TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC"

Transkript

1

2 TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir gelecek vizyonu ile kurulan Türkiye Bilişim Derneği (TBD) bugün artık toplumun her katmanından üye yapısıyla "Bilişim Kültürünü" yaymaya çalışan, sektörel sorunlara çözüm arayan ve özlük haklarına sahip çıkan bir "Sivil Toplum" öncü hareketidir. TBD bugün, i aşan üye sayısı, yedi şubesi, 13 il temsilciliği ve 33 Üniversitede TBD-Genç örgütlenmesiyle ülkemizin bilişim sektörünün gelişmesine önemli katkılar vermektedir. Kamu Yararına Dernek statüsündeki TBD, sorunların çözümü için pek çok etkinlik, kongre, toplantı, seminer vb. düzenlemekte, çalışma grupları aracılığıyla raporlar hazırlamakta ve bunu kamuyla paylaşmaktadır yılında kurulan ve dünyada örneği bulunmayan TBD Kamu Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği (TBD Kamu-BİB) öncelikle kamunun bilişim alanındaki etkinliğinin ve farkındalığının artırılması amacıyla kurulmuştur. Gönüllü bir uzman ordusuyla, yaklaşık altı aylık çalışma dönemleri sonucunda güncel bilişim sorunlarını ortaya koyan, bu sorunlara çözüm öneren raporlar hazırlayan TBD Kamu-BİB çalışma grubu daha sonra toplantılarla bu raporları kamuoyuyla paylaşmaktadır (ayrıntılı bilgi için ziyaret edilebilir) yılından bu yana büyüyen katılımla kamu bilişim markası haline gelen TBD Kamu-BİB, bugün artık çok büyük bir kamu platformuna dönüşmüştür. TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu etkinliği bu yıl KKTC de aşağıda belirlenen konularda yapılacaktır: Bilişim toplumu, e-ticaret, Siber güvenlik ve e-devlet hizmetleri Ekim 2015 günleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte belirtilen konularda hazırlanmış raporlar, ülkemizin ve KKTC nin bilişim konusunda bütün karar vericilerinin, kamu bilgi işlem yöneticilerinin ve özel sektör temsilcilerinin hazır bulunacağı toplantılarda kamuoyuna ve tartışmaya açılacaktır. Bu çerçevede, TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 sponsorluk koşullarıyla ilgili detayların yer aldığı sponsorluk dosyamızı değerlendirmelerinize sunuyor, etkinliğe katkınız ve katılımınızın çok önemli olduğunu düşünüyor ve sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Saygılarımızla, Türkiye Bilişim Derneği

3 ETKİNLİK İSİM SPONSORU Etkinlik İsim Sponsorunun sahip olacağı haklar 1) Etkinlik İsim Sponsoru olanağı sadece bir firmaya tanınacaktır. İlk olumlu cevap veren firma, sponsor olarak kabul edilecektir. 2) Etkinlik ismine Etkinlik İsim Sponsorunun adı TBD kelimesinden önce eklenecektir. 3) 7 adet single oda ücretsiz. 4) 7 kişinin gidiş-dönüş uçak biletleri (Ankara-İstanbul/KKTC ve KKTC/Ankara - İstanbul) ücretsiz olarak tarafımızca sağlanacaktır. 5) Açılış konuşmasında 25 dakika konuşma hakkı. 6) Etkinliğin ilk günü yapılacak olan 2023 ve Ötesi: Kamu Hizmetlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar forumuna bir konuşmacı ile katılım hakkı. 7) Dışarıdan katılımcının alınmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/veya kamudan katılımcı kaydetme olanağı. 8) Sergi alanında bir adet tanıtım masası. 9) Aşağıda belirtilen haklara sahip olacak ve etkinlik kapsamındaki tüm basılı materyallerde alfabetik ve logolu olarak yer alacaktır: Basın duyurularında, Kullanılan tüm ilanlarda, Basılı malzemelerde, - Program broşüründe, - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde, Elektronik ortamda, - e-bültenlerde, - Etkinlik İnternet sitesinde, Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki panolarda. Sponsorluk Bedeli: Euro+KDV ( tarihine kadar) Euro+KDV ( tarihinden itibaren) Not: Etkinlik İsim Sponsorluğu sadece TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 için geçerlidir. Daha sonra TBD tarafından düzenlenecek TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu ve diğer etkinlikleri kapsamamaktadır.

4 ANA SPONSOR Ana Sponsorun sahip olacağı haklar 1) Ana Sponsorluk olanağı en fazla dört firmaya tanınacaktır. 2) 4 adet single oda ücretsiz. 3) 4 kişinin gidiş-dönüş uçak biletleri (Ankara-İstanbul/KKTC ve KKTC/Ankara - İstanbul) ücretsiz olarak tarafımızca sağlanacaktır. 4) Açılış konuşmasında 15 dk. konuşma hakkı. 5) Etkinliğin ilk günü yapılacak olan 2023 ve Ötesi: Kamu Hizmetlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar forumuna bir konuşmacı ile katılım hakkı. 6) Dışarıdan katılımcının alınmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/veya kamudan katılımcı kaydetme olanağı. 7) Sergi alanında bir adet tanıtım masası. 8) Aşağıda belirtilen haklara sahip olacak ve etkinlik kapsamındaki tüm basılı materyallerde alfabetik ve logolu olarak yer alacaktır: Basın duyurularında Kullanılan tüm ilanlarda Basılı malzemelerde - Program broşürü - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde Elektronik ortamda - e-bültenlerde - Etkinlik İnternet sitesinde Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki sponsorluk panolarında. Sponsorluk Bedeli: Euro+KDV ( tarihine kadar) Euro+KDV ( tarihinden itibaren)

5 ETKİNLİK SPONSORU Etkinlik Sponsorunun sahip olacağı haklar 1) 2 adet single oda ücretsiz. 2) 2 kişinin gidiş-dönüş uçak biletleri (Ankara-İstanbul/KKTC ve KKTC/Ankara - İstanbul) ücretsiz olarak tarafımızca sağlanacaktır. 3) Etkinlik kapsamında yapılacak olan 2023 ve Ötesi Kamu Hizmetlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar oturumuna bir konuşmacı ile katılım hakkı. 4) Dışarıdan katılımcının alınmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/vey kamudan katılımcı kaydetme olanağı. 5) Sergi alanında bir adet tanıtım masası. 6) Aşağıda belirtilen haklara sahip olacak ve etkinlik kapsamındaki tüm basılı materyallerde alfabetik ve logolu olarak yer alacaktır: Basın duyurularında Kullanılan tüm ilanlarda Basılı malzemelerde - Program broşürü - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde Elektronik ortamda - e-bültenlerde - Etkinlik İnternet sitesinde Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki sponsorluk panolarında. Sponsorluk Bedeli: Euro+KDV ( tarihine kadar) Euro+KDV ( tarihinden itibaren)

6 YARDIMCI SPONSOR Yardımcı Sponsorun sahip olacağı haklar 1) 1 adet single oda ücretsiz. 2) Yardımcı Sponsorlar adına katılan 1 kişinin gidiş-dönüş uçak bileti (Ankara - İstanbul/KKTC ve KKTC/Ankara - İstanbul) ücretsiz olarak tarafımızca sağlanacaktır. 3) Dışarıdan katılımcının alınmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/veya kamudan katılımcı kaydetme olanağı. 4) Sergi alanında bir adet tanıtım masası. 5) Aşağıda belirtilen haklara sahip olacak ve etkinlik kapsamındaki tüm basılı materyallerde alfabetik ve logolu olarak yer alacaktır: Basın duyurularında Kullanılan tüm ilanlarda Basılı malzemelerde - Program broşürü - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde Elektronik ortamda - e-bültenlerde - Etkinlik İnternet sitesinde Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki sponsorluk panolarında. Sponsorluk Bedeli: Euro+KDV ( tarihine kadar) Euro+KDV ( tarihinden itibaren)

7 DESTEKLEYEN SPONSOR Destekleyen Sponsorun sahip olacağı haklar 1) Dışarıdan katılımcının alınmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/veya kamudan katılımcı kaydetme olanağı. 2) Destekleyen Sponsorlar aşağıda belirtilen haklara sahip olacak ve etkinlik kapsamındaki tüm basılı materyallerde alfabetik ve logolu olarak yer alacaktır: Basın duyurularında Kullanılan tüm ilanlarda Basılı malzemelerde - Program broşürü - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde Elektronik ortamda - e-bültenlerde - Etkinlik İnternet sitesinde Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki sponsorluk panolarında. Sponsorluk Bedeli: Euro+KDV ( tarihine kadar) Euro+KDV ( tarihinden itibaren)

8 SPONSORLUK ÖZET TABLOSU TBD KAMU-BİB 17 SPONSORLUKLARI ETKİNLİK İSİM SPONSORLUĞU ANA SPONSORLUK ETKİNLİK SPONSORLUĞU YARDIMCI SPONSORLUK DESTEKLEYEN SPONSOR TEK ODADA 1 KİŞİ (SINGLE) KATILIM BEDELİ (*) Oda Sayısı (single) 7 kişi için 4 kişi için 2 kişi için 1 kişi için 1 kişi için KKTC ye gidiş-geliş (Ankara / İstanbul Lefkoşa) uçak bileti 7 kişi için 4 kişi için 2 kişi için 1 kişi için 1 kişi için Açılış konuşmasında konuşma hakkı 25 dk 15 dk Düzenlenecek olan FORUM'da konuşmacı ile katılım hakkı 1 konuşmacı 1 konuşmacı 1 konuşmacı Dışarıdan katılımcının olmadığı etkinliğimize, sponsorlara firma çalışanı ve/veya kamudan katılımcı kaydetme olanağı sağlama. Sponsorluk olanağı sağlanacak firma sayısı (en çok). 1 Firma 4 Firma Sergi alanındaki tanıtım masası olanağı. 1 adet masa 1 adet masa 1 adet masa 1 adet masa Sponsorların yer alacağı basılı malzemeler ve tanıtım materyalleri Basın duyurularında Kullanılan tüm ilanlarda Basılı malzemelerde - Program broşürü - Giriş hakkını kapsayan davetiyelerin arka yüzünde Elektronik ortamda - e-bültenlerde - Etkinlik internet sitesinde Tüm ana konferans ve panel salonlarındaki sponsorluk panolarında Sponsorluk Bedeli (**) ( tarihine kadar) Euro Euro Euro Euro Euro Euro Sponsorluk Bedeli (**) ( tarihinden itibaren) Euro Euro Euro Euro Euro Euro (*) Yalnızca SPONSOR olanlar için ek oda talebinde uygulanacak tutardır. (**) Sponsorluk bedellerine KDV dahil olmayıp fatura tarihindeki Merkez Bankası döviz efektif satış kuru kullanılacaktır.

9 ETKİNLİK YERİ Acapulco Resort Hotel, Girne - KKTC İLETİŞİM TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 Türkiye Bilişim Derneği İlgili : Arzu KILIÇ Tel : +90 (312) (pbx) Cep Tel : +90 (535) Faks : +90 (312) E-posta : arzu.kilic@tbd.org.tr Adres : Ceyhun Atuf Kansu Caddesi Sokak No:4/17 Balgat/ANKARA

10

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu Türkiye Bilişim Derneği (TBD), kurulduğu 22 Nisan 1971 tarihinden itibaren, 45 yıldır, ülkemiz bilişim sektörünün gelişmesi için birçok çalışmalara öncülük eden ve ilklere

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE OLAN TÜRKİYE İÇİN, KAMU VE TÜM SEKTÖRLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM TBD Kamu-BİB 20 ve BİMY 25 Bütünleşik Etkinliği, Cumhurbaşkanlığı, Bağlı Kuruluşlar, Bakanlıklar, Yerel Yönetimler, Üniversite Akademi, Özel Sektör, STK Temsilcileri, Bilim İnsanları, Bilişim Profesyonelleri

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası 1971 İZMİR 5. Uluslararası Bilișim Hukuku Kurultayı 2018 2-3 Kasım Sponsorluk Dosyası 2018 3 1971 BİLİŞİM ve HUKUK, Bilişim Teknikbilimini Ulusal Bir Kalkınma Aracı Olarak Kullanma hedefiyle bilişimde

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr 4. 2015 12-14 KASIM 2015 Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü www.ubhk.org.tr Hukuk ve Bilişim İzmir de Dünyanın iletişim ağlarıyla sarıldığı günümüzde, Bilişim Sektörü adına gerçekleştirilecek

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr 4. 2015 12-14 KASIM 2015 Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü www.ubhk.org.tr Hukuk ve Bilişim İzmir de Dünyanın iletişim ağlarıyla sarıldığı günümüzde, Bilişim Sektörü adına gerçekleştirilecek

Detaylı

ÖNSÖZ. Değerli Dostlar,

ÖNSÖZ. Değerli Dostlar, ÖNSÖZ Değerli Dostlar, Bilişim sektörünün ülke gelişimine sağlayacağı katma değeri ve gücü bilerek, buna inanarak tam 42 yıldır Türkiye Bilişim Derneği çatısı altında var gücümüzle uğraş veriyoruz. Bu

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Destekleyen Kurum Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara

Destekleyen Kurum Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara Destekleyen Kurum 11-12 Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD1989), tüm yur a sanayici ve iş insanlarının birlikteliğini teşkil etmek, öncelikle ulusal pla ormda,

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

10-12 MART 2016. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr

10-12 MART 2016. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr 4. 2016 10-12 MART 2016 Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü www.ubhk.org.tr Hukuk ve Bilişim İzmir de Hukuk ve Hukuk Bilişim ve İzmir de Bilişim İzm Dünyanın iletişim ağlarıyla sarıldığı günümüzde,

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI 23 Mayıs 2017 SPONSORLUK DOSYASI Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Caferağa Mah. Gn. Asım Gündüz Cad.No:72 Kat:1 Daire:1 Kadıköy / İstanbul Telefon : 0216 337 70 41 e-posta : ist@tbd.org.tr 23 Mayıs

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE

ISCTurkey 2015 Düzenleme Kurulu. Konferans Yeri ODTU Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara/TÜRKİYE Bilgi Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gazi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ ve BTK tarafından destekleniyor.

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi 1. Konferans Ana Sponsoru IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi - Açılış seremonisinde 10 dakika süreli konuşma yapma. - Kayıt masasında afiş. Maksimum 2 adet afiş yerleştirilebilecektir. Afiş sponsor

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler 7. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 25 Mayıs 2018, Ege Üniversitesi SPONSORLUK DOSYASI Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI /kalderankara /kalderankara /KalDerAnkara /KalDerAnkara 21. KALİTE ÇEMBERLERİ Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

KOBİLER ve BİLİŞİM KONGRELERİ

KOBİLER ve BİLİŞİM KONGRELERİ TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ KOBİLER ve BİLİŞİM KONGRELERİ İSTANBUL İZMİR ANKARA 3 MAYIS 2018 EYLÜL 2018 EKİM 2018 InterContinental Otel Akıllı Üretim le Küresel Rekabet ETKİNLİK ve SPONSORLUK DOSYASI GİRİŞ

Detaylı

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ 10-12 Mart 2011 Harbiyet Askeri Müze Kültür Komutanlığı Konferans Merkezi, Istanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ www.emea-intelligence.com İçindekiler:

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı.

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı. AZERBAYCAN / Bakü 22-23 Nisan 2017 bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB 2017 Eğitim Fuarları w w w. k u n i b e g i t i m f u a r i. c o m KAZAKİSTAN / Almatı 20-21 Mayıs 2017 www.kunibegitimfuari.com

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi...

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi... 2018 KÜNİB bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB Eğitim Fuarı AZERBAYCAN / Bakü 31 Mart - 01 Nisan 2018 www.kunibegitimfuari.com Kempinski Hotel Badamdar www.kunib.com Sayın Rektörüm, Kafkasya Üniversiteler

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 2017

SPONSORLUK DOSYASI 2017 SPONSORLUK DOSYASI www.baykusodulleri.org.tr www.tuad.org.tr BAYKUŞ Bayku Ödülleri Etkili ve doğru karar alabilmenin, riskleri azaltmanın en etkili yolu araştırma kullanmaktan geçmektedir. Bu etkinlikte

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

TBD, bilişim teknolojilerinin yaşamın her alanında farkındalık yaratarak, her kesimin etkin kullanımını için çalışmalarına devam ediyor.

TBD, bilişim teknolojilerinin yaşamın her alanında farkındalık yaratarak, her kesimin etkin kullanımını için çalışmalarına devam ediyor. SPONSORLUK DOSYASI Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Teknikbilimini Ulusal Bir Kalkınma Aracı Olarak Kullanma hedefiyle bilişimde 47 yılını aşan deneyim.. TBD, bilişim teknolojilerinin yaşamın her alanında

Detaylı

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 Sponsorluk Dosyası 19. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi beş yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri, hastaneler, tedavi süreçleri, hasta-doktor ilişkileri günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünmektedir. Özellikle

Detaylı

KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS PROFİLİ / FACILITY PROFILE

KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS PROFİLİ / FACILITY PROFILE KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS YATIRIMCILARI / FACILITY INVESTORS TESİS YÖNETİCİLERİ / FACILITY MANAGERS TESİS TEKNİK MÜDÜRLERİ / FACILITY TECHNICAL DIRECTORS TESİS TEDARİKÇİLERİ / FACILITY

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

XI. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

XI. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI XI. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 18 Ocak 2018 - İstanbul Kurumsal Yönetim Zirvesi Hakkında Türkiye nin önde gelen şirketlerinin profesyonelleri, ana hissedarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 www.istanbulcarbonsummit.org ULUSLARARASI DESTEKÇİ Uluslararası Emisyon Ticareti Derneği II. İSTANBUL KARBON ZİRVESİNDEN

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel:

İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel: İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel: 0216 413 09 53 www.bankacilikteknolojileri17.com 6-7 Kasım 17 İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi M a s l a k, İ s t a n b u l

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı