Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz."

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

2 Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge versiyonu 4.0 Telif Hakkı 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, Norton, SONAR, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Bu ürünün bazı kısımları, Telif Hakkı [ ] Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA İrlanda'da üretilmiştir

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton 360 Online hakkında... 5 Norton 360 Online ürünündeki yenilikler... 5 Bölüm 2 Yükleme... 7 Başlamadan önce... 7 Norton 360 Online programını yükleme... 7 Norton servisinizi etkinleştirme... 8 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton 360 Online programını başlatma... 9 Ana pencere hakkında bilgi... 9 Norton 360 Online durumu hakkında İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Daha fazla bilgi için Bölüm 4 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Bölüm 5 Destek Tek Tıklamayla Destek Dizin Hızlı Yükleme... 22

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 Online hakkında 1 Norton 360 Online ürünündeki yenilikler Norton 360 Online hakkında Norton 360 Online kanıtlanmış bir performans sunar ve bilgisayarınızı ve çevrimiçi etkinliklerinizin tümünü korumak için günümüzün hızlı ve hafif bir hepsi bir arada çözümünü sağlar. Virüslere, solucanlara, korsanlara ve botnet'e karşı koruma sağlar. Çevrimiçi kimlik hırsızlığından korur, önemli dosyaları korur, bilgisayarınızın en yüksek performansta çalışmasını sağlar. Norton 360 Online tamamen otomatiktir ve kullanımı kolaydır. Bilgisayar performansı üzerinde minimum etki ile genel sistem bütünlüğünü korumak için, arka planda sessizce çalışır. Norton 360 Online, performans ve korumanın eşsiz bir bileşimini sunarak, bilgisayarınızdan ve çevrimiçi deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Norton 360 Online ürünündeki yenilikler Norton 360 Online, bilgisayarınızı kullanırken güvende olduğunuzu hissetmenizi sağlayan çok fonksiyonlu bir koruma çözümüdür. Norton 360 Online programının bu sürümündeki yeni özellikler şunlardır: İndirme Sicili Yeni indirilmiş dosya ve uygulamalardaki potansiyel tehlikeler konusunda proaktif olarak sizi uyarır. Ayrıca, onları yüklemenizden veya çalıştırmanızdan önce, bilgisayarınızın performansını nasıl etkileyeceklerini size bildirir. Yedekleme dosyalarınızı her an, her yerden almanızı ve indirmenizi sağlar.

6 6 Genel bakış Norton 360 Online ürünündeki yenilikler Dosya Sicili Dosya ve uygulamaları kullanmadan önce bunların nereden geldiğini ve güvenilip güvenilemeyeceğini bilmenizi sağlar. Ayrıca bu raporlar, dosya ve uygulamaların bilgisayarınızın performansını nasıl etkileyebileceğini de gösterir. Norton Sistem Sicili Bilgisayar ve uygulama performansını artırmanıza ve korumanıza yardımcı olmak üzere araçlar ve kolay okunan grafikler sağlar. Güç Tasarrufu Ayarları Bilgisayarınız elektrik prizine bağlanana kadar, yoğun güç harcayan etkinlikleri ertelemenize olanak sağlayarak dizüstü bilgisayar pilinin ömrünü uzatmanıza yardımcı olur. SONAR 2 (Symantec Online Network for Advanced Response) En yeni tehditleri tespit etmek ve günümüzün hızlı ve agresif saldırılarını durdurmak için gerçek zamanlı çevrimiçi istihbarat ve proaktif izleme yöntemini kullanır. Norton Safe Search Arama sonuçlarınızda güvenli olmayan Web sitelerini ve şüpheli satıcıları tespit eder; böylece İnternet'te güvenli bir şekilde gezinebilir ve alışveriş edebilirsiniz. Aylık Rapor Norton'un, saldırı girişimlerini önlemek için arka planda etkin biçimde çalıştığını bilerek huzur duymanızı sağlar. GELİŞMİŞ! Norton Identity Tuş kaydedicilerin bilgilerinizi çalmasına engel olarak, kimlik Safe hırsızlığına karşı korur. Ayrıca oturum açmaları hızlandırır ve çevrimiçi alışverişi daha kolay hale getirir. GELİŞMİŞ! Kimlik Avını Önleme Güvenli Web sitelerini hızlı şekilde onaylayıp, tehlikeli Web sitelerini göstererek çevrimiçi kimliğinizi korur.

7 Yükleme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton 360 Online programını yükleme 1 Norton servisinizi etkinleştirme Başlamadan önce Başlamadan önce, bilgisayarınızdaki tüm açık programları kapatmalısınız. Norton 360 Online programını yükleme Norton 360 Online programını CD'den, USB'den veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton 360 Online programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD den yükleyecekseniz CD yi CD sürücüsüne yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Install Norton 360 Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de Run Start.exe (Start.exe'yi çalıştır) seçeneğini tıklatın. 1 USB den yükleyecekseniz USB yi sürücüsüne yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından InstallNorton360Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de, Open Folder to view files (Dosyaları görüntülemek için Klasörü Aç) seçeneğini ve ardından Start.exe'yi tıklatın. 1 Servis sağlayıcınızdan indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 3 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun.

8 8 Yükleme Norton servisinizi etkinleştirme 4 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın. Norton servisinizi etkinleştirme Hizmetin etkinleştirilmesi varolan hizmeti başlatır. Hizmetinizi ilk uyarıda etkinleştirmezseniz, hizmeti etkinleştirinceye kadar düzenli olarak etkinleştirme gerekli uyarısı alırsınız. Hizmetinizi doğrudan etkinleştirme gerekli uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Veya, ana pencerede bulunan Yardım ve Destek açılır listesindeki Etkinleştirme bağlantısını kullanabilirsiniz. Devam etmek için internete bağlı olmanız gerekir. Servis sağlayıcınız tarafından verilen PIN'i manuel olarak girmeniz gerekebilir. Etkinleştirme adımları servis sağlayıcıya bağlı olarak farklılık gösterebilir. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Hizmetinizi etkinleştirmek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Norton 360 Online ana penceresinde, YardımveDestek açılır menüsünde, Etkinleştirme'yi tıklatın. 1 Etkinleştirme Gerekli uyarısında, Şimdi Etkinleştir'i seçip, ardından Tamam'ı tıklatın. 2 Etkinleştirmeyi seçtiğinizde, Yazılım Hizmeti penceresi açılır. Bu pencerede aşağıdaki seçenekler bulunur: 1 Şimdi Etkinleştir Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Servis sağlayıcınız tarafından verilen etkinleştirme PIN kodunu girmeniz istenebilir. 1 Sonra Etkinleştir Hizmetinizi daha sonra etkinleştirmek için bu seçeneği kullanın.

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 Online programını başlatma 1 Ana pencere hakkında bilgi 1 Norton 360 Online durumu hakkında 1 İletileri ve uyarıları yönetme hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton 360 Online programını başlatma Norton 360 Online yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için ürünü başlatmanız gerekmez. Norton 360 Online dikkat etmeniz gereken bir sorun tespit ederse, Norton 360 Online bu sorunu otomatik olarak giderebilir. Ayrıca Norton 360 Online programını, dikkat etmeniz gereken bir durum olduğunda bunu size bildirecek şekilde ayarlayabilir ve ne yapılacağına karar verebilirsiniz. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton 360 Online programını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Program özelliklerinin tümüne ana pencereden erişebilirsiniz. Norton 360 Online programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton 360 Online simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda Başlat>TümProgramlar>Norton360Online > Norton 360 Online seçeneğini tıklatın. 1 Masaüstünüzdeki Norton 360 Online simgesini çift tıklatın. Ana pencere hakkında bilgi Norton 360 Online ürününü başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton 360 Online özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e

10 10 Başlarken Ana pencere hakkında bilgi erişebilirsiniz. Bilgisayar ve Web koruması, dosya yedeklemeleri ve İnternet kullanımınızın ardından bilgisayarınızda kalan dosyalar dahil, koruma kategorilerinizin genel durumunu görebilirsiniz. Ana pencerede, görevlere ve hizmetlere erişmeyi sağlayan aşağıdaki alanlar bulunur. Alanlar şunlardır: Bağlantılar Ana pencerenin en üst kısmında aşağıdaki bağlantılar görüntülenir: 1 Görevler Taramaları çalıştırmanızı, güncellemeleri denetlemenizi, aylık raporu görüntülemenizi, Güvenlik Geçmişi'ni görüntülemenizi, Güvenlik Açığı Koruması'nı denetlemenizi ve ebeveyn ve Gizlilik Denetimleri'ni ayarlamanızı sağlayan Görevler sayfasını açar Bu alan yedekleme kümelerini yönetmenize, yedeklemeleri çalıştırmanıza ve dosyaları geri yüklemenize de olanak sağlar. Ayrıca, tanılama raporunu çalıştırabilir, başlangıç yöneticisini çalıştırabilir, Registry Cleanup'ı çalıştırabilir, Norton Insight'ı çalıştırabilir ve Norton Görevleri'ni denetleyebilirsiniz. 1 Ayarlar Ayarlar sayfasını açar. Bu sayfa, Antivirüs ayarlarını, Güvenlik Duvarı ayarlarını ve Antispam ayarlarını özelleştirmenize ve Ağım yönetim aracını yapılandırmanıza olanak sağlar Bu alan ayrıca Kimlik Koruması'nı yapılandırmanıza, görevleri zamanlamanıza, Yönetim Ayarları'nı yönetmenize ve yedekleme ayarlarını yönetmenize olanak verir. Norton 360 Online özelliklerini açmak ve kapamak için Hızlı Denetimler'i kullanabilirsiniz. 1 Yardım ve Destek Norton Yardım Merkezi'ni ve Tek Tıklamayla Destek sayfasını açar Ürün bilgilerini görüntüleyebilir ve ürününüzü etkinleştirebilirsiniz. Durum özeti çubuğu Durum özeti çubuğu, ana pencerenin sol tarafında bulunur. Bu çubukta, koruma kategorilerinin genel durumu gösterilir. Bilgisayarınız güvendeyse durumunuz Korunuyor olur, dikkat etmeniz gereken bir alan varsa durumunuz Dikkat olur veya bilgisayarınız risk altındaysa durumunuz Risk Altında olur. Ayrıca bu alanda, Düzelt simgesi de bulunur. Dikkat etmeniz gereken bir alan olduğunda, bu alan bir veya birkaç koruma kategorisinde görüntülenir.

11 Başlarken Norton 360 Online durumu hakkında 11 Koruma kategorileri Altbilgi bağlantıları Koruma kategorileri ana penceredeki en geniş alandır ve aşağıdakileri içerir: 1 PC Güvenliği PC Güvenliği ayrıntılarını görüntülemenizi, Taramalar'ı çalıştırmanızı, LiveUpdate'i çalıştırmanızı, Güvenlik Duvarı'nı yönetmenizi ve Norton Insight'ı çalıştırmanızı sağlar 1 Kimlik Koruması Kimlik Koruması ayrıntılarını görüntülemenizi, Kimlik Koruması'nı yönetmenizi ve Identity Safe'i ayarlamanızı sağlar 1 Yedekle Yedekleme Ayrıntıları'nı görüntülemenizi, Yedekleme Ayarları'nı yönetmenizi, Yedekleme'yi çalıştırmanızı ve Dosyaları Geri Yüklemenizi sağlar 1 PC Ayarlama PC Ayarlama Ayrıntıları'nı görüntülemenizi, Disk Optimizasyonu'nu çalıştırmanızı, Dosya Temizleme'yi çalıştırmanızı, Tanılama Raporu'nu çalıştırmanızı ve Başlangıç Yöneticisi'ni çalıştırmanızı sağlar Altbilgi bağlantıları, ana sayfanın alt kısmında görüntülenir. 1 LiveUpdate i Çalıştır En yeni koruma ve ürün güncellemelerini indirmenizi sağlar 1 Şimdi Tara Bilgisayarınızda çalıştırmak istediğiniz tarama türünü seçmenizi sağlar 1 Destek Al Tek Tıklamayla Destek sayfasını açar 1 Şimdi Etkinleştir Yüklendikten sonra etkinleştirmediyseniz, hizmetinizi etkinleştirmenizi sağlar Norton 360 Online durumu hakkında Bkz: Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 12. Norton 360 Online programını başlattığınızda, ana pencerede hemen programın durumu görünür. Ana pencerenin en üst kısmında bulunan güvenlik durumu göstergesinin rengi, bilgisayarınızın o anki durumunu belirtir. Dikkat etmeniz gereken bir sorun olduğunda, bu sorun güvenlik durumu göstergesinde açıklanır. Dikkat etmeniz gereken birden fazla sorun varsa, güvenlik durumu iletisinde sorun sayısı görüntülenir. Düzeltmeden önce, her sorunun ayrıntılarını görüntüleyebilirsiniz. Bu sorunları çözmek için Şimdi Düzelt düğmesini kullanabilirsiniz. Ayrıca Norton 360 Online, PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her koruma özelliği için ayrı durum alanları da görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir.

12 12 Başlarken İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Bu sorunlar hakkında daha fazla bilgi için, her koruma özelliğinin altındaki Ayrıntıları Görüntüle seçeneğini kullanabilirsiniz. Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama Sisteminiz bir tehdit veya riskle karşılaştığında, ürün, güvenlik durumunu ana pencerenin üst kısmında görüntüler. Durum göstergesi bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Korumanız bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Güvenlik durumu göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Korumalı Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir Koruma durumunuzu iyileştirmek için uygun önlemi almalısınız. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçmelisiniz. Güvenlik durumu göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlamak için 1 Norton 360 Online ana penceresinde Şimdi Düzelt'i tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Norton 360 Online, iletileri çeşitli yöntemlerle ve çeşitli konumlarda görüntüler.

13 Başlarken Daha fazla bilgi için 13 İletileri aşağıdaki konumlarda görebilirsiniz: Windows masaüstünüzdeki bildirim alanı Görev çubuğunun en sağ tarafında bulunan bildirim alanında farklı türden Norton 360 Online iletileri görünür. Örneğin, PC'niz kapatıldı veya bir süreliğine İnternet bağlantısı kesildi. Bu durumda, korumanızın güncel olmayabileceğini bildiren bir ileti görürsünüz. Bir güvenlik ayarı kapatıldığında farklı bir uyarı görünür. Bu ileti, PC'nizin güvende olmayabileceği uyarısını yapar ve ayarı açmanıza yardımcı olur. Çoğu zaman, uyarıyı tıklatarak Norton 360 Online programını açıp sorunları düzeltebilirsiniz. Norton 360 Online ana penceresi genel durum Uyarılar ve diğer iletiler, ana pencerenin üst bölümünde görünür. İletinin rengi onun aciliyet durumunu belirtir. İletinin rengi yeşilse bilgisayarınız korunmaktadır. İletinin rengi turuncu veya kırmızıysa, koruma altında kalabilmek için gerekli önlemi almanız gerekir. Norton 360 Online koruma kategorileri ve ayrıntıları Norton 360 Online, PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her bir koruma özelliği için ayrı durum alanları görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir. Bu sorunlar hakkında daha fazla bilgi için, her durum alanının altındaki Ayrıntıları Görüntüle seçeneğini kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için çözülmesi gereken tüm sorunları düzeltmek için Şimdi Düzelt seçeneğini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton 360 Online programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, tüm ürün özellikleri için bir kılavuz içerir.

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerede, Yardım ve Destek 'i tıklatın. 2 Yardım seçeneğini tıklatın. 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın. 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam 'ı tıklatın. Symantec Web sitesine erişme Bir Web tarayıcı aracılığıyla Symantec Web sitesine erişebilirsiniz. Symantec Web sitesine tarayıcınızdan erişmek için 1 Web tarayıcınızı açın. 2 Aşağıdaki URL'ye gidin:

15 Acil durumlara tepki verme 4 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme Ürününüz yüklenemezse, Norton Bootable Recovery Tool'u indirebilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool, başarılı bir yüklemeyi engelleyebilen risklere karşı bilgisayarınızı denetlemeye yardımcı olur. Bunu kullanabilmek için öncelikle bir CD'ye yazdırmanız gerekir. w Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton 360 Online Netbook Edition kullanıcılarının Norton Bootable Recovery Tool CD'si oluşturmak ve daha sonra kullanmak için harici CD sürücüne gereksinimleri vardır. Norton Bootable Recovery Tool'u indirmek için 1 Aşağıdaki URL'ye gidin: 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın.

16 16 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u İndirme

17 Destek 5 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Tek Tıklamayla Destek Tek Tıklamayla Destek Bu özellik Norton 360 Online, Norton Internet Security Online ve Norton AntiVirus Online için kullanılabilir. Tek Tıklamayla Destek, ürününüzün içinden desteğe erişmenize olanak sağlar ve genel sorunları otomatik olarak tanılayan ve çözen araçlar sunar. Ayrıca, doğrudan ürün aracılığıyla da çözüm arayabilir veya desteğe kolayca erişebilirsiniz. Tek Tıklamayla Destek'e erişmek için, ürünün arabiriminde Yardım ve Destek 'i tıklatın.

18 18 Destek Tek Tıklamayla Destek

19 Dizin A açılan iletiler 12 Altbilgi bağlantıları 11 ana pencere durum iletileri 12 durum renkleri 12 özellikler 9 seçenekler 9 Yardım ve Destek 9 Ayarlar 10 D Destek Tek Tıklamayla Destek 17 durum Durum özeti çubuğu 10 E erişim erişim 13 etkinleştirme prosedür 8 G Görevler 10 güvenlik durumu 12 H hata iletileri 12 hizmet etkinleştirme 8 I iletiler 12 K Koruma kategorileri 11 N Norton 360 Online ana pencere 12 durum 11 etkinleştirme 8 hakkında 5 masaüstü simgesi 9 renkler 12 yenilikler 5 Norton 360 Online ürünündeki renkler 12 Norton Bootable Recovery Tool indirme 15 S Symantec Destek erişim 14 Symantec Web sitesi erişim 14 U uyarılar 12 Y Yardım ve Destek 10 yazdırma yazdırma 13

20 20 Dizin yükleme sorunlar 15

21

22 Hızlı Yükleme Norton 360 Online bu uzatılabilir hizmet dönemi boyunca sağlanan koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir. Bu hizmet ile, hizmet dönemi boyunca bu ürünü herhangi bir bilgisayarda ya da belirli bir sayıda bilgisayarda kullanma hakkını elde edersiniz; bu süre yükleme ile başlar. Bu uzatılabilir hizmet, hizmet dönemi boyunca koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir; bu ürün ile birlikte sağlanan Symantec Lisans Sözleşmesi'ne göre değişir ve aşağıdaki adreste bulunur: Ürün özellikleri, hizmet döneminde eklenebilir, değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton 360 Online programını yükleme Norton 360 Online programını CD'den, USB sürücüden veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton 360 Online programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: CD den yükleyecekseniz CD yi optik sürücüye yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Install Norton 360 Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton 360 Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. USB sürücüsünden yükleyecekseniz USB sürücüsünü USB bağlantı noktasına yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton 360 Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7'de, Open Folder to view files (Dosyaları görüntülemek için Klasörü Aç) seçeneğini tıklatın, Start.exe'yi çift tıklatın ve ardından Install Norton 360 Online (Norton 360 Online Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Norton 360 Online kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Yükleme Seçenekleri bağlantısını tıklatın, seçenekleri gözden geçirin ve Tamam düğmesini tıklatın. 3 Kullanıcı Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 4 Sözleşmeyi okuduktan sonra KABUL ET ve YÜKLE'yi tıklatın. Symantec ürünlerinden Norton, virüslere, kimlik avına ve casus yazılımlara karşı sağladığı koruma sayesinde müşterileri yaygın tehditlere karşı korur. Bu özellikler bot'lara, izinsiz indirmelere ve kimlik hırsızlığına karşı da koruma sağlar ve bunların sistem kaynağı kullanımı düşüktür. Symantec ayrıca çevrimiçi yedekleme ve Bilgisayar Ayarlama gibi servisler de sağlar ve ailenizin çevrimiçi güvenliğini sağlamak konusunda güvenilir bir kaynaktır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini tıklatın: Antivirüs Kimlik avı Koruması Casus Yazılım Koruması Çevrimiçi Yedekleme Telif Hakkı 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu

Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Norton AntiVirus Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

Mac için Kullanım Kılavuzu

Mac için Kullanım Kılavuzu Mac için Kullanım Kılavuzu İçindekiler Başlangıç... 1 Mac Reformatting Tool'u (Mac Yeniden Biçimlendirme Aracı) Kullanma... 1 FreeAgent Yazılımını Yükleme... 4 Sürücüleri Güvenli Şekilde Çıkarma... 9 Sürücülerinizi

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN.

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE programını yükleme Sayfa 8: INSITE programını kaldırma NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. AÇABİLİR. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM HATALI

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) 4.4 sürümü, Fiery Server kullanımıyla görevlerin gerçekleştirilmesi için gerekli Fiery software i içerir.

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma

Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma Yazılım Güncelleştirmesi, Yedekleme ve Kurtarma Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Ürün Kılavuzu Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU

Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yüklemek İçin HIZLI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Giriş...1 2. Olması gerekenler...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers ı Yükleme...2 3.1 Yüklemeden önce...2 3.2

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 4 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü

Detaylı

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu Norton 360TM Ürün Kılavuzu Norton 360 Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı