SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 EKİM 2015 / KAHRAMANMARAŞ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 EKİM 2015 / KAHRAMANMARAŞ"
  • Aysu Oz
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 EKİM 2015 / KAHRAMANMARAŞ Sayın Üyemiz, 60 SAATLİK PROGRAM 12 PROFESYONEL EĞİTMEN FİRMA SAHİPLERİ, YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI İŞ KURMAYI PLANLAYANLAR İSTİHDAM EDİLMEYİ BEKLEYENLER KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYENLER DIŞ TİCARETLE İLGİLİ HERKES Genel Sekreterliğimiz faaliyetleri çerçevesinde ve bölgemiz ihracat yapısının sağlıklı bir şekilde artması yönünde gerçekleştirilen çeşitli çalışmalar kapsamında, eğitim in bölgemiz ihracatçı firmaları açısından önem arz eden bir konu olduğu göz önüne alınarak, ihracat faaliyetlerinin başarıyla yürütülmesinde; yetişmiş, uzman elemanlara sahip olmak büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle, firma ve kuruluşlarımızda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerini geliştirmek, gereksinim duyulan nitelikli işgücünün yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile; 60 saatlik (3 hafta) Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı düzenlenecektir. Düzenlenecek olan eğitim programıyla, sektörün içinden ve konusunda uzman kişilerden alacağınız eğitimle, dış ticaret vizyonu kazanacak, sektörün içindeki yerinizi sağlamlaştıracak veya doğru yerinizi alacaksınız Ekim 2015 tarihleri arasında, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenecek olan eğitim programının konu başlıkları ve katılım şartları ekte sunulmaktadır. Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı na, katılım 50 kişi ile sınırlandırılmış ve son başvuru tarihi 5 Ekim 2015 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir. Bilgilerinizi rica ederim. Ümit SARI Genel Sekreter V. EK:2 (Program+Katılım Formu)

2 SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 Ekim 2015 / KAHRAMANMARAŞ ORGANİZASYON PROGRAM YERİ Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu İstasyon Mah. İlahiyat Cad. No: Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş KATILIM KOŞULLARI 1) Programa katılım ücretsizdir. Katılım için son başvuru tarihi 5 Ekim 2015 Pazartesi olup, katılımcı sayısı başvuru sırasına göre ilk 50 kişi ile sınırlı tutulacaktır. 2) Katılım sonunda sertifika alınması toplam 60 saat olan eğitimin en az %80 ine iştirak edilmiş olunmasına bağlıdır. En az 48 saat derse katılmayan katılımcılara sertifika verilmeyecektir. 3) Katılımcıların katılım formunu en geç 5 Ekim 2015 Pazartesi günü mesai saati bitimine (17.30) kadar (324) numaralı faksa ya da sebnemtinli@akib.org.tr elektronik posta adresine iletmeleri ve ulaştığına dair teyit almaları gerekmektedir. DETAYLI BİLGİ İÇİN Eğitim Kalite Şubesi Tel : (324) (dhl 1130) sebnemtinli@akib.org.tr SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI KATILIM FORMU Katılımcı Adı Soyadı :... Görevi :... Firma / Kurum Adı :... Faaliyet Alanı :... Telefon :(...)... Faks :(...)... Internet : Ekim 2015 tarihleri arasında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı na ait katılım koşullarının tamamını okuyup kabul ettiğimi beyan eder, eğitim programına kabulümü rica ederim. İmza ve Tarih Not Lütfen katılım formunuzun ulaşıp ulaşmadığını telefonla/ ile teyit ediniz.

3

4 TARİH SAAT KONU KURUM EĞİTMEN 9 EKİM CUMA DIŞ TİCARETTE ÖDEME VE TESLİM ŞEKİLLERİ 10 EKİM CUMARTESİ İHRACATTA KULLANILAN BELGELER OKAN ÜNİVERSİTESİ YRD. DOÇ.DR. AYŞENUR TOPÇUOĞLU 11 EKİM PAZAR LOJİSTİK, NAKLİYE VE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PROF.DR.MEHMET TANYAŞ 12 EKİM PAZARTESİ İHRACATTA BANKACILIK İŞLEMLERİ, KAMBİYO VE DIŞ TİCARETİN FİNANSMANI ANKARA ÜNV. SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SEMA EVREN 13 EKİM SALI GÜMRÜK MEVZUATI VE UYGULAMALARI KAHRAMANMARAŞ GÜMRÜK MD. 15 EKİM PERŞEMBE İHRACATTA KDV UYGULAMALARI MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BŞK. 17 EKİM CUMARTESİ EKİM PAZAR İHRACATTA ON-LINE PAZARLAMA ELEKTRONİK TİCARETE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ DIŞ TİCARETTE ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ VE ULUSLARARASI TAHKİM OKAN ÜNİVERSİTESİ ZEYNEP İYİLER İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 19 EKİM PAZARTESİ EXIMBANK KREDİ VE SİGORTA UYGULAMALARI EXIMBANK GENEL MD. TEMSİLCİLİĞİ 20 EKİM SALI KOSGEB DESTEKLERİ KAHRAMANMARAŞ KOSGEB MD. 21 EKİM ÇARŞAMBA DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON VE KALİTE YÖN. K.MARAŞ DTS ÜRÜN DENETM. GRP.BŞK. 23 EKİM CUMA İHRACAT - İTHALAT MEVZUATI VE UYGULAMALARI İTHALATTA MALİYETLENDİRME, GÜMRÜK REJİMLERİ 24 EKİM CUMARTESİ SERBEST DOLAŞIM, ANTREPO, GEÇİCİ İTHALAT 25 EKİM PAZAR DIŞ TİCARETTE FİYATLANDIRMA DIŞ TİCARETTE PAZARLAMA ÖZKEN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ YRD. DOÇ. DR. ALP LİMONCUOĞLU AHMET ÖZKEN GÜMRÜK MÜŞAVİRİ RÖNESANS EĞİTİM - DANIŞMANLIK NAİL ŞENCAN

5 Akdeniz İhracatçı Birlikleri ders gün/saatleri ve eğitmenler ile ilgili değişiklik yapabilir.

6 SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 EKİM 2015 / KAHRAMANMARAŞ Sayın Üyemiz, 60 SAATLİK PROGRAM 12 PROFESYONEL EĞİTMEN FİRMA SAHİPLERİ, YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI İŞ KURMAYI PLANLAYANLAR İSTİHDAM EDİLMEYİ BEKLEYENLER KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYENLER DIŞ TİCARETLE İLGİLİ HERKES Genel Sekreterliğimiz faaliyetleri çerçevesinde ve bölgemiz ihracat yapısının sağlıklı bir şekilde artması yönünde gerçekleştirilen çeşitli çalışmalar kapsamında, eğitim in bölgemiz ihracatçı firmaları açısından önem arz eden bir konu olduğu göz önüne alınarak, ihracat faaliyetlerinin başarıyla yürütülmesinde; yetişmiş, uzman elemanlara sahip olmak büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle, firma ve kuruluşlarımızda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerini geliştirmek, gereksinim duyulan nitelikli işgücünün yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile; 60 saatlik (3 hafta) Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı düzenlenecektir. Düzenlenecek olan eğitim programıyla, sektörün içinden ve konusunda uzman kişilerden alacağınız eğitimle, dış ticaret vizyonu kazanacak, sektörün içindeki yerinizi sağlamlaştıracak veya doğru yerinizi alacaksınız Ekim 2015 tarihleri arasında, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenecek olan eğitim programının konu başlıkları ve katılım şartları ekte sunulmaktadır. Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı na, katılım 50 kişi ile sınırlandırılmış ve son başvuru tarihi 5 Ekim 2015 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir. Bilgilerinizi rica ederim. Ümit SARI Genel Sekreter V. EK:2 (Program+Katılım Formu)

7 ORGANİZASYON PROGRAM YERİ SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9-25 Ekim 2015 / KAHRAMANMARAŞ Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu İstasyon Mah. İlahiyat Cad. No: Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş KATILIM KOŞULLARI 1) Programa katılım ücretsizdir. Katılım için son başvuru tarihi 5 Ekim 2015 Pazartesi olup, katılımcı sayısı başvuru sırasına göre ilk 50 kişi ile sınırlı tutulacaktır. 2) Katılım sonunda sertifika alınması toplam 60 saat olan eğitimin en az %80 ine iştirak edilmiş olunmasına bağlıdır. En az 48 saat derse katılmayan katılımcılara sertifika verilmeyecektir. 3) Katılımcıların katılım formunu en geç 5 Ekim 2015 Pazartesi günü mesai saati bitimine (17.30) kadar (324) numaralı faksa ya da sebnemtinli@akib.org.tr elektronik posta adresine iletmeleri ve ulaştığına dair teyit almaları gerekmektedir. DETAYLI BİLGİ İÇİN Eğitim Kalite Şubesi Tel : (324) (dhl 1130) sebnemtinli@akib.org.tr SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI KATILIM FORMU Katılımcı Adı Soyadı :... Görevi :... Firma / Kurum Adı :... Faaliyet Alanı :... Telefon :(...)... Faks :(...)... Internet : Ekim 2015 tarihleri arasında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen Sertifikalı A dan Z ye Dış Ticaret Eğitim Programı na ait katılım koşullarının tamamını okuyup kabul ettiğimi beyan eder, eğitim programına kabulümü rica ederim. İmza ve Tarih Not Lütfen katılım formunuzun ulaşıp ulaşmadığını telefonla/ ile teyit ediniz.

8

9 TARİH SAAT KONU KURUM EĞİTMEN 9 EKİM CUMA DIŞ TİCARETTE ÖDEME VE TESLİM ŞEKİLLERİ 10 EKİM CUMARTESİ İHRACATTA KULLANILAN BELGELER OKAN ÜNİVERSİTESİ YRD. DOÇ.DR. AYŞENUR TOPÇUOĞLU 11 EKİM PAZAR LOJİSTİK, NAKLİYE VE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PROF.DR. MEHMET TANYAŞ 12 EKİM PAZARTESİ İHRACATTA BANKACILIK İŞLEMLERİ, KAMBİYO VE DIŞ TİCARETİN FİNANSMANI ANKARA ÜNV. SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SEMA EVREN 13 EKİM SALI GÜMRÜK MEVZUATI VE UYGULAMALARI KAHRAMANMARAŞ GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ 15 EKİM PERŞEMBE İHRACATTA KDV UYGULAMALARI 17 EKİM CUMARTESİ EKİM PAZAR İHRACATTA ON-LINE PAZARLAMA ELEKTRONİK TİCARETE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ DIŞ TİCARETTE ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ VE ULUSLARARASI TAHKİM MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI OKAN ÜNİVERSİTESİ ZEYNEP İYİLER İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 19 EKİM PAZARTESİ EXIMBANK KREDİ VE SİGORTA UYGULAMALARI EXIMBANK GENEL MD. TEMSİLCİLİĞİ 20 EKİM SALI KOSGEB DESTEKLERİ KAHRAMANMARAŞ KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ TİCARETTE STANDARDİZASYON VE KALİTE 21 EKİM ÇARŞAMBA K.MARAŞ DTS ÜRÜN DENETM. GRUP BŞK. YÖNETİMİ 23 EKİM CUMA İHRACAT - İTHALAT MEVZUATI VE UYGULAMALARI İTHALATTA MALİYETLENDİRME, GÜMRÜK REJİMLERİ ÖZKEN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ 24 EKİM CUMARTESİ SERBEST DOLAŞIM, ANTREPO, GEÇİCİ İTHALAT YRD. DOÇ. DR. ALP LİMONCUOĞLU AHMET ÖZKEN GÜMRÜK MÜŞAVİRİ

10 25 EKİM PAZAR DIŞ TİCARETTE FİYATLANDIRMA DIŞ TİCARETTE PAZARLAMA RÖNESANS EĞİTİM - DANIŞMANLIK NAİL ŞENCAN Akdeniz İhracatçı Birlikleri ders gün/saatleri ve eğitmenler ile ilgili değişiklik yapabilir.

11 Sayı: TİM.AKİB.GSK.EĞT.2015/ Mersin, 22/9/2015

SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9 OCAK-7 ŞUBAT 2016 / MERSİN

SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9 OCAK-7 ŞUBAT 2016 / MERSİN SERTİFİKALI A DAN Z YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI 9 OCAK-7 ŞUBAT 2016 / MERSİN Sayın Üyemiz, 70 SAATLİK PROGRAM 10 PROFESYONEL EĞİTMEN FİRMA SAHİPLERİ, YÖNETİCİLERİ VE ÇALIŞANLARI İŞ KURMAYI PLANLAYANLAR

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EK-5 T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI DIŞ TİCARET STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 17812098-TİM.AKİB.GSK.KİMYA.2016/28-2776 Mersin, 18/03/2016 Konu: Mısır' a İhracat Kayıt Sistemi Hakkında Bilgilendirme Semineri Sayın Üyemiz, Bilindiği

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20202-22125 Ankara, 31/08/2018 Konu: AMERİKA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70540318-TİM.BAİB.GSK.ARGE.2016/2561 Antalya, 05/09/2016 Konu: Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Sayın Üyemiz, BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ

Detaylı

ETKİNLİK DUYURU VE KATILIMCI BİLGİLENDİRME FORMU (BMM-EOG-F-01/Rev.00/ )

ETKİNLİK DUYURU VE KATILIMCI BİLGİLENDİRME FORMU (BMM-EOG-F-01/Rev.00/ ) Sayın Yetkili, BUTEKOM tarafından düzenlenen İnovasyon Yönetimi Eğitimi ne davetlisiniz. Katılımlarınız için http://www.butekom.org/_ziyaretci/sayfa.aspx?id=6546 adresinden, sayfanın üst kısmındaki "Online

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI DIŞ TİCARET STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta ÖĞRENCİ

Detaylı

TÜRK DIŞTİCARET VAKFI DIŞ TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ 2014-15 PROGRAMI

TÜRK DIŞTİCARET VAKFI DIŞ TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ 2014-15 PROGRAMI TÜRK DIŞTİCARET VAKFI DIŞ TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ 2014-15 PROGRAMI 1.HAFTA 09.30 10.15 : Başlarken A dan Z ye Dışticaret 10.30 11.15 : Başlarken A dan Z ye Dışticaret 11.30 12.15 : Başlarken A dan Z

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20218-22220 Ankara, 04/09/2018 Konu: RUSYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1046-17165 Ankara, 27/08/2014 Konu: Dubai Sektörel Ticaret Heyeti SİRKÜLER (H/2014) Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI HİZMET ALIM İLANI KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE aşağıda yer alan bilgiler ve Hizmet Alım Dokümanında* yer alan belgelere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Gruptaki

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014 İŞLETME (ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ) ANA BİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KURAMSAL UYGULAMA TOPLAM ULUSAL KREDİ DERS YENİ KODU ESKİ ADI SAATİ SAATİ SAAT KREDİ (AKTS) DURUMU KODU

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V.

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. 2010/8 SAYILI TEBLİĞ - ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ 2011/1

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1087-17959 Moskova Sektörel Ticaret Heyeti Ankara, 08/09/2014 SİRKÜLER (A/2014) Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri

Detaylı

YASAM BOYU EGITIM MERKEZI. Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı 2012

YASAM BOYU EGITIM MERKEZI. Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı 2012 YASAM BOYU EGITIM MERKEZI Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı 2012 DIŞ TİCARET UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI Dış ticaret yapmak isteyen firmalar; yurtdışı pazarlar ve yurt dışında mal ticaretine ilişkin

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EK-5 T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI LOJİSTİK STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta ÖĞRENCİ

Detaylı

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK 14 Temmuz 2011 Perşembe 18:30 / 22:00 15 Temmuz 2011 Cuma 18:30 / 22:00 18 Temmuz 2011 Pazartesi 21 Temmuz 2011 Perşembe 22 Temmuz 2011 Cuma 28 Temmuz

Detaylı

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 )

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 ) OAİB ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı : TİM.OAİB.GSK.ARGE.2011/01-14222 13 Eylül 2011 Konu : Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A-2011 /

Detaylı

ÖZEL EGE ORTAOKULU VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

ÖZEL EGE ORTAOKULU VELİ TOPLANTISI DUYURUSU 8-A SINIFI : 1 NİSAN 2013 PAZARTESİ 8-B SINIFI : 2 NİSAN 2013 SALI 8-C SINIFI : 3 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA 8-D SINIFI : 3 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA 8-E SINIFI : 1 NİSAN 2013 PAZARTESİ 8-F SINIFI : 2 NİSAN 2013 SALI

Detaylı

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ )

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) 1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) Türkiye İhracatçılar Meclisi nden (TİM) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU ORTA ANADOLU SÜS BİTKİLERİ VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 40657521-TİM.OAİB.21.ARG2.2015/362-7527 Ankara, 21/04/2015 Konu: 11. Çiçek Festivali SİRKÜLER (2015/S) Sayın Üyemiz, Her yıl geleneksel

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ARG3.2015/787-16115 Ankara, 03/09/2015 Konu: TGK Tebliğ Taslağı SİRKÜLER (H-2015) Sayın Üyemiz, Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1348-20938 Ankara, 15/10/2014 İklimlendirme Sektörü İhracatçıları Birliği Kişisel Gelişim ve Dış Ticaret Eğitimleri SİRKÜLER (İ-2014) Sayın Üyemiz, Genel

Detaylı

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler. WINES OF TURKEY ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ PROJESİ DIŞ TİCARETTE STRATEJİK MÜŞTERİ VE PAZAR BULMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ HİZMET ALIMI ŞARTNAMESİ I. SATIN ALMANIN KONUSU VE

Detaylı

ORTAK DERSLER(I.Ö) 10:00 101-102 78 MVP213 KAMU MALİYESİ 14:00 103 66 MVP211 FİNANSAL YÖNETİM 1 MVP211 FİNANSAL YÖNETİM(II.Ö)

ORTAK DERSLER(I.Ö) 10:00 101-102 78 MVP213 KAMU MALİYESİ 14:00 103 66 MVP211 FİNANSAL YÖNETİM 1 MVP211 FİNANSAL YÖNETİM(II.Ö) MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI SAAT DERSLİ K SAYI SAAT DERS LİK SAYI ORTAK DERSLER(I.Ö) 10:00 101-102 78 MVP213 KAMU MALİYESİ 14:00 103 42 ORTAK DERSLER(II.Ö) 17:00 101

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

T.C. Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Güz Dönemi Final Sınavı Programı

T.C. Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Güz Dönemi Final Sınavı Programı Bankacılık Bölümü 1. Sınıf 02.01.2017 09:00 GENEL MATEMATİK 102-104 03.01.2017 09:00 BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE YGULAMALARI 203-204 03.01.2017 16:00 GENEL MUHASEBE 1 102-103 04.01.2017 15:00 TÜRK DİLİ

Detaylı

KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı

KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı KTO Karatay İİBF Uluslararası Ticaret Bölümü : İhracat-İthalatı Öğretme ve Staj Garantili İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Kurs Programı İhracat İthalat Uygulama Personeli Yetiştirme Sertifika

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/831-11505 Ankara, 24/06/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti Duyurusu Hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın

Detaylı

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI 1. Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi 2. Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi 3. Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği

Detaylı

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN:

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: LOJİSTİK PLAN YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: MALZEME KAPILARI GİRİŞ TARİHLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ Bulunduğunuz salon için hazırlanan Lojistik Plan sayfasından malzeme giriş tarihlerini öğrenmenizi

Detaylı

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEM SONU ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS SINAV PROGRAMI 5 Ocak 2015 Pazartesi 09.00 Çevre Koruma Öğr.Gör. Ali ERDİNÇ 79

Detaylı

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI

Detaylı

Güz 2017 Dönemi Markalı Dersleri ve Programları

Güz 2017 Dönemi Markalı Dersleri ve Programları Okan Üniversitesi İş Yaşamına En Yakın Üniversite yaklaşımı ile öğrencilerimizin eğitim ve kariyerlerinde fark yaratmalarına yönelik farklı çözümler üretilmektedir. Bu kapsamda geliştirilen Markalı Dersler

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı: 72180796/419 Konu: TOBB ETÜ-SEM Eğitim Programları Hk. BALl!l

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Üyemiz, Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Tahran-İran a yönelik

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ÖRGÜN ÖĞRETİM (GÜNDÜZ) BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ÖRGÜN ÖĞRETİM (GÜNDÜZ) BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI işletme Ticari Matematik (Öğr. Gör. D.ATASOY) Kalite Güvencesi Ve Standartları- Finansal Yatırım Araçları (Öğr. Gör. D. Atasoy) *İstatistik (Öğr. Gör. D. Atasoy) *Ofis Programları -2- Bilgisayar Büro Programları

Detaylı

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI İŞLETME - 1 MUHASEBE - 1 İŞLETME - 2 MUHASEBE - 2 HALKLA İLİŞKİLER BÜRO YÖNETİMİ - 1 BÜRO YÖNETİMİ - 2 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ :00 : :00 : :00 : :00 : :00 : 0:00 0: 09: 0:00 0: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 0 0 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI

Detaylı

Antalya O Days Yarışları

Antalya O Days Yarışları Antalya O Days Yarışları 25-28 Şubat 2016 Takım - Kulüp - Grup Konaklama Başvuru Formu Lütfen bu formu aşağıda ki iletişim yöntemlerinden birisi ile tarafımıza iletiniz. Adres: Cakmak Mah. Ikbal Cad. No:24/6

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/871-13835 Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Ankara, 27/06/2014 SİRKÜLER (H-2014) Sayın Üyemiz, Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. İTO / HANNOVER MESSE 2018 HK. 2. İİB / CIFF 2018 GUANGZHOU ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI HK. 3. İİB / FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI MİLLİ KATILIM ORG. HK.

Detaylı

(Yönetim Kurulları Başkanlarına)

(Yönetim Kurulları Başkanlarına) ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 77572889-TİM.UİB.GSK.YDES.2017/67-1253 Bursa, 22/02/2017 Konu: ŞUBAT 2017 BAŞKANLAR MÜŞTEREK TOPLANTISI ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ (Yönetim Kurulları

Detaylı

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi 10-14 Mart 2014 Sayın Yöneticimiz Derneğimiz, kurumlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olmak üzere eğitim seminerlerine devam etmektedir Bu çerçevede kamu kurumlarında

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI. Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ

T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI. Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ VİZYONUMUZ Proje ve kümelenme yaklaşımını esas alan yerel dinamiklerin harekete geçirilmesine

Detaylı

I< Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası İş Dünyası Organizasyonu

I< Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası İş Dünyası Organizasyonu I< Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası İş Dünyası Organizasyonu DIŞ TİCARET STRATEJİ ve YÖNETİMİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMİ Tarih : 02-03 Mart 2013 Yer : TOBB İSTANBUL HİZMET BİNASI- Harman Sokak No:

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İSRAİL SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Tel Aviv-Hayfa-Kudüs/İsrail e yönelik Ağaç

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8.30-9.15 9.20-10.05 10.10-10.55

Detaylı

NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI ALAN DIŞI DERSLER İKİNCİ ÖĞRETİM

NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI ALAN DIŞI DERSLER İKİNCİ ÖĞRETİM ALAN DIŞI DERSLER ARA SINAV PROGRAMI 18 Kasım 2015 Çarşamba 14:30 Alan dışı Seçmeli Ders Müşteri İlişkileri Yönetimi Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 76 SD 10 SD 12 18 Kasım 2015 Çarşamba 15:30 Alan dışı Seçmeli

Detaylı

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir.

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir. Bursa Tekstil ve Konfeksiyon AR-GE Merkezi Organize Sanayi Bölgesi, Kahverengi Cadde, No: 11 16140, Nilüfer/ BURSA Tel : +90.224.219.10.00 Dahili: 1450 Faks : +90.224.219.10.31 E-Posta : info@butekom.org

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/76-9227 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Yetkili, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 11 Nisan 2016 Pazartesi 09:00 İstatistik 11 Nisan 2016 Pazartesi 14:30 Dış Ticaret İşl.Muh. 12 Nisan 2016 Salı 09:30 Kamu Maliyesi 12 Nisan 2016 Salı 13:00 Araştırma

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZORUNLU STAJ PROGRAMI LOJİSTİK STAJ RAPORU Öğrencinin Adı Soyadı Bölüm / Sınıf No./ Öğrenci No. Ev Telefonu Cep Telefonu e-posta ÖĞRENCİ

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İSVEÇ ZİYARETİ (09-12 EYLÜL 2012) 2. ÇİN İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK TİCARİ İŞLEMLER HK. 3. MALAVİ PROJESİ 4. GANA'DA KURULACAK YENİ

Detaylı

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Toplantı Yeri: Yenişehir Mah. Atatürk Bulvarı NO:51 D:1 31200 İskenderun/HATAY Toplantı Saati: Katılımcı Profili: İhracat Yapan ya da Yapmayı Düşünen Firmalar,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004296 20/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 462 Sayın Üyemiz, 1. Lisansız yazılım

Detaylı

ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin. Ulusal Kredi. Kuramsal Saati.

ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin. Ulusal Kredi. Kuramsal Saati. ULUSLARARASI TİCARET ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan i Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 UTI5101 İstatistik ları Z 3 0 3 3 6 UTI5103

Detaylı

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi. Programın Amaçları

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi. Programın Amaçları Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Programın Amaçları Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programının amacı, envanter, taşımacılık, depolama ve paketleme gibi konuları içeren ve bu

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SUŞEHRİ TİMUR KARABAL MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SUŞEHRİ TİMUR KARABAL MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ 04.01.2017 17.00 Sigortacılığa Giriş 05.01.2017 17.00 Bankacılığa Giriş Öğr. Gör. Duygu Demet Altun 06.01.2017 15.00 Matematik Öğr. Gör. Haldun

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Lisansüstü öğrenciler alacaktır.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SUŞEHRİ TİMUR KARABAL MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SUŞEHRİ TİMUR KARABAL MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI FİNAL SINAVI TARİHLERİ 04.01.2017 17.00 Sigortacılığa Giriş 05.01.2017 17.00 Bankacılığa Giriş Öğr. Gör. Duygu Demet Altun 06.01.2017 15.00 Matematik Öğr. Gör. Haldun

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

Deneyimli eğitmenler tarafından verilecek hazırlık kurs programı EK-A dadır.

Deneyimli eğitmenler tarafından verilecek hazırlık kurs programı EK-A dadır. Tarih : 03.09.2014 Sayı : AGM-BŞK / 1183 Konu : GM / GMY Sınavlarına Hazırlık Kursu. DEĞERLİ ÜYELERİMİZ 4458 sayılı Gümrük Kanununun geçici 6 ncı maddesi gereğince 2014 yılında yapılması planlanan Gümrük

Detaylı

FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİM EĞİTİMİ DÜZENLENECEK

FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİM EĞİTİMİ DÜZENLENECEK Ocak 2013 Sayı-4 FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİM EĞİTİMİ DÜZENLENECEK KOBİLERİN FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİMİ EĞİTİMİ TARİH: 1-2

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/77-9257 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları

Detaylı

DIŞ TİCARET 1 DIŞ TİCARET 2

DIŞ TİCARET 1 DIŞ TİCARET 2 DIŞ TİCARET 1 1 PAZARTESİ 2.01.201 :00 İNGİLİZCE-I Öğr.Gör. DEMET BOZOK 2 SALI 2.01.201 :00 GİRİŞİMCİLİK Öğr.Gör. ŞÜKRAN MORGÜL 3 ÇARŞAMBA 30.01.201 11:30 GENEL EKONOMİ Öğr.Gör. KADER AKDAĞ SARI 4 ÇARŞAMBA

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/950-14276 Ankara, 03/08/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın Üyemiz,

Detaylı

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ 2018 Özet Bu doküman Akredite Kobi Danışmanları Derneğinin eğitim ve eğitmenleri akredite etmek için kullanacağı

Detaylı

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL [1] EĞİTİM HAKKINDA İlaç etken maddeleri veya farmasötik ürünün sıcaklık, nem ve ışık gibi çevre koşullarının etkisi altında kalitesinin

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER FİNAL SINAV PROGRAMI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER FİNAL SINAV PROGRAMI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ALAN DIŞI DERSLER FİNAL SINAV PROGRAMI 23 MAYIS 2016 PAZARTESİ 15:30 Alan Dışı Seçmeli Ders Girişimcilik Öğr.Gör. Ali ERDİNÇ 75 SD2 SD4 24 MAYIS 2016 SALI 15:30

Detaylı

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz,

Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü. Sayın Üyemiz, Sayı : İMKB-14-GDD-010.07-126-278 4/1/2013 Konu : İMKB Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bilgisayarlı Alım Satım Sistemi Uygulama Eğitimi. Genel Mektup No : 3999 İnsan Kaynakları Müdürlüğü Sayın Üyemiz,

Detaylı

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z

GÜZ YARIYILI (DERS AŞAMASI) Dersin Dersin Adı Kodu SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z SOE6904 Danışmanlık Z İŞLETME ANABİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI ( AŞAMASI) SOE5901 Uzmanlık Alan Dersi Z 8 0 8 0 8 SOE5903 Danışmanlık Z 0 1 1 0 1 YVO5001 Yönetim ve Organizasyonda

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ - SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

YALOVA ÜNİVERSİTESİ - SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN DOKTORA PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMARTESİ PAZAR 08.00-08.45 09.00-09.45 10.00-10.45 11.00-11.45 12.00-12.45 13.00-13:.45 Muhasebe Teorileri Prof. Dr.

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Dış Ticaret Teslim ve Ödeme Şekilleri Eğitimi. 12 Aralık 2015. Eğitmen: Nihayet Durukanoğlu

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Dış Ticaret Teslim ve Ödeme Şekilleri Eğitimi. 12 Aralık 2015. Eğitmen: Nihayet Durukanoğlu KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Dış Ticaret Teslim ve Ödeme Şekilleri Eğitimi 12 Aralık 2015 Eğitmen: Nihayet Durukanoğlu Eğitimin Amacı Bu eğitim ile katılımcılar; Dış Ticarette Teslim ve Ödeme

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Sayı : 1910861-11.0-E.19579 5/0/016 Konu : 016 Yılı Muhtar ve Nüfus Personeli Eğitimleri Bilindiği üzere 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri

Detaylı

2000 li yılların başından itibaren serbestleşme

2000 li yılların başından itibaren serbestleşme ENERJİ HUKUKU SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 2000 li yılların başından itibaren serbestleşme ve özelleştirme sürecine giren enerji sektöründeki değişim bugün de tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle serbestleşmeden

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/801-10936 Ankara, 16/06/2015 Konu: İklimlendirme Sanayi Filipinler Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Bünyesinde Yürütülmekte Olan Destekler:

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİ UZMANLIĞI VE YÖNETİMİ

SAĞLIK TURİZMİ UZMANLIĞI VE YÖNETİMİ UZMANLIĞI VE YÖNETİMİ -SERTİFİKA PROGRAMI- BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ STDD Türkiye'de sağlık turizmi altyapısını desteklemek amacıyla Başkent üniversite işbirliği ile düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Başkent

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2014)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2014) ORTA ANADOLU Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/445-7355 Yöneticiler İçin Liderlik Eğitimi Ankara, 14/04/2014 SİRKÜLER (G-2014) YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ Sayın Üyemiz, OAİB bünyesinde Dale Carnegie

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM)

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM) ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÇAKUZEM) 2015 YILI FAALİYET RAPORU ÇANKIRI - 2016 SUNUŞ Uzaktan Eğitim, geleneksel öğrenme-öğretme yöntemlerindeki sınırlılıklar

Detaylı

TOBB / CISCO /DEÜBĐMER GĐRĐŞĐMCĐLĐK PROGRAMI EĞĐTĐMĐ

TOBB / CISCO /DEÜBĐMER GĐRĐŞĐMCĐLĐK PROGRAMI EĞĐTĐMĐ 28 Haziran- 04 Temmuz 1. Gün 28 Haziran, Pazartesi, Saat: 18.00-21.00 MODÜL 1: Stratejik Zorunluluklar: Đçinde Bulunduğumuz Dünya da Bilişim Teknolojilerine (BT) Đhtiyacımız Neden Bu Kadar Büyük? Tahmin

Detaylı

SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE. 1. SINIF (I.

SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE. 1. SINIF (I. SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE 1. SINIF (I. Öğretim) B ŞUBE 1. SINIF (II. Öğretim) A ŞUBESİ Yrd. Doç. Dr. İ. H. GEÇİBESLE

Detaylı

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001448 02/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/119 Sayın Üyemiz, 1. Bilgilendirme Semineri

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Amacı: Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI (2 EKİM 2017) hali

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI (2 EKİM 2017) hali KONAKLAMA 2 SINIF GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERİ A GRUBU SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE GÜNLERİ OTELDE OLACAKLAR KONAKLAMA 2 SINIF GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERİ B GRUBU CUMA-CUMARTESİ-PAZAR GÜNLERİ OTELDE OLACAKLAR KONAKLAMA 3 SINIF

Detaylı