Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği 3. Toplantısı 3 Nisan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği 3. Toplantısı 3 Nisan"

Transkript

1 NİSAN 2014 SAYI 14 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI TRAFİK SORUNUNU TARTIŞTI Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği 3. Toplantısı 3 Nisan Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan toplantıda daha önce belirlenen 10 problemden biri olan Fethiye trafik problemi masaya yatırıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Başkanlığında yapılan toplantıda Fethiyedeki trafik problemin kısa ve uzun vadede nasıl çözüleceği tartışıldı. Tartışmalar sonucunda ortaya konulan çözüm önerilerinin, taleplerin ilgili makamlara rapor olarak sunulması bekleniyor. Meslek Kuruluşları Güçbirliği,Fethiye deki problemleri tespit edip ilgili makamlara sunma konusunda daha önceden karar almıştı. Fethiye deki meslek kuruluşları, üyelerinin ve bölgenin sorunlarına sahip çıkmak, emek ve sermayesini bir araya getirerek bölgeye katma değer ve istihdam sağlayan kesimlerin temsilcileri olarak seslerini duyurmak ve daha etkili olmak amacıyla 17 Şubat 2014 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde toplanarak Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği ismi verilen birlikteliğin ilkelerini ve çalışma biçimini belirlemişti. Her ayın ilk perşembesi yapılması planlanan toplantılar, alınan karardan bu yana düzenli olarak yapılıyor. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda tüm meslek kuruluşlarının ortaya koyduğu görüşlerin, çözüm makamları üzerinde etkili olacağı düşünülüyor.

2 KUMLUCA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan Salı günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyareti Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Parçaoğlu, Genel Sekreter Mesut Bakar ve ARGE Memuru Ebru Yılmaz gerçekleştirdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Genel Sekreter Füsun Şahin gelen konuklara odamız hakkında bilgi verdi. TOBB Akreditasyon sistemi ve işleyişi hakkında bilgi alan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ilerleyen zamanlarda iki odanın birlikte ortak çalışmalar içinde olmasını istediklerini dile getirdi. Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında gelen heyet oda birimlerini gezdi ve oda personeliyle tanıştı. Son olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısına katılan Kumluca heyeti, yönetim kurulu üyeleri ile tanıştıktan sonra odamızdan ayrıldı. ODAMIZLI İLGİLİ HABER İÇİN LÜTFEN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ.

3 Dünyadan İşbİrlİğİ Teklİflerİ Şubat-Mart 2014 Dünyadan İşbirliği Teklifleri: Alımlar & İşbirliği hizmetimizde yabancı firma ve kuruluşlardan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ne iletilen mali, ticari ve teknik işbirliği teklifleri yer almaktadır. TOBB veri tabanından alınan teklifler ARGE ve Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından bölgemizin taleplerine göre uyarlanmıştır. İşbu teklifler tarih, firma adı, ülke, sektör, İletişim bilgileri ve detaylı bir açıklama gibi önemli verilere göre hazırlanmıştır. Dünya dan iş birliği tekliflerini görmek için lütfen web sayfamızdaki duyurular sayfasını inceleyiniz KAYITDIŞIYLA MÜCADELEYE E-BEYANNAME DOPİNGİ Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın ilk çeyreğinde 15.7 milyon e-beyanname alındığını açıkladı. Elektronik ortamda alınan vergi beyannamelerinin sayısında yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yaşanan artış Şimşek i de memnun etti. Şimşek, ekonomi alanında meydana gelen gelişmelerin etkisini vergi beyannamelerinin sayısındaki artışta da gördüklerini belirterek, Elektronik ortamda alınan beyanname sayısında önemli seviyelere ulaşıldı. Yılın ilk çeyreğinde 15.7 milyon e-beyanname alındı, sisteme dakikada 2 bin giriş yapıldı. e-beyanname sistemi ile kayıtdışılıkla daha etkin mücadele ediyoruz dedi. Bakan Şimşek, Gelir İdaresi Başkanlığı nın, vergi beyannamelerinin yüzde 99 unu elektronik ortamda almayı başardığını sözlerine ekledi Dünya Gazetesi Haberi

4

5 ÇEKTE RİSKİ ÖĞRENMENİN BEDELİ 2.30 TL Reel Sektörde Alacak Riskinin Yönetimi ve Karşılıksız Çek konusu Ege Bölgesi Sanayi Odası nda (EBSO) gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. EBSO nun Kredi Kayıt Bürosu ile ortaklaşa düzenlediği toplantıda, çekte ödeme riskini öğrenmenin bedelinin 2.30 TL olduğu dile getirildi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, hapis cezasının kaldırılmasının ardından çeklerin ödenmesinde büyük sorun oluştuğunu, hatta çekin yerini tekrar senedin almaya başladığını söyledi. Yorgancılar, Dünyanın hiçbir yerinde vadeli çek yok. Ama Türkiye de yaygın olarak kullanıyor. Şimdi kesilen her çekle ilgili her türlü bilgi sistemde bulunuyor. Hepimizin kasasında vadeli çekler var. Bu sistemin en önemli konusu aldığınız çekin ödenip ödenmeyeceğiyle ilgili riski görme şansı sağlaması. Bunun için de 2.30 TL ödemeniz yeterli diye konuştu. Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz de Geçen yıl bankalar sadece bizim bireysel kişilerin bulunduğu sistemi 320 milyon kez sorguladılar. Bankalar nasıl kredi verirken risk üstleniyorlarsa siz de vadeli mal satarken risk üstleniyorsunuz dedi. Akdeniz, şimdiye kadar sistemde çek keşide edenlerinin yüzde 75.5 inin çeklerinin tamamını zamanında ödediğini, yüzde 10 unun en az bir tanesinin karşılıksız duruma düşmesinin ardından hepsini ödediğini, yüzde 11 i en az bir tanesini hala ödemediğini, yüzde 2.5 inin ise hiçbirisini ödemediğini belirtti. Akdeniz, Şu anda halihazırda 307 bin ödenmeyen çek var. Bunların sahiplerinin elinde de 2.9 milyon çek bulunuyor. Eğer sizde de bunlardan biriyle iş yapıyorsanız risklisiniz dedi Dünya Gazetesi Haberi ANADOLU EXPO 1. CANLI SÜT HAYVANLARI, HAYVANCILIK, SÜT, GIDA YEM TEKNOLOJİLERİ FUARI A nadolu Expo 1. Canlı Süt Hayvanları, Hayvancılık, Süt, Gıda Yem Teknolojileri Fuarı ve Anadolu Expo 1. Canlı Besi Hayvanları, Hayvancılık, Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojileri Fuarı Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir de düzenlenecek olup detaylı bilgi web adresinde mevcuttur.

6 Hırvatİstan da Satılık Tatİl Köyü Zagreb Ticaret Müşavirliğimizden alman bir yazıya istinaden, Hırvatistan ın Dalmaçya bölgesinde, Makarska şehrine 8 km uzaklıkta, Başka Voda ilçesinde yer alan m2 lik Basko Polje Turizm Köyü nün satışa sunulacağı bildirilmekte olup, bu kapsamda niyet mektubu için son başvuru tarihinin olduğu belirtilmektedir. Bahse konu satış ile ilgili detaylı bilgiye ( ) numarasından ve info@club-adriatic.hr elektronik posta adresinden ulaşılabilecektir. ODA AİDATLARINIZI KREDİ KARTINIZLA İNTERNET SİTEMİZDEN ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

7 ROMANYA`DA DÜZENLENECEK FUARLAR Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nden alınan yazıda, 29 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında ROMEXPO Bükreş Sergi Merkezi nde 31. Uluslararası Aile ve Ev İçin Çok Amaçlı Tüketici Ürünleri Fuarı ve Eylül 2014 tarihlerinde, yine ROMEXPO Bükreş Sergi Merkezi nde, 20. Uluslararası Kozmetik Ürünleri, Vücut Bakımı ve Kuaförlük Fuarının gerçekleştirileceği belirtilerek, Türk özel sektör temsilcilerinin söz konusu Fuarlara katılımının iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi açısından son derece önemli olduğu vurgulanmaktadır. Her iki Fuara ilişkin katılım şartlarına internet sitesinden ulaşılabilmektedir. Detaylı bilgi için Romanya Büyükelçiliği Ticaret Ofisi (Valentin STANISLAV, E-posta: bce. ankara@dce.gov.ro ) ile temasa geçilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız. HER YERDE ELEMAN ARAMAYIN...

8 15. KÖRFEZ İŞBİRLİĞİ KONSEYİ ORTAK FUARI Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanlığı tarafından, Birleşik Arap Emirlikleri Yüksek Şura Üyesi ve Emiri Ekselansları Şeyh Dr. Sultan bin Mohammed Al - Qasimi nin katılımlarıyla, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası tarafından, Mayıs 2014 tarihleri arasında, Sharjah Emirliğinde, Expo Fuar Merkezinde, 15. Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Ortak Fuarı düzenlenecektir. Söz konusu organizasyonun; KİK bölgesindeki firma ve kurumlan buluşturmayı amaçladığı belirtilerek, KİK bölge ülkelerinde iş yapma ortamı hakkında katılımcıların bilgilendirilmesini, KOBİ lerin desteklenmesinde KİK ülkelerinin rolünün aydınlatılmasını, Körfez ekonomisinin yatırım ve ticari potansiyelinin yabancı yatırımlara tanıtılmasını, KİK ülkelerindeki hizmet, sanayi ve ürünlerin teşvik edilmesini ve KİK ülkeleri arasındaki ticaretin teşvik edilmesini hedeflemektedir. Anılan etkinliğin sponsorluk imkanlarına, alan kontratına, broşürüne ve alan planına Birliğimiz web sayfası ( sağ panelindeki Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler başlığı altından ulaşılabilmektedir. IIT- SMIIC: DÜNYA HELAL TOPLANTISI İslam Ülkeleri Standardizasyon ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) / Pakistan Standartlar ve Kalite Kontrol Otoritesi (PSQCA) işbirliğinde, Pakistan Helal Ürün ve Hizmetler Derneği tarafından, SMIIC in 6. Genel Kurul ve 8. Yönetim Kurulu toplantıları ile eşzamanlı olarak, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) -SMIIC: Dünya Helal Toplantısı nın, 3-4 Haziran 2014 tarihinde, Pakistan ın İslamabad kentinde düzenlenecektir. Söz konusu etkinliğin, İİT, SMIIC, İslam Kalkınma Bankası (İKB), İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA), Ticaretin Geliştirilmesi için İslam Merkezi (ICDT), Uluslararası Ticaret Merkezi (ITC), Helal Kalkınma Konseyi (HDC), Körfez Standardizasyon Organizasyonu (GSO); Uluslararası İslami Helal Organizasyonu (IIHO), Emirlik Metroloji ve Standardizasyon Kuruluşu (EMSA), Dubai Akreditasyon Merkezi (DAC) ve Uluslararası Helal Birliği tarafından desteklenmektedir. Ayrınıtılı bilgi için lütfen web sitemizin duyurular kısmını inceleyiniz.

9 Y KUŞAĞI ARAÇ ALMIYOR, KİRALIYOR Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği nin (OYDER), tüketici davranışlarındaki değişim konusunda KPMG ile beraber yaptığı araştırmada; 30 yaşa kadar olan kişilerin otomobil satın almak yerine dönemsel kiralama yoluna gittikleri belirlendi. OYDER araştırmasında, özellikle küresel çapta gelişmiş ülkelerdeki yeni trendlerin yakın gelecekte Türkiye pazarı için de geçerli olacağı vurgulandı. Buna göre Y kuşağı olarak adlandırılan genç tüketiciler, otomobil almak yerine artık otomobili gerektiğinde kiralama yöntemine başvuruyor. Gelişmiş ülkelerde geçerli olan bu yöntemin Türkiye için de oluşmaya başladığı gözlemleniyor denildi. Raporda yetkili satıcıların bu durum karşısında alacağı tedbirlerin önemli bir soru olarak karşılarına çıktığının altı çizilirken, Bu gelişmeyi bekleyenler geç kalmadan kendi iş planlarını gözden geçirmeliler ifadesine de yer verildi. OYDER in araştırmasında ayrıca yakın gelecekte otomobil satın alacakların ucuz finansman seçenekleri ve ücretsiz periyodik bakım seçeneklerine önem vereceği ve bu kriterlere bakarak alım kararı verecekleri belirtildi. KPMG araştırmasında, otomobilde teknolojik iletişim enstrümanlarının bulunması tercih edilmede markayı öne çekerken, fiyatların düşmesi ve destek sağlanması halinde hibrit ve elektrikli araçların satın alınmasını da öncelikli bir yere taşıyor. Y kuşağı gençler otomobil alımında egzos emisyon oranları düşük çevreci araçları tercih edeceklerini de belirtiyorlar Dünya Gazetesi Haberi

10 FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN YENİ FACEBOOK HESABI OLUŞTURULMUŞTUR. ODAMIZLA İLGİLİ HABERLERİ SOSYAL MEDYADAN ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ EKLEYİN VE FACEBOOK SAYFASINDAN BİZİ BEĞENİN.

11 2014 ŞUBAT AYINDA ODAMIZA YENİ KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ 1-MEHMET AKİF ERKEK THE ÖLÜDENİZ SHOPPİNG 2-NEZAHAT KARNAK DÜNYA CAFE 3-BADEMAĞACI TURİZM EMLAK İNŞAAT GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 4-MEHMET ÖZDEMİR LİMAN KAFE 5-HÜLYA ARZU ÇELİKKANAT ÖZÇELİK KOMİSYON 6-HERMES SEBZE MEYVE DIŞ TİCARET TARIM ÜRÜNLERİ GIDA NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 7-FİMTAŞ MUZAFFER TUFAN İNŞAAT EMLAK KUYUMCULUK TARIM GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8-HOLİDAY PLAN TURİZM İŞLETMECİLİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ LYKİA BOTANİKA OTEL ŞUBESİ 9-GÖRKEM BAYRAM PORSELEN DÜNYASI 10-BARANSEL GRUP EMLAK TURİZM OTOMOTİV İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BARANSEL GRUP FETHİYE ŞUBESİ 11-ATMANOĞLU ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KUMLUOVA ŞUBESİ 12-MERAL YETİM PERA BUTİK İŞLETMESİ FETHİYE ŞUBESİ 13-ERKAN YANTIR EGELİ HAFRİYAT 14-GÖKHAN ONUR AKDENİZ GALERİ 15-ERKAN TAŞKIN PANSİYON MON AMİ 16-KALICI YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 17-SADETTİN ÜNLÜKAYA VİLLA SID OTEL

12 18-İZZETTİN TEKİN TEKİN KARDEŞLER 19-İLKNUR DALGIN LETOON APART 20-SEDAT İBİŞ PENGUEN MARİN 21-KARINCA AJANS REKLAM TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 22-OSMAN AVCI PRESTİJ İNŞAAT EMLAK 23-VADİ HALI HALICILIK KUYUMCULUK MAĞAZACILIK TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ VADİ HALI FETHİYE ŞUBESİ 24-ALİ KÜÇÜKTÜRKÜCÜ TÜRKÜCÜ İNŞAAT 25-FATMA NUR VİRAN SEBZE VE MEYVE KOMİSYONCULUĞU 26-VGS VOLKAN GÜVENLİK SİSTEMLERİ ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLİŞİM İNŞAAT GÜZELLİK SALONLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FETHİYE ŞUBESİ 27-VOLKAN BULUT YATÇILIK 28-KARAS TÜKETİM MADDELERİ GIDA LOJİSTİK PAZARLAMA TURİZM TEKSTİL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 29-ARZU AKBAŞ DEDEMİNN OTEL 30-YUSUF TATLIDEDE GREEN PEACE OTEL 31-ERTUĞRUL GÜLER WATCH MARKET 32-TUNCAY SESLİ ÖZ SESLİ YAPI İNŞAAT 33-ŞAH KÖSE GÜN MARKET FIRTINA TOPTAN GIDA PAZARLAMA ŞUBESİ 34-ÖZLEM ALAGÖZ TİCARETHANESİ 35-EREN BALABAN ALTUĞ KOZMETİK 36-ALPER ALTUĞ ALTUĞ KOZMETİK 37-AYŞEGÜL YENİDOĞAN ALTUĞ KOZMETİK 38-CERENİM GIDA ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

13 39-HAMZA TÜRKMEN AQUATIC MARİN 40-ŞABAN BİHAN EFEM ET TAVUKÇULUK 41-İBRAHİM ORHON ORHON TİCARET 42-FOMGET ORGANİZASYON TURİZM BİLGİSAYAR TEMİZLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FETHİYE ŞUBESİ 43-DEVSER İNŞAAT MİMARLIK MÜHENDİSLİK TURİZM MADENCİLİK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GÖCEK ŞUBESİ 44-YANAR EREN ÖZ ERTEK HOTEL 45-MURAT FARUK YILDIZ ANTİKKARUM 46-MAHMUT KANAT İSMAİLOĞULLARI GIDA LOJİSTİK 47-HAZAR TURİSTİK YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ 48-ÜSAME BAYDAR BAYDAR TİCARETHANESİ 49-SİTEM ŞAHİN BERK BEGONVİL OTEL 50-MELEK YAŞAR ROCKPOOL RESTAURANT 51-DAVUT TEKELİ TEKELİ VİNÇ HAFRİYAT 52-DENİZ YILMAZ CLUB LA PERLA 53-ZEYPA GIDA NAKLİYE TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FİKRİYE SEMERCİOĞLU ART KAPAK VE AKSESUAR 54-REYHAN KARACAN HAMLET EMLAK 55-ADALAR SEYAHAT ACENTASI TURİZM VE OTELCİLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FETHİYE ŞUBESİ 56-GÜNAL BİYOLOJİK TARIM GIDA HAYVANCILIK TURİZM EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HOŞ GELDİNİZ

14

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA ŞUBAT 2014 SAYI 7 ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Fethiye de ortak akıl oluşturmak ve Fethiye sorunlarını tespit edip çözüm bulmak amacı ile sivil toplum kuruluşlarını

Detaylı

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr NİSAN 2014 SAYI 16 2023 FETHİYE TURİZM STRATEJİSİ ÇALIŞTAYI Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen 2023 Fethiye Turizm

Detaylı

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33 AĞUSTOS 2014 SAYI 33 KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri ziyaret ettikleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

Ortak sorunlara karşı birlikte hareket edilmesi amacıyla

Ortak sorunlara karşı birlikte hareket edilmesi amacıyla MAYIS 2014 SAYI 19 GÜÇBİRLİĞİ TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYOR Ortak sorunlara karşı birlikte hareket edilmesi amacıyla Fethiye deki sivil toplum kuruluşlarınca oluşturulan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: 01.12.2014 FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 1312 230 SS.Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi 01.01.1953 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME - 3800055677 2 1544 360 Türkiye İş Bankası A.Ş Bayburt şubesi 15.05.1957 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. İTO / HANNOVER MESSE 2018 HK. 2. İİB / CIFF 2018 GUANGZHOU ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI HK. 3. İİB / FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI MİLLİ KATILIM ORG. HK.

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar MART 2014 SAYI 10 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası İş Hayatındaki Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar ROTAMIZ BABADAĞ PROJESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Babadağ dan 12 ay uçuşun yolunu açacak

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR ŞUBAT 2014 SAYI 5 FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve 18 Seyahat Fuarı na katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO-

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- HAZİRAN 2014 SAYI 24 FTSO YA BAŞARI ÖDÜLÜ Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- CHAMBRES) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen 2011-2013 yılları arasında yürütülen

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. Mali Cumhuriyeti Yatırım Teşvik Politikası 2. Seramik Ürünleri Akredite Laboratuvarlar / Malezya 3. BAİB / Anfaş Food Product Hotel Equipment 2018 Fuarı

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 001039 29/03/2013 Konu :Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/94 Sayın Üyemiz, 1. Romanya ya Yönelik Taze

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

BANDIRMA AB YOLUNDA PROJESİ ANKET SONUÇLARI DEĞERLENDİRMESİ

BANDIRMA AB YOLUNDA PROJESİ ANKET SONUÇLARI DEĞERLENDİRMESİ BANDIRMA AB YOLUNDA PROJESİ ANKET SONUÇLARI DEĞERLENDİRMESİ İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) ile Bandırma Ticaret Odası (BTO) tarafından Bandırma da faaliyet gösteren işletmelerin AB uyum sürecinde müktesebata

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004220 13/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 455 Sayın Üyemiz, 1. 2012 Yılı 2.Dönem

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu AĞUSTOS EKİM 2013 2013 SAYI SAaYI:31 39 KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. FTSO Yöneyim

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ nın desteğiyle Rusya İş Gezisi kapsamında Moskova Gıda Fuarına katılarak Rus FTSO işadamlarıyla görüşen Fethiyeli yaş sebze ve meyve ticareti yapan

Detaylı

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ nın desteğiyle Rusya İş Gezisi kapsamında Moskova Gıda Fuarına katılarak Rus FTSO işadamlarıyla görüşen Fethiyeli yaş sebze ve meyve ticareti yapan

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ Aralık 2016 FAALİYETLER TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI GEÇEKLEŞTİRİLDİ PARİS BOAT SHOW DA ÜLKEMİZ TANITIMINA KATKI SAĞLADIK 2017 ÜYE EĞİTİMLERİ BELİRLENDİ

Detaylı

HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ

HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU 3081 3133 4009 4116 5115 5347 6634 6927 7119 7420 7840 8176 Unvan Durumu Katrancı Un Tarım Gıda Orman Ürünleri İnşaat Turizm İthalat

Detaylı

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ )

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) 1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) Türkiye İhracatçılar Meclisi nden (TİM) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 23 26 Ocak 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai emirliğinde düzenlenmiştir. 37.kez

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını AĞUSTOS 2014 SAYI 31 AK PARTİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK ARIYOR Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını sürdüren siyasi partiler başta

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI

İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI 1 2 İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI Programın Amacı İşletmelerin ihracat ve yenilikçilik yeteneklerini geliştirerek TRB1 Bölgesi'nin rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlamaktır. 3 İHRACAT

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 Ahmet Sabuncu ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 26 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve teknik eğitimin daha kaliteli hale getirilmesini

Detaylı

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2826511075 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI 2826511196 TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 19/02/2014 tarihli

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8400 6832 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI) 25/09/2007 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0070571398 2 10059 8273 ADEM AVCI TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ (AMEDA TUR SEYAHAT ACENTASI)

Detaylı

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI OCAK 2014 SAYI 3 FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni,

Detaylı

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU Yap-işlet-devret modeliyle sınır kapılarını modernize etmek üzere TOBB ile 137 oda ve borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu OCAK 2014 SAYI 2 ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesaj yayınladı. Arıcan, basın mensuplarının

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI SEÇİM LİSTESİ

BODRUM TİCARET ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 008407 008984 ZENİYA TURİZM OTELCİLİK TAŞIMACILIK YATIRIM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. 31.01.2013 Bodrum V.D. SEÇME - 9970681651 008910

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

Önerilerinize Açığız.

Önerilerinize Açığız. Önerilerinize Açığız. Odamız tarafından Fethiye de sürdürülebilir iģ yaģamı ve giriģimcilik ortamı oluģturmak amacıyla 14.06. tarihinde Üye Öneri Sistemi kurulmuģtur. Üye öneri sisteminin uygulanacağı

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

1) IRAK AGROFOOD 2016 FUARI 2) TAYVAN İLE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARETİ

1) IRAK AGROFOOD 2016 FUARI 2) TAYVAN İLE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARETİ 1) IRAK AGROFOOD 2016 FUARI Akdeniz İhracatçı Birlikleri nden alınan yazıda; 14-17 Kasım 2016 tarihleri arasında Erbil de düzenlenecek olan Irak Agrofood 2016 Gıda Fuarı nın Türkiye milli katılım organizasyonunun

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 6.9.16 16 Eylül Ayı Faaliyet Raporu TRATEJİK FAALİYETLER 6 Ağustos 3 Eylül 16 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İhracat yapan

Detaylı