Yıl: 2 Sayı: 8. Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yıl: 2 Sayı: 8. Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi"

Transkript

1 Yıl: 2 Sayı: 8 Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi

2 Ziraathaber Sonbahar 2013 Üniversitemiz yılı Bilimsel Başarı ve Öğretim Üyelerinin Akademik Yükselme G Üniversitemiz yılı Bilim Başarı Ödülleri ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme, Atama, Açıktan ve Nakil ile Göreve Başlayan Akademisyenlerin Akademik Giysi Töreni 11 Haziran 2013 günü Rektörlük Konferans Salonu'nda yapıldı. Üniversitemiz yılı Bilim Başarı Ödülleri ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme, Atama, Açıktan ve Nakil ile Göreve Başlayan Akademisyenlerin Akademik Giysi Töreni 11 Haziran 2013 günü Rektörlük Konferans Salonu'nda yapıldı. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK, Epoka Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Remzi ALTIIN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL ve Prof. Dr. Şefik KURULTAY, Fakülte dekanları, Yüksekokul ve Meslek yüksekokulu müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı. Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi'nin vermiş olduğu müzik dinletisinin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK açılış konuşması yaptı. Rektör Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK açılış konuşmasında, akademik giysi töreni ve bilim teşvik ödül törenine katılanlara duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, Yakın geçmişte bilim politikasında değişiklik yapılarak, AR-GE, TÜBİTAK, SANTEZ ve TÜBA gibi bilimsel proje çalışmalarına büyük kaynak ayrılması, ülkemizde bilime verilen önemin bir göstergesi olmuştur. Benim sizlerden istediğim bu kaynaklardan çok daha fazla yararlanmanızdır. Bugün Üniversitemizde ciddi bir araştırma altyapısına sahibiz. Akademik birimlerimizin sayısı her geçen gün artıyor, buna paralel olarak sempozyumlarımızın, panellerimizin, konferanslarımızın sayısında da hızlı bir artış yaşanıyor. Üniversitemizin öğretim üyeleri için cazip hale gelmesi, öğretim üyesi sayımızı hızla arttırmaktadır. Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent, Araştırma Görevlisi, Uzman, Öğretim Görevlisi ve Okutman atamalarının yoğunlaştığını ve bu doğrultuda Namık Kemal Üniversitesi'nin akademik kadrosunun kalite düzeyinin giderek arttığını da ifade etmek istiyorum. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü olarak sizlerle birlikte çalışmaktan onur duymaktayım dedi. Rektör Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK'in açılış konuşmasının ardından, 23 öğretim üyemize yılı bilim teşvik ödülleri verildi. 116 öğretim üyemizin cübbeleri giydirildi.

3 2013 Sonbahar Ziraathaber Yılı Ziraat Fakültesi Bilimsel Başarı Ödülleri Almaya Hak Kazananlar 1. Doç. Dr. Gülen ÖZDEMİR 2. Doç. Dr. İsmail YILMAZ 3. Prof. Dr. Sezen ARAT Ziraat Fakültesi'den 36 Öğretim Üyemiz, Akademik Yükselmeleri Nedeniyle cübbe giydiler Profesörler; Prof. Dr. Fatih KONUKCU Prof. Dr. Metin TUNA Prof. Dr. Gassan KÖKLÜ Prof. Dr. Fadul ÖNEMLİ Prof. Dr. Ayşe Canan SAĞLAM Prof. Dr. Sezen ARAT Prof. Dr. Metin TUNA Doçentler; Doç. Dr. Elman BAHAR Doç. Dr. Mehmet Levent ÖZDÜVEN Doç. Dr. Hasan AKYÜREK Doç. Dr. Oğuz BİLGİN Doç. Dr. Canan TUNA Doç. Dr. İsrafil KOCAMAN Doç. Dr. Fisun KOÇ Doç. Dr. Mustafa MİRİK Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN Doç. Dr. Fulya TAN Demir KÖK Doç. Dr. Gülen ÖZDEMİR Doç. Dr. Gökhan UNAKITAN Doç. Dr. Ümit GEÇGEL Doç. Dr. Eser Kemal GÜRCAN Doç. Dr. Yasemin ORAMAN Doç. Dr. Murat DEVECİ Doç. Dr. Mehmet ŞENER Doç. Dr. İlker NİZAN Yardımcı Doçentler; Yrd. Doç. Dr. Sema KONYALI Yrd. Doç. Dr. Aylin AĞMA OKUR Yrd. Doç. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU Yrd. Doç. Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU Yrd. Doç. Dr. Erdinç BAL Yrd. Doç. Dr. Sheida DANESHVAR Yrd. Doç. Dr. Ahmet Refik ÖNAL Yrd. Doç. Dr. Emine YILMAZ Yrd. Doç. Dr. Behiye Banu BİLGEN Yrd. Doç. Dr. Özgür SAĞLAM

4 Ziraathaber 4 Sonbahar 2013 Fakültemiz Dekanlığına Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU Yeniden atandı Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU Fakültemiz Dekanlığı görevine yeniden atandı. Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ilkbahar 2013 Yıl:2 Sayı:7 Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi adına İmtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müd.Dekan Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU Adres Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Namık Kemal Mah. Kampus Cad TEKİRDAĞ Telefon: Fax: E-posta: dekan lık@nku.edu.tr AkadeMAY MAY Tohum firması AkadeMAY projesi ile geleceğin Ziraat Mühendislerini, sektör ve çalışma hayatı ile tanıştırarak, gelişimlerine katma değer sağlıyor. Türkiye'nin yerli sermayeli en büyük tohum firması MAY Tohum eğitim alanında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi AkadeMAY ile Ziraat Fakültesi öğrencilerini iş hayatı ile tanıştırarak, kariyer ve gelecek imkânı sunuyor. Ziraat Fakülteleri öğrencileri için hazırlanan AkadeMAY gelişim programı ile her yıl başvuru kriterlerini sağlayan 10 kişi programa alınıyor. Havuza seçilen ikinci sınıf öğrencileri üniversitelerini tamamlayana dek üç yaz dönemi art arda üçer aylık periyotlarda farklı bölümlerde kesintisiz görev alıyor. Her yıl Satış Pazarlama, Üretim, ARGE gibi farklı bölümlerde görev alarak farklı deneyimler kazanan öğrenciler, aynı zamanda eğitim hayatlarına burslu devam etme hakkı kazanıyor. Seçilen ve tüm programı başarı i l e t a m a m l a yan öğrenciler mezun olduktan sonra MAY Tohum İnsan Kaynakları tarafından işe alınacaklar listesinde en başa yerleştiriliyor. Kadronun açılması ile birlikte de işe başlıyor. Türkiye genelinde birçok farklı üniversiteye giderek AkadeMAY gelişim programı başvuru koşulları ve proje süreçleri ile ilgili seminerler düzenleyen MAY Tohum proje ekibi, mezun olmaya hazırlanan son sınıf öğrencilerine de özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri ile ilgili eğitimler veriyor. MAY Tohum; AkadeMAY projesi ile Ziraat Fakültesinden mezun olan öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu saha tecrübesini eğitim dönemi ile birlikte sunan tek gelişim programı olarak, sektöründe yine bir ilke imza atıyor. Yayına Hazırlık Ekotarım Yayın ve Organizasyon Merkez Mah. Reşitpaşa Cad. Aser İş Merkezi No: 53/28 Avcılar İSTANBUL Tel: Görsel Tasarım Yönetmeni Dilek Yörük iletisim@trakyaekotarim.com Baskı ANKA MATBAACILIK San. Tic. Ltd. Şti. Litros Yolu 2. Matbaacılar Sitesi F Blok ZF9 Topkapı - İSTANBUL Tel: (0212) Yayın Türü: Üç aylık bölgesel süreli yayın Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ziraathaber Gazetesinde yayınlanan yazı ve resimler kaynak gösterilerek kullanılabilir.

5 2013 Sonbahar Ziraathaber 5 DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2013 Karaevli-Tekirdağ'da yapıldı Marmara bölgesinin en büyük uygulamalı açık alan fuarı olan DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı'nın üçüncüsü Ağustos 2013 tarihleri arasında tarımın başkenti olan Tekirdağ'ın Karaevli Köyünde ziyaretçileri ile buluştu. DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2013 Fuarı, Karaevli Köyü-Tekirdağ'da yapıldı. Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi'nin (ÖÇP) ortaklaşa kurduğu DLG Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından düzenlenen ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Garanti Bankası, Namık Kemal Üniversitesİ Ziraat Fakültesi'nin destekleyici kuruluş olarak ve Vodafone'nun iletişim sponsoru olarak yer aldığı fuar Ağustos 2013 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluştu. Fakültemiz standının da yer aldığı bölgemizin bu önemli fuarında; tohum, gübre, ilaç, fidan, sulama firmalarının ekim yaparak ürünlerini sergileri 16 deneme alanı, traktör ve mekanizasyon firmalarının demo yaptıkları 44 makine demonstrasyon alanının yanı sıra 1200 m² hayvancılık alanı ve tarıma hizmet veren 20 firmanın bulunduğu kampus çim alanları yer aldı. Karaevli Tekirdağ'da metrekarelik açık alanda yurtiçi ve yurt dışından 67 katılımcının katılımı ile gerçekleşen fuara Türkiye'nin birçok şehrinden ve Dünya'nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçi katıldı. Fakültemiz Dekanlık Binası Yeniden Faaliyete Geçti Fakültemiz Dekanlık binası yeniden faaliyete geçti. Geçen yıl Eylül ayında güçlendirme ve mantolama inşaatları nedeniyle boşaltılan dekanlık binası, Temmuz ayı ile birlikte yeniden faaliyete geçti. Haziran ayı başında öğretim üyelerinin odalarına taşınması ile başlayan taşınma süreci, bu ayın sonunda idari birimlerinde taşınmasıyla son buldu. Taşınma işlerinin kazasız ve sorunsuz tamamlanması ve ekilen tarım arazilerinin yüksek verimle hasatlarının; akademik ve idari personelimiz ile birlikte paylaşılması adına, Fakülte Dekanlığımız tarafından tüm çalışanlara bir öğlen yemeği verildi. Yemeğe katılanlar, bu tür etkinliklerin her yıl ürün hasadını takiben yenilenmesini önerdiler. Hatta bunun bir Hasat Bayramı şeklinde kutlanmasının gelenekselleştirilmesini istediler.

6 6 Ziraathaber Sonbahar 2013 Fakültemiz binalarının yer aldığı merkezi yerleşke arazisi ile Malkara, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerinde yer alan tarım arazilerinde, ekimi yapılan yem bezelyesi, fiğ, buğday ve kanola ürünlerinin hasatları yapıldı. Bölge ortalama rakamlarının üzerinde verim alınan ürünlerin bir kısmı, bölge çiftçilerinin ihtiyacı olan sertifikalı tohum olarak satıldı. Bir diğer kısmı ise Fakültemiz büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin kaba yem ihtiyacını karşılamak için depolandı. Hasat süresince çekilen fotoğraflardan bir kaçı, siz değerli okuyucularımız için sunulmuştur.

7 2013 Sonbahar Ziraathaber 7

8 8 Ziraathaber Sonbahar 2013

9 2013 Sonbahar Ziraathaber 9 Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL Namık Kemal Üniversitesi Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

10 10 Ziraathaber Sonbahar 2013

11 2013 Sonbahar Ziraathaber 11

12 12 Ziraathaber Sonbahar 2013

13 2013 Sonbahar Ziraathaber 13

14 14 Sonbahar 2013 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Bayat Ekmek ile Yapılan Yemek ve Tatlı Yarışması 3 Haziran 2013 tarihinde Tekirdağ Ramada Otelde yapıldı.

15 2013 Sonbahar Ziraathaber 15

16 16 Sonbahar 2013

HAVA-İŞ Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Ocak 2016 www.havais.org.tr HAVA- GENEL BA KANI AL KEMAL TATLIBAL: VERD M Z BÜTÜN SÖZLER N ARKASINDAYIZ...

HAVA-İŞ Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Ocak 2016 www.havais.org.tr HAVA- GENEL BA KANI AL KEMAL TATLIBAL: VERD M Z BÜTÜN SÖZLER N ARKASINDAYIZ... HAVA-İŞ İmtiyaz Sahibi Hava-İş Sendikası adına Ali Kemal Tatlıbal Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Kallenci Görsel Yönetmen Muhammed Safa Arıkan Haber Müdürü Aslıcan Orhan Editör Mevlüt Çiftcibaşı Grafik-Tasarım

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

Uluslararası Katılımlı Toprak ve Su Kaynakları Kongresi

Uluslararası Katılımlı Toprak ve Su Kaynakları Kongresi Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı 4. Katılımlı Toprak ve Su Kaynakları Kongresi 01-04 Eylül 2015 Kahramanmaraş www.topraksukongresi2015.org 4. Katılımlı Toprak ve Su Kaynakları Kongresi Saygıdeğer Katılımcılar,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASINDA ÇELTİK SATIŞLARI DEVAM EDİYOR. 013 Mayıs ayında yapılan seçimler öncesi he- 2deflerimiz arasında yer alan çeltik ürününün borsamız satış salonunda

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi. 2012 Yılı Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporu

T.C. Namık Kemal Üniversitesi. 2012 Yılı Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporu T.C. Namık Kemal Üniversitesi 2012 Yılı Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporu Tekirdağ-Nisan 2013 Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. M. Kemal ATATÜRK 2 İ Ç İ N D E K İ L E R SUNUŞ... 7 1.GİRİŞ...

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

Hayal Gücümüzü Kullanın.

Hayal Gücümüzü Kullanın. Hayal Gücümüzü Kullanın. Faaliyet Alanlarımız Grafik Tasarım Kurumsal Kimlik Broşür & El İlanı İnsert Tasarımı Afiş Katalog Dergi Tasarımı Gazete Reklamları Ambalaj Tasarım 3D Modelleme Açık Hava Reklamcılığı

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSELERE YÖNELİK ROBOTİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Bu şartname, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından (belgenin geri kalanında Fakülte

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İSLAM TARİHİ VE SANATLARI BÖLÜMÜ İSLAM TARİHİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (KADRO SAYISI 1)

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

II. KAYNAK VE ISIL İŞLEM ÇALIŞTAYI

II. KAYNAK VE ISIL İŞLEM ÇALIŞTAYI II. KAYNAK VE ISIL İŞLEM ÇALIŞTAYI 4-5 NİSAN 2013 ANKARA ONATUS KAYNAK VE ISIL İŞLEM ANALİZLERİ DEPARTMANI 4 Nisan 2013 09:30 10:00: Kayıt 10:00 10:45: Açılış Konuşmaları Yard.Doç.Dr. Celalettin Karadoğan

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 23.12.2010 2010/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

N.K.Ü. Ziraat Fakültesi, Kuruluşunun 30. Yılında 27. Mezuniyet Törenini coşkuyla kutladı

N.K.Ü. Ziraat Fakültesi, Kuruluşunun 30. Yılında 27. Mezuniyet Törenini coşkuyla kutladı 02 12 Ziraat Fakültesinden Bulgaristan Trakia Üniversitesi Ziyareti Namık Kemal Üniversitesi ile Bulgaristan Trakia Üniversitesi arasında var olan işbirliği protokolü kapsamında Ziraat Fakülteleri arasında

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC)

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC) 2016 inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! 20 / 23 Ekim 2016 İstanbul Kongre Merkezi(ICC) ALLINTECH 2015' e Katkı ve Ka lımlarında Dolayı Teşekkür Ederiz. ALLINTECH 2016 TÜM İNOVASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ

AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ AKADEMİK BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. TANITIM BROŞÜRÜ 2016 Şirketimizin Faaliyet Alanları Bağımsız Dış Denetim Yeminli Mali Müşavirlik İşletme Danışmanlığı 1 Bağımsız Dış

Detaylı

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARININ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR ARASINDAN YAPILAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCUNDA YAZILI GİRİŞ SINAVINA ALINMAYA HAK KAZANANLARIN

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 10 Şubat 16 13 Şubat 16 11 Şubat 16 14 Şubat 16 25 Şubat 16 28 Şubat 16 9 Mart 16 13 Mart 16 2. Ağrı-VIP Tarım ve

Detaylı

Namık Kemal Üniversitesi SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ

Namık Kemal Üniversitesi SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ Namık Kemal Üniversitesi SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ 2009 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm no. 2.0 Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Tekirdağ, Ocak 2010 1. SunuĢ Bu

Detaylı

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON 04.01.2016 Değerli Meslektaşlarım, 27-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Trabzon Ramada Otel de SİSTEMİK

Detaylı

Panel Sonuç Raporu ( ) Hassas Tarım Teknolojileri Paneli

Panel Sonuç Raporu ( ) Hassas Tarım Teknolojileri Paneli 1 Panel Sonuç Raporu (14.03.2016) Hassas Tarım Teknolojileri Paneli Panel Tarihi: 10.03.2016 Panel Yeri: Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonu Paneli Düzenleyen Kurum:

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ 15. DÖNEM KOMİSYON ÜYELERİ KOMİSYONLAR KOMİSYON ÜYELERİ ODASI. Nevin KİLECİOĞLU. Kadir Tümay İMRE Doç.Dr.

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ 15. DÖNEM KOMİSYON ÜYELERİ KOMİSYONLAR KOMİSYON ÜYELERİ ODASI. Nevin KİLECİOĞLU. Kadir Tümay İMRE Doç.Dr. KOMİSYONLAR ODASI Ağız Diş Sağlığı Hizmetlerinin Sunumu ve Finansmanı Basın Yayın Dişhekimliğinde İnsangücü Planlaması Dişhekimliğinde Mevzuat ve AB Müktesebatı Uyumlaştırma Çalışmaları İrfan KARABABA

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, SEMPOZYUM BAŞKANI Doç. Dr. Elif GÜRSOY HELİD Başkanı SEMPOZYUM SEKRETERYASI Arş. Gör. Mehtap UZUN AKSOY Arş. Gör. Mukaddes BAŞKAYA DÜZENLEME KURULU HELİD Yönetim Kurulu Prof. Dr. Nurgün PLATİN Doç. Dr.

Detaylı

DÜZCE. T a r ı m B ü l t e n i. Kırsal Kalkınma Hibe Projeleri Yerinde İncelendi. Düzce de Uluslararası Katılımlı Çeltik Çalıştayı Düzenlendi

DÜZCE. T a r ı m B ü l t e n i. Kırsal Kalkınma Hibe Projeleri Yerinde İncelendi. Düzce de Uluslararası Katılımlı Çeltik Çalıştayı Düzenlendi DÜZCE T a r ı m B ü l t e n i İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜD.YAYIN ORGANIDIR - ÜÇ AYDA BİR YAYINLANIR YIL:2016 - SAYI:4 - EKİM / KASIM / ARALIK Düzce de Uluslararası Katılımlı Çeltik Çalıştayı Düzenlendi

Detaylı

22- KASIM 2013, CUMA

22- KASIM 2013, CUMA PROGRAM 22- KASIM 2013, CUMA Salon 1 17:30-20:30 İNSÜLİN KURSU İnsülinlere Genel Bakış Tip 1 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Tip 2 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Çocuk Hastalarda İnsülin Tedavisi Salon

Detaylı

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen 26 Ağustos

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 5828 Sayılı 2009 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31 Aralık 2008 tarih ve 27097 Mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak

Detaylı

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008 Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008 Đçindekiler Giriş Kurumsal Değerlendirme ve Stratejik Planlama Çalışmaları Birimin Tarihçesi Birim

Detaylı

Cuma İzmir Basın Gündemi

Cuma İzmir Basın Gündemi 23.01.2015 Cuma İzmir Basın Gündemi İzmir Medya Platformu Rektör Galip Akhan'la Bir Araya Geldi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, İzmir yerel ve yaygın medyanın buluştuğu

Detaylı

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri 1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN İletişim Bilgileri Ev Adresi: Bahçeşehir 2.Kısım Mah. Boğazköy Cad. 22/5 Başakşehir- İSTANBUL Telefon: 0 532 622 67 86 E-Posta : muratdogan72@gmail.com / murat.dogan@yeniyuzyil.edu.tr

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

sı Dosya luk Sponsor

sı Dosya luk Sponsor Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, 5. Uzaktan Algılama ve CBS (UZAL-CBS 2014) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize sunulmaktadır. 14 17 Ekim

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23 Üniversitemiz Senatosu 16/09/2011 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019 Fakülte Kurulu Kararları» UTAK Üyeleri Belirlendi Toplantı No: 81 Toplantı Tarihi: 14.02.2019 Karar No: 02 Fakültemizde 2018/2019 Öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Fakülte UMDE Takip Kurulu (UTAK)

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi. 2015 Yılı İdare Faaliyet Raporu

T.C. Namık Kemal Üniversitesi. 2015 Yılı İdare Faaliyet Raporu T.C. Namık Kemal Üniversitesi 2015 Yılı İdare Faaliyet Raporu Tekirdağ-Şubat 2016 Strateji Geliştirme Namık Kemal Üniversitesi 2015 Yılı İdare Faaliyet Raporu Hayatta en hakiki mürşit ilimdir M.Kemal ATATÜRK

Detaylı

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Öykü KURABİYE EV. Resimleyen: Burcu Yılmaz

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Öykü KURABİYE EV. Resimleyen: Burcu Yılmaz Resimleyen: Burcu Yılmaz Refik Durbaş KURABİYE EV ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Öykü Refik Durbaş KURABİYE EV Resimleyen: Burcu Yılmaz www.cancocuk.com cancocuk@cancocuk.com Yayın Koordinatörü: İpek Şoran Editör:

Detaylı

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Adı ve Soyadı Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Adı ve Soyadı Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ Prof. Dr. Mehmet DUMAN Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ Adı ve Soyadı Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri Vekil Yardımcısı

Detaylı

SERTİFİKALI 1 DÖNER SERMAYELİ İŞLETMELERDE BÜTÇE VE MUHASEBE EĞİTİM PROGRAMI

SERTİFİKALI 1 DÖNER SERMAYELİ İŞLETMELERDE BÜTÇE VE MUHASEBE EĞİTİM PROGRAMI SERTİFİKALI 1 DÖNER SERMAYELİ İŞLETMELERDE BÜTÇE VE MUHASEBE EĞİTİM PROGRAMI Eğitim Konuları: Tüm döner sermayeli işletmelerde ihtiyaç duyulan satınalma ve harcama süreci, harcamalarda ön mali kontrol,

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

KLİNİK ONKOLOJİ. İstanbul Tıp Fakültesi 185. Yıl Ders Kitapları Serisi. Geleceğin hekimlerinin eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

KLİNİK ONKOLOJİ. İstanbul Tıp Fakültesi 185. Yıl Ders Kitapları Serisi. Geleceğin hekimlerinin eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. KLİNİK ONKOLOJİ İstanbul Tıp Fakültesi 185. Yıl Ders Kitapları Serisi Geleceğin hekimlerinin eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. EDİTÖR Prof. Dr. Ahmet Nafiz KARADENİZ İstanbul Tıp

Detaylı

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Ağustos Aralık 2012 Sayı: 1 Başlarken Fakültemizin değerli mensupları ve sevgili öğrenciler, İşletme Fakültesi olarak kurum bünyesinde yürütülen faaliyetlerin duyurulması

Detaylı

Ortam Ölçüm Noktalarının Belirlenmesi

Ortam Ölçüm Noktalarının Belirlenmesi Daha temiz bir çevre, mutlu bir nesil için İş Güvenliği Uzmanları için Ortam Ölçüm Noktalarının Belirlenmesi Eğitimlerimiz Devam Ediyor!... Toplam 8 dersten oluşan Analitik Akademi tarafından düzenlenen

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Şiir BEZ BEBEKLE KUKLASI. 2. basım. Resimleyen: Burcu Yılmaz

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Şiir BEZ BEBEKLE KUKLASI. 2. basım. Resimleyen: Burcu Yılmaz Refik Durbaş BEZ BEBEKLE KUKLASI ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Şiir Resimleyen: Burcu Yılmaz 2. basım Refik Durbaş BEZ BEBEKLE KUKLASI Resimleyen: Burcu Yılmaz Yayın Koordinatörü: İpek Şoran Editör: Ebru Akkaş

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı. Dersin Yapılacağı Gün

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı. Dersin Yapılacağı Gün Bölüm Adı : İŞLETME TEZSİZ Y.L. ( I.Yarıyıl) S.N Kodu Adı Y.Y Kredi AKTS Başlama Üretim Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar I 3 Pazartesi 17:00-19:30 Prof. Dr. Cengiz YILMAZ İşletme 1 ISL5271 2 ISL5211 İşletme

Detaylı

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi

29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi 29.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi İzmir Üniversiteleri Platformu'nda dönem başkanlığı İKÇÜ'ye geçti İzmir Üniversiteleri Platformu'nda bayrak değişimi yaşandı. Yedinci dönem başkanlığı, Gediz

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

DUYURU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. 1-Mehmet Sinan YILDIRIM Berk ÖZSAYIN Emin TAŞ Şinasi BİNGÖL

DUYURU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. 1-Mehmet Sinan YILDIRIM Berk ÖZSAYIN Emin TAŞ Şinasi BİNGÖL DUYURU YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ WEB SAYFASINDA 18.11.2011 TARİHİNDE YAYINLANAN İLANIMIZA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN ATAMALARDA

Detaylı

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa Kişisel Bilgiler Yrd. Doç. Dr. Hacer ÂŞIK EV Tel İş : 036 4 0 45 / 76 Faks : 036 3 0 44 Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 45400 Mrk. Manisa E-posta : hacerev@gmail.com hacer.ev@bayar.edu.tr

Detaylı

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ 1 12434 1272 S.AKKÖY TARIM KREDİ KKOPERATİFİ 26.10.2007 Akköy M.Md. - 8240020741 2 12522 1354 SAYILI NİKFER TARIM KREDİ KOOPERATİFİ 23.07.2008 Tavas V.D. - 9260043301 3 12590 1368 SAYILI KIZILCA TARIM

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, AÇIKLAMALAR "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar" uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarına Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

" ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ " KONULU RESÝM ve AFÝÞ

 ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ  KONULU RESÝM ve AFÝÞ " ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ " KONULU RESÝM ve AFÝÞ YARIÞMASININ ÖDÜL TÖRENÝ GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ Þubemizin Þubat-Nisan aylarý içerisinde düzenlediði Enerji Tasarrufu Semineri ve Enerji Verimliliði konusunda ilköðretim

Detaylı

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.Alüminyum Sempozyumu, 08-09 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy-İstanbul da Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E.33720 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 70813604-104.99- Konu : AUZEF İkinci Üniversite Kayıtları UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı. TARİH:23.12.2015 SAYI: 1122 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör GÜNDEM: T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

Gündemdeki İnfeksiyonlar / Gündemdeki Antibiyotikler

Gündemdeki İnfeksiyonlar / Gündemdeki Antibiyotikler ÇAĞRI Sayın Meslektaşlarımız, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği 25. kuruluş yılını kutlarken yedi bölgede yedi etkinlik programı çerçevesinde Marmara Bölgesi etkinliği olarak,

Detaylı

01.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi

01.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi 01.09.2014 Pazartesi İzmir Gündemi İKÇÜ Geleceğin Güneş Enerjisi Teknik Elemanlarını Yetiştirecek En hızlı büyüyen ülkeler arasında olan Türkiye de, petrol ve doğal gaz da dışa bağımlılığı asgariye

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 Geçersiz Sebeple Yapılan Fesih Sonuçları ve SGK Uygulamaları Açısından Değerlendirilmesi Av. Cüneyt DANAR - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı,Bilirkişi Geçersiz Feshin Sonuçları Nelerdir?

Detaylı

YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007

YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007 YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007 SEMİNER * Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda 5 Eylül 2007 tarihinde Aberdeen Üniversitesi (İskoçya) öğretim elemanı Stan Matthews, Seed Vigoor and Crop Performance konulu

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1:

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönetmeliğin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesine

Detaylı

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ Geçmişte Farabi Programına hizmet veren Koordinatörlerimize candan teşekkür ederiz. Öğretim Gör. H.Serhan Yaylacı (2009) Doç.Dr. Seçil Deren Van HET HOF ve Ar.Gör Umut TUNCER (2010) ENSTİTÜ FARABİ KOORDİNATÖRLERİ

Detaylı

İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI SEMPOZYUMU

İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI SEMPOZYUMU 8. DİYANET İŞLERİ REİSİ İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI SEMPOZYUMU 6 7 Kasım 2015, Antalya P r o g r a m Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu Kampüs / ANTALYA SEMPOZYUM DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ TAV Yatırım Holding A.Ş. Müdürlüğü Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi 8491-1941-5165-9294 558440 TAV Yatırım Holding A.Ş. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Bakırköy İstanbul Tepe İnşaat San. A.Ş. 2234-4782-3491-2854

Detaylı

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi!

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen Radyoteknoloji Eğitim Semineri açılış konuşmalarında; Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 21/01/2019-E.23256 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAMNLNHF* Sayı : 83289901-310.01.01.1 Konu : Çoğaltıcı Etkinlik

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR Etkinlikler ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi nin düzenlediği Kurtuluş tan Cumhuriyet e etkinlik serisinin 8. sinde Öğr. Gör. Osman Kara,

Detaylı

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri 1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN İletişim Bilgileri Ev Adresi: Boğazköy Cad. 22/5 Bahçeşehir 2.Kısım Başakşehir- İSTANBUL Telefon: 0 532 622 67 86 E-Posta : muratdogan72@gmail.com 2. Doğum Tarihi: 11.02.1972

Detaylı

Hassas Tarım Teknolojileri

Hassas Tarım Teknolojileri Hassas Tarım Teknolojileri Ziraat Fakült esi Biyosist em Mühendisliği nden Tarıma Hassas Müdahele Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği tarafından Hassas Tarım Teknolojileri konulu panel

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ Sorularla 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlahiyat Fakültesi ne zaman eğitim ve öğretime başladı? Fakültemiz 2012 yılında kuruldu. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında

Detaylı

İngilizce Okutman Ön Değerlendirme Sonucu

İngilizce Okutman Ön Değerlendirme Sonucu İngilizce Okutman Ön Değerlendirme Sonucu 15 Haziran 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen İngilizce Okutman kadrolarına Başvuran adayların durumları; 31/07/2008 tarih

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2015 YARIŞMA KOŞULLARI YARIŞMA KOŞULLARI 1. Düzenleyen Yarışma, İ.Ü Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, TMMOB Peyzaj

Detaylı