ABL DIŞ CEPHE İLLÜSTRASYONU ABL - MURAL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ABL DIŞ CEPHE İLLÜSTRASYONU ABL - MURAL"

Transkript

1

2 Branded Entertainment, işbirlikleri ve organizasyonlar aracılığıyla markalar ile hedef kitleleri arasındaki bağı kuran bir araç olarak nitelendirilebilir. Bir markanın imaj, güvenilirlik ve özgünlüğünü vurgulamak için etkili bir iletişim kurma yoludur. İzleyici kitle ile pozitif ilişkiler kurmayı amaçlayarak markanın pazarlama stratejisini tamamlayan bir ögedir. Rawcut; sanat, spor ve yaşam tarzı gibi farklı alanlardaki kültürel etkinliklerin markalar ile bir araya gelmesine imkan yaratır. Rawcut Tasarım Stüdyosu olarak; kamusal alan faaliyetleri, sergiler, canlı performanslar, interaktif etkinlikler ve çok daha fazlası üzerine çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sosyal medya ile entegre bir şekilde ilerleterek tamamlanmış bir deneyim yaratmış oluyoruz. Branded Entertainment is a tool to connect the brand and the target audience, via collaborations and organizations. It is a unique way to push a brand s image, credibility and authenticity. It is a complementary to the brand s marketing strategy, aiming to have positive relations with the audience. Rawcut creates the possibility to merge the brand with different cultural happenings like art, sports and lifestyle for instance. As Rawcut Design Studio, we work on branded entertainment projects such as urban art acts, exhibitions, live performances, interactive actions and many more. Our work is often integrated with social media, which, in return, creates a unique experience.

3 ABL DIŞ CEPHE İLLÜSTRASYONU ABL - MURAL Binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağırlıklı boyama çalışmaları günümüz reklam mecralarına yeni bir soluk katıyor. Rawcut, projeler üreterek markalara bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatını sunuyor. Dünyanın dört bir yanından işbirliği içinde olduğumuz duvar sanatçılarıyla organizasyonlar düzenliyor, reklam amaçlı kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz. Illustrated murals are the exciting new way of display these days. Rawcut offers a unique advertising experience and cultural contribution by commissioning artists and organizing urban and street art by wall painting acts, giving your brand the possibility to get noticed in a different way.

4

5 ENİS BATUR PORTRE İÇ MEKAN İLLÜSTRASYON ENİS BATUR PORTRAIT - INDOOR WALL PAINTING Rawcut, duvar boyama çalışmalarını kamusal alanların yanı sıra iç mekanlara da uyguluyor. Zürih te yaşayan Türk asıllı sanatçı Ata Toast Bozacı, Rawcut ın organizasyonuyla Enis Batur un bir portresini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bomonti Kampüsü nün kantininde bulunan 6x4 metrelik duvara uyguladı. Rawcut wall paintings do not appear only in public spaces, but also indoors. For this project, Zürich based Turkish artist Ata Toast Bozacı painted the portrait of the writer Enis Batur on the wall of Mimar Sinan University, which was 6x4 meters in size.

6 CAMEL SANATÇI ORGANİZASYONU CAMEL - ARTIST LIVE İsviçre deki kamusal sanat potansiyelini tanıtmak amacıyla oluşturulan Camel Artist Live isimli proje kapsamında dünyanın farklı yerlerinden 10 sanatçı Berlin de bir araya geldi ve 7 gün boyunca şehri gezdiler, ilham aldılar, stüdyoya girdiler ve canlı performanslarla ürünler tasarladılar. Ekibimizden Harun Shark Doğan ın Camel için özel olarak tasarladığı ürün kutularından tüm dünyada dağıtılmak üzere iki milyon adet basıldı. Buna ek olarak otuz adet bisiklet ve sınırlı sayıda saat, çakmak ve sweatshirt tasarlandı, sergilendi ve satışa sunuldu. To emphasize the potential of art in public spaces in Switzerland, Camel organized a gathering in Berlin: including 10 international artists. These 10 people travelled around the city for 7 days; to design products that are inspired by the city itself. A variety of individual activities took place. Urban Art Studio, Urban Art Exhibition including life paintings are just a few examples. At the end 50 artists were part of this Camel Artist Life project. 2 million copies of Camel boxes that were designed by one of our team members: Harun Shark Doğan are printed, to be distributed internationally. Also 30 customized bikes and limited edition watches displayed on the exhibition and sold.

7

8 COOL SHOPPING ALIŞVERİŞ GÜNLERİ COOL SHOPPING - SHOPPING GUIDE Zürih ve Luzern'deki hip alışveriş mekanları için hazırlanmış kapsamlı bir rehber olan Cool Shopping, hem dijital hem de basılı bir harita olacak şekilde tasarlandı. Rawcut olarak sadece rehberle kalmayıp internet sitesini, aplikasyonları, posterleri ve haritaları da hazırladık. Cool Shopping, her sene Zürih'te düzenlenen Mercedes Benz Moda Günleri ile bağlantı olmasının da etkisiyle moda tutkunları için güçlü bir itibara sahip oldu. Cool Shopping, is a 360 guide of the coolest shops and most beautiful see spots of Zurich and Lucerne. It is on- and offline, physically as a map but also digital. We designed not only the guide but also the website, applications, posters and maps. Cool Shopping has an amazing credibility for authentic fashion lovers since it is linked to the annual Mercedes Benz Fashion Days in Zurich. A lovely cooperation.

9

10 GRAFİK 14 SERGİ & ORGANİZASYON GRAFIK 14 - EXHIBITION & EVENT Bu sene GRAFIK serisinin üçüncüsü yaklaşık kişinin katılımıyla Zürih'teydi. Organizasyon yerli ve dünyaca ünlü, içinde grafik tasarımcıları ve illüstratörlerin bulunuduğu 130 sanatçının katılımıyla gerçekleşti. GRAFIK 14, müzik ve sanat performansları gibi canlı ve interaktif performanslara ev sahipliği yaptı. Bu performansların en önemlilerinden biri tabi ki özel sergisi ve kitap tanıtımıyla Incubus grubunun solisti Brandon Boyd'a aitti. This year, the third edition of GRAFIK exhibition series was held in Zurich with a number of attendants. The organisation was in collaboration with 130 local and world-famous graphic-designers, illustrators, and contemporary artists. GRAFIK 14 was home to a lot of live and interactive acts, such as music and art performances. One of the highlights was definitely the special exhibition and book release of Incubus singer Brandon Boyd

11

12 HUGO BOSS İÇ MEKAN TASARIMI & AÇILIŞ HUGO BOSS - STORE INTERIOR & OPENING EVENT Art Basel 2010 süresince Hugo Boss'un Zürih'te bulunan pop-up mağazası için duvar boyamalarını, harika bir Hugo Boss defilesi ve çok daha fazlası dahil olan proje açılışını, tüm iç mekan tasarımını ve etkinlik konseptlerini hazırladık. We created the whole interior and activity concept of the Hugo Boss pop-up store during Art Basel in Design and wall paintings, kick off and pop-up store opening including an amazing Hugo Boss fashion show were just a few highlights of the whole venue.

13 IRO CANLI PERFORMANS IRO - LIVE ART ACT Ekibimizden Harun Shark Doğan, ünlü model Bianca Gubser in taşıdığı Paris IRO markasının tasarımı olan deri ceketi canlı performansla boyadı. L Officiel in editörü Sandra Bauknecht, Kriztina Bazan gibi isimlerin de katıldığı etkinlik gecesinde sadece bir adet üretilen ceket, l Officiel Fransa da da yer alıyor. In this live act, Harun Shark Doğan painted the leather jacket by the Parisian fashion brand: IRO. As Bianca Gubser modeled, people from the fashion community like the editor of l Officiel: Sandra Bauknecht and Kriztina Bazan attended the event. The exclusive jacket is also featured in L Officiel Français. FACEBOOK.COM

14 MERCEDES BENZ FASHION WEEK BRUSH MAG SERGİ MERCEDES BENZ FASHION WEEK BRUSH MAG EXHIBITION Oldukça başarılı geçen Mercedes Benz Moda Günleri sonrasında Mercedes Benz ile Rawcut'ın işbirliği ile bir sanat projesi olan the Brush Magazine ortaya çıktı; dünya çapında, el yapımı çizimlerin gerçek boyutlarıyla kullanıldığı tek dergi. The Brush Magazine, Zürih'te bir ay boyunca devam eden Rundfunk.fm'in dev açık hava etkinliğinde yer aldı. 50 ayrı çalışmanın bulunduğu dergi, bu güzel ortamda ziyaretçiler için odak noktası oldu. After Mercedes Benz success with the Fashion Days in Zurich (and worldwide) the collaboration with Mercedes Benz and Rawcut for an art project was born. The Brush Magazine is the worldwide first life-sized and hand-painted magazine ever. It took place at the Rundfunk.fm open air event, which is an amazing gathering during one month in Zurich city. 50 paintings created as magazine pages were a highlight to visit in the middle of this beautiful scene.

15 MERCEDES BENZ FASHON WEEK THE VERNISSAGE SERGİ MERCEDES BENZ FASHON WEEK THE VERNISSAGE EXHIBITION Mercedes Benz için tasarladığımız sanatsal etkinliklerden biri de; Zürih, Lozan ve Paris olmak üzere üç ayrı şehirde gerçekleşen The Vernissage oldu. Etkinlik kapsamında, şehirlerin ünlü DJ, model, oyuncularıyla işbirliği yapılarak kendilerine ait Instagram fotoğrafları istendi, fotoğraflar 150x150 lik tuvallere akrilik ve yağlı boya ile çizildi ve ardından Dj performansları ve güzel bir ziyafet eşliğinde özel konukların katıldığı bir etkinlikle sergilendi. One of the art projects that we commissioned was The Vernissage which was held in three different cities: Zurich, Lausanne and Paris. We collaborated with well-known DJs, models, actors and actresses to share their Instagram photos with us so that our artists oil and acrylic painted them on 150x150cm canvases.. The paintings were displayed at the exclusive exhibition. With Dj`s, food and a premium guest list.

16 NIKE STORE ZÜRİH MAĞAZA İÇİ DUVAR BOYAMA NIKE STORE ZURICH - INDOOR WALL PAINTING Dünyaca ünlü spor markası Nike in Zürih te açtığı ve sadece özel ürünlerini sergileyip satışını yaptığı Nike Trend & Edge Showroom un iç tasarımını ve duvar boyamalarını hazırladık. We designed the interior and indoors of Nike Trend & Edge Showroom, which is an exclusive store located in Zurich and selling only designer products of Nike.

17 MTV ÇEKİM STÜDYOSU KONSEPT BOYAMA MTV - STUDIO ILLUSTRATIONS Rawcut; MTV nin İsviçre stüdyolarının iç mekan tasarımının yanı sıra, kanaldaki bir televizon programına özel olarak stüdyo duvarlarının illüstrasyonlarını hazırladı. Rawcut launched the conception of the MTV studio Switzerland. Next to the studio interior we were on sight for a show airing on MTV Switzerland, we painted illustrations on the walls of the studio.

18 RAWCUT (İstanbul) Şahkulu Mahallesi Seraskerci Çıkmazı Sk. No:2/ Galata Beyoğlu İstanbul RAWCUT (Zurich) Hardturmstrasse 169 CH-8005 Zurich facebook.com/rawcutistanbul twitter.com/rawcutistanbul instagram.com/rawcutistanbul

BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House

BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House BRAND ENTERTAINMENT Art Gallery and Project House Brand Entertainment; bir markanın pazarlama stratejisini tamamlayıcı bir eğlence tabanlı araçtır. Amacı, kitle ve marka arasında olumlu bağlantılar oluşturarak,

Detaylı

3D modelling modelleme& animation

3D modelling modelleme& animation 3D modelling modelleme& animation animasyon graphic graf ik& design tasarım web design web tasarım& programming programlama professional photography profesyonel& fotoğrafçılık Product & Photography ürün

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

MARMARA FORUM ALL PRESS TOTAL PRESS RELEASES

MARMARA FORUM ALL PRESS TOTAL PRESS RELEASES PUBLICITY OZ, the GREAT AND POWERFUL MOVIE PREMIERE SPONSORSHIP There was a huge PR coverage related with the event. There were 5 press releases made during the event, resulting in a total coverage of

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

BALANS - İLKE KUTLAY

BALANS - İLKE KUTLAY BALANS - İLKE KUTLAY BALANS - İLKE KUTLAY 17 Eylül - 5 Ekim 2012 Balans ironik yönü kuvvetli sirk temalı resimlerden oluşuyor. Çalışmalarda hayvanları da ortak eden figürlerin oluşturduğu yapay bir gösteri

Detaylı

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013

Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 Devrim Erbil Contemporary Istanbul 2013 1 2 Devrim Erbil 1937 de Uşak ta doğdu. 1955 de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü ne girdi. Galeride

Detaylı

BY ESTİA ORGANİZASYON

BY ESTİA ORGANİZASYON BY ESTİA ORGANİZASYON EVENT/ ENTERTAINMENT CREW I FEEL VISION A NEW DESIGN A NEW CONCEPT A NEW POINT OF VIEW A NEW ENERGY A NEW SOUND A NEW MOTION A NEW SENSATION A NEW AMBIANCE A NEW TIME A NEW ENTERTAINMENT

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi/ Assist. Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora/ Phd. in Art Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi Baskı Sanatları Anasanat Dalı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Eylül, 2012 MUSTAFA ASLIER

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile ENGiN GÜNEYSU +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com Engin Guneysu was born in 1981 in Samsun In 2004,he began to work as photography editor for Cena advertisement agency. In 2004, he worked for Bodrumun

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

ARTANKARA March 2016

ARTANKARA March 2016 ARTANKARA 9 13 March 2016 The second edition of ARTANKARA Contemporary Art Fair, one of the significant events in the cultural and social life of the capital, was held between March 9 13, 2016 at ATO Congresium

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ANA BİLİM DALI İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER BİR ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ: SHERATON ANKARA HOTEL & TOWERS

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Yokyerler sergisi yeni medya aracılığıyla doğa temsilleri ve mekanın yeniden şekillendirilmesine odaklanır.

Yokyerler sergisi yeni medya aracılığıyla doğa temsilleri ve mekanın yeniden şekillendirilmesine odaklanır. Yokyerler sergisi yeni medya aracılığıyla doğa temsilleri ve mekanın yeniden şekillendirilmesine odaklanır. 2 İlhamını, Marc Augé nin süper-modernite çağında insanların kimliksiz bir yalnızlıkta asılı

Detaylı

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 .. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 Kethüda Pop-Up Mağaza Nedir? Mimar Sinan ın önemli eserlerinden Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamam ında her yıl yapılması planlanan 4 günlük

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : Duisburg-Almanya Doğum Tarihi : 03.05.1977 Adres : 260 Sk. No:16/2 Hatay-İzmir İletişim : +90 505 629 65 18 handeakcaoglu@gmail.com Yeterlilikler 2011 KPDS Yabancı Dil Puanı

Detaylı

Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru

Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru Romanya da gerçekleşen ilk öğrenci hareketliliği First mobility of students in Romania Proje Detayları Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru 2014-2016 Proje

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

ULUSOYBAG UNIQUE INNOVATIVE DESIGN

ULUSOYBAG   UNIQUE INNOVATIVE DESIGN www.ulusoycanta.com UNIQUE INNOVATIVE DESIGN [663] 46x32x20 cm [663] 1993 ten bugüne çanta üretimi yapan Ulusoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Sti. Türkiye de mevcut gelişmiş üretim hattı tesisleri ile donatılmış

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK BÖLÜMÜ YANDAL KILAVUZU. Öğrencinin Anadal programıyla Yandal programının ayrılığı esastır.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK BÖLÜMÜ YANDAL KILAVUZU. Öğrencinin Anadal programıyla Yandal programının ayrılığı esastır. REKLAMCILIK BÖLÜMÜ Reklamcılık Bölümü nde Yandal yapmak isteyen öğrenciler kendi bölüm müfredatlarına ek olarak 18 kredi ders yükünü tamamlamak zorundadır. Advertising Strategy / Reklam Stratejisi ve Advertising

Detaylı

AVM Yatırımları Konferansı AYD

AVM Yatırımları Konferansı AYD AVM Yatırımları Konferansı AYD İstanbul, Türkiye Damian Lewis: Genel Müdür Alternatif AVM Gelirleri Özel Kiralamalar (ABD) Kısa Dönem Kira Gelirleri Ticaret Geliştirme Ana İş Dışı Gelirler Alternatif Gelirler

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı İZMİR / TURKEY leatherandmore.izfas.com.tr LEATHER & MORE İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek olan Leather & More Deri ve Deri

Detaylı

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir Deniz Kahraman zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir yakınınızdaki kişilerle iletişime geçip buluşabileceğiniz en kolay yol Kişiselleştirilmiş Yerel Arama İletişim & Etkinlikler

Detaylı

Advertising & Promotional Opportunities

Advertising & Promotional Opportunities Reklam Tanıtım Hizmetleri Advertising & Promotional Opportunities Ş BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. / THIS FAIR IS ORGANIZED

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER İKRAMETTİN KARAMAN Erzurum doğumlu. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim iş Bölümü mezunu. Eskişehir Anadolu üniversitesinde Lisans tamamladı. 1985-1993 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli

Detaylı

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir.

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. Yapı iç mimarisi ile ürün tasarımının yanında tekne iç mimarisi ve dış stil tasarımı alanlarında da hizmet veren ofis tasarladığı

Detaylı

GETHAM CITY: ULUSLARARASI SEMPOZYUM TASLAK GÜNDEM GETHAM CITY: INTERNATIONAL SYMPOSIUM DRAFT AGENDA

GETHAM CITY: ULUSLARARASI SEMPOZYUM TASLAK GÜNDEM GETHAM CITY: INTERNATIONAL SYMPOSIUM DRAFT AGENDA Page1 EuropeAid/134938/IH/SER/TR Gaziantep Bölgesel ve Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi Teknik Destek Projesi Technical Assistance for Gaziantep Regional Industrial Design and Hybrid Modelling

Detaylı

HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir. JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY

HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir. JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY HEADLINE: How many minutes a day do you or someone else walk your dog? 0 minutes 13% 1-19 minutes 24% 20-39 minutes

Detaylı

Department of Public relations and Publicity (TR)

Department of Public relations and Publicity (TR) ASST. PROF. DR. GÜLSELİ AYGÜL ERNEK ALAN Department of Public Relations and Publicity (Turkish) Contact: aygulalan@maltepe.edu.tr +90216 626 10 50 2726 Communication Faculty B 402 Education: Degree Department

Detaylı

INDEX. I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012. Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi 4

INDEX. I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012. Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi 4 OPEN DAYS 2012 LOCAL EVENTS COUNTRY LEAFLET TÜRKIYE Beşiktaş Belediyesi Kadıköy Belediyesi INDEX I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012 Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi

Detaylı

1979 He established Koleksiyon Art Gallery together with Nihat Sümeralp, directed it until 1989

1979 He established Koleksiyon Art Gallery together with Nihat Sümeralp, directed it until 1989 BUBİ He was born in İstanbul. He studied psychology. 1979 He established Koleksiyon Art Gallery together with Nihat Sümeralp, directed it until 1989 1989 He established Lâmi Art Gallery together with Hüsamettin

Detaylı

11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00. 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı. 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00. Emirgan Korusu Etkinlikleri

11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00. 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı. 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00. Emirgan Korusu Etkinlikleri Etkinlik Adı Tarih Saat 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı 11 Nisan 2015, Cumartesi 11.00 Emirgan Korusu Etkinlikleri 11 Nisan 2015 / 3 Mayıs 2015 11.00 / 20.00 Kadıköy Göztepe 60. Yıl Parkı Etkinlikleri

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

Start Streamin. now! MiniPod Bluetooth Streamin speakers

Start Streamin. now! MiniPod Bluetooth Streamin speakers Start Streamin now! MiniPod Bluetooth Streamin speakers Streamin PodSpeakers True stereo great design P3-4 P5-6 P7-8 MicroPod Bluetooth Great sounding stereo streamed from your Bluetooth device SmallPod

Detaylı

Mehmet Duran FERGÖKÇE

Mehmet Duran FERGÖKÇE Mehmet Duran FERGÖKÇE Nazifbey Sokak Günü Aydın Apt. No: 29/1 Kadıköy 34722 / İstanbul e-mail: m.fergokce@gmail.com Adana Seyhan Anadolu güzel Sanatlar Lisesi, 2000-2004, Seyhan / Adana Marmara Üniversitesi,

Detaylı

emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Some of his works (www.turkerart.com)

emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Some of his works (www.turkerart.com) Assist. Prof. Dr. Emre Tandırlı Işık University Faculty of Fine Arts / Visual Arts Dept. emre.tandirlil@isikun.edu.tr http://www.turkerart.com Emre Tandırlı was born in Istanbul in 1977. He is graduated

Detaylı

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Berna Kılıçoğlu 2. Doğum Tarihi: 12/07/1985 3. Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans e-posta: bernakucuk@ayvansaray.edu.tr Tel: 0212 444 76 96

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM 1 SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM Saturn, adına ilham olan oval açılı formları sayesinde farklı mekanlara uyum göstererek, birim alanda maksimum fayda sağlar. Kolonların ve diğer geometrik duvar

Detaylı

Reklam & Danışmanlık Hizmetleri. Güvenilir Başarılı ve Hızlı. Reliable, Successful and Fast. www. reklam.com

Reklam & Danışmanlık Hizmetleri. Güvenilir Başarılı ve Hızlı. Reliable, Successful and Fast. www. reklam.com Reklam & Danışmanlık Hizmetleri Güvenilir Başarılı ve Hızlı Reliable, Successful and Fast www. reklam.com Güvenli ol, fikirlerini baskıya çevir - Be safe. Print your ideas. Kurumsal kimlik, açık hava reklamcılık

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

Sergisi. Exhibition. pina. pina BAUSCH BAUSCH. 2 Eylül - 5 Ekim September 2 nd - October 5 th 2010

Sergisi. Exhibition. pina. pina BAUSCH BAUSCH. 2 Eylül - 5 Ekim September 2 nd - October 5 th 2010 pina BAUSCH 2 Eylül - 5 Ekim 2010 Sergisi pina BAUSCH September 2 nd - October 5 th 2010 Exhibition Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi Çırağan Palace Kempinski Art Gallery Pina Bausch Sergisi Sanatsal

Detaylı

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600 ALGONQUIN COLLEGE CAPILANO UNIVERSITY CENTENNIAL COLLEGE Kanada Sertifika Programları BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak,

Detaylı

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR ANABİLİM DALI ADI SOYADI DANIŞMANI TARİHİ :TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI : Yasemin YABUZ : Yrd. Doç. Dr. Abdullah ŞENGÜL : 16.06.2003 (1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR Kökeni Antik Yunan

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar I stanbul da Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Kültürümüzün ve medeniyetimizin zengin renklerini, evrensel bir dille dünyaya anlatmaya davet

Detaylı

EDCON YURTDISI EGITIM Kanada Sertifika Programları. BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı

EDCON YURTDISI EGITIM Kanada Sertifika Programları. BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı ALGONQUIN CENTENNIAL OTTAWA Marketing Research and Business Intelligence, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15724 Marketing Management, Ocak, Mayıs 1 yıl IELTS 6.5 (her bantta min 14260 Paralegal 1 yıl 6.0) veya TOEFL

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate

1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate MUSTAFA ALBAYRAK 1971 Born in İspir /Erzurum 1995 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Department Undergraduate 1999 Ataturk University Fine Arts Faculty Painting Dapartment and graduated with

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM VE TASARIM BÖLÜMÜ & REKLAM TASARIMI VE İLETİŞİMİ BÖLÜMÜ ARASINDA ÇİFT ANADAL ANLAŞMASI

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM VE TASARIM BÖLÜMÜ & REKLAM TASARIMI VE İLETİŞİMİ BÖLÜMÜ ARASINDA ÇİFT ANADAL ANLAŞMASI GÖRSEL İLETİŞİM VE TASARIM BÖLÜMÜ & REKLAM TASARIMI VE İLETİŞİMİ BÖLÜMÜ GÖRSEL İLETİŞİM VE TASARIM BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ MEZUNİYET KREDİSİ :131 REKLAM TASARIMI VE İLETİŞİMİ BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ MEZUNİYET KREDİSİ:131

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

MİMARİ TASARIM 7 / ARCHITECTURAL DESIGN 7 (Diploma Projesi / Diploma Project) 2015 2016 Öğrenim Yılı Bahar Yarıyılı / 2015-2016 Academic Year Spring

MİMARİ TASARIM 7 / ARCHITECTURAL DESIGN 7 (Diploma Projesi / Diploma Project) 2015 2016 Öğrenim Yılı Bahar Yarıyılı / 2015-2016 Academic Year Spring MİMARİ TASARIM 7 / ARCHITECTURAL DESIGN 7 (Diploma Projesi / Diploma Project) 2015 2016 Öğrenim Yılı Bahar Yarıyılı / 2015-2016 Academic Year Spring Term Gr.1 ZEYTİNBURNU ODAKLI MİMARİ / KENTSEL YENİLEME

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

ARK KÜLTÜR 6-25 MAYIS MAY 2013

ARK KÜLTÜR 6-25 MAYIS MAY 2013 Uluslararası Grafik Tasarımcı Sergileri, Richard Niessen - Esther De Vries açılışını onurlandırmanızı rica eder. requests the pleasure of your company at the International Graphic Designer Exhibitions,

Detaylı

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor!

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor! BASIN BÜLTENİ SODA Sunar Meriç Kara: A Domestic Schizophrenic Project 26 Mayıs 2010 3 Temmuz 2010 Açılış: 26 Mayıs 2010 Çarşamba / 18:30-21:00 (Basın Toplantısı: 17:00) SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk

Detaylı

NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES

NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES TÜRKİYE / TURKEY NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES Çok verimli ve çok güzel bir fuar geçirdik. Kıbrıstan, Amerika dan bile profesyonel ziyaretçileri standımızda ağırladık. Önümüzde ki fuarda daha da güzel

Detaylı

PINAR ÇELİK PORTFOLYO PORTFOLIO

PINAR ÇELİK PORTFOLYO PORTFOLIO PINAR ÇELİK PORTFOLYO grafik tasarımcı PORTFOLIO graphic designer İÇİNDEKİLER INDEX grafik tasarım illüstrasyon fotoğraf baskı piyasadan graphic design illustration photography press from market grafik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi 2001 Yüksek

Detaylı

Bedri Cem. - Imamoglu

Bedri Cem. - Imamoglu Bedri Cem. - Imamoglu Portfolyomda, calistigim firmalarlin bilgileriyle beraber,yaptigim islerin anlatimi ve gorselleri bulunmaktadir. . Icindekiler ilio Design Dell Computers IPTV Media Naif Design Thanx

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca Afrika pazarına açılmak için bu fuara katıldık,ilk katılımımız

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

BAR. Linear and functional: BAR

BAR. Linear and functional: BAR BAR 283 BAR Lineer ve fonksiyonel: BAR BAR, lineer formda bir ışık istenen vurgu aydınlatması uygulamaları için özel olarak geliştirildi. Ürünün optik lensli versiyonu ışık üstünde mükemmel bir kontrol

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I www.greenbin.com.tr I M E T R E C Y C L E Hakkında About Referanslar References D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I I M

Detaylı

İp Sistemler Rope Systems

İp Sistemler Rope Systems İp Sistemler Rope Systems İp sistemler çocuk parklarında kullanıldığında çok değişik ürünler ortaya çıkmasına olanak sağlamaktadır. İp kullanarak tasarladığımız sistemler hem çocukların en sevdiği aktivite

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

Yard.Doç. İsmail OKAY

Yard.Doç. İsmail OKAY Yard.Doç. İsmail OKAY Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2002 Yüksek Lisans Grafik Tasarım Dokuz Eylül Üniversitesi 2007 Sanatta Yeterlilik Grafik Tasarım Dokuz Eylül

Detaylı

Viyana Seyahat Ticareti Rehberi

Viyana Seyahat Ticareti Rehberi Viyana Seyahat Ticareti Rehberi Seyahat Sektörü için Bilgiler. WWW.VIENNA.INFO MuseumsQuartier b2b.vienna.info WienTourismus un seyahat sektörü için hizmet portalı: Daha memnun müşteriler için güvenceniz.

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN»

«SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» «SİZE YAKIŞAN İŞLER İÇİN» Şirket Profili Hakkımızda 2 Dijitali seviyoruz ve sonuç odaklıyız. Ulusal ve uluslararası tecrübelerimizle markalarınız için dijital pazarlama ve iletişimde sınırları zorluyoruz.

Detaylı

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü

Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ECE AFACAN Kendi hayal gücümde oluşturduğum yüzleri sergiliyorum. Üç boyutlu maskeler ve resimler Yüz yüze karşımıza çıkıyorlar. Ece Afacan Ece Afacan, 1985 yılında Ankara da doğdu. 13 yaşındayken Atatürk

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL ANALİZ 2) MEDYA HABER ANALİZİ REKLAM EŞDEĞERİ 3) MEDYA HABER ANALİZİ YER ALIM SAYISI 4) YAZILI BASIN ANALİZİ 5) GÖRSEL BASIN ANALİZİ 6) HABER RAPORU

Detaylı

Oben Yılmaz. Resim Sergisi. 9 Mart :30

Oben Yılmaz. Resim Sergisi. 9 Mart :30 Oben Yılmaz Resim Sergisi 9 Mart 2017 17:30 Oben Yılmaz 1977 yılında Almanya da dünyaya geldi Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Grafik Ana Sanat Dalı 2000 oldu. Bu tarihten itibaren Adana'da

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK UZMANLIK ALANI (TRACK) KILAVUZU

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK UZMANLIK ALANI (TRACK) KILAVUZU KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK I. Yeni Medya Bölümü nde Yeni Medyada Girişimcilik/Yöneticilik (New Media Business) alanında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler

Detaylı