2015 YILI YARI MEKANİZE TAHKİMAT TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015 YILI YARI MEKANİZE TAHKİMAT TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 2015 YILI YARI MEKANİZE TAHKİMAT TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK Üzülmez Taşkömürü İşletme ihtiyacı olarak yer altında taşkömürü üretiminde kullanılmak üzere aşağıda teknik özellikleri detaylı olarak belirtilen 100m ayak boyu (dönümlü uzun ayak) için komple yarı mekanize tahkimat teçhizatı satın alınacaktır. 2- TEÇHİZATIN KULLANILACAĞI PANO ÖZELLİKLERİ Pano eğim açısı : 5-17 Kömür damarı kalınlığı : Max.2,5m, min.1,5m Tavan yükü : 45 ton/ m 2 Damar içinde atımlar ve ara kesmeler mevcuttur. 3- SİSTEMİN ÇALIŞMA PRENSİBİ ve GENEL ÖZELLİKLERİ 3.1- Grup-1 metan gazlı ortamlarda kullanılabilirliğine dair belgeler: a) Hidrolik ünite ekipmanları, Muhtemel Patlayıcı Ortamda Kullanılan Teçhizat ve Koruyucu Sistemler ile İlgili Yönetmelik (94/9/AT) te belirtilen I. Grup teçhizat kategorisine uygun akredite kuruluşlardan alınmış ATEX sertifikalı olacak, sertifika teklifle birlikte verilecektir. b) Teklif edilen şiltler, ilgili ülkenin resmi makamlarından alınmış Grup-1 metan gazlı ortamlarda kulanılabilirliğinin uygunluğuna dair belgeli Söz konusu belge teklifle ya da malzemenin tesliminde verilecektir. Malzemenin tesliminde verilmesi halinde örneği teklifle birlikte, aslı malzemenin tesliminde verilecektir. Bu durum teknik şartname cevaplarında açıkça belirtilecektir Ayak içi ondilasyonlara uyum sağlayacak, ayaktaki tavan ve ayak arkası göçük basınçlarını karşılayabilecek, zincir çekişli, üstten yürütmeli tip tavan tahkimatı 3.3- Şiltler tek tek, ikili ya da üçlü gruplar halinde ilerletilebilen tipte olabilecektir Şiltlerin birbirine bağlantısı zincirli tipte 3.5- Zincirler yeraltı yapısındaki düzensizliklerde tavan sıkılığının ayarlanabilmesinde ve birbirine bağlı şiltlerin ilerlemelerinin sağlanmasında kullanılacağından ayarlanabilir özellikte 3.6- Personelin sürekli güvenli bölgede kalabilmesi için ilerletilen şiltin kumandası üst taban yolu tarafındaki bitişik şilt üzerinden yapılacaktır Şiltlerin ilerlemesini sağlayan pistonlar kullanım esnasında her yönden gelebilecek malzemelerden dolayı hasarlanmalara karşı maksimum düzeyde (malzeme yada dizayn) korumalı ve ilerletme yükünü karşılayabilecek mukavemette 3.8- Sistem, arın ile şilt ön hidrolik direği arasına kömür nakli için 50 cm genişliğindeki konveyör sistemi kurulabilecek şekilde tasarlanacaktır Hidrolik direkler sadece arın ve ayak arkası doğrultusunda hareket edebilecektir. Sağa ve sola hareket edemeyecek şekilde tasarlanacaktır Sistem; gerekli olduğunda şiltler birbirinden ayrılıp araya klasik yöntem tahkimat yapmaya imkan verecek şekilde tasarlanacaktır Tahkimat ağırlığı (direkler dahil) ~2100 kg Ayak içinde kullanılan tüm hidrolik hortumlar 4 katlı yüksek mukavemetli çelik tel (4SH) takviyeli Sistemi besleyen hidrolik ana hatlar ile her bir şiltin gidiş ve dönüş hattında şiltin tamir ve bakım gereksinimlerinde hidrolik hattın kesilmesinde kullanılmak üzere üç yollu vana bulunacaktır.

