Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz."

Transkript

1 Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz. 19 Mayıs Mah. Sinan Ercan Cad. Kadı Paşa Sok. Yeni Öztürk Apt. No:16/3 Kadıköy İSTANBUL Tel: (0216) Fax: (0216)

2 DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. DENSOFT YAZILIM VE SİSTEM ÇÖZÜMLERİ Sistem ve yazılım çözümleri geliştirme konusunda 25 yıldır faaliyette bulunun firmamız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kantinleri, orduevleri, sosyal tesisleri, özel eğitim tesisleri (kamplar), misafirhaneleri vb. yerlerinde kullanılmak, kurum mevzuatına uygun ve kuruma özel İşletme Yönetim Sistemi yazılımını geliştirmiş bulunmaktadır yılında Oyakbank sponsorluğunda yürütülmekte olan Akıllı Kart projesinin bir parçası olan İşletme Yönetim Sistemi yazılımını geliştirmekle görevlendirilen firmamız, Oyakbank ın el değiştirmesi sonrasında da bu konudaki çalışmalarını sürdürmüş ve halen de sürdürmektedir. Tamamen mevcut kantin, orduevi ve teftiş yönetmeliklerine uygun şekilde geliştirilmiş olan İşletme Yönetim Sistemi halen birçok birlikte uygulamada bulunmakta ve kullanılmaktadır. Yazılımımız, gerçek zamanlı, online, çok kullanıcılı ve işlemlerin büyük oranda otomatik olarak yapılmasına imkan veren bir yazılımdır.. Son derece kolay kullanımlı olarak geliştirilmiş olan bu sistem, konuya yabancı durumdaki kullanıcıların bile kolayca uygulamayı işletmesine ve yürütmesine imkan sağlamaktadır.. Kurum kullanıcılarının istekleri doğrultusunda uzunca bir süredir yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen geliştirmelerin sonucunda, uygulamanın kurumun tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar olgunluğa ulaştığını değerlendirmekteyiz. Ekteki sayfalarda sistemi tanıtan yazı ve uygulamanın var olan özelliklerini anlatmaya yönelik ekran görüntüleri dikkatlerinize sunulmaktadır. Konuyla ilgili her türlü soruyu yanıtlamaya ve daha ayrıntılı bilgi vermeye her zaman hazır olduğumuzu bilginize arz ederiz. Saygılarımızla, Gazi GÜDER Bil.Yük.Müh. Yön.Kur.Bşk. 19 Mayıs Cad. Sinan Ercan Cad. Kadı Paşa Sok. Yeni Öztürk Apt. No:16/3 Kadıköy / İSTANBUL Tel: (0216) Fax: (0216) info@densan.com.tr

3 DENSOFT İŞLETME YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM: Densoft İşletme Yönetim Sistemi; yiyecek ve içecek işletmelerinde bulunan birimlerin (kantinler, marketler, büfeler, lokantalar, konuk evleri, restoranlar, kafeler, kamplar, gazinolar, vb.) sipariş, stok, satın alma, muhasebe, reçete, maliyet, üretim, talep, fatura, kasa, banka, teftiş, satış vb. gibi tüm işlemlerini bütünleşik bir yapıda işleyecek şekilde tasarlanmış ve özel olarak bu sektör için hazırlanmış yazılım sistemidir. Sistem, bir işletmenin ihtiyaç duyabileceği her türlü otomasyon ihtiyacını en uygun fayda/maliyet oranı ile karşılayacak, kullanımı kolay, ülkemiz ve kurumun şartlarına uygun, hemen hemen her ortamda çalışabilecek, çok kullanıcılı, gerçek zamanlı, online, parametrik, kurluşu basit ve birbirileri ile entegre muhtelif alt sistemlerden oluşmaktadır. İhtiyaç duyulduğunda işletmenin diğer uygulamaları ile entegrasyona da imkan vermektedir. Örneğin; POS üzerinden akıllı kart, kredi kartı veya nakit olarak satış yapan işletmelerde gün sonunda o gün içindeki satış bilgilerini uygun yapılarda sisteme aktarıp günlük stok kontrolünün (alım, iç dağıtım, maliyet, üretim ve satış) yapılması da mümkün olmaktadır. Sistemi oluşturan Alt-Sistem ve işlemleri; Muhasebe Sistemi, Stok Kontrol Sistemi, Fatura Sistemi, Reçete (Muaddel) İşlemleri, Ana Depo (Kiler) ve Şubeler Arası Stok İşlemleri, Talep Sistemi, Satınalma Sistemi, Şube-İşletme Satış İşlemleri, Yönetmelik Raporları ve Teftiş Raporları, Restoran Yönetimi, Ordu Evi Misafirhane ve Motel Yönetim Sistemi, Nizamiye Giriş Kontrol Sistemi, Sistem Kuruluş ve Yönetim İşlemleri, İşletim Parametreleri gibi ana alt başlıklar altında toplamak mümkündür. Bu başlıklara ilişkin özet açıklayıcı bilgiler bu dokümanın ilerleyen sayfalarında verilmiştir. Densoft İşletme Yönetim Sisteminin bir kurumda uygulamaya geçirilmesi ile kurumun hemen elde edeceği katma değerler ile sağlayacağı faydalar özet olarak şöyle sıralanabilir. Çalışanların karar vermede ihtiyaç duyduğu bilgiler seviyelerine göre doğru, yeterli ve zamanında ulaşılabilir olacak, karar alma süreçleri kısalacak, etkin bir yönetim ve kontrol imkanına kavuşularak verimlilik artışı sağlanacaktır.

4 Veri kaydetme ve veri işleme süreçlerindeki hatalar azalacak, aynı bilginin değişik amaçlarla tekrar tekrar sisteme girilmesi ihtiyacı ortadan kalkacak, işlemler hızlanacak, hizmet kalitesi artacak, işgücü ve zamandan tasarruf edilecektir. Bütünleşik yapının gereği olarak bilgiler merkezi bir veri tabanında toplanarak otomatik güncellenmiş olacak ve bağımsız modüller arası bilgi tutarsızlıkları ortadan kalkacak, bilgilerin güvenilirliği artacak ve çalışanların her uygulamdan aynı güvenilir ve tutarlı bilgilere ulaşması sağlanmış olacaktır. İşletmenin faaliyetleri kurum mevzuatlarına ve işletmecilik kurallarına uyumlu olarak standart hale gelecek, ilgili birimler arasındaki bilgi akışları iyileşecek, etkin olmayan süreçlerden etkin süreçlere geçiş sağlanmış olacak, süreçlerin her adımı izlenebilir, kontrol edilebilir, denetlenebilir ve ölçülebilir olacaktır. Etkin bir stok kontrol, üretim, satış ve sipariş yönetimine sahib olunacak, stok taşıma ve bulundurma maliyetleri düşürülebilecek, kayıplar azalacak ve verimlilik artacaktır. İhtiyaç duyulan her türlü belge ve bilgi mevzuata uygun olarak elektronik ortamdan üretilebilir ve raporlanabilir olacak, el ile belge ve rapor hazırlama ihtiyacı ortadan kalkacak, işlemler hızlanacak, bilgi arama maliyetleri azalacak, emek ve zaman tasarrufu sağlanacaktır. Standartlara uygun bir muhasabe düzenine sahib olunacak ve her türlü kanuni defter ve kayıtları ile Bilanço ve Kar-Zarar raporları, Teftiş Raporları ve diğer yönetimsel raporlar otomatik olarak üretilecektir. GENEL ÖZELLİKLER: Sistem; malzeme/ürün/demirbaş/promosyon vb. kalemlerin alış faturasının sisteme işlenmesi ve ürünlerin ana depoya girişi ile başlar. Bu aşamada malın birim fiyatı(alış fiyatı) oluşur. Buna bağlı olarak satış fiyatı belirlenir. Bu malların iç dağıtımla işletme/şube ye çıkışı yapılır. Malzeme/ürün işletmede satılır veya üretimde kullanılabilir ve mal sistemden çıkar. Bu işlemler işletmelerde gerçek zamanlı ve entegre olarak yapılır ve işlemlerle ilgili tüm muhasebe fişleri otomatik olarak hazırlanır. Yani malın alım faturası ile sisteme girişi, iç dağıtımla işletmelere çıkışı, işletmede üretimde kullanılıp yeni bir ürün olarak satışı veya doğrudan satılılarak alınan bedelinin ilgili hesaplara aktarımı sistem içinde otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Sistemin bazı özellikleri özet olarak aşağıda sıralanmıştır. Gün içinde yapılan tüm işlemlerin yevmiye fişleri otomatik olarak (muhasip kontrolünde) oluşturulmaktadır. Tüm raporların imza blokları kullanıcı tarafından tanımlanabilmekte ve ilgililerin görev yaptıkları döneme göre otomatik olarak düzenlenmektedir.

5 Gerek kullanım, gerekse işlemler sırasında adım adım izlenebilecek yardım olanakları sistemin ihtiyaç duyulabilecek noktalarına yerleştirilmiştir. Reçete (muaddel) bankası oluşturulmuştur. Buradan yapılacak seçimlerle de, reçete (muaddel) tanımları kolayca sisteme aktarılabilmektedir. Stoklar içinde benzer şekilde banka oluşturulmuştur. Stok kalemlerinin genel çerçevede standart olması için çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Barkod kullanımı sistemin her tarafında vardır. Muhasebe sisteminde Hesapların açılması, oluşturulması çoğunlukla otomatik ve yönetmeliklere uygun şekilde yapılmaktadır. Sistem kurulumu sırasında yönetmeliklere göre kullanılacak olan hesaplar sisteme yüklenmektedir. Yeni açılacak şube / işletmeler için ise şube açılışı/tanımlanması sırasında gerekli ve ilgili tüm hesaplar otomatik olarak açılmaktadır. Tüm raporlar mevcut yönetmeliklere uygun biçimde hazırlanmıştır. Teftiş için hazırlanacak olan raporlar otomatik olarak sistem tarafından üretilmektedir. Kullanıcılar yalnızca kendilerine tanımlanmış olan yetkilere göre belirli bölümlere giriş ve işlem yapabilmekte ve böylece güvenlik sağlanmaktadır. Her kullanıcının sistemde hangi işlemleri yaptığı ayrıntılı biçimde ve sürekli olarak kaydedilmekte ve bu kayıtların gerektiğinde izlenmesi ve denetlenmesi sağlanmaktadır. Yönetmelikler gereği yapılması zorunlu olan Ay-sonu yansıtmaları, kapanışları ve yeni ayın açılışları otomatik olarak sistem tarafından yapılmaktadır. Bilanço, Kar-Zarar vb. raporlar sistem tarafından otomatik olarak üretilmektedir. Özel eğitim kampları için dönem sonu ve dönem başı işlemleri ile yılsonu kapanış ve yılbaşı açılış işlemleri de sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Sistemin kullanımıyla ilgili yardım, kullanım kılavuzu, sıkça sorulan sorular vb. destekleyici araçlar geliştirilmiş ve bunlar sistem içinde kullanıcılar tarafından kolayca erişilebilir ve uygulanabilir durumdadır. Gerek tek düzen muhasebe sistemini, gerekse diğer işlemleri anlatan belgeler yazılımların içine yerleştirilmiştir. İşletme Yönetim Sistemine özgü İşletme Terimleri Sözlüğü hazırlanmış ve yazılımların içerisine konmuştur. Sistem parametrik yapıda hazırlanmıştır. Böylece kurumun kendi gereksinimlerine göre sistemin işleyişini yönetmeliklere uygun biçimde değiştirmesi olanağı sağlanmıştır. Sistem çok kullanıcılı, gerçek zamanlı ve online olarak geliştirilmiştir.

6 SİSTEMİ OLUŞTURAN ANA ALT- SİSTEMLERE İLİŞKİN ÖZET AÇIKLAMALAR: MUHASEBE ALT-SİSTEMİ Bu Alt-Sistem kapsamında, diğer Alt-Sistemlerde yapılan ve muhasebe doğuran herbir işlem için otomatik muhasebe adımı ile günlük yevmiye fişleri oluşturulur. Muhasip, bir bilanço döneminde ilk başlangıç devir fişi hariç dışarıdan, ya da elle fiş giriş ihtiyacı duymadan bilançoyu oluşturur ve istenilen raporları alır. Tek düzen muhasebe sisteminde olması gereken ana hesaplar muhasebe ana dosyasında açılmış olarak sisteme yüklenir. İşletme tanımlandığı zaman da o işletme ile ilgili tüm hesaplar otomatik olarak açılmış olur. Muhasebe işlemlerinin sistemde tutulmaya başlanması için, devir tarihi itibariyle işletmenin defterlerinde kayıtlı kasa, banka, demirbaş, malzeme, satıcı firmalar, sermaye vb gibi hesaplarının bakiyeleri için bir fiş düzenlenerek sisteme girilmesi gerekmektedir. Özetle işletmenin devir tarihindeki bilançosunun aktif ve pasif bakiyeleri sisteme kaydedilerek muhasebe başlatılmış olur. Muhasebe Alt-Sistemi kapsamında kasa işlemleri, banka işlemleri ve pos kredi işlemleri ile diğer ilgili cari hesap işlemleri yapılmaktadır. Ayrıca muhasebe sistemi ile ilgili bilanço, yevmiye, kebir, kar-zar tabloları vs. gibi her türlü raporlama/görüntüleme işlemleri de bu alt-sistem kapsamında yapılmaktadır. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER. - Hesap planı işlemleri - Fiş giriş işlemleri - Yevmiye ve kebir işlemleri - Mizan, bilanço, kar-zarar işlemleri - Yansıtma, ay sonu kapama, yıl sonu kapama işlemleri - Kasa işlemleri - Banka işlemleri - Pos-kredi kartı işlemleri - Otomatik muhasebeleşme işlemleri STOK KONTROL ALT-SİSTEMİ Bu Alt-Sistem kapsamında, envanter takibi yapılan tüm malların her türlü stok işlemleri, devir girişi, sayım, depo giriş/ çıkış, üretim, satış vb işlemleri yapılır. Sistemde var olan ve yönetmelikler gereği kullanılan tüm raporlar anında alınabilir ve bunlar kullanılarak istenen her şey izlenebilir. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır.

7 İŞLEMLER - Stok kartı güncelleme işlemleri - Stoklar arası transfer işlemleri - Ambar defterleri - Envanterler - Sayımlar ve fire işlemleri - Satış fiyatları işlemleri - Genel raporlar - Katalog işlemleri - Stok devir bilgilerini güncelleme işlemleri - Satış istatistikleri - Stok sistemi işletim parametre işlemleri - Diğer işlemler FATURA ALT-SİSTEMİ Bu Alt-Sistem kapsamında, Kilere/Ana Depoya mal girişi alım faturasının sisteme işlenmesi ile yapılır. Fatura girişi çok ayrıntılı olarak yapılabilmektedir. Faturaların türü (irsaliyeli, promosyon, genel gider, demirbaş vs) fatura giriş işlemi sırasında belirlenmektedir. Fatura girişi sonunda satın alınan malzemelerin satış fiyatları belirlenerek Fiyat Tespit Tutanağı sistem tarafından hazırlanmaktadır. Faturalama ile ilgili her türlü raporlama/görüntüleme işlemi yapılabilmektedir. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER - Alış faturaları giriş güncelleme işlemleri - Fiyat tespit tutanağı - Satış faturaları işlemleri - İade faturaları işlemleri - Genel raporlar - Fatura cinslerine göre aylık icmaller MUADDEL REÇETE ALT-SİSTEMİ: Bu Alt-Sistem kapsamında, tesis içinde üretim yapan işletmelerdeki her türlü yemek üretimine ilişkin işlemler ilgili birimlerce takip edilebilmektedir. Her türlü üretimin muaddelleri (reçeteleri) oransal bazda tanımlanır. Üretilecek ürünlerin malzeme ihtiyaçları ile malzeme birim fiyatlarını baz alarak üretilen yeni ürünün maliyet ve satış fiyatı belirlenir. Maliyet hesapları son giriş, FİFO (İlk Giren İlk Çıkar), anlaşmalı fiyatlar vb. ölçütler üzerinden hesaplanabilir. Üretim yapıldığında üretimde kullanılan malzemeler işletme stoklarından otomatik olarak düşülür. Envanter, ambar defterleri, işletme defteri vb. tüm raporlar bu anda hazır konumdadır. Bu Alt Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır.

8 İŞLEMLER - Reçete (Muaddel) giriş/tanımlama işlemleri - Reçete (Muaddel) cetvelleri işlemleri - İhtiyaç belirleme işlemleri - Maliyet belirleme işlemleri - Üretim yaptırmak - Toplu üretim işlemleri - Reçete (Muaddel) maliyet - satış listeleri - Diğer işlemler ANA DEPO (KİLER) VE ŞUBELER ARASI STOK İŞLEMLERİ ALT-SİSTEMİ: Bu Alt-Sistem kapsamında, ana depoda bulunan malların talep yapan işletmeye iç dağıtım belgesi hazırlanarak çıkışı yapılır.iç dağıtım işlemi tek tek ürün bazında, fatura bazında veya iç talep bazında yapılabilir. Ayrıca işletmeler arası mal transferi de ihtiyaç duyulduğunda yapılabilir. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER - Doğrudan iç dağıtım işlemi - Fatura bazında iç dağıtım işlemi - Talep bazında iç dağıtım işlemi - Şubeler arası mal transferi - Şubeden ana depoya iç geri verme işlemi - İç dağıtım icmalleri (şube ve genel) - Ana depo ve şubelerdeki dönemsel stok hareketi işlemleri - Diğer işlemler TALEP ALT_SİSTEMİ Bu Alt-Sistem kapsamında, her işletme ihtiyacı olan ürün/malzemeleri belirleyerek ana depoya sistem üzerinden bildirebilir. Talep edilen malzemeler Ana Depoda mevcut ise; bunlar için iç dağıtım belgesi düzenlenerek stoktan çıkışı yapılır. Stokta yeterli miktarda olmayanlar için ise satın alma ihtiyaç listesi hazırlanır. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER - Şubelerin talep girişi - Talepleri onaylama işlemi - Talep fişlerinin basımı - Şubenin ana depoya otomatik talep çıkartması - Taleplere göre malzeme ihtiyaçları - Şubeleri talep durumları - Bekleyen talepler - Diğer işlemler

9 SATINALMA ALT-SİSTEMİ: Bu Alt-Sistem kapsamında, ana depo ve şubelerin taleplere göre ihtiyaçları belirlenir ve eksik malzemeler için satın alma istek listeleri oluşturulur, anlaşmalı fiyatlar ve kritik stok seviyeleri girişi yapılır. Belli miktarın altına düşen stoklar için ilgililere uyarı verilir. ŞUBE İŞLETME SATIŞ İŞLEMLERİ ALT-SİSTEMİ: Bu Alt-Sistem kapsamında, sisteme entegre yazar kasa ve benzeri cihaz var ise günlük satışlar ilgili işletmede online olarak yapılabilir. Bu tür cihaz bağlantısı olmayan işletmelerde aylık/dönemlik sayım ve işletmede bulunan mallara bakılarak aylık/dönemlik toplu satış işlemi yaptırılır. Satışlar ile ilgili çeşitli görüntüleme/raporlama işlemi bu bölüm altında yapılmaktadır. Bir kişisel bilgisayara bağlanacak fiş yazıcısı ve barkod okuyucusu kullanılarak market satış düzeni kurulabilir ve sistem içindeki satış yazılımı ile işletime sokulabilir. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER - Günlük satış işlemleri (anında satış ve stoklardan düşüş) - Toplu satış işlemleri - Satışlarla ilgili z-raporu - Günlük satış fişi listesi - Satış fiyatları listesi - Günlük satış kar-zarar raporu - Satış istatistikleri - Diğer işlemler YÖNETMELİK RAPORLARI VE TEFTİŞ RAPORLARI ALT-SİSTEMİ: Bu Alt-Sistem kapsamında, Silahlı Kuvvetlerde bulunan kantin yönetmeliği ile sosyal tesisler yönetmeliğine uygun ve bu yönetmeliklerce istenilen her türlü dönemsel/aylık bazda raporlama işlemleri yapılmaktadır. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır. İŞLEMLER - Envanter listeleri - Ambar defteri - Kredili mal takip defteri - İşletmeler kar-zarar raporu - Ödeme planı listesi - Günlük hasılat defteri - İşletmeler satış harcama raporu - Diğer işlemler TEFTİŞ RAPORLARI ALT-SİSTEMİ Bu Alt-Sistem kapsamında, Sosyal Tesisler Yönetmeliği ve Askeri Kantin Yönetmeliğinin istediği her türlü raporlama/görüntüleme yapılmaktadır. Bu Alt-Sistem kapsamındaki ana işlemler özet olarak aşağıda sıralanmıştır.

10 İŞLEMLER - Ana depo ve şube işletme defterleri - Mal beyanı - İşletme durum tablosu - Aylık kar-zarar tablosu - Yıllık kar-zarar tablosu - Genel gider belgeleri listesi - Demirbaş malları listesi - İşletme gideri belgeleri listesi - Diğer işlemler RESTORAN YÖNETİMİ Bu sistem, sosyal tesislerin lokanta hizmetleri için geliştirilmiş bir sistemdir. Adisyon ve sipariş takibi, siparişlerin mutfaktaki yazıcılardan otomatik olarak çıkması, masa ve garson takibi, satışlar, tahsilatlar vb. gereksinim duyulan tüm işlevleri yerine getirir. PC kullanarak, dokunmatik ekran kullanarak, el terminali kullanarak vb. şekillerde işletilebilmektedir. Tek yerden restoran yönetimi, garsonlara verilen yetkilere göre işletim, hızlı yemek (Fastfood) uygulaması olarak her biri için ayrı olmak üzere alt sistemler geliştirilmiştir. Adisyon, satış fişi otomatik olarak üretilir ve istenen sayıda kopası basılabilir. Satış iptal işlemleri yalnızca yetki verilen kişiler tarafından yapılabilir ve ipal edilen işlemler de ayrıca izlenir. ORDU EVİ, MİSAFİRHANE ve MOTEL YÖNETİM SİSTEMİ Bu sistem, orduevi, misafirhane ve motellerde oda tahsisi, giriş beyannamesi, ücretlendirme, doluluk durumları vb konular ve bunlarla ilgili çeşitli raporlama işlemlerinin yapıldığı bir sistemdir. NİZAMİYE GİRİŞ KONTROL SİSTEMİ Bu sistem, askeri kamplar, ordu evi ve sosyal tesislere girişte, bu tesislerden faydalanacakların kontrollerinin yapıldığı, giriş çıkış kayıtlarının tutulduğu, girişi sakıncalı personelin tespiti ve bunlarla ilgili çeşitli raporlamanın yapıldığı bir sistemdir. İŞLETİM PARAMETRELERİ İşletme Yönetim Sistemi parametrik bir sistem olup; işletmenin türü, işletme kuralları ve benzer parametreler bu Alt Sistem kapsamında sisteme tanımlanmakta veya tanımlı parametrelerden seçim yapılmaktadır. Örneğin; Bilanço düzeni : tek düzen veya işletme DEFTERİ esasına göre, Tesis türü: ordu evi, kamp, gazino, kantin vs gibi. Sabit kar uygulaması, otomatik stok transfer işlemi, irsaliye kullanımı vs gibi çeşitli parametre tanımları yapılarak yazılım içinde bu parametrelere göre

11 değişik raporlama / görüntüleme bilanço ve benzer bilgilerin parametrelere göre farklı yapıdaki üretilmesi sağlanabilmektedir. Yazılımın bir özelliği de her farklı hesap türünün cari hesap şeklinde hareket bazında takip edilebilmesidir. Örneğin; promosyon geliri, firma cari hesap işlemleri, işletme şube tahsilat hareketleri, banka cari hareketleri, diğer özel gelirler vs gibi sistemde işlem gören her hesap türü cari hareket olarak takip edilebilmekte ve bunların hareket bazında ekstreleri (hesap dökümü) alınabilmektedir. SİSTEM KURULUŞUNDA YAPILACAK İŞLEMLER. İşletmenin Donanım sistemleri üzerine Densoft İşletme Yönetim Sistemi Yazılımı kurulduktan sonra, işletmenin sistemi kullanılabilir hale gelmesi için aşağıdaki işlemlerin yapılması gerekmektedir. 1. İlk önce ana menüden sistem parametreleri girilerek ilgili işletmenin ismi / unvanı ve tesis tipi (kantin, orduevi, kamp) belirtilir. Bilanço alma şekli (tek düzen, işletme defteri) 2. Kuruluşun ilgili şube/işletmeleri işletme tanımlama adımı seçilerek tanımlanır. 3. Tesiste işlem gören malzemelerin stok kartları açılır. Bu işlem esnasında istenirse daha önce oluşturulmuş stok bankasından yararlanılabilir. 4. Stok kartları açıldıktan sonra reçete (muaddel) dosyası oluşturulur. Reçete (Muaddel) tanımlanırken sadece muaddel içinde kullanılan malzemeler ve birim bazında oranları yazılır. Diğer yandan sistemde var olan reçete (muaddel) bankasından seçerek ve aktararak da muaddeller oluşturulabilir. 5. Üretim esnasında maliyet fiyatı işletme stoklarında var olan malzemenin birim fiyatlarını kullanarak reçete (muaddel) maliyeti belirlenir. Bu temel tanımlamalar yapıldıktan sonra başlangıç tarihi itibariyle sayımlar yapılır ve sayımlar miktar, alış fiyatı, satış fiyatı belirtilerek ana depo ve işletmeler olarak devir kayıtları açılır. Daha sonra alım faturaları ile mal girişleri ve iç dağıtım belgeleri ile işletmelere çıkışları yapılır. Ve sistem çalışmaya başlar.

12

13

14

15

16

17

18

Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz.

Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz. Tüm telif hakları DENSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.'ye aittir. Herhangi bir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz. 19 Mayıs Mah. Sinan Ercan Cad. Kadıpaşa Sok. Yeni Öztürk Apt. No:16/3 34736

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Sedna F&B Depo Stok Yönetimi Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli Karma Koli Malzemeler alış/satış yöntemlerine ve şekillerine göre de farklılıklar gösterir. Karma koli bir satış yöntemidir. Firmanın elindeki ürünleri birleştirerek yeni bir sepet, paket oluşturmasıdır.

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1

Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1 Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1 Amaçlar 1 Etkin bir muhasebe bilgi sisteminin özellikleri ve bilgisayarlar 2 Bilgisayar kullanılan ve elle ile yürütülen muhasebe bilgi sistemlerinin farklarının

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en

HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en üst düzeye çıkarmak amacıyla geliştirdiğimiz yazılımlardan

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Tablolu Malzeme Sınıfları

DESTEK DOKÜMANI. Tablolu Malzeme Sınıfları Tablolu Malzeme Sınıfları Malzeme Sınıfı; malzemelerin nitel ve nicel özelliklerine göre (renk,boy,beden,ebat,aksesuar,vb...) gruplanması ile oluşturulan yapılardır. Malzemelerin ortak özelliklerine göre

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI AY EYLÜL --.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 007-008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI MODÜL PROGRAM YÜKLEMEK paket programını. PROGRAM SEÇME VE YÜKLEME seçerek bilgisayara --

Detaylı

Bazı Ulusal Marketlere Ait Örnek Tanımlamalar

Bazı Ulusal Marketlere Ait Örnek Tanımlamalar 21 Mayıs 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Ulusal Marketler ile Çalışanların Programımızdan e-fatura Hazırlaması Ulusal Marketler tedarikçilerinden yaptığı alımlar

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

08268 Muhasebe Teknik ve Ticari Yazılımlar. Genel Kavramlar

08268 Muhasebe Teknik ve Ticari Yazılımlar. Genel Kavramlar Genel Kavramlar Muhasebe işlerini bilgisayarla yapabilmek için de muhasebe programlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Paket program, bir sektördeki çok sayıda işletmenin kullanabileceği yapıda hazırlanmış programdır.

Detaylı

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ Gelir idaresine yapılan başvuruya göre POROSefat e-fatura alım/gönderim işlemlerinde kullanıcılara iki farklı seçenek sunulmaktadır. 1. E-Fatura GİB Dosya Aktarım modülü: Gelir idaresinden sadece e-fatura

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Modülleri MASA ADİSYONU SELF SERVİS PAKET SERVİS Masa Adisyonunda ilgili garson masaya gelerek masa başında müşteri siparişlerini alır. Restoran katları,

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı,

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, 1 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, Program girişi çalıştırıldıktan sonra aşağıdaki ekran karşımıza gelecektir. Bu ekranda kullanıcı adı ve şifresi sorulmaktadır. Default olarak kullanıcı adı : Admin,

Detaylı

ASYA-SOFT & NETSİS ENTEGRASYONLARI

ASYA-SOFT & NETSİS ENTEGRASYONLARI ASYA-SOFT & NETSİS ENTEGRASYONLARI Asya-Soft ile Netsis programları arasındaki Entegrasyon üç şekilde gerçekleşmektedir. 1 Önbüro Gelir Faturalarının Netsis e Entegrasyonu Netsis de Etkilenen Hesaplar

Detaylı

GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ

GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ GEÇİCİ HESAPLARI DÜZENLEME İŞLEMLERİ Bildiğiniz gibi Luca Net Ticari Yazılım dahilinde girilen tüm finansal hareketlerin Luca Mali Müşavir Paketine Yevmiye Kayıtları olarak aktarılabilmesi için Luca Net

Detaylı

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Hazırla Kartlarda Muhasebe Kodu Viserada gerçekleştirilen her işlemin «ön mahsup» hesaplarının otomatik oluşturulması için cari, stok, banka, kasa vb. gibi kartlarda muhasebe

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU

BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU BAROKART POS TERMİNAL KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 8 GENEL BİLGİLER BaroKart, Türkiye Barolar Birliği BAROKART Sistemi ile entegre çalışan ve kartlı ödeme sistemi içinde kredi yükleme, harcama, cübbe teslim

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİNİN OTOMATİK OLARAK HESAPLANMASI KULLANIM KILAVUZU KDV-1 Beyannamesinin Sonuç Hesapları sekmesine aşağıda gösterilen Belge Bilgileri bölümü eklenmiştir. Uygulama Ekim

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEK UYGULAMA Bu örnek uygulamada Ocak ayı bir dönem olarak kabul edilmiştir. Ayrıca şirket kuruluşunda şirket maliyet hesapları için 7/A yöntemi (7/A ARAŞTIRMA, PAZARLAMA, YÖNETİM, FİNANSMAN GİDER YANSITMA

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

LKS2. Sabit Kıymetler

LKS2. Sabit Kıymetler LKS2 Sabit Kıymetler LOGO Ocak 2007 içindekiler Sabit Kıymetler...3 Sabit Kıymet Kartları...3 Sabit Kıymet Bilgileri...4 Sabit Kıymet Kayıt Bilgileri...6 Amortisman ve Değerleme Tabloları...7 Başlangıç

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

Her Şey Kontrol Altında

Her Şey Kontrol Altında Her Şey Kontrol Altında Genresman Restaurant Manager General Software, Genresman markasıyla, 2001 yılından bu güne değin, sadece konuk ağırlama sektöründe hizmet vermektedir. Genresman, sektörün öncü kuruluşlarının

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir.

Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir. ODA/BORSA AÇILIŞI Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir. 1. Birim Ağacı Yönetim menüsü altında bulunan

Detaylı

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası 12 Kasım 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Defter e-defter Hazırlama Uygulaması E-Defter, şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

E-fatura Yenilikler. E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı:

E-fatura Yenilikler. E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı: E-fatura Yenilikler Amaç ve Fayda E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı: Gelen e-faturaların alış faturasının yanı sıra genel dekont olarak da kaydedilmesi

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim:

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim: Telif Hakkı Copyright 2007-2013 KALEM YAZILIM Tüm hakları saklıdır. Bu kullanım kılavuzu ve içerisinde açıklanan yazılım, lisans kapsamında sunulmuş olup, sadece söz konusu lisans koşullarına göre kullanılabilir

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 13 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan GO Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunulmaktadır. Mevcut GO kullanıcılarımızın bu özelliklerden yararlanması için 1.90

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması. Stok Programından Yapılan Muhasebe Entegrasyon Tanımları

Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması. Stok Programından Yapılan Muhasebe Entegrasyon Tanımları Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması Cari, fatura, çek/senet, kasa ve banka gibi modülerden hareket girişleri yapıldığında bu hareketler anlık olarak muhasebe programına entegre edilerek muhasebe

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Navision c. Hakkında I Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Fevzi KARTAL MS Dynamics Nav Developer & Consultant Tarih: Nisan, 2013 Sıkça Sorulan Sorular 1.Microsoft Navision ın Orta Ölçekli Firmalar

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2016 31 MART 2017 SAYI : 103 YENİ NESİL ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Ürünler Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, İrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ 31 Mart 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Sistem Yönetimi TRANSFER ĐŞLEMLERĐ V-7 ve EFW VERSĐYONLARIMIZDAN ETA:SQL ve ETA:V.8-SQL VERSĐYONLARIMIZA Transfer işlemleri için

Detaylı

ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ. Doküman Yönetimi

ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ. Doküman Yönetimi Doküman Kodu : NAS002 İlk Yayın Tarihi : Şubat 2017 Revizyon Tarihi : Şubat 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ Doküman Grid Yapısı Aç DeğiĢtir Yeni Listeden Kaldır EK ĠġLEMLER Vio Adımlarında Doküman

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi STOK YÖNETİMİ Stok Hareket Ekstresi Stok hareketlerinizin detaylarını alabileceğiniz rapordur. Nereye ne kadar, hangi fiyatla ürün satıldığını veya alındığını görüntüleyebilirsiniz. İçeriğinde; tarih,

Detaylı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans ve Muhasebe Kavramları Finans, kişilerin veya kurumların maddi gelir elde etmeleri, yatırım yapmaları ve zaman içinde bu yatırımları değerlendirmeleriyle

Detaylı

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme STOKLAR Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım Stok Kartları a-stok Kartı Ekleme Stok kartı eklemek için öncelikle sol taraftaki STOK menüsünden STOK KARTLARI na tıklayınız. Açılan pencerede üst taraftaki

Detaylı