Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 216-3250372 / 216-3406996"

Transkript

1 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Portföye Dahil Gayrimenkullerin Ekspertiz Değerleri Hk. Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerlemesi Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılmış ve tespit edilen ekspertiz değerleri, ekspertiz raporu tarihleri ve değerlemeyi yapan gayrimenkul değerleme firmasının ismi aşağıda kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Tarafından Yapılan Değerleme Raporları Akasya Kent Etabı ,-TL...05/10/2015 Rozi Fabrika Binası ,-TL...05/10/ Adet Bağ.Bölüm ve Sosyal Tesis ,-TL...05/10/2015 Mecidiyeköy İş Merkezi 6 Bağ.Bölüm ,-TL...05/10/2015 Fecir İş Merkezi ,-TL...05/10/2015 GENEL TOPLAM ,-TL Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Orjinal Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2015 Yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Değişimi

2 AÇIKLAMA Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin (III-48.1) 35. Maddesinin ikinci fıkra hükmü uyarınca, Şirketimizin portföyünde bulunan "Fecir İş Merkezi" ve 2015 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıkların değerlemesi için seçilen Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurul listesinden çıkmak üzere SPK'ya başvurduğunu ve bundan sonraki dönemde şirketimize hizmet veremeyeceğini tarafımıza bildirmiştir. Bu çerçevede Yönetim Kurulumuzun Şirketimizin portföyünde bulunan "Fecir İş Merkezi" ve 2015 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıkların değerlemesi için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin belirlenmesi talebi SPK'nın onayına sunulmuş ve talebimiz SPK'nın tarihli yazısı ile onaylanmıştır. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kiralarında Kur Sabitlemesi Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır Yönetim Kurulu'nca gerekli değerlendirmeler yapılarak kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla AKASYA ACIBADEM ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin düzenli ödeyecek ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayacak kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/09/ /12/2015 tarihleri arasındaki kira dönemi ile sınırlı olmak üzere; a) Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,50 TL olarak belirlenmesine, (belirlenen dolar kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi kaydı ile) b) Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,50 TL'nin altında olması halinde ise kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına; Karar verilmiştir.

3 GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / GOZDE [AKSGY, SAFGY] Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Cad.Demir Sokak No.1-A Kat 2 Ataşehir İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks iletisim@gozdegirisim.com / Orjinal Açıklamanın Tarihi , Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? AÇIKLAMA Hayır Saf GYO Pay Satışı ile ilgili ek açıklamamızdır. Finansal duran varlıklarımızdan SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de (SAF GYO) sahibi olduğumuz toplam ,87 TL nominal değerli payların Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satışına ilişkin tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamamıza ek açıklama aşağıdaki şekildedir; tarihli Hisse Devir Sözleşmesinde yer alan ek hükme ilişkin bilgi SAF GYO'da; Murat ÜLKER'in sahip olduğu tüm payların ve Yıldız Holding A.Ş'nin B grubu adet paylarının Ali Raif DİNÇKÖK'e ,38 USD bedel karşılığında, Yıldız Holding A.Ş.'nin sahip olduğu adet B Grubu payların, Ahsen ÖZOKUR'un sahip olduğu adet A Grubu payların ve adet B Grubu payların, Şirketimizin sahip olduğu adet B Grubu payların ve Ülker Çikolata Sanayi A.Ş'nin sahip olduğu adet B Grubu payların Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından ,62 USD bedelle satın alınma işlemine ilişkin Hisse Devir Sözleşmesi uyarınca, SAF GYO'nun portföyünde yer alan, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık Köyü, 177 ada 15 no'lu parselde kayıtlı gayrimenkulün; alım işlemine konu SAF GYO paylarının devrinden itibaren 36 ay içerisinde 30 milyon ABD Doları + KDV tutarının üzerinde bir bedel ile satılması veya bu bedelin üzerinde gelir yaratacak şekilde geliştirilmesi halinde, aradaki farkın (satış bedeli veya geliştirilmiş değer - 30 milyon ABD Doları) %26,15'lik kısmı Satıcılara (Murat Ülker, Ahsen Özokur, Yıldız Holding A.Ş., Ülker Çikolata Sanayi A.Ş. ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye) ilave pay devir bedeli olarak Alıcılar (Ali Raif Dinçkök ve Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.) tarafından nakden ödenecektir. 2 - Satışa konu SAF GYO hisselerinin değeri Şirketimizce pazarlık usulü belirlenmiş ve değer tespitine ilişkin değerleme raporu düzenlenmemiştir. Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen değerleme raporu bilgi amaçlı olarak aşağıdaki linkte yer alan , tarihli bildirimin ekinde yer almaktadır. http// saygılarımızla, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

4 AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKSGY [GOZDE, SAFGY] Miralay Şefik bey Sokak No 11 K5-6 Gümüşsuyu Taksim / İstanbul Telefon ve Faks (212) / (212) İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA 1- Hisse Devir Sözleşmesine ilişkin ek bilgi info@akisgyo.com (212) / (212) Hayır Saf GYO Pay alımı ile ilgili ek açıklamamızdır. SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de ("SAF GYO") Yıldız Holding A.Ş.'nin sahip olduğu adet B Grubu pay, Ahsen ÖZOKUR'un sahip olduğu adet A Grubu pay ve adet B Grubu pay, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nin sahip olduğu adet B Grubu pay ve Ülker Çikolata Sanayi A.Ş'nin sahip olduğu adet B Grubu pay olmak üzere SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesinin %13,15'ine tekabül eden payın Şirketimizce ,62 USD bedelle satın alınma işlemine ilişkin Hisse Devir Sözleşmesi uyarınca, SAF GYO'nun portföyünde yer alan, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık Köyü, 177 ada 15 no'lu parselde kayıtlı gayrimenkulün; alım işlemine konu SAF GYO paylarının devrinden itibaren 36 ay içerisinde 30 milyon ABD Doları + KDV tutarının üzerinde bir bedel ile satılması veya bu bedelin üzerinde gelir yaratacak şekilde geliştirilmesi halinde, aradaki farkın (satış bedeli veya geliştirilmiş değer - 30 milyon ABD Doları) %26,15'lik kısmı Satıcılara (Sn.Murat Ülker, Sn.Ahsen Özokur, Yıldız Holding A.Ş., Ülker Çikolata Sanayi A.Ş. ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye) ilave pay devir bedeli olarak Alıcılar (Sn.Ali Raif Dinçkök ve Şirketimiz) tarafından nakden ödenecektir. 2- Hisse Alım Bedelinin Belirlenmesine ilişkin ek bilgi SAF GYO hisselerinin alım bedeli belirlenirken bu oranda bir hissenin borsada alımının fiili olarak mümkün olmaması, çok daha küçük alımların dahi hissenin düşük işlem hacmi nedeniyle büyük fiyat artışları ile gerçekleşebileceği de göz önünde bulundurularak işlem fiyatının belirlenmesinde en sağlıklı yöntem olarak " İndirgenmiş Nakit Akışları Analizi" yöntemi baz alınmıştır. Her ne kadar dört farklı değerleme yönteminin ortalaması alınarak belirlenen değerleme raporundaki bedelden yüksek olsa da "İndirgenmiş Nakit Akışları Analizi" yöntemine göre değerleme raporunda belirlenen USD karşılığı hisse fiyatının altında bir fiyatla işlem gerçekleştirilmiştir. Değerleme tarihi itibari ile USD/TL kuru 2,61 olup, işlem tarihinde ( ) USD/TL dir. "İndirgenmiş Nakit Akışları Analizi" yöntemi ile belirlenen değer dolar bazlı olup, USD hisse değeri tutarının değerleme tarihinde karşılığı olmakla birlikte Hisse Devir işleminin gerçekleştiği tarihde karşılığı TL olup birim hisse değeri TL'ye tekabül etmektedir. Netice itibarıyla, yukarıda anılan nedenlerle işleme konu SAF GYO paylarının bedeli, değerleme raporundaki yöntemler arasından "İndirgenmiş Nakit Akışları Analizi" yöntemi baz alınarak karşılıklı pazarlık ve anlaşma yoluyla borsa fiyatından ve değerleme raporu ile belirlenen bedelden yüksek olarak belirlenmiştir.

5 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK") Kurumsal Yönetim İlkeleri ve SPK Tebliğleri gereğince Şirketimizin 03 Eylül 2015 tarihinde yapılacak 2014 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında görüşülecek konular ile ilgili olarak açıklanması gereken bilgi, belge ve raporlar ilişikte ve Şirketimiz internet sitesinde Yatırımcı İlişkileri bölümünde ilan edilen "SAFGYO 2014 Yılı Olağan G.Kurul Bilgilendirme Dokümanı" nda kamuoyunun bilgisine sunulmuş olup, açıklanan bilgilerde değişiklik olması halinde bilgilendirme notlarında gerekli güncellemeler yapılacaktır. SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / GOZDE [AKSGY, SAFGY] Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Cad.Demir Sokak No.1-A Kat 2 Ataşehir İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? iletisim@gozdegirisim.com / Hayır SAF GYO Hisse Devir Sözleşmesinin İmzalanması Hakkında AÇIKLAMA Finansal duran varlıklarımızdan SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de sahibi bulunduğumuz toplam ,87- TL nominal değerli payların tamamının Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye $ ,52 bedel karşılığında satışına ilişkin Hisse Devir Sözleşmesi imzalanmıştır.işlem Borsa dışı işlem olarak gerçekleştirilecektir.

6 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [AKSGY, GOZDE, SAFGY] Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Yıldız Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [AKSGY, GOZDE, SAFGY] Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Ali Raif Dinçkök tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKSGY [SAFGY] Miralay Şefik bey Sokak No 11 K5-6 Gümüşsuyu Taksim / İstanbul Telefon ve Faks (212) / (212) İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA info@akisgyo.com (212) / (212) Hayır Saf GYO Pay alımı hakkında Rekabet Kurulu'na tarihi itibarı ile yapmış olduğumuz başvuruya istinaden Rekabet Kurulu izni de verilmiş olan Yıldız Holding A.Ş., Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Ülker Çikolata A.Ş (hep birlikte "SATICILAR") ile Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Ali Raif Dinçkök (birlikte "ALICILAR") arasında SATICILAR'ın SAF Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de sahip oldukları toplam adet A Grubu ve B Grubu payların tamamının ALICILAR'a satışı işlemine ilişkin Hisse Devir Sözleşmesi imza edilmiş olup; Hisse Devir Sözleşmesi hükümlerine uygun şekilde SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yıldız Holding A.Ş.'nin sahip olduğu adet B Grubu pay, Ahsen ÖZOKUR'un sahip olduğu adet A Grubu pay ve adet B Grubu pay, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ' nin sahip olduğu adet B Grubu pay ve Ülker Çikolata A.Ş'nin sahip olduğu adet B Grubu pay olmak üzere SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesinin %13,15'ine tekabül eden payların Şirketimizce satın alınmasına ve işlemin Borsa dışı işlem olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

7 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Mali Tabloları Açıklamak İçin Ek Süre İzni Hk tarihli finansal raporlarımızın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve E.7650 sayılı yazısı ile Şirketimize (dahil) tarihine kadar ek süre verilmiştir. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKSGY [SAFGY] Miralay Şefik bey Sokak No 11 K5-6 Gümüşsuyu Taksim / İstanbul Telefon ve Faks (212) / (212) İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA info@akisgyo.com (212) / (212) Hayır Rekabet Kurulu Başvurusu Sonucu ve tarihli KAP açıklamalarımıza konu olan SAF GYO A.Ş. ("SAF GYO") sermayesinin yaklaşık %26,15'ini temsil eden Yıldız Holding A.Ş, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ülker Çikolata Sanayi A.Ş.'ne ait payların Şirketimiz ve Ali Raif Dinçkök tarafından devralınmasına ilişkin tarihli Rekabet Kurumu başvurumuza istinaden Rekabet Kurulu'nun tarih ve 15-30/ Sayılı kararı ile izin verilmiştir. Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

8 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ile 40 Milyon TL Tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalanması Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca aşağıdaki kararları almışlardır 1- Şirketimizin kısa vadeli nakit ihtiyacının karşılanması amacıyla Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'den ortalama 1,5 yıl vadeli ,-TL (KırkmilyonTürkLirası) anapara karşılığına tekabül eden tutarda Amerikan Doları cinsinden kredi kullanılmasına, 2- Kredi tutarıyla aynı tutarda müşteri senetlerinin Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş'ye teminat/tahsil için verilmesine, 3- Yukarıda belirtilen krediye ilişkin sözleşmelerin ve bu sözleşmelerde şirketimizce imzalanması öngörülen kredi talep formlarının, belge ve dokümanların müzakeresi, akdi, imzası, teslimi ve tadiline, senetlerin ciro edilmesi ve kredinin hesaba geçirilmesine ilişkin olarak ( ) T.C. Kimlik No.lu Mehmet Serhan KOLAÇ ve ( ) T.C.Kimlik No.lu Zeynep Hüveyda ORAL'ın Şirketimizin kaşe veya ticaret unvanı altına vaz edeceği müşterek imzaları ile Şirketimizi temsil ve ilzam etmeye yetkili kılınmalarına, Karar verilmiştir. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ Kiralarında 2015 Yılı Üçüncü Çeyrek İçin Kur İndirimi Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır Yönetim Kurulu'nca gerekli değerlendirmeler yapılarak kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut

9 kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin düzenli ödeyecek ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayacak kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/07/ /09/2015 tarihleri arasındaki kira dönemi ile sınırlı olmak üzere; Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kuruna %10 oranında indirim uygulanmasına, (belirlenen dolar kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi kaydı ile) Karar verilmiştir. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / AKSGY [SAFGY] Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Miralay Şefik bey Sokak No 11 K5-6 Gümüşsuyu Taksim / İstanbul Telefon ve Faks (212) / (212) İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks info@akisgyo.com Orjinal Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? AÇIKLAMA (212) / (212) Hayır Pay alımı görüşmelerine başlanması hakkında (güncelleme) 05/06/2015 tarihli KAP açıklamamıza konu olan SAF GYO A.Ş 'nin çıkarılmış sermayesinin % 26,15'inin kısmen ya da tamamen satın alınmasına yönelik müzakereler devam etmekte olup, bu süreçte Rekabet Kurumu başvurusu 19/06/2015 tarihi itibarıyla yapılmıştır. Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

10 SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI Açıklama SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nde, Murat Ülker, Ahsen Özokur ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birlikte sahibi bulunduğumuz toplamda çıkarılmış sermayenin %26,15 ine tekabül eden payların kısmen veya tamamen satışına ilişkin olarak Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile görüşmelere başlanmasına karar verilmiştir. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / harun.koyunoglu@safgyo.com Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA / Hayır Sosyal Sorumluluk Projemiz Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır Sosyal sorumluluk projesi olarak, Akasya AVM projemizin karşısında ki Ünalan Mahallesinde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünce inşa edilmek istenen 32 derslikli orta öğretim okulunun, 24 derslik karşılığı gelen kısmının şirketimizce inşa ve ikmal edilmesine, meskur okulun 24 dersliğe tekabül eden inşaat ve imalat işleminin şirketimizce yönetilmesine ve bedellerinin karşılanmasına, bu okul bağışı işlemimizin inşa ve ikmal edilinceye kadar ve geçecek bütün süreçleri Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde bağış protokolüne bağlanması ile bağış protokolünün uygulama safhalarında şirketimizi temsil ve ilzama Genel Müdürümüz Zeynep Hüveyda Oral'ın ve Genel Müdür Yardımcımız Abdülkadir Çelik'in ayrı ayrı veya birlikte hareket etmek üzere yetkili kılınmasına karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

11 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2015 Yılı Faaliyet Dönemi İçin Belirlenen Bağış Sınırı Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; Sermaye Piyasası Kanunu'nun 19. maddesinin 5.fıkrası çerçevesinde Şirketimizin 2015 yılı faaliyet döneminde yapılacak bağışların üst sınırının ,-TL olarak belirlenmesi hususunun Genel Kurul onayına sunulmasına karar vermiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Yönetim Kurulu Bağımsız Üye Adayları Hk.

12 AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; Aynı zamanda Aday Gösterme Komitesinin görevlerini de yerine getiren Kurumsal Yönetim Komitesi'nce SPK II-17.1 no.lu Kurumsal Yönetim Tebliği'nin maddesinde belirtilen bağımsızlık kriterlerine sahip oldukları tespit edilen Sn.Ekrem PAKDEMİRLİ'nin (T.C.Kimlik No ) ve Sn.Yalçın ÖNER'in (T.C.Kimlik No ) 3 yıl süreyle görev yapmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu Adayı olarak Genel Kurul onayına sunulmasına karar vermiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2015 Yılı Finansal Raporların Yayımlanma Süreleri Hakkında Bilgilendirme Şirketimizin "Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş." unvanlı işletmeci şirkete %100 oranında iştirak etmesi sebebiyle konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğü bulunmaktadır. Diğer yandan Şirketimizin 2015 yılı faaliyet döneminde, bağımsız denetimi zorunlu olan 6. ay ve 12. ay finansal tablolarına ek olarak 3. ay ve 9. ay finansal tablolarının da bağımsız denetime tabi tutulmasına karar verilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Ara dönem finansal raporların kamuya açıklanması" başlıklı 11. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi uyarınca konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğünün bulunduğu durumlarda, mali tabloların ilgili ara dönemin bitimini izleyen 40 gün içinde kamuya açıklanması gerekmektedir. Aynı maddenin 2. fıkrasında ise ara dönem finansal tabloların bağımsız denetime tabi olduğu hallerde, birinci fıkrada düzenlenen sürelere; sermaye piyasası araçları borsada işlem gören işletmeler için 10 gün ekleneceği ifade edilmektedir. Bu çerçevede, Şirketimizin 3. ay ve 9. ay ara dönem finansal tablolarının hem konsolide hazırlanma yükümlülüğü bulunduğundan hem de bağımsız denetimden geçirilecek olması sebebi ile, söz konusu ara dönemlere ait finansal raporların kamuya açıklanması için Tebliğin 11. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinde öngörülen 40 günlük süreye, Tebliğin 11. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 10

13 gün eklenecektir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde sorumlu olduğumuzu beyan ederiz SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ Kiralarında 2015 Yılı İkinci Çeyrek İçin Kur İndirimi Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır Yönetim Kurulu'nca gerekli değerlendirmeler yapılarak kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin düzenli ödeyecek ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayacak kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/04/ /06/2015 tarihleri arasındaki kira dönemi ile sınırlı olmak üzere; Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kuruna %10 oranında indirim uygulanmasına ve uygulanan bu indirimle kurun 2,00 TL'nin altına düşmemesine 2,00 TL 'nin taban kur olarak belirlenmesine, (belirlenen dolar kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi kaydı ile) Oybirliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

14 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2015 Yılı Faaliyet Dönemi Bağımsız Denetim Şirketi Seçimi Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır Şirketimizin 01 Ocak - 31 Aralık 2015 hesap dönemine ait mali tablolarının Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre bağımsız denetiminin, denetim komitesince önerilen DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'ye yaptırılmasına, bağımsız denetim sözleşmesi imzalanması hususunda şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesi ve Genel Kurul onayına sunulmasına karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / harun.koyunoglu@safgyo.com Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA / Hayır AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ Kiralarında 2015 Yılı İlk Çeyrek İçin Kur İndirimi Hk. SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır

15 Yönetim Kurulu'nca gerekli değerlendirmeler yapılarak kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin düzenli ödeyecek ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayacak kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/01/ /03/2015 tarihleri arasındaki kira dönemi ile sınırlı olmak üzere; Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kuruna %10 oranında indirim uygulanmasına ve uygulanan bu indirimle kurun 2,00 TL'nin altına düşmemesine 2,00 TL 'nin taban kur olarak belirlenmesine, (belirlenen dolar kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi kaydı ile) Oybirliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY, 2015 [] Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Hayır Hayır 2014 Yılı Kar Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yönetim Kurulu Karar Tarihi Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif

16 B Grubu,SAFGY(Eski),TRESGYO00017 A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TRESGYO00025 Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL) 0, , , , Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi Pay Grup Bilgileri B Grubu,SAFGY(Eski),TRESGYO00017 A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TRESGYO00025 EK AÇIKLAMALAR Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) 0,000 0, ,000 0,00000 Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%) SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; 1-Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 no.lu "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" hükümleri çerçevesinde düzenlenmiş konsolide finansal tablolarımızda yer alan net dönem karımız ,-TL, Vergi Usul Kanunu hükümleri çerçevesinde düzenlenmiş mali tablolarımızda yer alan net dönem karımız ise ,-TL'dir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II Sayılı Tebliğ hükümleri çerçevesinde düzenlenmiş konsolide finansal tablolarımızda yer alan ,-TL tutarındaki net dönem karından; - Yasal kayıtlarımızda yer alan ,-TL tutarındaki net dönem karından %5'ine tekabül eden ,-TL'nin T.Ticaret Kanunu'nun 519.maddesi ve Şirketimizin Esas Sözleşmesi'nin 30.maddesi çerçevesinde I.Tertip Yasal Yedek Akçe olarak ayrılmasına, - Ortaklarımıza ,-TL tutarındaki (1,00-TL nominal değerli paya isabet eden temettü tutarı brüt 0, TL, temettü oranı brüt % 12,40692) birinci temettünün, Şirketimizin Esas Sözleşmesi'nin 30. Madde hükmü çerçevesinde ortaklarımıza nakden dağıtılmasına, ,-TL'nin II.Tertip Yasal Yedek Akçe olarak ayrılmasına, - Kalan tutarın Olağanüstü Yedek olarak ayrılmasına, - Temettü bedellerinin tarihinde nakden dağıtılmasına, 2-Yönetim Kurulumuzun işbu kar payı dağıtım önerisinin Genel Kurulumuzun onayına sunulmasına, 3-İşbu kar dağıtım önerisine ilişkin kararımızın ve Sermaye Piyasası Kurulu kararları çerçevesinde hazırlanan 2014 yılı Kar Dağıtım Tablosu'nun kamuya açıklanmasına, karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve

17 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Pay Alım Satım Bildirimi Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Düzeltme mi? AÇIKLAMALAR harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Şirketimiz Hissedarları Arasında Pay Alım - Satımı 10 Mart 2015 tarihinde SAFGYO A.Ş. payları ile ilgili olarak nominal değeri ,-TL olan payların 1,15 fiyatından alış/satış işlemi Şirketimiz hissedarlarından Sn.Abdullah Tivnikli ve Kök Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan A.Ş. arasında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Sn. Abdullah Tivnikli'nin Şirketimiz sermayesindeki payları 10 Mart 2015 tarihi itibariyle 0,02% oranına inerken, Kök Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan A.Ş.'nin payları % 6,77'ye çıkmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem İşlem Tutarı Fiyatı (TL) (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) Satım ,00 1, ,00 60,136,901 6, ,00 0, Alım ,00 1, , ,00 6,77 İşlem Sonra Sahip Oluna Payla Şirke Serm İçind Payı ( Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Pay Alım Satım Bildirimi Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Düzeltme mi? harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Şirketimiz Hissedarları Arasında Pay Alım - Satımı

18 AÇIKLAMALAR 09 Mart 2015 tarihinde SAFGYO A.Ş. payları ile ilgili olarak nominal değeri ,-TL olan payların 1,15 fiyatından alış/satış işlemi Şirketimiz hissedarlarından Sn.Avni Çelik ve Sn. Abdullah Tivnikli arasında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Sn. Avni Çelik'in Şirketimiz sermayesindeki payları 09 Mart 2015 tarihi itibariyle %0,42 oranına inerken, Sn. Abdullah Tivnikli'nin payları % 6,78'e çıkmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem İşlem Tutarı Fiyatı (TL) (TL/Adet) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) Satım ,00 1, , ,00 7, ,00 0, Alım ,00 1, , ,00 0, ,00 6, İşl So Sa Ol Pa Şir Se İçi Pa Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? AÇIKLAMA harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır Rozi Fabrika Binası İle İlgili Süre Talebimiz Hk. Şirketimiz, portföyünde bulunan ve yapı kullanma izin belgesi bulunmayan Kocaeli İli, Gebze İlçesinde yer alan 177 ada 15 no.lu parsel üzerindeki Rozi Fabrika Binası A bloğunun tahliye edilerek yıkım ruhsatı alınması, yıkımın gerçekleştirilmesi ve imar durumunun mevcut yapıya göre daha fazla kapalı alan yapılabilmesine müsait olması nedeniyle B blokda dahil olmak üzere yeni proje geliştirilerek daha yüksek kira getirisi elde etme amacı için T.C.Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'na 1 yıllık süre talebiyle başvuru yapmıştır. T.C.Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu 19 Şubat 2015 tarih ve 4/166 sayılı toplantısında Kurul karar tarihinden itibaren 1 yıl süre verilmesine karar vermiş ve kararını

19 sayılı 02 Mart 2015 tarihli onay yazısıyla şirketimize bildirmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Telefon ve Faks / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? harun.koyunoglu@safgyo.com / Hayır 2015 Yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun SeriIII No48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35. maddesi uyarınca; 2015 yılı içerisinde şirketimizin portföyünde bulunan ve değerleme yaptırılması gereken varlıklar için aşağıdaki tabloda belirlenen şirketlerden gayrimenkul değerleme hizmeti alınmasına ve şirket portföyüne 2015 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar içinde "Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş." nin seçilmesine ve kamuya açıklanmasına; Karar verilmiştir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Değerleme Yapılacak Varlık Adı Değerleme Şirketi Mecidiyeköy İş Merkezi Bağımsız Bölümler...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rozi Fabrika Binası...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Akasya Kent Etabı...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Akasya Koru Etabı 3 Adet Bağımsız Bölüm ve Sosyal Tesisi...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Fecir İş Merkezi...Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

20 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [INTEM] 12.05.2016 08:39:16 Pay Alım Satım Bildirimi

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [INTEM] 12.05.2016 08:39:16 Pay Alım Satım Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [INTEM] 12.05.2016 08:39:16 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Eczacıbaşı Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel : 0212 317 94

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 08.11.2013 11:48:38

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 08.11.2013 11:48:38 / ULKER [] 08..203 :48:38 Özel Durum Açıklaması (Genel) 08..203 :47:25 Ortaklığın Adresi Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük : Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon ve Faks No. : (022) 567 68 00 / (022) 30 28

Detaylı

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2015 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

ATAÇ Bilgilendirme Politikası

ATAÇ Bilgilendirme Politikası ATAÇ Bilgilendirme Politikası Amaç Bilgilendirme politikasının temel amacı, grubun genel stratejileri çerçevesinde, ATAÇ İnş. ve San. A.Ş. nin, hak ve yararlarını da gözeterek, ticari sır niteliğindeki

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2014 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2014 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Eylül 2014 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 1- GENEL BİLGİLER 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem: 08.04.2015 30.09.2015 Dönemi Ticaret unvanı : OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Coca-Cola İçecek A.Ş. Adresi : Esenkent Mah. Deniz Feneri Sokak No: 4 34776 Ümraniye İstanbul Tel ve Faks No : 0 216 528 40 00-0 216

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 11.06.2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014 MART 2014 Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2014 31.03.2014 Bankanın Ticaret Ünvanı : TAIB YatırımBank A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak Aksoy İş Merkezi No. 7 Kat 3 Zincirlikuyu,

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR 1 OCAK 2006 30 HAZİRAN 2006 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU 1. Oyak Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Esnek Emeklilik Yatırım Fonu'nun

Detaylı

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9))

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9)) Sirküler 2016 / 019 Referansımız: 0259 / 2016/ YMM/ EK Telefon: +90 (212) 29157 10 Fax: +90 (212) 24146 04 E-Mail: info@kutlanpartners.com İstanbul, 08.03.2016 Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Sözleşme belirtilen birleşme işlemi, Sermaye Piyasası Kurulunun / /2014 tarih ve. Sayılı kararı ile onaylanmıştır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Sözleşme belirtilen birleşme işlemi, Sermaye Piyasası Kurulunun / /2014 tarih ve. Sayılı kararı ile onaylanmıştır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İş Bu birleşme sözleşmesi ( Sözleşme ), aşağıda ünvanları ve adresleri ile ticaret sicil numaraları yazılı Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi (Devralan) ile Aktay Turizm

Detaylı

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. )

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN

Detaylı

Sicil no:79297. Ticaret Ünvanı AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

Sicil no:79297. Ticaret Ünvanı AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil no:79297 Ticaret Ünvanı AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Yönetim Kurulumuzun 09 Mart 2015 tarih 2015/309 sayılı kararı ve şirketimiz

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 3 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-31.03.2016 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

BİLGİ NOTU 12.04.2016/2016-05

BİLGİ NOTU 12.04.2016/2016-05 BİLGİ NOTU 12.04.2016/2016-05 NAKİT SERMAYE ARTIŞLARINDA İNDİRİM UYGULAMASI Kurumlar Vergisi Kanunu nun Diğer İndirimler başlıklı 10. Maddesine eklenen (ı) bendi hükmü ile; finans, bankacılık ve sigortacılık

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME Doküman No : INM_PR_40 Yayın Tarihi : 30/03/2016 Revizyon Tarihi ve Sayısı : - Sayfa 1 BİLGİLENDİRME 1. Amaç Bilgilendirme Politikası nın temel amacı; ticari

Detaylı

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.01.2009 31.03.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.01.2009 31.03.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.01.2009 31.03.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Bu rapor, 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası

Detaylı

ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ

ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ Hukuk ve Danışmanlık ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ Türkiye de serbest piyasa ekonomisine geçişle birlikte rekabet ortamında özel hukuk hükümlerine göre faaliyet gösteren,

Detaylı

31.05 2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31/05/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

31.05 2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31/05/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET 31.05 2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31/05/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere Olağanüstü

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/20 HAFTALIK BÜLTEN 10/05/2010 14/05/2010 A. 04.01.2010 14.05.2010 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 9 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 0 I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 10 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA [] 10.04.2015 16:56:31

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA [] 10.04.2015 16:56:31 / ALKA [] 10.04.2015 16:56:31 Yönetim Kurulu Komiteleri Mustafa Nafiz 1 GÜRESTİ Mehmet Tekin 2 SALT MUHASEBE MÜDÜRÜ GENEL MÜDÜR ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 10.04.2015

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat. Fiyat Tespit Raporu Görüşü. Şirket Hakkında Özet Bilgi: Halka Arz Hakkında Özet Bilgi:

AvivaSA Emeklilik ve Hayat. Fiyat Tespit Raporu Görüşü. Şirket Hakkında Özet Bilgi: Halka Arz Hakkında Özet Bilgi: arastirma@burganyatirim.com.tr +90 212 317 27 27 3 Kasım 2014 Fiyat Tespit Raporu Görüşü Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, A.Ş. için hazırlanmış olup 31 Ekim 2014

Detaylı

NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012

NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012 VERG S RKÜLER NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012 KONU 5 Seri No lu Kurumlar Vergisi Genel Tebli i Resmi Gazete de Yay nlanm r. 19.01.2012 tarih ve 28178 say Resmi Gazete de yay mlanan 5 Seri No'lu Kurumlar

Detaylı

SİRKÜLER 2009 / 32. 1- İşsizlik Ödeneği Almakta Olan İşsizleri İşe Alan İşverenlere Yönelik Sigorta Primi Desteği

SİRKÜLER 2009 / 32. 1- İşsizlik Ödeneği Almakta Olan İşsizleri İşe Alan İşverenlere Yönelik Sigorta Primi Desteği KONU SİRKÜLER 2009 / 32 Sigorta Primi Desteklerine Yönelik Yeni Düzenlemeler (5921 Sayılı Kanun) Genel Olarak İşsizlikle mücadeleye yönelik bir yasal düzenleme olarak nitelendirilebilecek olan 5921 Sayılı

Detaylı

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARININ İSTENMESİ Madde 1 Borsa da işlem gören

Detaylı

Ticaret Unvanı: YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş. Merkez Adresi : Turan Güneş Bulvarı İlkbahar Mah.606.Sok. No : 12 Çankaya / ANKARA

Ticaret Unvanı: YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş. Merkez Adresi : Turan Güneş Bulvarı İlkbahar Mah.606.Sok. No : 12 Çankaya / ANKARA YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARETANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015 31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FALİYET RAPORU 1- GENEL BİLGİLER Raporun Ait Olduğu Dönem: 01.01.2015 31.12.2015 Ticaret Unvanı: YAYLA ENERJİ

Detaylı

BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU

BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU A. GĠRĠġ BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. 01.01.2015-30.06.2015 DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU 1. BĠZĠM MENKUL DEĞERLER A.ġ. nin Faaliyet Konusu Bizim Menkul Değerler A.Ş. (Şirket), 31.07.1990 tarihinde Murad

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ticaret Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No. : 0 (212)

Detaylı

GALATA YATIRIM A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GALATA YATIRIM A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 22-11-2013 Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU İş bu rapor, Galata Yatırım A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarihli ve 5/145 sayılı kararında yer alan; payları ilk kez halka

Detaylı

28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. KURUL KARARI. Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016

28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. KURUL KARARI. Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016 28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan : KURUL KARARI Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun

Detaylı

ING Portföy Yönetimi Anonim Şirketi. 1 Ocak- 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar

ING Portföy Yönetimi Anonim Şirketi. 1 Ocak- 30 Eylül 2009 ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ING Portföy Yönetimi Anonim Şirketi 1 Ocak- 2009 ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar İçindekiler Sayfa Özet bilanço 1 Özet kapsamlı gelir tablosu 2 Özkaynak değişim tablosu 3 Nakit akım tablosu

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 faaliyet yılı çalışmalarını incelemek

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/40 HAFTALIK BÜLTEN 27/09/2010 01/10/2010 A. 04.01.2010 01.10.2010 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk.

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Sayı: 64597866-120[94-2014]-131 Tarih: 28/08/2014 T.C. GELİR

Detaylı

(ESKİ ŞEKİL) İÇTÜZÜĞÜ

(ESKİ ŞEKİL) İÇTÜZÜĞÜ (ESKİ ŞEKİL) DENİZBANK A.Ş. A TİPİ İMKB ULUSAL 100 ENDEKSİ FONU İÇTÜZÜĞÜ MADDE 1- FONUN KURULUŞ AMACI: 1.1. DENİZBANK A.Ş. tarafından 3794 sayılı Kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013 ÖZET: İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. İADE DİLEKÇELERİNİN İNTERNET VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN VERİLMESİ ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Nakden

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2013/43. KONU: Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesine İlişkin Düzenlemeler.

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2013/43. KONU: Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesine İlişkin Düzenlemeler. VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2013/43 KONU: Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesine İlişkin Düzenlemeler. Bağımsız denetime tabi olacak şirketlerin belirlenmesine dair 2012/4213 sayılı Karar 23

Detaylı

24 Kasım 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28477 TEBLİĞ. Sermaye Piyasası Kurulundan:

24 Kasım 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28477 TEBLİĞ. Sermaye Piyasası Kurulundan: 24 Kasım 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28477 Sermaye Piyasası Kurulundan: TEBLİĞ YATIRIM FONLARINA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ (SERİ:VII, NO:10) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SERİ:VII, NO:44)

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2006/32 HAFTALIK BÜLTEN 17/07/2006 21/07/2006 A. 1.1.2006 21.07.2006 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013. E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013. E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013 ÖZET: E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. 424 SIRA NO LU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI 21 Şubat 2013 tarihli

Detaylı

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ Amaç ve Konusu: ESKĠ METĠN Amaç ve Konusu: YENĠ METĠN Madde 3 Şirketin amacı ve faaliyet konuları şunlardır: A- Türkiye de çimento ve hazır beton üretimi için gerekli tesis ve fabrikaları kurmak, B- Üretilen

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası Şirketin bilgilendirme politikası kurumsal internet sitesinde yayınlanmakta olup, bilgilendirme politikası ile ilgili işlerin izlenmesi, gözetimi ve geliştirilmesi sorumluluğu

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Öneri Toplantı : Nisan Karar Sayısı : 45 Birleşim : 04/04/2008 Karar Tarihi : 04/04/2008 Đl Genel Meclisinin Ocak 2008 tarihli toplantısında

Detaylı

SERMAYE PĠYASASINDA FĠNANSAL RAPORLAMA TEBLĠĞĠ

SERMAYE PĠYASASINDA FĠNANSAL RAPORLAMA TEBLĠĞĠ SERMAYE PĠYASASINDA FĠNANSAL RAPORLAMA TEBLĠĞĠ ( ) BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kamunun zamanında, yeterli ve doğru bir şekilde aydınlatılmasını teminen,

Detaylı

GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU

GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU I-) GENEL BİLGİLER A-) Raporun İlgili Olduğu Hesap Dönemi: 01.01.2012-31.12.2012 B-) Şirkete Ait Bilgiler: a-) Şirketin ticaret unvanı: GÖKTAŞ

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2016/12 14/04/2016 A. YENİ BAŞVURULAR 1. Sermaye Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran Ortaklıklar Ortaklık İhraç Edilecek Sermaye Piyasası Aracı Bedelli Paylar

Detaylı

Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Anonim Şirketi

Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Anonim Şirketi Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Anonim Şirketi tarihi itibariyle konsolide olmayan finansal durum tablosu, gelir tablosu ve seçilmiş notlar tarihli ara dönem finansal durum tablosu Varlıklar Dipnot

Detaylı

KAYNAK FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

KAYNAK FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. KAYNAK FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 01.01.2013 31.12.2013 Dönemi Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER I-ŞİRKET TANITIMI II- FİNANSAL KİRALAMA SEKTÖRÜ VE SEKTÖRDE KAYNAK LEASİNG III- İDARİ FAALİYETLER IV- KAR DAĞITIM

Detaylı

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu 09 Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi Faaliyet Raporu İçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikası Risk Yönetim Politikaları Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2004/2 HAFTALIK BÜLTEN 12/01/2004 16/01/2004 A. 01.01.2004 16.01.2004 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: 01.01.2004 16.01.2004 tarihleri arasında Sermaye

Detaylı

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Ankara Emeklilik A.Ş Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 107 İST, 18.12.2013 ELEKTRONİK DEFTER HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPILDI

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 107 İST, 18.12.2013 ELEKTRONİK DEFTER HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPILDI SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 107 İST, 18.12.2013 ÖZET: Elektronik defter hakkında açıklamalar yapıldı. ELEKTRONİK DEFTER HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPILDI 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında

Detaylı

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ 8 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29261 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA BİRİNCİ

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

BORSA ĠSTANBUL A.ġ. 31/03/2015 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

BORSA ĠSTANBUL A.ġ. 31/03/2015 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ORSA ĠSTANUL A.ġ. 31/03/2015 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN ĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ġirketimiz Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirket sermayesini temsil eden paylar A, ve C olmak üzere üç

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2016/16 12/05/2016 A. YENİ BAŞVURULAR 1. Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran Ortaklıklar Ortaklık İhraç Edilecek Piyasası Aracı Bedelli İç Kaynaklardan Paylar

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2013/17 24/05/2013 A. BAŞVURULAR 1. Piyasası İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran lar 1. Setur Servis Turistik (*) 2. Polgaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret (**) İhraç Edilecek

Detaylı

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2012 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM

Detaylı

114 SERİ NO LU KATMA DEĞER VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI

114 SERİ NO LU KATMA DEĞER VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI Sirküler Rapor 04.01.2011/ 12-1 114 SERİ NO LU KATMA DEĞER VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI ÖZET : Bu Tebliğe İle Türkiye'de ikamet etmeyenlere yapılan teslimlerde kullanılan özel faturanın dizaynında

Detaylı

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2015 YILINA AİT 31/03/2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2015 YILINA AİT 31/03/2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2015 YILINA AİT 31/03/2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 46. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mart 2016

Detaylı

29.01.2016AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul)

29.01.2016AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul) 29.01.2016AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul) Şirketimizin 2015 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu 24

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TˇCARET VE SANAYˇ ANONˇM ˇRKETˇ. 1 Ocak- 30 Haziran 2016 FAALˇYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TˇCARET VE SANAYˇ ANONˇM ˇRKETˇ. 1 Ocak- 30 Haziran 2016 FAALˇYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TˇCARET VE SANAYˇ ANONˇM ˇRKETˇ 1 Ocak- 30 Haziran 2016 FAALˇYET RAPORU FAAL YET RAPORU 01.01.2016-30.06.2016 Raporun Dönemi: 01.01.2016-30.06.2016 Ortakl n Unvan : Selçuk Ecza Deposu

Detaylı

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 HAZİRAN 2010 TARİHİ İTİBARIYLE SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU 2010 HAZİRAN ARA DÖNEM FAALİYET

Detaylı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı 6.000 Ton Taze Soğutulmuş Karkas Sığır Eti Alımı BaĢvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2011/14 HAFTALIK BÜLTEN 04/04/2011 08/04/2011 A. 03.01.2011 08.04.2011 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı

Denetimden Geçmiş 31.12.2007

Denetimden Geçmiş 31.12.2007 31 ARALIK 2007 VE 2006 TARİHLERİ İTİBARİYLE BİLANÇOLARI (Aksi belirtilmedikçe tutarlar Yeni Türk Lirası ("YTL") olarak ifade edilmiştir.) Bağımsız Denetimden Geçmiş 31.12.2007 Bağımsız Denetimden Geçmiş

Detaylı

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Ankara Emeklilik A.Ş Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU - 1 - AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FAALİYETLERİNE

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİNE İLİŞKİN

Detaylı

ANADOLU CAM YENİŞEHİR SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU

ANADOLU CAM YENİŞEHİR SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU ANADOLU CAM YENİŞEHİR SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU 1) Genel Bilgiler: Anadolu Cam Yenişehir Sanayi Anonim Şirketi, 2005 yılında Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi, T.Şişe ve Cam Fabrikaları

Detaylı

Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7)

Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7) 10 Nisan 2008 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26843 TEBLİĞ Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, Türkiye ile Avrupa Topluluğu

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/27 HAFTALIK BÜLTEN 28/06/2010 02/07/2010 A. 04.01.2010 02.07.2010 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı

ISL107 GENEL MUHASEBE I

ISL107 GENEL MUHASEBE I ISL107 GENEL MUHASEBE I Doç.Dr. Murat YILDIRIM muratyildirim@karabuk.edu.tr 8. HAFTA Menkulkıymetleraşağıdaki amaçlardoğrultusunda edinilebilir. Güvenlik Amacı: işletmeler sahip oldukları nakit mevcutlarının

Detaylı

SĐRKÜLER Đstanbul, 23.01.2012 Sayı: 2012/25 Ref: 4/25

SĐRKÜLER Đstanbul, 23.01.2012 Sayı: 2012/25 Ref: 4/25 SĐRKÜLER Đstanbul, 23.01.2012 Sayı: 2012/25 Ref: 4/25 Konu: GELĐR VERGĐSĐ KANUNU NUN GEÇĐCĐ 67. MADDESĐ KAPSAMINDA TÜREV ÜRÜNLERDEN ELDE EDĐLEN GELĐRLERĐN VERGĐLENDĐRĐLMESĐNE ĐLĐŞKĐN AÇIKLAMALARIN YER

Detaylı

LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI. Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar:

LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI. Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar: LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar:. Dönemi Genel Kurulunun. adresinde. tarihinde ve.. saatte aşağıdaki gündem dahilinde

Detaylı

Murahhas Aza. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetleme Kurulu Üyesi

Murahhas Aza. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetleme Kurulu Üyesi Sayfa No.1 1. Raporun Dönemi 01.01.2009 31.12.2009 2. Ortaklığın Ünvanı Makina Takım Endüstrisi A.Ş. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince Şirketimiz

Detaylı

HÜRR YET GAZETEC K VE MATBAACILIK A.. 1 Ocak - 30 Haziran 2010 Ara Hesap Dönemi. Faaliyet Raporu. www.hurriyetkurumsal.com

HÜRR YET GAZETEC K VE MATBAACILIK A.. 1 Ocak - 30 Haziran 2010 Ara Hesap Dönemi. Faaliyet Raporu. www.hurriyetkurumsal.com 1 Ocak - 30 Haziran 2010 Ara Hesap Dönemi Faaliyet Raporu www.hurriyetkurumsal.com 27 A ustos 2010 çindekiler A. Hürriyet Gazetecilik ve Matbaac k A.. Hakk nda Bilgi...2 1. Faaliyet Konusu, Organizasyon

Detaylı

4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE

4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE 4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ (SERĠ NO: 9) MADDE

Detaylı

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan:

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan: 12 Haziran 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29384 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. A TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI KARMA ALT FONU (3. ALT FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. A TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI KARMA ALT FONU (3. ALT FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. A TİPİ ŞEMSİYE FONU'NA BAĞLI KARMA ALT 1 OCAK - 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT PORTFÖY DAĞILIM RAPORU İÇİNDEKİLER Sayfa No I- FONU TANITICI BİLGİLER... 1 II- FONUN PERFORMANSINA

Detaylı

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 Ocak 2009 31 Mart 2009 Ara Dönem Faaliyet Raporu 1 A- RAPORUN DÖNEMİ Faaliyet Raporumuz 01.01.2009 31.03.2009 dönemini kapsamaktadır. B- YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Detaylı

Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 1 Ocak - 2011 ara hesap dönemine ait ara dönem özet finansal tabloları Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi İçindekiler Sayfa Ara dönem özet bilanço 1 Ara

Detaylı

: Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI : Kenan TÜRK, Dr. Murat ÇETİNKAYA, Reşit GÜRPINAR, Fevzi ÖZKAN, Dr. Metin ARSLAN, Doç. Dr.

: Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI : Kenan TÜRK, Dr. Murat ÇETİNKAYA, Reşit GÜRPINAR, Fevzi ÖZKAN, Dr. Metin ARSLAN, Doç. Dr. Rekabet Kurumu Başkanlığından, REKABET KURULU KARARI Dosya Sayısı : 2014-1-132 (Önaraştırma) Karar Sayısı : 15-12/159-72 Karar Tarihi : 18.03.2015 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Başkan Üyeler : Prof. Dr.

Detaylı

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14 Bilici Yatırım Şirket Notu 4 Kasım 2014 Ana faaliyet konusu tekstil olan Bilici Yatırım ın (BLCYT), aynı zamanda Adana nın merkezinde 203 yatak kapasiteli otel yatırımı ve fabrika alanı içerisinde 8 adet

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82 KONU: Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Hakkında Kanun Yayımlandı. 6327 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/12/2014 Sayı: 2014/107 Ref : 6/107. Konu: MISIR MENŞELİ POLİSTİREN İTHALATINDA DAMPİNG SORUŞTURMASI AÇILMIŞTIR

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/12/2014 Sayı: 2014/107 Ref : 6/107. Konu: MISIR MENŞELİ POLİSTİREN İTHALATINDA DAMPİNG SORUŞTURMASI AÇILMIŞTIR GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 01/12/2014 Sayı: 2014/107 Ref : 6/107 Konu: MISIR MENŞELİ POLİSTİREN İTHALATINDA DAMPİNG SORUŞTURMASI AÇILMIŞTIR 30/11/2014 tarihli ve 29191 sayılı Resmi Gazete de İthalatta Haksız

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş ALTERNATİF İKİNCİ ESNEK (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş ALTERNATİF İKİNCİ ESNEK (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş ALTERNATİF İKİNCİ ESNEK (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BİLGİLER, SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 23.12.2015 TARİH

Detaylı

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : www.tatgida.com

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : www.tatgida.com Raporun Dönemi : 01.01.2015 30.06.2015 Ortaklığın Ünvanı : Tat Gıda Sanayi A.Ş. Ticaret Sicil Müdürlüğü / No : İstanbul / 96638 İnternet Adresi : www.tatgida.com Yönetim Kurulu ve Komiteler : Türk Ticaret

Detaylı

30 NİSAN 2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

30 NİSAN 2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 30 NİSAN 2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2015 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp, karara bağlamak üzere 30 Nisan

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 3. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 3. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 3. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi MEVZUAT SİRKÜLERİ SİRKÜLER NO: 09/2013 İstanbul, 02.01.2013 KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi ÖZET: Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer

Detaylı

SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı

SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı 23.12.2008 tarih ve 27089 no.lu Resmi Gazete de yayınlanan 270 seri no.lu Gelir Vergisi Genel Tebliğinde yer alan

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2014 Sayı: 2014/113 Ref:4/ 113

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2014 Sayı: 2014/113 Ref:4/ 113 SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2014 Sayı: 2014/113 Ref:4/ 113 Konu: YENİ KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİ İLE TÜM MÜKELLEFLERİN İNDİRİMLİ TEMİNAT UYGULAMASINDAN YARARLANABİLMESİ YÖNÜNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR Bilindiği

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 Konu: GELİR VERGİSİ KANUNUNDA YER ALAN BAZI HAD VE TUTARLARIN 2014 YILINDA GEÇERLİ OLACAK YENİ MİKTARLARI AÇIKLANMIŞTIR 30.12.2013 tarih ve Mükerrer

Detaylı

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz, pay sahiplerinin hakları, kamunun aydınlatılması ve şeffaflığın sağlanması ile menfaat sahipleri ve

Detaylı

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2009-30.06.2009 2-Ortaklığın Unvanı : Egeli & Co Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 30.06.2009 tarihi itibariyle aktif

Detaylı

ki banka ve benzeri finans kurumlar için Türkiye'de i yeri veya daimi temsilci arac yla faaliyette bulunma art aranmaz.

ki banka ve benzeri finans kurumlar için Türkiye'de i yeri veya daimi temsilci arac yla faaliyette bulunma art aranmaz. VERG S RKÜLER NO: 2012/07 TAR H: 19.01.2012 KONU Gelir Vergisi Kanunu nun Geçici 67 nci Maddesi Kapsam nda Türev Ürünlerden Elde Edilen Gelirlerin Vergilendirilmesine Yönelik Aç klamalar n Yer Ald Gelir

Detaylı