2 3.14- Teçhizatlardaki tüm ekipmanların ve ikaz plakalarının yazıları Türkçe Teçhizat esnek, kolay ve hızlı montaj ve demontaj yapılabilir özellikte 3.16-Tahkimatların ocak içersine nakledileceği idarenin mevcut sistemlerinin ve ocak içi yolların elverdiği sistemin ayrılabilir en büyük parçasının maksimun ebatları ve ağırlığı aşağıda belirtilmiştir. Max. ebatlar 3000x1800x1500 mm Max. ağırlık 8 ton 4- ŞİLT 4.1- Genel Özellikler Şilt Uzunluğu : ~2800 mm Şilt Genişliği: mm (100m ayak boyuna göre tasarlanacaktır) Şilt Tabla Kalınlığı: Seçilen malzeme kalınlığını gösteren hesaplamalar tarafımıza verilecektir Tahkimat Çalışma Yüksekliği (uzatma ayağı hariç, kanope kalınlığı dahil): Kapalı durumda max. 1600mm Açık durumda min. 2400mm Tahkimat ilerlemesi min. 800 mm Tahkimat desteği için kullanılacak sürgünün stroğu tahkimat ilerlemesi kadar Arka kape 600 mm boyunda, şilt genişliğinde, hidrolik direk ile 15 eğim olacak şekilde, sabit tipte ve yan kapaksız olarak tasarlanacaktır Ön ve arka direkler arası mesafe ~1400 mm Her bir şiltin, ilerleme (ön) tarafında sürgülü tip kapak Kontrolü kendi hidrolik ünitesinden yapılabilecek, açıldığında oluşturduğu alanın min.%65 ini kapatacak şekilde dizayn edilecektir Her bir şiltte birbirinde bağımsız olarak kontrol edilebilen 4 adet hidrolik direk bulunacaktır Her bir şiltte sisteme ilave olarak hidrolik direk yerleştirilmesi için min. bir adet ilave direk yuvası bulunacaktır Hidrolik direk yuvalarının şaseye montajı kaynaklı olmayacak, cıvatalı bağlantı ile yapılacaktır. Ayrıca her bir yuva içi ön ve arka taraflarına civatalı tip destek laması koyulacaktır Hidrolik direklerin yuvaya montajı uygun çapta pim yardımı ile yapılacaktır Şilt hidrolik bloğu dışarıdan gelecek darbelere karşı kapaklı tip muhafazaya sahip Hidrolik hortumların şilt içerisindeki hidrolik kontrol bloğundan çıkışından itibaren uzunluğu ~1m lik parçalardan oluşacak şekilde dizayn edilecektir Hidrolik hortumlar açıkta, sarkık şekilde olmayacak, olabildiğince şiltin iç duvarına sabitlenecektir Hidrolik hortumların bağlantıları U tipi kilitleme ile yapılacaktır Hidrolik Direk Her bir hidrolik direğin taşıma yükü min. 45 ton Hidrolik direk teleskopik tip olmayacaktır Hidrolik direk iç silindiri yekpare Hidrolik direk mümkün olduğu kadar hafif olarak tasarlanacak, ağırlığı max.130 kg Hidrolik direk valfi bir giriş hattı ile emniyet ve dönüş hattından oluşan iki adet bağlantıdan oluşacaktır. Emniyet hattı sıvı transferini valf bloğu içerisindeki, dönüş hattına bağlantı yapılarak gerçekleştirecektir.

3 Hidrolik direk pistonu dış yüzeyi darbelere ve paslanmaya karşı çinko-nikel alaşımı ile kaplanacak ve pasivasyon işlemine tabi tutulacaktır. Hidrolik direk kovanı iç yüzeyi bronz ile kaplanacaktır. Alternatif teklifler madde 9.8 e göre değerlendirilebilecektir Hidrolik direk dış kovan üst keçeleri iki adet olarak tasarlanacaktır Hidrolik direk ayakları, ek uzatmaya müsaade edecek şekilde tasarlanacaktır. (300mm ve 500mm lik uzatma ayakları talep edilecek) Hidrolik direk taban plakası çapı max. 200mm 4.3- Valf Kumanda Bloğu Kumanda bloğu paslanmaz çelikten Kumanda bloğu kolları çarpmalardan etkilenmemesi için levye tipi değil mandal tipi Valfe operatör tarafından uygulan kuvvet ortadan kalktığında sistem mevcut gücü koruyacak şekilde kendini kapatacaktır Kumanda bloğu dışarıdan gelecek etkilere karşı kapaklı tip muhafazaya sahip Kumanda bloğu DAMS marka veya muadili Avrupa menşeili 5- HİDROLİK ÜNİTE 5.1- Pompa işletme basıncı ve debisi; tavan yükünü karşılayacak ve bir vardiya diliminde (8 saat) 150m.lik tahkimatın ilerlemesini sağlayacak düzeyde 5.2- Sistemde biri yedek olmak üzere 2 adet hidrolik pompa 5.3- Hidrolik sistem kapalı devre çalışacak, HAUHİNCO marka veya muadili Avrupa menşeili 5.4- Güç ünitesi 550/1100 volt 50 Hz, elektrikli üniteler victor kablo başlığına uygun şekilde tasarlanacaktır Hidrolik ünite ile ayak arasına monte edilecek ana gidiş dönüş çelik borular, uygun çapta, 1000m gidiş ve 1000m dönüş olmak üzere yüklenici tarafından temin edilecek, her 100 m. de bir vana koyulacaktır. Ana gidiş hattı kırmızı, dönüş hattı yeşil renkte, malzemeye ve metan gazlı ortama uygun boya ile boyanacaktır Hidrolik ünite ile mekanize teçhizat arasında kullanılacak hortum ve paslanmaya karşı korunaklı olan borular sistem işletme basıncının min.1,5 katında çalışacak şekilde seçilecektir Sistem için gerekli karışım (su ve bor yağı) istenilen oranda ve ayarlanabilir tipte otomatik olarak sağlanacaktır. Karışım için uygun kapasitede, karıştırma özelliği olan ve paslanmaz çelikten imal edilmiş tank (bor yağı veya muadili yanmaz sıvıda kullanılabilir) 5.8- Sistem basma hattı ve dönüş hattı üzerlerine sistemin korunması için uygun basınç ve debide otomatik filtreler (yıkama ünitesi) konulacaktır Sistem kapasitesine ve çalışma koşullarına uygun hidrolik akümülatör verilecektir Hidrolik ünitenin uygun yerlerinde emniyet sensörleri, seviye, basınç ve debi ölçerler bulunacak, hidrolik ünite elektronik kontrollu Bakım ve tamirat için gerekli ekipmanları içeren 10 takım servis çantası verilecektir Sistemde dolaşan karışımın soğutulması için uygun kapasitede evaparatör kullanılacaktır. 6- BOYAMA VE KOROZYONA KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER 6.1- Boyalar uluslar arası maden emniyet nizamnamelerinde belirtilen (Grup-1 ortam için) hususlara uygun 6.2- Bütün işlenmiş yüzeyler, nakliye ve depolama esnasında pastan korunmak için uygun bir boya ile boyanacaktır.

4 6.3- Bütün siyah yüzeyler 1 kat metal primer boya üzerine yarı mat beyaz boya ile boyanacaktır İşletim esnasında korozyondan etkilenebilecek parçalara özel anti-korozif işlem uygulanacaktır. 7-YEDEK PARÇA 7.1- Teklifçi, teçhizatların 1 yıl boyunca sürekli ve düzgün çalışabilmesi için gerekli olabilecek yedek parça ve sarf malzeme listesini teklifinde sunacaktır. Bu malzemeler içersinde kumanda valf bloğu ve uzatma ayakları (300 ve 500mm) mutlaka yer alacaktır Yedek parça ve sarf malzeme listesi katalog normlarına göre düzenlenecek parça no, parça adı, miktar, birim fiyat ve toplam fiyat unsurlarını ihtiva edecektir Kazanan teklif sahibi ile sözleşme yapılmadan önce idarece yedek parça ve sarf malzemelerinin nihai listesi düzenlenecek ve tutarı sözleşme fiyatına eklenecektir Firmalar 10 yıl süre ile yedek parça temin garantisi vereceklerdir. Bu husus tekliflerde açık olarak belirtilecek ve taahhüt edilecektir. 8- TEÇHİZATLA BİRLİKTE ÜCRETSİZ OLARAK VERİLECEK MALZEME VE DÖKÜMANLAR 8.1- Firma, komple teçhizatın teslimatı ile birlikte ÜTİM iş sahasında (ocak dışında) eğitim vermek üzere hidrolik ünite bağlantıları (hidrolik ünite hariç) ve kumanda ünitesiyle birlikte komple 1 takım tahkimatı (ilerletilebilen 1 grup) bedelsiz olarak verecektir Her bir tip hidrolik hortumdan sistemde kullanılan miktarın %25 i kadar ücretsiz olarak teslimatla birlikte verilecektir Katalog-El Kitabı Siparişi alan firma, aşağıda belirtilen dökümanları teslimattan bir ay önce TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığına gönderecektir. -10 takım işletme (çalıştırma) el kitabı (Türkçe çevrili) -10 takım tamir-bakım ve revizyon el kitabı (Türkçe çevrili) -10 takım yedek parça kataloğu. (teçhizatın tamamını oluşturan önemli kısımlarının her bir parçasını ve bu parçaların montaj sırasını gösterecek çizim ve/veya fotoğrafları da içerecektir.) -Tahkimat tamiratlarının idarece yapılabilmesi için hidrolik akım şemaları, tahkimatta kullanılan malzemeler ve detaylı teknik özellikleri. -Hidrolik ünitenin elektrik bağlantı şemaları ve hidrolik akım şemaları. 9- GENEL HÜKÜMLER 9.1- Temini öngörülen teçhizatlar, bütün parçaları monte edilmiş ve servis hizmetleri yapılmış olarak çalışır durumda firmaca teslim edilecektir Teçhizatın bütün parçaları ve yardımcı üniteleri yeni ve yapımcının standart ve en son seri imalatından 9.3- İmalatçı firma, teçhizatları her türlü dizayn, malzeme ve işçilik hatalarına karşı geçici kabul tarihinden itibaren 24 ay süre için garanti edecektir Teklifçi firma; teklif edilen teçhizatların neleri kapsadığını ayrıntılı olarak fiyatları ve ağırlıkları ile birlikte belirtecek, varsa bu teçhizatların dışında kalan ünite, sarf malzeme ve aksesuarların fiyatlarını ve fonksiyonlarını teklifinde ayrıca belirtecektir Teklif edilen teçhizatın ve ayrıca benzerlerinin son 5 yıldaki satış durumu hakkında aşağıdaki bilgiler teklifle birlikte verilecektir. -Satılan teçhizatın tip, model, satış tarihleri. -Müşterilerin açık adresleri, telefon ve faks numaraları.

5 9.6- Satın alınacak teçhizatın geçici kabulünün yapılacağı 30 günlük deneme süresi içinde, şartnamede yer almayan ancak teçhizatın bir bütün olarak çalıştırılması için gerekli olan tüm ekipmanlar firma tarafından ücretsiz olarak tedarik edilecektir Teknik şartnamenin her maddesinde belirtilen hususlar ayrı ayrı, sırasına göre, eksiksiz ve tam olarak cevaplandırılacaktır İhale konusu işe ilişkin olarak istekliler teknik şartname hükümleri için teknik şartname çerçevesinde alternatif teklif verebileceklerdir. Alternatif tekliflerin teknik şartnameden daha iyi teknik özelliklerde olması esastır. Ancak İhalede teknik şartname ile tamamen uyumlu veya daha iyi teknik özelliklerde teklif temin edilememesi durumunda, ihtiyacı karşılayabilecek diğer teklifler değerlendirilebilecektir. 10-TEÇHİZATIN TESLİM YERİ VE MONTAJ İŞLEMLERİ Teçhizatın kurulacağı ayağa nakli ve montajı yüklenicinin süpervizörlüğünde idare elemanlarınca yapılacaktır. Sistemin montajı ve çalışır halde teslimini müteakiben teçhizat en az 10 gün süre yüklenici personeli gözetiminde çalıştırılacaktır. 11- EĞİTİM Eğitim, yüklenici personeli tarafından bedelsiz olarak verilecektir Eğitim, sistem ocağa kurulmadan önce idarenin aşağıdaki sayıda elemanlarına ve belirtilen sürelerde verilecektir. Kurs süreleri idare tarafından yeterli görülürse azaltılabilecek, görülmezse yeteri kadar uzatılabilecektir. Personel Grup Personel Sayısı Grup Sayısı Kurs Süresi (İş Günü) Kurs Yeri Teknik Personel ÜTİM Nezaretçi ÜTİM Hidrolik ve Mek. Pres. İş ÜTİM Üretim İşçisi ÜTİM Elektrik İşçisi ÜTİM 12- İDARE TARAFINDAN SAĞLANACAKLAR Ocakta kullanılacak 550/1100 Volt, 3 faz, 50 Hz elektrik enerjisi, çalışılacak ayağa en yakın noktaya kadar idare tarafından sağlanacaktır. Bu kapsamda gerekli olan trafo, devre kesiciler ve yol vericiler idare tarafından sağlanacaktır Yüklenicinin eğitim, montaj ve teçhizatı devreye alma işlemleri için Kurumumuza göndereceği personeline iş elbisesi, çizme, baret ve ocak baş lambaları idare tarafından verilecektir Yüklenici personelinin kullanacağı gaz maskeleri ve metan dedektörleri idare tarafından sağlanacaktır. Cihazların personele tesliminden itibaren oluşabilecek her türlü bakım-onarım, hasar, zarar vb. giderleri tespit edilerek yüklenicinin hak edişinden kesilecektir Yüklenici personeli, idarenin giyinip soyunma amaçlı bölümlerinden ve banyolarından faydalanabileceklerdir. Diğer tüm barınma ve iaşe ihtiyaçları yüklenici firma tarafından sağlanacaktır.

6 13- KONTROL VE MUAYENELER İmalatı tamamlanan 1 takım (ilerletilebilen 1 grup) şiltin firma imalat tesislerinde yapılacak ön performans testlerinde idare temsilcisi en az 5 personel hazır bulunacaktır. Şiltin şartnameye uygunluğu tutanakla imza altına alınacak, tespit edilebilecek eksikliklerin yüklenici tarafından giderilmesini müteakiben imalata devam edilecektir Teçhizatın teslimatı sonrası kontrol ve muayeneleri TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü ve Üzülmez TİM personelince müştereken yapılacaktır. 14- GEÇİCİ VE KESİN KABUL Kısmi kabul yapılmayacaktır Eğitimlerin tamamlanması, sistemin ocak içinde montajı ve çalışır halde teslimini müteakiben 30 günlük sorunsuz deneme süresi sonunda fiziki muayenesi yapılarak teçhizatın geçici kabulü yapılacaktır. Bu süre, teçhizatın performasından kaynaklanan nedenlerden dolayı meydana gelen süreler kadar ötelenecektir. Deneme süresi, teçhizatın performasından kaynaklanmayıp, idareden ya da mucbir sebeplerden (yangın, yüksek gaz geliri, su basması ve önceden öngörülemeyen göçük vb. gibi) kaynaklanan nedenlerden dolayı ötelendiği taktirde en geç 120 gün sonra teçhizatın geçici kabulü yapılacaktır Geçici kabul sonrasında başlayacak olan garanti süresinin bitiminde sistemde herhangi bir sorun olmaması halinde kesin kabul yapılacaktır. 15- SİPARİŞ MİKTARI VE TESLİM SÜRESİ Sipariş miktarı aşağıdaki gibidir. Malzemenin cinsi Yarı mekanize tahkimat teçhizatı (Hidrolik ünite, tüm bağlantı ve kontrol elemanları ile birlikte 100m ayak boyu için gerekli tahkimat teçhizatı) Miktarı 1 takım Firmalar tekliflerinde teslim sürelerini belirteceklerdir. Teslim süresi sözleşmenin imzalanması tarihinden itibaren 180 takvim gününü geçmeyecektir. 16- FATURA ADRESİ - Yerli yüklenici için aşağıdaki bilgilere göre düzenlenecektir. FATURA ADRESİ Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi Baştarla Mahallesi, Şehirkapı Sokak, No: Üzülmez ZONGULDAK DAİRESİ NUMARASI KARAELMAS Yabancı yüklenici için aşağıdaki bilgilere göre düzenlenecektir. FATURA ADRESİ Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yayla Mahallesi, Bağlık Caddesi, İhsan Soyak Sokak, No: ZONGULDAK DAİRESİ NUMARASI KARAELMAS

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 AMAÇ TTK yer altı taş kömürü ocaklarında üretim ve hazırlık aşamalarında sürülen taban yollarından, desandre ve başyukarılardan gaz/kömür degajlarının

Detaylı

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ Kurumumuz Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak uzun ayak kömür üretim sisteminde kullanılmak üzere 300 adet çelik hidrolik direk satın

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

2.1-ANA HAT: Tüm aparatları üzerinde, kuruluma hazır (200 veya 100 metrelik) bobinler halinde imal edilecektir.

2.1-ANA HAT: Tüm aparatları üzerinde, kuruluma hazır (200 veya 100 metrelik) bobinler halinde imal edilecektir. 2015 YILI KAÇIŞ GÜZERGÂHLARINA KURULACAK HAYAT HATTI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ: TTK İhtiyacı olarak Grup-1 (metan) gazı ihtiva eden yer altı taş kömürü ocaklarında acil durum planlarına uygun kaçış güzergahları

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU KURU TİP TRANSFORMATÖR VE HARİCİ TOPRAKLI AYIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak, kullanılmak

Detaylı

Külçe kalay TS 491 EN 610 KK1 Kokil kalıplara dökülmüş 20-25 kg.lık külçeler halinde

Külçe kalay TS 491 EN 610 KK1 Kokil kalıplara dökülmüş 20-25 kg.lık külçeler halinde 2015 YILI MUHTELİF DÖKÜM ALAŞIM ELEMANLARI, ELEKTROLİTİK BAKIR LEVHA, ELEKTROLİTİK BAKIR LAMA, BAKIR ÇUBUK, PİRİNÇ ÇUBUK VE PİRİNÇ SOMUN TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No Etinorm Malzemenin Cinsi Miktarı (kg)

Detaylı

STOR PERDE ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

STOR PERDE ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ STOR PERDE ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK MATERYALLER... 3 2. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 3. MUAYENE VE KABUL... 5 4. TESLİMAT.. 6

Detaylı

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1- Bu şartname, TRT Ankara Radyosu, S1 stüdyosu dimmer sistemi ile truss ışık askı sistemi teçhizatının, elektrik ve mekanik, sistemleri ile beraber temini, yerine

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Sevk Şekli Akma Muk. Kopma Muk. Kopma Uzaması Bükme Momenti Sıcak haddelenmiş N/ mm² ( min) N/ mm² ( min) % ( min) M (Nm) 31 Mn

Sevk Şekli Akma Muk. Kopma Muk. Kopma Uzaması Bükme Momenti Sıcak haddelenmiş N/ mm² ( min) N/ mm² ( min) % ( min) M (Nm) 31 Mn 2016 YILI TH 70/34 PROFİLİ GEÇMELİ BAĞ, TRAPEZ KESİTLİ ÇELİK TAHKİMAT VE BAĞLANTI PARÇALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ TTK ihtiyacı olarak yer altı taban yolları tahkimatında kullanılmak üzere TH profili

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak kablo merdivenleri ve aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. VİDANJÖR 2013 A. GENEL BİLGİLER Vidanjörler araç üzerine montajı yapılan ve fosseptik ya da çamurlu sıvıları vakum ile emerek tank içerisinde toplayan

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

ELEKTRO-HİDROLİK YÜKLEYİCİ YEDEKLERİ İMALATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ

ELEKTRO-HİDROLİK YÜKLEYİCİ YEDEKLERİ İMALATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ 2015YILI ELEKTRO-HİDROLİK YÜKLEYİCİ YEDEKLERİ İMALATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK ihtiyacı olarak E.H. yükleyici (DEİLMANN-HANIEL) ve ocak lokomotif yedekleri satın alınacaktır. 2- TEKNİK ÖZELLİKLER

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ022 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Su Soğutma Sistemi Isıtıcı Kazan İmalat

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

2.1.1. Pozitif Basınçlı Fan (PPV, Positive Pressure Ventilator): Havayı basabilen aksamdır

2.1.1. Pozitif Basınçlı Fan (PPV, Positive Pressure Ventilator): Havayı basabilen aksamdır EURAMCOSAFETY GF165 POZİTİF BASINÇLI SEYYAR FAN(PPV) ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-GA5006 REVİZE TARİHİ : 31.07.2015 - BU ŞARTNAME EURAMCOSAFETY KULLANICILARINA VE TEDARİKÇİLERE FANLARDA YAPILAN

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. SU TANKERİ VE ARAZÖZ 2013 A. GENEL BİLGİLER Su tankerleri ve arazözler, gereken durumlarda içme suyu veya temizlik amaçlı kullanılacak suyun belirli

Detaylı

HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ)

HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ) HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI SATIN ALINACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (DHMİ) HAVA YER TELSİZ CİHAZLARI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

2016 YILI HAVA KAPISI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2016 YILI HAVA KAPISI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 YILI HAVA KAPISI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Grup I gaz (metan) ihtiva eden yer altı kömür ocaklarında, nakliyat ve hava yollarında hava akımlarını kontrol etmek için aşağıda cins ve miktarları belirtilen

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

BÖLÜM 1 GENEL. A, B, C Bölüm 1 Genel 1 1. Sayfa A. Kapsam... 1-1 B. İlgili Diğer Kurallar... 1-1 C. Sunulacak Dokümanlar... 1-1. A.

BÖLÜM 1 GENEL. A, B, C Bölüm 1 Genel 1 1. Sayfa A. Kapsam... 1-1 B. İlgili Diğer Kurallar... 1-1 C. Sunulacak Dokümanlar... 1-1. A. A, B, C Bölüm 1 Genel 1 1 BÖLÜM 1 GENEL Sayfa A. Kapsam... 1-1 B. İlgili Diğer Kurallar... 1-1 C. Sunulacak Dokümanlar... 1-1 A. Kapsam 1. Bu kurallar, basınçlı kapların ve ısı değiştiricilerinin tip testlerinin

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARMUTÇUK TİM LAVVARLARINDA ELDE EDİLEN 10-18 / 18-150 mm LİK PARÇA KÖMÜRLERİN TORBALANMASI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARMUTÇUK TİM LAVVARLARINDA ELDE EDİLEN 10-18 / 18-150 mm LİK PARÇA KÖMÜRLERİN TORBALANMASI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARMUTÇUK TİM LAVVARLARINDA ELDE EDİLEN 10-18 / 18-150 mm LİK PARÇA KÖMÜRLERİN TORBALANMASI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1- İŞİN TANIMI İhale konusu iş; Kurumumuz Armutçuk Müessesesinin

Detaylı

Genel Müdürlük Hizmet Binasının Cephelerine 80 Adet Açılır Pencere ve Korkuluk Yapılması İşi. Teknik Şartnamesi

Genel Müdürlük Hizmet Binasının Cephelerine 80 Adet Açılır Pencere ve Korkuluk Yapılması İşi. Teknik Şartnamesi Genel Müdürlük Hizmet Binasının Cephelerine 80 Adet Açılır Pencere ve Korkuluk Yapılması İşi Teknik Şartnamesi I- GİRİŞ 1- İŞİN KONUSU: 23 Katlı Genel Müdürlük Hizmet Binasının Cephelerine 80 adet açılır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/12/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126591 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

o Geometrik yükseklik o Genel verim (η g ) = yüksek verimli

o Geometrik yükseklik o Genel verim (η g ) = yüksek verimli 2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTİRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK Genel Müdürlüğü Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi 3 adet aşağıda belirtilen karakteristik değerlerde Kavitasyonsuz çalışabilecek

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU DAĞITIM MERKEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL 1.1. AMAÇ: Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk TİM ihtiyacı olarak bu şartname ekinde tek kutuplu şemada belirtilen miktar

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK EKLEMLİ PLATFORM 2013 1. GENEL BİLGİLER Hidrolik Eklemli Platform, esneme dayanımı yüksek olan çelik malzemeden imal edilen bomlar, bomların

Detaylı

2014 YILI ELEKTRO-HİDROLİK ÇOK İŞLEVLİ TELESKOPİK KOLLU MAKİNE TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI ELEKTRO-HİDROLİK ÇOK İŞLEVLİ TELESKOPİK KOLLU MAKİNE TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI ELEKTRO-HİDROLİK ÇOK İŞLEVLİ TELESKOPİK KOLLU MAKİNE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK yeraltı maden ocaklarında galeri sürmek amacı ile 1 adet elektro-hidrolik çok işlevli makine; yükleme kepçesi,

Detaylı

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ DEVLET MALZEME OFĠSĠ TEKNĠK ġartnamesġ PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ 0-KONU, TANIMI VE KAPSAM 0.1-KONU Bu şartname; yangın söndürmek için kullanılan portatif merdivenli arazözlerin satın alınabilmesi

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. AKARYAKIT TANKERİ 2013 A. GENEL BİLGİLER Akaryakıt tankerleri, gerek servis amaçlı gerekse kuruluşların istasyonlarında yer alan depoların ihtiyaçlarını

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak metal kablo kanalları aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Kurumumuz Genel Müdürlük Birimleri ile Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü nün ihtiyaçları olarak

Detaylı

Basınç düşürme damperi

Basınç düşürme damperi ,2 X X testregistrierung asınç düşürme damperi Tipi Kapalı kanat Odalarda ve iklimlendirme sistemlerin fazla basıncın giderilmesi için asınç düşürme damperleri; basınçlandırma sistemleri, gazlı yangın

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU B U R S A

KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA TALİMATLARI NOT 1. Kuru çalıştırmayınız. 2. Elektrik kablosunun ucunu suya sokmayınız. 3. Voltaj konusunda dikkatli olunuz. Voltaj konusunda hata yapmayınız ve beyaz

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25)

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25) Açıklama AVPA, başlıca bölgesel-merkezi ısıtma sistemlerinde kullanılan bir otomatik fark basınç tahliye kontrolörüdür. Kontrolör normalde kapalıdır ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK Genel Müdürlüğü Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi - 400 kodundaki tulumba dairesi için 3 adet aşağıda belirtilen karakteristik

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01 TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Proje no: VİD 2017/01 TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL: Bu şartnamenin amacı İdari şartname çerçevesinde

Detaylı

2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI SANTRİFÜJ POMPA (ELEKTRİK MOTORSUZ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK Genel Müdürlüğü Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi - 400 kodundaki tulumba dairesi için 3 adet aşağıda belirtilen karakteristik

Detaylı

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ DİKİŞLİ SİLİNDİR ÇELİK ÇEKME SİLİNDİR 1 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ SİLİNDİRLERİ

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu ΣΕΛΙ Α 4.1 - - 1-4. VALF BLOĞU 4.1 Genel Asansör kabinin istenilen hareketleri gerçekleştirmesi için gerekli tüm parçaları bulunduran yekpare bir bloktur. Kısaca : Pompanın normal çalışma basıncını çok

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSHZ006 teknik şartname dökümanı numarası ile verilen Döner Merdiven

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 PK 06370 Ostim / Ankara Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

TIKAMA BALONLARI. KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm

TIKAMA BALONLARI. KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm TIKAMA BALONLARI KÜÇÜK TİP TIKAMA BALONLARI DN40-300 mm KÜÇÜK TİP BY PASSLI TIKAMA BALONLARI- DN40 DN300 mm İKİ YOLLU UZUN TİP TIKAMA BALONLARI LATERAL VE Y HATLAR İÇİN DN50-DN150 mm GENİŞ TİP TIKAMA BALONLARI

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

EURAMCOSAFETY MED5100XX ANTİSTATİK MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ

EURAMCOSAFETY MED5100XX ANTİSTATİK MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ EURAMCOSAFETY MED5100XX ANTİSTATİK MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-MED5100XX REVİZE TARİHİ : 05.07.2014 - BU ŞARTNAME EURAMCOSAFETY KULLANICILARINA VE TEDARİKÇİLERE MENHOL

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSDN018 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen Universal Torna

Detaylı

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi HİDROLİK KIRICILAR Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi JTHB Serisi GENEL BAKIŞ İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda

Detaylı

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýthalat, Ýhraca t, Taahhüt ve Ticaret Lt d. Þ ti. Kazým Karabekir Caddes i No :95/36 Ýskitle r - ANKARA

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası

3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası HİDROLİK SİSTEM KURMAK VE ÇALIŞTIRMAK 3.1. Proje Okuma Bilgisi 3.1.1. Tek Etkili Silindirin Kumandası Basınç hattından gelen hidrolik akışkan, 3/2 yön kontrol valfine basılınca valften geçer. Silindiri

Detaylı

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1:TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK

Detaylı

OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ

OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ TEKLİF KABUL EDİLİR İLAN NUMARASI: KKTC-12-TCKB-01/004 Osman Ağa Kültür Evi Projesi 1.Genel Tanım: Osman Ağa Kültür Evi Restorantı, Bahçesi, Mutfağı, Büfe ve havuzu için döşenecek

Detaylı

EMO T. Aktüatörler Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör

EMO T. Aktüatörler Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör EMO T Aktüatörler Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör IMI TA / Kontrol vanaları / EMO T EMO T TBV-C terminal balans vanaları veya termostatik radyatör vanası gövdeleri ile birlikte kullanılabilen

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

EMO T. Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör ENGINEERING ADVANTAGE

EMO T. Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör ENGINEERING ADVANTAGE Aktüatörler EMO T Yüksek performanslı termoelektrik aktüatör Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEEING ADVANTAGE TBV-C terminal balans vanaları veya termostatik radyatör

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

STÜDYO TİPİ PROJEKTÖRLER İÇİN TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ: Bu şartname, Stüdyo içerisinde ihtiyaç duyulan projektörlerin teknik ve fonksiyonel özelliklerini tanımlamaktadır. 2. TEÇHİZAT: Aşağıda belirtilen

Detaylı

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU www.gufo.com.tr 5 SERAMİK PLAKALI RADYANT ISITICI Restaurant Cafe Otel ve Teraslar Gufo Serisi Isıtıcılar Restaurant, cafe, otel ve ofislerin kış bahçelerinde, sigara içme

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KONVEYÖR BANT MAKARASI VE KILAVUZ RULOSU ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Haziran/2016 İÇİNDEKİLER 1. İŞİN

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

HİDROLİK KURTARMA SETLERİ

HİDROLİK KURTARMA SETLERİ HİDROLİK KURTARMA SETLERİ Kesici ve ayırıcılar; tüm dünya ülkelerinde kurtarma operasyonları, trafik kazaları ve afet yönetimlerinde kullanılmak üzere çeşitli güçlerde ve ebatlarda tasarlanmıştır. İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEVRE KESİCİ ÜNİTESİ VE RÖLE KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEVRE KESİCİ ÜNİTESİ VE RÖLE KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DEVRE KESİCİ ÜNİTESİ VE RÖLE KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. AMAÇ TTK ya bağlı Taşkömürü işletme müesseselerinin ihtiyacı olarak GRUP-1 (metan gazı) ihtiva eden yer

Detaylı

EURAMCOSAFETY MED5100 MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-MED5100 REVİZE TARİHİ : 19.03.2015

EURAMCOSAFETY MED5100 MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-MED5100 REVİZE TARİHİ : 19.03.2015 EURAMCOSAFETY MED5100 MENHOL LOGAR GİRİŞ SİSTEMİ ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NUMARASI : ESCA-TR-MED5100 REVİZE TARİHİ : 19.03.2015 - BU ŞARTNAME EURAMCOSAFETY KULLANICILARINA VE TEDARİKÇİLERE MENHOL VE LOGAR GİRİŞ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BİLEKLİK BARKOD ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. MUAYENE..4

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

EKİM 09.0 REV. Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı