımı AutoCAD içerisinde hava kanalı çizim yazılım çalışmalarımız devam etmektedir. Tamamlandığında bu eziyet dolu işi çok basit bir şekilde halleder hale geleceksiniz. AutoCAD altında çalışıyor olması hem ek program maliyetini, hem de programdan programa geçiş sorununu ortadan kaldıracak ve diğer programlarımızda olduğu gibi kullanıcı dostu arayüzü ile hiç zorluk yaşamadan, kolayca çizim yapar hale geleceksiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için sosyal ağlarımıza abone olunuz.

19 Diğer Hizmetlerimiz Her türlü profesyonel teknik yazılımlar geliştirmekle beraber, kullanmakta olduğunuz AutoCAD, Microsoft Excel, CorelDraw, InDesign, SolidWorks, Microsoft Word, Microsoft Access,... gibi otomasyon, VBA, makro yazımı, programların birbiri ile etkileşimli çalışmasını destekleyen bütün yazılımlara eklentiler yaparak yaptığınız bütün işleri hatasız, hızlı ve zevkli hale dönüştürüyoruz. Yaptığınız işi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için işyerinize teknik programlar alıyorsunuz, yine de her şeyi tam olarak sizin çalışma sisteminize uygun hale getiremiyorsunuz. Çünkü, bu programlar geniş bir pazara hitap ederler ve ancak genel komutları içerirler. Şekil çizmek, yazı yazmak, toplama, çıkarma yapmak gibi. Ancak, çeşitli hesaplamalar sonucu oluşan bir geometri çizmeyi, sürekli tekrarladığınız düzenlemeleri kolayca yapmayı, size özel komutlar ve hesap formüllerinin olmasını istiyorsanız bu aşamada biz devreye giriyoruz. Programlarınızın, sizin başka hiçbir düzenleme yapmayacak şekilde, tam çalışma sisteminize ve formatınıza uygun şekilde çalışmasını, sizin aracılık etmeden birbirleriyle veri alıp vermesini (Excel de yapılan hesapların, AutoCAD de otomatik olarak çizime ve işleme dönmesi yada tam tersi gibi) ve tam olarak size hizmet edecek hale gelmesini sağlıyoruz. Bugün en yaygın kullanılan AutoCAD, Inventor, SolidWorks, Microsoft Excel, Word, Access, CorelDraw, Indesign, gibi programlar, çok kapsamlı ve geliştirilmeye açık programlardır. Hangi sektörde kullanacaksanız o sektöre hizmet edebilirler, tâbii bunun için bunların içine ek yazılımlar yazılması gerekir.

20 Ulaşım Sizlere çok daha iyi hizmet verebilmek için, şehir gürültüsünden, trafik sıkıntısından uzak, otopark problemi, ulaşım zorluğu olmayan Ankara'nın en nezih rezidanslarından biri olan Ankarama Residence a taşınmış bulunmaktayız. Ankarama Residence, Atakule'ye, 365 AVM'ye, NATA Vega, Anatolium, Ikea 'ya 5 dakika mesafede, Çevre yolundan, Kızılaydan çok kolay ulaşıma sahip Kırkkonaklar mahallesinin en güzel yerinde yer almaktadır. Yeni gelişen iş merkezinde sizler için yerimizi almış bulunmaktayız.

21 Ulaşım Google haritası QR Kodu (Mobil cihazlardan okutup, direk haritalarda görüntüleyebilirsiniz)

22 İletişim NZN Bilişim Ltd. Şti. Kırkkonaklar Mah Cad. 320 Sk. Ankarama Residence İş Merkezi No:4 Çankaya / ANKARA Santral İş: (312) Santral Mobil: Fax: (312) e-posta: bilgi@nzn.com.tr web: Vcard QR Kodu

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Tesisat Dergisi, Sayı 133, Ocak 2007 FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Süleyman Kavas Makina Mühendisi 4M Teknik Yazılım Ltd. Şti. 1. Giriş FineHVAC ISK (Isıtma,

Detaylı

Y. Mimar Müh. A. Melih Dinekli 13.4.2012

Y. Mimar Müh. A. Melih Dinekli 13.4.2012 ALUPLAN Bilgisayar Program Sistemleri Ltd. Adres: Yeniyol Sk. Etab İşmerkezi C Blok No:20 D:8 Acıbadem İstanbul TÜRKİYE Tel: 0216 325 06 61 Fax: 0216 325 80 23E-mail: info@aluplan.com.tr 13.4.2012 Y. Mimar

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

2005-2009 Tarihleri Arasında Avkom da Yazdığım Programlar 1 Avkomix Başlama Tarihi: Haziran 2007 Database LKS (Muhasebe Programından Gelen Veriler, Fatura, Konsinye, Banka, vb.) AvkomERP.mdb (Kendi veritabanımız,

Detaylı

Hakkımızda STA4CAD STA4CAD

Hakkımızda STA4CAD STA4CAD Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Raporlama Araçları Açıklamaları: 1-Seçilen nesneyi raporlar. 2-Yeni boş bir rapor eklemeyi sağlar. 3-Seçilen raporları düzenlemeyi sağlar. 4-Seçilen raporu siler. 5-Seçilen

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

KILAVUZ STRATEJİ ve TEKNOLOJİ DANIŞMANLIĞI A.Ş. Akıllı İş Çözümleri

KILAVUZ STRATEJİ ve TEKNOLOJİ DANIŞMANLIĞI A.Ş. Akıllı İş Çözümleri KILAVUZ STRATEJİ ve TEKNOLOJİ DANIŞMANLIĞI A.Ş. Akıllı İş Çözümleri KILAVUZ İş dünyasına analiz ve iş zekası çözümleri sunmak üzere kurulmuş bir danışmanlık ve teknoloji şirketiyiz. İş Yükünüzü Azaltır

Detaylı

DERS TANITIM BİLGİLERİ. Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS. Yerel Kredi

DERS TANITIM BİLGİLERİ. Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS. Yerel Kredi DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Yerel Kredi AKTS Temel Bilgi ve İletişim BEB650 Güz / 0 2 0 1 2 Teknolojileri Kullanımı Bahar

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI.

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI. FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI YAZILIM TANIMI Fan Selector yazılımı havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde kullanılan fanların performans hesaplamalarının yapılması ve çalışma şartlarına en uygun

Detaylı

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Microsoft Office Kursu Eğitim İçeriği

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Microsoft Office Kursu Eğitim İçeriği ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU Microsoft Office Kursu Eğitim İçeriği Microsoft WORD 1. PENCERE ELEMANLARI VE GÖRÜNTÜLEME BİÇİMLERİ 1.1. Genel Bilgiler 1.2. Ekran Görünümleri 1.3. Metin Sınırları ve Basımda Çıkmayan

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Kapı Donanımı Şartnameleri Geleceği Yazmak

Kapı Donanımı Şartnameleri Geleceği Yazmak Kapı Donanımı Şartnameleri Geleceği Yazmak Şartname Belgesi Şartnamelerimiz, fonksiyonel ihtiyaçlar ile mimarın vizyonu arasındaki dengeyi kurar. Doğru yazılmış bir şartname, yatırımcının bütçesini rahatlatır,

Detaylı

Şekil 7.14: Makro Kaydet Penceresi

Şekil 7.14: Makro Kaydet Penceresi 7.2.4. Makrolar Kelime işlemci programında sık kullanılan bir görevi (çok kullanılan düzenleme ve biçimlendirme işlemlerini hızlandırma, birden çok komutu birleştirme, iletişim kutusu içinde daha kolay

Detaylı

MİCROSOFT EXCEL PROGRAMI DERS NOTLARI

MİCROSOFT EXCEL PROGRAMI DERS NOTLARI MİCROSOFT EXCEL PROGRAMI DERS NOTLARI ( 6. sınıflar için hazırlanmıştır. ) Fevzi Başal Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İçindekiler 1. KAVRAMLAR... 1 2. DOSYA İŞLEMLERİ... 2 3. EXCEL DE KULLANILAN FARE

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır.

Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Ders No : 0020120008 : 2 Pratik : 2 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır.

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) ile Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) Sistemleri Arasındaki Temel Farklar Universal Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. 2010. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir. Neden MailStore! Hatırlatma : Arşivleme, posta sunucusunda herhangi bir değişiklik gerektirmez MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 17.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

ENF110 Temel Bilgisayar Uygulamaları Vize Öncesi Tüm Notlar - Episode 2 Excel

ENF110 Temel Bilgisayar Uygulamaları Vize Öncesi Tüm Notlar - Episode 2 Excel Excel de pratik işlem: Sayı girdiğimizde arttırmak istediğimiz zaman teker teker sayıları yazmamıza gerek yok. Hücrenin sağındaki yeşil kare sayesinde verilerimizi çoğaltabiliriz. (Eğer sadece 5 i girip

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

Merkezi Mekanik Atölye Otomasyon Programı Kullanım Klavuzu

Merkezi Mekanik Atölye Otomasyon Programı Kullanım Klavuzu Merkezi Mekanik Atölye Otomasyon Programı Kullanım Klavuzu Kullanıcılar için 1 İçindekiler Dizini 1.Hakkında...3 2.Eski İşleyiş...3 3.Yeni Sistem...3 3.1 Sisteme Giriş...3 3.2 Yeni Talep...4 3.3 Talep

Detaylı

AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Program Eğitimi

AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Program Eğitimi AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Program Eğitimi Eğitimin İçeriği ve Programı 1. BÖLÜM 1. Programın Yapısı ve Çalışma Sistemi Tek ve Çok kullanıcılı çalışma sistemi Kullanıcı Tanımlama Programın

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Ofis Yazılımları Ders No : 0690220030 Teorik : 3 Pratik : 1 Kredi : 3.5 ECTS : Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Microsoft Excel 1.BÖLÜM

Microsoft Excel 1.BÖLÜM Microsoft Excel 1.BÖLÜM Dersin Amacı İş hayatını ve günlük yaşamı kolaylaştırmada yardımcı olan işlem tabloları hakkında bilgi vermek. Bu işlem tablolarından en yaygın olarak kullanılan Excel programını,

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz?

Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz? Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz? Outlook unuz yavaş açılıyor veya yavaş mı çalışıyor? Personeliniz ile birlikte e-postaları da mı işten ayrılıyor? E-posta kayıplarının önüne geçemiyor musunuz?

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı

DigiPara Liftdesigner Hidrolik Üniteleri Geliştirici Eğitimine Hoş Geldiniz

DigiPara Liftdesigner Hidrolik Üniteleri Geliştirici Eğitimine Hoş Geldiniz DigiPara Liftdesigner Hidrolik Üniteleri Geliştirici Eğitimine Hoş Geldiniz 12/19/2017 www.digipara.com Bir Bakışta DigiPara Profil Kuruluş Tarihi: 1989 Yer: Köln / Almanya Ürünler: 1996 DigiPara Liftdesigner

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

-Bilgisayarı oluşturan iki temel unsurdan diğeri ise YAZILIM dır.

-Bilgisayarı oluşturan iki temel unsurdan diğeri ise YAZILIM dır. YAZILIM -Bilgisayarı oluşturan iki temel unsurdan diğeri ise YAZILIM dır. Elektronik cihazların belirli bir işi yapmasını sağlayan ve komutlardan oluşan programların tümüne verilen isimdir. Yazılım temelde

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Microsoft Office Publisher 2016

Microsoft Office Publisher 2016 Microsoft Office Publisher 2016 Publisher 2016 Publisher görsel açıdan zengin, profesyonel görünümlü yayınlar oluşturmanıza yardımcı olan bir masaüstü yayımcılık uygulamasıdır. Bilgisayarınızda Publisher'la

Detaylı

Bo lu m 7: Hesap Tabloları

Bo lu m 7: Hesap Tabloları Bo lu m 7: Hesap Tabloları Konu 1: Dosya, Tablo ve Grafik Oluşturma Hazırlayan: S.Engin Koç Bu konu bittiğinde; Dosya oluşturma ve tabloya şekil verme Tabloya sütun, satır ekleme ve hücreleri biçimlendirme

Detaylı

MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ

MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ Başar Bilgisayar Sistemleri Ve İletişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: basar@basarsoft.com.tr

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi SERIES Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR Bilgisayar Destekli Tasarım Nedir? CAD (Computer Aided Design) Bütün mühendislik alanlarında olduğu gibi makine mühendislerinin

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Klima Santrali Seçim ve Fiyatlandırma Yazılımı Air Handling Unit Selection and Pricing Software

Klima Santrali Seçim ve Fiyatlandırma Yazılımı Air Handling Unit Selection and Pricing Software Klima Santrali Seçim ve Fiyatlandırma Yazılımı Air Handling Unit Selection and Pricing Software En uygun klima santrali seçimini sağlamak amacı ile en yeni teknolojiler kullanılarak geliştirilmiştir. Tamamıyla

Detaylı

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :---

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :--- İnşaat Teknolojisi Programı Kuruluş Yılı : 1976 Eğitime Başlama Yılı : 1976 Mezun Sayımız : 1554 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan : 130

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler yapabilir, müzik dosyaları ekleyebilir, mikrofon

Detaylı

BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ. www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com

BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ. www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com PUSULA360 NEDİR? Performans değerleme, organizasyonel etkinliğin ölçülmesinde ihtiyaç duyulan

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

ÜNİTE ÜNİTE MICROSOFT POWER POINT - I TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER

ÜNİTE ÜNİTE MICROSOFT POWER POINT - I TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İÇİNDEKİLER HEDEFLER ÜNİTE 11 MICROSOFT POWER POINT - I İÇİNDEKİLER BAYBURT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Genel bilgiler PowerPoint penceresinin tanıtımı Sekmelerin genel tanıtımı Sunular ile ilgili işlemler Boş sunu

Detaylı

Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ. ALINTI:

Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ. ALINTI: 1 Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ ALINTI: https://webmaster.kitchen Metin Editörleri 2 Bir web sitesi geliştirmek istiyorsanız, bir HTML düzenleyicisine ihtiyacınız olacaktır. Elbette

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

YENİ VERSİYONDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

YENİ VERSİYONDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER YENİ VERSİYONDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER 1. ZetaCAD da ekranın sağ alt köşesinde bulunan Sayfa Ayarı paneli yeni özelliklerle zenginleştirilmiştir. Aşağıda anlatılan ayarlar bir defa yapıdıktan sonra, sonraki

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

TEMEL BİLGİSAYAR. Ders Notları. Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA

TEMEL BİLGİSAYAR. Ders Notları. Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA TEMEL BİLGİSAYAR Ders Notları Yard. Doç. Dr. Seyit Okan KARA İÇERİK Excel program penceresi elemanlarının tanıtımı. Menüler ve araç çubuklarının içerikleri ve uygulamaları. Dosya, Düzen ve Görünüm menülerinin

Detaylı

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi Dersin Adı Kodu: Bilgisayar II Yarıyıl Teori Uyg. Lab. Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması Krediler Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi I (Güz) 28 28 56 3 6 Ders Dili Türkçe Zorunlu

Detaylı

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir.

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir. Başlangıç Bu dersin amacı, öğrencilerin çalışma hayatlarında Microsoft Word programını daha etkili ve verimli kullanmalarını sağlamak ve karşılaştıkları sorunların çözümlerine ulaşma konusunda deneyim

Detaylı

ENFORMATİK Dersin Amacı

ENFORMATİK Dersin Amacı ENFORMATİK - 2015 Dersin Amacı Bilgisayar ve donanımlarını tanıtmak, Temel bilgi teknolojisi kavramlarını ve uygulamalarını tanıtmak, İşletim sistemini etkin bir şekilde kullanmak, İnternet ve İnternet

Detaylı

MS WORD 5. BÖLÜM. Şekil 3. 100. Sayfa Düzeni Sekmesi. Şekil 3. 101. Temalar Grubu

MS WORD 5. BÖLÜM. Şekil 3. 100. Sayfa Düzeni Sekmesi. Şekil 3. 101. Temalar Grubu MS WORD 5. BÖLÜM Bölüm Adı: SAYFA DÜZENİ Bölümün Amacı: Sayfa yapısı ve düzenini değiştirmek. Neler Öğreneceksiniz? Bu bölümü bitiren kişi: 1. Ofis temalarını bilir. 2. Kenar boşluklarını, sayfa yönlendirmesini,

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU Şubat 2015 FATURA ŞABLONLARI Alıcının faturalarını istediğiniz formatta görüntüleyebilmesi için hazırlamanız gereken şablonu Yönetim Şirket Tanımları Fatura Şablonları

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook MICROSOFT OFFICE EĞİTİMLERİ Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook Bilge Adam Akademi nin Microsoft Office eğitimleri ile Microsoft un güncel Excel, Word, PowerPoint ve Outlook programlarını

Detaylı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Staad.Pro Kesit Sihirbazı Staad Foundation Ram Connection ProSteel 2500 ProSteel Professional Power Rebar Dünyada en yaygın kullanılan genel yapı modelleme,

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yazılımı sağlandığında elektronik tablolama yazılımı çalışma alanı düzenlemelerini yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Güncel olarak

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

Flash ile Etkileşimli Öğretim Materyali Hazırlama Semineri

Flash ile Etkileşimli Öğretim Materyali Hazırlama Semineri Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi Instructional Technologies Support Office Flash ile Etkileşimli Öğretim Materyali Hazırlama Semineri Semboller, Ses Ekleme, Video Ekleme Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Detaylı