YATIRIMCILARIN YENİ MERKEZİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YATIRIMCILARIN YENİ MERKEZİ"

Transkript

1 YATIRIMCILARIN YENİ MERKEZİ Liman, demiryolu ve karayoluna rahat ulaşım Tamamlanmış alt yapı Uygun fiyatlı arsalar

2 YÖNETİM KURULU İbrahim AKDEMİR Levent KALIN Mehmet İYİGÜLLÜ Recep ERALP Okan ARAS Alaattin ÜÇOK Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi OSB Bölge Müdürü MİSYONUMUZ Küçük ve orta ölçekli sanayi tesislerinin bir plan dahilinde belli bir bölgede toplanmasını sağlayarak, yatırımcılar için uygun sanayi altyapısını oluşturmak, kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet vermek, topluma, çevreye saygılı, etkin verimlilik ve sorumluluk bilinciyle çalışarak bölgemizdeki iş hacmini ve istihdamı arttırmak, ilçemizde süre gelen işsizliği en az seviyeye indirgemek, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır. VİZYONUMUZ Alt yapısını tamamlamış, üretim kalitesiyle, ihracatıyla ülke kalkınmasına ve toplumun refah düzeyinin artmasına önemli katkılar sağlamak, sunduğu ürün ve hizmetleri kalite ve kurumsal değerden ödün vermeden sürdürerek, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutarak gelişimini sürdürmektir. TEMEL DEĞERLERİMİZ Dürüstlük; Çalışanlarımız, yatırımcılarımız, tedarikçilerimiz ile uzun süreli, kalıcı ve iyi ilişkilerde bulunmak, Müşteri Odaklılık; Mevcut işlerimizi koruyup yeni iş olanakları yaratarak müşteri memnuniyetini En üst düzeyde tutmak, Topluma Katkı; Sosyal, kültürel, her türlü eğitsel etkinliklere katkıda bulunarak sosyal sorumluluk kimliğini taşımak, çevreye saygılı ve örnek olmak, İsteklilik; Bölgemiz vizyonunu, misyonunu kurumsal kimliğini ve değerlerini anlayarak özümsemek ve her türlü değişime en iyi şekilde ayak uydurmak, Kalite Politikamız; Müşteri odaklı çalışarak üretim liderliğimizi sürdürmek, ekip çalışmasını ve önleyici yaklaşım ile kaliteli ve zamanında ürün ve hizmetler sunmak. İşçi sağlığı, iş güvenliği ve sosyal sorumluluk bilinci ile çalışmaktır.

3 Dünden bugüne Mustafakemalpaşa OSB Organize Sanayi Bölgeleri üretim, ihracat ve istihdam merkezleridir. Planlı sanayileşme ve düzenli şehirleşmenin ana dinamiğini oluşturmaktadırlar yılında 4562 sayılı Kanun ve yönetmelikle tüzel kişilik kazanmışlardır. Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi kuruluşu gün sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak resmiyet kazanmıştır. 220 hektar alan üzerine kurulu olan bölge 65 parselden oluşmaktadır. 61 adet parselin tahsis yoluyla satışı yapılmış, satışı yapılacak 4 adet boş parsel bulunmaktadır. Doğalgaz, elektrik, su ve yol gibi altyapı tesislerinin tamamlanması ile bölgedeki yatırımcıların sayısı artmıştır yılından sonra 8 olan ruhsat sayısı 57 ye çıkmıştır. Hali hazırda 10 adet faal işletme bulunmaktadır. OSB bitişiğindeki T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nca onaylı rezerv alanda, büyük parsel olarak sanayicilere tahsisi yapılması planlanmaktadır. Mustafakemalpaşa OSB, genel kurulunu yaparak yönetimini belirleyen, her türlü alt yapısını yapan ve kredi borcu bulunmayan ender bölgelerden birisidir : T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı na ilk müracaat dilekçesi ve araştırma raporu : Resmi Gazetede (20734 sayılı) kuruluşunun yayımlanması : İlk Müteşebbis Heyet Toplantısı (Müteşebbis Heyet: Bursa Valisi Erdoğan Şahinoğlu, Belediye Başkanı Sadettin Sarcan, MKP TSO Temsilcileri Mesut Şenkoyuncu, Şevket Öz, Hüseyin Göksu, Ali Kuyumcu, MUSİAD Temsilcisi Fikri Hoşgör) : Yer seçimi : Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yazısı ile İl Özel İdaresi OSB Müteşebbis Heyete iştirak etmiştir. (İştirak payları: %59 Ticaret ve Sanayi Odası, %21 Belediye, %10 İl Özel İdaresi, %10 Mustafakemalpaşa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği : Sanayi arsasının alınışı ,315 m : Proje ihale tarihi (Bakanlıkta) : Alt yapı ihale tarihi : OSB genişlemesi (60 dan 197 hektara) : Enerji nakil hattı kamulaştırması : AG-OG Elektrik Şebeke İnşaat İhalesi : Alt yapı ikmal inşaat ihalesi (197 Hektar) 1997: İlk fabrikanın faaliyete geçişi : OSB bitişiğinde 220 hektar rezerv alan yer seçimi : Alt yapı inşaatının bitişi : Doğalgaz dağıtım hattı inşaatının bitişi : Türk Telekom a santral parseli tahsisi : İlave su kuyuları sondajı-pompa istasyonları kurulumu : Güvenlik için giriş-çıkışlarda gece görüşlü kamera sistemlerinin kurulması : Elektrik dağıtım merkezinin kesintisiz güç sağlayacak biçimde yenilenmesi : Arıtma tesisi inşaatı sözleşmesi : Müteşebbis Heyetin feshi, ilk genel kurulun yapılması

4 İmar ve parsel bilgileri OSB nin büyüklüğü (hektar) 220,00 Taks (%) 0,50 Toplam sanayi parsel sayısı 65 ( m 2 ) Tahsis edilen sanayi parsel sayısı 61 Tahsis edilecek sanayi parsel sayısı 4 Üretimdeki firma sayısı 10 İnşaa halindeki firma sayısı 16 OSB de çalışan kişi sayısı (kişi) 250 Toplam sanayi alanı ,11 m 2 Tahsis edilen sanayi alanı ,27 m 2 Tahsis edilecek sanayi alanı ,84 m 2 Rezerv alan (Tevsii alanı) Rezerv alan (OSB II.Bölge): Mustafakemalpaşa OSB bitişiğinde 220 hektar büyüklüğünde T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylı rezerv alan yer seçimi tarihinde yapılmıştır. Rezerv alanda büyük parsel olarak sanayicilere tahsis yapılması planlanmaktadır. Jeolojik ve Jeoteknik Etüd Raporları yapılmış, Afet İşleri Genel Müdürlüğü nce onaylanmış, T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nca vize edilmiştir. Parsel birim fiyatları 15,00 TL/m 2 (Peşin fiyat) 15,75 TL/m 2 (18 ay eşit taksitle) 16,50 TL/m 2 (24 ay eşit taksitle) 17,25 TL/m 2 (30 ay eşit taksitle) 18,00 TL/m 2 (36 ay eşit taksitle)

5 Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yerleşim Planı MUSTAFAKEMALPAŞA OSB

6 Parsel tahsisi ve sektörel dağılımı Makine, metal, oto yan sanayi 28 adet ,57 m 2 Elektronik 7 adet ,57 m 2 Tekstil 9 adet ,96 m 2 Gıda sanayi 6 adet ,52 m 2 Ağaç sanayi, mobilya, sünger 4 adet ,64 m 2 Matbaa, karton, ambalaj 2 adet ,83 m 2 Prefabrik yapı elemanları 2 adet ,82 m 2 Plastik 1 adet 6.220,67 m 2 Yem 2 adet ,69 m 2 Boş parsel 4 adet ,84 m 2 Toplam parsel 65 adet ,11 m 2 Yatırımlar hız kazandı Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi nde çeşitli iş faaliyetlerinde olmak üzere 65 adet sanayi parselinden; 56 yatırımcıya 61 adet parsel tahsis edilmiştir. Tahsis edilen parsellerin sektörel dağılımına bakıldığında makine, metal ve oto yan sanayii ağırlığı görülmektedir. İkinci sırayı tekstil sektörü, üçüncü sırayı da elektronik almaktadır. Organize sanayi bölgesinde son yıllarda yatırımlar hız kazanmıştır. 10 adet faal işletmenin yannda, 5 adet binası bitmiş, işletme hazırlıklarında olan tesis, 5 adet temel atılmış, inşaatı devam eden tesis, 6 adet hafriyat çalışmalarını bitirmiş, inşaata başlama noktasına gelen tesis bulunmaktadır. Bölgede faaliyette bulunan fabrika sayısı ve yatırımların önümüzdeki yıl daha da artacağı görülmektedir.

7 Alt yapı yatırımları Yol: Bursa-Balıkesir asfaltı ile OSB yi bağlayan 5 km. uzunluğunda 14 mt. genişliğindeki (bölünmüş yol) asfalttır. Bölge içinde metre genişliğinde 17 km yol, yarma ve dolguları tamamlanmış stabilize malzemesi çekilmiştir. İstinat Duvarı: metre beton perde istinat duvarı yapılmıştır. Orta refüje m/tül bordür döşenmiştir. İçme ve kullanma suyu: metre isale hattı döşenmiştir. Su depoları ve kuyuları: 3 adet su deposu ile pompa binaları tamamlanmış su ihtiyacını karşılamak amacıyla 5 adet sondaj kuyusu açılmıştır. Tesislere su verilmektedir. Kanalizasyon: metre kanalizasyon borusu döşenmiştir. Yağmur suyu: metre yağmur suyu şebekesi yapılmıştır. İletişim ve haberleşme: Telekom Santrali inşaatı tamamlanmıştır. Santral iç montajı yapılabilmesi ve faaliyete geçmesi için Bursa Telekom Baş Müdürlüğü ne 2007 yılı Ocak ayında teslim edilmiştir. Her türlü haberleşme ve iletişim mevcuttur. Ağaçlandırma: Yolların yarma ve dolgu şevlerindeki akmaları önlemek için adet akasya fidanı dikilmiş, bakımları yapılmaktadır. En yakın itfaiye merkezine uzaklığı Yangın hidrant sistemi var mı? OSB giriş çıkışlarında güvenlik kontrolü var mı? İnternet servis sağlayıcılığı hizmeti veriyor mu? Tır parkı var mı? Karla mücadele araç-gereç ve ekibi var mı? Bakım onarım ekipleri var mı? Çöp toplama genel temizlik araç gereç ve ekipleri var mı? 10 km. Evet Evet Evet-Telekom Evet Evet Evet Evet

8 Elektrik 4 adet trafo binası yapılarak ENH ve AG-OG elektrik şebeke inşaatı tamamlanmıştır. Bölgeye enerji verilmektedir. Dağıtım Lisansı alınarak yatırımcılara kesintisiz olarak enerji temin edilmektedir. Doğalgaz BOTAŞ ile kesintisiz doğalgaz satış sözleşmesi imzalanmıştır tarihinde bölgeye gaz verilmeye başlanmıştır. Aylık ortalama sm 3 gaz arzı yapılmaktadır. Arıtma tesisi m 3 /gün kapasiteli Arıtma Tesisi kaba inşaatı tamamlanmış, mekanik tesisat montajına başlanmış ve %99 oranında tamamlanmıştır. Tesis en kısa sürede işletmeye alınacaktır. Elektrik tüketim bilgileri Yıl Toplam Tüketim kwh , , , , yılı ekim ayı itibariyledir. Doğalgaz tüketim bilgileri Yıl Toplam Tüketim (sm 3 ) , , , , yılı ekim ayı itibariyledir. Su tüketim bilgileri Yıl Toplam Tüketim(m 3 ) , , , yılı ekim ayı itibariyledir.

9 Konum ve avantajlar - Bandırma Limanı na 60 km., Susurluk Demiryoluna 20 km. ve yeni yapılan otobana (0) sıfır km. ile ulaşımın her türlüsünün rahatça yapılacağı cazibe merkezi. - Ucuz, eğitilebilir ve yeterli işgücü bulunması. - Önemli bir pazar bölgesinde bulunması. - Üniversitesi, Meslek Liseleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Resmi Hastanesi, Küçük Sanayi Siteleri ve Meslek Kuruluşlarından faydalanma imkanlarının bulunması. - Sanayi tesislerine dönük hizmet sektörünün gelişmiş olması. - Ilıman iklim koşullarına sahip olması. Ulaşım bilgileri En yakın karayolu, Bursa-Balıkesir 3,50 km. En yakın liman, Bandırma 60 km. En yakın demiryolu, Susurluk 15 km. En yakın havalimanı, Bursa Yenişehir 80 km.

10 FAALİYETTEKİ FİRMALAR BARİT MADEN TÜRK A.Ş yılında m 2 arsa üzerinde, 288 m 2 kapalı alanda kuruldu. Sıvı karbondioksit üreten fabrikanın, yıllık üretim kapasitesi ton. Üretilen gazı son model araç filosuyla müşterilerine sunuyor. Üretimin yüzde 30 unu ihraç eden fabrikanın toplam istihdam sayısı 13 kişi. Tam otomasyonla çalışan fabrikada üretimin her aşamasında gerekli analizler titizlikle otomatik olarak yapılıyor. Tel: Faks: BSM BURSA SEVİNÇLER MAKİNE 1985 yılında özel tasarım makineleri üretimi amacıyla Bursa da kuruldu. Üretimine hidrolik presler ve hidrolik aparatlar ekledi yılında kumlama makinaları üretimine başlayarak, yelpazesini genişletti. Üretiminin yüzde 50 sini Rusya, Balkanlar ve Arap Ülkelerine pazarlayan firma, Avrupa ve Amerika ya ihracat hedefliyor. 7/24 servis anlayışı 5 yıl servis garantisi veriyor. ELMAK A.Ş yılından itibaren tesisat ve alt yapı sektörüne hizmet veren Elmak, 1985 te portföyüne Asteknik markalı kelebek vanaların üretimine ekledi.1997 den bu yana bölgenin ilk fabrikası olarak 8 bini kapalı toplam 48 bin m 2 alanda üretim yapıyor. Ar-Ge Laboratuarı, teknikmühendislik bölümüne sahip. 90 personeli, kalite belgeleri ile üretimin yüzde 40 ını Avrupa ya ihraç ediyor. Tel: Faks: Tel: Faks:

11 FAALİYETTEKİ FİRMALAR İNDO TEKSTİL DOKUMA LTD.ŞTİ. Belirlenmiş ürün tipine uygun teknoloji uygulamasına göre yatırım-geliştirme modelinin önemli örneklerinden olan firma; tergal, organze, mikrovual, devore kumaş gibi ev tekstili varyantlarını üretmek için 2005 yılındakuruldu. 64 adet geniş enli su jetli dokuma tezgâhları ile son teknoloji üretim yapıyor m 2 arsa üzerinde, 6000 m 2 kapalı alan ve 30 personele sahip. SKP KAUÇUK PLASTİK LTD.ŞTİ m 2 arsa üzerinde m 2 kapalı alanda kurulu bulunan firmanın üretim alanı; endüstriyel kauçuk esaslı malzemeler, kauçuk-silicon memelik lastikler, muhtelif çap, kalınlık, boy, renk, vb., diyaframlar, contalar, o ringleri, takozları, tekli ve çiftli hortumları kapsıyor. Üretimi 1 otomatik, 1 manuel beslemeli 200 ton basma kapasiteli 600x600 tabla ebatlı kauçuk presler ve ø60 extruder mili hortum çekme hattı ile yapıyor. Tel: Faks: Tel: Faks: TARIMSAL KİMYA TEKNOLOJİ A.Ş m 2 alanda, sektörde kullanılan en modern otomasyon, ekipman ve teçhizata sahip firma, Türkiye nin ilk biyoetanol üreticisidir. Çalışmalara 2001 de başlamış, dünyanın önde gelen şirketleriyle ortaklıklar kurarak 2004 yılında faaliyete geçmiştir. Bir başka ürünü olan metoksimetan (Dimethly Ether), aerosol endüstrisinde itici gaz olarak kullanılan bir üründür. Bu ürün, Montreal ve Kyoto Protokollerinde Ozon Tabakasına zararsız grupta yer alıp, kullanımı teşvik edilmektedir. ERALP KAZAN VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ 1992 yılında kurulan şirket basınçlı kaplar ve su kimyasalları alanında faaliyet gösteiyor te Almanyave Dünyanın önde gelen buhar kazanı üreticisi VKK Standardkessel ile teknik işbirliğine başladı. 7 si kapalı toplam 67 bin m2 alanda faaliyette. Buhar ve kızgın yağ kazanları, Otoklavlar, Ekonomizerler, Atık ısı kazanları, Eşanjörler, sepantin grupları, basınçlı kaplar ve Türkiye de ilk ve tek yüksek frekans kaynaklı kanatlı boru üreti faaliyet konuları arasında. Tel: Faks: Tel: Faks:

12 İzmir Yolu 7.km. Güllüce Köyü Karşısı Organize Sanayi Bölgesi Mustafakemalpaşa BURSA Telefon: Faks: Web: e-posta:

SUNGURLU. Sungurlu OSB

SUNGURLU. Sungurlu OSB SUNGURLU OSB 2 SUNGURLU Sungurlu, Karadeniz Bölgesini Ankara ya ve Güney-Batı illerine bağlayan Ankara-Samsun-Trabzon anayolu üzerinde konumlanmıştır. Doğu Anadolu illerinin ana bağlantı yolu olan Ankara-Sivas-Erzurum

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İşin Niteliği Toplam Alan Parsel Sayısı Parsellerin Arsa Bedeli Parsel Yüzölçümleri Tahsisi Yapılan Parsel Sayısı Tahsisi Yapılan;Faaliyete

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

SAVUNMA ve HAVACILIK SANAYİ ENDÜSTRİ (KÜMELENME) BÖLGESİ BİR MODEL ÖNERİSİ

SAVUNMA ve HAVACILIK SANAYİ ENDÜSTRİ (KÜMELENME) BÖLGESİ BİR MODEL ÖNERİSİ SAVUNMA ve HAVACILIK SANAYİ ENDÜSTRİ (KÜMELENME) BÖLGESİ BİR MODEL ÖNERİSİ A. İhsan KARAMANLI Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Rekabet Birbiriyle rekabet içinde ancak birbiriyle endüstriyel

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

ESKİŞEHİR OSB ve RAYLI SİSTEMLER GÜLGÜN BİLİCİ BÖLGE MÜDÜRÜ VEKİLİ

ESKİŞEHİR OSB ve RAYLI SİSTEMLER GÜLGÜN BİLİCİ BÖLGE MÜDÜRÜ VEKİLİ ESKİŞEHİR OSB ve RAYLI SİSTEMLER GÜLGÜN BİLİCİ BÖLGE MÜDÜRÜ VEKİLİ ESKİŞEHİR OSB TÜRKİYE DE İLK OSB 1962 YILINDA KURULDU. 1. OSB : BURSA 1962, 2. OSB : MANİSA 1968, 3. OSB : ESKİŞEHİR 1969 EOSB, ESKİŞEHİR

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

YATIRIM ALANLARI REHBERi

YATIRIM ALANLARI REHBERi ORTA KARADENİZ BÖLGESİ YATIRIM ALANLARI REHBERi www.oka.org.tr 16 Organize Sanayi Bölgesi 3 Teknopark içindekiler Organize Sanayi Bölgeleri Amasya Çorum Samsun Tokat Teknoparklar Çorum Samsun Tokat 4

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Stratejik Hedef 9.2.1 Batlama Derin Deniz Deşarj 1 Proje Hazırlanması ( Adet

Detaylı

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MENDERES TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Süs Bitkileri Ve Çiçekçilik)

Detaylı

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi 2013 Yılı Çalışma Programı GİRİŞ 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Yasasını takiben, Kuruluş protokolü Sanayi ve Ticaret

Detaylı

BALIK AĞI ÜRETİMİ FAALİYETİ PROJE OZET DOSYASI

BALIK AĞI ÜRETİMİ FAALİYETİ PROJE OZET DOSYASI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BALIK AĞI ÜRETİMİ FAALİYETİ İSTİKLAL MAHALLESİ, YILDIRIM BEYAZID CADDESİ, NO: 14 ESENYURT / İSTANBUL F21D18C3C3D PAFTA, 159 ADA, 3 PARSEL URBAN ÇEVRE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK TİC.

Detaylı

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Organize Sanayi Bölgelerinde Su ve Atıksu Yönetimi İAOSB Örneği Muammer KARADAŞ Çevre Y. Mühendisi Bölge Müdür Yardımcısı Yönetim İlk Genel Kurul 2003 yılında

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI. 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi. 48.Yıl

ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI. 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi. 48.Yıl ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi 48.Yıl MALİ VE MADDİ DURAN VARLIKLAR 1GİRİŞ 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren

Detaylı

Kojenerasyonla ilgili Kanunlar

Kojenerasyonla ilgili Kanunlar Kojenerasyonla ilgili Kanunlar YÜRÜRLÜKTE OLAN VE DEĞİŞEN KANUNLAR Eski Kanunlar: 4/12/1984 tarihli ve 3096 sayılı Kanun, 8/6/1994 tarihli ve 3996 sayılı Kanun, 16/7/1997 tarihli ve 4283 sayılı Kanun,

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ www.hanay.com.tr 2 HANAY TARIM 2007 yılında Malazgirt e kurulan Hanay Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren tarım aletleri alanında etkili ve saygın bir yer edinerek Bölgenin

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

SAMSUN HAVZA. ORGANiZE SANAYi BÖLGESİ.

SAMSUN HAVZA. ORGANiZE SANAYi BÖLGESİ. SAMSUN HAVZA ORGANiZE SANAYi BÖLGESİ www.havzaosb.org.tr Ocak 2018 www.oka.org.tr Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere, ortak altyapı hizmetlerinden yararlanarak uyumlu bir şekilde üretim yapabilecekleri

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇEVRECİ ŞEHİRLERE DOĞRU Kadir DEMİRBOLAT İklim Değişikliği Dairesi Başkanı 7 Temmuz 2012, Gaziantep Çevreci Şehircilik; Yaşam kalitesi yüksek, Çevreye duyarlı, Tarihi ve kültürel

Detaylı

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ K KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ İL

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ Faaliyet Raporu Genel Kurul Süreci GOSB Teknopark Tembelova Alanı GOSB Meydan Faaliyet Bütçesi 2012 Yılı Öngörülen Yatırımlar Gümrük Genişletilmiş AVM ve Bankalar Alanı Atıksu Altyapısının Yenilenmesi

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SUNUMU Elektriğin Tarihçesi, Elektrik enerjisi dünyada ilk kez 1876 yılında günlük hayatta kullanılmaya başlandı. İlk elektrik santrali

Detaylı

ZM R KEMALPA A ORGAN ZE SANAY BÖLGES

ZM R KEMALPA A ORGAN ZE SANAY BÖLGES TARİHÇE Kemalpaşa da sanayileşme 1970 li yıllarda başladı. KOSBİ, 1993 yılında 410 Hektar alanda kuruldu ve sonraki yıllardaki genişlemeler ile 1300 hektara ulaştı. KOSBİ, 14.08.2001 tarihinde ilk tüzel

Detaylı

Sanayi kuruluşlarının ayrımı

Sanayi kuruluşlarının ayrımı SANAYİ Sanayi kentin yapısını birincil ölçüde değiştiren, işgücü ve hizmet yaratan tarımsal üretimden farklı bir üretim organizasyon, ulusal ve uluslar arası ekonominin buluştuğu bir güç olarak tanımlanabilir

Detaylı

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER MSB İnşaat Emlak ve NATO Güv. Yat. D. Başkanlığı T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri T.C.D.D. DSİ BOTAŞ BELEDİYELER YİD MODELİ İLE YAPILAN PROJELER MİSYONUMUZ

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler 15 ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler Bölge Müdürlüğümüz Odamızın bir şubesi olarak 2005 yılında yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda ihracat evrakları onayı, harç muafiyet

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Ön Değerlendirme Raporu 16/04/2010. halka arz

Ön Değerlendirme Raporu 16/04/2010. halka arz Ön Değerlendirme Raporu 16/04/2010 halka arz 1 Özet Bilgiler HALKA ARZ VE ORTAKLIK YAPISI Afken Holding in altyapı yatırımları konularında uzmanlaşmış tecrübesi 1976 yılına dayanmaktadır. Günümüzde ana

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

İlin yatırımlar yönünden cazibesi nedir? İlde hangi sektörler yatırımcıları çağırmaktadır?

İlin yatırımlar yönünden cazibesi nedir? İlde hangi sektörler yatırımcıları çağırmaktadır? İlin yatırımlar yönünden cazibesi nedir? İlde hangi sektörler yatırımcıları çağırmaktadır? 1. Konum (Taşımacılık ve Lojistik Avantaj) 2. Yetişmiş insan gücü 3. Zengin yer altı kaynakları (Maden, Termal)

Detaylı

Kastamonu - Merkez İlçe

Kastamonu - Merkez İlçe Kastamonu - Merkez İlçe YATIRIM YERİ KATALOĞU Kastamonu - Merkez İlçesi uygun yatırım yerleri www.kuzka.org.tr Kastamonu OSB, şehre ve bölgeye ciddi ekonomik girdiler sağlamaktadır. OSB'de değişik sanayi

Detaylı

1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bu çalışma Isparta İli Gelendost İlçesi, Avşar köyü 17-18 pafta 1917, 7342, 7346, 7250 nolu parseller içerisinde kalan alanı kapsamaktadır.

Detaylı

GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013

GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013 GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013 SUNUM AKIŞI Bölge Planı Hazırlık Süreci Paydaş Analizi Atölye Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi Mevcut Durum Analizi Yerleşim Yapısı ve Yerleşmeler Arası İlişki Analizi

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

Belediye Çöp Gazı (LFG) nedir?

Belediye Çöp Gazı (LFG) nedir? Belediye Çöp Gazı (LFG) nedir? Belediye çöp gazı (LFG) belediye katı atıklarının (MSW) çözünmesinin yan ürünüdür. LFG: ~ 50% metan gazı (CH 4 ) ~ 50% karbondioksit (CO 2 )

Detaylı

İzmir Bölge Planı. İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu

İzmir Bölge Planı. İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu 2010-2013 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu Aralık 2010 1 2010-2013 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Kınık Özet Raporu Nüfus Yapısı Kınık ın toplam nüfusu 2009 Adrese Dayalı Nüfus

Detaylı

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr Merkez: Kırıkkale-Ankara Karayolu 5.Km Organize Sanayi Bölgesi Karşısı 71450 Yahşihan - KIRIKKALE / TÜRKİYE Tel: 0 (318) 321 32 11(pbx) Fax: 0 (318) 321 32 12 Şube/Fabrika: Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi

Detaylı

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ( TEMMUZ 2015 ) KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde;

Detaylı

T 1 1 İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( 1.055.961.200,00 ) TL. ödenek verilmiştir.

Detaylı

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj. Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.com T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI GENEL

Detaylı

İLİN ADI ADANA GENEL BİLGİLER ULAŞIM BİLGİLERİ ADANA İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

İLİN ADI ADANA GENEL BİLGİLER ULAŞIM BİLGİLERİ ADANA İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER ADANA İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER İLİN ADI TELEFON KODU KALKINMADA ÖNCELİK DURUMU 3 KALKINMADA ÖNCELİKLİ İL KAPSAMINDA MI? 4 İLİN TOPLAM YÜZÖLÇÜMÜ 5 İLİN TOPLAM NÜFUSU Erkek Kadın 6 İLİN NÜFUS YOĞUNLUĞU

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

1 KURULUŞ TARİHİ 01.01.1993 01.01.1995 22.08.2007 2 ARSANIN TOPLAM YÜZÖLÇÜMÜ 79,5 Hektar 111.8 Hektar 75 hektar 34 Sanayi Parseli.

1 KURULUŞ TARİHİ 01.01.1993 01.01.1995 22.08.2007 2 ARSANIN TOPLAM YÜZÖLÇÜMÜ 79,5 Hektar 111.8 Hektar 75 hektar 34 Sanayi Parseli. 1. İlin Sanayi Yapısı Amasya da sanayi; 1926 yılında kurulan Eski Çeltek Kömür İşletmesi ve 1955 yılında kurulan Yeni Çeltek Kömür İşletmesi ile fabrika ölçeğindeki sanayileşme hareketi ise 1954 yılında

Detaylı

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ KBSB Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği - 2014 Ahmet Cevat Akkaya www.kbsb.org.tr Milyar Kaçınılmaz Son? Misyon? Tek gerçek kaynak - Dünya Dünya popülasyon

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 5828 Sayılı 2009 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31 Aralık 2008 tarih ve 27097 Mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

OSMANCIK OSB. Osmancık OSB

OSMANCIK OSB. Osmancık OSB OSMANCIK OSB 2 OSMANCIK Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerini batıya bağlayan ana yol üzerinde bulunan Osmancık, Çorum il merkezine 56 km, Samsun limanına 168 km, Ankara ya 268 km uzaklıkta olduğundan

Detaylı

Mars Enerji Hakkında

Mars Enerji Hakkında Mars Enerji Hakkında Mars Enerji International Hollanda Üretim Planı ; RES Servis ve kurulumda, Hollanda lı partner Avrupalı yatırımcıları TR ye gelmesinde köprü Üreticiler ile hızlı işbirlikleri Mars

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

İAOSB de Sıfıra Yakın Bölge Projesi (NZZ)

İAOSB de Sıfıra Yakın Bölge Projesi (NZZ) İAOSB de Sıfıra Yakın Bölge Projesi (NZZ) Serkan Çolakkaya İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Elektrik İşletme Müdürü / Enerji Yöneticisi Tel : 0 232 3767176 (228) scolakkaya@iaosb.org.tr İçerik NZZ

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

BİLGİ NOTU. Adresi / Konumu

BİLGİ NOTU. Adresi / Konumu BİLGİ NOTU Taşınmaz İNEBOLU LİMANI Adresi / Konumu İnebolu Limanı, Karadeniz bölgesinin Batı Karadeniz bölümünde yer alan Kastamonu ilinin, Karadeniz kıyısındaki ilçelerinden birisi olan İnebolu İlçesi

Detaylı

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS Açık Alan 120.000 m 2 Üretim Alanı 40.000 m 2 Kapalı Alan 24.000 m 2 Yatırımlardan sonra hedeflenen yıllık kapasite AKO Jant bir Abdulkadir Özcan kuruluşudur. Fabrikamızın

Detaylı

Tüm kamu ve özel kurumların isteklerini kendi hedefimiz olarak benimseyerek en ince ayrıntılarına kadar daima en kusursuzu inşa etmek için çalışmak.

Tüm kamu ve özel kurumların isteklerini kendi hedefimiz olarak benimseyerek en ince ayrıntılarına kadar daima en kusursuzu inşa etmek için çalışmak. Güvenilir ve dürüst çalışma ilkeleriyle sektöründe aranılan isimlerden biri olarak nesiller boyu insanlığa hizmet verecek yapılar üretme bilinci içinde, yaptığı tüm projeleri kaliteli, sorunsuz ve zamanında

Detaylı

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI. Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI. Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR LİMANI Turan YALÇIN Liman İşletme Müdürü LİMAN Türk Dil Kurumu tarafından yayımlanan Türkçe Sözlük te liman, gemilerin barınarak yük alıp boşaltmalarına,

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma yedinci kez gerçekleştirilmiştir.

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma yedinci kez gerçekleştirilmiştir. Bursa nın 25 Büyük Firması araştırması; -Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma yedinci kez gerçekleştirilmiştir. -Bu çalışma Bursa il genelinde yapılmış,

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları Faaliyet ve Proje Bilgileri ÜNİVERSİTE HATTI GÜZERGAH PLANI BursaRay Hafif Raylı Sistemi İzmir Yolundaki mevcut Küçük Sanayi İstasyonu ile Uludağ Üniversitesi İstasyonu arasında uzanmaktadır ve yeni alınacak

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ

ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ Resmi Süreç: 1) Ataköy Turizm Merkezi İmar Planı 02 Ekim 1986 2) Ataköy Turizm Merkezi nin Turizm Alanı ve Turizm Merkezi olarak tespiti. Bakanlar

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Gelişmekte olan ülkelerdeki sanayileşme enerjiye olan talebin hızla artmasına neden olmaktadır. Enerji,

Detaylı

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr GEYİK İSKELE 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... 444 7 497 G Y P www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... GEYİK İSKELE Firma

Detaylı

13013 تيوكلا - ةافص لا 2921 :ب.ص (965) (965) :نوفلت (965) :ص كاف

13013 تيوكلا - ةافص لا 2921 :ب.ص (965) (965) :نوفلت (965) :ص كاف ص.ب: 2921 ال صفاة - الكويت 13013 تلفون: (965) 2999000-2999802 (965) فاك س: (965) 2999891 www.kuwait-fund.org Türkiye ve Kuveyt Devleti Kalkınmada Ortak Kuveyt Fonu nun Türkiye Cumhuriyeti ne Katkıları

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

SÖZLEŞME TARİHİ YER TESLİM TARİHİ İŞİN BİTİRİLECEĞİ TARİH 25.000 0 25.000 İPTAL

SÖZLEŞME TARİHİ YER TESLİM TARİHİ İŞİN BİTİRİLECEĞİ TARİH 25.000 0 25.000 İPTAL S. NO PROJENİN ADI ÖDENEK İHALE BEDELİ FARK İHALE TÜRÜ SÖZLEŞME TARİHİ YER TESLİM TARİHİ İŞİN BİTİRİLECEĞİ TARİH SSK YAZISI TEKNİK PERSONEL AÇIKLAMALAR 1 AÇIKLAMALAR 2 1 Karademir Köyü içme suyu şebekesi

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları

RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları Seyitcan ALTINKAYNAK BAKA Antalya YDO Uzmanı Ekim 2015

Detaylı

İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ

İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ 2013 YILI ÇALIŞMALARI MÜDÜRLÜĞÜN TANITIMI 1950 li yıllarda Teşkilatımız merkez ve taşra teşkilatı olarak yapılandırılırken taşrada oluşturulan Bölge Müdürlüklerine ilave

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı