Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi"

Transkript

1 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 178 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 30. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. Önergeler 1.Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN, Galip KARABUDAK,Ahmet KAYA, Ramazan SARIKAYA, İsmail KOPARAN ın vermiş olduğu;özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinin engelli çocuk ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan eğitimi verebilmek için bünyelerinde,fizyoterapist uzmanı bulundurup bulundurmadığının araştırılması için konunun komisyona sevkini arz ederiz.şeklindeki Önerge Belediye Meclisine okundu.konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine gündemin 19. Maddesi olarak belirlenen önergenin SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 2.Belediye Meclis Üyeleri; Meral KAYAN, Galip KARABUDAK, Ahmet KAYA, Ramazan SARIKAYA, İsmail KOPARAN ın vermiş oldukları;cadde ve Sokaklardaki eksiklikler ile,bulvarlardaki noksanlıkların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması için konunun komisyona sevki gerekmektedir. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine gündemin 20. Maddesi olarak belirlenen önergenin EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 5.Başkanlık Yazısı: İlçemiz Y.Selim Mahallesi 1399 Ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim Şeklindeki Başkanlık yazısı belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine gündemin 21. Maddesi olarak belirlenen Başkanlık Yazısının BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 6.Başkanlık Yazısı: İlçemiz Yılmaz Orman Köyü 830 parselde Tarımsal Amaçlı Tesis Alanı yapılması amacı ile 1/1000 ölçekli planlarının yapılması ile ilgili talebin, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine gündemin 22. Maddesi olarak belirlenen Başkanlık Yazısının BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

2 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 179 IN KONUSU:Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Kom.Sevk. ÖZÜ: Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinin Fizyoterapist uzmanı bulundurup bulundurmadığının araştırılması Gündemin 19. Maddesi: Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN, Galip KARABUDAK,Ahmet KAYA, Ramazan SARIKAYA, İsmail KOPARAN ın vermiş olduğu;özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinin engelli çocuk ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan eğitimi verebilmek için bünyelerinde,fizyoterapist uzmanı bulundurup bulundurmadığının araştırılması için konunun komisyona sevkini arz ederiz.şeklindeki Önerge Belediye Meclisine okundu.konu Yapılan açık oylama neticesinde SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

3 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 180 IN KONUSU:Eğitim Sağlık ve Çevre Kom.Sevk. ÖZÜ: Bulvar, Cadde ve Sokaklardaki eksikliklerin giderilmesi Gündemin 20. Maddesi: Belediye Meclis Üyeleri; Meral KAYAN, Galip KARABUDAK, Ahmet KAYA, Ramazan SARIKAYA, İsmail KOPARAN ın vermiş oldukları;cadde ve Sokaklardaki eksiklikler ile,bulvarlardaki noksanlıkların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması için konunun komisyona sevki gerekmektedir. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU ve EMLAK İSTİMLAK ALTYAPI VE YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

4 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 181 IN KONUSU: Başkanlık Yazısı Gündem Dışı ÖZÜ: İlçemiz Y.Selim Mahallesi 1399 Ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması Gündemin 21. Maddesi: İlçemiz Y.Selim Mahallesi 1399 Ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim Şeklindeki Başkanlık yazısı belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

5 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 182 IN KONUSU: Başkanlık Yazısı Gündem Dışı ÖZÜ: İlçemiz Yılmaz Orman Köyü 830 parselde Tarımsal Amaçlı Tesis Alanı yapılması amacı ile 1/1000 ölçekli planlarının yapılması Gündemin 22. Maddesi: İlçemiz Yılmaz Orman Köyü 830 parselde Tarımsal Amaçlı Tesis Alanı yapılması amacı ile 1/1000 ölçekli planlarının yapılması ile ilgili talebin, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

6 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 183 IN KONUSU: ÖZÜ: Gündem Maddelerinin Komisyonlara Toplu havale edilmesi Gündemin 23. Maddesi: Gündemin 2. Maddesi: Y.S.Mh.Selimiye ve Atatürk Mh.Mevlana sokaklarının caddeye dönüştürülmesi BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine, Gündemin 4.Maddesi: İlçemiz Cumhuriyet Mah.1110 ada 3 nolu parsel ile ilgili talebin görüşülmesi BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine, Gündemin 7.Maddesi: İlçemizde İçkili yer bölgesinin tespiti,esnaf SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na ve BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine Gündemin 10.Maddesi:Cezayirli Milli kahramanların isimlerinin İlçemizdeki Cadde, Bulvar Sokak ve parklara verilmesi konusu İSİMLENDİRME TARİH ARAŞTIRMA VE HUKUK KOMİSYONU na Gündemin 11.Maddesi: Belediyemiz Çalışmalarından halkımızın bilgilendirilmesi İNSAN HAKLARI TÜKETİCİYİ KORUMA VE HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU na Gündemin 12. Maddesi: İlçemiz mahallelerinin altyapı ve yol sorunlarının araştırılması EMLAK İSTİMLAK ALTYAPI VE YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONU na Gündemin 13. Maddesi: İlçemizde bulunan mesire alanlarının sorunlarının belirlenmesi GENÇLİK SPOR KÜLTÜR VE TURİZM KOMİSYONU na Gündemin 14. Maddesi: İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5107 ve 5108 ada ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli imar planlarında plan değişikliği yapılması BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na Tekrar sevklerine yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle karar verildi.

7 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 184 IN KONUSU: ÖZÜ: Ankara Bulvarı Elçi caddesinin kesiştiği kavşağa devamlı kaza olması nedeniyle lamba ve uyarıcı levhaların konulması Gündemin 24. Maddesi: Belediye Meclis Üyeleri Kemal KÜÇÜK, Zeki AVAN,Osman YOLCU ve Ömer AYDIN tarafından verilen; Ankara Bulvarı Elçi caddesinin kesiştiği kavşağa devamlı kaza olması nedeniyle lamba ve uyarıcı levhaların konulmasını öneririz.şeklinde ÖnergeBelediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde ULAŞIM İNCELEME VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine oybirliğiyle karar verildi.

8 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 185 IN KONUSU: Başkanlık Yazısı ÖZÜ: Yeşil Çubuk parkı içerisinde bulunan Halı Saha ve Kafeterya ile Kurbantepe Sosyal Tesisleri yanında bulunan (arsa) Verici İstasyon yerinin kiraya verilmesi Gündemin 3. Maddesi: Mülkiyeti Belediyemize ait Çubuk ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Yeşil Çubuk parkı içerisinde bulunan Halı saha ve kafeteryası, Atatürk Mahallesi Kurbantepe sosyal tesis yanı (Arsa) verici istasyon yeri 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18/e maddesi Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması hâlinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı aynî hak tesisine karar vermek. Gereğince 2886 sayılı Devlet İhale kanununa göre 10 yıllığına kiralanması; konunun Belediye Meclisinde görüşülmesi hususunu arz ederim.şeklindeki Başkanlık Yazısı Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

9 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 186 IN KONUSU: SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELİLER KOMİSYONU ÖZÜ: Dernekler bazında araştırmalar yapılarak yöresel etkinliklerin yapılması Gündemin 5. Maddesi: Belediye Meclisinin tarih ve 2012/146 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Dernekler bazında araştırmalar yapılarak yöresel etkinliklerin yapılması ile ilgili konu hakkında komisyonumuzca aşağıdaki karar alınmıştır. Dernekler bazında araştırmalar yapılarak yöresel bazda etkinliklerin yapılması için belediye imkânların savunulmasını ve bu konu ile ilgili çalışmaların yapılması şeklindeki önerge üzerine komisyonumuzca aşağıdaki çalışmalar yapılmıştır. İlçede bulunan dernekler kendi yönlerinin tanıtımı ile ilgili faaliyetler yapmaktadır. Bu etkinliklerin daha verimli olması için, konunun Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne sevkini arz ederiz.meclise Arz Olunur.Şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

10 TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 187 IN KONUSU: EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYON RAPORU ÖZÜ: Çubuk çay yatağının düzenlenmesi Gündemin 6. Maddesi: Belediye Meclisinin tarih ve 2012/145 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Çubuk çay yatağının düzenlenmesi ile ilgili konu hakkında komisyonumuzca aşağıdaki karar alınmıştır. Yaz aylarının gelmesi sebebiyle çubuk çay yatağının düzenlenmesi için ilaçlama yapılması, durağan olan yerlerin açılarak akım sağlanması gerekmektedir. şeklindeki önerge üzerine komisyonumuzca aşağıdaki çalışmalar yapılmıştır. Komisyonumuzca bu olayların yapılması ve düzenlenmesi için, konunun Fen İşleri Müdürlüğüne sevk edilmesi ve gerekli çalışmaların ilgili müdürlük tarafından yapılması gerekmektedir.meclise Arz Olunur..Şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 3. Birleşim 1.Oturum Meclis Toplantısı kapanışını yaptı.

11 TARIHI : 03/07/2012 NOSU : 188 IN KONUSU: GÜNDEM DIŞI BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ: Bosna Hersek in Maglaj Belediyesine ziyaret Gündemin 25. Maddesi: Bosna Hersek in Maglaj Belediyesi tarafından Belediyemize gönderilen davet mektubunda tarihleri arasında Boşnak Kiliminde Halk Oyunları isimli festivaline belediyemiz davet edilmiştir. Belediyemiz tarafından bu festivale tarihleri arasında 5 kişilik bir heyetle ziyarette bulunulmasına, katılacak heyetin nca tespitine ve masrafların belediye bütçesinden karşılanması hususunun,belediye Meclisinde görüşülmesi arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine okundu.konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine ve geldiği şekliyle başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edildi.

12 TARIHI : 03/07/2012 NOSU : 189 IN KONUSU: GÜNDEM DIŞI BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ: Atatürk Mahallesi 2627,2628,62,614,616,1376,2256,2257,2632,2633,5143,5144 adalar ve Barbaros Mahallesi 963 adayı kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama öneri planlarının görüşülmesi Gündemin 26. Maddesi: Çubuk belediye Meclisinin tarih ve 51 sayılı kararı ile uygun görülen ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarih ve 910 sayılı kararı ile iadesine karar verilen Atatürk Mahallesi 2627,2628,62,614,616,1376,2256,2257,2632,2633,5143,5144 adalar ve Barbaros Mahallesi 963 adayı kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama öneri planlarının Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine okundu.konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine ve BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliğiyle karar verildi.

13 TARIHI : 03/07/2012 NOSU : 190 IN KONUSU: GÜNDEM DIŞI BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ: İlçemiz Fatih Mahallesi 1187 ada nolu parsellerde plan değişikliği yapılması Gündemin 27. Maddesi: İlçemiz Fatih Mahallesi 1187 ada nolu parsellerde plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin Belediyemiz meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine okundu.konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine ve BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU na sevkine oybirliğiyle karar verildi.

14 TARIHI : 03/07/2012 NOSU : 191 IN KONUSU: Esnaf Sanatkârlar ve Tarifeler Komisyonu ÖZÜ:İlçemiz Adnan Menderes Bulvarında bulunan Esnaflarımızın sorunlarının araştırılması Gündemin 8. Maddesi: Belediye Meclisinin 04/06/2012 tarih ve 2012/148 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Adnan Menderes Bulvarında bulunan Esnaflarımızın sorunlarının araştırılması ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Komisyonumuzca Adnan Menderes Bulvarında yerinde yapılan inceleme sonucunda Bulvarda bulunan Esnafların istekleri ve sorunları dinlenmiştir. Yaya yollarının düzeltilmesi bazı yerlere bariyer yapılmasını talep etmektedirler.ayrıca araçların her iki yaya yoluna park etmesi nedeniyle bu durumun Esnaflara sıkıntı verdiğini dile getirmişlerdir.esnaflarımızın istekleri komisyonumuzca uygun görülmüştür.imkanlar dahilinde yapılması hususunu;meclise arz olunur.şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi.

15 TARIHI : 03/07/2012 NOSU : 192 IN KONUSU: Ulaşım İnceleme ve Araştırma Komisyonu Raporu ÖZÜ: Şeyh Şamil bulvarında ölümlü kazaların meydana gelmesi nedeniyle belirli aralıklarla hız kesici ve trafik uyarı işaretlerinin konulması Gündemin 9. Maddesi: Belediye Meclisinin 04/06/2012 tarih ve 2012/147 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Şeyh Şamil bulvarında ölümlü kazaların meydana gelmesi nedeniyle belirli aralıklarla hız kesici ve trafik uyarı işaretlerinin konulması ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Komisyonumuzca Şeyh Şamil bulvarında yerinde yapılan incelemede Şeyh Şamil Bulvarı üzerindeki köprüye 500 m kala Şabanözü istikametinden Çubuğa girişte hız kesici konulması İkinci hız kesicinin aynı istikametten gelen Ehli Beyt camii önüne konulması komisyonumuzca uygun görülmüştür.meclise arz olunur.şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 31.Birleşim 2.Oturum Meclis Toplantısı kapanışını yaptı.

16 TARIHI : 04/07/2012 NOSU : 193 IN KONUSU: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu ÖZÜ: İlçemiz Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planına ikinci askı sürecinde yapılan itiraz ve talep dilekçelerinin değerlendirilmesi Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 31.Birleşim 3.Oturum Meclis Toplantısı açılışını yaptı. Gündemin 15. Maddesi: Belediye Meclisince Komisyonumuza havale edilen, İlçemiz Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planına ikinci askı sürecinde yapılan itiraz ve talep dilekçelerinin değerlendirilmesi ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; Belediyemiz Meclisinin gün ve 122 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin gün ve 2491 sayılı kararı ile de onaylanan, tarihleri arasında Belediyemiz ilan panosunda askıya çıkarılan İlçemiz Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planına askı sürecinde 18 adet talep ve itiraz dilekçesinin alındığı, Alınan 18 adet itiraz/talep dilekçesinin ardından tamamı yeniden düzenlenen, İlçemiz Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planının, Çubuk Belediye Meclisi nin gün ve 48 sayılı kararı ile uygun görüldüğü ve 5216 sayılı yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı na gönderildiği, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin de gün ve 518 sayılı kararı ile onanan bahse konu 1/1000 ölçekli uygulama imar planının; tarihinden itibaren 1 (bir) ay süre ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İlan Panosunda ikinci askıya çıkarıldığı ve askı sürecinde toplam 4 (dört) adet itiraz ve talep dilekçesinin/yazısının alındığı tespit edilmiştir. 1-Mustafa KIYMET e ait gün ve 3851-İMR-1956 kayıt numaralı dilekçe ile; K524 numaralı parselde bulunan betonarme binanın imar planı çalışmalarında merkezde oluşturulan köy meydanında kaldığı, mahalle içinde başka ev ve arsasının bulunmadığından mağdur olduğunun belirtildiği, -İmar planının amacı, plan kararları, bahse konu yapıların kalitesi, konumu, kullanılabilirliği, sürdürülebilirliği ve yerleşimin tarihi kırsal kimliği göz önünde bulundurulduğunda; Kızılca Mahallesinin merkezinde kurgulanan meydanın daha elzem olduğu, Parselasyon planında parselin yeni konumunun değerlendirileceği, kanaati getirildiğinden talep uygun görülmemiştir (RET). 2-Halil ELVERDİ ye ait gün ve 4060-İMR-2056 kayıt numaralı dilekçe ile; K164 ve K165 numaralı parsellerin imar planı kapsamına alınmasının talep edildiği, -Bahse konu parseller ve yakın çevresine (yerleşimin bitişiğinde ve kuzeydoğusunda yer alan 10,36 ha lık alana) ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışmalarının, ikinci askıya çıkan söz konusu imar planından ayrı bir çalışma olarak başlatıldığı, imar planına esas kurum görüşlerinin, jeolojik etütlerinin, analiz çalışmalarının devam ettiği, kurum görüşleri ve ilgili

17 çalışmaların olumlu sonuçlanması neticesinde, K164-K165 parseller ve 10,36 ha lık alanın; Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile entegrasyonunun sağlanacağı gerekçeleri ile talep uygun görülmemiştir (RET). 3-Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ankara Orman Bölge Müdürlüğü ne ait gün ve sayılı yazıları ile; Ankara Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Dairesi Başkanlığına, görüş sorulan Ankara İli Çubuk İlçesi Kızılca Mahallesi sınırları dahilinde bulunan taşınmaz ile ilgili İşletme Müdürlüğünce hazırlanan tarihli İnceleme Raporunun yazı ekinde sunulduğu; İnceleme Raporunda; Kızılca Mahallesinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altında (DHTA) olan ,47 m² yüzölçümlü Milli Emlak Genel Müdürlüğünün tarih ve 1036 sayılı yazıları ile Ağaçlandırılmak Üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı na (OGM ye) tahsis edilen taşınmaz ile Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait imar planında (yaklaşık 9700,00 m² ) çakışan kısımlarının olduğu, mevzuata göre ormanlık alan statüsünde sayılan tahsisli taşınmazların imar planı çalışmalarına konu edilemeyeceği, bu sebeple ilana çıkan ve incelemeye konu planın Bakanlığa tahsisli alan ile çakışan kısımlara itiraz edildiği, bu hususun imar planı çalışmalarına başlamadan önce İlgili İdareden görüşünün alınmaması sebebiyle meydana geldiği, Zira; İlana çıkan imar planı çalışması olan alanın Bakanlığa (OGM ye) tahsisli taşınmaz ile çakışan kısımlarında yol, bina, ev ve müştemilatları bulunduğu, ağaçlandırma çalışmalarının bu sebeple bu alanlarda yapılmadığı, gerek 2001 tarihli memleket haritasında gerekse mahallinde yapılan incelemelerde tahsis tarihinden önce yol, bina, ev ve müştemilatlarının arazide mevcut olduğu, tahsisin bu şekilde yapılarak ilgili İdarenin yetkililerince teslim alındığı, teknik olarak ağaçlandırılması mümkün olmayan, yerleşim alanı ihtiva eden bu alanın tahsisinden vazgeçilebileceği, ancak rapor tarihi itibarıyla tahsisin halen devam ettiğinin belirtildiği, - Komisyonumuzca yapılan değerlendirmelerde ise; Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait imar planı yapılmadan önce Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmelik gereği tüm kurum görüşlerinin toplandığı, analiz ve sentez çalışmalarının yapıldığı, konu hakkında da Başkanlığımız tarih ve sayılı yazısı ve ekleri ile Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü nden; Kızılca Mahallesinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planına esas olmak üzere Kurum görüşlerinin, taleplerinin ve ileride yapılması düşünülen projelerinin istenmiş olduğu, Bahse konu yazı ve eklerine istinaden Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü de; tarih ve sayılı yazıları ile; Söz konusu alanlar ile ilgili olarak yapılan incelemeler ve yazışmalar neticesinde imar planına esas olabilecek herhangi bir proje olmadığı tespit edilmiştir şeklinde kurum görüşünün belirtildiği, Ayrıca; inceleme raporunda belirtildiği gibi, çakışan alanda yol, bina, ev ve müştemilatları bulunduğu, gerek 2001 tarihli memleket haritasında gerekse mahallinde yapılan incelemelerde tahsis tarihinden önce yol, bina, ev ve müştemilatlarının arazide mevcut olduğu, teknik olarak ağaçlandırılması mümkün olmayan, yerleşim alanı ihtiva eden bu alanın tahsisinden vazgeçilebileceği ve çakışan kısmın onama sınırından çıkarılmasının planın bütünlüğünü bozacağı gerekçeleri göz önünde bulundurulduğunda, çakışan kısmın onama sınırı dışına çıkarılması uygun görülmemiştir (RET). 4-Ankara Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Dairesi Başkanlığı na ait gün ve sayılı yazıları ile; Kızılca Mahallesinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altında (DHTA) olan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı na (OGM ye) tahsis edilen ,47 m² yüzölçümlü taşınmazın (yaklaşık 9700,00 m² ) imar planında çakışan kısımlarının olduğu, söz konusu taşınmazın Orman ve Su İşleri Bakanlığına tahsisli olması nedeniyle Kızılca Mahallesi Yerleşik Alan ve Gelişme Alanına ait yeniden düzenlenen 1/1000 ölçekli imar planı ilgili olarak Ankara Orman İşletme Müdürlüğünce Belediyemize gönderilen ve Defterdarlık a da fakslanan

18 tarih ve 5108 sayılı yazı ile eki raporun ilişikte gönderildiği, planla ilgili raporda belirtilen hususların dikkate alınması, sonucundan da bilgi verilmesinin istendiği, - Konunun, yukarıda belirtilen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ankara Orman Bölge Müdürlüğü ne ait gün ve sayılı yazılarında belirtilen konuyla aynı olduğu; inceleme raporunda belirtildiği gibi, çakışan alanda yol, bina, ev ve müştemilatları bulunduğu, gerek 2001 tarihli memleket haritasında gerekse mahallinde yapılan incelemelerde tahsis tarihinden önce yol, bina, ev ve müştemilatlarının arazide mevcut olduğu, teknik olarak ağaçlandırılması mümkün olmayan, yerleşim alanı ihtiva eden bu alanın tahsisinden vazgeçilebileceği ve çakışan kısmın onama sınırından çıkarılmasının planın bütünlüğünü bozacağı gerekçeleri göz önünde bulundurulduğunda, çakışan kısmın onama sınırı dışına çıkarılması uygun görülmemiştir (RET). Bu durumda; alınan 4 (dört) adet itiraz/talep dilekçelerin/yazıların tamamının RET edildiği görülmüştür. İlçemiz Kızılca Mahallesi Yerleşik ve Gelişme Alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planına ikinci askı sürecinde yapılan itiraz ve talep dilekçelerinin değerlendirilmesi ile ilgili bu kararı, 5216 sayılı yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Lokman ÖZDEN Galip KARABUDAK A.Adem AYGÜN

19 TARIHI : 04/07/2012 NOSU : 194 IN KONUSU: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu ÖZÜ: İlçemiz Y.Beyazıt mah.214 ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması talebi hk. Gündemin 16. Maddesi: Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesinde 1/1000 ölçekli imar planlarında Semt Spor Sitesi içerisinde bulunan 214 ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda, İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 214 Ada 1 nolu parselin 1/1000 ölçekli imar planlarımızda Semt Spor Sitesi içerisinde bulunduğu, 1/1000 ölçekli imar planlarımızda belirtilmeyen hususlarda imar plan notları ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği hükümlerinin geçerli olduğu, Parselin yoldan ihdas ve/veya yola terk olup olmadığının, parsellere ait koordinatlı aplikasyon krokilerinin tarafımıza iletildiği takdirde kesinleştirilebileceği, Söz konusu parselin, 3194 sayılı İmar Kanunu nun 18. Madde uygulaması görmeyen kadastro parseli olduğu, Taşınmaz sahipleri tarafından tarihinde Semt Spor Tesisinin kaldırılarak konut alanına dönüştürülmesi için talepte bulunduğu, Belediye Meclisimiz tarafından Plan Yapım Yönetmeliğinin 27.maddesine göre parsel ve çevresinde eşdeğer bir alan bulunmadığından tarih ve 2009/43 sayılı kararı ile talebin uygun görülmediği, Alınan bu meclis kararının iptali için mal sahipleri tarafından Ankara 7. İdare Mahkemesine (2009/925 Esas) dava açıldığı, Ankara 7.İdare Mahkemesi tarafından 2009/925 Esas, 2011/99 sayılı kararı ile, 214 ada 1 nolu parselin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarında park, çocuk bahçesi ve spor tesis alanı olarak ayrıldığından, 1/5000 ölçekli plandaki kullanım kararının değiştirilmeksizin, 1/1000 ölçekli planda değişiklik yapılması, alt ölçekli planların üst ölçekli planlara uygun olması kuralı, olarak ifade edilen, planlama ilkesine ve plan hiyerarşisine aykırı olacağından davanın reddine karar verildiği, Taşınmaz sahipleri tarafından Çubuk Asliye Hukuk Mahkemesine tarihli dilekçe ile parsel üzerindeki şerhin kaldırılması veya kamulaştırma yapılması hususunda tekrar dava açılması için müracaat yapıldığı ve mahkeme sürecinin devam ettiği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2009/153 sayılı Belediye Meclis Kararı ile parsel ve çevresinde Revizyon İmar Planı çalışmalarının başlatılmış olduğu, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı ile, 214 ada 1 nolu parselin taşınmaz üzerine tesis yapılması amaçlı herhangi bir kamulaştırma yapılması İdaremiz planlarında yer almadığı, davaya konu spor alanına kurumca ihtiyaç olmadığının tarafımıza bildirildiği tespit edilmiştir. Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliği nin 27.maddesi İmar planlarında bulunan sosyal ve teknik alt yapı alanlarının kaldırılması küçültülmesi veya yerinin değiştirilmesine dair plan değişiklikleri zorunluluk olmadıkça yapılmaz. Zorunlu hallerde böyle bir değişiklilik yapılabilmesi için:

20 1 - İmar planındaki durumu değişecek olan sosyal ve teknik altyapı alanındaki tesisi gerçekleşecek ilgili yatırımcı bakanlık ve kuruluşların görüşü alınacaktır. 2 - İmar planındaki bir sosyal ve teknik alt yapı alanın alanının kaldırılabilmesi ancak bu tesisin hizmet götürdüğü bölge içinde eşdeğer yeni bir alanın ayrılması suretiyle yapılabilir. denilmektedir. Buna göre, İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 214 ada 1 nolu parselin, Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliği nin 27.maddesine göre bölgede eşdeğer bir alan bulunamadığından, Ayrıca, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2009/153 sayılı Belediye Meclis Kararı ile parsel ve çevresinde Revizyon İmar Planı çalışmalarının başlatılmış olduğundan ve konunun kurum görüşleri de dikkat alınarak bu çalışmalar esnasında değerlendirileceğinden, İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 214 ada 1 nolu parselin 1/1000 ölçekli imar planlarımızda Semt Spor Tesis Alanının kaldırılması komisyonumuzca uygun görülmemiş olup, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 31.Birleşim 3.Oturum Meclis Toplantısı kapanışını yaptı. Lokman ÖZDEN Galip KARABUDAK A.Adem AYGÜN

21 TARIHI : 05/07/2012 NOSU : 195 IN KONUSU: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu ÖZÜ:. İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi 1399 ada 1 parsele (Lale 92 Konut Yapı Kooperatifi ne) ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin değerlendirilmesi Meclis Başkanı Hüseyin DOĞANAY 4.Dönem 32.Birleşim 4.Oturum Meclis Toplantısı açılışını yaptı. Gündemin 28. Maddesi: Belediye Meclisi nde okunan ve komisyonumuza havale edilen, İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi 1399 ada 1 parsele (Lale 92 Konut Yapı Kooperatifi ne) ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin değerlendirilmesine ilişkin konu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan incelemeler sonucunda; İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi 1399 ada 1 parsele (Lale 92 Konut Yapı Kooperatifi ne) ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin gün ve 4847-İMR2529 kayıt numaralı dilekçe ile Başkanlığımıza iletildiği, Mülkiyeti SS Lale 92 Konut Yapı Kooperatifine ait 9341 m² yüzölçümlü söz konusu taşınmazın, Çubuk Belediye Meclisi nin gün ve 33 sayılı kararı ile onanan Çubuk 1/1000 ölçekli İlave- Revizyon İmar Planı kapsamında; Emsal:1.20, Hmaks: metre, tüm yönlerden 5 er metre yapı yaklaşma mesafeli ve konut kullanımlı olarak görüldüğü, parsel üzerinde ruhsatlı 5(beş) er katlı (bodrum hariç) 6(altı) adet bloğun bulunduğu, Başkanlığımıza sunulan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinde; -Kullanım amacının, emsalin, Hmaks değerinin ve yapı yaklaşma mesafelerinin aynen muhafaza edildiği, -Söz konusu altı adet bloğun köşe noktaları ile parsel sınırları arasındaki mesafelerin (mevcut çekme mesafelerinin) hassas ölçümlerle elde edilen verilere göre tanımlandığı görülmüştür. İlk ruhsatı 1994 yılında alınmış olan yapıların, günümüz hassas ölçüm teknikleri ile ölçümlerinin yapılması sonucunda; A bloğun kuzeybatısında ki cephelerinde 0.31 metre ve 0.47 metre, B bloğun kuzeybatısında ki cephesinde 0.08 metre, E bloğun doğusunda ise 0.06 metre kadar ihlallerin tespit edildiği ve bu durumdan dolayı yapı kullanma izin belgesi alınamadığı, Bahse konu blokların ebatlarında bir büyütme olmadığı dolayısıyla bu tür hataların; o günkü sehven ölçüm tekniklerinden ve araçlarından kaynaklanabileceği tespit edilmiştir. İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi 1399 ada 1 parselde bulunan yapıların çekme mesafelerinin tanımlanması amaçla hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin, plan notlarının ve 5216 sayılı Yasanın 14. Maddesi uyarınca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı na onaylanmak üzere gönderilmesinin komisyonumuzca uygun olduğu görüş ve kanaatine varılmıştır. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki Komisyon raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Hüseyin DOĞANAY Galip KARABUDAK A.Adem AYGÜN

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi.

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. 36 Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 01/11/2012 NOSU : 266 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Hüseyin DOĞANAY 4.Dönem 56. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 02/05/2012 NOSU : 118 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 21. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. TARIHI : 02/04/2012 NOSU : 85 IN KONUSU : Gündemin 1.Maddesi : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Y.Tansel DEMİROK 4.Dönem 16. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme TARIHI : 03/02/2014 NOSU : 19 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2017/033 Rapor Tarihi: 15.05.2017 KONU: Gülyalı İlçesinde hazırlanan İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planına İtiraz.

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 12 Şubat 2019 TOPLANTI GÜNÜ : Salı (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması (Karar

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

KARAR TARIHI : 04/06/2012 KARAR NOSU : 144. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 04/06/2012 KARAR NOSU : 144. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 04/06/2012 NOSU : 144 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 25. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 302 Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesinde, 4677 ada, 1 parsel, 4678 ada, 1 parsel, 4685 ada, 1 parsel, 4687 ada, 1 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alan ve civarında yapılmış olan 1/5000 ölçekli nazım

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 TEMMUZ 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 TEMMUZ 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 321 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesi 361 ada 137 parsele ait taşınmazın imar planlarında park da kalmakta olduğu belirtilerek bu taşınmazın kamulaştırılması

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 482 Talas Belediyesinin, Yenidoğan Mahallesi'nde 27 ada, 302, 289 ve 415 parsel numaralı taşınmazların bulunduğu alanda 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 05/09/2011 NOSU : 225 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 41.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05 ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05.2018 TARİH VE 77 SAYILI KARARINA İSTİNADEN HAZIRLANAN UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 05.09.2017 tarih ve 61 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 13.09.2017 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi Osmangazi

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 436 Kocasinan Belediyesinin, Ahievran Mahallesinde, ''Riskli Alan'' ilan edilen alanda imar plan değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. Meclis

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.02.2015 tarih ve 20 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.02.2015 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 64 Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığının, Erciyesevler Mahallesi, 30 Ağustos Bulvarı ile Bozantı Caddesi kesişimindeki refüjde imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANININ YERİ: Planlama alanı Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi, F19C06A3B pafta, 880 ada, 99 ve 105 numaralı parsellerdir. Alanın doğusunda, Çorlu Deri OSB

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1201 ADA ve 1202 ADA 10 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :9 21/05/2018 Yönetmelik Belediye Meclisi nin Mayıs ayı toplantısı 03/05/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas Belediyesi

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon)

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon) 417 Mülkiyeti Belediyemize ait Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi, 3721 ada, 4, 5 ve 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazların satışlarının yapılması talebinin görüşülmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 134 Kocasinan Belediyesinin, Uğurevler Mahallesi muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanda Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ İMAR KOMİSYON RAPORU. Rapor No: AKYURT BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞI NA

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ İMAR KOMİSYON RAPORU. Rapor No: AKYURT BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞI NA Rapor No:01 06.01.2016 Komisyonumuza 04.01.2016 tarih ve 3 sayılı meclis kararı ile havale edilen; Yazı İşleri Müdürlüğü nün 31.12.2015 tarih ve 9272 sayılı yazısı üzerinde yapılan inceleme neticesinde;

Detaylı

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği,

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği, KARAR TARIHI : 02/01/2014 KARAR NOSU : 1 : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 1.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi,

Detaylı

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, 1-2-5-6-7 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 1947 (E:663)

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1 MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 07/11/2014 Cem KARA ( ) Karar No 59

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 07/11/2014 Cem KARA ( ) Karar No 59 GÜNDEM -4: 1/1000 Ölçekli Nakkaş Mahallesi Komisyon raporunun görüşülmesi. İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1015-6848 sayılı yazısında; İLGİ:a) 08.11.2012 tarih ve 154

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.03.2015 tarih 409-2702 sayılı yazısında ; İLGİ: a) 11.09.2012 tarih ve 51 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 11.11.2014 tarih 1220-8206 sayılı

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı 18.12.2017 Belediye Meclisimizin 04.12.2017 tarih ve 92 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.12.2017 tarihinde toplanarak,

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1203 ADA 13 PARSEL ve 1204 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 07.09.2018 TARİH VE 369 SAYILI KARARI Gündemin 19. Maddesi Karar No. 369 Özü: Cami kullanımlı 12067 ada 11 parselde kullanım kararı değiştirilmeden yapı yaklaşma mesafelerinin

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 410 15 Temmuz Şehitler Meydanı Konferans Salonu seans ve ücretlerinin aşağıdaki şekilde

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alan

Plan Değişikliğine Konu Alan İNEGÖL REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI; MESUDİYE MAHALLESİ, 1372 ADA, 10-11-12-13-15-95-96-115-298-299-600-613 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mesudiye Mahallesi,

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Temmuz Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/07/2015-15.00 1-Açılış ve Yoklama. 2- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu GEMLİK İLÇESİ, ORHANİYE VE YENİ MAHALLELERDEKİ 3-4-5-6-8-9-17-18-19-20-21-22-23-25-26-27-28-29-30-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-46-47-48-49-50-51-54-60-61-62-63-245-316-317-344-345-348-373-374 VE 901 NOLU

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS İMAR KOMİSYONU. Sayı :218 05/09/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS İMAR KOMİSYONU. Sayı :218 05/09/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) Sayı :218 05/09/2018 havale olunan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı tadilat talebi İmar Komisyonunda görüşülmüştür. GÖRÜŞÜMÜZ: 31/07/2018 tarihli Abdulkadir Altundaş ın dilekçesinde belirtilen İlimiz

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ 1329 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN ŞEHİR VE BÖLGE PLANCISI DİLEK ÇAKANŞİMŞEK 2017 MANİSA 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Kaan Osman SARIOĞLU İsmail İSEN Fatih VEZİROĞLU Karar Tarihi 02.10.2018 Karar No 75 İlçemiz İskele Mahallesi 3 ada

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Şubat 2018 Perşembe günü saat 18.30 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 79 Melikgazi Belediyesinin, Yıldırım Beyazıt ve Melikgazi Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planında konut alanı olarak planlı alanda 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar plan tadilatı yapılması

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASIM 2016 DONEMİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 13. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin

Detaylı