Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler"

Transkript

1 Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI Gülümsemenizin GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler

2 GÜLÜMSEME insan iletişimin önemli bir bileşeni ve modern insanın kartvizitidir!

3 AMA SİZİ gülümsemenizden MAHRUM BIRAKABİLECEK BİR ŞEY VAR DİŞ ETİ VE AĞIZ İÇİ HASTALIKLARI!

4 Uzmanların verilerine göre yetişkin nüfusun %90'ına kadar dişeti hastalıklarından muzdariptir. Bugünlerde diş eti hastalıkları sorunu, dünya diş hekimliğinin en güncel sorunlarından biridir.

5 İstatistiklere göre yetişkin nüfusun %86'sı ve çocuk nüfusunun %65'i periodontal hastalıklarından* muzdariptir. * Diş çürüklerinden sonra diş hastalıkları arasında ikinci sıradadır. Periodontal hastalıklar sonucunda dişleri kaybetme riski, diş çürüğü hastalıklarından dolayı kaybetmeden 2-3 kat fazladır.

6 DİŞETİ HASTALIKLARININ YAYGIN NEDENLERİ ŞUNLARDIR: yanlış besleme sigara kullanımı zayıf bağışıklık sistemi vücutta endokrinal değişiklikler maloklüzyon ANCAK periodontal hastalığın en olası nedeni - KÖTÜ AĞIZ HİJYENİDİR!

7 BAKIMDA ÖNEMLİ BİR UNSUR İSE DOĞRU DİŞ MACUNU SEÇİMİDİR! Ağız hijyeni dişlerin ve dişetlerinin sağlığının %85-90'ını sağlar. Dolayısıyla tüm diş hekimleri oy birliğiyle dişlerinize ve dişetlerinize özen göstermenizi tavsiye ederler!

8 SIBERIAN HEALTH s.r.o. DİŞ MACUNLARI GÜVENLİK: sert sentetik antiseptikler, agresif köpürücü maddeler ve organizma için zararlı olan başka bileşenler içermez. DOĞALLIK: bileşiminde azami miktarda doğal bileşenler yer almaktadır. KALİTE: AB ülkeleri ile BDT ülkelerinin çoğunda başarılı bir şekilde sertifikalanmıştır.

9 SIBERIAN HEALTH s.r.o. DİŞ MACUNLARI ÜRETİMDE YÜKSEK STANDARTLAR: uluslararası GMP cosmetics ve ISO 9001 standartlarına göre üretilmektedir. EŞSİZLİK: özel ve orijinal tarifeye göre tasarlanmış olup yararlı bileşenleri mümkün olan maksimum miktarda içerir.

10 Diş fırçalama sırasında diş macununun içerdiği aktif maddeler (toksik, zararlı ve tehlikeli maddeler dahil) oral mukoza yoluyla insan vücuduna girebilir. Bu yüzden diş macununuzun GÜVENLİ olması çok önemlidir!

11 SIBERIAN HEALTH s.r.o. DİŞ MACUNLARI aşağıdaki zararlı bileşenleri İÇERMEMEKTEDİR: Lauril sülfat Metronidazol (antibiyotik) Parabenler Triklosan Sert aşındırıcı maddeler Diş minesi için zararlı olan beyazlatma bileşenleri Sentetik boyalar

12 DİŞLERİNİZDE HASSASİYETLİ Mİ? AŞINDIRICI BİLEŞENLER İÇEREN diş macunları DİŞİN MİNESİNE MEKANİK HASAR verebilir, bunun yanı sıra dişeti atrofisine yol açıp dişeti çekilmesine sebep olabilir. Dişeti çekilmesi olan dişlerde ise yüksek hassasiyete ilişkin ağrılar ortaya çıkar.

13 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU GÜNLÜK BAKIM ve dişlerdeki hassasiyetin azaltılması

14 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Bu ürünün yumuşak temeli en hassas bile olan dişlerin özenli ve etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. 3 yaş ve üzeri için uygundur.

15 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Yenilikçi güvenli temel Tixosil SoftClean ile mineral potasyum tuzları karışımı özenli ve yumuşak temizleme sağlamanın yanı sıra dişlerdeki hassasiyetin azaltılmasına yardımcı olur, diş minesinin incelenmesini önler. Diş macunu diş etinin durumunu iyileştirir, nefesi tazeler.

16 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Aktif içerik: ALTAY YABANİ İĞDE YAĞI VE SUYU İğde ekstresi çok eski zamanlardan beri ağız mukozasının her türlü sorunlardan korunması için kullanılan en iyi şifalı doğal maddelerden biri olarak bilinmektedir. Diş eti kanamasını azaltır.

17 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Aktif içerik: MERCANKÖŞK VE AYNISAFA EKSTRELERİ karyojenik bakteriler ile mücadelede yardımcı olur.

18 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Aktif içerik: MERCANKÖŞK EKSTRESİ büyük miktarda içerdiği uçucu yağlar sayesinde mükemmel ferahlatıcı etkiye sahiptir.

19 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU Aktif içerik: BİSABOLOL papatya uçucu yağının direkt distilasyonu ile elde edilen %100 doğal bir ürün. Diş etlerinin üzerinde yatıştırıcı etki sağlar, antibakteriyel özelliğe sahiptir.

20 YABANİ İĞDE İÇEREN DOĞAL DİŞ MACUNU İçindekiler: aqua (su), sorbitol, hydrated silica, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, hippophae rhamnoides (sea-buckthorn) fruit oil (İĞDE MEYVELERİ YAĞI), cellulose gum, phenoxyethanol, aroma, glycine soja (soybean) oil (SOYA YAĞI), tripotassium citrate, hippophae rhamnoides (sea-buckthorn) fruit juice (İĞDE MEYVELERİ SUYU), sodium saccharin, xanthan gum, ethylhexylglycerin, menthol (MENTOL - ORGANİK MADDE), bisabolol (bisabolol), calendula officinalis flower extract (AYNISAFA ÇİÇEĞİ EKSTRESİ), origanum vulgare extract (MERCANKÖŞK EKSTRESİ), tocopherol (Е VİTAMİNİ).

21 DİŞ ETLERİNİZ PROBLEMLİ Mİ? DİŞ ETİ HASTALIKLARININ BELİRTİLERİ mevcut olduğunda kolayca fark edilir. DİŞ ETLERİNDE KIZARLIK - iltihap belirtisidir. Tedavi edilmediği taktirde iltihap ciddi sorunlara neden olabilir. DİŞ ETİ KANAMALARI - diş eti durumunun kötüleşme belirtisidir. DİŞ ETİ ÇEKİLMESİ (RESESYON) - periodontitis gelişmesinin sonucudur.

22 SİBİRYA PROPOLİSİ DOĞAL KORUMA

23 SİBİRYA PROPOLİSİ DİŞ MACUNU Sibirya'nın şifalı otları ve arı propolisinin eşsiz konsantresini içeren doğal diş macunu antibakteriyel, antienflamatuar ve yara iyileştirici etkiye sahip olan bileşenleri içermektedir. Bu bileşenler diş etinde kanama ve şişliklerin azalmasını, ağız mukozasının iyileşmesini teşvik eder, diş çürüğünün oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

24 SİBİRYA PROPOLİSİ DİŞ MACUNU Aktif içerik: ARI PROPOLİSİ antibakteriyel ve yara iyileştirici etkiye sahiptir. Diş eti kanamasının azalmasını ve ağız mukozasının iyileşmesini teşvik eder.

25 SİBİRYA PROPOLİSİ DİŞ MACUNU Aktif içerik: SİBİRYA OT EKSTRELERİ VE UÇUCU YAĞLARI hoş olmayan kokular ile başa çıkmaya yardımcı olur, nefesinizi tazeler.

26 SİBİRYA PROPOLİSİ DİŞ MACUNU Aktif içerik: TAŞ KIRAN ÇİÇEĞİ VE ADAÇAYI EKSTRELERİ ağız hijyenini destekler, diş minesini etkili bir şekilde korur.

27 SİBİRYA PROPOLİSİ DİŞ MACUNU İçindekiler: aqua, sorbitol, hydrated silica, hydrated silica, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, propolis extract (PROPOLİS EKSTRESİ), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, cellulose gum, flavour, menthol (MENTOL), sodium saccharin, xanthan gum, bergenia crassifolia (bergenia) extract (TAŞ KIRAN ÇİÇEĞİ EKSTRESİ), chamomilla recutita (matricaria) extract (PAPATYA EKSTRESİ), salvia officinalis (sage) leaf extract (ADAÇAYI EKSTRESİ), hippophae rhamnoides (sea-buckthorn) fruit extract (İĞDE EKSTRESİ), papain (PAPAİN), pelargonium graveolens (rose geranium) oil (SARDUNYA UÇUCU YAĞI).

28 DİŞ MİNENİZİN GÜÇLENMEYE Mİ İHTİYACI VAR? TEMEL BELİRTİLER: Dişlerde hassasiyet Dişlerde renk kaybı Çatlaklar ve parçalanma Hassasiyetten kaynaklanan şiddetli ağrı Derin diş çürükleri

29 SİBİRYA GÜLÜ İYİLEŞME VE YENİLENME

30 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU Sibirya bitkileri ve gerekli minerallerin kaynağı olan kırmızı kil kombinasyonu bu diş macununun temelidir.

31 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU Aktif içerik: KIRMIZI KİL, kolayca temin edilebilen mineral maddelerin doğal bir kaynağı olarak diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur.

32 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU Aktif içerik: SİBİRYA KUŞBURNU EKSTRESİ diş etlerindeki kan dolaşımını hızlandırır.

33 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU Aktif içerik: SİBİRYA ARDICI VE ADAÇAYI EKSTRELERİ doğal antibakteriyel özellikleri ile tanınmanın yanı sıra kapsamlı ağız bakımını sağlar.

34 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU Aktif içerik: İĞDE VE PAPATYA EKSTRELERİ çok eski zamandan beri restore edici etkisi ile tanınmış olarak ağız mukozasının hızlı bir şekilde iyileşmesini ve diş eti kanamalarının azalmasını teşvik eder.

35 SİBİRYA GÜLÜ DİŞ MACUNU İçindekiler: aqua, sorbitol, hydrated silica, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, cellulose gum, phenoxyethanol, ethylhexyl glycerin, tripotassium citrate, aroma, titanium dioxide, sodium saccharin, xanthan gum, menthol (MENTOL), rosa canina (dog rose) fruit oil (KUŞBURNU YAĞI), hippophae rhamnoides (seabuckthorn) fruit oil (İĞDE MEYVELERİ YAĞI), kaolin, rosa canina (hip rose) fruit extract (KUŞBURNU EKSTRESİ), salvia officinalis (sage) leaf extract (ADAÇAYI YAPRAĞI EKSTRESİ), juniperus communis (juniper) fruit extract (ARDIÇ MEYVELERİ EKSTRESİ), hippophae rhamnoides (sea-buckthorn) fruit extract (İĞDE EKSTRESİ), chamomilla recutita (matricaria) extract (PAPATYA EKSTRESİ).

36 Gülümsemenizin güzelliği için PROPOLİSİN VE SİBİRYA OTLARININ GÜCÜ!

37 SIBERIAN HEALTH s.r.o. üretimi 312 litre İĞDE YAĞI Yabani İğde İçeren Doğal Diş Macunu üretiminde kullanıldı Yılda... yaklaşık adet diş macunu üretilmektedir Sibirya Gülü Diş Macunu üretimi için 31 kilo KUŞBURNU EKSTRESİ satın alındı.

38 SIBERIAN HEALTH s.r.o. DİŞ MACUNLARI KALİTE GARANTİSİ GMP - kozmetik ürünlerin üretiminde uluslararası kalite standartları (ISO 22716). ISO ürünlerin üretiminde uluslararası kalite yönetim standartları.

39 İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ!

Bugün farklı özellikte birçok diş macununa rastlamak mümkündür. Bir diş macununda kullanılan hammaddeler ve bunların etkilerini inceleyecek olursak;

Bugün farklı özellikte birçok diş macununa rastlamak mümkündür. Bir diş macununda kullanılan hammaddeler ve bunların etkilerini inceleyecek olursak; AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ Diş macunu,ağız çalkalama suyu,diş ipi,diş pastaları vb. ürünler,sağlıklı ve beyaz görünen dişlere,ferah nefese,sağlıklı diş etlerine sahip olmak için kullandığımız ağız bakım ürünlerindendir.

Detaylı

ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül

ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül ENDORPHINA KORUYUCU / PİŞİK KREMİ Doğal, Etkili ve Benzersiz Formül Doğal bileşenleri nedeniyle bebek ve çocuk kullanımına çok uygundur. Amerikan patentli formülünde bulunan Mürrüsafi bitki ekstresi nedeniyle

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri

Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri Organik sertifikalı cilt ve vücut bakım ürünleri BiLiM VE DOĞA BiRLEŞTi Annenin güzelliği için Anne nature en hassas tüketici segmenti olan kadınları düşünerek onların hamilelik ve bebek bakım zamanlarında

Detaylı

Diş fırçalamada ilk amacın kozmetik olduğu kabul edilmektedir. Ön dişlerin arka dişlerden daha dikkatli fırçalanması, bu dişlerin kolay

Diş fırçalamada ilk amacın kozmetik olduğu kabul edilmektedir. Ön dişlerin arka dişlerden daha dikkatli fırçalanması, bu dişlerin kolay Diş Macunları Diş fırçalamada ilk amacın kozmetik olduğu kabul edilmektedir. Ön dişlerin arka dişlerden daha dikkatli fırçalanması, bu dişlerin kolay fırçalanmasından değil, ayrıca görünen dişler olmasındandır.

Detaylı

Dis Hekimi Dr. Remzi ULGEN. Diş Macunları. kozmetik olduğu u kabul edilmektedir. ndandır. olmasındand. www.remziulgen.com 1

Dis Hekimi Dr. Remzi ULGEN. Diş Macunları. kozmetik olduğu u kabul edilmektedir. ndandır. olmasındand. www.remziulgen.com 1 Diş Macunları Diş fırçalamada ilk amacın kozmetik olduğu u kabul edilmektedir. Ön n dişlerin arka dişlerden daha dikkatli fırçalanmasf alanması,, bu dişlerin kolay fırçalanmasf alanmasından ndan değil,

Detaylı

Periodontoloji nedir?

Periodontoloji nedir? Periodontoloji 1 2 Periodontoloji Periodontoloji nedir? Periodontoloji, dişleri ve implantları çevreleyen yumuşak ve sert dokuların iltihabi hastalıkları ve bunların tedavisi ile ilgilenen bir dişhekimliği

Detaylı

Periodontoloji nedir?

Periodontoloji nedir? Periodontoloji Periodontoloji nedir? Periodontoloji, dişleri ve implantları çevreleyen yumuşak ve sert dokuların iltihabi hastalıkları ve bunların tedavisi ile ilgilenen bir dişhekimliği dalıdır. Periodontoloji,

Detaylı

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN ХОРОШИЙ ГРАЖДАНИН ЗЕМЛИ İYİ YERYÜZÜ VATANDAŞI DER GUTE ERDENBÜRGER GOOD CITIZEN OF THE EARTH TIARE TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN IŞILTI HACİM alœ vera tiare greyfurt ylang-ylang papatya vetiver s.lanka & haiti

Detaylı

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Teknoloji ile UVA/UVB koruması Boyut: Sunright 50, 35: 100 ml Sunright Lip Balm 15: 4.2 g ÜRÜNE GENEL BAKIŞ Şimdi, güneş kremi ürünlerinizden daha fazlasını bekleyin.

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Diş Macunları ve Klinik Etkinlikleri

Diş Macunları ve Klinik Etkinlikleri Diş Macunları ve Klinik Etkinlikleri Diş sağlığının korunmasında önemli rolü olan diş macunları uzun yıllardır kullanılmaktadır. Bugün çeşitli toplumlardaki insanların çoğu, dişlerini estetik yönden daha

Detaylı

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ Distilex tesislerinde; bitki ve meyve özütleri uygun yöntem ve ileri teknoloji ile elde edilerek gıda, ilaç, kozmetik, kimya, insan sağlığında gıda takviye ürünleri, hayvan

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı Okaliptüs Eter Yağı Yeryüzündeki en yüksek yapraklı ağaç olan okaliptüsün şifalı özellikleri ilk defa Aborjinler bulmuştur. Onlar, okaliptüs yapraklarını, enfeksiyon kapmasını önlemek ve iyileşmesini hızlandırmak

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini

Detaylı

çatlaklara karşı doğal bakım...

çatlaklara karşı doğal bakım... çatlaklara karşı doğal bakım... Markası: Ecologica Adı: Gebelik çatlaklarına karşı krem & yağ Menşei: Türkiye Hacmi: 100ml & 50 ml Sunum şekli: Pompa Başlıklı Tüp Bildirim & Onay: T.C. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ LIQUIDAMBAR ORIENTALIS ANADOLU SIĞLA AĞACI Muğla Relikt Tarihteki Önemi Kleopatra aşk iksiri ve parfüm olarak kullanmıştır Hipokrat döneminden beri ilaç olarak kullanılmıştır.

Detaylı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Bizler, Tahtacıörencik Köyü'nün Kır Çocukları, merhemlerimizi tamamen doğal malzemelerle, küçük ölçekte, özenle, el emeği ile üretiyoruz. Bitkilerin doğal

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

TGK-GIDA MADDELERĐNDE KULLANILAN TATLANDIRICILAR TEBLĐĞĐ Tebliğ No : 2006-45. Yayımlandığı R.Gazete 21.09.2006-26296

TGK-GIDA MADDELERĐNDE KULLANILAN TATLANDIRICILAR TEBLĐĞĐ Tebliğ No : 2006-45. Yayımlandığı R.Gazete 21.09.2006-26296 TGK-GIDA MADDELERĐNDE KULLANILAN TATLANDIRICILAR TEBLĐĞĐ Tebliğ No : 2006-45 Amaç Yayımlandığı R.Gazete 21.09.2006-26296 1-Değişiklik :03.08.2007/26602 R.G. 2-Değişiklik:07.01.2011/27808 R.G. MADDE 1 (1)

Detaylı

Memorial Hastanesi İç Hastalıkları Bölüm Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Baykal Ağız kokusunun nedenleri ve önlemenin yolları hakkında bilgi verdi.

Memorial Hastanesi İç Hastalıkları Bölüm Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Baykal Ağız kokusunun nedenleri ve önlemenin yolları hakkında bilgi verdi. Ağız Kokusuna Karşı Dilinizi de Fırçalayın Memorial Hastanesi İç Hastalıkları Bölüm Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Baykal Ağız kokusunun nedenleri ve önlemenin yolları hakkında bilgi verdi. İSTANBUL - Sağlıklı

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Ek-5 TEHLİKELİ MADDE VE MÜSTAHZARLARA İLİŞKİN ÖZEL RİSK İBARELERİ. Şok, sürtünme, alev ve diğer tutuşturucu kaynakları ile temasında patlama riski.

Ek-5 TEHLİKELİ MADDE VE MÜSTAHZARLARA İLİŞKİN ÖZEL RİSK İBARELERİ. Şok, sürtünme, alev ve diğer tutuşturucu kaynakları ile temasında patlama riski. Ek-5 TEHLİKELİ MADDE VE MÜSTAHZARLARA İLİŞKİN ÖZEL RİSK İBARELERİ Risk İbaresi Risk İbaresinin Açık İfadesi R 1 R 2 R 3 R 4 R 5 R 6 R 7 R 8 R 9 R 10 R 11 R 12 R 14 R 15 R 16 R 17 R 18 R 19 R 20 R 21 R

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Tebliğ. "Ancak, ilaç sanayiinde kullanılmak üzere ithal edilecek ürünler için, 2 nci maddedeki esaslara göre Kontrol Belgesi aranır.

Tebliğ. Ancak, ilaç sanayiinde kullanılmak üzere ithal edilecek ürünler için, 2 nci maddedeki esaslara göre Kontrol Belgesi aranır. Tebliğ Dış Ticaret Müsteşarlığından: Dış Ticarette Standardizasyon Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Tebliğ No: (25/18) MADDE 1 31/12/24 tarihli ve 25687 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARININ TEDAVİSİNDE KULLANILAN ÇAYLAR

SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARININ TEDAVİSİNDE KULLANILAN ÇAYLAR SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARININ TEDAVİSİNDE KULLANILAN ÇAYLAR Prof. Dr. GÜLÇİN SALTAN İŞCAN Ankara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Soğuk algınlığı Virüslerin neden olduğu rinit,

Detaylı

doğal dolgu ile yastık

doğal dolgu ile yastık türk doğal dolgu ile yastık Doğa Muhtemelen etki eden kuvvetlerin Isınmak ve serinlemek için Yastık Örneğin Yardımcı Boyun gerginliği, Omuz-kol ağrısı, Sırt ve kalça problemleri, Karın ve adet ağrısı,

Detaylı

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür.

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür. TIENS SPIRULINA SPIRULINA NEDİR?. Spirulina mavi yeşil renkte bir su yosunudur İlk olarak yeryüzünde 3.5 milyon yıl önce görülmüş olup, gezegendeki en yaşlı yaşam biçimlerinden biridir. Doğal haliyle Çin

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

içeriğinde fayda var

içeriğinde fayda var içeriğinde fayda var www.derinex.com saçınıza iyi gelecek Tea Tree Oil Vitamin E Vitamin A Vitamin B Kompleks Provitamin B5 Biotin Omega 6 At Kestanesi Özü SAÇ BAKIM ŞAMPUANI Bitki Özlü ve Vitaminli,

Detaylı

Doktorum bana neden antibiyotik yazmıyor?

Doktorum bana neden antibiyotik yazmıyor? Doktorum bana neden antibiyotik yazmıyor???? Solunum yolu enfeksiyonlarında antibiyotikler genelde etki göstermez Akut solunum yolu enfeksiyonu nedir? Akut solunum yolu enfeksiyonu, solunum yollarına hastalık

Detaylı

VivaStyle. Paint On Plus. Beyaza giden profesyonel yol. Diş beyazlatma ile ilgili sorular ve cevaplar

VivaStyle. Paint On Plus. Beyaza giden profesyonel yol. Diş beyazlatma ile ilgili sorular ve cevaplar Beyaza giden profesyonel yol Diş beyazlatma ile ilgili sorular ve cevaplar Gülümsemenizin nasıl olmasını istersiniz? Böyle mi... yoksa böyle mi? Bir gülümseme bağlar.. Hayat boyu sağlıklı dişler. Beyazlatmaya

Detaylı

EFFECTS OF ORAL SUPPLEMENTATION AND TOPICAL APPLICATION OF SUPERCRITICAL CO2 EXTRACTED SEA BUCKTHORN OIL ON SKIN AGEING OF FEMALE SUBJECTS

EFFECTS OF ORAL SUPPLEMENTATION AND TOPICAL APPLICATION OF SUPERCRITICAL CO2 EXTRACTED SEA BUCKTHORN OIL ON SKIN AGEING OF FEMALE SUBJECTS J. Appl. Cosmetol. 27, 1-13 (January/March 2009) EFFECTS OF ORAL SUPPLEMENTATION AND TOPICAL APPLICATION OF SUPERCRITICAL CO2 EXTRACTED SEA BUCKTHORN OIL ON SKIN AGEING OF FEMALE SUBJECTS Baoru Yang1*,

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Etkin madde: Her bir kapsül, 180 mg kırmızı üzüm yaprağı kuru ekstresi (4-6:1) içerir.

KULLANMA TALİMATI. Etkin madde: Her bir kapsül, 180 mg kırmızı üzüm yaprağı kuru ekstresi (4-6:1) içerir. KULLANMA TALİMATI ANTISTAX 180 mg Sert Jelatin Kapsül Ağız yoluyla alınır. Etkin madde: Her bir kapsül, 180 mg kırmızı üzüm yaprağı kuru ekstresi (4-6:1) içerir. Yardımcı maddeler: Susuz kolloidal silisyum

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

ECZANELERDE BİTKİLERİN GÜVENLİ KULLANIMI. Doç.Dr. Şükran Kültür

ECZANELERDE BİTKİLERİN GÜVENLİ KULLANIMI. Doç.Dr. Şükran Kültür ECZANELERDE BİTKİLERİN GÜVENLİ KULLANIMI Doç.Dr. Şükran Kültür Ders programı 14 Ekim 2014 Doç.Dr. Şükran Kültür 21 Ekim 2014 28 Ekim 2014 03-14 Kasım Vize Haftası 18 Kasım 2014 Prof. Dr. Emine Akalın 25

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

OROHEKS % 0,2 ORAL SPREY

OROHEKS % 0,2 ORAL SPREY OROHEKS % 0,2 ORAL SPREY FORMÜL %0.2 klorheksidin glukonat içerir. Yardımcı madde olarak; gliserin, limon esansı ve nane esansı içerir. Bir püskürtme 0.15 ml dir ve 0.0003 g klorheksidin glukonat içerir.

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

KOZMETİK KİMYADA EMÜLSİYONLAR

KOZMETİK KİMYADA EMÜLSİYONLAR KOZMETİK KİMYADA EMÜLSİYONLAR Naz Zeynep ATAY Boğaziçi Üniversitesi FEF Kimya Bölümü 1 Emülsiyonlar Yüzey-aktif maddeler Emülsiyon oluşumu Emülsiyon türleri HLD Formulasyon örnekleri 2 Yüzey-aktif madde

Detaylı

Türkiye de Kozmetik Sanayi İthalat ve İhracat Rakamları ve Kozmetik Sektöründe ARGE ve İnnovasyon ve Bitkisel Ürün Konseptleri:

Türkiye de Kozmetik Sanayi İthalat ve İhracat Rakamları ve Kozmetik Sektöründe ARGE ve İnnovasyon ve Bitkisel Ürün Konseptleri: Türkiye de Kozmetik Sanayi İthalat ve İhracat Rakamları ve Kozmetik Sektöründe ARGE ve İnnovasyon ve Bitkisel Ürün Konseptleri: İKMİB ve TUIK rakamlarına göre 2013 yılı Kimya Sektörü İhracatı 17,5 Milyar

Detaylı

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü FONKSİYONEL BİLEŞENLER İÇEREN BAHARAT VE TIBBİ-AROMATİK BİTKİLER Doğal antioksidan kaynağı olan birçok bitki ve baharat bulunmaktadır. Çeşitli baharatlar, kakao

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE Efsaneleri One More Painless Night GLU, içeriğindeki doğal bileşenler ve otlar ile, TTS teknolojisi bir araya getirilmiş, sağlık

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 Yaşlanma ve Cilt... 6 Güneş ve Cilt... 8 Güneş Korumalarının Seçimi... 9 Cilt Tipleri... 11 Doku Testi...12 Temel Cilt Bakımı...12 Doğal Cilt Programına

Detaylı

Daha zinde bir yaşam için

Daha zinde bir yaşam için Daha zinde bir yaşam için Zinde bir yaşam... Soğuk Sıkım Nedir? (Cold Press) Bitkilerden, meyvelerden ya da tohumlardan Soğuk Sıkım yöntemiyle elde edilen yağlarda, herhangi bir ısıl ya da kimyasal işlem

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

Doğadan Cildimize. Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO. YİBO-Çalıştayları Gebze-TÜSSİDE

Doğadan Cildimize. Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO. YİBO-Çalıştayları Gebze-TÜSSİDE Doğadan Cildimize Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO YİBO-Çalıştayları 2010-1 Gebze-TÜSSİDE Bu proje çalışmasında, mikroplara karşı antiseptik etki gösteren doğal

Detaylı

Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler. Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara

Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler. Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara Konu başlıkları Biyosidaller Bitki koruma Ürünleri Veteriner ve Tıbbi Ürünler Ara ürünler ve örnekler

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

İNANILMAZ ve gerçek! SALE 11 12/ /2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

İNANILMAZ ve gerçek! SALE 11 12/ /2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. 11 12/2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanyalı teklifler kapsamında sunulan ürün stokları sınırlıdır. SALE 11 12/2018 İNANILMAZ ve gerçek! GENÇLİK

Detaylı

Nar yaprak, meyve, kabuk ve kök gibi pek çok kısmı tedavi amacıyla kullanılan bir ağaçtır. Ayrıca son yıllarda nar çekirdek yağı da kullanılmaktadır.

Nar yaprak, meyve, kabuk ve kök gibi pek çok kısmı tedavi amacıyla kullanılan bir ağaçtır. Ayrıca son yıllarda nar çekirdek yağı da kullanılmaktadır. NAR (Punica granatum, Pomegranate) Nar yaprak, meyve, kabuk ve kök gibi pek çok kısmı tedavi amacıyla kullanılan bir ağaçtır. Ayrıca son yıllarda nar çekirdek yağı da kullanılmaktadır. Nar Çekirdek yağı;

Detaylı

zayiflama haplari kadinlar kulubu Zayiflama Haplari %100 Dogal bitkisel zayiflama haplari

zayiflama haplari kadinlar kulubu Zayiflama Haplari %100 Dogal bitkisel zayiflama haplari zayiflama haplari kadinlar kulubu Zayiflama Haplari %100 Dogal bitkisel zayiflama haplari Son yillarin ne yazikki ki en buyuk sikintilarindan bir tanesi olarakbildigimizobezite hastaligi insan oglunu oldukca

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 Experalta koleksiyonu içeriğindeki Reishi mantarı cildin gençliğini ve esnekliğini destekler. Güzelliğin Doğal laboratuvarı Güzel olan her şey benzersizdir. Kar tanelerinin

Detaylı

Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag 9222345 2,00 9222346 2,00 1000. Traditional Bardak Poşet Çay Traditional Tea Bag 9222320 2,00 25

Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag 9222345 2,00 9222346 2,00 1000. Traditional Bardak Poşet Çay Traditional Tea Bag 9222320 2,00 25 Gıda Çözümleri Siyah Çaylar Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag Geleneksel tadıyla lezzeti, günün her saati bardak poşet rahatlığı ile içinizde hissedeceksiniz. 9222 00 9222 000 Traditional Bardak

Detaylı

Kozmetik Bitkileri Tarımı ve Türkiye Florasının Kozmetik Bitkileri Açısından Önemi

Kozmetik Bitkileri Tarımı ve Türkiye Florasının Kozmetik Bitkileri Açısından Önemi Kozmetik Bitkileri Tarımı ve Türkiye Florasının Kozmetik Bitkileri Açısından Önemi Nazım Tanrıkulu Kütahya Belediyesi Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream Face Lift Renewal Cream Reneval Cream / Örümcek Ağı Face Li Renewal Cream ilk yaşlanma belir lerine karşı cildinizi korur. Cildin canlı, genç ve aydınlık bir görünüm kazanmasını destekler. İçeriğindeki

Detaylı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı Limon Eter Yağı Limonu eski zamanlardan beri tıpta geniş şekilde kullanıyorlar. Eski Mısırlılar limonu, sehirli yemeklerin zararsızlaştırılması için ve tifo salgınları sırasında kullanıyorlardı. Avrupa'ya

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

VivaSens. Hassasiyet giderici lak. Aşırı duyarlı dişler için çok yönlü koruma

VivaSens. Hassasiyet giderici lak. Aşırı duyarlı dişler için çok yönlü koruma Hassasiyet giderici lak Aşırı duyarlı dişler için çok yönlü koruma Hassas bir konu Yetişkinlerin yaklaşık % 25 i hayatlarının bir döneminde hassas diş sıkıntısı çekmektedir. Birçok insan doğal dişlerini

Detaylı

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu 1 Küfü Temizleme Küf sporlarının odaya dağılmasına izin vermemek için küflenmiş yerlerin fırçalanmaması veya başka bir şekilde müdahale edilmemesi gerekir. İlk olarak küfün üzerine Küfx Küf Temizleyiciyi

Detaylı

Benim Aşım Seni Korur. kızamık ve boğmacaya karşı

Benim Aşım Seni Korur. kızamık ve boğmacaya karşı Benim Aşım Seni Korur kızamık ve boğmacaya karşı Kızamık Hem Federal Sağlık Dairesi, hem de doktorlar, anne babalara, yeni doğan bebeklerini kızamığa karşı korumak için, kızamık aşısı olmalarını tavsiye

Detaylı

gereksinimi kadar sağlamasıdır.

gereksinimi kadar sağlamasıdır. Yeterli beslenme, vücudun yaşamı ve çalışmasını sürdürebilesi için gerekli olan enerjinin sağlanması anlamına gelir. Dengeli beslenme ise, alınan enerjinin yanında bütün besin öğelerini gereksinimi kadar

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DEEP Ürün Tanımı Leke Çıkarıcı

Detaylı

Diyabet ve diş-dişeti sorunları TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU

Diyabet ve diş-dişeti sorunları TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TEMD DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU HASTA EĞİTİM KİTAPÇIKLARI SERİSİ 13 Diyabet ve diş-dişeti sorunları

Detaylı

salgıları çözer burnu açar başı rahatlatır Sinupret forte ye göre 4 kat daha konsantre*

salgıları çözer burnu açar başı rahatlatır Sinupret forte ye göre 4 kat daha konsantre* Burnunuz mu tıkandı? Gerilim baş ağrısından mı şikâyetçisiniz? salgıları çözer burnu açar başı rahatlatır Sinupret forte ye göre 4 kat daha konsantre* * Sinupret forte içindeki 156mg bitki karışımına göre

Detaylı

Bronchipret. Öksürük? Bronşit? Çok güçlü ve yüksek konsantrasyonda* Öksürüğü dindirir Sökülmeyen balgamı söker Bronşlardaki iltihapla mücadele eder

Bronchipret. Öksürük? Bronşit? Çok güçlü ve yüksek konsantrasyonda* Öksürüğü dindirir Sökülmeyen balgamı söker Bronşlardaki iltihapla mücadele eder Öksürük? Bronşit? Bronchipret Öksürüğü dindirir Sökülmeyen balgamı söker Bronşlardaki iltihapla Çok güçlü ve yüksek konsantrasyonda* * şurupla karşılaştırıldığında damla olarak alınan bitkisel esas içerik

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir İntİm Temİzleme Ürünlerİ Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir Sadece Eczanelerde Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

www.medicaplus.com.tr Hakkımızda MedicaPlus Dermakozmetik ve Sağlık Ürünleri 2014 yılında kurulmuş, Uzak Doğu nun cilt sağlığı üzerine Ar-Ge çalışmalarını, Avrupa nın kozmetik yaklaşımlarını, Almanya

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

Ağız Ve Diş Sağlığı AMASYA DİŞ SAĞLIĞI

Ağız Ve Diş Sağlığı AMASYA DİŞ SAĞLIĞI Ağız Ve Diş Sağlığı AMASYA DİŞ SAĞLIĞI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Ağız, sindirim sisteminin başlangıcıdır. Bütün besinler dişler yardımıyla sindirime hazırlanır. Bu nedenle dış o oldukça önemlidir. Ağız ve dişlerin

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

TARIM VE TARIM DIŞI ALANLARDA KULLANILAN PESTİSİTLERİN İNSAN SAĞLIĞI, ÇEVRE VE BİYOÇEŞİTLİLİĞE ETKİLERİ

TARIM VE TARIM DIŞI ALANLARDA KULLANILAN PESTİSİTLERİN İNSAN SAĞLIĞI, ÇEVRE VE BİYOÇEŞİTLİLİĞE ETKİLERİ TARIM VE TARIM DIŞI ALANLARDA KULLANILAN PESTİSİTLERİN İNSAN SAĞLIĞI, ÇEVRE VE BİYOÇEŞİTLİLİĞE ETKİLERİ Dr. Aydan Alev BURÇAK Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Bitki Sağlığı Araştırmaları

Detaylı

KISA ÜRÜN BİLGİSİ. 1. Ürünün İsmi. EUCARBON tablet. 2. Kalitatif ve Kantitatif Bileşimi. Etkin maddeler:

KISA ÜRÜN BİLGİSİ. 1. Ürünün İsmi. EUCARBON tablet. 2. Kalitatif ve Kantitatif Bileşimi. Etkin maddeler: KISA ÜRÜN BİLGİSİ 1. Ürünün İsmi EUCARBON tablet 2. Kalitatif ve Kantitatif Bileşimi Etkin maddeler: Bir tablette; 180,0 mg bitkisel kömür, 50,0 mg kükürt, 105,0 mg senne (sinameki) yaprağı tozu ve 25,0

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 1. HAFTA İLAÇ Hastalıkların teşhisi, tedavisi, profilaksisi (hastalıktan korunma) cerrahi girişimlerin kolaylaştırılması ve

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı